Új privát üzeneted érkezett!

gyancsi: ez tényleg durván hangzik. :oops: ügyi vagy. remélem, hamar rendbe jön ;)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Eta,
én X faktor fun vagyok, a megát ki nem álhatom!!!!!

Rabbe,
nekem mell nélkül jobban tetszene. Az az ötlet, hogy a magzatot festitek rá az hatalmas!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Mikegirl: nagyon szépen köszi az infokat, szuper jól jött. Épp tegnap jártam úgy, h kaja után pelus csere, persze rottyos és miközben törlöm a popsiját, jön a tejcsi vissza, dobom el a pelust, illetve lóg a popsiján, emelem a fejét, fordítom oldalra, h ne nyelje vissza, majd mikor úgy gondoltam, h hárítottam az akadályokat elkezdett pisilni. Teljesen kész voltam. Azért után ejtett egy megkönnyebbült mosolyt, amiben azért láttam egy kis cinkosságot!!! :-D
1ébként az első napokban az összehajtogatott szopipárnán aludt közöttünk, leterített egy lepedővel és ő meg belefészkelte magát. Tegnap óta viszont szokja az ágyát, muszáj mert abban van a légzésfigyelő, az pedig kell a szívemnek.

A Férjem csinált videót is, meg a végén hangfelvételt is. És van egy csomó minden amire nem is emlékszem, pl olyan hangok jöttek ki, ami nagyon nincs meg. DE én csak azt akarom mondani, h ne foglalkozz senkivel és semmivel, 1ébként nem is fogsz, belülre fogsz figyelni és RÁ, én csak rá gondoltam és nem éreztem a fájdalmat, sem a feszítést, sem a repedést, sem semmit. Jó volt, h a dokim és a szülésznőm kontrollált, mondták, h jól csinálom, h most piciket, mert jön a vállacskája, most nagyobbat nyomjak és már kint is lesz. Csak magamra, arra, h táguljak, h valamelyest elengedjem magam a gátamat és RÁ, a kisbabámra figyeltem. Persze azt nem tudom milyen mikor vki nagyon sokáig vajúdik és már tényleg fáradt, nálunk nem volt ilyen, a fájások alatt és között is jó hangulat volt, meg akartam élni minden percét és sikerült is!!! Nem lesz időd azon őrlődni sem ott akkor, sem utána, h jól csináltad e, vagy, h hogy kellett volna jobban. Ügyes leszel és a cél az egészséges kisbabád a karodba zárni.

ÓÓÓÓÓóó, lemaradtam, na mind1, HATALMAS GRATULA A KISCSAJOTOKHOZ!!!! SOK TEJCSIT ÉS GYORS GYÓGYULÁST!

A fejést én is így csinálom, és olyan jó, h ösztönösen is mennek a dolgok. Az elején ettől féltem, h nem jól érzek rá a dolgokra, de csak nem vagyok olyan bénácska, mint sok másban. :-D :-D
1ébként annyi tejem lett, h csuda. Ameddig Boldi cupákol az egyikből a másik alá kénytelen vagyok poharat tartani, mert a rongyok már nem bírják, csak a csöpögéssel 20-30 ml jön le. Eddig kiöntöttem, de ma beszéltem a védőnővel és mondta inkább fagyasszam le, ha már tényleg ennyi van. Megmondom őszintén félek a fagyasztástól, mert mi van ha bacis lesz???

Amikor hazaengedtek a kórházból nem sok jó tanácsot kaptam, annyit böffentett oda a doki, h hanyatt fektessem. Na most én még akkor sem nagyon merem ha már volt böfi, nem h még akkor, mikor nem volt. Így csórit mindig oldalt fektetem, hason csak a pocimon meg a Férjem pociján szeret fetrengeni.

Lányok nagyon köszi az infokat, továbbra is nyugodt vagyok, mert eddig még nem rontottuk el a gyereket. :-D

Sophie: A kérdés nem bántó, sőt tudjátok én nagyon szeretek Bendegúzról beszélni, írni… szóval, mások, mert Bendi az én orromat és államat örökölte, Boldi meg pont azokat nem. Tehát az én keskenyebb szemem, az orromnak csak a hegyét és a szájának az alsó részét. A többi a Férjemé… :-) Bendinek kicsit lágyabb vonásai voltak, boldi meg olyan pasis.
Hát nálunk a kakival nincs gond, majd minden pelusban van vmennyi, viszont míg kipréseli addig kicsit nyügi. Utána meg mosoly és kismúlt arcocska.

SOTE I-en annyit intéztek csak, h elküldték a papírokat az ottani okmányirodába, és rá két munkanapra rá mehetett apa az anyakönyvi cuccért meg a lakcímkártyáért. A többit meg nekünk kell intézni…

Labda: nekem segített, én Bendinél is meg most Boldinál is végig azon rugóztam, és szerintem sokat segített. Meg az is jó volt, h a Férjem mögém ült és masszírozta a hátam, amikor meg szünet volt csak hátradőltem és ellazultam. Szóval, ha lehet próbáljátok ki.

Navi: GRATULÁLOK NEKTEK IS!!!!

GyAncsi: remélem már nem fáj a popikinövésed?! Gyors gyógyulást!!!

Lányok ma ennyire futotta, közben Apa megfürdette Boldit, én megetettem, és Apa tisztába tette, jó kis munka megosztás nem??? Olyan édesek együtt!!! Imádom a pasijaimat!!! (Bár azért egy kis féltékenység bennem is van ám… DE ettől független nagyon jó anya leszek, vagyok!!!)

Jó éjt mindenkinek!!! Anyatejes puszik!!

Kép

Kép
vikoo
 
 

 
 

Vikoo!
Olyan szépen írtad le, hogy mit csináltál szülés közben, és mire gondoltál, koncentráltál, hogy ez engem nagyon megérintett!
Annyira remélem, hogy én is képes leszek rá!
Köszönöm, hogy ezt így leírtad, nekem lelkileg egy nagy pluszt adtál! :lol:

Gyancsi!
Remélem, már holnap sokkal jobban leszel, és nem is fogsz érezni semmit. A szülésig pedig remélem, hogy teljesen meggyógyulsz!

Amida!
Akkor neked sincs már sok hátra! Nagyon szurkolok!

Lányok! Én olyan izgatott vagyok! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy amikor reggel felébredek, milyen hír fogad, hogy ki szült meg az éjjel! :wink:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok, amig apa fürcsizik, meg hulla vagyok, egész nap jövés menés volt.

Sophie
Köszönöm szépen a szabásmintát, megkaptam. valamelyik nap átviszem anyuhoz, és megnézzük, hogy mit tud vele kezdeni. Sztem Marcinak is 50-es sapi kell, ha jól tudom!
:wink:
Amúgy nekem is furi volt, hogy Zs. a 20. heti uh alapján állapitotta meg az időpontot... dehát ő a doki :D Annak idején a Balogh pontosan belőtte Marcinak a dec. 6-ot a 12. heti uh alapján :D
Sajna az nst-n a nő nem tudott adni csütörtökre időpontot, nov 5-re kaptam reggel 8:30-ra... teljesen tele van amúgy :shock: nagyon durva, nem tudom miféle teltház lesz a kórházban... :roll:

MÁLNALEVÉL TEA:
1 ek. teafüvet leöntök 2-2,5 dl forró vízzel, kb. 10 percig állni hagyom :) Elvileg napi 2x javasolják, én 1x szoktam inni, este. Szerintem nem rossz tea amúgy, bár én a Laktoherbet is birom, meg a különböző gyógyteákat :D
Kedvencem meg a Dilmah márkájú tea, amit tejjel szoktam inni :D


NAVI, MIKEGIRL
GRATULA A CSAJSZIKHOZ! üGYESEK VAGYTOK! SOK BOLDOGSÁGOT, SOK TEJCIT, JÓ EGÉSZSÉGET![/b
]

Én is láttam Dorkáék Lucababáját tündéri csajszi! :)

[b]Tatjana

Remélem jobban vagy! Kitartás, már nincs sok hátra!

Rabbe
Kitartás!!!!
Nekem a jóslók is fájnak :shock: Marcinál nem volt ilyen durva, de ma 2 órát szenvedtem anyunál... dehát ugye szintén rendszertelenek voltak. A ctg ma nekem is mutatott méhtevékenyséket, pedig Dani alig alig moccant meg, pedig ittam előtte kávét, ettem közben csokit, ittam kólát... inkább a hasam keményedett.
Tök jó ez a pocakgipsz, én is szerettem volna ilyet. Annak idején a brendonban láttam ilyen szettet, de baromi drága volt. de köszi a tippet :wink: lehet, hogy kipróbáljuk, h lesz még időnk rá.

FILM:
Ezt ajánlom mindenkinek!!!!! :) Mi tegnap néztük meg apával:
BABIES
Itt az előzetese:
http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuY

Ancsa
Durva a doki!!! Áááááá! Jobbulást!
Lili meg simán befordulhat ám! Nekem Dani is faros volt a legutóbbi uh-n, de sztem azóta megfordult (szerintem azóta többször is forgolódott, de egy ideje stabilnak érzem... remélem jól!)

Viko
Én általában az oldalán fektettem Marcit!
Ügyes vagy nagyon! :)
A tejci sztem a tejleadó reflex miatt is folyik, nekem is igy volt. Nem hinném, h bacis lenne a tejci, ha sterilizált, tiszta pohárba folyatod! Bár én nem fagyasztottam soha, mindig kiöntöttem :oops:

Na, most megyek, szép estét Nektek!
Kiváncsian várom a reggelt, h ki lesz a következő babásunk!!!! :)[/b]

szisszka
 
 


Jó reggelt!

Rabbe: gratulálok a 38.héthez! :)
Ritya, Berni és Én :) : gratulálok a 37. héthez! :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


jó reggelt!

tatjana: köszi, d e az elvileg mensi alapján van számolva ;-) de ki tudja mennyi is vagyok? :-D :-D :-D mindenesetre jó látni :-D

rabbe78
 
 


Először rólunk egy kicsit:

Tegnap felhívtam a dokim, mert aggódtam, nehogy a babánknak valami baja legyen a magasabb vérnyomás és a vizesedés miatt. Rögtön be kellett mennünk a kórházba vizsgálatra. Néztek ctg-t, szerencsére ott minden a legnagyobb rendben volt :), majd néztek vérnyomást is, hááát ott 165/95-öt mértek :(. Amin csodálkoztam, hogy vizeletet nem néztek. Doki kiírt két gyógyszert és azokat kell szednem (az egyiket pontosan 6 óránként, a másikat pontosan 8 óránként). Legközelebb kedden kell mennem vérvétel, vizelet és ctg-re, úgyhogy ha jól emlékszem Amida, te is akkor akkor mész, még találkozhatunk is.
Ja, ctg-t a vajúdóban csinálták :) és amikor Jani hívott, hogy hol vagyok (mert ő meg suliban volt közben), mondtam neki, hogy a vajúdóban a szülőszobás emeleten, teljesen bepánikolt :) De mondtam neki, hogy ne aggódjon, még nem szülök... :)
És este, amikor hazajöttünk vérnyomásom normális volt... :( Arra gondoltam, meg ahogy Gyancsi is írta, hogy a melegfront lehet a bűnös, mert én arra vagyok érzékeny, nem a hidegre.

Rabbe: Sajnálom a görcsöket :( Lenne egy buta kérdésem: nekem még nincsenek fájásaim (mármint jóslók). A ctg a fájást hol mutatja meg? Mert amit én kapok papírt, azon van egy baba szívhangja (140-180 közötti szokott mozogni), meg van egy baba mozgását mérő (vagyis én ezt gondoltam).

Csillag: meg tudom érteni Bencét :) Biztosan érzi, hogy nemsoká meg fog változni az életetek. A vicces az egészben, hogy nálunk Jani lett nagyon "bújós" :) De imádom érte :)

Rodi: én is hasonlóan "beparáztam" egy kicsit, főleg tegnap, hogy nem voltam túl jól... de folyton az járt az eszemben, hogy még nem szabad szülni... még csak ma vagyok 37 hetes.
Úgy vagyok vele, hogy jövőhét vége, vagy az utáni héten már jöhet :) (bár tudom, hogy nem én vagyok a főnök :) ).
Cég: sajnos nem érdekli őket, hogy miből élünk meg :( Amikor márciusban a főnökeimet elvitték a VPOP-sok, akkor pl. 2 hónapig nem kaptunk fizetést (az az egy szerencsém volt, hogy éppen akkor kaptuk meg az adójóváírást). És sajnos munkahelyet sem tudtam már váltani akkor, mert pont kiderült, hogy babát várunk. És azóta sem kapom meg sajnos rendesen a fizumat (és még háborogni sem háboroghatok, mert nem voltam teljesen bejelentve, aminek nem örültem, de más választásom nem nagyon van, ha munkahelyet akarok :( ).

Gyancsi: kirázott a hideg :( Sajnos nagyon jó a képzelőerőm, ezért még rosszul is tudok lenni, ha valaki pl. vérről beszél... Ráadásul érzéstelenítés nélkül.... remélem azért mostanra jobban vagy és megérte a szenvedés.

Rabbe: nem baj, tábli alapján ez van :)

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


tatjana: sajnálom a vérnyomit :-( remélem a gyogyszer segiteni fog, illetve hamarosan babázol és az a legjobb orvosság erre :-)
egyébként szerintem ne aggódj már most sem lenne semmi baja a babódnak. persze ugyis akkor jönnek amikor ők akarnak..

ctg: két olyasmit látsz mint az ekg-n. az egyik a baba szivhangja a másik a méhtevékenység. a mozgását te jelzed egy gombbal és azt egy nyillal jelzi a papiron8általában a szivhng és méhtev. között. ez azért fontos, mert ha mozog akkor a szivhangnak magasabbnak ekkl lennie aztán visszaállnia. ebből látják hogy jó az oxigén ellátottság. ezért ébresztgetik fel ctg a babókat, mert ha sokat alszik és nem mozog akkor megnézik esetleg uh-n hogy milyen állapotban van a méhlepény...
méhtevékenység: ha hegycsúcsok vagy dombok vannak rajta rendszeres időközönként akkor azok a fájások. ezeket nem tudom milyen mértékegységgel de számokkal fejezik ki. amikor nekem ez 60-80 között volt és 5 percenként láttuk ezeket a dombokat akkor arra mondták hogy ezek az igazi fájások. (én nem éreztem) multkor nekem 127 is volt de nem mondtak rá semmit mert nem volt rendszeres. és azt vettem észre ha mozoga baba :arrow: befeszül a méh akkor is méria gép de mivel rögtön vissza is ugrik alacsony szintre igy nem lesz hegycsúcs csak egy egyenes vonal ami felugrott. szóval azért is kell a mozgást is jelezni.

remélem nem irtam hülyeségeket és nagyjából érthető volt :oops:

rabbe78
 
 


Sziasztok! Jöttem gyorsan kukkantani, ki volt az éjszaka hőse! :wink: :lol: De eddig nincsenek új baba-hírek... pedig álmomban volt, Lilly szült meg. :shock: :wink: :lol:
Na lányok! Ki akar Lilly lenni? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Mikegirl és Navi szívből gratulálok Nektek!

Gyancsi:sajnálom.... :( .Hogy vagy?

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sziasztok!

Nem született újabb babánk?


(akit érdekel, katt www-re :wink: )
Vendég
 


Kép
Vendég
 


gyancsi írta:Lányok lementem a saját házi dokimhoz, hogy szedhetem-e tovább az aranyér gyógyszert amit a másik doki felírt, mert elvileg lejárt a 3 nap amíg szednem kell, viszont még mindig ott a kinövés.....ÉRZÉSTELENÍTÉS NÉLKÜL FELVÁGTA!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :? :?: :?: ....Nem tudom leírni ezt a fájdalmat.....De azt mondta ezzel szabadulhatok meg tőle a leggyorsabban...Én meg tökre bízom a dokiban, nagyon jó szakember, emberileg is maximálisan elégdett vagyok vele....Szóval most itt ülök egy pelenkával a popómon, amire folyik ki a vér.....De lehet holnapra kutya bajom sem lesz????? :D :D :D De jó lenne......


Elmondta a doki, hogy mit csinál? Hogy milyen veszélyei, szövődményei lehetnek?
Írásban beleegyeztél?
Vérzel még?
Vendég
 


2risti: megnéztema blogod, hááááát valami tüneményes a Dávidkád!!!! Hogy mosolyog a hintában!! :-)
Hol szültél? Olyan mintha otthoni szoba lenne, szép... :-)

rabbe78
 
 


luczus: ha te nem akarsz alilly lenni én beválllom :-D

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Lucuzs
Én azt álmodtam, hog te szültél :lol:

szisszka
 
 


Lucuzs, én is szívesen lennék Lilly... :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Helló lányok, anyukák!
Még mindig kölcsön gépről.

Először is:

[size=18]A babák nagyon szépek:)[/size]


Mikegirl és Navi! Hatalmas gratula!!!!!! De jó már nektek!!


Ancsa! Te szegény! Remélem, azért Csabid kényeztet, hogy ne legyen annyira rossz:( !!!!

Lucuzs! Én is lennék Lilly!! :wink:

Kinga! Hogy bírod magad? Hány naponta jársz NST-re? Érzel már valamit?

tatjana! Akkor lehet, hogy melegfront alat fogsz szülni is? Mikor lesz? Nem néztem mostanában a frontok alakulását...

vikoo! Jó lehetett ez a pelus-tejcsis jelenet. Valamelyik filmstúdiónak add el a licenszet:)

Nálunk kb minden ok, csak még mindig beteg vagyok, már köhögök is, ami azért is eléggé rossz, mert már köhögésnél pisi is volt egyszer...azt hittem, magzatvíz:) de nem. Azóta a wc-n köhögök, ha tehetem.
Holnap megyek nst-re megint, mert a dokim ügyeletes lesz, utána egy hétig szabin lesz. Azt ígérte, hogy mindeinképp bejön:)


Maccsékkal van valami azóta? ud valaki valamit? Olyan sokat gondolok rájuk....



Kép
ebba
 
 


Sziasztok Csajok!

Én is bejelentkezem!!!

Csajok, nagyon szépek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikoo, Navi, Mikegirl, Kriszta, Eclipse tiszta szívemből gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húú, csajok ez már nagyon , de nagyon izgalmas!!!

Macs :cry: :cry: :cry: :cry: Egyszerűen nem tudok, mit mondani, gondolok Rátok!!!!

Gyancsi, aranyér-nekem volt a szülés előtt, alatta iszonyatosan kijött, és most nagyon szenvedek tőle, úgyhogy szerintem jobban jártál, h. a doki elintézte!!!

Képtelen vagyok visszaolvasni!

Szüléstörténetet, majd hozom :)

Nem nagyon bírok agép előtt ülni, mert fájok, de én vagyok a világ legbolodgabb emebere!

Képet mindjárt dobok!!!!!!!!

Puszi csajok

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ebba:gyorsan gyógyulj meg!
Pisilés:nekem múltkor tüsszentés közben jött össze..... :roll: :roll:
Köszi kérdésed:k.....rva szarul bírom.Elegem van,hisztis-nyűgös vagyok,unok kimenni az utcára,mert úgyis mindenkitől csak ezt hallom:te még mindig egyben???Miért hányba kellene lennem?
Hetente járok ctg-re,keddtől viszont minden nap kell mennem.
Orvos lentről még mindig nem látott....... :roll:

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


kinga!
Keddtől? Hát addigra megszülsz!!!!! A dokid igen laza, nem mondom...
Ma voltam a helyi coopba, kb 10-en kérdezték ugyanezt. Jó, hogy egyben vagyok, szar is lenne, ha kb háromban lennék. De valaki szerint leszállt a hasam, valaki szerint kicsi a pocim, valaki meg azt mondta, hogy a számon már látszik. AJ? más szerint meg még nem fogok szülni. Még jó, hogy ennyi hozzáértő doki jár a boltba, nem????:)

Dorka! várom a szülés történeted, no meg az új vonalzódat :wink: :)

]Kép
ebba
 
 


Ez a sok dokijelölt tényleg vicces és bosszantóó egyben...
nekem is mindenki jön: még fent vana pocid, hu már de lent van, a fejem is bucul már, a számon látni, hhu de nagy a hasam, hui d e kicsi....
szóval szerintem semmi különös, csak okoskodni akarnak.
A legjobb az mikor ledöbbennek hogy még a kiirásig 3 hét van :-D

rabbe78
 
 


Kriszta
Nagyon édes David!
Azért nem semmi vagy, h máris tanulsz :D

Ebba
Jobbulást!!!!!

Lányok!
Engem is szét idegesítenek ezzel a "mégmindigegybn?", "mikor szülsz már?" jajj, de lent van a hasad, stb. dologgal... :roll: akárhova megyek, ez van :shock:

Énisakarokmárszülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

szisszka
 
 


Sziasztok!

Valamennyit visszaolvastam de még nem teljesen. Most csak egy-két dologra reagálok, aztán igyekszem bővebben.

Navi, Mikegirl hatalmas gratula nektek, gyors felépülést, sok-sok tejcit! Majd jelentkezzetek,ha tudtok.


Gyancsi ez elég brutálul hangzik. De reméljük, ezzel megoldódott a dolog. Nekem is kijött megint jobban hogy szedem a vasat, és nem járok annyit wc-re. De legalább nem fáj, csak néha egy kis nyillalást érzek.

Tatjana vigyázz magadra, reméljük hamar rendeződik a dolog.

Engem anyósom őrjit meg az aggódásával, ő is állandóan kérdezi, hogy fent van-e a baba, meg hogy ilyeneket mondd hogy nehogy mérgezést kapjon a túlhordástól. Tudom, hogy nem akar rosszat, de nagyon idegesítő. Már elkezdtem emiatt én is türelmetlenkedni, felhivtam Erikát és megnyugtatott, hogy nincs miért izgulni, ha elértük a kiírt időpontot bevetjük a praktikákat, amivel 80 százalékban megindulnak a babák. Addig meg élvezzem, hogy egybe vagyunk, mert ilyen már úgyse lesz sose, és milyen igaza van. :) úgyhogy én türelmesen várok, majd kibújik Noni, amikor akar.

Most megyek, letisztítom a babakocsit, később még jövök.

Kép
vayacon
 
 


Én is csatlakozom a "megőrjítenek az emberek a mikor szülök már kérdéssel" és a "teszek egy megjegyzést a pocakra" klubokhoz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Navared, Mikegirl-hatalmas gratula Nektek!!Sok-sok boldogságit kívánok!!!

Bár egy picit irigy vagyok,hogy beelőztetek :D

Kriszta-annyira cuki a fiad :D

Dorka-lécciiii tegyél fel képeket!!!olyan kíváncsi vagyok! :)

Hajni-köszi a biztatást,de Máté lassú gyerek :) csak nehogy a Te Mátéd is ilyen jól érezze magát a pocakban :)

Ami engem illet, továbbra sincs semmi előjele, hogy szülnék..én vagyok az első túlHORDÓ :D

Kitartást mindenkinek!!!!!

Akra

Kép
akra
 
 


Sziasztok!

Ma egész nap anyáéknál voltunk, szülinapot ünnepeltünk. Minden egyes keményedés, nyomás, fájás alkalmával bevillant, hogy ugye nem most megyünk szülni... Nem szeretném nagyközönség előtt csinálni... így meg persze Balázs már azt sem tudja mit várok tőle. :oops:

Ja, és Szisszka! Hát én nem szültem meg... :D

A kedves beszólásokon nagyokat vidultam!!! :lol: :lol: :lol:

Én ma végre IGENnel válaszolhattam egy vadidegen azon kérdésére, hogy "ugye ez már az utolsó hét"!!! Kb. két hónapja kérdezi mindenki ugyanezt, én meg pironkodom, hogy nem , még mennyi hátra van... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok!

vagyok, bár nekem még nem kellene bejelentkeznem, mert még sok van hátra! :) az éjszakáim eléggé pocsékak, szóval beléptem a klubba! nagyon nehezen alszom el, fáj a derekam, a forgóim, szóval sehogy sem jó már feküdni! de, ha kelet éjjel pisire, akkor legalább hamar visszaalszom! ;)

képzeljétek, én már láthattam Adélkát! :) annyira kis cuki, és olyan szépséges! 7főn hazaengedik Mikegirl-éket, szóval biztosan hoz majd fotókat, én sajnos, ha akarnám sem tudnám áttenni a telós mms-t ide, de nem is szeretném megfosztani a büszke anyucit a dicsekedéstől! :) megértitek remélem!

Gyancsi, durva ez a felvágás! remélem, hogy jól tették, hogy felvágták, bár szeintem egy háziorvos ilyen dolgokban nem dönthet, hiszen nem sebész, ez szakorvos feladata, mármint elbírálni! remélem azért, hogy javulsz, és nem is jön vissza a bajod! :S

Krisztina, nagyon szép David baba! mindjárt lesem a webedet is!

Akra, sajnálom, hogy Te vagy az első túlhordó... :S biztosan nagyon be lehetsz már sózva! de hidd el, lesz más is, és lehet, hogy nem jól állapították meg Máté korát, szóval még simán időben lehet!

lányok, ez a sok okoskodó tényeleg bosszantó, de tény, hogy sokan csak azért mondanak valamit, hogy járjon a szájuk! szóval egyik fületeken be, másikon ki! ;)

nekem anyósom olyan, hogy szeretné, ha megosztanám vele az egész szüléses forgatókönyvet... szóval ő meg olyan, hogy mindent tudni akar, pedig fogalmam sincs, hogy hogyan lesz, mivel még soha nem volt két gyerekem, ráadásul hosszú órákat összezárva, eléggé nehezen viselek vele... kicsit félek, hogy mi lesz, ha itt lesz, és segíteni akar!

Szisszka, köszi, hogy megkérded anyud! remélem, hogy összejön, és lesz cuki egyensapink Marcival! :)

Dorka, szüléstörténete nagyon várjuk ám, na meg a képeket is! :)

na most lépek, mert beszakad a hátam, és kezdődik az x faktor, meg teregetnem is kell... :)

jók legyetek! aztán menjetek szülni! :)

sophie27
 
 


Dorka örülök, hogy otthon. Dobj majd fotót ;)

Zsófi én úgy tudom, hogy az uccsó pár hétben már nem nőnek sokat a babák. Legalábbis én ebben reménykedem, mert már most nagy. ;) Néha én is érzek mensis fájdalmat, de nagyon haloványan és ritkán.

Én málnalevél és palástfű teát iszom, 1 literben egy-egy evőkanállal, egy nap három csészével lehet meginni (Erika receptje). leforrázni, állni hagyni tiz percet letakarva. igy nem rossz az ize

Táppénz: én augusztus közepe óta nem kapok, könyvelőm nem adott le egy papírt. Azóta várok, hogy újraszámolják :( úgy látszik, tényleg ülnek rajta.

Eclipse örülök, hogy ilyen jól sikerült a szülésed Erikával, biztató :) annyira megnyugtató, hogy ő lesz a segítségem, örök hála az ajánlásért. írj azért majd, mi van veletek.

Kriszti én is ilyen kisangyalra számítok ;) örülök, hogy minden rendben veletek. az a mosoly lehengerlő

fejés: Erika azt mondta, hogy csak akkor kell fejni, ha rengeteg a tej. egyébként felesleges, inkább minél többször mellre tenni a babát, igény szerint fejni. én a mellszívót eleinte arra használom majd, hogy kiemeljem a bimbót, mert elég lapos

Csillag nálad is készülődőben van a kissrác úgy látom ;)

Lucuzs rendeződött Boginál a felfázás?

Gyancsi valóban van rá technika, hogy megfordítsák a babát, szerintem első körben ezzel próbálkozz. Dokik nem nagyon szeretik most a faros szülést, általában rámondják hogy császár de elvileg úgy is meg lehet szülni.

Lányok csak egy tipp: akinek nincs jó segitsége, barátnőm egy csecsemősnek adott pénzt, aki szimpi volt neki, és ő kijött hozzájuk segiteni szoptatásban stb. sokat számithat, mert eleinte nagyon bizonytalan az ember (tesómnál láttam)

Ami ezek jó jelek hamarosan te is szülni fogsz

Hayni nekem az x faktorban kicsit nagy a felhajtás, szerintem mindkettőben vannak nagyon jók és kevésbé tehetségesek. Nonink viszont muzikális lesz, tegnap végigtáncolta a megát :D

Vikoo örülök hogy jól sikerült a szülésed én is valami hasonlót tervezek ;) mi is viszünk labdát :D féltékenység: ne is mondd, a gyerekek imádják a férjemet, tegnap a keresztfiam egész este azt hajtogatta, hogy én is szeretem a Taput (igy hivja a keresztapját). miközben én már szászzor megkérdeztem hogy szeret-e és sose mondta :P de azért imádom hogy ilyen férjem van

én úgy tudom lehet nyugodtan hátra fektetni a babát, kifolyik igy is aminek ki kell

Ebba jobbulást

Macsékra én is sokat gondolok...

Azt még nem irtam hogy csütörtökön voltam dokinál, teljesen zárt a méhszájam, de alig érte el annyira mélyen van. fú megszenvedtünk vérezgettem is utána meg másnap is. a fejét is forgatta még a baba, az is annak a jele,hogy még nem akar kijönni. hiába jól érzi bent magát

Kép
vayacon
 
 


Jó reggelt! Senki nem szült az éjszaka? Vagy csak még nem tudunk róla? :)

Eta: gratulálok a 39. héthez! Magadnak mikorra jósolod a nagy napot? :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


jó reggelt!

én nem kaptam ma sms-t! :) de attól még történhetett bármi az éjjel!

Vaya, ezen nem fogunk összeveszni, de én tényleg így tudtam, hogy az utcsó hónapban híznak a babák, mert akkor már mindenük ki van fejlődve, így más dolguk sincs! :)

neked mekkorára becsülték Nonit?

nagyon várom már a jövő csütörtököt, hogy engem is megnézzenek!

tegnap megnéztük a Viharszigetet... háááát, lehet, hogy nem terhesen kellett volna bevállalnom. én nagyon parázom az ilyen sztorikon, szóval azért volt bennem para egy párszor, így a fotelban, becsukott szemmel ültem, és csak hallgattam a filmet! :D de végülis elég jó volt, bár az Eredet szerintem ennél is jobb film!

ma megyünk az anyukámékhoz, mert előtte a tesóm barátja megpróbálja a gyerkőcöt lefotózgatni... nagyon jól fényképez, és tesóm megszervezte, ez lesz a karácsonyi ajándék a nagyszülőknek, szóval teljes titokban csináljuk! :) kíváncsi leszek Benire, mert tegnap voltunk a Corvin bev. központban, és ott is van gyermekfotózás (www.mosolyolimpia.hu), de egy kép sikerült csak a 13-ból, amin mosolyog, szóval ezek a beállított fotók annyira nem jönnek be nálunk! most játszóra megyünk, meg ilyen erdős, fás környékre, hátha ott jobban felszabadul!

enyém gyerek iszonyatosan feszengetett tegnap este, persze nem bánom, csak kicsit alien-es figurát öltött a hasam, ráadásul elkezdődött a szúrkálódás is a hüvelyem felé...

később még benézek! jók legyetek! :)

sophie27
 
 


Sziasztok!

Lányok a BMC-s topikban van fotó Navi Zorka Lénájáról csodaszép a kiscsaj!

Zsófi nekem úgy magyarázta Erika, hogy a 37. héten elkezd sorvadni a méhlepény, és emiatt nőnek csak minimálisat ezután a babák. Hogy tényleg igy van-e, nem tudom. A doki utoljára 3500 g-ra becsülte, de azt mondta, belefér az is, hogy 3800 g legyen, mert nehéz megbecsülni. Hát én még ennyivel ki is egyeznék, de jó lenne ha nem nőne 4 kg fölé. bár ez nem kivánságműsor, ha ekkora lesz azt is megoldjuk ;) Benikéről dobhatsz majd fotót, bár azt már tudjuk hogy nagyon helyes a kispasi :wink:. lehet hogy most jobb fotósotok lesz

Kép
vayacon
 
 


Rabbe: valószínű, hogy a gyógyszer segít, mert azóta max. 135 volt a vérnyomásom. A ctg-vel kapcsolatban köszi az infót. Sajnos akkor én még mindig nem tudom, hogy nálam mi van, mert az Istvánban nem kell gombot nyomogatni :(. Csak egy szívhang rész van, meg akkor a méhtevékenység (ezek szerint). Na mindegy, csak jó lett volna tudnom, hogy van-e már valami.

Kriszta: David nagyon aranyos és szerencsés vagy, hogy ilyen nyugodt :) Nem is tudtam, hogy ilyen hamar hintába lehet ültetni őket. Én kaptam egyet, de még szét van szedve... ezek után Janival összeszereltetem :)

Ebba: hát, ha a front győz, akkor nov. 4-dike környéke lesz :)
Pisi nekem is volt amikor meg voltam fázva, aztán már nagyon odafigyeltem :)
A te dokid is jövőhéten szabizik? Az enyém is :) Akkor jövőhéten nem kéne még szülnünk, de te már nagyon közel jársz a végéhez.

Dorka: gyógyulgass még, majd ráérsz utána gép előtt ücsörögni. Puszi Lucababának! :)

Kinga: most nézem a vonalzód... a táblában el lett írva 1 nappal? Javítsam? Vagy majd szüléskor megmondod, hogy akkor pontosan mikorra jött Panka?

Vaya: köszi, én is remélem,hogy minden rendben lesz. Én szerencsés vagyok, mert az ismerősök nem látnak sűrűn, szerintem a szülésig nem is fognak (max. anyu, mert jön 3-dikán), így én nem kapok semmi megjegyzést.
De kitartást, már nem sok van hátra :)
Húh, akkor én nem is sírok a táppénz miatt :(

Akra: kitartást, lehet rosszul állapították meg a fogantatás időpontját... amúgy a dokik meddig hagyják, hogy továbbhord? A szomszéd lánynak a kislánya 1 héttel született később, mondta is a doki, hogy túlhordta, meg hogy 2-3 nap múlva beindították volna a szülést, erre a magzatvízből kiderült, hogy pontosan született, csak az időpont volt rossz. :)

Ja, éjszaka óraállítás volt, úgyhogy nem 9:11 van, hanem még csak 8:11 :)

Szép napot mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt Kismamik, Anyukák! :)

Sophie, Rabbe, Csillag, Eta
Nagyon szépen köszönöm, h megosztottátok velem/velünk, a kétségeiteket! Azt hittem én vagyok az egyetlen, akit elfogott az "Úristen, most mi lesz velünk?!?" és a "Vajon képes leszek rá?!?!?!" érzés...:oops:
Azóta kicsit megnyugodtam, de még előfordul néha, h kétségeim vannak. Nagyon szeretném jól csinálni... :oops: :oops: :roll:

Gyancsi
Te jó ég!!!!! :shock: És mostanra jobban vagy?

Vaya
Én is úgy tudtam, h a végén márcsak nőnek a babucik... De ne aggódj, nem lesz 4kg feletti! Már nincs is Noninak arra ideje! :)

Pocak:
Engem is teljesen kikészítettek annó ezek a kérdések! A másik pedig:"biztos, h csak egy baba?!?!" 158cm magas (mély? :D ) vagyok és így szerintem még nagyobbnak is tűnt.

Akra
Sajnálom a túlhordást. :(

Vikoo
Ne haragudj, de nagyon jót mosolyogtam a büfi-pisi sztorin. :oops: :D Barni is mindent és mindenkit lepisil. :) Amint bontom a pelust elkezd célozni. :) :?

Lucuzs
Jóslók az anyóséknál? Lehet, h mégiscsak te leszel a következő?

Mindenkinek további szép napot!
Várom majd a további baba híreket, és fotókat! :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok Lányok!

NAVI, MIKEGIRL, NAGYON GRATULÁLOK A KISLÁNYOKHOZ!!!
Mikegirl, úgy vettem ki, sikerült a császár utáni hüvelyi szülés!! :D :D külön gratulálok hozzá!!!!! :wink:

Gyancsi,
nem volt normális és elfogadható amit a doki veled tett. Minden fájdalommal járó beavatkozás előtt köteles felvilágosítani és érzésteleníteni. Remélem hamar meggyógyulsz!!!!!!!

Lányok, és akkor most a panasz...

A könnyű várandósság, még könnyebb szülés után most nagyon megküzdök az anyasággal :cry: :cry: :cry: :cry: de tudom hogy nem mehet minden egyszerre.
Asszem kezdek pánikbeteg lenni... az a jó, hogy tejcsi vaaaaan, de minden másban alkalmatlannak érzem magam :cry: :cry: :cry:
és szerintem már a baba is érzi hogy félve nyúlok hozzá meg leizzadok mire bepelenkázom, mert az én kezemben nem is alszik vissza, hiába éneklek, sétálok, ringatom :cry: :cry:
Hiába készültem rá fejben, képzeltem el annyiszor, és hiába imádom a kis tündért, akkor is béna vagyok :cry:

Attól félek, hogy még a köldöke is begyulladt!!!!!
Még nem esett le, és most elkezdett kicsit nedvedzeni, meg egész kicsit talán vérezni is?? (sárgás-rózsaszínes látszik az alkoholos vattán.)

Pénteken jött a védőnő, akkor még rendben volt, azt mondta, a hintőport hagyjam is el, csak az alkoholos vattát használjam!
És a védőnő egész héten szabadságon lesz!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kép


Kép

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tatjana: Kedden meddig maradsz? A szülésznőm 10től ér rám, úgyhogy oda mehetek kicsiti hamarabb, hogy tudjunk dumálni! Jó, hogy hat a gyógyszer!!!! Én eddig csak a doki magánjában voltam ctg-n, és ott is olyan amit leírtál.
Rabbe nagyon jól elmondta! De nekem a dokim elmondta, hogy mi micsoda, és hogy minek kell rajta látszania. A baba szívhangja a felső, és 20 perc alatt kb 2 begyorsulós résznek kell lennie (több is lehet persze). Az alsó a méhtevékenység. Gombot nekem se kell nyomogatnom, de én ennek egy picit örülök.
A gomb nyomi amúgy miért fontos? Van olyan, hogy mozog a baba, csak nem gyorsul be, vagy begyorsul, csak nem mozog?
Vizesedsz még?
A munkahelyed sztorija kicsit hasonlít az én munkahelyeim sztorijára…
Ja, kiderült (számomra is), hogy a táppénzem azért ilyen alacsony mert abból is adózni kell. Na ezt - én a kis naív - eddig nem tudtam.

Vikoo: Nagyon szépen élted át a szülést!!! Én is erre törekszem majd, remélem nekem is sikerül!!!

Rodi, Vaya: Hát nem tudom, mennyi időm van hátra. Azt hittem ez gyorsabban megy :) Most a nyákdugómmal talizgatok, részletekben. Elvagyunk…. :)

Vaya: Nekem is azt mondták, hogy az utolsó hónapban már csak híznak. De ebben az öregedő méhlepényben is lehet vmi. Biztos ezt is babája és méhlepénye válogatja. Az enyém csütörtökön 2es szintű volt. Remélem ekkor már kevésbé növeszti a babát :)

Gyancsi: Hogy vagy? Hat a „kezelés”?

Kriszta: Zabálnivaló ez a vigyor!!!

Dorka: Au :( Semmi se használ? Képet mikor dobsz? :)

Akra: Hajrá! Bevetsz néhány praktikát, hogy kicsalogasd? Ahogy észrevettem Mikegirléknek az oxytocin-serkentés elég jól bejött :)

Lucuzs: Ezt én is átélem… Minden egyes metrózás, buszozás alkalmával azon vagyok, hogy ne folyjon el a magzatvíz és ne ott jöjjenek rám a fájások :)

Vivi: A „biztos csak egy baba” kérdéssel engem is betaláltak :) Azt se tudtam, mit reagáljak rá. Nem akartam bunkó lenni :P Rajtam pont olyan felső volt, amiben még nagyobbnak tűnt a pocak.

Én is köszönöm a történeteket, nekem is jó volt olvasni! Én hol mennék szülni (akkor azonnal, szerencsére ez gyakrabban van), hol meg még tolnám az időpontját, mert beparázok a felelősségtől :)

Az én ismerőseim jól fogadják a pocakosodást – így a végén is. Inkább érdeklődnek, és nem akarnak csak azért is vmit mondani. Viszont van egy csoport, ahová táncolni jártam (és úgy terveztem, hogy majd visszamegyek. Most ez egy kicsit kiégett belőlem.) Csak csajok, de abszolút nem tudják lereagálni a helyzetet. Megértem én, hogy más életszakaszt élnek meg (szinglik.. hogy egyértelműek fejezzem ki magam), de attól még megerőltethetnék magukat. Felrakok egy képet a levlistára, kb 1 ember ha reagál rá. Szerintem ez sokkal rosszabb, mint amikor próbálkoznak, csak nem jön össze…

X-factor vs. Megasztár: Nekem az X-Factor jobban bejön. Nem tetszik, ahogy a Megában a zsűritagok marják egymást – látszik, hogy utálják egymást, és vhogy nekem a produkciók is laposabbak – azt hiszem, ott élő zene van, és az nekem tvn keresztül nem jön annyira át tőlük. És én szeretem a felhajtást :) Ha show, legyen show!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Oh, szia Eclipse!

Látom, mostanában kelünk! Nagyon édesek vagytok a képen! Molli milyen szépen és nyugodtan alszik! Nem látszik rajta, hogy stresszes lenne!

Unokaöcsém köldökcsonkja 5 hetes kora után esett le végül.

Sok tanácsot nem tudok adni, azon kívül, hogy adj magadnak időt, és ne próbálj meg minden tökéletesen csinálni! Ezt is meg kell tanulni, bele kell jönni. Van segítséged? Kívánom, hogy hamar túljuss ezen a korszakon!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok!

Vivi! Hívhatjuk jóslóknak is, de mivel nekem már jópár hete vannak, nem tudom mit akar jósolni... de nem hiszem, hogy azt, hogy én leszek a kövi. :D

Vaya! Én is úgy olvastam mindenhol, hogy pont az utolsó hetekben híznak legtöbbet a babák, hetente negyed kg-t! :shock: :D
Én is ezért vagyok berezelve, mert már múlt hét kedden 3500 g volt Balázs, ja és a méhlepényem NULLÁS! :shock: Doki mondta az asszisztensnek, hogy nulla, erre jött a válasz , hogy olyan nincs, 1-3-ig tud beírni. Így kiegyeztek 1-ben... :shock: Szóval az enyém, még tuti teljes ellátást biztosít, ha egyáltalán ehhez van köze... :roll:

Eclipse! Csodaszépek vagytok!!!! Molli tökéletes baba!!! :lol: :lol: :lol:
És ne aggódj, a legtöbben átesünk ezen, hogy úgy érezzük nem vagyunk elég jók, ügyesek a babánkhoz, hogy mindent elbénázunk, már hozzáérni is félünk, hiszen olyan pici és annyi mindent el lehet rontani rajta... De ez persze mind nem igaz!!!!!!!!!!!! mi vagyunk a legjobbak, amit a babáink kaphatnak!!!! 9 hónapig bennünk éltek, ismerik minden rezdülésünket.
Fel a fejjel!!! Tudom, ez most kilátástalannak tűnik, el vagy keseredve, de idővel megoldódnak a dolgok!!!
Egy óriási ölelést küldök neked!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Köszi Lányok!!!!!!!

Tatjana és Ami kedvéért, amíg nem sír a baba, próbálok egy kicsit írni a szülésről, kórházról:

Teljes tökéletes teltház volt vasárnapról hétfőre virradó éjjel.
Már nem volt alternatív szülőszoba (3 van belőle), egy kis "sima" szülőszobába vettük be magunkat Erikával.
Bemenetelkor a szülésznő megvizsgált (végül nem lett választott szülésznőm se, totál ügyeletre mentünk be), 4cm méhszáj, CTG tökéletes, és ennyi, békén voltunk hagyva.
Mászkáltam, wc-ztem, aztán jöttek a tolófájások, a szülésznő megint megvizsgált, még egy kis pereme volt a méhszájnak, azt félretartotta, jött a doki, párat nyomtam, a doki nem csinált semmit csak állt és dicsért, hogy Kriszti nagyon ügyes, nagyon jól csinálja! aztán már ott is volt a kis dzsuvás meleg csomag a mellemen!!!!!!!
:D :D :D :D
Doki megvizsgált, minimálisan repedtem hüvelnyílás környékén, kaptam 1 lidokaint, tett rá két öltést, aztán egy nővérke melegvízzel leöntögetett, és még elméletileg 2 órát kellett volna a szülőszobán maradni, de mivel egyre többen és többen jöttek szülni, át kellett engedni a helyet.
De még a gyermekágyas részlegen sem volt hely!
Ezért levittek a nőgyógyászatra, annak is a leghátsó szobájába, az is kismamákkal volt tele!
És a párom addigra már beért, ő hozta utánam a picit a vizsgálat után, és utána 24 órás rooming-in.
A csecsemős nővérek rendszeresen lejöttek, hozzánk, eldugottakhoz is :lol: :lol: és nagyon segítőkészek voltak.
De még sokkal jobb lehet, ha az ember fent van a gyermekágyason, mert a csecsemő osztály az mellett van.
Ha kellett valami, akkor sajnos be kellett tenni a gurulós kocsiba és felliftezni vele, de mondom ez csak a teltház miatt volt.

72 óra után mindenkit elengednek, ha a baba nem vesztett 10%-nál több súlyt, nem túl meredeken, de a legjobb ha már pozitívban van. Molli súlya 2900-ig ment le, de már 3010-el engedték ki.

Csak dicsérni tudom a kórházat, mindenkinek ajánlom.

Puszi

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép Kép Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Csajok!

Hoztam néhány képet Lucababámról :D

Eclipse, én kb. tegnap óta nem izzadok le pelenkázás közben!
Ne gondolj olyanokra, ami nem igaz, szuper anyuka vagy!De csak most kezdjük meg kell nekünk is tanulni, ismerkednünk kell a babákkal!!!!

Csajok, sajnálom, ezt a még mindig egyben vagy dolgot, jaj olyan utálatos dolog!!!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!
Holnap már november!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek, mert tortát sütök, anya elmaradt szülinapját ünnepeljük ma! :D

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


bocsi lanyok, csak fel kezem szabad, masikban zsombor. beriasztott a legzesriaszto es azota le sem merem tenni. ezert csak roviden potyoreszek vmit. remelem, csak tevesen riasztott mert amikor berohantam hozza, bekesen aludt. csakhogy nekem szilardnal 2,5 ev alatt talan 1x riasztott be hasonloan, hogy o is szepen lelegzett, amikor odamentem hozza. van vkinek hasonlo tapasztalata?

miki es navi!!!
nektek hatalmas gratula. remelem, hamarosan bejelentkeztek otthonrol a kepekkel es a beszamoloval!!

dorka!
nagyon szepek vagytok, apan latszik a hatartalan boldogsag :D

eclipse!
nagyon szep a pici lanykad! es felejtsd el h nem vagy jo anya! vedd elo a pozitivsagodat, mert a lanyodnak teged rendelt a sors, es ez nem veletlen. PONT RAD van szuksege!!!!!!!

mi jol vagyunk (leszamitva ezt a beriasztast - tiszta ideg lettem!). 50-60-akat szopizik, es szepen el kezdett noni a sulya :D

aki izgul a sulya miatt, annak uzenem, hogy en -10kg-al mentem haza a korhazbol,ugy hogy a baba nem is volt olyan nagy. 2 kg maradt rajtam. :) :)

majd meg igyekszem jonni, addig is, lanyok, tessek szulni!!! :lol:

macs draga, hogy vagy/tok? kittike? olyan sokat gondolok ra!!!!!!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

csak röviden de én is itt vagyok :-)

Eclipse, Wivi, dorka: gyönyörűek a babák!!!!! Nagyon irigykedek már rátok ;-)

Eclipse: tényleg ne gyötörd magad ezekkel a gondolatokkal! majd szép lassan minden kialakul! addig meg buj be az ágyba, fektesd magad mellé babydet és lazsáljátok át a napokat. szép lassan mindenhez hozzáfogsz szokni és megy majd mint a karikacsapás! ne aggódj, biztos semmit nem vesz ebből észre, olyan szépen alszik! nagyot hibázni nem tudsz, legfeljebb ha nem jól pelusozol majd átöltözteted :-)
ha meg már ki is tudtok mozdulni, akkor sokkal jobban fogod magad érezni.
Vendégeskedés van nálatok? sokan szeretnek az első hetekben egyedül maradni, összeszokni, nekem sokat segitett, hogy a testvéremék és anyumék mindnenap beugrottak annó ha csak pár percre is. Így nem zavartak hanem segitségnek fogtam fel még akkor is ha nem csináltak semmit, csak pár szót váltottunk :-)

Angie: nyugi: biztos minden rendben volt, nyugodtan tedd vissza Zsombit a kiságyba. Nálunk többször is beriasztott anno, de mindig tudtam, hogy biztos csak nyugodtabban, mélyebben alszik vagy lemászott róla. Aztán 1 hónaposan komoly volt a riasztás, d e akkor rögtön láttam rajta
:cry: akkor szerencsénnk volt, mert kivettem, ráztam, kiabáltam és elkezdett levegöt venni.... bevitték a kórházba természetesen ilyenkor semmit sem tudnak megállapitani, minden a legnagyobb rendben volt. Szóval ha láttad hogy nyugodtan aludt akkor biztos semmi baj nem volt!

rabbe78
 
 


eclipse: még annyit akartam, ha nagyon aggodsz Molli köldöke miatt, szerintem nyugodtan hivd fel az ügyelet, ők megmondják hogy természetesbe belefér vagy inkább kimennek és megnézzik. Ilyen pici babáknál ha kicsi kétely is fennáll inkább kimennek.... szerintem megnyugodnál tőle.
És nyugi, pihizzetek, bújjatok össze!!! :-D
Ha meg kiborulsz v agy kétésgeid vannak gyere és meghallgatunk :-)
Simi a lelkednek!

rabbe78
 
 


Köszi Rabbe!

Dorka,
Lucababa gyönyörű :D :D :D :D

Angie,
sajnálom én is szívrohamot kaptam volna :cry:

Apropó, légzésfigyelő:
hiába kaptunk kölcsön egy Angelcare-t, nem tudjuk használni, mert benne van a használatijában, hogy a két egységnek min 3 m-re kellene lenni egymástól, plusz a kiságytól kívülről érkező mozgásokat tévesen veszi a gép, és így akkor sem riasztana ha baj lenne :cry: :cry: :cry: nekünk meg az ágyunk mellé van tolva a kiságy közvetlenül, tehát a mi saját mozgásainkat venné a gép és nem riasztana :cry: :cry: :cry:

Hányan vagyunk még légzésfigyelő nélkül?

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorka, Eclipse
Gyönyörű Luca baba és Molli baba is nagyon! :D :) :D :D Mégegyszer gratulálok!!!!!

Eclipse
Ne aggódj, én is hasonlóan voltam. Anyu egy hetet volt itt velem segíteni, de utána rámszakadt minden. A Párom rengeteget segített akkor és talán mostanra összeszoktunk a Picivel.

Köldök:
Amikor a Libero New born-t elásztatta és felázott Barni köldöke, akkor neki is váladékozott és vérezgetett. Megnézte a gyerekorvos, és azt mondta nem gond, így előbb fog leesni, viszont gyakrabban alkoholozzam és hintőporozzam.
Viszont ha megnézeted, akkor meg fogsz nyugodni, és annyit megér!
Kitartást és sok-sok önbizalmat! :)

Rabbe
Köszönöm! :)

Angie
Én is biztos nagyon megijedtem volna!!!! :shock: :shock: :? :roll:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: