Új privát üzeneted érkezett!

kati, így már értem, azért szorítok, gondolom, ha lehet, te is természetes úton szeretnél szülni. :wink:
A puszit átadtam! :D

Csillag, bocsi, nem válaszoltam: 2hetente járok dokihoz.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze: persze, arra gyúrok, h a lehető legtermészetesebb módon találkozhassak a pici lányommal, aki ma egész nap már az oldalamba akkorákat rúgott, h csak na!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


De rendik vagytok, irtatok Nekem drukkokt! Jol csinaltatok mert jo napom volt. Es maradok, holnap is megyek szinten reggel 8ra.

Orulok, hogy mindenki jol van, kisebb gondocskakat leszamitva de mindehol rendben van a baba es mindenki.

Virag, Te jol birod! Biztam benne holnap szulsz de mar jovo vasarnapert drukkolok!!!:):) Es koszi hogy drukkoltal nagyon!!:) Bejott!!!:)

Beze, a kemenyedesek ellendrukk megy!! Marcival en is beszelek innen messzirol!:):):)

Zsuzsi, orulok, hogy Apa cukifalat es jol vagytok es a pocaklako is szepen novekszik es szepen tornazod le az elotted levo heteket! Hurrra!!:):)

Dike, az ejszakakhoz kitartas. Rosszuletek se legyenek!

Nika, jot nevettem, mit mondott Apa! hihihihi :):):):) Latom neki sem kell hulyesegert a szomszedba menni! :)

Kati, :lol: :lol: :lol: :lol: nem uri nep jar ide, kepzeljetek. Tehetosebb angolok, ugy mondanam inkabb, hogy a tanultabb jo allassal, jol kereso emberek. Teljesen jo a vendegkor, tok normal fazonok. Egy no misszzz, allitom meg a valaga is sminkelve volt de normalisan beszelt velem es kedves volt. A tobbiek olyanok, mint mi, szoval nem sznobok es ket labbal a foldon jarnak. Legalabbis akik ma voltak. Holnap nemtom mi lesz. Ma barban voltam es meg itt is leszek 2-3 hetig aztan tudok menni a rendezvenyszervezokhoz is ha akarok. Ez a baros csak hetvegi melo, a rendezvenyes pedig hetkoznap lenne de csak 2-3 napban, ugyhogy idom lesz, oda is megyek.

Csajok megyek kivagyokminta k.ki.-hogy szepen fejezzem ki magam. Hulllllla faradt vagyok, alig elek. Nem vagyok en hozzaszokva a munkahoz, hellllllooooooo!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

bogi: pihenj le, ügyes voltál, gratulálok neked!!! én mondtam, h menni fog a dolog!!! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hahóóóóóó!!!!! én is nézem az x-et, de azért jöhetne valaki közben ide is!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka, jaj de örülök, hogy pozitív élménnyel tértél haza! Annyit de annyit gondoltam ma Rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egész jól hangzik amit a helyről és az emberekről írtál, remélem a továbbiakban is ugyanilyen véleményen leszel majd! Ami pedig a fáradtságot illeti, teljesen természetes, majd hozzászoksz az új környezethez és nem fáraszt le a sok új inger! Ügyi voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszikázlak!!!!!!
És köszi a drukkot a következő vasárnapra! Ez az egyetlen nap, amikor nem igazán akarok szülni, mert nem tetszik a dátum... (NOVEMBER 7. :arrow: mindig eszembe juttatja gyerekkorom iskolai ünnepélyeit...) Pedig tudom, hogy ha nagyon nem ezen a napon szeretnék szülni, akkor tutira ekkor fog jönni Gergő... Hisz erre a napra koncentrál az agyam, még ha negatív értelemben is... (gondolom érted, hogy miről hablatyolok... )

Nálunk este 6-ig itt volt az apósom... azt hittem, hogy ma végeztek mindennel a kertben, de sajnos nem. Így holnap folytatják. Ebédelni a szüleimhez megyünk, itt vannak most pár napra a húgomék a gyerekeikkel, és utána délután jön após tovább kertezni. Szóval holnap se lesz nekem pihi... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, én is nézem, de csak az előző kettő előadót láttam. Előtte Bencét fektettem le.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én még tarom neked ezt a hétvégét!
olvastad macsékat a novemberiben? én már sírtam is, pedig nem is kísértem végig az életüket. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Koszi, Viragom!!!:) Akkor most mire kell drukkolni, 2 het mulvara amikorra ki vagy irva? Bar van egy olyan erzesem, hogy arra a datumra palyazol ami a kiirt idopontod!:)):) Holnap is szorits, lehet ez a nap csak egy tevedes volt es keeeeene egy kis hajra holnapra is! :lol: :D :wink:

Kati, koszi!
Csajok szoritsatok, hogy a rendezvenyszervezos dolog is osszejojjon!!

PusziPaMindenkinek, jok legyetek, holnap este jovok de mivel lakast is nezuk - kikoltozunk ide - lehet madj csak hetfon jovok.

Vigyazzon Mindenki magara! Nika, Zsuzsi, Nita, Rita, Beze, Mia, Betti, Ti is!
Vendég
 


bogi:érzem, h össze fog jönni és nem felszolgálóként fogsz te dolgozni, hanem kiélheted magad a szervezkedésben, amit szerintem nagyon szeretsz.
ja!!!!és lehet, h meg van az esküvőtök helyszíne??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nálam már biztos, hogy nem lesz most hétvégén semmi... az egyetlen előjel Bencénél az volt, hogy szülés előtt napon délután iszonyat hányinger jött rám. Semmit nem bírtam megenni, aztán éjjel indultak a fájások és délelőtt megszületett Bencus. Ma simán tömtem magamba mindenféle kaját, úgyhogy még nem érkezett el a mi időnk. :D
Macsékat természetesen olvastam... ez annyira borzasztó... :cry: Főleg miután volt amniocentézise is, tehát elvileg vettek mintát a magzatvízből, hogy kiderüljön, minden rendben-e a babákkal. És akkor azt mondták, hogy IGEN. Sokkal később derült, ki, hogy hibáztak a dokik és kétszer ugyanannak a babának a magzatburkába böktek. Ezt bizonyítja az is, hogy azt mondták nekik, hogy két kisfiuk lesz, tehát Balázska kromoszómáit vizsgálták kétszer, Kittikéét pedig nem...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


a hétvége most egyel hosszabb, bár 1-jén inkább ne szülessen meg.

azt gondolom,h nem tudtak volna akkor sem csinálni semmit, mert balézs egészséges, szerencsére. ez borzasztó, de hátha a kisfiú valamelyest enyhíti a fájdalmát a családnak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, két hetet már nem szeretnék várni Gergőre, nov. 12. a kiírt dátumom, az péntek. :wink: egyébként teljesen igazad van, ha az égieknek van valami terve a dátumokkal, akkor pont a kiírás napján születik majd a kisöcsi. (Csak nem emlékszel arra, amit írtam ezekről a dátumokról????????????????? :shock: :shock: :shock: )
Az extra-giga-mega drukkok meg ugyanúgy szállnak majd Feléd, mint ma! Sőőőőőőőőőőőőőőt, még intenzívebben küldöm majd őket!
Lakást is néztek???????? Ez nagyon izgi! Akkor ahhoz is küldöm a drukkokat! Csupa-csupa drukk-küldésből fog állni a holnapi napom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Jaj, Csajok, annyira mozog Gergő... ez így már nagyon kellemetlen. (Ne értsetek félre, nem fájásról beszélek, csak szétrúgja mindenemet... :? )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


most ez a vastag tomi pocsék volt!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


erre most kerestem rá:

A Boglárka újabb keletű magyar név a boglárka virágnévből származik, régebbi jelentése fémveretes, ékköves, gyöngyös, zománcos, gomb alakú ékszer.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, én sem hiszem, hogy tudtak volna bármit is csinálni, de úgy gondolom, hogy más lett volna a helyzet, ha már a 16-17. hét tájékán tudnak a dologról... Így végig veszélyeztetve volt Balázs is, mert Kittike miatt történt a császár a 31. héten. És tudom, hogy ha hamarabb romlott volna Kitti állapota, akkor hamarabb lett volna a császár és Balázs is sokkal rosszabb eséllyel indult volna. A 25. héttől már kórházban volt Macs... Valahogy úgy érzem, hogy az Égiek segítettek nekik, hogy kihúzzák majdnem a 32. hétig, így legalább Balázs egészséges.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, szép jelentése van Bogi nevének! :D Igazi nőcis!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


és a tulajdonságaira pedig az apukáját írja le, ami már most valóban megdöbbentő már most itt a pocakomban.
ez az:

Név elemzése:
A Boglárka név gyakorlatias, leginkább rendszerekben gondolkodó személyiség kialakulását támogatja. Élvezi a teljesség élményét, miközben figyelmesen dolgozik egy-egy feladaton. Mindenrõl gondoskodik, ami a birtokában van, ennek köszönhetõ, hogy tárgyai igen sokáig kitûnõ állapotnak örvendenek. A kiadásaira is gondosan figyel, nem költ semmire, amit nem tart szükségszerûnek. Jó feje van a matematikához, kellõ türelme és minden apró részetre kiterjedõ figyelme pedig alkalmassá teszi arra, hogy például könyvelõi feadatot lásson el.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ezt melyik oldalon találtad? Megnézném mit mondanak a Gergelyre.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


gugliba: gergely név jelentése. az első oldal.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, emlekszem hat! En mindenre emlekszem!!:) :wink: Most akkor nemtom mire drukkoljak mert en igazabol az egiekkel vagyok!:) :wink:

Kati, koszi:), haat, eskuvo csak akkor lesz itt, ha kapok kedvezmenyt erre is mert meregdraga. Viszont gyonyoru. Egy kis vagyis nagyobbacsak patak folyik a park es a fak alatt, el tudnam kepzelni, hogy itt adnak ossze!:):)
Vendég
 


csillag: én is elolvastam a gergelyt, mert az öcséé. én annyira igaz minden egyes szó!!! és a miénket is megnéztem és az is. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, latod, mondtam en, hogy a Boglarka az napfeny, meg virag, meg ret!!:) Majdnem eltalaltam! Vegulis...hasonlo!:)
Hol talaltad meg igy reszletezve a jelenteset? Kivancsi lennek a sajatomra.
Vendég
 


bogi: annyira drukkolok neked!!!!!
holnap rám is gondoljatok. pár száz kilóméter áll előttünk. megyünk temetőzni. nem kívánja egyik porcikám sem!!!! pedig jól vagyok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, Rad is gondolva lesz, ebben biztos lehetsz!!
Vendég
 


Bogi, tudod mit, drukkolj csak egyszerűen azért, hogy mindketten egészségesek maradjunk Gergővel a szülés után! A dátum nem érdekes. :wink:

Na, elolvasom én is, hogy mit írnak a nevekről.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogi, csillagnak leírtam. csak te ne azt írd be, h gergely!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, okes de persze, hogy minden rendben lesz! Ez annyira egyertelmu!!!! :wink: Azert drukk, hogy konnyen jojjjon Gergo is es jo alvokaja legyen! Egyen sokat, aludjon sokat es noljon nagyra, hogy hona ala vaghassa az anyukajat!:)
Vendég
 


csillag: én pont ezt kívánom nektek!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, Rád is gondolok holnap, remélem jól bírod majd az utat!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati, Neked is köszönöm!

(már annyira unalmas lehetek ezzel az állandó találgatással, hogy vajon mikor is jön Gergő... 8) )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: 14 hét múlva ugyanitt, csak akkor én rinyálok folyamatosan erről!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


én lassan elteszem magunkat holnapra!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Ok, én itt leszek és majd jóóóóóóóóóól meghallgatom a rinyádat! (addigra mi már egy összeszokott család leszünk! :lol: legalább is remélem...) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, jó éjt és nagyon vigyázz magatokra holnap!!!!!!!!!!!!

Bogi, Neked is good night and sleep well!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


irigy, irigy..... de nekem még van egy kis időm pihenni!!!! neked már csak napjaid!!! bí-bi-bíííí!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jó éjt, lányok, gergő!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hahóó! reggel óta nem vok vmi jól...de evvan:)) remélem jót jelent!

virágom! én is nov 12.én születtem :lol: :lol: kitartás drága!

kati! holnap gondolok rád!!!

bogika! örülök, h tetszett a munka...drukkk holnapra, na meg a szervezéshez!

KépKép
dike
 
 


Halihóóóó :D

Bogi:örülök,hogy tetszett a munka és szorítok hogy összejöjjön a rendezvényszervezés is :wink:

Kati:drukk a hosszú úthoz :wink:

Dike:mikor mész legközelebb dokihoz?

Ki esett ki tegnap az x-ből??

Tegnap tettem be ruhákat mosni,elindítottam a mosógépet,majd 2perc múlva egy nagy durranásra lettünk figyelmesek...Hát beszart a mosógép :twisted: apa szétszedte aztmondta szétégett benne valami :roll: :twisted: Olyan mérges vagyok,most vehetünk másikat,de miből??? számítottunk rá,hogy hamarosan beszarik,mert már a hangja is olyan volt mint egy traktor....öreg is volt már...most nézelődök a neten,hátha találnák vmi olcsóbb gépet...
Az este kézzel mostam ki a ruhákat,amik a mosógépben voltak...hát mit ne mondjak félúton feladtam...apa fejezte be a mosást,hú de car volt... nemtudom régen hogy csinálták az asszonyok,de az én kezem hamar feladta.... :roll:
Ők biztos kemények voltak,én nemvagyok az :lol:
Vendég
 


MIA: NYÁRI LÁNYOK ESTEK KI :):):):):):) én örülök mert lehet hogy jó hagjuk van de nekem unszimpatikusak voltak nagyon

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: tényleg??????? :shock: na ez most komoly??? :roll: nem is gondoltam volna hogy ők fognak kiesni....nekem se voltak szimpik amúgy...
Vendég
 


mia: igen komoly.

Hol van mindenki?????

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nemrég értünk haza, a szüleimnél ebédeltünk, most meg megint itt van az apósom és dolgozgatnak a kertben a férjemmel és Bencével.
És persze após bejelentette, hogy holnap is jön... :twisted: :twisted: :twisted: nehogy már le tudjak pihenni egy kicsit délután... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Velem semmi különös, éjszaka volt pár összehúzódásom, de nem rendszeresen, úgyhogy továbbra is várakozó állásponton vagyok.

Az X-Faktorban a Nyári lányokat nézni én se szerettem... a hangjuk jó, de nem mozognak valami természetesen a színpadon.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én is örülök, h a nyári lányok estek ki:)

mia! kedden megyek Győrbe dokihoz vééégre, és remélem lesz szívhang!

KépKép
dike
 
 


tegnapelőtt és ma barnáztam, de ez egyszeri, és most is a reggeli cuccal együtt jött ki amit nyomok gélt fel(ami progeszteron, de viszont fehér mikor felteszem). na és most mentem wcre és ahogy kitöröltem nyúlós nyákos barnás meg az a gél jött ki..mi lehet?:((

és a tegnapelőtti szinte fekete volt!:(( amugy az egyik baba az h távozik amelyik nem tapadt meg?

KépKép
dike
 
 


Dike, mennyi progeszteront kapsz?
Ha ilyen tüneteid vannak, az lehet az is, hogy távozik az a baba amelyik nem tapadt meg, de lehet az is, hogy kevés a progeszteron amit kapsz. Harmadik variációként az is lehet, hogy van egy vérömleny (haematóma) a méhedben és az ürül folyamatosan.
Nekem végig volt ilyen barnázás most Gergővel egészen a 13. hétig annak ellenére, hogy napi 5 Utrogestant szedtem. Eleinte nem találtak rá magyarázatot, majd aztán a 10. héten láttak egy vérömlenyt. Emiatt szinte mozdulatlanul feküdtem otthon 2 hétig... ezalatt az idő alatt szerencsére felszívódott ez a vérömleny. De utána még 2 hét fekvést írt elő az orvosom, hogy pihenéssel vészeljük át azt az időszakot, amíg a méhlepény átveszi a hormontermelést a petefészkektől.

Ha barnázol, akkor a pihenés a legeslegfontosabb dolog a világon! Ezalatt azt értem, hogy amíg orvos nem látott, feküdnöd kellene és nem csinálni semmit!!!!!!!!!!!!! A helyedben egyébként bemennék a kórház ügyeletére, kötelesek megvizsgálni ha kismamaként vérzel (vagy barnázol).
Puszillak és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

dike, csak megerősíteni tudom, amit Csillag írt, azonnal ügyelet, illetve szigorú fekvés! Biztosan minden rendben van, de nem árt, ha lát orvos! Nagyon drukkolok, és gyere majd a hírekkel!

Csillag, hogy vagy? Bocsi, hogy ezt írom, a világért nem akarlak megbántani, de szerintem nagy tapintatlanság az apósod részéről, hogy napokig odajár, és nem hagy pihenni, amikor már csak napjaid vannak hátra a szülésig, ami szintén nem kis feladat!

Bogi, nagyon örülök, hogy tetszett az első nap, gyere, mesélj, hogy telt a második. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Én nem örültem egyáltalán, hogy a Nyári lányok estek ki, náluk sokkal rosszabb hangúak vannak még mindig bent. Azt hiszem, nem is nézem többet. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, köszi megvagyok. Após fél 5 körül ment el és bejelentette, hogy nemcsak holnap jön hanem még kedden is... :twisted: azt hittem lefordulok a székről amikor ezt mondta... :x pedig szóltam a férjemnek, hogy ez most nekem baromira nem OK, hogy állandóan itt van, mert pihenni szeretnék és nem szeretném, ha bárki itt lenne amikor esetleg beindul a szülés. :roll: Én elhiszem, hogy nem akarja megbántani a saját édesapját, de azért rám is gondolhatna. Na mindegy, ezen változtatni már nem tudok (hacsak be nem indul a szülés...)
Egyébként apósom egyszerűen közölte velem, hogy nem tud magával mit kezdeni a panellakásban, itt meg jól érzi magát nálunk a kertben, ezért jönni fog. Meg se fordult a fejében, hogy ez nekem egy kicsit sok(k)... :?

A Te pocid hogy viselkedik? Vannak még görcseid? Beszélj csak Marcival folyamatosan, hogy forduljon be a helyes irányba!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csajok elmentem Fehérvárra az ügyeletre mert nálunk nincs nőgyógyászati, és egy nő vizsgált meg,kézzel semmi rosszat nem látott,nem látott barnázás nyomait,vérzés nyomait,minden ok, majd uhuval is megvizsgált éééééééss van egy 6mmes babám, jó szívműködéssel!!!!juppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
boldogsáág van!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?