Új privát üzeneted érkezett!

Kati, tudod mi volt számomra a legnagyobb lecke és feladat Bencus születése után? Az, hogy elfogadjam, hogy az Ő születésével megszűnt számomra a szabad akarat. (legalább is egy jó ideig... főleg a szoptatás miatt, mert hiába fejtem volna le a tejem, nem volt hajlandó máshogy elfogadni, csak ciciből) Ezt nagyon nehéz volt elfogadnom...

Bogi, Te aztán egy félelmetes energiabomba vagy! Ennyi sportot! nem hiszem el, hogy nem volt (van) lapos hasad! :P

Nita, akkor remélem, hogy hamar megtudjátok csinálni azt a kályhát!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, nem de mi tortent Jeanner? Szivhang meg minden van?

Igen, megyek a barba vagy hova de aaaaaaa, f.sok nagyon! Mar megint vendeglatas ez nem az en mufajom. Azert bizom benne nem fog zavarni, hogy kiszolgalok. Meg meg nemtom mit kell csinalni.
Vendég
 


nita: nagyon rendes vagy!!!!!!!!! köszönjük, tényleg jó és nekem még jó helyen is van, h megnézném, de a hordozó...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Kati, majd gyere ide meg ha almos is vagy! Kiutjuk beloled! K.O.-t adunk az alomnak!:):) hihi Dehogy vagyok sokoldalu!! Komolyan nem. Olyan sokoldalu vagyok, hogy az mar gomb! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na, ennyire tudtam visszaolvasni, most kicsit gyorsan én, aztán pizza, aztán ágy Very Happy

Már a kádban álltam, amikor hívtak, h a doktornő nincs, mert sürgősségi szülésre ment, de helyettesítik, megyek-e... mondtam, h mindenképpen!!! Jó, mert akkor mehetek 1/2 9re... vis 8ra is igazából... esetleg 1/2 7re? Mondom, 1/2 7 csodás!!!!

Na, odaértünk, bejutottam, elmondtam a dokinőnek mi van, megvizsgált, azt mondta gyönyörűen zárt a méhszájam, ilyet még nem is látott, aztán behívta apát, megkukksoltuk a babsit, hát ennyit láttunk:



Kicsit közelebbi kép a csimbiről:



Látszik a buksija is már Smile Nagyjából Bejnivel vagyunk egy idősek, szívhang még nekünk sem volt, nov. 10én kontroll Smile de azt mondta a dokinő, h minden annyira szabályos, h nem lehet semmi gond Smile

Magnéziumra rákérdeztem, azt mondta, ha indolkolt 3*500mg-ot szedhetek, az a max. de nyugodtan szedjek többet mint most, ha úgy gondolom..

Na, futok, csak ennyit akartam!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ez bogié volt! bocsi lányok. ezt írta jeanner!!!!
bocsi jeanner-a szerzői jogdíjak!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita, tok jo kocsi, csak lehet nekem meg honapokig nem lesz csikos tesztem sem, nem meg gyerekem a kocsiban! :wink: :lol:

Virag, pedig nem lapos! Jo, nincs akkkora, mint most Neked :lol: :lol: de nem kicsi am! Pocakos vagyok, fatertol ezt a frankon jo tulajdonsagat IS orokoltem. Most is tok vekony lennek ha a hasam nem fordulna ra a gatyamra!:)
Vendég
 


Bogárka, nekem fel sem tűnt, hogy holnap hétvége és Te mész dolgozni... most égek... :oops: Te mindig olyan figyelmes vagy Mindenkivel, nekem meg teljesen kiesett, hogy Nálad új fejlemény lesz... :oops: :oops: :oops: Curious vagyok ám nagyon!!!!!!!!!! Mindent írj majd le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, koszi!!!:):) Akkor most Jeanner tok hepi!! De jo!! Dejo!! Na, megprobalok oda is belesni de igazabol majd kesobb. Most meg ossze kell szednem holnapra a hivatalos papirokat.
Ti vagytok meg vagy mentek dikozni?:)
Vendég
 


csillag: én pedig most dagadok, h én emlékeztem, mert én mindent elfelejtek mindenkiről. neked meg van bocsájtva, mert te nem vagy ilyen. csak most jobb voltam..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi lesz neked csíkos teszted!!!!!!!!!!előbb mint nekem,... :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi, annyira azért biztos nem fordul rá a hasad a gatyára, mint majd nekem pár hét múlva... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én készülök lassan zuhanyozni, mert így nem lesz meg a 10 órám... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ha közben elmennél bogi, akkor holnapra egy nagy kalappal kívánok!!!! ügyes vagy te, mindenhol megállod a helyed!
most megyek zuhi, még benézek, mielőtt fekszek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, majd megnézem, hogy szülés előtt 2 héttel min jár majd az agyad... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, ezt viccesen mondtam, nem ám megsértődsz, mert én itt röhögök magunkon... :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kitalálhatnák a hangos számítógépet hogy haljuk egymást....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, ja, vagy a gondolat atvitelt, az is nagy show lenne!!:):):) Osszevissza kuldozgetnenk itt egymasnak mindent! hihi

Kati, koszi, draga vagy! Ram fer egy kis drukk. Nemtom miert de annyira nem erzem magam biztosnak a vendeglatasban. Talan a nyelv miatt vagy a franc tudja de frusztral az, hogy kernek tolem en meg elkeszitem, kiszolgalom addig meg ott allnak es lesnek. :shock:

Virag, ja!!:):):) Majd emlekeztessuk Katinkat!:):)
Nade Neked meg szules utan 2 honappal nem fog ugy ralogni a gatyara, mint nekem ralog szules nelkul!! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bogi, itt vagyok, csak kicsit össze kellett kaparnom magam! Holnapi naphoz egy nagy kalappal, gyere a beszámolóval, de biztosan nagyon ügyes leszel! A ruha gyönyörű, nagyon tetszik, ahogy a gyűrű is! :D

Csillag, egészen lent, a méhem alja görcsölget hétfő óta, és bizony jól sejtettem, a méhszájam megrövidült, a külső nyitva van 2 ujjnyira, ráadásul Marci még mindig harántban van, ami a dokim szerint nem tipikus. Hát nem örültem, sőt, kezdek kicsit kétségbeesni, annyira nem akarok császárt! :( Egyébként minden rendben, szépen fejlődik a kis kukis.
Tudok pihenni, Lexi egész héten egy kis angyal volt, nem követelőzött, nem erőszakoskodott, ha ledőltem a kanapéra, ott játszott mellettem. Imádom! :D

Brita, én melíroztatni járok, 1 hét múlva megyek megint.

Jó éjt mindenkinek, akinek nem írtam, puszilom!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


csillag: én is röhögök!!!!!!!!!!!!!

képzeljétek! a férjem éppen PAKOLJA A NAPPALIT!!!!! így este összehajtogatjuk a plédeket, meg a párnákat helyre. és most ő csináálja, pedig én szoktam reggel!!!!!! húúúú!!! tud még meglepetést okozni.

tehát!!!

beze: nem értek ahoz, h nagy baj-e h te nyitva vagy, de ahhoz gratulálok, h marci szépen fejlődik!!!! még pár hét! a császár nálunk is lebeg!!!!
kitartááááás!!!!

jó éjt, elköszönök!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Beze, ez nem hangzik valami jól... :? A kinyílás is korai még, de az a harántfekvés... hmmmmm... elhiszem, hogy aggódsz és hogy nem szeretnél császárt. Most akkor még többet kellene pihenned, meg feküdnöd, nem beszélve a lelki békéről, ami legalább ennyire fontos.
Lexi tényleg egy tündér! Biztos, hogy tudja, hogy Neked most pihenned kell. Nagyon okosak ezek a gyerekek! Bence is hamar alkalmazkodott az új helyzethez amikor feküdnöm kellett és nem emelhettem fel.
Most milyen gyakran hív az orvosod? Nem kaptál valami nyugtató-lazító bogyót?

Bogi, nem lesz nekem 2 hónap múlva lapos hasam... nem vagyok én Rubint Réka! Meg aztán nem is lehet egy jó darabig hasizmozni, mert szülés után még elég sokáig szét vannak csúszva a hasizmok. Majd jövő nyárra igyekszem összeszedni magam, de olyan, mint régen volt, már soha nem lesz... akármit csinálok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: rubint rékának nagyobb hasa lesz, mint neked szülés után, mert rékával együtt szülök kb. remélem értetted!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Én is lépek, Apaja minnyá jön haza a kínházból (akarom mondani színházból... :lol: :lol: :lol: ).

Jó éjt!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze, ne aggodj, be fog fordulni!! Mondjad Neki, fordulj be fejjel. Es be fog!!:):) Ha pihensz akkor bezarodhat a mehszaj? Lexike pedig egy tunemeny!! Dehat, ezt eddig is tudtuk!!:) A pocakodnak jobbulast, ne gorcsolgess! Majd kuldok plusz energiat meg telepatikusan megszugerallak, hogy minden rendben legyen!
Es koszi a biztatast!!!! Masokat nem hat meg ez a munka de en itt parazok. Orulok, hogy tetszik a ruha es gyuru!!:):)

Kati, mar nincs erom atnezni a masikra. Megtenned, hogy megirod Jeannernek, hogy orulok Nekik? Koszike!

En is mentem aludni, hulla vagyok!

Puszi Csajkak, legyetek jok mig nem talizunk es vigyazzatok magatokra! Holnap este jovok valamikor ha nem leszek kidolve, mint egy lisztes zsak!
Vendég
 


Mi ez a Rubint Rekas poen? Nagy a hasa vagy, mi? Nem eeeeetem! :oops: :oops: :shock:
Vendég
 


Na, latom sehol senki! Akkor en is lepek. Kicsiket gondoljatok ram holnap.

Puszi Csajok!
Vendég
 


Rubint Réka is várandós, kb félidőnél jár, ezért lesz neki nagyobb hasa két hónap múlva, mint nekem. :D :D :D

Bogi, Én pedig nem kicsit fogok Rád gondolni holnap, hanem küldöm az extra-mega-giga pozitív energy-t, hogy minden okés legyen!!!!!!
Puszikázlak!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag, a kinyílás miatt nem aggódok, Lexivel már 27 hetesen megrövidült, és akkor már bőven nyitva volt 1 ujjnyira, a haránt az, ami aggaszt. :( Bogyót nem kaptam, arra gondoltam, felemelem a magnéziumot. Pihenni meg próbálok annyit, amennyit Lexi hagy. :wink:
Milyen volt az éjszakátok?

Bogi, gondolok rád!+++++++++++

kati, szerintem nálatok nem kell császár, majd meglátod. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, mennyi magnéziumot szedsz most? Nekem a dokim és a védőnőm is azt mondta, hogy ha szükséges, akkor 4x2 is mehet. Én 3x2-t szedtem alapból, de ha úgy éreztem, hogy többet görcsölget, keményedik a pocim, akkor bevettem 4x2-t.
Köszi a kérdést, úgy aludtam az éjjel, mint a bunda. Éjfél körül kerültem ágyba és reggel 6-kor kellett csak kimennem WC-re, de aztán visszaaludtam még fél 8-ig. Sehol egy keményedés, egy görcs, már nem jön a nyákdugó sem... (nem tudom, hogy kijöhetett-e az egész vagy hogy mi a helyzet... végül is 5 napon keresztül folyamatosan távozott az a valami... :roll: )
Semmi jele annak, hogy Gergő mostanában szeretne kibújni...
(pedig most már minden rásegítést megkap... szedem a homeopátiás bogyókat, pár napja rászántam magam a málnalevél teázásra, már emelgetem néha Bencét meg hasonlók...)

Bogárka, Te most már dolgozol... gondolok ám Rád!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, béres magnéziumot szedek, abból eddig 500 ment, most gondoltam, felemelem 750-re, nagyon azért még nem kellene tovább nyílnom. :roll:
Szerintem nálad vihar előtti csend van, Lexivel is így volt. :wink: Mindennel végeztél?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!

látom már megy a duma-parti.

beze: remélem igazad lesz és elkerüljük a császárt. én nem a lepényem, hanem a szemem miatt aggódok, h úgy fog dönteni a doki. de ez majd januárban fog kiderülni.
te pihengess sokat!!! milyen okosak ezek csöpp lelkek, h tudják, h anyukájuknak pihenésre van szüksége. a férjed segít otthon?
puszilom az okos nagylányodat, lexit!

csillag: szuper, h jól aludtál!!!! én is, bár egyszer elég szépen bekeményedtem, de végig aludtam az éjszakát. 7kor pisi, majd vissza 9ig.

bogi: drukk!!!!

mi a mai program? mi most éppen avatart nézünk, meg kacsát sütök. majd csinálok káposztát és törtkrumplit. holnap megyünk temető járat, a fél országon át! azt hiszem, ma rá kell pihennem. de legalább gyönyörű az idő!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok mindenhez! Boginak a munkához, a többieknek az eredményekhez!

Uh-m jó lett, Zsófi kb 2700 g. Ez betöltött 36 hetesnek felel meg. Jövő szerdán betöltött 37 leszek. Még nem tudom, mikor lesz a császár.

Beze: Még simán lehet fejvégű Marci, ne aggódj, beszéld meg vele :)

Csillag: MEnnek a drukkok!!!!

Férjdolog: Az én férjem nem fér bele egyik kategóriába sem, mert ő nagyon sokat segít otthon és figyel rám! Most meg szobát fest, gondoskodik a szüleiről is, mert anyósomat baleset érte, apósom idős már (86 éves), őket is ellátja, nekem is hozza a cuccokat folyamatosan. Leburkolta a teraszt, a járdát, a csajok szobáit épp most fejezi be (festés volt, előtte egy kis gipszkartonozás). Minden nap felhív többször is, filmeket is tölt le nekem. Pluszban mégh dolgozik is... nem tudom, hogyan csinálja. Egyszerűen imádom őt! Tegnap mondta, hogy alig várja, hogy otthon legyenek a csajai :D
Ja, főzni nem tud... :) De én meg azt imádok. Évek óta ő porszívózik. Az enyém csak a konyhai dolog, meg a fürdő, WC. ennyi. NAgy szerencsém van, az biztos :)

Mia: Gratulálok a kislányhoz! Nem csoda, hogy nagyon boldogok vagytok! A vegyespáros nagyon tuti! Puszi nektek!

Ja, és mindenkinek puszaaaaa!!!!

kovacszsuzsi
 
 


bogi!sok energiát mára!!!!!

beze! drukkk h beforduljon a drága!

én nem aludtam vmi jól,sokat fájt a hasam,főként a gyomrom, és hajnalba még hányingerem is volt.jaa és még mindig fekszek:))

KépKép
dike
 
 


Képzeljétek ma mi történt:)

voltunk a tescóban és apa talált a kosaraknál egy 100-ast meg egy fém érmét ami a tescós kocsikba való és nem fogjátok kitalálni milyen név volt rajta..... wait for it............. Zsófia:):):):):):):)
nem kicsit jel ez :) nem????mondtam is apának hogy ezt most már nem szabad kihagyni :) aztán mögém állt és azt mondta na majd most:) mondtam neki te legalább aludjon el a gyerek :):):)

Rita: persze hogy zöld teát nem szabad :) abban van a teák közül a legtöbb koffein :) azért nem
a gyömbér jó azt ihatsz :) émelygésre is nagyon szupi :)

Bogi: úgy döntöttem hogy kedden viszem mert kérték a videó miatt a többi napon meg nem .Szerintem nagyon szép a gyűrű:9
Bogi egyik sem :) megasztárt néztem ma meg xfaktort fogok :)

annyit mondtátok a mkit hogy ma hambucit eszünk :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, ez aztán az égi jel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Hajráááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze, nekem a 3x2 Magnerot 3000 mg-ot jelentett naponta... úgyhogy nyugodtan emelhetsz a Te adagodon.
Nálam ez a vihar előtti csend most már hosszúra nyúlik... vasárnap, hétfőn és kedden görcsölgetett a hasam. Akkor azt hittem, hogy lesz valami, de most nem érzem úgy. De végül is hová siessünk? Van még időm bőven a kiírt időpontig. (Én csak azért örülnék, ha egy kicsit előbb jönne, hogy ne bent hizlalja magát most már Gergő... Alapból is azt mondták, hogy nagy baba lesz...)

Zsuzsi, köszi a drukkot és természetesen én is ugyanezt küldöm feléd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most már Nálad is csak napok kérdése... húúúúúú, de izgi!
A férjecskéd meg egy angyal, hogy ennyi mindent megtesz Értetek! Hálás lehetsz a sorsnak, hogy Őt rendelte melléd az ég. :D

Kati, pihizz csak rá a holnapi napra és ne lepődj meg, ha az autókázástól megfájdul a hasad. Nem tudom, hogy emlékszel-e rám, de nyáron így jártam a nyaraláskor. Itthon tök jól elvoltam, de az autózástól olyan görcseim lettek, hogy majdnem kórházba vitettem magam. (Persze ez ne jelenti azt, hogy Nálad is gondok lesznek majd, csak azért mondom, hogy vigyél magaddal jó sok magnéziumot a biztonság kedvéért.)

Nálunk ma apósom meg a férjem rendezgeti a kertet én meg majd délután fodrászozok egyet.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Bogi:drukk!!!

Zsuzsi:puszi nektek,köszi a gratulációt nagyon aranyos vagy!♥ hogy vagytok?Kitartás neked,már nincsen sok hátra!
Szerencsés vagy hogy ilyen férjed van, tényleg mindent megtesz a családjáért!

Nikaaaaaa:ez nagyon jóóóó,jajj látod-látod :D :D :D

Virág: akkor már nincsen semmi fájásod?
érdekes,én bírom az autókázást,hú apával sokat megyünk ilyen 300km-re is...mivel ő sofőr így elég sűrűn elkísérem :wink: anno mikor Tomival voltam kismama akkor is sokat autókáztunk,de azért ennyit nem,és mikor megszületett imádott autózni,volt olyan mikor nembírtuk elaltatni,menni kellett az utcában egy kört és úgy aludt el,de olyan is volt mikor csak beindítottuk a kocsit és már aludt is:-)
Kíváncsi leszek a kiscsajra,ő mennyire szereti majd a kocsikázást :D

Mi most babazenét hallgatunk,olyan jóóóó,annyira megnyugtatóóó :)
Vendég
 


Kép

Ezt küldöm mindenkinek!!!!! :D
Vendég
 


csillag: aranyos vagy és kíváncsi leszek, h mennyire fogom bírni. szoktam kocsikázni, amikor én vezetek szolnokra, kecskemétre azok olyan 30kmek, meg anyuékhoz is szoktam menni, ők olyan 70re laknak. és a kislányom végig ugrándozza, hamar kell pisilnem menni, szóval nem tudom, h az egyhuzamban 200km-t hogy fogom bírni. útálok benzinkúton pisilni, de muszály lesz.
köszi, h mondtad a magnéziumot, nem felejtem el elvinni magammal és délben lehet, h beveszek kettőt.

mia: aranyos a képeslap, köszönjük!!!!

nika: hajrá apára!!!!!! ez tényleg egy égi jel és úton van egy zsófika felétek!!!!!

zsuzsi: annyira örülök nektek!!!!!! írnál valakinek sms-t, ha zsófit a kezedben tartod? mondjuk nekem?
annyira jó, h elérte a súlyt és kitartott bent eddig!!!!! látod, látod!!! kellett neked a kórház!!! panka??????
a férjed egy főnyeremény, de én nem bírnám, ha ennyire tökéletes lenne az enyém!!!! csak néha kicsit irígy, irígy...





































:wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, köszi a lapot! Édes vagy!
Nálunk is szeret autózni Bence és remélem, hogy majd Gergő is. Bencus pont egy éves volt, amikor simán el tudtuk vinni magunkkal nyaralni Olaszországba úgy, hogy meg se nyikkant útközben. :D

Kati, rövid távokat én is autóztam még a héten is, csak engem valahogy jobban összeráz az autó akkor, ha nem én vezetek... :shock: Szerintem vezetés közben stabilabb a testem, ha én fogom a kormányt. :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati, tényleg nem lesz könnyű pisi nélkül, de mondjuk egy meki nincs útközben? Azért az mégis csak kulturáltabb.
Császár rövidlátóknál már nagyon régimódi nézet, nekem is nagyon rosszak a szemeim, ne a dioptria számít, hanem az, hogy milyen állapotban van a szemfeneked, ha tökéletese, szülhetsz természetes úton. Engem a nődoki elküldött Lexi előtt szemészhez, és tök örülök, hogy hallgattam rá, így akkor simán megúszta a császárt, azóta se rosszabb a szeme. Most is tervezek menni, de amíg harántban van, addig nem dobok ki magánrendelésre xezer forintot, okt. közepén ugyanis jan. közepére adtak volna időpontot az sztk-ban. :shock:
Szóval a lényeg, ezt nem a nődoki dönti el, hanem a szemészorvos.

Csillag, nekem Lexivel szerintem kb 3 hétig tartott a nagy csend, nem éreztem semmit, a kiírt napon is elvoltam, mint a befőtt, másnap hajnalban aztán elindultak a rendszeres összehúzódások, azonnal tudtam, hogy ez az.
Kitartás, mi tartjuk benned a lelked, már csak napjaid vannak hátra!!! :D

Zsuzsi, de aranyos vagy dikével együtt, köszönöm nektek! :D
A párod hatalmas kincs, az enyém is segít, de ennyit korántsem, ráadásul eszébe nem jutna helyettem porszívózni, kivéve, ha megkérem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, nagyon kedves Tőled! Jól esik, hogy Te is és a Többiek is ennyire drukkoltok nekem! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, ez csak természetes. :wink: Végülis ilyenkor az ember már terhes, nem várandós! Legalábbis én annak érzem magam... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mia, Lexi picinek szeretett autózni, most már nem, előre félek a 6-ai úttól. :roll: Utálja, ha ilyen sokáig le van kötözve, bár a hévízi utat jól bírta, igaz, mellette ültem, és igyekeztem szórakoztatni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, teljesen igazad van a "terhes" kifejezéssel. Nekem se esik jól, hogy most körbeugrálhatom az apósomat... (Akit ráadásul olyan beszélőkével áldott meg az ég, hogy pocak nélkül is fejfájásom lesz Tőle... hát még így. :twisted: Még az a szerencse, hogy ők kint vannak a kertben és meg bent a házban.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, ezt abszolút megértem, ilyenkor egy mindenórás kismamának már nyugalom kell, és sok-sok pihi, nem az, hogy valakit kiszolgáljon! Azért dőlj le, ha tudsz. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Megyek én is pihenni, amíg Lexi alszik, meg próbálok Marci fejével beszélni. :lol:
Délután, estefelé jövök.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze: nálam sem a rövidlátás miatt esélyes a császár és januárban fog a szemészem és a nődokim konzultálni egymással, miután kivizsgáltak engem is.
nekem egyszer szemkorrekciós műtétem volt, majd rá két évre volt egy látóideg ödémám, ahol is a szemfenekemen folyamatos gyulladás volt, ezáltal egy részén még mai napig is látni a volt történéseket. jól látok, de a befejezett gyulladásoktól félnek, h az erőlködéstől ki fog jönni, mert manapság is, ha van egy fáradtabb időszakom, akkor észere veszem a változást. és a szülés egy elég intenzív dolog, de ezt te már átélted, én még nem, így rájuk bízom a dolgot, mert mindkettőben megbízok.
a lényeg, h januárban megyek a szemklinikára a dokimhoz, aki ígérte, h konzultálni fog a szülészemmel.
sajnos nincs meki az úton. innen megyünk berettyóújfaluba és környékére. leghamarabb szolnok, de ott még nincs bajom, majd csak messze, debrecen, de közben a rokonokhoz betérünk.

csillag: a párom autójával megyünk, amiben rendesen hátra tudom dönteni az ülést, így hátha kevésbé fog a hólyagomon csücsülni a kislányom.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: gyere a beszámolóval!!!!! vagy már az úri nép után nem vagyunk jóóóóók????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?