Új privát üzeneted érkezett!

Mikegirl, köszi a receptet! meglesem mindjárt! :)

következő életemben én is gázos leszek! :twisted: anno, mikor ide költöztünk, mondták, hogy hívjuk ki a garis gázszerelőt, mert akkor meghosszabbodik a garancia +1 évvel, kitisztította a cirkót, mire kilépett az ajtón, elköszöntünk, Beni bent horpasztott a kisszobában, erre visszakopog, hogy jajj, elnézést, az anyagi részét nem rendeztük... persze kért 14e Ft-ot, csak én úgy éreztem, hogy ez most rohadtul lehúzott... lehet, hogy így is volt! :( apa intézte az embert, ő meg elfelejtett rákérdezni erre az apró tényre, hogy mennyi, az annyi! ...

amit még reggel kérdeztél... én nem emlékszem, hogy volt ilyen megtorpanásom. én nagyon sokszor gondoltam arra, hogy na, akkor hajrá, csináljuk, én nem simogatom meg a félig kikandikáló buksit, csak nyomnék már, hogy legyünk túl rajta! :D szóval nem tudom. talán esetleg, mikor megkérdeztem a szülésznőt, hogy akkor fájdalomcsillapítást lehet-e, de persze mondták, hogy most már minek!?

Szisszka, persze biztosan jó doki a Zs. is, csak nekem az a furi, hogy azt olvastam a nagy könyvben, de talán majd Krisztina is megerősít, hogy a 12. hétig lehet megállapítani a magzat korát, mert addig ugyanúgy fejlődik mindegyik, aztán pedig lesznek kisebb, nagyobb babák! szóval utólag már felesleges, vagy gondolja, hogy ha nagy a gyereked, akkor az előbb fog születni!? na mindegy, a lényeg, hogy amíg jól érzi magát Dani a pociban, addig nincs vész!

Gyancsi, pocakosság terén Szisszkával értek egyet! tök jó, meg minden, de nincs sajnos annyi időm a pocaklakóra, mint szeretném, ha meg már kibújt, akkor kénytelen leszek foglalkozni vele, ezt most csakis jó értelemben mondom, szóval ott már nincs apelláta!

én nov. 4-én 13-ra megyek, ha esetleg tudsz akkorra kérni! :) nekem az még csak az első lesz :roll: :oops:

Henne, akkor lehet, hogy Levi is ruha mániás lesz!? :P arcát láttad amúgy?

Haynii, akkor most mit is jelent a laptető!? hogy ma Ebba megy szülni, holnap meg Te? :) de Ebba még hízlalná kicsit Jankát, ha jól emlékszem :S

lehet, hogy elnyúlok kicsit! ha Beni kel, mennünk kell a házidokimhoz...

sophie27
 
 


Sophie
Én attól tartok, hogy eljön nálam ez a rész, és egy üvöltöző HP leszek 8)
Süti a sütőben :wink:

Szisszka
Én pocim is görcsölget elég kellemetlenül. De rendszertelen az egész.
Nehéz így takarítani, aztán megyek Atiért, apa úgy 5 felé ér haza, és megbeszéltük, hogy megyünk Tesco-ba vásárolni.
Utána nekem egyébként alkalmas lenne az időpont ........ jövő héttől úgyis itthon lesz Ati, mert az oviba az volt a megállapodás, hogy iskolaszünetek alatt nem viszem.

mikegirl
 
 


Mikegirl,
köszi a receptet, kipróbálom holnap. A Herbária Praktikája nevű teát vettem és azon egy "álltalában" elkészítési javaslat van. ÁLTALÁBAN?!?!?! Rendesek, mi?

Sophie, Mike,
nekünk is 15.000 Ft volt a felülvizsgálat, igaz 2 évre kaptuk meg a matricát. :wink:

Kép
Kép
haynii
 
 

 
 

általában egy "l", tudom ám!!!!! :oops:

Kép
Kép
haynii
 
 


Mike, hidd el, ha el is jön, láttak ők már ilyesmit, Te pedig szerintem úgysem fogsz tudni magadról, szóval, ha apa nem dörgöli az orrod alá, akkor akár a feledésbe is merülhet, hogy beálltál a harry potter klubba, arra a pár percre, órára! :)

én amúgy apát szídtam, mert mindig masszírozni akart, meg nézte a CTG monitort, és mondta, hogy mikor jön a fájásom... szóval imádtam, hogy ilyen okos! :D azt pedig, hogy hozzám érjen, el sem tudtam képzelni, jó volt nekem egyedül szenvedni! ez van!

most a málnalevél teát akarom én is elkezdeni, de az, hogy 2x1 bögre, az eddig okés, de mennyi füvet rakjak bele? nekem sincs recept rajta... :(

sophie27
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi rendben hazajöttünk ma.
Köszönöm a rengeteg gratulációt, visszaolvastam!
A Macska-család tragédiája miatt, most inkább nem írok semmit, zokogok. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szia Eclipse!!!! Jó téged is újra látni!!! :D :D :D
Remélem azért holnap jössz és mesélsz!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sophie!

Nekem az van ráírva, hogy egy evőkanálnyit kell rakni egy bögre vízbe! Én így csinálom. És negyed órát kell hagyni, lefedve áztatni. Utána szűrni és lehet inni!
Bocs, csak közben itt vannak anyósék és beszélnek hozzám, remélem, érthető voltam. :wink:

rodina74
 
 


Eclipse, örülök, hogy épségben otthon, nagyon gyorsan hazaértetek, ez tök jó!!! képeket, ha esetleg majd hoznál Imoláról, azt megköszönnénk!

Kittike :cry: :cry: :cry: :cry:

Rodi, köszi a receptet!, de azt még elmondod, hogy Te ebből mennyit iszol meg? szóval az 1 evőkanálnyi, az 2 dl vízhez van? ízesíted valamivel, vagy csak simán iszod?

sophie27
 
 


Hogy vagytok lányok?
Pár nap és már november lesz, indulhat a baba-eső :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Mi jól vagyunk, David egy kisangyal, ha tele a pocakja. Kajáért szokott kiabálni. Pasi a drágám :wink:
Tejcsi van bőségesen. David szopizik szinte folyamatosan és napi 3-4-szer feejek is. (tartalékolok tejet akkorra, mikor mennem kell vizsgázni)
Vendég
 


Jó reggelt!

Lucuzs, Ági: gratula a 39.héthez! Már csak 7 nap :)
Csillag: neked a 38. héthez! :)
Henne: neked pedig a 37. héthez :)

Lassan tényleg be fog indulni a "babaeső" :). Akra lehet már meg is szült, pont ma 40 hetes.

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


sziasztok lányok!

Krisztina, mintha megérezted volna... egyszerre két szuper hírrrel is jöttem! :)

2010.10.28-án megszületett Nagy Zorka Léna, 2610 g-mal és 52 cm-rel. baba és mama jól vannak!

valamint

2010.10.29-én 2 óra előtt 10 perccel, Mike Adél, Mikegirl kislánya is meglátta a napvilágot.


sajnos itt adatokat nem tudok! :(

mindkét családnak hatalmas gratula, és jó egészséget nekik, na meg rengeteg tejcsit és gyors felépülést!

Tatjana, sajna megelőztél, így a tábliba gondolom, hogy csak holnap kerülnek be az új babucik! ;)

Krisztina, nagyon ügyesek vagytok, gratulálok a sok tejcihez, és Dávidka kiegyensúlyozott lényéhez! :) az éjszakák milyenek? sokat ébredtek?

jaaa, és Dorkáék Lucájáról képek az iwiw-en és facebook-on! :) nagyon kis cukker a leányzó!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2010.10.29 07:20-kor.

sophie27
 
 


Tegnap sajnos nem tudtam jönni, csak a táblit töltöttem fel. Nem vagyok túl jól :( Iszonyatosan fel vannak dagadva a lábaim és megmértem a vérnyomásom is, sajna 150/80 volt kétszer is, majd lement 140 körülire. Ma reggel is 135 volt. Kicsit aggódok :(, bár a dokinő azt mondta, hogy csak akkor menjek be a kórházba, ha 150 feletti értéket mérek... Az éjszakám is gáz volt, 1,5-2 óránként mentem pisijáratra. Remélem csak a víz miatt... (még 1 hetet szeretnék egyben tölteni, azután már jöhetne Manócska).

Rodi: két probléma is van ezzel a táppénz utalás dologgal, hogy állítólag az OEP-nek év végén már nincs pénze és mindenféle hülyeséggel visszadobják a papírokat (pl. volt olyan akinek azért, mert nem írt alá minden oldal legalján, holott nem is kellene). Erre most rájön nekem az is, hogy a cégem "amatőrökkel" csináltatja a bérszámfejtést :( (vagyis nekem ez jött le az ügyintéző beszédéből), és pl. tegnap hívott a nő, hogy egy pár papírt átküldött a felettesemnek, amikor az aláírva visszaküldi, akkor ők beviszik az OEP-hez, és ha még kell valami más papír, akkor majd keresni fog. Ez azt jelenti, hogy a papírjaim szerintem jövőhétnél hamarabb nem kerülnek be (még a táppénzeseket sem adták le, pedig most októberben szabin voltam 25-ig) és ezután jön majd a herce-hurca, hogy mi kell még... :(

Gyancsi: mi is tervezünk egy pár közös fotót Janival :) Most a 37. hétre (azaz holnapra) terveztem be, remélem nem jön közbe semmi :)
Sajnos még mindig nem tudjuk biztosra a nemét (csak a tábliban nem akarom magunkat zöldre változtatni). Most az utolsó 2 uh-on a dokinő kislányt látott. Elvileg még a 39.héten megnéz, ha addig nem szülök meg, de szerinte a szülőszobán fogjuk megtudni már csak :)

Vikoo: Boldi nagyon édesen alszik a képeken :) Nagyon szép baba! :)

Henne: de jó neked, hogy párod ilyen figyelmes, hogy nem hagy egyedül. :) Sajnos nálunk is éjszakázik Jani, de a szomszédokon kívül minden ismerősünk (rokonunk) nagyon messze van, így csak izgulunk, hogy ne akkor induljon meg a szülés, amikor éppen dolgozik....

Zsófi: Beni nagyon aranyos, látszik, hogy már nagyon várja a kistesót :) Gázszerelőt én is most hívtam ki a cirkóhoz (még csak 1 éve használjuk, megnyugtatóbb volt számomra, ha megnézi egy szakember, abból kiindulva, hogy akik építették a lakást szinte csak alkeszekkel dolgoztattak :( ). Szerencsére anyu egy általános iskolai osztálytársa dolgozik ezen a környéken (Szigetszentmiklóstól keletre), így őt hívtuk el, de csak 5e-et kért (gondolom egy idegen biztos a 15-öt is elkérte volna).

Rabbe: nem semmi vagy! Görkori és labdás torna!!!! :) Hajrá november 20! :)

Dorka: de jó, hogy már otthon :) Ha lesz időd, képeket tölthetnél :) És mindenre kíváncsi vagyok (szüléstörténet, kórház) :)

Eclipse: de jó, hogy te is otthon. :) Ha lesz időd mesélj! Mindenre kíváncsi vagyok :)

Zsófi, mindjárt dobok egy új táblit. :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Navared és Mikegirl gratulálok a kislánykákhoz! Sok-sok energiát küldök a mihamarabbi felépüléshez és sok tejcit a piciknek!

Akkor a mai 2. tábli :) Úgy tűnik a kislányok is kezdenek megszületni :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


HELLÓ!

NA MEGÉRTE FELKELNI! ILYEN HÍREKET: )

Köszi Sophie!!

CSAJOK ISTEN HOZTA A KICSIKET!!!




Eclipse:
Mit is írhatnék: ) Jó babázást, és azért majd ha lesz időd gyere és írj!

Tatjana:
Hát azt hiszem elkezdődik a Minden napos táblázat-újítási időszak: )

Gyerekek!
Én ma arról álmodtam hogy megvan Gizu! És szopizik, és BESZÉL!!
De mindig egy szél semmiben volt és nem is voltam benne biztos hogy lány, mert nem pelenkáztam........Nem is Volt Gizellás: (
Én meg tök béna voltam! simán egyedül hagytam meg ilyenek..... Nem is tudom hogy jó vagy inkább kellemetlen álom volt......

TEA!
Az én herbás csomagolásomon 4 recept van:
gyógyteák, forrázat, főzetek, hideg kivonatok.......
Én ma a teás változattal kezdem: )

mert a mai napot is el kell kezdeni valahol!

Pusza mindenkinek: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


sziasztok!

hívott Mikegirl, Adél 3640 grammal és 57 cm-rel született! :) azt üzeni mindenkinek, hogy nyomassa a málnalevél teát, mert az bizony használ! :)

Eta, azét ne higyj az álomnak annyira! biztosan nem leszel béna, és tuti, hogy kislány lesz a babád, arról nem is beszélve, hogy ha nem Gizus, akkor majd ott a szülőszobán még variálhattok! úgyis Zita az első neve, nem!? :)

Tatjana, köszi a friss táblit!

na, megye és lefőzöm az első adag málnalevél teácskmat!!! :) hátha nekem is bejön!

sophie27
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Micsoda hírek :D :D :D Imádok így jönni :D :D

Isten hozta a Kislányokat ezen a világon, nagyon gyors felépülést és még több boldogságot :D :D :D Juhuuuuuuu, megyek visszaolvasni :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Jó reggelt!

Micsoda hirek!!

Gratulálok az ujdonsült anyukáknak és babáknak! sok egészséget és tejcsit!!!! :-D

Hu ma ettől valahogy nagyon jó napom lett:-D

Most kicsit panaszkodni jöttem és tuti hosszu is leszek, ezért nyugodtan ugorjatok át :-D

Elvileg még hónapokkal ezelőtt én is a mai napot a 29-t lőttem be(megérzés) ami valószinűleg most cserben hagyott... De nem bánkodom :-) Majd jön ha úgy érzi. egyetlen rossz, hogy időnként olyan görcseim vannak(ma éjjel is) hogy majd belegebedek. tart kb 4-5 percig bármit csinálok nem enyhül, aztán ahogy jött úgy el is múlik. Kb napi 3-4X van ennyire nagy fájdalom, d e gyengébbek több is van. Én nem értem azt mondták hogy a jóslófájások nem fájnak... akkor mi ez????
De egyébként jól vagyunk. Tegnap voltam ctg-n amit 2 óra múlva megismételtek mert "beszorult" a gyerek szivhangja: nagyon egy sikon mozgott és abszolutr nem mozgott még akkor sem ha rázták. Én mondtam hogy már napok óta ez van, én többször is szóltam hogy már nem mozog csak néha napi 4-5X érzem hogy hasfalamon végighuzza magát lassan nyugodtan...
A második ctg-n már vagy 40 perce voltam mikor hajlandó volt életjelt adni mocorgással. na nem vitte túlzásba 4X mozdult de mindenki megnyugodott rajtam kivűl..
ja és a poén az volt hogy 127 erősségű fájásokat mutattott a gép nem is egyszer :shock: éreztem is őket de itthon pl ma éjjel 10x jobban fájt.. :x

Köszönöm mindenkinek a dokimhoz való hozzászólását, én is arra gondoltam hogy a pénzre fogom és nem is hazudok. Hiszen egyébként nem sajnálnáma dokimtól, csak ugy érzem hogy amennyit mostanában értem tesz nem ér annyit, hogy utána meg mi nélkülözzünk valamit , mert mint tapasztalt anyuka tudom hogy tuti van még szülés után amit megkell venni :?
A dokimban végül is biznék szüléskor, csak az nem tetszett hogy inkább magát biztositotta be , minthogy mellettem állt volna ki mikor 34 hétre visszadobott a kórházban(mert akkor tuti még megállitják a 36 hét már mehet) igy a 35 lutri lett volna és a bizti ami bizti alapon leirt 34 hétre... na ez már lerágott csont, bocsi mindenkitől, csak annyit gondolkodok ezen...
na mega fájásaimmal sem törödik szerintem, pedig nem hazudok, nagyon nagyon nagy fájdalmaim vannak :cry: persze amikor nincs akkor semmi bajom, vidám vagyok. d e nem hiszem el, hogy ilyen erősségű fájdalmat kéne érezzek....
Hétfőn kell visszamenjek este a szülésznőhöz ctg-reazt hiszem minden ilyet elmondok neki. Úgy vettem észre, hogy sok esetben jobban értenek hozzá, mint az orvosok. Mikor bent voltam akkor a szobatársam túlhordta a babát, az orvosok mondták hogy még napokig semmi nem lesz. fájásai voltak, gép nem mérte. aztán éjjel sugárban hányt a lány, hivtam a nővért (ott mind szülésznő is egyben) és mosolyogva mondta hogy na akkor tuti 3 ujjnyira kivan tágulva irány a szülőszoba. Csak lestünk, d e bejött. tényleg 3 ujjnyit nyilt ki. és 3 óra mulva a baba a kezében volt.
Szóval szerintema szülésznők többet tapasztaltak. nekem is azt mondta hogy ő fogja kihuzni, ő van velem,a dokit csak akkor hivják ha már 3 ujjnyi és akkor is "csak azért van" hogyha baj van átveszi az irányitást.....

Bocsi hogy ilyen sokat irtam :oops: :oops: :oops: :oops:

rabbe78
 
 


Eta: régen én is álmodtam ilyeneket, aztán mégsem hagytam magára :-D nagyon jó anyuka leszel, mint itt mindenki.

Nem kiröhögni:
Amikor én hazavittem a nagyfiam, akkor elég sokáig azt éreztem, hogy csak kölcsönben van itt, és majd elviszikm és visszaáll a régi életünk. Kicsit ugy éreztem hogy kötelezően látom el, menetrendszerint...Aztán ahogy összeszoktunk mult el ez a furcsa érzés. Az anyasághoz is hozzákell szokni, van akinek ez a szülőszobán már megvan, d e szerintem idő kell hozzá. attól még senki sem rossz anya!!

Az előző hosszu levelemről lemaradt: tegnap elkészült a pocak-gipsz. tök muris volt elkésziteni, mindenkinek javaslom, aki még 2in 1. mókának is megéri!!! a fiam is besegitett, a férjemmel simogatták rám a rétegeket. Vicces volt.
még hagyjuk mindig száradni, aztán lehet hogy még simitás miatt 1-2 rétrgrt ráviszünk d e már csak az asztalon. aztán ha megszületik, akkor a sogornőm rárajzolja a bébit :-) annyira várom :-D majd akkor teszek fel képet.
Aki nem tud rá rajzolni annak mutatok egy ilyet, nekem ez is tetszik: (szalvétatechnikával is lehet) Kép

rabbe78
 
 


Navared! Mikegirl! Sok boldogságot nektek!!! Gyors felépülést és minél több tejcit kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

Hát tényleg nagyon izgi ilyen híreket olvasni! Ilyenkor borzong a hátam, tegnap még egész nap itt csevegtünk Mikegirlel, most meg már babázik!!! :shock: :lol: Hihetetlen!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Mikergirl, Navi, szívből gratulálok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyors felépülést és sok-sok tejecskét a családnak pedig sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

már jó pár napja csak zugolvasó üzemmódban figyellek Benneteket, mert Bence miatt egyszerűen nem tudok írni. Sajnos nagyon sokat van távol a férjem és szinte egész nap egyedül vagyunk.
Szerdán voltam NST-n, minden rendben volt, Gergő pont ébren volt és mocorgott, így 10 pontot kaptunk. :D Az elmúlt 5 napban valószínűleg a nyákdugóm darabkáival találkozom folyamatosan... :shock: Nem vagyok 100 %-ig biztos benne, mert az első terhességem alatt nem láttam ilyesmit, de hasonlít arra, amit a neten írogatnak... Mondtam is az orvosomnak NST után, amire csak annyi volt a válasz, hogy most már nem tartjuk vissza Gergőt, ha jönni akar, nyugodtan megteheti.

Ne haragudjatok, hogy nem írok külön senkinek, de Bence most is itt tobzódik mellettem. Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok!

Eta, nem akarok okoskodni, de a herbáriáson én úgy vettem ki, hogy ezt a málnalevél teát forrázatnak kell elkészíteni, szóval csak le van írva, hogy általában milyen elkészítési módok vannak a gyógynövényekre, de erre, mivel puha állományú levelekből van... amúgy förtelmes az íze! :( pedig ízesítettem is mézzel, de lehet, hogy sok füvet tettem bele...

Rabbe, nagyon sajnálom, hogy ilyen nagy fájdalmaid vannak! szerintem simán lehet jósló is, főleg így a vége felé! kívánom, hogy mihamarabb megszülj, hogy megszűnjenek ezek a fájdalmak, és végre kezdeben tarthasd a babád!

dokid akkor is érdekes hozzáállás terén! :( sajnálom! mondjuk a mocorgás szerintem tök normális már ilyen idős korban, mármint, hogy ritkul, nincs is igazán helyük a bébiknek... enyém gyerek is inkább kifeszíti 1-1 alkatrészét, de nem bugizza szét az agyát. remélem, hogy kint is marad ilyen nyugis baba! :P

a pocakgipsz nagyon klassz ötlet, majd muti a tiédet is, ha készen lesz! okés?

Csillag, régen voltál, de jó, hogy jöttél, és minden okés veletek, leszámítva, hogy Bence nagyon lefoglal! lehet, hogy ő is érzi már, hogy lassan nem lesz egyedül...

Lucuzs, már azt hittem, hogy Te is... nem jöttél, csak most, pedig mindig korán itt szoktál lenni! :)

gyerek már felöltözött... én még mindig pizsiben! legyűrtem az első adag málnalevél teám... háááát, nem tudom, de nem egy leányálom! persze a cél érdekében mindent, csak tényleg jöjjön be!

aztán ma összerakom a kórházi pakkom is, mert jövő héten, ha megyek a dokihoz, akkor már úgy megyünk, hogy minden bent lesz a kocsiban, ha éppen úgy adódna...

egyébként megnéztem, és Beni a 39+4 napon született, így szerintem most sem fogjuk elsietni, bár anyukám szerint a fiúk később jönnek...

lassan megyünk le a levegőre! muszáj, mert aztán bejön a rossz idő, vagy, hogy már meg sem tudok moccanni, aztán akkor mi lesz!?

sophie27
 
 


Mikegirl és Navared
Szívből gratulálok a csajokhoz! Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit kívánok!
:) :D :D :D :D :D

Dorka, Eclipse
Várunk majd a beszámolókkal, ha időtök engedi a Picik mellett! :) És légyszi-légyszi tegyetek fotókat is!!!!! :) :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sophie! :D Aranyos vagy, hogy így számontartod, mikor szoktam jönni! :lol:
Hát igen, két napja igen jól alszom, nem is kelek fel még pisilni sem, mert nem olyan erős az inger, hogy kiverjen az ágyból. :D
De nem ezért érek ide később, hanem mert Bogi két napja megint nem jár oviba, tegnap áramszünet volt ott, így nem vittem be. Ma meg szintén nem, mert úgy tűnik felfázott, folyton pisil/bepisil, én még csak tudok rá figyelni, de az oviban nem...

Amúgy én nemrég ezt a napot néztem ki magamnak a szülésre... :wink: :lol: , de asszem félrenéztem... :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs-Párod de kis cuki :D Tényleg én még egyszer sem sütöttem el Csabinak poénból,hogy menni kell.....Lehet egyszer azért beugrasztom, de többször nem merem, hátha majd nem hiszi el mikor tényleg menni kell :D :D

Haynii-Tegnap tanultuk a szülésfelkészítőn, hogy a babáknak a koponyacsontja tök puha és összecsúszik a szülésnél, szóval állítólag nagyon fura alakzatokat is képes felvenni, hogy kiférjen, úgyhogy ne félj, a tiéd is kijön :D Utána pár óra alatt visszarendeződik állítólag :wink:

Henne-Gyere majd az eredményeddel, bár gondolom úgy is minden okés :wink: Ma átérzem a falbámulást, amit írtál, éjszaka egy órán át nem tudtam vissza aludni....Brrrrr!!

Dorka-Annyira irigykedem, úgy sugárzik a boldogság az írásodból!!!! :D :D Nagyon várunk a beszámolóddal, képekkel, mindennel!!!!...Meglestelek az iwiw-en, hát annyira gyönyörűek vagytok...... :D

Sophie-Az arcát nem látom Lilinek, de mindig nagy fekete haja van ezt álmodom :D ...Amúgy azt mondták,hogy feküdjek amennyit tudok ezzel a kinövéssel a popómon, de hát az nem megy nekem egy könnyen :D ...Távozott azóta nálad még valami nyákdugóhoz hasonló?

Szisssz-Átérzem amit írtok, bár még egy gyerekem sincs...De ugye a legjobb barátnőm Melinda is szintén a második babáját várja és mondja is meg látom is, hogy egy kicsi mellett nem jut annyi idő a pocakossággal foglalkozni....Ezért van, hogy az első az valahogy mindig olyan különleges, soha meg nem ismételhető.... :wink:

Eclipse-Isten hozott Titeket otthon :D Nagyon várom a beszámolódat és a képeket!

Kriszta-Örülök, hogy Dávid minta baba még minidg tökéletesen " működik" :D :D Minden nap hozhatsz róla képet, imádom nézegetni ezeket a csöppségeket :D

Tatjana-Sajnálom , hogy nem vagy jól....Lehet a front is közrejátszik, itt állítólag 18 fok lesz a hétvégén, előző héten meg -2 volt mikor mentem fodrászkodni :shock:

Bár lehet ennek a melegfrontnak köszönhetően megindulnak a babókák kifelé :D

Eta-Nekem is ugyanolyan a málnalevél teám :D Ez az álom vicces...szopizik és beszél :D :D :D diplomája volt már??? :D

Rabbe-Én abszolut egyetértek veled, szerintem is sokkal nagyobb a szükség egy jó szülésznőre, mint a dokira, hisz tényleg a szülésznő az aki végig veled van, a dokik szinte csak arra jönnek be, hogy kihúzzák konkrétan a gyereket.....Szerintem jól döntöttél.....Mindenképpen beszéld meg a szülésznőddel ezeket a fájásokat, tuti, hogy fog tudni valamit segíteni! :wink:

Tegnap a szülésfelkészítőn a szülés szakaszairól volt szó, tágulás, meg kitolás meg mindenféle.....Nagyon jó volt és érdekes....Aztán a végén én rákérdeztem, hogy mi van ha a baba nem fejjel lefelé fakszik, az az faros....Kapásból rávágta, hogy császár...Aztán helyesbített, hogy meg lehet próbálni megszülni rendesen, ha nem túl nagy a baba, meg úgy fekszik stb, de azt a döntést az anyára bízzák és, hogy van egy módszer amivel elvileg a 37.ik hétig megtudják fordítani a babát....Úgyhogy van 2 napom, mert hétfőn töltöm be a 37 hetet...Úgyhogy nem tudom mit csináljak, mert a saját nődokimhoz csak nov.4-re van időpontom, az meg már késő.....Elvileg mehetnék a Welsi kórházba, hogy megnézzék a fekvését, de ha még adnának is hétfőig időpontot, ahoz a dokihoz,aki ezt a megfordítást végzi, valami főorvos faszi, na ahoz már tuti nem kapnék hétfőig, szóval akkor feleslegesen Uh-oztatom szegényt megint.....Vagy fogadjam el, hogy fekszik ahogy fekszik, kijön ahogy kijön.....Végül is arra gondoltam, hogy az " aranyerem" miatt nem biztos, hogy rosszul járok a császárral..... :roll: Csak már annyira készültem a rendes szülésre, gátmasszázs, málnalevél tea, homeos bogyók, szülésfelkészítő, tényleg mindent megtettem....Szerintetek??

Na lépek, mert még port kell törölnöm meg porszívózni, felmosni...Mindenkinek nagyon szép hétvégét, azért még igyekszem bekukkantani, hátha lesznek események :D

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sophie!
Én egy bögréhez teszek 1 ek-nyi teát. Nem ízesítem semmivel. Viszont arra figyelek, hogy negyed óránál tovább ne ázzon, mert utána akkor keserűbb lesz a tea. Reggel és este iszom egy bögrényit, frissen készítve. Én ezt már ittam akkor, mikor babát szerettünk volna, fogamzás előtt.

Kriszti!
Jaj, de jó, hogy ilyen jó gyerek David! Annyira jó, hogy sok tejed van! Okosan csinálod, hogy tartalékolod!


Navi!
Mikegirl!
Nagyon nagy gratula nektek! Nagyon ügyesek vagytok! Nagyon sok boldogságot, egészséget és nagyon sok tejcsit kívánok nektek!

Annyira várom a beszámolókat!

Azért ez a két szülés – legalábbis nekem– elég hirtelen jött, nem is utalt semmi erre, ugye? Vagy csak én bandzsítottam el valamit? Én annyira Rabbera számítottam következőnek! Most tudatosult bennem, hogy ennyi erővel én is bármikor megszülhetek! Most kicsit besz@rtam!

Tatjana!
Szurkolok, hogy lejjebb menjen a vérnyomásod, és még egy hetet bent maradjon a Manócskátok!
Hát, amit az OEP-pel kapcsolatban írtál, kicsit felháborított! Nem, nem is kicsit! Mi az, hogy nincs pénz az év végén?! A másik, hogy a céged bérszámfejtői lehetnének egy kicsit empatikusabbak, és megérthetnék, hogy ilyenkor kell leginkább a pénz! Remélem, hamarabb megkapod majd, mint gondolod!

Fotózás: Én is már vagy 3 hete tervezem a közös fotózást a párommal. Sajnos mindig közbe jön valami, remélem, most ezen a hosszú hétvégén lesz rá egy kis időnk!

Eclipse!
Már otthon!? Nagyon ügyik vagytok! Ha majd lesz időd, gyere és mesélj!

Jaj, annyira jó nézni ezt a táblázatot!

Etának, azért egy kis csúsztatással jó megérzése volt tegnap, csak nem reggelre, hanem estére született meg a baba!

Rabbe!
Szerintem, te is közeledsz a nagy nap felé! Ezek szerintem mind ennek a jelei. Remélem, hogy te ezzel a szenvedéssel letudod a sok fájdalmat, és a szülés nagyon gyorsan, és kíméletesen fog lezajlani!

Most ez a pocak gipsz nagyon tetszik nekem! Amikor írtál róla, az nagyon furi volt, de így a képen nagyon bejön! Azt hiszem el is gondolkodom rajta! Hol lehet ilyen gipszet venni?

Csillag!
Nagyon drukkolok! Hú, izgalmas! Lehet, hogy te leszel a következő! Nagyon szurkolok!

Lányok!
Én még mindig olyan jókat alszom. Igaz, ma már 2x felkeltem pisilni, de rögtön vissza is tudok aludni. Este 11-től reggel 9-ig alszom! Jó kis alvókám lett, pedig nem voltam soha egy nagy alvó!

Gyancsi!
Én annak a híve vagyok, hogy nem véletlenül történnek úgy a dolgok, ahogy vannak. Megértem, hogy szeretnél hüvelyi szülést, én is ezt favorizálom. Nálam is volt szó róla, hogyha a méhlepényem nem lesz jó helyen, akkor lehet császár. Én úgy gondolom, hogy nekem mindegy, csak a babámnak legyen a legjobb. A szülés így is nagy trauma, nekik is, és nem akartam volna külön, pluszban szenvedtetni, ha a császárral könnyebben, és biztonságosabban megy! Szóval én a sorsra bíznám magam. HA megfordul akkor oké, ha meg nem, majd max császár lesz. Nálunk aztán megoldódott, mert a méhlepényem végül hátrébb ment. De mindenki maga dönti el.
Én leginkább azért sajnáltam volna a császárt, mert abból apa teljesen kimarad, és látom rajta, hogy ő is szeretne a részese lenni a szülésnek!

rodina74
 
 


Neva. MIkegirl,
gartula!!!!!!!!!!!!!!!!! Előnybe hoztátok a lányokat! :-)


Eta, Sophie,
nekem is herbáriás a málnalevélteám és a neten azt írták, hogy egy teáskanál 2,5-3 dl vízzel leforrázva, majd 10 perc állás. Egyébként én odavagyok érte. Nagyon ízlik, két nagyon kis kanál cukkeró és kész.

Elhagyott a legfőbb filmkritikus partnerem (Mikegirl). Talált egy sokkal jobb elfoglaltságot. :lol: Ha nem haragszotok azért leírom a tegnapi tapasztalatomat. Szóval az Eredet!!!!!!! Leo fiúval. Eleinte nagyon nem szerettem ezt a Leonardo DiCaprio fiút de egyre jobban bizonyít. Már a Véres gyémánt is tetszett de ez az Eredet. Isteni mindenkinek ajánlom! Végre visszatért a hitem, hogy lehet még jó filmet kapni.

Sophie,
nekem is azt mondták, hogy a lányok hamarabb jönnek és a fiúk kis lusták. Nézd meg a mi esetünket, két kislány jött már a kiírt napon, és még senki sincs túlhordáson. Bízzunk Akrában, hogy nem hazudtolja meg az állításomat!!!!! MÁTÉ gyere kiiiiiiiii! Ja nem az enyém Máté, hanem az övé! :shock:

Lucus,
én is ezt a napot néztem ki annó. Három napos ünnep előtt, a jövő hét csak négy nap munkából áll, így meghosszabbodik az apasági szabi is. Ja és még fizetés is lesz már!!!!! Ez a nap főnyeremény, csak babó nem gondolja úgy. :wink:

Szép szülős napot mindenkinek!!!!! HAJRÁ AKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Bogi az előbb elgondolkodva azt mondja nekem:
"Ha Balázs most akarna megszületni, akkor szólni kell apának?" :shock: :lol: Mondom: "Igen, persze!" :D

talán tud valamit?... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus: nekem mindig olyan érzésem van mintha a gyerekek belénk látnának. nekem már akkor simizték az oviban a hasam mikor én még nem is tudtam a babát...

gipsz: pipszpólyát kell keresni, általában kórházi gyógyszertárban lehet kapni. találtam hobbyboltban is(neten) de az drágább. szerintem 4-6 tekercs kell. 200 ft körül volt egy tekercs. nagyon nagyon jó móka volt, szerintem nem nehéz feltenni, persze apucinak kell segiteni mert magad nem tudod :-)

rodi. édes vagy hogy rám számitottál, de van még idő. mostmár nem érzem hoyg hamarabb jönne, márminmt szerintem a kiirtnál előbb jön de nem ennyivel. megprobálok nem erre gondolni, ugysem tudom siettetni :-) végülis ha jól elvan a pociban.... :wink:

jövöhéten ősziszünet a suliban Ádi itthon legalább tudunk még csavarogni játszani együtt, aztán utána már tényleg nem sok lesz hátra.

én is iszom a málnateát, reggel este, 1 pohárral. cukrot teszek bele, nem szeretem az izét d e egyszerre lehajtom. melegen jobban birom, hidegen öklendezek tőle :shock:


képeket kérünk a babákról!!!

kriszti: tök jó, hogy ilyen rendes fiucskád van! nekem is mintababa volt Ádi :-) sokszor már zavart hogy annyit aludt, volt hogy kivettem az ágyból és megpuszilgattam aztán visszatettem de fel sem ébredt...

haynii: sajnos én filmekben nagyon nem vagyok képben, nagyon ritkán nézek meg valamit :oops: hamarosan neked is más elfoglaltságod lesz :lol:

gyancsi: utolsó pillanatban is befordulhat még!! reméljük a te babád is tudja hogy hogyan kell!!!
különböző praktikákat probáltátok már? (lámpa, zene, meg nem tudom mi, d e a neten többet is találni) :-D

wivi: jaj de édes avonalzód!!

sophie: igen tudom hogy kevesebbet mozognak léegalább azért dugdossa magát hogy ne izguljunk :-) jó sétálást én most jöttem haza, hüvös idő van de nagyon szép tiszta, napon kellemes!
nem kapkodtad el a bepakolást :lol:

rabbe78
 
 


Rabbe! Két napja Balázs is lenyugodott, egyértelműen kevesebbet ficánkol. De ha leülök, és elkezdek vele beszélgetni, akkor "válaszol". :D Úgy imádom, hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


HALI!

Hát amennyire pörögtem tegnap ma annyira nem csináltam semmit:)
De KI NEM SZARJA LE???

Sophie:
Nekem is ízlik a tea egy kis mézzel: ) tök fincsi

Rabbe:
Ez az érzésed hogy kölcsön van ott a baba megnyugtatott.... Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel.....
Nagyon sok családnál segítettem már mint baby sitter, de az tök más....
Ott lejár s munkaidő, és utána ott az anyája: ) de itt ilyen nincs!!!! Na ettől félek, hogy túl önző leszek vagy valami ilyesmi
: (
Nem is tudom mi legyen a véleményem a pocakgipszről.....

CSILLAG: rég jártál erre... de ezek szerint nálad is minden szép lassan alakul..... majd hopppp te leszel a következő: ))

Kép
Kép
eta
 
 


Gratula Navared és Mikegirl a csajokhoz!!!!!!!! Sok tejecskét és türelmet a picurokhoz.

Gyancsi nekem is valami olyan problémám van mint neked.nem tudok leülni sem.Nagyon csúnya pattanásaim képződtek rossz helyen.Bocsika hogy ezt így írom de nagyon idegesítő.Remélem szülésig eltűnik.

kedden voltam NST-én.szuper volt hallani a picur szívverését.méhszáj zárt, doki mindig csak azt mondja ez még tart.. :D

KépKép
ritya
 
 


BOCS!!! Odakapott a rizs :oops:

Na de megmentettem... Aztán megyek enni... azt hiszem ma kb ennyit fogok csinálni.... na meg persze téliesítem a kertet amíg még ilyen idő van: )

Ja Ancsi:
diploma nem volt de azt mondta, hogy a másik ágyon akar szopizni, mert a múltkor ezen itt hagytam egyedül..... na no comment....
Ami a babát illeti, szerintem ez a pont a 37. hétig meg lehet fordítani túl pontos.. Ha addig meg lehet akkor esetleg 37+2, 37+3 napon is meg lehet próbálni... ha téged zavar hogy nem tudod milyen a fekvése most, akkor nyugodtan csináltass uh-t. Én biztos elmennék már csak magam miatt is. (persze ez csak magánvélemény)

Lucuzs:
Remélem ezeket a sztorikat már jegyzed valahol az aranyköpések kiskönyvben: )
Nagyon aranyos kis történetek......
Én minden telefonhívást úgy kezdek (apjuk felé hogy "Ez csak egy teszthívás és átmentél......."..... lehet egyszer elhagyom ezt a bevezetést.... de csak egyszer.
Én MÁr úgy jönnék haza a kórházból!! ÉS néztem a táblit.... hát vannak még előttem páran
:roll:


HAJNIII:
Leo-ról ugyanez a véleményem!
Még a Titanicban nagyon nyálas de ezekben a filmekben már egész színész! Az eredben is nagyon jó, csak maga a film szerintem kicsit túl van bonyolítva.
A Viharszigetet láttad? Na azt még egyszer tuti megnézem... mert a végén nagyon hülyének éreztem magam.. Mint akit 3 órán keresztül szivattak......

Na megyek kajolni...
És lehet ma megint mennem kell moziba (én szegény:lol: ), mert apa nyert meg egy kis fogadást, így ő választ filmet.... de lehet nem ma megyünk a megasztár miatt..... bár nem egy nagy durranás... az X-fakt-ban kicsit jobban énekelnek szerintem (persze ez is csak magánvélemény) lehet ellenkezni: ))

Na zaba van: LECSÓS SZELET.... nyammmmmmm

Pussza: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Navi!

Itt is szívből gratulálok a Pirinyókátokhoz :D
Nagyon nagyon várom a képeket is majd :D

Mikegirl!

Neked is sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok és nagyon nagyon gratulálok a kis Adélhoz :D

Na, ki lesz a következő??? :D Krisztának igaza van, már mindjárt itt a november :D :D :D

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Eta: így hogy mondod hogy te meg bébiszitterkedtél, az jutott az eszembe hogy lehet én is azért éltem igy meg a fiam(kölcsön) mert mindig más gyerekére vigyáztam :-D nekem rossz érzés volt anno, mert ugy éreztem mindenki mást vár el tőlem, nem értik csak megmosolyogják ezt az érzést. d e gondolom nekem most másodikként más érzés lesz de biztos megint teljesen máás hisz most két gyerekem lesz. mindenesetre nem esek kétségbe ha még "ismerkednem" kell. persze ilyenkor is imádja az ember, iszonyatosan várom, d e más amikor a kezedben fogod... nem tudom másképp ezt magyarázni szerintem mindneki másképp éli meg/át.

bababnefordulás: van akinek szülés pillanatában fordul be tehát 40. héten is befordulhat. persze kisebb az esély d eazért sokaknál sikerül.

rabbe78
 
 


Eta: érdekelne a véleméyned a pocakgipszrő, nem bántódok meg :wink: d e tényleg érdekel kinek mi a véleménye erről.
én ugy voltam vele, ha nem sikerül, vagy nagyon sexi vagy gusztustalan lesz akkor egyszerüen nem tesszük ki. egyenlőre elkészitjük... mint mondtam mokának is jó volt :-d

de tényleg érdekel a véleményed, mi zavar esetleg benne :-D

rabbe78
 
 


Eszter: aranyos vagy hogy ide is benézel időnként :-D
de szerintem többen szeretnénk hogy irj mindig magadról is mert kiváncsian várjuk a helyzetjelentést. Már te is idetartozol :-)
elmeséled nekünk, hogy miért lombikoztok? nagyon drukkolunk hogy minél előbb te is ilyen nagy pocis legyél!! ;-)

rabbe78
 
 


Navared, Mikegirl
Sok seretettel gratulálok!
Vendég
 


sziasztok,

látom, megint beindultunk. :)

Mikegirl és navi! Gratulálok a babátokhoz! sok tejcsit és jó egészséget! :)

gyancsi: én is a sorsra bíznám ezt a dolgot. Ha nem fordult be irányba, annak is oka lehet. Próbáld meg elfogadni a császár gondolatát is. Nem könnyű, én akartam volna természetes szülést, de el kell fogadnom, hogy nem biztonságos számomra.

hát, én ma picit letörtem, mint a bilifüle. Megjött a strepto szűrésem, és hát persze, hogy kitenyészett a streptococcus... Beszéltem a dokimmal is, azt mondta, hogy ne aggódjak, most nincs semmi teendőnk, mivel én császáros leszek, nem tudom megfertőzni a babát. (csak hüvelyi szülésen keresztül tudnám)..
azért idegesít, mert terhesség előtt sosem volt semmilyen fertőzésem sem, most meg sorra kapom be ezeket.. :(
a biztonság kedvéért a műtét előtt lehet, hogy majd kapok antibiotikumot is.
Jövő hét szerdán megyek ctg-re, akkor találkozok a dokimmal is. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Most egy kicsit tudok írni.

Eta, Rabbe, én is beszállok az eszmecserétekbe, miszerint nem mindenkinél alakul ki azonnal a szülőágyon az a feltétlen szeretet (szerelem), boldogság, amit egy kisbaba jelent. Velem a következő történt amikor Bencust szültem:
Tervezett baba volt, első hónapban összejött és természetesen nagyon vártam az első találkozást, amikor azonban megláttam Őt és odaadták a szülőágyon, hogy mellre tehetem, bizony ott volt az öröm mellett az az érzés is, hogy "Úristen, Ő mostantól már MINDIG itt lesz és nekem kell majd gondoskodni róla..." A másik ehhez hasonló gondolat meg akkor járta át az agyamat, amikor először kellett nekem bepelenkázni... :oops: Ki nem mondtam, de arra gondoltam, hogy "Fúúúj, ezt most már mindig csinálnom kell... :oops: "
Lehet, hogy hülyén hangzik, ezek a gondolatok nem azt jelentették, hogy nehezemre ellátni a gyerekemet vagy hogy nem szeretem Őt, egyszerűen csak átfutottak az agyamon. Ettől nem tartom (és nem is tartottam) magam rossz anyának.
Mindezzel csak azt akarom elmondani, hogy senki soha egy percig ne marcangolja magát azért, ha néha átvillan az agyán pár hasonló gondolat vagy ha nem azonnal jön az az földöntúli érzés, hogy "igen én vagyok a világ legboldogabb anyukája..."

Hajnii, azt hiszem Te mondtad, hogy túl nagy a babátok buksija. Csak ismételni tudom az előttem szólókat és talán megnyugtatlak Téged, ha azt mondom, hogy Bence feje sem volt éppenséggel kicsi, az én medencém meg nem túl nagy... szülés után látszott a buksiján, hogy kicsit összecsúsztak a csontok azért, hogy kiférjen. Pár nap alatt viszont teljesen rendeződött minden és gyönyörű volt Bencus.

Magunkról még annyit, hogy köszönöm a drukkokat meg a tippeket, hogy lehet, hogy én leszek a következő, de kötve hiszem, hogy így lenne... Ugyan tényleg nagyon valószínű, hogy a nyákdugóm jött ki darabokban, de egyáltalán nincsenek jóslóim vagy görcseim. Amennyit kínlódtam egész terhesség alatt a keményedésekkel, most úgy szálltak tova. Szóval tök nyugi van odabent. :roll: Biztos, hogy van még időnk.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: ebben a nagy csendben csak nehogy meglepődj :-D lehet hogy holnap reggel rólad olvasunk :-D

rabbe78
 
 


Rabbe, én nem bánnám, ha rólam olvasnátok! :wink: De nem hiszem, hogy én jövök... most is tömöm magamba a ropit pedig ebédeltem rendesen... ezt csak azért mondom, mert az előző szülésem úgy kezdődött, hogy előtte nap semmilyen kaja nem esett jól, egész délután a hányinger kerülgetett, aztán éjjel indultak a fájások. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Lányok lementem a saját házi dokimhoz, hogy szedhetem-e tovább az aranyér gyógyszert amit a másik doki felírt, mert elvileg lejárt a 3 nap amíg szednem kell, viszont még mindig ott a kinövés.....ÉRZÉSTELENÍTÉS NÉLKÜL FELVÁGTA!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :? :?: :?: ....Nem tudom leírni ezt a fájdalmat.....De azt mondta ezzel szabadulhatok meg tőle a leggyorsabban...Én meg tökre bízom a dokiban, nagyon jó szakember, emberileg is maximálisan elégdett vagyok vele....Szóval most itt ülök egy pelenkával a popómon, amire folyik ki a vér.....De lehet holnapra kutya bajom sem lesz????? :D :D :D De jó lenne......

KépKép
gyancsi
 
 


Jajjjj neeee és ez lett a laptetőőőőő :shock: :oops: :oops: Bocsi Csajok!!!!!!!!!

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi, érzéstelenítés nélkül????????????? ez nagyon durván hangzik... Kívánom, hogy holnapra csak egy rossz álom legyen belőle! (bár szerintem pár napig még érezni fogod... :? )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jobbulást gyancsi!

rabbe78
 
 


Köszi Lányok, én is bizakodom, hogy ennél többet már tényleg nem tudok tenni azért, hogy jobb legyen.....Max megszülni :D ...na de nem előzök be senkit, nekem még van időm, először ti jöttök- Rabbe és Csillag :D

KépKép
gyancsi
 
 


HALI!

Hát ANCSA ehhez képest a fogfúrás nem is fáj: ) Látod mennyit kibír a szervezet? Nagy az ember fájdalomtűrése.....
Remélem nem kell többet edzened a szülésre, és holnapra se pelus se fájdalom..... A laptetőt meg majd meglátjuk..... Szerintem Akra és Start vagy hírek jönnek. Persze sosem lehet tudni :wink:

Csillag:
Köszi hogy megnyugtattál Te is hogy ezek normális gondolatok, és valószínű valamilyen formában mindenkiben megfordul!
ÉS persze mindenkinek más a sztorija is ugyanúgy mint a szülésről!
Ez szerintem pont ettől szép.

Rabbe:
Hát igen ha az ember más porontyára vigyáz ott valamilyen szinten megmondják mit várnak el. De van hogy csak elvárják, hogy tudd. Nem tudom Te kiknél dolgoztál, én kaptam anno hideget meleget.... Persze mivel imádom a gyerekeket amíg ők megöleltek addig nem érdekelt mit mond a nagymami vagy a szomszéd....
De azért valahol az sokat segített hogy megmondták mit és hogy kell csinálni. Legalább az elején. Na most ez itt nem lesz........ És ez lehet jó is és rossz is.... Majd meglátjuk: )

A gipsz....... hát nem is tudom megfogalmazni de olyan furcsa, szokatlan....nem tudom miért.Persze lehet hogy tök jól néz ki csak én vagyok gyagyás.
Az biztos hogy jó móka ilyet csinálni, hiszen együtt csináltátok, közös élmény....
nekem furcsa lenne látni a falon vagy valahol, saját "testemet". De nem tudom megmagyarázni hogy miért.....nem azért írom ezt mert nem akarlak megbántani, hanem mert tényleg nem tudom......
BOCS :oops:

hmmm kinek nem reagáltam még?
......

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Navi, Mikegirl: Gratulálok a kicsikhez! Jó egészséget, és csupa-csupa jót kívánok!!

Tatjana: Huhh, ez tényleg ijesztő! Nem akarnak gyorsan pisitesztet csinálni? Nehogy bajod legyen!!!!!!!!! Sajnálom, hogy pont elkerüljük egymást ctg-n :(

Rabbe: Én abszolút nem értek hozzá, de ami az elmúlt napokban történt veled, tényleg fura. Mármint nekem. Remélem, hogy minden rendben!!!!

Málnalevél: Én csak kb 5 percig áztatom. Az kevés? Akkor is sok kijön belőle, nem lehet, Sophie, hogy túláztatod és azért van rossz íze?

Gyancsi: Ez durva :S Eddig azért könyörögtél, hogy vágják fel, most meg csak úgy ripsz-ropsz!!!

Eclipse, írsz majd az Istvánról? Milyen volt? Hány ágyasban voltál? És persze a szülés-sztoryt is várom!!!

Kriszta, Vikoo: Nagyon édesek a babák!

Velünk egyelőre minden rendben, tegnap voltam dokinál, már 2 ujjnyira nyitva vagyok. Vannak összehúzódásaim, de nem jelentősek. Eddig szerintem többet görcsöltem :S Baba feje annyira lent van, hogy nem tudta megmérni a kerületét (BPD 95 mm), súlyra 3300 grammra becsülték. Úgyhogy várunk :)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Gyancsi! Kiráz a hideg!!! :shock: Érzéstelenítés nélkül??? :shock: :( :evil: Kívánom, hogy ezzel vége legyen a szenvedéseidnek!!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: