Új privát üzeneted érkezett!

Amen!:):) (nem akarom mondani, gyermekem!) :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nita, szamuzni kene! Te, egeszseges az oreglany?
Vendég
 


Csillag, na igen, megviccelt, és tök egyetértek veled, én is pont azért nem vagyok türelmetlen, mert itt van velem Lexi, mellette meg csak úgy repülnek a hetek!

kati, november 6-án, azaz jövő szombaton. Köszi, Lexi jól van, remélem, Marci is, a héten elég sokat görcsölgettem. :(

Mia, igen, olyan képre gondoltam. :lol: Engem utolértek a 3. harmad nyavalyái, gyomorégés, viszketés, hátfájás, ülés sehogy se jó, és már most annyi van rajtam, mint Lexivel a végén, a férjem meg ugyan mindent megcsinál, amire kértem, de azt, hogy megkérdezze, hogy vagyok, na, az nem érdekes... :roll:

Bocsi a babára váróktól, nem szoktam nyavalyogni, ez most kijött. :oops:

Bogi, a régi helyeddel kapcsolatban teljesen igazad volt, itt remélem, jól fogod érezni magad, de az egészséged a legfontosabb!!!
A bumszli gyűrűk nekem se tetszenek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

látom, megint jó a buli lányok!!!!!

én megyek megint feküdni, mert éppen fáj a hasam, de lehet, h most a gyomrom inkább, vagy nem tudom!!!
lehet, h estére kimerülök. vissza fogok venni magamból, mert ez nem jó így!

jó éjt nektek!


ja! el kell mesélnem, h ma beugrott a sógornőm, mert útba estem neki. aztán írt skype-on, h hazaért és hogy olyan jó volt látni, mert teljesen ki vagyok virulva. és tényleg, imádom az életemet!!!!

szóval! jó beszélgetést nektek, reggel én ébresztem itt a sokáig alvókat!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


beze: hess görcsök!!!!! neked még nem szabad!!! még 5-6 hét múlva engedélyezem csak!
nyugodtan "nyafogj", itt mindenki meg fog nyugtatni és senki nem fog haragudni.
nálunk pont az ellenkezője van. állandóan kérdezgeti, h hogy vagyunk, meg ha valamit mondok, h nem jó, akkor azt kérdi menjünk-e a doktor bácsihoz, de nem igazán csinálna meg semmit! mondjuk nem is dörgöli az orrom alá, h nem tipp-topp minden. de azért jó, hogy vannak nekünk... unalmasabb lenne az élet sokkal... :wink: :wink: :wink:

tényleg jó éjt!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Beze Drága, kezet foghatunk. Apaja tőlem sem kérdezi meg soha, hogy hogy vagyok... Neki teljesen természetes, hogy ugyanúgy teszek-veszek itthon, mintha nem lenne Gergő a pocakomban. Ő állandóan elmegy mindenfelé, nemcsak dolgozni, hanem a szórakozáshoz tartozó zenekarok próbájára, aztán ma ideszervezte a kollégáját, hogy dolgozzanak a kertben, a hétvégén ugyanez lesz, csak az apósommal, holnap fogorvos után a nagymamijával beülnek kajálni... és még sorolhatnám. Én meg egyedül vagyok itthon Bencével nemcsak napközben, de esténként is. Ma mondtam neki, hogy olyan jó lenne, ha egy kicsit leülhetnék úgy a sejhajomra, hogy nem csinálok semmit, hogy gyűjthessek egy kis erőt a szüléshez meg az utána következő időre, erre úgy nézett rám, mint aki most látott életében először fehér embert...
Persze elfogadom, hogy dolgoznia kell, de azért ez a sok plusz (amit nem lenne feltétlenül muszáj megtennie) most nem esik igazán jól...

Na, én sem rinyálni akartam, de ez van...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, jó éjt!
(ugye RÁM gondoltál, amikor a sokáig alvókat említetted???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hááááát, most Kati, Beze és a saját írásomból úgy tűnik, hogy kétféle pasi van.
1. segít otthon a házimunkában, de a lelki dolgokra (pl egy kis figyelmes kérdezősködés) már nem jut "ereje"
2. odafigyelő, de otthon nem segít

ez van... PASIK...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi nem tudom....de él még szóval szerintem igen...... :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, gyere csak nyavalyogni ha ugy erzed! Senkinek nem jobb a pasija, ferje, szoval a sajat bejaratu kukisa csak itt meg sokunknak nincs babaja ezert viszonylag jol lekezeljuk a helyzetet. Vard ki a veget!!:) Jon meg rank is teherauto!!!:):):) :wink:
Vendég
 


Az jutott eszembe, hogy ha a ferfiakat es a noket elkulonitenek, de ugy totalisan. Az egesz vilagon. Akkor mi nok, egesz jol meglennenk, de mi lenne a pasikkal???!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nita, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry:
Vendég
 


Csillag, kati, Bogi, de édesek vagytok, köszönöm szépen! Háti gen, természetes, hogy amit tudok, megcsinálok, aztán ennyi.
Bogi, szerintem a vőlegényed sokkal figyelmesebb lesz, majd meglátod!

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Virag, en sem ertem, miert nem kepesek a pasik arra, hogy a figyelmuk teljes mertekben mindenre kiterjedjen. Ugysem teszik ezt meg de legalabb ebben a 9honapban azert megeroltethetnek magukat! Tobb idore ugysem kepesek! :? :shock:
Vendég
 


Bogi, ha lenne a pasiknál számítógép internettel, akkor nem lenne semmi bajuk... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, szerintem egyszerűen képtelenek a pasik arra, hogy mindenre odafigyeljenek. És ezt most nem rossz értelemben mondom. Én például naponta megrökönyödök azon, hogy ha a férjecském TV-t néz, egyszerűen nem hallja meg, ha Bence neki mond valamit. Nem azért , mert nem akarja meghallani, hanem egyszerűen nem tud kétfelé koncentrálni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csajok kössük össze a párjainkat....na?????!!! 8) 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Viragom, bar ez csak az en velemenyem de: nincsenek is rakenyszerulve arra, hogy tobbfele figyeljenek. Nem igy vannak nevelve. Tisztelet a keveske kivetelnek. Bennunket anyaink igy nevelnek, hogy eleve ezer fele figyelsz mar gyerek korodban.. A fiukat nem igy nevelik az anyuakak. Amig a fiu "10" evesen meg autokazik es brummmmog, akkor a lany mar boven mosogat, segit anyunak, es porszivozik is ha megkerik ra, stb.. sokkal tobb mindenbe be van vonva, ra van nevelve. Egy fiuval sokkal elnezobbek a szulok, kesobb is kezdik a munka reszt raharitani a fiura, sokan meg agyat sem kepesek vetni mert anyu megcsinalja, mig a lanyt alapbol erre nevelik. Szoval mar gyerek korunkban csomo mindent kiszabnak rank. A fiukra is, nem mondom, hogy nem, de a lanytol tobb mindent "elvarnak". tobbet is kell segiteni, tobb mindenben es GYAKRABBAN!! A pasi feladatok elenyeszobbek, lazzabban veszik a szulok a fiukat ilyen szempontbol. SZERINTEM. Es ezt kesobb a no, feleseg, anyuka erzi a legjobban.
Vendég
 


csajok ez genetika :):):) a férfiak nem képesek használni az agyuknak azt a felét amelyik a többfelé figyelést szabályozza:) ez csak a nőknél működik:) ezt olvastam egy könyvben az a címe női agy férfi ész.orvosok igazolták ezeket a megállapításokat :) meg még sok mindent hogy miért lesznek az emberek homokosok stb :) szóval ez van :)

Egész jó bulit hoztatok össze itt csajok :) nem bírom abbahagyni a röhögést:)
Bogi sajnálom hogy kizártad magadat :( én már zártam ki magamat úgy hogy a lépcsőházban a lépcsőn ültem mig anyuék haza nem értek :) nem volt kellemes a lépcsőn tanulni

nika70
Salgótarján
 
 


Bogárka, teljesen igazad van a nevelést illetően, de azért én azt mondom, hogy a pasik genetikailag sem úgy vannak összerakva, mint a nők. Mármint figyelem szempontjából. Gondolj csak arra, hogy hány férfi szunyókál otthon az ágyában békésen miközben az újszülött gyermeke sírdogál... Az ő agyuk ilyenkor csak az alvásra képes koncentrálni...

Nita, összeereszthetjük a pasijainkat... :twisted: :twisted: :twisted: biztos jól ellennének :twisted: :twisted: :twisted:

Volt pár tök jó erős keményedésem... juhúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, fuuuu, ez sz.r lehetett. aaaaaaaaaaa!!! Annyira bosszantoak az ilyen helyzetek. Nekem uncsitesomek laknak 10 emeletesben Budapesten, de van kulcsom, es amikor innen megyek haza, akkor a repterrrol siman mehetek hozzajuk van kulcsom, nem kell meg kulcsert is menni valakinek a munkahelyere. ahhhhha, egyszer nem tudtam bemenni meg a lepcsohazba sem mert lecsereltek a zarat. Folcsongettem en de nem valaszolt senki igy kint varakoztam a lepcson a haz elott. :twisted: :twisted: :twisted: Eltelt 1-2 ora mire gondoltam egyet es elkezdtem kicsi kovekkel dobalni az ablakot es kiderult, hogy otthon vannak csak sosem veszik fol a kaputelefont ha csengetnek!! aaaaaaaaaa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Virag, remelem igazad van es nem az van az agyukban, hogy ez a no feladata es huzzak nyugisan a lobort. Mar amennyire a bogestol tudjak!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kemenyedesek hajraaaaaaaaa!!!!:):):):) Juuuuujjj de izgi!!! Es mi van, mivan, meselj!!! nagyon faj????! Es ezek a joslok? Ugye meg nem szulsz???!!
Vendég
 


Bogi, ez nagyon durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, en neha alakitok ezt-azt!! :lol: :lol: Mar hianyzott, ezert gondoltam, mi lenne ha egesz nap penz nelkul akarnek vasarolni es ma kizarnam magam???!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Maa` megint egyszerre irtuk az elozot! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez még nem a szülés miatt van, csak már kezdtek hiányozni ezek a keményedések. Örülök, hogy legalább egy párral találkoztam! :wink:

És hidd el, hogy a pasik tényleg békésen szunnyantanak amikor bőg a gyerek. Én sem hittem el, amíg nem tapasztaltam... A férjecském csak akkor ébredt fel, amikor nagy ritkán 10 percnél tovább tartott egy bőgés. És legalább félórás sírás kellett ahhoz, hogy kitápászkodjon az ágyból és a szemeit dörzsölve megkérdezze, hogy "na, mi van?" Persze ilyenkor főleg azt tudtam mondani, hogy fogalmam sincs... :roll: esetleg Te is megpróbálhatnád megnyugtatni"

(na, még egy keményedés... de már múlóban)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Most még azért sem szülök, mert a hétvégén még be akarom festetni a hajamat. Meg jó lenne még egy kozmetikus látogatás is. :D :D :D
Meg Bencét is el kellene vinni fodrászhoz. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Én is léptem mára. Megyek zuhanyozni. Hogy Bence szavaival éljek: Csááááááááááááááááááááááááááááá!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, kemenyedesek, huhhhhuuuu, alakulamolekula!!:) Ejjel majd gondolok Rad, sztem eber leszek.
Szep jovo ele nezunk akkor mi is Apajaval!!:) Majd adok en Neki, nefelj!!:):) Gatyaba razom. Mondjuk ejjel ne keljen fel mert masnap ugyis meloba megy. De akkor is!!:(:( Ez olyan unfair!:(:(
Vendég
 


Csaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Jó Reggelt!!!!

Látom este jó volt a buli :D

Én is csatlakozhatom a rosszul alvók táborához??? mióta terhes vagyok azóta éjfél és 3óra között valamikor felébredek pisilni és már nembírok utána visszaaludni,csak forgolódok... :roll: olyan rossz,most is már 2.30óta fentvagyok...
Kislányom is felébredt és mozgolódott kb.egy órát elvoltunk,gondolta elszórakoztassa anyát hogy ne unatkozzon :lol: :lol: :lol: aztán ő elaludt,de én nembírtam.... :roll: Mondom mit csináljak,takarítsak vagy kezdjek el főzni??? de találtam jobb elfoglaltságot,jöttem netezni :D :D :D

Ki mit fog ma csinálni,főzni?

Ma nincs ovi,nevelésmentes nap van,és jövőhéten egész héten sem lesz mert őszi szünet van :wink: hurrááá :lol:

Tomikától kérdeztük hogy hívják majd a hugit? aztmondta Viki :lol: de tudom miért mondta azt,mert az oviban úgy hívják a barátnőjét :lol: :lol: :lol: igen,neki már barátnője is van, egyébként hetente váltogassa őket,mindig talál jobbat múlthéten még a Gréti volt a barátnője,egy szekrényben volt a ruciuk,de Grétit elköltöztették onnan,mert állítólag mindig beszélgettek mikor öltöztek és az utolsók között lettek kész :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bocsi,ha hosszúra sikeredtem :roll: :wink:

Szép Napot Nektek :!: :D
Vendég
 


mia: aztaaaa!!!! te aztán tényleg fel vagy pörögve!!!! 5kor azzal foglalkozni, h mit főzünk?!

fogalmam sincs, de talán még ma is mehetünk az anyóshoz ebédelni és én sütök valamit. valami finomat. egyik nap az a raffaelo szelet felizgatott!!!

most 18as karika:

képzeljétek, hajnalban apa odabújt hozzánk és hát jól megszeretgettük egymást. nekem nem volt "annyira" jó, mert hát nem nagyon szabad, de valahogy mégis jó volt, mert már egy ideje igazából nem nagyon értünk úgy egymáshoz. na mindegy, csak gondoltam leírom, mert akkora boldogság volt nekem.

nem keményedtem ma éjszaka sem. annyira jóóóó!!! és tudjátok mióta? mióta bogikának hívjuk a picike lányunkat!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, Te aztán jó korán indítottad a napot... :shock:
Magadról sokat nem írtál (a boldogságodat kivéve :D ) Hogy érzed magad? Minden rosszulléted elmúlt? Keményedéseid vannak vagy nyugi van?

Kati, semmi gond nincs azzal a 18-as karikával, ha jól esett. Viszont azért csak óvatosan a lepényed miatt. Lehet, hogy már jó helyen van, de azért én megvárnám a köv. uh-t, hogy tuti legyen a dolog. Ha elmászott teljesen a méhszájról, akkor nem kell visszafognod magad! :wink:

Beze, tegnap kifelejtettem, hogy sajnálom a görcsölgetést. Hol fáj? Lent feszül a hasad olyan mensi szerűen? Neked is többet kellene pihizned... Lexike mennyire hagy? Milyen napjai vannak?
Nálunk Bence teljesen anyás lett... A héten amikor elmentem NST-re még pityergett is reggel. Azt hitte arany szívem, hogy sokáig nem találkozunk. (Meghallotta ugyanis, hogy a kórházba megyek.) Nem győztem vigasztalni meg magyarázni neki, hogy ebéd után már ott is leszek érte a Mamánál.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy mindenki részletesen leírta a véleményét. :) Akkor úgy látom ti is hasonlóképp gondoljátok mint én.
Sajnos az is igaz, hogy ha nagyon bele akarnánk menni, azon is aggódhatnánk, ami nincs rá írva, ahogy bogárka is írta. Meg a sok szennyeződés ami belekerülhet.
A neten meg nagyon erős túlzások mennek, az azért nekem is lejött.
Igyekszek olyan dolgokat főzni, amiben egyszerű friss alapanyagok kerülhetnek.
Virliből én is minőségibbet szoktam venni, általában egy fajtát vásárolunk a Lidl-s juhbeles virslit, középkategóriás ár, és finom. Mert virliskkel nem egyszer megjártam, rossz íze volt, vagy az állagával volt gond. Szóval minden élelmiszerben a bevállt dolgokat vesszük meg.
A tejből házit venni nagyon drága, mert azért mind a 3-an isszuk rendesen, meg főzéshez, pudinghoz is fogy, szóval marad abból is a Lidl-s tartóstej.
Szénsavas üditőitalból csak a márkásat, Coca Cola, vagy Kinley, stb. Ezek a kedvencek, de egy hónapban összesen max másfél litert ha elfogyasztok. Múltkor vettem egy fél literest, 2 dl megittam uh előtt, meg csokit is ettem, mégis úgy aludt babócám tőle.
Ami nagyon hiányzik az a tea, de abból tényleg keveset ajánlanak terhesség alatt. Mi literszámra szoktuk inni, nyáron is. Ja a házilag főzöttet, nem a boltit.
Ha még szénsavas üdítőt kívánok, akkor málnaszörpöt iszok, szénsavas ásványvízzel.
A tartósítószeres dolgokkal meg nehéz, mert húskészítményeket valamivel tartosítani kell, de felvágottat tényleg ritkán eszek.
Mecis kaja - az nekem is lecsúszik egy hónapban egyszer biztos, de van hogy kétszer is. Bár kis mennyiségben az sem vészes, ha Győrben egész napos dolgom van a Mekiben ebédelek, mert olcsó, és anno dolgoztam ott, szóval tudom, hogy mit hogyan készítenek el. Mondjuk az amerikai kismamák nagy része ilyen gyorséttermi kajákat eszik minden nap, és isszák hozzá töménytelen mennyiségbe a kólát. Szóval ha ebből indulunk ki, tényleg kár aggódni.
Chips: Most először ettem én is ilyet, de azért kukit (tudjátok az a kukoricás puffancsos valami) meg Chio burgonyaszirmot elvétve fogyasztok, de azt se gyakran.
Na jól van, örülök, hogy jól kiveséztük a témát.

Csillagvirág
Akkor még ne is menj szülni a hétvégén. Hajat én is akarok festetni szülés előtt, most kb 6 hetente festek ill. most már festetek, mert a pocak miatt macerás a lemosás, meg vágni is kéne a végéből. Na szóval pont úgy jön ki, hogy jövő héten megyek csütörtökön, aztán decemberben karácsony előtti héten, majd pedig január 20. körül, én sem akarok annyira a végén, hátha január végén jön a babó a 39. héten. De előtte mindenképpen festetnék.

Beze
Érthető, nekem a gyomorégés így már a 2. trimeszterben is meg van, meg a hátfájás is, derékfájás is, de nem csoda, hiszen
tini korom óta S alakú görbület van derékszakaszon.

Bogárka
Kihalna a férfi társadalom, mit kezdenének nélkülünk. :roll:
Nekem nem újdonság, feltalálom magam, néha apróságokat meg is szerelek, ha kell, 2 évig soförködött a párom, és otthon voltam kismama ként egyedül, meg a babával is, bármi problémám volt, nekem kellett megoldani.

Mia
Borsó leves és palacsinta. Na ebben tényleg nincs adalékanyag, talán a lekvárban, bár abból is van házi is.
Vendég
 


Virag, Mia, nem semmik a fiaitok!!:):) Tomi csajozik:):)hihi, bar nem lehet eleg koran kezdeni, Bencus pedig anyucikas!-edeske!!!!!:) Ugy lehet Oket szeretni, hogy csak na!
Viragom, Neked fajasok?

Kati, jo es kell is az a 18+! A lepenyt mikor nezik meg? Hamarosan mesz, ugye? A Bogi nev ota nem kemenyedsz? uppppsz, nem semmi!!!!

Beze, pocak, hogy volt az ejszaka? Jol vagy?

Rita, sztem eleg jol megvolnank a pasik nelkul. Vegulis megoldunk es megcsinalunk barmit, ok annyiban jobbak, hogy nehezebbet kepesek emelni, mint a nok. Es jo, oke a 18+ban is hasznukat vesszuk de nekik sokkal tobb mindenben szukseguk lenne rank!:):)hiihi
Vendég
 


csillag: persze, h nagyon óvatosak vagyunk. azért is engedtem a kísértésnek, mert a 4dn kiderült, h egyáltalán nem lóg rá a méhszájra, így az a doki "csak" óvatosságra ítélt!

brita: kimászott a cumi a babád szájából!!! tök jó!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, én is kb 5-6 hetente festetek hajat. most kb egy hónapja csináltattam utoljára, de nem merek még egy hetet várni... hátha nem lenne idő rá... Ha Bencét követné a kisöcsi, akkor jövő hétvégén bújna ki. :wink:

Bogárka, se fájás, se keményedés... éjjel volt 1-2, de azóta semmi... Azon gondolkodtam, hogy elmegyünk Bencével majd valahová, mert nem akarok egész nap itthon tespedni. Lehet, hogy bemegyünk Győrbe és veszünk frissen készült kürtős kalácsot... Nyami-nyami... :P

Képzeljétek Bence mivel szórakozik tegnap óta. Van egy kulcskarikája amivel játszani szokott és most felveszi a gyűrűs ujjára, hogy Ő is olyan legyen, mint Anya meg Apa. (A jegygyűrűnket leste ki magának. :D ) Tegnap pl úgy ebédelt, hogy végig rajta volt. :D most meg játszás közben. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, akkor engedj csak nyugodtan a kísértésnek... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, :D :D :D :D :D :D

Na, csaaaaaaaaaa csajok! Elmentem itthonrol. Ma probalom nem kizarni magam! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia: aztaaa nagyon korán keltél :(:)

Mi majdnem elaludtunk :) igaz azért nem aludtam folyamatosan :) mert Gergő átmászott és ilyenkor az egész hátamat lerugdossa :):):):)

Kati: akkor elfogadta a nevét a kiscsajszi :) tök jóóó
Nem baj ha együtt vagytok abszolute nem tiltott és ha jól esik akkor hajrá.Bár azt mondják hogy persze nem minden formában csak úgy öregesen és ameddig jólesik:) nekem amúgy egyszer voltunk együtt az első trimeszterben és kicsit véreztem .apa meg nem erőltette.Kicsit másként segítettünk egymáson :)Mai napig csodálom apát hogy ennyire türelmes volt :)nem egy ismerősömtől hallottam hogy apa nem bírta ki és elkalandozott máshová:(:(:( De nekünk mindannyiunknak vannak szerelmetes pasijai és nagyon megértőek:):):):):):):)

Rita: gyümölcsteát nyugodtan ihatsz és néha napján rendes koffeinest is nem lesz semmi gond.

én ma nem főzök mert apa este már nem evett így maradt mára túrós tészta :) csak ilyen gyors leveseket eszik mostanában ha későn ér haza.Mondjuk elég laktatóak :) napközben meg eszik rendesen .


Képzeljétek jövő héten mivel a suliban szünet lesz így megkértek minket hogy ha tudjuk hagyjuk otthon a gyerekeket.Mondtam óvónéninek hogy Gergő annyira szeret a gyerekek közt lenni hogy ugyan itthon lesznek én vinném őt jövő héten is.Erre mondta hogy nem tudnánk megoldani? mondom nem akarok vitatkozni és persze simán el lehetne itthon a gyerek,de én nem tudok olyan társaság lenni neki mint a gyerekek.és ő szeret is közösségbe járni :) Szóval most még nem tudom mi legyen mert kedden viszont kimondottan kérték hogy menjünk be mert valami biztonságos óvoda versenyhez vesznek fel valami videót és töltik fel webre :) szóval csak három napról lenne szó.de ma még el kell döntenem de szerintem marad majd itthon.

nika70
Salgótarján
 
 


vigyél kulcsot drága :):):):):):):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Virág:köszi kérdésed,2hétig nem volt róka, de már napok óta hányingerem volt,erre ma be is köszönt róka koma...egyébként oké minden,nincsen keményedés meg semmi ilyesmi...
De aranyos Bence :wink:

Bogárkám:jaja csajozik ám :lol: :lol: :lol: imádnivalóak nagyon :D Hogy vagy? most olvastam hogy összeházasodtok,ez szupi NAGY GRATULA :D :D ♥de jóóóó :D mikor lesz,tudjátok már? és még munka is van?történnek ám veletek a szép és jó dolgok,nemsokára majd jössz a szép zebrás tesztel,én érzem :wink: Örülök nektek!!!!♥

Kati: jaja felvoltam pörögve,de 7körül visszafeküdtem és fél 10körül keltem.... na szerintem kár volt visszafeküdnöm,mert utána hánytam hogy felébredtem...

Nika:igen korán :roll: olyan rossz ám hogy nembírok aludni...áááá
Vendég
 


Csillagvirág
Te is fodrásznál festetsz?
Az enyém is ellenne egy lakatlan szigeten, ha internet lenne ott, hazajön, és az első, hogy leül a gép elé, aztán estig nem is áll fel onnan.
Keményedéseim nekem is vannak mostanában, talán megint front. Na, és a meleg front is megérkezett, Zalán majd kiugrik a pocakomból, valamit nagyon rendezkelődött odabent. Biztos nagytakarít. :lol:

Nika
Ja igen, arra én is gondoltam, múlt héten vettem Pickwick gyümölcste variációt (narancs, citrom, ribiszke, meg nem tudom mi a 4.), azt szerintem is lehet, mértékkel. Annak az íze sem olyan tömény. Zöld teát meg egyáltalán nem ajánlotta a védőnő, úgyhogy most az pihen, max a férjemnek főzök belőle.
Még 10 hét, és ihatom a málnalevél teát, az viszont nagyon finom. :wink:
Regi is odavan, hogy nem lesz ovi jövő héten, de majd igyekszek jó kis programokat csinálni neki.
Vendég
 


Írtam mindenkinek erre kidobott a rendszer... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Erre inni fogok egy jó nagy pohár kólát (ha már úgyis az egészséges kajákról beszéltünk... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Majd este jövök... Pussz!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, meselj ha otthon vagy!

Beze, Beze, gyere, hogy vagy?

Kaja, egeszseg, csunyak voltatok, irtatok itt mindent, szensavas uditooooo meg miegyeb!!! :lol:

Mi megvettuk Apjukkal gyuruket!:):):) Csak nem jo a meret, mindkettonknek bovitik igy varni kell ra max. 3 hetet. Nem sikerult olyan kis finom, noieset valasztani mert aminek a noije ilyen volt annak a pasi parja is inkabb volt lanyos, mint ferfias. Igy valasztottam Apa miatt egy kisse szelesebbet. Egyebkent szeeeeepseges. Feher es sarga arany. Egyszeru de megis erdekes. Majd folteszek rola fotot ha mar az ujjjamon lesz!:):) Aztan ennek oromere beultettem magam a mekibe es ettem mekis kajat es ittam szensavas uditot! Es kozben ratok gondoltam es kuldtem egy kis :twisted: -t, remelem ereztetek!!! :lol: :lol:

Nika, nem semmi az ovi! Vegul hogyan dontottel?
Vendég
 


Bogi, ez csudajóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Annyira kíváncsi vagyok arra a szépséges gyűrűre! Nekünk is fehér és sárga arany a jegygyűrűnk és középen egy hullámvonallal van elválasztva a két szín egymástól. Egyszerű, pont ezért szeretem. :wink:
Velem az ég világon semmi nem történt, nem tudtam elmenni itthonról, mert délelőtt lementünk Bencével a pékségbe és Gergő épp mocorgott amitől úgy nyilallt a pocim, hogy nem mernék hosszabb útra vállalkozni úgy, hogy én vezetek. Már nem biztonságos... pedig tegnap este óta a számban érzem a friss diós kürtős kalács ízét... :twisted:
(ez nem fájás vagy keményedés volt, hanem csak baromira kellemetlen érzés. Már nagyon kicsi a hely odabent.)

Mia, sajnálom rókakomát... nagyon megszenvedsz ezzel... :?

Nika, én is kicsit furcsállom az ovik hozzáállását. Azt gondolják, hogy ha a sulikban szünet van az rájuk is vonatkozik... ez elég gáááááz... pedig sok olyan szülő van, aki nem vagy csak nagy nehézségek árán tudja megoldani a gyereke felügyeletét.

Rita, most fodrásszal festetem a hajamat. Ennyi kényeztetés jár nekem így szülés előtt. :wink:

Megyek, mert Bence buzerál... :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, biztosan szep a Tietek!!! A mienk nem rossz, mondjuk en masikat szerettem volna de az tenyleg annyira csajos volt ferfiben. Melegeknek szantak biztos! :lol: :lol: :lol: Viccen kivul, Nekunk olyan, hogy a gyuru alapjaban sarga arany, tehat alul ami az ujjal erintkezik az sarga. Szoval alapbol sarga arany, kozepen feher arany vagyis a ket szelen fut az arany csik korbe vegig. Ez eddig tok sablon, nem is tetszettek az ilyenek. DE, a teteje meg van torve. Nem domboru hanem ugy...mintha teglalap lenne de igazabol meg nem az mert kerek. Szoval nem tudom mennyire vagjatok a temat de tenyleg igy nez ki!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D Es azert nem csajos mert 5mm szeles. :cry: :cry: De szep es tetszik es azonnal meg is vettuk csak olyan jo lett volna egy kis finom noies. Ezt is imadom ne igy ertsetek csak masmilyet kepzeltem. :D :D
Vendég
 


Kati, most olvastam odaat Csipet. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


bogi: gratulálok nektek, biztosan gyönyörűűűűű!!!! a miénk is kerek, de vannak benne apró téglalapok középen végig, amitől kissé lapos lesz. a miénk végig sárga arany.
igen, csipet nagyon sajnálom!!!! szörnyű, ami történt.

csillag, brita: igenis kényeztessétek magatokat, más úgy sem fog!!!!

mia: annyira sajnálom, hogy nem akar még mindig lekopni rólad róka koma.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?