Új privát üzeneted érkezett!

Abubu! ez szuper! hát ha kellene én is elmennék ezért Győrig! :lol: Gratulálok! jó egészséget nektek!
Babicsek én is hasonló cipőben vagyok most. Nekem sincs halvány fogalmam sem, hogy hányadik napon vagyok. Már most csak a szuri koncentrálok, már nagyon várom. Pedig ahogy olvastam eléggé fájdalmas mikor beadják. :roll: MIndegy a babánkért bármit!!!
Kiki gyógypuszit küldök! Szegénykém! szorítok, hogy kikupálódj jövőhétre!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Nati,

ennyire jó hírt olvasni!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szívből gratulálok a két babához, én úgy éreztem, hogy a háttérben készül valami, de, hogy ennyire sikeres valami!
Bencus lesz a világ legboldogabb bátyója, hogy egyszerre 2 kistestvére is lesz! Vigyázz nagyon magatokra, nagyon jó egészséget kívánok!
(és mostmár ne tűnj el ok? :wink: )

Nekem ma úgy becsípődött a derekam, hogy nem tudok lehajolni sem, úgyhoyg most apa fürdeti a gyerekeket, küzd rendesen úgy hallom... 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Juppijé!

Abubu! De jó, h bejelentkeztél! De a legjobb, h Bogyó és Babóca hírével jöttél! Szívből gratulálok és csodás-ikres babavárást kívánok Nektek! Bencusnak meg egy virtuális fejsimit küldök!

Gyerkőceim szeretik a csanát, szerintem jót is tesz Nekik, h heti 3 nap ott vannak. Bár Fiam még mindig olyan kis mimózalelkű gyerek...minap barátnőmék gyerekeivel eresztettük össze Őket. Barátnőm fia dec-ben lesz 2 éves, de kb. nagyobb darab, mint a Fiam. Tiporja Gyerekem fejét ezerrel a szőnyegen, Ő meg csak fekszik kikerekedett szemekkel és várja a végét. Vlmelyik nap meg egy puklival a homlokán jött haza a csanából. Kérdem, mi történt; mondja, h a Domi fejbe vágta vlmi játékkal. No mondom Neki, Fiam, ha bántanak, ne hagyd magad! Erre ma reggel kinyilatkoztatta jó hangosan a buszon: "Anya! Ha a Domi bánt, majd pofán verem." :D

Babicsek, KissEdi! Remélem, h ez a görcstelenség meghozza a Babáitokat!

Monic! No amikor Apa fürdet, az ismerős. :D Jobbulást a derekadnak!

Beze! Örülök, h Te is jelentkeztél s h jól vagytok!

Lucuzs! Leánykád majdcsak megbarátkozik ezekkel az óvodai virnyákkal, s kevésbé lesz fogékony rájuk. Már Veletek együtt vágom a centit. :)

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 

 
 

Abubu!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Annyira szép új belépő ez!!! :lol: :lol: :lol:
Annyira nem lehetett rólatok semmit sem hallani, hogy azt hittem most pihentetitek a babatémát. :oops: Hát erre most jól rácáfoltál!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Agassi! Köszi, aranyos vagy! Háááát, mitagadás, már nagyon mennék, de egyenlőre semmi jele az indulásnak... :roll:

Kiki! Nem nagyon tudnak semmit sem jósolni, ez már Balázson múlik csak, hogy mikor lesz kedve megismerkedni velünk!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Agassi,

ismerős amit a fiadról írtál... Danci uganilyen, amikor a szomszéd kisfiú a kerítéshez nyomta és bántotta, csak nézett rám, hogy ez most micsoda, de nem védte meg magát. Mondtam is itthon, hogy az éjjel még meg kell tanítanunk verekedni Dancit :lol:
Őróla a doki is mondta, hogy nagyon lelkis, tiszta olyan mint én vagyok, csak azért a fiúknál nem mindig előny.
Sajnos derekam még nem nagyon javult, úgyhogy előfordulhat, hogy ma is apa nyeri meg a fürdetést, legalább gyakorolja egy kicsit.

Lucuzs,

mindig dobogó szívvel jövök fel a netre, hogy vajon megszületett-e már Balázs. Tényleg ő fogja eldönteni, hogy mikor jön.
Dávidka kereken a 39. héten született :wink:

Kiki.

jobbulást neked, remélem már nem vagy lázas.

Rodina,

neked is nemsokára itt a vége, és te leszel a világ legboldogabb édesanyja!

Bikfy,

remélem van már nálatok fűtés, mert mostmár fagyok vannak. Apukáméknak tegnap cserélték le a nyílászárókat, kb még 1 heti munkája lesz benne mire a régi nagyon redőnytokok helyét eltünteti.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic! Nagyon kedves, amit írtál! :D :D :D
Én is minden nap úgy fekszem le, hogy talán most utoljára... :wink:
De folyton az is eszembe jut, hogy mi van, ha Balázs nem tudja, hogy a doki útközben módosította a szülés dátumát, és ő még mindig a nov. 9-nél tart, míg én alig bírom kivárni már nov. 5-öt is... :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs már nincs sok hátra. Nagyon szép nevet választottatok. Nekem az egyik kedvencem.
Agassi úgy legyen :wink:

Kép
kissedi
 
 


Lucuzs,

beszéld meg szépen Balázzsal, hogy mikor szülessen :wink:
Nálunk a párom igazán csak vasárnap ér rá, a többi napon dolgozik, ezért én mind a 2 fiamnak elmagyaráztam, hogy nagyon jót tennének velünk ha vasárnap születnének, és láss csodát, mindkét baba vasárnap látta meg a napvilágot 8)
Én hiszek benne, hogy értik amit mondunk nekik :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mondjuk Danikánál egy későbbi vasárnapra gondoltam nem 22 nappal a kiírt időpont előtt, amikor a nőgyógyászom síelni utazott... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Beze!
Lexikéről is mindenképp szeretnék fotót, na meg a pocakodról, ha lehet! :oops:
Köszi a gyógypuszikat, aranyos vagy, használnak! :)

Babicsek!
Jó, hogy kicsit pihentetni tudod a babatémát, erre is szükség van. Drukkolok, hogy a lombik most már tényleg meghozza a várva várt sikert!

Kissedi!
Jó, hogy van miben bízni, remélem, használni fognak a szurik, és hamar jön a baba!

Monic!
Sajnálom a derekad! Remélem már jobban van! A párod meg csak gyakorolja a babafürdetést! ;)

Agassi!
Aranyos a kis mimózalelkű fiacskád! Tényleg, ilyenkor mit lehet mondani, tanácsolni egy gyereknek?

Lucuzs!
Tegnap voltunk a dokimnál, és tényleg indulhat a lombik, vasárnap reggel veszem be az utolsó fogigátlót, és pénteken kezdem a szurikat. Gyógyszerekkel fel vagyok szerelkezve, így mostantól készen állok átvenni a stafétabotot! :lol:
Balázsbaba biztos nagyon jól érzi magát odabent, de azért szerintem már nagyon vágyik megismerni beneteket kívülről is! Kitartást! (A férjem nov. 9-én született, egész elviselhető ember lett belőle! ;)Na jó, oda nem adnám semmi pénzért!)

Bikfy!
Hogy vagytok? Alakul a lakás?

Rodi!
Hogy vagy, hogy bírod a kismamaság végét? Biztos benned is ellentmondásos gondolatok kavarognak, hogy kár, hogy vége, de milyen jó lesz megismerni teljes valójában Kitti babát!!!

Lányok!
Köszi a drukkokat! Már sokkal jobban vagyok, lázam sincs.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejkám!
Nagyon eltűntél! Hogy vagytok?

Vius!
Te is rég jártál erre!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Abubu!
Nagyon örülök nektek! Jó, hogy jelentkeztél! Te kis titkolózó! :wink:
Reméltem, hogy készülődik valami, csak nem akarsz róla beszélni! :lol:
Jó, hogy intézményt váltottatok, nekem is ez jött be!
Jaj, el sem tudom mondani, mennyire örülök nektek! :lol: :lol:

Kiki!
Sok-sok gyógypuszit küldök!

Bocs lányok, holnap jövök hosszabban, de most gyorsan csak ennyi…

rodina74
 
 


Éheztetjük a gyereket...
Kép

Kedden reggel így találtunk Levire. Kerestük az egész lakásban, volt vagy 1,5 perc, mire megtaláltuk (az akkor hosszúnak tűnt).

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek.

Gondoltam, én is bejelentkezem így két hét után. Köszönöm a biztatásaitokat, és a drukkokat. Hál' I-tennek kiderült, hogy mind a két mellem negatív. Ugyan mind a két mellemben van egy -egy nagyobb csomó, de mint azt Ti említettétek "csak" ciszta. 3-6 hónap múlva mennem kell kontrollra, de mondták az orvosok, hogy nem lesz semmi baj! Oltári nagy kő gördült le a szívünkről!!!
Azóta voltunk az intézetben megint. Leadtuk a labor eredményeinket, és megkaptuk a zöld utat! Minden eredményünk kitűnő! Mostmár csak az átjárhatósági van hátra. Csak el kell döntenünk, hogy melyik! Röntgenes, vagy ultrahangos. A férjem inkább az UH-os felé hajlik, mert az a szervezetnek kevésbé megterhelő, viszont igencsak borsos az ára... Esetleg nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyet csináltatni 60 e alatt? 40 a beavatkozás + 20 a kontrasztanyag, mert azt külföldről kell behozatni. Kedden kell visszahívnom a dokit, hogy melyiket választottuk... Kb 2,5-3 hét van még a beavatkozásig.
Nos, paraszt módon ismét csak magamról írtam, de igyekszem visszaolvasni.
Szép napot, és jó hétvégét kívánok nektek!
mné
 
 


Mné,
szerintem a röntgenes átjárhatósági sem vészes, és spórol vele az ember egy csomót. Nálunk ingyen lett volna az UH-s, de 70.000 a kontrasztanyag.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok!!

Mné: Nagyon örülök hogy minden rendben. Gondolom nagyon nehéz volt ez az időszak míg kiderült hogy nincs semmi baj. Jól betudják paráztatni az embert.
Nekem röntgenes átjárhatóságim sem volt, féltem tőle, de semmi az egész. Reggel befeküdtem a kórházba, délután pedig haza is engedtek. Addig rossz csak, amíg feltesznek valami gyűrűt a méhszájhoz, az kellemetlen eléggé, de kibírható. Aztán beteszik a katétert. Én mondjuk ezek után amit a műtőben csináltak, ezután a dokimmal saját lábamon sétáltam le a második emeletről és mentem át a szülészettel szemben lévő épületbe, ahol megcsinálták a kontrasztanyag befecskendezését és a röntgent. A Dokim ott kiszedett belőlem mindent (mármint a csövet), aztán ismét saját lábamon sétáltam át vele a szobámba pihenni. Szóval ne ijedj meg. Ja és ez teljesen ingyenes volt. Az UH-os az nagyon drága.

Linácska: Nagyon édi Levi! Egyem meg, hogy feltalálta magát. Még az a jó, hogy nem valami posikrémmel foglalta el magát ilyen jól. :D

Abubu: Most már leesett ki vagy! :oops: Nagyon ügyesek vagytok!

Kiki: Jaj de jó nektek! Már kezdhettek is. Majd elküldöd privibe, hogy miket kell szedned? Nagyon szorítok!

Luczus: Nagyon izgalmas napok elé nézünk. :wink:

Kép
babicsek
 
 


Mné: szóval nekem röntgenes volt, nem értem hogy kerül oda az a "sem". :lol: :wink:

Kép
babicsek
 
 


Köszönömöm a kedves "vissza-fogadtatást", hétfőn igyekszem mindenkinek írni, addig is, ide is belinkelem, hátha valakit érdekel:

Sziasztok!

Sikeres lombikból elajándékoznám és/vagy jelképes összegért eladnám a követekző megmaradt gyógyszereimet, vitaminjaimat:

* 10 Elevit vitamin - 2010. decemberig jó
* 30 db Elevit vitamin - 2011. márciusig jó
* 15 db Aspirin Protect 100 mg-os tabletta - 2014-ig jó
* 26 db Meforal 500 mg tabletta - 2014-ig jó
* 20 db Vita-Caps méhpempő kapszula 2011.08-ig jó
* 7 db Crinone 80 progeszteron hüvelygél - 2012.06-ig jó
* 75 NE (bontatlan) Gonal F injekció - 2011.10-ig jó
* Huma- Folacid 5 mg-os folsav 10 db
* 75 NE Menopur por és oldószer injekció - 2012.08-ig jó
* 5*75 NE Merional por és oldószer injekció egyesével csomagolva - 2011.06-ig jó
* 5,5 ml Suprefact injekció- 2012.02-ig jó
* 22 db Metypred 16 mg-os tabletta - 2014-ig jó

Ha valakit érdekel, kérlek, privit írjatok!
Köszönöm, Abubu

KépKép
Kép
abubu
Csákvár
 
 


Abubu!
Nagyon gratulálok. Örülök nektek!

Mné!
Fülöp doktornál csináltattam, semennyire nem fájt, UH-s volt és mivel ez ad pontosabb képet a méhről, nekem 2 év után ott jöttek rá a sövényemre. Így örülök, hogy nem a rtg-set választottuk. És összesen 49.000 Ft-ot fizettem. Ebben már minden benne volt.

KépKépKép
bikfy
 
 


Abubu!
Gyógyszereket már nem szabad hirdetni, mert törölnek mint felhasználót, ha jól tudom. Inkább töröld a hozzászólásod, szerintem. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


LÁnyok! Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném. Itthon végezhető munkát keresek (gépelés, borítékolás, papírtasak készítés, stb.) netem nézegetem, de a legtöbb átvágás. Köszi

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Mné, örülök a jó híreknek! :D Nekem is uh-s átjárhatóságim volt, 3 éve, összesen 30ezerbe került, de akkor még lehetett itthon kontrasztanyagot kapni.

Kiki, nincs friss pocakkép, ha lesz, felrakom. Lexiről meg még nem kicsinyítettem. A te képedig olyan gyönyörűek. :D Megy a drukk ám ezerrel!

Babi, én azért még odébb vagyok, előbb Lucuzs, aztán Rodi babáznak. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mné örülök, hogy "csak" ciszta van a melledben.
Nekem rtg-s hsg volt, és nekem ingyenes volt, vagyis 10ezer, mert annyit adtam a dokinak.
Linácska Levi nagyon édes. Megáll az eszem, hogy miket ki nem találnak ezek a csöppségek.

Kép
kissedi
 
 


Kiki
Vagyok ám, csak nem jöttem. Szóval érted? :) MEgint megjön és megint kissé magam alatt vagyok és nem tudom, hogy mi a szar legyen, illetve tudom: anyagi okok miatt továbbra is csak várunk és várunk. Bence most jól van, most, hogy nincs iskola keveset szipog, remélem nem jön vissza a suli alatt.

timejka
 
 


Sziasztok!
A BMC-s tokiból vagyok,és 2hét múlva lesz a stimulációm,aztán inszem.
Cisztáim vannak enyhe IR-em van,most megint nem jött meg Norcolutot kaptam és amikor megjön a 3.napon kell mennem a stimulációra.
Tudnátok segiteni mi ennek a menete és milyen árban vannak a gyógyszerek!
Köszönöm elöre a válaszokat

Linácska!
gyönyörű a kisfiad!!! :D
vikus82
 
 


Rodikám!
Hogy vagy? Nem jöttél szombaton, nagyon várom, hogy kicsit írj magatokról, esetleg küldj te is képet a pocakodról! Már biztos izgatotan várod a találkozást Kittikével! Párod hogy van? Hogy érzi magát a szülés közeledtével egy leendő apuka? Ez a kérdésmég sosem jutott eszembe.

Linácska!
Nem semmi Levi! De édes a csupa margarinos kezével! Haláli!

MNÉ!!!!
Jaj, de jó, hogy jöttél! Aggódtunk érted, örülök, hogy nincs nagy baj! Kemény lehetett ez a jó pár nap.
Nekem röntgenes átjárhatósági volt, szerintem is elviselhető a fájdalom. Sikerült döntened?

Babicsek!
Megint ugyanazok a gyógyszerek lesznek, mint legutóbb, legalábbis jövő hét péntekig, akkor megyünk megint a Kaáliba, és kiderül még a többi szuri. De írok privit.

Bikfy!
Tényleg nagyon jó, hogy neked uh-os volt az átjárhatósági. Sokat gondolok rád!

Kissedi!
Sajnos én nem tudok ilyen munkát.

Beze!
Rendben, türelmesen várok a képekre! :)
Meg néha én is rakok fel, hétvégén a Szentendrei-szigeten voltunk, ahogy leszedjük a képeket a fényképezőről, rakok fel párat.

Timejka!
Tudod, szeretek hallani, tudni rólad! ;)
Sajnálom a mensit, megértem, hogy kiborít, főleg, hogy nem látsz más utat, csak várni. Kitartást, és drukkolok!

Aagassi, Monic!
Hogy telt a hétvége? Jártatok valamerre ebben a szép időben?

Monic!
Derekad már rendbe jött?

Vius!
Régen jelentkeztél, hogy vagytok?

Mimilee!
Túl vagy az átjárhatóságin? Várunk vissza!

Lányok!
Tudom, ez itt nem a reklám helye, de ezt nem tudtam kihagyni. A babaneten egy nagyon szép képes album kapható tele fotókkal arról, hogy hogyan néz ki a pocakban a kis embrió, és hogyan alakul azzá a pici babává, aki már elég nagy ahhoz, hogy megszülessen. Én ezt a könyvet egy barátnőmtől kaptam kölcsön, és 2-3 naponta néztük benne az aktuális állapotot tavasszal, nagy élmény volt! Nem olcsó, de itt most szerintem nagyon jó áron lehet megvenni.
http://www.babanet.hu/hetrol-hetre.php?content=articles-2867

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Szia Vikus!
Elég nehezet kérdeztél, mert mindenhol más az inszemes stimuláció. Nekem két különböző intézetben volt inszemem, mindkét helyen Clostylbegittel kezdték a stimulációt, majd Merional vagy Fostimon injekciót kaptam 3-4 napig. Aztán egy tüszőrepesztő injekció után volt maga az inszem. Utána kezdetben semmi gyógyszeres rásegítést nem kaptam, majd a többedik sikertelen inszem után már Duphastont kellett szednem. Az árak nagyon kavarognak a fejemben, így abban nem tudok segíteni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda!
Köszönöm a válaszod :D
és ne szedjek vmilyen vitamint?tehesvitamint?
mivel lehet rásegiteni a sikeres inszemet?
vikus82
 
 


Sziasztok kezdem előröl mert véletlen kiléptem.


Bocsi de nem volt időm visszaolvasni de amint lesz egy kis időm jövök és visszaolvasok mindent

Annyi azért Mné jo hogy nem olyan nagyon nagy a baj és nem daganat.

Mi éljük a mindennapokat Dari egyre huncutabb mászást már nagyon hanyagolja menni és menni.
Sok esemény történik a kocsink két hete tökre ment ma lesz kész az egyik szerelőnél majd holnap visszük a másikhoz.
Darinak jövöhéten szülinapot tartunk a csapat egyik felével a másikkal meg 20.án mert nem férünk el annyian.
Jövö héten 17 en leszünk jönnek az iker lányok is Pécsről ök is ünnepelnek velünk mert az övékét is ünnepeljük


Vikus nekem is norcolutot adtak hogy mensizzek az eslő inszemkor szimpla adag fostimont meg clostyt kaptam a másodiknál dupla closty fostimon és merional injekció.

Fostimon 1 dbos 3244ft a 10 dbos 28375Ft

Merional 1 dbos 1448Ft 10 dbos 12972Ft

Ovitrelle tűszőrepi 7112 Ft

Majd kaptam progi potlót inszem után utrogestant 1660 Ft 30 db

Képet is rakok ha nem baj

És igérem jövök
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy!
Gréta babának így utólag is nagyon boldog születésnapot!!!
Kép
Hogy vagytok? Olyan ritkán jössz közénk! Hogy telt a szülinap?


Lányok! Eddig gondolkoztam, hogy miért jegyeztem meg vajon a november 2-át, hogy akkor valaminek az évfordulója van, és most rájöttem, hogy pont egy éve jelentkeztem be a babanetre, és jöttem hozzátok! :)

Vikus!
Én csak folsavat szedek mindig, aztán, ha sikerül, akkor beszélek a dokimmal, hogy hogyan tovább. A sok fehérje tudom, hogy jó méhnyálkahártya növelő.

Vius!
Annyira édes ez a lány! Hogy megnőtt már, hihetetlen, olyan gyorsan eltelt ez az év! Jó lehet ilyen nagy szülinapozásokra készülni! Drukkolok, hogy jól sikerüljön!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs!
Hogy érzed magad? Nem teszel nekünk egy utolsó szép, nagy pocakos képet? Mert lassan már a babafotó lesz aktuális! :) Most már nagy izgalomban nézem én is rendszeresen a telefonom, hogy tudjam tájékoztatni minél hamarabb a többieket a hírekről! Sokat gondolok rátok, és kívánom, hogy minden simán menjen! És persze nem türelmetlenkedem, bár te azért már biztos várod a nagy találkozást! ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Megjártuk a hétvégét, úgyhogy most majd pár napig ritkábban írok, csak olvasok. Sikerült egy ujjam hegyét levágni apa 5 pengéjű borotvájával, és szenvedek, nem tudok jól gépelni. (benyúltam az utazótáskába, amibe csak úgy bele volt dobva)
Előtte Levit vittük majdnem a sürgősségire, mert lefejelte a csúszdát, felreped az ajka (na ezért még nem rohannék), de 20 percig nem tudtuk elállítani a vért, már pelussal fogtuk fel, mert a zsepi nem bírta. A sürgősségi egy utcára volt, de mire beraktuk Levit a kocsiba elállt. Másnap újra felszakadt...
Lilivel meg ma vérvételen voltunk, de ez már tervezett volt legalább.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina nem volt semmi a hétvégétek. Még jó, hogy nincs több gyerek, mert még valami történt volna. :lol:
Kiki most megint finom vacsit csinálok. Jössz? jut neked is :wink: (sütőben, héjában sült krumpli, vajjal és hordós káposztával.)
Vius Darinka nagyon cuki. Jó bulizást nektek.
Én 2 nap szabin vagyok, csökkentett létszám van oviban. Jó egy kicsit itthon apival.... gondoltam így lesz, erre reggel szólt nagyim, hogy baj van..... hányás, hasmenés, de annyira legyengítette szegényt. Ráadásul neki gyomorfekélye is van.
:? Na megyek enni. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Csináltam reggel egy LH jóstesztet, mert hCG nem volt itthon. Hamarabb volt rajta tesztcsík, mint kontroll, erősebb, mint peteéréskor volt. Most tiszta ideg leszek addig, míg nem jutok rendes terhességihez...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Nagyon drukkolok!!!!!!
++++++++++++++++
Mikor tudsz venni HCG tesztet?
Hanyadik napon vagy? Korábban csináltál már jóstesztet, bejött a jóslat?
Sajnálom az ujjad. Én múlt vasárnap vágtam eléggé el az ujjam, még mindig megvan a seb, de azért gyógyul lassan. Sajnálom a rossz hétvégét, én lelkileg fogtam kicsit padlót, de majd lesz jobb is! :)

Kissedi!
Kösz a vacsit, sajnálom, hogy nem jöttem este! ;) Na, majd legközelebb! Olyan jó dolgokat csinálsz mindig vacsira! :)
Hogy van a nagyid? Remélem, már jobban!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, természetesen még itthonról...
Nálunk semmi jele Balázs érkezésének, lehet jól megvárat minket... már nem is próbálom kitalálni melyik lesz a nyerő nap. :D

Húúú, Linácska!!!! Drukkk!!! :lol: :lol: :lol:

Mné! Nagyon örülök, hogy kiderült, nincs nagy baj!!!

Kiki! Ha én nem is, te pénteken mindenképp új időszámítást kezdessz!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Az új időszámítás ma kezdődött, mert megjött. Remélem ez életem egyik leghosszabb ciklusa lesz, és a mai nap a leendő terhességem első napja! (De jó lenne belül is ennyire pozitívnak és optimistának lenni, mint amennyire most a mondataim alapján tűnök! :oops:)

Kitartást kívánok neked, és jönni fog, aminek (és Akinek) jönnie kell! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Linácska most tiszta izgiben vagyok!!!sajnálom a rossz hétvégét.
Levi nem semmi a vajas dobozzal tegnap nálunk is volt hasonló helyzet ha nagyon csendben van a nagylány akkor tudom hogy rosszalkodik pl popsi kenőcsöt nyalogat.

Most sem hagy írni mászik a nyakamba a főzésről meg ne is beszéljünk akkor tudok megfőzni ha anyum segít.
Luczus Balázska biztosan jól érzi magát!Bogi nem beteg?
Kiki neked is eljön nem sokára a nagy nap!!!!
Tegnap kész lett a kocsink egy része ma reggel ment a klímáshoz és ha minden jól megy ma készen is lesz.
Pénteken meg irány PEst ha minden jól alakul megyünk api alvós gépéért (130.000) onnan Pécsre hogy beállitsák.Hosszú lesz.Meg ha már fent leszünk szeretnék elmenni az auchanba be vásárolni kicsit mert sokkal olcsobb mint itt nálunk.

Dy Utólag szeretnék én is boldog szülinapot kívánni Grétusnak!!!

Kissedi nagyid jobban van?

Bikfy Rodina Agassi Bumi????
Merre járnak hölgyeim?

Majd jövök még csak cicin csimpi van

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kiki!
édes vagy! Januárba megyek majd orvoshoz, addig nem.

Linácska
Most én nagyon örülök ha tényleg babás vagy, de azért azt is el kell árulnom, hogy sikerült nyugtalan pillanatokat okoznod, amíg nem lesz HCG teszt :) Úgyhogy húzzál bele:)

Azért annyira szörnyű, hogy ilyen drágák a gyógyszerek, szurik, nem elég a baj, hogy nem jön a baba, sok orvoshoz járás, és még egy vagyonba is kerül. Jó tudom, hogy aki akar, annak minden pénzt megér, de akkor is. :twisted:

timejka
 
 


Sziasztok!
köszönöm a válaszokat!
nem késő ha most kezdem el szedni a folsavat?

Linácska!
küldöm az energiát,h jól megtapadjon a baba! :D
vikus82
 
 


sziasztok,

Linácska,

hát most aztán én is nagyon izgulok :wink:

Lucuzs,

érted is, lehet, hogy Balázs egy pontos gyerek, tartja magát a kiíráshoz. Bár szurkolok, hogy ne, mert azt írtad, hogy akkor nincs orvosod.

Kiki,

örülök, hogy elindult az új időszámítás. :lol:
Derekam még mindig tropa, most is van rajta kenőcs, fólia és derékmelegítő is de nem akar javulni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


||

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok

Linácska gratulálok!!!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Halihó!

Kiki!
Hogy vagy? Azóta meggyógyultál már? Közben látom, hogy már nincs lázad! Ez nagyon jó!

Hú, ha jól számolom már csak 2 nap és indul a szúri! Nagyon izgulok és szorítok értetek! Mindig tavasszal és ősszel jönnek a babák ebben a topikban! Szóval lányok, most itt az ősz, gyerünk babásodni!

Kérdésedre: Az az igazság, hogy itthon vagyok, de mindig van még dolgom, amit meg akarok csinálni! Jól vagyunk. Minden rendben van velünk. Kittike még nem készülődik kifelé, jól érzi magát a pocakomban. Jóslóim sincsenek még, néha-néha érzek egy kis mensis görcsöt, de semmi számottevő, rendszer sincs benne, és fájni sem fáj. Igazság szerint vagy 2 hete úgy voltam vele, hogy jöhet a szülés, akkor felkészültnek éreztem magam. Most valahogy még tolnám a dolgot. Egyrészt még nagyon élvezem a terhességet, élvezem, hogy érzem Kittikét a pocakomban, és félek, hogyha ennek vége lesz, akkor nem biztos, hogy még egyszer át fogom tudni élni ezt. Másrészt már minden készen áll Kitti fogadására, csak ő hiányzik a kis babasarokból! A szüléstől kicsit tartok, nem tudom, hogy fogom kezelni a fájdalmat, és nem szeretnék utána szégyenkezni. Sokszor eszembe jut Monic anyukájnak a szavai, amit Monicnak mondott szülés előtt! Aztán kíváncsi vagyok, milyen érzés lesz először ránézni, megérinteni Kittikét. Milyen érzés lesz, amikor tényleg anya leszek. Izgulok, hogy mindenben a legtöbbet és a legjobbat tudjam nyújtani Kittinek az első pillanattól kezdve, mint anya.

A párom is nagyon izgul. Sokat beszélgetünk a babáról, és olyan jó látni, hogy már mennyire ragaszkodik a lányához! Ahogy beszélünk róla, sokszor könnybe lábad a szeme, és kicsit szégyenkezve, de boldogan törölgeti. Aranyos volt, mert már előre mondta, hogy ő biztosan sírni fog, mikor megszületik Kittike. Ez nekem is nagyon, nagyon jó érzés. Ebből is látszik, hogy nagyon szeret minket! Ezen kívül nagyon be van sz@rva. Kicsit izgulok is miatta. Múltkor is a fürdőből szóltam ki neki, hogy gyere csak gyorsan, ő meg rohant be, ijedt képpel, és a szája elé kapta a kezét, hogy : Mi történt, elment a nyákdugó, vagy a magzatvíz?! Én meg röhögtem, mert csak valami mást akartam neki mondani, de olyan pofát vágott, hogy csak na! Szóval, nem tudom, hogy ő majd hogyan fog tudni engem megnyugtatni, ha ő idegesebb lesz, mint én. Izgul, hogy majd hogy tudja megfogni a babát, és hasonlók! Szóval az ő szempontjukból is nagyon érdekes, és izgalmas ez az időszak!

Beze!
Hú, lassan ti is betöltitek már a 32. hetet! Hogy szalad az idő! Nagyon kíváncsi leszek már Marcira, főleg, hogy uhus képet nem raktál fel! Azért pocakfotó jöhetne!

Babicsek!
Néha kell egy olyan időszak, amikor elengedi az ember a babtémát. Ráadásul neked sokkal nehezebb, mert neked más szempontokat is figyelembe kell venned. Nagyon remélem, hogy a lombik és az új év majd gyorsan meghozza a sikert! Azért az eredményekért menj el, mert lehet, hogy kell gyógyszeres kezelés- bár ne így legyen-, és mire a lombikba kezdetek, addig legyen jó a gyógyszeres pajzsmirigyműködésed is. Csak, hogy akkor ne a gyógyszer hatásának megvárása miatt kelljen várni!
Ha jól gondolom, akkor most van nálatok őszi szünet! Pihenj sokat, és élvezd ki a szabadidődet!

Abubu!
Végül is hova váltottatok? Milyen gógyikat vagy szurit kaptál, mikor sikerült? Ezek szerint a gyógyszer és doki váltással sikerült. Írhatnál erről többet is, mert engem is érdekel!

Kissedi!
A szúrik miatt ne aggódj! Nem fájnak! Az ember ezt is megszokja!

Monic!
Jó rólad is hallani! Remélem a derekad már megjavult! Gondolom, most már minden flottul megy Danival és Dávidkával!

Agassi!
Olyan jó olvasni a kis sztorikat a gyerekekről!

Lucuzs!
Remélem, van még erőd várakozni! Bár Balázs már igazán kibújhatna! Nagyon kíváncsi vagyok már rá!

Bikfy!
Befejeztétek már a lakás felújítást? Hogy vagytok? Mi van veled?

Linácska!
Levi képe, valami fergetegesen jó! Nagyon édes! Ezek szerint nagyon szereti a vajat!

Sajnálom Levi balesetét! Remélem, ma már jobban van, és nem szakadt fel ismét a sebe. Miért kellett Lilivel vérvételre menni?
Hú, Linácska, csak nem?! Hú, nagyon szurkolok!
Jaj, látom!!!!! Nagyon gratulálok! De jó hír!!!!!!!


Mné!
Jaj, de nagyon jó hírek! Hajrá átjárhatósági! Nekem röntgenes volt, és nem fájt, bár átjárható voltam. Én nem adnék ki az uhusra feleslegesen ennyi pénzt, de ezt mindenki maga dönti el. Nekem kb. 5 perc volt az egész, és nagyon rendes volt a doki, mert mindent előre mondott, hogy mit csinál. A katéter felhelyezése tényleg nem a legjobb érzés, de csak egy pillanat, aztán érzed, hogy feszít a kontrasztanyag, ahogy benyomják, és ennyi. Én az egész után 1 óra múlva már mentem is haza! Utána görcsölt egy kicsit, mintha mensiznék, de nem volt vészes. Annak idején utána olvastam, és volt, aki tiszta horrorként írta le, de ez nem így volt! Nagyon szurkolok nektek!

Timejka!
Örülök, hogy Bence kevesebbet szipog. Remélem, hogy ahogy megszokja a sulit, ez is elmúlik!
Januárhoz nagyon szurkolok nektek, de addig hátha összejön egy spontán baba!

Vikus!
Üdv! Kihez jársz? Nekem is a BMC-ben csináltak babát! Én nagyon örülök, hogy oda mentem. A 3. napon meguhuznak, majd elmondják, hogy melyik gyógyszerből vagy szúriból mennyit kell szedned vagy szúrnod. Általában minden doki más szúrit vagy gyógyszert ír fel. Én merionalt szúrtam, minden nap 2/3-t. Két naponta kellett mennem uhura, ahol nézik, hogy mennyi tüsző nő, és mekkorák. Ehhez viszonyítva vagy tartják vagy csökkentik, növelik az adagot. Majd kb 36. órával az inszem előtt be kell adni a tüszőrepesztőt, és ha minden jól megy, akkor a 14-15. napon csinálják az inszemet. Ott reggel apa leadja helyben az anyagot, majd dél körül kell visszamenni neked, ahol a kis műtőben felhelyezik a spermiumokat. Majd pihensz pár percet, és mehetsz haza! Két hét múlva hívnak vissza tesztelésre, ahol majd mondják neked, hogy: Gratulálunk, sikerült!

A merionál talán 40 ezer körül volt, az ovitrell –tüszőrepesztő- 8 ezer, majd az inszem után utrogesztánt kellett szednem, ami kb. 10 ezer volt, de én abból 2x3-t szedtem. Emellett vasat és femibion terhesvitamint szedtem.

rodina74
 
 


Rodina,
Lilinek még 15 hónaposan volt vesemedence gyulladása, és azóta járunk kontrollra. Tavasszal UH, ősszel vérvétel. De eddig minden rendben volt mindig. Csak a gyulladástól az egyik veséje hegesedett, a másik meg nem nő rendesen. De működnek, és ez a lényeg.

Köszönöm a drukkokat, igazából még el sem hiszem. Nekünk csak úgy spontán, 2. hónapban baba??? OK, volt már ilyen, de annak nem lett jó vége, de most nem így lesz :lol: Jövő csütörtökön elmegyek dokihoz, ma beszéltem vele, mert közben úgy érzem, hogy összeszedtem valami gombás cuccot. Azt mondta, az nem árt, de vegyek Canestent. Meg használhatom az utrogestant is, maradt Levi óta, csak pont 2 szemmel kevesebb, mint kellene.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!!!!!!!!!!!!!! Gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon ügyesek vagytok!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Linácska!

Nem is tudtam, hogy Lilinek vesemedence gyulladása volt. Szerencse, hogy minden rendben!
Egyébként meg ne is gondolj másra, mint hogy most jó lesz a vége! Nem is lehet másképp! Végre, a harmadik baba, jöhet könnyen, hamar! A sok küzdés már meg volt előtte!
Sajnálom a gombás cuccot, remélem, hamar elűzöd!

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok,
elnézést, hogy eltűntem... :oops:

Azért olvastalak titeket szorgosan, csak az íráshoz nem nagyon volt időm.

Lucuzs, Rodina - gondolok rátok. gondolom, azért kicsit feszültek vagytok már, de biztos szuper lesz a kezetekben tartani a babátokat...
Mivel én csak később csatlakoztam, megkérdezhetem, hogy nektek hogy jöttek össze a bébik? (Ha jól értettem, Rodina, neked inszemmel, de hanyadikra sikerült?)

Bikfy, mi van veled? a lakásfelújítás hol tart? és a lelked?

Kikinda, kívánom, hogy legyél belül is annyira optimista, mint, ahogy írtál... és hajrá!!!

Linácska, ez fantasztikus!!!! azért írj bővebben is, ahogy tudsz...
(amúgy én nem ismerem ezt a jósteszt-dolgot. leírnád, hogy mi ez?)

Vius, Darihoz gratulálok, nagyon édes!

A többiektől bocsánat, mindenkinek nagyon szorítok, és nagy érdeklődéssel olvasom mindenki történetét, még ha nem is tudok mindenkire reflektálni... (de azért igyekszem)

És most magamról röviden...
múlt hét hétfőn voltam átjárhatóságin. hát most talán Mné befoghatná a fülét, nem szeretném megijeszteni, de...
lányok, ez valami borzasztó volt.
mielőtt elmentem volna, olvastam az interneten, hogy van a régi típusú röntgenes, ami fájdalmas is lehet (bár van akinek tényleg nem az), és van a modernebb, ultrahangos, ami épp csak kellemetlen... úgy voltam vele, hogy mivel Belgiumban élünk, biztos itt már az újabbat csinálják. de nem.
fel kellett feküdnöm egy asztalra, és a kontrasztanyagot nem is egy katéterrel (ami ugye vékonyabb, és hajlékony), hanem egy vastagabb fém rúddal juttaták be... az egész tényleg nem tartott soká, mondjuk úgy 5-8 percig, de én még életemben ilyen fájdalmat nem éreztem, pedig azt hiszem, elég magas a fájdalomküszöböm. miután lekászálódtam az ágyról, felöltöztem, és az orvos mondta, hogy még azért igyak meg egy teát a kávézóban mielőtt hazamegyek, majd magamra hagyott remegő lábakkal. miután hazajöttem, utána olvastam az interneten, és a magyar fórumokban azt találtam, hogy ennél a vizsgálatnál sokszór bódítanak, vagy adnak Nospát, hogy ne görcsölj annyira... , és utána még egy ideig bent is tartanak.
hát nekem semmi nem volt, és rögtön utána végül is hazamentem (azért azt a teát megittam előtte).
amúgy a vizsgálat végeztével még volt egy kis menstruációsgörcs-szerűség, de az már nem volt vészes. a vizsgálat után meg egy-két órával, meg már tényleg nem volt semmilyen fizikai tünetem, csak egyszerűen nem értettem, hogy erre miért volt szükség. mi amúgy is fizetünk az orvosi szolgáltatásokért, amit a pasim cége aztán visszafizet nekünk, tehát legalább tájékoztathattak volna, hogy van egy drágább megoldás, döntsük el, hogy melyikre tartunk igényt. na mindegy, a lényeg, hogy az eredmény jó lett, átjárható vagyok, nincs semmi gond velem!

szóval ebben a hónapban úgy döntöttünk, hogy még segítség nélkül próbálkozunk (az orvos azt mondta, hogy nem kell ezt a hónapot kihagyni, sőt!), viszont ha most sem jön össze, akkor a következő alkalommal inszem. tegnap voltunk annál az orvosnál, akinél az inszemet fogjuk csinálni, és elmondta, hogy majd megvizsgál a ciklusom 9-11 napján, és utána kapok majd egy injekciót, és aztán mehet! igazán nem értettem, hogy ez milyen injekció, és miért kapom, talán volt egy kis nyelvi probléma is köztünk, de ebben a pasiban teljesen megbízom.
az viszont kicsit szomorú, hogy azt mondta, hogy a statisztikák alapján egy inszem esélye 20%, ugyan annyi, mint az egészszéges pároknál egy alkalom után a teherbeesés esélye. az talán vígasztal, hogy mivel nálunk eddig a pasim eredményei miatt csak mondjuk kb. 8% volt a teherbeesés esélye, ehhez képest ez mindenképp magasabb, de azért még mindig elég kevésnek tűnik... de persze optimista vagyok, csak emellett realista is :)
hát ezekről tudtam beszámolni, a legjobb persze az lenne, ha már csak azért kéne felhívnom a nőgyógyászt, hogy lemondjam az inszemet, mert sikerült teherbeesnem ebben a hónapban. szorítsatok ennek!
sok puszi mindenkinek,
mimi
mimilee
 
 


mimilee,
ez a jósteszt dolog azt jelenti, hogy az LH tesztet elvileg lehet terhességi tesztnek is hasznáni, a ciklus végén, és reggel, mintha hcg lenne. Ugye LH-t már nem kellene mutatnia, de mivel az LH és a hcg felépítése részben megegyezik, keresztreakciót mutatnak, és elvileg a hcg hormon is elszínezheti az lh tesztet. Na mivel nekem csak ilyen volt, ilyet csináltam reggel, és nagyon pozitív lett. Aztán a rendes terhességi is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Köszi Linácska, ezt nem tudtam.
Nagyon gratulálok!!!
mimilee
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: