Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bogárka
Én 23.30-6.50-ig aludtam, aztán felkeltem, reggeli meg készülődés, és irány az ovi, ma biciklivel, azért is keltünk korábban. Autómentes nap van az oviban, és amelyik csoportban a legtöbb ovis bicóval érkezik, azok nyernek egy kisautót. De nem mi leszünk, mert sokan betegek is.
De amúgy jól aludtam, ezidőalatt egyszer sem volt pisijáratom. Aludtam mint a bunda, nem is álmodtam. Úgyhogy nagyon kipihent vagyok.

Kati
Én sem főzök, mert tegnap csináltam egy nagy adag krumplis tésztát, de a párom inkább májas hurkát akart enni. Úgyhogy mára jó sok maradt.
Pihengetek egy kicsit, aztán nekiállok fuga sikálásnak a fürdőben. A zuhanyzó tisztítása még elmaradt a héten.
Vendég
 


"a többiek még alszanak?????"

Kati, ez övön aluli kérdés volt egy kisgyermekes+várandós anyucitól... :twisted: :twisted: :twisted:

Mi emberi időben keltünk reggel fél 8 körül. Egész jól kipihentem magam. :D Ha arra vagytok kíváncsiak, hogy mikor jött rám a "klotyó-látogathatnék", akkor most irigykedhettek egy kicsit, mert fél 4 után. :P
Az én álmom nem volt rossz, bővítettük a házunkat. Azon agyaltunk, hogy melyik részhez építsük az új házrészt. Lehet, hogy ez egy szimbolikus kifejezése a családbővülésnek... :roll: :roll: :roll:

Bogi, örülök, hogy jobban aludtál az éjjel! A migrénnek már kevésbé... Ma jobb a kis buksid?
Az új melóhelyen kell majd valamilyen egyenruhát viselned? Csak a kávézóban fogsz dolgozni?

Én ma már körbe rittyentettem a házat, törölgettünk Bencével, pakolásztunk most meg palacsintát sütök. Jó sokat szeretnék, hogy maradjon holnapra is, mert megint full egyedül leszek és olyankor nem szeretek főzőcskézni. Apa csinált rakott kelbimbót, most meg kint "egerésznek" Bencussal a kertben. Ki kell vágni egy elkorhadt farönköt. Nemsokára jön egy kollégája és segít majd neki.
Délután még nem tudom, hogy mit csinálok. Főleg attól függ, hogy Bence hajlandó-e aludni vagy sem. Ha nem, akkor lehet, hogy elmegyünk sétálni valamerre, mert annyira szépen süt a nap.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: annyira jókat nevetek, amikor kommenteled a valóban mocskos megjegyzéseimet! de remélem soha nem sértődsz ám meg rajta!!!
jó sütögetést! rakott kelbimbó???????? nem is hallottam! írnál róla bővebben???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Kati, dehogy sértődök meg a megjegyzéseiden! Inkább jót mulatok ilyenkor! :P :P :P

Rakott kelbimbó:
Olyan, mint minden rakott cuccos, van benne darált hús meg rizs, a kelbimbó, alatta egy kis pirított bacon, aztán az egész nyakon öntve tejszínnel meg most tettünk a tetejére pannónia sajtot. Jénaiban sütöttük a sütőben.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Az előbb az kimaradt, hogy a darált húst meg a rizst egy kis hagymán előtte összefőzzük egy lábosban, a kelbimbókat pedig vízben megfőzzük. A sütőbe csak (hogy a férjem szavait használjam) "összeérleljük" az ízeket.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!

Most jöttem meg a 20hetes uh-ról,minden rendben van és KISLÁNYUNK lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Nagyon boldogok vagyunk :D :D :D :D
Vendég
 


Mia!!!!!!! annyira örülök!!!!!! sokat gondoltam rátok!!!!!!!! juhééééééééééééé!!!!! akkor hajrá zsófik!!!!!!
örülök, h minden rendben van!!!!
micsoda mázlisták vagytok!!!! első fiú, aztán kiscsaj!!!! olyan jóóóó!!! gratulálok nektek!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia
De jó, nálad is vegyes páros. :wink:

Reggel a szokásos bevásárló körútamon voltam, és a polcon megláttam egy tejfölös-snidlinges csipszet, nagyon ritkán eszek, de megkívántam. Persze ezek úgy vannak kitalálva, hogy a fűszerezése miatt nem bírod abbahagyni, be is vágtam egy csomaggal 85 g :oops: Aztán persze utána olvastam el, hogy milyen fűszerek vannak, és kiderült, hogy natrium-glutamátot is tartalmaz. Ugyan csipszet nagyon ritkán eszek, és negyed ennyit, de más ételekben azért elvétve fogyasztunk (vegeta, levespor, virsli, stb). Persze utánaolvastam, és csupa borzasztó dolgot írnak, főleg terhesség alatt nem ajánlott.
Ti mit gondoltok erről? Én is igyekszem kerülni az adalékanyagokat, ezért nem is eszek húskészítményeket, felvágottakat, csak ritkán virslit. De most valahogy nagyon megkívántam a csipszet.
Ja és persze még több mindent is találtam, pl. hogy a mikróban felmelegített ételek rákot okoznak. :shock: Bár igyekszem kis edényben felmelegíteni az ételeket, de azért a mikrót is használjuk. Meg egy pohár tejet nem fogok kislábosban melengetni.
Erről, és ehhez kapcsolódó témákról kérdezlek benneteket. Mindenféle vélemény érdekel, és a tapasztalat, meg hogy ti miket esztek, mire figyeltek, stb.
Mert igyekszek odafigyelni, hogy adalékanyagmentes dolgokat együnk, főzzek, de azért mindent nem lehet pótolni. Pl. tartosítószermentes virslit még nem láttam.
Vendég
 


mia! gratulálok a kislányotokhoz jupppppiii!

rita! választ nem tudom, de engem is érdekel!

éjjel szó-szó jól aludtam.11kor aludtam el, 4kor keltem fel, 20perc forgolódás, de 8ig sikerült visszaaludni, és mivel kikapcsolták az áramot,mert vmit csinálnak itt az utcában a riasztó folyamatosan pittyegett, szét vágott az ideg,még aludni akartam:(egész délelőtt nem volt áram most jött meg.fuuuu de szar volt, csak hisztiztem apának egyfolytában.

KépKép
dike
 
 


dike: nem tudom milyen központotok van, de általában mindegyiken van egy clear gomb, amit ha megnyomunk abbahagyja a pittyegést!!!-köszi apa az oktatást!!! :lol: :lol: :lol:
te ma már 6.hetes vagy!!!! dejó!!!!!

brita: lehet, h félvállról veszem az ilyeneket, de én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. persze, soha nem a legócssóbb virslit, meg párizsit veszem, meg nem eszek nagyon zacskós kaját, de azt gondolom, h ezek a mai tejek, meg tejfölök sem sok bocit láttak, mégis megesszük. én szoktam chipset is enni, persze nem minden nap egy zacskóval,de amikor rámjön, akkor nem állok meg fél zacsinál, mert szeretem, főleg a tejfölös zöldfűszereset.
meg mikrót is használok, persze nem állok ott előtte, meg nem abban olvasztom ki a húst, de egy tál főételt vacsira megmelegítek benne.
és nem érzem magam ettől rossz anyának és felelőtlennek sem...
az a véleményem, h nem szabad a végletek embere lenni egyik oldalon sem.
várom a többiek hozzászólását is!!!! hajráááá!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Köszi lányok :wink: Kati: már nem Zsófi lesz,most más neveken is gondolkodunk :wink: Igen-igen nagyon jó,hogy egy fiú és egy kiscsaj lesz,annyira boldogok vagyunk :D
Vendég
 


Bocsi hogy senkinek sem válaszolok külön, sokat írtatok és nembírok annyit olvasni,na meg most a boldogságtól olvasni sem tudnák :lol: :lol: :lol: :lol:

De remélem mindenki jólvan :wink:
Vendég
 


Bogárka!!

Sok Boldog Szülinapot Neked!!!!!!!! :wink:
Vendég
 


ááááááááááá színesen szerettem volna írni,de nemsikerült.... :twisted:
Vendég
 


Kép Bogárka :D
Vendég
 


mia: annyira jó olvasni téged!!! csak úgy árad belőled a boldogság!!!! és ez érthető!!! már tegnap is akartam mondani, h nagyon lányos a naplód és be is jött!!!
és látom a vonalzódat sem bíztad a véletlenre!!! :wink:

tomi tudja már? örül, h hugicája lesz?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: igen-igen,leírhatatlanul boldogok vagyunk! Apa ma megsúgta nekem,hogy látott 2 hulló csillagot és azt kívánta hogy kislányunk legyen,hát bejött :wink: Annyira jó :D

Igen Tomika tudja,ő is kiscsajt szeretett volna és persze nagy a boldogság az ő részéről is, ja aztmondta hogy a kistesó legyen Viki :lol: persze gondolom azért,mert az oviban úgy hívják a kislányt akivel szokott játszani :lol: :lol: :lol:

Ti jólvagytok?Bogi baba?
Vendég
 


Mia, nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek és szívből gratulálok a kis puncishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nevetek van már?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág: köszönjük szépen :D :D :D :D :D áhh nincsen még :D
Hogy vagytok?
Vendég
 


Mia, köszi, jól vagyunk. Várom a jóslófájásokat (vagy még inkább az igaziakat :wink: ). Jól megviccel a testem, mert nagyon régóta rengeteget keményedett a pocim, bezzeg most... szinte semmi... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mai kép :wink: Kép
Vendég
 


Virág:de izgi :wink: neked nemsokára itt az idő,jújjj :D
Vendég
 


Sziasztok!

Mia, gratulálok a kiscsajhoz, akkor nálatok is vegyespáros lesz. :D
Fejes képet mikor kapunk? :wink:

Virág, ez olyan ismerős, Lexivel 35-36 hetesen szinte naponta voltak jóslóim, aztán hetekig semmi, míg végül 40+1 naposan elindult az igazi.

Brita, egyetértek katival, én se vagyok ennyire szigorú, a netet meg pláne nem nézem, csak sokkot kapnék tőle, azt hiszem.

Bogi, láttatok már szép gyűrűt?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, ezek szerint Lexi is jól megviccelt a jóslókkal... Én most már azt sem bánom, ha még két hétig bent marad Gergő, csak ne húzzunk rá a kiírt időpontra... azt nagyon nehezen viselném... :P :P :P
Sajna most totál elszállt minden olyan érzésem, hogy a napokban megtörténne a nagy találkozás... :roll: :roll: :roll:

Rita, elfelejtettem válaszolni a kérdésedre...
Én nem nézem meg ennyire alaposan, hogy mit eszünk... persze Katihoz hasonlóan soha nem a legolcsóbb felvágottakat választom a boltban és én sem eszem félkész ételeket. Inkább itthon főzünk majdnem minden nap. Chips-et ritkán, de eszem (most a terhesség alatt szerintem egyszer ettem), viszont a szénsavas üdítőt többször megkívántam... :oops: (pedig ez sem mondható épp méreganyagtól mentesnek...) és voltam többször a Mekiben is... :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


mia: ez ma már hányadik vonalzód???? :wink: :lol: :lol: :wink:
ja! a viki az nekem is tettszik!!!

csillag: gergő baba tudja mikor kell jönnie. nes tresszeld magad ezzel, hanem szerintem élvezd ki, h jól érzed magad, gyönyörű az idő stb.
nálam is volt többször mekis kaja, mert valahogy "megkívántam", meg az elején az alacsony vérnyomásomra pont a doki javasolta a napi egy pohár kólát, ami tényleg segített, ma pedig, h rita "felhozta" ettünk egy zacskó chipset.

beze: mikor mentek a babakocsiért? hogy vagytok? lexi? apa?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati, nem stresszelem magam, lehet, hogy akkor nem fogalmazok jól... egyszerűen "csak" nagyon szeretnék már találkozni Gergővel! Nemsokára Te is megtudod, hogy milyen nehéz a várakozás ezekben az utolsó hetekben... Egyébként Neked még nehezebb lesz majd. Emlékszem, hogy amikor Bencét vártam, már majd megbolondultam a lassan múló időtől. Egyszerűen nem tudtam mit kezdjek magammal. Minden kész volt, csak várni kellett a pillanatot. Most viszont legalább itt van nekem Bencus, aki azért leköti az időm nagy részét. :wink: :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze :lol: fejes képet???izé nemtom,na jó majd apával csináltatok,de szerintem jobb így fej nélkül :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy vagytok?Marci baba?Lexi?

Rita: én sem nézem meg alaposabban,hogy mit eszünk, például voltam én is többször a Mekiben... :oops: pedig arról is szinte csak a rosszat hallani,de ha egyszer finom? :D
A mikrós dolgot én is hallottam,de ritkán használjuk....
Olcsó felvágottakat mi sem veszünk,a szénsavas üdítőt pl:kólát csak akkor iszunk ha van valamilyen alkalom,de mi itthonra nemszoktunk csak úgy venni...
Félkész kajákat nem eszünk,itthon szoktam főzni...
Hát sok rossz dolgot írnak az tuti,én inkább el sem olvasom...mert úgyis mindenben találnak valamilyen cuccot... :roll:
Nővéremék nagyon odafigyelnek,hogy csak olyan terméket vegyenek amiben nincsenek különbző anyagok,és fel van írva nekik a hűtőre hogy mit nem szabad tartalmaznia egy terméknek...
Vendég
 


csillag: erre fel vagyok készülve. és lehet, h nem a legjobb kifejezés volt a stresszelés, de te nagyon intelligens vagy és tudod, h mire gondolok.
biztos, h az utolsó 4-5 hétben fogok bezizzenni. azt hagynám ki az életemből, de tudom, h a pici lányomnak fontos szakasz az életében, így ki fogom bírni. és annál édesebb lesz a találkozás.-vagy hogy is szokták mondani?! :)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka, remélem nem a buksifájás miatt nem írsz ide... Most én mondom Neked, hogy miss u!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati: a sokadik :lol: :lol: :lol: :lol: jól van naaa,keresem az igazit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia: De jóóóóóóóóó hajrá a kislánynak és gratula hogy minden ok :)

Én ma azért nem voltam mert délelött nem volt net délután meg a szaros facebookon szerettem volna játszani de kidobott állandóan a flash :(

Brita: én sem foglalkoztam vele.amíg nem eszel ilyeneket töméntelen mennyiségben addig szerintem nem okoz gondot :)

Látom csajos anyukák elvetettétek a Zsófi nevet.Most már muszáj lesz egy kislányt összehoznom mert én Zsófit szeretnék :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: köszi :lol: :wink: jaja,hajrá akkor,hozzatok össze egy Zsófi babát :lol:
Vendég
 


Nika, akkor hajrááááááá! Látod, valahol itt köröz a fejünk felett egy Zsófi Lélek, de még nem találta meg a "gazdáját"! Én Hozzátok küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Bogi örülök hogy tetszik:))

Dike ez a terhességgel jár hogy nem tudsz aludni.....:))

Kati azok a fránya rémálmok.........engem is gyötörtek mind a kettőnél:(((

Mia GRATULA a kislányhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))
szép pocid van:))

Briat én ezekben a hülyeségekben nem hiszek..........mindent mondanak hogy terhesség alatt ezt nem azt nem szabad....már a tököm is ki van........akkor ne együnk és ne igyunk semmit ha babát várunk.....bocs de felhúztqam kicsit magam.......(:::
én terhességeim alatt mindent ettem amit csak meg kívántam vagy azelőtt is ettem...és SEMMI baj a gyerekeimnek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Csajok!

Mia, gratula a kis nuncikahoz!!!!:):):):) Orulok, hogy teljesult ez a vagyad!!!:):):) Happy, happy Bogi is!!!:):):)

Es koszonom a csilliogos koszontest!!! Igy legalabb meg ma is szulinapom van!!!:):):) Koszonom meg egyszer!

Virag, ne vard a joslot es akkor jon!::):) Lehet nem is lesz, csak jon a nagy nap! aa, csak vicceltem! Drukkolok a jovo7re!!! Most meg ne jojjjon Gergo!!:):)

Virag, jo ejjeled volt, Kati, Te is jol aludtal, Dike Te is, En is, remekeltunk, biztosan van, volt valami a levegoben!!:):)

Beze, puszillak! Meg nem talaltunk gyurut, olyan bumszlik vannak es en valami kis egyszeru, kis finom, noies gyurut szeretnek. Kiserom az van, nagymamitol megorokoltem az ovet ami egy vagyont er, igy mondtam Apanak csak karikat vegyunk es majd viselem melle a nagyiet, eddig ugysem volt rajtam mert tartogattam es kicsit nagy is, be kell szukiteni.

Rita, ma mar minden etelben van tartositoszer kulonben a bolti polcrol le sem lehetne venni, ertem ez alatt pl. Tusko, es tarsait hiszen a gyartas, csomagolas, szallitas, aruatvetel, ismet raktar es mire polcra kerul a termek addigra napok telnek el. Sokszor egy szallitas is 24 oraba telik, mig az aruhazi atvetelre hivjak a kamiont. A kisboltokra sem jellemzo es maskent. Hiszen Ok is kitol szerzik be az arut. A bio sem bio igazan, illetve nem mindegy az ember hol es kitol vasarol. Ohatatlan nem megenni amit nem akarunk ez a vilag mar nem a regi. A rostos levekben is ... gumi van-nemtom hogyan kell irni, ettol suru meg a jobb fajta is, nem azert mert gyumolcsot latott, pusztan csak suritmeny vagy szaritott gyumolcsbol keszul (dolgoztam italban, gyartasban, innen tudom)+a csomo adalek ami fel sincs tuntetve a dobozon, eteleken is sok mindent titkolnak. Rairjak, hogy szinezo anyag mentes, nincs tartositva bla bla de ez hazugsag. Van kivetel is de inkabb nincs. Onnan tudom, hogy vannak szakmabeliek nagy cegeknel es meselnek ezt-azt, sajnos, mindig mondom nekik, nem akarom hallani. A mehlepeny sok mindent kiszur, az ember vigyaz de teljes mertekben nem tudunk es nem is lehet. Es amit az ember kivan, ugyis megeszi!! :lol: :lol:

En meg ma jol kibabraltam magammal. Elmentem itthonrol meg reggel 9kor es masfel oraja ertem haza, ugyanis kizartam magam. A szomszed fogadott be mig apa haza nem jott melodiabol. Jot alakitottam!:):)
Vendég
 


bogi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -bocsi, de ez jutott az eszembe!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


"mentem itthonrol meg reggel 9kor es masfel oraja ertem haza, ugyanis kizartam magam. A szomszed fogadott be mig apa haza nem jott melodiabol. "

Bogi bocsi de jót mosolyogtam :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, konkretan meg nemtom mit kell majd csinalni munkahelyen, egyenruha nincsen ez biztos es ma hivtak, hogy szombat-vasarnap 8 orat leszek, reggel 8ra menjek!:):) Megmutatnak es elmondanak mindent. Nagyon kivancsi vagyok milyen lesz. Remelem nem lesz tul gaz es kibirok itt egy kis idot, nem eletcel ez de ha nincs mas..... :? :? Uram nezegeti a videki lakasokat es egyszercsak megszolal: Mucikam, inkabb meg fektetem ezt a dolgot mert ki tudja, mikor fogsz felmondani??!!! :lol: :lol: Mondtam Neki, Mucikam, most eros leszek! Kibirom!:) Az elozo helyen 2 nap utan leptem ki de csak rahuztam 2 hetet. Bizom benne ez nem lesz fizikalisan embertprobalo mert nem budos nekem a munka csak ahol az egeszsegemmel jatszom ott nem maradok.
Vendég
 


Szepek vagytok!! Kinevetni a szegeny hontalant!!! :lol: :lol: :lol: Ja, raadasul elindultam farmert venni+szolizni+Omega 3at venni es a penzem is itthon hagytam. Ez meg semmi de a bankkartyam is. Ennek tetejebe jovok haza, kulcsom sincs. F.sza!
Vendég
 


Bogi, bocsi, de még most is itt kuncogok azon, hogy kizártad magad... (Neked mondjuk tutira nem volt ennyire muris a dolog... :oops: )
Én ugyan ki még nem zártam magam, olyan viszont volt, hogy egy hulla fárasztó, agyon dolgozott nap után este a sötétben kiszálltam a kocsiból és nem volt nálam a lakáskulcsom... éhes voltam, álmos voltam, fáztam, de vissza kellett autóznom Győrbe a színházba a Zuram kulcsaiért... :twisted: Az volt az egyetlen szerencsém, hogy amikor észrevettem, hogy nincs meg a kulcsom, akkor még nem kezdődött el az előadás , így volt ideje az én Drága Férjecskémnek a portára készíteni a "megmentőmet"...
(Mindez azért történt, mert reggel együtt mentünk el és az én kulcsom otthon maradt... :twisted:)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi nem semmi vagy!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi, én is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lesz ez a melóhely!!!!!!!!!! Az Urad beszólása a lakással kapcsolatban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


:):) Apa mindig mondja, nem kell neki tobb gyerek, eleg vagyok en is!! hihiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bogi, és igenis, szót fogadok, nem várom a jóslókat! (de azér' gyüjjenek mááááááááááááááááááááááááááá... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, a Te sztorid sem semmi!!:):) :lol: :lol: :evil: :evil: :twisted: :twisted: Ez eleg duhito lehetett. Az enyem az meg nagyon!! :twisted: :twisted: Total kesz voltam!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Virag, jonnek azok, holnap utan mar jonni fognak!! Meglatod!!:):)
Vendég
 


Nita, Neked az oregasszonyt kene igy hatastalanitani egy egesz napra!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ÁMEN ATYÁM! (akarom mondani, ANYÁM :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSS enyém a laptető! Akkor ezt elteszem a szülésre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi bizony :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?