Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jöttem, de nem tudok mit ígérni. Nem depi ez, de olyan nem jó állapot. Totál hitehagyott lettem.

Mimikém!
A legnagyobb szeretettel köszöntelek itt, nem is tudom, mit írjak. Nem sajnálom, hogy váltál, mert talán ez kellett ahhoz, hogy megismerd azt a férfit, aki hajlandó veled, érted mindenre. Nagyon örülök.
Tudod az én történetemet, nekem sem volt könnyű, nálunk api lassan talán betörik. De nem egyszerű.
Én UH-s átjárhatóságin voltam, egyeltalán nem fájt. Ott minden rendben volt, de talált a dokim egy méhsövényt, amit júli 13-án meg is műtött. Amúgy PCOS-m van, és ahogy beálltak a hormonjaim, a pajzsmirigyem nekem is enyhén alulműködő lett. Erre kaptam gyógyszert, de nagyon hullik tőle a hajam. Ma írtam a dokimnak, kíváncsi vagyok, mit mond majd rá.
Mi is 3 hónapja várjuk a csodát.

Én azt mondanám neked, hogy még ne erőltesd az inszemet! Csak nyugalom. Ha beáll a pajzsmirigyed, spontán jönni fog az a baba. Nyugalom!!!!!!!!!!!!!!! 3 hónap még nem idő.
Drukkolok!! :wink:

Csajok!
Minden okés, kb. hónapról-hónapra élünk. Mármint hogy mensitől-mensiig. És várjuk a csodát. Felújítunk, se fűtésünk, se meleg vizünk. És most már rettenetesen hideg van.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok !

bocsánat, hogy így ismeretlenül betolakszom !

a segítségetekre van szükségem :

az első inszemünkre készülünk, mától szedem a clostyt 5 napig, aztán a jövő szerdán- a ciklusom 10.napján UH

az inszem után otthon maradtatok néhány napig ?

a Kaáliban lesz az inszemünk, ennek kb. milyen költségei lesznek?

köszönöm !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Köszi a vigasztalást lányok. Csak nagy gyorsan futottam végig a hsz-t.
Tegnap nagyon padlón voltam, de ma már megint van reménysugár. Tegnap szólt a hugom, hogy nemsokára ismét gyártani kezdik a Dr.Lázár Erika féle injekciót. Már nagyon régóta szerettük volna beadatni, de sosem jött össze. Most remélem sikerül. Én nagyon hiszek benne.
Most megyek hozzábújok apihoz :wink:
Holnap írok bővebben!

Kép
kissedi
 
 

 
 

Mimilee,
üdvözöllek én is.
Nekem röntgenes átjárhatóságim volt. A legrosszabb az volt benne, mikor azt a katéterszerűt felhelyezték, amin át beküldték a lötyit. Elvileg, ha nem vagy elzáródva, akkor nem fáj, ha igen, akkor kellemetlenebb. Nekem mind a két oldal el volt záródva, de mivel látta is az orvos, nem erőltette, így nem fájt. Inkább egy hónap múlva altatásban megműtötte.

vvviki,
ha a háziorvosod kiír, akkor otthon maradhatsz, de igazából szükségtelen (bár nem írtad, mit dolgozol). Én az első után itthon maradtam, de nem is jött össze. Amikor igen, akkor végig dolgoztam, napi 140 km-t utaztam oda-vissza, szóval nem a pihenésről szólt.
Költségekről nem tudok nyilatkozni, nekünk símán a megyei kórházban volt, és az ingyenes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kissedi!

Most olvasom, hogy nem sikerült. Nagyon sajnálom, és ölellek. Hátha majd a következő. Tudod, ez egy türelem játék.

A Gynevac: öregem, én minden hónapban ott topogok a patikában, hogy mikor lehetne megszerezni. Még az OGYI-nak is írok egy kérvényt. Én 1x már kaptam, nagyon jó. 1 évig se fertőzés, se gomba, semmit nem kaptam el. Csak ajánlani tudom. Amint lesz én is veszek egy adagot, bár még az előzőből is van 1 szurim. Be akarom adatni a napokban.

KépKépKép
bikfy
 
 


vviki!

Unokatesóm még a lombik után sem pihent. Elment dolgozni, kórházba. Ott asszisztens, szóval nem is könnyű kis irodai melója van. Azt mondta, megőrülne, ha otthon kellene agyalnia. És mindkét babája vele maradt. Már meg is születtek a fiúk. :wink: Ne hagyd el magad, ne agyalj, ez szerintem sokkal fontosabb. Éld az életed, ahogy egyébként is tennéd.

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!
Köszi a képeket! Édes a kislányod! Jó az utolsó kép is! Meg amikor az unokatesójához bújik! :)

Bikfy!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom a hitehagyottságot. Ez mindenkivel előfordul, csak úgy látom, nálad most hosszasan időzik ez a hangulat. Drukkolok, hogy javuljon a helyzet!
Hú, ilyen időben azért nem semmi ez a fűtés és melegvíz mentesség. Tudjátok, hogy kb. mikorra lesz kész, és lesz újra meleg a lakásban? Elég hideg lehet így. Kitartást!

Szia Vviki!
Üdv itt. Nekem eddig 5 inszemem volt, volt amelyikre munkahelyről mentem ebédszünetben, majd vissza dolgozni (mondjunk irodai munka) és volt, mikor aznap táppénzen voltam. Úgy gondolom, hogy nem ezen múlik.
A budapesti Kaáliban egy inszem 40-50 ezer Ft között van, de úgy tudom, hogy nem minden Kaáli intézetben ez az ár, érdemes utánaérdeklődni. Kérdés, hogy mennyi és milyen gyógyszerekre, injekciókra lesz szükség a Closty után, nagyon eltérőek az árak, tüszőrepesztő szuriból is többféle van.

Kissedi!
Én még nem hallottam eddig erről az injekcióról. Ha jól értem, nehezen beszerezhető?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!
Hoztam két képet én is:
Kép

Kép

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy! november 10-től lesz gyártás ismét. szerintem ha van patikás ismerősöd szólj neki, hogy időben rendelje meg. Én is most szóltam a hugomnak, hogy rendeltessen az ismerősével.
Nekem van egy ismerősöm akinek nem jött össze a baba, és miután beadatta (még végig sem csinálták a kúrát) terhes lett.
Most megint bezsongtam, pedig kedden még azt mondtam, hogy sz.rok rá. :oops:
Kiki nagyon szépek a képeid. Mi ma a gyerekekkel levelet gereblyéztünk. Nagyon aranyosak voltak, csak szegényeknek nehéz volt a nagy szélben.
Az injekciót egy ideig gyártják, aztán leállnak vele, úgyhogy elég nehezen lehet hozzájutni. Ha nem csap le rá időben az ember, akkor lemarad könnyen. Egyébként a gynevac.hu-n olvashatsz róla.
Vius! Darinka nagyon aranyos, és milyen nagy már!

Kép
kissedi
 
 


Mimi nekem röntgenes átjárhatóságim volt, ami iszonyúan fájt. Át kellett másznom egyik ágyról a másikra, hogy megtudjanak röntgenezni, aztán mire átmásztam kicsúszott a cső, így vissza, mindez kétszer. Már alig vártam, hogy vége legyen. DE szerencsére átjárható vagyok, s ha csak ennyi kellene ahhoz,hogy terhes legyek mégegyszer végigcsinálnám.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok lányok,
köszönöm a kedves fogadtatást :)

ma hívott az orvosom, hogy hétfőn mehetek az átjárhatósági vizsgálatra. nem tudom, hogy itt melyik fajtát fogják végezni, és ráadásul ez az egyetlen nap, amikor a pasim biztos nem tud majd elkísérni. de sebaj, azért remélem, nem lesz semmi gond.

Kissedi, azon csodálkoztam, amit írtál, hogy neked nagyon fájt, mert az eddig olvasottakból valahogy én úgy értettem, hogy azoknak fájhat, akinek nem átjárható a petevezetéke, de ha ezen a téren minden rendben van, akkor csak maximum kellemetlen.
szerintem akkor lehet, hogy nálad valamit elbénáztak...? a lényeg, hogy nem találtak semmi gondot.

Vius, nagyon aranyos a kislányod, és igazán különleges neve van, még sosem hallottam korábban.
Kiki, nagyon szépek a fotóid. hol készültek?
én is imádok fotózni, és az utóbbi időben teljesen rákattantam a felhőkre, majd küldök párat.

hát nagy dilemma, hogy az átjárhatósági után várjunk-e az inszemmel, és ha igen, mennyit. Beze azt írja, hogy minek várni, Bikfy meg türelemre int... hát kb én is hol így gondolkodok, hol úgy...
azért szerintem adunk esélyt a spontán teherbeesésnek, mondjuk újabb 3 hónapot, de többet nem szeretnék...
a 7. napon lesz az átjárhatósági, szóval utána kb. egy héttel kéne akciózni. olyan jó lenne, ha.... de gondolom, tudjátok milyen így reménykedni.
Bikfy, fel a fejjel! minden rendben lesz. ha nem előbb, akkor utóbb. de majd ha ott lesz az a kisbaba, már nem fogunk ezekre az időkre emlékezni... úgyhogy már csak addig kell kihúzni :)
jó éjt,
Mimi
mimilee
 
 


Mimilee,
így igaz. Én 17 hónapot vártam a kisfiamra, de ahogy megláttam a két csíkot, mintha elszállt volna. Most sem úgy gondolok arra az időre, hogy hú de nehéz volt, pedig az volt.
Kár, hogy nem hetente van esély, csak havonta:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kissedi!
A sikertelen inszem mindig elveszi egy kicsit az ember kedvét, de aztán a vágy erősebb! Örülök, hogy újra lelkes vagy! Ez a szuri tényleg jónak tűnik!

Mimi!
Drukkolok az átjárhatóságihoz!
A pajzsmirigy probléma vérvételből derült ki? Akkor gondolom nézték az egyéb hormonjaidat is.
A képeket Lilafüreden fotóztam. Azt hiszem jól meg fogjuk érteni egymást, Várom a felhős fotóidat, én is gyakran készítek olyat :), de most hétvégén nagyon semilyen (fehér) volt az ég.

Linácska!
Ez a hetente egy esély tényleg jól jönne! ;) Főleg így több hónap várakozás helyett!

Lucuzs!
Már csak KÉÉÉT hét!! Most már bármikor jöhet Balázs! Hogy vagytok? Bogi?

Beze!
Nem javult a helyzet?

Monic!
Merre vagy?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Linácska,
neked a két gyerkőcöd természetes úton fogant végül, vagy volt egy kis segítség?

tegnap olvastam ezt a cikket arról, hogy mennyire megviseli a párkapcsolatokat, ha nem jön a baba:
http://divany.hu/intim/2010/10/21/parka ... _meddoseg/

ti mit gondoltok erről?
mimilee
 
 


Mimi!
Mondom én, hogy van közös bennünk, és pont tegnap akadtam ebbe a cikkbe. :) De be kell vallanom, nem olvastam teljesen végig, riasztott egy-két dolog benne.
Mondjuk nálunk komoly apagond van, de nálam sincs minden rendben, úgy tűnik. Már több, mint 4 éve várunk babára, és érzem, hogy egyre jobban rágörcsölök a témára. (Pont a rágörcsöléses részt nem akartam elolvasni, mert hiába sulykolják azt belém, hogy nem szabad, attól nem lesz könnyebb nem görcsölni...)
Most novemberben lesz a második lombikunk, erre készülök már lélekben, két hét múlva kapom az első szurit, és már nagyon-nagyon várom. :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda,
nagyon-nagyon szorítok nektek!

a képeket meg próbáltam felrakni, de túl nagyok. úgyhogy majd, ha lesz egy kis időm átméretezem őket...

mindenkinek kellemes hétvégét!
mimilee
 
 


Mimilee,
nekem Lili spontán baba, de egy évet vártunk rá. Kaptam Merckformint azzal a felkiálltással, hogy az jó szokott lenni (semmi vizsgálatom nem volt), és két hónap után megfogant Lili.
Levi inszemes baba, 4-re jött össze. Kíváncsi vagyok a harmadikra :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Üdv köztünk, Mimilee!

Nekem röntgenes volt az átjárhatóságim, és egyáltalán nem fájt. Igaz, átjárható voltam. 1 óra múlva már mentem is haza. Otthon görcsölgettem egy picit, de nem volt vészes, simán kibírható!

Az inszemmel kapcsolatban az én véleményem, hogyha már
nagyon szeretnétek a babát, akkor ne várjatok, minél hamarabb inszem. Ja, és az átjárhatósági hónapjában nem ajánlják a teherbe esését, mert kell idő a kontrasztanyag kiürüléséhez. Abban a hónapban védekezni kell, mert problémát okozhat, ha mégis terhes leszel. De ezt szerintem elmondják majd az átjárhatóságin.

Párkapcsolat-baba: Nálunk még szorosabbá tette a kapcsolatunkat. Az érzéseinket sokkal inkább kinyilvánítottuk egymás felé, és még jobban összeköt minket ez az egész!

Kiki!
Sajnálom az évfordulót! Remélem, semmi komoly nincs, csak elfoglal benneteket a baba gondolat, valamint az élet egyéb dolgai!

Nagyon jók a képek! Nekem minden képed, nagyon tetszik! Érdemes lenne ezt komolyan csinálnod, tanulnod!
Csütörtökhöz nagyon szurkolok!

Vius!
Darinka napról napra szebb, és egyre inkább látszik rajta, hogy milyen kis eleven!

Bikfy!
Örülök, hogy jelentkeztél! Én hiszem, hogy ebben az évben még terhes leszel! Jó lenne, ha át tudnám ezt a gondolatot szuggerálnom beléd!

Üdv vvviki!
A bp-i Kaáliban 45 volt az inszem, és ennyi. Na meg a gyógyszer és a tüszőrepesztő, no meg az utró ára. Én mindig otthon maradtam az inszemek után. Nekem jobb volt otthon, de mások szívesebben dolgoznak, mert akkor legalább nem azon agyalnak egész nap, hogy vajon sikerült-e. Szóval, a te döntésed!

Kissedi!
Örülök, hogy már kicsit jobban vagy! A gynevac nekem is bejött. Pont a sikeres inszemem előtt csináltam végig az injekció kúrát! Én esküszöm rá, már 96-ban is jártam hozzá! Szerintem nagyon jó kis vakcina ez! Csak, ha kijön a gyógyszertárakba, sokszor megrendelésre hozatnak, mert drága. ( Én azt hiszem 8 ezerért vettem egy éve)

rodina74
 
 


Beze!
Minden rendben lesz, és Marci szépen be fog fordulni! Tart még a gyomorégés? Szedsz rá valamit?

rodina74
 
 


Sziasztok !

nagyon köszönöm a válaszokat !
azon még mindig gondolkodom, hogy az inszem után itthon maradjak vagy dolgozzak
irodai munkám van, viszont elég stesszes
itthon meg csak agyalnék és keresném a tüneteket
az endóm és az április missed ab-m alapján itthon kellene maradnom...

Mimilee
nekem tavaly Debrecenben a klinikán műtötték az endómat, a műtét alatt átjárhatóságit is csináltak
viszont az áprilisi missed ab miatt szeptemberben voltam HSG-n itt az egri kórházban
nekem altatásban csinálták, semmire nem emlékszem az egészből, a kórteremben ébredtem és éhes voltam :oops:

a Kaáliban lehetett volna ultrahangos átjárhatóságit is csináltatnunk, de mivel laktóz érzékeny vagyok, ezért nem vállalták

minket a párommal még jobban összekovácsolt
nekem is eszembe jutottak olyan gondolatok, hogy oké, másnak sikerül, akkor is ha nem akarja, de nekem miért nem

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Sziasztok,

a változatosság kedvéért a héten én betegedtem le, de mostmár jól vagyok és úgy néz ki a családból senki nem kapta el tőlem 8)

Hihetetlen, hogy telik az idő, Lucuzs és Rodina is mindjárt szülnek. Annyira izgulok, ilyenkor eszembe jut amikor a két fiút szültem, és minden fájdalom ellenére életem két legszebb pillanatának tartom. Erről jut eszembe, hogy Dávidka születéstörténetét még nem írtam meg :oops:

Rágörcsölés a gyerektémára: van ilyen, én a mai napig biztos vagyok benne, hogy Danikára főképp ezért kellett 3 évet várnunk...

A babárt való küzdelem hatása a kapcsolatra: Minket is összekovácsolt, szerintem ha nincs ez az egész akkor nem lenne ennyire bensőséges a kapcsolatunk a férjemmel. De persze sokaknál ez épp negatívan jön ki, a sok sikertelenség és egymás vádolása felemészti a kapcsolatot.

Mi jól vagyunk, az élet mostmár mennyország nálunk, az első három hónap próbatételei után mostmár megszoktuk egymást, napirendek vannak, a gyerekek ügyesek, szépen fejlődnek (Danikával már angol órára is járunk) és nagyon szeretik egymást.
Dávidka mostmár átalussza az éjjeleket, Danika is a gyerekszobában alszik már 1 hónapja, nem velünk, így mi is tudunk pihenni. Szóval csak jót tudok mondani, persze szabadidőm egy perccel sincs több, még mindig készül az emelet, de már 2 szoba teljesen kész, a fürdő csempézése folyamatban, és az ajtókat festi apukám a jövő héten. A férjem azt mondta, talán a karácsot már fent ünnepeljük.

Képeket majd rakok, de természetesen most nem annál a gépnél ülök amelyiken rajta vannak.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lucuzs kinek fog sms-t küldeni ha megszületik a kisfia?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kiki, nem, de mivel most nem nyomakodik, így nincsenek fájdalmaim.
Gyönyörűek a képek! :D

Rodi, semmit nem szedek, csak esténként van, joghurttal nagyjából féken tartom, hol több, hol kevesebb sikerrel.

Mimilee, nektek kell döntenetek, de ha átjárható vagy, márpedig miért ne lennél, akkor minek még 3 hónapot várni?

Monic, de jó, hogy jöttél! A fiaid nagyon ügyesek, ez igen! Remélem, az én kisfiam is ilyen jó gyerek lesz, mint Dávidka! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! Csak gyors bekukkra van időm... :oops:
Mi még egyben, természetesen, a hétvégén úgysincs dokim... aztán a kiírt időpontomban sem lesz (nov. 4-5-6), úgyhogy jó lenne a kettő között, vagy 7. után... :wink: :lol:
Kiki kérdésére válaszolva: megvagyunk, semmit sem érzek, néha keményedek, könnyen fáradok, ennyi. Bogi enyhén, de folyamatosan beteg.
Ja és Eclipse keddre van kiírva!

Monic! Kiki lesz a hírhozóm!!!!
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen kisimultak nálatok a dolgok!!! :D :D :D Én is ilyenre vágyom!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs hihetetlen már csak 13 nap! :shock:
Képzeljétek ma szingli vagyok, és hirtelen felindulásból levágtam a hajam. Már volt egy kis copfom hátul, és most kb. olyan mint az Ördög Nóráé. KÉpet sajna nem tudok feltenni, mert nincs szerkesztőm.
Remélem apa nem adja be a válópert :lol: Szerinte sosem lesz hosszú hajam (amit már tényleg kb. 3 éve növesztek, de még egy centivel sem hosszabb mint anno) Muszáj volt mert most legalább lenyugodtam. Kicsit nyugtalan voltam, feszült, meg nem tudtam már mit kezdeni vele. HIggyétek el remek fesz.oldó! :wink: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Ja az öcsém nagy kritikus és szerinte jó lett.

Kapcsolat ügyben, ugyanaz a helyzet mint Rodináéknál. Először sokat veszekedtünk (apinak volt rossz az eredménye, ezért okolta magát, én meg nem hagytam, aztán ebből lett általában a vita), de most már még jobban összetartozunk, és mindent megbeszélünk. Szerintem nincs is olyan dolog amit ne beszélnénk meg.
Mi nemcsak társak de barátok is vagyunk. Vannak ugyan barátaink, de egyinkőnknek sincs olyan bensőséges barátja, így egymásnak mondjuk el a bajunk, örömünk...
Rodi Remélem nekünk is bejön az injekció. Igen elég húzós azt hiszem 9ezer az 5 ampulla. Ha azt nézed más injekció sem olcsóbb-.

Kép
kissedi
 
 


Kisedi!
Én azt írtam, hogy mi sokat veszekedtünk!? :shock:
Nem emlékszem, hogy ilyet írtam volna, de ha mégis, akkor nagyon be lehettem rúgva! :wink: :P (Szerintem most valakivel összekevertél!)
Éppen az, hogy minket ez annyira összehozott! Nem hibáztattuk egymást (Mármint a párom engem), hanem végig támogatott, ott volt velem mindenhol, elkísért bárhova kellett mennem, és ez így van a mai napig! Nagyon lelkiismeretesen küzdötte, kísérte végig velem a terhességem is! Nagyon büszke vagyok rá! :lol:

rodina74
 
 


Rodi úgy gondoltam, hogy minket is összehozott, csak az elején voltak veszekedések, meg mikor kiderültek gondok, akkor kibukás meg mi, de szerintem jobban összecsiszolódtunk, mint valaha. Bocs ha valamit félreértettem, vagy félreérthetően írtam. :oops:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok gyors bekukk

Most értünk haza Pécsről 11:45 kor megszületett az unokahugom Dóra 3290g egészséges kis csaj.

Majd jövök bővebben is

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kissedi!
Semmi gond, csak azt hittem, én is félreírtam valamit. A lényeg, hogy most minden rendben van!

LÁnyok!
Lucuzs a másik topikban most hozta a híreket, hogy Eclipsenek este elfolyt a magzatvize! Reggelre biztosan megszületik Molli baba! Nagyon szurkolunk neki!

rodina74
 
 


Ma reggel írta Eclipse:
"5:10-kor világra jött Orbán Imola Ágnes, 3140g és 54 cm egészséges és gyönyörű! Minden beavatkozástól mentes természetes könnyű szülés volt. 2-kor jöttünk be 5:10-kor megvolt a baba"

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Eclipse! Sok boldogságot kívánunk nektek!!! Gyors felépülést és sok-sok tejcit!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Eclipse,

szívből gratulálok a kislányotok érkezéséhez, jó egészséget kívánok!

(és minden szülés előtt állónak ilyen gyors és könnyű szülést kívánok, mint Eclipsnek volt)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Eclipse!

Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok nektek!

rodina74
 
 


Eclipse gratulálok sok örömet boldogságot egészséget és tejcsit kívánok!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Eclipse!
Gratulálok a kislányhoz! Gyönyörű méretek, nagyon ügyesek voltatok, és csodaszép neve lett a lányotoknak!


Lucuzs!
Köszi a híreket!

Mimilee!
Drukk az átjárhatóságihoz!
Remélem, jó híreket kapsz!

Bocs, most csak ennyire futotta, később jövök, visszaolvasok.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hahó!

Eclipse-Családnak hatalmas gratula!!! Remélem, a folytatás is ilyen idilli lesz odahaza! A PiciLány neve nagggyon tetszik!

Kiki, Lucuzs, Ti már erősen vágjátok a centit, gondolom; nagyon helyesen!

Vius! Nektek is gratula az Új Családtaghoz és jó egészséget Nekik!

Üdv az Újaknak!

A fotók csodaszépek, akár Darinka, vagy felhők, fák az alanyai. :)

Nálunk semmi extra, nincs miről írnom, csorognak a 7köznapok.

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Eclipse! Gratulálok! Jó egészséget az egész családnak!

Kép
kissedi
 
 


Eclipse!

Tiszta szívből gratulálok Molli érkezéséhez. Biztosan gyönyörű baba, ha lesz kép, nagyon várjuk. Jó egészséget nektek és gyors felépülést.

Mimi!
Remélem, már te is túl vagy rajta és azt mondod, hogy könnyű volt.

Mindenkit puszilok, jól vagyok, mensim természetesen megint megjött.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jaj, mielőtt elfelejtem:

Viusom, gratulálok nagybátyádéknak is a babához. Gyönyörű kislány, láttam a képeiket. Puszilom őket. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Eclipse,
gratulálok a picilányhoz, jó egészséget kívánok Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mimilee!
Hogy vagy? Túl vagy az átjárhatóságin?

Rodi!
Neked is köszi az Eclipse híreket! :)
Én sem hiszem, hogy gond lenne köztünk, de azért mostanában döbbenünk rá arra, hogy sok szempontból különbözünk, és még jobban oda kell figyelni egymásra, mert különböznek az igényeink. De próbálunk beszélni ezekről, így nem mondanám azt, hogy gond lenne köztünk. De ennek a babához nincs köze. Max közvetetten, hogy türelmetlenek vagyunk már, és ez egymással szemben is türelmetlenné tesz.
Örülök, hogy titeket összehoztak a nehézségek. Hogy vagy?

Viki!
Én inszemek után nem maradtam itthon, viszont a lombik után meg tudtam beszélni, hogy itthonról dolgozzak, és most is ezt szeretném elérni. Sikerült döntened?

Monic!
Örülök, hogy meggyógyultál és megmenekült a betegségtől a család! Várjuk a születéstörténeted!
Örülök, hogy rendszer valakult ki nálatok! Szuper, hogy alakul a ház is! Jó ilyen jó híreket hallani rólatok! :)

Beze!
Hogy vagytok? Lexi?

Lucuzs!
Sajnálom, hogy Bogi folyamatosan beteg. Remélem, rendbejön, mire megszületik a kistesó! :)
Most nézem, hogy Molli baba mennyire pontos, csak egy nappal született a kiírás előtt!
Drukkolok, hogy nálatok is hamar kisimuljanak majd a dolgok! De előtte könnyű szülést!

Kissedi!
Hú, nagyon kíváncsi vagyok az új frizurádra! Mit szólt a férjed?

Vius!
Gratulálok az unokahugihoz!!!

Aagassi!
Igen, Lucuzssal már elég izgatottak vagyunk... :)
Örülök, hogy "sima" hétköznapjaitok vannak, azt hiszem, ennek is lehet örülni. Ránéztem a képeitekre, még mindig csodás gyerekeitek vannak!

Bikfy, drága!
Sajnálom a mensit! Ölellek! Hogy vagy? Kitartást!

Linácska!
Hogy vagytok?

Timejka!
Rég jártál erre, minden rendben?

Babicsek!
Nagyon készültök már a szalagavatóra? Hogy haladtok? Hogy vagy? Lombik tervek?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!
Beteg lettem, taknyos, köhögős, plusz hőemelkedésem van, pedig sok gyerekes, sok családos hosszú hétvégét terveztünk. Most nem tudom, el tudunk-e menni. És jövő péntekig mindenképp meg kell gyógyulnom! Kérlek, drukkoljatok!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Jobbulást neked!!! Igen, 10 napod van kikúrálni magad!!! :wink: :lol:
Bogi már jobban, de nem százas még most sem, ovizik egyenlőre... :roll:
Ja, és köszi a jókívánságot! :wink: :D Úgy legyen!!! Ha már egy kicsivel gyorsabb lesz, mint Boginál volt én nagyon boldog leszek!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


eltűnt bárányka jelentkezik..... Ne haragudjatok, hogy szó nélkül eltűntem, de a nyáron nagyon nem volt időm irogatni, sőt olvasni is nagyon nagyon ritkán jöttem, egy idő után már töröltem is magam - ezt leginkább azért, hogy a kollégák, rokonok ne olvassanak vissza (a cégem sokat hirdet ezen az oldanon).

Most is leginkáb beköszönni jövök, látom hiányoltatok - nagyon jól esik és köszönöm szépen!!!!!

No meg hozok egy örömhírt és reménysugarat a próbálkozóknak!!!! Nekünk sikerült, igaz, hogy ez volt a 3. lombik és győrig kellett érte mennünk, de életünk egyik legjobb döntése volt, hogy intézetet váltottunk!!!!! Győrben elsőre sikerült, teljesen más szurikkal, kiegészítő szerekkel és mindkét 3 napos, 8 sejtes embrió velünk maradt, így most Bencusnak két tesója is lesz hirtelen jövő júniusban :)))))))))

Eclipse,
gratulálok Molli babához, nagyon ügyesek vagytok!!!!

Kiki,
gyógyulj meg nyugodtan, én a leszívásig voltam beteg, onnantól már csak émelygek és hányok :))))))

Luczi,
sokat gondolok Rád, még egy utolsó pocifotót rakhatnál, no meg a gyerekszobákról is!!!! Jól bírod??? Boginak jobbulást!!!

Rodi,
rólad sem nagyon láttam pocifotót!!! Jól vagytok??? Szoba kész?? Képet nem teszel???

Beze,
hogy van a mi kis menyasszonyunk???? És a öcsikéje??? Jól vagytok??? Képek????

Babicsek,
bár most nem nagyon tudom, hol tartototk, de nagyon durkkolok!!! Ne félj az ismeretlentől, ha ez segít, el kell fogadni!!!!

Bikfy,
hajrá, hajrá, a Te álmod is meg fog valósulni, nagyon kitartasz mellette!!!!! Drukkolok!!!

Agassi,
gyerkőcök szeretik a napközit??? S TE a munkát? Most a párod is otthon lakik? Jól vagytok??

MOnic,
látom, kialakult a napirend és már könynebb is egy kicsit.. jó látni, hogy egy idő után könnyebb lesz :))))))).

Mindenkit sokszor puszilok és majd igyekszem jönni, de ritkán ülök gép elé Bencus miatt. De azért majd be-benéezk hozzátok!!!!!!

KépKép
Kép
abubu
Csákvár
 
 


Sziasztok!

Kiki, én borzasztóan drukkolok, ezen nem fog múlni, illetve küldök sok-sok gyógypuszit! :D

Nati, jaj de jó, nagyon örülök neked! :D Köszi, jól vagyunk, az ikrekhez gratula, nagyon-nagyon vigyázz magatokra és pihenj, amennyit csak tudsz! Azért ha tudsz, gyere, várlak!
Képeket ritkán rakok. :oops:

Rodi, így van, pocifotót már rakhatnál te is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki, köszi, jól vagyunk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lucuzs!
Izgalmas lehet ez a finish, hogy sosem tudhatod, melyik nap lesz a nagy nap. Van ilyenkor olyan vizsgálat, ami alapján mondanak valamit, hogy szerintük még hány nap, vagy hány napig biztos nem?
Drukkolok, hogy Bogi is gyógyuljon addig!
Én ma már itthon maradtam, lázas lettem. :(

Abubu!
Üdv újra köztünk! Nagyon hiányoztál ám!
Örülök, hogy a jó hírrel visszataláltál hozzánk! És rögtön két babácska! Ez csodaszép! Nagyon örülök a sikereteknek! Ezért érdemes volt Győrig is elmenni!
Még szerencse, hogy virtuális öleléssel nem terjednek a betegségek, így nyugodtan ölelhetlek! :)

Beze!
Örülök, hogy jól vagytok! Köszi a drukkokat!
Ha esetleg..., szóval tényleg szívesen látnánk rólatok is képet!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki, milyen képekre gondoltál? Pocakos és Lexiről?
Gyógypuszikat küldöm, jó sokat, hogy hamar meggyógyulj!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan én is jelentkezem.

Eclipse: SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK! ÜGYESEK VOLTATOK!

Nemtudom mikor jutok megint ide, de hetente egyszer azért benézek.
Velünk semmi különös, dolgozok, babócámnak egész jól megy a suli. A babatémával most nem foglalkozok egyáltalán. Nem hittem el, hogy egyszer eljön ez az idő, én is meglepődök magamon. Azt sem tudom hanyadik napján vagyok a ciklusomnak, nem is tartom számon. Sőt bevallom még a körzeti dokimhoz sem mentem el a pajzsmirigyes eredményekért, amit október elején levettek. Lehet hogy az a tudat nyugtatott le, hogy lombikra készülünk és annak tutira sikerülnie kell.

A munkahelyemen is zajlanak az események, nem bírom magam utol érni, de jövőhétől őszi szünet! :)

Luczus, Rodi, Beze: Már tényleg nincs sok hátra!!!! De jó nektek is hogy nemsokára babázhatok!

Kiki: Jövőhétig szedd össze magad és zavard el azt a fránya nyavalyát!!!

Abubu: Gratulálok a babákhoz! Nagyon boldogok lehettek. Megmondom őszintén, hogy nem ugrik be hogy ki voltál.
Elküldöd nekem privibe? :oops:

Most elköszönök, majd jövök valamikor! :wink:

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: