óóó szegény Elisa...
és addig mi lesz vele, míg látja az orvos? sajnálom. szar éjszakátok lehetett, pedig most van a sok munka, mi?
na ez így szép...
charlott megértelek, mindenki a legjobbat akarja a gyerkőcének.
sajna engem sem vittek sehová, de nem a szüleim hibája volt ez, nem haragszom ezért rájuk... ez egy hosszú sztori, teli szomorú fordulópontokkal, a lényeg, hogy én szeretnék aktívabb életet élni, mint annak idején a szüleim velünk. amúgy ez a legyen egy dologban jó a gyerek akkor jó szerintem, ha mit tudom én, hiperaktív a gyerkőc, nem tud semmire hosszan odafigyelni, de megtalálják azt az egyet, amire igen és abból baromi jó lesz. olvastam ilyen sztorikról. persze ehhez is több mindent kell megkóstoltatni velük, hogy rájöjjünk, mi az ami tetszik + amihez van tehetsége is.
úgy tűnik, a nagyszülőkkel mindenhol baj van.
hol túlbuzognak, hol meg ignorálják a csöppöt, lásd Nadi...
szomorú.
nálunk most okés a helyzet, apukám + anyukám is elvan Petivel, tök aranyosak, dalolgatnak, sétálnak, elvannak. szegények szar lehet nekik is, hogy van is unoka meg nincs is.
remélem a tesómék is belehúznak és akkor otthon is lesz babáznivaló anyag.
most kaptunk tőlük egy nagy síoverállt tök vicces, óriási még rá, de mire hideg lesz, belenő.
a 4-es pelus már fix nálunk... 8 kg az úr stabilan. moncsi, Ádi 10? hát senki se éri utol ezt a fiút súlyban!
pedig mi igyekszünk...
Balu ilyen keveset evett? hát mi lelte? foga bánthatja? Peti már nem eszik 1000 alatt / nap kb 2-3 hete... nem kóstolt semmit mostanság, most nézem, hogy 7 hóig el kell kezdeni a gluténos cuccokat, még filózom, mivel kezdünk...
nadi, fogakat sajnálom.
ha hazamegyünk, én is benézek a fogdokihoz, bár terhesség alatt mindent restauráltunk, de gondolom 5 hónap alatt romlott ez-az.
és akkor kezdődik a tömögetés?
mit kezdesz addig Grétivel?
babuszit irigylem, én mennék.
charlott mennyi ideig fürdettek? nálunk olyan 5 perc a vízben töltött idő csak, lehet bírna többet is de kivesszük.
ami a kelést illeti, nálunk a 8-9-es kelés 6-ra váltott.
a fekvés ugyanúgy 10kor van, de hamarabb ébred. és napközben is kevesebbet alszik, így napi 11-12 órára jön ki max a 24-ből alvással töltött idő... (eddig 12-13 volt) de Peti nem éhes, csak felköhögi / felcsukolja magát.
aztán próbáljuk altatni, de semmi. kezdődik a nap.
jujj képzeljétek, a táblázat, amit követek ht ügyben, azt írja, hogy 2 évesen adjunk nyers répát.
két évesen. tök durva. én mindent párolok, de azt hittem, már nem sokáig.
csöpplány, ami a darabosat illeti, van, aki csak darabosat ad pici kortól kezdve. én fosnék, hogy félrenyel. amúgy már lehet adni darabkásat, az tuti, ez egyéni választás kérdése. ez is egy megközelítési mód. már hogy csak darabosat adsz rögtön tej, táp után.
monde, gyerkőcöknek jobbulást.
mayday, már vásárolgattok?
mikor nézitek meg a lakást? mikor derül ki, megveszitek-e? és meg is veszitek? tök jó! azt hittem, albi lesz.
köszi a lakás dicséreteket mindenkinek.
tök jó itt lenni, örülök, hogy itt élünk.
Samunak is jobbulást.
és igen, nem bírnám Zafírt, ez tutker.
de csak mert ha egyszer ébred Peti, akkor ébred. nem alszik vissza.
ezért már lassan utálok kimenni vele, mert kinn még kevesebbet alszik.
vmi mindig felriasztja.
tegnap voltunk a tengerparton + a botanikus kertben, olyan szép volt. isteni idő van itt, napsütés, nó szél, remélem otthon is javul, bár pont most olvastam, hogy fagyok jönnek.
részvét.
no bocsi, most csak ennyi voltam, ennyire emlékeztem, majd próbálok rendszeres lenni, csütörtökön már mennek is a szüleim.