Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Előzőek! Újfent köszönöm a válaszokat! Meg vagyok könnyebbülve egy kicsit, hogy nincs "bemutatás", mert az volt az egyik leghajmeresztőbb kórházi élményem eddig.
Kanga! Egy sima, diszkrét és tapintatos főorvosi vizsgálat négy-, max. hatszemközt teljesen ok, pláne, ha szakmailag is indokolt, de a Szabolcsban minden műtét előtt megvizsgálta vmelyik professzor a pácienst, ha kellett, ha nem. Ez engem egy kicsit "az első éjszaka jogára" emlékeztetett...
Linato, a tőled érkezett tapasztalatok a legbíztatóbbak; remélem, a közös drága doktorunk velem is tartja ezt a koreográfiát.
Ami a látogatást illeti, ez valóban nehéz kérdés, de nyilván tapintattal és odafigyeléssel megoldható, hiszen ha a látogatók bejöhetnek a kórterembe, akkor ugyanazon az úton ki is mehetnek belőle, ha alkalmatlanok; szerintem ez csak egymásra figyelés, esetleg finom figyelmeztetés kérdése. Én egyébként meg szoktam kérni minden ismerősömet és barátomat, hogy inkább majd otthon, két hét múlva vizitáljanak. A fene akar csapzott hajjal, csöpögő cicikkel, enyhén pecsétes hálóingben az ágy szélén ülve fesztelenül diskurálni.
Még egyszer kösz az infókat mindenkinek! Szerintem a szülés közeledtével és a para növekedtével majd újra felbukkanok és kérdezősködöm.
Kr.
krtek
 
 


Kr,

Biztosan nincs meg és bemutatás! A saját orvosod vizsgál meg. vagy ha éjszaka vmi történik akkor az ügyeletes semmi több. A szobákban szabad a látogatás és igazad van csak meg kell kérni tapintatosan ha éppen nem kívánatosak a látogatók. az egy ágyasban plusz egy fő veled is aludhat. vannak még három ágyas szobák saját wc-vel zuhanyzóval, és a hatágyasokhoz sajnos csak a folyosón van. hát ennyi

Rita
boksay_rita
 
 


Rita, kösz a bíztatást!
Egyre több a bizodalmam az Istvánban, habár egy szomszédos topicban (István kórház SOS) kicsit árnyalják a képet néhány fura csecsemőssel meg a hatágyas kórtermek népsűrűségével. Őszintén, nekem az is picit meglepő, hogy a "visszatartáson" lévőket egy kórterembe teszik a frissen ikerszültekkel?... Ez derül ki abban a topicban! Viszont sok szép egyebet is írnak, szó se róla.
Aztán meg most láttam a Szülőszobában (a Kandász Andrea műsorában) egy istvános szülést. Egy négy és fél kilós, faros baba spontán szüléssel - nem rossz! De maga a hely kifejezetten kedélyesnek tűnt, ahogy pl. a főorvos beszállt szülést levezetni kockás ingben, fehér köpenyben, semmi fakszni a Robin Hood jelmezzel. Meg a szülésznők tartózkodó, de segítő jelenléte - ez is rokonszenves.
Kr.
krtek
 
 

 
 

na, akkor itt isKép
nem pakolják össze, csak helyhiány volt, többször elnézést kértek, de nem volt hová tenni a frissen szülteket a babókkal, így néhányunkat letettek a nőgyógyászatra pár napra, és betettek 3-4 babást a 6ágyasba.
egyetlen "terhespatológia" korterem van a szülészeten és ekkor pont szükség volt erre a korteremre is. de ez kivételes eset volt.
és az ikres kifejezetten hálás volt, hogy ott voltunk, hiszen így segíthettünk neki (nagy örömmel gyakoroltunkKép
valterika
Dunakeszi
 
 


Egy ismerősöm néhány napja szült az Istvánban. Sajnos császározni kellett. Ami számomra döbbenetes, annyira nem volt üres hely a kortermekben, hogy csak (műtétet követően)másnap sikerült üres ágyat találni az osztályon. Addig a nővérszoba melletti "vizsgálóban" volt elhelyezve.

Látogatókkal kapcsolatban, mit kezdtek a kínai látogatókkal v. a roma pereputtyal?
dolhi
 
 


Sziasztok!

Két éve szültem az Istvánban, 6 ágyas szobában voltam, volt kínai anyuka is akinek a gyerekét sajnos egy másik kórházban kezelték (valami rendellenességgel született amit sikerült meggyógyítani végül) és volt egy gyönyörű fiatal cigány lány aki egy szintén gyönyörű Lacika névre hallgató fiúcskát szült. Mindkettőjüket látogatták. Ugyanúgy nem "kezdtünk" semmit családtagjaikkal ahogyan ők sem "kezdtek" semmit a mi látogatóinkkal v. pereputtyunkkal...

Decemberben ismét szülni fogok, ha jól értem megint babadömping lesz: )))

Hintaló
hintaló
 
 


Sziasztok.

Én azt gondolom mint minden kórházban lehet javítani a körülményeken, ez az Isvánnal sincs másképp, de azt ugye senki sem vitatja, hogy folyamatosan változik előnyére, nő a születésszám is. Ez pedig azzal jár hogy bizony sokan vannak. De azt gondolom, inkább szülök az istvánban, ahol sokan vannak mint .... nem akarok egyetlen kórházat sem emlegetni, ahol egy lépést sem tesznek azért, hogy kismama és baba jól érezze magát. A változások szépen de sajnos lassan követik egymást, igyekeznek. Én boldog voltam a babáimmal és kibírtam azt a négy majd már csak három napot. Először hatágyasba kerűltem majd mindkétszer háromágyasba (az már sokkal jobb) Szerintem meg az őszinteség a megoldás, ha már nagyon nem bírja vki akkor diszkréten lehet szólni, hogy pihenni szeretnél. Illetve az alapítványi vagy a háromágyas a megoldás. Sokkal többet ad az István, minthogy lecseréljem bármilyen vaskalapos intézményre. Soha a három gyerekemnek semmi baja nem volt.
Krtek, nekem a csecsmősökkel is szerencsém volt úgy vettem észre barátnők beszámolóiból is, hogy a többség mosolygós és segítőkész, azt hiszem én egy vkit láttam aki egy kicsit, hmm hűvös volt. Nekem is tetszett a szülőszoba, azt tudnotok kell, hogy a faros szülés egy komoly dolog. itt a kismama kérte, az ő kérésének tettek eleget. viszont amit láttatok a lábkikötés, a sok orvosi segítség itt fontos. Második baba volt így már valamit tudtak a mamáról.
Jó éjt,

Rita (dúla)
boksay_rita
 
 


Rita Kép

Kérdezni akartam -látom sok mindent tudsz a kórházról- hogy ugye lábkikötés nincs? Nekem az annyira nem tetszik. De fent írtad, hogy "speciáls eset", vagyis a faros szülésnél volt. tehát nem bevett gyakorlat?

Köszi
cicc
cicmerák
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is egy teljesen új fórumos vagyok. Úgy tűnik, sőt 100%, hogy az Istvánban fogok szülni. Ide is tartozom, és a nőgyógyászom is itt rendel. Ő róla kérdeznék. Van aki ismeri Dr. MÉSZÁROS Lászlót?? Nekem már két éve a nőgyógyászom, de mint szülész, nem hallottam róla semmit. Egyébként 8 hetesek vagyunk, csak még mindíg nehéz felfogni, nagyon örülök neki, csak ne legyen semmi baj... :-)
wica
 
 


Szia Wica!
Gratulálok és probléma mentes terhességet kívánok!
Egy kolléganőm szűlt nála és nagyon elégedett volt.
A keresés menűben próbáltál már rákeresni?

Ines
ini
 
 


Szia Wica!Kép

Csatlakozom Ineshez és gratulálok! Már miért lenne baj?! Fő a pozitív hozzáállás! Kép
Régen az egyik Kismama újságban leírt szüléstörténetek között valaki agyondícsérte Mészáros doktort! Ha két éve ismered már az meg pláne jó.

Üdv!
Hajni
tigribigri
 
 


Szia Wica!
Én most vagyok a 30. hétben és dr. Mészáros László az orvosom. Hallomásból tudom, hogy nagyon jó orvosnak tartják, - én is annak tartom -, de sajnos nem ismerek senkit személyesen, aki nála szült volna, pedig már 7 éve járok hozzá. Az archivumban pár hozzászólásban lehet róla olvasni, de - 1 kivételével - ott is csak dícsérik. Remélem szülésnél is ugyanolyan nyuggodt és higgadt marad, mint amilyen a rendeléseken. Amúgy neked mi a benyomásod róla?
Üdv!
Vackor
vackor
 
 


Szia Vackor!
Én is jó fejnek tartom, mellesleg az Anyósom már 20 éve ismeri, de ő is "csak" úgy mint nőgyógyi. Szerintem is nagyon jó fej, és biztos vagyok benne, hogy ez szülés közben is ílyen nyugi lesz. Gratulálok a babócához, januári lesz?? Az bak, jó jegy, én is az vagyok! :-) Egyébként te hová jársz így a vége felé? A magánrendelőbe vagy az Isvánba? A magánban egyértelmű, hogy mennyit fizetek, de az Istvánban mennyit szokás adni? Van valamilyen "tarifa"?
Egyébként a "problémamentes terhességet" lehet, hogy kicsit elszóltam. Ma egy egész pici kis barnás folyást vettem észre, bár lehet, hogy nincs okom aggodalomra. Azt írják, hogy ez lehet a hormonális változások miatt is. Nektek volt ilyen a terhesség első szakaszában??
wica
 
 


Ines!Kép
Tőled szeretnék kérdezni mert te már szültél.
Szóval:A 35.hetet kezdtem ma.Tegnap bekeményedett a hasam fent és a hasam alján menszesz szerű fájásom volt.Eddig is keményedtem,de ez úgy igazán fájt.Szerinted ez már a jósló fájás volt??Vagy az mikortól van?Légyszi segíts!Köszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Szia Dia!
Hát lehet, hogy josló fájás. és még most is?
Vegyél be Magneb6-ot, de előtte mindenképpen beszélj a dokiddal.
Én egyiknél sem keményedtem, josló fájásom egyszer volt, amikor már örültem, hogy talán indulunk, de elég hamar elmúlt.

Esetleg a Ritát is kérdezd meg.

De a dokidat hívd fel!!!!

Ines
ini
 
 


Ines!Kép
Most nem fáj szerencsére.KépNapi 3x2 MagneB6-ot szedek többet már nem lehet bevenni.A dokim külföldön van majd csak jövő héten talizok vele.Csak azért kérdeztem,hogy lehetséges e a 35.héten már jósló fájás?!De akkor te se tudod.Azért köszi szépen!KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Szia Wica!
Igen, januára vagyok kiírva, nekem még olyan soknak tünik, ami még hátra van. A magánrendelésre járok még, csak pár alkalommal voltam nála a kórházban, ekkor annyit adtam neki, amennyit a rendelöjében szokott kérni, de legutóbb már nem fogadta el.
Érdekes én is Anyósom által kerültem vele kapcsolatba.
Szia! Vackor
vackor
 
 


Vackor!
Csak nem egy az Anyósunk ??! :-))) Bár nem tudok sógorról!! Vagy bigamista a férjem :-))) Na jó csak vicceltem! :-)) Köszi a felvilágosítást!
wica
 
 


Dia! Simán lehet jósló fájás. Ne aggódj, teljesen normális. Nekem a lányaimmal is volt és az ikrekkel már 30.-héttől.
linato
 
 


Linato!
Olvastam egy másik topikban, hogy a gyerekeidnek kivették az orrmanduláit a Budaiban. Lányomnak 15-én fogják kivenni. Tudnál írni róla, hogy hogyan viselték, műtét után mire lehet számítani stb.
Akár privibe is, címem a profilban. Előre is köszi

Ines
ini
 
 


Linato!Kép
Köszi szépen!Most megnyugodtam!KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ines!

Miléna már elmúlt 3 Kori meg másfél körül volt. Műtét előtt kaptak egy szörpit amiben valami bódító szer volt és nagyon jó kedvük lett tőle.Miléna csak úgy repült a műtősfiú karjaiba és ment be vele. Korina sírt, mert már kezdett kimenni belőle a szer hatása, várni kellett az anesztesre. Kori sírva is ébredt, majdnem kitépte a branült a kezéből, pedig le volt ragasztva. Műtét után kb. 1 órát megfigyelőben voltunk velük. Dobálta magát a kiságyban és nagy adagban köpködte a vért.Akkor felvettem és sétáltam vele a vállamra téve a fejét. Nem örültek neki, de az ágyban ordított, így meg tudtam nyugtatni. Miléna aludt műtét után csak jó egy órával ébredt fel. A legrosszabb, hogy reggel 5-től már nem ihattak és ezt Korina nem értette, kiabált órákon át, hogy cumi, cumi. Délben kerültek sorra. A műtét kb. 10 perc volt. Este már mind a ketten megettek egy nagy tányér tejbegrízt. Másnap reggel hazamentünk. Utána még nem nagyon szabad rohangálni, de 2 nap múlva már kutya bajuk sem volt. Ha valamre kíváncsi vagy még, kérdezz nyugodtan. Én bent aludtam velük.
Az egésszel annyi volt a bajuk, hogy a branül miért volt a kezükben és nem tetszett nekik az sem, amikor kivették.
linato
 
 


Szia Linato!
Köszi, szólni akarok az orvosnak, hogy ha lehet, akkor az elsők között legyen, mert ő is kéri reggel a tejet. És este nem kaptak előtte valamit? Mi is baba-mama szonbába megyünk és a Zaránd rajmund veszi ki. És Milénának nem vérzett az orra? Félek egy kicsit, de múszály, mert egy éve színte folyamatosan náthás, ha nem akkor be van dugulva az orra és horkol, sőt légzéskimaradása is van, amikor átmegy horkolásba. A torokmandulája is aftás, de azt mondtuk, hogy várunk inkább vele, hátha megoldódik a probléma.
Mit vigyek magammal? Játék, könyv stb... Wc volt a baba-mama szobához?

Ikrek hogy vannak? Nem vagy nagyon fáradt?

Ines
ini
 
 


Ines!
Az a baj, hogy minden dokinak megvan a saját műtéti időpontja. Kérdezd meg neki hánykor van, akkor legalább tudod meddig kell várni, nincs az a bizonytalanság ami nekünk volt. Nem kaptak semmit este én korán reggel vittem be őket úgy fél 7 körül. Előtte kellett vérképet és vizeletvizsgálatot csináltatni.De nem aznap, hanem pár nappal előbb. Milénának is vérzett, de csak kicsit. A baba-mama szobában van tv és mesecsatorna. mi színezőt vittünk és egy mesekönyvet. Műtét után 2 órán át még nem szabad inni. Na azt is nehezen viselték. Amikor végre hoztak teát, meg egy korty helyett, bevágtak vagy 2dl-t fejenként.Kép Volt wc és mosdó.

Kicsit náthásak, de jól vannak. Sokat fáj a pocijuk, éjjel nem nagyon alszanak. Elég fáradt és kimerült vagyok és múlt héten még beteg is voltam. De azért bírom a kiképzést mind a 4 gyerekkel.
linato
 
 


Linato!
Köszi az infókat, majd túl leszünk rajta, remélem nem lesz vészes.

Adsz valamit a pinduroknak hasfájásra? A nagyon mennyi idősek?
Hát le a kalappal, hogy négy gyerekkel ilyen jól bírszKép

Ines
ini
 
 


Ines! Nem adok semmit, mert nem használ. Maszírozni szoktam a pocijukat vagy hasra fektetem őket. A "nagy" lányom 5 éves, a "kicsi" 3 lesz januárban.Kép Most még segít apukám, összesen 15 napot voltam egyedül a 4 gyerekkel az 54 napból. Azért kösziKép Éjjel nehéz.
linato
 
 


Sziasztok!

Érdelkődni szeretnék, hogy ismeritek-e Bábinszky Ágota doktornőt? Ajánlották nekem, de nem vagyok biztos benne, hogy az Istvánban rendel-e.

Előre is köszönöm.
inez
 
 


Szia Inez!

Én sajnos nem ismerem, de itt egy orvoslista, bár lehet, hogy ez már régi:http://www.boldogszuletesert.hu/index_szekhelyunk.html

Hajni
tigribigri
 
 


Tigribigri!

Köszönöm, megnéztem, lehet én tudom rosszul és nem Istvános. Holnap felhívom és megtudom.
inez
 
 


Inez! A Kútvölgyiben és a Telki magánkórházban dolgozik. Rákerestem a Google keresővel.Kép
linato
 
 


Linato!

Köszönöm!Holnap felkeresem.
inez
 
 


Inez!

Én úgy hallottam, hogy éppen gyesen van ő is. De lehet, hogy rosszak az információim. A Kútvölgyi topikban rá tudsz kérdezni. Én direktben felhívtam a kórházat!

Barbara
babar
 
 


Köszönöm a segítséget!
Felhívtam a dr-nőt , a Váci úton van magánrendelője és a Szt. Istvánban dolgozik.
24-én megyek először hozzá.
inez
 
 


Cicc,

Nem a lábkikötés nem bevett gyakorlat nyugi, ha minden rendben, te választhatod meg hogyan szeretnéd megszülni a babát és pl a szülőszéken nehéz kikötni a lábadat.
Ines, én is csak jókat tudok mondani neked a budai gyerekkórházról, tavaly nyáron vették ki Rita lányom orrmanduláit és csodálatosan viselkedtek, kezdve a kalóznak öltözött műtősfiutól a nővérekig. külön szobában voltunk és reggel vártam, hogy már 6kor felzavarnak minket mint minden kórházban, fél nyolckor ébredtünk magunktól.
Inez, nem néztem be hamarabb de láttam már megtaláltad a doktornőt.

Rita
boksay_rita
 
 


Rita!
Most olvastam, hogy a lányod orrmanduláit is kivették.A kalóz műtősfiú még ott vanKép
Nekem mondták, hogy 6-kor ébresztő leszKép Majd meglátjuk.
Ma vonulunk be, holnap reggel veszik ki.

Ines
ini
 
 


Sziasztok!

A világért sem szeretném megszakítani az orrmandula műtét körüli dialógust.
Esetleg, ha valaki szült, vagy szülni fog Varsányi Hajnalkánál, dobjon már egy pár sort, mik az alapelvei, milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban.
Nagy segítség lenne. Szükségem lenne egy normális női szülészre. Hm?
Gaboca
gaboca
 
 


Szia Gaboca!

Én nem szültem a Hajnalkánál de egy barátnőm igen. Ő nagyon meg volt vele elégedve. Hajnalka a Telki Magánkórházban is rendel és a barátnőm oda járt hozzá vizsgálatokra is. Az Istvánban szült, majd helyhiány miatt kivitték Telkibe.
Én is voltam egyszer nála, megmondom őszintén, hogy szimpatikus volt, csak nekem a Telki elég drágának tűnt, így kerestem másik női orvost az Istvánban.

Üdv:
B.
babar
 
 


Köszi Babar!

Hát, akkor elgondolkodom a dolgon. Igazság szerint az eredeti nőgyogyóm telkis, és volt vele egy kis apró, udvarias összetűzésem, meg utánanéztem a telkis ügyeknek, és mondjuk annyira nem vagyok odáig a lelkesedéstől. Az, hogy az ember ennyi pénzért még csak nem is kérheti, amire vágyik - kvázi háborítatlan szülést - mert doki elhhajtja 5 évi orvos-paciens kapcs után, nekem rendkívül furcsának tűnt. Biztos nem lóg rajtam elég sok és vastag aranylánc...
Valószínűleg a barátnőd különben jól járt a helyhiánnyal.
Köszi nagyon az infót.
Gabóca
gaboca
 
 


Sziasztok.

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy védőnőt lehet-e változtatni? Ugyanis a III. kerületbe vagyok bejelentve, de a XIV. kerületben lakunk albérletben. A kérdés: lehet-e a XIV. kerületben védőnőt választanom? Ha igen tudna valaki nekem ajánlani egy védőnőt itt a XIV. kerületben?

Előre is köszönöm.
Hajni
blackskorpio
 
 


Hajni!

Védőnőt sajnos nem lehet választani, de ha bemész a XIV. kerületi védőnői szolgálathoz és elmondod, hogy mi van akkor járhattok oda. Valószínüleg ahhoz a védőnőhöz kerültök akihez az utca/házszám tartozik.
Remélem nincs igazam és járhatsz bárkihez, de ha a bejelentett helyeden laknátok, akkor vagy igényled, vagy nem a védőnő szolgálatatit. Másikat választani nem lehet.

sasha

Kép
sasha
 
 


Szia Sasha!

Itt Pistike Anyukája a játszótérről. Mi újság veletek? Régen nem láttunk. Mit csináltok ebben a rossz időben?
dolhi
 
 


Szia Sasha.

Köszi a válaszod.
Azért kérdeztem, hogy lehet-e váltani, mert május 20-ra vagyok kiirva és még elötte fogunk költözködni egy másik kerületbe csak még azt nem tudom, hogy hová. Ilyen esetbe lehet majd váltani, nem?
Üdv., Hajni.
blackskorpio
 
 


Blackskorpio,
Azért szerencsés (és én úgy tudom, ehhez általában ragaszkodnak is) a lakhely szerinti védőnőhöz járni, mert a védőnőnek hivatalból ki kell menni a kismamához "helyszini szemlére" és a gyerek születése után ellenőrizni. Én is ugyanigy a 3. ker-ben voltam bejelentve, de a 14.-ben laktam. Végül átjelentkeztem az új helyemre. Ha most fogsz költözni, érdemes majd az új lakáshoz igazitani a védőnénit is.
toy
toy
 
 


Sziasztok,

Gabóca, írnék neked egy pár sort de nincs az email címed a profilodban. ha megírod az enyémre, tudunk konzultálni nőnőgyógyász ügyben.

Rita
boksay_rita
 
 


Hajni!

Persze, ilyenkor egyértelműen lehet váltani, csak másmilyen formában nem. Pl, ha nem költöztök, csak egyszerűen nem vagy megelégedve a jelenlegivel, akkor nem lehet váltani, mint az orvost.

Dolhi!
Szia, rég láttalak errefelé!
Ilyen rossz időben is a szokásos dolgot csináljukKép Reggel kutyasétáltatás, és ha nem esik akkor sok séta. Délben, illetve 4 óra körül ugyanez, csak akkor a játszón van motorozás. Hisz, tudod milyen örökmozgó a fiam, neki "sajnos" kell a levegő, nem elégszik meg a lakássalKép
Ha a Kispesti topikban jársz, akkor láthatod, hogy nyílt egy játszóház direkt 3 éves kor alatti gyerkőcöknek. Holnap oda megyünk délután.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/69090/69378.html?1100640397#MB

És TE hogy vagy? Én már kezdek nagyon szenvedniKép A jóslófájásokról ne is beszéljünk, mert Gabival ugyan nem ismertem, csak a keményedéseket, most meg rendesen fájnak a fájások. Ma délelőtt is jöttek 5, 10, 2, 4 percenként, de aztán a gyerekkel együtt elaludtam, utána se híre, se hamva nem volt.Kép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Szia Sasha!

Látom, te szintén fenn vagy még este 10-kor. Nekem is általában ilyenkor van időm internetezni egy kicsit.

Ez a terhesség már az elején is rosszabb volt, mint az elsőnél. Nekem a derekamon fáj egy pont, emiatt sokszor menni is alig tudok. Úgy veszem észre, a pocakom is nagyobb, mint Pistinél volt ilyenkor.
Mire mi kijutunk a lakásból, addigra ti biztosan már hazafelé tartatok. Szenvedünk minden indulásnál, könyörögni kell Pistinek, hogy sétáljunk már kint egy kicsit. Aztán bezzeg nem akar hazajönni.
Még nem néztem meg a topicot, de elolvasom. Keddenként Budára járunk és néha-néha elmegyünk a Csokonai Játszóházba.
Remélem, még összefutunk a közeljövőben!

Szia: Dolhi
dolhi
 
 


Sziasztok!

2002. februári szülés után tegnap ismét fent voltam a szülészeten és nagyon örültem a változásoknak. Abszolút nem volt "kórház érzésem".

Hintaló!
Én is decemberben szülök, bízom benne, hogy nem lesz túlzsúfoltság.

Cicmerák!
Tapasztalatból mondhatom, hogy nincs lábkikötés.

Gabóca!
Én a Fedina Laura doktornőhöz járok.

Üdv. Mindenkinek!
Mackósajt (36+3)
mackósajt
 
 


Mackósajt!

Én december 16-ra vagyok kiírva. Ha jól tudom egy nappal utánad!
Én már kérdeztem a dokimat és állítólag nagyon sok szülés van kiírva decemberre. Legfeljebb majd a folyosón bulizunk! Kép

Barbara
babar
 
 


Mackósajt!
Én december 15-re vagyok kiírva.Tehát már 3-an tuti vagyunk decemberben.De én is úgy tudom mint Barbi,hogy sok szülés lesz ebben az időszakban.Kép
Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, Wica, Vackor, Barbara, Mackósajt,
Ha tehetitek válasszatok szülésznőt is, mert szerintem legalább olyan fontos a jelenlétük mint az orvosé, és egy jó kis gátvédelem mindent megér. Nagyon szorítok nektek és irigykedem mert ilyen szép körülmények között jöhet világra a gyermeketek. Nem tudom melyikőtök szül először, vigyetek be textilpelust, azt bevizezve apa jól tud borogatni benneteket, csokit amiből néhány kockát ehettek ha kell, szőlőcukrot, ásványvizet. A jóslófájások pedig jók mert gyakorlatozik a méh a nagy napra. Mindegyikőtöknek gyönyörű szülést kívánok!!!
Ines, megvolt a mandulaműtét? Remélem hamar túl volt rajt a manó.

Rita (dúla)
boksay_rita
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?