Új privát üzeneted érkezett!

Koda!
Néhány évvel idősebben csak nálunk, de még a tegezhető kategória Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
És még egy kardinális kérdés. Milyen néven ismernek téged a családban??Csak hogy egy emberről beszéljünkKép
Lötyik mennek, megoldom.

MiniKép
Tökéletes a csomagolás!Kép Azért ügyesek vagyunk. Csak jól megszerveztükKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Szerintem nem fogja túlvariálni, Boros Juditként fog beazonosítani.:, bár a családban Juju vagyok Kép A sógort pedig Kovács Istvánnak hívják.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi drága!
Nem baj, ha bevárom azt a motyót, ami Kodától is elér hozzád?
Csak mert két részletben vannak a köcsögjeim...
Nagyon szépen köszönöm Jubinak és Kodának a köcsögmegőrzést, Paatnak a szállítást, Minimaxinak az egész ügylet leszervezését Kép
Puszi mindenkinek!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Help!
Lötyizők!
Az összes köcsögöt kikentem. biztosan hat? Mert amiről csak itt-ott hiányzott a máz, az rendben, de kikentem a múltkor említett, már dekupált bögréket is, ami nem volt mázazva!!!
Hülyét kapok, ha nem lesz használható. Nyugtassatok meg, de nem tűnik így elsőre túl ellenálló rétegnekKép
paat

Paat!

Azok amiket tőlem vittél, mind vannak mázazva és ha nem fényes, akkor is mázas, és ha szivaccsal alaposan kikened és minimum két napig nem éri víz akkor a fazekas szerint tuti vízálló lesz :-))) Ő is ezzel dolgozik és én hiszek neki :-)))
Az olyan bögrét ami egyáltalán nincs mázazva szerintem ezzel a két napos ráhagyással próbáld meg mégegyszer átkenni a lötyivel :-)
Gumikesztyűt ne felejtsétek el a szivacsos kenegetéshez !!!!!! Bocsi hogy mint a papagály ismétlem ezt, de a folydék szárítja a bőrt!!!!!!
Nem mérgező, csak szárító hatású !!!!!
minimaxi

na jól van!
Nekem se a szomszédom a hülye:-((((
papagáj, persze már ly lesz nálam:-(((
Bocsi
minimaxi

Köszi, majd türelmes leszek. Nem is a tiedektől tartok, hanem a teljesen mázatlanomtól!Kép
Majd kikenem többször, meg szurkolok erősenKép
paat

Ok!!!
Szurkolok én is Jó?
ennyire szorítok neked :-)))))xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
minimaxi

sziasztok Meácska kitakaritotta az egééééész lakást:-))))) csili vili minden majdnem ugy orulok mintha egész nap dekopáltam volna merthogy most van arra idom:-)))))))))))))))
Paat kár hogy lemaradtam a picurrol:-(((((((((
Igen fejlodik akornyék csak beljebb nem szabad menni mert a a a jaj hogy ios mondjam szoval az oslakosok még aktivan részt vesznek a kozosségi életben igy jobb elkerulni oket:-((((((
a mi lakásunk uj épitésu házban van igy jobb mint a bentebb lévo házak amiket inkább már bontanak..
meara

Meácska ügyi kislány, és anyuka örül, hogy már ennyire jó napod volt, hogy az egész lakás tiszta lett :-)))
minimaxi

ja tegnap elkapott egy energiaáramlat:-)))))
remélem sokáig tart majd:-)))
meara

Sziasztok!

Jubi,Paat:kösziKép

Hú micsoda termés így ma reggelKépalig bírtam végigolvasniKép
Teljesen karácsonyi hangulatom van már...mindjárt meg is nézem a Reszkessetek betörőketKép Mindíg megnézem ezt a filmet karácsony elött legalább 3-szor.Elkészült pár képem,majd később bescennelem...most megyek mert a Domi a hifit "szereli"...
orsi21

Sziasztok,

mindenkinek, aki benne van a köcsögeimben, előre is köszönöm a segítséget, hogyan is tudnám meghálálni?

Minimaxi,
visszakerestem, és most látom, hogy löttyöt is kértem, viszont azt nem utaltam át, esetleg, ha Jubinak odaadom, ás ő majd küldi, úgy jó lenne?

Jubi,
te is beleegyezel?
mert, sztem többbe kerül az átutalás, mint a lötyiKép

Na, miutatok már én is nektek, de persze, semmi extrára nem kell számítani.
http://gportal.hu/picview.php?prt=7644&gid=20162&index=26 ez a "szett" 1. darabja, a nagyobbak még most készülnek. De látom, ez a szalvi mostanság nálatok is menőKép
van itt egy kép, megrendelésre, és egy másik,http://gportal.hu/picview.php?prt=7644&gid=20163&index=17, de fogalmam sincs, mi legyen a kerettel, nekem annyira nem jön be ez a szalvi.
Nektek van tippetek?

Meara,
de jó, a csili vili lakás, nekem, mióta a fiú a helyét is változtatja, esélyem sincs rá, mindketten pakolunk egész nap, ő szét, én meg összeKép

Koda drága,
igen, az akril alapozót kérdeztem anno,hol, milyen néven, és mennyiért szerezted, na, meg, hogy szereted?

Marci és Virág nagyon szépek a fotókon, gratula nektek hozzájukKép

manóka

manóka
manóka

Manóka, ne csinálj ebből ekkora gondot, semmi baj:-))))
Szerintem úgyis fogsz még rendelni és majd akkor hozzácsapod ezt a 240 Ft-ot. Meghitelezem Neked :-)))))
Beindítom a pénzintézeti tevékenységet is.
Ennyi pénzt ne szabad utalni, mert nagyobb a költség, mint az összeg :-(
Jubuka meg mán így is annyi mindent intézett, ne terheljük ezzel is, meg lehet hogy már Ő is elutalta a pénzt :-))))
minimaxi

Ja és Manóka! amiket csináltál az szerintem nagyon is extra!
Naggyooon tetsz a cserép., meg a mókucika is.
Én lehet, hogy a kutyiknál kivinném a világoskék középkét designt a keretre is esetleg egy kicsit sötétebb kréta csíkokkal belehúzva:-)
De lehet hogy nem jó ötlet, illetve szerintem a többieknek lesz jobb :-))))
minimaxi

Szia Manóka!

Nagyon szépeket alkottál! Én a kutyás képnél,a keretet így festeném le: A keret középső csíkjába,kéket húznék,a többi sárga lenne.De ez csak az én ötletem,biztos kapsz jobbakat isKép

Orsi
orsi21

Manóka az enyém még nem pakol lévén anyuci pocijában van:-))))))) de már gyurok rá jobb idoben elkezdeni:-)))
Tok szépeket csináltál nagyon szépek anyu otletét támogatom:-)))
meara

Szia Meara!Kép

Hány hetes a baba?
orsi21

tegnap toltotte a 8. hetet:-)))))
meara

Kép Gratulálok a babához!
orsi21

Köszöünöm druszám:-))))
meara

Sziasztok!

Milyen kis izgi köcsögszállításKépKép

Minimaxi!
Most nem akartam rendelni, de ha még lehet, és mások is fognak erről a környékről, akkor majd szeretnék még egy pár köcsögöt.

Koda!
Elküldöd az én lötyimet is?!
Nagyon édesek voltak a picúrok együttKép

Manóka!
A kutyás kép kerete lehetne ilyen:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2264&page=3&image=78973
Mármint a színe.
Ez diszperzit+ világos barna szinezék.
Tudod neked adni ilyet.

Felkelt Anna...

Sziasztok

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Tényleg izgi ez a köcsögözés!Kép
Ngyon köszönöm mindenkinek, hogy ismét a birtokomba kerül néhány csodálatos agyagedényke!Kép
Koda! majd hívlak és legkésőbb holnap este elhozza Beru tőletek, hogy ne kelljen ott kerülgetni! Köszi addig is az őrzést!Kép
Nagyon édesek a csemeték 1ütt és külön külön is!
A kutyás képet én is megcsináltam csak más formában és még ceruzatartót is csináltam hozzá. Nekem kék a keret és erősebb színű krétával csináltam meg...többféle kék szinű krétát is használtam hozzá...nekem csak ennyi ötletem volt hozzá....
Jó alkotást mindenkinek!
abby
abby

Zsu!
PErsze, hogy nem baj, elférnek Kép

Manóka!
Két deci lötyit rendeltél? Mert én ma este utalok Minimaxinak, és akkor azt is hozzácsapom. Ja, és szépek a "semmi extra"-k Kép

Off: Abby!
A Beru melyik név beceneve? Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Itt egy fakeretileg béna kér tanácsot:
Mivel ragasztjátok össze?-ezt még meg is oldanám, de
Ha kész, akkor kell rákalapálni az akasztót?
Nem reped meg a fa? Ragasztotta esetleg azt már valaki?
A kép kicsit ráncosabb lett, mint a gipszen, de sztem összességében szép lesz, ha össze bírom rakni. Súlyos felelősség!-Kodától kaptam ajándékbaKép
paat

Paat!

Én utólag szegelem rá az akasztót, még soha nem repedt meg.
Én Pattex folyékony szöggel ragasztom össze, de azért mert abból sok van itthon, és hogy fogyjonKép
Én nagyon szeretem a fa keretet, jobban mint a gipszet.

Era

Era
Kép
era75

Paat! Koda mindenkit ilyenekkel lát el!Kép jószívű nagyon a lelkem!Kép
Én csak ragasztom rá az akasztót, nem szögelem..a szöget átveszi krimoka!Kép
Még keretet nem ragasztottam össze,még csak most vágatom az anyagot...vagy a képnél kérdezed? Mert oda simán decouragaccsal teszem rá a keretet....no jó értelmes voltam...
JUbi! No Te beszélsz?! Kép Juju!KépEnnyi becenévvel?! Biztos nem szeretnek azé lehet!Kép...1ébként a Beru a Berukának a beceneve, aki a hitesem és ő Bertalan, Bercit nem használom a Bertit meg utálom! Sokkal aranyosabb a Beru neki szerintem és a nagyija hívta így picikorábanKép
Most sietek mert aszonygyák Ákos van a kossuth-on...
abby

Sziasztok,

Meara,
gratulálok a babóhoz, kb nekem is egy akkora pötty van a hasambanKép

A tippeket köszönöm,krétám sajna nincs, a kéket most amiatt elvetettem, mert a szalvéta kékje olyan hideg. Már lefestettem, még kicsit akarom maszatolni, sárgásra gondoltam végül. De, majd este megmutatom, mert most ki van adva a fiú, így van időmKép

Jubi,
igen, 2 dl, köszönöm, majd rendezzükKép

Paat,
próbáld meg sztem a fára vasalni a szalvétát, én gipszkartonon próbáltam, és nagyon szép sima lett a felület. Fán is lehet sztem.
Keret felragasztásához nem tok tanácsot, nekem is van itthon egy 3 részes, de még vár az ihlet-időre.

Menek, sütök már kis pogit az uramnakKép

manóka

manóka
manóka

na manóka akkor viszontgratula:-))))
meara

Lányok! Kezd kissé bonyolódni a dolg. Kinek kell még lötyit küldenem?? Hány fele osszam szét??Lesz annyi? Kérnék valakit, hogy pontosan mondja meg, mert én már elvesztem..

Manóka!
Trikolor Aqua Matt akril alapaozó a festék neve. Jó, csak kicsit tovább kell hagyni száradni, ha pl. üvegre fested rá. De nagyon jól mőködik akkor is, ha vizes alapú színezőpasztát raksz bele. Pl. aquakolor színezőpaszta.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Minimaxi,Meara, nagyon köszi mégegyszer a köcsögökkel kapcsolatos munkátokat, épségben hazaértem velük, most csak bámulok, milyen helyesekKép
Légyszi kérdezd meg a fazekas kartársat, hogy a talpas-fülesből csinál-e nagyobbat?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

mano! Gratula neked is a babához...remélem nem tartod korainak-mármint a gratulációt-, nem tudom arrafelé milenek a szokások, de én tiszta szivemből kívánok nektek erőt és jó egészséget és sok boldogságot!Kép
Koda nekem most 2 adag akkor az 4dl-igaz?!-és a múltkori 1 adag...ha az is itt van szóval szerintem nekem 6 dl kell. Szerintetek jó vitamin helyett mert ekkora mennyiséggel kell valamit kezdeni!Kép Bár én a sima cserepeimet is le szeretném vele kezelni.
mano! Hogy dolgoztál a gipszkartonnal? Nekem a "komám" hagyott itt kisebb mennyiséget belőle..hogy vágtad? Mivel? És nem túl nehéz? HOgyan tettél rá akasztót?..hirtelen csak ennyi!Kép
Kismamáknak szeretettel: Kép
abby

Lányok szerintem mindenki vegyen ki most 2 dl a lötyiből, azt hiszem az előző szállítmányban annyi volt mindenkinek, és azzal a házat is félig körbekenhetitek aztán nyissunk új lapot, a rendelésekkel lötyi ügyben.
Abby! szerintem neked is elég lesz annyi:-)
Ha már elutaltad a mostani 4 dl árát, akkor bocsi, de ha vártok egy kicsit előszedem az előző rendelés papírjait a mostanihoz és beírom az összesítést :-(
Bocsi, hogy ekkora kavarodást okoztam, de tényleg annyira nem volt a fazekasnak a múltkor, hogy mi mentünk el neki is hozni :-))))
minimaxi

Szóval megvan:-)

Az előző rendelésben kért 2-2 decis adagot:
Jubi, Koda, Era, Abby ez ugye 4x2= 8 dl
Elvitt Paat 1 adagot az így pontosan 1 lityi:-)

Most a második adaggal kért Manóka és Abby újra, (de itt valamit elszúrtam Abby, mert nincs felírva, hogy másodszor 2 adagot kértél :-( Bocsi.)
Ez ugye akkor 1,4 lityi az én administrációm szerint, és ennek ki kell jönnie a 1,5 literből!

Szerintetek így volt? Ha valakit kihagytam, bocsika, eddig jó volt a könyvelésem, lehet, hogy most befuccsolt? :-((((

Írjátok meg, hogy elszúrtam-e?
minimaxi

Ja azt akartam még, hogy ha jó a könyvelés akkor Abby kivehet 4 decit és azzal már a karácsonyfát is impregnálhatja :-))))
minimaxi

Abby!
Igazad van, a tényleg a Beru a legaranyosabb a kínálatból! Kép
Off: meg van nektek Ákos legújabb albuma?

Manóka!
Hát te is? GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koda!
Nekem is jár 2 deci lötty.

Minimaxi!
A párom most utalja a pénzt, 3500 ft az én 10 db füles talpas köcsögöm, a Manóka lötyije pedig 240, szóval 3740 ft megy Boros Zoltán nevéről.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Minimaxi! Én úgy utaltam a pénzt a 2 adag lötyivel, de tök mind1 mennyi jön csak jöjjönKép És szólj ha átment a pénz lécci, mert most ezen parázok napok ótaKép Tényleg elég a karácsonyfára is?! Akkor mit dekupáljak rá?! Kép
Jubi! na ugye, hogy a Beru a tuti! Kép A dupla cd-s Ákosra gondolsz? Most a corában eksönös áron van! Csak szólok...hogy aki karácsonyra szeretné az most lépjen!Kép
És nov15.-én a dupla dvd is megjelenik!..bocs lányok hogy nem a témában írok, de nagyon elfogult tudok lenni ha Ákosról van szó!Kép
abby

Sziasztok!
Sajnos nincs sok időm, így nem is tudok visszaolvasni! Kép Kép De a képeket megnézegettem! Szépek, mint mindig! Kép

Manóka!
Nagyon gratulálok a babához! Már ha jól olvastam, hogy babát vársz! Kép Szívesen a helyedben lennék! Kép A kutyusos képet pedig úgy festeném, mintha a szalvi folytatódna tovább a kereten.

Én is alkotgattam nagy unalmamban. Sajna a férjem reggel elmegy, éjszaka jön...dolgozik! Naon rosssssz! Kép
De jőjjenek a képek!
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=96
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=97
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=98
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=99
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=100
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=101
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=102

Nem túl jók, de most ennyire futotta! De azért nem panaszkodom! Csak kicsitle vagyok hangolódva a magány miatt! Kép

Na megyek is , mert már várnak a chaten! Kép
Jó éjt! Anyko

Kép

KépKép
anyko

Szisztok!

Mindenkinek megnéztem a műveit, szebbnél szebbeket készítettetek! Kép

Manóka,
gratula a babához! Kép

Képzeljétek, kikönyörögtem egy vidéki hobbiboltnál, akinek online boltja is van, hogy ne csomagként, hanem levélbe adja fel a szalvikat, ahogy szoktuk! Így nem 970 a szállítás, hanem 120! A szalvi 32 Ft/db!!! Majd meglátjuk, hogy beválik-e, akkor írom az elérhetőségüket. Előre kell átutalással fizetni.

Lánykám elcsórta az ecsetemet és nekilátott festeni Kép:
Kép

Nem sokat alkottam mostanában, csak ezeket:
http://gportal.hu/picview.php?prt=37224&gid=138006&index=11 és a következő.

Pusz
Miszike
miszike

Manóka!
Gratulálok Imike tesókájához Kép A cuccosaid is nagyon szuperek!!
Jubi !
Köszi mégegyszer!
Anyko!
Nagyon klasszak a képek!!

Én is alkottam ám!! Csak még le kell fotózni...Kép

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Szia lányok !
Nem semmi amit vissza kellet olvasnom! Ez a köcsög mizéria lassan tényleg egy külön vonalat érdemelne. Kép)

Minikém! Köszi , hogy helyettem linkelsz ! Jó lenne , ha elmagyaráznád , hogyan is kell ezt csinálni? ! Kép

Nagyon köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!!!Kép
Ánizs , a 2 részes képecskéért a Krimo hízlalta magát az etetőben. Kép
Orsi21 , nem tehetek róla , hogy még nem kaptad meg, nagyon sajnálom ! várjunk még , legfeljebb újra küldöm , ha van még olyan.

Mindenkinek küldöm a PIROS pontot a szép alkotásokért. Kép

Most pedig menek és ágynak esek , mert mindjárt kelni kell.
puszi Nektek!!! Kép
szorgosstuci

Stuci!

Tudom,hogy nem te tehetsz róla,csak úgy vártam a szalvikat.Ez a k... posta. De azért még reménykedek,hátha megérkezik.
orsi21

Stuci, te éjjeli bagoly!
Küldöm a megbeszélt darabkákat, csak a konyhásból csak negyedet, mert Sztigris is veled egyszerre jelentkezett ráKép
Gyorskajáldás Krimo-ebéd? Jó kis forma lett belőle!!!Kép
UI:köcsögözés befejezve.

Koda!
Beleszerelmesedtem a kicsi fakeretes képbeKép Majd Andris fotóz holnap - hadd hobbizzom ő is egy kicsitKép!

Anyko!
Látom, dolgozik a nehezen megszerzett sziena a kereteken!Kép SzépKép
A négyzetes mécses minek a tartója?

Csináltam lenvászonra szőlőseket bortartónak! Csak még szárad, meg vasalás, varrás...Kép

Sztigris!
Inkább itt válaszolok, hátha valakit még érint.

http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=141059&index=33

Ezen kérdezett képek keretét bizony csak próbálgatva kevergettem, spécibb technikát nem tudok. Egy kacat/törött gipszdarabon próbálok, igényesebb esetben, ha van plusz a szalvi anyagából, akkor még mellé is ragacsozok egy kis szalvit, meg rálakkozok a festékre is. Így látható egyben a végleges színhatás. A hópihék sima fehér diszperzitKép A falus és macis rákrétázott. De lehet, hogy a macisra is teszek hópihét...
paat

Sziasztok!

Előkerültem én is mostmár, sajna Zsani kedden ismét kórházba került, de mostmár jobban van és ma megyek érte!KépKépKép

Paat!
Köszi a leírást!Kép Ma megyek már végre krétát venni és remélem kapok is!

Ja, és a lényeg!
Paat, Andi figyeljétek a postást!KépKépKép
Orsi pedig engem!KépKépKép

Majd igyekszem visszaolvasgatni...

Pussz
Sztigrisék
sztigris

Paat!

Valami baj van a köcsögökkel? :-((((
minimaxi

MiniKép
Szerintem Paat arról írt, hogy ez a köcsögszállítmányozási téma van befejezve. nem akarjuk már a többieket ezzel fárasztaniKép Nem a magával az áruval van gond! Ugye Paat jól értettem?Kép

PaatKép
Annnnyira örülök, hogy örülsz a fakeretesnek! kedves párodat majd fogd be fényképezni, kíváncsi lettem nagyon.
Ezekből a téli képekből nem küldenél nekem?? Én bele sem kezedek..szerintem ezt a hatást nem tudom elérni! De kár, hogy hamarabb nem jutott eszembe. Hoztál volna nekem egy ilyetKép

MiszikeKép
Ez a lány kész őstehetségKép Nagyon édes, ahogy dolgozik a kis kezével..

SztigrisKép
Na ez jó hír! Nem tudtam reagálni, mert nekem meg apukámat vitte be a mentő tegnap..azzal voltam elfoglalva. De már minden okéKép

AnykoKép
Húú..de jóókKép Az a karácsonyi nagyon tetszik!

És még 1x fazekasáru:
AbbyKép
kedves férjem megy felétek, feldobja a köcsögöketKép Remélem otthon lesztek! Ha nem,akkor majd legközelebb....

Pusz: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

.

Koda

Kép

Kép
koda

Sztigris!Kép

Oké!Kép De szerintem te már el is indultál...Kép

Remélem megtaláljuk egymást.

Paat! Hű de gyönyörűek ezek a téli képek!

Miszike! Aranyos a kiscsajszi ahogy az anyukája nyomdokaiba lép. Kép
orsi21

Sziasztok!

Anykó! nekem az utolsó három kép tetszik a legjobban, meg az angyalkák :-)))
Már régóta kacérkodom ezekkel az angyaka variációkkal, de ma vettem szalvit is hozzá.

Tegnap nem sikerültek jól a fotók, így nem kerültek fel:-( Szerintem mostmár majd a mégújyabbakkal rugaszkodok nek megint a fotóművészeti tevékenységnek:-(

Sztigris Zsanijának, és Koda apukájának jobbulást, teljes gyógyulást :-)))

Stucinak meg altatók kívánok éjszakai műszak helyett :-)

Paat!
Ezeket a hópihéseket nem most csinyáltad, ugye?
De attól még tényleg jó, hogy idetetted, mert naaaaagyoooon szépségesek!
minimaxi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?