Új privát üzeneted érkezett!

Virág drága én is itt leszek még:))))))))

Kati nekem is fura volt anno mikkor meg tudtam érkezik Máté.......furcsa volt kimondani hogy FIAM LESZ:))))))))
Barninál már nem volt ez:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam!

Bogikám GRATULÁLOK!!!! Remélem Baba is jön ilyen gyorsan, mint az esküvős döntés!

Virág nagyon izgi most már! Valamiért az érzem, hogy Gergő a hétvégén vagy a jövő hét elején fog jönni :)

Kati ne aggódj a keményedések miatt, magnézium biztos segít, mondjuk én nem értek annyira hozzá, de sok helyen olvastam már róla!

Nika, Bogi pirit sajnálom, nah de új hónap új remény, együtt fogunk csíkosodni!

Az öreglány majd csak 2 hét múlva jön haza!
Felújítás...??? Jól állunk csempe fent van, fuga a helyén, még a mennyezetet kell lefesteni az egyik oldalon, a másikon pedig glettelni kell egy kicsit, meg azt is lefesteni, csak nem érünk haza időben mostanában, és nincs elég időnk rá!
Hétvégére már teljesen késznek kell lennie, mert jönnek a Barátnőmék a kis Lacikával, itt is alszanak, nem szeretném, hogy akkor még "kupi" legyen!
Jól kihasználjuk, hogy csak kettesben vagyunk:)
Egyébként a 32. napon vagyok, már nagyon várom a pirit:)
Próbálok jönni gyakrabban!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Jol van Kati, ha Te mondod, nem aggodom! :D :D :D Csak egy cseppet! Cseppet szabad?! Engedd mar meg a kicsi aggodast! Majd en is megengedem Neked ha oda jutok! :wink: :D
Vendég
 

 
 

mona: de jó, h jöttél!!! 32. nap :?: :?: :?: :?: :?: :?:
az jó, nem????? vagy most kell majd kezdened a clostyt???
örülök, h halad a fürdőtök. de az még jobb, apával kihasználjátok az időt... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona, na dejooo!! Mar erted is aggodtam, hogy mi van Veletek de latom minden rendben! Szupi! Akkor hajra hetvegere! Lacika oromere kesz lesz a furdo, fel is lelegezhettek! Apa is biztosan orul! El ne feledjetek a furdot is felavatni!:) Foleg ha az oreglany meg oda lesz egy darabig!
Drukk pirihez!:):):)
Vendég
 


Nita, egyebkent mikor tortent ez a szornyuseg baratnoddel? Honapokkal ezelott vagy meg ennel frissebb a dolog?
Vendég
 


csjok, főleg csillag: bocsi, bocsi, bocsi, de bemegyek a hálóba a párocskám mellé. ő már elálmosodott és lefeküdt és nagyon hív minket, így megyek és babusgatom egy kicsit.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jó éjt mindenkinek!

reggel mérlegeléssel kezdek!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi ez az egész kb kicsivel több mint 1 év........tehát még nem olyan régi..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi, Kati, Nita, de cukik vagytok, hogy megvártatok! Bence ma nagyon kis elevenke volt a szobájában, jó sokat hülyültünk. Olyan humorérzéke van, hogy fetrengek.
Ma volt egy aranyos beszólása, alvás előtt közölte velem, hogy Ő ma "lábujjban alszik" :lol: (Ez azt jelenti, hogy nem kér zoknit alváshoz.)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bogi, nagyon jól hangzik ez az állásajánlat! És így kívülről kellemesebbnek tűnik, mint az a kávézó, ahol nyáron güriztél. Írtad, hogy vidéken van... pontosan merre? és mikor kellene kezdened?????
Ami engem és a vezetést illeti, Bencénél nem voltam ám ennyire brave... Ott a 35. hét után már sehova se mentem egyedül... most viszont nincs más választásom... Azért is örülök, hogy a jövő héten Apci nem dolgozik (Őszi szünet miatt), mert így legalább el tud majd vinni a köv. NST-re. (Persze ha addig nem dönt úgy Gergő,, hogy tágasabb kint.)

Rita, gratula az uh-hoz! A cukros dologhoz én sem értek, kíváncsi vagyok mit mond majd rá a védőnő meg az orvos...

Nika, köszi a receptet, el is mentettem magamnak. ha előbb nem, karácsonyra megcsinálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita, szörnyű ez a történet... nem is tudom mit mondjak... Tényleg, Ti házasok vagytok Apával? (bocsi, ezt nem tudom... :oops: )

Mona, de jó, hogy jelentkeztél! Már hiányoltalak! Biztos nagyon szép a fürdő, már várom a képeket róla! Addig is élvezzétek ki egymást a Férjecskéddel és érezzétek jól magatokat a hétvégi kis vendégeitekkel.
az meg annyira jó lenne, ha a boszi szólna Belőled és Gergő tényleg a hétvégén vagy jövő hét elején jönne! Egyébként még a terhességem elején volt egy álmom, hogy vasárnapi napon fogok szülni. Az pont egybe eshetne ezzel a "jóslattal". Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e...

Kati, ne rettegj ennyire az éjszakáktól, mert pszichésen is befolyásolhatod a testedet! azt nem írtam még, de a babód mozgásától is bekeményedhet a poci. Az pedig egyáltalán nem káros! (ezt azért írom csak, mert mondtad, hogy esténként, éjjelente nagyon aktív)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, ugyan már, ne kérj bocsit azért mert odabújsz a Férjecskéd mellé! Még jó, hogy ott a helyetek!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, megjottel!!:):)
Ez a labujjban alszok ez nagyon joooo!!!:):) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jobb, mint a Benneketekekeet!! hihihi
Szerintem is jonni fog mar Gergo! En pedig lesben allok telefon ugyileg! Es riasztok mindenkit ittten reggel!!!:):) En is hetvegere voksolok ha nem akkor szerda!
A munka Marlow-ban van, passz, nemtom merre van. Videk, nekem ennyi eleg. Nincs am messze Londontol de nem London. Ez is eleg mar Nekem.:):):) Megneztem a honlapot, exkluziv hely. :oops: :oops: :oops: Csupa milliomos uzletember jar oda. Kastely, hatalmas kerttel, eskuvoket is szerveznek ide, stb. Puccos. Nem tuti meg a munka. Gezu munkatarsanak a felesege dolgozik itt mar evek ota es most uresedes van es ram gondolt. Lengyel lany egyebkent. O hetkoznap is van, en egyelore csak hetveges lennek. Ha folvesz a fonok. A CVm mar elkuldtem mailben, valaszra varok. Drukkolj!!!!En Gergoert, Te a melomert!:) Osszuk be, oksa?!:):) :lol: :lol:
Vendég
 


Kati, miert merlegelsz reggel??
Vendég
 


Bogárka, még jó, hogy drukkolok a melóért! Sikerülni fog! Aztán röhöghetsz magadban a sok sznob barom golfozásán...
Az meg, hogy egy ilyen helyen használhatod a szaunát, szoli, konditermet stb. felér egy wellness pihikézéssel! :D
És köszi a drukkot Gergő nevében is. Ma elhárítottam az útból minden akadályt, összepakoltam a kórházi babacuccost, amit Apa majd akkor hoz be, ha osztódtunk. Meg bekészítettem a babahordozóba a hazahozós cuccokat (így legalább nem keveri majd össze a táskákat... :wink: ) Szóval én KÉSZ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati meg azért mérlegel, mert jelenése lesz holnap a védőnőjénél. Ott meg ezt mindig megnézik... :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, hát annyira nem jó, mert mensi még sehol nincs, jele sem! De majd ha ideér, akkor kell a 3. napon kezdeni a clostyt! Jó pihit Nektek!

Virág, akkor úgy legyen, Gergő jöjjön vasárnap!!! Majd sokat gondolok Rád, hogy bejöjjön!

Bogárka a fürdőt felavattuk már előre:) vagyis inkább megünnepeltük, hogy az öreglány lelépett:)

Képzeljétek a múlt hét kedden megszületett a 4. "babánk" . Végig azt mondták, hogy lány lesz, még a szoba is rózsaszínűre lett festve állítólag, nah és ki bújt ki???? Hát Barnabás :)
Elég depis voltam ez miatt a múlt héten, megint előjött bennem az a sok "furcsa" érzés! Főleg azért mert az Unokatesóm elég furcsa ember, mondhatnám úgy is, hogy egy nagy hazug.....nem akarok többet írni róla, mert hátha ide téved és elolvassa, aztán a végén szembesülnie kell azzal, hogy milyen is valójában!

Délután mostam, és képzeljétek az egyik cső, ami a falba van el van repedve, vizes lett a fuga, két csempét le kellett verni :(

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Szoval utra keszen allsz! Ez jo! Akkor mar Te is erzed, itt az ido, barmikor. Vasarnapra gyurok igy kuldom a drukkokat es a +++++-t. Ugyi vagy, mindent elinteztel, kivaras van es pihi. Mar amikor tudsz es hagynak a fiatal urak!:) :wink:
ja, sok sznob. Dolgoztam mar kozottuk masfel evig, ismerem a bandat. Borzalmasak de ideig-oraig ki lehet birni, ugysem onnan megyek nyugdijba. :) En is abban bizom, hogy a konditerem es a szauna feledteti majd a sok piperkoc hulye picsat. A pasik tobbnyire normalisak. A nok idiotak.:)
Vendég
 


Mona, uuuuu, szegeny baba!! Rozsaszin szoba, lanyos ruhak, jatekok, uuuu, ez durva. A mai technikaval hogy-hogy nem lattak es hogyan mondhattak tutira??
Vendég
 


Virág ma én is lábújjban alszom........ :mrgreen: :mrgreen:
apival nem agyunk házasok......:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mona, Bogi, köszi a drukkokat vasárnapra (vagy ki tudja mikorra...)
Azt még nem írtam, hogy ha éjjel lesz a nagy esemény, akkor majd csak reggel küldök SMS-t... legalább Ti aludjatok majd jól! :wink:

Mona, megértem a fura érzéseket a babával kapcsolatban! Hidd el, ez teljesen természetes, hisz oly régóta vártok Ti is a sajátotokra! De most már minden OK lesz, elkezded szedni a clostit és jönni fog!

Bogi, jaja a sok sznob... én se örülnék annak, ha h@lye p.csákat kellene kiszolgálnom... de azért a hely, a pasik meg a welness majd kárpótol!

Köszi, hogy maradtatok még egy kicsit a kedvemért, jól esett! Megyek és nézem kicsit a TV-t aztán szunya. Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, Bence is azért akar lábujjban aludni, mert Anya is úgy alszik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
És nem is lesz esküvőtök később? vagy nem akarjátok? (ha nem akarsz ne válaszolj...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jo ejt Virag!

Es ja, majd a sok intelligens es jokepu pasi a vicceivel felviditja Bogit. A hulye picsaknak meg nyezsgem. Azok a leghulyebbek akik a karriert valasztottak es nincs gyerekuk. Es megoregedtek mikozben azt hittek, Ok aztan sosem fognak. blaaaa, majd leontom vizzel Oket uuugy veletlenul...-csak gondolatban! El szoktam kuldeni jooo meleg eghajlatra oket. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jol elleszek en ott ha nem egyedul kell a pultban lenni. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Szeretek ide jönni, mindig olyan jó a hangulat! :D

kati, köszi a tippet, megnézzük. M5-öshöz is közel van?
Mérlegelést én is utálom, ma voltam, batár sokat híztam. :(

Csillag, nálunk is ülős az nst, 35. héttől már van, és elég, ha egyet mozog, Lexi mindig utána indult be nagyon. :D Drukkolok!!!!!!

Bogi, micsoda hírek, azta, gratulálok, nagyon örülök!!!!!!!!!! Meglátod, hamarosan jön a baba is! Szerintem erre várt. :wink: Lexink pl megvárta, amíg beköltöztünk az új házunkba, 17 nappal később megfogant, szóval hajrá! :D

Mona, akkor utoljára várom pirit veled együtt!

Brita, nyugi, minden rendben! :D Lexivel és Marcival is kevesebb volt a terhelésesem, mint az éhgyomri, mindenki szerint jó ez az érték, nem kell ismételni. Marcinál 4,0 volt az éhgyomri, és 3,2 a terheléses, védőnőm el is volt ájulva, hogy ilyen jó, ilyet még nem látott. :D

Dike, Fehérváron is tervezel szülni? Azért kérdezem, mert Lexi is ott született és remélhetőleg Marci is ott fog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Virág én akarok,..........ezeket a kérdéseket apinak tedd fel!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ennyit írni csajok :):):)

én mindent utálok ami takarítás :):):) viszont vasalni szeretek :) csak vasalóm nincsen :) beadta az unalmasat :)

Csillag nekem nst-n nem kellett oldalra feküdnöm :):):igen mutatja a fájásokat is :)

Neked is szép volt a lánykérés :):):):) én szerintem sosem megyek férjhez mert annyit mondogattuk már hogy csak egy papír hogy szerintem apa nem is foglalkozna vele:) bár nálunk az anyagi dologk is hátráltatják az esküvőt mert azt már mondta hogy elvenne csak én nem akarom hogy ami van tartozásom azt neki kelljen fizetni.Bár már így is részben ő fizeti hiszen én csak 28500 ft-ot kapok de mégis.


Nita: nem itt a babanetes csaj ez a vera? egy másik topikban bezsélgettünk nem tudom most a nicknevét de az arca ismerős.

Bogi: aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nagyon szupi örülök :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most hogy összeházasodtok szerintem majd a baba is jön hamarosan :)na de hogy esküvő meg munka is :):):):) tök szupi tényleg már csak a baba hiányzik ami majd most ebben a hónapban vagyis ciklusban összejön :)
három a magyar igazság :) az lenne a harmadik jó rövid időn belűl :)


Kati: neked is aranyos volt:) ari lehett az urad amint keresi a növényt :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Kati
Nekem a magnéziumok ellenére is szinte ugyanúgy keményedik a hasam, de állítólag így a méhed, és a méhszájad is erősebb lesz, és így nehezebben nyílik a méhszáj, tehát a kellemetlenségen kívül nem kell aggódnod. De az első terhességnél én is sokat stresszeltem, szerencsére nem lett belőle baj, azért te is inkább lazits, keményedés, ha nem erősen fáj, még hasznos is, szóval gondolj erre.

Beze
Ez megnyugtató amit írsz, azért a neten is találtam erről néhány dolgot. Valahol azt írták, hogy az alacsony sem jó, de legtöbb helyen jónak, sőt kifejezetten jónak tartják az alacsony értéket. Nekem az éhgyomri ugyanúgy 4,0 mint neked, és a terheléses meg 3,7.

Bogi
És hogy kérte meg a kezed a párod? Vagy közösen döntöttetek így? Bocsi, ha már írtad, de nem győzlek teljesen olvasni benneteket.

Majd holnap rakok a fotókat, nagyon jók lettek, és most már 90 %-ra mondták, hogy fütyis. Mondjuk szerintem egész jól látszott, így laikusként is. Apának is nagyon tetszett a baba-mozi. Reginek még nem játszottuk le, de majd a hétvégén biztos megnézi.
Most a méretek alapján február 5-re írta, súlybecslés 810 g, ez kb jó is, mert ugye 26+1 naposra a 19 hetes uh 928 g-ra saccolta. De ha így haladunk ebből még simán lehet/lesz január vége. Én jobban örülnék ha 38. hét körül megszületne.

Holnap nekem is védőnői látogatás. Csak most ő jön ide, először. Szóval nagyjából puccba vágtam a lakást, és megjött a 3. része az előszoba bútornak, úgyhogy nagyon szép lett az előszoba, csupa szekrény. Szép lett. Nekem mérlegelés nem lesz, csak beszélgetés. Már csak felmosnom kell, aztán kész. Teljesen kész vagyok, leszakad a derekam.
Vendég
 


Jó reggelt!

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a nyákdugóm távozik darabokban. :shock: Éjjel is görcsölgetett a pocim és most is jött ki olyan izé... és most már volt benne volt benne halvány rózsaszínes rész is... (bocsi, ha gusztustalan vagyok, szóljatok nyugodtan rám... :oops: :oops: :oops: )

Bence újabb beszólása:
Apa szokta néha mondani, hogy "na, elhúztam a csíkot."
Ma reggel meg Bencus megkérdezte tőle: "Na, megjöttél a csíkozásból?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze, koszi!!:):):)
Az jo ha szeretesz ide jarni a jo hangulat miatt. Reggel bevettuk a dilibogyot es meg eset is hatott! :mrgreen: Ma is mindenki vegye be!! :lol: :lol:
Lexike is kivart koltozesig? Tudjak Ok, mikor kell jonni, en is ebben bizom. Egyebkent, hogy vagy? Pocak? Te kemenyedsz? Minden rendben? Mikor mesz orvoshoz? Lexike es Apa jol vannak?

Virag, wwwwaaaaaaaaaoooo, ez mar tenyleg kozel van! Marmint a szules. Haaaa jol sejtem!! Napjaid vannak Anyaaaa!!!! Huuu de izgi! Figyi, kovetelem, hogy ejjjjjel is irjal smst!!! Ha eszedben lesz es kedved es erod is igy kivanja!! Nem am csak reggel jelented be nekem!!! Na, de komolyan, szeretnem ha nem tartana vissza az, hogy alszom. Egyebkent sem alszom tul jol, sokat ebren vagyok. Van ugy, hogy negyed3kor ebredek es regggel 6ig ebren vagyok, DE ejjel 1kor meg nem alszom. A mult heten mar kivoltam, ugy neztem ki, mint egy zombi es alig volt erom. Csak nem tudom mitol ez az insomnia.

Nika, koszi es legyen igazad! A munka keplekeny, meg nem biztos, csak egy ajanlat, meglatjuk mi lesz a vege. A baba is johetne mar, jol mondod!:)
Tudom Te sem akarsz eskuvot, en sem igazan, nem szivem csucske a papir sem csak aZuram felesege szeretnek lenni. hihi asszem megooorultem mert eddig ettol is kirazott a hideg. Vagy megszugeraltak. Biztosan meg vagyok woodooooooozvaaaaaa! :lol: Nektek ovis kepek? Meloban mizus? Ezer eve nem hallottunk munkahelyi torteneseket!!!!!!

Rita, gratula a kis kukishoz!!!!:):):) Jujj de jo!! Nevetek van mar?
A vedono latogatashoz jo szorakozast. Biztosan jo fej lesz. -csak lenne mar vege, ugye?!
Nem volt lany keres, de ugy igazabol ne is legyen, ettol tenyleg a frasz kerulget. Egy olyat szivesen vennek, mint Katieknal volt de egyebkent aaaaaaaaaaaaaa, sikitok! Annyi volt csak, hogy megint szoba kerult a hazassag es nagy vigyorogva kozolte, hogy hazasodjunk ossze. Orult amikor helyeseltem, ismerem jol ezt az arcot, tenyleg el akar venni!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem hantazik!!! :lol: :wink:

Bocsi, nagyon hossszu lettem mar megint. :cry: :cry:
Vendég
 


háááát!!!!
jó aktívak voltatok még este!!! nincs nektek családotok??? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csillag: dejóóóóóó!!!!!! hövő hét az tökéletes lenne, mivel apa is otthon van, tudna veletek és bencével foglalkozni!!! gergő ezt tudja, mert imádja bencust és ki fogja várni!!! én szombatra saccolok!!!

megjártam a védőnénit. 2,5 kilónál járok. és meglátott a védőnéni és nagyon megdicsért, h szépen gömbölyödök.
nagyon izgultam a vizeletvizsgálatnál. és amikor mondja, h tökéletes, akkor mondom, h jó, mert a múltkor volt benne valami. erre ő: ja! azok rosszak voltak azok a tesztek. volt, akinél vért mutatott.
vérnyomásom megint a béka segge alatt. 90/60. és ittam egy 3in1 et reggelihez.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


beze: a hely igen, pont az m5 tövénél van. 20mp múlva fent vagytok a pályán. de keress rá a neten a helyre, van honlapja.
mi az a horror hízás? elárulod?
te nagyon vékony vagy, neked több megengedett. én nem vagyok az!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: Bence nagyon édes :):) húú nagyon izgi :) drukkolok :)

Gergő is valamelyik reggel nagy köd volt .Kinézett az ablakon látja hogy szinte az orráig nem lát el.kérdezi tőlem hogy fogjuk megtalálni az ovit? olyan édesen aggódott:):):)

Bogi hát azért nem mert múlt hét óta nem voltam dolgozni.van két üzletkötő akinek kellenek a telefonálások csak az egyik most a héten fog vizsgázni majd neki jövő héten a másiknak meg annyi címanyaga van leegyeztettve hogy még nem ért a végére én meg hónapokra előre minek egyeztessek.Másnak meg egyenlőre nem kell.De most találtam valami nekem tettsző munkát csak az önéletrajzomat kéne megszerkeszteni mert a másik vinyón volt és most még ezzel is szarakodnom kéne de most ma nincs kedvem :):):):)

Ovis képek kb két hét múlva .Jövőhéten őszi szünet lesz a sulikban így az oviban is csak ügyelet lesz mert akinek van nagyobb tesója azok ilyenkor nem szoktak menni oviba.kedden még viszem aztán majd meglátjuk mennyien lesznek.

Mi ha össze is házasodunk valamikor a jövőben biztosan valami kis szerény esküvő lesz.Mondjuk nekem már most mindenhol azt mondjárk hogy a férjem.én meg nem javítom ki :)

Kati :D:D:D:D:D:D hogyne volna család csak a gyereket mikor lerakjuk aludni és apa is a tv-t nézve alszik akkor maradtok ti :) nem kényszerből de akkor legalább lehet nyugiodtan olvasni stb :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Bogárka
Nagyon szórakozott vagy. :lol: Igen van nevünk, a vonalzón látható. :wink:
Nálunk sem volt lánykérés, hanem októberben esküvőn voltunk, és mondtam a páromnak, hogy mi nem akarunk összeházasodni, ő meg azt mondta miért ne. :) Aztán novemberben el is kezdtük szervezni.

Csillagvirág
Izgi-izgi. Aztán írj, ám ha van valami. Irigy-irigy, én is szeretnék már a 37 hetes lenni.

Kati
Drukk az orvoshoz! Szívesen odaadom a tegnapi laptetőmet, hogy szerencsét hozzon. Majd biztos megnyugtat a görcsöket illetően.

Védőnő most ment el, nem sokat volt itt, csak néhány dolgot beszéltünk át. A cukoreredmény szerinte jó, bár elég ritka, hogy alacsonyabb a terheléses, mint az éhgyomri.
Majd meglátjuk mit mond rá a doki, a jövő héten.

Feltöltöttem a képeket, csak néhány a legjobbakból....
profilból....
Kép Kép [img]
Kép Kép
Vendég
 


brit: ha jó a cukor, az jó!!! gratulálok a fütyköshöz!!! aranyos nagyon!!! látom, ő is elég nyugis, alszik!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


most csináltam. nem a legjobbak a fényviszonyok és rajtam is sötétkék felső van.

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, hogy en mekkor egy tok vagyok!! Zalan Matyas, hat mindenki tudja, meg en is! Nem tudom miert hagyott igy ki az agyam! :oops: :oops: Jajj, ne haragudj! Es mar meg is dicsertem a multkoriban, hogy szep neve lesz es Regi Zalanozza. Tudok mindent de megis hule voltam! El nem hiszed mennyire szegyenlem magam! :oops: :oops:

Nika, igy mar ertem, miert nincs munkahelyi sztori!! Majd lesz!:):) A fotok bizosan szuperek lesznek!! Ez a kodos beszolas sem volt semmi!!!:):)
Megertem, hogy nem javitod ki amikor a ferjednek hiszik, nem is kell!:) :wink:
Vendég
 


Rita, nagyon szep kisfiu lesz Zalan!! :D
Vendég
 


Kati, szepen kerekedsz, jol mondta a vedono!!:):) Jol all nagyon a pocak!
Vendég
 


képzeljétek!!!!
megegyeztem a csillag által javasolt, ajánlott csajjal!!!
álom szép lesz a szobánk!!!! olyan 11-12 ezer lesz, de komplett az egész szobát feldíszítjük!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
Hát elég nyugis volt, nem is éreztem a mozgását, bár azért ő egy kicsit mozgott, de biztos alvó fázisban volt. Kezét-lábát emelgette, de nem forgolódott, meg ilyenek.
Én is így öltözködök legtöbbször, ilyen garbós rövidújjú tunikából van kettő, alá meg hosszú újjú szűk felsőket veszek. Nagyon kényelmes, meg a cicanadrág is, csak már fázós vagyok, úgyhogy veszek alá harisnyát.
Nekem is ezidőtájt ugrott meg a pocaknövekedés, most inkább csucsosodik.

Bogárka
Dehogy haragszom...csak megmosolyogtam.... :) Én is szétszórt vagyok néha, és biztos itt is kérdeztem már rá többször valamire.
Vendég
 


brita: képzeld én találtam nálunk a kínaiban bolyhos belsejű civanacit. én is fázós vagyok. és nem nagyobb, mint a sima, csak olyan meleg az anyaga. vettem is belőle.
most éppen hosszú ujjú kötött, ilyen hosszú tunikát vadászok, de nem találok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, nagyon édes Zalán! Igazán jó képeket készítettek Róla!
Örülök annak is, hogy ha minden igaz, akkor jó a cukorterhelés eredménye!

Kati, milyen helyes pocid van! Tényleg szépen elkezdett nőni, csini vagy!

Nika, édes volt Gergő, ahogy aggódott, hogy megtaláljátok-e az ovit!

Bogi, majd meglátom, hogy felébresztelek-e éjszaka az sms-sel...

Bocs, hogy most nem írok hosszabban, de ma este 10-ig egyedül vagyok Bencével és eléggé húz a hasam meg a derekam. Nem folyamatosan, inkább szakaszosan (és minden ilyen szakasz után jön egy kis izé...). De ezek még nem fájások, talán ilyenek a jóslók... gondolom, hogy még van időnk... :roll:
(Bár Bencus délelőtt többször is megkérdezte, hogy 'Anya, jól vagy?"... :shock: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag drága, érzésem szerint te hamarosan szülsz. :D Nagyon drukkolok, hogy hamar kijöjjön, és szép szülésed legyen!
De édes Bencus! :) Egyem meg!
Lexi ma először megsimogatta a pocakomat, nagyon jólesett. :)

kati, 16 kg eddig.Borzasztóan szégyellem, és ez persze még nem a vége, Lexivel összesen volt 15.
Nagyon szépen gömbölyödsz. :)

Brita, nagyon szép képek, a mi fiúnk szégyenlős volt, a csomagját megmutatta, az arcát nem. :lol:

Bogi drága, köszönjük, mindenki jól van. Én nem úgy keményedek, mint a többiek, hanem inkább este jó kőkeményre befeszülök, és legalább fél órát úgy maradok. Minden rendben, igen, a pocak meg kezd jó nagy lenni. Doki hétvégén esedékes.
Ti hogy vagytok? Gyűrűt mikor tervezitek megvenni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kati: De szupiiiii :) majd csinálj róla képet :)

Rita: nagyon édes babócád van :):) annyira jó hogy ilyen fejlett máűr a technika nem????

Képzeljétek,ma hívott az egyik üzletkötőm akinek szoktam telefonálni,hogy megadta a számomat egy ismerősének és majd hív.Na hívott is a pali holnap megyek be hozzá.Telefonos kell neki :) valami pannonia biztositó.mindegy vesziteni nem veszítek aztán majd meglátjuk :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csillag

látom nálad is kezdődnek a dolgok,pedig te is még nem rég lettél kismami és mindjárt megszületik a picitek :)

Kati

szép lányzótok van,poci és szépen kerekedik.

Rita

nagyon élethű Zalán,jól sikerült képek lettek,és persze kis édes bébi. :)

ma voltam uhn,bébivel minden oké,1269 gramm,29+1 naposnapk felel meg.bpd 72.és átfordult medencevédűbe,pedig eddig fejvégű volt.remélem visza fordul majd.

KépKép
bettike83
 
 


Beze, de drága vagy!!!!!! Köszönöm a szüléssel kapcsolatos jókívánságaidat! :) Szerintem még akár 1-2 hét is lehet hátra... olvastam a neten több helyen is, hogy a többedik szülés előtt hosszabbra nyúlhat a "rejtett vajúdás". Most pl. szerencsére elaludt Bence, én meg le tudtam ülni egy kicsit és nem fáj semmim... Egy keményedésem volt csak mióta üldögélek...
A kilók miatt meg nehogy szégyelld magad! Már többször írtam, hogy annyira vékony voltál teherbeesés előtt, hogy az lenne a csoda, ha ennél kevesebb jött volna fel. (Ha jól emlékszem azt írtad, hogy Lexinél 5 kg-val többről indultál. Na, akkor vond csak le ezt az 5 kilót a 16-ból és máris másképp fest a dolog. :wink: )

Bogi, Neked valamikor mostanában van a szülinapod, ugye? Sejtésem szerint valamikor a héten... (Egyszer kérdeztem a dátumot, de nem árultad el...) Na, szóval akkor HEPI BÖRSZDÉJ TU JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, DÁRLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék elspájzolni arra napra amikor aktuális lesz! :wink:

Kati, mennek a drukkok a mai dokilátogatáshoz!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, jaj de jóóóóóóóóóóóóó! remélem összejön a dolog, drukkolok nagyon !!!!!!!!!!!!!

Bettike, elveszett báránykánk! :D Örülök, hogy minden szépen alakul Nálatok! A lakás kész van vagy még vannak hátra munkálatok? Sokat gondoltam Rád, hogy ekkora pocival azért nem egyszerű a festés utáni takarítás meg pakolás...
Szép méretei lettek a kisfiatoknak! A fekvés miatt most még nem kell aggódnod (szerintem legalább is), kb. a 32. hét környékén is ráér megfordulni. De volt olyan barátnőm is, akinek csak a 34. héten fordult be a kislánya, pedig jó nagy baba volt (4 kg-val született)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag

Remélem is h visszafordul a jó irányba.Még egész jól birom a melót,ha nem csipődik be a derekam vagy csipőm akkor egész jól vagyok és birok mindent,bár azért a poci eléggé kezd akadályozni :D mostmár azért nagy.

festés kész,még a babaszobát kell berendezni na meg előszoba,fürdő festés van,de ez már nem nagy valami.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag, oké, levonom, jó kislány leszek. :D Te pedig próbálj többet pihenni, ki tudja, Gergő mennyire hagy majd, meg ugye a kórház se egy wellness-szálló...Annyira izgulok értetek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!!!

betti: dejó, dejó, h jöttél. szokatm a blogodat olvasni és onnan is gondoltam, h jól vagy. szép nagy fiúcskád lesz. kérünk egy pociképet, meg majd a lakásról is.

beze: nehogy szégyelld magad!!!! te baromira vékony vagy!!!!! vagyis voltál marci előtt :wink:

én nem jártam sajnos szerencsére. van szolnok környékén egy kisbaba, aki elhívta a dokibácsit a rendelésről. amikor beálltam a parkolóba, akkor csöngött a telefonom, h el kellett mennie a dokinak szülésre

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
és fel fog hívni mindenkit és egy hamarabbi időpontot fog adni, mint jövő kedd.
remélem, h könnyű szülés lesz és egy csodálatos baba fog a világra jönni. én pedig mérgemben, amiért bekocsikáztam vettem egy pár babaruhát a tekkóban, meg bevásároltam.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bettike: de jó hogy előkerültél :) szépen fejlődik az a babóka :):)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?