Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

bogi! mesélj majd mi volt ma!

jajjj csajok, én csak tanulok tőletek, de nem tudok hozzászólni még dolgokhoz. csak annyit tehetek h kívánom h ne keményedjetek! :)

csillag! neked megy a drukk,, és remélem könnyű szülésed lesz! már nem is mész többet dokihoz..már csak akkor ha szülni mész?

utálok ágyneműt húzni,mert lusta vagyok hozzá, pedig hamar meg van, felmosni a legjobban utálok brrr, vasalni arról nem is beszélve!

semmit nem szeretek, de talán felsöpörni:) de én is természetesen mindent megcsinálok. 140 négyzetméteres a ház nem egyszerű, még jó h a férjem szokott segíteni, ma is ő mosogatott.:)))

képzeljétek bejelentkeztem Székesfehérvárra ahhoz a dokihoz, akihez régen is jártam(Rubliczki), mikor még vizsgálgatta h miért nem esek teherbe, és a telefonba megismert az asszisztensnő, gratulált,örült, tök jól esett, nov 20.megyek oda.

most szerdán ,meg ide a mórihoz de utoljára, visszahívott még múlt héten h nézzük meg nől e a petezsák. ő gondolom azt hiszi hozzá fogok járni. mi van akkor ha majd most szerdán is azt mondja h menjek xy napon??én már nem akarok többet hozzá menni.

ma reggel csináltam tesztet, előbb kijött a t vobal mint a c. szupeeeer! :lol: :lol:

KépKép
dike
 
 


dike: de örülök!!!!!!!!!!!!!! akkor nem mész el, ha újra visszahív. egyébként miért váltod le?
te már dolgozol? vagy még táppénz? meddig fogsz dolgozni?
a mi házunk is akkora és amikor takarítok, akkor jövök rá, h minek építettünk ekkorát. de egyébként nem tűnik nagynak, pont belakható.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, én is váltottam dokit az első terhességem alatt a 12. héten, mert nem tetszett nála pár dolog. Annyit csináltam, hogy telefonon lemondtam az asszisztensnőjénél a kapott időpontot és nem kértem helyette újat. Nem akartam egyszerűen csak nem elmenni a köv. megbeszélt időpontban, mert soha nem lehet tudni, hogy a későbbiekben mikor futok össze ezzel a dokival és nem akartam, hogy akkor bunkón viselkedjen velem...
Dokihoz megyek még a szülés előtt, csak már nem a magánrendelőjébe és már nem vizsgál meg manuálisan. Most szerdán megyek a kórházba NST vizsgálatra, amikor is azt nézik, hogy a baba jól érzi-e még magát odabent. Ez úgy néz ki, hogy kb fél órán keresztül bal oldalra kell feküdnöm, rátesznek a hasamra egy szenzort, ami kihangosítja a baba szívverését, a kezembe adnak egy nyomógombot és ha úgy érzem, hogy mozog Gergő, akkor meg kell nyomnom a gombot. Mozgás hatására gyorsulni kell egy picit a szívverésnek. Ezt az egészet egy hosszú papírcsíkon rögzítik és majd a dokim fogja kiértékelni.

Kati, akkor már nem kell sokat várnotok arra, hogy "becsomagolják" a házatokat! A színe egyébként milyen lesz?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Kepzeljetek!!!!

Osszehazasodunk!!!

Majd meg jovok, visszaolvasok!

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Ja, ez lemaradt mert izgatott vagyok!: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Bogi, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Majd gyere és mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszillak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nem is tudom hol kezdjem!

Nitaval kezdenem!
NITA lattam feszbukon az 5 gyermekes anyukat es olvastam a kommentjeid is. Basszus, ez undorito. Remelem apukanak egy remalom lesz az elete!!!

Dike, latod, minden jol alakul! Az a kis kezdeti izgalom kellett, igy az igazi es igy van minden rendjen, aggodni nem muszaj de neha kell ez igy termeszetes! Gratula a megnyugtatoan pozitiv teszthez!:):) Ugyik vagytok!!!:):):)

Kati, a haz biztosan elkeszul. Milyen szinu lesz?

Virag, a szerda az jo nap lesz, nagyon varom milyen elmenyekkel tersz haza es irod meg Nekunk!!!:):) Tudom nem uj, Bencevel mar atelted, de O most Gergo!!:):):)
:D

Virag ez az egesz nem egy nagy durranas am de azert leirom. Annyi van csak, hogy eppen egy baratnommel beszeltem telon aki eskuvon volt ma delelott. Uram nagyjabol hallotta, hogy eskuvo a tema. Meg is kerdezte kik hazasodtak, stb. Aztan teszek-veszek es mondja Nekem, hogy: "Te miert nem akarsz hazasodni?" Mondtam Neki, hogy meg nem kertek meg a kezem.:) Erre mondja Nekem, hogy "Hazasodjunk ossze!" Mondom ez komoly???!! Azt mondja, ha hozza megyek akkor komoly. Mondtam, hogy igen, igen, hazasodjunk ossze. Ennyi volt. Megint teszek-veszek es csak nem fert a bogyombe, hogy lanykeres vagy valami, hogy igy, ennyi?? Bar en nem vagyok hive a lanykeresnek de azert megiscsak, na! hat nehogyma`!:):) Eltelik 5 perc, mondom Neki: Elveszel? Erre nem szol semmit hanem mondja nekem, hogy piros vagy, meleged van? Mondom nem valaszoltal. Azt mondja, nem! Nem tudom mit tervez de sztem szulinapomra keszul, hogy ugy ahogyan kell vacsi kozben vagy mittomen mit talal ki megis csak hivatalosabb legyen es meghittebb bar mondom en nem vagyok ennek hive de akkor is, nehogymaaaaa` csak igy ennyiben maradjunk.:):) Bar ha ennyi sem gond, en igazabol igy is akartam, hogy megbeszeljuk, osszehazasodunk? Ossze! Veszunk gyurut es csa. Persze azt mondtam neki, hogy Aputol kerjen meg mert fattti belehal ha ez kimarad, az egyetlen lanya vagyok. Nem egy nagy elmeny ez az egesz csak Nekem mert soha nem akartam ferjhez menni. De most nem tudom mi tortent, megiscsak lennek feleseg!:) :D Es volt mar errol szo tobbszor is, hogy majd egyszer talan lesz eskuvo de mindig azt mondtam, "en nem akarok". Szoval csak ennyi. +meg az van, hogy itt lesz es nem otthon. Anyuek jonnek csak majd+a 2 tanu. Ennyi. Aztan lesz ebed valahol es Amen. Igazabol egyelore ennyi van de nekem ez oriasi elorelepes sajat magammal szemben. Soha nem hittem, hogy egyszer engedem magam elvenni valakinek. hihi
Vendég
 


Es koszi Virag :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D En is puszmanyozlak!! :D :D :D :D
Vendég
 


bogi! ez gyorsan ment szupeeeer!!!!! :D :D :D

csillag! ahha értem, akkor drukk szerdára!:)

kati! nem dolgozom, nem tudom még meddig nem, táppénzen vagyok.

ő nem is volt soha a dokim mult héten voltam először nála, és bunkó volt, meg jól rám is ijesztett. de azért mentem el hozzá, mert tudtam h nála kapok időpontot múlt hét szerdára.:)meg ismer is és azért..erre tök bunkó volt,meg is érzem alapos jó dokinak,meg azóta sok ismerős lebeszélt róla.

KépKép
dike
 
 


bogi: juhéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csillag: nálunk egy fotelba kell ülni az nstn és nem kell semmit a kezünkbe venni. :roll:

házikónk most "csak" ragasztós szürke lesz. majd tavasszal kapja a szép színét. homokszínű és sötétbarna kombináció.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, igen is nagyon nagy lépésre szántad el magad!!!!!!!!!!!!! Ez tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó és drukkolok, hogy minden úgy legyen, ahogy Ti szeretnétek!
Nálunk is kicsit vicces volt a lánykérés. 2005 nyarán Mallorcán voltunk és ott már be-benézegettünk pár ékszerboltba, hogy gyűrűket próbálgassunk, aztán ott nem lett belőle semmi. Hazajöttünk és ősszel folytattuk a dolgot itthon, hamar meg is találtuk azt, amire mindketten azt mondtuk, hogy "EZ AZ!" megcsináltattuk, majd amikor kész lett, a férjecském eltette. Gondoltam, hogy majd valamilyen jeles napon megkapom. Jött a névnapom, semmi... a szülinapom, semmi... karácsony, semmi... szilveszter, semmi... :twisted: Már nagyon el voltam keseredve, amikor is jött Valentin nap. Pont síszünet volt a suliban, így itthon voltam, de sajna meg is betegedtem. Nyomtam az ágyat, lázas voltam meg minden bajom volt. Erre Ő mondta reggel, hogy elmegy bevásárolni. Mondanom sem kell, elég sokáig tartott a bevásárlás és amikor hazajött és épp vacogva feküdtem a TV előtt, Ő meg bejött a szobába egy akkora rózsacsokorral, hogy nem látszott ki mögüle, letérdelt az ágy mellé és megkérte a kezemet. Szegényem tök régóta készült a dologra, mert a gyűrűk mellé nyomtatott rólunk egy közös fotót amihez keresett egy szép verset. A betegségem miatt kicsit sutára sikerült a dolog, de mégis életem egyik legszebb napjaként él az emlékeim között. :D

Dike, ha bunkó volt Veled a doki, akkor ne is kérj tőle köv. időpontot... ha nem akarod megbántani, akkor mondd azt, hogy most nem tudod, hogy pontosan mikor érnél rá és majd telefonon jelentkezel időpontért... (aztán persze nem jelentkezel...)

Ma ebéd után megint fájdogált a hasam alja meg a derekam is húzott és most is jött egy kicsi olyan izé, mint tegnap... csak sokkal kevesebb...
(a neten olvastam több helyen is, hogy ez lehet fehéres-sárgás színű is, nem kell feltétlenül véresnek lennie... bocsi, hogy így leírom... :oops: )
azóta megint elmúlt ez a kellemetlen húzó érzés...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike, ez gyorsan ment, igy igaz.:):) Barcsak a gyerek is igy potyogna.:) Bar mar 1 eve is szo volt rola, sot szinte gyakran szoba kerult de eddig nem akartam. Most pedig azt erzem, feleseg leszek, feleseg vagyok...az olyan jo erzes. Asszem. Ha lesz gyermekunk akkor mondhatom, hogy boldog feleseg es anya vagyok. Egyebkent pedig csak azt mondhatnam, boldog anya vagyok egy boldog parkapcsolatban. Ez igy nem tul erzelmes. Felesegkent az mar igen. Es tudom, hogy Gezu el akar venni es akarom, hogy boldog legyen mert tudom, hogy szeret. Es nem torodhetek csak azzal, Nekem mi a jo, en mit szeretnek. Es rajottem, hogy felesegnek lenni nem borzalmas dolog. Valami ilyesmi. Nem tudom ertitek e mirol irok itten. :D :D :D
Vendég
 


Kati, nem is tudtam, hogy ülve is csinálnak NST-t... nálunk úgy van ahogy leírtam... ha meg alszik a baba (és ebből kifolyólag nincs mocorgás), akkor jön egy nővér és először elkezdi rázogatni a pocit, majd ha erre se kel fel a babó, akkor jönnek egy berregő hangot kiadó kütyüvel, odateszik a pocihoz és jól megijesztik szegényt... Bence mindig annyira aludt, hogy a rázogatás nem jött be és bizony ijesztgették ezzel a berregő valamivel... :roll: :roll: :roll:
Most majd jó becsokizok meg kólázok előtte, hátha Gergő felébred arra, hogy "kaja van". :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, koszi!! A hazatok szep lesz!!! Foleg parkositva!!:):)

Virag, Te sem panaszkodhatsz ez sem mindennapi sztori!!:):):) Nem sok nonek kerik meg betegsege kozepette a kezet, de legalabb egybooool meggyogyultal. Es ekkor nem is vartad!!:):)

Most mondta nekem apa, hogy mikor nezunk gyurut? Mondtam, amikor csak akarunk. Huu, most nagyon sarokba van szoritva, de fogja meg a kezem es vigyen!:):):)
Vendég
 


Bogi, (már megint egyszerre írtunk :wink: )
Totál értem amit az előbb írtál! Igen-igen, teljesen más kimondani azt, hogy feleség vagyok, mint azt, hogy élettárs! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, miért nem mondod azt az Uradnak, hogy MOST ráérsz! :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Igen, megint! hihi

Ez az nst ahany haz, annyi szokas alapon mukodik? Es miert van erre szukseg??? Es szuleskor mi az amit a hasunkra csatolnak? Ez mutatja a fajasokat es erosseget? ES mikor veszik le?
Vendég
 


az NST-t azért csinálják, mert ha a baba nem reagál a birizgálásra vagy nem mocorog magától az arra enged következtetni, hogy már nem érzi magát olyan jól. Lehet, hogy nem táplálja már eléggé a méhlepény. Ilyenkor úgymond takarékra kapcsol és azt a tápanyagot, amit kap, a szerveinek a működéséhez, fenntartásához használja el, nem pedig a mocorgáshoz.
Ha nem jó az NST eredménye, akkor nézhetnek flowmetriát, ami egy uh-s vizsgálat, amivel meg tudják nézni, hogy jó-e a lepény keringése.

Rajtam szülés közben végig volt ilyen "tappancs" amivel nézték Bence szívhangját, mert burokrepesztéskor derült ki, hogy a fiatalúr belekakilt a magzatvízbe, ami átmeneti oxigénhiányos állapotra utal. Ilyenkor muszáj végig feküdni a szülés hátralévő részét, hogy figyelni tudják a kismamát folyamatosan és ha gáz van, akkor gyorsan ki tudják venni a babát.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


az lemaradt, hogy ez a gép elvileg mutatja a fájások erősségét is. (bár nekem sose mondták... csak gondolom, hogy itt is mutatta, mert az utolsó ilyen vizsgálatnál, mivel fájásaim voltak, a dokim bejött a szobába, ránézett a gépre és mondta, hogy akkor utána menjünk fel a szülőszobához és ott majd megvizsgál hogy hogy is állunk. 4 ujjnyira voltam kitágulva és másfél óra múlva a kezemben volt Bence.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ertem!!!!! Ezt nem tudtam, hogy van ilyen vizsgalat es uh is ha szukseges! Regen ilyen sem volt meg!! Akkor a szerda valoban izgalmas lesz! Hany orara mesz?
Vendég
 


10:30-ra megyek, de előtte még el kell mennem a terhesgondozóba sorban "üldögélni" táppénzes papírért amit aztán le kell adnom a munkahelyemen... (utálom ezt a sorban üldögélést... állami rendelő és annyira ráérnek mindenre... :? :? :? általában minden 2. kismama után tartanak egy kis szünetet... :x )
Azt hiszem ez lesz az utolsó alkalom, hogy egyedül kocsikázok ennyi helyre... már nem érzem magam annyira biztonságban... Apának viszont muszáj dolgozni menni, így más választásom nincs :cry: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: ez aranyos story.
hát kíváncsi leszek az én lányomat fel tudják-e kelteni!!! ő nagyon alvós, legalább is a vizsgálatok közben. szerintem így tüntet!

lánykérés: egyzser kaptam a páromtól egy olyan golyós virágot, tudjátok, olyan zselégolyókból táplálkozott. már sok-sok hónapja megvolt. nem akart kidögleni, pedig ahol régen laktunk, ott semmilyen virág nem maradt meg valamiért.
egyszer csak majd' fél év múlva mégis megadta magát és én ahogy kell, kidobtam a virágot a golyókat pedig letettem a vázában, h majd kiöntöm.
hazaért a párocskám és fejetvesztve rohant, h hol van a virág? mondom, kidobtam, mert elszáradt. és a váza a golyókkal? azt pedig letettem a földre. mutassam meg, h hova. mondtam, h fel nem megyek azért az emeletre. de erősködött. aztán felmentem és felemeltem, h itt van és képzeljétek, akkor láttam meg benne egy gyönyörű gyűrűt. ekkor kérdezte, h leszek-e a felesége.
persze, h igen.
kiderült, már kb 3 hónapja ott a gyűrű a golyók között.
nem a legromantikusabb történet, de a férjemtől ez is nagy szó, h legalább valamit is próbált belevinni a hétköznapokba, mert ő nem az a csöpögős.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: nálunk a háziorvos adja a táppénzes papírt. kéthetente. de csak telefonálok és kiteszi a portára az asszisztens. mondta az elején, h ne álldogáljaok ott a betegek között, csak csörögjek, mert kismamákkal így szokta.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, szerdan drukkolok majd, hogy ne kelljen sokat varnod es haladjanak ott a rendeloben. Es, hogy Gergot ne kelljen razogatni. Ez olyan "szornyu"!! Vagy csak ugy hangzik?

Kati, ez tok jo!! En konkretan sirtam volna a rohogestol, hogy igy talalom meg a gyurut es mar 3 honapja ott volt! Ez tok jo, Nekem bejonne egy ilyen lanykeres! Ez igy nem csopog, mert nalunk meg en nem vagyok az a csopogos fajta!!:):) Muci meg olyan kis edes, nemtom mit talal ki de nem lennek meglepve, ha semmit mivel ismer engem. :wink: Mindent csak a legegyszerubben, Boginak ez jon be.:)
Vendég
 


Kati, nálunk csak a terhesgondozóban lehet táppénzes papírt kérni és havonta kell menni. Sajnos ezt a sorban üldögélést nem lehet gyorsítani...
A sztoritok nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Még mindig itt a mosoly az arcomon! :D :D :D

Bogi, ez a rázogatás meg berregés elég car. Legalább is ha belegondolok abba, hogy szegény babuka csak békésen szunyókál és valaki kívülről birizgálja meg "sokkolja" azzal a berregő bigyóval... felnőttként se örülnék annak, ha így ébresztgetnének... :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Igen, eleg car, nekem a razogatas tunik brrrrr-nek. Ahogyan allnak felettem es razzak. :?
Zajlik az elet. Kaptam allasajanlatot! Jupppiiii!! Nem irodai de munka! Egy sportkozpontban kellene dolgozni, a kavezojaban.+ingyen lehet hasznalnom a konditermet, szolariumot es felaron a manikurost, pedikurost, masszort, fodraszt, szauna is ingyen van. Essss, videk, nem London!! hallleluuuuuja!!!! Gyulolom Londont!! A sokszinusege miatt. Videk kulturaltabb emberekkel telitettebb. Az a nem jo a dologban, hogy egyelore csak hetvegere kellenek. Nem baj, muszaj csinalni es szeretnem is. Ja, es a benzinkoltsegem is teritik. :wink: :D Neha hetkoznap is menni kellene de nem 5 nap lenne egy heten csak kb. 3-4. Ez is valami. A penz sem minimalberes. :D
Vendég
 


Most neztem a honlapot, golf, tenisz is van es ez egy kastely. Volt. Most sportkozpont. :shock: :?
Vendég
 


bogi: gratulálok!!!! látod, te lány alakulsz te is, mint púpos gyerek a prés alatt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
házasság, meg munka, meg baba....

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez a pupos gyerek ez jo, mar regen hallottam, nem is emlekeztem ra. :lol: :lol: :lol:
Hogy van igy keso delutan a pocak?

Virag, szerdan vigyazz az uton az autoval. Bence anyukadnal lesz addig? En tok f.snek vezetni, en nem vagyok ilyen brave! Nem semmi noszemely vagy! Jo, tudom, muszaj is menned de akkor is. En akkor simsem lennek brave! :wink:
Vendég
 


Kati majd a dokid megmondja mit tégy.......de szerintem még neked azért nincs napi 10 keményedésed......ami rendszeres időközönként jön..?!

Dike annyira örülök neked komolyan!!!!!!!!!!!legyen szép és gondtalan babavárásod!!!!!!!!!!!!

Bogi ÉLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!
kint esküsztök Londonba?????????

azt nem tudom tudod e de a kislány a keresztlányom!!!!!:)
és azt hogy a ribancát már fel is csinálta...okt 30-ra van kiírva....szerencsétlen gyereknek ilyen szemét szülei leszenek.........és a rohadék apuka lemond a többi gyerekéről teljesen.........és azt akarja hogy a gyerektaíartást is csökkentsék........de nem fogják....sokan ezt mondják.......

Virág most könnyek szöktek a szemembe ahogy párod megkérte a kezed!!!!!!!!!:))))
most már fájdogálj cska.......!!!!!!!!:)))))

nálunk is félig ülve csinálják az nst-t.....én ilyen hinta székbe voltam:)))))))jaj de jó is volt.....alig várom:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ja, meg Kati, kivarom a veget en ennek a melonak, ez is kavezo es az elozot uuuutaltam. Bar ez nem annyira forgalmas es csak napi 8 ora, nem kell 12 es 14 orazni 3x egy heten. Ez is valami.
Vendég
 


Bogi
Gratulálok! Majd írj az előkészületekről!

Bementem a cukoreredményért, és szerintem nem jó, mivel a terheléses, csak 3,7 lett, az éhgyomri meg 4,0 :shock: Én nem fogom újra megcsinálni, az elsőtől is úgy begörcsöltem, hogy majdnem szülni mentem. Szóval majd ha fagy, vagy max a 32. hét után, inkább diétázom, de mégegyszer nem megyek cukorterhelésre. Miért lettek ilyenek az értékek?????
Na majd meglátom mit mond erre a védőnő, de nem vagyok nyugodt.
De hát sehogy sem lehet alacsonyabb, ezt tuti elcseszték. Vagy valami az én szervezetemmel nem stimmel. Egyik sem jobb, mert ezt tuti ismételni kell. Nagyon mérges vagyok.

Voltam uh-on is, az legalább jó volt, most a méretek alapján már február 5. a dátum. Most többet nem tudok írni, mert Regi nyafog.
Vendég
 


Nita, kosszke! Remelem Apaja nem gondolja meg magat. Az elobb takaritgattam es figyelt orran az okos szemuvegevel-igy hivom ha szemuveget tesz fol. Mondom neki, Na, mi van Apjuk????!!!! Azert leskelsz engemet, hogy tenyleg elvegyel e?! :wink: :lol:

Igen, olvastam, hogy keresztlanyod. Csak azt nem ertem, hogy lehet egy pasi ennyire idijjjjota, hogy egy no kedveert lemond 5 gyerekerol!!???? Ha valaki ilyet kerne Tolem sullyednek el szegyenemben, hogy kivel alltam en ossze?-hamar ugye ott tartunk, hogy osszeszurte a levet. Nem meg hajlok fele es lemondok mindenrol, Tole meg ezerrel gyereket varok. Okt. 30ra van kiirva? hat csunyat irok de remelem vajudik majd vele vagy 1 hetig! Legyen nagy feju es szelles vallu a gyerek had` tudja meg milyen is az, gyereket szulni es + gondjat viselni. Nem 1nek, 5nek!!! Bar az ilyen annyira buta es ostoba, hogy nem lat tul a sajat magan. Hogy lehet egy ember ennyire gonosz???!! Eloskodo es....huuhhhh. Nade kivancsi vagyok meddig tart a fene nagy booooodogsag. Apa hamarosan vagy eltunik vagy dilihazban kot ki!
Vendég
 


brita: gratulálok az uh-hoz. cukorhoz nem tudok hozzászólni.

bogi: most kezdett éppen fájni a pocim. de nekem megint olyan növéses fájdalomnak tűnik. úgy feszít. most nem keményedik, azt majd csak éjszaka fog. :twisted:
engem is érdekelnek az esküvő részletei. minden apróóóóó.

nita: persze, h nem rendszeresek, ne is legyenek még így a 22.héten. annyi a rendszer, h éjszaka jön.
de jó, h ennyire akarsz te is még egy babát. minden elismerésem a nagycsaládosoké!!!! a mai világban.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, nem tudok mit szolni sajna, a ketto kozott ilyen sokat jelent az elteres? 3 tized. Egyformanak kellene lennie vagy hogy van ez? Es a 4 az sok? na, jol van, mindegy majd meg tudom en is ha oda kerulok. :shock:

Nita, egyebkent igen, itt lesz kint az eskuvo. Sztem meg feher ruham sem lesz, ki nem allom. :shock: Bemegyunk, osszeadnak es haho, koszontem szepen! Egyszer majd otthon lesz templomi+feher ruha is talan+baratok es egy kis buli. Itt, most, nem. :wink:
Vendég
 


Rita, az uhuhoz gratula, ez a fontos, ott minden rendben.:):):):) Regi mit szol, hogy nol a pocakod?

Kati, napkozben szoktal bevenni magneziumot vagy csak amikor gorcsolsz?
Vendég
 


Bogi ha hazajöttök leszek koszorúslány ám :P :P :P
én is ezt kívántam hogy vajúdjon sokáig a qurvája!!!!!!!!!!!!!!
de ami undorító hogy a legjobb barátnő és ő lett volna a másik kerianyu.........még a körmét is megcsináltam 2x ingyen!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ez komoly???? Legjobb baratnoje....na varj, kinek? Az anyukanak vagy Neked? Bar sejtem az anyukanak! Nem eleg fajdalom ez az egesz, meg azt is meg kell emeszteni, hogy csalodott a legjobb baratnojeben.... Es egyebkent hogy van az anyuka? Es a gyerekek? Szegenyek!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Nita, bemasoltam, csak, hogy a tobbiek is tudjak mi a beszelgetesunk targya:

Akár egy rossz filmben, úgy történt minden – idézte fel keserűen Veronika. – Túl magas volt a férjem telefonszámlája, így feltárcsáztam a leggyakrabban hívott számot. Elállt a lélegzetem, amikor a vonal másik végén a legjobb barátnőm szólalt meg.
Veronika férje lelépett a szeretőjével, hátrahagyva gyermekeit és a temérdek adósságot. Egy évvel később a volt férj közölte, lemond öt gyermekéről, soha többé nem óhajtja látni őket. A legnehezebb pillanatban anya és gyermekei segítségére sietett a VIASAT3 Álomépítők csapata. A három műsorvezető nyomban nekilátott, hogy új otthon és reményt teremtsen az elkeseredett és csúnyán cserben hagyott család számára.
A csepeli önkormányzat által felajánlott nagyobb lakást újították fel és rendezték be nekik. Balázs (6) és Peti (8) szobája igazi focista birodalom lett, a két nagyobb srác, Csabi (11) és Andris (14) pedig egy legókkal és extrém sportokat idéző képekkel dekorált lakosztályba vette be magát. A legkisebb királykisasszony, Iza (1) hercegnőhöz méltó, rózsaszín rezidenciát kapott. Az édesanya pedig végre saját szobában hajthatja álomra a fejét.

– Bár még rengeteg nehézséggel kell szembe néznünk, az új otthonunk rengeteg erőt ad – hálálkodott az édesanya.
Vendég
 


Bogi az anyukának......

már jól vannak.....nyugodtabbnak látom őket már amennyire lehet egy ilyen helyzetben.......
jól tetted hogy bemásoltad........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi: szedem napközben is a magnéziumot. 3x1et. de mintha nem használna túl sokat.
de nem rinyálok!!!! örülök, h kismama lehetek és lesz egy gyönyörű kislányom, bogika.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: adj életjelet a másik topicon, mert hiányolnak!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati ez a beszéd.........vannak kellemetlenségek de mid eltörpül a baba miatt:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, iiiijjjjj, 3X1? Mondjuk passz, hogy ez mit jelent, hogy 3x1, sok, keves, eleg. Lehet az idojaras is ratesz most, nem? Nemtom csak probalok rajonni mert sztem ez csak kiveteles most Nalad. Vagy talan TUL SOKAT TETSZETT TAKARITANI KEDVES KATI!!!! :D :D :D Lassits le picit, tudod, telnek a hetek, erzekenyebben reagal a tested.

Hianyolnak odaat? Ki mereszel engem hianyolni??? :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D Jo, megyek bekukkolok!!!:):) koszi, hogy szoltal!!!:):)
Vendég
 


Kati 3x2 öt is lehet szedni....de majd a dokid meg mondja:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Torpiek, merre vagytok???
Vendég
 


Most olvastalak végig Benneteket, de mindjárt ki kell szednem Bencust a kádból, aztán jön az esti rutin. Reagálni sajna csak utána tudok, (bár addigra szerintem mindenki másfelé jár...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, ne aggodjal, en tuti itt leszek!!:):) I`m waiting for uuuuuuu!!!!! :lol: :lol:
Vendég
 


bogi: ne aggódj, nem erőlködök. minden mozdulatomat meggondolok és sokat pihenek, de tényleg! nézd meg, milyen aktívan fórumozok. ezt nem a porszívózás közben teszem, hanem leülök.
lehet, h időjárás is segít.
most nem idegesít ez a hasfájás, mert egyszer már pont így fájt, amikor nőtt egy nagyot. majd az éjszakától félek megint, h keményedek megint. ma még egy sem olt napközben. nagyon izgága a picikém. a hasamon a tálca, amiből vacsizok és apa pedig nevet, h mennyire mozog.

nita: holnap megmondja a dokker, h mi van. ha azt mondja többet, mást fogok szedni. és persze, h mindent el fogok felejteni, ha itt szuszog a tündérkém. nekem még mindig furi, h lányos anyuka leszek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: én is itt vagyok estig. apa szerencsére itthon van, de árajánlatokat gyárt, így nem sokat lehet vele kommunikálni, így maradtok nekem ti!
olvass valami szépet bencúrnak!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?