Sziasztok!
Babaim jobbulást!!!!!!!!!
Nem tűntem el, csak egy kicsit!
Velünk: csütörtökön voltunk fül-orr-gégén rendben van, tegnap hasi uh-n ott sincs probléma. Azt mondta a dr-nő, hogy hasfájós, vannak rosszabb napjai, ill. a babanapló alapján (amit 1 hétig vezetnem kellett) látszik, hogy du. 3-tól jön a roham este 9-ig. És az evések után is van sírás. Sokat Ő sem tudott javasolni, majd jobb lesz. Lesznek időszakok amikor nagyon görcsös, (heti 2-3 alkalom) van amikor nem annyira.
Nagyon örülök, hogy nincs gond. Én már rájöttem, hogy az is baj volt, hogy Ő sűrűbben igényli az evést és többet, ezért is sírt szegény sokszor. Ráadásul nagyon szeret cicin szundikálni. Erre is rá kellett jönnöm, hogy még több babusgatást igényel. Valószínű, hogy nem is mindig a hasfájás volt. Most így próbálkozunk.
Sajnos most 1 hete csak 2 naponta van kaki, hát ez is megviseli.
Vasárnap 2 hónapos lesz, csak kialakul minden.
Nem nagyon volt időm visszaolvasni.
Kriszta, szorítok, hogy Petra még bent maradjon, vigyázz magadra.
Szecs Te eljutottál már a 6 hetes kontrollra? Milyen volt?
Én még nem, de nem is tudom, hogy mikor fogok. Nekem elég messze van és a párom későn ér haza. Csak nem lesz gond.
Ripley neked is jobbulást, szegénykém nagyon fájhat.
Jucuss örülök, hogy sikerült a Hajdú dr-nőhöz bejelentkezni, egy nagyon tünemény teremtés. Nem tudom, hogy csinálja, hogy a rengeteg kismama vizsgálata mellett is olyan kedves tud maradni.
Sunflow, veled mizujs? Meddig dolgozol még?
A lényeg: Lillácska 4500 gramm, rendesen bepótolja a kicsi születési súlyát
Ezért mondta a Bethesdába a dr néni is, hogy mit aggódok annyira?????