Új privát üzeneted érkezett!


Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Sziasztok!

Mecsi, én is még egyben :( , bár már nagyon nem szeretem. Szerdán megyek NST-re (ma is voltam - ma 4 :!: szer kell mennem a rendelőbe), akkor méhszájat is néz, hogy állunk. Csak szerdán a családom nem ér rá szülni :lol: , vagy előtte, vagy utána (de akkor gyorsan!) kellene.

Judit

Kép
Kép
csutak33
 
 


Nagypocakos kismamik! Kitartás! Még pár nap és kényelmesebb lesz :wink: . Most akkor kinek is kell drukkolni?
Kitti! Ne legyél betojva! Ügyes csaj vagy TE! Na meg a többiek is, úgyhogy no para!

Éjszaka sima volt a múltkori, de ma hiszti lett belőle :cry:

Megyek mert nagyon nyafizik már a bilin a lányom...

Pocakosok! Ti kaptatok kismama-dossziét? Sok kismaminál látok, de én nem kaptam :cry:

panna1
 
 

 
 

Eladó kislányruhák ha érdekel küldj privit

http://picasaweb.google.com/bonihard/El ... directlink
Vendég
 


Jobb reggelt lányok!

Borzalmas éjszakán vagyunk túl. Dönci nagyon kruppos, éjszaka hirtelen kezdödött, rectodelt, inhalálás és utána is maradt az az érzés, hogy csak meg fog fulladni, pedig 99% volt a szaturációja. Néha nem vett levegöt, annyira préselt, mint egy akut asztmás. Párom elvitte a kórház ügyeletére, ott még megnyomták infectokruppal, aztán hazaadták egy 100-as rectodelttel. Most se túl meggyözö az egész, jó a kedve, eszik és dumál, de nem az igazi. Aggódok.
Napközben meg pelenkacserénél vettem észre, hogy egy kis playmobil virágot préselt be az orrába és azt próbálja kiszedni. Szerencsére nem volt túl mélyen az orrában, csipesszel ki tudtam piszkálni, pedig a párom már dokihoz akarta vinni. Ilyet még sose csinált! Nem szokott a szájába se venni dolgokat, nemhogy az orrába. De lehet, hogy a Toy Story 3-ból jött az ötlet, mert azt néztük meg tegnap...

Imi tegnap lett 6 éves, kicsit fordított buli volt, elöbb ajándék, késöbb süti, amikor a párom nagybácsija, mint egyetlen hü családtagunk is befutott.
Reggel együtt mentem a lányokkal a suliba, hogy elintézzem Imi napközijét. Zsófi a kérdésedre válaszolva: nem volt kivételesen semmi gond a tanárnöknél, nem amiatt hívattak. Phü, kicsit fellélegeztem! Imi tanárnöjének volt ez az ötlete a napközivel, hogy együtt mehessenek a lányok jövet-menet. Reggel Imi fél órát van ott, rajzol, barkácsol, stb. ill. szerdán, amíg Eninek 6. órája van. Nem nagy ügy és föleg nekünk ingyenes a nagy egyedszámunk miatt. :)
A tanárnö azt is kérdezte, hogy Imivel mennyit gyakorlunk, mert annyira feltünöen okos és motorikusan feltünöen ügyes, egyszerüen megy neki minden. Mondtam, hogy gyakorlatilag semmit, hacsak Imi nem csinál valamit magától, neki egyszerüen mennek a dolgok, amiért Enivel hetekig és hónapokig állt a bál.
Eni tanárnöje is csak meg akart ismerni (a jobbik oldalamról talán? mármint ha egyáltalán van olyan... hiszen anno nagyon összekaptam vele Imi beiskolázása körül.). Iskolai teljesítménye rendben, semmi feltünö, kedves és szociális gyerek, aki nagyon igyekszik! Na erröl van szó! Eni matektanárja is akart pár szót váltani velem. Ö fiatal, idén jött vissza tanítani a gyesröl. Kicsit szétszórt, nagyon el akar érni valamit, de úgy tünik, jóindulat is szorult belé. Eni kicsit meg volt zakkanva, hogy a matekja csak közepes lett, de nem úgy lett közepes, mint korábban, hogy felét nem csinálta meg, viszont a másik felében sokat hibázott, hanem amit megcsinált, azt kifejezetten jól csinálta meg, külön meg is dícsérte a tanárnö, de két feladattal nem végzett és ez lett a veszte. A tanárnö szerint Eni az egyik legjobb (!) matekos, mindig jelentkezik és 80%-ban nem is téved. Szerinte ha közösen összefogunk, a legjobb is lehet belöle. Teljesen megrökönyödtem. Eddig csupa káosz volt a fejében, semmi nem ment, aztán most hirtelen beért valami, mert ha gyakorlok vele is szuperül megy minden, még este 10-kor is tudja a szorzótáblát. Remélem ez már így is marad. Nagyon nagy könnyebbség lenne mindannyiunknak.
8) :wink:

Vasárnap Múzeumban voltunk. Most nyitott a gyerekkiállítás, de nagyon gyenge volt, kicsit konceptmentesre sikerült. Mindegy, a gyerekek élvezték és szakadó esöben más jobb ötletünk nem volt.

Na mentem dolgomra. 2 in1 kismamik, Kitti föleg te, kitartás, most már közeledik a tojásrakás idöszaka, a fészek gondolom már kész. :)

Emesedora Szilvi remélem az anyám idöközben feladta már, írtam neki ezügyben, de ö elég kaotikus szervezés szempontjából. Max. feladom én két hét múlva, ha valami csoda folytán elökerülnénk. Montam a páromnak, hogy csak akkor megyek, ha megcsinálja a szellözést a kocsiban, különben megfulladunk testületileg. Azt még mindig nem értem, hogy a csomagjainkat hova fogjuk rakni, de majd az is kiderül, talán.

Bazárokon nem volt szerencsém, nem volt kezeslábas méretben, vagy túl kicsi, vagy túl nagy, de ez lehet azért is, mert túl késön értem oda. Sorry! Magunknak vettem 2 pár cipöt a majdnem új kiadásból 2-3 Euroért, ill. játékot és ágynemüt.
Találkoztam a tudjátok melyik barátnömmel is. Kicsit furcsán viselkedik az utóbbi hetekben. Ott volt a másik állítólag nem is annyira barátnö barátnöje, aki kicsit arrogáns és a barátnöm is úgy viselkedett most velem szemben. Teljesen palira vett, cinikus volt és kifejtette, hogy a páromat nem szívesen látná viszont, mert olyan kellemetlen a természete. Azon is kicsit kiakadtam, amit mondott: az elözö terhessége a 13. héten szakadt meg olyan két hete. Most volt ellenörzésen kiderült az új természeti csoda: 6. hetes terhes a vetéléssel párhuzamosan ill. még annak elött duplán terhes volt és a megtermékenyülés 2 hónapos különbséggel történt. Na erre varrjatok gombot! Szóval most már megint vagy jobban mondva még mindig terhes. Nem vicc, dobogó szív, minden a helyén. Mondtam neki, hogy nem tesz senkinek se szívességet ezzel a folyamatos terhességgel, mert a teste teljesen összevissza van a hormonoktól, a méhe sose tud pihenni. Mióta is mesélem nektek ezeket a történeteket? Még nem voltam Edövel terhes és ö már akkor az volt. Akkor ez megy már több, mint egy éve...
:shock:

Most úgy döntöttünk a párommal, hogy szüneteltetjük a kapcsolatot. Aztán persze ember tervez, Isten végez.


Mentem dolgomra, puszi: én
Vendég
 


Barbi, erről csak az jutott eszembe, hogy van egy kétpetéjű ikerpár ismerősöm, akikről kiderült, hogy nem ugyanaz az apjuk, mármint dns vizsgálattal derült amikor váltak a szülők....hivatalos álláspont....
Örülök, hogy minden rendben a csajokkal!

Most csak ennyire futja....

Egyben levőknek kitartás!


<
sziszka78
Tolna
 
 


Szépséges jó reggelt!


minden idős kis mamijaink hogy vagytok? és a többiek?

mi tegnap gyógyultnak lettünk nyilvánítva, de bölcsis néni azt mondta az egész gyereksereg tüsszög prüsszög minden bacitengerben úszik.. szóval nem tudom csütörtökön vigyem e Zsigut.persze kell

nálatok a bölcsiben hogy van ez? betegen is mehetnek a gyerekek? mert itt a bölcsis nénik szívják egymás után a gyerekek orrát,, ők kenik a hátukat lefekvés előtt, adják a gyógyszert. eddig körülöttem bárkivel beszéltem, mindenki azt mondja,hogy náluk betegen nem lehetnek, és hiányzások is vannak dögivel..nálunk nem..pedig olvastam a falon függő szabályzatot,hogy nem mehet beteg gyerek.. a gondozók is már 3 hete betegek, úgy dolgoznak.. így mindig visszafertőződünk?

:cry: é én hiszek az erősödik az immunrendszere dologban..de ennyire?

Barbi barátnőd no comment

jöttök "haza"? :D

nagyon örülök a pozitiv fejlődésnek Eni körül!
Vendég
 


Kitti remélem már a karodban tarthatod a kiccsajt! :lol:


és képek Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is jól vagyunk, csak a két gyerek mellett nem sok időm marad - ma is csak azért jutottam idáig, mert Oliver hajnalban nem akart aludni. Most szerencsére szépen visszaaludt már, Laura sincs még fent. :)

Egyre jobbak a napok egyébként, Oliver jó kisfiú, egyre többet nézelődik. Tegnap voltunk Ringatón is mind a két gyerekkel, Olivernek is tetszett, nézte a sok gyereket, ahogy szaladgálnak, meg őt is körül ugrálják. Laura meg elkezdte énekelni - mondogatni a verseket, énekeket, amiket ott tanulunk.
Ma Laurával megyünk bábszínházas - kézműves foglalkozásra, múlt héten már voltunk, nagyon jó volt. A Bogyó és Babóca történetei vannak feldolgozva és a 20 perces bábozás után van egy kis kézműveskedés, múltkor pálmafát készítettünk.

Kismamák - kitartást az utolsó napokra és könnyű és gyors szülést!

Aproo - örülök, hogy jobban vagytok!

Laura felébredt, úgyhogy mennem kell...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Sziasztok!

Kismamiknak megy a drukk!!!!

Barbi: még nem jött meg a nadrág! :) Sajnálom a kruppozást! Átérzem a dolgot, Bence is hajlamos rá! Ahogy elkezd rekedni, kálcium és fenistil csepp! Most is köhögnek, és rögtön nyomom! Remélem megússzuk! Jobbulást!!!

Lányok, karácsony előtt kapok a magyar, de skót honokban élő barátnőmtől pár holmit, eladásra. Csinált egy albumot, ezek közül is lehet válogatni és ha van rá megrendelés, megküldi. Sok olyan van benne, amit itt nem is lehet kapni.

Akit érdekel valami, konkrétan, vagy a "régebbiekből" az írjon:

hsszilvia@freemail.hu

Köszi

Cím:

http://picasaweb.google.com/szilvia.bog ... saBiznisz#

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Sziasztok!
Még egyben :wink: ma megyek 12re nst , aztán dokinéni.
kb.2napja alig mozog a picuri odabent, tökre lelassult, tudom hogy ez normális de én bepánikoltam. Hirtelen olyan lett mintha nem is lakozna odabent senki csak a nagy súly. Szóval már nagyon várom hogy rámnézzenek. Sőt akár szülhetnék is nagyon bírnám!
Lusták ezek a csajok nem akarnak kigyünni :lol: :lol: :lol:

Ismerőseim meg a telepi lányok annyira aranyosak naponta hivogatnak és aggódnak értem mikor válunk már szét.
Most is pont hívtak , jön valaki látogatni. Majd délután helyzet jelentek :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


sziasztok

még mi is egyben, tegnap már 1 újjnyira nyitva voltam, de ki tudta a buksiját mozdítani a doki így hazaküldött,h max 2-3 nap vagy ha nagyon nem akaródzik neki kijönni akkor kedden reggel 7-re be a kórházba és burkot repesztenek főorvosi engedéllyel. :oops: :roll: :)
Mecsi nekem sem mozog annyit a csaje, de csak ma, tegnap az nst-n szülésznő tanoncok rakták fel a tappancsokat és sikerült a felsőt a csajszim térdére rakni, voltak is 104-es "fájások", csak úgy hullámzott a hasam, szóltam,h nem stimmt a dolog, akkor meg a fenekére rakta....

Boni nálunk is mindenki beteg a böliben, Levim már csak köhög, de járnak a gyerekek, nálunk mehet mindenki aki nem fertőző. tehát orvosi igazolással mehetnek náthásan a gyerekek. Dadusunk is beteg...
Zsigi is milyen nagyfiú már....

megyek eszek valamit és lefekszem aludni, valamiért nagyon fáradt vagyok, pedig ma csak 1x voltam pisilni és 3x keltem Levihez, egész jó éjszaka volt. :)

Zsófival mizujs? nagyon eltűnt....
makadu
 
 


sziasztok!

Kitti, rám Zsófira gondolsz, vagy Aproora!?

a 7vége nálunk mindig zsufi, így akkor nem igen vagyok gép előtt, 7főn itthon punnyadtunk, szenvedtünk az unalomtól, tegnap meg hajnalban mentünk anyósomhoz, mert pajzsmirigyes vérvételre kellett mennem, az utcsó pocakos kontroll! ;)

ma szintén itthon, és holnap, végre megyek dokihoz, streppto szűrésre, hátha mondd valami bíztatót! :)

én amúgy már nagyon unom! bocsánat, de ez most kikívánkozott belőlem... a köhögés, és folyamatos majdnem bepisilés, a nagy hasam, bár apa szerint lesz ez még nagyobb is, konkrétan olyan, mintha szét akarna durranni, pedig nekem még hivatalosan elég sok van hátra! :S szóval nem bánnám, hogy ha picit hamarabb jönne, de legyen egészséges! :) Benivel is nehéz, nagyon sokszor konok, nehéz vele, vagy felveszem, de abba meg már én rokkanok bele! :( na, csak túl leszünk ezen az időszakon, és akkor minden másképp lesz nehéz, meg új! :)

Barbi, örülök, hogy a suliban végre nem csak hülyeségek miatt hívnak be! :) Döncinek mennek a drukkok, hogy mihamarabb gyógyuljon. csak azt nem értem, ha ilyen rosszul van, akkor miért nem tartják bent!? Iminek utólag is boldog 6. szülinapot!!!

barátnőd nem semmi... de azért az is érdekes, hogy ennyi kudarc után a szervezete még mindig képes teherbe esni! mármint, hogy van érett petesejtje... azért ez valamit csak jelent!? vagy hülyeséget mondok!? azzal tökéletesen egyetértek, hogy baromság terhelnie az amúgy sem 100%-os szervezetét, és ezzel senkinek sem tesz jót, de mit tud csinálni egy kívülálló... mondjuk a férjének is lehetne annyi esze, hogy akkor felhúz egy óvszert, és ezzel óvja az asszonyt az újabb kudarctól, nem!? és most milyen kapcsolatot szüneltetettek a pároddal? ezzel a "barátosnédékkel", vagy a ti kapcsolatotokat!? :roll: :oops:

Boni, nagyon édes Zsigi! az azért durva, hogy böliben betegen is lehet vinni a gyereket, bár, ha jobban belegondolok... végülis, ez egy nagy "előnye" a fizetős, magán böliknek! itt ezek szerint nem kell orvosi igazolást vinni, hogy mi van a gyerekkel, mint az állami intézményekbe, és ezért is szimpibb a szülőknek, akik esetleg nem tudják hova tenni a gyerkőt, ha beteg! végülis... valahol érthető, csak ez a másik gyerekkel, szülővel kicseszés! nem tudom, én nem vinném Zsigit, de gondolom, hogy muszáj lesz, mert van más dolgod is, meg, ha már elkezdtétek, akkor nem szabadna feladni...

Kitti, Mecsi, Csutak Judit, tessék szülni menni! :) akkor én is úgy érzem, mintha haladna az idő... :)

Kitti, nálatok már izgi ez az 1 ujjnyi kinyílás... Mecsi, Te meg gyere a hírekkel ám este! nagyon izgulok értetek! :)

Mazska, jó, hogy jöttél! amúgy az ilyen Laurás progikra Olivért is viszitek magatokkal, vagy addig más tud vigyázni rá? tényleg, a szopi hogy megy nektek? jobban, mint anno Laurával? vagy tápiztok Olival is?

régen eltűntek, és dolgozó anyukák is bejelentkezhetnének néha! :(

Aproo, nálatok mi a helyzet? Zéti nekilódult gyarapodás ügyileg?

na, megyek, megnézem a tegnapi grace klinikát... miután a vészhelyzeten már tegnap jól kibőgtem magam, most majd meg ezen! :) hülye hormonok! :)

jajjj, még egy kérdés, a már újra babázó anyucikhoz! azt olvastam valahol, hogy 2010-ben, vagy talán már előbb is, az újszülötteknek automatikusan jár a személyi! ez tényleg így van? kaptatok ezzel kapcsolatban valamilyen infót?

sophie27
 
 


Sziasztok!

No, most akkor így sorban bejelentkezünk. Már megvolt ma az NST+FLO, és úgy tűnik, megint beelőzök pár kismamit. Kétujjnyira vagyok nyitva, és a köldökzsinór sincs jó helyen, holnap bevonulok, aztán megindítják a szülést. Kicsit bepánikoltam :roll: . Az utóbbi napokban nem nagyon akarok szülni, parázok rendesen :cry: . Gondolom a jövő hét közepén már itthon leszünk, akkor jövök.

Judit

Kép
Kép
csutak33
 
 


Zsófi a flúgos barátnömmel. A párommal semmi gond, tök normális mostanában. :)
Vendég
 


Zsófi épp az jutott eszembe, hogy spontán babánkkal én is itt tartanék már ha velünk marad :cry:
Vendég
 


Judit, de izgi... mikor indítják? :roll: Drukkolunk!!! :D :D

Boni, pozitív gondolkodás, tudod :wink:

Minden kismaminak kitartást kívánok!! Mecsi, néztem picasán Neked is milyen hatalmas pocid van :lol: Nem csodálom, hogy már nehezen bírjátok...

Iminek sok boldogat még!!!


Zsófi, szerintem nem automatikusan jár, csak ingyenes, de nem tudok biztosat, enyémeknek még nincs...

yuyu79
 
 


Judit, hát akkor egy kalappal holnapra, reméljük, hogy nem indul meg akkor már magától, ha gond van a köldökzsinórral... :S ez mit jelent amúgy? na, de a lényeg tényleg a pozitivitás, így minden okés lesz holnap! ha tudsz, üzenj valakinek, ha már túl vagytok rajta, szívesen leszek hírhozó, ha még megvan a számom! ;)

Barbi, okés, hirtelen azt hittem, hogy nem szeretnétek már több babót... :oops:

Boni, na igen... nekem is eszembe szokott jutni "ketteske", ő augusztusi lett volna, lassan talán 3 hónapos, de tényleg igaza van Julcsinak, csak pozitívan! nem szabad azon keseregni, ami nem jött össze, mert akkor csak ezen kesereghetnénk örökké! szóval csak előre kell nézni!!! ölellek!!!

Julcsi, köszi a személyis infót! igen, azt tudtam, hogy elvileg ingyenes, akár Beninek is az első, de 2 vagy 3 évente újítani kell, ami meg már pénzes...

sül a banános-zabpelyhes muffin, mint uzsonna, bár nem vennék rá mérget, hogy Beni megkóstolja, de talán mégis!

sophie27
 
 


Judit! Mennek a drukkok!

Barbi! Boldog szülinapot Iminek!

Boni! Még mindig imádom Zsigid fotóit! :D

Zsóf! Kitartás! GOndolom, hogy nehéz a vége, de vhogy csak ki kell bírni!

Nálunk megint hisztis éjszaka volt. Kezdek kiakadni. Ilyet régebben azért nem csinált RÉka. Most meg zsnórban ez a 3. vagy 4. éjjel:
Felébred rendszerint f2 körül, kiabál, hogy "aja". Mire beérek, majdnem sír, ha közelítek, megpróbálom ölbe venni, rúgkapál ordítani kezd. Közben tudom, hogy pisilnie kell, és ha hisztizik, akkor tuti be is csorog neki. És azután még durvább hiszti következik, mert gondolom szégyelli magát. Úgyhogy ma egyszerűen felnyaláboltam, és ráültettem a bilire, miközben hisztizett. Közben hajigálta el a Kócost, meg a cumit.Aztán még ordított vagy negyed órán keresztül. Ha mondom, hogy kimegyek, még jobban ordít. De azt hiszem holnaptól pedig ez lesz: gyors bilire ültetés után ha ordít otthagyom, és addig ki sem engedem, és be se megyek míg le nem higgad. Úgy érzem, ha ráhgyjuk, csak rosszabb lesz. Szerintem csak annyi van, hogy felébred arra, hogy pisilnie kell, de mivel nagyon álmos, ettől baromi rosszkedvű. Na de én se ordítom fel az egész házat mikor éjjel kimegyek pisilni?! És ő is tudott régebben kómásan egy hang nélkül bilizni éjjel. Akkor meg mi a baj?
Komolyan mondom, elegem van. Mit lehet ilyen helyzetben kezdeni? Van másnál is ilyen? BOni te mondtad, hogy Zsigi is csinálja a feszkót néha éjjel, mióta bölcsizik....

Na bocsesz, hogy kibuktam, de ez elég volt az elmúlt pár napra...

Itt van apum az embereivel, végre szigetelik a házat....

panna1
 
 


Na hát én itthon, még egyben! Dokinő szerint nem is szülök még a héten, zárt vagyok és kb 3500g-ra mondta a kiscsajt, de ez meg olyan hasraütök szerűen mondta . Bár megnézett UH- 1perc alatt, feje megvan, keze, lába mozog jó kész. Ebből honnan tudná hogy mekkora lesz. ?! Na mindegy. Szóval várunk, aztán jövőhéten csütörtökön találkozunk ha addig semmi, de én nagyon remélem hogy addigra kibújik a kis hamis. Vasárnap apának szülinapja lesz úgyhogy főleg!!!!

Kitti tőled megkaptam az üzit, Boni tőled nem jött mail :(

Nálunk a bölcsibe az egész csoport taknyosan járt, sztem pénteken megyünk mi is .

Jó éjt! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Zsófi azért neked más a helyzeted, mert lassan a karodban tarthatod a picurit :lol:

MEcsi nekem a kimenőben ott van, megnéztem mail címet is az is stimm..tanulókártya a cim.és bonikos emailről küldtem..

tegnap mondtam Zsiginek,hoyg ma bölcsibe megyünk.. este olyan patáliát csapott megint elalvásnál :cry:
majd meglátjuk...
Vendég
 


Boni, okés, igazad van, nem akartam a lelkedbe gázolni, csak tudom, hogy nekünk is várnunk kellett volna még, de mi nem így döntöttünk, ami persze elsülhetett volna rosszul is, de szerencsére nem így lett! bár vannak horror sztorik így a vége fele is, de ilyesmiken nem is gondolkozom! :oops:

Panna, hát, szerintem simán lehet a bölcsitől az éjszakai hiszti, legalábbis logikus, mert lehet, hogy azt hiszi, hogy nem vagy ott, és belehergeli magát. nem!?

a terhességgel igazából csak az a bajom, hogy köhögök is, és ez nagyon kiveszi az energiámat... szóval, ha nem lennék "beteg", egy szót sem szólnék, mert amúgy meg jól bírom még szerintem.

Mecsi, beküldjem akkor apával valamelyik nap!? dokinő az uh-t nem nagyon vitte túlzásba... :( Áron mennyivel is született!?

sophie27
 
 


Sziasztok!

Kismamik kitartás, már csak pár nap...vagy annyi sem!

Olvasni olvasok, csak egyszerűen mindig az ölemben van Zéti, így nehéz írni, a délutáni alvások is csak ölben mennek, így du.5kor sikerül reggelizni általában. Marha egészséges ám, és sajna nem is látszik, mert ugye este pótlom az egész napot.
NA, de mindegy, édesek együtt, ez a lényeg.
Kajaügyileg meg vannak, jobb és rosszabb napok is. Tegnap majdnem felmondtam, egész nap 20 perceket aludtunk ami pont arra volt elég, hogy egyre idegesebb legyen, így estére az én mindig nyugis babám egyhuzamban ordított 2 órát.
ÉS szombaton keresztelő, ezt kell(ene) szervezni, miközben Péter nincs itthon, eléggé viccesen állunk pedig jön vagy 60 ember, mert duplakeresztelő lesz.

Zsófi, tényleg, végül mi lett a tanulókártyákkal? Tesód kinyomtatta?
Mert ha nem akkor lehet, én is elkérném mégegyszer, hátha sikerül valahol megcsináltatni....


Felicitas Benneteket nem keresett meg az állatvilágos A4es képekkel? Sztem marha jó ajánlat, de ha megérkezett, mad beszámolok, milyenek...

ÉS egy ajándékötlet karácsonyra: http://www.iteddy.hu/
Unokatesónk ezt kapta egy éve, úgy, hogy előre megvették, és mindenki rámondott egy mesét a családból, Szutyejev, Marék Veronika, stb....hát, rettenetesen élvezi, hogy a nagyik, unokatesók hangján mesél a mackó!

Na, lépkedek.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aproo, itt vannak a szekrényben... :S sajnos a laminálást nem tudom megoldani! de a kinyomtatott cucc itt áll, szerintem már több, mint 1 éve... :oops:

ez a maci nagyon cukker! nem tudom mondjuk, hogy élőben milyen lehet, majd talán meglesem valahol! szóval, ha a gyerek ledobja, vagy ilyesmi, ne lesz baja!?

sophie27
 
 


Sziasztok!

Zsófi, Oliverre most anyu vigyázott, amíg mi oda voltunk Laurával, de ha nem tudom megoldani, hogy vigyázzon rá valaki, akkor eljön velünk, mert Laurának meg tetszett nagyon a bábozás, kézműveskedés. Szerencsére a Ringató meg jó mind a két gyereknek már. :)

Én csináltattam személyit mind a két gyereknek, automatikusan nem jár, de ha bemész az Okmányirodába megcsinálják gyorsan. 3 évig érvényes és ingyenes volt. (Kedden megyünk Tallinnba, kíváncsi vagyok milyen lesz az út a két gyerekkel...)

Köhögésre próbáltad a vöröshagyma teát mézzel? Nem a legjobb az íze, de legalább használ...Van egy homeopátiás Stodal nevű szirup is, az is elég jó volt.

Panna, nálunk is vannak ilyen éjszakák, nálunk ilyenkor csak az segített, ha Laura átjött hozzánk egy kicsit az ágyunkba (pedig nem szokott velünk aludni). UTána később visszament a saját ágyába. Nálunk általában akkor volt ilyen, amikor nem én fektettem le és hiába ment át az apukája, az sosem volt jó, csak anya. Lehet, hogy a szeparációs félelemnek egy fajtája.Most mindig figyelek rá, hogy ha apa fekteti is le, akkor azért még bemenjek hozzá egy puszira, mielőtt elalszik.

Kismamák - kitartást, reméljük mostmár hamarosan kijönnek a babák!:)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


csajok tegnap bölcsibe megyek Zsigáért, erre mivel fogadnak?

raktunk Zsigára pelust, mert nem szól ha pisilnie kell és egyszer bepisilt! :twisted: már régóta nincs rajta pelenka :cry: már délutáni alvásnál sem :(


ja esti délutáni elalvás nem volt vészes, éjjel viszont ismét felkelt és kiabált,hogy anya hol vagy anya hol vagy? amikor bementem: menj innen anya menj innen anya.. kijöttem anya hol vagy? gyere anya

:cry:

Mazska jó utat! :lol: ez a bábos fogl.hol van?

Aproo remélem lassan már beáll nálatok a normál kerékvágás! keresztelő szervezéshez kitartás!


ez a maci édes, de asszem nálunk hamar tönkremenne...
Vendég
 


Barbi: megjött a nadrág, köszönöm!! Megírod emailben anyukád címét, ahova küldjem a pénzt? És a pontos összeget is írd meg légyszíves. És hogy miben küldjem? Euro? Kösziiiii még egyszer!

Boni: tényleg durva ez a bölis pelus sztori! Nagyon sok ilyet hallok én is! De nekik ezt nem szabad megtenniük! Kényelem. Légy erélyes és határozott, hogy nálatok már volt eredmény és nem visszafelé szeretnél haladni, hanem előre. A pisis ruhát úgy is Neked kell mosni.Ez meg természetes, hogy bekerült egy közösségbe, új dolgok jöttek az életében és ez ilyen változást hozott. Ez van. Légy kemény!!

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


jó reggelt! benéztem, hátha van hír a mindennapos kismamijainkról... Kitti, Csutak Judit, Mecsi!? nincs baba még sehol?

Boni, nagyon durva, hogy visszaadták a pelust Zsigire! egyetértek Szilvivel, mondd meg nekik, hogy ne tegyék, mert így csak visszafejlődik a szobatisztasága a gyereknek! :twisted:

Mazska, tök jó, hogy tudtok progit csinálni kettesben is Laurával. szerintem nálunk is ez lesz, mert így talán jobban el tudja majd fogadni Beni is a tesót.

nálunk egyébként semmi különös nincs. én még mindig köhögök, de azt hiszem, hogy ezt már kifejtettem bővebben, Beni jól van, nagyon eleven, és mostanában eléggé hisztis, ilyenkor próbálok nem tudomást venni róla, de sajnos sokszor felmegy a pumpa nálam is, mikor olyan dolgok miatt hisztizik, amit amúgy sem szoktunk engedni neki... ez van! gondolom, hogy lesz ez még rosszabb is! :S

a 7vége elég sűrű lesz, mert ma van apa szülinapja, így ma anyósomnál eszünk, holnap meg anyuéknál ünnepelünk, legalább főznöm nem kell! :)

megyek reggelizni azt hiszem, mert a kis mókus a hasamban már nagyon mocorog... :)

szép 7végét mindenkinek!

sophie27
 
 


Sziasztok!

MI is jól vagyunk, csak mire hazaérünk 5 óra, mire főzök, kicsit rendet rakok annyira elmegy a nap, hogy már semmire nem jut idő. De nem panaszkodás, nagyon élvezem. Tegnap délután bábelőadás volt, a Vajaspánkót adtuk elő a gyerekeknek (Enikő is ott volt) Aztán tartottunk egy kis csapatépítőt a főnökömmel :) A gyerekeknek betettünk a laptopon egy mesét (amióta ide járunk Málna alig néz tévét, és imádom a dolgot) Mi pedig kinyitottunk egy jófajta vörös bort, és iszogattunk egy kicsit, nagyon jól sikerült. Aztán apa jött, és hazavitt bennünket, így vezetnek sem kellett :D
Viszont ilyen nem volt, amióta itt vagyok a fórumon, hogy van olyan nap, amikor már olvasni sincs energiám, de ígérem nem tűnök el, biztos jövök rendszeresen, csak nem biztos, hogy naponta :)
Heti egyszer tartjuk az apa napot, ez is nagyon bevállni látszik, Málnus imádja ezeket a napokat is, olyankor apával csavarognak egész nap :)

Apró, örülök, hogy kezdenek rendbe jönni a dolgok Zétivel!

Kismamik, jelentkezni!!!

Boni, mit szóltál hozzá, mármint a pelushoz kapásból...mert nálam is kivágná a biztosítékot.... Sajnálom az éjszakákat, ilyenkor ezt meddig csinálja? Nálunk csak akkor van ilyen, ha apa megy be helyettem...

Panna, hogy alakulnak az éjszakák? Bevállt, hogy kijössz? Ez elég durva lehet :oops:
Mazska nektek jó utat, ha addig nem jönnénk, biztos minden rendben lesz, érezzététek magatokat nagyon jól!

Zsófi, finom lett a muffin? Lehet, hogy érdekelne a recept, ha jó lett...enyém gyerek is muffinos....

Dia, neked a meló? Tetszik? Sikerül a bölcsi dolgot megoldani?

Most mennem kell, árul itt egy csaj a városban dr. puntó cipőket háznál, nagyon jó áron, vízálló téli bundás hótaposó 4000, megnézzük, mert 24-től indul, és nekünk 23-as a lábunk, de szerintem nem baj ez az egy méret.....becéloztam....

Várjuk a babákat, és a képeket :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Én kismami még itten lenni 2in1, pedig 3napja nyomom a km-eket+ lépcsőzök mert lift még mindig nincs hogy a ........... cenzúra!
szóval még nem mentem szülni, de a mai séta után azért elég sokat fájdogáltam. A Wekerle játszótéren voltunk nagyon jó kis hely!!! Érdemes kimenni! Határúttól nem messze van!

Most nincs időm visszaolvasni bocsánat , majd bepótolom, de van vendégünk is , a drága uramnak holnap szülinapja van úgyhogy remélem kicsilány is készülődik már valamire!

Ezt nézzétek meg mindenképp!
http://www.dailybest.hu/pixar-partly-cloudy/

Jó éjt!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Mecsi én imádom ezt a rövidfilmet. Egyszer régen már én is belinkeltem, de nem vett senki se róla tudomást, pedog annyira tündéri!
Vendég
 


Lányok nincs időm, folyik a vizem, fájás volt 1órig reggel 20percesek, azóta semmi. Bevonulok aztán majd jelentek !!!

Drukkoljatok hogy ne szenvedjek sokat!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Mecsi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


sziasztok!

naná,h én voltam az első és utolsó leszek... :roll: :lol: :lol:

Mecsi megy a drukk.
Mi még mindig egyben, de veszettül szenvedek, rettentően szúr a hasam és jönnek a jó kis fájások, de mindig elmúlnak....így nekünk marad a kedd.
megyek is aludni, ma szinte egész nap alszom...őrület.

bocsánat,h nem reagáltam :oops: :oops:
makadu
 
 


Húúú de izgi :D :D Remélem azóta már meg is születetett Esztike :D Ki hozza a hírt?

És mi van Juditékkal? Ha minden rendben, lassan ő már otthonról kell hogy jelentkezzen, nem?

Drukkoljatok, hogy Petim ne legyen beteg... Hajnal 4-től nyűglődött szegényem, reggel volt láza, kapott kúpot, azóta a kedve is jobb, most meg alszik. Remélem csak a foga, mert már régóta úgy látom, hogy felül meg van duzzadva az ínye.

Barbi, én is láttam már ezt, biztos elfelejtettem reagálni, de tényleg cuki :wink:

yuyu79
 
 


Kitti, Nektek is mennek a drukkok ++++++++++ Keddig sincs már sok, hamarosan különváltok Ti is :wink: Pihenj csak előre, amennyit tudsz :) Aztán ki tudja, hátha mégse várja meg a lányka a keddet :wink:

yuyu79
 
 


sziasztok!

Mecsi nekem is üzent, azóta nem tudok róluk semmit. remélem, hogy jól haladnak, bár, ha emlékeim nem csalnak, Áronnal is szenvedett eleget... :S

mennek a drukkok!!!! Eszti baba bújjál ki hamar! ;)

Kitti, nem semmi, hogy még mindig egyben vagytok! :( elhiszem, hogy mennyire kivagy már, de, ha kedd a végső dátum, az sincs már messze! kitartást, pihizz, amennyit csak tudsz!

Julcsi, Petinek jobbulást! reméljük, hogy tényleg csak a foga, és semmi más!

mi most anyuéknál, most ebédeltünk, kidurran a hasam... amúgy is, de most még rá is zabáltam!

Benit elaltattam 2 után, ma is durván sokáig aludtunk, ő majdnem 10-kor kelt! tegnap este is nagyon későn feküdtünk le, ma már jó lenne visszaállni a rendes kerékvágásba. holnap apa szabin van, megyek szerintem vérvételre hajnalban, meg 1-2 ügyet intézünk a városban.

megyek a novemberi fórumba is beleolvasok, mert ott is hullanak már a pici babák! :)

sophie27
 
 


Sziszka,

http://www.mindmegette.hu/bananos-zabpe ... fin.recept

én ezt csináltam, de ezt is próbáltam már régebben, és ez is finom volt nagyon

http://www.tutireceptek.hu/bananos-zabpelyhes-muffin

örülök, hogy jól vagytok, és, hogy tudtál jelentkezni a meló mellett!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Örömmel tudatom minden topiktársammal, hogy megszületett Varga Mira Eszter ma du. 4.45-kor, 3330gr és 56cm.
Sok sok Boldogságot és tejcsit neki!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


NA, én vmi napsugaras színnel akartam, erre ez sikeredett....na nem baj, a lényeg, hogy végre végre elkezdődött a kiscsaj-dömping...

a fiam meg megesz vacsira ha nem sietek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


sziasztok!

látom Aproo beelőzött, de nem baj! a lényeg, tényleg az, hogy végre megszületett az első kiscsajszink, hosszú idő óta! :)

Mecsi, nagyon sok boldogságot a teljes családnak, jó egészséget, és még több tejcit a kisasszonynak! gratula nektek!!!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Mecsi,
Ezer gratula nektek!!! :D :D Akkor apával egy napon született a kis Mira??? :wink: Sok sok boldogságot nektek!!

Kitti,
Nektek is drukkkk!!!

Szisz,
Köszi kérdésed, igen, már beleszoktam a melóba, talán a vezetésbe is, csak hát most jön a rossz idő, kicsit tartok a hótól....
Amúgy meg a nagyik nagyon sokat segítenek, 2-3x is elhozzák Virágot egy héten a bölcsiből, nekem csak 1-2x kell de ilyenkor mindig utolsó szegénykém, pedig volt már hogy fél5-kor már ott voltam és sehol már senki. De ez van, nem tudok ezzel mit csinálni. Majd ha ismét itthon leszek Virág nem lesz sosem az utolsó többé :wink:
Amúgy nagyon jó ötlet az apa nap! Biztos jót tesz Málnusnak és apának is. Hmmm, lehet, hogy mi is bevezetünk valami hasonlót...

Pocim már nekem is nő rendesem, ilyen hasam Virág-al 4-5 hósan volt. Ja és a legjobb, hogy már érzek mocorgást!! Olyan jó! :D
Íme egy kép a pocilakónkról, aki még nem látta a facebook-on:wink:
Kép

Kép
Kép
dia123
 
 


És egy mai kép Virágról, ő maga vette fel, nem én kértem rá...
:wink:
Kép magas sarkúban :)

Kép
Kép
dia123
 
 


Gratulálunk a kis Esztihez - sok boldogságot és tejet a kishölgynek! :)

Zsófi - Oliver szopizik, plusz kap kiegészítést is. Talán egy kicsit jobb a helyzet, mint Laurával, de nem fejek és nem is csinálok vele semmit, amíg van kedve, addig szopizik majd.

Boni - a Wekerlei gyerekházban van a bábos program és sok más bölcsis program is. A játszótér is tényleg nagyon jó ott.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Mecsi szívböl gratulálok, nagy vagy! Várjuk ám a képeket epedve!
Legyen szép elsö közös estétek, ismerkedjetek. :)

Kitti mi zújs? Nem kaptál még kedvet? Jó, jó, tudom, az albérlöd dolga a kiköltözés... :)

Ha már a babás témánál tartunk. Meséltem már a fejleményeket a tudjátok melyik barátnömröl? Mint ismeretes, olyan 3 hete elvesztette a babát és küretje volt. Na most jön a csoda része, mert akkor már párhuzamosan terhes volt egy fiatalabb magzattal, mely most 7 hetes. Senki nem érti, hogy ez hogy lehetséges. Számomra csak egy hihetö magyarázata van: méhrendellenessége van és kétszarvú a méhe. Van ilyen, a nök max. 3,2%át érinti. Kicsit kiakasztott, mert vettek a ki tudja meg fog-e születni dednek egy vadi új luxus babakocsit pelenkázótáskával szük 700 Euroért, továbbá teljesen elkapta a harci ideg, hogy neki kislánya lesz és veszi a sok rózsaszín cuccost. Ezt a babakocsis témát nem egészen értem, hiszen semmi sem biztos, másrészt a 3. gyerekének is új kocsit vettek anno, amit most mi örököltünk meg, de azt is már olyan késön vették, hogy jóformán nem is volt használva. Minek kellett egy új? Megint görcsei voltak és vérzett, volt tegnap dokinál és minden rendben, hetente kell mennie uh-ra hozzá. Erröl mesélt a telefonban. Még jó, hogy ültem.

Meg azt is el akartam mesélni, hogy megnéztem egy másik ovit is, ami az elözönél egy utcával közelebb lenne. Sok jót hallottam róla, de eddig nem vitt rá a lélek oda is elballagni és aztán csalódni. Most rászántam magam és kellemesen csalódtam. Egy csoportos, mint anno a megszüntetett ovink, ahová szívesen jártak a gyerekek. Nagyon kedves és normális a személyzet, kiegyensúlyozottak és felszabadultak a gyerekek. A nevelönö azt mondta, hogy ez nem ovi, hanem egy nagy nagyszoba. Na ez már jól is hangzik. Az irodába mentünk beszélgetni és az adatokat felírni, nem zárta ki a gyerekeket, nem küldte el öket, hanem hagyta, hogy körülöttünk tomboljanak. Jól kiveséztük a másik oviból való kilépésünk okait és ö is teljesen így látja belülröl is, hiszen ö ismerte már a gyerekeimet onnan, mert hetente egy napot pont abban a csoportban segít ki, ahol mi is voltunk. Most már csak várni kell... :)

Megyek hunyni. Kicsit le vagyok amortizálva, mert Dönci után Regö és Edö is kruppos lett minden lehetséges óvintézkedés ellenére. Napközben még csak istenes volt, de már elöre félek az éjszakától, a sokadik nem alszunk éjszakától. Ma éjjel is az volt a müsor, hogy próbáltam a két fertözöt Edötöl távol tartani, de mindegyiket ápolni ill. szoptatni, de ez a jelek szerint sajnos Edönek nem jött be. Ilyenkor nagyon egyedül vagyok. A párom ugyan egy pillanatra megébredt, mindjárt segít, csak egy kicsit magához kell térnie. Röpke 5 órával késöbb már fel is kelt, akkor már reggel 9 volt...

Aztán tegnapelött megint jól megszivatott. Elment a másik szerelnivaló autóért az isten háta mögé, elvitt szinte minden fontosat magával, csak pénzt és bankkártyát felejtette el ill. azt, hogy a kocsinak tökéletesen üres a gyomra. Egy darabig próbálkozott hozomra kuncsorogni a benzinkútnál, de senki se szánta meg, így este 10-kor magából kikelve üvöltve hívott fel, hogy pattanjak kocsiba és menjek érte, mert ö ott reggelig meg fog fagyni, a taxi sokba kerül, feketén meg nem akar metrozni... A gyerekek elött negyed órával aludtak el. Kérettem magam egy kicsit had szenvedjen, de elmentem érte, mert nem akartam megözvegyülni. Most neki kéne nekem segíteni, csak hát minden más fontosabb. Ennyit erröl.

Ja és tegnap volt a szezon utolsó bazárja. Egy nönél 10 Euroért nagyon frankó kisfickó ruhákat kaptam Edönek egy halommal. :)
No meg cipöket garmadában.

Megyek most már tényleg, minden nyugodt perc aranyat ér. Dönci mindig megébred fél éjfélkor, addig alhatok, ha Edö is úgy gondolja.

Jó éjt!

Barbi
Vendég
 


Mecsi Szeretettel gratulálok Nektek! Apa szép ajándékot kapott!

gyönyörű neve lett a kislányotoknak!

Dia Virág irtó édes!Zsiga apja cipőjét szokta felvenni, nekünk is van hasonló képünk róla :) és aki pocaklakó is :lol:

Mazska ja értem :) jó utat Nektek!

Barbi ez az autós sztori dujva

ja Mecsi által belinkelt cuki videót én most láttam először, így tuti biztos valahogy véletlenül átsiklottam amikor te raktad be. bocsi :oops: jobbulást a gyerekeknek!

Julcsi Peti ugye nem lett beteg?

Szisz örülök,hogy jól érzed magad! :lol: nálunk apa akkor vigyáz Zsigámra amikor színházba megyek.. mostanában havi 2szer :oops: :lol:

éjszakáink katasztrófák, illetve a legújabb: Anya menj innen apa hol van? nem engedi,hogy hozzányúljak.. persze ha apja bemegy akkor egyből csönd van :cry: kicsit rosszul élem meg én is...

bölcsibe viszont nem sír, sőt mondogatja,hoyg megy..mert anya apa dolgozik.. nem értem..
Vendég
 


Sziasztok!

Mecsi: szívből gratulálok kicsi lányotok érkezéséhez!! Akkor kiegyenlítődtek az arányok!! És hogy egy napon született apájával, ez külön mázli és boldogság!!! Mira vagy Eszter néven fut a kiscsaj?

Mazska: nektek jó utat kívánok! Még nem érkezett meg az utalás, de holnapra biztos itt van. Szólj, ha küldhetem!

Barbi: nagyon sajnálom ezt a krupp dolgot! Tudom, milyen szar ez! Bence is hajlamos rá! Hideg levegő, calcium, fenistil csepp nekünk mindig segít! Sőt, ha már elkezd Bence köhögni, főleg rekedten azonnal adom ezeket! Gyógyulást!!
A barátnőd esete durva. Szerintem sem igazán normális ez. És ha meg is marad a baba, ki tudja, milyen károsodás érte a másik baba kürete közben? Jesszus! Miért ragaszkodik ennyire, hogy még egy babát szeretne? Azért ésszerű határokon belül kéne valakinek babát vállalni! Ilyen háttérrel!!
Írtam, de lehet nem olvastad. Megjött a naci, köszönjük szépen! Teszik nagyon! Írd már meg emailben légyszi (vagy itt priviben) anyud címét, ahova küldjem a pénzt. És hogy pontosan mennyit. Kösziii!

Boni: elhiszem, hogy rosszulesik a dolog. Úgy látszik, valami van a levegőben! Bence is mostanában nagyon apás! Ha nincs itthon, kiveszi pl. a cipőjét a szekrényből és pappázik (pappának mondja apát). Pedig tökre anyás, de most ilyenje van.
Az viszont jó, hogy nem sír a bölibe. Akkor beszokott! :)

Dia: nagyon ari "ketteske" baba! Rakjál pocifotót! Irigyellek a nagymama segítség miatt. Nálunk erre nem sok esély van. Ezért nem tudok a három gyerek mellett 8 órás munkát vállalni. Ez van sajnos! :(

Na megyek reggeliztetni.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Szívből gratulálunk Mecsiéknek, minden jót kívánunk :!:

Peti jól van, azóta semmi baja, de a foga sem bújt még ki :roll:

Dia, jók a képek :D

yuyu79
 
 


Barbi, jobbulást a srácoknak :!:

yuyu79
 
 


Julcsi: örülök, hogy Peti nem lett beteg!

Barbi: megkaptam a leveled, köszi! De kimaradt belőle a pontos összeg! :) És megyek úgy néz ki délelőtt a postára! Írd meg légyszi mielőbb! Kösziiiiii

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?