Új privát üzeneted érkezett!

Virag, mit jelent az, hogy potyognak a novemberi babak?? Mar meg is szulettek????! Nem semmmi!!!!!!!
Vendég
 


Bogi, persze, hogy segítek Neked! De többektől megkaptam, hogy túl problémás voltam és néha túlzásokba estem... :oops: de mint írtam (nem tudom, hogy ettől-e), de nálunk nem volt éjszakai sírás. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Igen, azt jelenti, hogy egy kicsit előbb jött pár baba! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Kicsit????!!! Akkor mi a nagyon???!!!!
Engem nem zavar ha problemasnak mondanak majd. A gyereknek ne fajjon, en meg majd eszek meg eleget!:)
Vendég
 


jó reggelt! vagyis jobb reggelt!!!

tegnap eldöntöttem, h ma alszunk a babámmal, erre úgy kidobott az ágy! pedig tegnap kivasaltam este az uram ingjét, h reggel csak félkómásan egy pisijáratot kelljen tenni, majd vissza a szunyába. de nem csukódott a szemem.

szerintetek mi a legútálatosabb házimunka? szerintem az ágynemű le és felhúzása. na én már túl vagyok a lehúzáson, már megy a mosógépben.

mai program?

én most megyek hajatmosni, meg megyek élek egy kis társadalmi életet a piacon. a férjecském jön már délre haza.-állítólag. még nem tudom, h mit főzök.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csok Mindenkinek!

Kati, Te is koran keltel! En is!:) Latod, ilyen ez. Ha az ember rakeszul, tuti nem ugy sikerul, mint ha nem!:)
Nalunk F1 nezes van, vagyis lenne ha menne a futam. En meg agyban, eppen a kavem iszom.

Nika, befejeztem a szulcsi felcsit is 2 napja. A 7. evad 5. reszenel. Otthon hol tart a sorozat? Egyebkent sztem egyre pocsekabb. Az elso 1-2-3 epi meg jo volt de pl. 5-6 az valami sz.r. Nem tudnak mar mit kitalalni, inkabb olyan mar, mint egy szappanopera, foleg ezzel a gyerekcseres dologgal....nem tul eredeti, meg ez a gyilkososdi is eleg bena volt, legalabbis ahhoz kepest ami az 1-2-3ban volt. Most meg Susan kurvalkodik, hat...mit mondjak ez is eleg bena, engem ez a no egyebkent is idegesit, annyira szerencsetlen, hogy hihetetlen.:):):) Nem tudom de ezt a karakter en nem csipem es most O van kozeppontban. aaaaaa.

Csajok, kicsiket sajnaljatok mar legy sziii!! Most mar itt van piri.

Kati, ma nem csinalok semmit, fodraszhoz megyek majd 1 orara, aztan kidzsuvazom a furdoszobat+fozok valamit de mar ugy unom ezt a fozest is, ma megint nem tudom mit ennenk, nem kivanunk semmit. Lehet nem is fozok majd valami mas kajcsi lesz.
Vendég
 


Jóóóó reggelt!

Csatlakozom hozzád Kati, most én se aludtam sokat... 3:20-kor volt a pisijáratom és persze felébredt Gergő és még vagy egy órán keresztül bulizott... nem tudtam visszaaludni csak valamikor fél 6 tájékán, de az már csak ilyen felszínes alvás volt. Apa 7-kor fent volt és ilyenkor annyit bír forgolódni meg minden, hogy képtelenség mellette aludni. Fél 8-kor meg Bence is megérkezett...
Most, hogy megittam a reggeli kávémat már jobb a helyzet, kinyíltak a csipáim. (Hú de fog hiányozni pár hét múlva ez a reggeli kávé...)

Bogi, nem kicsit, NAGYON sajnállak a h@lye piri miatt... puszika Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi ma megyünk a szüleimhez kajálni, mert a héten volt az Anyukám névnapja és meghívott bennünket. Vadast csinál. Nyami-nyami...
Előtte meg elmegyünk a temetőbe a férjem Anyukájának a sírjához, mert Mindenszentekkor én már lehet hogy nem megyek sehova... meg akkor annyian vannak a környéken, hogy csak baromi messze lehet leparkolni és még ha 2in1 is leszek, annyit gyalogolni már nem tudnék.
Délután meg vasalás lesz és kert rendezgetés.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


A novemberiek közül van pár baba, aki csak 1-2 héttel jött hamarabb a kiírtnál, de sajnos olyan is van (egy ikerpár), akiket muszáj volt kivenni a 32. héten... :? Ott az egyik babóca jól van, nemsokára mehet haza a kórházból, de a tesója életéért küzdenek az orvosok, mert neki nem működött rendesen a méhlepénye és emiatt nem fejlődött rendesen... olyan 900 g körüli súllyal született... szóval Érte mennek az imák...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


(ez 2x ment el mert sz@rakodik a vezeték nélküli hálózat itt fent az emeleten...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati: ez tényleg a ti választásotok de nekem a Zsófi sokkal jobban tettszik én arra szavazok :)

X faktor: na a csajok múlt héten sokkal dívásabbak voltak mint most amikor az volt a téma.én a nyári testvéreket ejtettem volna most ki ha a teljesítmény alapján kellett volna ejteni.A kedvenc számomat énekelték és hogy milyen űber hamisan el sem tudom képzelni.Még én is tisztábban énekelem pedig én nem vagyok mindennap énektanárnál stb.
Mondjuk Fannika meg alapból irritál a nyávogós hangjával.Nem igaz hogy ének közben nem hallani a nyávogást mert aki nem hallja az menjen fülészetre.Király Norbi nagyon ász és ez a szám is nagyon illett hozzá.Tudjuk hogy nem tiszta a hangja de amit csinál az szórakoztató. amúgy nekem a kedvencem a Wolf Kati a csajok kötül és a pasiknál meg a Vastag Tomi az öcsike

Bogi: szülcsit én a s0704-nél tartok itthon a 6. évad megy valahol a közepe felé tartanak.
Sajnálom pirit de tudod majd együtt erősítjük egymást :):) hajrá következő hónap.

mi is megyünk mamához m,ajd délután jövök puszika

nika70
Salgótarján
 
 


bogika! sajnálom h megjött!:(((

sztem legjobb a Veca, kedvencem, aki most szült,most nem ugrik be a neve, és imádom Norbit!

mi anyuékhoz megyünk ebédelni, húsleves, oldalas.nyámm

már megint elfelejtettem megcsinálni a tesztet, akarok még van itthon, na majd holnap reggel, igaz, ha most éjjel nem voltam kint 5ször pisilni akkor egyszer sem.:)

KépKép
dike
 
 


Lányok, lehet, hogy találkoztam a nyákdugóm egy részével... nem vagyok benne biztos, mert Bencénél valószínűleg csak a szülőágyon jött ki... na, szóval délelőtt alig tudtam menni a temetőben, minden bajom volt, marhára nyomott, húzott a hasam és most délután jött ki egy kisebb fehéres-sárgás nyúlós valami... :shock: :shock: :shock: Ez persze még nem jelenti azt, hogy mindjárt szülök, de azért kezd izgi lenni a dolog... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


húúú virág tényleg izgi :):):):) végülis betöltötted a 37. hetet innnetől már nem számít koraszülöttnek nyugodtan szülhetsz bármikor már egészségesek a babák :)

nika70
Salgótarján
 
 


jajj, Virag, de szeretlek!!!! Mondom ugye, 38. het lesz ebbol!!:)
Vendég
 


Sziasztok!!!!!

Kis életjel!

Megvagyunk ám,már 1hete nem jártam erre...látom termeltetek ám, képtelenség visszaolvasni ennyit :roll: :D

Remélem mindenki jólvan :wink:

Puszi♥
Vendég
 


Kati: a félegyházi 4d-s pasit Kurai Istvánnak hívják?
mert képzeld,tegnap egy szórólapon láttam hogy a kecsón a fecske utcán is ő csinálja a 4d-t,9900ft-ért,szóval lehet nem megyünk majd el félegyházára...
Vendég
 


Sziasztok!

Csillag, hú, de izgi!!!!! :D Mondjuk innentől lehet mé vagy 2 hét is, de az is lehet, hogy hamarosan írják a csajok az SMS-t, nagyon drukkolok!!!++++++++ Lexinél én se találkoztam vele, nem volt egy picit véres?
Fotó pociról?
Lexi a régi babakocsink hordozóját használta, egy kapal sz.r volt, a fejét se támasztotta meg, oldalvédelme meg egyenlő volt a 0-val. Bár akkor nem álltunk valami jól, örültünk, hogy ezt is megvettük. :(

kati, nem esik útba, szekszárdiak vagyunk, 6-án megyünk fel Pestre, és teszünk egy jó 60 km-es kerülőt.
Nekem tetszik mind2 név, de én pont azért nem adnék Zsófit, amit Bogi is írt, olyan tucatnév lett szerintem.

Bogi, jogász vagyok. Pirit sajnálom... :cry:
Ma hentestokányt főztem, de úgy elfáradtam, hogy az már gáz... :( Állítom, akkora a hasam, mint Lexivel 40 hetesen.

Köszönöm a dicsiket, aranyosak vagytok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika:ne is mondd a Fannit,tiszta nyávogós...ááááááá....de kiesett :lol: :lol: :lol: most majd nyávoghat otthon :lol:

Az én kedvencem a Vastag Csaba,imádom és mellesleg nem rossz pasi :wink: :D :D
Vendég
 


Bogárka: sajnálom hogy megjött....fene vinné már el ezt a pirit......De most elzavarjuk jó messzire!!!!!!! :wink:
Vendég
 


csillag: nagyon szorítok!!!!

annyira aranyos volt a férjem. idehajolt, h gépeztem, de mondtam neki, h most hagyjon, mert történések vannak. mondja, mi? mondom elment az egyik lány nyákdugója. azt mondja, az mi? elmondtam neki. erre ő: és még mindig ott ül az internet előtt??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

bevallotta, ő már nagyon fosik az én szülésemtől.

mia: igen, kurai istván a doki. d ejó, h megláttad!!! nekünk ugyanannyi kilóméter kecsó, mint félegyháza, így oda megyünk legközelebb is.

beze: azért kecskemét nem csak 60 km kitérő pesttől. nme járnátok lexi miatt jobban, ha futárral küldetnétek? vagy meg is akarod nézni.
te hogy vagy? hogy vagytok?

köszönöm a "szavazatokat", nem befolyásoltak, de mégis a bogit érzem közelebb hozzánk, de a párom még mindig azt mondja, h nem tudja. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


A Fannit ne is mondjatok!! Jajj, afta kif edef kif pofikajat Neki. Borzalom. Allitom a pasiknak jon be ez a nyaffffkasag, allitolag szexi es olyan kis eeeedeeeessss!! Brrrr!!!!

Beze, jogasz vagy? Es, mint milyen jogasz? Mi a szakteruleted? Vagy hogy ezt kell kerdezni jogaszosan? :oops: de ciki, meg ezt sem tudom. :oops: Szoval minek vagy a jogi doktora?:):) A csaladban csak egy jogasz van, O biztositasban doktorkodik. Karrendezes.
Nagyon finomat foztel. Sajnalom, hogy nagyon ki vagy faradva. Ilyenkor mindig az jut eszembe, velem mi lesz? En mar korosabb vagyok, biztosan jobban meg fog viselni.

Nika, Te hogy birtad 36 evesen az elso terhesseget?

Mia, orulok, hogy jol vagytok. Tomi megszokta mar az ovit? Pocak? Minden rendben? Hamarosan Te is mesz cukor terhelesre vagy mire.

Mona, merre vagy? Gyereee!!!!

Koszi, hogy sajnaltok kicsit piri ugyileg! :wink: :wink:
Vendég
 


Kati, ne aggodj majd tudni fogja amikor mar itt az ido!!!:):):) Legyen az amit Te erzel. Allitolag a babak ezt is ereztetik Velunk. Erzesekkel kozlik melyik nevvel szeretnenek elni. Nemtom, csak olvastam errol a multkor.
Vendég
 


Bogárka:igen Tomi megszokta az ovit,már mosolyogva megy :D
Pöttömkém mozog már 1 hete tök jól érzem őt :D néha fáj a szeméremcsontom vagy mim,például tegnap is...elég kellemetlen volt :roll: Ha úgy fordulok,felállásnál például elég car,.. Jövőhéten csütörtökön megyek a 20hetes uh-ra,remélem minden rendben lesz és kiderül ki lakik a pocimban :D Már úgy várom :D 26 hetesen kell menni arra a cukorterhelésre,de nem várom :roll:

Szorítsatok hogy minden rendben legyen és hogy tegye szét az apró lábacskáit csütörtökön :wink:
Vendég
 


Oke, Mia, szoritunk, aztan gyere am a hirekkel!!!:)
Tomika ugyes nagyon!!! :wink:
Vendég
 


Betti, Te hol, merre????????????????????
Vendég
 


csillag: beleolvastam a novemberi topicba, mert az ikrek a gyengéim és nagyon szorítok már én is macséknak!!!!!!
meg neked is!!!! helyzet???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nálam semmi újdonság... Kati, nyugodtan megmondhatod a férjecskédnek, hogy itthon vagyok, még mindig a számítógép előtt. délután vasaltam, pakolgattam meg mostam és semmilyen fájdalmam nincs. :D És igen, a saját ágyamban fogok aludni az éjjel és reggel én fogok reggelit készíteni a kisfiamnak. :D Szóval most még nem megyünk szülni, az biztos. Bezének igaza van, simán lehet még akár 1-2 hetünk is a szülésig. :D
A viccet félre téve, szerintem mire Ti is ide juttok, a férjecskéd már fele ennyire sem fog félni az egésztől. Izgulni tutira fog, de nem félni. :D
Aranyos Tőled, hogy szorítasz Macséknak!

Beze, sajnálom, hogy ennyire nehezen mennek a dolgok. Én is sokkal sz@rabbul voltam a 30-32. hét környékén, mint most... Remélem Neked is könnyebb lesz egy kicsit a vége...
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem olyan egyszerű a babavárás egy kisgyerek mellett. Lexike ráadásul kisebb, mint nálunk Bencus, így több energiád vész el amíg Róla gondoskodsz! Ne ostorozd magad! Nagyon ügyesen veszed az akadályokat és már nincs olyan sok hátra!
Pocifotót nem csináltam... :oops: most nem volt kedvem, de majd a jövő héten... talán...

Mia, örülök, hogy Tomika már mosolyogva megy az oviba! Látod, nem is tartott olyan sokáig a beszoktatás! Nagyon ügyes kisfiú!
Neked pedig természetesen mennek a drukkok a genetikai uh-hoz és azért is, hogy meglássátok mi van a lábacskák között! :D

Dike, a sok éjszakai pisilés is arra utal, hogy minden rendben! Ilyenkor még a hormonváltozás miatt kell ennyiszer menned, de ez majd elmúlik pár hét múlva! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, hogy telt a napod? Van valami progi a jövő hétre? Apócának munka meddig lesz még?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: üzenet átadva!
mi most hallgatóztuk a babát, mert délután óta semmi életjelet nem adott, pedig ilyenkor, amikor fekszek ő nagyon aktív szokott lenni. de nagyon rendesen ver a picike szíve, így a férjem mondta, h biztosan ő is vasárnapot tart...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi: én nagyon jól viseltem a terhességet.Pedig 103 kg-val kezdtem de azon kivűl hogy a végére már úgy fújtattam mint egy gőzhajó más nem nagyon volt.eleinte is csak kisebb émelygések voltak.Szóval nem terhes hanem várandós voltam és csak 12-kg-t híztam ami nem sok .

csillag: azért drukkok mennek :)

MIa: örülök,hogy Tomikának jól megy az ovi :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, köszi, aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Raffaello jól sikerült? Tudsz nekem dobni egy receptet?

Bogi, szerintem első babánál sokkal könnyebb a terhesség, főleg, ha nem dolgozol. Akkor bármikor van időd lepihenni akkor is, ha rosszul vagy és akkor is ha csak úgy tartja kedved. Ja, és én se vagyok mai csirke, mégis sikerül lassan a végére érnem a "feladatnak". :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, orulok, hogy jol vagy!!! Nyakdugo ide, nyakdugo oda, nem szamit, porogsz, mint a ringlispiiiir!!!!!:):) Jol van, jol van, jol csinalod, igy kell ezt!:) Gergo adja az utemet Te pedig ropod, meg vasaltal is.:) En ezt pocak nelkul sem csinalom! hihi de pssszzt!!
Ha jol sejtem akkor kemenyedes sem volt. Szuperrrrrr!!! Maradjon is meg bent Gergo amig Neked jo. Ugyis akkor jon amikor mar erzi, hogy anyu inkabb var kint, mint tart itt bent! :wink:
En ma semmi kulonoset nem csinaltam. Foztem. Pakolasztam.+voltam fodrasznal, apa elvitt kocsival es amig engem vagtak, bevasarolt. Nagyon kis pepec pasim van. Mar az is megutotte ma az agyamat, hozzamegyek felesegul pedig eddig herotom volt meg a gondolatatol is. Uuuuutalom az ilyen kotelezo, tradicionalis ceremoniakat, nem nekem talaltak ki. Viszont biztos jo erzes felesegnek lenni. Csak ki kene probalni mielott meghalok!!?? :wink:
Vendég
 


Nika, akkor jo! Akkor teljes erobedobassal vagok neki a feladatnak. Majd. :lol: :lol: Viszont jot kacarasztam a gozhajos hasonlaton!! hiihihihi-bocsi, nem ugy ertem!!! De jopofa!!
Vendég
 


Virag, haaat, sajna nem biztos, hogy megtehetem majd, hogy ne dolgozzzak. Ha most jonne a babooo akkor igen. Ha viszont mar melozni fogok akkor muszaj lesz 6 honapot lehuznom, hogy kapjak az allamtol kis penzt. Meglatjuk, majd tudja O mikor kell jojjjon.:):) Aszonta az uram ma, nem baj, hogy most sem jott, ugyis akkor jon amikor kell es ez jo gyerek lesz, tehat jokor fog jonni. Aranyos, hogy vigasztalt.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!

olyan jó olvasni ahogy vesztiek a babaáknak a kellékeket meg készülnek a szobák....előjönnek az emlékek!!!!!!!!!!:))))))

X-factor:én a ÍVecát nem csípem de nagyon meg a Nyári lányokat...annyira erőltetik meg....á
.....nem is nézem ha ők vannak!!!!!!!!!!
a Fannit én is szerettem mert szines..tényleg jó kedvet csinált az embernek a mosolyával:)))) de sajna a sok ember vak...és kiejtették:(((((((((((((

Kati: "szerintetek mi a legútálatosabb házimunka? "
szerintem MOSOGATÁS!!!!!!!!!!!!utálom...brrrrrrrrrrrrrr........

Virág drukkolok annak a pici babának hogy szépen fejlődjön és hízzon és mehessen a kis tesójához!!!!!!!!!!!!!!!!
hajrá a nyákdugónak!!!!!!!!!!!!!!!!!én azért hajtoka 38.hétre....nekem is a szülésznőm mondta és be jött neki:)))))))

Mia hogy vagytok?jól érzed mgad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi, tényleg tök jól vagyok! Gergő iszonyat módon kepeszt amikor épp nem alszik (márpedig ma elég sokszor volt fent) és most még csuklik is. :D :D :D
Örülök, hogy jól vagy! Legalább is ez sugárzik az írásodból.
Úgy gondolom, nem kell feltétlenül fehér ruha meg hivataloskodás ahhoz, hogy férjhez menj. :wink: A novemberi topikban volt egy csaj, aki pár hete mondta ki a boldogító igent, mégpedig nagy hassal farmerszoknyában meg egy topban. Azt mondta hogy fergeteges volt a hangulat (fotókon is láttuk) és az anyakönyvvezető is vette a lapot és úgy kezdte a mondandóját, hogy mindenkit üdvözöl ezen a Vegas-i hangulatú esküvőn. A lagzi pedig buli volt a haverokkal. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, köszi a drukkot! Én is arra hajtok, hogy még egy hétig bent maradjon... Utána héten őszi szünet és a férjecském nem dolgozik (max.1-2 színházi előadás este). Jó lenne akkor hét elején szülni és így sokszor be tudna jönni hozzánk a kórházba. :wink:

Bogárka, milyen drága Uracskád van! Látod, tudja Ő is azt ami Te! Jönni fog az a baba! :wink: és igen, SZÉP, JÓ és TÖKÉLETES lesz!

Kati, nekem a legutálatosabb házimunka a fürdőszoba takarítás... grrrrrrrrrrr... meg a felmosás...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Koszi, Virag, igazad legyen! Essss lessssszzz!! Hogy is van?? Szep, jo, tokeletes!!-azaaaam!!!:) El ne felejtsem ezt a 3 buvos szot!!:):)
Ez a Vegas-i eskuvos beszolas nagy lehetett. Nekem ilyet inkabb ne szoljon a laza anyakonyvvezeto mert vegig rohogom az egesz szertartast. :lol: :lol: Egy ilyen poenon percekig konnyesre tudom nevetni magam. Komolyan, akar a sajat eskuvomon is. :lol: :lol: :lol:

Legutalatosabb hazimunka, haaat, a vasalas, a mosogatas, a furdotakaritas,a felmosas, kivinni a szemetet, lehuzni az agynemut es ezt ki is teregetni+visszahuzni a tisztat. Utalom meg hajtogatni a ruhakat is a szekrenybe mosas utan. na, amit nem hagytam ki azt csinalom szivesen! A legutalatosabb nekem nem letezik nekem ezek igy egyutt mind a legutalatosabbak. :twisted: :twisted: Viszont ha elkezdem nem tudom abbahagyni!! :lol: :lol: :lol: Ne ijedjetek meg, tisztasag van am nalunk is!!:) Csak uuuutalom. De megcsinalom mindet!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Virag, persze, hogy akkor fog jonni amikor Apaja otthon lesz!! Effelol ne is legyen ketseged!!! Tok jo lesz minden, majd meglatod! Ugy tul lesztek rajta, hogy, huss, es mar 4en is vagytok!
Vendég
 


No, mar nem irok mara, tul sok lesz belolem. Ha valaki meg olvas akkor joccakat Neki, aki pedig csak reggel jon annak jo reggelt mert en legkozelebb csak este jovok, hetfon. Egesz nap tanfolyamon vagyok. Valamiiii izeeeee, segitenek munkakereses kapcsan. Milyen egy jo oneletrajz, interju felkeszites es meg anyamtyukja is lesz. A munkaugyi kozpont ajanlotta, Ok fizetik. Meg szendvics es kave, tea is lesz. Meg en is ott leszek! Szoval sziasztok jo legyetek holnap estig!! Puszi Mindenkinek!

Zsuszi, kis eletjelet legy szi!!! Remelem jol vagy es neha bekukk ide!
Vendég
 


Bogárka, puszikázlak a folyamatos biztatásért meg azért, hogy ilyenkor vasárnap este még tartod a frontot és szórakoztatsz engem. :D

Apaja minnyá' itthon lesz, dógozott a színházban, úgyhogy lépek megfürdetem Gergőt, hátha kevésbé rúgja szét a mindenemet. (Eztetet jól megmondtam.) :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


na mindenki lelép?????????akkor én is megyek....sziasztok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati, Szekszárdról indulunk az m6-oson Dunaföldvárig, és onnan ét a hídon Kecsóig, így lesz + 60 km. Direkt nem akartam futárt, előtte szeretném megnézni, mit is veszek. :wink:
Nitával értek egyet, rühellek mosogatni!!! :twisted: Bár az ágyhúzás se a kedvencem, viszont imádom a friss ágyneműt! :D

Bogi, nem szakvizsgáztam le, valszeg nem is fogok, így nincs szakterületem. Már nincs erőm, se kedvem oldalezreket bebiflázni. :oops:

Csillag, de aranyos vagy, köszönöm szépen! Küldök egy nagy ölelést! :D

Mia, naná hogy drukkolunk!

Szép és jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


bogi: most nem értek veled egyet! én szeretem a házimunkákat. lehet, h nem vagyok jól összerakva!!! mosogatni kifejezetten, meg teregetni, meg hajtogatni.
szép napot neked, micsoda program. tea, kávé, kaja...hmmmm.

beze: ajánlhatok nektek egy kedvező helyet találkára? mondd a csajnak, h a sasfészek étteremnél. ott meg tudjátok lexit is szellőztetni, szaladni tud egyet, meg akár enni tudtok, meg ott van az 52 es és a pályafeljáró tövénél. és tényleg isteni a kajájuk :wink:

csillag: egyben?

nita: köszi, h mellém álltál fanni ügyben. én bírtam a rinya csajt és nem nekem kell vele élnem, h hallgassam a nyávogását, de tutira elmosolyodtam, amikor ránéztem. és ami tetszik, h nem tudták átalakítani, mert ragaszkodott az egyéniségéhez.


képzeljétek! kezdem nem annyira élvezni ezt az egész terhességet! főleg az estéktől, éjszakáktól rettegek. éjszaka rengeteget keményedek. most legalább 4-5ször ébredtem fel arra, h kőkemény vagyok. és hányszor nem ébredtem? ezt nem tudom. nem merek öncélúan emelni a magnéziumon, úgyhogy holnap lehet, h védőnő után elmegyek a dokihoz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, természetesen még egyben vagyunk :D Semmi jele annak, hogy Gergő meg szeretne nézni bennünket kívülről is.
Bár az is igaz, hogy Bence valamit érez... reggel mikor felébredt kiabált nekem a szobájából, hogy menjek oda hozzá, de én mondtam neki, hogy várjon egy pillanatot, mert épp öltözöm, erre pityeregve jött ki és bújt hozzám... el se akart engedni. (Pedig alapból nem pityergős és nem bújós.) Ja, és amíg öltöztem a férjem bement hozzá, de Apa most nem volt jó neki... Hát most kezdek egy kicsit aggódni, hogy mi lesz, ha nem leszek itthon...
A keményedésekkel kapcsolatban sajnálom, hogy csatlakozol a Ritával megalapított klubunkhoz. :? Ránk is igaz (volt) az, hogy főleg pihi közben vagy éjjel jelentkeznek/jelentkeztek ezek a keményedések. Szerintem jó ötlet, ha elmész dokihoz és tud a dologról, így legalább megbeszélhetitek, hogy mit csinálj, ha sűrűsödnek. (de azért én azt mondom, hgy nem lesz ebből semmi baj, egyszerűen csak Neked is érzékenyebb a méhed.)

Bogi, jó "kupálódást" mára! Majd gyere és mesélj, hogy mivel lettél okosabb!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: köszi a bíztató szavakat, holnap tutira megyek dokihoz, mert találtam egy boltot is, ahol mindkét favorit babakocsi bent van. kipróbálom mindkettőt. összekötöm a kellemeset a hasznossal.
bencusnak nehéz lesz, amíg nem leszel otthon és az is, amikor hazaviszitek gergőt. eszedbe ne jusson ostorozni magad emiatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nehogy a tejcsi, vagy bármi rovására menjen!!!!!!
az unokatesóméknál született egy kistesó és amikor hazavitték, akkor ébredt pont fel a nagytesó, aki kb annyi idős volt, mint bence. amikor meglátta, h mennyien nézzük a kis jövevényt ő akkor sarkonfordult és visszament a szobájába. az anyukája rögtön utána, de még pár óra eltelt és csak akkor nézte meg a kistesót. azóta a legjobb tesók!!!!!
ne aggódj, azt tudd és mondogasd, h te jó anyukája vagy bencének!!!! és gergőnek is az leszel... csak ilyenek ezek a kis emberek, önálló lelkük van.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi: semmi gond ami igaz az igaz :):):):)

csillag a recept a következő :
Tepsis raffaello

Hozzávalók:
Tészta:
6 tojásfehérje
20 dkg kristálycukor
10 dkg finomliszt
10 dkg kókuszreszelék
Krémhez:
6 tojássárgája
1 csg főzni való vaniliás pudingpor
4 dl tej
25-30 dkg porcukor
25 dkg rama margarin

a tepsi kikenéséhez rama és liszt

a tetejére 5 dkg kókuszreszelék mogyoró

A tojásfehérjét kemény habbá verjük,a vége felé apránként a cukrot is hozzáadjuk.A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük,óvatos mozdulatokkal -hogy ne törjük- a habba forgatjuk.Megvizezett habkártyával vagy késsel kenegetve a kivajazott,belisztezett nagy tepsibe simitjuk.
Előmelegített sűtőben közepesnél kicsit kisebb lánggal (170 c fok,légkeverésesben 160 c fok)kb 20 percig sütjük.
A tojássárgáját a pudingporral,1 dl tejjel és a fele cukorral simára keverjük.A többi forrásban lévő tejhez öntjük,kevergetve pár perc alatt sürűre főzzük. A margarint először magában majd a többi cukorral keverjük habosra.A kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk ,majd a már ugyancsak kihűlt tészta tetejére simitjuk.A tetejét kókuszreszelékkel meghintjük,és mogyoróval díszitjük..Hűtőben kicsit hagyjuk dermedni.

nika70
Salgótarján
 
 


Kati
Egyértelműen a mosogatás a legutálatosabb. Ráadásul sarok mosogatónk van, szóval a hasam, félig felpakolva a pultra, mert már alig férek el tőle. :lol: Meg azt utálom, hogy naponta-kétnaponta portalaníthatok, mert annyira száll a por, és a sarkokban, élekben megmarad, na meg az ágy alatt, oda megint nehézkes a bemászás nagy pocival. De múltkor vettem egy jó teleszkópos porcucát, úgyhogy azzal nagyon frankon megy a takarítás. Pókháló is termelődik rendesen, hiába takarítok hetente többször.

Csillagvirág
De izgi! Az nem véres inkább, bár én sem tudom, mert nem láttam, a doki azt mondta a szülőszobai vizsgálatkor távozott, amikor már két és fél újjnyira tág voltam.

X-Factor
Vastag Csaba és Wolf Kati a kedvenc. De nagyon szép a hangja a két csajnak a Vecának, meg a Dorkának, bár most sokan alul teljesítettek.
Egyébként Fanny helyett inkább Muri Enikőt kellett volna választania a Gesztinek, de hát mindegy végül is ők döntöttek.

Bogárka
ÁÁÁ nem tudok én ám annyira sütni. De vannak kedvelt receptjeim. Ezt a tortát a párom szülinapjára készítettem szombaton, csak úgy saját ötletből, mivel tudom, hogy étcsoki mániás, és Regi is szereti a csokis dolgokat, extra csokis tortában gondolkodtam. Fejben vannak már az alap piskóta receptek, kb átszámoltam a tortamintámra, és jól is jött ki pont. Csináltam egy csokis-vajas-pudingos krémet, meg a tetejére 200 g-os szerencsi étbevonót és egy tábla boci étcsokit olvasztottam. Nagyon jól nézett ki, mikor megdermedt a tetején a csoki, mintha egy hatalmas tábla csoki lett volna rajta. Nagy sikere volt. Bár gyertyát csak 5-t találtam, de a maradék 30-at hozzá gondoltuk. Én is kerek leszek nemsoká....magamnak is sütök majd tortát, valami gyümölcsös-csokisat.

Mia
Drukkolok! Remélem az enyém baba is ma jól megmutizza magát, mert nem tudom elhinni, hogy fiú :)

Kati
Tudom, hogy idegesítő a keményedés. Nekem is éjjel sokszor kőkemény a hasam, arra ébredek, legtöbbször az is befolyásolja, hogy ha nem üres a hólyagod, szóval inkább menj ki többször WC-re, aztán egy kicsit jobb lesz. Meg amikor fekszel a baba nekifeszül egyik oldaladnak, sokszor azt látom, hogy felülők, és az egyik odal ki van nyomódva, és kemény. Szóval biztos alkati dolog, kinek hogy alkalmazkodik a méhe ehhez a terheléshez, stb.
Én még a 3x2 magnerot mellett is sokat keményedek, de talán mintha rövidebb lenne, egy-egy görcs, szóval biztos használ. És emelett a 24. héten még zárt volt a méhszáj, szóval biztos nem lesz semmi baj. Pedig én már a 13. héttől keményedek. És most már elég sokat, meg erősen.
Vendég
 


sziasztok!!!!!!!

Kati szerintem is említsd a dokinak...de napi 10 keményedés a "megengedett"!!!!!

Virág akkor lehet közeledik Gergő......a nagyobbak az ilyesmit meg szokták érezni!!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: tudom, h a 10 az megenegedett, de én még csak 22 hetes vagyok!!! és eddig nem volt, hanem hírtalen, kb 1 hete kezdődött.
fiúk???
egyébként bogikám ma nagyon sokat izeg-mozog. tényleg tegnap vasárnapot tartott.

képzeljétek! meghozták a szigetelő anyagunkat. rengeteg. jövő héten remélem jönnek a mesterek és kezdik becsomagolni a házunkat.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?