Új privát üzeneted érkezett!

Chris, köszi, amúgy engem is :)

maccs01
 
 


Hűűű! Én vagyok ma az első?
Nem rég keltem ki az ágyból,jó szarul vagyok,gondoltam fekszem. De már felkeltem,befűtöttem. Ma sem lesz nagy program,kimosok még 3 kisruhát,ami elmaradt,meg kivasalom Apa pólóit,meg ha le tudom bányászni a szekrény tetejéről a dobozt,akkor kipakolok a polcra,végre az is elkészült!

Nálatok mi a program?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Én ma nagyon jó hangulatban ébredtem. A drága párom felrakta az ebédet és én még visszafeküdtem megnézni Télapu 3-t. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom az első és a harmadik részét. Mondom, örök gyerek vagyok! Na de komolyra váltva a szót. Még nem jött meg, holnapra várom, de tudom hogy nem sikerült. Bár most már megnyugodtam, reggelre olyan nyugodtság támadt bennem. Magam sem értem mitől és miért. Így kellene lennie mindig a ciklus alatt. Az biztos a legnehezebb dolog számomra: gyereket csinálni. Sajna! Kifog rajtam a dolog! Ezt még tanulnom kell!




:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:




Kinga! Nekem még mindig kéne körtét berakni. Már raktam múlt héten 9 üveggel, de még van.

Kép

Kép
anabana
 
 

 
 

Kinga, azért ne te emelgess dobozt! Még két hét és célegyenes :)

Ana, tök jó ezt hallani. Amúgy, ha már egyszer sikerült, össze fog jönni másodszorra is!!! Én mindenképp drukkolok, ezen nem fog múlni!

Nálunk punnyadás van, én hol mosok, hol nem :)

maccs01
 
 


Hallali!

Ana, miből gondolod, hogy nincs babád? Teszteltél? Nega lett? Vallj színt :)

Kinga, szerintem sem kellene már plafonra mászkálnod holmi cuccokért, bízd párodra, vagy bárki másra! :wink:

Maccs, én nem néztem fiúnak a kicsikédet :) De lehet azért, mert nagy tapasztalatom van, milyen egy fiús babaarc. Bár nekem meg mindig lánynak nézték mindkét fiamat, azt mondták, olyan szépek, hogy azt hitték, kislány. :lol: Mindig puffogtam is emiatt, de azt nem bánom, hogy szépek :lol:

Chris, már csak 10 nap, és megtörténik veled a csoda (vagy hamarabb, vagy később :D )

Ma jót veszekedtünk urammal megint, magas C hangon kukorékoltam, úgy felhúztam magamat. :lol: De nem érdekel, néha kell, hogy "elmondjam" a bánatomat, talán így meghallja. Aztán már el akart menni vhova, mondtam neki, jó, menj csak a kis barátnődhöz, hagyj itt engem meg a gyerekeidet. Aztán meggondolta magát, és nem ment sehova. :twisted: Ááááá, amúgy utálok veszekedni, de néha nem bírom tovább, ki kell adni magamból a feszkót. Végülis tányért még nem törtem. :lol:

Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag
 
 


Csillag, valóban jóvágású fiaid vannak :)

Én majd akarok egy boxzsákot, itthon már törtek cserepek. Be is akarok iratkozni egy kick-box v. valami egyéb ütős-rugós tanfolyamra, abszolút levezeti a feszkót.

Csak úgy mondtad a csajt férjednek, nem komolyan ugye?
Én férjem is el, az építkezés minden szabadidejét elveszi. Eni szinte úgy nő fel, hogy ő itthon sincs: 8hós volt, mikor belevágtunk az egészbe, és még mindig nincs vége. Már úgy, de úgy megbántuk!

maccs01
 
 


CSillag, te Kedves!

Nem teszteltem, nem mertem,mert már elég -at láttam. Érzem, valahol legbelül. Tényleg ennyi. Majd írok vagy súgok ha van valami. :lol: :lol:


Chris! Hol vagy és hogy vagy? Gyere beszámolni! Képek?

Maresz! Tejcsi?

Letti! Kezed?

KInga! Na sikerült valakit találni doboz ügyben?

Maccs! Most hogy mondod ott gyűrődnek a rucik a gépben!


Bocs ha valakit kihagytam, annak 100 puszi

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Nekem a mai program: pihi, pihi, pihi és megint pihi...NAgyon jól viselem. NA, jó, most csináltam egy kis paradicsomos pennét...meg mosok és mosogattam is, de ez a pihi része...:)

Ana, kezem változatlan :(

KInga, te is nagyon közel vagy, igaza van Maccs-nak! Tényleg ne virgonckodj, főleg, hogy szarul voltál!

Ana, én azért küldöm a szokásos drukkokat! Lehet ez a baj??????

Csillag, ez a barátnő ügy csak blöff volt, ugye? Ugye semmi alapja nincs???!!!!
Veszekedni azt meg szabad és néha kell is.

MAccs, én nem kezdenék bele építkezésbe, az tuti! Romboló hatása is lehet sokszor!
Vendég
 


Doboz ügy: Megtaláltam magamat! Leszedtem és kipakoltam!
Aztán meg krtonból csináltam az ajtókra díszeket,már télieket,mert tök kopár minden és ha a törpe megérkezik,nem lesz időm semmire!
A cuccomat is össze kéne már rakni,ki tudja! Jobb,ha ezt nem bízom apára!!! :D
Kaptam ilyen magzatmozgás figyelő táblázatot, a 35. héttől kell nézni du. 5-kor! Ez baromság, mondtam is a védőmőnek,az én fiam akkor mindig alszik! Majd beírom a fél 10-es értéket,akkor mocorog minden áldott nap!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Hali!

Hú de felkaptátok a fejeteket erre a barátnős dologra :lol: Nem tudok róla, hogy lenne vkije, de sosem lehet tudni egy pasinál :roll:

Azt mondja szeret, de ha csak úgy itt akar hagyni... :P
Néha tök elegem van, úgyhogy tegnap is kiordibáltam magamat, de most is úgy érzem, nincs igazság a Földön.

Maccs, köszi :) Jól elhúzódó az az építkezés, nem csoda, hogy unjátok! De egyszer csak elkészül

Ana, te kis titkolózós, legalább a hődet méred azért? Én azért drukkolok!

Kinga, tényleg hülyeség ez az 5 órai méregetés, a babák mindig akkor vannak úgyis fenn, amikor nem kéne :lol:

Szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag
 
 


Csillag! Jajj, ha legalább lenne miről titkolózni, de nincs. Nem mérem a hőmet sem már, úgyis meg fog jönni. Ha nem ma, akkor holnap. Ez tuti! Érzem! Se teszt, se hő nem kell hozzá. Sajna!

Tombold ki magad! Én is szoktam, utána jobb.

Sütöttem csokis-meggyes muffint. Teljesen diétás, már szegény család is ilyet kap. Teljes kiőrlésű rozsliszt, édesítő.

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

ANa, te még a diétát is megoldod sütivel! A család csak jól jár, ha nem cukros-lisztes hízlaló dolgokat eszik, ha az is finom...már pedig miért ne lenne az.

Kinga, csak kibuliztad a dobozt??????????

ANyukám pénteken teljesen befordult, így nekem sincs semmihez kedvem azóta. Közölte, hogy ezt a gyógyszeres kemot nem hajlandó már beszedni és úgyis tudja, hogy hamarosan vége, mert ennyi áttéttel még senki sem élte túl, csak azt sajnálja, hogy a Zsófikáját már nem láthatja, de majd "felülről" megoldja. Na, ebben a szellemben telik a hétvége, úgyhogy tényleg elszállt minden jóm kedvem. AZ Öcsém is bestresszelt, aztán haza is jött szombat hajnalban, de már vissza is ment Londonba...szerintem ennek nem sok értelme volt.

Na, mindegy Lányok, csak azt nem tudom, én mit csináljak, mert ott a Mamámnál hamar be fog következni neki amitől félünk, mert egy icipici szobában fekszik egész nap és be van fordulva.

Idehozni magunkhoz nem merem, mert dolgozom, Hertelendre nem költözhetünk ki, mert nagyon messze lenne a munkahely.

A f... kivan, nem bírom már sokáig.

Na csók, megyünk vásárolni.

Szép napot.
(Itt tegnap gyönyörűséges napsütés volt, azt hittem, ma is az lesz, erre jól beborult.)
Vendég
 


Ana

Azt én is be bírnám zabbantani! Mint minden hasonlót mostanság!

Letti

Te szegény,ez most nagyon nem hiányzik neked! Csodálom,hogy ennyire erős vagy! Tesód hazajövetele tényleg nem ért semmit! Legalább akkor maradna pár napot,hátha ő lelket öntene anyukádba! A távoli gyerek valahogy mindig kedvesebb és hatásosabb! Legalábbis nálunk így volt a mamával! Keresztanyám volt a minenható,anyámnak meg ha megfeszlt se csinálta meg neki,amit kért. Mármint gyógyszer szedés,evés,ivásra gondolok,nem más téren! Mert a fenekünket kinyalta egyébként,csak azt nem érezte,hogy nekünk köteles megfeelni,ellenben a német kislánya felé volt benne egy ilyen késztetés!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Ana, sütögetsz, nem csalódtam :lol: . Amikor mandulagyulladásom volt, pont akkor raktad fel a tortáról a képet... tudod milyen fájdalmas volt, mikor nyeltem egyet?! :):):)

Csillag, én is szoktam ordibálni férjemmel, bár ritkán, kifejezetten jobban érzem magam utána :)
Másik nő? Az ember általában megérzi, ha van.

Kinga, hát csak megtetted :)
Szerintem bepakolhatsz, megnyugtató. A sotéra pl. két packot volt érdemes vinni, az egyik a napi tengés-lengéshez (mellszívó, sok pizsi, sok betét, bugyik, köntös), míg a másikba a szüléshez: hálóing(ek), tisztálkodószer, törölköző, néhány betét. Pl. mikor nekem csaszim volt, csak az utóbbit vihettem magammal, azonban én egy táskába csomagoltam, úgyhogy szívás volt, ha nincs a férjem, akkor nem lett volna semmim, mert a nővérek nem válogattak, a táskám meg az aktuális szombámban volt, nem engedték behozni a "figyelő-szobába".
Ez a 35. héten du. 5-kori mozgásmérés egy vicc. Szerintem nyugodtan számolj, asszem 20 (?) mozgás per nap (különálló sorozat :)). Én nem számoltam, azt néztem, hogy magához képest mindig meglegyen érzésem szerint a szokásos mennyiség. Amikor nem volt, akkor rohantam klinikára. Az megnyugtatott. Egyszer fordult elő Enivel, szerintem akkor kerülhetett a nyakára a köldökzsinór, és ezért volt olyan óvatos, hogy ne mozogjon, míg fel nem méri a lehetőségeit :):):) De ezt csak utólag gondolom, mert szülésnél derült ki, hogy rá van tekeredve.

Letti, pont most, ez olyan borzasztó helyzet! Légy erős, nehogy az érzelmi megrázkódtatás hatására meginduljon a szülésed 35. hétnél korábban! Nálunk nincs orvosi marihuána? Amcsiban teljesen bevált rákos betegek fájdalomcsillapítására.
Szerintem anyukád is (én is) úgy véli, hogy a gyógyszerek, amiket most kapna, már nem a gyógyulásról szólnak, hanem az élete meghosszabbításáról. Mérlegre tette, hogy még több szenvedés megéri-e, hisz egy ilyen betegségnél nem tudod, hogy napokat nyersz-e csak vele, avagy hónapokat, amik továbbra is őrülten fájdalmasan fognak telni, és tovább pusztítja a fájdalom az amúgy is legyengült szerveztet.
Amíg lehet, amíg elfogadja, látogasd, vigyél neki bekeretezett ultrahangképet a kisunokájáról, biztos nagyon fog örülni, lehet bele kapaszkodni. Mondanám, hogy menjetek el egy hétvégére valahova, de valószínűleg a kemó miatt - legyengített immunrendszer miatt - ez a fertőzések miatt nem jó ötlet.

Mi tegnap (vasárnap) gyöngyöztünk gyerekekkel, azaz ilyen tüskés párnára raktuk a gyöngyöket, amit átvasalva lehúzhatsz és kapsz egy szilárd "valamit" :) Enikő szétszórt vagy ötszázat a szobában - neki ez volt a játék -, ami kevésbé volt vicces, Ricsivel meg rendületlenül raktuk, 2órás elfoglaltság, sokat röhögtünk.

Ma megy a Ricskó először oviba a torokgyuszi után, már várja a kis barátaival játszást... gyereknek gyerek a barátja :) Igyekeztem azért pótolni, de már az anyával játszás nem ugyanaz, mint a kis kollégákkal.

maccs01
 
 


Most nem tudok írni, mert sok a dolog! De később CSILLAG ÍROK PÜ-T.

Majd nézegesd!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

TE ANA gyanús vagy nekem! Nem írtad, hogy megjött volna!
Tessék írni, megöl a kíváncsiság!!!!!!!!!!

Bocsi, de most csak nekem is erre futja!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Niki! Nem jött meg, de meg fog mert a hőm reggelre leesett. :(


Csillag elment a Pü.


Letti! Együtt érzek veled! A legcsodálatosabb időszak most van az életedben, és Anyukád miatt nem élvezheted. Azért próbálj kikapcsolni, sétálj és beszélgess a Babáddal.

Maccs! Örülök hogy meggyógyult a csibéd! Ez így van gyereknek gyerek a párja4 Jó mulatság lehetett összeszedni az apróságokat.

Chris! ÍRJ!ÍRJ! ÍRJ!

Kinga! Gyógyulnak a sebeid?

Kép

Kép
anabana
 
 


Hahó!

A kezemre már nem is figyelek,az rendben van! De olyan taknyos vagyok,mint a vadállat,meg tutin köhögök is már! Szedem a Stodalt,de mást nem merek! Majd holnap mondom is a nődokinak,lehet ad valamit!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Végre van időm! :D
Az elmúlt napjaim megint pörgéssel teltek!De persze jó dolgokkal!

Én a pé-ről azt hiszem lemaradtam,mert pénteken nagyon feszített a jobb fészkem és rengeteg tojcsim is volt.Aztán azóta már semmi.
Apcival meg csak szombaton találkoztam. Így nem is élem bele magam! :oops: :roll:

Ana, a leesés nem feltétlenül jelent mensit. Nagyon szorítom ám továbbra is!

Csillag, te pedig lassan pé közelében vagy ugye?

Letti, annyira sajnálom amin átmentek! Annyira szeretném azt mondani,hogy jobb lesz.
De még is pozitívan kell gondolkodni.Anyudnak inkább azt kéne szajkóznia, hogy igen is megérem Zsófika születését.
Láttad tegnap a naplót? Épp az agykontrollról beszéltek, hogy mi mindenre képes az agyunk. És ezt már te is mondtad nekem!
Próbáld meg anyudat, felvidítani, pozitív belátásra bírni.Bár gondolom ezen vagy.De továbbra is sok erőt és kitartást kívánok!

Kinga, te meg minél hamarabb gyógyulj ki!

Lányok Chris lehet már a kórházban van????
:lol: :lol:

Maccs, na milyen volt Ricsinek az ovi ma?

Valaki kérdezte mivel tekercselem magam.
Bekenem ezzel a krémmel majd folpackba csomagolom magam ezután jól bebugyolálom még meleg takaróval is és így fekszem 20percig.

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Ana

Jól emlékszem,hogy te könyvelő vagy? Talán tudsz nekem segíteni,de biztosan más is!
Mondjuk Mares, ő is ebben a cipőben járt!

Most ugye táppénzen vagyok mint közalkalmazott. Mikor mehetek el szülési szabira ill. Gyed-re? Ezt kinél kell jeleznem és mit kell vinnem hozzá? A munkáltatómhoz kell fordulnom vagy valami hivatalhoz? Tök hülye vagyok ehhez,de lassan ezzel is kellene foglakoznom! Aki tud,az részletesen homályosítson fel,légyszi!!!! :roll:

Kép
Kép
k_inga
 
 


Jó reggelt LÁnyok!

Köszönöm az együttérző szavakat.

Kinga, gyógyulj meg mihamarabb!
Én úgy tudom, hogy először TGYÁS-t kell igényelni, azt 1 hónappal a kiírt szülés előtt kell/lehet. Ez onnantól fél évig jár, majd jöhet a GYED. Azt hiszem, a munkáltatónál kell igényelni. De azért még tájékozódj.

Ana, várom a mai fejleményeket!

Niki, szerintem nem biztos, hogy lekésted a PÉ-t. VAgy az Apcival találkozás az a szexit is jelentette? Mert akkor nincs vész szerintem, lehet az másnap is. Egy kisfiú még belefér :wink:

Tuti, hogy Chris kórházban van! Jujuujujuj, de izgi!

Hol vannak megint a többiek? Én dumálok:)
Betti, Csillag, MAres, BAba...most Chris a felmentett...szerintem:)

Gyerekeke, Anyukám felszívta magát. Kapott a barátnőjétől 3 db rugdalózót és közölte vele, hogy azt akarja látni, hogy azokban ringatja Zsófikát! Előkerült a COD tea, a patkónylev gomba meg mindenféle ilyen csodaszer, most indul az alternatív projekt. Tök jó...Ja és Anyukámnak nagyon sokat segített, hogy a Kicsi Fia akár 1 napra is, de meglátogatta. Na ezt se gondoltam volna! AN rugdalózós barátnő azt is megígérte, hogy minden nap megy vele sétálni, minden nap többet.
Annyira örülök...

NA, szép napot mindenkinek! Megpróbálok még aludni kicsikét!

Sok puszcsi nektek!
Vendég
 


Maccs, Ricskóval minden OK? Nekem ilyen idős koromban minden 3. hétben tüszős mandulagyulladásom volt, csak akkor még mindig szurit kaptam...aztán szépen kinőttem és még mindig megvan a mandulám. Neki tervezitek kivenni?
Vendég
 


Vendég
 


Hali!

Csak gyorsban, mert szörnyen álmos vagyok, éjjel fél 3-ig nem bírtam aludni. :( Olyan vagyok, mint egy nyúzott nyúl. :twisted:

Chris nekem nem küldött sömöst, hogy megszült volna, de mivel péntek óta nem jelentkezett, nekem is gyanús. Remélem, minden okés velük!

Leti, jaj de jó, hogy anyukád új erőre kapott, ez is kell neki, hogy egy kicsit kitörjön abból a depiből, amibe esett. Nem tudom, írtam-e, de párocskám nagymamája, akit mi csak dédinek hívtunk a gyerekek születésétől, rákos volt, és nem tudom pontosan, hány évet élt ezzel a betegséggel, de legalább 7-et! Igaz, nem tudta, mi baja van, talán pont ezért sikerült hosszan, aránylag tünetmentesen velünk maradnia. A tudatlanság ebből a szempontból nagyon hasznos lehet, mert nem esett depresszióba, és tudta, hogy vmi nem stimmel, mégis a körülményekhez képest jól volt. Voltak pillanatok, amikor fel akarta adni, mert éppen fájt valamilye szegénykémnek (áttétes volt ő is, sőt, egy helyen kilyukadt a végén már a pocija), de mégis, kitartott sokáig.
És az a legjobb, hogy azt hiszem, ebben én is segítettem, nagyon szerettem dédikét :oops:

Kinga, gyógyulj meg gyorsan, jobbulást küldök: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤ :wink:

Niki, szerintem nem maradtatok le, ha volt szombaton szex :wink:

Puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag
 
 


Szép napot mindenkinek!

Bár nem tudom ki felé milyen idő van, de itt pocsék, gondolom ott sem jobb a helyzet! :? :?

Szombaton iszonyat fáradtak voltunk, de azért tettünk az ügy érdekébe, hátha !!!
Aztán az lett a vége, hogy én odabújtam apcihoz míg ő tévézik és elaludtam, majd arra ébredtem, hogy ő is szuszog. :D :D

Letti, jó az ilyen barátnő is,aki kicsit kirázza. Ennek igazán örülök, hogy most másként gondolja anyud.

Kinga, ezt pontosan én sem tudom, de valahogy úgy van, ahogy Letti írja. Ma már jobban vagy?

Csillag 7 év azért az már szép, pedig gondolom voltak nagy fájdalmai is.
Te meg próbálj kicsit pihizni, ha van rá lehetőséged.
Szívem szerint most én is eldőlnék azt durmolnék egyet itt az irodába.

Ana????

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Halihó mindenkinek!

Niki! Megjött! De nem vagyok elkeseredve, mert a nov tuti az én hónapom 100000000000000%. Párom szülinapja is lesz. Pont akkora derül ki a siker, és ez lesz a szülinapi ajándékom neki. :) Psz! ez még titok! :wink: Ja és emeltem a gyogyimon, 2*750 et szedek. Hátha!

Letti! Örülök a jó hírnek! Így kell ezt, rázzátok fel Anyukádat.

Kinga! Igen úgy van azt hiszem ahogy Letti mondta. Munkáltatónál kell jelezni és szülés előtt akár 30 nappal kaphatod. Hát te tudod hogy mit teszel, de ha nem vagy rászorulva, én csak a szüléstől venném igénybe. A gyes végén már annyira kevés a pénz, és akkor már a bébi is pénzt igényel. Most kapod a táppénzt, és után milyen jó lesz 6 hóig ez a lóvé. Bár nem tudom mégsem hogy mit tennék. :lol: :lol: :lol: Amit kalkulátort feltett Letti, az nagyon jó, elég beírni a havi brutto jövedelmed és kiszámolja. azt hiszem a megelőző évet veszik alapul. Tehát neked a 2009-es kell. Mert a gyerek 2010 dec lesz és az előző év számít. Így jobban is jársz,mert a tp lehúzná igencsak. A MEP teljesen meg tudja mondani, ha felhívod a bérszámfejtést. De a kalkulátor is jó!

Maccs! Hogy haladsz a fogyással? Mozgás? diéta?

Chris! Egyben vagy még? Hol vagy elveszve? Megígért képek? Addig nem ér szülni!!!!!!!!!

Betti! Barátosnénk! Gyere már! Képet kérünk a BaBaLak-ról!


Az Anyukáknak meg sok-sok puszi!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy gondoltok rám:-)Még egyben vagyunk ám!:-)
Tegnap voltunk ctg-n,minden rendben,holnap is megyünk,csüt.dokihoz.Persze ha addig nem történik semmi.De úgy látszik Andriska jól érzi magát bent,és még kihasználja azt a pár napot.

Ana:Nem felejtettem el a képeket,de még nincs kész minden teljesen.
Nem jöttek még meg az anyagok a falvédőhöz.Remélem nem maradok le róla!!!!:-)
Vendég
 


Hellóka!

Mindjárt indulok a dokihoz! Kíváncsi vagyok már nagyon!
Jó szarul aludtam az éjjel! Fájt a derekam,sehogy nem találtam a helyem!

Chris

Nem kapkodják el az anyaghozatalt! Te csinálod a falvédőt?

Köszi a táblázatot! Hát nem keresem majd magam halálra! :)

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

látom zajlik az élet,nagyjából elolvastam de nincs energiám mostanában fórumozni :?

Letti

nagyon sajnálom anyukádat,de hátha a kisunoka erőt ad neki.

ana

Pedig már annyira vártam h gyere zebrás teszttel,drukkolok neked nagyon,mostmár jönnie kell+++++++ :) és aranyos vagy blogos hozzászolás miatt,köszi :) örülök ha reményt adhatok az irásaimmal.

Kinga

te jól vagy?hogy viseled a növekvő pocit?


Még nincs berendezve a szoba,majd lassan elhozzuk a butorokat. A festés kész,már csak berendezni kell,az már nem vészes.utánna meg nekiálok kimosni a kisrucikat.

Ma voltam uhn.kisfiúnk 1269 grammos,bpd 72.29+1 napos a mérete alapján.ami kicsit aggaszt,h az eddig fejvégű fekvésű fiam,most pár hete medencvégű lett.

KépKép
bettike83
 
 


Chris!

Örülök hogy jól vagy! A képet viszont türelmetlenül várom! Bocsi!


Betti! Na most már tényleg jól benne vagy a terhesség legjavában. Örülök hogy írtál. Tudod most én érzem úgy mint te, anno, hogy most tényleg sikerülni fog. Már nincs más hátra! Tényleg jó a blogod, szeretem olvasni, ha te ennyi várakozást kibírtál akkor én is kibírtam ennyit, mert már tényleg jönni fog. Egyébként sokszor elpityeregtem az alkonyat zenéjére magam, együtt érezve veled.


A baba fekvése még kialakul, sokan a végén fordulnak be. Ha meg nem, akkor is kiszedik nyugi. Ott nem marad. Ha lesz pocifotó és babaszobakép, akkor hozd el nekünk. :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Chris, 7 naaaaap! Abszolút a finish! A srácok szeretnek bent lenni - én így látom a fórumokon :)
Majd tégy fel képeket a babaszobáról, nagyon kíváncsi vagyok!

Leti, nagyon jó hírek anyuddal kapcsolatban. Egész más egy barátnő, aki szenvtelen "hajcsár", mint a család, akik szétaggódják magukat, úgyhogy teljesen jó kezekben van anyud lelke, remélem, hogy javul az állapota az alternatív terápia kapcsán.

Ricsinek még megvan a mandulája, remélem, hogy nem kell kivenni. Azóta a reggeli futóversenyeket mellőzzük... majd nyáron :)

Betti, majd a 35. hét környékén lehet aggódni azon, hogy faros, addig még simán visszafordulhat, amúgy sem kényelmes neki ez a póz.

Ana, akkor 100trillió drukk megy neked novemberre!
Valóban nem is lehetne szebb ajándék.
Én melletted vagyok a magasabb dóziusú mettel kapcsolatban, fura is, hogy olyan keveset írt fel a dokid, amennyit, meg hogy csak a babára nézve tette.

Fogyásom alakul. Vettem futónacit és futódzsekit leárazva (50%) Decathlonban. Ráadásul az arcom már nagyon szép, a BABÉ pedig látványosan csökkentette a cellulitiszemet lábamon - vagy csak ezt akarom látni, és ezt látom... majd eldől 63kilós fürdőruhás képeimen januárban, mert mint írtam volt - vagy nem, de most akkor írom -, hogy a fotózás eltolódott egy hónapot a lassan beinduló fogyás miatt. Remélem, innentől már lejtő jön és simán fog menni. Kép

Kinga, én a TGYÁS-t a kiírt szülés előtti 28. naptól igényeltem, mivel a gyed csak két éves korig jár. Így egy hónappal beljebb voltam anyagilag. A tgyást 6 hónapig kapod, és szerintem jobb összeg, mint a tp., de számold ki, én táppénzben nem vagyok otthon, nem is emlékszem, hogy életemben voltam-e tp-n. Én szülés előtt kivettem az összes fizetett szabadságomat (főnöki engedéllyel az egész éveset), aztán a tgyás jött.

Niki, szerintem sem késő a szombat, bár a péntek talán közelebb lett volna, majd meglátjuk. Nagyon drukkolok Nektek is!!!

Megyek rendbe rakni a lakást, miután nemsoká hazahozom a srácokat. Kösz, hogy gondoltatok kis betegemre, imádta az ovit a héten, és még mehet három napot :) Sok puszi nektek

maccs01
 
 


Kinga: Igen,mi fogjuk a párommal:-)Van egy nagy világos lepedő,és rendeltünk sok-sok filc anyagot,abból lesz majd csinálva.Kék ég,napocska,felhő,zöld fű,fák,virágok,bárányka,pillangó....
17-én rendeltük meg az anyagot.Tényleg nem kapkodják el....
Vendég
 


Chris! Erre kíváncsi vagyok! Nagyon szupi ötlet a falvédő!

Maccs! Én annyira lusta vagyok! Sajnos! Jó a rucid! Szorítok a célodhoz, bár látom kitartó csaj vagy!

:) :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana
 
 


Maccs! tényleg te mennyi bogyót szedsz, szedtél? azt hiszem a te eredményed jobb mint az enyém. Én is úgy gondolom hogy ennyi kell, bár ha te 3*850 et kaptál, akkor én még emelek. Írd meg légyszi!!!!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Ana

igy is van,jönni fog tuti,csak max idő kell hozzá és nyugalom.Bár azt gondolom tudod h én mikor terhes lettem,abban a honapban fel akartam adni,vagyis legalábbis nem foglalkozni annyit a témával,más dolgokkal foglalkozni stb és akkor,csak úgy váratlanul bekopogtatott,és valahogy az első pillanattól tudtam h van ő és igy is volt,nyugis voltam,tudtam,minden rendben van.és most mi van,jövöhéten már 30 hét,pedig nem rég lett pozi a teszt.én is emlékszem még a várakozásokkal teli honapokra,de már nagyon távolinak tűnik.nálad is igy lesz,hiddel.

KépKép
bettike83
 
 


Ana, ne emelj! Én 3x500g-ot kaptam! Egyébként nekem a cukrom éhgyomri, egy órás, két órás jó lett, nem is a felső határon, hanem teljesen jó, csak az inzulinom volt gáz.

maccs01
 
 


hahó!

Hát nem épp a legjobb hírekkel jövök! Lepény III. fokban érett,Bence csak 2 kg és ha így halad,akkor is csak 2,70 lesz,persze ha meg nem szülök hamarabb. Eddig minden ok,magzatvíz ált, keringés jó,szívhang jó. 2 hét múlva kell mennem NST_re hozzá,és akkor csinál megint uh-t,nehogy gond legyen a lepény miatt.
Mozog szépen,majd ha van valami gond a hüvelyváladékkal,akkor telefonál miatta,remélem az rendben lesz!
De megint kaptunk dícséretet a kukacára vonatkozóan! :D :P

Kép
Kép
k_inga
 
 


Maccs! Köszike, nem emelek többet. Így is fogyok, pedig még a mozgást el sem kezdtem. Már jó sok lement a hasamból. :))))))

Betti! Aranyos vagy.


Kinga! Én még ilyenről nem hallottam. Túl érett? Mitől?

Kép

Kép
anabana
 
 


A hócipőm tele van az ÉLETÜNKKEL!!!!!!!!!!!!
Miért jönne össze bármi is! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:

Ma közölte a Cerbona vezetősége az alkalmazottakkal, hogy csődbe ment.És zárolták a pénzt is a bankok,így az sem biztos, hogy jövő héten megkapják a fizetésüket.De azért addig dolgozzanak amíg van anyag,ez kb. 2hét.
No ez tökre fa..a,mert akkor a páromnak megint nem lesz munkahelye és még munkanélkülit sem kap,mert nem volt folyamatosan 6 hónap munkaviszonya csak 3.

Amit meg az utóbbi hónapokban megspórolhattunk volna azt elköltöttem a fogyásomra.

Úgyhogy se gyerek,se kocsi,se fogyi,se munka! :cry: :cry:

Már két éve nem volt olyan, hogy bármi is összejönne,pedig nem vagyunk egy nagyigényűek!

Bocsi, hogy csak magammal foglalkozom és a siránkozásaimmal,de már nem tudom mit tehetnék.Már egyszerűen nincs életcélom,annyit bizakodtam már, hogy jobb lesz,hogy már belefáradtam.Ez soha nem lesz jobb.

Még hogy a pénz nem boldogít,de élni sem lehet nélküle!

Na befogom most már, neharagudjatok, hogy senkinek nem írtam!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Niki, ez nagyon durva! A CERBONA??????????????????????? Hát az azért kemény. Egy ekkora cég. Nem túl bíztató a helyzet, elhiszem, hogy csak felhős eget látsz! De hidd el, fog még sütni a Napocska! Kitartás Nikike, nem szabad feladni!

Kinga, mi a HálaIstent jelent, hogy III. fokban érett???? Túl- vagy alulérett????

Hello Betti! Végre megjöttél! Megint jól elcsatangoltál! Irigyellek a babaszoba miatt, én még várok vele decemberig...

Fúúúú, Chris, már csak 7 nap! Bármikor kibújhat! Úgy izgulok! Minden hónapra van egy kis izgalom, legalább jobban telik az idő!!!

MAccs! Tök jó kis futócucc! Télged is irigyellek! Annyiszor eszembe jut a futás! Nekem is Kalenji a futógatyám, meg volt olyan cipőm is, ezekben futottam az első félmaratonomat :)

Képzeljétek, írt Mares sms-t. Elnézést kért, hogy nem jön, de "Gergő, mint kismajom rajta csüng".
Most van tejcsije a teától, csak fáj tőle Gergő pocija. Olyan kis aranyos lehet!

Mennyi topic babánk lesz!

Én még mindig itt ülök a melóhelyen, mert APi elvitte a kocsit és várom, hogy értem jöjjön. Nem nagyon jön neki össze...
Vendég
 


Hát igen,elég nehéz elhinni. Április óta új vezérigazgatója van, hát most úgy néz ki, hogy a tavaly év végén nyereséges céget most sikerült csődbe vinnie!

Most már túl sok volt minden.Már az is megfordult a fejembe, hogy lehet jobb lenne, ha párom hazaköltözne és új életet kezdene nélkülem.

Na de elkeseredettségembe jól kibőgtem magam és talán észhez tértem.Hisz vannak nálam nehezebb sorsúak is.Ez pedig még nem a világ vége.
Csak túl sok volt ez az év:munkanélküliség-apukám betegsége-majdnem szakítás-baba nem jön.

Most elteszem magam holnapra,tiszta fejjel jövök holnap!

Puszilok mindenkit!Jó éjt!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Hali csajok!

Leti, jó későn mész akkor haza, remélem, már legalább úton vagy!
Kedves tőled, hogy megírtad nekünk Mares üzijét, nagyon cuki lehet a kismanócskája :)

Niki, tudom most mit érzel, amikor a gyerektől elvettük tegnap a kis zsebpénzét, amit idáig gyűjtögettünk, és még aprópénzt sem tudok Szilinek adni, hogy a suliban vehessen a büfében magának valami kis apróságot, ez már a vég. Bele sem merek gondolni, mi lesz karácsonykor. Valószínűleg én fogok a karifa alatt ülni, ha egyátalán telik majd karácsonyfára. :cry: Annyira elkeserítő, és nem látjuk az alagút végét, talán nincs is... :cry:
Persze nem elkeseríteni akarlak, remélem, hamar talál másik munkát magának párocskád, és akkor megoldódik a borúlátásos időszak :wink: Amúgy meg csak csendben megjegyzem, pont ilyen esetekben és időszakokban szokott beütni a krakk, azaz jönni a baba, mert ugye ilyenkor nagyon nagy szarban érzed magadat, és nem ezzel foglalkozol

Ana, de jó neked, hogy még mozognod sem kell, és fogysz, ügyi vagy, hiába :wink:

Betti, jó, hogy jöttél, bizony, gyorsan telik az idő, igaz? Hamarosan a kezedben tarthatod te is a picúr fiacskádat :)

Chris, nagyon tuti lehet az a falvédő. :D

Kinga, tyűha, a 3. érettségű lepény nem túl jó, ha jól tudom, ez azt jelenti, hogy el van öregedve, így kevesebb a véráramlás benne, lehet, hogy ettől kisebb a kicsikéd is, minden bizonnyal hamarabb megszületik, és nagyon kell figyelni, még akár császár is lehet sürgiben. De azért reméljük a legjobbakat! Drukk, hogy minden okés legyen!

Maccs, szupi cuccokat szerváltál magadnak :wink:

Úgy látom csájék, itt vagy fogynak a lányok, vagy babásodnak. Na most én egyikhez sem tartozom, akkor most mi van :?: :!: 8)

Na szép jó éjt! Remélem, ma jobban fogok ajcsizni, mint múlt éjjel!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag
 
 


Csillag

Én is ettől tartok,pont emiatt kell visszamennem 2 hét múlva is! Nem baj,ha pici,csak egészsges legyen nekem! És mindent vegyenek észre idejében! Emiatt pici,azta doki is mondta! Nem tehetek ellene semmit sajnos.

Letti
Nem pihensz valami sokat,meg a szobával sem kapkodsz! babakocsi ügyben jutottál valamire?

Niki

Ez gáz,de majd csak alakul valahogy! Ne kapkodd el a dolgokat! Nyugi!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Ana, látod, nálad is bevált ez a fogyásra (is), azért kicsit irigy vagyok ám :):):) Gyógyszer ide vagy oda, nekem még sosem sikerült fogynom sport nélkül, úgy látszik, én mutáns vagyok.

Niki, azta, csődbe ment a Cerbona?! Basszus! Nem csodálom, hogy ki vagy bukva. Miért lenne a férjednek jobb nélküled? Butasáááág! Most már tényleg valami jónak kell történnie!!!!!!

Kinga, ilyenkor már nem ritka a III. fokban érett lepény. Valóban az felel a pici tápanyag- és oxigénellátásáért. Ha olyan gáz lenne a helyzet, akkor a doki nem két hét múlvára rakta volna az uh-t, hanem a jövőhétre - én azt gondolom. Ha kisebb súlya, akkor majd megnő itt kint. A lényeg, hogy egészséges legyen! 2,5 kg felett már hazaviheted a kórházból, úgyhogy a 2.7-tel semmi baj. Ha aggódsz, akkor hívd fel a dokid és kérd meg, hogy hetente mehess uh-ra, meg nst-re. Egyébként nekem 34. héttől hetente kellett nst-re járnom mindkét terhességemmel úgy, hogy semmi gond nem volt. Ricsivel a magzatvíz mennyisége alacsony volt a 38. héten, 40. héten szültem. A lényeg, hogy ne ijedezz, ha valamit úgy érzel, hogy nem stimmel, vagy megerősítésre van szükséged, akkor keresd fel a dokid. Ilyenkor a nyugalom a legfontosabb!

Leti, félmaraton? Nem semmi! Gratulálok! Az én cipőm is ugyanaz a márka dettó, halál kényelmes.
Köszi, hogy átadtad Mares üzijét, tök jó hír velük. Hajrá Mares! :)

Csillag, Te a "Nemsokára Babás leszek" tábort erősíted, drukkolok, hogy meglegyen a Kislány (v. Kisfiú :))!
Szomorú, amit írtál zsebpénzről... nagyon sajnálom, hihetetlen sz.r helyzetbe kerültek a családok a jelen gazdasági helyzetben. Nagyon elszomorító!

Chris, kitartás! Kívánom, hogy nagyon szép szülésed legyen!

Bettike
, örülök, hogy helyzetjelentessz időnként! Sok rádgondolás!

maccs01
 
 


Sziasztok!

Hát!!!!! Nagyon örülök mert mindenki írt mire ideértem!!!

Csillag! Szerintem is "babás klubhoz csatlakozz", én is azt teszem, én nem direktbe fogyok. Ezt hozza a diéta. :lol: :lol: :lol:

Letti! Azért ez durva, hogy eddig a munkahelyeden vagy. Tényleg lehetnél többet otthon, még ha nem vagy otthonülő akkor is. Most kettőért felelsz.


Kinga! Nyugi, szerintem lesz az még több is, nem csak 2.7. Egyébként meg a kis súlyúak jobban nőnek mint a normálisak. A Maresz fia is kis cuki, nem bánnám én mekkora csak legyen.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tessék sokat pihenni, és kicsit mozogni! Ne gereblyéz meg ilyenek! Nincs fahordás meg stb.

Betti! Azért néha gyere és mond hogy jól vagy!

Chris! Hogy vagy ma? Izgulsz már?

Maccs! ÉN mindig vékony voltam, és nekem ez a mostani súly soknak tűnik, pedig tudom nem vagyok kövér. Most hogy fogytam, jobb és már nem látom magam annak. Nekem ez genetikai adottság, Apu és Anyu is gizda. Azt viszont hozzáteszem, hogy 3 hete egyáltalán egy szem kristálycukrot sem látott a szervezetem. Nem is hiányzik, csak a sok süti. Egyébként minden nap bringával jövök dolgozni, csak ez nem hosszú táv. Nagyon közel lakunk a munkahelyemhez.

Niki! Ez borzasztó! Tudom a sok süket duma most fáj. Nekem Anyukám mindig azt mondja, hogy "úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna". Ilyenkor feláll a hátamon a szőr, aztán rá kell jönnöm egy pár nap múlva, hogy tényleg van tovább. Tudod! Nyáron mikor a terasztetőt szétverte a jég, azt kérdeztem hogy az Isten miért ver ennyire, majd rájöttem hogy ez segítség volt. Ugyanis a biztosító annyit fizetett, aminek a 1.4/-be került a javítás, a többi pénz nyereség. Ezt azért írtam, mindennek van jó oldala, csak meg kell látni. Puszi neked, és ne szadizd magad. Miért kén elhagynia a párodnak! Ne légy gyagya!

Ha valaki kimaradt annak Bocs! És Csók!

Kép

Kép
anabana
 
 


Maresz! Ez az ez az ez az! Örülök a tejcsinek,nem baj ha nem jössz a pici sokkal fontosabb. Így is jó ha üzizel. hajrá a szopizással.


Csillag! Te egyszer utólag hogy törölted az üzid? Nem zártad be? Én már akartam, de nem jött össze. Ja! És HŐ? Mutika!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Mi ma reggel voltunk Ctg-n,minden rendben van,szerencsére.Holnap reggel doki+vizsgálat :cry: Hátha tud már mondani valamit.

Niki: Nagyon durva,hogy a Cerbona csődbe megy!!!Sajnálom,éppen talált munkát a párod,rendeződni látszott minden,és most tessék.Nem semmi.

Maccs: Köszi,remélem az lesz,bár egyre jobban pánikolok.

Ana: Nagggyon izgulok:-)

Kinga: Reméljük Bence még pár hétig bent marad:-)

Csillag: Téged sem irigyellek.
Vendég
 


Chris! Nagyon gondolok rád! Neked már olyan gyönyörű karácsonyod lesz. Nincs is nagyobb öröm egy boldog gyerekarcnál. Ez enyém már minden nap elmondja hogy alig várja, pedig 13 éves lesz dec.21-én.

Nekem az első gondolatom az volt mikor kibújt, hogy annyira édes, ha tudtam volna előre hogy ilyen édes még jobban szerettem volna bent. Pedig mondanom sem kell, hogy annál jobban már nem lehetett. Én pityeregtem mikor megláttam, pedig olyan csúnya volt, még napokig.

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat! Végülis nem ijedtem meg,csak akkor már tényleg legyen minden rendben!

Csillag

Átérzem a helyzetedet! Mi sem vagyunk éppen elengedve anyagilag! Ugye ez a költözés nem volt semmi , apa csak 8 órázik,kevésa fizu. Azt mondta,jövőre elmegy innen,ez így nem jó,nem szereti és kevés is. Megint elmenne nemzetközizni,de csak kisautóra,nem európázni. Sokat akkor nem lesz idehaza,de így sem sokat látom. Anyagilag meg nem mindegy.

Chris

Minden nap menni kell?

Mares
Jó,hogy tud a kismanó szopizni, a kis pocija meg csak megszokja lassacskán!

Niki

Na kialudva milyen a világ?

Ana

Hát a korábbi iwiw-es képeiden sem vagy épp egy dagi jelenség! Hajrá november!

Maccs

Mikor jársz futni?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Ana, úgy tudod törölni az üzid, hogy "szerkeszt", majd kitörlöd a szöveget és beleraksz egy "."-ot pl., mivel üresen nem mentheted, úgyhogy AZ lesz a törölt helyén.

Kinga, futást úgy tervezem, hogy miután leadtam a gyerekeket oviban-bölcsiben (és nem a gépnél ülök, mint most), egyébként még nem voltam, csak akartam, ma lesz az első alkalom :) Nemsoká' indulok is. Eddig csak a bicaj volt.

maccs01
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?