Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem de a rohadt aranyér miatt nem igazán tudok ülni, vagy fekszem, vagy ha erőt veszek magamon akkor próbálom a lakásban a dolgokat elintézni ( takarítás, főzés, fürdés stb.).....

MACCS-Nagyon sokat gondolok rátok és rengeteg pozitív energiát küldök Kitti babának és a családnak is++++++++++Reméljük a legjobbakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Újdonsült Anyukáknak jó babázást, nyákdugót elhagyóknak minél gyorsabb szülésbeindulást, rossz alvóknak jobb éjszakákat :wink:

Nagyon kellemes hétvégét, igyekszem azért be-be kukkantani, hátha újabb baba érkezik, de hétfőn jövök hosszabban , ez tuti :D

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ja és Eszti köszi a híreket!!!!!!!!!!!

KépKép
gyancsi
 
 


Macs: nagyon szoritunk értetek!!!

rabbe78
 
 

 
 

Jó reggelt!

Elég jól aludtam ahhoz képest ahogy szoktam. Fél 7-kor keltem ki az ágyból :-D
Aztán wc= ismét vér :roll: Valószinű, hogy tovább tágulgatok. Most nem volt olyan sok mint hétfőn, de friss.... Most nem jött több, megvárom mig a férjem is felébred aztán szerintem bemegyünk a kórházba.... Szerintem akkor megint benttartanak...
De elvileg uh alapján ma vagyok pontosan 36 hetes, tehát már nem kéne visszatartaniuk :)

Majd meglátjuk mi lesz. rendszeres fájásaim nincsenek, de megint arra az erős, hosszantartó jóslófájásra keltem :roll: Babó mocorog-ezt szeretem :-)
Na megyek, még kicsit összekapom magam aztán ébresztem az apucit...

Bentről csak olvasni tudlak titeket, valamiért nem enged telórol belépni....

Minden jót mindenkinek addig is!! Hajrá front!!!!!! :-D

rabbe78
 
 


Jó reggelt Lányok/Asszonyok! :D
Ne haragudjatok az eltűnésért... :oops: kivételesen no problem velem, csak túlteng bennem az enerdzsi, amit jól ki is használok, viszont estére dög vagyok, mert persze feszegetem a határaimat, ahogy kell, na megy ahogy Vaya!
Sejtettem, h. azt hittétek már a lassan szülök, de még eszemben sincs :D Viszketésem javulóban, éjszaka már "csak" a sok pisi és fordulás miatt ébredek, szóval úgy tűnik használ a gyógyszer, legalább is a bilirubint csökkentette, a többi érték majd hétfőn/kedden derül ki, vérvétel után! De addigra már 38. hetes leszek és ha szülünk, hát szülünk :wink:
Aranyoska is megszült gondolom... mindjárt visszaolvasok, már annyira kíváncsi vagyok, kivel, mi van!!!

Haynii, köszi a tippet!
Én vérfarkas lettem, konkrétan ma a hold keltett 6-kor, azóta nem alszom :lol:

Eszter, én pontosan értem, amit Maccsal kapcs-ban írsz és természetesen nagyon drukkolok nekik!!! Iszonyú nehéz időszakot élnek most, talán életük legnehezebbjét, de mi "csak" azzal tudunk segíteni, ha sokat gondolunk rájuk és imádkozunk értük!

Na olvasok, aztán jövök... azt hiszem, van mit pótolnom :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


na megy ahogy Vaya...? mi a francot akartam ezzel? Ahogy Vaya is (így pontosabb) :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


sziasztok!

Eszti, köszöjük a friss infókat Kittikéről és a Macs családról! Macs, nektek továbbra is mennek a drukkok, és a legjobbakat, a jövő hét eleji eredményeknek jóknak kell lenniük!!!!! ++++++++

azt pedig, amit Eszter, Te írsz, tökéletesen osztom, ez tényleg az ő legbelsőbb ügyük, reméljük a legjobbakat, kitartást nekik!!!!

Rabbe, hajrá! remélem, hogy minden okés lesz, és már nem küldenek haza, csak a kis manóddal!!!

Haynii,

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

remélem, hogy sikerül így megnyitni... van itt több adatlap is, amit lehet, hogy érdemes letölteni, bár nekem is kifizetőhely a cég, így a TGYÁSt, GYEDet és az anyaságit szerintem rajtuk keresztül intéztem! ;) egyedül a GYES az, amit magamnak kell!

Navi, jó, hogy előkerültél Te is! :) ez már a fészekrakó energia! :) most töltődik fel a szervezet, hogy az utolsó dolgokat elrendezd, aztán irány szülni! :)

Gyancsi, aranyérre nagyon jó állítólag a szódabikarbónás ülőfürdő! nézz utána a neten! én is csináltam annó, bár nekem tüneteim nem voltak, csak fizikálisan volt aranyerem, de nem fájt, viszketett, vérzett, stb... jó pihit, hétfőn gyere!

Eclipse, nagyon örülök, hogy Molli baba jól van, mondtam én! :) képet nem kaptál? :P a súlya is rendben van, tudod, hogy általában lefelé saccol a gép, szóval 10% plusz még simán van benne! a +2 hetes túlhordás csak nem jön már be Mártikának! drukkolok, hogy Molli hamarabb szánja rá magát a nagy útra! +++

lányok, köszi a tortás bíztatást, csinálok ma fotót, mikor felbontjuk, és megmutizom nektek! :) amúgy málnás túrótortát csináltam :P olyan, amiben nincs piskóta, csak tömény túró! :) nyammi!

most megyek, gyerkőc még alszik, addig megreggelizek, aztán jön az anyós járat, ma van ugyanis apa szülinapja! holnap meg anyuéknál leszünk! megpróbálok azért benézni, főleg, ha valaki nekem küldi az sms-t, hogy megszületett a babója, akkor feltétlen jövök! :)

jó pihenést, és szép hétvégét mindenkinek!

sophie27
 
 


Aranyoska!!!! Szívből gratulálok Beki babához! Nagyon szép neve van!
Kívánok sok-sok tejcit és egy kis pihenést! Várunk majd a beszámolóval, addig is jó egészséget mindkettőtöknek!
Beki apuci, köszi a beszámolót! Nagyon megható lehetett! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rabbe, szegény, neked is kemény ez az utolsó pár nap/hét, de örülök, h. még egyben vagy!!!
Ez a szülési dömping nem hangzik valami jól! Remélem, mikor majd mi szülünk, nem a folyosón kell vajúdnunk! :roll:
Akkor van feladatod bőven, sajnálom Ádit! De legalább kiderült, mi a baja a bőrével!

Eclipse, én is kiakadtam, egyik hónapban dupla annyi táppénz jött, mint előtte! Nem értettem, de aztán rájöttem, h. nem annyi nap van számolva, mert ügyesen :evil: hiányosan adták le a táppénzes papíromat, szóval elvileg a hónap végén érkezik a pótlás! Viszont engem már kiírtak szülési szabira és mint utóbb megtudtam, innentől már a tgyás számolódik. Na mindegy, csak nem cseszik el a dolgokat, de muszáj lesz rajtuk tartani a szemem!
Na látom, másnak is meggyűlik a baja ezzel a táppénz dologgal… ez ennyire bonyolult amúgy? Nem az a dolguk, h. tudják? :shock:
Hiszti: nekem elfogyott tegnapelőtt a homeós nyugtatóm, tiszta zizzent voltam! Aztán lehet csak a közelgő telihold miatt, mert egyébként sosem éltem nyugtatókon :lol:
Ügyes vagy, h. a végére jártál és megnézetted magad! :wink: És jó, h. minden rendben! Én is megnyugodnék egy ilyen alapos vizsgálattól!

Dorka, hajrá Nokia! :D
Akkor már csak 3 nap és szülsz… jól meggondoltad? :? :D
Tv… húúú de kedvesek! Minden felszólítás nélkül kikapcsolni??? Na látom, megoldódott, szupi!
Gratula a nyákdugóhoz! Én is mindig lesem, de még sehol! Aztán lehet észre sem veszem :?

Tatjana, abszolút megértelek! Engem sem izgatna/izgatott volna ez a fiú/lány kérdés, ha nem tudnák megállapítani! Akkor hallgattunk volna a megérzésünkre és unisex holmikat vásárolunk, amit aztán lehet bővíteni, ha már kibújtak a babák… de így, h. egyszer ez, egyszer az biztos nagyon rossz!
Mondjuk, nekünk egyszer sem mondták, h. fiú, de hallottam én cifrákat! :roll:
Szivi az infót! Az az igazság, h. amikor viszkettem nagyon, akkor szülni akartam minél előbb, de így, h. jól vagyok inkább maradjon, feltéve, ha a többi eredmény is jó lesz!!! Hisz, a legfontosabb Zorka baba egészsége!
Én is úgy ennék szőlőt, annyira vártam, de nem akarom terhelni a héjával a májamat, ezért néhány szemet kiszopogatok és a nagyobb magokat is kiköpöm… szóval kb. úgy, mint egy 2 éves :lol: , de túlzásba nem viszem!
Vigasztaljon a tudat, h. úgysem olyan jó az idei termés!

Zsófi, még mindig köhögsz??? Gondolom már mindent kipróbáltál, te szegény!
Na most értem oda, h. pulmonológia… akkor legalább kiderült, miért van! És már nem kell sokáig szenvednek tőle
Lenne tünete, ha nyílna a méhszáj? És mégis mi? :shock: :?:

Ancsa, én kétévente cserélem a telót, mert akkor jár le a hűségnyilatkozat, és ez így nekem bevált. Addigra meg is unom őket! Amúgy baromira nem izgat, h. mit tud a telefonáláson és sms íráson kívül…na jó talán h. még normálisan fotózzon, de ált az is megunom pár hét alatt!
Hazamenős ruci: én kétféle változatot raktam össze, már csak a bundazsák hiányzik! Már hetek óta emiatt nyavalygok :)

Mike, sajnálom a kocsidat! Na meg persze téged a bosszúság miatt! :(
Látom, még mindig „pörgesz van” Tegnap én is főztem ezerrel, pedig a napját nem tudom, mikor csináltam ennyi mindent! Azt hiszem ezek már az utolsó erőlködéseim :lol:
Úúúú, most olvasom, h. nem csak az autó, még egy kokeró is felbosszantott, szegénykém :roll:

Davallia, köszi a híreket és örülök, h. jól van Ebba csajszi!

Kinga, az én méhszájamat sem nézte a doki a 32. hét óta!!! Kicsit aggasztó… főleg, mivel ha tudnám, h. nyílik v. puhul, akkor többet pihiznék!
Szóval nekem hiába is van fogadott dokim… no komment :roll:

Szissz, Marci talán kinövi a ruha-mizériát, mire nagyobb lesz, de én is ilyen voltam, nem volt ám mindegy milyen bugyi, zokni van rajtam, harisnyát rühelltem… el is neveztek „varia kisasszonynak”, mert folyton variáltam, h. mit veszek fel… azt hiszem nem nőttem ki! :D

Angie, milyen kis édes lehet Zsombi, ahogy belefárad az evésbe! Nemsokára erőre kap és majd nem győzöd etetni, még jó, h. van sok tejed!

Na hogy nézem a táblit, eddig nincsen óriásbébink! Persze ez nem is baj! Az lenne a vicces, ha pont belőlem pottyanna ki egy nagy baba! :shock: :D
Persze tudom, h. többeteknek is nagy babát jósolnak, csak ők még mind bent vannak :wink:

Amida, ezek szerint számolhatok azzal, hogy ha megvizsgál a doki, akkor lehet szülünk is??? :shock: Talán emiatt nem nézeget…?

Eszter, nagyon édes vagy!!! Mindjárt írok a másikba is, de két nap kimaradást nagyon nehéz pótolni

Rodi, nem is írtam, h. milyen szép a fülcsibevaló! Én, ahogy már írtam is, nem nagyon akarok, de a neten annyi gyönyörűségeset láttam, h. elkezdtem gondolkodni rajta, mivel a sógornőmék felvetették, h. vennének...

Haynii, én is szedhetem végig a magnéziumot, azt mondták, h. attól simán beindul a szülés!
A Vaya is Zita (bocs Vaya, remélem, nem baj, h. megírtam :oops: )

Azt hiszem nagyjából mindenkire reagáltam! Végül is csak 1,5 órába telt :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Nah, mostmár elegem van, 3szorra kezdem újra irni a hsz-t, de most már wordben! gggrrrrr

Sophie
Örülök, hogy rendben vagytok! A köhögés remélem elmúlik már! Biztosan nagyon fincsi lett, én folyamatosan sütit ennék!!! :D

Mikegirl
Tegnap elfelejtettem felhivni az oep-et mert egész nap rohantunk, hétfőn telózok nekik, és megírom mit mondtak a taj intézéssel kapcsolatban!
nem semmi, hogy folyamatosan mennyit pörögsz! Most már szépen lassan kezdj el pihengetni, és készülni a nagy napra

Angie
Szupi, hogy ilyen sok tejed van, Zsombor pedig gratula a szopihoz, ügyes kislegény! Remélem, már otthon vagytok! Ha lesz egy pici időd, írj majd! Szilárdnak hogy tetszik az öcsi?

Rabbe
Ádinak jobbulást, remélem használ a krém, ha már ilyen bazi drága volt!
Jujj, de izgi, lehet, hogy ma már babázol???

Amida
Hogy vagy????? te kinek fogsz írni, ha megszületik a törpi?


Beki apuka
Köszönjük, hogy jelentkeztél, jó volt olvasni, hogy látja egy apuka a dolgokat! :)


Henne
Szép lett a babaszoba!!!

Eclipse
örülök, sikerült megnyugtatniuk az uh-n!Beszéld meg a hercegnőddel, h nagyon szeretnél már találkozni vele!
Aznap délelőtt, amikor Marci született, voltam ugye a kórházban uh-n, nekem azt mondták, h ez a baba csak ráijesztett az anyukájára, ehhez képest, este fél 9-kor már a kezemben tartottam :)

Lucuzs
Köszi a híreket Emeséről! Uh, ez az áramszünet nagyon bosszantó lehetett!

Eszter
Köszi a Macs híreket! Nem tudom, h mi lehet a baj, de remélem minden rosszat kizárnak! Nagyon nagyon drukkolunk Kittikének, hogy minden rendben legyen!

Navi
Örülök, hogy jöttél, és hogy múlik a viszketés! végreeee! :)

Vikoról senki nem tud semmit???
Nagyon gyanús! a blogjába sem írt! remélem már babázik, olyan kiváncsi vagyooook!

Nekünk tegnap sűrű napunk volt, elindultunk Marcival fél 11-kor, és este 7-re értünk haza.
Elmentünk postára csekkeket befizetni, aztán anyuhoz. Otthagytam Marcit, amig elmentem Nst-re, szerencsére Dani most jó sokat mocorgott, ügyes kisfiú volt!Legközelebb jövő hét pénteken kell mennem. Utána mentem otp-be, erstébe. Majd próbáltam anyagot keríteni az ágyneműhöz, de nem találtam olyat, amilyet szerettem volna. Majd sztk-ban voltam a vérvétel eredményért, és kértem hétfőre időpontot a dokimhoz. Aztán mentem Marcinak kabátot nézni, meg a hugomnak hajfestéket venni, mert a drágám hiszti rohamot kapott, h "ő ilyen fejjel nem megy ki az utcára..." no comment...
Utána visszamentem anyuhoz, majd együtt elmentünk megvenni Marcinak a kabátot. Mire hazaértünk, nagyon durván fáradt voltam!
Apával néztünk 30Rock-ot meg Gossip Girlt, meg egy született feleségeket, utána úgy aludtam mint a bunda :D

Most megyek, mert éhen halok :) De benézek ám időnként, mert kiváncsi vagyok, hogy lesz e újabb babánk :)

szisszka
 
 


Jó reggelt!


MACSÉK:
Imádkozom értetek!! Eszti: Köszi az infót, és tök egyetértek....

Kép
Kép
eta
 
 


JÓ HÍR!!!

Nem tudom Dorka kinek írt még.
Éjjel 4.16 kor MEGSZÜLETETT LUCABABA 3650 g- mal és 56 cm-rel!
MINDENKI JÓL VAN!


juhujjjjjj

puszi Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Dorka-Tiszta szívből Gratulálok Luca babához :D :D :D Nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!!!!! :D :DEtus köszi a híreket :D :D Imádom ezeket a híreket :D

KépKép
gyancsi
 
 


Dorka
Hatalmas gratula Luca babához!!!!!! Sok boldogságot, sok -sok tejcit, jó egészséget kívánunk!!!!!!!


tudtam, hogy be kell néznem :D
nagyon izgalmas napjaink vannak :)

Ki lesz a következő???? Rabbe????
jujj de izgi!!!!!

szisszka
 
 


Eta
Köszi a híreket!!!!! :)

szisszka
 
 


Dorka! Jujjdejó!!!! Sok boldogságot nektek Lucababával!!! Sok-sok tejcit kívánok még!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Macs! Még több drukk nektek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Annyira jó!!!! :lol: :lol: :lol: Most aztán beindulunk már, nincs visszaút, mindenki anyuka lesz hamarosan!!! :lol: :lol: :lol: Borsózik a hátam... :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Dorka!!! Szuper! Nagyon sok boldogságot és egészséget Nektek, sok tejcit!!! Megvan az első nagy babánk! :D Luca baba Isten hozott!!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Dorka-Lucababa: Nagyon sok egészséget, pihenést, tejcsit és minden más jót kivánok!!!

Megjöttünk, már úgy mentem be, hogy csak akkor maradok bent ha szülünk, egyébként hazamegyek....
Már mindenki megismert :-D ctg-re tettek kb 5 perces elég magas fájásokat mutatotta gép. d e mivel nem érzem őket és a méhszáj sem nyilt tovább így hazaengedtek. Dea szülésznő azt mondta szerinte nemsokára megyek vissza :-)
Hát nem tudom, mostmár olyan nyugodság van rajtam, hogy már nem is tudom mi lesz. Majd Patrik tudja és ez a lényeg.
Azt mondták, ha több vér lenne, vagy éreznéma fájásokat akkor irány ujból a kórház, aztán akkor szülünk :-)

De ki tudja hogy ez mikor jön el. Kéne nekem még egypár kemény front. :wink:

rabbe78
 
 


Rabbe! 5 perces fájások? És nem érzed? :shock: :shock: :shock: Hát drukkolok nagyon!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Dorka óriási gratula Luca babához.Nagyon szép méretei vannak.

KépKép
ritya
 
 


Dorka
Hatalmas gratula Luca babához! Mielőbbi felépülést és sok tejcsit! :) :D :D :D :D :)


Rabbe
Lehet, h te jössz?
Drukkkk+++!!!!!!! :D

Macs
Szívből kívánom, h ne legyen semmi gond Kittikével!!!!!
Nagyon sok pozitív energiát Nektek!++++++

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


RABBE
MENNEK A DRUKKOK!!!!! SZERINTEM PATRIK LESZ A KÖVETKEZŐ TOPIC BABA :)
HAJRÁ,HAJRÁ, HAJRÁ!!!!!!!!!!

szisszka
 
 


Aranyosak vagytok, d e amikor hétfőn bementünk is 4-5 percesek voltak, azokat sem éreztem, és le is állitották infuzióval....
Anno Ádival sem éreztem az 5 perceseket csak a gép alapján mondták, hogy vannak :lol:

rabbe78
 
 


Rabbe
Mázlista!!!! :D :D :D :D
Azért mennek a drukkok! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Dorka
Gratulálunk! Sok boldogságot, sok-sok tejcsit!

Cicamama
Cicalánynak mennek a drukkok!!!!!

Rabbe
Ez már izgalmas.... :wink:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

3x szállt el amit írni akartam ma :evil: :evil:

Dorka,
szívből gratulálok Luca babához, jó egészséget, sok boldogságot kívánok az egész családnak, neked sok tejcsit, gyors regenerálódást!!! :D :D :D :D :D :D
Várjuk hamar a képeket a nem is olyan kicsi kisasszonyról! :wink:

Rabbe,
meg voltam győződve hogy már babázol! Talán a 3. kör lesz az igazi ami meghozza Patrikot!

Eszter,
köszönjük szépen a hírhozást, mennek a drukkok szüntelen a legkisebb cicának!!!

Csillag,
legyen valóság az álomdból!!!

Rólunk: hiába van ma telihold, ma sem lesz semmi :cry:
Fotót hozni a babáról nem tudok, mert csak 1 db készült kinyomtatva, és azt be kellene scannelni, de olyat most nem tudok intézni.
A 2D-n, flowmetrián volt a lényeg tegnap, és az szuperul sikerült.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


eclipse:köszi, mosolyogtam azoln amit nekem irtál :-)

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Dorka, Luca baba!!!!! Gratulálok!!! Sok boldogságot, jó egészséget!!!!!
Pusszantás mindkettőtöknek!!!!


Kittike, mennek a drukkok, a +++++++++++++++++++++++-ok, a gyógyító és növesztő puszik!!!!!!!!

Tegnap írtam, csak a küldés nem jött össze :(
Na szóval..... doki szerint tuti nem fogok megszülni a kiírt időpontig - nov 3-ig. Első szülőnek számítok a múltkori császár miatt, hiába voltak fájások, meg ilyesmi, és szerinte az első babák általában terminusra érkeznek.
CTG rendben, kórház dugig, utóbbi hallatán le is tettem a hétvégi szülésről. A szülő nőket még csak-csak elhelyezték, de pl 10 műtétre kiírtat fel sem tudtam venni :shock: Szóval inkább várok szép türelmesen, hátha sikerül kifogni egy alacsonyabb létszámú időpontot......
Dokimmal megbeszéltük, hogy ha a 41. hétig nem indul be magától, akkor lekaszabol :? Nemcsak EDA-t, de oxitocint sem kaphatok. Szóval két esélyem van: Adélka magától rájön, hogy kívül tágasabb, és apával rendszeres szexbe kezdünk - ami a doki szerint sem tilos, hátha...... utóbbival csak az a probléma, hogy alig tudok mozogni, itt nyom - ott nyom, időnként gond a levegővétel. A kimenetellel nincs gond, csak a részvétel olyan suta :lol: Erre azt javasolta, hogy lapozgassuk a Káma Sutra-t, és válasszunk onnan pózt, rengeteg van erre a szitura :lol: :lol:
Ja, és a kiskönyvembe beirattam, hogy a Sote2 fogad szüléskor.

Szisszka - úgy tűnik, hogy időm van bőven, szóval a hétfői infó tökéletes lesz :wink: És előre is köszi!!! Nem egyszerű a telefon, kíváncsi vagyok hanyadjára veszik fel :?
Pihi dolog - bagoly mondja verébenek :lol:

Nav - engem mindig vizsgál a doki, de tök hatástalan 8) Tegnap nagyon kellemetlen volt, mondtam, hogy nem piszkálni!! Erre ő: ha ő elkezdi piszkálni a méhszájam, azt nem csak ennyire fogom érezni, hanem sokkal rosszabb lesz .....milyen jó, hogy mindent meg tudunk beszélni :lol:
Javuló viszketés :D

Sophie - jó bulizást mára!!! :D

Rabbe - szerintem Téged is csak egy hajszál választ el a szüléstől 8)

Vaya - akkor Te is pörögsz rendesen :)

Haynii - már én is feladtam a mérleg-re vonatkozó elvárásokat. :lol: A skorpiónak van sok jó tulajdonsága, ami tetszik, és van néhány, amitől kifejezetten megriadok, mint szülő: legyőzhetetlen akaraterő, a végletekig ragaszkodik saját véleményéhez, legféltékenyebb típus, bizonyos agresszivitás jellemzi.

Ati felkelt, mennem kell, folyt köv.

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Benéztem az oldalra, ahol Vikoo a blogját írja. Az egyik lány azt írta oda, h október 21.-én 4kg-val megszületett Boldi baba, minden jól ment, de h majd jön oda Vikoo és meséli a részleteket! :D :D :D :D :D :D

Remélem nem fog haragudni, h megírom ide. :?

Vikoo
Szívből gratulálok Boldi babához! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vikoo, nagy-nagy gratula, és sok-sok tejcit kívánok!!! Sok boldogságot!!!!

mikegirl
 
 


Rabbe
Baromi jó akkor a fájdalomküszöböd!!!
Drukkok mennek továbbra is!

Eclipse
Türelem, türelem, lehet, hogy mai nem a ti napotok, de hamarosan az is eljön!!!!!

Mikegirl
Lehet, hogy jobb is egy nyugisabb időpontban szülni... bár ki tudja, h az épp nyugis lesz e? :lol:
Jófej dokid van :D Lehet, hogy apával az összebújás tényleg segít! :wink: :P
Remélem hamar felveszik a telót az oepben, egyébként nekem ezekkel nagy átlagban szerencsém van, nagyon ritkán van úgy hogy sokat kellene várnom... :) Mák is szinte egyből fel szokta venni nekem :D
Amúgy ma nagyrészt gép előtt töltöttem a napom, szóval pihi :) Mosogattam, meg a konyhát pakoltam, mostam teregettem, de csak szép nyugdíjas tempóban :)

Vivi
Köszi a hírt Vikoról! :)

Viko
Nektek pedig nagy nagy gratula Boldi babához! :) Jó egészséget, sok tejcit!!!!
Remélem mielőbb írsz majd nekünk!!!!

szisszka
 
 


Vikoo nagy gratula Boldi babához!!!!Sok egészséget és mielőbbi gyógyulást!

KépKép
ritya
 
 


Vikoo: gyors regenerálódást, sok ttejcsit és boldogságot Boldibabához!!!

rabbe78
 
 


Annyira izgi! Milyen gyorsan jönnek ezek a babák :shock:

Hát én még mindig nem érzek semmit.....talán csak jóslókat. Nem értem, van olyan hogy valaki akár napokig 5 perces fájásokkal van??? vagy elmulik, aztán amikor nst-znek akkor meg van?Én ezt az egészet nem értem. Na majd kiderül, ha előbb nem, hétfőn megyek 9-10 körül nst-re.
Most épp így pihentem: anyumékkal elmentem egy 5 km-s sétára melynek a felét óriáskerekű rolleren tetem meg( könnyebb mint sétálni, hisz azt csak hajtani kell, ami viszont csak a combot fársztja :-D -hát ettől sem lettek fájásaim :evil: Most várom hátha jobban vérzek majd (persze ennyi mozgásra kicsit több jött, d e ezzel még nem rohannék a kórházba..)és akkor hátha jobban tágulok is.... ha mégegy ujjnyit tágulnék akkor mehetek szülni ;-)
Tágulási ötlet? az összebújás kizárva :cry:

rabbe78
 
 


Na ugye mondtam én!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D
HURÁÁÁÁÁÁÁ
Vikoo,
fantasztikusan örülök, hogy megérkezett épségben a nagyfiad, sok boldogságot kívánok az újdonsült családhoz, jó egészséget, sok tejcsit hogy a nagyfiú még nagyobbra nőjön!!!

Mikegirl,
lépcsőzés, fel és le, óvatosan de kitartóan, az segíti a tágulást!!!!
Szurkolok hogy holnap reggelig nálatok is megérkezzen a kistesó, természetes úton! :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Horoszkóp:
én Skorpió vagyok, nov. 6-i.
A mai nappal beléptünk a csillagjegybe, így már 100% biztos hogy Imola Ágnes is Skorpió lesz.
Apa Szűz csillagjegyű, elmondása szerint "komoly kihívások elé néz" :D :D :D :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vikoo Nagyon sok boldogságot nektek Boldi babához :D :D :D Végre a kezedben tarthatod a kisfiadat :D :D

Csajok beindult a babaeső :D

KépKép
gyancsi
 
 


Vikoo! Gratulálok!!! Sok boldogságot Boldi babával!!! Végre babázhatsz!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


húúú, de nagy a pörgés!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vikoo
Gratulálok!


Nekem olyan 5-10 perces fájásaim vannak. Még várakozok egy kicsit, ha marad, bemegyünk a kórházba....
Vendég
 


Dorka, tiszta szívemből gratulálok Luca babához! Jó egészséget, gyors felépülést és sok tejecskét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikoo, Isten hozta Boldit! Nagyon sok boldogságot kívánok a Ti kis családotoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hűűűűűűűűű, Kriszti!!!! Te is????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Húúúúúúúú, de izgi a helyzet!!!!!!!!!

Rabbe, esetleg nincs olyan nagy felfújható ugrálólabdátok? Azon is lehet rugózni...

Kriszta, érted is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kriszti: hu izgi! Nagyon szurkolok nektek.

Épp most nézem én is, mintha már a 3. fájás jönne 5 percenként. lehet hogy megtette a hatását a rollerezés? :lol:
Azt mondta a férjem, ma már nem megyünk vissza mert meglátnak a dokik és bezárkóznak előllem. :-D Még a végén azt hiszik hogy élvezem a vizsgálatokat :-D
Fiatal dokik.... :-D :-D
ja és kis hipohondernek hív. De nem rosszalóan mondja.

rabbe78
 
 


Csillag: de van, hisz azt oktatom gyerekeknek :-D egészen a múlthétig ugráltam rajta, elég aktivan :-D
Komolyan én máér attól félek, hogy csak bebeszélem magamnak és nem is fáj. Én már nem is merek bemenni a kórházba, d e ha hirtelen besűrűsödnek??????
Na most nagy dilemában vagok, d e várunk.... 25 perc innen a kórház.

rabbe78
 
 


Luczus: veled mi újság? laptetőd lett :lol:

rabbe78
 
 


Aranyoskának továbbítottam a fejleményeket.
Írt választ:

"Jajj, de jó! :D Innen is gratu nekik! A többieknek pedig Hajrá-hajrá! Mi még kék fény alatt. Tejci még nem durrant be, de mindig egyre többet tudok fejni. Puszika!"

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Dorka és Vikoo: Gratulálok az újdonsült anyukáknak! Sok boldogságot, tejcit ,jó egészséget és gyors felépülést kívánok!

Maccs: +++++++++++++ Drukkolok nagyon!!

Szisszka: Még nem tudom kit értesítek… Kit értesíthetek?

Navi: Én úgy tudom, hogy a vizsgálattal be lehet indítani, és ezért sokan nem szeretik, ha nézegetik őket. Kriszta, help? Ez igaz?
Örülök, hogy jobban vagy!!!!!! Csak így tovább!

Rabbe: Na ez tényleg kalandos!!!! Csak a végén nehogy otthon szülj :S ;) Lépcsőzgess (kettesével) és lassan guggolgass!!! Közben lélegezz, nehogy megfulladjatok! Doki nekem azt mondta, hogy várjak meg pár fájást, hogy tényleg egymás után 5 percre jönnek-e, ill igyak meg egy kis alkoholt (egy felest, annyi nem árt), és ha múlik, akkor ne menjek még be. De ezt már biztos mások is írták itt :).

Rodina: Akkor megvan az ágy!! Éljen! Azért nem lehetett kellemes kikocsákázni.

Mikegirl: Hajrá apával ;)

Köszönöm az érdeklődést, meglepően jól vagyok!!!!! Persze egész nap fekszem, pihenek., kajálok (vmi eszméletlen éhes vagyok, főleg csokira.) Jól alszom, nappal nincsenek görcsök, keményedések. Még egy nagyon minimálisan barnázgatok a vizsgálat óta, de ez már biztos annak is a vége. Nyákdugó sehol. Úgyhogy szerintem bőven kihúzzuk hétfőig, lehet, hogy utána is. Sőt! De kedden jön az új front :)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Dorka,
gratula Luca babához!!!!!

Vikoo,
isten hozta Boldi babát!!!!!!

Sophie,
köszi a MÁK cuccot.

Kép
Kép
haynii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: