Új privát üzeneted érkezett!

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen sikerült, de a képek szörnyűek az arcomat ne nézzétek , csak a pocimat :lol: :lol: :lol:
n
Nem vagyok valami fotogén :?

Kép
Kép
maryka

Pruci, sajnálom, én már tuti kikészültem volna idegileg! Nagyon erős nő vagy, le a kalappal!!!

Maryka, na végre! Nagyon édes pocid van! :D Gyurus is cuki, az arcod pedig teljesen rendben van! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jó reggelt!

Teri bacc ez nagyon durva most már jó lenne ha fentről is úgy gondolnák, hogy rád fér egy másfajta meló! :wink: ++++++

Franci majd összehozunk valahol valamit!
:lol: másnem karácsonyi vásározunk forraltborral majd egyet..úgyis mindjárt kezdődik :lol:

Maryka
szép vagy úgy összességében.. szerintem elég hülyén néznél ki arc nélkül,. így inkább hagyom ott a gondolatban is :lol: :wink: csak úgy sugárzol

:lol: Gyurka is édes!

Beze remélem hogy befordul már ez a rosszcsont..LExi nagyon ügyi és napról napra annyira sok újat fog mutani:)

tényleg Kri mikor derül már ki tesóka neme?
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

Franci!
Éjjel simán odaadtam volna Szonját, 2 órán át üvöltött. :oops: :oops: :oops: :D :D :D
Azt hiszem vége a szép időknek, bár nappal nincs semmi, jó kislány, de most amit 2 éjjel is művelt... kidőltem. :D :D :D

Beze!
Még van Matyinak helye, hogy beforduljon, reméljük jó kisfiú lesz, s szót is fogad.

Teri!
Hány éves is ez kissrác??? Az esze az biztos, hogy nincs a helyén. Én is hülyét kapnék egy ilyentől.

Maryka!
Végre, megkaptuk a képet. szerintem igen is nagyon jól nézel ki!!!!!! pocid is nagyon szép. Gyurika, meg nagyon édes.

Boni!
Már régen raktál Zsigáról képeket, hiányoztak is. :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon édes, hogyan megnőtt már.

Angie!
Mi a helyzet veletek????? Zsombit mikor engedik haza? Sikerült szobát kapnod???

Panni!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!

Kép

Kri!
Mentek majd 4d uh-ra is? Mikor?

Évi!
Azt írta Benita, hogy lehet majd ír nekünk később.
Édes lehet Lillus, ha ennyit kérdez.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari,
meglepődve hallom, Szonja sírni is tud?tesók mit szóltak?

Maryka,
én még sosem láttam ekkorán a pocid!reggel olyan kicsi még.)este csináltátok a képet?

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Boni, köszi. Zsigád hogy megnőtt, milyen nagyfiú már! :D Nagyon kis huncut! :wink:

Annamari, Matyi nálunk biztosan nem fordul meg, mert Marcit várunk. :lol: Értettem ám, de ezt nem tudtam kihagyni, bocsi. :wink: Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Boni, még nem tudni ki lakik odabent. Jövő héten megyek dokihoz, remélem megtudjuk majd nézni :).

Annamari, megyünk majd 4d-re kb a 20. héten.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Maryka! Nagyon szép a pocid! Csak úgy sugárzol a képen!!!

Beze! Az erős túlzás h erős nő vagyok :( Ma hazafelé végig potyogtak a könnyeim, elég hülyén nézhettem ki a villamoson.:( Nem tudom meddig fogom ezt bírni, de azt hiszem már nem sokáig... Mondjuk most a kedves főnökeim verték ki a biztosítékot...

Boni! Köszönöm! Remélem fent úgy gondolják h most már megérdemlem a kis ajándékcsomagomat!
Zsigafotók nsgxon nklasszak!

Annamari! Azért nem hiszem h vége a szép időknek, csak megmutatta a kisasszony h ilyet is tud. Nehogy már azt higgyétek h nincs hangja. 7 éves a kis ... . Az a baj h teljesen elvesztette azt a minimákis kontrollt ami volt benne, hiszen bármit megcsinálhat büntetlenül és csak röhög rajtunk. Amíg nem vágják ki, addig ilyen lesz. Eddig csak 4 szülő jelezte h el akarja vinni a gyerekét, én már elvittem volna.

Kri! Tőled nem kapunk pocifotót???

Teri

KépKépKép
pruci

Annamari!

Köszi,ari vagy :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hellóka!
Köszönöm a kép dicséreteket aranyosak vagytok :D

Boni!
Nem tudom miért , de vannak napok amikor nem érzem igazán nőnek magam(tudom hülyeség) de ez van!
Köszi a dicsiket!És most már profi sminkes vagy? Vagy ez még tart? Remélem egyszer kezelésbe veszel :D Zsiga tényleg nagyon nagy fiú lett, Jóóóóóóóóóóók a képek!!!

Moti!
Igen ez az esti poci, reggelre le szoktam cserélni :lol: :lol: :lol:

Teri!
Megérdrmled a kis ajándékot :)

Annamari!
Na kipihented magad?Szonja azóta gondolom, megint kis tündérke :)

Évi!
A kézfogót akkor megbeszélhetjük :lol: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lakik oda bent :)

Kri!
:)

Kép
Kép
maryka

Sziasztok Lanyok! Mi nagyon jol vagyunk. Ugy nez ki hogy holnap mehetunk haza, bar szerintem szombat lesz belole. Erosen besargult, de jol reagalt a kekfenyre. Ugyesen szopizik a kis manom. 25-30 miliket, plusz meg kap 25 miliket uvegbol, mert nagyon elfarad meg a szopiktol. Nekem rengeteg a tejem, napi 400 ml a termes :D Majd otthonrol irok, telefonrol nagyon nem szeretek potyogni. Puszi mindenkinek!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie!
Annyira ég a pofám, de mostanában még olvassni, sem "jöttem"....

NAGYON NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK A KIS ZSOMBORHOZ!! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET NEKTEK!! Tejcit már nem kívánok, mert olvsom, hogy van!! Remélem,hogy mielöbb otthon lehettek!! Zsombi szép nagy baba, s ügyes is! Zsombor nagyon szép, formás baba!!!!

Pont 3 és fél év van a két fiú között, s mindkettő 35 hétre született :lol: Ügyesek vagytok!!!

Panndi!
Halk Gratula Nektek!

Panni!
Isten éltessen a ...-dik szülinapodon!!
Nálatok lehet már tudni, hogy ki lakik bent??

Mennem is kell, mert párom sürget, kocsi szervízben, érte kell menni, s én még nem készültem el :oops:

Ne haragudjatok, hogy ennyire ritkán jövök, de most nagyon nem jut időm netre....remélem, hogy hamarosan újra tudom szervezni az életemet, és sikerül ügyesebben beosztani az időmet!

Mindenkit soxor puszilok....Matyi jól van szerencsére, már nagy fiú, 5 kiló 4 gramm híjján(tegnap esti mérés)...tejcim még van, de néha kell a fagyóba nyúlni egy-két pótlásért.....

Maryka!
Szép vagy nagyon!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Angie!
Gratulálok a sok tejhez!!!!!! aztán odafigyelni, hogy jó babát vigyetek haza!!!!! Nézd meg 10-szer is, hogy Zsombor legyen az!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd kérünk képet a fiúkról!!!!!!

Beze!
Bocsi :oops: :oops: :oops: nem is tudom miért Matyiztam le Marcit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moti!
Lekopogom, a 2 átsírt éjszaka óta nincs sírás. Eszik, picit nézelődik, s elalszik. Legtöbbször beteszem a helyére, s magától elalszik.

Általában 4 óránként eszünk, s nincs hasfájás, pedig ez a buta anyja eszik mindent, még káposztát is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boni!
Először azt hittem rossz topikot nyitottam meg, mikor megláttalak a miénkben. :lol: :lol: :lol: :lol: aztán elolvastam. Megnéztem én is a ruhákat, nagyon aranyosak.

Maryka!
Azért már kipihentebbnek érzem magamat. Most újra jó kislányom van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Teri!
Én csak reménykedek, ha Levente megy majd suliba, szeptemberben, nem lesz c..ny az osztályban, főleg ilyen gyerek nem, mint aki nálatok van.

Kri!
Te mire tippelsz, hogy ki lakik a pociban? Eddig nem sok lány lett, a fiúk vannak többségben, remélem sikerül a lányos tábort erősítened. :D :D :D :D :D Neveken gondolkodtatok????

Évi!
Ti jól vagytok????

Franci!
Jobban van már Gergő???? Hétfőn megy is már oviba????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Csak egy pillanatra tudok jönni...

Annnamari: köszönöm kérdésed, nem vagyunk valami fényesen...
Kedden éjjel az ügyeleten voltunk Lillussal, jaj, nagyon megijedtem mert felébredt és hörögve, fulladozva vette a levegőt, nagyon sírt és pillanatok alatt 38,5 a láza, irány az ügyelet. Mellkasán elöl és a hátán jobb oldalon erősen zörejes, azt mondták, hogy kezdődő tüdőgyuszi, talán időben elkaptuk. Antibiotikum, hörgőtágító, köptető... leírni is sok, fáj a szívem mikor adagolom neki... Viszont hősiesen nyitja a száját és nyeli a gyógyszert.
Szóval azóta itthon vagyunk, éjjel szerencsére alszik, nappal viszont minden percemet leköti - és ma extra nyűgös a drágám, plusz alig eszik. Futkosok utána a falatokkal, pedig nálunk evés csak asztalnál, de persze most az a lényeg, hogy legyen a pocijában valami ennivaló, így engedek...
Ami a legnehezebb: szobafogság. Lilla is nehezen tűri, na meg én is. De kibírunk mindent, csak komolyabb baja ne legyen!!! Azóta szerencsére nem volt láza sem.
Én jól bírom, mintha tudná a szervezetem, hogy most több energiát kell "termelni", napközben pörgök, viszont estére kipurcanok, 9-kor már ágyban vagyok...

Megyek is, hallom ébredezik. Max. 1 órát alszik most napközben.
Elnézést mindenkitől hogy nem reagálok...

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Évi!
Gyógypuszik mennek Lillusnak. Az a jó, ha éjjel tud aludni, így legalább te is ki tudod pihenni magad. Reméljük te nem kapod el.
Én sajna nem vagyok ilyen "keményszívű", mint te, hogy asztalnál egyenek, sokszor tv előtt esznek. :oops: :oops: :D :D
nem bántásnak írom, csak amilyen rosszevő volt Levente, örültem, hogy ha eszik, tök mindegy, hogy hol.

Moti!
Tényleg, Boldi eszik most rendesen????? Sebi jobb evő???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Annamari, semmi baj, így is értettem. :lol:

lillanyuci, gyógypuszikat küldöm, gyógyuljatok meg hamar!

Angie, otthon vagytok már?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Annamari: tudom, hogy nem bántásként írtad! Egyébként azt teljesen megértem, ha rossz evő a gyerkőc, akkor tényleg az a lényeg, hogy egyen, mindegy hogy hol. Most nálunk is így van... tv, játék közben, mindegy, csak egyen. De még a kedvenc kekszéből sem kér. Egy-két falat azért lecsúszik, és szerencsére iszik rendesen.
Ma már nagyon csúnyán köhög, és elkezdett tüsszögni, szívnom kell az orrát is, úgy tűnik, szereztünk még egy náthát is, hát ez van.
De nem lázas, a kedve is rendben, csak tiszta zizi - de ezt betudom a betegségnek meg a teliholdnak. Mellesleg éjszaka 1-től 3-ig fent voltunk :shock: , viszont reggel negyed tízkor keltünk :D...
A telihol nálunk mumus...

beze: köszönjük a gyógypuszikat, átadtam!
Lehet hogy angiék már otthon vannak?

danyuci: olyan régen hallottunk felőled! Írj!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Sziasztok! Pentek ota itthon vagyunk, csak epp meg nem ertem utol magamat. 6ik adagot mosom pedig apa is mosott. Mi nagyon jol vagyunk. Zsombor egyre ugyesebben szopizik, csak meg gyorsan elfarad. Tejem rengeteg, muszaj fagyasztanom. Holnap Szilard mindenkepp oviba akar menni, talan igy majd be tudom kapcsolni a gepet. Addig is mindenkit puszilunk es koszonjuk szepen a sok kedves szot!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Lillanyuci,remélem, jobban vagytok!!!!!

Annamari, köszönöm kérdésed, Boldi mostanában tök jól eszik.adok neki egy szirupot a kaki hígítására, és azóta szépen eszik.két legyet egy csapásra.Sebi viszont hihetetlen kajagép.egész nap eszik, mindig kér valamit, ha mi asztalhoz ülünk, és ha nem adnék, kiborulna.remélem, így is marad.mondjuk sokat megy, áll, stb, lemozog mindent, és ugye keveset is alszik.de egész nap mosolyog, így kárpótol.

képzeljétek, milyen görbe hétvégénk volt.péntek este házibuliban voltunk, tegnap este meg szintén barátokkal vacsizni és táncolni!!!!!3kor jöttünk haza.olyan szokatlan volt, de annyira jót táncoltunk. :D
bocs, most a többieknek nem tudok reagálni, mert nagyon álmos vagyok. :D

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

lillanyuci, még küldök. :wink: Nem baj, ha nem eszik, az a lényeg, hogy igyon, hidd el, be fogja pótolni. :wink:

Angie, de jó, várunk nagyon! :D

Moti, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom ujonnan megnyilo webaruhazunkat, amelyben nagyon sok praktikus es szep termeket talaltok, tobbek kozott teli labzsakot, babakocsi-zsakot, baba-agynemut, valamint a Magyarorszagon eloszor debutalo kisagy-racsvedot.

Kerlek, nezz korul, es ha tetszett, ajanlj minket masoknak is! :D

Kellemes babazast es sok oromet kivanunk!

www.babymarket.webs.com

littlebabymarket
Budapest

Sziasztok!

Angie!
Nagyon örülök hogy ilyen hamar hazaengedték Zsombort. Szuper kispasi! Gergő is mindig hamar elfárad, olyan édesek.

Beze!
„Franci drága, ölellek így a távolból, és nagyon sajnálom! Borzasztóan drukkolok neked és Boninak is, és kérlek, SOHA ne adjátok fel!!!!!!!!!"
Köszi Drága Beze ezt a mondatot!!! Sokat dobott rajtam. „Löktél” rajtam egyet, hogy ha nem sikerülnek a clostis hónapok, akkor elmenjünk valamelyik meddőségi központba.
Marcinak meg üzenem: Fiatal Úr! Tessék befordulni rendesen!!!!!
Lexi nagyon édes lehet, kis dumás ő is. Az ajac nagyon jó!!!

Teri!
Megyek és jól elverem azt a kölyköt. Hátha sikerül helyre rázni. Hülyébb nem lesz a veréstől az biztos. Kitartást!!!
Elküldtem Arnold doki pontos elérhetőségét.

Maryka!
Nagyon jók a képek. Édes a pocid! Ezt hova tudod reggel eldugni???

Boni!
Én mostanában tejbe fojtom a bánatom. Olyan sokat iszom, mint még soha.
Zsiga fiú gyönyörű!!!!

Annamari!
Küld Szonját ha nem alszik. Múlt héten amúgy se bírtam aludni éjszaka. 1-2 óra fele még mindig fent voltam.

Panni!
Boldog Születésnapot!

Kri!
Mikor mész dokihoz? Neveken már gondolkodtatok?

Szilvi!
Matyi milyen szép nagyra nőt már.

Moti!
Ez aztán a kikapcsolódás! Nagyon irigy vagyok….

Évi!
Lillusnak én is küldöm a gyógypuszikat!

Pandi!
Hogy vagy? Mikor mész dolkihoz?

Ki maradt ki?????

Nekem szombaton megjött. Jön a következő closti. Így sajna ez a szülinapi ajándék kimaradt. :cry:
Gergő tegnap jól beütötte a fejét. Így jár az aki a lakásba rohangál.
A torta tetszet neki. Az ajándéknak örült. Micimacis laptopot kapott. Angie köszi az ötletet.
Reggel meséltem neki hogy 4 éve anyának milyen mozgalmas napja volt. Nagy sóhaj közepette Gergőm közli: „Nekem is.” :lol:
Ágyból kibújva felköszöntöttük. Gyerekem mit mondott???? „Hol a tortám?” :lol: :lol: :lol:
Múlt héten kicsit többet tévézett mint szokott. Ment a UPC reklám. Amikor egy ürge a kezébe fogja a halat, majd a dekódert. Gergő leszűrte a lényeget: „Halból lesz a kábelt TV.” :lol:
franci

Franci mensit sajnálom, de igen menni előre csakazértis! 8)

GErgő dumája fantasztikus!

ma reggel a fiamat elvittem bölcsibe.. mondtam neki kérek egy puszit mert megyek.. odajött, és ment játszani nem sírt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni!
Nagyon ügyes fiad van! Holnap meg majd szól, anya később gyere, még játszom. :lol: :lol: :lol:
franci

Sziasztok!

Gergőnek utólag is nagyon boldog születésnapot!

Milyen dumája van, csúcs!!!!! :D
Franci drága, örülök, hogy elértem a célom! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Köszi! Mindkettőt.... :D
franci

Sziasztok!

Ma voltunk a Klinikán az eredményért, minden rendben van, és tuti KISFIÚ!
Lillus kicsit jobban van, és én is. Kicsit túlvállaltam tegnap magam, így estére megint elkezdtem fájdogálni, de aztán nem lett semmi, szerencsére. Igyekszem sokat pihenni!!!

franci: köszönöm, átadtam!
GERGŐT MEGKÉSVE BÁR, DE NAGY-NAGY SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK SZÜLINPAJÁN!
És milyen igaza van a 4 évvel ezelőtti mozgalmas napoTOKról... Irtó édes pofa!

boni: jaj de jó, hogy Zsigi már nem sír! Gondolom Neked is sokkal könnyebb így! Nálunk is volt egy-két pityergős reggel... De már ugrálva megyünk befelé!

beze: köszönöm, ezeket a gyógypuszikat is átadtam!

moti: picit irigykedem a táncolásra... Én már csak bálnamozgásokra vagyok képes. Nade majd jövőre!!! Imádunk az Urammal mi is táncolni, bepótoljuk!

angie: várjuk a bejelentkezést! Juj, szuper hogy ilyen sok tejcid van!

Megyek vasalni...

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Évi!
EZ SZUPER!!!!!! Jaj de örülök a jó hírnek! :D :D
Képeket kérünk. Öcsiről és pociról is.
Te meg pihenjél, vagy különben viszem a ragasztót.... Tessék ülve vasalni.
Lillának továbbra is postázva a gyógypuszik.
Gergő nevében is köszönjük. Biztos neki is mozgalmas napja volt 4 éve.
franci

Gergőnek utólag is boldogat, ez kimaradt! :oops:

majd felrobbanok..

már megint pelenkát tettek Zsigire, amikor kimentek udvarra, mert ha bepisil ők nem futkosnak fel vele..

mondtam,én azért hoztam több ruhát,hogy átöltöztessék.. erre a csaj: nincs időnk nekünk állandóan öltöztetni 8 másik gyerek mellett

jelzem nem pisil be !!! csak még nem szól mindig inkább visszatartja :cry: :cry:
Vendég

Franci!
Gergőnek boldog szülinapot!!!!!
Kép

Nagyon édes dumája van Gergőnek, volt is kitől örökölnie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: amúgy éjjel 1 körül ébred Szonja, s 3 körül alszik vissza. Jöhetsz nyugodtan altatni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szopin mindig vissza alszik, aztán mikor leteszem, szemei kipattannak, s elkezd nézegetni. Villanyt nem kapcsolhatom le neki, mert egyszerre ordít, így elnézeget 2 órát, aztán elalszik.
Sajnálom a mensit. :( :( :( :( :(

Évi!
Gratulálok a kisfiúhoz!!!! és, hogy minden rendben. És igaza van Francinak, pihi ezerrel!!!!!!

Angie!
Nagyon várunk a beszámolóval és a képekkel!!!!!!!!

Boni!
Hányadik napon tartasz? most sem méred magad???

Beze!
Lexi előbb született, vagy túlhordtad??? Hamarosan érted izgulunk. Mennyire pakoltál már össze????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

lillanyuci, szuper hírek, örülök nagyon! :D

Franci, ez csak természetes! :wink:

Annamari, 9 óra 42 perccel hordtam túl Lexit, :lol: szóval ezért se számítok ara, hogy hamarabb érkezik. Csomag még sehogy se áll, de ma legalább a babaruhákat kiválogattam mosásra. :oops:

Boni, de kedvesek! :evil: Megértem, hogy kiakadtál!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Panni köszönöm :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Boni!
Ez felháborító. 8 gyereket nem képesek átöltöztetni. Hányan vannak? 2-3 felnőtt tuti van.
Bölcsibe 12 gyerek jutott 2 gondozóra, és még ott is megoldották.

Annamari!
Gergőnek is volt ilyen szokása. Én se csíptem. Mi is homályba maradtunk, és próbáltam visszaaltatni. 1,5 óra múlva mindig sikerült. De cserébe egész nap aludt. Csak hajnali 4 és 6 között volt fent. Sógornőm be is szólt, mért alszik mindig. Beajánlottam neki az éjszakát, de nem tetszett neki.
Szonját viszont szívesen ringatnám.

Beze!
Ne is szülessen Marci hamarabb. Jó helye van odabent.
De ha kipottyan a legény, én szívesen hoznék egy pozitív tesztet.

Reggel én vittem a fiamat az oviba, általában apa szokta. Mindent odapakoltam, de az alvós álatka otthon maradt. Alig tudtam szegényt megvigasztalni. Még azt is megígértem hogy veszek egyet délután és az majd beköltözik az oviba. Ne kelljen hurcolászni. Pedig otthon van vagy 1000 db szőrpamacs, de azokat nem lehet bevinni.

Készítettek képeket Gergőről az oviban. És nem kapjuk meg digitálisan. A vezetőnő szinte hülyének nézett hogy nekem úgy kéne. Mit tegyek a bölcsibe megkaptuk úgy is. Persze jó kis munkadíj volt rajta, és még a képek minősége is jobb volt a bülcsibe. Az ovis elég homályos.
franci

Sziasztok Lányok!
Most sikerült bekapcsolnom a laptopomat péntek óta. Tegnapra terveztem, de délelőtt 2,5 órát itt volt a védőnő (tök jót beszélgettünk, hihetetlenül jó szakember és jó ember is, és most születtek pici iker unokái, egy éve másik ikerpár, úgy hogy még a gyakorlati részében is jól benne van :D ). Utána rögtön jöttek anyuék, és a sógórnőm a pici lányával, így elszaladt az egész napom. Már annyira szeretnék visszarázódni, mert (nagy örömömre) jól felpörgött a topik, és még most sem tudok mindenre reagálni.

Franci drága!
Tudom, hogy milyen rossz most neked. Nagyon el lehet fáradni a várakozásban, még a legpozitívabb embernek is. A sok kudarc megvisel, de ugyanakkor meg is erősít, és szuper anyukája leszel a második babátoknak is (hacsak nem kettő lesz most hirtelen a clostitól :lol: ). Továbbra is nagyon drukkolok, és én teljes mértékben hiszek benne, hogy Gergőnek lesz lesz tesókája.
Boldog szülinapot Gergőnek, és nagyon örülök, hogy bevált a micimackós laptop ötlet. Nálunk még mindig sláger. Nagyon hasznosnak is tartom, mert addig nyomkodta Szilárd, hogy lassan már az összes betűt ismeri. És azóta majdnem minden levest hajlandó megenni, ha betűtésztűt teszek bele, mert azokat olvasgatja benne :lol: Szóval nekünk többrétű haszont is hozott. Órákig le tudja foglalni magát vele. Egyébként nem az első pillanattól fedezte fel. Egy darabit ott állt a polcon.

Moti!
Én sem tudom, hogy mikor voltam házibuliban utoljára, de már nagyon elmennék. A táncra nem tudnám apát rávenni, pedig nekem a véremben van. Régen rengeteget táncoltam. Jó, hogy ti a két gyerkőc mellett is meg tudtok engedni magatoknak egy kis szórakozást. Ilyenkor ki van a gyerekekkel? Boldi alvása teljesen rendeződött?

Évi!
Gratula a kisfiúhoz!!! És örülök, hogy minden rendben. Szép egészséges baba nő a pociban, ez mostmár tuti :)

Beze!
Én majdnem biztos voltam, hogy ez is hamarabb fog jönni, de mivel most jobban odafigyeltünk (orvos és én is), azért bíztam benne, hogy most sikerül legalább a 36-37 hétig kihordani. Ilyen a genetikám (sajnos és szerencsére). Már jó nagy lehet a te pocid is.

Annamari!
Szilárd egyelőre imádja a kisöccsét. Sokat puszilgatja és simizi a fejét. Gondoltam, hogy itthon marad legalább egy hétig, hogy legyen együtt a család, de ő kikövetelte magának az ovit. Így hát jár oviba. Sőt, tegnap délután még átkérezkedett a szomszéd kisfiúhoz játszani. Sokat bújunk össze négyesben, vagy vele kettesben, próbálok játszani, színezni, gyúrmázni vele, hogy ne érezze, hogy kevesebbet van vele foglalkozva. Egyelőre még nagyon kiegyensúlyozott, és remélem elég bölcsek és türelmesek leszünk, hogy ezt az állapotot fent is tudjuk tartani. Nálatok mi a helyzet ilyen téren. Réka igényli a vele foglalkozást. Levikére is nagyon figyeljetek oda, mert ő már nagy, és szépen tudja palástólni, ha valami bántja, úgy csinál, mintha minden rendben lenne, aztán közben magában lereagálja, és szorongani kezd. Főleg, hogy ő hajlamos is a bezárkózásra. Kitartás, mert neked dupla annyi figyelemre van most szükséged mint nekem!!!!

Maryka!
Nagyon helyes a pocikád. Jól rémlik, hogy kisfiú lakik odabent?

Kri!
Remélem, most már hamarosan kiderül, hogy kisöcsi vagy hugi az albérlő :)

Boni!
Hogy milyen helyes pasi a te CsigaZsigád :lol: !!!

Szilvi!
Hihetetlen, hogy milyen tempóban gyarapszik a kis Matyi :shock: Mennyiket eszik? Gondolom, csak szopi van.

Azt nem is írtam a szülés beindulásánál, hogy hogyan is indult az egész. Pénteken megnéztem a Megasztárt, és mire lezuhanyoztam és ágyba kerültem, éjfél elmúlt. Ránéztem az órára, és beugrott, hogy kerek 35 hetes vagyok, Szilárd ezen a napon született (este 9-kor). Lekapcsoltam az éjjeli lámpát, alig telt el 5-10 perc, amikor érzek egy pukkanást. Szaladok a vécére, de csak egy pici folt a bugyimon. Arra gondoltam, hogy biztos rosszul éreztem valamit. Visszafeküdtem, és enyhe meszeszes fájást kezdtem érezni, szinte a következő perctől, de akkor elhessegettem, hogy biztos a felgyülemlett szél csinálja. De csak nem hagyott nyugodni a dolog, 5 percenként mentem ki a vécére, de nem jött semmi, aztán szépen megnyugodtam, és visszafeküldtem. 1 előtt 10 percel viszont a baba mozgott egy nagyot, és elöntött a magzatvíz. Ekkor már egyértelmű volt, hívtam a dokimat, aki azt tanácsolta, hogy menjek inkább a Váci kórházba, mert nem tudja a méhszáj állapotát, és nehogy a mentőbe induljon be a szülés. Az ő kórháza Szt.Imre) úgysem vállal 36 hét előtti szüléseket. Hívtuk (volna) a mentőket de azok 10 percen keresztül foglaltak voltak, végül apa a segélyhívón kersztül tudtam megrendelni. Közben anyuékat is riasztottuk, akik hamarabb ideértek 20 km-ről, mint a mentő 7-ről :roll: :shock: :twisted: (pedig még el is kellett öltözniük). Ki érti ezt?!?!?!! A többit pedig már tudjátok :D :D :D

Nagyon jó itthon. Az első éjszakánk szuperül sikerült. Utána jött két sírós, hasfájós éjszaka, de a mai ismét jó volt. Aludt és evett. Azt mondta a védőnő, hogy az antibiotikum miatt van, amit a kórházban kapott. Vissza kell állnia a bélflórájának, és addig nem tudja jól lebontani a gyomrocskája a tejet.
Egyébként jól eszik, már tovább bírja a szopikat szusszal. A cumis üveget elhagytuk, mert azzal is csak a levegőt nyelte, így 2 óránként eszik 40 miliket. Egyelőre a súlya még nem indult el felfelé. Nálunk éjjel sötét van, nem bánja Zsombor, alszik, mint a bunda. Szilárdnál sem lámpáztunk, és a mai napik teljes sötétségben alszik. Azt hallottam egy szakembertől, hogy a teljes csend és sötétben való alvás regenrál a legjobban, így én ragaszkodok hozzá. Szilárdnál nagyon bevállt.

Még pár kép, aztán megyek is zuhanyozni (reggel óta tervezem, de most előnybe helyeztem kedves netes sorstársaimat :lol: )
Bocsánat, akit kifelejtettem, annak dupla puszit küldök.

Kép

Kép

Kép
(engem ne nézzetek, nagyon fáradt a fejem a képen :) )

Angie

Kép
Kép
angie34--

Boni!

Szívesen...remélem neked is olyan szerencsét hoz mint Angie-nak meg nekem....tudod vannak közte olyanok amiket még Angie küldött nekem...és jól megköpködte :lol: és most én is neked :lol: (ne ijedj meg,csak képletesen :lol: :lol: :lol: )

Ahogy írtam a tesómék CSANÁ-jában ilyen nincs hogy aki már nem pelusos arra a bizti kedvéért ráteszik a pelust..ezt nem is értem...ha már az ember fizet nekik akkor kutya kötelességük hogy betartsák azt amit te kérsz és igenis öltöztessék át ha netán kell!!!

Gergőnek Boldog Szülinapot utólag is!

Szilvi!

Nem,nem lehet még tudni a pocaklakónk nemét...de megbeszéltük apával h mivel valószínűleg nem lesz már több gyerekünk,így kipróbáljuk azt hogy milyen a szülőszobán megtudni...úgyhogy addig meglepi marad :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Angie!

Szépek vagytok mindhárman!!!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Köszönjük szépen :)
Én biztos nem bírnám ki, hogy ne tudjam meg, főleg három fiú után. De te nyilván nem vagy annyira kíváncsi, mint én :wink:
Ja, és ég a képem, hogy nem írtam neked sms-t Zsombor születésénél. Nem is tudom, hogy kerülhette el a figyelmemet, pedig végig pásztáztam az egész telefonkönyvet. Ezer bocsika ezért :oops: :oops: :oops:

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie, Panni!
Gergő nevében is köszönöm!

Panni!
Én már olyan lukas lennék mint a szita a kíváncsiságtól, hogy ki lakik odabent. Pedig varázsa van a titoknak.

Angie!
Öröm olvasni a soraidat.
Gyönyörűek vagytok. Két helyes pasi, és egy szép és csinos anyuka.
Ha Annamari mégse postázza Szonját, Zsombort is szívesen dajkálom.
Nem csak te vagy aki hamarabb szeret szülni. Egyik szomszédom is ilyen, igaz szerintem egy adott súly után nem fértek el a gyerekek a pociban. Nekem is azt mondta szülésznő. szerinte nagyobb gyereket nem bírtam volna megszülni.
Mentők miatt még mindig nem térek magamhoz. Padlót fogtam miattuk.
A laptop ötletet köszi még egyszer. Már egész jól megy vele a játék. Lassan Gergő fog engem tanítani játszani vele.
franci

Angie!
Örülök, hogy jöttél, s írtál magatokról, s fényképet is kaptunk. Nagyon szépek vagytok, s tényleg nagyon formás Zsombor.
Réka picit apásabb lett, éjjel őt hívja, ha felébred. Néha muszáj rájuk szólnom, mert szó szerint belemásznak Szonja képébe, s úgy puszilgatják. De persze figyelünk rájuk, hogy velük is eleget foglalkozzunk, bár néha nehéz.

Franci!
Én azokra a homályos képekre is kíváncsi lennék. Szerintem még azokon is látszik, hogy Gergő milyen szép kislegény.

Panni!
Mi az első gyereknél nem voltunk kíváncsiak a nemére, még 4d-én is kértem, hogy ne mondják meg, ha látszik.

Annyi fiú van itt, hogy a két lánykám hetente válogathat belőlük. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Ja, és nálunk is menő a játék laptop. :lol: :lol: :lol: :lol:

Réka még össze-vissza nyomkodja, de Levente már elég szépen játszik vele, s leköti a figyelmét, s sokat is tanul belőle.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Gergőnek nagyon boldog szülinapot!

Angi, nagyon szépek vagytok. Gratulálok még egyszer.

Boni, ez tényleg elég furi, hogy pelust adnak rá
:shock:

Már nem tudom ki kérdezte, de még nem tudjuk ki lakik odabent. Csütörtökön megyek uh-ra a dokimhoz remélem akkor megmutatja magát :lol:
Nevek, ha lány Csenge, ha fiú akkor Balázs, Domonkos, ...? Fiú névben még nem egyeztünk meg.

Lillanyu, örülök hogy minden rendben veletek, gratulálok a kisfiúhoz.

Minden pocaklakóra várónak mennek a drukkok ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsánat ha nem reagáltam mindenre, de most elvagyok havazva.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Franci, szerintem te korábban hozod azt a tesztet, mint írtad. :wink:
A képekre én is kivi vagyok!

Angie, de jó, hogy jöttél, nagyon-nagyon szépek vagytok, ez a kislegény pedig milyen jó fiú! Tök jól foglalkozol velük, remélem, nekem is sikerülni fog. :roll: Mentők! :evil:
Igazából nem érzek semmit, mikor jön, szeretném, ha nem 24-én, de persze nem én döntöm el. :wink:

Panni, szerintem én se bírnék annyit várni, szóval le a kalappal!

Kri, várjuk a híreket! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
Angie!
Kicsit irigykedem :D , hogy Te már a kezedben tarthatod Zsombit, olyan jó rátok nézni :D

Franci!
gergőnek boldog-boldog-boldog születésnapot! :) Gyurika tegnapi beköpése:ELdőlt az arcom :lol: Hihetetlen miket tudnak mondani :)

Boni!
EZ a Csanás dolog tényleg felháborító :evil: Mi 2 voltunk 28 gyerekre(sérültek) és ilyet soha nem csináltunk.

Panndy!
Hogy vagy? Régen jártál erre! izgulunk ám érted! :)

Panni!
EZ aztán türelem, le a kalappal :)

Annamari!
Gyurika is ezt csinálta csak ő azt a 2 órát végigüvöltötte :( Szuper kis csajod van!

Lillanyuci!
gyógypuszik továbbra is mennek, mi is betegek vagyunk mandulagyulladás meg hurutos köhögés, amitől hány. " napig nem evett és nem is ivott, már annyit sírtam, féltem, hogy kiszárad, mert lázas is volt :( Most én is szaladgálok a kajával csak egyen valamit, pedig mi is csak asztalnál eszünk. Vigyyázz magadra és gratula a fiúhoz!

Szilvia!
Köszönöm szépen , olyab jól esett :) Matyika :D pedig annyira aranyos! örülök, hogy ilyen szépen gyarapodtok :D

Moti!
Irigy -irigy vagyok én is akarok menni :D NA azt hiszem majd jövőre...

Kép
Kép
maryka

Sziasztok!

Vagyok, csak először Fruzsi volt beteg (mandulagyulladás, 40 fokos láz), aztán Zsófi (hőemelkedés, hányás), én meg közben állandóan alszom, szóval az elmúlt pár nap így telt.
Visszaolvasni sem tudtam, meg egyáltalán: akkor szoktam netezni, amikor ebéd után alszanak, de mostanában én is alszom. Ma 16:15-kor ébredtem arra, hogy Fruzsi hív, mert felébredt :oops: Amúgy néha émelygek, és majd leszakad a derekam, Fruzsinál is pont így volt. Dokihoz jövőhéten szerdán megyek.

Bocsánat, de most csak ennyi, megyek aludni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok

Panni Angie köszi a köpködést!

:lol: csináltam is gyorsan egy tesztet,mert két nappal ezelőtt annyira fájtam alul, mintha fel lennék fázva, de elmúlt.így valószínű egy jó nagy tüszőcském érett be,(pont úgy fájt, mint anno amikor tüszőrepi szurit kaptam.) tegnap meg tegnapelőtt is kicsit halványabb volt a tesztcsík mint a kontroll.. tehát valószínű hogy tényleg volt repi vagy valami..mert Nekem ilyen korán nem szokott lenni.35 naposak a ciklusaim,és csak 13.cn nél tartok.. :roll: csak hát sajna a tényleges repinél nem voltunk együtt, csak tegnap...no mindegy az örömködés megvolt és az a lényeg.. :)))

Panni
nagyon jó ez hogy a végén szeretnétek megtudni.kitartás hozzá.. gondolom akkor van megfelelő ruhatár mindkét esetre :lol:

Panndi továbbra is+++++++++++++++++++ lányok betegségét sajnálom

:cry:

Csajok másnap már felhívott bölisnéni,és beszéltük, mondta,hogy tiszteletben tartják és természetesen nem lesz rajta többet pelus.

most megint itthon, mert nagyon sok a váladék az orrában,gondolom visszamaradt 2 héttel ezelőttről..pedig folyamatosan szívom neki.. folyamatosan szívnom kell, ne menjen rá a kis hátára stb.. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Franci! Gergőnek utólag nagyon boldog szülinapot!!! Szuper ajándékot kapott! Doki elérhetőségét köszi!!!

Angi! Nagyon szépek vagytok!!!

Évi! Jajj de jó h minden rendben! Gratula a kisfiúhoz!!!
Moti! Táncolásért irigy vagyok! Én is táncoslábú vagyok, de a férjem...

Boni! Az viszont jó h felhívott a gondozónő és meg tudtátok beszélni. Talán sikerülhet így is, nem? Én annyira nem értek hozzá

:oops: :oops: :oops: Zsiginek jobbulást!

Panni! Nem vagy semmi! Nekem már akkora luk lenne az oldalamon, tuti nem bírnám ki a szülésig.

Panndi! Lányok remélem már jól vannak! Továbbra is ++++++++++++++++++++++

Teri

KépKépKép
pruci

Jaj, Franci! Szívesen látlak h megpofozd azt a kis pöcst! :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Szilvi! Szépen, gyorsan fejlődik Matyika!

Maryka! Te hol dolgoztál? Milyen sérült gyerekekkel?

Annamari! Nem az a baj h c...ny, hanem a viselkedése, h elvesztette az öszes kontrollját. Múlt héten kiderült h tavaly fél évet intézetben volt amig anyuka talált munkát. Valószínű h ott tanulta ezt a remek viselkedését. De nem baj, december 1.-re kapott időpontot a vizsgálatra, ahová anyukának kell elvinni, ha nem mennek, kapnak másik időpontot. Kiváncsi leszek nagyon, m muszáj elvinni, ellenkező esetben a 2. időpont után fel kell jelenteniük anyukát...

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Köszönöm Gergő nevében is!

Szívesen hoznám a képeket, de sajna csak papíron van meg. Férjem mondta hogy beszkenneli, de szerintem az nem az igazi.

Annamari!
Olvastam hogy Szonja ma sírdogál. Majd én dajkálom egy picikét. (Lehet ha meglátna jobban sírna)

Teri!
Már dörzsölöm a kezemet……
Azért az durva, hogy egy anyát ennyire nem érdekli a saját gyereke fejlődése, jövője. Persze mindenki védi magát, hárítja a felelőséget, de ha már ekkora a baj, akkor azért be kell avatkozni, még ha neki rossz is.

Kri!
Nagyon szép neveket találtatok a babónak.
Suli megy? Vagy csak ha tolják? :)

Maryka!
Olyan dumákat hoznak össze ezek a kis törpék, hogy én is eldőlők tőle. Sajna nálunk tegnap este megjelent a hülye szó is. Éljen az ovi jótékony hatása….. :evil:

Panndi!
Jobbulást a csajoknak! Pihiz sokat! Dokihoz drukk!!!!!

Beze!
Jó lenne ha hamarabb hozhatnám, mert akkor beköltözik egy mazsika a pociba.

Boni!
Még lehet belőle valami…..
Jó hogy megjött a bölcsisnéni esze…. De mi az hogy „tiszteletben tartják”???? Nekik nem az az érdekük hogy a gyerekek leszokjanak a pelusról?
Zsiginek jobbulást!

Tegnap megvettem Gergő ovis alvós állatkáját. Remélem bent lehet majd hagyni az oviba. Egy sünit kapott, aranyos. Este apának meg is mutatta hogy bújik el a vadállatoktól. Meg is „szúrta” apa kezét. :lol:

Apa ma vidéken alszik. Este a fürdésnél bejön, „segítesz összegyűrni az ingemet vagy próbálkozzam egyedül?” :lol: Persze szépen összehajtottam neki.
franci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?