Barba:szép súlyban van Samu!
Balu is tud nagyon alkalmazkodó lenni,de van hogy nagyon nem,és lépten nyomon megnehezíti a dolgomat
Remélem most már meggyógyultál te is!Remélem hogy csak átmeneti volt Samu éjszakai sokszor ébredése!Érdekes ez az érzelgősség,csak nem kistesó?
Szavazásnál december elseje még messze van bármi lehet
Lehet ha elkezdenénk kampányolni akkor mi is küzdhetnénk,de én nem akarom
Engem nem enged lányra is szavazni
Ez az off dolog emg olyan hogy eég jól ismerjük már itt egymást hogy ne csak a babákról beszéljünk hanem egyéb dolgokról is.Szerintem ez így van helyén :9 Aki emg nem akar ilyet olvasni az átugorja
Én is volt hogy visszaolvastam és most már annyira kézenfekvő egyértelmű dolgokról témáztunk
Mit össze nem aggódtunk
De tuti másodiknál is el fogom játszani
Én azt olvastam vissza amikor kiderült hogy kis pöcsöst várunk
Akkor mégse jön be ez a mosható pelusozás?Emlékszem még ilyenből is volt vita a topikban
Most így visszagondolva ez akkora baromság volt
Édes lehet Samu ahogy csekkol
Zsu:hogy ment a dumálás anyóssal??Sikerült megegyezni?Szegénykém,nehéz élehet Gabival
Ennyire rosszul alszik éjjel mostanság?
Gratu a forduláshoz!Látod megy ez neki,csak még nem kapott rá az ízére
Köszi a kérdést,teljesen készen vagyunk,ki van takarítva mindenhol
Még hiányoznak dolgok,apróságok,dekoráció,de az már ráér,majd meglesz
Én a répát mindig főzöm.Mindig azzal amivel épp adom.pl krumpli,alma.Ha hígítani kell akkor a főzőlével hígítok,vagy babavízzel.De van aki tápszerrel.Úgy még laktatóbb is :9 Hol tartotok a hozzátápiban?Te is elkezded?
Charlott:részvét após miatt
Nekem meg egyik nagypapa se az igazi.Az egyik ugye már "nem komplett" a másik meg (apukám) olyan fura.Oké,megkérdezi hogy hogy van,ha véletlenül telefonál,de múltkor is mikor hazajött,itt volt nálunk 5 percet aztán rohant haza az új nőjéhez
Baluval játszott kicsit de ennyi.Aztán meg mikor vittem be szinte ugyanez volt.Aranyos az új vonalzód
Érdekes ez az após dolog,de mit tudnál tenni?
Autósülés:hát úgy látom ez is megosztja a közvéleményt
Hát mi most még maradunk,mert ki tudja hol lesz az autó.
Hibernia:jesszuusss,bölcsőhalál??
Én úgy tudom hogy 8-10 hónapos korig van a veszélyeztetett kor.Én se merem az ágyon kivül altatni Balut.Főleg hogy neki ugye jelzett már 3szor nem ok nélkül a légzésfigyelő.Persze ha séta alatt elalszik az más,de akkor figyelem folyamatosan.Én is ismertem a személyt?Gratu a babás szomszédhoz
Hát nem irigyellek a költözés miatt.Ezek mindig így zajlanak.A felújítás meg olyan hogy mindig vonz magával valami újabb melót.Mindkettő olyan hogy sohase megy zkkenőmentesen és mindig adódik valami nem tervezett kiadás,probléma.Szerintem max a szemöldökünk vonala hasonlít
Küldök egy összehasonlítós képet apáról emg Baluról,hát halod a szemöldökük kivételével mint két tojás.Egyébként igen
Ezt a kiscipőt kinötte és imádja rágicsálni,így megkapta játéknak
Én nagyon örülök hogy ilyen kis vidám
Feldobja még a rosszabb napjaimat is
Evés meg lesz még rosszabb is.Párom nővérének akisfia a fejére vorítja a táynért.Ezzel szórakozik,pedig már 19 hónapos,és már érti,de csakazért is csinálja,hiába rászólnak,szóval a legtöbb etetés fürdéssel végződik
Tesco-ban is van ilyen ingszerű előke,asszem 1000 ft környékén van.És olyan mintha doki lenne
Mármint fehér és a nyakába van rajzolva az az izé amivel a tüdőnket hallgatja(ciki,de nem jut eszembe a neve
)
Monde: a vállpánt magassága állítható,az alatt a színes izé alatt van
Pont nem látszik a képeken.Elméletileg többféleképpen lehet bekötni az autóba,de azt mondjkuk konkrétan nem néztem meg.
Mayday:ajjja,jól felhúzott a párod mamája.Mondjuk megértelek
Hogy gondolja?Te csak tespedsz otthon egész nap?Néha az ilyenekkel úgy cserélnék egy napot.De mintha ők annó nem végigcasinálták volna ezt,vagy azt már elfelejtették?Mindig felhúzom magam ezen
Bocsika de jót nevettem ezen az utánna következő beírásodon
Bocsánat,lehet neked nem olyan vicces,de olyan jól leírtad hogy nem bírtam ki
Hát most meg anyós,hát meg vagy áldva ezekkel a rokonokkal
Szorítok a kéró miatt!
Jesszus mi ez a sok kelés Bubunál?Ő végigaludta az éjszakát már,nemde?
Mikuláshoz nem tudok hozzászólni,mert én az első érkezésénél elkezdtem szedni a gyógyszert és most újra rendszeres,napra pontosan.Csak nem tesó?
Vagy ne idegesítselek?
Tesztet csinálsz vagy mit fogsz csinálni?
Karácsony:hát nálunk elvileg párom családjával lesz a karácsony.De hogy karácsony melyik napja azt nem tudjuk.De fát szeretnénk együtt állítani Baluval :9 Majd segít a díszeket rátenni
Apa meg kikötözi a fát,mert tuti meg fogja támadni
Mi anyóssal szeretnénk karácsonyozni,mint ráége volt,de most sóginőm(akit nem csípek),mindig "elrabolja",mivel velük lakik.És most előre szóltunk hogy szeretnénk régi családos karácsonyt.Szóval ott lesznek párom nővéréjék,anyós,mi meg ha akarnak akkor párom bátyjáék is.Én már megvettem BAlunak a karásconyi ajándékot,egy tanuló kutyust kap.Azért vettem meg,mert most le volt értékelve 7490re
Mást nem szándékozok neki venni,max valami apróságot.Nem akarom már most mindennel elhalmozni,úőgyis kap a rokonságtól mindenfélét.
Balus is kicsit náthás most,de az orrfolyáson kivül semmi nincs.
Nadina:Ha ennyire fáj a szoptatás akkor szerintem nyugodtan elkezdhetnéd a hozzátápit is,elég nagy már hozzá Gréti.Ha fejsz,az is fáj?Mert akkor a hozzátápi mellett azt adnád neki,meg mondjuk reggel délben este szopi.A többinél meg hozzátápi+ a lefejt tejcsi?Vagy ha esetleg bimbóvédővel szoptatnál?Vagy akkor is fáj? Elég gáz lehet
Én azt hallottam hogy vannak gyerekek akik sok sírással dolgozzák fel anapi ingereket.Balu is szokott ilyet csinálni,nyugtathatatlan aztán egyik pillanatról a másikra már nevetgél.Alvásnál dettó,ha nem karnak aludni az a sok ingertől lehet.Engem legalábbis a doki ezzel vigasztalt az elmúlt pár napban
Ezt itt vettem Nadi:http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=256 Jót nvettem ezen az alvó gyereket még jobban beszóláson
Utólagosan is boldog Orsolya napot csajok!
És minden babának boldog 5. hót,aki betöltötte
Nőnek mint a gomba
Gmail:szóval,Krisz írtó helyi a képen,és cuki a fogacska is! Még mindig egy van?Nincs híre a másodiknak?
Zsu ez a hisztis videó nagyon komoly
Apának is tetszett
Kis okos,minek hisztizzen ha nem látják
Édes Gabesz is
Nekem a második kép a kedvencem
Hibernia:nagyon tutker az új kégli
Na meg Petya is aranyos rajta
Küldtem ugye fotót Balázsról,meg a járókáról,meg megint egy fotót,amikor bekóborolt a szekrény alá
Csináltam még "kutyázós" videót de nem olyan jók,szóval ezeket nem teszem fel.De azóta is rendületlenül áll négykézláb
Ha kitolja magát fekvőbe akkor 10ből 8szor tuti négykézláb a vége
Én meg még aggódtam hogy le an maradva
Na asszem ennyi volt hirtelen.Most megyek megvacsizom.Balu aludt egy fél órát 3/4 8tól negyed 9ig.Kivi vagyok mikor alszik el,most apával játszanak
Na pussz
És a többiek tényleg hol vannak már?????