Új privát üzeneted érkezett!

Aranyoska! Szívből gratulálok Beki babához! Sok-sok tejcsit és mihamarabbi regenerálódást kívánok!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


A mai tábli:

Kép Kép Kép

Ági, Vikoo és Lucuzs: gratula a 38. héthez!

Csillagvirág: neked pedig a 37. héthez! :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Mikegirl: sajnálom a kocsival történteket :( Látom túlhajtottad magad tegnap, vigyázz azért magadra, pihengess! :)

Szisszka: öltözködéssel kapcsolatban most egy kicsit beparáztam :) Kedves párocskám is kényes nagyon az öltözködésére, az esküvőnk napján is rá kellett várni :D Ha a Babókánk ezen a téren rá fog hasonlítani, akkor készülhetek én is a hisztikre :)
Papír összeszedést előre is köszi.

Dorka: tv-t sajnálom :( Nekem a nettel volt hasonló, de én rögtön hívtam őket és vissza is kapcsolták és még azt is mondtam nekik, hogy nem vagyok hajlandó semmi pótdíjat fizetni az ő hibájuk miatt, így meg ne próbálják kiszámlázni (nem is merték :) ).
Nem semmi vagy, éjszaka 2 órakor még fent! Próbálj ma akkor nappal pihizni egy kicsit!

Lucuzs: köszi a gyors híreket Aranyoskáékról! Neked meg kitartást az áramszünet idejére.

Sophie: az "inkább kislány"-tól sem lennék nagyon nyugodt :) Örülök, hogy veletek minden rendben. Kivéve azt a fránya köhögést, de ha tényleg a Babóca az, akkor már "csak" max. 1 hónap :)

Angie: de jó, hogy esetleg ma mehettek haza :) Otthon azért csak jobb mindkettőtöknek!

Vikoo: merre vagy? Csak nem elkezdődött nálad is? :)

Magamról most semmi extrát nem tudok írni, tegnap lusti voltam és nem csináltam semmi extrát, csak mostam egyet, aztán sorozatot (Grace klinikát) néztem, mert le vagyok 1 évaddal maradva :)
Ma is mosok (vagyis úgy hallom pont lejárt a gép). Utoljára hagytam a hordozó, babakocsi anyagokat.

Puszi! Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 

 
 

Sziasztok! Csak gyorsan bekukkantottam, mert 8-kor lekapcsolják az áramot és gyakorlatilag elzárnak a külvilágtól.

Nem bírok megnyugodni a tegnapi nap után... :D
Nem tudom, hogy mi lehet az oka, pedig már vannak babáink, de talán mert Aranyoskát személyesen is ismerem, illetve nála már hetek óta várjuk a csodát, meghát mégis ő a topikalapító anyánk!!! :wink: :lol:

Júúúúj, már alig férek a bőrömbe!!! :lol: És ezt lehet szó szerint is érteni! :wink:

Na puszi! Délután jövök!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, hátha vannak újonnan született babócák, de nem láttam.

Per pill a padlón vagyon. Közepes éjszaka, Ati fél 5-kor kelt, összepisilte magát, egy cigány faszi majdnem nekem rontott az óvodánál reggel, mert szólni mertem neki, Ati negyed óráig cirkuszolt a kocsiba való kiszállásnál. Már az oviba bömböltem reggel, és azóta sem bírom abba hagyni.......

Megyek, gyors zuhany, aztán indulok a mai túrámra. Este jövök (ha nem, akkor szülni mentünk). Bár egy ilyen kezdés után nem tudom mi vár még rám :shock: :?

Legyen szebb napotok!!!!!

mikegirl
 
 


Luczus: Én is hasonlóan érzek! Bár csak egyszer találkoztunk mégis közelebb álltok valahogy a szivemhez....

Ezen most meg ne sértődjön senki!!! De gondolom, mindenki így van ezzel, hogy kicsit más ha találkozol is már a topiktársaiddal, vagy"csak" levelezel ;-)


Nekem ma mennem kell a háziorvoshoz, hogy visszavegyen táppénzre (kórház alatt lekellett mondani-két ellátást nem lehet igénybevenni) meg kértéka kórházi papirjaimat.
Délután meg Ádit vinnem kell bőrgyógyászatra, mert tegnap halálra rémültem, hogy milyen ronda-sebes lett az ekcémája 3 nap alatt :cry: :cry: :cry:
egyszerűen amint beáll a hideg idő az én nagyfiamnak borzasztóan néz ki a lába... csaupa piros foltos és sebes. és nagyon viszket neki=vakarja ezerrel :cry: :cry: :cry:
Már annyi mindent kiprobáltunk rá, de maximum pár napig enyhiti-javitja a tüneteket aztán megint roszabodik...

sose lesz vége ezeknek az orvosjáratoknak? Már kezdem nagyon unni... :roll: :roll: .... és ma már mondta hogy fája foga is(amire tegnap visszatették a fogszabit) na meg már ezer éve nyafog hogy fáj a bokája (hónapokkal ezelőtt kibicsaklott), bár már voltunk ortopédián miatta, igazából nem talált semmit a doki...
ha mindent betartanánk-tornáztatnánk-kenegetnénk-gyakorolnánk amit az orvosok "házifeladatként" nekünk feladnak(játékos emlékezet -figyelemfejlesztés,diéta, sport,közös játék, terápiák, gyógytorna, ilyen olyan kenceficék stb ) még aludni sem lenne időnk :-D Egyszerüen képtelenség...

rabbe78
 
 


Hatalmas gratula Aranyoskának !Sok tejcit és mihamarabbi gyógyulást az anyukának.

KépKép
ritya
 
 


Mikegirl,
már korábban is mondtam, mekkora nagy szónak tartom amikor pici gyerek mellé érkezik a kistesó, mekkora kihívás ez a kismamáknak, le a kalappal előttetek!!! Én örültem hogy az eélet egyéb dolgait nagyjából kézben tudtam tartani az elmúlt hónapokban.

Én végleg elvesztettem a türelmemet, nem lehet hozzámszólni, iszonyú nyaffos vagyok :cry:
Nem érzem hogy ez a babuci magától ki akarna költözni.
Tegnap már az elmúlt egy hétben rendszeres, folyamatos haskeményedéseim is beritkultak :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rabbe - most csak Neked: van egy homeopátiás bőrgyógyászunk, mi kiskorába hordtuk oda Atit a pöttyei (atrópiás dermatitise) miatt. Érdekel?
Mivel kenitek az ekcémáját? Nekünk a Babe cuccok jöttek be a legjobban. Ha gond van a kis bőrével - szőke hajú, kékszemű - , tök jól helyrehozza.

Na léptem.

mikegirl
 
 


Gratulálok Aranyos Beki babához!!! Nagyon sok boldogságot, tejcit és jó egészséget kívánok!



Tegnap este már nem tudtam jönni, doki levette a sztreptot, UHt nem csinált, és jövő hétre rendelt vissza 2 hét helyett, mert megvizsgált és C1111. Kicsit betojtam, erre azért nem számítottam. Utána férjemmel mentünk átvenni a szopipárnát, persze a város másik végén volt (mi választottuk a személyes átvételt), amivel nem is lett volna gond, de a vizsgálat után tényleg tök szarul voltam... :( Vérzés, görcsölés, már azon gondolkoztam, hogy ne is haza, hanem a kórházba menjünk. Szerencsére amint kiszálltam a kocsiból jobb lett. De este is jöttek a görcsök. Legalább ezt a hetet még egyben szeretném kihúzni!!!

Mikegirl: Jól bespejzolsz!!! Le a kalappal!!! Sajnálom a rossz napokat. :(

Vikoo: Nagyon gyanús vagy.... ;)

Angie: Remélem, ma hazaengednek!!!

Dorka: TV... Ilyenkor nekem csak az jár a fejemben, hogy szoláltatót váltsak, de látom, ti ezt most még ügyesebben megoldottátok!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok a szerelmem puszil mindenkit és köszönjük a jókivánságokat is!!!
Huhhh.... :D :shock:
már éjjel is volt kis fájása aztán mentünk délelött nst-re ahol azt mondta a doki,h innen haza már hárman megyünk :D :D
Tizenegy körül kezdödtek az öt-tiz perces fájások a kislányunk meg 16.50perckor bujt ki az anyukája pocakjábol!!Nagyon büszke vagyok rájuk mert mind a ketten jol viselték a dolgokat!! :D
Egyböl a pocakjára tették Bekit aki hamar megnyugodott!lemérték meg lemosták a hercegnőt aztán ujra visszakaptuk ahol kábé egy másodperc alatt rátalálta a cicire :D és hogy minden tökéletes legyen volt már valami tejci is!! :D fantasztikus érzés volt nézni öket!! Ezt nem lehet leirni...nem is irom :D
Csajok nektek szoritok mindent bele!!
Apukák akik még ezt nem értétek át azt üzenem szerencsések vagytok hogy hamarosan megtudjátok ti is!!!!

Többet nem bosszantalak benneteket majd ir a párom ha haza jönnek!!! :D

Kitartás és erőt: BEKI APUKA!!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok,

Aranyoska: Nagyon sok boldogságot és sok tejcsit! Nagyon pontos volt Beki baba! :)

dorka: sajnálom ezt a tv-s dolgot. nagyon idegesítő lehet..

mikegirl: sajnálom, ami a kocsival történt.. ilyen reggelt, ami Neked volt.. kitartás a mai naphoz! ;)
Te mikor mégy a kórházba ctg-re? :)

rabbe: picit meglepődtem a kórházas sztoridon..remélem, mire Ti jöttök a babáddal, lesz normálisan hely a kórházban.. ;)

vikoo... nekem is gyanús vagy. :)

sophie:örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. :)

rólunk: tegnap voltunk dokinál, de sajnos nem volt szerencsém. már a kórházba hívott vissza, nem a magánrendelőjébe. egy idősebb nénivel vártunk csak rá, szegénykém eléggé rossz állapotban volt. ebből az idősebb néniből sürgős műtét lett, így a dokimmal csak pár szót tudtunk váltani. levette a strepto kenetet, és megbeszéltük, hogy jövőhét kedden menjek majd hozzá.. előtte pedig majd ctg. :) ez lesz az első. :)

elkészültünk a babaszobával is, mutizok néhány képet..
a kiságy még nem látható rajta (majd a fehér komód helyén lesz), de egyenlőre úgy döntöttünk az elején a mi szobánkban lesz a kiságy. :)
a képeket csak a telommal csináltam, nem a legjobb minőség.. :)
http://picasaweb.google.com/Picike26/Babaszoba#

mára tervezem a babaruhák kimosását.. hát, nem kapkodtam el.. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Mikegirl, sajnálom a pech szériádat... ez a kocsi-ügy nagyon durva! Nekem is az jutott rögtön eszembe amikor olvastam a soraidat, hogy történne, ha az a tábla egy gyerekre vagy felnőttre zuhanna rá... belegondolni is szörnyű!
Ati biztos érzi, hogy hamarosan megérkezik Adélka és ezért nehezebb most vele... Nálunk is észrevenni Bencén változásokat. Most már alig-alig tudom lefektetni napközben (bezzeg a héten egyszer elvittem anyukámhoz és ott azt se tudtad, hogyan aludjon... :twisted: ), sokkal többször csinál magának kis "balesetet" )pl. elesik, nekimegy valaminek) csak hogy bújhasson utána, tegnap hajnalban meg fel kellett ébresztenem, mert álmában sírt...
Emellett persze várja nagyon Gergőt, mert mondogatja minden nap miközben simogatja a pocimat,hogy "most már majd gyere!!!!!"

Dorka, szerintem lassan Te következel!
:wink:

Rabbe,mi is küzdöttünk (néha küzdünk) atópiás dermatitisszel ugyanúgy, mint Mikergirl-ék. Bence is szőke, kék szemű, fehér bőrű. Nekünk a bőrgyógyászunk által ajánlott fürdető segített nagyon sokat. A saját terméke, amiben ligetszépeolaj van. (A fürdető nevét pontosan nemtudom...) ez egy nagyon olajos valami, egy kicsi kupakkal kellett tenni a fürdővízbe és csodálatosan helyrehozta Bencus bőrét. Esetleg keress rá a neten erre a LIGETSZÉPEOLAJ-ra, hátha nálatok is javítana Ádi állapotán.

Amidaalah, úgy látom Nálatok tényleg lehet, hogy hamarabb jön Bence! Vigyázz nagyon magadra és pihenj sokat, pár napig azért még jó lenne, ha bent maradna.

Eclipse, nyugi... tudom, hogy milyen nehéz Neked most. Én is így éreztem amikor Bencét vártuk. Más gondolatom ne volt, minthogy "szülni szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Egyéként mindig mondogatod, hogy minden tiszteleted azoké, akik kisgyerek mellett várandósok. Hát, tényleg nehezebb a dolog, viszont a kisgyerek segít abban, hogy ne legyen idő arra, hogy beleőrüljek a várakozásba. :wink:

Velünk semmi érdekes... pár napja a keményedéseim száma is szépen lecsökkent, viszont ami van, az erősebb és jobban fáj. De én ennek örülök, mert belül tudom, hogy napról napra közelebb vagyok ahhoz, hogy találkozzunk Gergővel!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Csajok!

De jó, h. Beki apa bejelentkezett!:)
Olyan jó volt olvasni a sorait!!!:)
Grtaulálok mégegyszer!!!!!!!!!!

Ági, Vikoo, Lucuzs én is gratulálok a 38.héthez!!!!!!!!!!!!

Vikoo, merre vagy????????????????

Tatjana,jól tetted, h. nem csináltál semmit!!!!!!!
Kell néha az ilyesmi!!!

Lucuzs, nyugi!!!!Ma van amúgy az utolsó áramszünetes nap?

Mikegirl, nagyon sajnálom!!!!
Remélem a nap további részében csak szuper jó dolgok fognak történni veled!!!


Rabbe, nem csodálom, h. kész vagy már ezektől az orvosjáratoktól!
Ezeket a természetes gyógymódokat, mint pl. amit Csillag is írt, Ligatszépe olaj,nekem nagyon csúnya volt a bőröm, és az iylen természetes anyagok segítettek!!!

Eclipse, nagyon megértelek, de látod Emesénél is tudta a kisasszony, h. mikor kell a világra jönnie!

Amidaalah, pihenj!!!De már semmi gond nem lehet, az tuti fix, ha esetleg ki akarna bújni!!

Henne, megnézetem a képeket, szuper lesz a gyerekszoba!!!

Csillag, én is osztom Eclipse véleményét, nagyon felnézek Rátok!!!!!!!!!!!

Csajok, tv dolog megoldva, Andris ma reggel bement, már vissza is kapcsolták!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Mindenkinek gratulálok a betöltött 37. és 38. héthez!

Mikegirl!
Hát, nem hiszem el! Nagyon sajnálom a kocsit! Ami mostanában kocsi ügyben ránk jár, már több mint igazságtalan!
Fú, nagyon sokat főztél tegnap! Én is terveztem, de a párom lebeszél róla. Azt mondja, hogy majd ő csinál zacskós csirkét. (Ezt nagy ritkán tényleg szokta csinálni!) Te nagyon kis ügyi vagy!

Sziszka!
Ha nem nagy gond és fel tudod tenni, én szívesen fogadnám, akár priviben is, hogy hol, mit kell intézni, illetve milyen papírok kellenek hozzá. Én is megpróbáltam utána járni, de a mh-em is mást mondott és a MÁK honlapján is más van! Rendes nálatok a védőnő, hogy adott ilyen papírt.
A fiad ennyire öltözködős?! Hát, remélem a mi gyerekünk nem lesz ilyen, mert én sem vagyok ruharajongó (farmer és póló), a párom meg pláne. Bár anyósom imád még 63 évesen is öltözködni, és a ruhákról órákig beszélni!

Dorka!
Sajnálom a tv-t! Sikerült megoldani?
Látom, nem nagyon tudtál aludni! Nagyon sajnálom! Szerintem nálatok is nagyon közel van a szülés napja! Azért napközben pihenj, hogy legyen erőd!

Aranyoska!
Nagyon várjuk majd a beszámolót!

Lucuzs!
Köszönjük a híreket! Meddig lesz még ez az áramszünet? Azért ez már kicsit sok!

Sophie!
Gyógyulgass! Vigyázz magadra! Most már jó lenne, ha hamar rendbe jönnél! Jó régóta köhécselsz!

Angie!
Nagyon örülök, hogy legkésőbb holnap már hazamehettek! Olyan jó lesz nektek otthon, együtt!

Vikoo!
Szerintem már te is ringatod Boldit!

Rabbe!
Ha csak egyszer is találkoztatok, már kialakulnak érzések a másik iránt. Így nem is csoda, hogy akivel találkoztál, találkoztatok, közelebb érzitek magatokat! Ez teljesen természetes. Sokkal könnyebb így megjegyezni dolgokat is, hogy tudod, archoz kötni az eseményeket!
Én nagyon sajnálom azóta is, hogy azon a találkozón nem tudtam ott lenni, mert, pont akkor kellett 2 hetet feküdnöm! Pedig úgy mentem volna…
Mi volt a bőrgyógyásznál? Megnyugtatott a doki? Ennyire érzékeny Ádi a hidegre?

Eclipse!
Kitartás! Szerintem ti lesztek a következők! Már csak pár nap, és ti is a kezetekben tartjátok a kicsi Mollit!

Amida!
Húúú, hát lassan akkor ti is készülődtök! Fúúú, nekem ez olyan izgis! Nagyon szurkolok, hogy a hétvégét még kibírjátok, de ha mégsem, már akkor sem lesz semmi baj! Drukkolok!
Lányok, lassan jönnek azok a napok, amikor már lassan minden nap jönnek a babák! :wink:

Beki apuka!
Köszönjük a híreket! Nagyon ügyes volt Emese és a kis Beki is!
Nagyon jó hogy volt már tejcsi is! Büszke apuka lehetsz!

Henne!
Nagyon jól néz ki a szoba! Nagyon szép! Sajnálom, hogy nem vizsgált meg, át tudom érezni, mert kedden én is arra számítottam, aztán lett belőle semmi. Pedig kíváncsi lettem volna, hogyan is állunk! Tőlem a streptót is csak a jövő héten veszi le! Jövő keddhez szurkolok, én is akkor megyek!

rodina74
 
 


Csajok, rólunk nem írtam, mert nem akarom elkiabálni, de nem bírom ki...
Távozott a nyákdugóm, és a tegnap esti görcsök is maradtak!!!
Viszont az a helyzet, h. 1 órát sikerült az éjszaka aludnom,úgyhogy nagyon fáradt vagyok!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


köszi lányok. :)

rodina: igen, elég kellemetlen érzés.. én is szerettem volna tudni, hogy állunk ott lent.. meg mi lesz a mi végleges forgatókönyvünk... :)

dorka: jaj de izgi.. :) nagyon drukkolok Neked!! próbálj meg picit akkor most napközben pihenni. ;)

én elmentem postára, boltba, Rossmannba, teljesen kifulladtam az egy órás séta alatt. és olyan furcsán fájt a hasam is. alig vártam, hogy haza érjek.. tegnap is ezt éreztem, amikor mentem a dokimhoz, szintén inkább sétáltam..
vettem babaruhákhoz mosószert, most azt hiszem, neki állok mosni. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Ááááááááá, ezt nem hiszem el!!!!! Hova tűnt, amit írtam???????

A lényeg:
Aranyoska gratulálok Beki babához!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre, végre!!!!!!!!!!!!!!!

...és mivel hétfő óta nem jártam itt, és azóta 4 oldalnyit "termeltetek" megyek visszaolvasni :lol:
Látom pörögnek az események!!!!!!
berni01
 
 


Dorka, figyeld a görcsöket, csak akkor menj be a kórházba, ha stabil időközönként jelentkeznek. Szerintem első szülésnél bőven ráérsz 5 percesekkel bemenni... (de ez csak az én véleményem... ) Tapasztalatból mondom, hogy jobb otthon vajúdni az elején, mint bent a kórházban.
Nagyon izgulok Érted és Luca babáért! Drukk-drukk-drukk!
(de azért ne keseredj el, ha ma mégsem indul be a dolog... van úgy, hogy a nyákdugó távozásától még napok telnek el a szülésig...)

Henne, nagyon szép lett a szoba! A fali dekoráció matrica?

Beki Apuci, köszönjük a bejelentkezést! Jó volt olvasni, hogy minden rendben a kis Családotokkal! Puszilunk Benneteket!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: igen, matricák.. ajándékba kaptuk a bútorokhoz. :)

olyan izgalmas lányok, folyamatosan fognak beindulni itt a babák. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Aranyoska!

Szívből gratulálok Nektek! Sok tejcit és boldogságot kívánok! :D
Férjed nagyon drága, hogy írt rólatok néhány sort!
Majd várjuk a szuper képeket is :D
Én jót sírtam örömömben miattatok :oops: (de ráfoghatom a hormon szurikra :D


Navi!
Rettenetesen el vagy tűnve az elmúlt napokban mindegyik topicból! Aggódom!!!!!!!!!!!!!
Remélem csak pihensz és minden rendben van veletek!!!!
Ha van 2 perced adj életjelt, hogy ne agyaljak tovább!!!!! :)

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Dorka,
ti lesztek a következők, nem mi! :D :D :D :D :D

Ma 6-ra besírtam magam a 4D Genezisbe :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem jó a lelkivilágom, és szeretném ha a szakrendelős 30mp-es UH helyett jól megnéznék a bébit, hogy tényleg jó a keringése, jól működik a méhlepény, kap elég tápanyagot és oxigént és még tényleg maradhat egy kicsit... megnézik nincs-e rátekeredve a köldökzsinór, meg hogy mekkora lett, 36. héten mérték 2600gr-nak, de azóta eltelt 3 hét.
Lehet hogy ez most felesleges hisztinek meg pénzkidobásnak tűnik, de rajtam most ez segíthet talán. :oops: :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!

úgy emlékeztem, hogy írtam már reggel, de lehet, hogy tévedtem... :S kicsit szenilis vagyok! :)

Mikegirl, nagyon durva, ami az autóval történt! komolyan, annyira felelőtlenek általában a munkások! miért nem lehetett rendesen rögzíteni azt a buzi táblát!? :twisted:

Beki apuci, köszi, hogy jöttél! képet hozhattál volna, hogy gyönyörködhessünk a kis büszkeségetekben! ;) na, de megbocsájtunk Neked, majd a büszke anyuci biztosan elhalmoz minket szebbnél szebb fotókkal! :)

Henne, nagyon jól néz ki a szoba! ügyesek vagytok!

Dorka, jujj, de izgis! :) én is nagyon szorítok! most már csak lesz valami!!!

nekem pl. délelőtt elment a nyákdugóm, aztán éjjel jöttek is a fájások, 10 percesek, reggelre 8-5, és végül 15:09-kor meglett Benim! szóval nagyon változó, hogy a nyákdugó távozását mikor követik olyan fájások, amik tényleg már a szülést jelentik. ja, és a 10 percesekkel bementünk a kórházba, de a CTG semmit nem mutatott ki, mint méhtevékenység, így haza is zavartak! :)

de nálatok már tuti lesz valami! :)

jó, hogy a tv dolog is megoldódni látszik, de lehet, hogy pár napig időd sem lesz nézni! ;)

sül apa tortája... picit aggódom, mert az előbb, mikor kivettem, mert le kellett alufóliával takarni, hát, még nem volt valami dermedt az állaga :S remélem, hogy jó lesz, mert tegnap még össze is kaptunk azon, hogy ne süssek, mert neki auchan-os torta kell... én meg szinte elsírtam magam, hogy miért nem jó neki, amit én sütök. erre persze az volt a magyarázat, hogy nem akarja, hogy ott álljak a konyhában annyit. pfff., de persze ebéd az legyen! :) na mindegy! most ez lesz, tetszik, vagy sem! remélem, hogy azért jobb lesz, mint a bolti! :roll: :oops:

eckémás bőrre nekünk is a Babé vált be legjobban! jó drágák, de tényleg szuperek! Benit pl. a omega3 és omega6-ot tartalmazó fürdetővel fürdettük jó darabig!

Vikoo, sajnálom, hogy nem kapunk hírt rólatok! remélem, hogy minden okés!!!???

Angie, örülök, hogy mehettek haza napokon belül!!! és, hogy mennyi tejcsid van! tök szuper! ;) fszerinted a fejéstől lett ennyi, vagy amúgy is ennyi lett volna!? Szilárdnál is ilyen sok tejed volt már rögtön az elején?

Amida, tarts még ki, ha ezt szeretnéd, bár biztosan nem lenne semmi, de semmi gond már a babóval!

Henne, sajnálom, hogy nem tudtál tegnap a dokival rendesen konzultálni, meg a fájásokat is!

bocsánat, hogy nem írtam megint sokaknak személyesen, de annyi itthon a tennivaló... most aludt el Beni, elhajtogatom a szárítóról leszedett kisebb adag ruha hegyet! (még jó, hogy nem vasalok...)

aztán picit pihizek is, mert délután, ha ilyen szépen süt továbbra is a napocska, akkor megpróbálunk lemenni a levegőre, amíg apa haza nem ér!

szép napot mindenkinek!

izgulok, hogy ki is lesz a következő a sorban!

sophie27
 
 


Eclipse, nyugi! 4D Genesisben biztosan megnyugtatnak, bár én úgy tudom, hogy semmit nem jelent az sem, ha esetleg a nyakán van a zsinór... és biztosan nagyot nőtt Molli baba, meg persze minden okés a keringésével is! de én is nyugodtabb lennék, ha folyamatosan láthatnám, pedig bennem ezek a parák, így a vége felé most teljesen eltűntek!

de amint tudsz, jelentkezz a hírekkel! meg fotókkal, ha kapsz! ;)

Eszter, tök ari tőled, hogy így izgulsz értünk! annyira jó fej vagy! :) a Macsek baba hírekért meg külön pirospont! :) KÖSZI érte! nektek is mennek a drukkok a holnapi uh-hoz!!!

sophie27
 
 


Dorka!
Nagyon szurkolok! Remélem, ez már az, de Csillagnak igaza van. A szülésfelkészítőn azt mondták – nincs saját tapasztalatom -, hogy a nyákdugó távozása utána akár 24 órán belül, de akár csak egy hét múlva is beindulhat a szülés. Azért szurkolok, hogy minél hamarabb megszülj!

Henne!
A jövő kedd lesz a mi napunk!

Eclipse!
Megértelek! Nekem is vannak néha ilyen gondolataim, ezért is vártam a keddet! De hidd el minden rendben lesz! Este várjuk Molli babáról a friss képet és a híreket!

Eszter!
Tényleg nagyon jó, hogy jössz és érdeklődsz irántunk! Nagyon jó érzés! Mi is nagyon szurkolunk neked!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Nagyon pörögnek az események!

Nem emlékszem sajnos:Dorka is Pesten fog szülni vagy Tbányán?

Csajok!Holnap zárva lesznek a boltok,tessék ma mindent beszerezni!

Eclipse:várunk vissza a hírekkel!

Mike:nagyon sajnálom a kocsis sztorit. :( Gázszerelő:Tudod mióta készül hozzánk?Min 2 hónapja....5-re ígérte magát,lett belőle fél 8.Nem baj legalább jött...

Sophie:Jaj ezek a pasik... :roll: Milyen tortát sütöttél?Bizti nagyon fincsi lesz!

Ekcémás bőr:
Flórinál a Linola Fett N nevű krém vált be.
Szegénykém egy kicsit betaknyosodott,éjszaka röfögött mint egy kismalac. :)

4-re megyünk lovagolni(Flóra),este lángosozni fogunk.Holnap vagy vasárnap jó lenne elmenni az Alcsúti Arborétumba.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sophie!

Finom lesz a torta, és apa biztosan nagyon fog neki örülni!
Remélem mire mentek sétálni megmarad ez a szép idő!

rodina74
 
 


Sophie: Biztos csak figyelmességből mondta, hogy ne süss!!! Nem hiszem, hogy egy Auchanos torta bármikor is jobb lehet egy otthon sütöttnél (hacsak nm ég ripityára... :D)

Eclipse: Megértem az UHs vágyad, tegnap rám is rámjött :) Azért csak megnyugtatja az embert!!! Fordítással hogy állsz?

Henne: Szép a szoba!

Dorka: Pihengess sokat amíg még lehet!!!! Várunk a hírekkel!!!!!

Én most America's Next Topmodel-t nézek :) Azok a csajok eddig is nagyon vékonynak tűntek, de most, hogy a pocakokhoz vagyok szokva - nagyon brutál vékonyak!!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Rodina: Kicserélték az ágyat? Vagy már írtad, csak én nem fogtam? :D

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Mikegirl: jaj nagyon köszi. Most jöttünk haza a bőrgyógyról és a babe gélt és testápolot ajánlotta-kb 7000 ft- nem tudtam kiváltani mert miután kiváltottam a sebre valókrémjét(gyógyszertári kikeverős) 50 ft-m maradt :cry:
A viszketésére sem tudtam már kiváltani a tablettát, d e azt talán kiváltja az apja.A babe termékre közölte ez hülyeség, nincs pénze.... :twisted: ilyenkor megtudnám folytani :twisted:
Ádinak is atópiás der. -e van, szóval akkor tudod milyen
jövöhéten kiváltom a többit, ha nektek ennyire bejött kiprobáljuk mi is. muszáj segíteni neki mert egyre rosszabb szegénynek, ugy sajnálom.

minden érdekel ami nektek bejött. köszi

rabbe78
 
 


csillag: neked is nagyon köszi a ligetszépeolaj ajánlást mindjárrt rá is keresek

rabbe78
 
 


Rabbe, eszembe jutott a fürdőolaj neve. ANTIPRURIT fürdőolaj
(Most néztem, hogy pár fórumon is írogatnak róla.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mindenkinek nagyon köszönöm a javaslatokat az ekcémával kapcsolatban. sajnálom hogy ennyi mindenkinél okoz problémát.

Eclips: szerintem tök jó hogy mentek, tuti megnyugodsz egy kicsit.

Dorkaa: huha! nagyon drukkolok.

Többiek is nagyon beindultak minden téren, úgy látom :wink:
Szerintem a hétvégi front többeknek meghozza a babát :-D

rabbe78
 
 


Amida!

Jaj, el is felejtettem írni! Igen, kicserélték, csak Vecsésre kellett elmenni érte Rákospalotáról! :oops:

Mindegy, a lényeg, hogy meg van és ennek az ágynak nincs semmi baja! Tegnap este össze is rakta a párom, és én nagyjából berendeztem. De még nincs kész! Ha meg lesz dobok fel képet!

rodina74
 
 


Sziasztok! Végre megint itt lehetek!!! 4-re ígértek áramot és kb. fél órája jött vissza, már kezdtünk azon agyalni, mi lesz ha éjszakára is villany nélkül maradunk.

Dorka! Húúúú, nálad is kezd igen izgi lenni a helyzet!!!! Drukk hegyek!!! :lol:

Eclipse! Megértem, hogy el vagy gyötörve lelkileg, már jó lenne, ha babázhatnál. Remélem a 4D-n megleled a nyugalmadat!!! Várjuk a híreket!!!

Rodi! Örülök, hogy az ágy-ügy megoldódott!!! :D Várjuk a képeket!!!

Ja, még jó, hogy nem felejtettem el írni:
Ma beszéltem Aranyoskával, reggel találkozott a tündérkéjével, de aztán 24 órára kék-fény alá vitték Bekit, mert besárgult. (itt Sopronban majdnem minden gyereket bedugnak kék-fény alá, itt ez a szokás...)
Nem sokat aludt az éjszaka, de azt mondta jobb erőben van, mint számított rá, gyakorlatilag el sem fáradt a szülésben. :D
A szülés sztorit meghagyom neki! :wink: :lol:

Én ma levelet gereblyéztem, meg háztartást vezettem, rendeztem a csekkeket... elfoglaltam magam net hiányában... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Köszönjük az Aranyoska híreket! Sajnáljuk, hogy Beki besárgult, de a lényeg, hogy jól vannak!

Te is kíméld magad! Nem kell mindig tevékenykedni! Kicsit pihenjél is! Neked is már alig van hátra pár nap! Nagyon izgulok!

Ecipse!
Mikor jössz a hírekkel?

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!

Na megvagyok, már egy órája hazértem, de áramszünet volt, majdnem beragadtam a liftbe :(

Minden rendben a babókával!
Tökéletes flowmetria, agyi vérkeringés, a méhlepény csak 2. fokban érett, magzatvíz rendben, baba tökéletes pozícióban, köldökzsinór a háta mögött, mit mondhatnék, tényleg szuper minden!
Mártika szerint akár 2 hét terminus túllépést is simán ki lehetne húzni ilyen jó értékekkel a túlhordás káros tünetei nélkül :shock: :shock: :shock: Persze na ne, azt én pszichésen nem bírnám ki...

Mollika buksi átmérője csak 8,8cm, ez jóóóóó, nem nagy, ki fog férni.
Az egész kisasszonyt 3130gr-ra saccolta a gép :D :D :D

Marad a várakozás!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!

Áramszünet :evil:

Örülök, hogy a babával minden rendben, de azért a plussz 2 hét tényleg soknak tűnik. :shock:
De reméljük Molli nem így gondol erre a világra érkezni! :lol:
Igazán szép méretei vannak!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Eclipse!
Örülök a jó híreknek! Látod, minden rendben! Szerintem Molli nem fog még 2 hetet bent maradni! :wink:

rodina74
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!!!!!

Eclipse, Gyancsi Tatjana,
köszi az aggódást. Még mindig egyben. Nappal szuperül vagyok az éjszakák meg hát........., kritikán aluliak! :twisted:

Sajnos nincs mentségem, hogy rég jelentkeztem. Csak úgy pörgött az élet körülöttem. Ja és egy kicsit csaltam is. Kétszer kaptam Tatjánától és egyszer Roditól összefoglalót rólatok.

Kitti, Balázs, Barni, Zsombi és Beka,
Gratulálok nektek és természetesen Az Anyukáknak!!!!!! Ügyesek voltatok, Hajrá, így tovább!!!!!!


Üdv az újaknak, külön örülök, hogy lett egy doktornénink is. :wink: Bár szerintem nektek én vagyok az új. Én vagyok az aki hetekre eltünik és zugolvasó lesz belőle. :oops:
Kriszta,
milyen szakirányt választottál?

Bizrtos pár hozzászólásom már rég elavult lesz de engedjétek, meg, hogy leírjam ha már 3-4 hete gyűjtögetem itt a fecniken. :oops:

Csillag, Vikoo, Sziszka és Kriszta,
szeretnék csatlakozni a a "nagy gyerekem lesz" kluibba. Mátékát 3850-re becsülik a végére. :shock:

Én is szenvedek a kabáthiánnyal. Nem is értem, valahogy nem tudom behúzni őket. :wink: Apa ruhái bánják. Imádom őket, lazák és kényelmesek.

Aranyos,
látom nálatok is megy a Micimaci őrület. Majd mesélj, hogy tetszik Bekának.

MIkegirl,
én gátmetszés párti vagyok.

Csajok,
az olajjal még mindig hadilábon állok. Most tényleg fogjam a literes napraforgó olajat és kenjem a babára????????? S. O. S. :?: :?:

Gyancsi,
gratu az esküvődhöz. Nekem 160 fős volt (szabolcsi), annak is meg volt a a maga varázsa. :D

Neva,
néha úgy érzem, hogy bennem is, mint gazdatestben egy tündéri alien lakozik. :oops:

Ez volt az első fecnim, elküldöm mielőtt még eltűnik. Nyugikázzatok csak 4 és fél papirosom van, szóljatok ha unjátok!!!!! :wink:

Kép
Kép
haynii
 
 


Fecni kettő:

Engem a dokim nem állított le a magnéziumról és a terhesvitaminról sem. :cry:

Nem gyengén egy Mc funnal álltok szemben, imádom a gyors kajákat!!!!!!! :P Ez még a régi mekis hozzászólásra volt reagálás.

Hál istennek a MÁV-ban nincs külön apacucc. Bármi lehet rajta csak kényelmes legyen. Ha viszünk papucsot akkor csak a mi helyzetünket könnyítjük meg, mely szerint nem kell azt a zöld tutyit állandóan húzogatni a lábára.

A következőt nem tudom kiolvasni, hátha a végén sikerül. 8)

Sophie,
feldobnád a linket ahol megtaláltad a személyes TAJ kártyával való ügyintézéses balhét? Köszi :wink:

Rodi,
hogy döntöttetek az őssejttel kapcsolatosan?

Angie,
mi is most szigeteltünk csak mi a tetőt. Iszonyatosan érezni a hőfokon.

Kép
Kép
haynii
 
 


Csapó 3

Egyébként a ti hibátok is, hogy ennyit írok. Nem gyengén termeltetek!!!!!!!

Sophie,
köszi a kismamabérlet tippet. Remélem az ideiglenes pesti címre is megadják.

Gyancsi,
mennek a vendégek két ünnep között? Én is a párom legjobb barátjának a nője voltam csak nálunk nem szakadt meg a kapcsolat. Azzóta is mindenki, mindenkivel jóban van. Jó ehhez biztos kellett az a négy év pihi amíg külföldön voltunk. Szeretném én is, én is a szakácskönyvet. Remélem nem német. :wink: Valamit még írtam neked de megint nem tudom kihámozni. Tiszta mérges vagyok!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ebba,
hát igen mi Pestiek azt hisszük, hogy milyen helyesen beszélünk, pedig nem. Tipikus amit ki is emeltél a túlzott "a" használata.

Eta,
én is Zita vagyok ám.

Kép
Kép
haynii
 
 


Hajnii, a gyógyszertárban is sima napraforgóolajat lehet kapni. Nekem külön súgta is a gyógyszerész amikor kiadta, hogy ugye tudom, hogy ez ugyanaz, mint amit a boltban lehet kapni... Én csak azért vettem meg, mert nekem annyira furcsa lenne a nagy üveg olajjal kenegetni majd Gergőt, így számomra gusztusosabb... Kimérték gyógyszertári üvegbe és ezt fogom használni. (mondjuk arra emlékszem, hogy volt olyan, hogy a frissen kibontott napraforgó olajjal feltöltöttem ezt az üveget Bencénél... a védőnő is mondta, hogy nyugodtan lehet...)

Eclipse, örülök, hogy minden rendben Veletek! És csatlakozom az előttem szólókhoz, Molli tuti nem marad bent +2 hétig!!!!!!!!!!!
(Egyébként megsúgom Neked, hogy tegnapelőtt azzal a gondolattal ébredtem, hogy megszültél...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csapó 4,

Mátéka biztos skorpió lesz. Nem úszhatom meg, bár igazából nem is nagyon vagyok benne ebben az asztró dologban. Mindenki csak szidja a skorpiót.

Kriszta,
én egyszer zsíroskenyértortát kaptam. Hát nagy volt a meglepetés. Fantasztikus kinézet, szörnyű íz. :twisted: :twisted: :twisted:

Navi,
a Kismama lapban olvastam, hogy a szódabikarbónás fürdő segíthet a viszketésen. Ha nem jönne be a gyogyi. :wink:

Akra,
végül hol szülsz?

Én teloból samsung párti vagyok!!!!!

Október 29-re hajtok én is. Már nem is tudom ki írta ugyan ezt a dátumot. Nálunk a családból már mindenki hónapokkal ezelőtt megtették tippjüket. Találgathattok, hát persze, hogy én tettem legkorábbra.

3:2 a fiu, lány arány!!!! Hajrá fiuk!!!!! Bár szerintem a következő lány lesz, Eclipse. :wink:

Henne,
szép nagy szoba!!!!! :wink:

A férjemmel való összejövetelünk "romantikus" történetével és a gyerekszoba képekkel majd máskor zaklatlak benneteket.

Hajrá csajok,
holnap vagy vérfarkasok leszünk vagy szülünk. :lol:

Kép
Kép
haynii
 
 


Bevallom őszintén a lap tetejére gyúrtam, kicsin múlott! Nem baj úgy sincs itthon apa, nem is akarok szülni.

Rodi,
a munkahelyed TB kifizető hely. Nekik kéne mindent intézniük.

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii!
Na jó, hogy jelentkeztél! Pont ma beszéltük Apával, ha nem jössz hétvégén, akkor hétfőn rád csörgök!
Napjában többször is nézem a mobilom... :wink:

Látom szépen összegyűjtötted a mondanivalód!
Végül is megkötöttük a szerződést, a csomag már nálunk is van. Természetesen, mire eldöntöttük már egy 20-sal többe került. :cry:
Mindegy, még így is jó! :roll:

Máté szép szál legénynek készül! Jó súlyban lesz! Sajnálom, hogy az éjszakák ilyen rosszul telnek. Már a jóslók miatt alszol rosszul, vagy más miatt? Azért napközben tudsz pihenni, nem?
Egyébként, hogy viseled a végét? Mit mondanak a dokik, mikorra várható Máté?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Aranyoska gratula Beki babához! Sajnálom a sárgulást sajna sok baba besárgul de hamar rendbejön meglátod. Beki apu köszi hogy írtál, jó apucija lesz a babának :)

Navi tényleg el vagy tűnve :( izgulok én is írj ha tudsz.

Angie örülök hogy jól vagytok :D

Dorka izgi szerintem finisben vagy :)

Mikegirl hú durva ez a kocsis sztori :( a lényeg,hogy jól vagy

Rabbe sajnálom kisfiad ekcémáját. Képzeld az én férjemnek a tengervíztől múlt el egyik napról a másikra, pedig évekig szenvedett vele. bár ezzel most nem segitettem..

Eclipse szegénykém látom nagyon szeretnél már szülni, türelem szerintem nemsoká mész te is :) én annyira úgy érzem hogy kihúzzuk végig. lehet előtte én is türelmetlen leszek már, de egyelőre az sem bánom ha néhány nappal később jön a baba, csak induljon meg természetesen

Amidalah szoritok hogy még legalább egy hétig húzzátok

Henne nagyon szép a szoba

Zsófi biztos fincsi volt a torta!

Én ma mentem el egy macis falvédőért amit a kiságyra rakok mert közel van a hideg falhoz. Meskán vettem 3000 pénzért, nagyon tetszik annyira megérte pont jó a mérete és a szobába is nagyon illik. Megérkezett a szopis melltartóm is, már csak egy Tenafixet kell beszereznem és meg is vagyok :) jól csinálom igy a 38. héten. Még fertőtleniteni kell a pihenőszéket a hordozót, kicsit lemosom a kocsit és az otthoni dolgok is készen. De csak vasárnap tudom mert holnap jönnek anyósomék, csináltam franfurti levest, meg holnap reggel összedobok egy madártejet. Ők hoznak másodikat és sütit.

Jövő héten is lesz még intéznivaló, be kéne menni a Vodához visszamondani az előfizetést mert nem valami jó konstrukció, mindig olyan sok a számlám. Ja és még egy cikket is meg kéne írnom jövő hét elején. De mostmár próbálok ráhangolódni a szülésre is :) én most nagyon energikus vagyok volt egy pár rossz hetem de most semmi bajom.. a rúgdosás sem fáj, nagyon szeretem ahogy mozog Noni főleg a jobb bordámhoz szereti nyomkodni a talpacskáját :)

én jövő hét szerdán megyek ctg-re akkor megnézzük a szülőszobát és a kórtermeket, csütörtökön meg a dokihoz vizsgálatra, már a Jánosba

Kép
vayacon
 
 


Haynii!

Igen, tudom, csak másfajta papírt adtak, mint ami a MÁK honlapján van, és a csatolandó dolgok közül is kevesebbet kér a mh. Emiatt aggódom kicsit, mert nálunk minden lehetséges, és pont az ellenkezője is! Nem akarok úgy járni, hogy a mh miatt karácsony előtti ne kapjam meg az első tgyást! :cry:

A mh egyébként csak a tgyást intézi, a többit nem.

rodina74
 
 


Macséknak nagyon nagy szükségük van a pozitív energiákra, imákra,... valamire gyanakodnak Kittikénél és most ezzel kapcsolatosan csinálnak vizsgálatokat! Hétfő-kedd magasságában lesznek eredmények. Ma elég rossz irányt is felvázoltak, de reménykedünk benne, hogy a vizsgálati eredmények megcáfolják a borzalmakat... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon nagyon nagy erőre van szükségük!!!!
Balázs csodásan fejlődik, kb. két hét és otthon lesz :D Már majdnem 1900 gramm és nagy hami király...a cuclis üveget is be akarja falni, azt mondják!
Macs majd biztosan hoz híreket!
Megmondom őszintén, hogy én nem szeretnék ebbe belefolyni, mert ha ne adja Isten nem lenne tökéletes Kitti jövő heti eredménye, akkor ez egy hatalmas fájdalom a családnak, és tapintatlannak érzem, ha kiírom a netre... ha Macs szeretné, vagy megkér rá, akkor megírja, vagy megírom, de felhatalmazás nélkül nem fogom...remélem megértitek! Ez az ő legbelsőbb, legmélyebb fájdalmuk lenne és nem érezném fair-nek erről írni! Tudja, hogy itt vagyunk nekik, ha segíthetünk, de vannak dolgok, amiben tiszteletben kell tartani az ő tempójukat és azt, hogy majd akkor beszél róla, mikor úgy érzi!
Minden pozitív energiámmal mellettük vagyok és bízunk a legjobbakban!

Nem akartam lehangoló lenni, bocsánat ha kicsit off-ot nyomtam ezzel...

Navi!
Téged viszont továbbra is hiányollak nagyon!!!!!!!!

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Eszter!

Köszönjük a híreket!

Macs!
Nagyon sok erőt kívánunk neked és nagyon szurkolunk, hogy a jövő hét elején csak jó híreket kapjatok! Imádkozunk értetek!
Veletek vagyunk!

rodina74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: