Sziasztok,
Hajni, Reading-ben?
De jó neked! Egyszer én is szeretnék oda eljutni párostul, gyerekestül. Állítólag van ott egy magyar táncház, nem ismeritek?
Valijja, kemény az ír hozzáállás a szülési szabihoz, persze ez az egy ami Magyarországon talán a legjobb, hosszát tekintve (az anyagi támogatottságról inkább ne beszéljünk). Mert ugye más országokban meg azt tehetik meg sokkal többen, hogy apa fizetésén marad otthon anya és gyerek addig, ameddig meg nem unják egymást.
Nálunk azért ez így igen szűk rétegnek adatna meg...
Uh hát igen... azért a választás lehetőségét minimum meg kéne hogy teremtsék az anyának szülés után, hogy maradjon-e a bébi, vagy inkább pihi.
De szerintem próbálj meg arra gyúrni, hogy minden rendben lesz. És ha lehet oldd meg, hogy mindig legyen veled a kórházban valaki, aki lelkileg támogatni tud...ha már egyébiránt muszáj kibírni valahogy ezt a pár napot odabent.
Judysz, nem szabad félni, az csak bevonzza a rosszat! Minden oké lesz, flottul fog menni a szülés, a szoptatás és kész!
Elég akkor parázni, ha már ott van az ember a helyzettel, akkor majd elő lehet venni a 9 hónap alatt összeolvasott okosságokat.
Esetleg előre készülni még jó testileg, mint sokan teszik, tornával, teával, cseppekkel, légzőgyakorlattal, hogy a szülés maga ne fárasszon ki annyira, ha amúgy jól megy minden.
Kacsamama, tényleg jó neked! Huszonpár évesen az emberlánya még sokkal sokkal többet is bír, mint harminc körül és felette. Eléggé komplikált feladat ez az életben, hogy mindent jól időzítsünk...mert ugye sokan vannak, akik ugyan 22 évesen már szülnek, de 26 évesen meg válnak, mert korai volt még a házasság, és 20-30 között érnek a férfiak a legtöbbet (szerintem), és nagyon ritka az, aki ezalatt a tíz év alatt megmarad a senekén (na meg utána is).
De nem általánosítok, hálisten'vannak kivételek, én is ismerek ilyet.
grapefruit üdv, örülök, hogy te is itt
facebook - szóval tegnap megnéztem, aki még esetleg nem találná: belépés után a jobb felső sarokban rá kell menni az Adatlapra, aztán középen feljön egy több füllel rendelkező felület, ahol ki lehet választani a Fényképek-et - ezen belül lesz lehetőség új mappa nyitására, ahova feltölthetők a képek
sajna a netünk most nagyon puding otthon, szóval egyelőre nem tudok feltölteni semmit, de amint lehet, felteszek 1-2 UH képet