Új privát üzeneted érkezett!

kati! aztaaa de szép!

csajok ha a doki azt írta h 7×2.5mm az azt jelenti h 7mm hosszú és 2,5mm magas? egyik lány ezt mondta nekem.

mert ugye a legtöbben azt mondják h az én petezsákom, 5mm, vagy 7, vagy 10 mm.....ők akkor milyen értéket mondanak, vagy nekik miért nem kettő érték van?

KépKép
dike
 
 


dike: annyira szeretnélek megnyugtatni, de nem értek ezekhez, főleg a te esetedben. és mindenki más, minden baba máshogy fejlődik. úgyhogy mégis azt mondom, h nyugi, aludj egyet és holnap hívd a dokit a kaáliban!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: gyere mááár, és mondd, meddig marad még bent gergő fiú!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

hhúúúúú Kati jól elkezdtél ki gömbölyödni :!: :!: :!: :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita! az őszintét bevallva én sem gondoltam, h ekkora. nem szoktam pózolgatni és nem is láttam ekkora növekedést, sőt szinte kétségbe voltam esve. de kezdek szó szerint dagadni!-ez van.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, asztaaaaaa!!! EZ aztan kerek poci a javabol!! Mekkorat nottetek!!! Jol neztek ki igy egyutt!!! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jöttem, de (mint azt sejtettem) a Zuram nem bírt magával és nem hagyott addig nyugodni, amíg fel nem tettük a fiók szobáiba a dekorációt. Fényképezni még nem volt időm, mert amint végeztünk fektettem Bencét.

Na... és akkor... igen-igen egy kicsit már elkezdtem kinyílni, a méhszáj értékem 2110, ami azt jelenti, hogy a külső és a középső méhszáj már nyitva van, de a belső még zárt, ill. a méhnyak 3 helyett már csak 2 cm hosszú. Ez kb ugyanígy volt Bencénél is, úgyhogy bízom benne, hogy kb 2 hét múlva megyünk szülni.
Súlyra nem mondott semmit az orvosom, azt mondta, hogy ebben a terhességi korban ezek az értékek teljesen megfelelőek.
Az első NST vizsgálatra egy hét múlva kell mennem a kórházba.

Bocs, most nem olvasok vissza, mert éhen halok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogi: köszi, édes vagy!!! apa nem evett a tökből, mert: anyukám nem süti meg ennyire.....!!!! azt hittem megkaparom magam, de inkább megettem majdnem az összeseT!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: hát ezt akartad!!!! minden kívánságod így teljesüljön az életben!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, annyit kinyomoztam Neked, hogy van egy csaj akinek mar szivhangja van, 6. het x napos es Neki 2 napja 7,5 mm volt a baboca. Szoval sztem a Tied teljesen jo bar nem vagyok dokker!!:):) Te meg csak 4 hetes vagy, ilyenkor meg csak petezsak van, nem? Ne aggodj Cicmic, sztem minden rendben!!!!! Van ket lany akik kb. akkkor mensiztek utljara, mint Te, az egyikojuk meg orvoshoz sem megy, a masikuk holnap megy de csak, hogy megnezze az orvos jo helyen van e beagyazodva. Ne aggodj legy sziiiii!!!!! Puszi!!!
Vendég
 


Dike, nekem 5 hét 5 naposan még csak petezsákom volt, utána 10 nappal hívtak vissza és kerek 7 hetesen volt 9mm-es Gergő. Te még csak 4+valamennyi vagy! Ne keseredj el! Olyan szép erős a teszted!

Kati, nagyon szépen gömbölyödik a pocikád!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csini vagy!

(Gergő is eszik velem együtt, máris csuklik a kis drágaságom :lol: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, de jo!! Minden takk-ra, terv szerint uzemel!!! :D Juppppiiiiika van Anyus!!! Mar csak 2 het!!! De varom az smst mar most!! hiiihihiii

Kati, anyu nem suti meg annyira, tok jo, tobb maradt Neked! :D :D :D En sem szolok sokszor semmit ilyenkor en is lefoglalom magam azzal, hogy elvezem a foztom izet en magam! hehe!!:):):):) Biztosan jol is laktal Vele es ZsofiBogi;BogiZsofi is! :wink: :D :D Ez a lenyeg! Neki meg tudsz adni mas hamit!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Virág jupijjjjjéééééééééééééééé....................nem sokára jön Gergő:)))))))))
én is veled együtt eszem ám:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


dike: te még csak 4+ valamennyi vagy? anyám, engem ilyenkor hazaküldött a doki, mert nem látott semmit, csak nagyon vastag mnyh-t. szóval nyugika van!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka, nem tudni ám, hogy mennyi van még hátra... úgy váltunk el a dokimmal, hogy 1,5-2 hetet még jó lenne kihúzni, meg azt is mondta, hogy most szombaton ne akarjon jönni Gergő, mert ő elutazik és nem tudna bejönni a kórházba levezetni a szülést.

Micsoda kaja hegyekről folyik itt a társalgás.Már bevágtam egy szenyót meg egy joghurtot, de még mindig éhen halok... :shock:

A hasam is szépen görcsölget a vizsgálat óta... pedig nem is fájt maga a "matatás"... :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág ráérsz a 38.héten szülni mint én:)))))
én firssen főtt gulyáslevest eszek....... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi: ilyenkor csak annyit mondok: remélem tudod merre van a hűtő!!!
de ha megkérdezem, h mi legyen holnap az ebéd, mi a válasz?-Nem tudom, nem vagyok éhes...ilyenkor az alacsony vérnyomásom is extrém magas lesz, de számolok és nem foglalkozok vele.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita, mindjárt eszem még Veled valamit!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


az én párocskám is midíg azt mondja ha kérdezem mi legyen a kaja hogy nem tudom........... :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


na! nekem most volt elég a tökből 4 szép darabot ettem meg. remélem reggel nem lesz bajom a nagyobb dologgal. mostanság kicsit szenvedek, de nem vészes. bocsika! :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jó étvágyat, jó éjszakát lányok!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati szép álmokat:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó éjt! Én is elhúzok a fürdőszobába.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati, drága vagy, hogy ezt leírtad, meg is néztem azt a kocsit, de én nem azt néztem ki. Az eladó félegyházi, a kocsi kék, az ára fix, hordozóval 45, de nekünk az nem kell.
De szépen gömbölyödsz. :D

Csillag, én ilyen értékkel simán kihúztam 40+1 napig. :wink: De neked azt kívánom, hogy akkor jöjjön Gergő, amikor te szeretnéd. :D

Bogi, nálunk is maradék paprikás krumpli volt virslivel, holnap valami tésztát főzök. A férjem szintén soha nem mondja meg, mit enne, de szerencsére nem válogatás annyira, igaz, a főzelékeket nem eszi meg. :twisted:

Brita, jó vásárt csináltál! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


dike, nekem nem is mondott méretet, csak azt, hogy jó helyen van, szabályos, nem kicsi, és van mellette egy bevérzés! Szóval nyugi, tuti minden rendben van, de azért tényleg telefonálj!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


na jól van nem aggódom ezen tovább, úgy se tok mit tenni.
nekem ez petezsákméret, nem baba! és előbb volt a fogantatás mivel lombik volt.na mindegy hagyjuk majd kiderül!


csillag! annyira izgii huhuuuuuu, nagyon közel vagy!

KépKép
dike
 
 


dike,nita jelőltelek facebookon :)

Kata csudi ari pocid van :9


Dike: nyugalom a hosszú élet ritka :):):):) na jó csak vicceltem :) de tényleg nyugi a 7x2,5 az jóóó majd megnézem nekem mennyi volt de szerintem olyan 9 körül volt és én akkor már 6 hetes voltam .szóval nyugi nem lesz semmi gond és csak pozitívan mert odamegyek te csaj:):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Beze, köszi, aranyos vagy! Tudom, hogy simán kihúzhatom a kiírt időpontig is ezzel a méhszájértékkel. Én csak azért gondolom, sejtem (remélem?), hogy pár nappal hamarabb jön, mert nekem nem 28 napos ciklusaim voltak a teherbeesés előtt, hanem többnyire 25-26 naposak. A pozi tesztemet (ami 25-ös erősségű volt) is a 26. napon csináltam és egyértelműen ott volt a 2. csík. Emellett az összes uh-n 3-4 nappal idősebb méretekkel rendelkeztünk. Ezekből gondolom a pár nappal korábban érkezést. Örülnék nagyon, ha igazam lenne! A túlhordásba belebolondulnék...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.10.21 08:43-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, nem fogod tulhordani, en, mint 2. boszi, erzem!! :wink: Meg Te is erzed!:) :wink:

Dike, irj ha beszeltel a korhazzal. En csak azert irtam azt, amit, mert azok a lanyok is 4+x napon vannak, mint ahogyan Te is irtad. Remelem minden rendben, drukkolok, hogy igy legyen.

Beze, Nalad minden rendben? Mehszaj, kemenyedesek, ilyesmik?
Nem ertem miert nem fozelekesek a pasik?! :shock: :) Biztos tuuulll lanyos kaja!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szia Bogárka, köszi a boszi-megerősítést!!!!!!!!!!!!!!
Itthon is mondták a híradóban, hogy micsoda megszorításokat jelentettek be tegnap Londonban meg azt is, hogy zavargások vannak a városban emiatt... Ti ebből érzékeltek valamit? Tényleg, már akartam kérdezni, hogy milyen környéken laktok?

Nekem ma nem kell főznöm! Ma nem dolgozik a Zuram, úgyhogy elmegyünk pizzázni. Annyit beszéltetek róla pár napja, hogy nagyon megkívántam. Utána bevásárolunk egy kicsit mert kiürült a hűtő meg lehet, hogy elmegyünk a kedvenc kávézómba olyan epres sütiért, mint amit a múlt héten ettünk... :P Erről ugyanis le kell majd mondanom, ha szoptatok... (az eper miatt)

Mindjárt lefényképezem a dekorációt és megmutizom Nektek! Olyan édes volt Bence reggel, amint kinyíltak a csipái az volt az első mondata, hogy "húúúúúúúúú, de szép lett a szobám!!!!!!!!!!!!!!! Anya gyere, nézd meg!!!!!!!!!!" :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, Bencusnak ujabb aranykopese volt!!:):) Edes kis pofa!! Varjuk mi is a kepeket de majd csinalsz ha lesz kedved, idod, stb.
Nem is tudtam, hogy zavargasok vannak, nem neztem meg TVt. Szerencsere messze lakunk a varostol (45 perc metroval es autoval is) ez mar kertvarosi resz es nagyon szep kornyek es biztonsagos es rendkivul tiszta. Mondjuk ez meg is latszik a lakas berleti dijan es az adon amit a council fele fizetunk havonta.:( :) Mokusok es papagajok vannak korulottunk, azok a naaagy papagajok. Zold, piros, kek szinuek es csoportosan repkednek V alakban, tok furi! :) hihi Nyugat-London egyebkent, kozel a Heathrow-i repterhez de nem zavarnak a gepek annnnnnyyyira azert nincs kozel, 20 perc autoval csak igy tudom betajolni Neked.
Vendég
 


Olyan epreseset en is keeeeeer!!!!!!
Vendég
 


Virág szerintem se fogod túlhordani a Gergőt...........Mátém a 39.héten Barnikám meg a 38.héten született:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


dike: megnéztem én 7 hetes voltam már akkor és 12x10 mm volt a petezsák és két hét múlva mikor mentem akkor már crl-t néztek és volt szívhang is.mondjuk nekem később fogant mint a mensihez kellett volna mert én kb tudom mikor jött össze :):):):)nem véletlen hogy nem akart megszületni 18-án mikorra ki voltam írva annó :)

a zavargások nem francia országban vannak? angliában volt? lehet hogy keverem.

nika70
Salgótarján
 
 


na képzeljétek semmi gond nincs a petefészkeimmel sem, és a petezsák méretével sem. a görcsökre azt mondta h szedjem a magnéziumot,néha nospát, meg tömény alkoholt:)))))))jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

azért ekkorák a petefészkeim mert valóban túl lettem stimulálva, de ez még semmi(csak annak a dokinak furcsa ki nem foglalkozik ilyennek), nincs hasüri folyadék tehát nincs gond!

KépKép
dike
 
 


Virag, nezem a hireket de nem kapcsoljak a varost zavargas miatt, szerintem nincs semmi kulonos, nem tudom otthon miert allitjak azt, ami nincs. Na, mindegy. Ha lenne valami mar biztos, hogy lenne kint eloben tudosito. A fobb hirekben sem emlitik. Afganisztannal foglalkoznak, a talibok vannak eppen teriteken de nem figyelem, nem bosszantom magam rajta. :? Egyebkent sem vagyok ma jo passzban, olyan ingerult vagyok, hogy meeeg! waaaa, valakit ma megharapok! Reszkess Apa es reszkess szomszed!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Vendég
 


Nikkkkkka, lehet valoban a franciaknal van, itt csond van az tuti. :D
Vendég
 


Dike, na, dejooooo!!!!:):):) Hajrahajra!!!
Vendég
 


dike: úúúúúgy örülök nektek!!!! jupííí!!! látod, h nincs semmi gond veletek!

csillag: várom a képeket és én is rendelni fogok a csajtól!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike
Szerintem tömény alkoholt azért ne :shock: . A bort, vagy sört szokták ajánlani görcsökre. De a legjobb a magnézium, meg a nospa.
Na látod, nincs semmi baj, most már tessék megnyugodni, és élvezd, hogy babás vagy :wink: És a görcsök is javulni fognak, ha nem stresszelsz.

Bogárka
A franciáknál mindig van valami :roll: ha épp nem sztrájkolnak akkor "ölik" egymást.
Milyen idő van felétek?
Vendég
 


brita: keményedések? te most mennyi magnéziumot szedsz?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Brita, igen, nem itt randaliroznak, itt nyugi van. Biztosan a franciak szorakoznak es egyre tobb ilyen tuntetes lesz a Europat erinto bevandorlasi hullamok vegett. Itt most Bennunket europaiakat azert szivatnak amiert Orban apank megadta a kettos allampolgarsagot mivel igy mar a nem EU tagorszagokban elo magyarok is be tudnak jonni ide, le tudnak telepedni. Pl. horvatok, romanok, stb. Igy is kuzd anglia a deficittel es rank szabjak ki az osszes megvonast nem akarjak, hogy itt eljunk, tul sokan vagyunk mar igy is es varjak a kovetkezo magyar bevandorlasi aradatot. Es igazuk van, jonnek a romanok is boven es sajna a rosszabbik fajtabol.
Az ido az tok jo! Sut a nap es 15 fok van:):)
Vendég
 


vonalzó próba:)

KépKép
dike
 
 


Dike:):)
Vendég
 


Lehet, hogy teljesen meghülyültem akkor, amikor azt láttam a TV-ben, hogy Londonban tüntetés, zavargás van a frissen bejelentett megszorítások miatt... pedig tuti biztos vagyok benne, hogy Londont mutatták, mert a rendőrök is annyira jellegzetesek. AZ is lehet, hogy csak tegnap volt egy kis tüntetés...


Dike, na látod! Mondtam, hogy ne aggódj! Rendben lesz minden! Töményet szerintem se igyál, inkább egy pici vörösbort, az a vérképzésnek is jót tesz.

Nita, Bence is a 39. héten született. :D Örülnék, ha Gergő Barni nyomdokaiba lépne... :wink:


Na, és akkor pár fotó:

Gergő szobája:

Kép

Kép

Bence szobája:

Kép

Epres süti a kedvenc kávézómból:

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, nagyon szepek a szobak. Mar latom ahogyan a kis Gergo elmerengve nezi majd Oket nehany hetesen!:) Bencus pedig mar elvezheti is!!!
A suti egy remekmu!! Megyek is veszek en is valami nyalamsagot mert kesz vagyok! Kinyirtal vele!Sutit kell ennem!! Ugyis egesz nap idegbeteg voltam le kell csillapitsam a kedelyeket.:)
Vendég
 


Virag, nem hiszed el mit talaltam ki nagy ehsegemben. Veszek turot, osszekeverm vanilias cukorral, tojassal, veszek epret es ezt fogom megenni. Lehet undi de akkor is ezt kell egyek, megveszek erte!!!
Vendég
 


virág: most már látom miért került annyiba :) nagyon szupi lett :):) Gergőnek is tuti meg fogom rendelni :9 nagyon ügyes a csaj :)

Bogika: ha kívánós vagy az jóóóóóóóóóóóóóó

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, inkabb ehes vagyok. Ma csak levest ettem meg reggel valami kis maradekot.:)
Majd a Ti dekorotokrol is kerunk fotot!
Vendég
 


Sziasztok!

Csillag, Lexivel és Marcival nekem is 26 napos ciklusaim voltak, szerintem ez nem jelent semmit, de azért jöhetne előbb Gergő, mondjuk úgy, mint Barni, már nagyon várjuk! :wink: A szobák gyönyörűek, a süti pedig nem ér!!!!! Múltkor besütiztem, a jutalmam egy frankó kis gyomorégés volt. :?

Bogi, köszi, klasszikus keményedésem nincs, de ha bekeményít, akkor akár fél órára is úgy marad. Nem idegesítem magam rajta, bár tudom, nem jó.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?