Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, a laptetűért, nem akartam bepofátlankodni, és ellopizni. :oops: Szívesen megosztom mindenkivel, aki még nem babás.

Eszembe jutott a kérdés: Azoktól, akik kaptak pajzsmirigy gyógyszert: nem hullott tőle a hajatok? Mert bár nekem 2.6-os volt a TSH-m, és annak ellenére, hogy 0.5-4.2 között jó, azt mondta a meddőségis dokim, hogy a TSH-t babásodáshoz 2 alá kell szorítani. Most olyan 2 körüli értéken vagyok, de úgy hullik a hajam, hogy döbbenet.
Azt mondta a fodrászom, hogy 100 szál fölötti hullás már kóros. Na én tegnap megszámoltam. 200 fölött abbahagytam a szálak számolgatását. Mindig gyönyörű, dús sörényem volt. Szeretnék anyuka lenni, da azért a megkopaszodást kicsit túl nagy árnak tartom.
Ti nem voltatok így soha? Nem hullikm a hajatok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! A laptetűért senki nem haragszik! Ennek ez a lényege! akire jut arra jut!

ÉN is és Chris is szed a pajzsmirigyre gyógyszert, de egyikőnknek sem hullik. Nekem is leszorítottuk 1 körülire. Neked mennyit kell szedni? Egyébként a cukorbetegség tünete is lehet, zsíros pattanásos bőr, zsíros haj, hajhullás. De szerintem tuti nem a pm gyógyszer a bűnösbár orvos nem vagyok.

Kép

Kép
anabana
 
 


Mares

Nekem azt mondta a védőnő,meg a komaasszonyomnak a gyerekorvos is megerősítette, hogy akkor kell felkelteni enni 4 óra elteltével a babát,ha besárgult. De Gergő nem volt sárga! Szerintem ne keltegesd!

Bikfy

Hozzon szerencsét a laptetű! :D
Lakásfelújítás? Az jó móka!

Kép
Kép
k_inga
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Csillag nehogy eltűnj már megint! Én se tűnök el, csak átmenetileg. Ana, ma nem dolgoztam, vagyis alig, kicsit szétcsúsztam.

Iszonyat zsibbad a kezem, elmentem hát ilyen speckó homeos gyogyókat szerezni. Nem volt egyszerű. Éjjel 1-4 - ig Zsófika olyan boxmeccset rendezett, hogy nem aludtam. MA már így a 287,. hetemen beterveztem a terheléses vérvételt...de szóltam Zsófinak, hogy fél 5-től hagyjon aludni, hát bejött: úgy elaludtam, ahogy kell. 3/4 9-re felétrem a klinikára, ahol 1,5 órát vártam, arra, hogy egyáltalán felvegyenek vérvételre. Ekkor már 1/411 volt és a csaj közölte, hogy ezt már nem kéne erőltetni, mert ez már nem éhgyomri, hanem éhezés. Mondtam neki, hogy én innen el nem megyek, tessék levenni, különben se lesz gond, mondtam neki, nézzen rám, gyűjtöttem Zsófinak a raktárba ilyen esetekre. Megkérdeztem tőle, hogy szerinte énm úgy nézek-e ki, mint aki éhezik??? :shock: :shock: :shock:
Na, levették, aztán kicsit visszamentem a szállodába, az új kolléganőnek kiosztottam egy kis észt (nagyon jó választás volt a csajszika, nagyon kedves és normális - ja és eléggé képben van). Aztán mentem Anyukámékhoz enni (miután fél 1-kor levették a 2. adag vért), aztán homeos gyogyóért, aztán kiváltottam a Felicitas ingyenes kismama csomagot, utána meg jöttem vissza a szállodába. Úgyhogy ma ilyen kis laza nap volt, ja az első kávémat fél 3-kor ittam, na ez egy kicsit megviselt azért.
Mivel elaludtam, nem tudtan hajat mosni, ezért úgy nézek ki, mint 1 lefosott kilométerkő.
De most itt vagyok veletek.

Kinga, regulázd meg a samott téglát, meg a felrakóját is - nem hiszem, hogy mernének veled ellenkezni!

Ez a Mikulás téma érdekes gyerekszemmel...már alig várom, hogy ilyennel foglalkozzak. Tök jóóóóóóóó.

Mares, úgy mondanék valami okosat, de sajna nem tudok...de dealerünk ugye sose téved...ezt már tudjuk. Pécézz ki sztem 1 embert, akinek hiszel és más véleményt ne fogadj el, különben szerintem bele lehet őrülni...és a másik: az ÖSZTÖN. CSak ne stresszelj!

Niki, jól elkaptad a fonalat! Nagyon ügyi vagy!
Mikor lesz a következő mérlegelés?

Ana, mi a helyzet az aktuális ciklussal? Nagy a csend!
Történjen már valakinél valami, úgy nézegetnék pozi teszteket!

Chris, én is várom a fotókat! Kemény lehet így a finisben! MInden pillanatban kezdődhet a tánc!
Vendég
 


Letti

Jó,hogy előkerültél! Nem gyenge nap,de azért nem vagy normális,hogy ilyenkor vetettél vért! Én fel is fordultam volna! Én 11-re értem haza,de majdnem elájultam az éhségtől,remegtem mint a marha.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga, én nem voltam annyira éhes. Mondom: van tartalék! Meg holnap Anyukámat viszem ultrahangra, nem akartam tovább húzni már, még a végén eljutottam volna a 29. hétig.

MA bent voltam az egyik bababoltban, ahol a kedvenc babakocsim volt leárazva. Megkérdeztem, mennyi akciósan (mert 1 hónapja azt mondták, 100 lesz - hát 160. Dobtam egy dupla hátast és el is jöttem. Egyből lemondtam róla.

Most nézhetek újat. Az előző eladó nem tudom, hol járt, amikor a 100-at mondta???!!!
A hülye.
Vendég
 


Basszus! Az mit tud? Magától is tolja a gyereket? Milyen fajtát néztél?

Én állat krumplit sütöttem és istenesen rámfröccsent a forró olaj. A jobb tenyerem alsó felén van egy 4 meg egy jó 2 centis hólyag! Nem kicsit fáj!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Helló lánykák!

Hazaértem hulla fáradtan!Azért más úgy edzeni, hogy dolgoztam előtte!
Ma megvettem a havi bérletet is így nincs visszaút! :lol:

Viszont tökre olyan érzésem van, hogy most fog összejönni babó mikor ennyire belemerültem és beleélem magam a fogyiba!
No majd meglátjuk!

Letti, tökre szupi, hogy így beválik a csajszi!Hát rajtam is van bőven tartalék,de ha nem eszem akkor iszonyatosan megfájdul a fejem!
Mikor lesz eredménye, holnap?Mi az az ingyenes kismamacsomag?
Hivatalos mérlegelés csak dec.10.-én lesz a végén,de ma is mértünk a szalonba,ma 103kg-ot mutatott a mérleg!
Sajnálom a babakocsit!Azért faca, hogy akciósan drágább!

Ana, és tesztelsz valamikor vagy megvárod, hogy megjöjjön?
Hát én hogy jártam ma!Elfelejtettem, hogy bevettem-e a
gyógyszit, ezért bevettem még egyet. Hát úgy meghajtott, hogy csak na!

Én ma csináltam ovu tesztet,de épp, hogy látszik a 2. csík! :?

Bikfy, köszike!A laptetűre neked is szükséged van,tartsd csak meg!
Lakásfelújítás, hát abba bele lehet merülni az tuti!Gyere ám ha tudsz!

Kinga,nagyon jó a pocakosok kép, jót mosolyogtam!
Jobban teszi a pasi, ha nem köt beléd, hogy végezhetett ilyen tré munkát!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Kinga vigyázz magadra!


Ana, Csillag mikor meg mi vagyunk ti nem?
És BABA??? No és Chris?? És Maccs?

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Niki! Nem egy fázisban mozgunk! Tetszik az új hasazós csajod! Nekem is így kéne!Még nem tudom mikor tesztelek, bár úgy érzem hogy nem jött össze, azért gondolom, mert semmit nem érzek, és az elmúlt hónapok sikertelenségei ezt hozzák ki belőlem. Kicsit negatív lettem ! Vas. hétfőn kellene nem meg jönnie. SZORÍTS!!!


Letti! Felteszel egy ilyen kocsi képet! Nekem azok most a menők, amire a kis bébihordót lehet feltenni. Bár nem hiszem hogy jót tesz a picinek olyan görbén feküdni, az egyenes felület jobb.


Chris! Beszámolót kérünk! Ne tedd ezt hogy eltűnsz napokra!!!!!!!!Kérünk képet a beöltöztetett bölcsőről, a kedvenc András-rucikről, stb. LÉGYSZI!!!


Csillag! Hogy ébredtél? Hogy telt a tegnapod?


Kinga! Nem kis sérülést szereztél! Vigyázz magadra! Te is elég aktív kismami vagy és nem az a fotelben ülős!


Többiek gyertek!

Kép

Kép
anabana
 
 


Jajj, de jó lenne már nekem is otthon ténykedni nagy pocakkal. Annyi mindent tudnék csinálni (hobby) ilyenkor karácsony előtt!

Remélem Jézuska meghallotta sóhajom és segít! Igaz, mostanában sokszor lenézett rám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.10.21 07:38-kor.

Kép

Kép
anabana
 
 


Hali!

Ana, de ari vagy, hogy kérdezed :D Köszi, eltelt a tegnapi nap is, volt benne jó is és rossz is, pl. rossz, hogy állandóan takarítok a két lurkóm után, de rohadtul meg sem látszik :twisted: :lol: De hát gyerekek, ez van. Meg Szili már olyan régóta köhög, már minden létező szirszart beadtam neki, hogy gyógyuljon, de még mindig csúnyán krahácsol, szóval elhatároztam, hogy kihívom holnapra a dokinkat, ha éppen tud, jöjjön ki, és most már adjon antibiotikumot, vagy akármi. Igaz, le fog cseszerinteni, hogy még mindig nincs inhalátorunk, de hát egyszerűen nem telik rá, na. :evil: Meg mire a férjemet rávettem, hogy most már menjen el abba a bizonyos boltba, ahol receptre is adnak ilyet (mert ugye nem jó ám akármilyen gép), addigra kitalálták, hogy már csak tüdőgyógyász, meg hasonló végzettségű dokik által írt receptre adják csak 5 ropiért, amúgy meg 20 ezerbe kerül. Hát köszi. Szóval ezért sincs még.
Amúgy férjem is köhög megint/még mindig?! , pedig ő antibiot is szedett, igaz, nem szedte be az egészet, most újra kezdhette.

Az ébredésem egyébként jó lett volna, ha később kelhettem volna :P .

Reggel páromat megkérdeztem, hogy aludt, azt mondja úgy, mint a nyulak. (álló fütykössel) :lol: Persze csak viccőt (nanáhogy :lol: ), én meg rákérdeztem, hogy miért, kivel álmodott, Kelemen Annácskával? 8) A piszokja, már reggel korán van kedve humorizálni :)

Ana, én továbbra is szorítok neked, hidd el, van esélyed, tutira :wink:

Niki, nekem is tetsz az új vonalzid, jó izgékony a csajszi rajta, szerintem te is ilyen vagy mostanában :wink:
Fogam köcce, megvan, betömték, jó sokáig azt hittem, fáj, de most már nem tudom biztosan, hogy a migrénemől a fejem fáj, vagy a fogam. :shock: De már úgy vagyok vele, tök mindegy :lol:
Majd lesz még erősebb is az a tesztcsík! És nagyon jó, hogy úgy érzed, most sikerülni fog a baba, simán elképzelhető, én is éppen elkezdtem taposózni, és akkor jött össze Endi :D Drukk

Kinga, régi megfigyeléseken alapul, hogy egy várandós nő, ha megüti magát, vagy pl. a te esetedben megégeti magát, akkor a babán ugyanazon a helyen, ahol a sérülés van, valami folt lesz. Persze lehet, hogy nem igaz, de azért vigyázz jobban magadra/magatokra, nehogy leopárdod legyen baba helyett :P
:wink:

Leti, ügyes vagy, hogy kibírtad a vérvételes dolgot, én már szerintem kiájultam volna. Viszont a zsibbadásra nem tudom, mennyire hatásos a homeos cucc, szerintem inkább a masszázs lenne ideálisabb, nem? Múltkor azt írtad, a párod megmasszázsolt, és utána jobb lett. Ha nekem babakocsit kellene vennem, szinte biztos, hogy használtat tudnék csak venni. Eszméletlen árak vannak. :roll: Tényleg nem értem, mi kerül 160 ropogósba egy babakocsin :?: :roll:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag
 
 


Szia Lányok!

Csillag

Ezt én is hallottam,de akkor engem meggyanúsítanak,hogy ütöm a gyereket! Csak amire rendesen emlékszem,hogy apuka odacsukta a kocsiablakhoz a jobb kezem középső ujját, rá 2 napra a mobilom ráesett a lábujjamra és bekékült a lábkörmöm. Nem rég nekidurrantottam az üvegasztalnak éjjel és van egy csinos kis lila folt a combomon, most meg az égetés.
De én nem tudok ülni,mert akkor úgy érzem eltunyulok,aztán hogyan szülök??? :D
Meg utána se lehet egész nap hepázni!

Niki
Mikor esedékes a mensid egyébként?

Ana

Én nagyon drukkolok neked! Ajándékötleted is van már karira? Nekem semmi,pont ez a bajom,pedig addig kéne venni,míg egyben vagyok! :?

Letti

Ne tűnj már el ilyen sokáig!

Chris

Jelntkezzél,mert kíváncsiak vagyunk ám!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Vagyogatok, csak itthon van Ricsi (most anyunál délelőtt), úgyhogy ezért sem tudtam jönni eddig.

Ana: "mágneses vonalzó" – jó fej vagy :):):)

Leti, legközelebb kopogtass be a nővérszobába, vagy törtess előre a sorban, mert jobb helyeken pl. elrikkantja magát az asszisztens, hogy vár-e valaki éhgyomrira, mert az előrébb veszik, ha kismama, akkor legelőrébb, szóval ne hagyd magad. Elképzelhető, hogy nem épp a legideálisabb lesz az eredmény ennyire későn.
"Lefosott kilométerkő"… imádtam ezt a dumát, magamévá teszem :)

Milyen a babakocsi?
Nézd meg a Brendon oldalát, főoldal alján van az outlet-linkjük (Soroksári úton a bolt), ott vettük mi a Loolankat (BebeConfort) és a kagylóülést (rápattintós), 40- v. 50ezret spóroltunk így összességében. Van egy csomóféle babakocsijuk, hátha valami tetszik.

Kinga, szegény, ááá, kend-kend-kend.
A hasadra vigyázz, egyéb testrészed nem érintett a babánál, de a pocak ne sérüljön! Én a melleimmel vittem le mindig az ajtót, ha nem figyeltem. Új méretek, új szisztéma a közlekedésre :)

Bikfy
Szerintem sem ideális a hajhullás, szerintem sem a pajzsmirigygyógyszertől van (bár sosem tudni). Lehet, hogy valamilyen „raktárad” kiürülőben a diéta miatt, esetleg a vas, annak pl. következménye a nem kevés hajhullás. Nekem az IR gyógyszer előtt hullott a hajam iszonyat, de pl. ez abszolút helyrejött a mettel.

Neked milyen krémet írtak fel? Nálam már megtörtént a lehámlás, és alatta van az új bőröm, szép és üde :), de még egy kis bőrpír van. Bár ugye csak 2hete használom, úgyhogy a 4hónapos kifutási idő még elég messze van, de szerintem még két hét és totál szép lesz.

Csillag, én arcszaunát vettem inhalálásra Enihez, mert biztonságosabb, mint a régi, forróvizes lábas, legalábbis az ő korában. De van infralámpánk is . Mit tud a speckó inhalátor?
Gyógyulást a családnak. Ja, antibiotikumot általában 5-7 napig folyamatosan szedni kell, egyébként – én úgy tudom – elég rossz dolgok fejlődnek ki ellene a szervezetben, úgyhogy legközelebb nem biztos, hogy az az antibió hatni fog úgy, ahogy kellene.

Mares
Napközben én keltettem Enikőt, 3óránál többet nem hagytam egyhuzamban aludni. Nem azért, mert úgy gondoltam, hogy éhenhal, hanem, hogy este lehúzza egészben minél hamarabb az éjszakát. Nappal játszani lehet, nézelődni, dumálgatni, este meg kuss van, mindenki aludjon. Bevált. De valószínűleg annó olvastad augusztusiban az altatási szokásaimat, úgyhogy nem is fejtem ki itt bővebben :) Mindenesetre nálunk teljes mértékben bevált.
Ne stresszelj, éljenek a kötél-idegek :)!!!

Niki, nagyon ügyes vagy, csak így tovább! Nekem most ment 90 alá a súlyom... végre valahára! Van fény az alagút végén csajszi, megcsináljuk!!!

maccs01
 
 


Sziasztok!

Ana, köszi. Most erre gyúrúnk, van is hasizomlázam rendesen!

:lol: :lol: Azt gondolhatod mennyire szorítok! Nagyon szeretnék már pozi teszteket én is látni, ahogy Letti mondja! Hidd el, jön a karácsony és ha most nem is jönne össze nem fogsz vele annyit foglalatoskodni. Jobban lefoglalnak a karácsonyi dolgok. De év végére tutira babás leszel ezt érzem nálad!
Körülöttem mostanában mindenhol babás lesz valaki!
Most a "teaivó" kollégám mondta, hogy babás a párja!
Előző héten meg a barátnőm mondta, hogy az öccsééknél baba lesz!

Persze az igazat megvallva a fogyi mellett én is gondolok rá, ki nem! Tegnap este pl. azt éreztem, hogy apcival most kell sexizni, a negatív ovuteszt miatt is. Valami kéztetést éreztem és nem a kívánást.

Kinga, ma vagyok a 19. napon és ilyentájt szokott full pozi tesztem lenni, erre fel tegnap totál nega volt. Két lehetséges indokom van. Vagy korábban volt pé vagy jóval később lesz,de inkább az utóbbi. Elvileg nov. 7. körül kéne jönnie.
Jó pár kissebb sérülés ért akkor mostanában!Jobb lesz,ha vigyázol! De hát azt megértem, hogy nem bírsz ülni,mondjuk azt nem is kell!de gondolom az oviban sem ücsörögtél! :D

Csillag, azért elléggé pörgős napjaid vannak neked is, nem irigyellek érte. Gondolom mire összepakolsz addigra kezdheted előlről az egészet.
Azért az ilyen dolgokat adhatnák már olcsóbban is, hisz szüksége van rá a gyereknek nem? Pfújj mindenből csak hasznot húznak!
Remélem azért Szili meggyógyul most már! Sok gyógypuszit küldök neki!

Na most már befogom, dolgozni is kell! :lol: :lol:

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Csajok! második hete olyan erős palástfűteákat iszom, fekete mint a szurok. Ha ettől nem tapad meg akkor semmitől!!!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Na,nehogy már minden sima legyen,reggel óta kapar a torkom! Most kamillateát fogok inni mézzel! Hátha csodát tesz és nem keveredek bele jobban! Egyéb ötletetek?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Maccs, 90kg, ó az nekem álom lenne !!!!!! :D
Megcsináljuk a célt és bebabásodunk! :wink:
Lehet, hogy írtad már, de nem emlékszem. Ti most akkor nem is próbálkoztok, addig míg nincs meg a kontroll vagy hagyjátok hátha összejön??

Ana, most hogy mondod azt nekem is lehet! Van is régről. Végül is én csak a cickafarkról lettem letiltva. De aztán semmi ugrubugri ám! Csak nyugodtan, a cipekedést is hagyd férjecskédre! :D

Kinga, jaj nem irigyellek. Pfújj én annyira de annyira útálom a kamillateát! Nekem azt mondták, hogy egy kanál mézbe nyomjak fokhagymát és azt nyeljem le. Hát a kettő együtt nem valami bíztató.
De olyat is hallottam, hogy mézet és citrom kifacsart levét kell összekeverni.

Mindenkinek!!!!

Már rég óta kérdezni akartam! Mi a véleményetek az influenza elleni oltásról. Én tavaly először beadattam magamnak ezt a H1N1 oltást, mivel babát terveztünk és besz...ttak. Rá egy hétre meg tiszta takony lettem.
Most megint dilemmába vagyok, hogy mit csináljak, mert ugye én ingyen kapom. De amúgy meg soha nem szoktam influenzás lenni.
Ti, hogy vagytok ezzel??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nanicke 2010.10.21 11:33-kor.

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Niki: 23kg??Ez csúcs szuper!!!Nagyon ügyes vagy!!!!!Ez a vonalzó is arról az oldalról van,amit valamikor felraktál?Nagyon tetszik.

Lányok,jól vagyunk.Ma reggel voltunk Ctg-n,az tökéletes lett,utána dokinál,most értünk haza.Megvizsgált,a méhszáj már szépen simult,1 ujjnyira vagyok tágulva,a baba feje is már elhelyezkedett.Azt mondta,talán még 1 hét,de persze bármi lehet.Nem esett valami jól a vizsgálat! :cry:

Képeket majd hozok,nem felejtettem ám el,de még a falvédőt meg akarjuk csinálni,de még nem érkezett meg hozzá az anyag amit rendeltünk.Ha kész lesz,akkor nagyon szuper lesz :D :D :D
Vendég
 


Chris

Elhiszem,hogy nem esett jól! Nekem sincs ínyemre az ilyesmi,pedig jövő kedden rám is vár egy vizsgálat!

Niki

Én mézzel megiszom a kamillát,de simán nem.

Én nem adattam be magamnak,pedig nekem is ingyen lett volna. Ha akarom,úgyis elkapom,ha nem meg nem. Szerintem nem ér semmit,azt már csak azért is mondom,mert nálunk is ment a kampány,hogy oltassunk,aztán van aki igen,van,aki nem. Sok gyerek kérte,aztán a 80% megbetegedett. Kijött az ÁNTSZ és addig nem mehettünk haza,míg mindenkit le nem oltottak torokváladékra. Aki kapott oltást azoknak több mint a fele volt H1n1-es és a kolléganőm is az volt,aki szintén oltatott,viszont őt nem rendesen döntötte le,hanem kicsit szarul volt,kapott antibogyót és kész,de ugyanakkor hordozó lett! 3 hétig nem dolgozhatott,szednie kellett gyógyszert,miközben makk egészségesnek érezte magát.

Ez mindenkinek a saját döntése,de én nem adatnám be magamnak,az biztos! Még így babásan sem! Lehet többet ártana...

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Megjöttem.

Kinga,
Nem tűnök el, csak 8-12-ig Anyukámmal vizsgálaton voltam. Kiment a tollam már a várakozástól. Sajna a májában a daganat 2-ről 5 cm-re nőtt és körülötte tele van valami nyirok izékkal...a hasnyálmirigyben pedig eddig nem volt, most ott is van 2 cm-es... :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy egy kicsit megrogytam. Mivel a kemot már nem bírja, adtak neki valami kib...tt drága tablettát, valami ázsiai fejlesztés, aminek most tesztelik itt csak a mellékhatását...na mindegy. Engem is behívott a doki, közölte velem, hogy nagyon ronda lesz tőle Anyukám arca: tele lesz gennyes ragyákkal... Király.

Aztán bejöttem dolgozni, eddig azt csináltam...:) Most már nem. Az a baj Kingóca, jönnék áén többször, de minden 2. sor után meg kell állnom, felállni, megmozgatni a kezemet, mert úgy zsibbad, mint ide Lacháza. Főleg, ha gépelek.

A babakocsi 3 kerekű, 3 részes: mózes, sport és autósülés-hordozó. Cam Cortina egyébként.

Gyerekek, tiszta para: már a második ember mondja, hogy eléggé lennt van a hasam. De hát hol lenne? 156 cm vagyok! Tök rövid a felsőtestem... Nem fér el a majd' 40 centis ZSófika, csak úgy, ha minden helyet igénybe vesz... Úgy be tudnak szaratni, hogy az nem semmi.

Csillag,
Én ha veszek kocsit, a következő babának is akarom használni. De 100-nál többet nem adok! Persze azt is csak akkor, ha lesz prémium! Mert ha nem lesz...akkor még használt se lesz! Van egy régi mountain bike-om, majd arra teszek valamit, az lesz a babakocsi... Jó, szerintem tutira lesz lóvé...legfeljebb kevesebb, mint amire számítok.
Masszázs: felhívtam egy Pécsett elismert csontkovácsot (már voltam nála) azt mondta, amíg várom a babát, nem nyúl hozzám és ne is menjek olyanhoz, aki ezt megteszi. Majd szülés után helyrerak. Én ezt megfogadom. Majd Api finoman masszíroz. Meg jövő héttől megyek a Klinikai gyógytornászhoz kismama tornára.

Niki,
az eredménnyel sztem várni kell 1 hetet kb. Asszem.
Az ingyenes kismama csomag: a védőnővel való 1. találkozáskor adnak egy kis tájékoztató könyvecskét, hogy tudjon mindent az ember lánya az állapotról/szülésről, meg stb. Na, ebben van a Feklicitas Kft-nek, vagy valami ilyesmi neve van egy kuponja, amit be kell vinni vmelyik bababoltba és adják ezt a csomagot, ami tele van katalógussal, termékmintával,van benne egy Anyál Lapja és egy Baba Magazin is. A 3. trimeszterben adják csak ki. Mivel én már abban érzem magam, gondoltam megünneplem és elhozom a csomagot. :roll:
Gratulálok egyébként a csökkenő tendenciához!

Az ovuteszt csak mutogassa amit akar, ti meg csak szexeljetek! :oops: :oops: :oops:

H1N1: rajtam a tavaly őszi terhességem alkalmával annyira elhatalmasodott a kétely, mert a 2 orvos, akikben a legjobban megbíztam, ellenkező véleményen voltak. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, hogy mit csináljak. Végül dec. 16-án kellett volna mennem oltásra, de sajnos aznap meg is kellett műteni, ki kellett venni az elhalt magzatot.
Most úgy döntöttem, hogy lesz...m a H1N1-et.
Kemény vagyok, mint a vídia.

Ja, amikor ott feküdtem a kórházban, egy csaj is volt a szobában, aki 24 hétre szülte meg az iker gyerekeit, előtte 1 héttel beoltották...ez egy kis adalék csak :?
Szegény ott rágta a kefét, hogy mi lesz. A 3. lombik próbálkozás volt. Szörnyű.

Ana,
Tudom ,melyik kocsifajtára gondolsz: jól is néz ki, de én nem használnám úgy, pont azért, amit te is írtál. Vízszintes felület kell. Éppen ezért az sem tetszik, ha a sportrész ugyan dönthető, de ki tudja, az nem összefüggő felület!
Ja igen, Jézuska nagyon aranyos tud lenni! :wink: :wink: :wink: :wink:
Te is fogsz még babázni!

Íme a kocsi:
Kép

Maccs,
Én nem találom a Brendon oldalon az outletet!
Én is azt fogom csinálni ZSófival, amit te Enivel, nem hagyom majd aludni nappal...vagyis annyit nem...remélem, tudni fogom, hol a határ...
És MAccs, az a babakocsi bevált?

Chris, 1 hét az semmi! Úgy repülnek, ahogy írtad is...Meg aztán lehet, hogy Andriska már azt se bírja ki!!!
Neked milyen babakocsid van?
Vendég
 


Ja, Kinga!
HAGYMATEA!!!!

Karamellizálj cukrot, engedd fel vízzel és forrald, közben dobj bele 1-2 jókora vöröshagymát héjastól!
Adj a baciknak!
Vendég
 


Letti

Jó ez a kocsi,csak k..va drága! Van egy oldal,árukereső.hu vagy mia címe,ott van baba-mama oldal és egy csomó szuper kocsi. Olyasmi,mint amire te is gondolsz!
Szegény anyukád! :cry:
Úgy sajnálom őt is meg téged is! Az én anyumnak meg megint kiújult az aranyere,hétfőn viszem dokihoz,megvígasztalták,hogy műteni kell! Az is cefet egy dolog,de semmi a te anyudhoz képest!

Az komoly,ha ennyire zsibbad a kezed! Basszus hogy bírsz tőle létezni? Éjszaka azért pihensz?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Leti: http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=910

Itt a babakocsi.Csak kicsit más színű,még akciósan 90e ft-ért vettük.
Vendég
 


Letti

Nézd meg ezt az oldalt! Sok és szép babakocsijuk van!
Olcsóbb is mint amit kinéztél! Hátha találsz valamit. Írd be a keresőbe: Bippa kft. A sógiék innen vettek szinte mindent,mert nagyon jó áraik vannak!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Letti! Nagyon jó a kocsi! Ez igen! Elfogadnám!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jövök, de néha szoktalak titeket olvasni!
Sajna csak erre telik 2 gyerkőc mellett!
Dominika egyre többet van fent, ráadásul kapott most 2 oltást, ami miatt nyűgösebb, csak kézben van el, Manó meg folyton trüsszög, kaptunk pulmonologushoz beutalót, oda is mennünk kell majd. Szóval örülök, ha a házimunkát eltudom végezni, de remélhetőleg hamarosan Domi is jobban ellesz, így több időm jut rátok!
Niki néztem a képet, csudijó, hogy így sikerült leadnod :) Csúszsuperul nézel ki, gratulálok a kitartásodhoz :)
Csillag sztem párásítsd a levegőt, azzal kicsit javíthatod a tüneteket. Ha kell akkor rakj egy jó nagy lábost a konvektorra, vagy radiátorra!
Chris már nagyon izgulok miattatok :) Nemsokára kibújik a babád :)
Maresz sztem ha nem sárga ne keltsd fel Gergőt... Majd ha éhes lesz fel kell!!! Használd ki, hogy sokat alszik még :)
Ana sztem az se jó, ha fekete az a tea már, nem keserű?
Maccs hogy vannak a gyerkőcök???
LEti hogy bírod még a melót?
Mizu Bettikével, nem láttam, hogy mostanság írt volna... mondjuk én beszélek :P
Sietek ébrezgeti magát Nika :)
Jaj csajok olyanokat tud mosolyogni, kacagni, szerelmes lettem a saját lányomba :)
Jó éjt!
Ha vkit kifelejtettem sorryyyyyyy
pusz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22
 
 


Jóreggelt!

Baba, örülök, hogy jól vagytok. Nálunk torokgyulladás volt, én és Ricsi is kaptunk antibiotikumot, úgyhogy szinte már meg is gyógyultunk :)
Szerelmes lettél? Lehetsz is, tündér kispofák :) :lol:

Leti, igazad van, a főoldalon már nincs a link (Brendon), a Szoltáltatások között van, megtaláltam, bemásolom:
http://www.babyoutlet.hu/

Chris, nagyon tetszik a babakocsitok.

Leti, sajnálom Anyukádat, nagyon-nagyon. Ez már iszonyat gáz.

Olvastam (vagy tv-ben láttam?), hogy valóban a H1N1 oltásnak van egy vetélési rizikója, nem is kicsi, főleg az első 12 hétben, de a fejesek szerint ez még közel sem olyan veszélyes, mintha anyuka, meg baba is megkapná. Én személy szerint, terhesen nem adattam volna be magamnak. Miután véget ért sajnos a terhességem, már nem volt vesztenivalóm. A gyerekeknek is beadattam. Idén nem biztos, hogy beoltatom a családot, mert úgy vettem észre, hogy influenza elleni oltások utána sokkal fogékonyabbak a felsőléguti megbetegedésekre.

Niki, én már nem blazírok. Csak akkor állunk neki a babának, ha teljesen jók az eredményeim. Júniusban (vagy júliusban?) voltak pozi hcg-tesztjeim már a 8. naptól, szépen erősödtek, aztán eltűnt a csík, 2napra rá, hamarabb a kelleténél megjött. Nem tudott rendesen megtapadni - asszem korábban írtam is róla valamit. Magas a szabad tesztoszteronszintem, és míg ez így van, nem kockáztatok. Lehet, hogy már csökkent az értékem, de amíg nem TUDOM, addig gumi van. Mivel a fogyás elég lassan megy végbe nálam, a decemberi csekkolást januárra toltam. Türelmes vagyok, úgy gondolom, hogy 2gyerekkel mellettem már könnyebb annak lennem.

A 90kilós álomsúly neked nem elérhetetlen, mivel már beindult a fogyásod... majd az utolsó néhány kilót 70 körül lesz nehéz veszíteni. Szépen haladsz, egyenletesen, ez teljesen egészséges!
Én örülnék, ha januárra 68kiló lennék! Még nem az ideális, de már közel lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.10.22 06:07-kor.

maccs01
 
 


Itt van a Loola:
Sportrésszel veszed alapban, a hordozót külön kell megvásárolni. Két irányból lehet a sportrészt illeszteni, a hordozót meg értelemszerűen anyukával szemben. A váz teleszkópos, azaz egymásba csúszik, mikor összecsukod, így ici-pici helyre elfér a csomagtartóban. A hordozó az autóba a szokásos módon beköthető, avagy lehet venni hozzá talpat, amivel rövidebb idő alatt rögzíted. Hordozóhoz van napellenző, meg lehet rá venni esővédőt, de nem használtam őket. hanem egy vékonyabb takaróval takartam le a fejrészt a hordozókaron át.
Mi azért vettük ezt a fajtát, mert sokat járok autóval, és iszonyat praktikus.

Kép

Kép

Szerintem babakocsinál az egyik legfontosabbak, hogy két irányból lehessen tolni és bolygósítható első kerekei legyenek.

Volt ABC babakocsink is, mikor áthajlítottam a másik irányba a tolókart, akkor alacsonyabbra került, mint eredetiben és baromi rossz volt tolnom. Szóval érdemes mindenképpen kipróbálni a boltban mindent rajtuk, én nem mindig tettem, és sokat szívtam.

A hintaszékünkről is raktam képet, az fisher price. Eninek volt egy jó hetes hasfájós korszaka, akkor ebben aludt el legtöbbször, én meg ringattam, úgyhogy együtt keltünk, kezem a széken, én is bealudtam rajta vele együtt. Ezzel a kütyüvel igazán gyerekjáték volt a hasfájást túlélni, míg Ricsivel jót szívtunk, mert nem tudtuk, hogy ez mennyire praktikus és nem vettünk. Persze Enit ebben vittem magammal a lakásban mindenhová, úgyhogy nagyon mobilis, kényelmes.
Kép

Kép

maccs01
 
 


Sziasztok!

Baba

Örülök,hogy jól vagytok! Nem csodálom a szerelmedet!

Én olyan vagyok mint a mosott fos! Jó nagy herpesz van a számon és ugyanúgy fáj a torkom ha nyelek. Már megetten egy rakás mézet,amit alpból utálok! De nem hat,pedig szokott!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Jó reggelt!

Maccs! Édi kis csajod van neked is!


MINDENKINEK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!Nem akarom sorolni, mert ahogy olvasom sokan vagytok!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Ma írtóra jó kedvem van! Csak aztán nehogy rossz vége legyen megint. Tegnap a párom sikeresen letette a jogosítványt. Végre lehet nekünk is kicsi kocsink! :lol: :lol:

Annó mindig ezt mondtam, hogy csak akkor kell baba, ha van már autó, mert én nem igazán buszoznék vele. Na akkor most már ez a feltételem is adott majdnem! :lol: :lol:

Köszönöm a válaszaitokat az oltással kapcsolatban. Még nem tudom mitérvő legyek, de inkább hajlok afelé, hogy nem adatom be.

Chris, az lenne a jó, ha Andrisnak sem lenne jó a vizsgálat és inkább kibújna! :) Igen ez a vonalzó is onnan van csak most megfordítottam, inkább azt mutassa ami már lement.

Letti, nagyon jó az a kocsi amit néztél és az is amit a többiek felraktak. Egyszer valami ilyesmit szeretnék én is.
Sajnálom továbbra is amin átmentek. Jó lenne, ha már nálatok is történne valami jobb dolog!
Párocskád munkahelye? És ezt a kéz zsibbadást tudják mitől van?

Tegnap du. meg full pozi lett a tesztem. De ami a sexizést illeti csak max szombat este vagy vasárnap jöhet szóba! Addig ugyanis már nem találkozunk. Mondjuk nekem pozi teszt után 2-3 nappal szokott pé lenni.

Baba, köszike. Na nálatok sem egyszerű ám az élet. Valami mindig van. De örülök, hogy azért jól vagytok.
Bettike a múlkor azt írta azthiszem, hogy most takarítgat meg pakolászik a felújítások után.

Maccs, igen erre a tesztós dologra emlékeszem már. Ettől tartom én is, mert nyilvánvaló a képemen, hogy túlteng még mindig a tesztóm.
Akkor januártól lehet majd neked is szurkolni. Kontrollra mikor mész majd decemberben? Meg lesz neked is a fogyás, mert te is azért eléggé kitartó vagy!

Többieknek jónak lenni ám! Na puszka mindenkinek!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Hú, végre nem kellett sehová mennem reggel, most alcsikáztam egy nagyot.

Kinga, kösz a tippeket, az árukeresőt nem ismertem, de most megnéztem és tök jó. A Bippa Kft-t igen, ott tényleg minden sokkal olcsóbb. Szerintem az lesz a befutó, mert tul.képpen minden van és sokkal-sokkal olcsóbb, még szerintem meg is éri felmenni Pestre, mert többet tudnánk spórolni, mint az üzemanyag. A kiszállítástól azért tartok.

Az aranyér se egy leányálom, Kinga! AZzal aztán együtt élni! Frankó!

A zsibbadás mellé ma már jött egy jó kis duzzanat is. és már nemcsak az ujjakra, a kézfejem is...Ez nem vizesedés. Qvára idegesít, éjjel azért alszom (már amikor nem pisilni megyek kb másfél óránként. Jövő héten megyek ahhoz a gyógytornászhoz. Adjon tanácsot.

Chris, ez a kocsi is nagyon jó. Csak nekem a vágyam a 3 kerekű volt, de lehet, lemondok róla. Azzal lehetett volna futni
:oops: :oops: :oops:

Baba, de jó, hogy jöttél...hát nem lehet könnyű dolgod. De azért látom, kárpótolnak érte..:) Aranyosak lehetnek. Kismanó beilleszkedett már a bölcsibe?
A melót kicsit nehezebben bírom. Most ettő a héttől kezdve érzem, hogy olyan esetlen, topa kezdek lenni. És könnyebben is fáradok.
De hát ez ezzel jár. Most már van normális csajszim, akire egyre több mindent bízok rá, már most az első héten.

Maccs,
De édes a kiscsaj! Nekem is lesz ilyen pihenőszék. A babakocsiról megfogadom az infókat. Most gyűjtök egy csomó inputot, aztán majd ha megyünk vásárolni, kinyírok minden eladót az okosságommal..így szokott lenni. Ilyenkor Apuka rendesen ég velem. Tavaly a Nike boltban nyírtam ki a csajt...az ember ugye készüljön fel, mielőtt kiad egy rakás pénzt. Na én átnéztem a futócipőket - az ember nem mindegy, miben szedi szét a lábát a betonon, vagy nem. Az eladó semmit nem tudott, olyan fajtát akart adni, ami a párom lábára nem is lett volna ideális. De mire legközelebb mentünk, már átnézte. :lol: :lol: :lol:

Lányok, tavasszal én is csatlakozom a fogyiklubhoz! Tegnap Anyukám dokija beszólt, hogy ne üljek bele abba a székbe (amibe épp készültem), mert nem tudok majd kiszállni, annyira meghíztam. Erre mondtam neki, hogy azért akkora seggem nincs! És leültem. Mondtam is neki, holnap is jövök ide, egy kis önbizalom erősítésért, mert ehhez nagyon ért. De azért bírom a fejét, mert ilkyen nagypofájú.
Vendég
 


......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.10.27 09:08-kor.

Kép

Kép
anabana
 
 


Hali!

Leti, ezt neked leltem, ha érdekel:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=183847740

Mégsem 100 ezer, vagy ha licitálsz, még akár kevesebb is lehet az ára. Nekünk is volt jó kis babakocsink, de a 2. gyermek után nem gondoltam, hogy majd akarok mégegyet :lol: , szóval hülye fejjel eladtam. Mint ahogyan eladtam a kiságyat is a forgó zenélővel, meg még sokmindent :roll:
Én nem is írtam, hogy csontkovácshoz menj, azt ilyenkor nem szabad, sőt, talpmasszázsolni sem, de pl. van kifejezetten kismama masszázs, azt nem ártana. Kíméletes, de alapos. Vizesedés ellen nekem anno a szülésznő a krumplit krumplival javasolta :lol:

Baba, de jó, hogy tudtál jönni picit! Naná, hogy ilyenkor elfoglalt vagy, én is alig éltem ilyentájt :) , de én vagyok a bizonyíték, hogy túl lehet élni ezt az időszakot is. :D (bár én sokszor úgy éreztem, az kizárt)
Már régóta van hidegpárásítónk, ózonos, és megy is egész éjjel, szóval használjuk, de így sem javul Szili köhögése, úgyhogy máshol van a kutyu elásva.

Kinga szegénykém, hát most nem lehet neked egyszerű! Jobbulást!

Tegnap kint volt nálunk gyerekdokibácsink, egy tündér ez a pasi! Legalábbis a gyerekeim fejecskéjét megpuszilta, és mielőtt elment, összeölelgette őket. :D Szóval a lényeg, hogy azt mondta, van egy Ciloxan nevű szemcsepp, és azt kell az orrába majd cseppenteni, mert állítólag ez az egy ilyen csepp, amely antibiotikumot tartalmaz. Hiába szed sima antibiotikumot valaki, mert nem pont arra a helyre hat, ahol a baci megbújt, az orr és a garat között szerintem. Azért a biztonság kedvéért felírattam vele sima antibiotikumot is.

Niki, akkor szombaton gyorsban támadd majd le apucit! :wink:
Jogsi, de jó lenne, ha nekem is lenne, már tényleg megbántam, hogy nem mentem gyakorlatra, amikor várandós voltam, nem mertem bevallom. De kár volt! Azóta már rég vezethetnék basszus. :evil: Igaz nem tudom, mit, mert autóra nem telne :twisted:

Maccs, de édi ez a bébi! Gondolom, már nem így néz ki, de nagyon cukker volt :) Nekünk is volt rezgő pihenőszékünk, és mi is szerettük, de túlzottan sokáig nem kötötte le Endibanditát. Inkább az elektromos hintát díjaznám, az a tuti.

Chris, nem semmi, akkor készülj a szülésre. Bár valaki már 2 héttel a szülés előtt kitágul 1,5 ujjnyira, de azért legyél résen :wink:

Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag
 
 


Ez igen Mindenki talpon! Én már hallottam ilyen orrbafújós antibiotikumról Csillag, azt hiszem az ára fergeteges!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Nekünk Bio-Parox van, antibiot tartalmaz, van hozzá fej torokra, meg orra is. Terhesen is lehet használni, mert helyileg hat, nem vényköteles.

Csillag, mihamarabbi gyógyulást a kisfiadnak! Még jó, hogy 9 hónapig tart a terhesség, addig össze tudjátok szedni az új stafírungot a kisbabátoknak :)

Ana, júniusban volt ez a tesztem dpo. 10-en
Kép

Két nap múlva megjött..., de mint a rohadalom úgy. Csak a barátnőm tudott róla, nem is éltem bele magam, azaz nem hagytam magam beleélni, de tény, hogy reménykedtem.

Aztán júliusban véreredmények:
Kép

A szabad tesztoszteron a lényeges! TSH-m emellett 2.96. A doki azt mondta, hogy mindez a fogyással brilliánsan fog alakulni, ha súlyt vesztek, nyerek egy babát :)

Ana, ha jók az eredményeid, akkor már tényleg csak idő kérdése, mert bármikor összejöhet.

Niki, örülök a jókedvednek :mrgreen:


Köszönöm mindenkinek, Eni tényleg cukipofa, és minél nagyobb, annál szebb, bár mindenki kisfiúnak nézi (20emberből 19) :)

Leti, szerintem sem árt felkészülni - bármit is veszel -, mielőtt kifizetsz egy csomó pénzt. Én is mindig utánanézek a dolgoknak a neten, teszteket keresek, fogyasztói véleményeket meg ilyeneket adott termék kapcsán. Esetleg ha magadnak is veszel futócipőt, akkor a Decathlon oldalán pl. fel van tüntetve a cipőknél, hogy milyen terepre és mennyire gyakori használatra vannak tervezve, továbbá, hogy milyen lábtartású futóknak.
Csatlakozhatsz hozzánk tavasszal simán:)

Szerintem a zsibbadásról kérdezd meg a védőnőd v. orvosod, mert nem játék.

Kinga, ez a herpeszdolog lehet a betegségtől is, nomeg simán a terhesség is kihozza. Dettó ez volt velem a szülés előtti hetekben, életem első herpesze akkor jött ki.

Chris, egy kalappal :)

Én ma épp voltam gyógyszertárban és vettem egy BABÉ cellulitisz elleni krémet (200ml), nagyon kíváncsi vagyok a hatására. A combom már kráteres, undorító! A cucc le volt árazva, mert januárig szavatos, úgyhogy "meg kellett" vennem :)

maccs01
 
 


::::::::::::
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.10.27 09:09-kor.

Kép

Kép
anabana
 
 


Tüű azt mondta, hogy a szabad tesztoszteron az, ami ott van az egész szervezetedben, nagyon meghatározó, ezért ha az magas, akkor a baba nem tud beágyazódni, avagy korai vetéléshez vezet. A sexual hormon b. is lehetne egy kicsivel magasabb őszerinte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.10.22 10:20-kor.

maccs01
 
 


Lepusztult a hálózati kapcsolat a laptopomon, úgyhogy csak este jövök már, ha szerencsém lesz, és meggyógyul a gépem.

maccs01
 
 


......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.10.27 09:09-kor.

Kép

Kép
anabana
 
 


Visszajött a hálózati kapcsolat, a férjem hazajött és tett róla.

Ana, nem tudom mit írjak, mert én a kivizsgálás híve vagyok. Akkor tudom, hogy mit változtassak, és ez jobb kedvre derít.
Nem a babáért szedem az IR-gyógyszert, fogyok le, szedem rendbe a testem, hanem magam miatt. Fontosnak tartom, hogy egészséges legyek, és ahogy Te sem, én sem akarok becsavarodni a babavárásba, bízom benne, hogy jövőre sikerül elérni a kitűzött céljaimat.

Biztos jót fog tenni a levegőváltozás, kiesni kicsit a napi rutinból és frissen-üdén visszatérnetek :)

maccs01
 
 


Maccs! De nekem azt mondta a doki, hogy ez a babásodáshoz kell. ha valaki nem akar babát akkor nem kell szedni. a sógornőm is így van ezzel. Rosszul tudom? azt mondta hogy a diéta és a mozgás elég erre. Gyorsan elindult a fogyásom a héten 0.5-1 kg megint lement. Pedig nekem a súlyom normális, csak én szeretnék egy kicsit vékonyabb lenni.

Kép

Kép
anabana
 
 


Ana, nem akarlak én rábeszélni dolgokra, de ha valakinek IR-je van azt jobb, ha élete végéig szedi. Tudomásom miatt nem csak a baba miatt kell. Elvileg ezt a gyógyszer nem inzulin függő cukorbetegeknek is adják. Ez a baba téma csak mellékes.

Sajnos az inzulinkészletünk a hasnyálmirigybe véges,tehát, ha túl sok fogy el belőle, akkor kifogy. Ekkor jön a cukor betegség és az inzulinozás. Az IR pedig ugye azér van, mert magasabb a cukor és így több inzulint termel a szervezet. Magyarán szolva ez a gyógyszer azt akadályozza meg, hogy normális legyen a cukor értékünk és ne fogyjon sok inzulin.
De én senkit nem akarok rábeszélni semmire és orvos sem vagyok,de jobb ha tisztában van a dolgokkal. A doki meg majd megmondja, hogy mi a jó!

Amúgy meg szerintem nem is kell több vizsgálat, hiszen te már mindent megtettél ennek az érdekében. Te csak várj nyugodtan és próbálj meg nem ezzel foglalkozni.
Én nem nyavajoghatok inkább, hiszen ennyi mindent még én sem tettem meg mint te!

Maccs, nekem sem mértek még ilyen tesztót. Nekem a sima volt tavaly novemberben 2,46nmol/l. Azóta nem nézték, de kövi hónapban csináltatok hormon képet ott kiderül most mennyi.

Én ajánlanám neked is az Oliva Hot Gélt én azzal tekercselem magam, hát nem semmi hatása van. Én 1500ft-ért vettem és sokáig elég. Ha meg még tekercselt combbal bicajozol még hatásosabb.
Viszont, ha viszeres a lábad akkor az Ice gél változatát ajánlom.
http://diva-center.hu/termek/ls_oliva_h ... 500ml.html
http://diva-center.hu/termek/ls_oliva_i ... 500ml.html

Csillag, gondolhatod hogy rávetem magam! :mrgreen: :mrgreen:
Remélem Szili majd jobban lesz most már ettől a csepptől.

Hát ami az autót illeti, nekünk sem sok rávaló van, de már hónapok óta próbálunk sporolgatni az Önerőre. Már nézegetjük az autokat és tegnap találtam is egyet. Ha 5 évre veszek fel rá hitelt akkor havi 14000Ft-ot kell fizetni. Ez az az autó amit néztem, de persze nem ez lesz csak ilyet szeretnénk és kb. ennyiért.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/co ... mo-4237414

Na most már befogom a lepény lesőmet!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Jól betermeltetek! :D

Letti

Nem minden 3 kerekűvel lehet futni,ez téves infó,az direkt nagyon rugós és fix 3 kerekű! Általában pumpálható kerekes! Amit néztél,az pont nem futós!
De szerintem is meéria Bippa,van sok kocsi és megnézheted mit veszel,ami nem mindegy,mert kiderül egy csomó dolog:zörög-e, kereke milyen,stabilitás,súly,méretszínösszeállítás. Én egy csomó kocsit néztem,de még mindig azt mondom,hogy jól választottam! Nekem ilyen kell!

Niki

A kocsi jó,nekem Puntóm volt,nagyon szerettem,csak nagyon könnyű kocsi és kicsi a csomagtere,mint ennek is. Nem nagyon tudsz bele pakolni,pl.babakocsit! :D
Egyébként nagyon jó kis kocsi,könnyű vele parkolni,megy mint a szél,csak hát tényleg nem nagy!

Maccs

Én nem néztem fiúnak! Tök édes ezeken a képeken!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Niki! Tőlem megkérdezte a doki, akarok babát, mert ha nem akkor nem ír fel. De most hogy mondod tényleg rajta van a betegtájékoztatón. Köszike


Édik vagytok!!!!!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Rohadtul fáj a fejem! Vehetek be Algopyrint vagy nem? Mert a heti jellemzőknél azt írja,hogy ne szedjek be semmit,csak ha az orvos megengedi.
Szerintem ez a szar betegség az oka, a torkom is fáj,már rosszabb vagyok,mint a Micimackó. Egész nap mézet nyalok,de már lassan hányok tőle.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Vehetsz be algót, de módjával, max. egyet.

Csecsemőknek is adnak olyan gyógyszert, amiben az algó hatóanyaga van, úgyhogy ezzel nem ártasz a babának, amennyiben tényleg csak kevés alkalommal és egyet beveszel. Én is használtam, mert nekem eddig csak az mulasztotta el a migrénszerű fejfájásom, ha rámtört terhesség alatt.

Szoptatás alatt is lehet szedni, de már nem emlékszem az időkorlátra... azaz mennyi időnek kell eltelnie a bevétel után, hogy szoptathass.

maccs01
 
 


Kinga, köszi :)

Kis autó, a kedvencem a Seat Ibizám volt, csak a gyerekek eléggé összenyomódtak benne :) Ha jól emlékszem, akkor Corsank nem volt. Most Skodát vezetünk, de majd eladjuk és Seat valami nagyot veszünk.

Futóbabakocsi. Elvileg a tájékoztatóban fel van tüntetve, hogy adott babakocsi használható-e futásra. Én annó elég drágán láttam Brenyóban.

Niki, köszönöm az infót krémekről, nagyon baráti áron vannak! Mindenképp rendelek majd tőlük, ha ez a BABÉ elfogy. Annó használtam Avont, az mart (engem, barátnőmnek bejött), aztán Vichy-t, halálosan sok pénzért, úgyhogy azt többet nem, ráadásul piszok hamar elfogyott.

maccs01
 
 


Sziasztok4

Maccs: Nagyon szép a lányod! Mikor kicsi voltam,engem is mindig fiúnak néztek :D

Niki: Majd én is kipróbálom ezt a krémet.Mivel tekered be magadat?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?