Új privát üzeneted érkezett!

Bogi: te aztán nagy duma vagy :):):) "4 kg a hajadra?" itt rötyögök :):):)

Dike: ez aztán a zebrás teszt én is én is én is :):):):):):):)és a pocakod is olyan mint az ikres poci :):):):)::):):)

csillag: de jóóóóó én is akarok majd rendelni a csajtól:) nagyon megtetszettek nekem is :):):)

én ma csirkemájat csinálok hagymásan krumplival :):)

ma volt az oviban a fényképezés.Nem tudom mikorra lesznek kész de szerintem nagyon szupi lett :)Gyerekem beállt a manusnak és teli szájjal vigyorgott :):): pasi meg mondta zárd össze a szád :) ő meg amit mondtak neki csinálta mint a kis angyal :) szóval végül is olyan ki mosolygós lesz a kép.két képet csinált mert egyből szupi lett :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

dike, eszméletlen vékony vagy! A tesztek szép erősek. :wink:

Bogi, helyes, csak így tovább! :wink:

Csillag, holnapra drukkolok, de úgyis minden rendben van. Kivi leszek a súlybecslésre. :D Babakocsiról van képed? A számom én is azért nem küldtem el, amit kati is írt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika, en is akartam csirkemajat mara csak petrezselymes komperval de aztan vegul szekelykaposzta lett.:) +nem volt csirkemaj sehol meg a hentesnel sem. :twisted: Na, majd a heten meg szetnezek mert csorog a nyalam erte.
Orulok, ha rotyogsz amin irtam.:)
Ha lesz foto felidemindet!! :wink:
Vendég
 

 
 

Beze, ma megyek dokihoz 18:20-ra. de általában van egy pici csúszás... Súlybecslés sajna nem lesz, mert a dokimnak nincs uh-ja és itt Győrben már nem csinálnak uh-t a 36. héten... Én meg ezért nem fogok 4D-re menni, hisz kb 3 hét múlva így is úgy is megtudom, hogy mekkorára hizlalta, növesztette magát Gergő... :wink: (de azért a dokimtól kérek majd egy tippet "tapintás" alapján. Bencénél is kértem, hogy mondjon valamit, ott fél kg-ot tévedett... 3 és fél-re tippelte, aztán 4 lett belőle)

Kati, én is megörültem a laptetőnek... ma úgy is annyira fáj a szeméremcsontom, hogy aúúúúúúúúúúúúú... Tegnap este nagyon helyezkedett Gergő, lehet, hogy még lejjebb költözött és ezért nyom ennyire.

Nika, szerintem jól fogsz járni a dekorációval. Én is írtam a csajnak, hogy annyira tetszik minden, hogy valószínűleg rendelni fogunk még Tőle figurákat. Van még pár szabad falfelület a gyerekszobákban.

Bogi, már akartam kérdezni, hogy TV-t nézni, rádiót hallgatni nem szoktál miközben otthon ténykedsz? Az is baromira sokat fejleszt a szövegértésen! :wink:

Ma töltött tököt ettünk csak nem darált hússal, hanem apróra vágott csirkemellel. Ja és saját termesztésű tökből és patisszonból. Irtó fini lett, Bence is jól belakmározott belőle. (Gofrit tegnap csináltunk Bencussal.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


na elég legyen..... csalóka a kép, nézzétek meg milyen hosszú rajta a kezem,megnyúlt ahogy átméreteztem. 160 vok és már 58 kg, és 2 éve 45 voltam, aztán sokáig 52 most meg áhhhh.

vki facebook???

4re megyek nagyon várom, remélem kapok képet!:)))

csillag! holnapra én is drukkolok!4re mek.
nika! majd dobj képet!

KépKép
dike
 
 


csillag! akkor mára drukk!

KépKép
dike
 
 


Virag, estere drukk de nem is kell igazan mert ugyis minden tuti lesz! :D Mar kivaras van Gergore!:) Latod milyen szepen kibirta a mehszajad? :wink: ugyik vagytok Ti igy ketten!:)
Finit foztel!! En is! :lol: Mar jol bekajaltam, alig elek.
Szoktam TVt nezni vagyis hallgatni most is mar 1 oraja parlamenti kozvetitest nezek mert olyan infok jonnek melyek Bennunket is erintenek majd. :cry: Es ezek nem jo hire. Sajnos. De ez van.
Vendég
 


dike: neked is óriási drukk megy!!! gyere gyorsan majd a hírekkel!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Köszi a drukkokat! Azt elfelejtettem mondani, hogy nálam már azért drukkoljatok, hogy nyíljon egy kicsit az a méhszáj... annyival kevesebbet kellene "dolgoznom" majd szüléskor! :wink: :D

Dike, már biztosan ott ülsz a dokid rendelőjében... sokat gondolok Rád! Gyere majd a hírekkel!!!!!!!!!!!!

Bogi, milyen info az ami rosszul érint majd Benneketekekeeeeeeet?

Beze, elfelejtettem válaszolni arra kérdésedre, hogy van-e fotóm a babakocsiról... :oops: sajnos nincs, mert szépen összecsukva eltéve várja az új gazdáját. De ha beírod a Google-be a kocsi nevét, akkor valahol az elején kidob egy olyan linket, ahol egy videón bemutatják, hogy mit is tud ez a kocsi. Minden mozgatható alkatrészt, kinyitást, csukást...stb. megmutatnak.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike, drukkolok én is ezerrel!!!!!!!+++++++

Csillag, semmi baj, tudom, hogy milyen, csak a tiétekre is kivi lettem volna, na nem baj. :wink: Találtam egyet Bács-Kiskunban 23-ért, már csak a money hiányzik hozzá. :roll:

Bogi, finomat főztél! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, a miénk sötétkék-sötétszürke színű és szerencsére nem sokat használták, mert amint ülni tudott a gyerkőc áttértek egy könnyű sportkocsira. Miután kimostam a huzatot olyan lett, mintha új lenne és a kerekei sem kopottak, sőt nagyon is megkímélt állapotban vannak. Teszveszen vettem, eleinte 30.000 Ft-ért árulták, akkor még csak szemezgettem vele, majd egy hét múlva -mivel senki nem vette meg- levitték 25.000 Ft-ra. Na én ekkor kezdtem el "bűvölni" a férjemet... :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, :):):)Bencus jol megmondta!! :lol: :lol: :lol: Azota is ezen rohogok! :lol: :lol: :lol:
Szoval az a rossz hir, hogy megvonnak Tolunk tamogatasokat, no mondjuk en eddig sem kaptam egy fillert sem mert europai vagyok :shock: :shock: ez utan meg ennyit sem kapunk. :shock: :shock: Ertem ez alatt munkanelkuli tamogatas-nekem eddig sem fizettek egy fityinget sem pedig tobb, mint 2 ev folyamatos munkaviszony utan lettem melo nelkuli. Na, mindegy. Aztan van meg sok benefit ami pl. otthon nincs de itt lenne vagyis van de ezt sem kapunk mi europaiak+terhesseg alatt es szules utan is lesznek megvonasok Tolunk. Azt mondtak oruljunk, hogy itt elhetunk. :shock: :shock: Miert a pakisztani, irani, feka, arab, indiai, stb. nem kene oruljon??? Ezek annyi penzt kapnak az allamtol, mint a Gezu+en fizum volt egyutt+egyeb kedvezmenyek. Dragul majd az elelmiszer, utazas, benzin. A public szektorban fel millio embert epitenek le, bevezetik a bank adot, es a kamat adoval is lesz valami de azt nem ertettem.:( Szoval kafa lesz itt is az elet. Mondjuk szamomra most is az. Se munka, se tamogatas a penzem viszont ide koltottem el, ide fizetek mindent, ide koltok mivel itt elek, marcsak ezert is kene jarjon nekem is valami de Ok ott a kormanypartban ezt nem igy gondoljak. :? :shock:
Vendég
 


beze: azt a kocsit neeee! az ott van, ahol anyukámék laknak, ágasegyháza és mi már néztük, mert hírdette a csaj az expressen is. megnéztük. nagyon fakó a teteje és a fogón, meg több helyen a szivacs is meg van szakadva, meg... egyszerűen nagyon használt!
de úgy látom, h a villámár a 23000ezer, várj, h licitálnak-e rá, lehet marad 5000en és akkor a tiéd, mert annyit megér. tényleg nem koszos, csak NAGYON elhasználódott. inkább adj érte 3-4 ezerrel többet és tényleg szép kocsid van.
de ahogy gondolod.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Beze, Te mit ettel ma?
Igen, igen, finit foztem, Apa repetazott is! :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Cukorterheléses vizsgálat borzasztó volt, majdnem kinyírtak vele :shock: . Legalábbis miután megittam a lötyit, utána nagyon marta a torkom, aztán rá 20 percre úgy felpuffadt a hasam, hogy ülni is alig bírtam az autóban, és görcsölt is annyira, hogy azt hittem sohasem érek haza. Nem terveztem, hogy hazajövök, de annyira rosszul voltam, hogy gondoltam mindegy, max máskor újra megcsináltatom, de nem bírok maradni. Aztán itthon trónoltam 20 percet a WC-n, jobban lettem, majd ledöltem egy kicsit, és visszamentem. Aztán teljesen jól voltam utána, szóval jól megpiszkálta a gyomrom, meg a bélrendszerem ez a cukroslötyi. Elsőnél ilyet nem tapasztaltam.
Aztán a második vérvétel után meg olyan jól lettem, hogy bementem a belvárosba és mindent elintéztem, amit akartam. Okmányirodába csak sorszámért mentem be, de azt mondták egy óra múlva jöhetek, ha tudok, addig meg felmentem a turiba, és találtam egy H und M-es fekete kordbársony nadrágot, úgy örültem neki, mert ilyet néztem az üzletben, csakhát valahogy nem akaródzott 12990 Ft-ot kiadni érte. :shock: :shock: Úgyhogy most ez 1000 Ft-ból megvan, és 36-os, szóval nem csúszkál, nem lötyög rajtam. Csak két centiméteren el van szakadva a pocakbélésnél, de azt pikk-pakk meg lehet varrni. Mellé még sikerült egy pihe-puha átmeneti fekete kabátot is turizni, ezért mindössze 1900-at fizettem. Aztán visszamentem az okmányirodába és a postával, mindennel együtt 20 perc alatt végeztem, szóval ezért sem kell bemennem már.

Kati
Magnerotot szedhetsz 3x1-et. Én már 3x2-t szedek, most már a 100 db-ost veszem, találtam a belvárosban egy olyan patikát, ahol a legolcsóbb. 3400-ért adják a 100 db-ost. Úgyis a városban jártam, úgyhogy vettem egyet, igaz még a múltkoriból is van, de betáraztam, így úgy számoltam, hogy összesen ami van, meg ezzel kb egy hónapig (november 22-ig) jó vagyok.
Érdemes körülnézni, mert ez a szabadáras rendszer eléggé elszállt. És eddig az 50 db-ost vettem 2300 Ft-ért. Szóval érdemes nagyobb tételben venni, úgyis elfogy.

Dike
Azt nem mondta, hogy ilyen vékony vagy, persze hogy meglátszott rajtad, mikor felpuffadtál. Gratulálok a kétcsikosokhoz is!
Ma voltál dokinál is ugye? Mi volt?

Nika
Nálunk paprikás krumpli van, tegnapról maradt, meg almás rétes még hétfőről. Holnap brokkolikrémleves lesz.
Mi a betegség miatt lecsúsztunk a fényképezésről. De majd a csoportképeset szeretnénk inkább, az meg tavasszal lesz.

Csillagvirág
Neked is drukk a vizsgálathoz.
Most már mindegy, ha nyílik a méhszáj! De izgi! Nekem is küldhetsz SMS-t, írtam is egy hete.

Most lépek, mert apa elment a lányzóért az oviba, és mindjárt itt vannak.
Vendég
 


bogi: örülök, h apa jól lakott. biztosan a kedve isjó!
nálunk sajnos túlságosan központi kérdés a kaja. kész vagyok tőle! nagyon válogatós apa.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


brita: regi teljesen meggyógyult? neked hogy áll a fránya dolgod? még kúrálod magad?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jaj Csajok, már alig bírok megülni a sejhajomon annyira szeretnék menni a dokkerhoz... Bence Anyukáméknál van, majd Apa hozza haza, így most úrinőt játszom itthon. :lol: Netezgetek, olvasgatok, megmostam a hajamat, megszabadultam a felesleges szőrszálaktól ott lent :oops: (bár a hasam miatt elég nehéz volt, csak oldalról kukucskáltam hogy mit is csinálok... :oops: 8) ), aztán nemsokára megyek zuhanyozni és 3/4 6 körül indulok itthonról.

Bogi, nem hangzanak túl jól ezek az elvonások... tényleg nem értem ezeket az angolokat, hogy miért tekintik másnak a Kontinensről érkezőket meg az egyéb "színes" népeket... :roll: :roll: :roll:

Kati, a férjecskéd is húst eszik hússal? Én sokszor ettől vagyok teljesen kiakadva...

Rita, sajnálom ezt a cukros dolgot... én Bencénél voltam nagyon sz@rul, de most semmi bajom nem lett. Egy kicsit émelyegtem az édes íztől, de ennyi.
Ügyesen intézted a dolgaidat ma délelőtt! A nadrág meg különösen jó szolgálatot tesz majd most, hogy jön a hideg!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ez szerepel a leleten:

93*43mm-es uterusban, 12mmes endometrium. in utero egy kis petezsáknak inponáló képlet. gs 7*2.5mm. uterus mögötti j.o.-n 57*40mmes, b.o-on 59*43mmes ovárium, bennük több tüszővel. szabad hasürei folyadék nincs.

jav.: panasz esetén korházi felvétel javasolt, a híperstimuláció lehetősége miatt. panaszmentes esetben 1 hét múlva uh control javasolt.

szóval csak sírok. másnak ilyenkor már 8-10mmes petezsák van:((
másik a hyperstimu, győrbe mikor még vvtel előtt voltam, h nagy a hasam, és nincs székletem, ugye megnéztek, és mondták h nincs hyperstimu, de akkor még a petefészkeim jobb oldali 42-49mm volt a bal 32*48. ez a doki azt mondta h szerinte túl vok stimulálva óriásiak a petefészkeim, és h amint rosszul leszek korház. na most mi a rosszullét? éjszakánként amit átélek görcs?:((azt mondta szerinte ez is a hiperstimu miatt van, este 2 magneB6ot szedjek.

szerintetek reggel felhívjam a kaálit és elmondja h voltam dokinál, és h miket mondott meg az értékeket?

ő szerinte szedjem továbbra is az aspirin protectet.

KépKép
dike
 
 


"in utero egy kis petezsáknak inponáló képlet"

Dike, doki nem vagyok, de ez azt jelenti, hogy a méhben látnak egy kis petezsákszerű valamit...
Hívd csak fel holnap a Kaálit! Fizettél eleget, hogy tudjanak a dologról!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, pffuuuu, nem semmi a cukros lotttyy es belegondolni is rossz milyen rosszul voltal. :cry: :cry: Szoval akkor Regi total jol van ha a heten mar ovizik!! :D :D

Kati, OOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo, ne tudddddmeg!!!! Nalunk Apa es a kaja!!! ajjjjjjajjjjjj!!!! Amikor osszekoltozunk, kerdem mit fozzek? Milanoi makaroni? En azt nem szeretem! Rakott karfiol? En azt nem szeretem! Pori nokival? En azt nem szeretem? :shock: :shock: Szekelykaposzta? En azt sem szeretem? Zoldsegleves? Nem szeretem a fott zoldseget!! Mondom, mint nottel Te fol anyatejen???? De ekkor mar eldurrant az agyam. Azt mondja, nem a rantott hust krumplival azt szeretem es a paprikas krumplit is! :D Hurrraaaa!! Akkor ma paprikas krumpli lesz, jo? Jo! Oke, megfoztem, befalta! :shock: Masnap ujra az egesz! Akkor volt rantott hus! 3. nap turos teszta mert kiderult a korkerdesekbol azt is szereti! Vivat!!! Es ekkor azt mondtam neki, hogy igy nem lehet elni, hogy ezt a 3 fajta etelt eszed! De az O anyukaja csak ezt fozott es meg krumpli fozeleket! :shock: Mondom Neki, a huslevest szereted? Nem de a levet tesztaval megeszi! :shock: Szoval ne tudd meg! Ma mar ott tartunk, hogy megeszik eleg sok dolgot de meg mindig nem eleget! :? Reggelikor. Rantotta? Nem szeretem. Felvagott parival, ubival? O nem szereti a paradicsomot es az uborkat csak a paprikat! :shock: Mai napig nem sikerult megetetnem vele pedig kuzdok am! :D Az ubit ugy etetem meg vele, hogy tzatzikit csinalok ezt igy megeszi mert apro benne az ubi! :shock: Hagymat eleteben nem evett, nem is fog! A szalami az mehet ezerrel es a kolbasz! De adok en a pofajara nefelj! Ha ehes ugyis megeszi! A szekelykaposztat is utalta mert "anyu ilyet sosem fozott", ma megis 2x szedett! Mondtam neki az anyaduristenitapofadnak, hogy allandoan jatszol velem. Mondtam ma neki, innentol nem kerdezek, azt eszi amit ele teszek! :lol:
Vendég
 


dike: én is csak azt tudom kivenni ebből, h van petezsák. a többihez nem értek. :(
de ennek örülj és holnap hívd fel a kaálit! nem hiába full pozi a teszted!!! ne aggódj!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


dike: most innen-onnan azt olvasgattam, h a hiperstimulációt okozhatták az érlelő gyógyszerek, de ez a lombikosoknál gyakran előforduló jelenség.
FEL A FEJJEL!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, nem ertek hozza, de igaza van Virinek, hivd fol a Kalit vegulis Ok vittek veghez a dolgot, jo ha tudjak mi a helyzet. Es talan segitenek is vagy nem tudom. Fogalmam sincs ilyenkor mi a folyamata ennek. Ne sirj, nem biztos am, hogy jol gondolod, hogy ez keves. Nem mondtak semmit ehhez?
Vendég
 


Mi az a hiperstimulacio?
Vendég
 


bogi: mintah az én uramról olvastam volna!!!! nálunk a bűvös mondat: anyukám nem így főzi!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ilyenkor én: akkor menj anyádhoz!!!!!
ahogy csillag írta: húst hússal!!!!! egy darabig a tükörtojás reggelire, most meg a roppanós virsli. ez egy fajta k.va drága virslit jelent, ami csak a pennyben van. és nem tud eltelni vele!!!!!!!!
kész vagyok tőle!

csillag: jó úri nönek lenni, ezt úgyis nemsokára elfelejtheted!!! gergőt nem tudod majd lepasszolni egy ideig!!! használd ki, anyám!!!! én sem látom már magam ott lent, csak tapogatok, majd elindulok a kozmetikushoz és rábízom magam. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: petefészekciszta, de a jobbik fajta!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


én most megyek és veszek sütőtököt és megsütöm. tele van c-vitaminnal, meg hát imádom!!!!
a párocskám azt is teleszórja cukorral és úgy eszi! :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ViragUrinoooo, akkor Neked drukk, hogy kicsit ki legyel nyilva! Orulok, hogy kicsit egyedul vagy! Elvezd! Akarom mondani: enjoy!!!hihihihiiiiii

Kati, ezeket ossze kene kotni! Igen, virsli! Itt szerencsere nem divat ez a roppanos kulonben Nalunk is feszt ez menne. Igy jo a sima is de abbol csak a smoked! :twisted: Ami persze dupla annyiba kerul! Es a fott tojast azt meg hajlando megenni a virslihez. Ha megyunk valahova igy teszem ele mert igy laktatobb es nem sir nekem az uton, mint egy kisbaba, hogy eheees!! :lol: :lol: Ja! Az anyja 3-4-5 fajta etelt tett elejuk max. de ha ezt fozom is belekot: de Muci ezt eddig nem igy ettem! waaaaaaaa!!! Ekkor ugrok torkanak. Mar mostanaban azt jatszom, hogy nem is hallom amit mond, nem szolok semmit csak, hogy egyed Mucikam, finom. Megeszi! Kesz vagyok am en is, orokos harc az eves! A repat sem eszi meg a levesben. Illetve de mar megeszi de hosszu honapokba telt. Semmi mast nem eszik meg a levesbol mert az anyja sosem igy adta nekik, mindig kidobta a repat, zoldseget, karalabet, stb. a kukaba! :shock: Most komolyan!! Normalis az en anyosom??? :shock:
Vendég
 


Kati, a sutotok az nagyon fini!! De regen ettem!! Na, meg is nezem holnap, lehet itt kapni a nagy Londonyban.pffff.

Ertem, petefeszek ciszta. Es ennek mi koze a mehben levo embriohoz vagy petezsakhoz??

Virag, keszulsz mar? Lassan indulsz!
Vendég
 


dike én vagyok facebookon :):): Mónika Gürtler néven vagyok fent :)

ha meglesz a kép akkor már csak természetes hogy felteszem :):):)

én párom sem eszik meg sok mindent de én már kaptam olyan elismerést közvetve hogy nagyon örültem.amikor leba***ta anyját hogy minek tesz bele a pöribe pl vegetát.meg a főzelékbe mert mindenk ugyan az az íze és hogy én nem teszek bele semmibe vegetát és minden kajának normális íze van :):):) nekem ez nagy elismerés volt meg hát vannak olyan kaják amit anyjánál nem evett mert az is csak azt főzte amit megevett :) itthon meg megsezi a más kaját is :) ilyenek ezek a pasik :)

nika70
Salgótarján
 
 


No, ha mar mindenki elhuzta a csikot, ki erre, ki arra akkor en meg megyek es veszek egy kamillas gozolest. Tele vagyok 3 napja pattanassal es baromira idegesitenek+az orrom is folyik, hatha segit ha kicsit inhalalok. :? Ha masra nem, arra jo lesz, hogy lenyugszom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nika, olyan nekem is volt mar, pl. brassoi, amit soha nem evett uram de raszokattam. hihi Es mikor jott anyosom aszonta aZuram ezt fozzek. Oke. Nekiallok, jon anyos a konyhaba oktatgatni, hogy en ezt igy csinalom? O nem iiiigy! Errre uram: anyu Te ezt nem csinalod sehogy!! Aszittem megszakadok a rohogestol befele ugye mert kifele nem mertem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan anyos tuntetoleg nem szedett belole! :D Nahat, engem meg aztan nem erdekelt, mondtam neki ott a huto, konyhaszekreny nezzen szet es egyen ami jol esik!!! hehheehhihihihihihi
Vendég
 


Virág ha a helyükre kerülnek a dekorok hozz képet:))))
annó a szőrtelenítést én tükörrel oldottam....szupi munkát végeztem mindíg:)))

Dike én vagyok facebookon.......Mészáros Anita....de azt jelöld be ahol lovon vagyok......

Dike szerintem is hívd az illetékes dokidat!!!!!!!!!de van ott petezsák és ez jó!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati
Még 4 nap van hátra, ma érzem először tünetmentesnek magam, bár a folyásom a kezelés alatt megnőtt. De gondolom ez majd rendeződik. Most már a krémet is elkezdem használni, bár már rendben vagyok, de inkább legyen jól kikezelve.
Jó ez a Klion htabletta, csak macerás.
Regi jól van, már hétfő óta megy oviba, és este kakil csak, rendeset.
Nálunk is apa és Regi is válogatós. De én már bébiadagokkal is elvagyok, inkább többször eszek délután, egy kis alma, egy kis keksz, vagy egy lekváros kenyér, zsíros kenyér, szóval kis adagokat eszek, és így most úgy néz ki jobb lesz a gyomorégésem.

Csillagvirág
Tükörrel is tudsz szörteleníteni, vagy találomra, már én sem látok a hasamtól. A párom mindig megjegyzi, hogy a dokinak mindig frissen szörtelenítek. :lol: Szülés előtt is inkább megcsináltam magam, minthogy ott életlen ki tudja kinél használt borotvával csinálják.
Majd a zuhanyzástól feléledsz, nálam is így szokott lenni.
Nagyon örülök a nadrágnak, mert fél órát nézegettem, az üzletben is, mert pont ilyet szerettem volna, de annyi pénzt nem adtam volna ki érte. És pont ilyet szerettem volna, teljesen ugyanaz a fazon, meg minden, és most egy ezresért beszereztem. A kabát is jó, könnyű, és meleg, fekete steppelt anyaga van.
Vastag harisnyát is vettem, így most van egy vékonyabb, meg két melegebb, úgyhogy tudom váltogatni, mert nagyon fázós vagyok.

Dike
Szerintem tájékoztasd az orvosod a Kaáliban, hátha téged is megnyugtat. Magnéziumot szedhetsz, azzal nem ártasz.

Bogárka
Alig bírta hazavezetni, jöttem mint a szélvész, még jó hogy rendőr nem látott. Közben még ülni sem bírtam, mikor görcsölt a hasam, de szerencsére közel lakunk, szóval hazajöttem, és jobban lettem. Reggel még semmi bajom nem volt, aztán a cukros lötty után meg teljesen kész voltam. Nekem így még nem fájt a hasam.
Vendég
 


Dike, en is vagyok feszbuukon! A nevem az amit tegnap megadtam mail cimkent!:)
Csajok, Benneteket jellolek, ugyis lejottem mar iwiwrol vagy 2-3 hete, utaltam.
Vendég
 


az a lényeg h csak 2.5mmes a petezsák, annyira érzem h mi lesz ennek a vége! nem lehet megnyugtatni!:((((((

KépKép
dike
 
 


nika milyen képed van kint..mert van 3!én V.W.Tünde vok.

KépKép
dike
 
 


nita! nem talállak!:(( nincs lovas kép!

KépKép
dike
 
 


bogarka! belőled is 3 van...akkor keressetek meg ti:)

varsányi-winkler tünde

KépKép
dike
 
 


Dike bejelőltelek:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, jeloltelek!!
Nagyon jo csaj vagy!! Nem szomorkodni, igenis megvigasztalunk! Azt se feledd, hogy beulteteses vagy es ott a petezsak a teszted is eros!!!
Vendég
 


Dike, mennyi idos is vagy? Marmint terhessegre!
Vendég
 


bogarka! már magam se tudom! szept 17 az utolsó mensi.

KépKép
dike
 
 


nem jött jelölés csajoook!!

KépKép
dike
 
 


Dike, pedig jeloltelek!:(:( Szoke napszemcsis kep van Rolad, ugye? Csak mert en egy ilyen csajszit jeloltem! :wink: :D
Vendég
 


igen,pedig nekem nem jött jelölés.és neked, meg többieknek milyen kép van kint?

KépKép
dike
 
 


megvagytooook!!!!!most már oké!

KépKép
dike
 
 


Dike, szupersag!!! :D :D :D

Virag, gyere ha erod engedi, meselj mi volt dokinal! Gondoltam Rad!!!!!
Vendég
 


mai mi:
Kép

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?