Új privát üzeneted érkezett!

Kiki!

Itt is kívánok- bár itt utólag - nagyon boldog születésnapot!
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a születésnapod, ahogy szeretted volna. Még jó, hogy nem lettetek betegek! Azért jó, hogy az este legalább jól sikerült!

Agaassi!
Örülök, hogy jó lett a prolaktin leleted, és a rákszűrés eredményed is!
Gratula a kislányhoz a húgodéknak! Annak is örülök, hogy végre egészséges a család!

Vius!
Nagy gratula Darinak! Milyen ügyes kis csajszi!

Kissedi!
Nagyon szurkolok! Azért nem vidd túlzásba sem a dolgokat, de a séták nem ártanak! Megerőltető dolgot azért ne csinálj!

Bikfy!
Rendben van már a lakás? Kitakarítani sikerült? Azóta fűtés, meleg víz?
Sajnálom, hogy mostanában el vagy keseredve! De én továbbra is hiszem, hogy még ebben az évben terhes leszel! Nagyon drukkolok nektek is, és nagy ölelést küldök!

Mné!
Ügyes volt a párod az időpontszerzéssel! Nálunk mindig én intéztem minden időpontot! Jó hallani, hogy vannak aktív férfiak is!
A prolaktinodat lehet, hogy meg kéne mutatnod valakinek, mert az pont a felső határérték. A többi értéked szerintem jó, de a prolaktinod sem rossz.

Timejka!
Mi volt a pszichológusnál? Mit mondott neked? Rögtön beszélgetett Bencussal is?

Dy!
Örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy Gréta ennyit betegeskedett. Jó, hogy már ő is nagyon ügyesen próbálkozik a járással.

Lányok!
Nagyon szurkolok nektek, hogy hamar babásak legyetek! Minden nap eszemben vagytok!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Vius, gratula Darinak, nagyon ügyes! :D

Kiki, én mindennap olvasok, de írni már nincs erőm. :oops: Sajnálom, hogy nem úgy alakult a napod, ahogy elterveztétek. :(

Bikfy, tudod, nem feladni, idén igenis várandós leszel!!!

Rodi, magatokról nem is írtál, hogy vagytok? Lassan finish, de jó! :D

Mi jól vagyunk, mindenki meggyógyult.

Babára váróknak továbbra is megy a drukk!++++++++

Nati, hiányzol. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dy
Grétának jobbulást! Gyerkem is lusta volt, majd elindul egyedül.

Rodina
Bencét nem kellett vinnem pzichológushoz, csak én voltam, kérdezett a gyerekkorától kezdve, apa-fia kapcsolatról, iskoláról, tantárgyakról, hogy hogy megy neki. GMP vizsgálatra kell vinni (szöved- beszédmegértés, hallásvizsgálat), mert ha nem jól hall, vagy akkor nem érti rendesen a szöveget és ez feszültséget, szorongást okozhat és azért szipog. Egyébként hallásvizsgálaton voltunk már, meg azt is mondták, hogy szűk a hallójárata, de igazából semmit nem mondtak és nem csináltak. Ha most kiderül, hogy mégis ki kellene venni az orrmanduláját, akkor valakit megölök, mert ugye mondták, hogy nem kell kivenni. Szóval most majd megint fülészet, stb. Remélem hamar a végére érünk ennek.

timejka
 
 

 
 

Timejka!

Sajnálom, hogy megint szóba került az orrmandula műtét. Az iskolai stressz váltotta volna ki Bencusból ezt a szipogást? Szegény, nagyon rossz lehet neki. Én elsős voltam, amikor egyszer rosszul lettem az iskolában, úgy éreztem nem kapok levegőt. El is vittek orvoshoz, aki nem talált semmit. Aztán a tanítónéni jól beégetett az egész osztály előtt, hogy szimuláltam. Nagyon nem szerettem a tanárnőt. Aztán évekkel később rájöttünk anyuval, hogy valószínű pánikrohamom volt. Csak akkor erről még az orvostudománynak nem volt sok fogalma. Szerencsére azóta sem volt ilyen.
Remélem, hamar kiderül Bencusnál, hogy mi a konkrét baj.

Beze!
Hogy vagy? Hogy érzitek magatokat? Te sem sokat írtál magadról! Jó lenne valami hír rólatok is.!

Mi:
Szerencsére jól vagyunk. Kittike szépen növekszik. Már kicsit kevesebb a magzatvizem és a méhlepényem is elkezdett meszesedni.
Szóval ez mind azt mutatja, hogy szép lassan közeledik a szülés.
Még egy hét, és már nem is koraszülött Kittike. Most kb. 43 cm hosszú, és valamivel több mint 2,5 kg.
Jövő héten kedden megyünk az első ctg-re. Szerintem még vagy 2-3 hetem biztos van.
De még szükségem is van erre a pár hétre, hogy lelkileg készüljek a szülésre.
Ma megyek szerződést kötni az őssejt levételre. Végül is úgy döntöttünk, hogy levesszük, bár nem olcsó, de találtunk egy jó kis céget, ahol valamivel olcsóbb. Reméljük soha nem lesz rá szükség.

A pocakommal már nagyon nehezen mozgok. Éjszaka egyik oldalamról a másikra fordulni kb. 2 perc, és közben reng az egész ágy! A bokám belső részét már nem látni, olyan mint Ursula lába. De nem panaszkodom, mert még így is nagyon élvezem ezt az egészet! Kicsit sajnálom, hogy ez az egész lassan véget ér!

rodina74
 
 


egy pár kép ha nem baj.... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Rodi
te jó ég! hogy elszaladt az idő! :shock: Mindjárt mehetsz szülni.... :lol: :lol:
Pocakos képet kérek szépen!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Agassi!
Szuper, hogy jók az eredményeid. Újra dolgos hétköznapok, ugye?

Bikfy!
Hogy álltok a melegvízzel?
Milyen a hangulatod? Gyere borongós kedvvel is, hátha fel tudunk vidítani!

Lucuzs!
Hogy vagytok? Bogival minden rendben, ugye?

Kissedi!
Hogy vagy? Milyen a hangulatod? Egészségedre a pizzát! Jó dolgokat eszel, mindig irigykedem... :)

Dy, drága!
De jó, hogy jöttél! Köszi a híreket Grétáról, csodajók a fotók, nagyon édes kislány! Remélem végre meggyógyult a kiasszony!
Szuper vagy fogyókúra terén, csak ügyesen, így tovább!
És nagyon köszi a képeket!

Rodi!
Betöltött 35 hét! Azta! Már egészen nagy Kittike is, szép méretek! :) Sajnálom az utolsó hetek nehézségeid, és egyben irigykedem is picit! ;) Azért annyira jó téged boldognak tudni! :)

Beze!
Szuper, hogy ti is meggyógyultatok! Most hogy viseled a terhességet? Milyen a közérzeted?

Monic!
Hogy vagytok?

Timejka!
Sajnálom, hogy lehet megint kiderül vmi a GMP vizsgálaton. És az tényleg bosszantó lenne, mert már voltatok kivizsgáláson, mégsem derült ki semmi.

Babicsek!
Merre jársz? Régen láttunk!

Linácska!
Hiányzol, mi van veletek?

Rodi, Beze!
Köszönöm a megértést.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Dy! Gréta tündéri!!! :lol: A kalapos kép a kedvencem!!! :lol:

Kiki! Köszi a kérdést, hát megint itthon van Bogi. :( 3 nap ovi után tegnap estére egy nátha lett, alig tudott aludni, aztán éjszaka hőemelkedése is volt. A héten már maradunk, talán jövő héten mehet megint oviba.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kikinda,
köszi a hiányolást, most két gyerekkel vagyok itthon. A hét nem egészen úgy alakult, ahogy elterveztük.
Ugye úgy volt, hogy kedd-szerdán a Heim Pálban vagyunk Levivel tejterhelésen, de nem is tudták elkezdeni Levinek a terhelést, mert pozitív lett a széklet hemoglobinja. Valószínű az antibiotikumtól. Még jó, hogy kétszer telefonáltam, hogy így menjünk-e, hogy beteg volt, és még tart a gyógyszer is. Szombaton azt mondták, hogy nem tudják (kiderült, hogy az orvosunk ügyeletes volt, ő nem is tudta, hogy telefonáltunk, oda sem hívták), hétfőn meg nem tudták adni a doktornőt, mert endoszkópiát csinált, de azt mondták, ha tünete már nincs Levinek, akkor mehetünk. Na az már nem volt, a székletben a vért meg szabad szemmel nem látom. Szóval doktornő sűrű elnézéseket kért, így nem lehetett megcsinálni a terhelést (én sejtettem...), de ha már ott voltunk megnézte, hogy mennyire gyógyult meg Levi, szinte tökéletes amúgy. November 9-én újra próbálkozunk.
Tegnap meg Lilivel voltunk angolon, aztán este hazajöttünk, majd kiszálltunk az autóból, és Lili kitaccsolt még ott a garázsban. Meg még utána jópárszor. Úgyhogy fél 8-kor kijött az ügyelet, kapott szegény szurit is, és most ma meg holnap itthon van velem. Nem vírus, csak gyomorrontás. Ma kiderítettem, hogy zúzapörkölt volt az oviban, életében nem evett ilyet, családilag nem szeretjük. Lehet, hogy neki sem jött be.

Na azt hittem elaludt Levi, mert kb. 10 perce csöndben van az ágyában, de nem. Mérgemben betettem, mert nem tudom hányadjára pakolta ki a virágföldet. Na kihozom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok!

Bocsi, de nem olvastam vissza. Nemsok időm van jönni hétközben, de próbálgatok. Szóval velem annyi hogy tegnaptól itt tanyázik piri. Egyébként köhögök, mint az állat. Tiszta gáz, már lehet hogy holnap elmegyek orvoshoz délután.

Számításaim szerint pont karácsony és szilveszter között lenne a lombik, ha minden úgy zajéana ahogy gondolom. Hát ez nem valami jó, mert gondolom nem szívesen fognak velem éppen akkor szóba állni, úgyhogy lehet hogy átcsúszunk januárra. De még bepróbálkozok a dokinál, hogy nem lehetne e a következő ciklusba valahogy beszúrni és novemberben megejteni a dolgot. Kevésnek látom az esélyt, de hátha mégis.

Hétvégén próbálok jönni bővebben.
Addig is vigyázzatok magatokra.

Ja és nem tudtok szalagavatóra valami jó nótát, amit el lehetne énekelni egy osztálynak?

Kép
babicsek
 
 


Lucuzs!
Sajnálom, hogy megint beteg lett Bogi! :(
Megint élmény volt az NST? :) Már én is alig várom, hogy odáig jussak, annyira jól leírtad, hogy mi ez. :)

Linácska!
Látom, nektek sem sikerült jól a hét. Sajnálom a tejterhelés kimaradását. Ez elég gáz, hogy rákészültetek, és csak akkor derült ki, hogy gond van. Sajnálom, hogy a kis Lili is beteg lett, remélem azóta már jobban van.

Babicsek!
Akkor nem sikerült ez a kimaradt inszemes ciklus. Mondjuk tényleg csoda lett volba. Sajnálom. Hogy van a lelked, készülsz a lombikra? Hátha sikerül meggyőznöd a dokidat, hogy hamarabb legyen a lombik, mehetnénk együtt! ;)
Szalagavatós nótára nincs ötletem. Szoktak énekelni is a diákok? Nem csak táncolni?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hello csajok!
Már régen voltam. :oops: Jól vagyok kösz a kérdést.
Hasam nagyon ritkán kicsit menszisen görcsölget, de nem vészes. Eléggé puffadt vagyok, nagyon reménykedem :wink:
Lucuzs szegény Bogi. Tényleg, hogy mindig van valami gond...
Dy Gréta nagyon szép kiscsaj, kis huncut úgy látom. :lol:
Rodi már akkor nincs sok hátra. Hajrá. Pihizz akkor amíg nem szülsz, utánna úgysem tudsz egy darabig.
Babikám sajnálom,hogy nem jött össze. Remélem tudsz egyezkedni a dokival és hátha belefértek a köv. ciklusba. Jobbulást neked. Köhögésre én nagyon szeretem a verbena cukorból a lilát, meg a fluimucil köhögéscsillapítót. De nagyon jó ha bekened disznózsírral a mellkasod és lefeded nedves törölközővel. Mi is csináltuk tavaly. Már annyira köhögtem, hogy öklendeztem és ezt olvastam valahol. Api csak röhögött rajtam, de tényleg segített.
Szalagavatón mi a Közeli helyeken c. számot énekeltük.. :roll:
[b]LIna sajnálom szegény LIlit. Nálunk tegnap az oviban egy kislány vágta kis az asztal közepére uzsonna közben. :? Egyébként nálunk szerintem valami vírus van. a csoporton 2/3-a hiányzik. :cry:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudtam visszaolvasni, ne haragudjatok!

Csak gondoltam bejelentkezem, és valószínű, hogy rögtön el is köszönök. Bár tudom, hogy nem voltam sokáig a topik résztvevője, de most azt hiszem, hogy egy darabig nem leszek.

Tegnap voltam emlő ultrahangon... Nem kaptam jó híreket.
Mind a két mellem tele van cisztával, és mind a kettőben van egy-egy nagyobb csomó. Nem volt túl közlékeny a Hölgy, így nem tudok róla semmi biztosat. Még akár foghatnám úgy fel, hogy csak egy "sűrűbb ciszta", de sajnos nem tudom. Anyósom is sok évvel ezelőtt így járt. Először csak a csomót diagnosztizálták, majd a 3 hónap utáni kontrollon a mellrákot. Ugyan meggyógyult, de most kiújult nála máshol.
Így sajnos nem tudok pozitív lenni. Nem tudom, hogy mit tegyek. Elmondtam a férjemnek, és próbálom tartani benne a lelket. Úgy csinálok, mintha semmi baj nem lenne, és csak mókázok. De nem megy. Neki úgy csinálok, mintha, de közben nagyon neki vagyok keseredve, sőt. Tudom, most sokan azt mondjátok, hogy ugyan, valószínű, hogy semmi komoly, de mikor közelről tapasztalod, ennek a borzasztó betegségnek a jelenlétét, nem tudsz másra gondolni, legalábbis én nem.

Ne haragudjatok rám, hogy ilyen lehangoló hozzászólást írtam!

Mindenki vigyázzon magára, és mihamarabbi pozitív tesztet kívánok mindenkinek!

Üdv:
Mné
mné
 
 


Mné! Elmondhatatlanul sajnálom a rossz híreket... :cry: :cry: :cry: Kívánom, hogy jóra forduljon minden!!! Addig is sok energiát küldök, hogy átvészeld ezt a bizonytalan időszakot!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Mné!
Ma egész nap te jártál a fejemben, délben olvastalak, de nem tudtam még írni. Nagyon szörnyű lehet ilyet hallani, tényleg el sem tudom képzelni, min mehetsz most keresztül. Nagyon bízom benne, hogy még idejében kiderült a baj, vagy akár már a következő alkalommal, mikor dokival is tudsz beszélni, megnyugtatnak. Ha bármiben tudunk segíteni, vagy csak szükséged van rá, hogy beszélj valakivel (néha egy ismeretlen ismerőssel könnyebb megosztani gondolatokat), gyere nyugodtan, vagy írj privit. Imádkozom érted, értetek. Biztos a férjed is kétségbe van esve meg te is, nem is tudom, mit mondhatnék. Ölellek és kitartást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kissedi!
A mensis görcsölgetés, puffadás jó jel. Bár a legbiztosabb jel csak a pozi teszt. Drukkolok neked nagyon! Ránk férne már nagyon valami jó hír is! Tesztelsz vagy vérvételre mégy? Mikor? Drukk megy minden nap!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Mné! :cry: nagyon sajnálom. Sok erőt kívánok neked! Kitartás. Egy barátnőm egy éve volt ilyen helyzetben, de ma már sokkal jobban van.
Kiki köszi a biztatást, de sajnos nem a legjobb hírrel jöttem én sem.
Nem akarom itt a negativitást erősíteni, de azt hiszem ez sem jött össze. Tegnapdisznótorban voltunk, aztán délután 4-től egyfolytában brutál hasmenés kínzott, aztán hánytam is, és éjszaka már lázas lettem, amellett még a hasam is fájt. Biztos nem gyomorrontás, mert szinte semmit sem ettem tegnap. Tuti összeszedtem a vírust a gyerekektől, pont a legrosszabbkor.Szerintem ha lett volna esély is rá, most az is elszállt. Próbálok pozitív maradni, hisz már csak 2 nap a tesztig, de nem nagyon megy. Kicsit készvagyok, így most megyek pihizni. Mégegyszer bocs a negativitásért. Mindenkinek szebb hétvégét.

Kép
kissedi
 
 


Mné,
reméljük a legjobbakat, hogy tényleg semmi komoly. Nekem anno a laparoszkópos műtétem előtt a belgyógyászati vizsgálaton nézte meg az orvos, akinek a kitűzőjén amúgy az volt, hogy onkológus, és annyit mondott, hogy mirigyes az állománya, mintha sok apró csomó lenne benne. Kérdeztem, hogy mit jelent. Annyit mondott, hogy ha összejön a baba, valószínű nem lesz gond a szoptatás. Nagyon kívánom, hogy neked is csak valami ilyesmi legyen.

Kissedi,
csak pozitívan!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kiki!
Ezt a boldogságot mindenki ebben a topikban meg fogja ismerni! Én biztos vagyok benne!

Linácska!
Sajnálom, hogy Levi tejterhelését nem tudták megcsinálni! Remélem, már Lili jobban van, és hamar elmúlt a gyomorrontás hatása.

Babicsek!
Gyógyulást kívánok neked! Remélem, sikerült kikúrálnod magad a hétvégén és sokkal jobban vagy!

Kissedi!
Nagyon szurkolok! Mikor is lesz a nagy nap?
Hát, sajnálom a lázat. De ne add fel, ettől függetlenül még simán terhes lehetsz! Én nagyon drukkolok!

Mné!
Teljesen letaglózott az, amit írtál! Szinte hihetetlen számomra! Megértem, hogy most nem jössz, de azért ha lesz konkrét hírek, azért számolj be róla! Nagyon szorítok, hogy jó híreket kapjál! Imádkozom érted!

rodina74
 
 


Rodi remélem igazad lesz.
Tegnap itt voltak a barátaink és mondta a csaj, hogy amikor ő terhes lett, ő is puffadt, menszis fájdalmai voltak, és egy napot végighányt, aztán pozit tesztelt. Ma egyébként megmértem a hőmet reggel, hogy nem e vagyok lázas, és 36.4 volt. Nem szokott ilyen magas lenni... lehet hogy befolyásolja a gél is? Na jó befejezem az elméletgyártást, amúgy is indulok dolgozni, majd holnap reggel minden kiderül!
szép napot mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!

Holnap lesz a nagy nap? Nagyon szurkolok, és ne keseredj el, mert a történtek mellett (direkt nem azt írom, hogy ellenére) még simán lehetsz terhes!
Én nem használtam gélt, így nem tudom, hogy annak milyen hatásai vannak!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Mné, nagyon sajnálom. :( Nekem is az jutott eszembe, amit Linácska írt, a sok mirigy simán becsomósodhat, nekem rengetegszer volt emiatt szopi alatt mellgyulladásom. Próbálj meg nem a legrosszabbra gondolni, tudom, nehéz nagyon!

Kissedi, drukkolok nagyon!

Rodi, hogy vagytok? Megvettetek mindent? Csomagod készen van? Nst mikor lesz? Natiról tudsz valamit?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kissedi!
Már meg is gyógyultál, igaz? Drukkolok, hogy holnap jó híreket kapj!

Rodi!
Köszi a bíztatást. Ezt a hetet elég optimistán kezdtem, jövő héten már megyünk véglegesíteni a terveket a dokival és utána már kezdem a szurit! :)
Te hogy érzed magad?

Linácska!
Lili meggyógyult?

Mné!
Sokat gondolok rád, remélem ahogy jobban kiderül, hogy mi is a gond, megnyugodhattok, hogy minden rendben lesz!

Beze!
Ti hogy vagytok? Lexike miket tud már? Mesélj kicsit magatokról!

Lányok, Eclipseről tudunk valamit? Lassan már szül, ugye?

Agassi, Bikfy, Vius!
Merre vagytok?

Lucuzs!
Telik az idő ;), hogy telnek a napjaid?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki hát nem mondhatnám, hogy 100%-ra meggyógyultam, de igyekszem. Még diétázom, és próbálok pihizni, de már nem hányok, és nem megy a hasam sem szombat estétől. Remélem csak valami vírus okozta (ami július végén felsír :wink: :lol: )
Már lassan akkor érted is izgulhatunk!! hajrá!
Beze, Rodi köszi a drukkot. Most amúgy totál nyugodt vagyok. úgy vágok neki a tesztnek hogy nega lesz.
Tényleg többiek hol vannak?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok

CSak gyorsan adok életjelet mert nem régen értünk haza Pécsről és fáradt vagyok.Voltunk apival orvosnál majd utánna mentünk az ikrekhez.közben eljött még egy volt szobatárs az ő lánykája is a mieinkkel egyidősek.

Majd hozok képet is ha tudom megcsinálom őket mert Dari most hogy megindult csak rá figyelek nehogy valahol nagyot zúgjon.

Puszi és majd jövök!!

Kissedi drukk holnapra!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Csajok,
hát Lili annyira gyógyult meg, hogy ma reggel megint kitaccsolt. Hányt 3-4-szer, kétszer volt hasmenése, és utána egész nap semmi. Persze így megint nem ment oviba. Nagyon remélem, hogy nem ezért csinálja, hogy ha hány, nem kell oviba menni. Szerintem szeret amúgy járni.

Kisedi,
mennek a drukkok. A holnap egy szerencsés nap. Holnap lesz 7 éve, hogy megismertük egymást a férjemmel, és holnap lesz peteérésem is....na meg neked egy pozi teszted :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Holnap reggel még jövök, de még kissedinek akarok üzenni:
A holnapi naphoz nagyon drukkolok! Gyere reggel, mert nagyon várunk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Kissedi!
Hol vagy? Nagyon várlak!
Sajnos, egy negyedóra múlva el kell mennem itthonról.
Nagyon szurkolok, hogy jó hírrel gyere!

rodina74
 
 


Kissedi!
A diéta nem árthat. :) Nagyon várlak az erdménnyel! Gyere, ahogy tudsz!

Vius!
De jó, hogy jelentkeztél! Várom a képeket a csodás kislányodról! Jók lehettek a talik!

Linácska!
Sajnálom, hogy nem gyógyult meg Lili. Furcsa, hogy megint hányt, mikor indultatok az oviba, de ha szereti, akkor azért nem hiszem, hogy direkt csinálná. Remélem rendbejön most már!
Gratulálok az évfordulóhoz! Drukkolok a mai naphoz, hogy jóól sikerüljön!

Monic!
TE is régen voltál felénk. Hogy vannak a fiúk?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda,
már hajnalban hányt Lili, ezért jött le az ágyáról, szóval nem hiszem, hogy az ovi miatt. Ma már ment oviba.

Kissedi
?????????????????

Csajok,
lenne egy kérdésem, vagyis közvetítem a barátnőmét. Inszemkor kell igazolni a házasságot, vagy az együttélést?
Nekem anno nem kellett, de mi házasok vagyunk, és a nevemből is látszik. De ha valaki "csak" együtt él a párjával?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Jó, hogy azóta jól van Lili!
Én úgy tudom, hogy intézmény függő, hogy kell-e házasság vagy nem. Hol, mennyire veszik ezt komolyan. Volt, akinél le akarták fújni az inszemet, mikor kiderült, hogy nem házasok, és élettársi kapcsolatról kértek tőlük papírt, aminek az ügyintézése meg ára annyira elriasztotta őket, hogy inkább összeházasodtak. Mondanom se kell, hogy rögtön sikerült az inszem az újdonsült párnak! :) De vannak köztünk olyanok, akik nem házasan vágtak bele a projektbe és nem volt ezzel gond, ha jól emlékszem.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Linácska!


A bp-i Kaáliban nem foglalkoztak vele, ott apának ki kellett tölteni egy papírt. Ott csak ennyi volt. A BMC-ben kellett igazolni vagy a házasságot, vagy az együttélést, amihez közjegyzői nyilatkozat kellett. Szerencsére nálunk elfelejtették kérni, de volt, akinek le is fújták emiatt az inszemét, mivel előzetes tájékoztatták róla, csak ők elfelejtették!

Remélem, Lili már jobban van, és csak valami elhúzódó gyomorrontás. A hangulata egyébként milyen?

Kissedi!
????? Én nagyon reménykedem!

Kiki!
Jaj, de jó, hogy már kezded a szúrit! Nagyon szurkolok nektek! Majd számolj be róla, hogy pontosan mi lesz a menete a stimunak!

Eclipse, jól van, még egyben vannak. De lassan már szülni készül!

Beze!
Sajnos Natiról semmit nem tudok.
Mi jól vagyunk! Már minden össze van pakolva, menetkész vagyok. A babasarok is majdnem kész, még a kiságyat kell összerakni, talán ma ráveszem apát, hogy tegye meg!
NST-n ma voltam először, minden okés volt, bár nehéz volt ébren tartani a kisasszonyt. Jövő héten kedden megyek megint, akkor meg is vizsgál a doktornő. Lassan én is készítem a lelkem a szüléshez!
Ti, hogy vagytok? Mikor mész uhura? Hogy viseled az utolsó harmadot?

rodina74
 
 


sziasztok!


Rodi: Atyaég! Hogy rohan az idő! Emlékszem még mikor inszemre mentél. :D Hát már tényleg nincs sok hátra és nemsokára babázhatsz. Annyira jó neked!

Kissedi: Már nagyon izgulok! Gyere már hogy mi volt! Szerintem ++++ lett. :)

Velünk semmi különös, jönnek mennek a napok. Gondolkoztam, hogy megpróbálom előrébb hozni a lombikot, de mégsem, meert pont szalagavatós hétre esne, akkor meg tényleg nemtudnék eljönni. Így beletörődtem, hogy majd később. Csak elmennek a napok valahogy, bár mostanában elég rohanósak a hetek.

Bikfy: Hogy vagytok?

Mné: Nagyon sajnálom a törénteket! Remélem hamar kilábalsz ebből, vagy találnak valami megoldást. Tudom hogy nem könnyű most optimistának lenni, de reméljük hogy csak az ijedelem nagy és minden rendbe jön!

Kiki: Akkor most ti hogy is álltok? Lehet hogy írtad, csak nem olvastam vissza csak ezt az oldalt futottam át. Miket kell most kapnod?

Most szaladok Marciért a suiba. Nemtudom mikor jövök, de bekukkantok olvasni mindenképp.

Jók legyetek! Kismamik meg vigyázzatok magatokra!

Betegeknek jobbulást! :wink:

Kép
babicsek
 
 


Kissedi!

Remélem ünnepeltek, és ezért nem jelentkezel!
Nagyon izgulok érted! Szorítok!

Babi!
Bizony én is úgy érzem, hogy rohan az idő! Lassan tényleg szülni megyek! :shock:
Sajnálom, hogy az iskolai dolgok miatt húzódik a következő próbálkozás, de hiszem, hogy mindennek meg van a maga oka. Remélem, ha végre úgy jön össze, és tudtok újra kezdeni, akkor az azért lesz, mert már valahol ott toporog egy baba, aki rátok vár!

Bikfykém!
Egy életjelet adj magadról! Ölellek és puszillak!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Kiki, Rodi, nem akartam panaszkodni, de mivel kérdeztétek, leírom: a fiatalúr harántban fekszik, vagyis keresztben, a fejecskéje a jobb oldalamon, a lábacskái a bal csípőm felett helyezkednek el. Nagyon kényelmetlen, szombat délután kicsit lejjebb jött, komoly fájdalmakat okozva nekem ezzel. De ezt leszámítva jól vagyunk, nagyon bízom benne, hogy hallgat rám, és szépen befordul, ahogy kell. 2 napja esténként új program a gyomorégés. :(

Kiki, drukkok mennek ezerrel!!!!!!!
Lexi már rengeteg szót mond, mondatokat még igazán nem, apa apac, én ajac vagyok. :D Imádjuk! :D

Rodi, jövő hétvégén megyek. Hogy rohan az idő, hamarosan szülsz, de jó! :wink: Nst-n Lexi se igazán mocorgott, bezzeg utána. :D

Kissedi????????

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kissedi????

Ha lesz erőm, még este jövök, ha nem, akkor holnap!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Köszi lányok, hogy vártatok, és drukkoltatok, de most sem sikerült. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon padlón vagyok. Majd jövök.

Kép
kissedi
 
 


Kissedi: Neee mááááár! :shock: :(
Nagyon sajnálom. De előbb utóbb jön az új reménysugár, csak ne add fel. Én már 5-ször mentem ezen keresztül. Nemsokára jobb lesz, hidd el.

Kép
babicsek
 
 


Kissedi! Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Kívánom, hogy mihamarább talpra tudjatok állni és tovább küzdeni!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kissedi!

Nagyon sajnálom! Annyira azt kívántam, hogy sikerüljön!
Hidd el, legközelebb sikerülni fog!
Nekünk is az 5. jött össze! Nektek hamarabb fog! Csak kitartás és hit kell hozzá! Kívánom, hogy minél hamarabb fel tudd dolgozni ezt, és legyen erőd újra kezdeni! :cry: :cry:
Nagy ölelés!

rodina74
 
 


Beze!
Sajnálom, hogy Marci keresztbe fekszik, és még pont úgy is mocorog, hogy fájdalmat okoz. Remélem, hogy hamar felismeri, hogy neki is az a legjobb, ha fejvégű lesz, mert így van a legtöbb helye!
Az egyik ismerősünknek a 34. héten is még farfekvésű volt a babája, és esténként elemlámpával világították a hasa alját. 1 hét múlva már fejfekvésű volt. Talán érdemes kipróbálni!
A gyomorégésre nem tudok mit mondani, szerencsére az nekem az elején is alig volt! Renee-t szokták ajánlani!
A jövő hétvégi uhuhoz nagyon drukkolok!

rodina74
 
 


Rodi, Lexinél elég volt, hogy csak megkértem, de faros azért könnyebben fordul, mint egy harántos. Még van ideje, de pl 36 hetesen már esélytelen. :(

Kissedi, én sejtettem, hogy ezért nem jössz. Sajnálom, :( , de ne add fel, Lexi nálunk a 4-nél sikerült!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kissedi,
sajnálom, de majd a következő, bár ez ilyenkor tudom, nem vigasz. Nekünk is a negyedikből lett Levi.

Van egy kislány, aki Lilivel egy napon született. Az ő anyukája nagyon pici vékony nő amúgy. 38. hetesen ki volt írva másnapra császárra, mert faros volt a kislány, már bent feküdt a kórházban, és a műtét reggelén szólt az orvosnak, hogy az éjjel annyit mozgott a gyerek, nézzék már meg. Hát reggelre befordult. Császár elnapolva, jöhetett haza. Ha akkor a kislány nem fordul be, mi soha nem találkozunk, pedig nagyon jó barátok vagyunk azóta is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodi!
Jövő hét csütörtökön megyünk a dokihoz pontosítani a dolgokat, és ha minden rendben, akkor egy hétre rá pénteken (azaz nov. 5-én :)) kezdem a szurit.
Köszi az Eclipse híreket!
Hogy áll a kiságy? Nincs kedved képet rakni a babaszobáról vagy a pocakodról? ;)

Babicsek!
Végre én is kicsit azt érzem, hogy begyorsultak a napok, és talán nem vánszorognak annyira, mindjárt november. De teljewsen megértelek, hogy közben olyan lassan telik... Azért kitartást, csak közeledik a ti időtök is! Lélekben készülsz a lombikra? mikor kell mennetek dokihoz, meg van már határozva?
Nekem jövő csütörtökön derül ki a végleges terv, de GonalF meg Suprefact lesz az indító löket, ahogy legutóbb is.

Beze!
Sajnálom, hogy kínoz a baba meg a gyomorégés. Remélem hamar befordul, hogy kényelmesebb legyen neked is, neki is.
Jaj de édes Lexi a szavaival! :lol:
Köszi, már nagyon várom a novembert, de már a jövő hét csütörtök is egy "fordulópont"... :)

Edikém!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Ölellek. Nehéz ilyenkor felkelni a padlóról, de kell, mert addig nem nyugszunk, míg itt nem lesz a baba a kezünkben! Ölellek, és kitartást! Tudjátok, hogy hogyan tovább, mikor lehet a következő?
Remélem, mára már kicsit jobb a hangulatod!

Lucuzs!
Hogy vagytok?

Linácska!
Azért ez a befordulós sztori nem semmi! :lol:
Hogy telt a tegnapi nap? Ünnepeltetek?

Timejka!
Veletek mi van?

Mné!
Sokat gondolok rád, remélem azóta már biztosabbat tudtok, és jobb híreket kaptatok, hogy mégsem olyan sötét a jövő. Kitartást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Linácska, ilyet én is hallottam, de más a faros és más a haránt. Sajnos...

Kiki, aranyos vagy, köszönöm. Akkor már jövő csütire megy a drukk!!!!!!++++++++++

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,
tudom, persze. Ennek a kislánynak a kistesója is harántos volt, ráadásul keresztben hasalt az anyukájában, na őt császárral is nehéz volt kiszedni.

Kikinda,
nagy ünneplés nem volt, a férjem el is felejtette a évfordulót. Na meg dolgoznia is kellett, de azért loptunk egy fél órát :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok lányok,
szeretnék csatlakozni hozzátok...
Bikfynek és Kissedinek már ismerősen csenghet a nevem pár évvel ezelőttről. (azóta annyi történt nagyon röviden, hogy elváltam, és nagy boldogságban élek immár külföldön a pasimmal másfél éve)

röviden elmesélem, hogy miért vagyok itt:
33 éves vagyok, tavaly decemberben kezdtünk el nem védekezni, de az első három hónapban távkapcsolatban éltünk, így ezt nem is szoktam beleszámolni a próbálkozásokba, mert nem biztos, hogy jókor voltunk együtt. utána újabb három hónap telt el együtt, amikor bár azt hittük, hogy mindent megtettünk, de mégsem lettem terhes.
ezt követően elmentem az orvoshoz, ahol kiderült, hogy pajzsmirigy alultermelésem van, ami nagyban befolyásolhatja a teherbe(nem)esést, és ezen felül nincs rubeola elleni védettségem. az előbbi miatt elküldött egy szakorvoshoz a nőgyógyász, az utóbbi kapcsán, pedig azt mondta, hogy ez nagyon fontos, szerinte mindenképp oltassam be magam.
ez meg is történt, csak hogy emiatt újabb három hónapra fel kellett függeszteni a próbálkozást. a pajzsmirigy problémára pedig elkezdtem orvosságot szedni, amit életem végéig kell majd.
a pasim ekkor előállt azzal, hogy ha már úgyis van ez a három hónap szünet, mi lenne, ha ő is kivizsgáltatná magát, hiszen szar lenne, ha vele lenne esetleg valami gond, és emiatt vesztenénk hosszú hónapokat.
ezt a felajánlását nagyon kedvesnek találtam, és el is mentünk a vizsgálatra, ahol sajnos nem túl jó eredmény született.
ezt még egyszer megismételték, és azt mondta az orvos, hogy ezzel az eredménnyel azért spontán is teherbe lehet esni, próbálkozzunk még egy pár hónapig, és ha nem történne semmi, akkor inszem.
most ott tartunk, hogy miután kihagytuk a rubeola-oltás miatt a három hónapot, már újra eltelt három újabb, és még mindig semmi! (pedig biztos, hogy jókor voltunk együtt, az utóbbi hónapokban ovulációs tesztet is használtam).
mivel az inszem előfeltétele egy átjárhatósági vizsgálat, arra jövő héten fogok menni. remélem, legalább ott nem találnak majd semmit. esetleg még az átjárhatósági után egy-két spontán hónapot csinálnánk, mert azt hallottam, hogy utána megnő a teherbeesés esélye... szerintetek?
ha mégsem történne semmi, akkor pedig inszem...

bocsánat, hogy kicsit hosszú voltam...
megpróbálok én is visszaolvasni, hogy nálatok mi a helyzet..

és örömmel venném, ha írnátok az átjárhatósági vizsgálatról, hogy nektek milyen volt, mert most ugye ez a következő lépés nálunk.

mindenkinek szorítok!
mimi

(és tudom, hogy ez a pár hónap még semmi ahhoz képest, hogy itt páran milyen régóta próbálkoztok, nekem azért tűnik mégis rengetegnek, mert kb. 10 éve szeretnék kisbabát, csak mindig olyan férfival voltam, aki félt ettől, és csak halogatta a dolgot. és most, hogy olyan pasim van életemben először, akivel azonosak a céljaink és elképzeléseink, most türelmetlenné váltam kicsit...)
mimilee
 
 


Linácska, Marci is teljesen keresztbe fekszik, de bízom benne, hogy megfordul, még van helye. :wink:

Mimilee, üdv itt, jó helyre jöttél! :wink: Én a helyedben az átjárhatósági után rögtön inszemre mennék, nem várnék tovább. Nekem uh-s volt, a méhszáj tágítása járt fájdalommal, más nem, ki lehetett bírni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Linácska!
Nekünk múlt héten volt a megismerkedésünk évfordulója, és életemben először megfelejtkeztem róla teljesen. Csak pár nappal később jutott eszembe. A férjemet figyelmeztette a telefonja, de végül nem történt semmi. :(
El is gondolkoztam, hogy minden rendben van-e köztünk. Oké, nem szoktuk megülni, de azért gondolni szoktunk rá, meg szervezünk valami kis közös programot.

Mimilee!
Üdv köztünk! Szuper párod van, hogy gondol a saját kivizsgálására is, ez jó kezdet! Drukkolok, hogy minél hamarabb teljesüljenek az álmaid.
Milyen átjárhatóságid lesz? Nekem röntgenes volt, nem volt annyira vészes, mint amennyire tartottam tőle. Jó, kellemetlen volt, de simán saját lábon szálltam le az asztalról, kiültem a folyosóra, majd hazamentem 1 óra múlva. Mondjuk ha van elzáródás, akkor az nagyon kellemetlen, nekem azt mondták van, de végül az derült ki egy évre rá laparoszkópia vizsgálattal, hogy mégsincs elzáródás.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Kissedi sajnálom de bizzunk a következő sikerben.

Mimmilee üdv köztünk.Nekem laparos átjárhatósági volt műtét után kellemetlen volt de nem vészes.

Hoztam képeket ha nem baj.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép 3 grácia Kép bömbi van


Bocsi kicsit sok lett!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: