Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, most latom az arat es, hogy nem nehez!!!:):) uuuuuu, en is ilyet akarok!!!!!!!!!!!! :D :lol: :wink:
Vendég
 


nem tudom eldönteni h mennyi idős vok, 4+4 vagy 4+6.

vagy egyik se? szept 17 a mensi első napja. szept 27.én rakták össze őket tehát a fogantatás napja. 30.án beülti. tehát nekem a fogantatás napja az 11dpo.

KépKép
dike
 
 


http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 6&pageno=6

ez is jó:))

kati! erre rá lehet tenni a vázára ha jól tudom..ott van alatta h milyeneket ajánlanak hozzá vagy nem? ott ilyen bézses barnás színbe volt, nagyon jól nézett ki!

KépKép
dike
 
 

 
 

Sziasztok!

Ritkán írok, de azért mindennap olvaslak titeket, és csendben örülök a jó híreknek. :wink:

kati, nyugodtan szedj magnéziumot, én jóval korábban kezdtem. :wink:
Szépek a képek. :D

Bogi, de jó, hogy elmúlt minden, tudod, szorítok nagyon!!!!!!!!!+++++++

Csillag, gratula Bencusnak, nagyon ügyes!
Nem akarok panaszkodni, de elég nehezen, Marci kb másfél hete harántban fekszik, és ez nagyon kellemetlen, szombaton nagyon fájtak a mozdulatai, hol itt, hol ott dugta ki magát. Azt se tudom, lesz-e elég helye megfordulni, szóval (nem) kicsit parázok... Lexinek farosból könnyebb volt. :roll:

Nita, ez ismerős. :lol: Ma reggel is eljátszottunk ugyanezt. :)

Dike, barátnőm lombikos, és neki is az utolsó mensit nézték. Ilyenkor már szépen látszik a petezsák. :wink:

Mia, Tominak utólag nagyon boldog születésnapot!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


kati, köszi, amúgy jól vagyunk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


dike: látom.
sztem nyugodtan számolhatod az utolsó mensi első napjától, mert középidőben volt "fogantatás".-ez cuki!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


beze: de jó. h itt vagytok!!! még tutira megfordul!!! az egyik ismerősömnek is így indult be a szülés. a gyerek 3X fordult meg, majd fejjel kibújt!!!!
te is mindjárt 30ba lépsz!!!! juhééééé!!!
lexi kezdi már "felfogni"?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 6&pageno=8

ezt az ikrest tologattuk,kormány van hozzá:)meg szembe is lehet egymással:))


ez meg miért ennyivel drágább mondjuk?
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 6&pageno=9

ez is durva.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 6&pageno=9

KépKép
dike
 
 


kati, nem, még nagyon pici ehhez. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, mar nagyon hianyoztal! Nem irtam, hogy gyere irni mert annyira ismerlek mar, hogy irsz, ha kedved, idod, energiad engedi!
Koszi a drukkot, elfer, van helye miNalunk!:):) :D Nincs semmi erzesem ugy egyebkent.
Egyebkent jol vagy? Meggyogyult mindenki a multkori betegsegbol? Lexike, hogy all a nemettel?:):) :wink:
Biztosan megfordul fejjel Marci. Mondd Neki, hogy forduljon meg. Egy ismerosom a 41. heten szult de meg a 39. heten farosan fekudt. Addig mondogatta a gyereknek, hogy mindenkinek jobb ha lesz befordul fejjel mig a 40. heten, befordult. Ra par napra pedig megszuletett!!! Drukkolok!!! Hajraaaa!!!!!

Dike, ez a 246ezres kocsi ez eleg durva. :shock: :shock: Mondjuk ebben nekem nem csak az ara nem teszik. A gyerek ott log a levegoben, olyan..."termeszetellenes". Furi.
Vendég
 


na az egyik csajszi végre megmondta a tutit. tehát lombiknál a petesejtleszívás-14 nap az első nap, így szeptember 14 tehát az első napom. ez alapján akkor ma vagyok pont 5 hetes!

KépKép
dike
 
 


dike: akkor nagy eséllyel lesz petezsákod(zsákjaid). ne haragudj rám, de én úgy érzem, két kis élet növekszik a pocakodban!!!!

mona, betti merre jártok????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


lányok, én annyira bezabáltam!!!!!!

voltunk kecskeméten kiválasztani a köveinket a házunkra és bekanyarodtunk a mekihez és hoztunk haza kaját(nem keveset) és nagyon bezabáltunk. itt fetrengünk mindketten. a babámnak ízlett, mert alszik, pedig ilyenkor mindig aktív szokott lenni!!! :? :? :? :?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!

Dike ez a ABC Desing 3 trec nem könyű..a kerilánomnak ilyenje volt és a hátsó lét kerek nagyon nehéz..meg olyan ingatagnak is éreztem a kocsit.......
Dike a STOKKIT kérlek neeeeeeeeeeeeeeee.......undormány egy kocsi..nem is babakocsi.......de ez CSAK A MAGÁN ÉS TAPASZTALT VÉLEMÉNYEM!!!!!!!!
itt tudják nekem már volt jópár babakocsim:))))))számszerint 7 db...egyenlőre):))

Kati a kakis sztorin?....én akkor nem nevettem hanem konkrétan sokkot kaptam......mint a nyíl olyan egyenesen fosott a Barni......:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, most néztem a "járgányokat", amiket feltettél és nagyon tetszik az az ABC design 3-Tec!!!!!!!!!!!!!!! Ja, és képzeld el, megnéztem, hogy a Teszveszen mennyiért árulják és vadi újakat 20.000 Ft-tal olcsóbban adják, mint a Brendonban. Érdemes utánanézni a neten, hogy hol mennyiért dobálják, mert baromi nagy különbségek vannak. :wink:

Beze, de jó, hogy jöttél! Az tényleg baromira rossz lehet, hogy harántfekvésben van Marci... :? Nekem még így is fáj sokszor, ha Gergő mozog, pedig Ő rendesen befordult. Remélem, hogy Nálatok is hamarosan irányba áll a kisöcsi.

Kati, ne izgulj amiatt, hogy most nem rugdosott a babó kaja után. Mondtam korábban is, hogy a pocakban is változik a "napirend" a terhesség folyamán. Most épp Gergő is kussol, pedig Ő is ilyenkor szokott a legaktívabb lenni. De nem izgulok, mert nemrég éreztem óvatos helyezkedést. :D

Csajok, holnap utolsó védőnői vizit!!!!!!!!!!!!! (Mondjuk ez cseppet sem izgat... a szerdai doki látogatás viszont annál inkább!!!!!!!!!!!)
most lehet, hogy nagyon hülyének fogtok nézni, de valahogy nem érzem (vagy az is lehet, hogy nem fogom még fel), hogy pár hét múlva mekkora nagyot fog változni az életem... Ne értsetek félre, borzasztóan várom már Gergőt, de a második gyerek az valahogy más... Az első gyerkőc sokkal nagyobb változást, hoz egy nő életében. 3 éve iszonyat módon paráztam már ilyenkor, hogy vajon milyen érzés lesz majd a szoptatás, az állandó készenlét, az öltöztetés, pelenkázás, fürdetés... stb. most meg annyira természetesnek tűnik minden! Az egyetlen kérdőjel a testvérféltékenység... hogy azt vajon hogy fogom kezelni...
(remélem értitek, hogy mit akarok mindezzel mondani...
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, csinalj majd egy csomo mindent kozosen Bencurral. Ha sokat ott van melletted es mondod neki azt amit Gergovel csinalsz meg, hogy nezze meg O is, kozben megsimized a buksijat, lehet, hogy nem lesz uuugy feltekeny. Sok energia, tudom meg sok minden nem egyszeru. Csak ugy eszembe jutott es leirtam. Meg az elejen sokat alszik majd Gergo addig meg tudod olelgetni Bencurt. En valahogy igy kepzlenem el magam bar energiailag fogalmam sincs ez mivel jar egyel sem, nem meg kettovel. :shock: :shock:
Vendég
 


csillag! én is néztem a vaterán és 20ezerrel olcsóbb:))

szorítok érted!!!majd én izgulok helyetted!

nita! stoke nem, azt nem!

kati! mi is most zabáltunk be.itt van a bnőm meg a barátja meg az uram, és rendeltünk étteremből tálat,meg egy pizzát,hát végem van.blőőőőő

most nézzük a Feláldozható c filmet.:) dvdzünk:)

KépKép
dike
 
 


Virág én ugyan ezeket éltem át...ez mind természetes!!!!!!!!!
tesóféltékenység lesz..hol könnyebb hol nehezebb lesz!!!!!!!!

Dike most meg nyugodtam:)))

pizza én tegnap rendeltem 3 dobozzal...... :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


PIZZÁT IDE NEKEM IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Kismamanadrág
Tényleg nagyon nehéz jót találni. Reginél csak egy volt, gyakran mostam, otthon meg melegítőt hordtam. Akkor a Maternelle-t vettem (8 ezerért). Jó minőség, tökéletes fazon, csinos. Most is hordom, felváltva a farmerokkal. Egyet még a terhesség előtt turiztam, német márka, nagyon jó szabással, nem csúszkál, a pocakbetétje is farmer anyagból van, biztos ezért a stabil tartás, bár emiatt egy kicsit zártnak érzem. De 890 Ft-ot akkor is megért, sokat hordom.
Amit meg most turiztam, az ezer forint volt, kicsit átalakítottam, a derekánál bővítettem a gumit, és az alját is le kellett engednem, mert rövid volt. Szép a színe, meg jó a fazonja, egy kicsit csúszkál, de bandázzsal egész jól tart. Emelett a decathlonos melegítőmet is átalakítottam, a derekának egy részéből kivettem a gumit, így most jó. Meg a Nike melegítőm is rámjön. Emelett még van egy zsebes Nike nadrágom is, ami szintén jó még rám, kicsit bővebb lazább fazon. Szóval nem panaszkodom, van miből válogatnom. Egyébként ami jó nadrág, az nagyon drága, 10 ezer körül vannak. Egy kis leleményesség, és turis nadrágot is jól át lehet alakítani. Vagy a decathlonban is vannak jó fazonú nadrágok, aminél csak a gumit kell variálni, állíthatóra.

Beze
Harántfekvés nem egyszerű, de még van ideje fordulni. Nekem is keresztben fekszik, bár én még csak 24 hetes vagyok, de már most is kellemetlen, mikor fekszek, mindkét oldalamon nyom.

Dike - Babakocsi téma
Nekünk Retrus van, én nagyon szeretem, ez olyan hagyományos féle, Brendoban talán ez a legolcsóbb, keress rá, mondjuk ez inkább falun praktikusabb, városban a kisebb, forgó kerekes babakocsit ajánlom.
Nekem ez tetszik: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... re&store=6 A színe, formája is, kicsi és praktikus, és mózeskosaras, nekem azok tetszenek.
A többi túl modern.
Szóval a mienk ilyen: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=3 Csak a mienk világoskék-sötétkék színű, ilyet már lehet nem lehet kapni, egyébként még nem is mostam ki a huzatját, de olyan mintha most hoztuk volna el a boltból, semmi karc, semmi fakulás, egyedül a táska belsőrésze van elszakadva, azt megvarrom,úgysem látszik majd.
Meg van egy 3 kerekűnk is, de azt majd csak fél éves kor után használjuk, amikor már nem marad meg a mózesban. Ez is 3 fokozatban dönthető, teljesen fektethető.
Kép A kerekei nem kopottak, hanem koszosak, mert kirándultunk vele éppen.
Ahogy keresgéltem a babakocsiról a képet, találtam egy számomra kedves képet, ezt azért megosztom veletek.
Kép Faültetés a Bakonyban. Kép

Csillagvirág
Remélem nem baj, hogy késtünk egy kicsit. Nagyon szép helyen laktok, Nyugodt kis hely, itt aztán tényleg jókat játszhatnak majd a gyerekek. És a ház is jópofa, mienk is kicsi lesz, és kétszintes, ilyen környezetbe az való. :wink:
Ne aggódj a testvérféltékenység miatt, Bence egy kis tündér, nemhiszem hogy gond lesz. Olyan aranyos volt akkor is mikor ott voltunk.
És köszönjük a hordozót, biztos sokat fogjuk használni, meg a Magnerotot is. :)

Kati
Nem vagyok éjjeli bagoly :lol: De mostanában a gyomorégés miatt csak később bírok elaludni. Holnap azért időben lefekszek, mert szerdán fél 6-kor kelek, cukorterhelés. :shock: Nincs kedvem hozzá, de muszály.
Hogy álltok a szigeteléssel?
Na most már tényleg megyek aludni!
Vendég
 


brita: ismét jót nevettem. "nem vagyok éjjeli bagoly". erre rákukkantottam az írásodra, amit 00.08kor küldtél. de fejlődő képes vagy, mert a tegnapi az egy perccel később volt!!! :lol:
szépek a babakocsik. nekem tettszenek a fekete-fehérek is.
szigetelés. hmmm. valahogy nem akarnak ideérni az anyagunkkal. bár még a mester sem ér rá. 20án kezd egy másikat és utána jön a miénkre. olyan 2hét múlva ígérte. sajnos a szín nem fog felkerülni, mert hideg lesz. de majd tavasszal. tegnap voltunk párkányokat és köveket rendelni.
most ti is építkeztek?

csillag: testvérféltékenység az lesz. engedd bencét minél többet belefolyni a gergő életébe és ezzel csökkentheted, vagy nem... de ne aggódj, fel fog nőni a feladathoz.
és képzeld én egy csöppet sem aggódok, h mi lesz, ha kint lesz a picikém. inkább várom, de semmi félelem nincs bennem, mert tudom, h meg tudom fürdetni, meg öltöztetni, meg megteszek mindnet, h szoptassam stb. de már várom, h család legyünk, h beköltözzön az igazi élet. és ettől még nem tartom magamat rossznak. neked sincs okod rá.


képzeljétek! elaludtunk. nem állítottunk telefont. a párom 8ra ment tárgyalni, még szerencse, h csak ide a városba, de fél8kor riadtunk fel. gyorsan vasaltam neki inget nadrágot, ő pedig 2percet töltött a fürdőben és 8 előtt 8 perccel elindult. én pedig egy bögre kakaóval visszafeküdtem.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Na végre szusszanhatok egyet. Fél 9-után ébredtünk, gyors 5 perces öltözés, aztán usgyi le az oviba, épphogy nem késtünk el. Mert a tízórait kb 8.50 és 9 között hozzák. Már az autóval robogtunk lefelé, és elkezdett sírni, hogy a báránykája otthon maradt, úgy megsajnáltam szegényt, de mikor beértünk már jó kedve volt. Azért is siettünk, mert ma napos, szóval nem szerettem volna ha hiányzik. Nem értem hogy sikerült elaludnunk, pedig beállítottam a telefont. Lehet én is befogok mégegy ébresztőt. :lol:
Úgyhogy volt nagy rohanás, én is csak egy felsőt, kaptam magamra, meg pulcsi mellény, naci és már rohantunk.

Kati
Hiába fekszek el korábban, a gyomorégés miatt nem tudok elaludni. Most még korábbra hozom a vacsoraidőt (du. 4-5), és akkor talán előbb le tudok feküdni időben. Ma már a Vészhelyzetet ágyból nézem, és utána szúnyókálok is.
Építkezést csak tavasszal kezdjük, aztán majd egyszer nyugdíjas korunkra befejezzük. :lol:
Tavaly felújítottunk, 2009 áprilisában kezdte "szétverni a házat" a párom, és aztán egy hónap rombolás, bontogatás után jött a körbeszigetelés belülről (kivéve egy falat). Meg a többi, laminált padló, járólap, csempézés, vezetékek, radiátorcsövek áthelyezése, nem kis munka. A konyha, előszoba járólapozását akkor csináltuk, amikor már beköltöztünk. Nem győztünk Reginek bejelölgetni, hogy arra meg arra a járólapra ne lépj.
Még a szigetelés maradt hátra, meg néhány bútor. A szín nekünk sem kerül fel idén.
Ja most látom, ti is elaludtatok. Akkor biztos van valami a levegőben. Álommanók!!! :wink:
Vendég
 


sziasztok :)

A babakocsikra nem nagyon tudok válaszolni mert én nem szeretem a mindenféle ezért divatos azért divatos kocsikat.Főleg hogy 200 ezer Ft-ot is elkérnek érte.legyen a gyereknek kényelmes nekem praktikus stb ennél több nem is kell ahoz hogy két éves koráig max ha használod.Mondjuk én két éves kora felett már csak akkor használtam ha hosszabb távra mentünk de hamar leszokott róla amúgy is és kiszolgált a 30 ezer Ft-os babakocsi is minket és ha lesz tesó azt is simán ki fogja szolgálni

nika70
Salgótarján
 
 


Rita, nem jöttetek későn, pont jókor volt, csak Bence volt már kicsit türelmetlen, mert beizzítottam arra, hogy majd megyünk a kenyérboltba... Én voltam a h@lye, nem kellett volna neki mondanom. De így is kaptunk friss zsemlét meg kiflit. :D
A házunk kb 100 m2, többet nem lehet erre a telekre építeni. Így is volt már egy kis csalás, amikor a tervrajzot készítették, mert a mi hálószobánk csak "padlás" néven szerepelt, nem tartozik a lakótérhez. Az emeletet nem mutattam, de ott 3 hálószoba van, ennyi pont elég is. Eredetileg a férjem nagyszüleinek volt a hétvégi háza és akkora volt, mint az a helyiség, ahol beszélgettünk, aztán akkor bővítettük ki, amikor Bence született. A környék tényleg nyugodt és csendes, főleg ilyenkor, de aztán tavasszal és nyáron beindul az élet, amikor az összes szomszéd kijön. :)

Kati, az jó ha egyáltalán nem izgulsz, bár azért szerintem ahogy közeledik majd a szülés napja, benned is előjön némi izgalom (ha nem is félelem), hogy vajon milyen lesz az új családi élet. :wink:
Az nem is baj, ha nem kerül fel idén a szín a házatokra, mert legalább lesz idő arra, hogy jól kiszáradjanak a falak. mi is így voltunk amikor a szigetelést csinálták. Pont ilyenkor rakták fel a nikecell lapokat és csak tavasszal került rá a szín.

Nika, babakocsiban egyetértek Veled. Szerintem is a kényelem a legfontosabb (babának és mamának egyaránt).
Sajnos én is jártam úgy (talán nemrég írtam is róla), hogy megvettem egy szép design-os sportkocsit és sz@r volt... akkor derült ki amikor elkezdtem használni... Jó tanulópénz volt számomra...

Reggel megjártam a védőnénit, minden OK, összesen 8 kg plusszal rendelkezem, úgyhogy ebből 10 kg már nem lesz. Juhéjjjjjjjj! Ezt a 8-9 kg-ot meg szépen ott hagyom majd a kórházban! (persze Gergőt hazahozom, csak már nem én fogom cipelni :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika
Hát 30 ezernél többet én sem adnánk ki babakocsira. A Retrust 26-ért vettük ha jól emlékszem, a bp-i baby outletben, akciósan.
A háromkerekűt pedig 24 ezerért. De ezt nagyon sokáig használta.
Amiket Dike mutatott, azok 100 ezer körül mozognak. Legalábbis amelyik nekem is tetszik.
Annyi minden kell egy babának, legalábbis az elsőnél, hogy így is volt mire költenünk, na meg a szülés sem két fillér.
A ti babakocsitok milyen, raksz képet róla?

Csillagvirág
Akkor a tietek is hétvégi házas övezet, ahogy láttam, mint kicsi kétszintes házak vannak. A mienk is kb 100 nm lesz kétszinten.
Alul fürdő, WC, nappali-konyha, előszoba (cserépkályha). Fent 3 szoba, egy nagyobb, és két kisebb közös erkéllyel, meg egy "panoráma" fürdő (nagy ablakokkal). Amúgy az egész nem annyira bonyolult, parasztház jellegű, kis modern variációval, ez egy kiugró rész, ezzel is növelni akartuk a belteret. Mivel a mi telkünk meg keskeny-hosszú, szóval nagyon kellett variálni, elől garázs, aztán tárolóhelyiség, és utána jön maga a lakrész. Mondjuk hátrafelé van látvány, a völgyre lehet rálátni, és a dombokra.
De hogy mikor készül el..... mondjuk nem lenne rossz, ha nyernénk a lottón. :lol:
Nekem a drága holmik még sosem jöttek be, ezért vásárolok turiban. Régebben mindig 7-9 ezerért vettem csizmát (akkor még kínai sem volt nagyon) és egy-két hét után szétment, aztán 3 hétig csinálták, addig meg járhattam abba amibe akartam, aztán megfogadtam, hogy ezért nem fogok ennyi pénzt kiadni.
Szerintem nagyon jó dolog a turi, így legalább a ruhák is felhasználásra kerülnek, és nem dobják ki a megunt holmikat.
8 kg, az szuper, én már most tartok 5 kg-nál. :roll: De szerintem 11-nél most is megállok, és abból 10-et otthagyok a kórházban. :wink: Reginél is pont így híztam, de már nem tudok annyit enni, mint 1-2 hete. Szóval a gyomorégés miatt úgyis csak annyit eszek amennyi kell a baba és az én egészségi állapotom megtartásához.
Hozzám jövő héten kedden jön a védőnő, első látogatás, gondolom megnézi a lakást, szóval nagytakarítás a hétvégén.
Vendég
 


Ha gondoljátok kukkantsatok bele ebbe a videóba, Bence mesét mond... :D

http://www.youtube.com/watch?v=EUZ46vQdHzw

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, Benneketekeketeteet.... :lol: :lol: :lol: :lol: kesz vagyoook!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


virág! istenkém megzabálom!!!!

csajok nem tudom feltenni a teszteket, mert túl nagy méret, és nincs olyan programom amivel letudnám kicsinyíteni.vki nem tenné fel helyettem, h átküldöm neki emailen?

KépKép
dike
 
 


Dike, nekem kuldheted!!! Orommel kicsinyitem!!!
Vendég
 


Rita: raknék ha nem szart volna be a multkor a winchi amin a képek voltak de itt a babaneten fent van mindjárt megkeresem :):):)

dike írd be keresőbe hogy online képméretezés és már ott is vagy :) csak le kell onnan menteni a gépedre mert nem tárolják :)

nika70
Salgótarján
 
 


dike: alapból is lehet minden gépen, ahol windows van fönt.
rámész a kép ikonjára, majd jobb egér gomb.
ott van egy resize picture (vagy hasonló) arra klikkelsz és kiválasztod azt, h advanced, majd felugrikkét kis ablakocska, ahova beírod mindkét helyre, h 600. és kész is vagy. megmarad az eredeti is és egy kisebb, amit már ide fel tudsz tölteni.
remélem tudtam segíteni.

én is töltök mindjárt képeket. voltam ma brendonban és persze nem tudtam üresen eljönni.

Kép

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


és ez is megtetszett. mit szóltok hozzá???

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=-1

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogarka! köszi átküldtem!
kati! tetszenek a rucik, és a babakocsi is klassz szerintem! köszi a tájékoztatást!

nika! neked is!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!!!

Brita szupi babakocsijatitok vannak:))))))))

Virág TÜNEMÉNYES BENCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))

Kati én ajánlom ezt a tipusú kocsit...nagyon praktikus.........igaz ez se olcsó de minden benne van ebben az árban!!!!!!!!!!ha "rám" hallgaszt hasonlót veszel:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép
ilyen volt vagyis még minidg ilyen a babakocsi és hát a képen én volnék még nagy hassal :) kb két hónapom volt hátra :)

nika70
Salgótarján
 
 


nita: már megérte! elismerést kapni egy babakocsifuntóóóól!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: engem nagyon megfogott, ahogy tologattam, meg pakolászta rá a csaj a motyót.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bogárka, de aranyos vagy, köszönöm, nagy-nagy puszit küldök! :D

Brita, tök jó, hogy ennyi cuccod van, nekem van 2 gatyóm, 2 szoknyám és 2 felsőm, ezek közül 1 szoknya és nadrág már nem jó, marad a többi.

dike, egyetértek az előttem szólókkal. Anno úgy gondoltam, mindenből újat veszek, ez mára alaposan megváltozott: eszméletlen jó dolgokat vettem Lexinek bizományiban, sokkal olcsóbban. A babakocsira én személy szerint hamar ráunok, ezért én se adnék érte 35-nél többet, a 100 szerintem horror ár.
Nem is mondtam, de nem a baby merck kocsit fogom megvenni, hanem, persze használtan, graco quattro tour deluxe modellt. De nem most még. :wink:

Csillag, irigy vagyok a kilóid számára, könnyebben fogsz hazajönni, mint amivel teherbe estél. :oops:

kati, de szép ruhák! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, én is olyan graco babakocsit vettem most Gergőnek használtan. Nagy szerencsém volt, mert 25.000 Ft-ért találtam egyet itt Győrben. :)
A kilóimra ne legyél irigy... én nagyon vékonynak láttalak a múltkori fényképeden. Én nem kezdtem olyan kicsi súllyal a terhességet, mint Te. Egyébként tutira nem leszek könnyebb szülés után, mint teherbeesés előtt, mert egyáltalán nem vizesedek. A gyűrűim ugyanúgy lötyögnek az ujjaimon, mint máskor.

Kati, nekem is nagyon tetszik a babakocsi. Egy dolgot gondolj csak át mielőtt bármilyen kocsit is veszel, hogy milyen terepen fogod tologatni. Csak a kerekei miatt mondom. Ha városban, aszfalton, akkor ez a kerékfajta is OK, viszont ha egyenetlen a talaj, akkor nem nyerő.
A rucik csudahelyesek!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Rita, most láttam csak, hogy töltöttél fel képet Regiről! Annyira cukker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika, nekem is hasonló babakocsim volt Bencével és szerintem is tök praktikus. Én csak azért cseréltem most le, mert nálunk csak összecsukva fért el a házban és macerás volt az összecsukása... A mostaninál mindez csak egy mozdulat lesz. Meg ehhez az "újhoz" jobb a hordozó. (legalább is nekem könnyebbség lesz, hogy egy mozdulattal a kocsiba tudom majd tenni)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


beze: örülök, h írtál!!!
nálunk apa nagyon ragaszkodik az új kocsihoz. nagyon sajnálom én is a gracot, csak ma is fogtam,. irtó nehéz és nincs is lányos színben, sajnos!!!!
most nézem a vonalzódat, h te bogi vagy!!! lehet az én pocaklakómat is így fogjuk hívni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati, bizony, akartam is mondani, de kiment a fejemből, hiába, kismama agyam van. :oops:
Lányosban én se láttam.

Csillag, tök jó, hogy egyezik az ízlésünk. :D Én akkor is irigy vagyok, tudom, nem szép tőlem. :oops: Lexivel 15-öt szedtem fel, most jó, ha megáll 20-nál. Szégyellem... :( Bár a lábaimon látom, hogy vizesedek, hátha ez is közrejátszik. Igazából rajtam kívül senki se látja, de azért még szeretnék tetszeni a férjemnek... Na jó, nem nyavalygok tovább! :oops:
25ezerért nagyon jó áron volt. :D

Brita, tényleg csuda édes Regi, meg kell zabálni! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika ez Bergon ugye?.ugyan ilyen volt Máté első babakocsija csak sötét-világos kék kockás:)
Kati most irulok-pirulok............tényleg nagyon jó ez a fajta kocsi.......nem kell sportkocsit venned külön se mélykocsit..mert 3 az egyben van!!!!!!!!!!!!és reális áron:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: én most tartok1,5 kgnál és a karikagyűrűm elkezdett lötyögni az ujjamon!!!
én ma emelgettem, vagyis csak próbáltam emelni a gracot, de nem ment! te majd jól kicombosodsz, mire napi többször be-ki teszed a kocsiba. neked elfér a kisautód csomagtartójába? én, ahogy néztem lehet, h el sem férne az én fiestámban. csak elől.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, nem kaptam semmit!!

Majd visszaolvasok csajok! Puszi!
Vendég
 


csajok! nézitek ezeket az idióta sztárokat a tv2n? állatok, idióták...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, elfér az én kis Suzuki Altom csomagtartójában, kipróbáltam, sőt simán elfér mellette még a pelenkázótáska és 1-2 bevásárlótáska is. Tudom, hogy nem könnyű, de nem fogom naponta 5x ki- meg beemelgetni az autó csomagtartójába. Nem fogok minden nap elmenni itthonról, ez Bencénél is így volt. Az meg egyáltalán nem nehéz, hogy "átemeljem" a teraszajtó küszöbén. :D
Nekem egyébként azzal, amit Te néztél ki, az lenne a nehézség, hogy ha be akarom tenni az autóba, akkor a kemény mózes része tutira nem férne el a csomagtartóban. Nálad elfér? Nekem muszáj volt olyan kocsit keresnem, aminek minden "alkatrésze" befér a csomitartóba, mert nálam hátul lesz a két gyerkőc, elöl pedig szabadon akarom hagyni az anyós ülést, hogy ha Anyukám vagy valaki jön velem, akkor elférjünk. :)

Beze, én most is csak azt mondom, hogy ne aggódj a kilók miatt. Simán le fogod dobni magadról. Lexi után is sikerült, most is fog! És igenis tetszeni fogsz továbbra is a férjednek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: én csak a hordozós részt fogom vinni, vagy már a sportot. sztem a mózessel max csak anyósékhoz sétálunk át, vagy kiteszem a teraszra levegőzni, vagy ha megyünk valahova családostól(de fzra ezt leírni, de nagyon jó), akkor pedig apa kocsijával megyünk és akkor elfér mindenestől. még a szekrényét is berakhatom a pajero platóra!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajok, ha terhes leszek, igerjetek meg, hogy alapos felvilagositast kapok valakitol kocsi, mozes, gyerekules, meg anyamtyukja ugyben.
Vendég
 


Kati, nagyon jo ez a kocsi! Nagyon tetszi!!! Es nem is rossz arban sem, nem veszes! A rucik edesek, tetszik mind!!!!!

Beze, orulok, hogy irtal!!:):) Vigyazz Magadra!!!!
Vendég
 


bogi: olvass át gyorsan a másikba is!!!! történés vaaaaaan!!!!!juhééééééé!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogarka! megpróbáltam mégegyszer!

én nézem az őrülteket:)

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?