Haho:)
Tok jo, hogy a Facebookon mar 3 mappank van!!!
Aki kerte elkuldtem a jelszot aki keri meg jelezze es kuldom!!!!
En ma voltam a haziorvosnal kitoltetni egy papirt ami utan majd 6 honapig kapok penzt a baba szuletese utan.
Eddig minden egyes doki es UH tok mas idopontot irt es a haziorvosom a fejet vakargatta milyen idopontot irjon mert ez fontos az adminisztracio szempntjabol. Ugye itt 2 hettel a szules elottig dolgoznak es ha elobb elkezded kerheted, de akkor is csak 6 honapot fizetnek, majd tovabbi 3 honapot maradhatsz meg otthon ha akarsz de arra mar nincs semmi fizetes
Megvan a velemenyem errol a rendszerrol!Csak Irek a munkatarsaim es mikor mondtam nekik otthon 3 evig maradhatsz a babaval dobtak egy hatast!
Mindegy a lenyeg, hogy tullegyunk a szulesen es ujra hipp-hopp ki tudjak pattanni az agybol reggel es ne a hol a hasizmom, merre guruljak, hogy fel tudjak ulni musorszam legyen
A parom haverja felesege most szult, haaat .....
Kb 1 cm-re volt kitagulva, de mivel mar 2 nap eltelt a kiirt szulesi idopontja ota bementek a korhazba ahonnan haza akartak oket kuldeni de o kozolte, hogy o bizony nem megy haza.
A lenyeg, hogy ugye 3 napig semmi sem tortent erre mivel o nem akart hazamenni megcsaszaroztak....
Kislanya lett, jol vannak mind a ketten.
De en tuti otthon szeretnek lenni ameddig csak lehet minthogy napokig bamuljam a falat a korhazban es nem tortenik semmi!!!!
Lehet a szulesig ez meg valtozni fog de most igy erzem.
Mas. Otthon mikor megszultok a korhazban a baba rogton veletek van a szobaban allandoan?
Mert itt igen, es tiszta para vagyok, hogy szules utani elso ejszaka tobb anyuka egy teremben, gyerekek az agyak mellett.....mi lesz?
A parom tokre kiakadt, hogy le akarom passzolni a babat
de enm errol van szo csak felek mit csinalok valoszinu szules utan kipurcanva a babaval egyedul
A fonokom 3 honapja szult, csaszaroztak, es epp tegnap meselte, hogy meg nem is erezett semmit az epiduralis utan de a babat maris odaadtak a kezebe, de fogni sem tudta mert ugye nem erzett semmit.
A ferje maradt ejszakara es o vigyazott a picire amig o osszeszedte magat.
Megint mas. En a mostani pocaklakon kivul minimum meg szeretnek egyet
Hamar egyszer most megtapasztalom ezt az egesz szules temat talan a masodiknal mar felkeszultebben allok neki a dolgokhoz