Új privát üzeneted érkezett!

Kata: ez nagyszerű hír! :D Szerintem jó játék.

Jaj, elszámoltam magam fogügyileg, csak 6 db van Hangának és a 7. jön. :oops: Lehet siettetném a dolgot! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, milyen sok fogacska!!! :shock:
Figyi, megmérnéd nekem a sátor magasságát és az alagút átmérőjét? Köszike!

Zsófi, hű, tényleg fogzási (fogatlansági) rekord! :P

Kata, én is láttam azt az adást, amiben ez volt, sztem tuti jó (és nem csak fiúknak! ;) ). Én is gondoltam rá, hogy venni kéne a csajoknak, de akkor Apa tényleg kivágna, mint macskát sz.rni (Pedig a sátrat még el se mondtam neki :roll: :roll: :roll: :oops: ). Már nem férünk a játékoktól....
Örülök a jó hírnek, hogy rendben van a kissrác! ;)

Törpi, ja, kaja hajbakenése megy nálunk is, igyekszem még "frissiben" letörölni.

Fürdővíz-ivászat: Ajsika minden olyan játékot víz alá merít, amiben akár csak egy pici mélyedés / lyuk található, aztán abból szopikázza kifelé a vizet suttyomban... :roll: :roll: Ja, és képzeljétek, mindkét gyerek marékszámra eszi a szöszöket! :shock: Már naponta porszívózok náluk, nem tudom, honnan szedik elő mégis azt a rengeteg szöszt! És hiába vagyok ott egy centire tőlük, hopp, már be is kapták, mint a szotyit. Szerencsés esetben (ritkán) a szájuk széléig jut csak el (elvétik a célt), és akkor el tudom venni. Pedig már kezdtem örülni, hogy nem tömnek mindent gondolkodás nélkül a szájukba (csak kis gondolkodás után :lol: ).

Jó-jó, képek, tudom... :? :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: sátor magassága a legmagasabb ponton: 130cm, az alagút átmérője 46 cm.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Zsófi: van egy ismerősöm (együtt szültünk-jártunk a PIC-re), a kisfiúnak múlt hónapban indultak el a fogai, 1 hónap alatt 5 fog büszke tulajdonosa lett. Szóval ő sem kapkodta el, aztán meg jól belehúzott, Katának is kibújnak, lehet le is hagyja Benit. :wink:

Ma kicsit elaludtunk, negyed 9-kor ébredtem arra, hogy ba bababa ba.... :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Timi,éljen a sokáig alvás.Nálunk 2 átaludt éjszaka után ismét katasztrófa volt.Noémi ügyelt,éjfél után kezdte picivel,még a gép elött ültem,kapott enni,inni,bekentem az ínyét,de nagyon felébredt,és nem tudott viszaaludni csak 2 óra felé.Persze mert bevittem apához amíg a tápot megcsináltam,és ő aranyosan eljátszadozott addig vele,meg is lett az eredménye :evil:

De még most is alszanak,mondjuk én minden nap 3/4-9-kor keltem őket :D

Labkat,dejódejó :D
Szuper az autópálya is.

Letoltöttem végre huszadik próbálkozás után a maszkabált,most meg nem bírom kiírni dvd-re.Minden dvd-nél azt írja ki,hogy 0 a szabad terület,és 0 a felhasznált.Kár,ogy ilyen béna vagyok a géphez :oops:

Na megyek keltem őket...
Vendég
 


[quote="nyulasz"]m írta:nyulaszost meg nem bírom kiírni dvd-re.Minden dvd-nél azt írja ki,hogy 0 a szabad terület,és 0 a felhasznált.Kár,ogy ilyen béna vagyok a géphez :oops:

Nyulász asszem meg kellene formázni a lemezt

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hú de jó nektek ilyen későn kelők
nálunk mindig 7-kor ébresztő én azt hallom hogy lihegnek :lol:

Zsófi én is kérdeztem dokinéit foggal kapcsolatban, és csak annyit mondott, hogy az ő fiának 13 hósan jött ki az 1. foga,
és hogy az ő praxisában még nem volt fogatlan baba :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Ja ma megváltoztattam a rendet, lányok most nem fél 9-től alszanak, hanem 10-től (tízórai kaja után) kiváncsi vagyok mi lesz ma, mikor lesz a délutáni alvás? meg mikor lesz az ebéd :?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Kata, örülök a jó hírnek!!!!

Nyuszi, én már a mai nappal olyan boldog vagyok, hogy madarat velem fogatni, mert 7:50-kor keltünk :oops: (Emma is sírt hajnalban, az ölemben persze aludt tovább, így elég hosszú kínlódtatás után a hasamra vettem és velem aludt reggelig :roll: Érdekes, hogy Míra sem ébredt meg 7-kor, mint szokott).
Éjszakát sajnálom :( Remélem újra nyugodtak jönnek. Apát meg tessék kikapcsolni a szórakoztató üzemmódról éjszaka :wink:

Reunion, a két alvásos naphoz, ez szerintem teljesen jó. Nagyobbat fognak valószínű aludni így. Az esti lefekvés viszont lehet, hogy így kicsit kicsúszik :?

Tényleg, mikor is lesz óra átállítás? Már előre parázok. Tavaly olyan simán ment, de azért most már elég nagylányok, nem lesz olyan zökkenőmentes, attól tartok. 7 helyett 6-kor fogunk kelni? Jaj ne! Mert többször is tapasztaltam már, hogy hiába fekszenek később, épp úgy fenn vannak 7-kor, vagy előbb. :( :?

Zsófi, ja, tesóm is 13 hónaposan növeszetette ki az első fogát. És egész normális lett. Már amennyire ez az én családomban lehetséges :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: nálunk is apa folyton felkelti a már szundizni vágyót és persze, hogy a nagy kacagásokban felpörög valamelyik. Esti táp közben nem győzök rászólni, hogy kapcsolja már ki magát és inkább az etetésre koncentráljon, mert Alexa nálam már rég megette, aludna, mire Hangával ők vígan elröhigcsélnek, a táp meg nem fogy az üvegből. :twisted:

Ja, apa tegnap bebábozódott a kedvetekért (meg persze a maga szórakoztatására), de azért szégyenlős és szerényen adta elő:

Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, apa teljesen kész!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Olvasgatok szorgosan, írásra már nem futja.

Timi!
Párodnak jól áll a piros. :lol:
vovanda
 
 


sziasztok!

Jöttem kicsit zugolvasni, meg képeket nézni!! olyan édesek a gyerekek, de rakjatok többet is :)

Törpi! hova jártok csicsergőre? gyermekek háza? mi is jártunk, de Gergő full unta magát, így nem járunk oda.
viszont tornára imádnak járni! lenne kedvetek nektek is eljönni? Haliban van. sztem nagyon jó.

nah mentem is, szóval sok képet kérek :)

zsuzska80
Szombathely
 
 


Timi, nekem beszélgető sátrat adtak a boltban :lol:

Vanda, épp kezdtelek hiányolni. Na meg azért is eszembe jutottál, mert anno azzal bíztattál, hogy egy év, mire a mellek regenerálódnak szoptatás befejezése után. Nos, nekem november végén jár le a garanciális idő, és sajnos nem hinném, hogy ez a másfél hónap sok változást fog hozni :(
Nem ismer senki olyan plasztikai sebészt, aki ikres anyukákkal jó fej akar lenni, és ingyen, avagy potom pénzért "segít"? :wink: Vagy Ti olyan jól tudtok nyomozni, nem akad valaki rá egy ilyen jótevőre? :wink: :wink:

Zsuzska, szia!!!! Mi a Humán Civil Házba járunk, az közelebb van, de ha jól tudom, ugyanaz a csaj tartja Szombathelyen mindenütt. Enyémek egyenlőre nagyon élvezik, még újdonság nekik. Biztos egyszer majd kinövünk belőle. Torna nem lenne még nekünk korai szerinted? Olyan kajlák és fegyelmezhetetlenek még. Na meg a Csicsergős csaj mozdulatait sem követi Emma, csak Míra próbálkozik utánozni.

Jaj, szétesik a sátor, lehet, hogy nem az én két gyerekemnek találták ki, hanem olyanoknak, akik jobbak???? :shock: :shock: Dumálásból durva bunyó lett. Most meg árulkodás anyának. Azt a Kisjúdás formáját ennek a csajnak!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: a mi sátrunk is felborult, megrogyott, mert rángatják, de ezért van anya meg apa, majd ők összerakják. :lol: A mi sátrunk morogni is tud. :lol: Nekem a mellem helyrejött, vagyis nem lóg jobban, mint terhesség előtt, de én ugye nem is szoptattam annyit. A hasamat viszont szívesen adnám segítő szándékkal megáldott ám csöppet sem anyagias sebész kezére, de sajna szerintem ilyen nem létezik. Olyan tuti nem, aki csupán szívjóságból-kedvességből, hálálkodó mosolyért ragadna szikét. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi, nálatok sokkal fiatalabbak járnak, mi már idősek vagyunk, ugye ez 3 éves korig van, és ebben a korban már sokan bölcsiznek!
de itt az van, hogy nincs rend és fegyelem, hanem mindenki megy amerre lát :) sztem egyszer érdemes lenne eljönni, aztán majd meglátod.

Hétfőn meg csütin van fél 10től, 1200 Ft egy óra a két gyereknek!

zsuzska80
Szombathely
 
 


Timi, meddig szoptattál? Na meg nekem előtte nem volt túl nagy, de a két gyereknek elegendő tejjel feltöltve haaaaaatalmasak lettek. Aztán mikor újra eljött az aszály.... :( A tartalom kiürült, zsír nem jött vissza, pedig nem fogyózom, sőt, viszont a bödön nem ment össze többé :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: 2,5 hónapig sajna és addíg is napi max.1-szeri adag jött össze a két gyereknek, de lehet, hogy sokat is mondtam ezzel. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szerintem nézzetek utána, mert lehet ikrek után a mellet is plasztikázzák Tb támogatással! Hasat tutira!

Egyébként én még ugye szoptatok, de már negyedik gyereket, és még mindig nem tudom milyen lesz az üres bödöny... :roll:

Kata
labkat
 
 


Kata: én úgy tudom, hogy hasat sem, csak ha orvosilag indokolt, pl.: sérv van. A megnyúlt bőrrel nem foglalkoznak csak jó pénzért. :(

Ha még egyszer az életben nekem délután 5-kor jut eszembe almáspitét sütni, valaki üssön le! Hulla fáradt vagyok.

Vanda: kaálisban olvastam a bölcsit. Hurrá-hurrá! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpike!
Azt írtam, LEGALÁBB 1 év. Enyém cickó még mostanában is kupálódott kicsit. Türelem.

Has: szét van csúszva a hasizmom, a bőröm meg csíkos és megnyúlt. Torna sokat segített, de bevallom, én nyuszi vagyok, mert ha megnyerném a lottó 5öst, akkor sem biztos, hogy műttetném.

Timi!
Köszi, örülök én is (többiek: hivatalosan is felvették a miniket bölcsibe).
vovanda
 
 


Éljen a bölcsi már mi is jeletkeztünk hátha felveszik őket 2012-ben :?

Lányok múltkor valaki említette az in the night garden mesét ugye melyik BBC csatornán van ?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Vanda: nekem nem csíkos, csak lóg+ olyan, mintha egy hordó lenne és nem segít Réka 20 perc hasizma sem, amit egyébként minden nap lenyomok simán. :( Na, ez az amin csak a szike segítene-szerintem. Na, meg a koplalás, de imádok enni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali,sikerült ideérnem :lol: De mindárt zavar apa a gé alöl,csak gyorsan...

Óraátállítás október utolsó hétvégéjén.

Timi,apa :lol: :lol: :lol:
küldjél nekünk is pitét :D Már ha apát nem engedted a közelébe :lol:

Reunion,és formázni hogyan kell? :oops: hűdeciki

Vanda,éljen!És mikortól?

Cicik nekem is ajaj :evil: poci legalább rendben.

Zsuzska,na végre egy jó időpont,mi tudnánk menni,csak messze van.

Bocsi,léptem.
Vendég
 


Vanda: szupi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Jól sikerült este ez a mondatom :lol:

[quote="nyulasz"]H írta:nyulaszali,sikerült ideérnem :lol: De mindárt zavar apa a gé alöl,csak gyorsan...
Vendég
 


Nyulasz: le se tagadhatod, h gyorsan volt :lol: :lol: de érthetö volt semmi gond :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: vissza kellett olvasnom, mert nekem fel sem tűnt, hogy elírtad kissé. :lol: Pite még van, másfél adagot sütöttem, küldöm, de ha nem ér oda akár jöhettek is! :wink:

Ma 8.25-kor ébredtem. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Január 14én kezdünk. Izgulok, mint állat. :D
vovanda
 
 


Sziasztok!

Gergőnek van egy kis hőemelkedése. Bízom benne, hogy itt meg is állunk. Végül is már jó ideje taknyosak!

Ma tündérke háziasszony szeretnék lenni. Közben átalakítok egy szoknyát helyi viseletűvé Johinak a holnapi szüreti ovis mulatságra. Remélem bele tudom préselni a napirendbe, és Gergő nem lesz nagyon nyügyi.

Most tündérkék voltak, mert alvás idő van, és a hője miatt Gergőt nem akartam levegőztetni, hát beraktam őket az ágyukba. Elaludtak egyedül :) Remélem alszanak legalább egy órát bent, kint többet is szoktak, de jó lenne, ha bent is menne már az alvás, lassan jön a baromi hideg, és a kocsi is egyre szűkebb!

Jók legyetek ma!!!

Kata
labkat
 
 


Zsófi: én napjában legalább 5x állítom újra a sátrat, mert szétszedik. :shock: Kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi!
Effektíve beiratkozni nem lehet előre, max. a kis füzetbe ír be a bölcsivezető. A szeptemberi kezdéshez március-áprilisban kell jelentkezni, adnak egy vagon papírt, kitöltöd, és reménykedsz, hogy fel is veszik a gyereket. Engem a januári kezdéssel szeptemberre hívtak vissza, akkor kaptam papírokat, annyit mondott a vezetőnő, hogy várhatóan tudja őket fogadni. A papírt sem adta volna ide, ha nincs hely. De nekem szerencsém van, elég tűrhető a bölcsihelyzet nálunk.
Szóval érdemes hamar érdeklődni.

Cici: valamennyi zsírszövet visszaépül, változó, hogy mennyi.
vovanda
 
 


Vanda, örülök, hogy sikerült a miniket elhelyezni. Azért majd írj nekünk róla, hogyan viselik.
Bölcsi helyzet nálunk nem ennyire jó, érdemes majdhogynem egy évvel előbb jelentkezni, mint ahogy kezdeni szeretnénk. Pl. én már nyár elején beadtam a jelentkezést 2011 szeptemberi kezdésre, és bizony nem voltam korai, ahogy a vezető néni mondta.
Mellesleg sokat jár az agyam mostanában a témán; mi van akkor, ha nem a régi helyemre megyek vissza, és a gyerkőcök a kezdetekben sokat betegeskednek? Ezt egy régi munkahely sem tolerálja jól, nem hogy egy új. Ezen Vanda, Te nem parázol még? Vagy én vagyok nagyon negatív? Bár tudom, Te a régi helyedre mész vissza, de gondolom ott sem örülnek annak, ha sokat vagy táppénzen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Valszeg új főnök lesz, mire visszamegyek, szóval kb. új lesz minden. :D Egyébként én azért nem parázok, mert egy gyerekkel már álltam vissza dolgozni, új helyre, tudom milyen. Meg voltam egyedülálló anya is. 8)
Egyébként nálam borzasztóan egyszerű a képlet. amennyire lehet, én vagy a párom leszünk itthon, és a dupla gyesem meg elmegy bébiszitterre. Balura is vigyázott betegen szitter, nem mondom, hogy tökéletes megoldás, de lehetne rosszabb.
Egyébként meg ha izgatja a fantáziátokat, milyen ikreket bölcsibe szoktatni, meg melózni, akkor januártól lehet olvasni az erről szóló "naplómat" a Bezzeganyán (a Poronty utóda, http://bezzeganya.postr.hu/ ) :D
vovanda
 
 


Vanda, ez tök jó! Azért emlékeztess akkor újra, mert amilyen szita az agyam..., pedig nagyon érdekelne!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nah Törpi holnap torna? :)
Nyulasz, gyertek Ti is, de időben el kell induljatok :) :lol:

Bölcsi: egy évesek voltak, beírattuk őket, most nyáron szóltak, hogy szept-től vihetjük. semmi értelme nem volt már, nemsokára úgyis ovi :) de megváltozott a rendje a bölcsibe adásnak.
Én egyébként parázok, mi lesz ha betegek lesznek, hisz nincs senki felvigyázó. de lehet én is csak negatív vagyok! :roll: :roll: mindegy ezen nem agyalok, egyelőre szokjanak be. Aztán lesz majd valami.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Jesszusom, Timi, de megijedtem attól a nagy piros kukactól! :lol: :lol: :lol: Hú és még akartam vmit kérdezni a sátorról, de nekem is szita-szita... :?

Micsoda tündérháziasszonyok vannak itt a topikon! (Kata, Timi)! :lol:

Kíváncsi leszek én is majd a cicimre szoptatás után... Sajnos nem sok jót remélek... (és Apa se..) :( Hasam viszonylag okés, bár nem tudom, hogy fog kinézni, ha ledobok (még) pár kilót.. :roll: .

Fotók jönnek majd, csak lassan (már letöltöttem őket a gépre. Már csak kicsinyíteni és feltölteni kell :D Talán a kövi szülinapjukra sikerül is végre... :? )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Hali,

Olvasni megint nincs időm,de azért panaszkodni szeretnék egy kicsit.

Pár napja raktuk el a pórszívót a helére,hogy végre-vége a takonykórnak.Erre tegnapelött kicsi köhögés Noéminek.Tegnap már az orra is hozzá,ma már sokat köhögött,és tiszta takony.

délután hasmenés,de csak kevés.Majd a fürdővízbe egy nagy puki,meg megint egy kis hasmenés,pont kivettük a Bazsit elötte.

Este táp után játszottak az ágyunkban,Noémire rájött a köhögés,aminek hányás lett a vége,még az ebédből is volt benne,minden kijött....az ágyunkba,meg a ruhámra,és Noémi ruhájára.Ezzel egyidőben elkezdte a bal fülét piszkálni.

Enni már nem akart,így leraktam üres pocival fél10-kor.Talán 1 órát aludt,és nagy sírásra mentünk be.A fülében turkált egyfolytában.Adtam neki egy fájdalomcsillapító kúpot,láza nem volt szerencsére,de a sírást nem akarta abbahagyni.Próbáltam,hogy a cseresznyemag párnát megmelegítettem,és a fülére raktam,de a sírás csak rosszabb lett.Aztán aloe vera first-ből csepegtettünk a fülébe,elvileg jó,remélem nem csináltunk belőle gondot.Aztán bevágott 200ml tápot,leraktam aludni.Egyenlőre még alszik,de ha megint megébred,akkor felhívom az ügyeletet.

Dokibácsinkat meg holnap mindenképp kihívom,ma este fél8-kor már beszéltünk,mert akartam éjszakára adni neki rinathiol köhögéscsillapítót,de csak 30 hós kortól írja,így inkább felhívtam.

Na megyek,hátha tudok még aludni valamennyit,majd holnap olvasok,ha lesz időm.
Vendég
 


Nyulasz: ez rosszul hangzik! Szegény Noémi! :( Jobbulást! Majd írj, ha tudsz, hogy mit mondotta doki és mi a helyzet!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: jobbulást!!! köhögésre stodal??? mi azt szoktuk mert homeos simán mehet ekkoráknak is :wink: remélem nem lesz nagy fülesbaj :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi, ezek nagyon nem jó hírek! Hogyan alakult az éjszakátok? Volt már a doki bácsi? Sok-sok gyógypuszit küldünk Noncsinak, majd jelentkezz, ha tudsz. :(

Zsófi, Benyus nagyon ügyes!!!!

Zsuzska, látom Neked sincs segítséged. De az igazság az, hogy én nem is akarom ilyenkor másra hagyni őket. Tudom, a muszáj nagy úr, de akkor is, olyan szörnyű érzés....

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Köszi lányok,egész jó Noémi kedve,éjszaka sokat köhögött,de nem kelt fel már éjfél után.

11-kor jön dokibácsi,talán fülike se vészes,ma alig nyúlkál hozzá.Viszont köhög nagyon,és tiszta takony.

Enni viszont semmit se akar,de játszik.

Majd írok mit mondott a doki.
Vendég
 


Nyuszi!
Fülét ne melegítsd orvosi ukáz nélkül, előfordulhat, hogy ront rajta. Lehet, hogy csak a takony feszítette, nálunk szerencsére az ilyet egy alapos orrszívás meg szokta oldani. Meg Otosporin fülcsepp van mindig itthon, van benne fájdalomcsillapító is, Balunak kellett párszor, kisugárzott a fülére a torokfájás. És jobbulást!

Zsófi!
Jövő héten értekezünk a vezetőnővel, hogy mikortól, és hogyan járunk be. Balunál csak a 2 hét beszoktatás volt, most ráérősebb lesz a dolog.
vovanda
 
 


Zsófi: volt sátorállítás? Kanapé-hadművelet ismerős, Hanga ugyanezt csinálja. Játék odatol, felmászik, rámol, lefelé már többnyire okosan jön, már amikor hajlandó lejönni, mert ott fönt sokkal bulibb az élet. :wink:

Nyulasz: mi a helyzet?

Hanga babám ma roppant hisztis és lövésem sincs, hogy mi baja. És a változatosság kedvéért egyedül vagyok velük, bár egy szavam sem lehet, mert délelőtt anyós volt velük. Lehet, hogy estére is áthívom a fürdetéshez, ha már úgyis ajánlkozott.

Délelőtt megvettük a saját karácsonyi ajándékunkat. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Gergő este belázasodott. Már megint mi lehet ez... Ma jól van, nem volt még láza. Bízok benne hogy este sem lesz. Megint iszom a szoptatós teákat, hogy még több tejem legyen, nekik meg erősödjön az immunjuk, mert jó lenne ha nem lenne ennyire gyenge, és nem nyalnának be minden vírust.

Vanda: hát én nem is tudom hogy mit kezdenék egyedül anyámék nélkül, ha munkába kéne állnom. Hát sok sikert, és remélem jól alakulnak majd a dolgok. A bezzeganya tetszik, ha jut rá időm, olvasom a bejegyzéseket, tán még regisztrálok is... Talán!

Nyuszi: sajnálom a betegséget. :( Volt doki bácsi???

Kata
labkat
 
 


Nyulasz, sajnálom szegény Noémit. gyógypuszik az édes kis kobakjára.

Timi: mi az ajándék??? (elmondhatod, már úgyse lesz meglepi :lol: )

A Corában mától akciós a FP tanuló kutyus (7590-).
http://szuletesnap.cora.hu/katalogus/oldal/3/

meg Siesta cipők, 25-ös mérettől.

Kata, még neked meg azt akartam írni, hogy a Marie Claire újságnak van vmi pályázata nőknek, akiknek vannak ötleteik saját vállalkozáshoz. Nem tudom, mennyit lehet nyerni, de gondoltam szólok, a varrogatáshoz jól jönne egy kis tőke, nem? ;)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi: látom nektek is bejött a sátor! Milyen nagyok a gyerekek! :shock: Vagy csak nekem tűnik úgy? Az biztos, hogy az enyémeknél jóval hosszabbak!

Rana: futópad. :oops:

Kata: jobbulást Gergőnek!

Reggel olyan jót nevettünk! Már régóta utánozzák a szomszéd kutyát a csajok és most már nekünk is "visszaugatnak". Reggeli ébresztő duma közben apjuk átugatott, majd némi mély csend után Alexa a kis vékony hangján visszaugatott. Hanga már bégetni is tud, meg sziszeg, ha megkérdezem mit mond a kígyó.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,király a sátor :D nagyon cuki a csapat :lol:

Na,nekünk csak egy kis megfázás van,fülecske nem vészes,azért kap cseppet,meg adhatom az aloe first-öt,aki tudja hogyan kell adagolni,segítsen.

Labkat,jajj.jobbulást nektek is.A fene ezekbe a nyavajákba :evil:

Megyek gyorsan receptet tölteni,mert jön apa haza,és megy a gyogyszertárba.

Kértem éjszakára köhögéscsillapítót is.
Vendég
 


Timi,ugatás,sziszegés :lol: nálunk is néha tanyasi hangulat van,mondanak ezek mindent :lol:
Vendég
 


Zsófi: enyémek is 74-eset hordanak, de még bőven jó rájuk. Nemsokára úgyis hivatalos mérés lesz, majd kiderül ki mekkora! :wink:

Nyulasz: ja tanya, néha kész csorda, főleg, amikor elveszem a rácsot este a lépcsőnél és elindulnak egymás után négykézláb a fürdőbe-vonul a csorda dagonyázni. :lol:

Hanga ma egész délután tutult, le kellett raknom aludni most is-fürdés előtt. Nem sokára keltem. Nem tudom mi lesz itt este, de sok jót nem jósolok magamnak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?