Új privát üzeneted érkezett!

ANa, tessék abbahagyni ezt a gondolatmenetet!
Én most voltam 37. Nem vagy lekésve semmiről. Ha csak 20-25 éves koráig élek is (tuti, hogy nem ,mert kemény vagyok, mint a vídia) akkor is elindítom az életben és felnőtt korában meg már majd boldogul nélkülem is.
Úgyhogy ez hülyeség. Neked is össze fog jönni. Irgumburgum
Vendég
 


Letti! Biztos igazad van, de mivel már van egy gyerekem, sokszor gondolom úgy hogy de jó is lenne visszapörgetni az időt. Mert szegény gyermekem megfosztottam egy testvértől, bár Ő nem panaszkodik,de szeretne még kistesót. Istenem,hogy akkor miért nem érzetem hiányát?!?!?!? De hát ez van. Jó szomorúra sikerült, pedig happy vagyok, mert tele vagyok reménnyel. Küldjétek, legalább napont 1* a szurkokat.

Kép

Kép
anabana
 
 


Ana,
Nem teszel fel görbét????
Én küldök szurkokat mindig!
Vendég
 

 
 

Letti! Én már írtam, hogy nagyon régen nem vezetek görbét. Mindig később követte a pe-t a hőemelkedés , csak idegesített. Bár most reggel megmértem, mert ebben a hóban sokáig nyitott volt a méhszáj, és még most pe után sem olyan kemény mint szokott lenni. De már túlvagyok rajta.37.8 volt reggel.

Azért remélem hamarosan olyan örömtáncot járhatok mint a télapóm a rénnel. :lol: :lol:

Már nagyon készülünk a karira. úgy döntöttünk az idén lila ezüst lesz a fa. Mindig aktuális színűre csomagolom a gömböket,mert eredetileg piros és arany van. Így nem kell mindig venni. MEG készítünk még hozzá díszeket. Most lila hópihéket horgolok,már van 6, meg lila koricipőket, és kiscsengőket is fogok. Zseníliadrótból persze lila, violinkulcsot hajtogatunk. Már alig várom!!! Azt viszont sajnálom, hogy van egy csomó arany angyalkám meg rénszarvasom, azokat nem tudom feltenni. :cry: :cry:

Kép

Kép
anabana
 
 


Leti: azért pityeregtem mert éreztem hogy a jobb cicimbe nem annyi tej van nem úgy feszül mint előtte akkorák voltak hogy csak na a 7végén....

Ana: na, maradj már, kolleganőm 40 éves és most 9 hetes terhes a 3. gyerekkel!!!! Se nem vagy öreg se nem kell azon rágódni hogy meddig nevelheted, lesz baba és te meg úgyis szuper anyuci vagy!!

Chris: csudiszép pocóóóó :))) várom már mikor bújik ki a drága!

Kinga: megnyugszom ám, most evett, bár elsőre a kevés tejes ciciből majd kicsit a másikból mert nyühizett, most meg aluszik :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


Maccs! Egész nap eszembe volt amit az oviról írtál! Mélyen elkeserített!
Elkeserítő és felháborító! Emiatt fogalmazódott meg bennem az alábbi:


Kedves Orbán Viktor és Politikus társai!

Itt kezdődik a válság! Ha már az utódoknak nem tudunk enni adni, az a válság, és nem az hogy a bankoknak adót kell fizetni. A következő Orbán csomag sem a gyereknek kedvez. Ha a szolgáltatóktól és kereskedelmi cégektől ekkora adót fognak szedni, majd továbbszámlázzák ránk, kis fogyasztókra. Ugye a mi védelmünk érdekében nem hoznak törvényt? Pedig minden nap dolgozunk és mégsem elég a fizetésünk a kiadásokra. Lassan már otthon sem lesz mit adni a gyereknek, nem csak az állami intézet szegény!


Önző, burzsuj, .......... egy bagázs, mind aki a parlamentben dolgozik.Ők miért érdemelnek minimálbérnél több fizetést! Én miért nem érdemlek annyit ami nekik jár? Hisz én is dolgozok annyit mint ők, sőt én még legalább nem hordok össze sok hülyeséget. Az én adómból kapnak fizetést, azért a munkáért, amit én évtizedek óta értékelhetetlennek tartok. Bocsánat, de ez van!


NA EZT JÓL MEG ASZONDTAM!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Ana

Sajnos igazad van! Nálunk már évek óta bevált szokás a kezdőcsomag minden évben: Szalvéta, wc papír,zsepi,fogkrém,fogkefe,folyékony szappan. Aztán minden hónapban mást kérünk,mert nem tudnánk megvenni,rengeteg fogy belőle! Ezzel nincs is gond,de ezt meg kell ám szavaztatni az első szülőin,hogy vállalják-e a szülők,mert még ágyneműt is az ovinal kéne biztosítani+mosni! Nálunk aláírással jelzik a beleegyezést és így nincsen gond. Gyümölcsöt is lehet hozni és szerencsére sokat hoznak is,de nem kötelező semmi sem. Aki nem hoz be valamit,az nem hozza. Nem szólhatunk érte. És nem is szoktuk említeni,mert mindenkinek megvan az oka,hogy miért nem!
Most lesz a Dömötör-napi vásár nálunk,az arról szól,hogy 2 másik ovi gyerekei is eljönnek vendégségbe,vannak állomások,ahol feladatot teljesítenek,amiért ajándék jár,amit mi felnőttek csinálunk meg! Hozzáteszem rohadt sok túlóra árán,ingyen!!!!
Ma megyek én is és hozok haza,aztán itthon csinálom,mert szegények nem bírják,nekem meg van időm rá!
De annyira jó látni az örömüket! Megéri ennyit dolgozni értük! Ez a különbség egy falusi meg egy városi ovi közt,mert ott nincs semmi ilyesmi! Mi meg áldozunk rá időt! Ne arról szóljon már,hogy csak leadja anyuka a gyereket,aztán délután felveszi! Legalább tanulnak is valamit! Mert van mese,tánc közben!

Kép
Kép
k_inga
 
 


SZiasztok lanyok.
En uj vagyk ezen a forumon, es az vezerelt el engem ide, hogy tegnap volt a laparoszkopiam, ahol megallapitottak hogy endometriozisom van. Elotte meg agy MR-en megallapitottak hogy prolaktinomam van, azaz nem rakos daganat az agyban, ami prolactint termel.. tul sokat. szoval csak a kerdesem az lenne, hogy tudjatok-e hogy melyik forumon kaphatnek errol segitseget es hogy ismertek e valakit akinek hasonlo problemai vannak. Elore is koszi a valaszt! Eny
pencsi
 
 


Köszi a poci dicsit :D

Kinga:3182 gr ra mondták pénteken. :D

Ana: Nem elkeseredni,naná,hogy neked is mielőbb lesz ilyen :D :D

Mares: Én is várom már,hogy kibújjon,egyre jobban félek....

Most voltam védőnéninél,ő azt mondta lehet,hogy már jövő héten meglesz.De miért,azt nem tudom.Már vannak összehúzódásaim.Legutóbb a kocsiban jött rám hazafelé.Na,az húzós volt.
Csinált vizelettesztet,ami eddig mindig rendben volt,most azt mutatta,hogy sűrű a vérem,tehát keveset iszok.Ez nem igaz,mert napi 3-4 liter vizet iszom,sót meg alig fogyasztok.Érdekes,most ennél is többet kell innom,csak nem tudom,hogyan....

Szia Pencsi!

Üdv.itt nálunk.Sajnos nem tudom,mi az endometriózis. :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsba, mert most értem haza takarításból, aztán rohanok gyerekekért.

Mares, nem elkeseredni!!! Attól, hogy nem feszül a cici, mint az elején, még van benne elég tej. A legjobb fokmérő a nyugodtan alvó baba. Az elején még a pocakjuk is kisebb. Mindkét ciciből egy szopi alatt felváltva szoptass! Laktoherbtől nem fájt Eni hasa (persze én ittam), továbbá ajánlom az Urtica urens 5ch homeós bogyót. Az első napon napi 3X5 szem, második napon 2x5, harmadik napon 1x5 és aztán én naponta hol 1x5, hol 2x5 szemet vettem be. Van, hogy megcsappan a tej, de akkor a baba többször kér enni, és újra visszaáll a mennyiség. Ha stresszelsz, az apasztó, úgyhogy csak NYUGIIIII!!!
Cuki szépség a kisfiad!

Ja, tej és tej között is van különbség, van, akinek táplálóbb, van, akinek nem, nyilván, az utóbbi jobban fogy, mert nagyobb mennyiségtől lakik jól a gyerek.

Chirs, nagyon gyönyörű szép a pocakod!!! Sok rádgondolás! Drukkolok, és csak mértékkel izgulj :):):) Pussz

Ana, meglesz az a BABA!

maccs01
 
 


Halihó!

Most estem haza,anyuéknál voltam. Megint ott a kislány. Átnéztema füzeteit. Esküszöm könnyesre röhögtem magam! Helyesírás:
zölcség, meg etett hetem, cégla, mocceres, szülletthetne meg és ilyen hasonló nyalánkságok! Nagyon tetszett!
Mondjuk azt hozzáteszem,hogy a hibái fele nincsen kijavítva!!!!! Mert tanító néni nem vette észre,tehát nem feltétlenüla gyereka hibás! 10 gyerek van az osztályában basszus,régem 30-an voltunk,meg sok helyen most is! Ez meg bele akar szakadni! A napiban meg megint nem volt kész a lecke,anyuval tanul. Akkor minek jár? Ez esküszöm csak gyerekmegőrzőnek jó! Mellesleg az anyósom a tanítónénije és eddig Adél imádta,de mostanában csak rosszat mond róla, de tőle függetlenüla többi kisgyerek is csak panaszkodik rá,hogy nem magyaráz el semmit kétszer,ha érted jó,ha nem akkor egyest ad!
A takarítónő meg megkérdezte,hogy milyen az unokája és hogy gyakran látja-e,mire közölte,hogy neki untig elég ez a sok hülyegyereka suliban,nincs energiája az unokára,ha hozzák jó,de elég is ennyi!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga! Ki ez a kislány nektek? Jó pofa tényleg az anyósod! :)

Pencsi! Itt a fórumon nincs senkinek ilyen problémája. De azt nem tudom hogy melyik fórumon vannak hasonló esetek. Kaptál valamit a problémádra? Gyógyszer? Amúgy szívesen fogadjuk ha megosztod velünk a problémáidat. Lehet segíteni nem tudunk, de meghallgatunk és drukkolunk a babához!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Kinga, ez az a "Drágalátos, Kedves" ANYÓSOD?
Ez alapban ilyen tukó? 10 gyerek? Az tényleg nem sok!
Olyan undorító dolgok vannak úton-útfélen! Az ilyenektől inkább ne tanulna az ember semmit! Mindenki jobban járna. Ő is foglalkozhatna az unokájával...Ment volna ööööööööö nemistudomminek!
Vendég
 


Pencsi, én hallottam már az endometriózisról, de nem tudnám felidézni, azt tudom, hogy a gyógyítása nem egyszerű, ugye? VAlami visszamaradt göcsök azok, vagy valami milyen rémlik! ÉN se tudok semmit, de talán NIKI! Ő eüs!
Vendég
 


Lányok, mikor kezdődik a 3. trimeszter? Ahogy elhagyom a 27. hetet?
Vendég
 


Ana

Anyukám unokatesójának a kislánya,de olyan szoros a viszonyunk,hogy ő nálunk élte le a fél életét. Késői gyerek,mert a nővére 13, a bátyja 16 volt mikor született. Nővére nyúlszájjal született,így a mai napig folyamatosan kontrollra járnak. műtételfogpótlás,szájpadlás beépítés... Szóval szegény sokat küzd az egészségéért. Anyuka vagy apuka ment vele Pestre álandóan. Apjának van egy cége,így rengeteget dolgozik,már mindenki ott melózik egyébként a családban,anyukája is.
Volt,hogy pizsamában,takaróba tekerve hozták reggel fél 6-kor,mert akkor indultak orvoshoz a tesójával. Meg nálunk volt 1 hétig 1 évesen,míg az anyjáék kijöttek értünk Németországba,mert ott nyaraltunka tesójávala keresztanyámnál. Addig anyu vigyázott rá. De rá se füttyenett soha,mindenkivel elvan/elvolt. Amióta tud beszélni Apukámat Papának hívja és kijavít mindenkit,aki rá akarja vezetni,hogy nem is a papája. A nagypapája sajnos lebénult mielőtt ő született és nem tudott beszélni,talán apuban látta a papa formát. Mamája volt, sőt az én nagyimat is sajátjaként említi a mai napig.
Ha megkérdezte egy idegen,akkor elmondta,hogy neki van 1 apukája, 2 anyukája, 1 papája, 3 mamája és 4 tesója. Na ilyenkor néztek érdekesen,mert Apu papa,anyám Mááti és az Apa meg a Papa egyidősek.
Kicsit kacifántos a gyerek,de már nagy és megérti,hogy felesleges másnak magyarázkodnia,röviden közli,hogy neki igazából 2 szerető családja van és nagyon szerencsés,mert más gyereknek egy sincsen.

Nekünk meg olyan jó,hogy van! Nagyon szeretjük,a feneke ki van nyalva,mindennel kényezteti mindenki,mert ő a kicsi. Tényleg olyan is,mintha a tesónk lenne.

Most kétségbe is esett,mikor terhes lettem,mert kijött rajta a féltékenység,megijedt,hogy őt már nem fogjuk szeretni,de aztán beszéltünk vele,mindenbe belevonjuk és nagyon várja Bencét!

Apu kitalálta,hogy az otthoni szobám lesz a játszós szoba az unokáknak és most nagyon lelkes,hordja le a kedvenc játékait, hogy majd azokkal játszanak a Bencével.

Egy igazi kis tündér, csak az a francos iskola ne lenne! :D



Ja,barátnőm ma hajnalban megszült, hízott több mint 25 kg-t! :shock:
Mondjuk baromi vizes is volt a 3. hónaptól. Kisfiút akart és a természetgyógyász azt is jósolt neki,annak ellenére,hogy uh-n kétszer kislányt mondtak. Szóval reggel megszületett Diána Zsófia kerek 3 kg-mal!
Ahhoz képest nem nagy gyerek! De egészséges és ez a lényeg!

Kép
Kép
k_inga
 
 


GYerekek, hallottátok ezt a magánnyugdíj pénztár ügyet???????? Hát én úgy fel vagyok háborodva! 1 évig amit utánunk fizetnek, egyszerűen nem utalja át az APEH a pénztáraknak, megy az államkasszába! Beszarás!
Vendég
 


Igen Letti

Ez az anyósom! Sintérnek jobb lenne az tény! Gyűlöli az összes munkatársa,mert folyamatosan lopással gyanusítja őket!
Paranoiás az fix!
Tiszta ökör!
Nem csoda,hogy utálom!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Letti! Erről az Orbán csomagról beszéltem feljebb. De valami olyasmi hogy az állam elismeri. Még én sem értem, hogy hogyan írja jóvá ezt az összeget. Vagy ezt a részt az államiba számolja? Talán. Marhák! A magán viszont örökölhető és ez megint a gyerekemtől veszi el. Mindig a gyerekek sérülnek. A hócipő tele van az országgal. Érdemes innen elmenni. Miért nem mondanak ők le a jövedelmük 50%-áról, még úgy is többszöröse lenne a jövedelmük az enyémnek. Tudod mit Letti! Megérdemeljük,mert nem teszünk ellene semmit, mindenbe beletörődik a MAGYAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ha ez így van, miért ne tennék meg velünk!?

Mi is az endometriózis? Ebben a betegségben a méh belsejét képző szövet (endométrium) beágyazódik a méhen kívül. Legtöbbször a méh körül a nemi szervekben, mint például a petefészekben. Ritka esetekben a belekbe és a májba is beágyazódhat. Normális körülmények között ez a szövet csak a méhben található és havonta, a hormonok hatására, megvastagszik és lehámlik. Ha ez a szövet a testben máshol található, ugyanez a folyamat megy végbe, viszont a lehámlott szövet nem tud a testből eltávozni.

Pencsi! Ezt ismered?
http://www.endostop.hu/index.php/altern ... ozis-dieta


Kinga! Tényleg jó ez a család-rokonság story. Szerencsés kis csaj. A barinődnek grat., ha lesz kép hozzál. Na meg van a fiad barátnője. :lol: Te is hozhatnál pocifotót!!!!!!


Csillag! BETTI! Jertek jertek jertek...

Kép

Kép
anabana
 
 


Mares!

remélem nem veszed okoskodásnak levelem. csak gondoltam hátha tudok segíteni. egy 27 hónapos kislány anyukája vagyok. akit sikerült 25 hónapig szoptatni.

ami nálam bevált tejserkentésre az a Urtica Urens 5ch és a Ricinus Communis 5ch homeós bogyó.

Meg a KARAMALZ alkoholmentes malátaital. ez vmi brutál sok tejet csinált. egy próbát megér. ha máshol nem is de a DM-be tutira tudsz venni.
csipcsab
 
 


Maresz! Légyszi hallgass csipcsab-ra, mert az én véleményem is ez. Az hogy Gergő alszik, nem visszaigazolása, hogy elég a tejcsi. Nekem sem volt elég, és Dalma 6 órákat aludt édesen. Ha ébren volt, akkor viszont sírt és a lábát húzgálta,mintha a hasa fájna, pedig a tejcsi volt a ludas. Próbálkozz!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Ezt fogom megsütni csak körtével:

Hozzávalók a tésztához:
4 darab szilva,
12 dkg olvasztott Rama,
3 dkg kakaópor,
15 dkg teljes kiőrlésű liszt,
1 dl meleg víz,
4 dkg cukor,
1 cs. sütőpor,
2 csomag vaníliás cukor,
1 dl tejföl,
1 tojás.

A csokimázhoz:
14 dkg Rama,
15 dkg porcukor,
1 dl natúr joghurt,
5 dkg kakaópor.

Díszítéséhez: fehér csoki.

Egy 15-20 cm átmérőjű kerek tortaformát(enyém pár centivel nagyobb)
sütőpapírral kibélelünk,vagy kivajazunk-kilisztezünk.
A tészta hozzávalóit jól elkeverjük és a tortaformába öntjük
(használhatunk elektromos habverőt) és darabokra vágott szilvákkal körben kirakjuk.
Előmelegített sütőben elsőnek 180 fokon 15 percig sütjük,majd 160 fokon 20 -25 percig.
Tűpróba!Ezután kiborítjuk és eltávolítjuk a sütőpapírt,majd hagyjuk hűlni.
Közben a csokimázat elkészítjük.A máz hozzávalóit a joghurt kivételével
feltesszük a tűzre hogy jól felolvadjanak,majd miután a Rama is felolvadt,
elkeverjük benne a joghurtot,szép fényesre keverjük és bevonjuk vele a tortánkat.
Fehér csoki reszelékével díszítjük.
Bátran ajánlom Mindenkinek,nem fog csalódni senki,mint ahogy a vendégeink sem!:-)
Könnyen gyorsan elkészült!Elronthatatlan!(szerintem)
Jó étvágyat!


Chris! ugye ehetek ilyet, majd cukor helyett édesítőszert használok, de még nem biztos.


Amúgy jól elvagyok így egyedül! :lol: :oops: :lol: Hisz bolondoknak áll a világ!

Kép

Kép
anabana
 
 


Melyiket süssem??????



csokoládés körtetorta 2 recept


hozzávalók 8 főre

4 közepes méretű körte
10 dkg étcsokoládé
10 dkg liszt
10 dkg lágy vaj
1,5 tk sütőpor
5 dkg cukor
1 cs vaníliás cukor
2 tojás

sokoládés körtetorta 2 elkészítése

elkészítés

A csokit darabokra törjük és vízgőz felett megolvasztjuk.

Amíg a csoki hűl, meghámozzuk a körtéket, kivájjuk a magházukat és vékony cikkekre vágjuk.

Egy 24 (vagy 26) cm-es piteformát kikenünk vajjal, és csinosan elrendezzük az aljára a körteszeleteket- hiszen fordított körtetortáról lévén szó, fontos a gyümölcsök rendezettsége.

A tésztához a vajat a cukrokkal habosra keverjük, mehet bele a langyos csoki, majd hozzáadjuk egyesével a tojásokat, végül beledolgozzuk a sütőporos lisztet.

A körték tetejére simítjuk a csokoládés masszát.

Légkeverésen 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük.

Megvárjuk, míg kihűl, s csak aztán esünk neki- bár másnaposan még finomabbnak találtam.

Kép

Kép
anabana
 
 


Vagyok lányok csak takaritás van,tudjátok,festés..egyenlőre elvagyok havazva.amúgy minden oké.

mares

de édike a kis picurod :)

KépKép
bettike83
 
 


Ana

Nekem az első a szimpibb! De én lehet meghagynáma szilvát,a körte nem nagyon ízlik nekem! De ezt te tudod! Nagyon fincsinek tűnik! Amit megcsinálsz,azt fényképezd le és tedd fel légyszi!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Ana: Ki kell ábrándítsalak,nem ehetsz ilyeneket!!!Hiába édesítőszert raksz bele.Ha kiszámolod a ch tartalmát,az bizony sok.Max.2x2 cm-es kockát tízóraita,de mást nem.

Egyre többször van méhösszehúzódásom.Ez jelent valamit?Vagy normális?
Vendég
 


Igen Chris!

Hamarosan Andráskázhatsz végre! De jó neked!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Ez a ruha ma érkezett! Keresztanyámék küldték haza,mert ők csak karácsonyra jönnek,de szeretnék,ha ebben hoznánk haza a kicsit! Nagyon édes a cuccos! Végre mert valamit venni,mert egyébként iszonyat babonás! És szerencsére kisfiú lesz,mert unokahúgomnak mindig kéket meg zöldet vett,ami nem túl lányos! Most legalább kiélheti magát! :D
Kép

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga!Nagyon aranyos kis cucc!

Chris! Szerintem is közeleg a nagy találkozás időpontja. :lol: :lol: :lol: Ha többé nem ehetek ilyeneket akkor inkább a halál! Ez komoly!

100g 70,6 g liszt
100g 58,5g csoki
400g 48g körte
édesítőszer
össz:177,1 :10szelet=17,71g

Ezt megehetem nem? Chris! Rosszul számolok? Segíts?
De én azt sem bánom a meghalok, de akkor is eszek ilyeneket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.10.15 19:15-kor.

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Kinga, édes ez a cuccos! Ez olyan jó dolog, nem? magadban hordozod hónapokon át, majd elmész egy másik helyre, ahonnan haza kell hozni és bevezeted a családi életbe...most úgy elérzékenyültem!

Chris, ha most te is megszülnél vasárnap, Mares és köztetek pont 2 hét lenne! Hú, de várom, hogy láthassuk Andriskát is!

Ana, néha én is úgy gondolom, jobb lenne lelépni...tesómék biztos tudnának segíteni Londonban, ott a kismamáknak is jobb a helyzetük... De hát nem megy... :?. Amúgy a sütikéid megint betaláltak...Hmmmmmmmm

Tegnap tejbegrízt ettem vacsira...annyira megkívántam, hogy nem volt mit tenni...
Vendég
 


Letti

Én meg ma ettem azt! :D
Tegnap apa tésztát kívánt,de nem boltit,úgyhogy gyúrhattam neki! De mivel nem szoktam, csináltam zöldbabfőzeléket is,mert azt imádom,és azt tuti nem rontom el! A tésztával gondoltam hátha nem jövünk ki egymással. Aztán végül nagyon jó lett! Tegnap evett ebédre,a többit meg megette vacsira, munkába meg főzeléket vitt tegnap is meg ma is!
Annyira felbuzdultam,hogy holnap káposztás tészta lesz,csak attól félek megint kiszúrok magammal,mert a káposztától fáj a hasam.
Ezer éve nem ettem ilyen tésztát,anyukám nem szokott csinálni,de szegény drága mamikám mindig gyúrt és mi addig ettük a tesómmal,míg volt belőle.
Annyi emlékem eszembe jutott róla,az ember nem is gondolná,hogy egy egyszerű íz mit fel nem hoz! Ráadásul ahol most lakunk,az ugye az ő háza volt! Apukám meg is jegyezte,hogy egyébként is mindenki szerint a mamára hasonlítok minden tekintetben,már látja,hogy ez sem marad kivétel! Olyan jól estek a szavai!
Nálunk tényleg a múlt ismétli ömagát!



Ana

Végül sütöttél?

Letti

Ott sem lenne ám jobb,hidd el nekem! Gond mindenhol van!

Niki

Hol vagy?

Kép
Kép
k_inga
 
 


KInga! Holnap sütök!

Kép

Kép
anabana
 
 


Kinga: Nagyon édes ruci :D
Neked sincs már sok hátra.Te pontosan mikorra vagy kiírva?

Ana: Annyit ehetsz. :D Tízóraira :D

Leti: Nem bánnám már,ha kijönne :D
Már minden bajom van.

Csillag: Hova lettél???
Vendég
 


Kinga, elveszett bari ismét jelentkezik! :oops: :oops:
Nagyon aranyos ez a ruci.

Totál elhavaztam magam. Mindig van valami!
Tegnap estig Avon gyűlésen voltam ma meg a betegeknek rendeztünk szüreti fesztivált és bált! Mondjuk én nem maradtam ott a kezelés miatt.
Viszont továbbra is rohangálni fogok a napokban.
Holnap de. megyek a hugommal vásárolni du. meg fittnes terembe mozogni. Aztán vasárnap is edzés.
Hétfőn meg apukámat visszük Budakeszire az Országos Rehab központba,mert végre behívták és most ott lesz jó pár hétig.De ha lábra áll a fene bánja.
Ja és utána meg Avon sminktanácsadásra megyek!

Úgy érzem lassan határidőnapló kell, mert már állandóan megyek valahova.Tiszta pörgés lett az életem.Mondjuk persze nem a rossz irányba.

Ja és képzeljétek Hétfő óta megint lement 1kg. Tök szupi! Egyre jobban érzem magam és állandóan Kinga szavai vannak bennem.
"Egészen fitt kismami leszel majd!" :D :D :D

Chris, hajrá akkor!

Ana, én el sem olvastam a receptet, nehogy süti ehetnékem legyen. :oops: :oops:
Én szorítok neked minden nap! De ha van valami szólj ám!

Letti, te most hogy vagy?Zsibbadás?Anyukád hogy van?

Maccs, azt csináltam. Csináltam teát és üvegbe öntöttem abból ittam meg. Így csak az enyém lett!

Mares annyira jó ez a kép!!És itt látszik, hogy milyen kis pöttöm Gergő!

Bettike csak kíméletesen azzal a takarítással.

Pencsi sajnos én sem tudok segíteni ebben.

Csillag tessék előbújni a kis kuckódból és a réginek lenni!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Niki: De jó!!!!peregnek le a kilók!Gratula! Milyen teát iszol?És mire jó?
Vendég
 


Chris, köszönöm. Herbáriás lugosító teát.
Ezt: http://bioliget.hu/arlista.php?id=1&amid=18&id_trm=5391

Holnaptól meg hétvégente megyünk a szalonvezetővel fitness terembe is mozogni. Kíváncsian várom már,mert még soha nem voltam!
Muszi valami mozgás is, mert csak itthon tunyulok. :oops: :oops:

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Niki

Tök jó,hogy így fel vagy pörögve! Hidd el,meglesz ennek az ereménye hamarosan! Jó a lelkednek és az meg jó a testednek!
Avonozol?

Chris

Elhiszem,hogy kivagy már,én is tunyulok,de még bírom rendesen. December 9-re vagyok kiírva. 26-án megyek megint dokihoz,kíváncsi vagyok a méhszáj állapotára!
Te mikorra vagy pontosan? Bár a tüneteid alapján hamarosan babázhatsz! Párodnak előhozakodtál már vele,hogy anyuka ne nagyon lábatlankodjon nálatok?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Igen, most léptem be. Még új vagyok,de a koordinátor mindenhova beszervez.

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Niki! De jó hogy megvagy! Grat a kilóhoz. Én lusta dög vagyok, semmit nem mozgok. A bicizésen kívül, mert azzal járok dolgozni, kb700m. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ÉN is gondolok rád! Majd jövő hét végén ugrik a majom a vízbe, ja vagy én. :))))))))))))))

Chris! Szorítok hogy hamar kibújjon, mert már amúgy is elég nagy bébi. Már nyugodtan jöhet. De nyugi már nagyon a végén jársz.

Puszoka mindenkinek

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Kinga: Én nov.1-re. Elég ramaty éjszakám volt,majd leszakadt a hátam,és legalább 4x fájt a pocim.De ma még semmi....
Már nagyon izgatott vagyok,nem bírok magammal. :D
Napközben én is jól el vagyok.Reggelente 10km.-biciklizis,utána a szokásos mosás,vasalás,takarítás,főzés.
De mikor eljön az este,már nem vagyok jól,mert nagyon fáj a hátam.
Már tervezem a beszédemet :D Á,dehogy is.Nem tervezek semmit,de mindenképp beszélni fogok vele,hogy ez a mi magánterületünk,és nem akarok botrányt,meg nem akarom magamra zárni az ajtót,és bezárva élni,mert feljárkál...Remélem nem sértődik meg.Ha igen,az sem izgat. :D
Vendég
 


Hát az biztos,hogy jobb tisztázni a dolgokat előre! Ne akkor idegesítsd magad,az nem túl jó a tejcinek!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Chris,
Apám is András és nov. 1-én született :). Szorítok neked is mindenesetre...

Niki, tényleg nagyon szimpi, hogy így felpörögtél...biztos Apcidnak is tetszik...:)
A kezem még azóta is zsibbad, mindig jobban. Anyukám pedig változatlanul szarul van, pedig lassan 3 hete, hogy utoljára kemot kapott. Van, hogy jobban van, akkor ledicsekszem vele, erre másnapra ugyanúgy visszaesik. Gyakorlatilag csak fekszik.

Kinga, tudom, hogy külföldön se kolbászból van a kerítés...a Tesóméknak se...ráadásul mindkét tesómnak szétzilálódott a tartós kapcsolata ott kint. Lehet, itt is így lett volna, de ott tényleg más minden, ott csak egy bevándorló vagy, aki nem pofázhat, nem kapsz annyi fizut, mint egy angol, holott többet és jobban melózol.
A tesómék egész napja a munkáról szól...ha itthon csinálnák ugyanezt, itt is jól élnének...csak ezt nem fogják fel. Ráadásul nagy szükség lenne most rájuk.

Ez a Csillag tényleg nagyon eltűnt... nem jó ez így...a Dealerünk nincs velünk. Csillag, ha olvasol, gyere vissza de azonnal! Jöhetsz rosszkedvűen, nekünk elsírhatod a bánatod, hisz tudod!

Na csóóóók mindenkinek, megyek vásárolni.
Vendég
 


Szisztok!

Próbáltam visszoalvasni, de lehetelen...

Csipcsab: nagyon köszike, uramat majd elküldöm...

Ana: akkor mi utal arra hogy elég neki a tej??? mert 2,5-3óránként ha felkel, tisztába teszem, adok neki enni, mondjuk sokszor elalszik közben... de azért mire végez, bealszik, mint a tök... és ha jó helyen, akkor alszik, 1,5 órát majd kb megint kaja , mert kaja után böfik várása... akkor ha húzza a lábát fel az nem a hasijára utal??? :shock: valamit rosszul csinálok???, tehát ha békésen alszik kaja után attól még lehet éhes??

Kinga, Leti: rucik nagyon édesek...

Maccs: próbálok nem idegeskedi, de itt a mérleg ami néha hülyeségeket mutat és felhúzom magamat rajta.... :evil:

Chris: mindjárt szülssssssssssz :)

Leti, Betti: ti is már hol tartotok!!!

Niki: hát igen, Gergő kis pöttömke

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


Maresz! Minden elszállt pedig annyit írtam! Most nem mentegettem.
Na mégegyszer: Nagyon édes Gergő! Annyira megszeretgetném! Ha Gergő kiegyensúlyozott és alszik, és nem sír vigasztalhatatlanul, akkor elég a tejcsi, az fix. Nekem Dalma 6 óránként evett, de ha ébren volt evés után, míg el nem aludt, addig húzgálta a lábát, ordított, míg aztán a sírástól álomba merült. Érted? Nem tudom jobban elmagyarázni. De az biztos hogy nem kell a cicinek kidurrani ahhoz hogy sok tejcsi legyen. Ha Gergő nyugis akkor semmi baj, és abból amit írtál úgy látom semmi gond a tejcsivel.

Csajok! Megsütöttem a második receptet! CSak liszt helyett teljes kiőrlésű rozslisztet, cukor helyett 1,5 teáskanál foly.édesítő, 4 körte helyett 2., és nem szeletekre vágva, hanem kockázva durr bele, semmi rendezgetés. Isteni Finom lett! Megéri kipróbálni, nem sok időt vett igénybe!

Letti! Próbáld ki, ez elronthatatlan! Tényleg az!
Tényleg finom a francba!!!!!!!!!!!!!!!

Mai menü:

Tyúkhúsleves csigatésztával
Tejben sült sertéskaraj, nekem tökfőzelékkel a többieknek petrezselymes burgonyával.
Na és a desszert: Kép Kép Kép

Kép

Kép
anabana
 
 


Ana

Visszavonom! Ne rakd fel legközelebb,mert csorog a nyálam! Ez kínzás! Ma nem sütök már!!!!!!!!

Mares

MIcsoda kis csöpp ez a kisfiú! Nagyon aranyos,hogy zabáljam meg! Én is ilyen bundazsákot néztem ki,de aztán nem vettem meg,mert kapunk,meg egy már van is,csak akkora,hogy Bence belemehet lakni,mint a Te fiad az övébe! :D
Édes kis maszat,ha nyugodtan alszik,akkor tele a pocija! A mérleggel meg ne idegesítsd magad! Én nem is akarok,mert csaka baj van vele,feleslegesen aggódnék!

Képzeljétek,akit mondtam,hogy megszült barátnőm, fél 5-kor ment be a kórházba, 8-kor megvolta baba! :shock:
Piszok mázlista! Azt mondta szül még hármat,mert ez marha jó volt! :D

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Ana! Ez nagyon guszta! Nekem is csorog a nyálam! DE most nem sütök, inkább pihizek!
Úgyis most kiakadtam, mert aludtam egy kicsit, erre Anyukám felhívott, hogy ugyanmá', vigyek neki franciakrémest a "Magdától" (az itt a legjobb cuki, az öreg kb. 1970-es évek óta ezzel foglalkozik). Mondom neki: azt mikor kellene? Hát egy órán belül...én annyira kiakadtam! Felöltöztem, autó, cuki, és vittem nekik. Addigra megnyugaodtam, mert szegény mindent kihány. De ő mondja mindig, hogy ne hajtsak, pihenjek. Na most pihentem, erre nem hagy. Nem jön ez nekem össze :twisted: ! Tök sokszor bocsánatot kért, meg hogy ne haragudjak. MOndtam neki, akkor fogok haragudni, ha ezt is kihányja. Úgyhogy beszélje meg magával, hogy maradjon bent a cuccos...

Kinga,
Jó a barátnődnek! Valahogy én is így szeretném :lol: :lol: gondolom, mindenki! Gratula neki is!

Mares,
Nekünk még azért messze van. Bár ahogy a hetek repülnek!
Hát de tényleg milyen kis agyusztálnivaló ez a Gergő! Annyira megbabusgatnám én is! Már kivittétek? Vagy csak belepróbáltad a zsákba? NAgyon cukker a zsák is:) Nekünk is van ilyen rózsaszínben :).
Vendég
 


Letti

Ezek azok a dolgok,amin bosszankodik az ember,de a lelke mélyén megéri! Hátha ez tényleg bent marad!
Én is kiakadtam ma,pofáraesett a szűrő,tele tésztával. Alig feltakarítottam tesóm felbontotta a kólát,ami szinte kirobbant az üvegből,pedig nem rázogatta,mert 1 órája itt állt. Akkor csak a a konyha fele lett olyan, aztán második próbálkozásra megint futott,megpróbálta leinni,de nem nyert és rohant vele a mosogatóhoz,de az egész padló kólában úszott. Ma csak háromszor mostam fel idáig.
De ez a tesó egy tünemény,nem is tudom mi lenne,ha nem ilyen lenne! Csinálja a térkő helyét,amit holnap reggel raknak le! Nem tudom mivel érdemeltem ki,hogy ő lett a testvérem,de nagyon jó dolog!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Helló lánykák!

Na hazaértem!Enyhén szólva hulla vagyok! :oops: :oops:
Anyumékkal egész délelőtt vásárolgattunk.Utána meg az edzés!
Nagyon jól esett és tetszett.Volt futópad,bicikli,evezőpad,ellipszisen való mozgás.1,5 órát mozogtam.Holnap is megyek.Utána meg lehet úgy, hogy hétfő-szerda-péntek-vasárnap.Tetszik a hely és jó, hogy nem ilyen ugrabugra.

Ana, eddig én is lusti voltam, de ha rá kapsz tök jó!Jól néz ki a süti, de hál istennek annyira nem csigáz fel.

Chris nem csodálom, hogy nem bírod.És emellett gondolom nagyon várod is!De már nem kell sokat várnod és jobb lesz!

Kinga, hogy neked az ismeretségi körödben micsoda gyermekáldás van.Mindig írod, hogy valaki megszült! :D
Gratula neki is!Lennék a helyükbe! :lol: :lol:

Mares nagyon jó ez a zsák,de a legjobb benne Gergő!

Letti, és jól esett aztán a krémes anyudnak?Te is ettél?
Én is ilyen vagyok,hamar felhúzom magam,de aztán belátom a dolgokat.

Jaj azt még nem is meséltem, hogy ma voltam először turkálóban.
Hát vettem egy blézert 500Ft-ért és egy felsőt 300Ft-ért amiről itthon vettem észre, hogy kismamafelső! Majd teszek róla képeket, de most mosom őket.
Ezentúl sűrűbben turizok. Fillérekért tökre jó cuccok vannak.

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Helló Niki!

De jó,én is szerettem az aerobikot,az sem ugri-bugri volt,de mégsem snassz! Ez meg tuti,hogy jó,főleg,hogy nem egyedül vagy!
A turi jó hely! Én is szoktam jó dolgokat kifogni! Tavaly vettem 3 gatyát 500-ért, az egyiken az eredeti árcédula is rajta volt! A kisleánynak is sok cuccot vettem ott,meg se mondtad róla,hogy használt!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Jó reggelt!

Sehol senki?
Ismeritek HAlász Judit almaszószról szóló dalát? Amikor tesómék kicsik mvoltak, imádták a nótát, most megkerestem youtube-on, azt nyomom Zsófikának, imádja ő is....ficánkol. Meg megkínáltam egy kis Bródyval meg Koncz Zsuzsával.AZ a lényeg, hogy hallja a hangomat :lol: :lol: .

http://www.youtube.com/watch?v=mFUcJHqKRuc

Niki,
Nagyon jók ezek a mozgásformák, csak arra kell figyelni, hogy a pulzus 120-140 között kell legyen. Különben nem érsz vele sokat. Így hatásos.
KB. 40 perc aerob mozgás után (ilyen pulzustartományban) a test 1,5 óráig égeti a zsírt.
Nagyon ügyi vagy, úgy irigyellek!

Kinga,
Hát akkor tegnap nem a te napod volt.. :?
Itt Pécsett is vannak nagyon jó turik. Minden hétfőn van bálabontás, akkor iszonyat jó cuccokat (márkás is) lehet túrni. Meg van 1 babaturkáló, az a neve, hogy "Túrva jó" :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?