Új privát üzeneted érkezett!

Angie! Gratula nektek!!! :D :D :D Tényleg jól beelőztél!!! :wink:
Sok tejcit és gyors felépülést nektek!!! Bár ilyen gyors szülés után, asszem ezzel nem lesz gond!!! :wink:
Siess Zsombor után!!! :D

puszi nektek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, h megint olvasó-funkcióba üzemelek csak, de ez a 2óránkéntit szopi nagyon lemerít. (De minden Barnival töltött percet élvezek!)

Most csak:
Angie
Hatalmas gratula a Pici Fiadhoz!!!!!! :) :) :) :) És örülök, h ennyire gyorsan és simán zajlott a szülés!
Nagyon sajnálom, h elvitték Tőled! a Picit :( És Pesten nem fognak tudni neked ágyat adni mellette?

Macs
Gyönyörű Pici babuk! Hatalmas gratula hozzájuk! :)
Úgy örülök, h végre a karodba van Balázs és ismerkedhettek! :)


Lenne egy kérdésem a gyakorló anyukákhoz:
Ti fejtetek? Mert én egyenlőre nem, de mindig van elég tejem... Ha nem akarok bespájzolni tejből, akkor is érdemes fejni?

Bocsánat az önzőzésért! :( :roll:

De mindenkinek megy a drukk! Kitartást csajok! Már mindenkinek olyan kevéske van hátra! :)

További szép napot! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Angie:szívből gratulálok Nektek!Sok-sok boldogságot kívánok!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Angie írta 2010.április 1-én!!!!

"Akik nem ismernek, röviden leírnám a babatervezési történetemet.
2006 januárjában határoztuk el apával, hogy jöhet a gyerek. Rögtön teherbe is estem, azaz csináltam két pozi tesztet, de a betöltött 5 hét után el kezdtem vérezni, és spontán elvetéltem. Próbálkozásunk 8. hónapjában ismét pozitívat teszteltem, és meg is született Szilárd fiam. Egy éves volt, amikor úgy gondoltuk, jöhet a tesó. 9 hónapra estem újból teherbe, de a 6. hétben ismét spontán elvetéltem. Aztán júniusban megint terhes lettem, szépen fejlődött a baba, amikor a 12. héten kiderült, hogy Down-kór esélyes. Lepény biopszia: eredmény pozitív. 16. hétben megszakíttattuk a terhességem. Három hónap várakozás után decemberben ismét teherbe estem, ami a 8. hét elején elhalt és spontán elment (ekkor telt be a pohár, és léptem ki a babanetről). A méhemet nem kellett ugyan megpiszkálni, de mi várni akartunk legalább egy hónapot, hogy a hormonok helyre álljanak. Hát nem sikerült Laughing Itt a babó a pocakomban, és szépen dobog a szívecskéje, és remélem, szépen növöget is az "előírt" tempóban, és legalább november 1-ig bent marad a pocakban Smile Ez a 6. terhességem, és remélyem meg fog belőle születni a második gyerekem!"

Angie tiszta szívemből gratulálok Zsombor babához!!!!
Nagyon ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok, h. meg tudjátok oldani, h. vele lehess!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!!

Angie: Gratulálok Zsomborkához! Nagyon sok boldogságot és tejcit kívánok!!!! Remélem nemsokára hazaviheted!!!

Tatjana: Köszi, hogy beírtál!! Igen, van rá esély, hogy találkozunk az Istvánban!!! Esetleg NSTn is – bár csak 2 hét múlva jön az első hivatalos nekünk. A papás felkészítés a kismama torna/szülés felkészítő része volt – nem kórházhoz kötött. Maga a felkészítő egy technika betanulásán alapszik, ez elvileg segít kontrollálni és meggyorsítani az eseményeket (ha vkinél olyan okok miatt stagnál, amin tudunk segíteni). Ezen kívül sok más dolgot is tanulunk (fejés, gyermekágy, stb) Nekem sok önbizalmat adott, remélem gyakorlati haszna is lesz!! Szóval a papáson a kispapáknak is elmondták, hogy mikor mi történik, mikor kell elindulni, begyakoroltuk, hogy miben tudnak segíteni (vajúdás, kitolás, légzéstechnika). Mi is ezeket vesszük az órán, úgyhogy elvileg egyedül is megy, de nem árt ha van ott vki, ha az ember lánya bepánikol. Illetve ők is hasznosnak érzik magukat!!

Mikegirl: Vigyázok, de én is gyúrok a kicsit korábbi szülésre! Na, nem azzal, hogy kikészítem magam, csak nem szeretném, ha Benci érkezése után kellene ezeket megcsinálni!! De te se vagy semmi!!! Fél7re megjárni a boltokat!!! Én akkor tudok aludni….

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Jaj Lányok, annyira...Jja, nem is tudom, megkönnyeztem Angie történetét, már 4 babánk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziaszzka-nst-én mnár rájöttem, h. ezek a kis babák olyan önálló akarattal rendelkeznek!Lucababa meg az u.h-on sztrájkol mindig:)
Marci örülök, h. ügyes volt :D
U.h. időpont-nagyon idegesítő!

Eclipse, gratula a szerzeményekhez!!!!Hajrá fordítás!!!

Sophie, én is annyit híztam!Nem dobsz pocifotót?Nem semmi a 121cm!Anyós :D

Gyancsi, hétfőn várunk!Pihenj!

Navi, nagyon sokat gondolok Rád és nagyon szorítok!Nekem annak idején a kórházban azt mondták, h. a betöltött 36.hét után, már nem lehet semmi baj!!!!

Aranyoska, gondolok Rátok nagyon sokat!
Maximálisan megérte, h. türelmetlen vagy már!

Rabbe, én is mindig megijedek, ha nem mozog olyan sokat, tegnap nekem is ilyen napom volt, aztán este beindult, nem is kicsit!!!
Csikizés:)

Amidalah, szuper szerzemények!!!!

Mikegirl, te kis hiperaktív:)
Húúú, de éhes vagyok!:)
Örülök, h. dokinál minden ok volt!Nekem is azt mondta, h.már nem gáz a keményedés!
Apát sajnálom:(
Andris szerencsére nem szokta elhagyni magát, úgyh. ő kivétel, erősíti a szabályt!Kitartás hozzá!

Ttajana, jó tevékenykedést!

Vikoo:)

Vivi, ha lesz időd, nem raksz képet?

Henne, próbálj meg pihengetni!

Nekem a tegnapi barátnőzés nagyon jól sikerült, sokat nevezzünk, végre Lucababa hajlandó volt nekik megmozdulni, mert ha az apján vagy rajtam kívül más teszi a kezét a pocakomra, nem hajlandó megmozdulni....Fogadtak, h. mikor érkezik!

Mi most megyünk Andris szüleihez kajálni, mert hétvégén mindig ott eszünk, aztán megyünk anyához meg a mamáékhoz!


SOK PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Angie, szívből gratulálok Nektek! Nagyon ügyesek voltatok! Jó egészséget és sok-sok tejcit! Remélem mihamarabb ott lehetsz a kis Csodátok mellett!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Tatjana, Amidalah,
valószínű én megyek leghamarabb az Istvánba szülni (remélem!) és majd jóóóól beszámolok! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


[color=blue]Angie gratula a gyors szüléshez.Sok egészséget és főleg, hogy mihamarabb Zsomborral lehessél.[/color]

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Elöszőr is:

Angie gratulálok Zsomborhoz!!!!!!!!!! Tök jó, hogy ilyen simán ment a szülés! Képeket majd remélem mielőbb kapunk :D

Kicsit meg is nyugodtam, mert én is biztos vagyok benne, hogy Bence már nem marad bent sokáig, és mi egy időpontra vagyunk kiírva, de akkor ezek szerint már nálatok is jó erőben van a kisfickó, annak ellenére, hogy nem várta ki az idejét! :lol:

Vörösmacs:
Nagyon cukik a picik :D

Tatjana:
Köszi, hogy beírtál a táblázatba. Az utolsó oszlop fele nálam se jelenik meg, de igen jó a fantáziám, úgyhogy simán kikövetkeztem az első betükből, hogy mi lehet ott :D

Navared:
hogy vagy????

Aranyoska:
Kitartás!!!!!!! Már csak napok kérdése!!!!! Gondolom marha kemény lehet a vége!

Amidalaah:
Jééé, nálatok is Bence lesz? A ti Bencétek is ilyen eleven? Széttapossa mindjárt a gyomromat!!!!!!!!! :D
Aranyos rucik!

Gátmasszázs:
Tudom már lerágott csont, csak nálunk most jött el az ideje...aki csinálja / csináltatja apával, benyúltok végülis vagy nem?????????? Ezen a Weledás olajon elég undi a képen ahogy mutatja...

Csajok csüt.-ön durva éjszakánk volt! Már kezdtem azt hinni, hogy megyünk szülni. Éjszaka 2-kor arra ébredtem, hogy nagyon durván fáj a hátam, de folyamatosan. Ilyen hátfájást még sose éresztem!!!! Aztán elkezdett keményedni a hasam, de úgy, hogy fájt.
Aztán szóltam apának, hogy nyomkodja a hátam, mert nem bírom, és mérjük az időt, mert lehet, hogy megyünk szülni! Amikor már negyedszerre látogattam meg a Wc-t, akkor már tényleg kezdtem bepánikolni, mert egyébként állandó szorulással küzdök (bocs)...de valahogy mégis éreztem, hogy ez még nem lehet az!!!!! Aztán reggel 6 küröl javult a helyzet, 8-ra már jól voltam!...azóta pihizek, mert még pár hetet azért szeretném, ha Picur bent maradna! Ma már jól aludtunk (kopp-kopp)!


Na, megyek próbálok visszaolvasni, mert megint sok a termés :D
berni01
 
 


Sziasztok! Köszönöm a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!!! :)
Ne haragudjatok, h. nem jelentkeztem tegnap, de mindjárt elmesélem, mi volt, csak...

Angie! Hatalmas Gratula a kisfiadhoz és a gyors, szép szülésedhez!!!! :D :D :!: :!:
Kívánom, h. mihamarabb együtt lehessetek és legyen sok-sok tejcid!

Itt hisztizek, h. még csak jövő héten töltöm a 37. hetet és milyen korai lenne még szülni, erre már két babánk is van, akik előbb jöttek, úh. ezennel rábízom magam az Égiekre és a kislányomra, hiszen tudják ők, mikor van itt az idő!

Szóval tegnap úgy volt, h. du. 3-kor, mikor elkezdődik a magánrendelés, felhívnak, h. mi a helyzet: romlott, nem romlott, hogyan tovább. 4-kor már rájuk csörögtem, mert kissé ideges voltam és azt mondta az asszisztens, h. mindjárt visszahívnak, de nem kell agódnom, nincs nagy baj :shock: :oops: A visszahívás 7 óra után meg is történt, addigra már totál kifáradtam lelkileg-testileg egyaránt! Dokival beszéltem, aki azt mondta, h. azok az értékeim, amik izagán a gondot okozhatnák nem emelkedtek az 1 héttel ezelőttihez képest, viszont ami kiválthatja a viszketést, azok magasabbak lettek! Úh. hétfőn újra megyek, valszín egy hepatológussal is konzultálok, lesz remélhetőleg hasi uh: epe, máj miatt, ill. babanéző uh és talán nőgyógyi vizsgálat is!
Tehát még egyben vagyunk, remélem, h. Zorka baba jól van és még picit húzzuk! A viszketés miatt szigorú diéta! Doki szerint elég a zsír- és fűszermentes is, de én most pár napig megpróbálom nem terhelni a májamat, hátha javít vmit!

Mike, te kis aktívka, én is akkor alszom a legjobban, mikor te már a boltokat járod :D

Eclipse, akkor vesd bele magad a fordításba, ügyes vagy, biztos végzel vele a szülésig!

Kriszta, ez tetszett, h. hogyan ismerhetjük fel, melyek a jóslók és melyek az igazi fájások :lol:
Te mint szakértő (na meg persze mindenki, akinek része volt benne), ha megindítanak egy szülést, akkor megkezdődik a tágulás is vagy csak jönnek a fájások, de nem tágul rendesen? :oops: Nem értek hozzá, de anyukám pl. abszolút nem tágult, mikor elcsípték a magzatburkot és emiatt qrvára megszenvedett :roll:

Bocs, akinek/re nem reagáltam, de megyek megeszem a natúr pipicombimat és krumplikát! Nyami-nyami :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Berni, akkor ez izgi lehetett.... :shock: :? Még jó, h. nem akart Bence jönni!
Nem tudom, te hol jársz hetekben (nincs vonalzód), mindjárt megnézem a táblit :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eclipse: Várjuk majd a beszámolót!!!! :D

Berni: Igen, nálunk is Bence lesz. :) Kb. ez volt az egyetlen név, amiben egyetértettünk :D Az elején azt hittem, hogy kislány lesz (meggyőződésem volt, jól átvert a kis tökös :D), és teljesen kétségbe voltam esve, hogy hogy lesz így neve. Férjemnek azok a nevek tetszettek, amiktől a hátamon is felállt a szőr – gondolom ez sokaknak ismerős. :D Szerintem Benci olyan közepesen aktív. Vannak kifejezetten nyugodt időszakai, de a mozgolódós időkben is keveset rúg, csak nyújtózik (au :D), csuklik, mocorog, forgolódik, a lábacskáit dugdossa kifelé. A múltkor nekem is volt egy alienes élményem vele :D A köldökömnél nyomta ki a popóját, csak úgy feszítette, baromi rossz érzés volt, fogalmam sincs éppen mit és miért csinált :D Az éjszakátok jó durva lehetett!!!!!

Navi: Hamarabb is elmondhatták volna :S Jó mozgalmas napod lesz hétfőn!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


valaki kérdezte-szülés-tágulás: nos én Ádival: magzatviz elment de semmit!!!! nem tágultam, így kézzel tágított a doki. (na az annyira fájt hogy ugráltam az asztalon mikor végezte :cry: :cry: . de "csak" pár másodperc volt, kb óránként vagy kétóránként csinálták. Végig így tágitottak mert magamtól fikarcnyit sem menta dolog. Fájásaim közben voltak de az 5 perceseket még nem is éreztem egyeltalán. Azt mondta a doki hogy minden kézzel tágitás 1 óra szenvedést sporol nekem.... szóval azt hiszem talán a 2percesek fájtak úgy igazán de akkor már talán csak egy óra kellett és nyomhattam. Így útólag én nem bántam a kézi tágitást, hisz igaz hogy az fájt de a fájások lehet hogy rosszabbak lettek volna órákon át (vagy nem-ezt már sosem tudom meg)
Mindenesetre a mostani dokim azt mondta ő nem végez ilyet, ha valami nem megy (tágulás, vagy beszorul, vagy hosszú vajudás: 10 óránál többet nem engednek vajúdni-na de honnan számitják??? ) akkor császár :roll: :roll:

rabbe78
 
 


Férjem most szereli a komódokat, addig rápihenek a pakolásra….

Rabbe: Érdekes ez a számomra – melyik doki mit szeret, stb. De 10 óra vajúdás nekem nem tűnik olyan soknak, hogy utána császár legyen, hacsak nincs vmi egészségügyi oka :S Hallottam 25, 36 órás vajúdásról is, és egészséges babákról. Meg oxytocinról :S, EDA stb… Fura. Remélem, hogy a szervezeted megjegyezte, hogy mit kell csinálnia, és pikk-pakk kint lesz a babó.

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Vivi: Tudom, gyakorló anyukákat kérdeztél, majd biztos ők is írnak, de addig is leírom, hogy én miket hallottam/láttam. A legtöbb helyről azt hallom, hogy kell fejni – nem csak azért, hogy több termelődjön, hanem hogy ami már termelődött se maradjon bent, hogy ne okozzon gondokat, gyulladást. Illetve sógornőm lefagyasztotta, amit lefejt, és később fel tudta használni, amikor kevesebb lett a teje.

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Angie, most csak gyorsban nektek! nagyon nagyon ügyesek voltatok, Zsomborhoz szívből gratulálok! sok boldogságot, és jó egészséget az egész családnak! ;) képet feltétlenül hozz!

nem olvastam semmit, csak ezt az egy hsz-t! de tök jó napom lett! ;)

sophie27
 
 


Angi

Tiszta szívből gratulálok Nektek!!!!!Sok-sok boldogságot!!!

Lányok,nálunk még mindg semmi:(De legalább ma már csend honol apa és köztem.Tegnap nagyon felbaszt@ az agyam,de én voltam a marha,h vevő voltam rá.Le kellett volna tojnom.
Ma este jönnek anyáék :) ,mert apa ma és holnap éjszakás lesz,úgy,hogy anyukámék ma este megérkeznek és ő már haza sem megy,2 hétig marad.Nagyon várom és örülök neki,h végre lesz társaságom és segítségem.Már gondolkodok, milyen finomságot főzessek vele.Jó kis hazai...nyam-nyam :wink:

Lehet,h nem tudok majd jönni holnap,de ha lesz valami,akkor Lucuzst riasztom.
..Eclipse,lehet ti hamarabb túl lesztek az osztódáson,mint mi. :wink: :cry: ...no nem baj,repülő fent,gyerek bent még nem maradt.

Puszim mindenkinek!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


navared írta:Te mint szakértő (na meg persze mindenki, akinek része volt benne), ha megindítanak egy szülést, akkor megkezdődik a tágulás is vagy csak jönnek a fájások, de nem tágul rendesen? :oops: Nem értek hozzá, de anyukám pl. abszolút nem tágult, mikor elcsípték a magzatburkot és emiatt qrvára megszenvedett :roll:


Szülés megindulása bonyolult folyamatok összessége.
Kell hozzá egy szülésre érett méhszáj (prosztaglandinnal lehet fokozni---az van a zselében, amit használni szoktak)
A méhizomzatban az oxytocinreceptorok száma a terhesség során nő, legmagasabb szintet a tágulási szakaszban éri el.

Nagy valószínűséggel a szülés folyamatát a magzat mellékveséje által termelt kortizol indítja meg. Megváltoztatja az ösztogén-progeszteron egyensúlyt.

Az oxytocin az ÉRETT méhszájra hat...
Vendég
 


Sziasztok Csajok!!

Én is csak gyorsban bekukkantottam, de micsoda hírekre jövök :D :D

Angie tiszta szívből gratulálok a Kisfiadhoz :D :D Nagyon sok boldogságot és még annál is több tejcsit kívánok :D Remélem mihamarabb újra együtt lehettek :D :D
Én azt hittem ilyen szülés csak a filmekben van :D Én is , én is, én is ilyet szeretnééééék :lol: :wink: Angie szépen beelőzte az októberre kiírtakat :D Nem semmi a csaj :D

Puszi és további kellemes estét na meg hétvégét is mindenkinek!

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Aranyoska: nyugi, ha anyud ott, akkor tuti nyugodtabb leszel te is! Lehet hogy erre várt Bekibébi??? :-)

Amida: igen szerintem sem sok a 10 óra, d e azt mondta, hogy ha nagyon kifárad a baba, vagy beszorul a szülőcsatornába akkor jobb a császár mint szenvedni. De egyébként nem császár párti ettől függetlenül. Én megbizom benne nagyon, már többször bizonyitott nálam.... Meg persze azt sem tudom hogy honnan számitja a 10 órát..... :roll:

rabbe78
 
 


Angieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Megleptél :lol: :lol: :lol: Gratulálok Zsombihoz!!!! És hogy milyen ügyesen szültél!!! Szinte kipottyant a fiúcskátok :lol: :lol: :lol: Sok-sok tejcit, és mielőbbi együttlétet otthon!!! Cupp-cupp mindkettőtöknek!!!!

Kipurcantam csajok. Délelőtt kissé összevesztünk apával, mert jól kiosztottam. Qrvára elegem volt, hogy amikor Atival kell foglalkozni, amikor a közös sétáról van szó, akkor olyan beteg, amit én nem vagyok hajlandó tudomásul venni, viszont minden idejét a gép előtt tölti: filmeket tölt le, szoftvert frisskít, stb, stb. Aztán jól kiosztottam, hogy ha beteg, akkor vagy húzzon be büdös gyorsan a szobába és feküdjön, vagy ne sírjon a szája. :twisted: :twisted: :twisted:
És már kezdem elkapni, ma már én is köhögtem egyet - kettőt :evil: Végül a szülés betegen jó, egyedül, mert nem is tudom hogy engedjem a kislányunk közelében, ha állandóan bacikat köpköd :cry: :cry: Bocsesz, csak muszály volt ezt magamból kiadni :oops: :oops: :oops:

Egyébként ugye volt ma bolt és piac, főzés, kb. egyórás séta Atival, ebédfőzés, 2 óra alvás ebéd után csendespihenőkor, aztán meg takarítás, és na jó, egyet mostam. (Jut eszembe, csendes pihenő.....ááááááááááááá, apa nem alszik akkor, mert sajnálja az időt alvásra. Amikor meg fent vagyunk, itt kómázik fekve az ágyon a nappaliban. Aztán amikor szólok neki, hogy tök jó, hogy mindent fordítva csinál, mint jó lenne, akkor meg az nem tetszik neki. Na jó, most már tényleg befejezem a vinnyogást. Elvégre mindenki olyat szagol, amilyet szakít, nem igaz?! )

Tatjana - táblicskut én is úgy látom, hogy az utolsó oszlop keskenyebb, mint kellene, hogy legyen. Adél utolsó betűje nálam nem látszik. De nehogy most ezzel kinlódj, inkább pihizz. :wink:
És neeeem, nem szültem meg, elhalasztva a jövő hétvégére :lol: :lol: :lol: Addig még fordrászhoz megyek, szőrtelenítek, manikűr-pedikűr, szemöldökfestés - csak hogy kiemeljen a legfontosabb teendőimet addig :lol: :lol: :lol:

Rabbe - fetrengenék én is, ha Ati nem verne ki az ágyból. És ha már fel kell kelnem.......mert nálunk természetes, hogy hajnali ötkor majd én kipattanok az ágyból :? Milyen jó fej vagyok ma. Egész kis apacseszegető napom van :oops: :oops: :oops:

Henne - jó munkát!!! Aztán ha kész vagy, nem elfelejteni a képeket!!! :wink: És ma éjszakára szép álomkat - gondolom ki leszel, mint a liba.

Eclipse - akkor hajrá, villámfordításra felkészülni.... :lol:

Vivi - most Barni a Nr 1. :wink:
Fejés - én is megerősíteni tudom, hogy ha nem szívja ki, az problémát okozhat. Persze elvileg úgy van, hogy a tejtermelés alkalmazkodik a baba igényeihez, tehát magától is csökkennie kell a mennyiségnek. Nekem majdnem mellgyulladásom lett..... De a tejci egyébként jó lehet az első bébikaják elkészítéséhez is. Én fejtem. Jó volt tartalék kajának, ha el kellett mennem, meg lehet úgy, hogy az ember megbetegszik, és a gyógyszer miatt nem lehet szoptatni (adott esetben muszály az olyan gyógyszer....). Ilyenkor fejni kell, tej kuka, és be lehet vetni a fagyasztott aranytartalékot. És hát ugye most jön a hülye hideg idő, takonykór és prüszkölés.

Ati egyébként itt kiabál, hogy "Kis Adélka bujj ki!!!!!" :lol: :lol: :lol:

Amidalaah - én is tudnék még aludni :lol: :lol: De erről már nem én döntök, több, mint 3 éve.

Dorka - barátnőzés akkor ezek szerint jól sikerült :D És úgy láttam, hogy a mai Canossa járásotok is jónak ígérkezik :wink:

Berni - gátmasszázs - egy picit be kell nyúlni, hogy lehessen nyújtogatni azt az izmot. Nem tudom mi van az undi ábrán, de nekem az érzet sem annyira jó, nem gáz, de számomra örömszerzésre nem alkalmas 8)
Szorulás - sajnos nekem is van. Ma benyomtam egy csomag aszalt szilvát, de semmi hatás :cry: :cry: Csak a kínlódás :?
Éjszaka - durva lehetett. :( Pihenj sokat, hogy húzzátok még pár hétig.

Navared - mindjárt visszahívnak töréntet :twisted: :twisted: Reméljük hétfőn alaposan feltérképeznek, és lesz valami kézzelfogható eredménye. Reméljük javul a viszketés - szerintem őrítő lehet. És mint laikus a szülés-tágulásról: rendszeres fájások, magzatvíz zutty, aztán két percesek, irány apával kocsival a kórház, mire beértünk 2 ujjnyira voltam nyitva, de a farfekvés miatt a beöntés után infúzió jött, és amikor lement, már toltak is a műtőbe. Végül nem tudom cm-ben hol végeztem.....
És én azt hallottam - szintén mint laikus nyilatkozom - , hogy mostanság már nem engednek egy napig vajúdni.

Aranyoska - ami késik, az nem múlik :wink:

mikegirl
 
 


mikegirl: sajnálom a veszekedős napot, de megértem-hasonlókért vagyok idönként én is kibukva. Sőt pont ugyanezekért. Talán tanítják a suliban nekik :?: :lol: :lol: :lol:

ma jönnek a bátyusomék, talán gyorsan telik majd a nap. Holnap meg anyummal csavargok egyet, megvesszük a babalepedőket. Meg ha van még hely akkor bejelentkezek holnapra a dokimhoz és oda is elmegyünk délelőtt. Azt mondta hogy 35-36.hét környékén.... nos én már azt sem tudom mennyi vagyok, mert mens alapjá-12 heti uh alapján-mostani uh-k alapaján is más méreteket ad állandóan :shock:

rabbe78
 
 


Jó reggelt!

Hát miről maradtam le tegnap!!! Angie nagyon nagy gratula Zsomborhoz! Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit kívánok! :)
Mivel egy időpontra voltunk kiírva, azt hiszem ma gyorsan bepakolom a kórházi cuccost. :wink:

Akkor a módosított tábla:
Dorka: gratulálok a 38. héthez! Már csak 2 hét! :)
Eta: neked pedig a 37. héthez :)

Kép Kép Kép

Egy kérdés azokhoz, akiknek nem látszik a tábla vége: Internet Explolert vagy Firefoxot használtok és abból is melyik verzió? (Nem mintha át tudnám írni a babanetes képfeltöltés progiját, csak érdekel, mert nálunk a cégnél sokszor volt ez a probléma.)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Eclipse: szorítok, hogy elkészülj a fordítással :) Azért pihengess is egy kicsit közben. Hát nagyon bízok benne, hogy nekem marad a papírforma és csak nov. közepén megyek szülni, még rá kell egy kicsit hangolódnom :) Várom majd a beszámolót :)

Amida: hogy-hogy 2 hét? :shock: Akkor már majdnem 38 hetes leszel! Nekem a dokim azt mondta, hogy a 36. héten kell mennem az első nst-re, de ezek szerint dokija válogatja :) Ki a választott orvosod (ha van)? Nekem Kassai Enikő.
Ez a szülésfelkészítő ott volt az Istvánban? Amikor megnéztem a programot én nem találtam olyat, amire annyira nagyon el szerettem volna menni, de pl. egy "hogyan kell lélegezni"-re szívesen elmennék. Ez a Relaxáció témájú előadáson volt? Mikor volt? Csak azért, hogy ki tudjam számolni, hogy melyik szerdán kellene mennem. Meg szeretném a szülőszobát is látni... :)

Dorka: nekem meg Janinak nem mozdul meg :( Már fel is adtam teljesen, hogy ő valaha is érezni fogja :( Látni látja, amikor mocorog, de ha a kezét odateszi, akkor rögtön megáll. Bár a fülét már rúgta meg :)
Erről jut eszembe, írtátok a megismerkedés sztorit :) Nálunk ez úgy zajlott, hogy sógornőm elhívott 2005-ben hozzájuk szilveszterezni, én éppen dec. 27-én szakítottam az akkori pasimmal (Jani meg novemberben a barátnőjével). A szilveszteri buliban még nem nagyon beszélgettünk, de egyszer átölelt hátulról, hááát mintha villám csapott volna belém :) Azóta is imádom az érintését :) . Na akkor eldöntöttem , hogy ez a pasi kell nekem :) De igazából nem rajtam múlott, hanem a sógornőmön, aki január végén elhívott hozzájuk "ebédelni" és Jani is "véletlenül" ott volt :) Ekkor elkérte a telefonszámom és február 10-én (pont a szülinapomon) össze is jöttünk :). 2 év kapcsolat után házasság (nem vagyok házasság-párti, anyuék válása miatt, de úgy voltam vele, hogy Janihoz bármikor hozzámennék, bár igazából csak a lakásvásárlás miatt házasodtunk össze). :)

Navi: sajnálom a diétát, de ezt a pár napot (hetet :) ), már ki lehet bírni :) A Babókákért mindent! :)

Rabbe: jó, hogy leírtad ezt a 10 óra után császár dolgot, kedden rá is kérdezek a dokimnál, mert szegény anyum annó 23 órát vajúdott, szerinte simán lehet nálam is ilyen (bár akkor ő nem itta a málnalevél teát :) ).

Aranyoska: örülök, hogy Apával megoldódtak a dolgok :) Beki baba miatt pedig ne aggódj! Még van egy pár nap a kiírt időpontig! Bár sejtem, hogy ez az utolsó időszak megvisel nagyon, de szerintem a kiírtnál úgysem marad bent tovább! :)

Mikegirl: sajnálom, hogy apával összekaptatok. A gép miatt mi is állandóan vitázunk, csak nálunk amiatt van, hogy tanulás helyett játszik, aztán vizsga (zh) előtt 1 nappal jut eszébe, hogy tanulnia kellene, de akkor meg segítsek neki, mert nem ér a végére :evil: Jó, aláírom, én sem vagyok az a mindennap tanulós típus, de nekem sokszor elég volt a vonaton elolvasnom a jegyzetet és simán levizsgáztam 5-ösre (elég jól fog az agyam, de nem mindenkinek elég ennyi idő).
Jaj, fodrászhoz nekem is el kellene mennem :)

Képzeljétek, ma már meg is főztem :) Cukkini krémlevest, bőrös malacot sütöttem (meg magamnak egy kis csirkemellet), tört krumplit és francia salit. Anyu és anyósom jön ma dél körül hozzánk (segítenek takarítani, bár mondtam, hogy 1 hete lesuvickoltam mindent, kivéve az ablakokat, de nem baj :) ).
És délután megyünk megvenni a kiságyat! Már nagyon várom, így megnyugszok, hogy minden meglesz Ádikánk érkezésére :)
Most még van egy adag ruha (miénk), amit ki kell vasalnom, de amúgy készen vagyok mindennel :)

Mindenkinek szép napot! Délután még benézek, nehogy megint lemaradjak valamiről! :)

Pusszancs mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok!

Na mi van, az éjjel senki nem szült???? :lol: :lol: :lol:

Remélem, ma normálisabb leszek :oops: Tegnap este meg egyszercsak bekattant az agyam, mert az ellenanyagos leletemre az volt ráírva, hogy "RH - faktor Du varians? OVSZ vizsgálat javasolt!" És bár minden ellenanyagom negatív, az asszisztens azt mondta, hogy kell még egy vérvétel, hogy probléma esetén legyen ilyen títpusú vér, a dokim pedig azt, hogy semmi gond, ez nem jelent semmit, nem kell ezzel foglalkozni. Ellenanyag termelés nincs. És este elkezdtem sírni, hogy mi van, ha probléma lesz, és valami nem fog stimmelni a vérrel, és nem láthatom többet Atit (de ezt kb. az egyik másodpercről a másikra) ........ szóval estére totál meghülyültem :shock: :oops: Kriszta, esetleg Te is megnyugtatnál tudományosan? Légyszi, légyszi....

Rabbe - shopping megvolt? :D Dokkerhez befértél?

Tatjana - nekem most megjavult a tábli, így tök jó!!! Micsoda menü, szívesen mennék Hozzátok ebédre :wink: Ágyikóról dobjál majd képet!!!!! És kellemes vásárlást!!!

Ma takarítás befejezve. Felső szinttel vacakoltam, apa meg felpórszívózta, felmosta az egész házat egyben. Főznöm ma nem kell, most pedig kimegyünk Atival. Remélem nem szakad a nyakunkba az eső.

Szép vasárnapot mindenkinek!!!!!

mikegirl
 
 


Hát nem jövök én sem pár napig, és mennyi CSODA történik!

Wivi!
Gratulálok! Nagyon sok boldogságot, és nagyon sok tejcsit kívánok nektek!

Angie!
Gratulálok! Nektek is nagyon sok boldogságot és nagyon sok tejcsit kívánok!
Azt hiszem, tiéd a top szülés, egy ilyet én is látatlanban elfogadnék!

Eclipse!
Remélem elkészülsz a fordítással, de azért ne vidd túlzásba, egyen időd pihenni is!

Tatjana!
Én tökéletesen látom a táblázatot! Nagyon szép! Köszönjük, hogy ilyen szorgalmasan csinálod! Nektek is nagyon jó a love storytok! Annyira jó, hogy ebben a topikban mindenkinek ilyen jó kapcsolata van, és hogy ilyen jó helyre születnek a babák!

Navi!
Diéta! Hát te tényleg kevesebb súllyal fogsz menni szülni, mint ahogy kezdted, pedig, te amúgy is nagyon vékony voltál! Remélem, ezt a pár hetet már kibírod ezen a diétán, de azért legyen erőd majd a szüléshez!

Aranyoska!
Örülök, hogy elvonultak a felhők! Az csak jó, ha Beki baba jól érzi magát odabent, mert az azt jelenti, hogy minden oké. Elhiszem, hogy te pedig már nagyon várod, hogy kint legyen! Ha itt lesz az idő, jönni fog!

Mikegirl!
Nálad is termelődnek a hormonok! Ha a doki azt mondta, hogy nem jelent semmit, akkor biztos így is van ! Nem lesz semmi baj, bár majd jön Kriszta doktornő és ő szakmai indokokkal is megnyugtat!

Rabbe!
Remélem, jól fog sikerülni a vendégség! Remélem, sikerül a dokihoz is bejelentkezni!
Mi tegnap rendezgettük a szobát, és még ma is folytatjuk. Igaz nálunk csak babasarok lesz a hálóban, de már alig várom az estét, hogy egyben lássam az egészet! Ma állítjuk össze az ágyat is. Tiszta izgatott vagyok, már úgy csinálnám, de apa még húzza a lóbőrt! :sad:

Szerencsére mi nem veszekszünk. Én mostanában viszont megint egyre többet pityergek. Eszembe jut, hogy lesz egy gyönyörű szép, egészséges kislányom, akit majd a kezemben tarthatok, és elkezdek sírni. A hormonokra fogom! :lol:

Gátmetszés: Nálunk úgy látszik egy kicsit problémás. Az én párom azt mondja, hogy nem nagyon tud az alá „bőrcafat” alá benyúlni, mert hogy olyan pici. Egyébként nagy nehezen megnéztem én is, bár nehezen értem el odáig, de sajnos igaza van! Kicsit el vagyok miatta kenődve, de nem mondom neki, mert lelkesen csinálja, és hátha így is használ valamit. De, hogy ebből nekem az életem végéig nem lenne 7 cm, az biztos! Van még valaki így vele? Vagy van valakinek tanácsa?

Most hírtelen ennyi, mert hallom, hogy mocorog apa, hátha sikerül felébrednie!
Majd még jövök, és reagálok a többiekre is!





rodina74
 
 


Sziasztok Kismamák és Anyukák!!!!!

Rabbe: Remélem ez a 10 órás dolog nem fog kiderülni, mert kipottyan a babó!!

Mikegirl: Sajnálom a veszekedést. Jó lenne ilyenkor apára rápakolni egy kicsit a pocit, hadd tudja meg, milyen is így pörögni egész nap!!!! Kívülről nem látszik, hogy ez mekkora „meló”. Szerencsére mi se veszekszünk, férjem most már megértő. Az elején voltak kisebb összekapásaink, mert többet panaszkodtam neki, mint ő azt várta – mégis kinek panaszkodnék?? Sógornőm, a húga most szült márciusban, és ő nem volt egy problémás típus, na meg persze nem neki mondta….. Ebből ő arra következtetett, hogy ebben csupa szép és jó dolog van (van is!!!! Meg a többi…. :P)

Tatjana: Nálam eddig is jól látszott a tábli, Firefox. Szülésfelkészítőre ide járok Újpestre, abszolút magánba – egy nő a lakásán tartja. Nem túl olcsó, és vannak last minute felkészítői is (gondolom az végképp nem olcsó…)
Az NST úgy lesz, hogy jövő hét csütörtökön megyek a magánrendelőjébe (36+3), akkor azt hiszem, ott is csinálnak egyet, és akkor beszélem meg a szülésznőmmel a további dolgokat. Gondolom következő héten kell majd bejárnom a kórházba NSTre. Valahogy ezt nem nagyon akarta a doki eddig elkapkodni, pedig én már tök korán lefixáltam volna mindent . Mármint, hogy folyton kérdezgettem, hogy szülésznőt mikor kell választani, kit ajánl stb, és mindig azt mondta, hogy elég a 36. héten eldönteni…
Választott dokim van, László Dániel. A 20. hét környékén jelentkeztem át hozzá, addig úgy volt, hogy az Imrében szülök, ügyeletes dokinál. Az akkori saját dokim szívproblémái miatt nem tudott a szülésre elvállalni, a kórház is messze volt és kicsit „természetesebbnek” tűnt, mint amire én gondoltam. Pl. kolléganőm ott szült most augusztusban, ő vajúdott 25 órán keresztül oxytocinnal :S EDA-t nem kapott, nem tudom, hogy ő nem kérte, vagy nem lehetett (Kriszta, te is csepegteted az infókat erről, de még nem teljesen állt össze a fejemben :D). Több helyről is hallottam, hogy ott annyira nem szeretik az EDAt, én pedig nem akartam úgy járni, hogy nem kapok, ha mondjuk elhúzódik a szülés (én nagyon nem szeretnék császáros lenni, engem tágítsanak kézzel, bármi, csak nem vágjanak…. Kisebb tű és vágásiszonyom van. Persze ha más lehetőség nincs, akkor jöhet a császár is!!!). Viszont a szülésfelkészítő hatására nem hiszem, hogy kérek majd bármit is. Remélem nem túlzott az önbizalmam :S Megjegyzem, anyukám 6 óra alatt szült engem, bár a terhessége is teljesen más volt, mint az enyém. Neki minden problémamentes és könnyű volt, ő kb 20 kgt hízott, én meg 2150 g-mal jöttem a világra, a kiírt időpont előtt 5 nappal. Anyum aznap még dolgozott, úgy küldték haza :S Remélem, legalább a szülés hasonlít majd!!!

Eclipse: Szurkolok, hogy be tudd fejezni a fordítást!!! Régebben én is fordítgattam, de mindig elcsúsztam a határidőkkel…. Nem voltam jó főnöke önmagamnak :D

Mindjárt indulunk anyukámékhoz ebédre, utána barátnőméknél „lakásavatózunk! Egyik 2 gyerekes anyuka, 2,5 és fél éves kicsi lányé, a másik kislánya 10 hónapos :) Nagyon kíváncsi vagyok rájuk!!!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Angie szívből gratulálok!!!! Sok boldogságot és egészséget, sok tejcit!!! Gondolom, a SOTE I. NIC-re hozták Zsombort, nem lesz semmi gond, a legjobb kezekbe került!!!!!

Maccs
vörösmacska
 
 


HALIHÓÓÓ!


GYEREKEK!!! CSAK ÚGY SZAPORODUNK!! EGY PÁR NAP ÉS LE VAGYOK
MARADVA!
MÁTÓL ÓRÁNKÉT OLVASOK AZ BIZTOS!

ZSOMBIT ISTEN HOZTA!! ANGIE NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK! NAGYON NAGY ÖLELÉS!


Este jövök!
Most megyünk a szülésznőhöz!
Van mit mesélnem nekem is! Pusza: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


ZSOMBIT ISTEN HOZTA!! ANGIE NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK! NAGYON NAGY ÖLELÉS!

Kép
Kép
eta
 
 


na így akartam eredetileg is: ))

Kép
Kép
eta
 
 


Tatjana
Nagyon jó a táblázat!
Most benne van az utolsó oszlop is teljesen!
Én IE8-at használok.

Mikegirl
Rh-faktor pozitivitását a vörösvértestek felületén levő D-antigén jelenti. Ennek egyik variánsa a Du-antigén. Igazából jelentősége akkor van, ha te kapsz vért. Ha véradásra kerül sor, akkor véradóba küldenek tőled vérmintát, és az alapján keresnek neked megfelelő vért...
Atit fogod látni még sokáig. És Adélt is :wink:

Rodina
Várjuk a babasarokról a képet majd.

Amidaalah
Vannak olyan helyek, ahol nem szeretik az EDA-t, ahol csak nagyon végső esetben csinálnak császárt :cry:
Elég picurka voltál születésedkor! :roll: :roll: :roll:

Mi is készítjük össze a babaholmikat. Ma vasaltam a babaruhákat...
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Látom mindenkinek volt programja a hétvégén :D

Berni, azóta volt vmi?

Navared kitartás!Olyan ügyes vagy, büszkék vagyunk Rád!
Holnap mennek a drukkok a dokihoz, gyere majd, és mesélj, h. mit mondott!
Vki már írta, h. Zorka baba tutira elveszi azt a tápanyagmennyiséget, amire szüksége van!
Meg amit te is írtál, ő pontosan tudja, h. mikor szeretne előbújni! :D
Meglátod, egy gyönyörűségesen szépséges kislányod fog születni, aki rögtön elfeledteti majd veled a viszketáét, meg ezt a sok rossz dolgot!

Aranyoska, nagyon örülök, h. most már minden ok apával!Maximálisan megértem, h. már türelmetlen és ideges vagy (én is kezdek ideges lenni, és izgulni) meg szerintem már apa is az!
De most már veled van anyukád!!!!!!!:)
Gondolunk Rátok sokat, és ha még egyben vagytok, azért jelentkezz be, légyszi, persze, csak ha tudsz :)

Krisztina, te most milyen suliba is jársz?Doktornéni vagy/leszel?
Olyan jó, h. van egy saját szakértőnk:)
Köszönjük!!!!

Mikegirl, sajnálom a rossz napokat!Viszont azt, h. apával veszekedtél, azt maximálisan megértem!!!!!!!!!!!
De ne idegeskedj, és ne gondolkozz olyan sokat/néha nekem is olyan hülyeségeken szokott járni az agyam, néha túl sokat gondolkozom/
Takarítás-ügyesek voltatok
:D

Tatjana, szuper a tábla, bár én eddig is láttam rendesen (Mozilla)
Köszi a gratulációt!
:D
Sztrájkol a kisbabesz?Olyan érdekes, nem?Én sem értem néha Lucababát, olyan, mintha tényleg direkt csinálná, h. nem hajlandó megmozdulni.
Megismerkedés-ti is szépen egymásra találtatok :D
Kiságy megvan?

Macs, hogy vagytok?

Eta, gyere mesélni!!!

Mindjárt visszatérek....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


HalihÓ!

Na végre van időm ide ülni!
Olyan mintha évek maradtak volna ki, mióta utoljára reagáltam: (
Bocs!

Hát látom mindenkinek megvan a maga sztorija.
Mi most értünk haza a Sote-látogatóból.
Itt megnéztük a szülőszobát, és teljesen végigbeszéltük hogy mi hogy zajlik.
Onnantól kezdve ugye hogy jönnek a fájások, amit természetesen felismerünk: )
A szülőszoba tök modern, egyszemélyes, van rózsaszín és zöld falú is. :lol:
Megbeszéltük hogy miénk a lányos lesz, és persze hamar túl leszünk rajta....Szóval beszélgettünk egy jót a szülésznővel, és teljesen megnyugodtam. Apa végig ott lehet a vajúdás alatt is: )
Hú gyerekek már tök várom!
Nem tudom kinek hogy megy mostanában az idő de nekem olyan érzésem van, hogy repül!!

MEGVETTÜK A BABAKOCSIT!!!! még a múlt héten: )
egy használt bebe confort trophy-t, amit azóta sz 1 éves unokaöcsivel le is teszteltem: )
Hááááát tényleg trophy: ) elmegy árkon bokron!!!!!
Szóval mentünk mindenen keresztül. Ha valakit érdekel dobok képet :roll:

hétvégén(előző) levonatoztunk Békéscsabára, a tesómhoz, aki megvarrt mindent amiről álmodoztam: ) csak béna vagyok megcsinálni.... (majd küldök fotót ha valakit érdekel)
szóval volt egy tök jó hétvégém, de ugye nem volt se net se
semmi..... így onnantól kezdve le vagyok maradva, és azóta is csak kapkodok a hírek után mert nem bírom megjegyezni kivel mi történt: (

DORKA:
Hogy vagy? csak mert még annó ugye bent tartottak és mondták hogy nemsokára túl is leszel rajta... na azóta mi történt?

Aztán ha jól emlékszem Henne diplomát védtél nemde? erről van , volt sztori? vagy csak kihagytam??
azt hiszem fogok egy nagy füzetet és mindenkinek szentelek benne egy oldalt, és kijegyzetelem az utolsó két hetet.....

bocs hogy ennyit írtam, de olyan sokminden történt, és nagyon hiányoztatok, még ha nektek fel sem tűnt hogy nem írtam.
:cry:

Na megyek alszani, mert holnap dokinénihez (méhész) :wink: megyünk..... talán utoljára ez esetben: )

mindenkinek NYUGODT, SZÉP ÉJSZAKÁT KÍVÁNOK!!!!!

pusz Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Hello Lanyok! Koszonom a sok kedves gratulaciot. Lehet hogy ma be tudok koltozni fizetos kismama szobaba a Sotera, mert Vacrol nagyon messze van bejarni napi szinten tobbszor, es kellene vinnem napi minimum 2x az anyatejet (ami mar elso nap beindult). Egyebkent jol van, egyre stabilabban veszi a levegot, es a letezo legenyhebb koraszulott ellatasban reszesul. Meg par nap, es elvileg mehetunk haza. Tegnap kikereckedtem a korhazbok es bent voltam nala 1,5 orat. Annyira edes. Megsimogathattam, de nagyon aludt, ugyhogy csak almaban reagalt az erintesemre egy kis arcmimikaval. Kep is van, csak a telomrol nem tudom ide feltolteni. Ha esetleg vki bevallalja, elkuldom emailben, hogy feltegye. Puszi mindenkinek! Es most mar tessek elkezdeni szulni ott a tabla tetejen levo lanyok! :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jó reggelt!!!

Már 4 óta forgolódom, sehogy sem jó. Meg aztán este telefonált a szülésznő, hogy 8 helyett fél 8-ra menjek. M3-as bevezetőn sávlezárás, a tank üres, és beugrom előtte még reggeliért a boltba, szóval ahhoz, hogy fél 8-ra az Üllői úton legyek, vagy 6-kor kell indulnom. Szóval mindjárt készülődhetek is......

Macs - ha lesz egy szusszanásnyi időd, akkor dobjál híreket a cicusokról, rólatok. Baluci étvágya hogy alakul, Kittikénél mizujs a szteroid hatással? Mizujs veled......

Eta - na dobjad csak azokat a képeket!!!!!! Mi az, hogy ha valakit érdekel?! Tudod, hogy minket mindig minden érdekel, és imádjuk a képeket is!!!! :lol:
Sote2 szülőszoba is nagyon király, remélem ma CTG után meg tudom nézni az egyágyas szobát is.Meg kérdezek egy - kettőt a szülésznőmtől. Dokkernél történtekről tudósítani ám!!! :wink:

Dorka - én is próbálom helyre billenteni az agyamat, és jó irányba terelni a gondolataimat. És nem egy hisztérika lenni. Én úgy bízom a dokimban, nem is tudom mi volt múltkor este az a hiszti roham :shock: :oops:

Kriszta - köszi szépen a magyarázatot. Ha dokker úgy döntött, hogy nem kell, akkor nem kell. Szükség esetén biztos lesz rá idő, hogy minta alapján keresgéljenek nekem passzoló konzervet :wink:
Nem dobsz képet a babarészlegről? Lehet már küldtél, de nem emlékszem :oops:
És igen, jó egy olyan emberke a csapatban, akinek az ismeretei némi tudományos alapot sem mellőznek :lol:

Na megyek, mert amilyen tetű lassan készülődök, a végén még kapkodnom kell. És szeretnék egy kicsit vakolni is, hogy ne csak egy lepukkant, eltorzult arcú kismami legyek.

Szép napot mindenkinek!!!!
Pussz

mikegirl
 
 


Angie - épp hogy megelőztél!!! :wink: Tök jó, hogy minden rendben, és pár nap, és már otthon lehettek!!!!
Puszi a babának és anyának!!!!

mikegirl
 
 


Angie! :)

Nekem elküldheted.
e-mail: feherne.szilagyi.andrea (gmail-es)

Puszi Zsombinak és neked is!

Andi

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Bocsi, de valamiért nem engedte, hogy privit küldjek.

Na most a tábli:
Ebba. Szisszka és Andabella: gratula a 37. héthez! :)

Kép Kép Kép

No, volt egy sejtésem a tábla vége dologgal. Úgy néz ki, hogy sajnos az Explorer a bűnös :( , de ezen én nem tudok változtatni. Egy kicsit kiszélesítettem a táblit, hogy több része látszódjon, de jobban meg nem akarom, mert akkor meg homályos lesz :( (hát lenne egy-két szavam a babanetes programozókhoz :) ).

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Eta: képeket természetesen kérünk! :)

Bocsi csajok, de még itt vannak anyuék, úgyhogy majd délután jövök.
Kiságy megvan :) Majd kedden a matracot is megvesszük.

Kórházi dolgokat is megvettem, ami még kimaradt, úgyhogy mostmár meg vagyok nyugodva.

Szép napot mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Macs! Irtam privit :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Tatjana! Elkuldtem. Remelem atment. --- ma reggel azt mondtak a korhazban hogy minden segitseget elvettek Zsombortol. Ugyesen veszi a levegot, bar meg egy kicsit szabalytalanul, de lathato a javulas.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie: nagyon ügyes a kis Zsombid!! Csak így tovább, hamarosan együtt lehettek otthon!!!

Macs: én is nagyon várom az ujabb hireket.

Mikegirl: Remélem sikerült időben odaérned ;-) Biztos gyönyörű kismami vagy vakolat nélkül is ;-)

Én ma 10.40-re megyek a dokimhoz.... aztán anyuval csavargás tralán estefelé jövöka hirekkel.

Remélem addigra csupa jó hirrel szolgáltok 8)

rabbe78
 
 


sziasztok!

7végén csak olvastalak titeket! voltunk vásárolgatni, meg itthon voltunk többnyire, és punnyadtunk!

volt szó a megismerkedésekről. hááát, lehet, hogy a miénk a legrégebbi ismeretség... mi gyerekként egy utcában laktunk, a férjem, a tesóm évfolyama, ők voltak inkább jóban, de ismertük egymást, átjártunk egymáshoz játszani, stb. aztán mi 91-ben elköltöztünk, akkor megszakadt minden kapcsolatunk, és 2006-ban az iwiw-en írt egy üzit, amire én válaszoltam, akkor találkoztunk ezer év után újra, és végül egymásba szerettünk! összeköltöztünk, terhes lettem, összeházasodtunk, megszületett Beni! :) az esküvő 2008. márciusában volt, szóval lassan már 3 éve!

de mindenki sztorija nagyon jó, és tökre jó, hogy mindenki élete nagy párját találta meg, most, hogy jön a babóka! :)

Tatjana, most már nekem is szuper a tábli! én is IE egyébként... köszi, hogy alakítgatod a táblit a kedvünkre! :)

Angie, remélem, hogy sikerül beköltöznöd Zsombihoz a kórházba! akkor találkozol a Macs ikrekkel is, nem!? :) de jóóó! Szilárd hogy fogja viselni, hogy anya nem lesz otthon napokig? vagy ő már nagy, és érti, hogy mi a helyzet? ilyenkor kire tudod hagyni?

fotót nekem is küldheted, de már volt egy felajánló ;)

én ettől parázom a legjobban, hogy Benivel mi lesz, meg, hogy mennyire fog nekem hiányozni, így kértem is a férjem, hogy inkább ne hozza be, mert akkor megszakad a szívem, és csak bőgnék, azt pedig nem akarok, szóval arra gondoltam, hogy majd csak akkor jöjjön be, ha már jövünk haza a kórházból, ami remélem, hogy max. 3 nap lesz! ;) de persze ez is még változhat, mint annyi minden más!

Eta, képeket dobjál mindenről! mi már csak ilyen kis kíváncsiak vagyunk, minden érdekel minket!

amúgy mennyi volt a babakocsi!? milyen felszereltséggel tudtátok megvenni!? (barátnőm ilyet árult, de nem kelt el neki, csak a hordozó 2e Ft-ért :roll: )

Aranyoska, hogy vagytok? gondolom, hogy még egyben :S nagyon kis cseles Beki baba... mikor már mindenki azt hitte, hogy Ti lesztek az elsők, igaz!? de a rosszban a jó, hogy anyukád most kényeztet pár napig! :) tényleg, és, ha beindulna a szülés, akkor apa haza tudna jönni???

Mikegirl, vigyázza nagyon magatokra! apának jobbulást, de ezen ne idegeld ki magad... tudjuk, hogy a pasik milyen szerencsétlenek, ha van egy kis megfázásuk, ezért sem ők szülnek, és viselik a nagyobb erőt megkívánó feladatokat az életben...

vezetni végig tervezed? az én férjem már most is húzza a száját, pedig tök jól érzem magam, meg nem is esik nehezemre, sőt, ezerszer könnyebb így közlekedni, mint, ha volán+BKV járatokkal mennék a kórházhoz, vagy a dokihoz...

holnap megyek pajzsmirigy vérvételre, meg a férjem szülinapjával kapcsolatban intézkedni (okt. 23-i a Drágám:)), aztán csütörtökön délután meg nőgyógyászhoz kell mennem. hétfőn szerencsére szabin lesz, így, ha már kezdeni kell az NSTt, akkor megpróbálok arra a napra időpontot kérni, ja, meg az utolsó labor is aznap bele kellene, hogy férjen, csak olyan korán el kell így indulnunk, hogy Benit sajnálom mindig, hogy keltenem kell! :(

lányok, ez a köhögés nekem annyira nem múlik :( aggódom, hogy újabb adag gyógyszer lesz belőle... :( ráadásul az augmentin az jó kis gombásodást is okozhat pl. a hüvelyben, szóval ez is pont remek így a vége felé...

Amidaa, a Szt. Imrére mondtad, hogy nem adnak szívesen EDAt?

Eclipse, a fordításhoz sok sikert, és kitartást! nem lehet egyszerű koncentrálni ilyesmikre, mikor már minden gondolatod a kis Molli! de biztosan megbírkózol a feladattal, és sikerül leadnod még szülés előtt a munkát!

Navi, durva ez a viszketéses mizéria! remélem, hogy emiatt nem kell, hogy előbb megszülessen a kicsikétek, mint, ahogyan ő szeretne, de, hogy még most sem igazán tudják, hogy mi is okozhatja!? oké, vannak magasabb értékeid a májfunkcióban, de nem feltétlen ez a baj, hiszen azok nem rosszabbodtak az elmúlt 1 hétben, igaz!?

most megyek, mert a gyerekem egy szál kukiban nézi a kis Vakondot, és nem akarom, hogy megfázzon! :) bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek, de igyekszem jönni ma még, és felvenni a fonalat! :)

nagyon fos idő van kint! egész hétre ilyet mondanak! hurrá! :(

sophie27
 
 


Angie, szuper, hogy ilyen jól van Zsombi! nagyon örülök nektek!!!!

sophie27
 
 


Csak gyorsan: Angie gyönyörűséges kisfiáról! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok!

Csak gyors életjel, hétvégén nekem sem volt időm írni, csak olvasni.

Angie
Hatalmas gratula nektek Zsombihoz! Sok boldogságot!
Szupi, h ilyen hamar beindult a tejci is, ügyesek vagytok! Remélem mielőbb együtt lehettek a kis picúrral!


Én éjjel nagyon szarul aludtam, másfél óránként keltem pisilni. Aztán túl vagyok már egy vérvételen. Amúgy meg tök hülye a közérzetem, apa ma itthon van, megyek is pihizni. Délután meg doki...

szisszka
 
 


Most látom enyém lett a laptetű 8) ...
na megyek a dokkerhoz, puszi mindenkinek

rabbe78
 
 


És pont 100.oldal :-D

rabbe78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: