Új privát üzeneted érkezett!

Macs, potyognak a könnyeim... ez annyira megható!!!!!!!! Végre a karjaidban tarthatod Balázst! Meglásd hamarosan Kittike is követi a bátyust és minden rendben lesz!
Gyönyörűek a gyermekeitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! köszönjük, hogy megmutattad nekünk Őket!

Eclipse, ne aggódj a ruci miatt, a pelus is a köldökcsonk magasságában záródik, mégsem okoz problémát. :wink:

Sophie, a haskeményedés detto olyan nálam, mint amiről Eclipse is írt. Az egész hasam bekeményedik és eltorzul. Látni, hogy melyik részen van Gergő háta, az jobban kiemelkedik. Ja, és inkább a hasam alján van a legkellemetlenebb érzés ilyenkor.
Beni gyönyörű volt (mondjuk most is az)! Én is épp a héten nézegettem ilyen fotókat...

Ebba, én is úgy tudom, hogy a semicillin-t nyugodtan lehet szedni terhesség alatt. Semmilyen hatással nincs a babára, a kezeletlen fertőzés viszont gondot okozhat...

Dorka, szerintem beindult Nálad a fészekrakó ösztön... ez tudod mit jelent?! :wink: :wink: :wink:

Aranyoska, drukk-drukk-drukk!!!!!!!!!!!!!!!

Vikoo, húúúú de gáz, hogy egyszerre robbant le a két kocsi...
Nekünk tavasszal volt egy hasonló szériánk... tönkrement a laptop, az asztali gép és döglődött a mosógép is. Ez utóbbi aztán nyárig még bírta, de aztán le kellett cserélni... :? :?

Berni, szerintem jóslóid voltak, de ezek szülés előtt akár 4 héttel is kezdődhetnek. Én már kb. a 17. hét óta keményedek (a fiamnál ugyanez volt) és mindig riogattak, hogy csak a 34-36. hétig húzzuk ki, aztán mégis csak 5 nappal a kiírt időpont előtt bújt ki Bencus.

Szisszka, Mikegirl, Bence is szanaszét szórja a játékait... én is akkor pakolok el a nappaliban egy kicsit amikor alszik, illetve este, viszont sokszor segít a pakolásban! :lol:

Gyancsi, örülök, hogy jó napod volt! Látom tele vagy energy-vel. Irigyellek miatta... én ma pl. alig vonszoltam magam, annyira fáj a szeméremcsontomnál...

Ma megvettem a gyógyszertári cuccokat Gergőnek meg a homeopátiás bogyókat, aminek a szedését illetően jól elbizonytalanított a gyógyszerésznő. Azt mondta ugyanis, hogy kezdetben ne szedjem minden nap... első héten csak 2-3 napot, majd fokozatosan emeljem az adagot. Szerintetek hogy csináljam????????????????????????? Vagy hagyjam a csudába és ne szedjem? (Bencénél nem szedtem semmit, nem ittam málnalevél teát, nem csináltam gátmasszázst, mégis gyorsan tágultam és született meg...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Apa céges vacsorán nyomul, Ati alszik, úgyhogy jöttem friss hírekért :lol:

Macs - Olyan csodálatosak az ikrek!!!!! Balázs nem tűnik olyan picinek a képen. Szép, formás fiúcska. :) És annyira jó, hogy együtt lehettek!!!!
Kittike kisebb ugyan, de sok-sok növesztő, hízlaló puszit küldünk neki, és hamarosan Őt is a kezedben tarthatod!!!!! Mennek a drukkok a szteroid kúra legnagyobb sikeréért!!!!+++++++++++++++++++

Eclipse - Nálatok nem kórházi ruhában nyomulnak a babák bent? Sote II-n igen, nekem szóltak is. Vigyél be egy picit nagyobb nacit, és akkor a dereka a köldök fölé esik. Vagy kantáros gatyesz?
Haskeményedés - anyukám, a betöltött 38. hét után kérem....... :lol: :lol: :lol:
Lehet Neked már a szülésre pihen rá a szervezeted. Gyűjti az energiát egy gyors és könnyű szüléshez!!!

Sophie - nekem amikor keményedik a hasam, akkor az egész olyan. Mint egy beton amorf valami. Amit írtál, olyasmit én még nem éreztem. Látom Benit nagyon jól tartottad a pocakban :lol: Olyan helyes, pufók, és tényleg nincs elgyötörve!

Ebba - NST - ügyik voltatok!!! "A RH-" - én is, nekem is ma vették le a vért. És na igen, ha ennyire nagy az egyetértés......akkor biztos kell.

Rabbe - beírás - sajnálom pici fiad, hiszen nem érdemelte meg :( Holnapra pedig jó csavargást!!!! Én megint azt fogom tenni. Bemegyek ebédelni a melóhelyre, aztán onnan meg irány a doki. Kíváncsi vagyok a leletekre: strepto, ellenanyag, vér- és vizelet, a méhszáj állapotára. Nem gondolom, hogy kellhet, de az 1% esély miatt a csomagtartóba bedobom a teljes kórházi felszerelést. Sosem lehet tudni ugyebár....
Szex: csak mi nem röhögtünk?! :lol: :lol:
Beki babának szóló üzeneted sirály: kihúzni a dugót :lol: :lol: :lol:

Ritya - pénz - vígasztaljon, hogy akkor már max csak pár hétig kell meghúzni azt a nadrágszíjat. Már nincs sok hátra!! :wink:

Dorka - még hogy az én napom milyen strapás?! És akkor mi a helyzet a Te "kis" to do listáddal, amit mára beterveztél, sőőőőőt, meg is csináltál :lol: :lol: És vasalásról hallani sem akarok, mert tegnap majdnem egész nap azt csináltam. 5 garnitúra ágynemű is volt benne - csere volt, és Ati az egyik délutáni alvásnál a mi ágyunkba aludt és összepisilte az aznap felhúzott kettőnkét. Kimostam a párnát meg a paplant is, és ha már itt vannak az éjszakai fagyok, át is cseréltem a télire.

Aranyoska - én 2007-ben a magzatvíz elfolyása előtt néhány órával a gödöllői Tesco-ban róttam a köröket :wink:

Mi:Csak hogy ne tunyuljak el, délután még kb. egy órát sétáltam Atival. Annyira aranyos volt, szuper volt a délután és az este is. Amikor sétáltunk, azt éreztem, hogy tökéletes az életem.....

Sophie után szabadon:

Ati születésekor:
Kép

...és 1 hetesen:
Kép

Csillag - akkor Téged genetikailag is gyors és könnyű szülésre teremtettek :wink: Úgy látszik ilyen alkat vagy. Csak olyan mondások jutnak az eszembe, hogy nincs két egyforma terhesség - gondolom szülés sem, meg hogy a második az könnyebb - szóval semmi értelmes hsz-om nem tud lenni 8)

Na megyek, mert álmos vagyok, sz.r éjszaka volt a tegnapi is - gondolom most is az lesz, és még van egy-két tennivalóm.

És próbáljuk meg a lehetetlent: jó éjt, szép álmokat mindannyiunknak!!!

mikegirl
 
 


Lucuzs,
nem tudom, holnap jön Erika, már 3x alkalommal, feltétlenül megkérdezem :oops: :oops:
De mivel 24 órás rooming-in van, és a vajúdó nő is saját ruhájában vajúdhat, nem hiszem hogy a babákkal kivétel lenne, meg 24 órás rooming-in-nél csak én öltöztetem is, nekem így logikus...
Ha lehet, mert nem lesz foglalt, kivesszük a családi szobát! Apa azt mondta, ezen nem spórolunk, ha kell kölcsön kér, bár nagy luxus, de együtt akar lenni velünk! :D :D :D

Csillag,
én nem hiszem, hogy a homeopátiás bogyókat napról napra kellene emelni :shock: neked is csak azt tudom ajánlani, amit Vikoo-nak, próbálj tanácsot kérni azon az információs vonalon, ha egy telcsit megér neked!
De lehet hogy neked tényleg nem kell semmilyen rásegítés :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Nem tudok aludni... :? :? :?

Eclipse, köszi, fel fogom hívni azt a számot!
Nálunk Győrben is 24 órás rooming-in van, de a fürdetést, köldökápolást és utána az öltöztetést is a csecsemősök csinálják. Sőt az első peluscsere is az övék, mert fel kell írniuk, hogy mikor volt az első kicsi és nagy "dolog".
Ruha: nálunk ha akarod, a sajátjába öltöztetik, de van kórházi is. Mondjuk a védőnőm külön felhívta a figyelmemet arra, hogy jobban szeretik, ha a saját ruhája van a babán, mert kevés a kórházi cucc.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Már majd' egy óráája én ujra fent... :evil:

Olyan édesek a picibabak! Egytől egyig mindenkié!

rabbe78
 
 


Basszus, írtam egy csomót....
erre eltűnt az egész

áááááá


Rabbe
Látom, te is fent, Sorstárs

szisszka
 
 


Lassan éjszakai csevegő-partikat tarthatunk itt, úgy látom :D


Egyébként délután elmentem a strepto leletért, ami jó lett, viszont találtak candidát :S
Utána elmentünk Marcival 2 bababoltba, vettünk apróságokat. Marcinak wc szűkítőt. Daninak meg micimackós üvegmosó kefét, tigrises hajkefét, vettem porszívós orrszívót, meg hozzá tisztítókefét, 12 textilpelust, gumi lepedőt, ilyesmiket.

szisszka
 
 


Sziasztok!


Én is csatlakozom az éjszakai klubhoz...... :D :D :D


Na gyorsan visszaolvasok....

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Jó reggelt!

Jöttem kávézni, hamár a kisfiam felébresztett.
Most éppen betette a gyomrom és a májam közé a lábát, a fejével meg a hólyagomat masszírozza.. :oops:

Cicamama
Fantasztikus lehetett karodban tartani a kisfiadat!
Amennyien, amennyit drukkolunk itt, hamarosan Kitti is a kzedben lesz!
Cicababák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sophie
A méh egyes izomcsoportjai időről-időre összehúzódnak. Ez normális... az izmok edzenek...
Nagyon édes a kisfiad!!!!

Eclipse
Szerintem, napi 1 öltözet ruhával számolj... Otthon meg készíts össze még esetleg, hogy ha kell, apuka be tudja vinni...
Köldökcsonkot nem bántja a ruha. Nálunk tesznek rá kötést, amíg le nem esik..

Mikegirl
Ati baba :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Terhesség és szülés folyamán több típusú és erősségű méhösszehúzódásokat különböztetünk meg:
-TERHESSÉGI KONTRAKCIÓK
Ezek már koraterhességben is észlelhetők. (vizsgálatnál a terhes méh "megkeményedik")
-Alvarez-hullámok
Kis intenzitású, általában nem a méh egész területére kiterjedő, rendszertelen.
-Braxton-Hicks
Nem szabályosan követik egymást, változó intenzitásúak, az egész méhre kiterjednek
Szülés megindulása előtt 2-4 héttel már jelentkezhet, óránként 2-5 kontrakció, 30-40s egy kontrakció időtartama...
Vendég
 


Jó reggelt!!!

Bár úgy látom, hogy sokan virrasztottatok, és mintha ez a reggel csak nekem lenne jó :oops: :oops: Sikerült a lehetetlen, jól aludtam!!! Igaz, keltem kb 2x, de valahogy összejött a pihentető, nyugodt alvás.

Szisszka - candida :? Teendő?
Gumilepedőt Marcinak szántad? Képzeld, nálunk a bili és wc szűkítő gyakorlatilag dísz volt, már el is pakoltam őket. Ati csak közvetlenül a wc-re hajlandó ülni. Igaz, kicsit megkésve, mert ott a pisifolt a bugyin és a nacin (de a nagyja azért jó helyre megy). :( Ez napi szinten kb. 4 melegÍtő nacit jelent. Szóval hiába van neki tizenvalamennyi, állandóan mosnom kell neki, főleg ha lassan száradós idő van.

Kriszta - köszi az összefoglalót :D

A szuper éjszaka után tele vagyok energiával, csak szóljatok, ha valakinek küldenem kell :wink:
Mára azt terveztem, hogy kivasalom azt az egy lepedőt és paplanhuzatot, ami tegnapelőtt kimaradt - mert nem száradt meg, mosok Atinak, a szokásos kis rámolás, a lenti fürdőszoba - na én ezt halogatom egy jó ideje :oops: :oops: , optikai tunning: hajmosás, aztán irány a munkahelyi ebéd, onnan doki, és már jövök is haza!!!!
És úgy hallom, fizetek, mint a köles - jönnek a bankos sms-ek.....

Aranyoska - még egyben???? Titokban valamiféle hírre számítottam....mondjuk olyasmire, hogy megvolt az osztódás :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Éjszakai csevegés :-D

Mikegirl: Te mit dolgoztál? Ha én is bemegyek a munkahelyemre mindig megkinálnak a finom ebéddel(óvoda) :-D
Mivel ma csavargós napot tervezek, gondoltam esetleg én is bemegyek, bár én keddenkénta küülönórák miatt egyébként is bejárok.
Az én fiam sem használt bilit, se szűkitőt, neki nagyon tetszett a wc....egyszer beesett a popsija, beszorult alig birtam kihuzni onnan. De nem ijedt meg jót rőhőgtünk :-D

Szisz: hát akkor neked is jó éjszakád volt.... én legalább tudok lustizni akár egésznap ha akarok, hisz már Ádi nagy, nem sok felügyelet igényel... de Ti?!!
Bár visszaaludni illetve nappal aludni nem szoktam......

Ma fél 3-kor keltem de ilyen összegyötört állapotban még nem éreztem magam. Még a talpam is fájt :shock: :shock: . Ugyhogy reggel már elis kisértem Ádit, jól esett a mozgás és a friss levegő. Ugyhogy nemsokára utrakelek :-D


Legyen mindenkinek nagyon szép napja!

Aranyoska??????? Mire hazaérek tessék babázni :-D
Mára még fánkkészitést terveztem már vagy egy hete kivánom :wink:

rabbe78
 
 


sziasztok!

na, látom, hogy megalakult a bagoly-klub, a grafomán kismamák klubbján belül... :) durvák vagytok!

én nem olyan régen keltem, de tegnap elég későn feküdtünk! Beni még húzza a lóbőrt, bár gondolom, hogy már nem sokáig! 1/2 10-re megyek a védőnőhöz, gyorsan termeltem is neki egy kis üvegcse pisit, nehogy legyen valami gond azzal, aztán anyós is jön lassan...

bekapcsolom a telóm, ő az első üzenet küldője, hogy a 1/2 9 magasságában érkezik! ;) juhéjj! gondolom, hogy nemsokára érkezik a lakáshitel törlesztő sms is, szóval jól indul a mai nap... :S

Krisztina, köszi az infót a méhtevékenységekről, remélem, hogy tényleg csak ez, és semmi más gond nincs! ;)

lányok, köszi a Beni dícséreteket! tényleg nem volt agyongyötörve, én annál inkább... nagyon hamar meglett, ha azt vesszük, hogy ilyen nagy, és első baba, szóval a lényegi rész az 1/2 2-től tartott 15:10-ig! 4 kiló felett volt a babám, és 36-os volt a buksija. jó, hát én ettől a gyors tempótól repedtem, szakadtam, vágtak, stb., de akkor már semmi nem érdekelt! :)

Mikegirl, örülök, hogy végre jól aludtál, csak aztán nehogy túlhajtsd magad, szóval cssak light-osan az energiával! :)

jajj, nagyon cuki volt kis Ati is picikének is! ;)

Kinga, Szisszka, Rabbe, Csillag, sajnálom a pocsék éjszakát... :S

Csillag, Te is a Szt. Imrében szülsz, igaz!? és tényleg mondott olyat a szülésznőd, hogy jobban örülnek a csecsemősök, ha viszel be saját rucit a babára!? mondjuk nekem nem jutott eszembe megkérdezni, de annó a szülésfelkészítőn nem említették egy szóval sem... :(

na, majd megkérdezem most, főleg, ha megint nagy lesz a babám, és alig lesz rá rucika...

egyébként Eclipse, az egy garnitúra ruha/nap az lehet, hogy picit kevéske, mert senki sem világbajnok először a pelusozásban, meg a gyerkőcök is tudnak meglepetést okozni, szóval simán kifolyhat a cucc, és akkor viszont csere kell!

Macs, köszi a fotókat a kiscicákról! nagyon édesek! és tényleg, Baluci már kész fitalember! :) imádnivalóak! Kittike pedig kis törékeny hercegkisasszony, de biztosan hamar elkezd ő is hízni! mennek a további drukkok, hogy a szteroid kúra hatásos legyen, neked pedig kitartást a 3 óránkénti fejéshez és egyebekhez! nagyon ügyes/ügyesek vagytok! ;) minden elismerésem!!!!

akik már nagyon a végét járják, tessék minden reggel bejelentkezni, hogy tudjuk, hogy minden okés, vagy volt valami az éjjel esetleg!? ez parancs! :D

na megyek, mert én még pizsuban, anyós meg lassan kopogtat!!!

szép napot, alvásidőben jövök!!! ;) és ez nem fenyegetés!

sophie27
 
 


Kriszti: köszi amit leirtál, nekem már 3-4 hete vannak ezek a Braxton-hicks féle görcsök, akkor lassan szülök 8) .... tankönyv szerint... na majd meglátjuk.
Lehet hogy naponta többször kéne apára másznom :lol: :lol: :lol:

rabbe78
 
 


Sophie: első mondatodon jót nevettem :-D
sok sikert a védőnénihez, a tied aranyos? Megvagy elégedve vele?

Kórházi babaruha: a bajcsyba adnak állitólag, d e szivesebben veszik ha a s ajátjába van öltöztetve.... én is bepakoltam napi 1 db-t és a férjemnek kikészitettem a többit ha még kellene valami...meg a hazajövöset si+overáll+autósülést :-D de azért nem annyira elveszett ő (sem) ugyhogy megoldja majd... legfeljebb jobban körülkell nézzen a babaszekrényben is :-)

rabbe78
 
 


Helló!

Egy kicsit lemaradtam!!!!
Vivi nagyon Gratulálok a babához! Gyönyörű!

MACS!
Hát ez szuper hogy ennyi tejed van, és kézben foghatod Balázst!
A műtéti emlék biztos megszépül, mert mindkét babád gyönyörű, és szépen nő! Isteni erőt kaptál hogy ezt végigcsináld!
Örülök hogy ilyen vége lett!

bocs csajok de ma is rohanok!
Talán este lesz időm reagálni is, mert bár olvasok soha nem jutok el oda hogy írjak is.

Mindenkinek nagyon sok puszi! Szorítás A szupercsapat összes tagjának!

Tatjana:
A Gizi elé beírnád hogy Zita? Az unokatesói leszavazták mint első nevet :lol:
Aranyosan írták hogy ez cikis, és nemáááá Ők aztán tudják mi a Trend: ))
Na megyek mert jóanyám kopog.....
PUSZI MINDENKINEK!!

Kép
Kép
eta
 
 


jó reggelt lányok!
Hú, ti baglyok! Én is korábban kelek, mint szoktam, de azért 7 előtt semmiképp nem kelnék ki az ágyból.
Ma van a hét első olyan napja, mikor nem kell mennem sehová, csak a gyógyszertárba a semicillinért. Üsse kavics, beszedem.
Reggel rákukkantottam az RTL klub reggelijére, és Rókusfalvi Pálnak is Jankája van. Még nem hallottam, hogy valakinek az lenne:) De tök jó volt hallgatni, hogy Janka...., csak a pesties "a Janka" ne lenne. Bocsika pestiek, akik így használjátok :)

Zsófi! Nem voltam az Alléban. Láttál hozzám hasonló kismamit? :)

Nagyon szépek a képek a babókról:)

eta! Ja, a kicsik már csak tudják, mi a trend. Nekem egy kedves tanítványom/barátnőm lánya mindenképp Zoét szeretett volna(én is) de Csabi nem ment bele. Én is Zita vagyok, nem tucat név, szeretem

rabbe! Annyira más, ahogy írtok a kórházakról, a mienkben meg nem adhatsz rá saját rucit, olyanok állítólag, mint a lelenc gyerekek. Meg saját hálóingbe sem lehetsz, mi is olyanok vagyunk, alig van gomb a hálóingen, és napi 1-t adnak, még ha összevérezed is.

Na, csajok, tegnap találkoztam a szülésznővel, aki a miskolci kaáliban is asszisztens. Kérdeztem, hogy szerinte a dokimnak mennyi mostanában a hála.... Kezdhetünk gyűjteni. És már nem is tudom, mert nem akartam fogadni szülésznőt, mert állítólag mind rendes ott, de ez a lány úgy beszélt, hogy akkor majd hívjam, ha beindul, meg ilyenek. Na, akkor szerintetek most megkérdezzem, hogy ő mennyit fog kérni? Ez olyan furi. Tényleg nem akartunk fogadni, de hát...mi van, ha összefutunk a folyosón? Nem olyan nagy az a szülőszoba.Egyébként bírom, rendes csaj.


Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Akkor először a tábli! Ági, Vikoo és Lucuzs gratula a 37. héthez! :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Tegnap kezdtem el írni a hozzászólást, de nem volt időm jönni mégegyszer (este lett volna, de akkor meg már úgy voltam vele, hogy megvárom a ma reggelt):

Lucuzs: köszi a könyv címet, erre gondoltam :) Nagyon sajnálom a dokidat, hogy nem lesz bent :( Hosszú ideig nem lesz vagy csak egy pár napot? De most olvasom, hogy már tudod, hogy mikor nem lesz. Nem olyan vészes, hátha hamarabb szülsz egy picit a kiírtnál és akkor minden rendben lesz :)

Nagyon sok a kisruci... (bár örülök neki, de mondtam, hogy nem kell több ruha) :) A harmadát sikerült eddig kivasalnom és csak abban 35 db body van! Poénkodtam is vele, hogy 6 hétig mosnom sem kell :)

Mikegirl: tetszett, amit a "nyugodt" gátmasszázsról írtál :D El is meséltem rögtön Janinak, erre azt mondta, hogy miért nem kéred meg Apát, hogy masszírozzon? Nálunk úgy lesz majd (1 hét múlva kezdem) :) De most olvasom, hogy nálatok is Apa csinálja akkor a masszázst :)
Ati hogy bírta tegnap az ovit? Édes az újszülött képen!
Kaja nálunk sem kaja hús nélkül :)

Gyancsi: tudom, hogy nem konkrétan nekem írtad, de azért reagálnék a gát repedés dologra. Én azt olvastam, hogy repedni ott reped, ahol a leggyengébb a szövet és ezáltal gyorsabban is gyógyul, mint a vágás, ahol a vastag húsba is belevágnak. Persze az orvosoknak könnyebb összevarrni egy szép egyenes vágást, mint egy repedést, de azért már sok doki támogatja azt, hogy nem vágnak (persze vannak kivételek, amikor muszáj vágni).
Szex nálunk 1 hete volt, de az volt szerintem az utolsó a szülésig, már egyikőnk sem tudott nagyon ellazulni :(
Én szeretném, ha elküldenéd nekem azt a szakácskönyvet, mert én is főzni szeretnék. Köszi :)
Tök jó ez a mosoda, szárítógépet én is szeretnék néha használni, de nekünk nincs a közelben ilyen :( (venni meg nem veszünk, mert nem tudnánk hova rakni).

Angie: nagyon csini a pocid :) Olyan szép formás :) A szigetelés tényleg megéri, ha jól csinálják. Nálunk pl. tavaly télen csak 17-19 fok közé volt állítva a termosztát, de többnek tűnt a hőmérséklet, nem fáztunk. Most azért fel fogom venni 20-21-re a Manócska miatt, fürdésnél meg még jobban, de szerintem most sem kell majd olyan sokat fizetnünk.

Ebba: gratula a babakocsihoz! :) Nekünk is hasonló van és imádom :)

Rodi: védőnő hozzánk sem jött még. Nem is mondta, hogy fog jönni...

Rabbe: szép nagy poci :) Nem vagy lehangoló, van amikor ilyenje van az embernek (nekem is volt), de majd elmúlik. Gyere olvasgatni addig is, hátha jobb kedved lesz.

Navi: gyere majd a hírekkel, hogy a doki mit mondott ma a leleteidre.

Vivi: nagyon édes Barni baba :) Jó, hogy elmesélted a szüléstörténeted, bár azt vallom, hogy minden szülés más (szegény anyum akar egy kicsit „megijeszteni”, mert neki 23 órás vajúdása volt 30 éve, hogy készüljek fel, mert látja rajtam, hogy egyáltalán nem parázok, de majd elválik, ha már ott leszek :) )

Dorka: irigy vagyok a sok energiád miatt. Nekem mindig össze kell szednem magam ahhoz, hogy valami értelmeset csináljak. Pl. vasárnap kitakarítottam az egész lakást, szinte meg sem álltam, de kiakadtam magamon, hogy pl. a fürdőszoba 2 óra volt :(
Anyukád válását nagyon sajnálom :( Sajnos mi is átestünk ezen, én akkor voltam 16-17 éves és anyuéknál is jó sokáig elhúzódott a dolog, de fellélegeztünk amikor az apám elköltözött (Sajnos az apám az alkoholtól azt gondolta, hogy baromi erős, így én nem egyszer kaptam tőle, jelenleg konkrétan gyűlölöm :( , de szerencsére évek óta nem láttam ).
Nagyon csini a pocid :) , na meg a babasarok is szuper :).

Berni: beírtalak a tábliba. Tök jó, már 4-en vagyunk 20-dikára kiírva :) Kíváncsi vagyok, melyikőnk szül egyszerre :)

Ritya: sajnálom a munkahely dolgot, sajnos agyon sokan ki vagyunk téve az ilyesféle dolgoknak és pl. nálam is a válság kellős közepén kellett munkahelyet váltanom, így örültem, hogy felvettek valahova.
Én is kedden megyek dokihoz, vérvételre és az első nst-re :) Már nagyon várom!

Zsófi: édesek a fotók :) Nekem is szokott ilyen feszülés lenni, de csak akkor, ha nem pihenek eleget. Vagy amikor otthon voltunk és rohantunk egyik helyről a másikra és mindenhol csak ülni tudtam.

Macs: gyönyörűek a kiscicák még így is, hogy ilyen pincurkák! :) Örülök, hogy végre kezedbe veheted Balázskát, de majd Kittike is nemsoká eljut arra a szintre, hogy őt is pátyolgathatod majd!

Szisszka: látom te sem és mások sem tudnak aludni… én is fent vagyok 4 óra óta.

Eta: javítottam a táblit! Jól hangzik így a két név, bár én nem vagyok 2 keresztnév párti… Milyen volt Békéscsabán?

Tegnap boltba mentünk, virágot ültettünk át, főztem, mostam, majd kisrucikat vasaltam (imádom őket vasalni).
A mai program: főzés, délután meg megyek be a munkahelyre, leadom a táppénzes papírt, amíg Jani suliban lesz.

Szép napot és puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jo raeros Beki baba :) en uh-ra varok, addig is olvasgatom az irasaitokat. Eclips! Nekem elso szulesnel eszembe sem jutott a kulon szoba. Jo ha megosztjak az ember lanyaval a tapasztalatokat es mi is kerdezhetunk tobbgyerekesektol. De ez embertipus fuggo. En szeretek ismerkedni :) Mikegirl! Mar feltunt h mi sokmindenben hasonlitunk. Most mar azt is tudom hogy a vercsoportunk is azonos :) Macs! Cicusok nagyon cukik! De jo h Balazskat megkaphatod. Kepzeljetek, annyira nyomja a bordaimat ketteskem, hogy ma ejjel csak felig ulo helyzetben tudtam aludni. Pedig en parna nelkul alvos vagyok. Arra ebredtem, h ugy fajnak a bordaim mintha jol elvertek volna. Olyan is a mai napom (hisztis, nyugos). Majd jelentkezem ha vegeztem...

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Csajok, rohangálok a lakásban, egyszercsak átvillan az agyamon, hogy hétvégén megszülök :shock: Hülye vagyok vagy hülye vagyok??? :shock: :shock:

Rabbe - bankban dolgoztam, támogató területen. Ja ebéd, itt is megkínálnak - csak fizetnek kell érte az étteremben :lol: :lol:

Kórházi babaruci - csajok, szerintem ezek a picúrok nem termelnek annyi kakit, pisit. Alig esznek. Kb. 15 - 30 grammokat, abból még nincs óriás kaksi, meg ilyesmi. Napi 1 ruci szerintem elég. De ha mégsem, majd apa visz be váltást. Vagy különben kisteherautóval mentek be :lol: :lol:

Eta - Zita Gizella, jóóóóóóóóóóó :lol:

Ebba - szerintem vigyél be saját cuccot. Aztán ha jönnek a látogatók, abban leszel, utána meg visszaveszed azt a napi 1-et, hadd örüljenek. Ha nem vagyok túl kíváncsi, mennyi a dokinak fizetendő? Szülésznő - én nem kérdezném meg. Abszolút produktum függő lenne a dolog, főleg ebben a szituban. Utólag majd eldöntitek. És ha nem éppen ő lesz ott, és nem akarod megfogadni, akkor max egy kis sms, ha annyira jóban voltatok, hogy elkezdődött......

Tatjana - Ati az ovi előtt vitatkozik, hogy nem akar menni, aztán amikor már ott van, semmi probléma!!! Még szerencse, hogy ilyen gyorsan változik a véleménye :lol: :lol:
Ja igen, apa gátmasszázsol. A tegnapi kimaradt, későn jött meg, fáradt voltam, és rohadtul nem volt hozzá kedvem. Én egyáltalán nem vagyok oda érte:?

Ki is süti azt a fánkot?????? Én is, én is.......ennék :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Látom sokan virrasztottatok... :?
Én bevallom hetek óta nem aludtam ilyen jót!!! Végre Bogi nem kelt fel éjszaka, így 11-től 6-ig egyfolytában aludtam!!! :lol: :lol: :lol: Most nagyon boldog vagyok és kisimult! :lol:

Jajdejó, már betöltött 37. hét!!! Kicsit ünneplem magunkat, ha nem baj! :wink: :lol:

Aranyoska ma éjszaka sem jelentkezett... :D

Mennem kell Bogizni! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok,

Megjártuk a kórházat, pisi megint nem ment, viszont most rutinos voltam és vittem a reggelit. :-) Aztán ittam kávét, pedig sosem szoktam, na jó most is csak 3-4 kortyot ittam és a vérnyomásomat felnyomta 145/77-re. Sose volt még ennyi. Mikor hazaértem már csak 107/65-volt. Viszont Boldi baba a frászt hozta rám, sztem a kávé miatt, totál össze-vissza volt. A CTG 108-160 között mutatta a kis szívecskéjét, és mikor lement 110 környékére az ájulás kerülgetett. Kérdeztem is a dokimat, h ez normális, és azt mondta ezek nagyon szép görbék, meg, h milyen kis aktív volt. Én meg azóta sem nyugodtam meg, mert eddig ilyen nem volt, mindig 140-165 között ingázott. Akkor ezek szerint eddig mindig tök lusti volt. :-D Na mind1, megpróbálok nem ezen kattogni… Vkinek volt már ilyen ficánka a babája???

Most rohanok tovább, mert mára terveztem a szobácskája rendbe rakását, és a fenti ablakok lemosását. Puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Csajok!

Ryta, nagyon sajnálom ezt a helyzetet, kitartás nektek!!


Rabbe, sajnálom a beírást!Remélem ma szép napod lesz!Majd gyere, ha lerótattad a tervezett köröket!!!
:D

Ebba, na ez aztán az érdekes szituáció a szülésznővel....Én nem is tudom, h. mit lépnék....Nálunk pl. szülésznőt egyátalán nem is lehet fogadni.Többször beszélgettél már vele a szülésről?
Hálóing: én megőrülnék, ha nem vehetném fel a sajátomat.

Sophie, akkor félig-meddig sikeres volt a börze!Ez akkor azért jó!
:D
Nagyon szép baba volt Beni, most meg nagyon szép kiskrapek! :D
És tényleg olyan kis kisimult!!!
Haskeményedés: mielőtt bekerültem a kórházba nekem is az egész keményedett, mintha szét akarna esni.Nem ijesztegetni akarlak, az nagyon távol áll tőlem.De szerintem túlerőltetéstől lehetett nálad!Magnézium és fekvés!
Most már csak részeken kemény, pl. ha ott van a háta vagy akis feneke Lucababának, és egész más érzés.

Eclipse, nálunk sem lehet bevinni a babának ruhát, bár az meg jobb lenne...
Ma mi a terv?

Macs, nagyon köszönjük, h. megmutattad nekünk Kittikét és Balázst, szépségesek!
Hidd el, nemsokára már az egész család együtt lesz!!!!
Sok erőt kívánok neked is és apának is!!!

Csillag, Rabbe, Szisszka, sajnálom a szar éjszakát,én is virrasztottam veletek!

Mikegirl, Ati is gyönyörűséges!Olyan jó nézegetni ezeket a képeket!És mit csinálsz, pakolászol?

Eta, de jó, h. jöttél!Zita név szuper, a barátnőm is Zita, és nagyon jó természetű Zita!!! :D

Lucuzs, hurrá, h. jót aludtál!! :D

Vikoo, ne aggódj, minden ok, csak most megmutatta, h. ő nem csak lustizni tud!Ablakmosással tessék vigyázni!!!

Angi, várunk!

Tatjana,szerencsére nálunk ilyen nem volt, azt merte volna....Az a abj, h. nehéz tőle megszabadulni.....

Na, csajok tegnap éjszaka én is szarul voltam, ki is jöttem a nappaliba, fájt a hasam, meg a fejem is.....Fél 4-kor mentem be, hétkor jött a kéményseprő, aztán mentünk a dokihoz táppénzes papíromat rendbetenni, remélem sikerült, bár pont mondtam Andrisnak, h. nincs semmi jó előérzetem.Ma én is nyünnyedt vagyok, de nekilátok a mai tervnek, mert délután meg jönnek a barátnőim!nAgyon várom már őket, mostanában sajos csak ritkán találkozunk, mert nem egy helyen lakunk....

Aranyoska, sokat gondolok Rátok!!!!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Még mindig mérges vagyok, h eltűnt amit az éjjel írtam :evil: grrrr...

Megjártuk az nst-t, Marcit vittem magammal, mert apa autót szerel, anya meg elutazott. De nagyon jó kisfiú volt végig :)
Bezzeg Dani maga a megtestesült lustaság, alig mcorgott valamit az nst alatt, pedig előtte is, meg utána is tök aktiv volt. Biztos direkt csinálta :lol:

Képezeljétek, próbáltam kérni időpontot ultrahangra, a 37. hetire. Erre közölte a nő, hogy november 2. Hát kössz, addigra betöltjük a 39. hetet is... ha.... Bár szerintem addig nem húzzuk ki 2in1.

Látom, voltunk egy páran akik nem tudtunk aludni éjjel.

Képzeljétek, nst-re bejött egy másik csajszi is, neki hajnal 3 óta folyamatos fájásai voltak, rendszeresek is, de a szülésznője szerint nem elég hosszúak, igy megnézték, h mi a helyzet vele. Jött a szülésznője, aki mesélte, h az éjjel 14-en szültek a kórházban, nagyon durva nagyüzem volt! :shock:

Mikegirl
Felhívtam a dokimat, h mi a teendő a candidával, azt mondta vegyek Canestent, meg majd hétfőn még rámnéz. Gumilepedőt a tesónak vettem a kiságyba, mert Marcival is jártam úgy, h kifolyt a pisi v a kaka... igy a matracnak nem lesz baja.
De Marcinak is akarok venni de még azt nem mertem megkockáztatni, h éjjelre ne kapjon pelust, mert mindig tiszta pisi reggelre a pelusa. Napközben viszont nagyon ügyes, és imádja az új wc szűkítőt :)
Nálunk is előfordulnak balesetek, de Marci általában előre szól. Akkor szokott a gatyeszba menni, ha nagyon belemerül a játékba, de mi még azért ennek az elejáén vagyunk.

Rabbe
Szupi, hogy tudsz pihenni, én hulla vagyok éppen, mindjárt leragadnak a szemeim. Most Marci Hannah Montana-t néz a másik szobában, azért tudok írni :D


Sophie
A védőnőt sajna nem tudtam megkérdezni, mert olyan rohadt gyorsan lerázott, szinte semmit nem tudtam megkérdezni, amit akartam, meg tök antiszoc volt :x Kedden jön hozzánk látogatásra, már összeírtam egy füzetbe mindent amit megakarok kérdezni, most nem ússza meg :D

Eta
Jól hangzik a Zita Gizella :)

Ebba
Jajj, de irigykedem a pihi miatt :)

Angie
Na mi volt uh-n?

Dorka
Azért próbálj meg te is pihizni kicsit!

Emese
Naaaaaaaaaaaaa?

Na, megyek, icipicit összepakolok, meg mosok egy adag rucit.

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma is pörgős napunk van.
Apával nyakunkba vettük a várost, és vettünk neki egy utcai cipőt melóba, kapott hozzá egy pár ajándék zoknit, meg turkiztunk neki 2 tökjó farmert, meg voltunk piacon is.
Most anyósnál vagyunk, majd ő megy futni, én meg haza, tenni-venni, mosni, aztán jön Erika.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!

gyorsan elolvastam, hogy miket írtatok!

Szisszka, semmi gond, ha sikerül megkérdezni, az nagyon jó, ha nem, akkor majd beadom a papírt, azt lesz valami! ;)

sajnálom a Candidát, de gondolnám, hogy kikezelhető még szülésig, viszont a negatív sztreppto meg nagyon jó! ;) milyen ügyes Marci a wc szűkítővel! meg, hogy NSTn is jól viselte magát! :) amúgy a Bártfaiba kell menni mostanában!?

uh azért durva... nekem a Horváth mindig áthozza a kis füzetkét, és ő egyből be is ír, amikor jó nekem! kíváncsi leszek, hogy nekem mit mondd majd jövő csütörtökön az uh időpontra. mondjuk az is durva, hogy azok a nők legtöbbször csak ott unatkoznak, hogy akkor miért nincs korábbi időpont!? szerintem említsd meg a Zs-nak, hogy nem kaptál időpontot, hátha tud tenni valamit érdemben! ;)

Eta, Zita Gizella, nagyon klassz, bár nekem a Gizella is tetszett, és én sem vagyok azért két keresztnév párti, de tényleg jól hangzik, meg, ha Nektek tetszik! ezt úgysem dönti el helyettetek senki! ;)

Dorka, tessék pihizni is, ne csak pörögj ezerrel!

köszi a keményedéses hozzászólást! gondolom ám, hogy a köhögés, plusz a túlpörgetés volt az oka, mert mára sokkal jobban vagyok, sőőőt! tegnap sokat emelgettem Benit, mert nem akarta a világért sem, amit én, szóval nem volt más megoldás, meg is lett az eredménye! :(

Ebba, igen, azt hittem, hogy egymás mellett ültünk, de akkor nem! :)

Vikoo, szerintem mocorgás után leesik kicsit a színhangjuk, és utána újra vissza arra a 160as szintre! legalábbis rémlik valam ilyesmi! :) biztosan minden okés Boldival, a dokid nagyon lelkiismeretes, szóval, ha gáz lenne, úgysem engedett volna haza! no para! ablakmosással tessék vigyázzni!

Rabbe, igen, aranyos a védőnénink. nem is öreg, sőt, olyan 40 max., van egy kisfia, sulis, tök közvetlen, és tényleg szereti a gyerekeket! :)

védőnéninél vizelet, vérnyomi okés volt, viszont már 13 kilónál járunk... :oops: 121cm a pocakom, okés, ebben rengeteg a háj, de azért durva. beszélgettünk elég sokat, többször már nem megyek a szülés előtt, majd ő jön, ha megvan a bébike!

ma megint itt volt anyósom, de már elment, délután, vagyis lassan meg anyu jön, mert holnap túlórázik, szóval nem valószínű, hogy találkozunk a 7végén! hja, a legújabb anyós mizéria... gondolkoztam-e már azon, hogy mi lesz, ha megszületik a baba... szóval találjam ki, hogy ő minden kell, hogy segítsen! ezeken kiakadok! honnan a francból tudjam előre, hogy mi lesz akkor, meg különben is, annyiszor volt már 2 gyerekem... szóval ilyeneken akaszt ki. jaaa, és szomszéd anyukának újságolta, hogy ő mennyire izgul, meg neki már össze van pakolva a csomagja, ha jönni kell... :shock: :roll:

szóval zizeg ezerrel!!! én meg annyira nem ez a típus vagyok, aki előre filózik dolgokon! ráérek akkor izgulni, meg idegeskedni, ha látom, hogy mi a szitu...

Tatjana, köszi a táblicskut! az miért van, hogy a neves oszlop nem látszik egészen!? nem akarok kötekedni, csak kérdezem! ;)

szép napot mindenkinek továbbra is, megyek, mert jön lassan anyukám! jók legyetek! aztán tessék azokat a babákat kifelé kergetni, ha már nagyon úgy érzitek, hogy itt az idő! (ez rám nem vonatkozik! :))

sophie27
 
 


Aranyoska! Ha bírsz, azért adjál minden nap magadról életjelet! :wink: Így legalább tudjuk, ha nem jössz, hogy lehet már történik valami... :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!

Remélem jól vagytok, látom még nem érkezett újabb Babuci.... :wink: Én ma kiütöttem magam, kitakarítottam a lakás maradékát, főztem rakott kelt, kimostam, kiteregettem 3 adag ruhát, vasaltam, voltam a barátnőmnél és még menni kéne az autószerelőhöz, de döglégy Zoli vagyok :D Az úszás is elmarad szerintem, mert Lilike néha elég durván a tudtomra adja, hogy húzzam be a kéziféket.... :?
Nagyon szép hétvégét szeretnék mindenkinek kívánni és elnézést, hogy most nem írok mindenkinek külön-külön,de hétfőn jövök és pótolok :wink:

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Lányok, bocs, h. most nem írok személy szerint, de délelőtt óta várom a laborok eredményét, amit reggel vettek le... ha szar, akkor lehet már a hétvégén anyuka leszek (igazi), ha nem romlottak az értékek, akkor sem sok időt kapunk még, de azért ebben bízom! Már a jövő hétnek is örülnék!
Qrvára ideges vagyok, elméletileg még ma magánrendelésre megyek, ahol nézünk egy uh-ot! Vakarózás egyre szarabb, nem tudom mi lesz, csak azt tudom, h. be vagyok f@sva :(
Szorítsatok!!!!! Léccci-léccci!
NSt-n kétszer rosszul lettem: valszín vérnyomásom esett le, de az egész nap rohadt szar volt és idegtépő :evil:
Bocsika, h. csak negatívoskodom, de most nem megy más :?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi,
drukkok mennek ezerrel, meg nyugtató, pozitív energiák!!!

Zita Gizella: nagyon szép név!!!

Lucuzs,
gratula a 37. héthez! Még az sem kizárt, hogy beelőzöl ám...

Gyancsi,
nagyon ügyi vagy, most már pihengess a hétvégén!

Bepakolós anyós... áááááá :shock: :shock:

Aranyoska ?????? :wink:

Haynii Máté babával, régen hallottunk felőletek!!!

Most várom Erikát :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Navared
Drukkolok, hogy ne legyen nagy gond!

Rabbe
Orgazmus méhösszehúzódást válthat ki, az ondófolyadékban pedig méhszájérlelő-hatású prosztaglandin van :wink:

Eta
Nagyon jó név a Zita :lol:

Gátrepedés
Nagyon csúnya tud lenni! Apukám mutatott olyan beteget, akinek szülés közben végbélig tartó gátrepedése lett. (nem apánál, egy másik kórházban szült, Sopronba helyreállító műtétre ment)
Én azon vagyok, hogy ha nem elég a gátvédelem, akkor inkább az irányított irányú vágás, mintsem a bármerre repedés...

Ma kitakarítottam az egész házat!
Holnap majd a párom leszedi a függönyöket, megpucolja az ablakot... én meg függönyöket mosok...
És most kapásból azt se tudom, fiú vagyok-e vagy lány... :oops:
Vendég
 


Helló lányok!

Még mindig itthon,és még mindig egyben :( :( :(
Sajnálom,h nem jövök többet és nem reagálok,de kész vagyok pár napja.Elvesztettem minden türelmem,ami tudom,h nem jó és épp ebben a pillanatban is megy nálunk a veszekedés...

Mindenkinek szép hétvégét...lehet nem jövök szombat-vasárnap,de,ha action van,mindenképp írok Lucuzsnak!
Puszika

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Kriszti: hogy te miket tudsz?!! :shock: :shock: köszi :wink:

Aranyoska: elhiszem hogy türelmetlen vagy meg minden de kitartás!!! Olvastad mit irt nekem Kriszti? :wink: :wink: :wink: De nyugi, még baba nem maradt bent sosem :-D Min veszekedtek? EZek a fránya hormonok.... :roll: :roll:

Nav: nagyon sajnálom a viszketést, kegyetlen lehet. Nekem csak néha ahasam viszket d e akkor pirosra szétvakarom :oops: Nst :-(

Eclips: kérünk infot amit Erikával beszéltél és megosztanád velünk is. Hétvégén mit csináltok? Túra? :-D

Gyancsi: azért pihizzél! nem kell mindent egy nap alatt megcsinálni :-)

Sophi: 121cm poci? az szép!!!! Mennyire mozog a bébi? Az enyém mintha már nem férne el, nem is mocorog szinte. Tegnap jól rámhozta a frászt....(vagy irtam már:?: :?: :arrow: nem akart mozogni egész délelőtt megsem mozdult. erre elkezdtem simizni: semmi, kidudorodó-keményebb részét nyomtam (erre mindig elszokta rántani hirtelen) : semmi. Na ekkor már besz@rtam..... aztán kád vizbe ültem és kb 10 perc mulva elkezdett megmoccanni. aztán egésznap szinte semmi....
Na de ma bepótolta, most is épp helyezkedik, ezek már nem rugások inkább csikizi a hasfalamat :-) mitne mondjak egyébként is elég csikis vagyok, van hogy hangosan felnevetek :-D

rabbe78
 
 


Aranyoska
Sajnálom a veszekedést...
Beszéld meg a lánykáddal, hogy most már bújjon ki! Mond el neki, hogy milyen jó lesz, ha már nem a pocakodban, hanem a karodban ringatod...
Elvileg hétvégén eléri Sopront egy hidegfront :wink:

Rabbe
Valami ragadt rám az egyetemen :lol: :wink:

Hogyan különítsem el a valódi fájást a jóslótól?
Meg kell inni egy pohárka finom bort (az alkoholnak izomlazító hatása van). Kényelmesen le kell feküdni, elő kell venni a biokémia anyagot, amit át kellene nézni... ha elaludtál már az első oldalon, akkor csak jósló... ha eljutsz a végére, és még mindig vannak fájásaid, akkor érdemes bemenni a kórházba... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Hajrá Balu és Kittike!!! Csak így tovább!! Kitartás Maccs!! +++++++

Gyancsi: Naná, hogy bóknak veszem ;)

Lucuzs: Jobbulást Boginak!

Rabbe: Nem a szalagok nyúlnak, és azt érzed görcsnek? Mákostészta!!! Sütőtökleves!!!! Fánk!! Én is kérek!!!!! De rég ettem mákostésztát…. Mákos gubát is. Azt kellene enni!!!

Tatjana: Beírsz engem is a tábliba (nagy bociszemes pislogás)? 29 vagyok, nov 15re vagyok kiírva, Szent István kórház Budapest, 1. gyerek, Bence. (

Sophie: Bár már sokan válaszoltak: a keményedéskor az egész has megfeszül, a gyomrod környékén is (van, hogy csak az alját érzem kőnek, gondolom az nem igazi), érzed a méh szélét, és a baba jól kitapintható lesz. Én is sok olyan feszülést érzek, amiről írtál! Nekem ebben segít a kedvenc hastartó pántom (és a pihenés…)

Vikoo: Hihetetlen, hogy pont egyszerre robbannak le a kocsik!!! És pont ebben az időszakban, amikor tényleg kell a pénz 

Eclipse: Én úgy tudom hogy az Istvánban tényleg saját ruhát kell vinni a babának. Nem adnak semmit. (Azért írom egy kicsit bizonytalanul, mert ezek netről szedett információk, a szülésznőmmel csak jövő csütörtökön egyeztetünk.) Viszont van más rooming-ines kórház, ahol adnak. Kórháza válogatja.

Kriszta: Gratulálok a diplomamunkádhoz! A felsorolt méhösszehúzásokból arra a következtetésre jutottam, hogy a Braxton-Hicks a jósló? Mert amikor a múltkor a dokinál voltam megkérdeztem, hogy a múltkori eset jósló volt-e, azt mondta nem, ez a B-H volt.. Nem akarok a szavakon lovagolni, csak nem értem :D Jó, hogy ennyire képzett vagy a témában!!!!

Szisszka: 14-en szültek az éjjel????? Jesszusom!!!

Navi: Mi a helyzet??? Megvannak az eredmények? Vagy már lassan a baba is??????

Aranyos: A legrosszabb, amikor csak vársz és vársz….

Nekem elég sűrű napjaim voltak! Csütörtökre végre aludtam egy jót (milyen jó is volt…). Barátnőm kivett egy szabadnapot, és azt ránk szánta  Voltunk turiban!!!! Vettünk még néhány pólót és nacit Bencének, nem bírtam ellenállni nekik. Majdnem cipőt is vettem, de szerencsére visszafogtam magam. Utólag olvastam, hogy nem tenne jót a lábijának (mondjuk logikus, csak olyan cuki volt az is!!!). Megvettem a kórházi csomag utolsó darabjait is!!! És be is pakoltam. Megnyugodtam!!!
Mára viszont megint rosszul aludtam (pedig a tegnapi sikeres éjjel után nagyon pozitívan álltam neki), de keményedtem (egyáltalán nem volt durva, csak éppen aludni nem tudtam rendesen).. Délelőtt pedig papás felkészítésen voltunk, jól kifáradtam, kellett volna az energia!!! Férjem mondta, hogy mennyire örül annak, hogy mentünk, pont ezekre az információkra volt kíváncsi! Utána sokat pihentem, majd végre elhoztuk a Kikából a megrendelt két komódot. Holnap összerakja, és pakolhatjuk át a nappalit!!!!!! (Én meg az eddigi komódok tartalmát…).

Töltök képet a „szerzeményeimről!!! És megyek is pihenni…

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Kép

Kép

Kép


Éééés a csúcs:
Kép

Barátnőmtől :) Amikor meglátta, mondta, hogy ezt nem bírja itthagyni :)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Jó reggelt!

A mai tábli:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt!!!!

Tegnap dokinál: méhszáj zárt, strepto negatív, vérkép rendben. A hétvégi szülési tervemre mondta doki, hogy korai, várjuk azért meg a betöltött 38. hetet. Úgyhogy szülés jövő hétvégére halasztva :wink: Hétfőn már megyek a szülésznőmhöz CTG-re, remélem meg tudja mutatni az egyágyas szobát.
Ja, és csajok, lehet ér valamit az a gátmasszás. Az eddig rossz manuális méhszájvizsgálatot meg sem éreztem!!!!
Gyakori haskeményedést kérdeztem dokitól, gond-e. Azt mondta, hogy így a 37-38. hét környékén hadd keményedjen már......

Vikoo - én mindig viszek pisit, még a védőnőhöz is. Utálok idegen, piszkos wc-kben bűvészkedni.

Dorka - tegnap elzúsztam a munkahelyre ebédelni és pletyózni, utána meg mentem dokkerhez. Szóval nagy csavargás volt a tegnapi napom is. Barátnőzés jól sikerült?

Szisszka - nekem is mondták, hogy tumultus van a kórházban, nincs szabad egyágyas sem :? Ergó januárban esténként nagyjából mindannyian ugyanazzal töltöttük az időnket :lol: :lol: :lol:
Canesten - tablettát kell szedned? Mert a kenőcsre az van írva, hogy hüvelybe ne.
Uh időpont - szuper magyar egészségügy :twisted: :twisted:
Kistesónak én olyan lepedőket vettem, aminek egyik fele vízzárró, a másik meg pamut/frottír. Sarkain gumipánt van, így frankón áll a matracon. Nagytesónál én úgy tudom, hogy amíg nem száraz pelussal ébred, addig csak magunkat szivatjuk a pelus nélküli alváskor. Sajna nem csak a matrac ázik ilyenkor, de a hálózsák, takaró is. És jártam már úgy, hogy kakesz bogyókat is találtam a szobában egy hosszabb délutáni alvás után - felkelt, és kihullott a gatyeszból.

Eclipse - egy újabb laza nap volt a pénteked.... :lol: :lol:

Sophie - jó hozzáállás: felesleges előre parázni. Jól csinálod :wink:

Gyancsi - azért csak óvatosan!!!! 3-4 hét 2in1-ben még Neked is jó lenne.

Navared - Szorítunk!!!!! +++++++++++++++++++++++++++
Ha bármit megtudsz, üzenj nekünk, lécci, lécci.

Aranyoska - nyugodj meg, ne veszekedjetek. Baba még nem maradt bent :wink: Pihenj sokat, tarts magad távol mindenféle stresszes szitutól. Sz.rj le minden mást, csak saját magaddal és Beki babával foglalkozz!!!!

Rabbe - igen, nagyon ijesztőek ezek az időszakok, amikor van egy hosszabb nem mocorgás szünet. Hajrá csikizés :lol: :lol:

Kriszta - boros sztori másik verziója: ha tudsz beszélni a fájások alatt, akkor nyugodtan maradj otthon, az még nem komoly. Ha nem, akkor irány a kórház :lol: :lol: :lol: Nyilván ez nem annyira tudományos, de aranyos volt, mikor olvastam. :lol: :lol:

Amidalaah - azta, nem semmi, amit csinálsz :shock: Elfáradtam az olvasásában :lol: Vigyázz magatokra azért!!!!
Naggyon jó cuccokat vásároltál!!!! Édesek, szépek, szerintem ezeknek egyikünk sem tudott volna ellenállni :wink:

Ma már fél 7-re megjártam a boltot és a piacot. Friss kalács, péksüti reggelire, és megvan a gyümi adag is egész hétvégére.
Apa beteg :? Hívom reggelizni, hogy hoztam finomságokat, errő ő: "alig bírok fent lenni, én meg jövök a közös reggelivel..." :cry: Egyébként náthás és köhög. És már azon filózik, hogy biztos a torka is meg fog fájdulni......már most kivagyok tőle. :?

Na megyek, teszek-veszek.....

mikegirl
 
 


Vivi: ma 1 hetes Barni! Gratula! :)

Amida: beírtalak :) Tök jó, te is az Istvánban fogsz szülni :) Eclipse is ott szül, de esetleg, ha nálam hamarabb jön a Babóka, akkor még találkozhatunk is bent :)
Papás felkészítésen hol voltatok? Miről szólt?
Kisrucik nagyon aranyosak!

Zsófi: nekem jól jelent meg a táblázat, de a kedvedért tettem hozzá még egy oszlopot :) Most jó? Ha nem, akkor próbálj valamit a képernyő megjelenítésen állítani (szerintem egy 1024x768-ason már látszódni fog).
De egyébként más is szóljon, ha valami nem jól látszódik neki! Köszi
Anyós nem semmi :( Én jól kijövök vele így 200 km-ről :) Ráadásul utál utazni, csak akkor jön, ha valaki elhozza kocsival, vagy anyu éppen jön vonattal és neki is van kedve hozzá. :) De azért telefonon minden nap beszél a fiával, nehogy lemaradjon valamiről...

Angie: mi volt az UH-on?

Mikegirl: ugye még nem szültél meg? :D

Dorka: milyen volt a barátnőzés? Jobb már a hangulatod?

Szisszka: én jövőhét kedden megyek nst-re, de már előre látom, hogy pont akkor nem fog mozogni eleget, pedig már megfigyeltem, hogy minden nap pont 8-10-ig mocorog sokat. :)

Navi: ne aggódj! Nem lesz semmi probléma! Szorítok neked, hogy azért a jövőhétig kihúzd. ++++++++

Most megyek, csinálok valami hasznosat :)

Szép hétvégét! Puszi!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


mikegirl: aztaa. hogy te milyen fürge vagy!
Bár ma sem aludtam jól, közértbe is kéne menni, de még fetrengek :-) bár egy adag már mindjárt kimosva, épp centrizz...
Ádi osztálytársa fog ma átjönni, párom meg ma csavarognni megy....de nem baj, elvagyok én itthon :-) akarta hlogy menjek vele, d e Ádi nélkül :shock: -ezt meg nem is akartam megoldani :roll: nem veszem jó néven mikor gyerekmentes övezetben akar tunyulni....

rabbe78
 
 


tatjana: nekem nagyon jól látszódik a tábli! köszi, nagyon szeretem mindennap nézegetni.

rabbe78
 
 


Sziasztok Lanyok! En ma ejjel egy masodpercet sem aludtam :wink: ugyanis ma hajnali 4 orakor megszuletett Angyal Zsombor Szabolcs. 2840 gr es 50 cm. Gyors szules volt. 1 ora korul elfolyt a magzatviz, gyorsan mentot hivtunk, mert egybol 5 perces fajasokkal inditottam. Jottek anyuek Szilardhoz. 3/4 2-kor nezett meg az ugyeletes doki Vacon, mert Pestre mar nem mertunk elindulni. 3-kor 3 ujjnyira voltam, aztan 4 elott 10 perccel mar nem volt mehszaj, jottek a tolofajasok, es pontban 4kor az 5ik tolasra kint volt Zsombor... ezennel erzestelenites nelkul. Nagy elmeny volt!! Es orulok hogy igy is kiprobalhattam. Megcsak faradt sem vagyok, csak annyit erzek hogy kimaradt az ejszakai alvas. Zsombort sajnos elvittek a SOTEra mert egy kicsit kapkodva veszi a levegot, itt Vacon pedig nincs komolyabb felszereles, ha megis szukseg lenne ra. En szerintem holnap sajat felelossegre lelepek, mert a SOTEn azt mondtak hogy menjunk minel gyakrabban, a babanak is az a legjobb. Egyebkent gondoltam hogy be fogok elozni jo sokakat, ez volt Szilarddal is, csak ott helyben volt a korasz.osztaly. Most szegeny picikemet jol elvittek :(

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, hát mit is mondhatnék, szívemből gratulálok, fantasztikus a szüléstörténeted, és maga a villámgyors szülésed is. Kívánom, h mihamarabb találkozhass Zsomborral. Sok tejcsit és boldogságot kívánunk!!!! Millió puszi és ölelés!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Jajj, laptető, asszondják, h akinek sikerül elkapnia, mehet szülni… én-én-én már készen is vagyok, felőlem indulhatunk is!!!! Csak szólok Boldinak is, mert szerintem Ő ezt nem tudja…. Jajjj, de jó is lenne!!!! :-D :-D :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Angie: hatalmas Gratula! És sok tejcsit!!! Nőjjetek nagyra!

Vikoo: ;-) úgy legyen!!!

rabbe78
 
 


Angie

Kép
Vendég
 


Nálam is lemarad a táblázat széle :cry:
Vendég
 


sziasztok,

bocsánat, most csak bekukkantottam, nem tudok személyesen írni mindenkinek, mert nagy festés-pakolászásban vagyunk. :) készül a gyerekszoba!

Angie: szívből gratulálok a gyors szüléshez!! Sok sok egészséget és tejcsit Nektek!

aranyoskáék látom még egyben vannak, de remélem, nem sokáig. ;)

csatlakozom a rosszul alvókhoz, most éjszaka szinte alig aludtam valamit, és keményedett is a hasam rendesen.. :oops:

lassan beindulnak a topik babák, de izgalmas! :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Angie,
óóóóriási gratulációm!
Jó egészséget és sok örömet kívánok Zsombi babához!
Remélem csak átmeneti a nehézség, és minnél hamarabb mentek haza együtt!!!
Sok puszi!!! :D :D :D :D :D

Lán :D ok,
tegnap derült égből jött egy fordítási munka, 123 oldal... talán még kivárja a kisasszony amíg megcsinálom... nekiugrottam ezerrel, hátha.... marhára kell a lóvé!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: