Új privát üzeneted érkezett!

Aranyoska! Húúú, de izgi!! Beindultak az események!!!
Nagyon várom a híreket!

Wivi! Nagyon aranyos a pici fiad! Milyen kis formás!!

Szóval akkor nem elég a pelus..hmm. Akkor benézek a Brendonba, vagy holnap NST-re menet a müllerbe, ott is láttam textil pelenkákat. Köszi, hogy szóltatok. A kórházi motyóba is tegyek egyet? Vagy oda nem kell?
Voltam a védőnőnél, a vizeletembe kis fehérjét talált, meg kell ismételni. Holnap meg NST, előtte meg a vérállomásra megyek vércsoport meghatározásra. (3. szor)

Kép
ebba
 
 


Ezt találtam még gátsebre:
http://www.katalizatorkiado.hu/ulofurdo.htm
Az aloe first is nagy ötlet!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
De jó, akkor már Te is nagyon közel vagy a babázáshoz! A drukkok mennek Nektek is! :)

Vivi
Nagyon cuki Barni baba! :) A szüléstörténetet pedig köszi, h megosztottad :)

Ebba
Én vittem 2-3 db textil pelust a kórházba magammal, most is fogok! Én tettem a pelenkázóra a kórházban amikor átpelusoztam, meg ha esetleg letettem az ágyra, akkor is!

Lányok,
mindenkinek nagyon helyes, formás pocakja van :)

Libero
Mi alapból a 2-essel inditottunk annak idején (3-6 kg-s) Azzal nem volt gond, és abból nem is folyt ki a kaki.
később meg pamperst használtunk.

szisszka
 
 

 
 

Vivi
Barni nagyon csodálatos!!!!!! Születés történet - potyogtak a könnyeim a végén. Viszont Barni nincs agyongyötörve. Egyszerűen tökéletes!!!!!! :lol: :lol:
És annyira jó, hogy már az első naptól van tejci :wink:
És kemény csajszi vagy, 2 óra múlva zuhany :shock:

Lucuzs
Na, akkor tessék jól időzíteni!!! :wink: Aranyoska dolog megérzés, vagy tudsz valami konkrétat?

Angie
Mai séta letudva. 3/4 óra a szokásos kaptatókon. Ma valahogy jobban bírtam, mint tegnap.
Madarász - tekintettel a kórházi állapotokra, szerintem semmi jóra nem lehet ott sem számítani. Már ami a várakozók létszámát, tömegnyomort, tumultust illeti - szerintem.
A hazahozós rucitok nagyon helyes!!! Hát még az anya - pici fia fotó :D

Aranyoska
Te jó ééééééééééég, szülni fogsz, eljött az idő!!!!! :lol: :lol:

Eclipse
Elindult a visszaszámlálás nálad is...... :wink:

Szisszka
Nem tudom....én Medela PureLan-ban utazom.

Vörösmacs
Ikrek nagyon-nagyon szépek!!! Én megint bőgök....ahogy Baluci kapaszkodik abba a mutatóujjba......

mikegirl
 
 


Helló Csajok!

Dorka-Lehet akkor a jövő heti NST-t már te sem éred meg 2in1-ben :D De izgi....Akkor a párválasztásunk hasonló :D

Csabi végül döntött Lányok, nem megy haza....És most ezt nem indulatból mondta, hanem tök kedvesen, hogy neki úgy is az a legszebb szülinap amin Lili baba és én is ott vagyunk :wink: Úgyhogy jövő héten 3-asban tartjuk,sütök neki szív alakú tortát,meg majd valami finom vacsit ( bár a múltkor kérdeztem mit szeretne enni a szülinapján, erre azt mondta, hogy krumplis tésztát :shock: :shock: :D ....És nem viccelt :D )

Lucuzs-Én azt csinálnám,hogy megmondanám a dokinak,hogy ha itthon lesz az adott időben akkor őt szeretném,ha nem akkor pedig az ügyeletest választanám...De jó nektek,hogy randiztatok Aranyossal :D

Aranyoska- Hajrá Beki babaaaaaaa :D :D :D Nagyon sokat gondolok rátok!!!!

Wivi-Nagyon örülök,hogy már otthon is vagytok, gyönyörűséges Barni baba,igazi kis hajas tündér :D :D :D A szüléstörténet nem volt olyan elrettentő, bár azért átélni gondolom,hogy rosszabb lehetett....Na de a jutalmad már ott durmol az ágyikójában :D :D

Csajok annyira hihetetlen,hogy most már tényleg mi jövünk....Eddig mindig mások szültek, de most lasanként mi jövünk :D :D :D Felfoghatatlan!!!!Anyukák leszünk!!!!!! :D

MACCS-Én is megnéztem a kismacskákat,eszméletlen édesek :D :D Reméljük Kittike és behozza a lemaradást nagyon gyorsan a bátyóhoz képest és már mehetnek is haza!!!!

Vikoo-Tudod az a baj,hogy a sógorék több,mint 600 km-ről jönnek ( Baján laknak),így nem mondhatom nekik,hogy ne gyertek csak 1 napra :? Pedig szívem szerint mondanám.....Na de kigondoltam ám én a hadicselt...Úgy is veszünk nagy mélyhűtőt ( most már eldöntöttük,nem szarozunk rajta tovább) és akkor jó előre megfőzök mindenfélét és akkor csak leveszem ha itt lesznek és kész...vagy egyszer rendelhetünk is pl pizzát aztán csá...... :D Nem fogom túl lihegni a dolgot, csak én is az a típus vagyok ha jön hozzánk valaki a seggét is kinyalom.... :oops: :D Szóval akkor körbeugrálom a vendégeket, na de majd most jól leszokom róla :D

Henne-Nem is tudtam ezt az autóbalesetet...nagyon sajnálom :( ...Iszonyúan felnézek rád, hogy tovább léptél és megtaláltad a boldogságodat, nálad jobban nem sokan érdemlik meg :wink:

Csillag-Olyan szorgalmas vagy, hogy hihetetlen....Olyan dolgokat csinálsz amik nekem eszembe sem jutnának szinte :wink: Le a kalappal,nagyon jó háziasszony vagy :wink:

Lányok képzeljétek, hogy most derült ki, hogy van a házban nyilvános mosoda, ahol van szárítógép is,amit mi is használhatunk, 10 centessel működik :D :D Igy nem kell venni gépet, tök szuper :D Jó, hogy másél éve itt lakunk :D :D

Amidalaah-Akkor még sem a szülés okozta a hasmenést, ha a férjed meg a sógornőd is átesett rajta :D :D Te is nagyon kis csini vagy ám!Hány éves vagy??Mert olyan fiatalnak látszol..... :wink:

Navi-Tuti, hogy ha olyan nagy gáz lenne az értékeiddel akkor nem hagynának annyiban, hanem sürgősen kaptál volna valamit, úgy hogy NO PARA :D Viszketsz még mindig egyébként?

Rabbe-Én is inkább a babavízre szavaznék, vagy csapvízre :wink:Tényleg nagyon gyanús vagy :D Csak nem?

MIkeGirl-Sajnálom a szar éjszakát....Tényleg Ati már teljesen helyrejött??Küldenék neked energiát de ma valahogy nekem sincs....Bazi szarul aludtam én is, szerintem a front miatt,ugyanis idért egy hidegfront és van vagy 5 fok összesen :shock: Egész éjszaka gyötört a fejfájás......Apájának jobbulást ( na az kéne még neked, hogy lebetegedjen és ápolhasd :D )

Ebba- A képen az normál fariszoknya, de persze bandázzsal :D Begombolni már jó ideje nem tudom :wink: ...Amikor mi hazahoztuk a babajárgányt én is este 10-ig tologattam az előszobában :D :D Ügyesen vásároltatok :D Osztom a többiek véleményét, szerintem egy 15-20 db textilpelus jó ha van otthon :wink:

Kinga-Volt nálad a védőnő???

Angie-Nagyon örülök, hogy ti is a végére értetek a takarításnak, gondolom nem hitted volna pár héttel ezelőtt :D Nagyon édes Anyud meg a szomszéd, hogy ennyit segítenek :wink: Nagyon szépek vagytok a képen :wink: Hazahozós ruci pedig nagyon kis vagány :D ...Nekem is ki kéne találnom mibe hozom haza Lilit.... :roll:

Szisssz-Remélem azért jól vagytok!!!Majd írj pár sort legalább magatokról...Én vettem Garmastan-t is meg Baby Love-os mellápolót is, mert ez utóbbit nem kell lemosni és arra gondoltam,hogy ha éjszaka fogok szoptatni nekem tuti nem lesz lelki erőm kimenni a fürdőbe minden szoptatás előtt, hogy lemossam a krémet... :? De még nem használtam így nem tudom,hogy jó-e :D

Eclipse-Egyébként a málnalevél teát azt a 36.héttől kell elkezdeni inni az azt jelenti, hogy 35+1-en már lehet??És a homeos bogyókat meg a 35+6-tól?Mert én így értelmeztem....Remélem nem rosszul :D ...Na akkor nálad is beindultak a keményedések.....Jujj de izgiiiii :D

Ma megcsináltam a konyhaszekrény maradék részét,most mindjárt ebédelek, aztán a csöpögtetőt szeretném vízkőtleníteni....Ma este szeretnék menni úszni, de Apjuk a hétvégén madárházat csinált ( mindig rájönnek ilyen hóbortok :D ) és persze megküldte a kezét a kalapáccsal, jó nagyot rá.aszott....És van egy vlérhólyagja,ami ki van fakadva és nem tudom mennyire tenne jót neki az uszoda...Lehet péntek lesz belőle....vagy megyek egyedül :D

Na mindenkinek szép napot!!!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa
Na jó, akkor veszek baby love-osat, aztán ha nem jön be, max apa vesz garmastant. Bár azt is kb. 4-5 napig használtam max, aztán soha többet. :D
Amikor Marci született, akkor nekünk azt mondta a dokinéni, h 6 hétig ne nagyon fogadjunk látogatókat, akkoriban voltak mindenféle influ járványok. Igy karácsonykor csak lightosan jöttek hozzánk anyuék, tesók. Meg több mindenkitől hallottam, hogy ilyenkor a vendégek szoktak készülni, h ne a kismaminak kelljen ugrálnia... hoznak sütit, ezt azt, biztos meg lehet oldani :) Meg ugye te is főzhetsz előre :) De ilyenkor szerintem senki nem várja el, h ki legyen nyalva a popója :)
Tök jó, h van nálatok szárítógép :wink: Apa ügyes, h madárházat csinált, nálunk apa nem barkácsolós fajta, sőőőőőt :D Jobulást apa kezének, és jó uszit Nektek! :)


Na most nagyon ráérek itt a gép előtt (bár a lakás szalad... de a fiúk nincsenek itthon :lol: )
Teszek pocakfotót: ez hétfőn készült:
Kép

szisszka
 
 


Sziasztok csajok!

Wiviann-gratulálok a kis törpéhez nagyon szép kis fiú.Szupi hogy írtál szülés történetet.Nem ijesztett meg, de félek a gát sebtől.

Aranyoska és Eclipse mennek a drukkok.Gondolok rátok.

Szisszka csini a pocid!

Én nekem sincs semmire erőm.Valahogy lemerültem.Csomagom sincsen meg a kórházba.Nem jöttünk ki pénzileg , kénytelen leszek kérni a nagyimtól kölcsönbe.Mivel csak a férjem kap fizetést ,én nem kapok semmit míg meg nem szülök , szűken vagyunk.

Férjemet 14 évesen ismertem meg. Szerelem első látásra.Akkoriban a nővérem járt a férjem bátyjával(3,5 évet jártak).Ok szét mentek mink azóta is együtt vagyunk.Jövőre lesz 10 éve és három éve vagyunk házasok.

Udv mindenkinek és további jó napot kívánok

KépKép
ritya
 
 


Ebba: az én kelengyelistámban benne van, h 1db textil pelust szülőszobai cuccba, és 2-4-et pedig a baba tatyiba is tegyünk bele. Gondolom, jó ha van mire letenni, ha esetleg vizsgálják, vagy csak a saját ágyadra… Én raktam be. :-)

Vivi: gratulálok és közben pedig irigykedem is… már én is nagyon szeretnék babázni!!!!

Eclipse: hatalmas drukkok mennek!!!

Aranyoskáról már nem is beszélve. Ooooolyan izgi minden!!! Drukkolok, h szülés legyen a nap végén!!! :-D

Mikegirl: A SOTE I-nél is ez van, két óra pihi után zuhany és séta fel a lábadon a kórterembe. Elméletileg jót tesz a belső szerveknek!!!

Vörösmacs: gyönyörűek a kiscicáid!!!

Igen Ancsi, az a baj, h én is mindig megfogadom, h nem fogom túl lihegni a dolgot, ha jönnek a barátnőim, majd rendelünk, erre múltkor is csak összedobtam egy lassagne-t, meg persze nem azt szeretem ha csili-vili a kecó, szóval előtte takarítás is. DE 600km az valóban sok ahhoz, h csak 1 napos tali legyen…
Szárítógép: :-D :-D csak másfél éve???? De 1ébként tök szupi, mint a filmekben.

Szisszka: szépséges pocak!!!

Hát, Boldinak tegnap sikerült végig aludni a CTG-t, de annyira, h semmire nem reagált. Simiztem, megbökiztem a popiját, szőlőcukrot nyomtam neki, és megittam egy literes multi levet, de semmi. Néha kicsit arrébb vonult, h azért már mégse zaklassuk csak úgy, aztán aludt tovább. Szívből remélem, h ez a szuper alvókája majd idekint is megmarad. Most bezzeg tolja ki a kis micsodáit.
Jajj, Lányok tegnap próbálkoztunk Apával, hát had ne mondjam, h röhögés lett a vége… Kb, mint a nyugdíjasok. Neki begörcsölt a posija és a vádlija, én annyira voltam fürge, mint egy lajhár, szóval hagytuk… DE nem adtam fel, ma megpróbálunk vmi más pózt, hátha az nem lesz annyira vicces. :-D Én jöv7-re már babázni szeretnék!!!!!

És egy kép Boldi pociról:
Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.6878.jpg[/img]

Kép

Kép
vikoo
 
 


Picit nagy:

:-D

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


Wivi: gyönyörűséges a kis Barni!!! Mégegyszer gratulálok!!! És nagyon Ügyik voltatok!!!

Aranyoska: lehet hogy bejön a jóslatom? ;-) NAgyon drukkolok, remélem ma éjjel útnak indulhattok :-D EZerrel drukkolok!!!

Lucus: Akkor te is bármikor sorra kerülhetsz... :-D olyan jó volt veletek találkozni a nyáron!!! sokat gondolok rátok is!

Oh eddig tartott a szabadidőm, most mennem kell. bocsia többiektől, puszi.

rabbe78
 
 


Gyancsi,
én a betöltött 36. héttől kezdtem őket, tegnaphoz 2 hete :roll:
Ha elméletileg pont kiííráskor szülsz, így teljesül a 4 hetes kúra.
Szupi hogy van szárító! :D
Textilpelus: nekünk 24db van :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vivi, szívből gratulálok a kis Barnihoz! Nagyon édes! :D
Én konkrétan elbőgtem magam a szüléseden, de nem azért ám mert annyira borzasztó volt! Olyan jó, h. túl vagy rajta és természetes úton tudtad világra hozni!

Angie, teljesen igazad van! Mikor elküldtem a hsz-t, akkor esett le, h. anyukák már vannak, csak újdonsültek nem sokan! :D
Jó, h. neked is van segítséged!

Ancsa, igen, még viszketek, de főleg du-este! Azt hiszem a májam addigra telítődik mindenféle méreganyaggal (na nem ciánt nyomok :lol: , csak a kajában lévő fűszerek, stb..)
Volt itt a védőnő és azt mondta, h. diétázzam kicsit! Akkor amúgy tényleg jobb volt és a hasmenés közben sem viszkedtem, mert ki tudtam ürülni...
Diétázás :shock: :shock: pont az hiányzik még, de kicsit muszáj lesz odafigyelnem!
Jó döntés, amit Csabi hozott! Biztos átgondolta és rájött, h. ti fontosabbak vagytok, talán még önmagánál is!

Hátulról gátmasszázsolni??? Hát az nekem nem fog menni, mert még a klotyón is kellemetlen, ha hátra kell nyúlnom :oops: bocs, h. ezt írom, de akkor fáj a pocim!
Amúgy a jobb oldalon alul sokszor belenyilall így is, de nem tudom, mi lehet :roll:

Mi is betöltöttük a 36. hetet, kórházi csomi bepakolva, lelkiekben készülök mindenre!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ebba, nálunk is kb. 5 év sikertelen próbálkozás volt és endo miatt :( Csak az nem olyan rég derült ki!
Hát igen, én is úgy vagyok vele, ha végigasszisztált 2 műtétemet (értem ezen a műtét utáni állapotot), 2 lombikot, nemrég kórházban hánytatást, stb... akkor azért nem rossz emberhez mentem feleségül! :wink:

Én 18 textilpelust vettem! Egyszer 10-es csomagot, utána meg 8-as csomag volt csak :roll:

Aranyoska, te leszel a következő, ne aggódj! Már nagyon a "végét járod"! :wink:

Mike, te kértél enerdzsit? Öööö, hát majd reggel, jó? :D Most már én is kifogytam!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Kriszta, na jól sejtettem! Nagyon figyelem magam! Ma beszéltem a szülésznőmmel és azt mondta, h. magasak az értékek, de nem nagyon tudnak vele semmit kezdeni :( Majd pénteken a doki megmondja, mit tanácsol! De amúgy meg tök jól vagyok! (kop-kop-kop)! Szóval jó lenne nov. elejéig kibírni!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Vivi: Gratulálok Barni babához! Nagyon kis édes, sok boldogságot kívánok hozzá!! Nem ijesztettél el a történeteddel engem sem. (15 évig rettegtem a szüléstől, mostanra békéltem meg vele). Tudom, hogy ez is benne van a pakliban, és most már túl vagy rajta és milyen jó lehet!!!!!!!! EDA-t nem akartak adni? Vagy csak nem kértél? És egyetértek Angie-vel! Barátnőm 12 órás oxytocinos vajúdás után végül császáros lett. Egyik csapás után a másik. :(

Angie: Cuki a hazamenős szerkó!!!

Aranyos: Hajrá!!!!! Szorítok nagyon, hogy minden simán és gyorsan menjen!! Csak bátran!!

Gyancsi: Csabi jól döntött!!!! Lehet, hogy egy fergeteges, szülőszobás buliról maradt volna le!! És kedves vagy, hogy fiatalnak tűnök, deee 29 éves vagyok.

Eclipse: Kár, hogy tönkrement a tappancs, és hogy nem tettek rá másik gépre. Azt hittem, ez is fontos! Bár lehet, hogy csak a „koraszüléses” szakaszban??

Rabbe: Hogy van a hasad?

Szisszka: Szép pocak!! Szilárd nagyon vagány!!!

Vikoo: Elképzeltelek titeket!!! :lol: :lol: Nagyon tetszett a beszámoló! Szép, és nagy a pocid neked is!

Navi: Azért ez nem túl bíztató, de legalább nem tűnik olyan komolynak. Remélem, hogy nem is az!!!!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Ancsa! Mintha Csabit hallanám ezekkel a kajákkal! Nálunk is a krumplis tészta, meg a paprikás krumpli a sztár..no nekem nem, csak neki, de ő megenné egész nap. ( Én proli kajának hívom ezeket :) )


navared! Akkor egy cipőben járunk, ami a kórtörténetünket/párunkat illeti. Nálam mondjuk nem volt hánytatás a kórházban, de volt a 16. hétig esténként zöld fej, az is szép lehetett.
18 pelus? Apám!!! Én ebbe bele sem gondoltam...

Nem jó lett a vizelet üledékem, erre a háziorvosom felírt Semicillint 500 mg-osat. 4x1-t. Holnap megkérdem a dokit, hogy kiváltsam-e, mert egyáltalán nem akarok szedni ilyeneket!!!!!!!!!!!

Kép
ebba
 
 


vikoo! Olyan szép a pocid!!!!!
A próbálkozás szigorúan szülésindító szándékkal folyt?? :)

Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Nagyon édesek a Macs-baba képek!!! :D :D :D

Eclipse! Sajnálom, hogy nem működött jól az nst-gép. :?
Kedden én is voltam, nekünk meg fel sem rakták :evil: , senkinek, egy flegma csaj csinálta... :? Pedig engem is érdekeltek volna az értékek.

Aranyoska! Húúúúúúúúúú, de izgi!!! Bármikor írjál csak, az éjszaka közepén is elérhető leszek!!! :D :D :D Végülis asszem ez a legjobb ami miatt fel lehet ébredni éjszaka, ha már úgyis folyton ez a program!!! :lol: Na jó, talán az én szülésem jobb egy kicsit :wink: , de azért annak még nincs itt az ideje! :lol:

Mikegirl! Az Aranyoska-dolog, csak érzés volt, de lassan úgytűnik bizonyítást nyer!!!! Amúgy látszott rajta egyfajta "gyűröttség", nem volt olyan kicsattanó-energikus... de nem a rossz értelemben!!! :D

Szisszka! Én az Avent bimbóvédő krémjére esküszöm, nekem az nagyon sokat segített Boginál! :D Most is azt vettem.

Vivi! Dejó, hogy ilyen gyorsan leírtad a szüléstörténetedet!!! :D Igazán jó volt olvasni, feléledtek bennem az emlékek. :D

Ebba! Mi anno Bogival 10 db pelussal indítottunk, majd azonnal kiderült, hogy kevés. Küldtem apát még 20-ért a bababoltba rögtön.
Most 20 db-bal kezdünk, aztán majd meglátjuk mire lesz elég...

Gyancsi! Szárítógép miatt irigy-irigy!!! :oops: :lol: Nem tudom most hogy lesz nálunk, de Bogi érkezése után még hónapokig mindenhol ruhák-pelusok száradtak nálunk. Úgy néztünk ki mint egy mosoda!:D :D :D

Nagyon szép pocakokat láttam csajok!!! :wink: :lol: Mindenki igazán csinos kismama!!! :D :D :D

Na megyek fürdetni, meg rendet rakni!

Remélem holnap hozom a következő babás-hírt!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Megnéztem végre Kitti és Balu képeit! Olyan kis pirinyók, de biztos nagyon gyorsan nagyra nőnek!!!! +++++++++

Jó éjszakát minden nehezen alvó kismama társnak!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Sziasztok Csajok!

Vivi, nagyon édes Barni baba, és a szüléstörténetet is köszönjük, h. leírtad!
Én is elpityeregtem magam rajta!És valóban ott a te legnagyobb jutalmad,ajándékod minden egyes fájdalomért, amit éreztél!A legnagyobb boldogság!
Még egyszer szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!

Macs, megnéztem a kiscicákat, gyönyörűek mindketten!!!Meglátod, Kittike hamarosan utoléri az ő nagy és erős tesóját!!! :D

Navi, örülök , h. együtt vannak a húgodék!Nagyon várjuk a képeket!!!
Mikor nekem bemutatták Andrist, én is azt mondtam, h. ő lesz a férjem, pedig akkor még boldog párkapcsolatban életem az egyik haverjával.....

Rabbe, hogy vagy ma?Pocakod?Voltál dokinál?

Mikegirl, akkor én ezúttal küldöm neked a sok energiát, mert én nem tudom, h. mi van velem, de most sem bírok nyugton maradni....

Henne, sajnálom, ami veled történt, és nagyon örülök, hogy végül megtaláltad a boldogságot!

Csillag, engem igazából nem érdekel mennyit hízok!Úgyis lefogyok, úgy döntöttem:)
De arra nagyon kíváncsi vagyok, h. mennyit hagyok magam után a kórházban!

Angie, a te anyukád is olyan, mint az enyém, kis takarítónők.De olyan jó, és olyan jól esik!Remélem az utolsó munkás is eltávozott ma a rezidenciáról!
Nagyon édes a hazahozós ruha!
Szilárd és te is meg a pocakod is szépségesek vagytok!!!Neked hány centi a pocakod?

Aranyoska,húúúúúúúúú nagyon szorítunk, gondolunk Rátok!!!

Eclipse, sajnálom, h. nem működött rendesen az a szerkezet :(
Én most már azért rátok is erősen gondolok!!!

Ebba, gyere ám majd, h. mi volt Nst-n.
Nekem 12 textilpelusom van.Tescoban is lehet venni, hátha ott olcsóbb, mint pl. a Brendonban.

Ancsi, örülök Csabi helyes döntésének!!! :) :) :)
Nyilvános mosoda....nem vagy semmi!!!!Olyan jót röhögtem!A krumplis tésztáért irigyellek, nálunk az nem kaja, ami nem tartalmaz húst....
Kalapácsos story :) Azért elmentetek úszni?
Andris ügyes az ilyesmiben, csak iszonyat lusta, úgy kell könyörögni, h. nekiálljon.Ellenben az apukája egy ezermester, aki külön élvezi is az ilyen dolgokat, úgyhogy ha valamit barkácsolni vagy javítani kell, Andriska áthívja apát, és teszi az analfabétát, aki meg örül neki, h. taníthatja a pici fiát.Én meg csak röhögök kínomban...
Ügyes voltál ma!-konyhaszekrény:)Azt még nekem is meg kellene csinálnom...de nincsen kedvem:(

Szissz, szép pocak!De nem írtad, h. te hogy vagy!Hogy áll a lakás?Tudsz azért pihenni picit?

Ryta, sajnálom a pénzügyi gondokat!Fel a fejjel!Neked is küldök az energiáimból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikoo, húúú bocs, de nagyon jót röhögtem a próbálkozós storyn!Én egyszerűen nem is tudom elképzelni, h. szexeljünk, vagyis elképzelni el tudom, de azt hiszem Navi írta, újra kell tanulni mindent.De nektek HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!
Mikor mész legközelebb CTG-re?Sztrájkolt biztos Boldibaba!
Szép nagy a pocakod :)

Lucuzs, nagyon remélem, h. holnap hozod a következő babás hírt!
Te hogy vagy energiaügyileg?

Magunkról: ma rendkívül pörgős napunk volt, voltam fodrásznál, úgyh. nyugodtan mehetek szülni, rendben van a fejem, már amennyire, mert nekem elég nagy lett vagy nem tudom :) Mivel Andris vitt, így megvártam, míg végez a munkával, aztán bementünk az eurós boltba, vettünk pár dolgot, aztán volt egy kis bűnözés-Meki, de nagyon rossz volt a kaja, aztán Tesco, aztán befutottunk az egyik barátnőnkhöz, aztán hazajöttünk, aztán elvittük a kutyát sétáltatni, most meg nem tudom, mit kezdjek magammal, mert nem vagyok sem fáradt, sem álmos, sőt.
Viszont nagyon szurkál szeméremtájékon....

Mindenkinek puszi, és sok energiát küldök!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Nava, nem volt semmi gond Danival, hogy hamarabb jött (10/10 apgar, 2750 g), az új dokim abbahagyta a jegyzetelést, amikor meghallotta a súlyát :) . Persze besárgult, de ez sok babával megesik. Így utólag jó is volt, mert nem paráztam előtte (még nem számítottam rá), egyszer csak megtörtént, hipp-hopp. Csak egy csomó minden nem volt még meg, például a babakocsi sem... Kb. három hetes volt, amikor elmentünk megvenni.

Ebba, sokan írták már, hogy az öt pelus az nudli. Elsőre is 20-szal indítottunk, most meg vettem még a Tégelben (miért nem ott vásárolsz?) 8 db-osat (1800.-), mert Dani még mindig pelussal alszik (néhányba hímzünk autót, az lesz az övé). A Semmelweisshez a dokim kötött, bár inkább a megyei mivolta miatt akartam kerülni a megyeit :roll: . Mondták 4D-n, hogy külön emeletre raknak embereket, de UHnál azért nagyon sokat láttam... Cziákynál a magánrendelésre gondolsz, hogy sokat kell várni? Nem kellett többet, mint a korábbi dokimnál, sőt egyszer úgy érkeztünk, hogy nem volt senki :lol: .

Judit

Kép
Kép
csutak33
 
 


Diplomadolgozat leadva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képek jók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mellbimbóra
Nekem sima lanolint ajánlottak. Az puhítja a bőrt, nem kell lemosni... Én már most kenegetem... :wink:

David nagyon helyezkedik a pocakomban...
Vendég
 


Jó reggelt!

Először is hatalmas nagy gratula Vivinek! :)

Nem jelentkezek 1 napig és majdnem lemaradok itt a fontos dolgokról....

Másodszor, mivel tegnap nem voltam, azért nem szeretnék elfelejtkezni rólatok: Kinga és Mikegirl gratula a 37. héthez!

A mai napra vonatkozólag pedig: Aranyoska gratulálok a 39. héthez! Olyan izgi, 1 héten belül nagy valószínűséggel lesz még egy baba :)
Vaya és Behoda: nektek is gratula a 37. héthez! :)

Na akkor mostmár a javított tábli:

Kép Kép Kép

Most gyorsan elszaladok vásárolni, aztán megpróbálok reagálni az 5 oldal hozzászóláshoz :)

Puszi!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Már egy órája fent vagyok, túl estem a reggelin is :D Mostanában tök korán lefekszünk Csabival pedig sosem szoktunk, lehet a nyomi idő miatt :wink:

Szisssz- Na ez a gond nálunk, hogy Csabi sem egy barkácsolós fajta, csak azt hiszi magáról :D :D De nehogy eláruld neki :lol: :lol: Ilyenkor szokott mindenféle félbehagyott dolgot szerkeszteni, ami aztán évekig áll félkész állapotban a lakás egyik pontján :D DE ahogy meg van az ötlet , azt azonnal elkezdni csinálni ( bezzeg mikor én kérem,hogy fúrjon fel egy polcot,na az hetekig is eltart :wink: )
Nagyon szép a pocid, a tiéd sem kicsi :wink:

Ritya-A ti szerelmetek is elég fiatalon kezdődött akkor :wink: Hogy hogy nem kapsz semmi pénzt szülésig?

Vikoo-Boldi milyen kis rafkós, nem mozog ha nincs kedve :D Egyem meg a kis szívét :wink: Ezt a szexjelenetet elképzeltem :D :D :D Mi is mikor próbálkoztunk kb így zajlott,minden pozíció váltás félóra volt, mire a bálna testemet megtudtam mozdítani :D Csabi is azt mondta, hogy írtó szexis vagyok :D :D De azért jövő héten a szülinapján csak megpróbálkozok megint :wink: ...Gyönyörű a Boldi-lak :D

Eclipse-Köszi, akkor még nem kezdem a bogyókat szedni,meg a málnalevél teát inni, csak 25.től.... :wink:

Navi-Hülye ez a védőnő?Diétázzál??Hát a betegség miatt eddig is alig ettél :shock: Még a végén kevesebb kilóval mész szülni,mint amennyivel terhes lettél :wink:

Amidalaah-Akkor tényleg nem vagy "annyira" fiatal, valahogy olyan 20-25 körülinek tippeltelek volna :D Remélem ezt bóknak veszed :wink:

Ebba-Lehet a te Csabid meg az enyém elveszett ikertestvérek???? :D :D ....Na igen, én is csak pislogtam, hogy a 30-ik szülinapján krumplis tésztát akar enni, de hát az ő szülinapja :D Na az mondjuk tuti, hogy nem fotózom le a kaját és teszem fel a netre,mint ünnepi menüt :D :D :D

Lucuzs-Nem jöttél az Aranyoska hírrel, akkor még valószínű egyben vannak a csajok :D Hogy van Bogi,már semmi nyoma a műtétnek??Te is holnap betöltöd a 37.hetet, nem semmi :shock:

Aranyos- Akkor ezek szerint még 2in1???

Dorka-Nekem is küldhetnél egy kis energiát,mert szerintem az idő miatta kicsit levagyok lassulva...Persze magamhoz képest :wink: Nem voltunk úszni, majd holnap meglátjuk, hogy lesz Csabi keze, de ha nem lesz úszásra kész állapotban,akkor elmegyek egyedül :wink: Bár a múltkor Csabi kérdezett egy jót....Hogy veszem észre ha az uszodában elmegy a nyákdugó vagy a magzatvíz? :roll: :D Szerintetek?

Csutak-Mennyivel jött előbb Dani nálad??Csak,mert a súlya teljesen normálisnak tűnik, a 10/10-es Apgar pedig jobb nem is lehetne :D

Kriszta-Ügyes vagy a szakdolgozattal,juhéjjjjj :D

Rám ma vár a takarítás egyik fele ( fürdő-konyha-wc), aztán elkéne menni olaj - és légszűrőt meg motorolajat venni,mert holnap megy olajcserére az egyik kocsi....Ezek a kocsik viszik a lóvét rendesen....A másikra téligumit kéne venni,november 15-től ugye itt kötelező és a tavalyi az más használhatatlan...Este viszont szülésfelkészítő, nagyon várjuk Csabival mindketten :D

Én most, hogy elmúlt az aranyerem és a derekam sem fáj megint úgy érzem magam,mint az 5-6-ik hónapban....Lili olyan rendes velem, csak finoman mocorog, sosem rúg durván meg, kapok rendesen levegőt, a hólyagomat azt szereti nyomkodni, de hát ez legyen a legnagyobb bajom....Olyan rendes kislány, imádom, hogy így kíméli Anyukáját :D :D

Na megyek, puszi mindenkinek!

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Csajok,

Köszi a poci dicsiket, sztem is nagyon szép éééésss imádom is!!!

Ebba: azért nem teljesen így van, azért is szeretném most Apát ennyire, mert nekünk sem szabadott gyakorlatilag az elejétől és ha belegondolok abba, h a szülés után még 6 hét minimum, akkor az már nagyon sok, szóval, most mindent bele ameddig ki nem bújik Boldi.

Lányok, most kaptam homeos bogyikat, viszont az arnica montana ch30-as, hogy módosítsam a napi bevitelt???
Illetve a caulophyllum thalictroides, az uaz, mint a sima caulophyllum? Nekem ezek nagyon titokzatos dolgok ám…
Előre is köszi a választ…

rohanok két kört a házban, aztán még jövök, puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


wivianne gratulálok, gyönyörű kis csöppség!!!!! Sok boldogságot!!!! :lol:

Képzeljétek keddi látogatásnál a csecsemős nővérke kivette Balucit az inkubátorból, felöltöztette és a kezembe nyomta. :D :D :D :D Karjaimban tarthattam is kispasimat és meg is ciciztettük!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan picike még ő is, de már 1690g. Egyébként ő is még szondából eszik, mert több energia neki szopizni cumiból, vagy ciciből, mint amennyit eszik, és nem gyarapodna. Egyébként 30-at eszik nyolcszor, de ez napról-napra emelkedik, ma már biztos 32 vagy 35 lesz. Viszem a tejcit. Csak fejek és fejek három óránként, éjjel is, azért is adta cicire a nővér, hogy segítsünk egy kicsit a hormonoknak, mert nem semmi gyerek nélkül fenntartani a tejelválasztást. Örülök, hogy ennyi van. Amikor hazajövök tőlük, mindig többet le tudok fejni, hogy velük lehetek...de megmondták, ne idegeskedjek, hogy mennyi a tej, mert akkor ennyi sem lesz, ha netán nem elég, akkor kap tápszert és kész. Egyébként szerencsés vagyok valamelyest, mert császár után 2. napon már megindult, így Balázs rögtön kaphatta is. Kittusom még mindig csak 2 x 1g anyatejet kap, többet sajnos nem tud befogadni.
Bimbóvédőkrémet és Aventest vettem. Jó drága, de azt nem kell lemosni sem, és szerintem nagyon jó.
Egyébként császár után az első felkelés a brutál horror, meg még az a nap elég kemény, de már másnaptól tűrhető, nagyon gyorsan gyógyul. Vérzésem viszonylag hamar csillapodott, 3 nap után már csak fejéskor van némi piros. 5 napig adták a szuriban a méhösszehúzó gyógyszert, na azután eléggé görcsöltünk, meg itt a Barossban a műtét után a nővér az intenzíven pár óránként jött és méhmasszázst alkalmazott a méh összehúzódására, na azt nem is tudom szavakkal leírni, de ezt nem biztos , hogy mindenhol csinálják. Én aznap azt mondtam, hogy aki önszántából császárral akar szülni az egy őőőőrült! Maga a műtét is rossz emlék, de ez egyre halványul, lehet, hogy jobb lenne altatásban, de akkor meg nem láttam volna a kis lila gombóckáim első pillanatát evilágon. Mindegy, ezek már a múlt pillanatai.
Mindenkinek problémamentes szülést kívánok!!!!!

..megyek fejni.

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Aranyoskáról nem érkeztek hírek az éjszaka során. Pedig végig virrasztottam! :wink: :lol: Na nem ám... de az igaz, hogy 3-4-szer ránéztem a telefonomra, mert Bogi benáthásodott, így nehezen aludt, sokat mászkáltam át hozzá. És hőemelkedése is volt az éjszaka közepén.
Most inkább csütörtök-péntekre itthon maradunk, és akkor talán nem keveredünk bele jobban!

Most megyek, mert ilyenkor több a feladat is! :lol:

Ha bármi hír érkezne, nem leszek messze, azonnal tudósítok!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Macs! Ezek szuper hírek!!! Óriási élmény lehetett Balucit a kezedben tartanod!!! Nagyon ügyesek vagytok mindannyian!!! Sokat gondolunk rátok!!! És drukk hegyek Kittinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok,

Viviéknek nagy nagy gratula a picihez! :) Sok boldogságot Nekik!


lányok, sokan kérdeztetek a balesetemről.. így összefüggően gyorsan leírom.
köszi mindenkinek a kedves szavakat. idén szeptemberben volt 5 éve, hogy balesetet szenvedtem. sajnos én is eléggé megsérültem, 1 év volt a felépülési időszakom. nem volt könnyű, sok fizikai és lelki fájdalommal járt, de túl vagyok rajta. És most már csak a páromnak, és születendő kisfiamnak élek. :)

sziszka: szép pocak. :)

macs: örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagytok. :)
köszi, hogy leírtad milyen volt császár után.. én már minden kellemetlenségre felkészültem lelkiekben, ha császár lesz, nem lesz egy álom, de ez van..

vikoo: szép nagy poci. :)

aranyoska: de izgiii, mennek a drukkok! :)

rabbe: sajnálom, hogy Veled is hasonló dolog történt 2005.ben.. :(

mikegirl: gratula a 37. héthez. ;)

elnézést, hogy nem tudok mindenkinek reagálni.. kicsit szétszórt vagyok mostanában..

ha minden igaz, ma vagy holnap jönnek a szüleim, és berendezzük a babaszobát, összeszereljük a bútorokat is. már nagyon várom. :)
ma egy kicsit émelygős napom van, nem is tudom hova tenni..

:oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok Csajok!

Macs, nagyon szuper, h. átölelhetted Balázskát, meglátod csak idő kérdése, és Kittikével együtt mindig a karjaidban tarthatod őket!!!!
Annyira szuper, h. tejed is van!
Császár: nekem is mindenki azt mondja, h. sokkal rosszabb, mint ha természetesen szülne az ember!

Lucuzs, szegény kis Bogi!Jobbulást neki és gyógypuszik!!

Aranyoska, húú nagyon sokszor voltam este WC-n, és nagyon sokat gondoltam Rátok!!!
Hajrá Csajok!!!!!!!!!!!

Ancsi, hát valóban az uszodában nem nagyon lehet érezni, ha elmegy a magzatvíz vagy a nyákdugó!Jó meglátás :)
Az autók nálunk is viszik a lóvét, illetve csak autó, mert Andris már cégessel nyomja, de nekünk is most volt műszakin a gépsas, meg igazad van, a téligumit el is felejtettem....
Azért vigyázz a derekadra a takarításnál!!!!!!!!!!!!!(Most nekem is visszamászott az aranyerem)

Vikoo, majd gyere! :)

Krisztina, gratula!

Ttajana, köszi a táblit!

Csajok, szar éjszakám volt nagyon....2 óránként jártam szó szerint wc-re, most görcsölök, és szurkál szeméremtájékon....
De az energiám és a tenni akarásom megvan, úgyhogy hasznossá is teszem magam...
Tegnap csináltunk pocifotót, mindjárt feltöltöm!

Anyuék válása: apám alkoholista, igazából már régóta nincsenek együtt, a házunknál neki a melléképület volt megcsinálva, mi meg anya, öcsém és én a házban laktunk.Aztán anyának elege lett, és most különköltözött, albérletbe.És egyszerűen most már lassan 2 éve megya kínlódás és nem választják el őket egymástól, pedig ez még nem is vagyon megosztás!
Szörnyű és nagyon idegesítő!!!!!!!!
Úgy örülök, hogy Lucababának ilyen apukája lesz, mint Andris!


Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a pocakdicsérteket! :)

Rita
Sajnálom a pénz gondokat. :(
Jujj, micsoda szerelem a tiétek :)

Én 19 voltam amikor apát megismertem :D Egy szórakozó helyen :D Egy hónapja voltunk együtt amikor úgy döntöttünk összeköltözünk :D
8 éve vagyunk együtt, és ebből 3 éve házasok.

Viko
Nektek külön baba tatyit is kell vinni a kórházba? Nálunk csak a kórházi motyóba kell belerakni a pelust, popsitörlőt. A hazajövős rucit majd apa hozza be.
Szép a pocakod!!!!! :)
Ne sürgesd Boldit, elő bújik ám ő magától :)

Eclipse
Minél több textilpelus, annál jobb! 24 kell is sztem :wink:

Navi
Diéta??? :shock: Na ne máááár :shock:

Dorka
Szupi, h eljutottál fodrászhoz :) Még lájkoltam is :D
Lakás igazából sehogyan sem áll :D Igyekszem megőrizni a napi rendet, meg a tisztaságot, de nálunk nem könnyű... apa rendetlen, marci mindent szétpakol, a kutyáknak meg hullik a szőre... :shock: néha úgy érzem megőrülök :D még van 4 kipakolatlan doboz... meg pár zsák baba/gyerek ruha, amiről fogggalmam sincs, h hova tegyem...
Pihenés??? :lol: Hát az akkor sikerül, ha apa elviszi itthonról Marcit. pl. tegnap pihiztem valamennyit, megcsináltam a falra Malackát és Fülest, neteztem... de azért kellett takarítani, pakolászni is.
Az a baj, h néha úgy érzem, nem jutok egyről a kettőre... most is... Pl. beágyazok, de Marci 2 perc múlva összeugrálja. Elpakoltam a nappaliban, Marci ment és szétpakolta a játékokat, játszott, majd ott is hagyta, majd átjött ide, és itt is szétszórta a játékait...
Sajnálom a sz@r éjszakát :(


Ancsa
Apát még arra is nehezen veszem rá, h ikeás cuccot összeszereljen :D Tegnap mondtam, h majd fel kéne tenni az éjjelifényt a falra, ez volt a válasz: "én nem fogok fúrni, én kreativ vagyok :D" szóval no comment. Úgyhogy megkérem majd valamelyik öcsémet inkább :D
Takarítással hogy állsz? Jujj, azért igy már tényeg necces az úszi :D

Macs
Gyönyörű élmény lehetett, hogy a kezedben tarthattad a pici fiad :) Remélem hamarosan Kittikével is ez lesz, nagyon ügyes kis macsekok mindketten!!!!

Henne
Baleset :( Durva :(
Jujj, szupi kis programotok lesz :) Majd muti fotókat!!!! :)


Most megyek, pakolok tovább :evil: Nem tudom, h tudok e jönni még ma, mert be kell mennem a suliba, diákigazolvány matricáért, meg beszélni az egyik tanárral...
Mondjuk mindenképp benézek, h van e új babánk, csak lehet, hogy írni nem tudok majd!

szisszka
 
 


Hááát, elaludtam! :-) Ma korán kelés volt, vérvételre mentünk, holnap meg ugye ctg a kórházban, szóval holnap is korán kelünk, gondoltam visszamenőleg és előre is kialszom magunkat. :-D

Hogy mennyire aktuális most nálunk a kocsi kérdés, misem árulkodik róla jobban, minthogy tegnap mindkettő bekrepált. Az enyém csak nem indult, aksi, viszont a Férjem kocsijában az önindító dobta el magát, 45ezer huss!!! Most kicsit be vagyok sz@rva, h jövünk ki így? Meg aztán ilyenkor szokott az lenni, h jön a mosógép, hűtő, kazán…. :-(

A homeos bogyi kérdésemre esetleg vki?? Eclipse?? Kösziii

Cicamama: meglásd minden rendben lesz, szépen felgyorsulnak majd az események és hipp-hopp két kismacska fogja lefetyelni a tejecskét!! :-) És továbbra is csak pozitívan, hiszen eddig is az segített át titeket a nehézségeken.

Dorka csak nem??? Lehet, h már Lucababa készülődik kifelé? Milyen jó lenne….

Kép

Kép
vikoo
 
 


Csajok, felraktam a képeket, tegnap készült pocakfotó és babasarok :) Kép Kép Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szissz, sajnálom, h. nem tudsz egyről a kettőre jutni :(
Nem lehet egyszerű....Kitartás, küldöm az energiát!!!
A leendő gyerekszoba nekünk is lomtár, neki kéne futni, de áááááááá, nem merek!
Köszi a lájkot :)

Vikoo, a kivétel erősíti a szabályt, most nem krepálhat be az autók után semmi és kész!!!!!!!!!!!!!!!
Jól tetted, h. pihentél egyet!
Amúgy nem hinném, h.Lucababa ki szeretne még jönni, semmi olyan érzés nem kavarog bennem!
Csak ez a szeméremtáji szurkálás mi lehet?

Henne, de szuper, h. meglesz a babaszoba a hétvégén!Várjuk a képeket!!!Émelygést sajnálom, remélem hamar elszáll!
És tudod, te egy szuper erős nő vagy, és megérdemled a boldogságot!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jó reggelt!

Macs: jaj de jó! Csak pozitivan és hamarosan mindannyian otthon lehettek!!!! Továbbra is nagyon sokat gondolok rátok!!!

Olvaslak, olvaslak titeket, de olyan "semmihezsincskedvemma" napom van már napok óta... :-)
Aranyosak vagytok, köszönöm az érdeklődést, de minden változatlan: időnként görcsölget alul a pocim, de sajna ezek nem olyan fájások (pedig ha már ennyire fáj akkor lehetne hasznos is :evil: ) Ma reggel már a párom is mondta menjek inkább be a kórházba megnézetni magam, erre ma délelőtt nem is fájt annyira. Még halogatom, nem szivesen veszem ha más nézeget, nem a dokim. A dokim viszont csak magánban van.....ugysem tudnak mit mondani szerintem mint Magnézium, pihenés...

takaritanom is kéne, már 3 napja halogatom, viszont ma már 3 adag rucit mostam(nem baba). Holnap jön a barinőm a másfél éves kislányával, remélem öntenek belém egy kis lelket.

Ma főzni sem volt kedvem, így csak mákostészta lesz, meg lehet hogy sütötök krémlevest készitek.

Bocsi mindenkitől hogy lehangolt voltam, nem akarom senki kedvét rontani, ezért is inkább olvasgatlak titeket, attól mindig jbb kedvem lesz :-)

Puszi és pocaksimi nektek!

rabbe78
 
 


Most hívott a Férjem, az én kocsim is meghalt, vízpumpa. 40ezer huss!!! Asszem elkezdem rajzolgatni a 20 ezreseket! :-( :-(

Dorka, nekem pl konkrétan fáj a szeméremcsontomnál... nem is kicsit már fekvésnél is, nem csak amikor állok és ránehezedik a kis fejecskéje...

Sztem a szurkálás, meg zsibbadás amiatt van, h nyomnak vmi ideget...

Kép

Kép
vikoo
 
 


Dorka! Nagyon csinos kismami vagy!!! És az a 13 kg egyáltalán nem látszik!!! :D :D :D
A babasarok meg egyszerűen tündéri!!! :D

Aranyoska nem jelentkezik, sem itt, sem sms-ben... lehet már a szülőszobán van... :wink:
Az előbb kaptam egy sms-t, hát úgy ugrottam a telefonomra :lol: ... erre csak egy reklámszöveg volt :? :lol: .

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok lányok!

nagyon brutál módon pörög a topik! csak most végeztem az elmaradásommal, pedig már 2. napja olvaslak Titeket! :S

először is, Vivi, gratula nektek kis Barnihoz, nagyon cukika! és a szüléstörténeted én is megkönnyeztem! ezentúl, ha időd engedi, tessék hozni a frissebbnél, frissebb képeket! :)

Macs, mindjárt lesem a kiscicukat a másik topic-ban, de ide is dobhattál volna képet! annyira jó volt olvasni, hogy a kezedbe vehetted a kisfiad, tökre megható! Kittikének továbbra is sok erőt a növekedéshez, de szerintem is pikk-pakk utoléri a bátyját! ;)

Aranyoska, gyere, mizújs!? most érted izgulunk nagyon, aztán valaki huss, és beelőzi a várományosokat, na, nem én leszek az, azt hiszem! :)

Gyancsi, azért ennek a nyákdugós dolgonak, meg magzatvízesnek van egyéb tünete is... én is éreztem, ahogyan kifolyik valami, meg Vivi is arról számolt be, hogy kis pukkanás, és utána jött a víz, szerintem azért ezt éreznéd, de nem hinném, hogy pont az usziban történne meg az eset, én még nem nagyon hallottam ilyen extrém szituról, persze kismamáról sem nagyon, aki ennyi idősen még úszni jár! :P

Csabi aranyos, hogy végül így döntött a szülinapjával kapcsolatban! azért necces lett volna, ha egyedül hagy!

a tesójáékkal kapcsolatban, pedig én sem nagyon örülnék, ha meglátogatna bárki, főleg ilyen itt alvós formában, egyrészt, azért jön az influ szezon, a kisgyerekek még veszélyesebbek, mert simán elkaphatják oviban, bölcsiben, suliban, és nem is feltétlen tudják megmondani, ha valami bújkál bennük... én nem szeretnék így látogatókat fogadni, persze megértem a másik oldalt is, hogy messziről jönnek, stb. stb., de szerintem ezt meg kell tudni beszélni, ha nektek nem jó az időpont, ők kötelesek ezt tiszteletben tartani...

Vikoo, nagyon szép Boldi lak. autókat sajnálom, főleg a rengeteg pénzt, amit ki kell rá adni! :(

szex... háááát. nálunk sem volt már jó ideje! apa valahogy nem is gerjed már a nagy pocakomra, így mi kivárjuk a megfelelő körülményeket!

többen írtátok, hogy karácsonyra ezt lesz apa ajándéka... háááát, nem akarok senkit elkeseríteni, de nem mindig egyszerű a visszatalálás egymáshoz! ha letelik a 6 hét és már amúgy engedélyezett a dolog, akkor is lehet még, hogy fájni fog, és nem úgy alakul az élet, ahogyan azt előre eltervezi az ember. én emlékszem, hogy mi is voltunk 1x utána együtt, de nekem nagyon fájt (később kiderült, hogy még nem szívódott fel 2 varratom, véreztem is tőle), illetve mindig azon járt az agyam, hogy mindjárt kel a gyerek, szóval nehéz kikapcsolni egy ilyen pici mellett, akinek még semmilyen napirendje nincs. ez csak az én véleményem, de kívánom, hogy mindenkinek összejöjjön, amit eltervez! ;)

Henne, nagyon sajnálom a baleseted! de örülök, hogy újra boldog vagy, és megtaláltad a nagy szerelmet!

pocakfotók egytől, egyig gyönyörűek!!! nagyon szép mindenki a képeken, látszik, hogy mindenki milyen boldog, még akkor is, ha már nagyon nehéz a vége...

én tegnap ismét a háziorvosnál voltam, végül kaptam antibiotikumot, és heveny bronchitis-t állapított meg, szóval így 1 hónap után már nem bánom, de javuljak, mert megőrülök a folyamatos köhögéstől, fulladozástól!

elkezdem lassan én is bepakolni a motyóm, bár nem érzem, hogy hamarabb szülnék, mint a kiírt időpont, persze ki tudja... egyre nehezebb Benivel, és osztom Szisszka írását! tudom, én vagyok a hibás, mert nem neveltem meg eddig Benit, de egyáltalán nem képes összepakolni maga után, szóval mi is kicsit olyanok vagyunk, mint, ha bomba robbant volna itthon, de arra végképp nincs energiám, hogy emiatt is vitatkozzak vele! sajnos belekezd valamibe, aztán már szedi is elő a másikat, és így tovább! ez van! majd, ha nagyobb lesz, talán jobban megérti, és bár így is segít néha, de ez a ritkább felállás! a hasam is elég sokat feszül, nem tudom, hogy ez keményedés-e, vagy sem, de olyan, mintha szét akarna szakadni a bőröm... eddig több striám nem keletkezett, de még hol a vége! nem bízom el magam! kötőszövetileg elég szarul állok...

Krisztina, gratula a diplomadolgozathoz! nagyon felnézek rátok, akik pocakosan, pici babával tanulnak! ;)

Szisszka, sikerült esetleg beszélned a védőnénivel!? van híred a számomra? bocsi, nem akarok sürgetőzni, csak érdeklődöm! :)

Dorka, simán lehet a szülés előtti állapotod ez a nagy energia túltengés. én úgy hallottam, hogy ilyenkor a szervezet jobban összekapja magát! :) fel a fejjel, nálatok is lassan kint van Luca baba!

bocsánat, de nem tudom, hogy mire szerettem volna még reagálni, ezeket csak gyorsan, fejből írtam! mindenkinek szép napot! és, aki szülni készül, hát csak hajrá! teljesen mindegy, hogy milyen maga a folyamat, persze idézőjelben, de a végeredmény a lényeg, és, ha őt már a kezünkben tartjuk, úgysem fogunk semmi másra emlékezni...

sophie27
 
 


Sziasztok Csajok!

Háááát...csak győzzön Titeket visszaolvasni az ember :D

Vivi:
Gratulálok Barnihoz!!!! Olyan gyönyörű!!!!!!!!!
A szülésed sztoriját én is megkönnyeztem, olyan jó lehet már a karjaidban tartani a kis Barnit!

Macs:
Tök jó, hogy már egyre jobban vagytok!!!!!

Aranyoska?????????? ...de izgi!!!

Angie:
Aranyos a hazajövős cuccotok, én is épp egy ugyanilyen együttest nézegettem egyik nap, de letiltottam magamat a további vásárlásokról :D

Ebba:
mi 20db pelussal indítunk, aztán majd kiderül. Meg a kórházba is viszek kb. 3db-ot.

Gyancsi:
Tök jó, hogy Csabi otthon marad! Az én párom is tegnap "mellékesen" tálalta, hogy nov. 8-án Németo.-ba kellene utaznia (nov. 20-ra vagyunk kiírva, de tutira nem húzzuk addig.) Én mondjuk elég határozottan közöltem, hogy márpedig engem nehogy itthon hagyjon, mert egyedül nem szülök :) Remélem le tudja mondani...
Mosoda sztori :lol:

Lucuzs:
Végülis akkor az esélyed megvan, hogy ott legyen a doki!!!!
Ha meg nem, akkor én is az ügyeletest választanám a helyedben.

Ebba:
Az egy normál szoknya?????????? Oké, hogy bandázzsal, de az én régi szoknyáim kétlem, hogy feljönnének a hátsómra!!!

Dorka:
szép szoba és gyönyörű poci :lol:

Tatjana:
beírnál minket is a táblázatba?
A "paramétereink" :) : 29 év, első gyerkőc, ma vagyunk 34+5, nov. 20-ra vagyunk kiírva, és Bence lakozik a pocakban...ja és Győr.

Pocakok mindenkinél nagyon szépek!

Mellápoló krém:
Nekem a Garmastant mondta a védőnő...

Komolyan csajok hihetelen, hogy néhányatoknak még mennyi energiája van!!!!!

Rólunk:
Csajok nekem tegnap nagyon durva keményedéseim voltak! kb. est fél 7-től fél 11-ig, 5-10-15 percenként, és fájtak is, nem azt mondom, hogy nagyon, de nem volt kellemes. Ezek már joslók???? Nem korai ez egy kicsit??????
Mondjuk nekem már a 21. héttől vannak keményedéseim, akkor azt mondta a védőnő, hogy csak a 32. hétig húzzuk ki, ahhoz képest ügyesek vagyunk!!!!!...de azért tegnap beparáztam!

Bocsi, akinek nem írtam, de esélytelen :)

Megyek eszek egy kis szilvásgombócot :lol:

Vigyázzon mindenki magára!!!!!!!
berni01
 
 


Sziasztok!

Aranyoska - csak nem éppen most bújik elő Beki baba????? :wink:

Vikoo - Lerobbant kocsi :? De ha már húszezreseket rajzolsz, nekem is légyszi :lol: :lol: Tegnap mi is azt beszéltük apával, hogy csak úgy röpködnek a tízezrek erre-arra. De ezekszerint keveset mondtunk :shock:
Boldi poci széééééééééép :D
Na igen, szex pózokból most nincs túl nagy választék :lol: :lol:

Rabbe - ha a lelkecskédnek szüksége van a megnyugtatásra, akkor inkább látogasd meg a dokidat.
És nem depizünk!!!! Ezerrel süt a nap, és ne foglalkozz azzal, hogy 3 napja halogatod a takarítást. Nem szalad el :wink: Sétálj egyet a napsütésben.

Dorka - szurkálás: dokim szerint is a baba. Én is kérdeztem már tőle korábban, mert elég kellemetlen tud lenni. Matatnak a gyerekeink :lol:
A babasarok tündéri!!! És nagyon szép kismami vagy!!! :D
És nálunk sem kaja, amiben nincs hús. Hatásuk rendkívül rövid ideig tart, és aztán jön a kérdés: "jó,jó, de mi lesz a kaja? :lol: "
Fodrász - de jó Neked, már megvan a szuper séró :lol: Én jövő hétre tervezem. Majd összehangolom a CTG-vel, mert azért is Pestre kell bemennem. Azért a tegnapi napodat nem csinálnám utánad :D

Szisszka - Na, Atira sem jellemző, hogy pakol maga után :lol: :lol: Én nem izgatom magam. Összerámolok reggel, ha egész nap itthon van, akkor csendespihenő alatt a nappaliban - szobájával nem foglalkozom, és este az egész lakásban, a szobájában is. A többi nem érdekel. Ha esetleg valaki a közbülső időben betoppan - na és???? kisgyerek van a családban :lol: :lol: De azért a pakolásra nevelést elkezdtük, csak még nem tökéletes. De majd eljön annak is az ideje :wink: Különben is, Marci sokkal kisebb, mint Ati.
"én nem fogok fúrni, én kreativ vagyok "
:lol: :lol: :lol:

Nagy és szép poci :wink:

Henne - jobbulást!!! Várjuk a képeket :D

Lucuzs - Boginak mennek a gyógypuszik!!! "gyűröttség" = "el van torzulva az arcood" - kedves ismerősök mégkedvesebb megjegyzése alapján? :lol: :lol: :lol: Persze tudom, hogy Te nem úgy értetted!! :wink: Nekem az alsó ajkam akár egy bantu néger száj is lehetne :shock: Plusz vizesedem én is. A lábamat már reggel is ducinak érzem, nem is kell hozzá huzamosabb ideig ülni, állni. Ma fel akartam venni a karikagyűrűmet - csak félig jött fel az ujjamra :shock:

Vörösmacs - Annyira örülök, hogy a kiscicákkal minden rendben!!!! :D :D Baluci Nálad volt cicin, Kittike is szépen fejlődik. :wink: Méhmasszázs - nem tudom mi az, de még a hangzása is rossz :shock:

Gyancsi - úszás és magzatvíz - nemtom :shock: :shock: Jó a kérdés....
Rendes férj a Csabi :wink:

Tatjana - köszi a táblit! :D

Ebba - Semicilinre dokid mit mondott?

Ritya - pénz :? Miért nem kapsz semmit szülésig? :shock:


Hát én ma reggel több, mint egy órát ültem a dugóban, mire beértem az Üllőire vérvételre. Aztán bementem hazafelé a barátnőmhöz, aki szabin volt, és együtt vártuk a mesterembereket. Vagy délig dekkoltam ott. Ebéd, netezés, most gyorsan összerámolok egy kicsit, aztán irány az ovi, megyek Atiért. Hazafelé pedig irány a kisbolt, Ati kedvenc kekszéért.
Ja, és reggel ráugrottam apára - csak összehoztuk azt a szex dolgot, meg gyalog mentem fel a barátnőmhöz a hatodikra.
A gátmasszázst este nyomjuk, de Makó - Jeruzsálem távolságban vagyok a céltól. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 7 cm-t kellene elérni szülés előtt. Azóta folyton azt kérdezgetem apától, hogy naaaaa, hány centi? :lol: :lol:
A pocim sokszor kemény egyébként, a vizesedést már írtam.
Apa ma vacsizni megy, úgyhogy Atival kettecskény leszünk este.

Még majd mindenképpen jövök, mert úgy érzem, Aranyos hírek lesznek még itt :wink:

mikegirl
 
 


Szia lányok!!!

Hát megható milyen aranyosak vagytok,de még itthon vagyunk és 2in1-ben :(
Én már rohadtul mennék,de úgy fest,amióta a doki ezt közölte tegnap,szélcsend van.Görcsölgetek,de semmi extra.Kicsi lánykám,most egy picit aktívabb,eddig csend volt,már aggódtam is,mert nem jellemző rá.
Próbálok sokat pihenni,délelőtt pedig Tesco-ztunk még egyet.
Köszönöm,h szorítatok.Nagyon jól esik.Amint van valami fejlemény feltétlen írok.

Most megyek,ne haragudjatok,de millió csókom mindenkinek!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm a dicséreteket :)

Aranyoska, továbbra is gondolunk Rátok!Beki baba szerintem már pontosan tudja, h. mikor szeretne kijönni!!!Lehet, h. inkább a ma este szimpibb neki :)

Rabbe, sajnálom a rossz hangulatot, de azért örülök, h. tudunk Rólad!
De gyere, akár panaszkodni is, ha így könnyebb neked!Kitartás!!!!

Vikoo, basszus, mintha csak én írtam volna...mi szoktunk mindent ilyen szépen megszívni....
Úgyhogy inkább nem is mondok semmit, engem tutira szétcseszne az ideg!
Köszi az infót a szurkálással kapcsolatban!

Sophie, de jó, h. te is jöttél!!!!Én igazából fel vagyok arra készülve, h. nem életünk legnagyobb szexuális élménye lesz az első együttlét.Inkább úgy képzelem el, mint a szüzesség elvesztését ismételten....Amiket leírtál abban nagyon is van valami!
Azt, h. szülés előtti közvetlen állapot-e ez a mostani, azt igazából nem tudom, de nem érzem úgy!

Berni jó, h. te is jöttél!A keményedések nálam is állandó jellegűek voltak, most is vannak sajnos.Pihenj, amennyit csak tudsz!

Mikegirl, te sem vagy semmi!Hosszú napod volt!Neked is köszi az infót a szurkálással kapcsolatosan!
Szex és hatodik, rendkívül hatékony vagy!:)
7 cm?Lemérem én is este!
Amúgy én is vizesedek sajnos....

Kivasaltam az ágyneműket, konyharuhákat, lezuhanyoztattam a virágokat, letörölgettem a hálóban és ott felporszívoztam, felmostam az erkélyen, kimostam 3 adagot, illetve a mosógép, átültettem egy virágot, most nekilátok a nappalinak, nem tudok megülni!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Heló mindenkinek!

Azért nem kapok semmi pénzt, mert nem voltam hivatalosan felvéve a munkahelyemre.Ez az én hibám , hogy el elfogadtam akkoriban de nem volt más munka lehetőség.Barátnők lettünk a főnöknőmmel aztán már nem akartam elmenni onnan.
Hivatalosan Fiam hat éves koráig anyaságin vagyok,de csak három éves koráig kaptam pénzt. Ilyenkor a biztosító fizeti helyettünk a beteg biztosítót stb.Most meg míg meg nem születik Tamáska nincs jövedelmem.

Kedden megyek dokihoz már várom, mert 30-dik héttől még nem mérte Tamáskát a doki.Akkor volt 1404g.Már azóta nagyot nőttünk.Aztán már hetente fogok menni.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok Lányok!

Vikoo,
nekem is rajzolj légyszi "deákferit"! :wink:
http://www.homeopata.hu/segelyvonal.php
Itt a magyar homeopata orvosi egyesület telefonszáma, kérlek tőlük kérdezd meg, ez a tuti! remélem ezzel tudtam segíteni!

Ma nem az én napom van. Mivel mindennel kész vagyok (és bepakoltam végre) már nincs bennem a fészekrakó ösztön. 10-ig aludtam, azóta sem sikerült egészen felébredni, zombi vagyok és csak teng-lengek.
:?

Maccs,
majdnem sírtam, jajj de jó hogy karodba vehetted a pici fiacskádat! :D
Kittikének továbbra is mennek a növesztő, erősítő energiák!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


aranyosak vagytok! De nem akarok nektek depizni, tehát :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Maratoni beszélgetést folytattam a fiam 2 osztálytársának anyukájával mert ma beirást kaptunk: de megint csak az derült ki rossz helyen rossz időben volt a fiam(így is mondta el, ő sose csinál semmit csak épp ott van ) de legalább megnyugodott a a lelkem hogy jó fiam van csak kicsit bambula és sosem veszi észre mikor nem kéne bámulni az éppen rosszalkodokat :roll:

Mára is meg holnapra is bejelentkezett 2 barinőm, aztán mindkettőt lemondták.... tehát: holnap nyakamba veszema várost, nézelődni fogok, sétálni, megyek postára..... :-) mert nem jó itthon. Ádiért meg csak 5-re kell majd menni mert szüreti báljuk lesz

Szex: azt irtam hogy valamelyik nap nálunk is megtörtént (honapok után) de azt nem hogy ugyanaz volt nálunk is a műsor: vagy 5 perces röhögés, mert sehogysem volt jó a póz :lol: :lol: :lol:

Bekibaba: tessék kihuzni a dugóz, leengedni a vizet :!: :lol: :lol: :lol:

rabbe78
 
 


Helló!

Rebeka!! Szeretnénk már látni élőben, hallod????

Annyit írtatok, hogy nem győzöm kommenttel, így azt holnapra halasztanám!

Voltam NST-n, minden ok, ismét ügyesen mozgott, most épp Bountyt ettem, hogy jó legyen. Komolyan mondom ez a legjobb az egészben, hogy büntetlenül ehetek nst előtt, és van mire fogni :)
Levetetem a vérállomáson a vért is, mert hogy A negatív vagyok, és kellett ismételni.
A semicillinre azt mondta a doki, hogy szedjem be. Így, bármennyire nem akartam, be kell. Mert ha a házi doki meg a szülész is azt mondja...

Na, megyek, majd holnap jövök.
Puszi

Kép
ebba
 
 


Macsek, megnéztem a kiscicáid, nagyon cukikák!!! de tényleg! okés, hogy picikék még, de nagyon tüneményesek és tudom, hogy pár hónap, vagy 1-2 év múlva ugyanolyanok lesznek, mint a kortársaik, szerintem nagyon kis stramm kölykök és hamar utólérik a többieket! :)

Dorka, köszi, aranyos vagy, hogy így örültél.

még talán kérdeztétek a börzét is, amire válaszolni szerettem volna, hát sikerült eladnom pár cumót, de azért sok rajtunk is maradt... sajnos pont olyan méretek kellettek volna, amit már amúgy Beni is jobban elhasznált, és nem volt pofám kivinni, mert én sem vennék már meg olyanokat! :S

egyébként jó poén volt! :)

Eclipse, még a párod alakítását szerettem volna lekommentálni, csak kiment a fejemből! ez a bazseválás! :D mikor először olvastam, hááát, bevallom őszintén, hogy nem pedikűr és lábmasszázs jutott róla eszembe, de ez csak az én piszkos fantáziám, meg a szexéhségem talán, de aztán jót röhögtem rajta, meg persze magamon is! :)

NST ereményekhez mindenkinek gratula! :) mi talán a 25-i héten kezdjük! ... sokára van még...

Ebba, korábban kérdeztem már tőled, csak talán átsiklottál felette... nem voltál véletlenül tavasszal Bp-en a Femibionos rendezvényen az Allee bevásárló központban!?

Rabbe, azért jó, hogy a Te fiad nem a balhésok közé tartozik! :) és egy-egy ilyen beírást a szívére vesz nagyon, vagy ő is tisztában van vele, hogy rosszkor volt, rossz helyen!? :S szegényke!

lányok, délutántól elég szarul vagyok... nem tudom, hogy mi ez, de talán keményedés, de nem vagyok benne biztos. megpróbálom leírni a tüneteim, aztán, ha valakinek ismerős a szitu, akkor sikítson már, hogy mennyire kell aggódnom, vagy sem!?

szóval ma elég sokat emelgettem Benit, meg volt idegeskedés is, de a délutáni teregetésnél már elég kellemetlen volt, ahogy a hasam feszült... inkább mell alatt, oldalt, mint lent, vagy köldök tájon, szóval olyan érzés volt, mintha szét akarna repedni a hasam, de kellemetlen volt eléggé ahhoz, hogy felfigyeljek rá. picit feküdtem, most talán jobb egy fokkal, de nem tudom, hogy mi lehetett!? jövő csütörtökön megyek csak dokihoz, ha nem muszáj nem rohannék kórházba, de gondolom, hogy ezzel felesleges is...

a keményedésnél nem az egész hasa keményedik az embernek!? én így képzeltem volna... lehet, hogy már csak annyira nehéz a hasam, hogy ennyire kellemetlenül feszül a bőröm, plusz a köhögés miatti izomláz, vagy mit tudom én!? :( babó amúgy mocorog rendesen, szóval azzal nincs gond!

és végül, mert lassan mindenki mutogatja a szebbnél szebb babaképeket, én is megmutizom nektek Benit, egy friss, 1-1,5 órás kép, és egy 2 napos :)

épp nosztalgiáztam, és gondoltam, hogy megosztom veletek a már itthon lévő szépségemet :)

Kép

Kép

sophie27
 
 


Sophie,
amaz iránti igényét tettekkel kommunikálja a drága emberem! :lol: :lol: :lol:
Hogy milyen szép volt a kisfiad így születés után is! Pedig jó nagy baba volt, és természetesen született, ha jól emlékszem, de nem tűnik gyűröttnek egyáltalán! :D :D Kis cuki pufók pofis.

Haskeményedés: nálam úgy megy, hogy az egész hasam formája megváltozik, középre mozdul el, és kidudorodik, nagyon amorf lesz, és kőőőőőkemény és feszül de nagyon. És most már rengetegszer...

Lányok,
mennyi darab babaruhát készítsek a kórházba? Hány body, rugi? És még a hazahozósat sem választottam ki, mert túl sok a szép...
De spec én is nadrág+pulcsikában gondolkoztam eddig, csak aztán itt felmerült, hogy mi lesz a köldökcsonkkal? :cry:
Most tanácstalan vagyok....

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Mától megkaphatom Balázst kézbe, orvos írta fel, hogy ismerkedhessünk, látogatás után a 1/2 4-es etetéskor megpróbálhat szopizni, persze nem az a cél, hogy jóllakjon, mert az még sok neki, hanem, hogy együtt lehessünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma is ciciztünk, olyan de olyan picurika ő is!!!!
Kittike kezelése folyik, javulást várunk a szteroid kúrától. Muszáááj!!!!

Mai képek:
Balázs
Kép
Kitti
Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Macs! Dejó, hogy nekünk is hoztál képeket!!! :D
Csoda helyesek a kismacskák!!!
És annyira jó, hogy most már mindig megkaphatod Balázst!!! :D :D :D

Eclipse! Nálatok nektek kell gondoskodni a babaruháról a kórházban?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: