Új privát üzeneted érkezett!

Niki

Igen,elolvastam!
Tesóm ma van szolgálatban,még nincs lent,egyelőre nem szóltak nekik,de bármikor lehetséges,éjjel-nappal elérhetőnek kell lenniük!

Letti
Akkor neked is tutkó napod volt! Én is lézengek csak,anyu segített leveleket gereblyézni,mert olyan vagyok ma,minta hátramenet! Holnap kell mennem vérvételre. De úgy görcsölök mint mensikor,már fél órája! Meg furcsa volt ma többször is a pocak! Lehet hirtelen nyúlik vagy ilyesmi! Megyek is zuhanyozni.
Azérta képeket felpakolhatod ám!

Kép
Kép
k_inga
 
 


NA akkor:

Vettem egy kék nacit, mert nekem az a kedvenc színem...aztán otthon észleltük, hogy autók vannak ráhímezve... :? Na de sebaj... Kép Kép Kép Kép Kép

Meg vettem még 1 plédet és törölközőt, de nem volt kedvem kibontani, stb...
Vendég
 


Kinga, én úgy hallottam, front van. Más is elég tétó volt ma...
Vendég
 

 
 

Letti, sajnálom, hogy nem jól vagy! Akkor azért nem hajszoltad túl ma magad, ami nagyon helyes.
Csak nem lesz semmi gáz. Amúgy mivel foglalkozik a párod?
Amint tudod, hozd a képeket is!

Persze csak azért ám, mert amit nektek elsírtam azt a szalonba is.
De ettől függetlenül nagyon rendi a vezető.
A héten viszont ezerrel beindulunk. Minden nap lesz tekercselés is, amit most itthon csinálok.Most már nem állhat az utamba semmi.
Ja és ma mérlegeltünk is.Ugye 106,9-ről kezdtük és ma 104,1kg voltam.Kezdek szép lassan haladni. :D :D

Kinga akkor reméljük, hogy nem kell mennie. Azért ekkora pocival már óvatosan a gereblyézéssel is ám! Bár gondolom elég nehéz, hogy az ember megállja ezeket a dolgokat!

Ana, ne aggódj még semmihez sincs későn. Ma kiderült az egyik 53éves betegünkről, hogy terhes. Hát mikor megláttam a laborpapíron, hogy pozitív azt hittem leesek a székről. :shock:

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Nagyon aranyosak a ruhácskák! Ezeket a börzén vetted?
Annyira tetszik, hogy szinte minden rózsaszín,de azért van kék is!Én kifejezetten kék mániás vagyok.
Azzal meg hogy autós ne is foglalkozzál, mert úgy is hamar kinövi.

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Niki,
Futárcégük van... még a héten. CSak nem volt elég kezdőtőke és most 2,5 év után ide jutottak. Elég összetett a probléma.

Nekem is pont ez a bajom, tele lesz rózsaszín cuccokkal. Jó van neki fehér és kevés sárga is... de most már erre is oda kell figyelnem. Ez a pécsi börze nagyon jó, nem csak ilyen lerúgott ócska holmik vannak és nagyon jó áron. A nagy részét 300 Ft-ért vettük :)

Nagyon jó ez a fogyás! Végülis megindult és az a lényeg!!! HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég
 


Ez nagyon nem jó! Remélem azért és kívánom, hogy minden rendbe legyen.
Nagyon jó ez a börze! Potom pénzért tiszta új rucik!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Letti

nagyon cuki mind! Meg kell őket zabálni! Az a szoknya! én majd ezzel leszek meglőve,hogy a fiúkat elég egysíkúan lehet öltöztetni! Kantáros gatya meg laza farmercucc,aztán csumi!
Egy kislány meg igazi kis hercegnő lehet akár minden nap! Ezért szeretném ha a tesó kislány lenne majd!
Bár a kisruháit imádom,pediga 90%-a kapott ruha! De olyan kis tündérieek és picik! Apa eredetileg autószerelő és van egy olyan kiszokni is,amire az van írva,hogy "auto repair" és alatta van 2 verda. Az a kedence,mert az olyan igazi szerinte! De,hogy kendője lesz,az fix! Az olyan vagány!

Niki

De jó,akkor már nem csak a centik fogyatkoznak! Nagyon elszánt vagy! Ez jó!

Olyan jól esett a zuhany!
Aztán eszembe jutott,hogy keresnem kéne üveget a holnapi vérvételre,mert vizeletet is néznek. Én rá nem telepszem arra a lepra wc-re!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Csajok!
Igazán nagyon rendesek vagytok, hogy így bíztattok, de az utóbbi időben én kicsit reményvesztett lettem. Tudjátok, az az állapot, mikor már nem is hiszem el, hogy nekem valaha is sikerülhet. Valahogy úgy érzem, nálam már nagyobb akadály inkább a lelki gát, a görcs, mint a valós probléma. Nem tudtok valami jógás vagy lazító gyakorlatot?

Nancike!
Nagyon büszke vagyok rád, így ismeretlenül is. Abszolút megértem a problémádat, én pont a másik véglettel küzdök. 170 cm magas vagyok és 44 kg-ra fogytam a diétával. Most talán 47 körül vagyok, de nagyon nehezen hízok. És olyan borzasztó, mikor mindenki ezzel macerál.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Kinga, az mindegy hogy kislány-e vagy kisfiú mind a kettőt lehet cukin öltöztetni. Milyen vérvételre mész? Én is mindig viszem az üvegbe, semmi pénzért nem mennék sztk-ba WC-re.

Bikfy, köszönöm. Hát igen a túlsúly sem jó, de a soványság sem.
Na akkor kettőnkből össze lehetne rakni egy embert! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Egy időbe én is így gondoltam így egy év próbálkozás után, de a lányok itt sokat segítettek feldolgozni és meggyőzni, hogy igen is akarni kell, agyban is. Azt nem mondogasd magadnak, hogy nem fog sikerülni. Bízni kell benne csak nem görcsösen. Amúgy hő-t vezetsz vagy lh tesztezel? Bár én ebbe hülyültem bele kicsit, mert túlságosan erre koncentráltam. Most pedig leköti a gondolataimat a fogyi és a kezelések, mondjuk azt nem mondom, hogy nem gondolok babóra, de már nem görcsösen.
Sajna én semmi ilyet nem tudok, de próbáld meg valamivel lekötni magadat és elterelni a gondolataidat, amiben örömödet leled.

Képzeljétek tegnap este feláltam az ágyunkra és átöleltem apcit. Így jóval magasabban voltam és az ő keze a csípőmnél volt.
Elkezdte tapogatni az oldalam és megjegyezte, hogy hű mennyivel kisebb és formásodik a fenekem! Annyira jól esett. Ez igazán dicsi, főleg tőle! :D :D

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Leti: Nagyon cukik a ruhák.Remélem hamarosan jobban leszel.

Niki: Végre te is előkerültél.

Ana:Mikor elkezdtem az L-thyroxint,kb.októberben,azaz 4 hónappal előtte,és a 12.hétig kellett szednem.

Csillagnak megy majd info,ha történik valami,ő hozza a híreket

:D
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap este, meg ma is olvastam vissza, úgyhogy remélem, nem felejtettem el a reakciókat mindenre.

Iszap
Tegnap volt a hírtv-ben, hogy már reped több gát is, úgyhogy nem kérdés, hogy leomlanak-e, hanem csak az, hogy mikor.
Előfordult már, hogy békák potyogtak az égből, azaz a szél felkapta, és ledobta őket máshová, szerintem elkerülhetetlen, hogy az a por a környező vidékeken landoljon, akár széllel-esővel bp-en is kiköthet.

Meforal-bőrprobléma
Arcom: akár egy idült alkoholista, piros, hámlik, száraz és kiütéses. Érdekes, én is Tüűhöz járok, és mondta, hogy ez a Meforal mellékhatásának néz ki. Kaptam bőrgyógyásztól Skinorent-krémet, amikor használtam, akkor nagyon jól rendbe tett 2 hét alatt, 3-4hónapig az ideális használni (én 2hónapig használtam), úgyhogy most újra elkezdtem, amíg nem iratok fel másik gyógyszert, és végigviszem 4hónapig a krémet.
Napi 3x500mg Meforalt szedek.

Az, hogy súlycsökkenést még nem igazán értem el, lehet, hogy az én saram, ugyanis van, hogy elfelejtek enni, márpedig enni kell, csak "számolva". Én piszok nem vagyok éhes, csak nagyritkán, tiszta időpocséklás a kajálás nekem, nehéz rávenni magam az evésre. Mint írtam annó, a doki azt mondta, hogy ezért raktároz a szervezetem és nem fogyok - szerintem is, nem kell hozzá nagy ész. Mostanában már megerőszakolom magam, hogy legalább napi 3-4x egyek, úgyhogy ez még mindig nem az igazi. Pedig nem egy nagy feladat, de tiszta anorexiás hozzáállásom van a kajáláshoz.

Bikfy
Húú, nagyon vékony vagy. Én is 170cm magas vagyok, és mikor 49 kiló lettem, akkor eléggé kint voltak a bordáim :) Egyébként nekem a 63 a tökély, én azt kívánom elérni, jelenleg 90 vagyok (!!!) :cry:
Drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
Tényleg, sok minden fejben dől el. A minap épp azon gondolkodtam, hogy kb. használjuk az agyunk 3-4 százalékát, úgyhogy mire lehet képes a maradék 96%? Nyilván jóval több mindenre, talán sci-fibe illő képességeink lehetnének, ha teljesen kihasznált lenne, de sosem lehet tudni, ezért érdemes relaxálni, arra gondolni, hogy most megfogan a baba, beágyazódik, terhes vagy stb. - tudom, tiszta agykontroll, de nem minden hülyeség, amit ott csinálnak. Bár én ott nem voltam, viszont a férjem NLP-t végzett, és hasonló, nagyon jó!

Leti, nagyon szép ruhákat vettél kicsi lánynak, és tényleg nagyon olcsó volt a gyerekruha-árakhoz képest. Férjed munkahelyét sajnálom.

Niki, elolvastam a cikket, tök jó! Gratulálok! Csak így tovább a fogyással és a hozzáállással. Gondolom, nagyon megszilárdított az elhatározásodban a férjed hozzászólása is az eredményes alakváltozásodról :)

Chris, András nagyon szép név, kedvenc osztálytársam neve volt általánosban. Most már mondhatni, hogy mindennapos vagy. Milyen az nst-d?

Betti, nagyon szép a kisfiad, nem csoda, hogy minden nap nézegeted a fotókat. Érdemes volt Rád várni, hogy jelentkezz :):):)

Kinga, egyed a magnéziumot, legalább a 35. hétig ne görcsölgess, mert a frászt hozod rám!

Ana, a legtöbb embernek semmiféle problémát nem okoz az IR-gyógyszer, reméljük, Te is közéjük tartozol. Továbbá tényleg helyretesz súlyilag, hormonilag, csak tartani kell a diétát és heti 3x30perc intenzív mozgás kell minimum.
Úgy emlékszem, hogy Csillag azt írta, neki megjött a havi, és akarta is, mert félt, hogy a fogászati röntgen betesz a leendő babának.

maccs01
 
 


Niki, melyik fogyihonlapról van a centid, elkérhetem a címét? Nagyon tetszik!

maccs01
 
 


Most egész héten a háznál vagyok napközben takarítani, úgyhogy be-benézek a fórumra azért, mikor hazajövök mosást intézni. Van a házunkban 56üveges felület, az az én reszortom, már rohadt izomlázam van, de ez is kalóriát éget :lol:
Ha végzek, valószínűleg a büdös életben nem akarok már ablakot mosni :twisted:

Ez tök olyan, mint amikor Angliában éltem au-pairként, és mosás helyett a család büdös ruháit át kellett vasalnom gőzzel, hogy kipurcanjanak a bacik... utána itthon jó évig rá sem tudtam nézni a vasalóra. :?

maccs01
 
 


Maccs

Én tudom miről beszélsz! Nálunk is ez a helyzet volt,mire megpucoltam az ablakokat,lesikáltam őket,adigra megint összekenték! Kezdhettem előről! Főleg a vakolattal szívtam,azt ugye muszáj volt azonnal leszedni,ahogy megszáradt,mert fa nyílászáróink vannak és ha az beissza,akkor azt le nem szeded,meg megcseszheted később az ablakodat/ajtódat!

Niki

32 hetes vérvétel volt,de most költözött vissza a labor az eredeti helyére,mert Mórt felújították,de a sorszámrendszer nem él még mindenhol. Fél óra sorbanállás a kartonozóbam,onnan további fél óra a labor előtt! Tök jó! És én még direkt korán mentem,mikor kezdik a rendelést!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Maccs! Én csak 5 kg szeretnék leadni. Az inzulinom rossz, de az is terhelés után, előtte tökéletes, a többi hormon tökéletes. Úgy döntöttem ezt a 60 szemet beszedem, ha addig nem sikerül,akkor abbahagyom, mert csak annak írják fel aki babát szeretne. A sógornőm is addig szedte, pedig nincs IR állítólag, de PCOS és erre kapta. A mozgás az én problémám, mert 8 órát ülök a munkahelyen, aztán otthon annyi a teendő, hogy örülök, ha jut idő a hobbimra. De majd megoldom lassan. Ja és egyébként a mozgással az a legnagyobb baj, hogy a ciklus második felében nem is merek, nehogy a beágyikót nehezítsem. Ez a nagy félelmem! Elején még ugrókötelezek, futok, de aztán semmi.

Kép

Kép
anabana
 
 


Maccs: Párom is András :D De jó neked,hogy utálsz enni.Én imádok.Amúgy nekem is az álomsúly a 63kg,én 173 cm vagyok.
Az Nst szerencsére tökéletes volt,mert kicsi fiam végig produkálta magát :D Holnap reggel megint megyünk.
Hogy állsz biciklizéssel?
Vendég
 


Chris! Köszike a választ. Akkor te leszel az előljáróm, ha te szedhetted és semmi gond akkor nekem sem lesz. Képeket légyszi!

Kép

Kép
anabana
 
 


Maccs

Nekem is volt ilyen korszakom,de az ideg miatt,vizsgáim voltak sorban és akkor nem ettem. Mire lett volna rá időm,már nem voltam éhes és nem is ettem! Akkor dobtam le 9 kg-t!Aztán elkezdtem dolgozni és rendszeresen enni,láss csodát,vissza is jött minden dkg! Több nem,de az mind! Nem lehet nálad is hasonló indok? Azért az építkezés sem kis macera!
Most meg egész nap bírnék zabbantani! Főleg nasizni! Süti,csoki,popcorn,keksz,ami van!

Ana

Baj nem lesz,az fix! Legalább már tudod mi lehetett a baj!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Maccs!
Nekem is pont ilyen az arcom. Száraz, hámló és vörös foltok vannak rajta. Csak ilyenem ven a hasamon és a nyakamon is. Írtam Tüűnek, majd megírom, mit írt vissza.

Nekem az álomsúly az 50 kg lenne. Én már azzal is kiegyeznék. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Na most már aztán irgum-burgum!

Babának és maresnak adok igazolást az eltűnésre,de a többieknek nem!

Szóval!
Csillag,Letti és Niki!
Közlöm veletek,hogy gyerekként is utáltam bújócskázni és ez továbbra is így van!

Letti
ugye semmi bajod csak nem érsz rá? Már tiszta aggódás vagyok miattad!

Niki meg úgy járunk elfogyasztja magát a szalonban!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga, már nem csak a szalonban itthon is! Épp most végeztem az itthoni tekercseléssel.
Amúgy is ma fodrásznál voltam kicsit levágattam a hajam, utána meg apuéknál.
De ne aggódj nem tűnök el, bár a hetem ilyen lesz. Munka ezerrel és mellette délutáni elfoglaltság.
Szóval a héten időm alig van, bár nem bánom, legalább nem itthon unom magam.
Nem semmi továbbra sem ez a magyar eü! Még kismama lévén is lesz.. az embert,gondolják hadd várjon úgy is ráér! :?

Maccs, köszi! Hát nagyon jól esett az tuti! Ez az oldal:
http://ticker.7910.org/?lg=en&fltruler= ... ltslider=h
Hú hát nem bánnám, ha én nem tudnék enni! De igaza van a dokinak, mert így csak raktározol!Nekem nincs ilyen bőrproblémám,de remélem nem is lesz!

Chris, oké akkor minél hamarabb várjuk a híreket!

Hát én már az álomsúlyról nem is beszélek!Nekem már a 95kg is az a 127kg-hoz képest! :oops: :oops:
Na én most megyek fürcsizni, mert szénné éget ez a zsírégető krém.

Puszka mindenkinek és Jó éjt!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Niki! Ez az oldal nagyon jó! Fogok itt is egy vonalzót készíteni!

Köszi köszi köszi

Kép

Kép
anabana
 
 


Niki

Otthon is tekercselsz? Párod délutános?

Azzal keltem,hogy fáj a fejem,nagy élmény! Lehet vissza is fekszem! Apuka úgyis elment,főznöm sem kell ma...

Kép
Kép
k_inga
 
 


Ana, nincs mit!

Kinga, igen, vettem krémet, amit mondtak. Ingyen megcsinálnák a szalonban is, de nincs időpont rá a héten.
Most a párom délelőttös és így segít benne.
Én bekenem magam ő meg befóliáz. :lol: :lol:

A fejfájás nem jó, sajna nekem is fáj, de kávét kéne innom az helyre tenné. Tuti alacsony a vérnyomásom, mert mindjárt el is alszom.
Te meg csak pihengess egész nap, ha nincs más dolgod!

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Kinga, nálunk is vakolat mindenütt, de műanyag nyílászáróink vannak. Mondjuk a guta megütött, mire levakartam a vakolatot. Ráadásul a műköves az ablakpárkányt ráöntötte a ragasztócsíkra, amik az új ablakok szélein voltak… faszkivan!
Legközelebb – ha másik házat csinálnánk véletlenül magunknak még ebben az életben :) – akkor fa nyílászáróink lennének, spalettával. Most redőnyünk van, elektromos, vigyázni kell rá nagyon, nehogy elromoljon… úgyhogy mi vagyunk a redőnyért és nem fordítva! Soha többet elektromos redőnyt!

Vérvétel
Nálunk du. 4-ig lehet menni vérvételre, amennyiben nem éhgyomrit kérnek, mert akkor csak reggel 9-ig.

Ana, 5kiló max. 2 hónap alatt tényleg lemegy rólad. Szerintem jó lesz a tabi, tehát működik általában, lehet, hogy nálam is jól működne, ha mindent betartanék, de majd igyekszem. Viszont a bőröm akkor is szétcseszte.
Ovu után én is kímélőre fogom majd magam, ha aktuális lesz, ugyanez a félelmem, hogy esetleg rossz irányba vezeti a beágyazódást.

Chris, Andris jógyerek, produkálja magát, amikor és ahogy kell. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig maradtok egyben :).
Az utóbbi napokban nem bringáztam, mert reggeltől 2-ig háznál vagyok takarítani, aztán haza, rendbekapom kicsit a szobákat, majd megyek a gyerekekért. Ha már itthon vannak, akkor csak velük lehet foglalkozni, mert úgy hiányzom nekik, hogy onnantól "minden anyáról" szól.
Akkor szülés után hajrá neked is a 63!

Bikfy, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit válaszol majd a doki. Neked megvan az e-mail címe? Én pl. akartam vele beszélni rendelési időben telefonon, de mondták a recepción, hogy nem veszi fel a telefont soha senkinek. Ha lesz rá pénzem, majd elmegyek hozzá.
Egyébként a krém, amit én kaptam bőrgyógytól nagyon brutál. Olyasmi van a használati utasításában, hogy amennyiben kezelés alatt elviselhetetlen a fájdalom, csak akkor hagyd abba a használatát. Ugyanis MAR, mint az állat, legalábbis úgy érzed. Persze csak az első 7-10 napban, de tényleg rohadtul fáj, viszont használ, aztán a fájdalom is múlik.

Az 50 kiló is még nagyon fotómodell alak az 170-hez. Ha neked ezzel a súllyal lettek jók a hormonjaid, akkor téged ilyen vékonyra találtak ki ideálisba.

Niki, szerintem nagyon szép eredményt értél el a diétával. Szép egyenletesen fogysz.
Én most Theodora ásványvízre tértem át a Szentkirályiról, mert azt olvastam több fórumon is, hogy a Theodora lugosító hatású.

Nagyon köszönöm a centi-lelőhelyet. Már el is készítettem. Ha túl vagyok a -8-on, akkor felrakom a profilomba is. Én fekete övet és hasizmozó rózsaszín csajszit választottam.

maccs01
 
 


Ana, jó lett a centid!

Kinga, végülis, ha majd az agyad is hasogat, fél-egy algopyrint nyugodtan bevehetsz.

maccs01
 
 


Niki! Ebből nem egy hanem 3 vonalzó lett! :oops: :oops: :lol: :lol:
Irtóra tetszik ez az oldal. Még kéne egy télapósat is csinálni, meg egy halloweenest. :lol: Már hétvégén kiraktam a díszeket, denevérek, pókok stb. Tök Jó!!!


Maccs! Hát megerősítetted a félelmem, hogy ovu után nem jó mozogni, pedig az ellenkezőjét vártam. Én nem tudok így annyit mozogni, szerintetek a séta is jó? Ugrókötelet meghagyom a ciklus első felére.

Chris! Pocifotót kérek!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Sziasztok!

Kingóca,
nyugi, nincs semmi baj, csak múlt héten és ezen a héten segítség nélkül dolgozom, mert ugye kirúgtuk a p..t és még rajta kívül 2 emberem mondott fel, így enyhén el vagyok úszva. Ja és Anyukámat is istápolnom kell és még ott a főzés, háztartás. Jövő héttől már kicsit jobb lesz, mert jön az új csaj, aki alapban képben van, így könnyebb dolgom lesz.
De nagyon aranyos vagy, hogy így aggódsz! Én is utáltam mindig bújócskázni! :lol: :lol: :lol:
Ja a fejem nekem is fájt hétfőn, nem is voltam képes semmire!
Tesód végülis elment " bevetésre"?

Én is csatlakozom az enni imádók táborához! Az egyik legjobb elfoglaltság!

Ana, jók a vonalzók! Hajrá -5 kg! Ez nem számottevő!

Niki, te aztán jó beleélős lettél! Nem baj, csak így tovább! Akkor ha kávét kéne innod, miért nem iszol??? Nem szabad?
Vendég
 


Letti

Akkor nem aggódom! Bár tudom,hogy csalánba nem üt,de...
Ja,tesóm még itthon van,még nem szóltak!
Ana

Jók a vonalzóid!

Egész kezdek magamhoz térni! Összeszedtem megint a leveleket,annyira utálom azt a rohadt fát! Csúnya is,nagy is! De ezt már nem merem kivágatni! A tesója már repült!
Megyek ma a patikába,kiváltom a köldökápolós cuccokat,amit be kell vinni majd a kórházba,legalább az legyen itthon! Nyugtalanít,hogy nincs meg! Meg asszem veszek kádat is!
Apukámnak meg mondtam,hogy kukkolja meg a pelusokat a németeknél,mekkora van,milyen,hány darabos! Mondtam,hogy nem kell még venni,de szerintem tuti hoz egyet! Erre vár már hónapok óta!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Hú én most fel tudnék robbani dühömben!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Ugyebár meg kell innom legalább napi 3-4 liter folyadékot.
Általában teát szoktam főzni, amiből az egyit férfi kollégám is szokott inni. Na már kezdett elegem lenni, hogy állandóan megissza a teámat.
Erre fel tegnap vettem lugosító gyógyteát, hogy majd ezt iszom. Mondtam is a kezelő csajnak, hogy legalább majd ezt nem issza meg.
Reggel szépen megfőztem a napi adagom belőle 1,5liter, többet nem szabad.
Erre fel mit gondoltok mi lett. Hát a drága fa...fej kollega megitta több mint a felét és baszott még szólni is, hogy elfogyott. Épp inni akartam mikor látom üres ám a kancsó!Ja és csak annyit nyögött, hogy egész finom.
Már isten biz azon gondolkodom, hogy veszek hashajtó teát, hogy igya meg azt. :evil: :evil: :evil:

Na most jól kiírtam, mert már felrobbanok!

Ana, nagyon szuperek lettek a vonalzók.Sokkal jobban tetszenek, mint az előzőek. Én ilyenekre nem is figyeltem pé után. Ezentúl akkor én is kíméletesebb leszek magamhoz. Most már hál istennek a kertben sincs mit csinálni.

Maccs, jó ez a tipp az ásványvízről, mert most úgy is a lugosítás a cél. Legközelebb akkor theodorát veszem.

Letti, jól látod, most eléggé beleélem magam. Mármint a kezelésekbe, mert azért a visszavett étkezés nem olyan jó!
Legalább így lekötöm magam és nem foglalkozom mással.
Azért nem ittam akkor még kávét, mert 10és fél 11 között szoktunk a munkatársnőmmel kávézni, ez a mindennapos rend. Azóta már semmi bajom! :D

Ja erről jut eszembe Ana a metforminnak vérnyomás csökkentő hatása is van!

Letti, akkor jővőhéttől már kímélheted magad és élvezheted, hogy más dolgozik helyetted!?
:D :D

Kinga, ahhoz képest, hogy nem akartál szinte semmit csinálni, ma jól belehúzol megint! Lassan minden meglesz Bencéhez. :D
Bár hamar elmegy ez a kis idő is az tuti.

Úgyhogy Csillag, Ana, Bikfy, Maccs nagyon bele kell húznunk a pocakosságba, mert kell majd az utánpótlás!

És még egy dolog, én szerettem bújocskázni!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár
 
 


Na,hazaértem!

Még jó,hogy vehettem kártyára,mert 6000 ft volt!

Itt a kisleány,én ezt ma megnyúzom,az fix! Anyu ment érte a napiba,szarta megcsinálni a leckét,most tanulok vele,de olyan rafinált,már kétszer majdnem át... a palánkon!
Anyu hazament befűteni,mondom majd én tanulok vele! Ja,csak olvasni kell,aztán a nagy francokat,matek+nyelvtan,olvasás!
9 éves,az az érzésem hamarosan felköthetik vele a gatyát a szülei!

Annyira akar tanulni,hogy már harmadszor akarja a Bence dolgait rendezgetni!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Hello.

Kinga, látom, elmúlt a fejfájás...újra a régi vagy...igazad lehet abban a csalán dologban, meg a ménkűben :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy játékos lehet az a kiscsaj! Figyelni kell...

Niki, vigyázz, mit mondasz a bújócskával kapcsolatban, mert te is jól le leszel.... :wink: :lol: :lol: :lol:

A kollégádnak meg egyszerűen csak mondd meg, hogy kopjon le a teádról! Egyszer s mindenkorra! de egyébként a hashajtó az egy jó ötlet! Utána meg ártatlanul mondanád neki, hogy "ja bocs, elfelejtettem, hogy mára hashajtósat írt a természetgyógyászom" bruhahaha.

Jövő héten még nem lazítok...mert a csajszit be kell kicsit tanítani a helyi dolgokra, akármennyire is képben van.
De el kell mennem már terhelésesre, meg szívUH-ra, basszus, kifutok az időből...
Vendég
 


Terheléses vérkép? Az a 24-26.hét környéke,nem? Nekem legalábbis nem engedték tovább húzni!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Ana, sokat gondolkodtam amúgy a mozgás-témán, mikor felvetetted, mert egyfelől jó a vérkeringésnek, idegrendszernek, előbbi meg talán a beágyazódásnak is, de én sem fogok intenzíven sportolni a második félidőben. A gyorsgyaloglás elég jó zsírégető, sétával is semmi gond, az terhesen is kifejezetten ajánlott, mert mozogni kell.

Lehet, hogy már írtam, de mikor a Ricsivel voltam terhes - csak még nem tudtam -, akkor kezdtem el újra futni, és egy óra elteltével rohadtul begörcsölt a hasam, abba kellett hagynom. Jó mérges is voltam magamra, hogy milyen egy béna vagyok. Aznap délután teszteltem egy pozit (jól le is döbbentem), szóval inkább jobb félni, mint megijedni.

Kinga, dörzsölt a kis 9 éves :) Kinek is van kedve tanulni, mikor édes babaholmikat lehet nézegetni? :lol:

Niki, talán öntsd át magadnak a teádat egy termoszba és rakd be az íróasztalod alá, onnantól az csak a tied. Ha kell a pasasnak, akkor főzzön magának, neki ugyanannyi.

Leti, lassan jön a láblógatás :) Hidd el, majd ha babázol, azért még fogsz a melóval álmodni, talán hiányozni is fog egy idő múlva.

El is felejtettem írni, volt szülői az oviban és elmondták az óvónők, hogy milyen sz.r a helyzet kajáztatás ügyben. Reggelire csak kenyér van, ha akarod, hogy a gyereked jobbat egyen, akkor vigyél a csoportba mézet-nutellát- lekvárt, ha megengedhetik maguknak a szülők, akkor felvágottat (blokkal mindent - ha esetleg járványt okozó romlott cucc lenne)! Felháborító. Mikor hazajöttem, megkérdeztem Ricsit, hogy mit szoktak reggelizni: csokiskenyér, mézeskenyér, lekvároskenyér. Nekem ez új volt, tavaly az oviban felvágott volt szinte minden reggelihez, mára meg teljesen lecsövesedtek, mivel az önkormányzatnak ennyire futja, azaz nem futja. Uzsonnára is olyan gyümölcs van, amit a szülők visznek, az minden hónapban ki van rakva, hogy ki mikor soros. Ezenkívül szeptemberben komplett csomag kell: zsepi, wc-papír, szappan, fogkrém-fogkefe, törlőkendő, szalvéta, utána minden hónapban, ami elfogy pótolni, továbbá még ott a havi ebédbefizetés. Nem arról van szó, hogy én nem engedhetem meg magamnak, hogy ezeket megvegyem és odaajándékozzam az intézménybe, de eddig ilyet, mint a reggelihez való hozzájárulás, még nem hallottam. Tök szomorú, hogy ilyen pusztulat van!
Enikőnek szerencsére tisztességes kaját adnak bölcsődében, Ricsi is csak most kezdett az oviban reggelizni szeptembertől, mert Eninek szigorúan háromnegyed hétre be kell érnie, így együtt viszem már a két gyereket, és nem etethetem meg őket, mert bölcsiben kötelező reggelivel nyitnak, Eni meg olyan lenne, mint egy kis lufi, ha mindenhol etetnék, márpedig hogy nézne ki, ha csak Ricsit hagynám reggelizni itthon. Hát ez van. :evil:

Nem bírok aludni. 4-kor felkeltem, azóta itthon slattyogok. Lealudtam a 8órát, nem tudok mit kezdeni magammal. Lehet, nézek egy filmet.

Erről jut eszembe, már a 7. évadot nyomják a született feleségekben, felirat a hosszúpuskán, és továbbra is elég jó a széria. Ebből kifolyólag a napokban tök sokat gondolkodtam egy ott felvetült problémán, azaz kiderült, hogy x családnak (nem írom ki a nevet, hátha valaki még nem látta) elcserélték a gyerekét a kórházban és másét nevelte sok-sok évig... mit tennél? Lenyomoznád, hol van a gyereked és csere-bere? Vagy hagynád, hogy minden a "régi" legyen, és élj a tudattal, hogy a húsod-véred egy másik családnál ki tudja milyen körülmények között van, de közben imádod azt, akit akkor hazavittél, és nem adnád semmi pénzért. Mert ugye nincs rá garancia, hogy a másik család, ha kiderül, akkor megelégszik azzal, hogy látja, az ő gyerekük jó helyen van és csak látogatóban láthatják. Látszik, van időm :):):)

maccs01
 
 


Sziasztok!

Én se "tudok" aludni... Fél hétre megyek ma :twisted:

Kinga, én úgy emlékszem, a dokim a 24-28 hetet írt...ha meg nem akkor se tudok már mit csinálni...úgyis előre hozták már a 16. hétre és az tök negatív volt. Egyébként holnap megyek.

Maccs,

MICSODAAAAAAAA?????????? Kaját az oviba??????? Hát nem túlzás ez egy kicsit????????? Hát nagyon kiakadtam. Egy óvodába...ba...ák meg a sok lopós bunkó meg luxus autókkal jár, azt se tudja, hogy dagadjon a jóléttől. Aki az önkormányzaton kicsit magasabb pozíciójú, meg lehet nézni...hogy rohadjanak meg. Nem ezért kell fizetni az ovit? Benne van a kaja is, nem??? GYOMORFORGATÓ EZ AZ EGÉSZ.

A másik téma - elcserélés - hát én inkább ebbe bele se gondolok...

Húúúúú, tegnap Apuka mewgmasszizta a hátamat csak a közepéig) és végre olyan jót aludtam! Ma is zsibbad a kezem, de legalább már nem fáj....

Na, megyek...
Puszcsika és szép napot nektek!
Vendég
 


Leti, jó kislány vagy: "hátad közepéig", okos. Pussz

maccs01
 
 


Maccs,
Megfogadtam a tanácsod! :)
Vendég
 


Sziasztok CSajok!

Bocsika hogy nem jöttem, de néha kész a fejem...

Most az hogy úgy érzem nincs elég tej a ciciben, de főleg az egyikben... most eszek rántott levest, egy napig nemittam Lakhoterb vagy milyen teát... talán attól? De arra a dokinő azt mondta hogy ne sokat igyak mert attól is fájhat babó hasija, de tegnap megnézte hasiját és szerinte nem fáj, hanem éhes... mérem, de el vagyok keseredve , ma reggel mérleg szerint 20g-ot evett ami kiba kevés, de úgy alszik tőle mint a tök... akkor most eleget evett vagy sem??? De tény, a cicik nem annyira nagyok.... :(

na azért nem sírok, csak ma reggel és tegnap délután törött el a mécses... amint tudok visszaolvasok, elnézést hogy csak a bajomat mondtam el... :(

Kép - ezt meg azért mert azért jól vagyunk és imádom a kicsikét!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


Maresz! Semmi baj! Nekem csak 2 hónapig volt elég! Van tápszer, tessék adni neki, akárki akármit mond. Próbáld meg abból mennyit enne! nekem Dalma tápszeres volt, és utolsónak volt beteg az oviban, bölcsiben, isiben. Nem beteges, pedig vékonyka és kicsike. Hülyeség hogy az anyatejtől jobb az immunrendszer, nálam az élet igazolt. Van nagyon sok homeos szer meg minden amitől megjöhet még, Ne add fel! Viszont ha úgy érzed éhes, próbáld ki a tápszert. Lehet abból már 80 gr-ot is enne. Én sem tudtam hogy nem elég, mert már nem volt mérleg, azt hittem hasfájás, megmértem és ledöbbentem hogy mennyire kevés van a ciciben.
Szorítok neked Maresz!! És TÜNDÉRIEK vagytok! Nagyon édes kis pofa!!!!

Maccs! Emeltem a gyógyi adagon, mert mindenki többet szed mint én. 750gr+ egy fél. Azt olvastam, hogy már az első hónapban jelentősen megnöveli a teherbeesés esélyét. Remélem!!

Csillag! GYERE MÁr!

Kép

Kép
anabana
 
 


Nyugi Mares! Minden rendbe jön egyszer! Imádjad tovább a Kicsikédet, a többi nem számít! A barátnőm azt mondta, szoptatás előtt, közben és utána sokat kell folyadékot inni, ő ezt mindig betartotta és sok teje volt. Persze ez alkati dolog is...
Nagyon cukkerfalat a kis Gergő!
Miért sírtál tegnap? Túl sok az info? Káosz van? El tudom képzelni...
Na sok puszi nektek és kitartás!
Vendég
 


Letti! Néha egyszerre működünk!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana
 
 


Ana, telepátia van közöttünk, az tuti...de ez nem baj, így tök jó!
Vendég
 


Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.15 09:01-kor.
Vendég
 


Huhúúúúúúúúúúúúú Chris! Ez jókora!
de hát már itt a vége lassan! nagyon szép formás poci!
Szorítok neked! Te mikor szeretnéd, ha jönne?
Vendég
 


Leti: Én már most is kiegyeznék vele,ha jönne :D
Vendég
 


sziasztok!

Ugye EHCS még foglalkozik az lh tesztekkel? Mert nem látom a visszamenő oldalakon a hozzászólásait.

Kép
Kép
onlány
 
 


HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Chris ez jókora! Hatalmas, nem is csoda hogy estére nyűgi vagy! Nagy teher már ez a szervezetnek! Na de nem baj, már mindjárt vége! Azért irigy vagyok, de olyan jóindulatú irigy. Kíváncsi vagyok hogy a sors tartogat-e nekem még ilyen édes terhet.

Remélem nekem mihamarabb sikerül, mert már kezdem bemagyarázni, hogy ez így jó, félek annyira meggyőzöm magam,hogy befejezem a babagyártást. Már nem fáj, nem is rossz érzés, csak néha belegondolok hogy már 36leszek jövőre, lehet hogy már nem tudnám felnevelni, és sajnálnám, ha nem tudnék neki mindenből a maximumot nyújtani. Gyagya vagyok!!! Nem elkeseredés amit írtam, nem is vagyok szomorú, tényleg! Csak ez úgy kikívánkozott. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
anabana
 
 


Onlány, én nem tudom. Most eltűnőben van! Írj neki privit!!!

Kép

Kép
anabana
 
 


Chris

Jó nagy pocak! Mennyire becsülték a súlyát?

Mares
Ha alszik,akkor nem éhes! Barátnőm is így volt a kisfiával,aztán ajánlottak neki egy mellszívó szerű pumpát,ami elég drága,de hatásos is! 2 hónapon át használta azon a mellén,amiből épp nem szoptatott,azidő alatt kapta a fiúcska a tápszert is,de utána annyi teje lett,hogy még adott más anyukának is!
A nevét sejnos nem tudom,de ha gondolod,szívesen megkérdezem!
Sírj csak,ha attól megkönnyebbülsz! A tea tényleg nem feltétlen jó,ezt nekem is említették! Ha nincs tej,akkor nincs,erről nem te tehetsz!
Fel a fejjel! Olyan szép ez a gyerek,csak nézz rá és felvidulsz egyből! :D :wink:

Kép
Kép
k_inga
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?