Babusok, én ilyenre nem vagyok képes. De arra igen, ha írsz priviben egy címet, elpostázom Neked. (Vagy azt mondjuk nem tudom, Reunion honnan töltötte le. Te tudsz olyat?)
Mellesleg az én lányaim egyáltalán nem foglalkoztak ezzel a DVD-vel egy éves korukban, mert mi is akkor kaptuk. Akkor nekünk is a Gyerekdalok és mondókák ment orrvérzésig. Egy hete tettem be nekik, azóta megy ez. Így kisebb babások, nem biztos, hogy a Ti gyerkőceitek most díjazni fogják, de érdemes eltenni későbbre
Babusok, Reunion, akkor szerintem én passzolom ezt a zebra dolgot, nem akarok több embert is függőben tartani, míg apát (és most már magamat is) meggyőzöm. Ilyen áron mennek használtan teszveszen is, majd max onnan akkor beszerzek egyet, ha úgy érzem, nem bírunk nélküle élni
Tigris, ennivaló egy csapat! Tudom, hogy iszonyú nehéz lehet, mert kettővel is idegbetegség, de látványnak meg annyira szép! És később milyen szép lesz, mikor már dumálnak, mennek, szeretik egymást, vigyáznak egymásra.... Ja, mellesleg Míra nekem is előbb állt, mint mászott, de aztán azt is csinálta végül, és 12 hósan, nem túl korán és nem is későn indult el. Szerintem sincs okod parára.
Zsófi, én mindig hívok valakit, ha apa elmegy valahova este, vagy napokra elutazik (ez nálunk max 2 nap). Nem érdemes kikészülnöd, mire apa hazaér, mert akkor meg már azt sem tudod élvezni, hogy otthon van. Menjen csak anyud, ha tud, talán már tesódnak sincsen akkora szüksége rá.
Vanda, hát igen, nálam is a bekeményítés, a szigorúan rendre intés működött ma éjjel. De nem mindig, ezt elismerem. Ja, hát az a legfőbb, hogy a család többi tagja aludhasson tovább, pláne ha az még fejlődő szervezet
Nekünk azért szerencsénk van ezzel a két szinttel ilyen extrém esetekben. Bár Emma vissza is élt ezzel egy idő után, alig tudtuk leszoktatni a hajnali vándorlásról.
Timi, óóóóóóóóóóóóóóó, én óramű pontossággal tudtam már, melyik mikor jön
Még szóltam is egyiknek, hogy nálunk hagyja el a zenélést, vagy csak halkan, röviden. Azóta is spanok vagyunk a sráccal. Nem mellesleg, állandó vásárlója vagyok