Sziasztok!
Na jól elmaradtam az írományolással, most pótlom!!!
Először is reagálok:
Valijja!
Nem semmi a történet a jóslásról, én hiszek benne, de valahogy még sosem vitt rá a lélek h elmenjek egy ilyen helyre, félek mi lesz ha megtudom mi vár rám, akkor talán már nem én irányítom a dolgokat, mert úgyis az történik ami, vagy nem tom de érdekes....
Szoptatós párna, nekem Lilivel nem volt, de naon hiányzott, mert sima párnán nem ugyanaz szoptatni, és nem mindig kényelmes fekve. Én most tuti veszek!!! Egy a fontos nem ajánlják h használtan vegyen az ember mert az már nem tartja úgy magát mint az új.
Reni!
Sajnálom h depis vagy, megesik, sajnos én a szülés után voltam 1 évig depressziós, és alig bírtam kijönni belőle, sokat is fogytam, olyan voltam mint egy gebe, de helyrejöttem. A lényeg mindig ki kell beszélni magadból a dolgokat, mert begubózol és az vezet a hosszútávú depihez.
Pöcök!
Örülök h minden okés volt az uh-n, és tök jó h kisfiatok lesz, gratulálok!
Mannogab!
Oh ne is mond a hajolgatás, meg guggolás (pl mikor Lili cipőjét kell feladni), utána mindig úgy fáj a pocim, meg kellemetlen érzések vannak, nem férek tőle, és hiába próbálok helyesen guggolni, hajolni már nem megy.
Tény h nekem már most nagyobb a pocim mint Lilivel volt, mostani mérete akkora mint mikor Lilivel voltam 6hós terhes.
Rólunk:
Megvagyunk Littlebaby-vel együtt, elhoztuk a pihiszéket, csodaszép, imádom!!! Ja és hétvégén volt börze itt a műv.házban és vettem babykének néhány rucit meg egy overált, már alig várom h lássam h fog állni neki.
Jövőhéten elhozzuk anyósomtól a Lili kinőtt ruháit, és átválogatom mi mikor fog kelleni, meg a méretek miatt.
Ha valaki szeretne szoptatós párnát venni ajánlom a következő helyet, mert én itt találtam a legolcsóbbnak és még jó minőségű is:
http://www.bababolt.com/index.php?/egyeb/luna.html
Persze én az összehajtós mellett vagyok de itt van egy másik fajta is ami derékon lehet körbevezetni. Nézzétek meg ha gondoljátok.
Remélem mindenki jól van, és élvezi a szép időt!!!