Új privát üzeneted érkezett!

Annyira kíváncsi vagyok huncutkám nemére,Tomis egyből megmutatta mivan a lába között,de kistesó esküszöm direkt szívat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan jó lenne tudni a nemét,de legközelebb 28-án megyek uh-ra,akkor remélem szétteszi a lábát,és nem fordít hátat :wink: :lol:
Vendég
 


Bogárka, az a babakocsi kinézetre nekem sem a kedvencem, de ezen a dolgon már túl vagyok... csak az számít, hogy KICSI-re lehessen összecsukni és KÖNNYEN lehessen irányítani, ha benne ül egy gyerkőc. Most is van kicsi és könnyű sportkocsink, amit gyerek nélkül könnyen lehet irányítani, de amikor benne ült Bence, már nem volt olyan f@sza... ja, és mivel tök vízszintes az ülőrésze, Bence folyton kicsúszott belőle amíg kisebb volt. Úgy tudtam csak használni a 30.000 Ft-os babakocsit, hogy be kellett tennem ék alakban egy félbehajtogatott plédet a feneke alá, hogy kicsit hátrafelé dőljön és ne csússzon le állandóan a gyerek. szóval ettől most meg fogok szabadulni, az tuti...

Mia, mutasd csak a fényképeket, nem unjuk őket!!!!!!!!!!!! Szép vagy!
A pasik meg menjenek el délre ezekkel a beszólásokkal... méghogy lusta????????? (mondjuk volt, hogy én is megkaptam...). Neki is csak azt tudom üzenni, hogy tegyen a hasára némi plusz súlyt és úgy végezze a napi teendőket... :twisted: :twisted: :twisted: Komolyan mondom ezek a pasik azt hiszik, hogy ha itthon van az ember, akkor az nem munka...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nézzétek meg ennek a csajnak a HUNGAROCELL DEKORÁCIÓ-it. Innét rendeletem Bencének és Gergőnek is. Szerintem csúúúúúúúúúúúúcs!!!!! És most írt a csaj, hogy a héten kész lesz a munkával! sálálálálááááááááááááááá

www.kakukktojas73.gportal.hu

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Virag, igazad van, en is nagyon elgondolkodtam a video lattan, hogy a kulso nem minden. Es Te mar gyakorlott anyuka vagy. Itt a szomszednak is barom jo 3 kereku kocsija van de a gyerek ulo pozicioban is fekszik, nem lehet kenyelmesre beallitani a hattamlajat es ez a kocsi egy vagyon volt. A gyerek meg egy ido utan ordit mert nem tud hatra dolni. Vagyis igen, csak szinte fekszik benne, nezni is rossz szegenyket ahogyan fekudve ul vagy ulve fekszik es latszik, hogy nem jo neki.:(:( Es ez a kocsi ketszaz x ezer ft volt. Bammeg, tudod mikor vettem volna meg. :shock: Foleg igy, hogy sz.r is. Amikor siman latom a kocsit gyerek nelkul nem is igazan tunik fel, hogy nem lehet jol ultetni a babat benne.

Mia, klassz a pocid!!:) Tomi szokta simizni? Nagyon kivancsi vagyok lanyod lesz mert nagyon kis szegyenlos!!!:):)
Vendég
 


Virag, nagyon ugyes no!!!!!!!! Es mit rendeltel Tole?
Vendég
 


Virág:férfiból vannak... :roll: Rosszul esett ez a beszólása,csak az a baj szinte napi szinten megkapom tőle...de már annyira nemérdekel,hagy mondja...
Mikor Tomival voltam várandós,akkor teljesen más volt...Pedig akkor egész nap aludtam,mégsem szólt érte...
Most azért Tomit is el kell látni,oviba vinni,hozni,nincs időm aludni...egy kezemen megtudom számolni,hogy délután mikor feküdtem le egy órácskára,...
Mégis lusta vagyok,ez van...

Bogárka:igen,szokta simizni Tomika,beszél hozzá :D Meg mindig ha eszik valamit akkor ad belőle nekem is,hogy adjam oda a kistesónak :lol: Meg gyűjti a pénzét a kistesónak,hogy tudjon neki venni szépeket,szó szerint ezt ő mondta :D Imádom :D
Vendég
 


Bence szobájában egy autós dekoráció lesz (autók, házak, napocska, felhő....), Gergőnél meg egy mező báránykákkal, pillangókkal... Mindkét helyre komplett képet tervezett nekünk a csaj. Remélem a jövő héten meg is érkezik és akkor még Gergő születése előtt felkerülnek a képek a helyükre! Még egy megkönnyebbülés mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia, az tényleg nagyon rossz lehet, ha napi szinten ezt mondogatja Neked a párod... ezt nem lehet a végsőkig lenyelni... nem tudtok leülni beszélni a dologról?
Tomikának meg egyem meg a kicsi szívét! Már most ennyire szereti a kistesót!!!!!!!!!!!!!! Nagyon cuki lehet!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág: igen,már most nagyon szereti a kistesót,reméljük ez a szeretet akkor sem fog megváltozni,mikor megszületik :D
Páromat hadjuk, én tudom miért ilyen és direkt beszólogat,mert tudja hogy ez fáj nekem... Mert hogy nincs minden nap sex,ez a baja,és ezért ilyen...Tényleg,mióta terhes vagyok én nem kívánom a sexet,érthető hogy igy viselkedik velem...mindig azzal jön,hogy mikor Tomival voltam terhes akkor minden nap volt... :roll: Igen,de az akkor volt :lol:
Vendég
 


sikerüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nem hiszem el!!!!!!! 236hcg progi olyan magas 60 felett h mérni se tudták!!!ez most komoly?????

mia! szép poci!!

bogi! örülök h volt péd, és sztem is tuti volt!!!

KépKép
dike
 
 


Mia, ne haragudj, de le vagyok dobbenve aZuradon! Minden nap szex??? Na, nemar!!! Nem is lehet elvezni minden nap! Ez fuggoseg! Es ne haragudj de nem, egyaltalan nem ertheto az meg, hogy igy beszel Veled!! MiaDraga, ez nem ok!!! A tisztelet a fontos es nincs semmi ami erthetove tegye azt, ha igy viselkedik minden nap! Bocsanat, nem tamadni akarok, szeretnek, csak tul szocialis vagyok. Nem birom elviselni ha igy bannak egy novel! Raadasul ilyen novel, mint TE!
Vendég
 


Dike!!! Jajjj, de happpy vagyok!! jajjajajajaajajaaaaajujjjjjjujjjjjujjjjjjj!!!! Meg minden!!! Gratulalok!! Latod, milyen ugyes vagy!! Es a nega teszt is kamu volt!! Csak megvicceltek Teged!!! PusziPuszi es oleles!!!!! Na, erre iszom is egy pohar bort!!!! Egeszsegetekre es vigyazz nagyon Magadra!!!!!
Es 1en vagy 2en vannak???

Es drukkolj! Tudod anno mondtuk, egyutt csikodunk!! :D :D Csak Nekem meg 10 napig varni kell bar nem erzek semmit. Ma sokat gondoltam a dologra de igazabol masra figyelek.

:D :D :D
Vendég
 


bogarka! köszi! nagyon drukkolok neked!!!én sem fogom még fel!
nem tudom h 1 v 2 vki esetleg sztetek ez a hcg hány babára utal?

KépKép
dike
 
 


Bogi: sehogy sem.hivatalosan is a 33 vagy 34. napon vagyok.lehet ez most egy hosszú hónap.passz mert pére utaló jelek nincsenek.mensi nincs .Tünetek nincsenek.szóval passzolom de mint mondtam nem nagyon foglalkozom vele:):)

Mia: ne beszélj zöldségeket :):): szívesen nézegetünk kismama pocikat :) (perverzek vagyunk beeeeeeeeee) :D:D:D:D:D:D:D:D
párod no comment :(:( amúgy én meg is hülyülnék ha mindennap lenne szex még így is hogy nem vagyok kismama hát még akkor :) mi már csak úgy öregesen :(:(:(

Virág: nagyon klasszak azok a dekorációk:) írtam is a csajnak hogy a Gergős feliratú kollekció mennyibe kerülne a gomba helyett carsos autóval :) kíváncsi leszek mit ír :) remélem nem olyan drága mert akkor lehet meg is rendelem tőle :)neked mennyibe kerűl ez az egész?

Dike azért olyan magas mert ketten vannak :):):) juhéééé de jóóóóóóóó ismét egy új kismami :):):) gratulálok most már csak vigyázz magatokra pihenj sokat egyél egészségesen és élvezd a kismamaságot :):) gyorsan el fog múlni ez a maradék 9 hónap :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Dike: jajj de jóóóóóóóóó :D anyám,gratulálok!!!!!!!!!! de örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!
jajj de jóóóóó :D :D :D :D :D

Bogárka: nem haragszok,igazad van!Ő sexfüggő,neki minden nap is kevés lenne :roll: :oops: Mindig kiakaszt vele :roll:

Nika: :lol: oké,sejtettem hogy perverzek vagytok :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jajj Dike,annyira jó :!: :D :D :D :D
Vendég
 


köszi csajok, annyira de annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Bogárka
Hívott az ÁNTSZ-s csaj, és kérdezgetett egy két dolgot, de végül is arra jutottunk, hogy nem tudom honnan kaphatta, de nem is a számonkérés volt a lényeg, hanem néhány dolgot mondott el, mivel lehet megelőzni. Persze arra jutottunk, hogy ezeket én megteszem, szóval mindegy, már nem érdemes foglalkozni vele. De legalább néhány dolgot megtudtam, és okosabb lettem. Megkérdeztem a tojás dolgot is. Ő is a hypós vizet mondta, de azt mondta mosogatószerrel lemosom alaposan az is jó, a lényeg, hogy a feldolgozás előtt kell (eddig is így csináltam).
Hát ennyi, de anyuéknak, anyósoméknak nehéz lesz megmagyarázni, hogy meg kell mosni a tojást felhasználás előtt.

Dike
De jó!!!! A hcg szint nem mutatja, hogy 1 v. 2 baba van, csak a lombiknál ugye gyakori az ikerpár. Uh, mikor lesz? Beszéltél már a dokiddal? Mit mondott?
Vendég
 


Kismamik, ti hogy álltok a gyomorégéssel?
Én már akármit eszek ég a gyomrom, torkom. Most már délután sem tudtam aludni. Azt hiszem a hízás itt fog lelassulni, mostantól jön a korai vacsi, és bébiadagok.
Két napja, szinte még napközben is ég a gyomrom egyfolytában, ráadásul annyira magasan rug, szóval tuti összenyomta már a gyomrom is. A pocim is sokat emelkedett az elmúlt egy hétben. És ami fura, hogy enyhén de visszajött a hányinger, és émelygés is. Kicsit tartok tőle, mert jövő héten cukorterhelés, és nem szeretnék rosszul lenni.
A citromos víz egyébként használ, de azért mégis érzem valamennyire.
Vendég
 


Dike, juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Én tudtam ám!!!!!!!!!!!!! Biztos voltam benne, hogy sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És szerintem is azért olyan magas az érték, mert ketten vannak!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj de jóóóóóóóóóóóóóó! Légy üdvözölve a kismamik táborában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nika, még nem tudom, hogy mennyibe fog kerülni a dekoráció, de nem lesz olcsó... de nálunk nagyon sok figura meg "apróság" lesz... Talán az a felirat az autóval nem lesz annyira vészes. (Legfeljebb elteszed karácsonyra és azt kapja Gergő valakitől... a nagyikat szerintem meg lehet dumálni ez ügyben :wink: )

Mia, sex minden nap?????????? Te jó ég.. ezt én sem bírnám... nem is esne jól... El sem tudom képzelni hogy viselkedne Veled a párod, ha veszélyeztetett terhes lennél és nem lehetne... Nekem az 5. hét óta nem szabad és megmondom őszintén, hogy nem kényeztettem a Zuramat minden nap... sőt... Nehéz neki, de megérti. Majd lehet, hogy ez lesz a karácsonyi ajándék... :oops: (pont akkorra telik le a 6 hét)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!!

Kati most már elkezdhetsz vissza számlálni......kevesebb mit 20 heted van hátra:)))))))

Mia köszi megvagyunk Barnika kicsit köhög....Mát hála nem de neki is folyik az orra.....de ettől jár oviba!!!!!
ne viccelj dehogy unjuk a képeket.sőőőőőőt..jöhetne még:)))))))

Dike ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


1 hónapja nem szexeltünk:)))) úgy vigyázok:))tényleg csajok mikor lehet?:)) de azért máshogy megkapja a jussát :))

nem 2 inkább 1 utána néztem..300-400tól kezdődik a 2 baba, de egy is elég!!!!

november 2 az első uhu,mindent ugyan úgy adagolok tovább ahogy eddig. ma is ott hagytam a gyógyszertárba 25 ezret...így a lombik 160ezerbe állt meg, fagyasztással együtt anélkül 140. de megérteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :lol:

juni 24 a szülés várható ideje a kalkulátorok szerint!

nagyon feszül a hasam!

KépKép
dike
 
 


dike: JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! üdv a klubban!!!!!!!!!!!
mikor lesz uh????? én is kettőre saccolok-bár nem értek a mennyiségekhez, de megérzés!!!!! annyira örülök!!!!!!!!

csillag: nekem is tettszik a dekor, majd írok a csajszinak, köszi. én is azt írtam, h télen veszünk neki rendes ülést. igen, tudom, h a gerincük miatt kell fektetni őket, meg az ütközésnél óvjuk a kis csontjukat.
köszönöm az ülést-ajánlást! élni fogok vele. és köszi a megerősítést! és gratulálok az utolsó hónapodhoz!
jót nevettem apa karácsonyi ajándékán. :oops: 8)

brita: úgy tűnik, igen használt a 10 napos kúra, és remélem nem is fog visszatérni. a dokim szerint még fogunk ebben az "ügyben" találkozni, mert úgy tűnik, h hajlamos vagyok rá a terhesség alatt. remélem most az egyszer nem lesz igaza és elkerül szülésig a dolog.

mia: aranyos lehet tomika a kistesóval! irígy, irígy...
apában is tombolnak a hormonok.
nálunk én vagyok "éhesebb", főleg mióta kismama vagyok. a múltkor megkérdezetm apát, h ő miért nem kezdeményez, h nem a pocakom, vagy ilyesmi taszítaná, de annyit mondott, h félt minket.
de jól bírom mióta használnom kell ezeket az izéket bújás nélkül is, mert kell...

bogi: köszi, h megerősítetteél te is a kocsival kapcsolatban. aranyos vagy!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, az teljesen normális, hogy feszül a hasad, emiatt ne aggódj.
Kekszelést nem tudom, hogy mikortól lehet... a Kaáliban nem mondták? (Normál terhességnél, ha nincs panasz, akkor nyugodtan mehet a dolog, de én a helyedben, mivel nem volt egyszerű az eddigi utatok, lehet, hogy megvárnám az első uh-t... de ez Én vagyok...)
Nyári baba lesz? Isteni dolog nyáron babázni. Akkor nem kell agyon öltöztetgetni és lehet olvadozva nézni a babahurkákat! Én imádtam ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita, gyógypusszancs a gyerkőcöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár azért az jó, hogy nem lázasak. te is dobhatnál sűrűbben fényképet a fiúkról! Olyan szívesen nézegetném Őket is!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, engem elkerült a gyomorégés. Bencénél sem volt és most sincs. biztos azért, mert kicsit lejjebb "hordom" a pocakom...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike: jó későn van az uh!!!!!!! én is kibírnám a helyedben a kekszet, amíg nem mondja ki a doki az ámment!!!!


tudjátok mi a mostani elfoglaltságom? kiságyat készítek. vagyis készen kaptunk egy kombi, nagyon masszív kiságyat, ami eléggé le van amortizálva, de csak a külső gyerek mintás öntapadós tapéta. én vettem másik cuki öntapadósat és leszedegetem a régit és felragasztom az újat. elég sziszifuszi, de én szeretek ilyeneket csinálni, élvezem és szerintem cuki lesz. majd teszek képet, de szerintem tutira egy-két hónapot elszüttyögök vele.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


brita: gyomorégésre a házi dokim szerint lehet enni a renni antacidumot.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ja és az előbb megcsináltam életem első pozitív tesztjét:)))))
és tényleg van ilyen:)))

kati! köszi! nov 2 első uhu. eddig is kibirtuk sex nélkül..nem gond:))

KépKép
dike
 
 


kati, biztos szuper lesz a kiságy! Kíváncsi vagyok rá!!!!!!

Dike, éljen a pozitív teszt!!!!!!!!!!!! Látod-látod, nem kellett volna pénteken ezzel felhúznod magad, hisz ott ÉL, FEJLŐDIK Benned egy (vagy két) kis CSODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike: képet kérünk a tesztről!!!!!! (el sem hisszük addig!!! :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csiilag: hozol képet nekünk a gergő szobáról????

úgy tűnik, nálunk micimackó és társai lesznek a lakók a baba mellett, mert csak olyan öntapadós tapétát kaptam, pedig tegnap egész nap kecskemét utcáit róttam.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike GRATULÁLOK!!!!!! Nagyon örülök Nektek! Mostantól vigyázz nagyon magatokra!!!!

Kati még nincs kész a fürdő. Csempének még kicsit több mint a fele vissza van, nem tudott jönni most a srác. Glettelni kell majd egy kicsit, meg festeni, de legalább rend van már nagyjából!
Nagyon örülnék ha karácsonykor lenne a fa alatt egy pozi teszt!:)

Virág, mindjárt célba ér a kisautó :)

Holnap kell mennem coop-os oktatásra! Az Uram meg megy Pestre az Electroluxhoz, ott is valamilyen oktatás lesz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati, persze, hozok majd képet Bence szobájáról is meg Gergőéről is, de csak a jövő héten. Még csak most csinálja a csaj a képeket. Azt írta, hogy a héten elkészül vele, aztán fizetek és ő postázza, szóval biztos, hogy még egy hetet (10 napot) várni kell rá...
(mondjuk Gergő szobája még ezután sem lesz kész, mert a kiságyba még nem teszem bele a fejvédőt, matracot... stb. Azt majd csak gyerekestől mutatom meg Nektek. :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike

Gratulálok,és nagyon nagyon drukkolok hogy minden rendben menjen és szépen fejlődjön,fejlődjenek a picik :)

KépKép
bettike83
 
 


Mona, akkor a Férjeddel mindketten fejtágítós nap elé néztek...
Örülök, hogy alakul a fürdő és rend van Nálatok!
A pozi teszt meg tutira hamarosan ott lesz a kezedben. Azon gondolkodtam Veled kapcsolatban, hogy a kinezes nő az októbert mondta Nektek, mint babahozó hónapot. Lehet, hogy pont ez a dokiváltás hozza meg a régóta várt CSODÁT!!!!!!!!!!!!!!!!! Érzem, hogy jó kezekbe kerültél ezzel az orvossal!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szia Bettike! Hogy vagy mostanában?????? Olyan keveset tudunk Rólad (Rólatok)...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszi mona és bettike!!!

nincs fényképezőm, azaz elromlott leejtettem...sürgősen meg kell csináltatnom, egyre több mindent kell majd fényképezni.pocak,uhus képek stb:))))

KépKép
dike
 
 


Virág én is úgy érzem, hogy sikerülni fog, valahogy jó érzésem van a clostival kapcsolatban.

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Dike remélem 2 nappal tovább hordod és akkor az én szülinapomon jön világra:)))))))
kérünk képet a 2 csíkról:))))

Virág api tudja csak feltenni de vele most nagyon nagyon rosszban vagyunk.....2 napja csak sírok........de erről nem szeretnék beszélni egyenlőre.....(:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag :) te csak azt hiszed hogy meg lehet beszélni nagyival a dolgot:) eddig a lassan négy év alatt bármit mondtam mit vegyenek egyetlenegybe mentek bele az a bicikli volt de azt is hárman fizettük ki ( 5000 ft) gondolhatod :) másik mama meg már lassan 4 éve nincs :(

Nita: sajnálom :( majd ha tudsz már róla beszélni akkor mesélj addig kitartás bármi is történt.

nika70
Salgótarján
 
 


Nta, sajnálom, hogy nincs jól a kicsi lelked... puszillak!!!!!!!!!!!!!!!

Nika, mindig azt hiszem, hogy olyanok a nagyik, mint az én Anyukám... tényleg igazad van, hogy sajnos nem mindenhol lehet rájuk maximálisan számítani... :cry: ez annyira szomorúúúúúúúú....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, Apanal csinalj agymosast!:) Vagy csinalj ugy, mint O! Lehet van egy sejtesem mi a gond.:( Remelem tul leszel, lesztek rajta es ujra a regi Nitacska leszel! Puszillak es kitartas! Tudod, minden ferfi defektes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita, orulok, hogy tul vagy az antsz-en! Biztosan ez is nyomasztott picit. Regike jobban van mar?? Es Te? Hogy vagy?

Virag, el sem hiszem, hogy hamarosan jon Gergo!!! Mindig az van bennem amikor irtad, hogy a 15.hetben vagy! Hihetetlen, most meg mar elesben vagy! Jajjj, Viragom, puszillak!

Kati, gyere, mi volt a dokkernal???????????
Vendég
 


Csillag: válaszolt a csaj és abszolute nem drága:) az a kép amin a Gergő felírat van gomba helyett a carsos autóval cakkum pakk 590 + 990 posta:) szerintem egyáltalán nem drága :) ha emailcímet elküldöm az árlistát mert nekem elküldte :)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!
hazaértem az uh-ról. vegyes érzelmekkel. jól van a baba, 20-21 hetes kiscsaj a méretek alapján. feje kisebb, combcsont nagyobb, de belefér minden a normálisba.
sajnos a lepényem lett mélyen fekvő és a baba már fejvégű, ami ha nem mászik a lepény arrébb, akkor gondot is jelenthet később. 4hét múlva kontroll, addig is sok pihenés, no sex.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nika. tényleg csak 590?????? nem 5900???? csak mert a nagyobb figurák általában 7-8-9-1000 Ft-ba kerülnek, a kicsik meg 200-300 Ft körül vannak... Az árlista nekem is megvan, köszi.
Nekem Bence dekorációját számolta ki és az 10.500 ft lesz... (de ebben lesz 5 kisautó, jelzőlámpa, fa, repülő, felhő, szivárvány, napocska meg 4 vagy 5 házikó)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, gondoltam Rad!! Kuldom a pozitiv energiat, hogy a lepeny kusszon arrebb. Pihenjel sokat!!! Nagyon el vagy szomordova? Puszi!!!!
Vendég
 


Kati, azt nem mondták, hogy a lepény melyik része van a méhszájon??????? Mert ha csak a széle, akkor simán feljebb vándorolhat még. Nekem is ilyen volt... Ha viszont teljesen fedi a méhszájat, akkor az a helyzet, mint Zsuzsinál.
És akkor mostantól hanyagolnod kellene a futópadon sétálást meg a bicajozást is... :? innentől tényleg sok-sok pihi
a fejvégű fekvés ebben az időben még semmit nem jelent, van még helye Zsófinak mozogni, ez az uh a pillanatnyi állapotot mutatta. A babák általában a 30. hét után helyezkednek el fixen.
Szóval nyugiiiiiiiiiiiiiiii, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogár: aranyos vagy, igen, kicsit elkenődtem, de pozitív vagyok és remélem, h el fog mászni, mivel a múltkor sem volt még mélyen, legalább is a doki nem emelte ki. és tutira mondta volna. most pedig a nő rögtön kiemelte, amint ránézett és a leletre is ráírta.
kérdezte, h vérzés nincs-e, de szerencsére nincs, így talán még ez a jobbik fajta, de sokat fogok pihenni!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, még figyelj arra, hogy ne emelj egy ásványvizes palacknál nehezebbet, ne nyújtózkodj magasra és lehetőleg ne guggolj le. Ezek azok a mozdulatok, amiknél megfeszülhet a lepény...
Puszillak!!!!!!!!!!!!!!! Ja, és a 4d-n feltétlenül kérdezz majd rá, hogy a lepény melyik része érintett a dologban!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: aranyos vagy! én remélem, h ez niincs is így és örülök, h megyünk 4dre szombaton, mert ez a kórházi futószalag-szerű uh elég sz@r is volt. először azzal kezdték, h nem érvényes a taj kártyám. aztán rájött, h elütötte a számot.
olyan 2perc volt az egész vizsgálat.
egyébként még ezeket az értékeket írta: BPD-49mm, FL-32mm, THQ-46mm. mindjárt kikeresem, h mik ezek az értékek.

egyébként nem vagyok negatív, mert a babám jókedvűen ficánkolt, úgy tűnik jól érzi magát! :)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?