Új privát üzeneted érkezett!

És ígértem képet is!

Kép Én így hordom :) [/img]

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Bocsi csajok, csak a mai tábli miatt jöttem.
Macs: úgy örülök, hogy elértétek a 2. hetet :) Gratulálok! Kittikének továbbra is mennek a drukkok! ++++
Eclipse: neked meg gratula a 38. héthez! Már csak 2 hét :)
És utoljára gratula Kankalinnak is a 37. héthez. Jól vagy? Régen jöttél már!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Helló Lányok!

Navi-Nem csoda akkor, hogy viszkettél, ha a májfunkciók nincsenek teljesen rendben....De most már legalább tudják, hogy mi a dörgés és jól meggyógyítanak :wink: Milyen homeos bogyót szedsz pontosan?

Köszi mindenkinek amit a barátnő témához írtatok :wink:

Eclipse-Örülök, hogy Anyós jobban van.....Szerintem tök igaz amit írtál vele kapcsolatban, sok ilyen tipusú ember van!!!!Köszi amit a gátmetszés-szakadás dologról írtál, beugrott, hogy a nő is mondott valamit arról, hogy a vágás az mindig izmot is érint....Szegény Melinda barátnőm akkor ezért nem kapott gátmetszést, viszont a szerencsétlen úgy szétszakadt, hogy 3.fokú gátsérülése lett :roll: ...Nem semmi babaruha mennyiséget halmoztál fel te sem :D Na Imolának sem kell pucéran mászkálnia :D Jó fej a párod,"bazseváljál" :D :D :D

Angie-Szuper, hogy végül csak elhúztak a munkások :D Jöhet a pucolda :D Hát ha már most látod a különbséget a beszigetelt és a nem szigetelt között, akkor télen még jobban fogod, főleg a fűtés számlán :wink: Gyönyörű a pocakod!Köszi amit a gátmasszázzsal és a kórházba indulásról írtál:wink:

MikeGirl-Nagyon jóképű pasijaid vannak otthon :D Na itt jön ki, hogy lustaságból rá sem kerestem erre a HeuBlumen-re :oops: :wink: Csak egyből titeket kérdezlek, köszi, hogy leírtad :D Most már tudom mi ez :D Párválasztással kapcsolatban pont ez a gond, amit írtál....Hogy egy szórakozóhelyen vagy a neten mindenki azt mond amit akar és sajnos az esetek többségében mindig füllentenek, sajnos...Bár nekem is volt olyan fiúm akit onnan kukáztam össze és 1 évig voltunk együtt, szóval azért vannak kivételek.....

Rodi-Mi volt a doki néninél tegnap?Most olvasom, hogy minden okés volt, szuper :D Tök igaz amit a 30-as pasikról írtál....Nekik még annyira nem sürgős megállapodni, hisz nem hajtja őket semmi...Még 40 évesen is simán alapíthatnak családot....

Anyagi gondok: Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenkit érint a dolog....Mi sem vagyunk milliomosok, de azért nincs okom panaszra,mert amire kell arra mind futja és félre tenni is tudunk....Elvileg ezért hagytuk el a hazánkat, hogy kicsit jobb életkörülmények között élhessünk.....Sajnos nagyon szomorú, hogy otthon ehez meg kell szakadni vagy lehetőség sincs rá....

Ebba-Fotózd a cuccokat,nagyon kiváncsi vagyok :D Én is fotóztam minden új szerzeményt :D Majd a hozzászólásom végén fel is nyomom ide :wink: Örülök, hogy minden rendben Jankával, szerintem nem baj ha nem "óriás" bébi, majd amikor nyomni kell kifelé akkor áldani fogod :D Jó shoppingolást az Ázsia Centerben :D Szupi a babakocsi!!!!

Dorka- Te aztán fitt vagy,hallod :D Nem is tudtam, hogy válik Anyukád....Hogy hogy??Ha nem akarsz akkor nem kell válaszolni, ha túl személyes.....Az én Apukám ás Anyukám is idén váltak el, bár már 2 éve nem élnek együtt ( Apu lelécelt 30 év házasság után egy másik nővel)...Mi volt a mai NST-n??

Rabbe-Öreg bácsi :( :( ...Jó, hogy megtudtad beszélni a tanárnővel a fogorvos dolgot!!Csodaszép pocak tulajdonosa vagy te is :D Na akkor a te párod is a ritka kivételeket erősíti a netes ismerkedést illetően :wink:

Szisssz- Gratula a 36.héthez :D :D

Aranyos- Sajnálom, hogy ilyen nehezen viseled már a végét....Tudom, hogy közhely, de már nincs sok hátra...Nagyon rossz lehet egyedül, de tuti Beka baba megvárja, hogy a párod is ott legyen és csak akkor veszi kifelé az irányt :wink: Holnapi NST-hez drukk, hogy legyen valami fájástevékenység és mondjuk már ne is engedjenek haza :D

Csajok Csabi kitalálta, hogy otthon ünnepelné meg a szülinapját úgy, hogy hazamegy Melindával meg Szabival (ugye ők az itteni barátaink és mennek haza jövő hét végén), én meg mondtam neki,hogy jövő héten kezdem a 9-ik hónapot és hát nem szivesen maradok itt full egyedül úgy, hogy még Melindáék sincsenek itt....Ez önzőség???? :roll: Nem akarom elrontani szegénynek a szülinapját, de tényleg fosok, mert ha beindulna a szülés frankón mehetnék full egyedül szülni :shock:

Vikoo-Basszus neked sem kéne már ennyit pörögnöd :wink: Mi is úgy állunk szex terén ahogy ti....leginkább sehogy....Pedig jó lenne :wink: Na majd én is bepróbálkozom, Csabinak jövő héten lesz a 30-ik szülinapja....Lehet ezt kapja ajándékba :D :D Én a kabátokat úgy hordom, hogy nem húzom össze :D ( nem is tudnám)

Lányok képzeljétek, hogy Csabinak a tesójáék ( a bátyja a feleségével,meg a 2 gyerekükkel ) bejelentették,hogy jönnének a 2 ünnep között....Olyan vegyes érzéseim vannak,mert annyira cukik, tudom,hogy már bababörzén is voltak és csomó mindent vettek Lilinek, de lehet,hogy korainak találom a látogatást, mert addigra még mi se nagyon fogunk összeszokni, napi rendünk sem hiszem, hogy lesz....És úgy érzem nem tudok 4 embert napokig vendégül látni, főzni meg foglalkozni velük ha itt van az egy hónapos kislányom....Szerintetek szemétség azt kérni, hogy inkább egy picit később jöjjenek egy pár héttel??? :?

Párválasztás: Mi Csabival 12 éve ismerjük egymást, közös baráti társaságba jártunk, a legjobb barátok voltunk évekig, csak hogy ő is párkapcsolatban élt és én is, ráadásul az ő egyik legjobb barátjának voltam a barátnője 8 évig.... :oops: Aztán az a szerelem véget ért és 2 évre rá valahogy összegabalyodtunk....Azóta is együtt vagyunk, csak sajnos a volt barátom nem tolerálta annyira a dolgot, így vele megszakadt a barátság, amit nagyon sajnálok, mert együtt nőttünk fel( 16 éves koromtól 24 éves koromig voltam vele)....De a sors így hozta a dolgokat és nem bánom,mert boldog vagyok Csabival és ő is velem :wink:

Lucuzs-Én is ugyanígy jártam,mint te és Vikoo....Én sem érem el rendesen a gátamat,így nálunk is Apára hárul a feladat :wink: Holnapi NST-n ügyesen! :wink: Ez tök vicces, hogy a gimnázium alatt nem volt semmi közöttetek a pároddal csak évekkel később :D :D

Csillag-Köszi,egy csomó hasznos infot írtál nekem :D Itt a baba nevét képzeljétek a szülést követő egy héten belül kell csak megadni :shock: Ha akarsz egy hétig is gondolkodhatsz :wink:

Ja egyébként ha valakit érdekel kaptam pdf formátumban egy baba szakácskönyvet,szivesen tovább küldöm olyannak aki főzni szeretne majd a babájának ( én ezt tervezem, aztán, hogy Lilinek mennyire fog tetszeni, na azt majd meglátjuk :D )

Kriszta- Én is gondolkodtam a nyelvtanfolyamon....Lehet majd megpróbálom, bár bevallom őszintén már félig lemondtam az úgymond karrierről, mert gyerek mellett nem szeretnék csak 6 órában dolgozni, mivel nincs semmi segítségünk, rokon vagy bárki a közelben, így azt nem tudom megoldani, hogy Csabi is és én is teljes állásban dolgozzunk a gyerek mellett....De ez még úgy is a jövő zenéje hisz tervezzük a 2-as számú babát is nem olyan nagy korkülönbséggel.... :wink: Egy jó kis 6 órás irodai melót eltudnék magamnak képzelni....Otthon 7 évet húztam le a Vodafone-nál,mint logisztikus aztán meg pénzügyes....Valami hasonlót szivesen csinálnék itt is :wink:

Kinga- Még szerencse, hogy nektek nem lett semmi bajotok :shock: :shock:

Wivi- Hogy vagytok??

Amidalaah- Sajnálom, hogy nálad is szarul alakulnak az éjszakák....A szülés előjele is lehet ám a hasmenés....Barátnőmnek azzal indult be a szülés, hogy folyton a wc-re rohant.... :wink: Nem ismerem ezt a könyvet, de lehet megveszem barátnőmnek :wink: Nagyon cuki pocakod van neked is :D

Nekem nagyon jó volt tegnap a kolleganőzés,annyira kedves lány, tökre szeretem :D Nagyon viccesen festettünk együtt, a 2terhes....Na de itt is látszik, hogy nincs két egyforma terhesség,mert kb úgy néz ki,mintha 3 hónappal terhesebb lenne nálam holott én vagyok 2nappal előbbre kiírva...Bár lehet az is közre játszik, hogy szegény már 24 kg-t magára rántott én meg " csak " 8 kg-t...Na de itt a kép kettőnkröl:

Kép

Ez is egy tegnapi pocikép, betöltött 34 hetes:
Kép

És itt vannak a Linzi bolhapiaci szerzeményeim-6 euro 50 centért lőttem őket:

Kép
Kép
Kép

És végül tegnap végre megérkezett Lilinek a cumilánca:

Kép

Na megyek,mert mára konyhabútor takarítást terveztem :wink:

Mindenkinek pusszantyú:

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!

Megjöttem a dokitól, volt NST, minden ok, a doki nem vizsgált meg, azt mondta már nem akar piszkálni.Jövő hét kedden kell mennem a kórházba újra nst-re és ultrahangra, ha addig egyben maradunk, bár a dokinő szerint nem biztos...
Én egyátalán nem érzem úgy, h. meg akarna születni Lucababa.
Ja, és azt is mondta, h. ne szedjem már semmiképpen a magnéziumot(most a saját dokimnál voltam, csak ugye mivel sztk-ba járok, és csak a szülésre kértem fel, így van amikor nem ő van a rendelőben, váltogatják egymást, ami nagyon szar)
Aztán a védőnőt is meglátogattam, ez volt az utolsó alaklom, felszedtem most magamra rendesen, már 13kg-nál tartok.....De nem érdekel:) Ez volt az utolsó találkozásunk, így Lucával a pocakomban, ő csak akkor jön ki hozzánk, ha megszületik.Gyermekorvost kell vadászni még a héten!

Csajok, Mikegirl, Rabbe, azt álmodtam, h. megszülettek a babáitok!Komolyan, és amikor felébredtem, megzavarodtam, h. most álmodtam vagy sem!

Kinga, sajnálom a csattanást és a görcsölést is :( De az a lényeg, h. a babával minden ok, és nem történt nagyobb baj :D

Aranyoska, szerintem is, ha úgy érzed, menj el dokihoz!Elhiszem, h. szar egyedül, én is attól rettegek, h.Andris nem lesz itthon, ha beindul a szülés....De reméljük, h. a kisbabáink tudni fogják mikor van itt az idő!!!

Eclipse :D :D :D

Vikoo, amit írtál....ááááááá..még a könnyem is kijött :D Én is így érzek!
Pihenj akkor ma sokat!

Amidaalah, akkor nagyon örülök, h. már minden ok :)
A papíromat bízom benne, h. ki tudják javítani!
Nagyon szép a pocakod és te is!
Álmatlan éjszaka, én már komolyan mondom, h. kezdek hozzászokni....

Gyancsi, csini vagy továbbra is nagyon, az új szerzemények a szuperek, de a kapucnis pulcsi a legtutibb!!!
Csabi terveivel kapcsolatban megértem, h. félsz, de hát ilyen esetben fene se tudja, mi a jobb, ha azt mondod, ne menjen vagy engedd el, és végigparázd az egész hétvégét....Hülye helyzet!
Vendégek: szerintem jobb, ha őszintén megmondjátok, h. mi a helyzet, az egyenes út a legjobb mindenkinek!!!
Mi is egy baráti társáság voltunk Andrissal, és a haverjával éltem együtt....

Megyek, kezdek valamit az energiáimmal!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Lányok!
Most én is kinyitottam a liberos pelenkámat, és nekem sincs rajta semmiféle minta.
Azonban van itthon egy ajándékként kapott liberos pelenkám, valamilyen újságban volt benne, azon van minta és bizony a belső kialakítása is másmilyen. A mintásban belül van egy plusz vékony betétszerű valami. Sajnos nem tudom jobban leírni! Volt még valaki aki össze tudta így hasonlítani. Akkor most jók ezek a pelusok? Főleg azokat kérdezem, akik már használták korábban ezt a pelust!
Egyébként az ügyfélszolgálaton próbáltam őket hívni, de sajnos állandóan foglalt!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Nekem is megvolt az NST! Minden rendben ment, Balázs egy tündér, mindig mocorog, ha kérem! :D

Viszont kaptam egy rossz hírt is :cry: , a dokim nem lesz a kórházban a kiírt időpontom környékén. :cry: Nagyon el vagyok keseredve, senki máshoz nincs kedvem. Ő meg alánlott valakit, akihez nagyon nem!!! :cry:
Miért pont velem történik ez? :evil:
Nyifis vagyok!!! :evil: :cry:
Lehet megmondom neki, hogy akkor inkább megszülöm ügyeletben... délután átbeszéljük a párommal mi is legyen... :cry:

Bocs, most nincs erőm maradni, mert az éjszakánk is cefet volt, Bogi alig aludt, így persze mi is virrasztottunk.

Aranyoska! Akkor holnap kereslek NST-n, ha végeztem a vérvételen!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Na, mégis sikerült beszélni velük. Az ügyfélszolgálaton mondták, hogy a gyártó egy másik gyártósorra tette rá a newborn pelenkák gyártását, és azon nincs már rajta a nyuszis minta. Amikor a belső felület kialakítására kérdeztem rá, akkor azt mondták, hogy ugyanúgy benne van a nedvszívó réteg, minőségileg ugyanaz, csak más a kialakítása. De! azt is mondta, hogyha még sem vagyok megelégedve vele, mert kifolyik, akkor minden probléma nélkül kicserélik, keressem őket nyugodtan, de csak az eggyel nagyobbra tudják, mert nekik most már ilyen lesz a pelenkájuk.
Kicsit az az érzésem, hogy ezek a pelusok nem teljesen tökéletesek, és nem voltak különösebben meglepve a kérdéseim hallatán. Szóval aki még nem vett pelust, szerintem ne vegyen újszülötteknek való liberót.

Majd, ha valaki elsőként szül, és liberót használ, ossza meg velünk a tapasztalatát!
Bocs, ha valaki úgy érzi, hogy túlreagáltam a libero kérdését!

rodina74
 
 


Lucuzs!

Ó, nagyon sajnálom!
A másik topikból Monicnak nézett így ki a szülése, és ha jól emlékszem, pont annyival előbb jött Dávidka, hogy mégis nála tudott szülni, és koraszülött sem lett!
Reménykedjünk, hogy nálatok is így lesz!
Nagyon sajnálom!

Egyébként eddig nem tudta a dokid, hogy a kiírt időpontodban nem lesz?

rodina74
 
 


Ancsi: szerintem nem gáz azt kérni, h vagy ne nálatok szálljanak meg, vagy csak egy éjszakára, vagy inkább januárban, vagy február elején jöjjenek. A helyzet az, h én is úgy gondolom, h ezt kérni sem kellene a rokonoktól, főleg az olyanoktól, akiknél anya van, mert nekik aztán tudniuk kellene, h mennyire nehézkesen, fáradtan indul meg a családdá válás folyamata. Az megint más ha egy du.-ra vagy pár órára beugranak a barátok és addig dajkálják a gyereket, legalább le tud az ember lánya fürdeni, hajat mosni, meg ilyenek… Én már most elkezdtem mondogatni, h az első két hétben senkit, aztán szép lassan elkezdhetnek szivárogni a kíváncsiskodók… de az első időszak annyira intim, annyira érzékeny, csak Te, Apa és a Csöppség. Én így látom és így érzem!!! Most még…. :-D
Ancsi, szerintem mond el Csabinak, h mik a félelmeid azzal kapcsolatban, h távol lesz tőletek, aztán majd lesz vmi, de legalább tudjon róla… 1ébként nincs senki aki ki tudna menni hozzád arra a pár napra???

Dorka: örülök, h minden okés Nálatok!!! Vigyázz Lucababára!!!

Rodi: mi nem is vettünk újszülött pelust, csak a 2-es liberot vettük, kaptuk.

Na, megyek vadászok vmi hamit.

pusziii

Kép

Kép
vikoo
 
 


sziasztok,

köszi mindenkinek a gratulációkat a védéshez. ;)

macs: továbbra is mennek a drukkok. Kittike erős kislány! ;)

kinga: sajnálom a koccanást. ez olyan idegesítő tud lenni...

amida: szép pocak ;)

vikoo: nekem is vannak kabátproblémáim. de erre a pár hétre már nem akarok venni egy újat.. szülés után nagy lenne.. én most vettem egy poncsót, és azt húzom még a kabát alá, amit csak úgy felveszek, szétnyitva. :)

gyancsi: nagyon szép pocak. ;) és a ruhácskák is nagyon jók. :)

csutak: üdv közöttünk. :)

angie: szép pocak. :)

mikegirl: nagyon jó a kép. :) sajnálom a korán kelést.

rabbe: szép pocak. :) az idős bácsi.. az ilyenek engem is megviselnek.. :(

párválasztás: én a férjemet életem egyik legkeményebb időszaka után ismertem meg, az autóbalesetem után.. nagyon sokat segített nekem főleg lelkiekben.. (tudjátok, az én párom abban az autóbalesetben életét vesztette és felelőtlen kamionos miatt...)
szóval mi a balesetem után 1 évvel ismerkedtünk meg. szegénykémet elég keményen, és sokszor elküldtem, de kitartott mellettem, és segített nekem. mi 4 hónap után összeköltöztünk, és rá 1,5 évre össze is házasodtunk. idén lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk. :) azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok, hogy ő az én férjem. :)

tajana: a tábliban majd javítanád a koromat 27-re? köszi szépen. :)

sziszka: gratula a 36. héthez. :)


velünk nincs semmi különös. a rossz alvás még mindig jelen van nálam, de gondolom ez már így marad.
alakítgatjuk a szobát, remélem a hétvégére elkészülünk vele. :) akkor majd hozok képeket. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


lucuzs: sajnálom...:( ez az, amitől én is folyamatosan tartok... azért remélem, össze fog jönni a közös szülés a dokiddal ;)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Rodina, köszi az info-t a Liberoval kapcsolatban, Bár én a konkurencia híve vagyok, így most is a másik nagy cég pelusát vettem. Nekem a Libero mindig is túl keménynek, vastagnak tűnt...

Gyancsi, a két ünnep közötti vendéglátással kapcsolatban szerintem nyugodtan mondd meg, hogy nem tudod most eldönteni, hogy mi legyen. Sok függ a gyerkőctől! Ha lesz egy olyan nyugodt, jó babád, mint amilyen Bencus volt, akkor simán beleférhet a dolog Lehet, hogy a lelkednek is jót tesz majd egy kis változatosság! (persze csak úgy, hogy nem egyedül Te leszel az, aki mindenkit körülugrál). Viszont ha Lili hasfájós lesz, akkor valószínűleg nem kellenek oda ilyen korán a vendégek. Én a helyedben udvariasan azt mondanám, hogy majd karácsony előtt pár héttel mondod meg a tutit! (de ez csak az én véleményem...)

Lucuzs, jaj de sajnálom ezt a doki-ügyet... mennyi ideig nem lesz a kórházban az orvosod?

Dorka, látom egy rugóra jár az dokid és az én orvosom agya. Engem is a jövő héten néz meg utoljára manuálisan és a magnéziumot is elhagyhatom. Utána már nem fog "piszkálni", csak túlhordás esetén. (de olyan NEM LESZ és kész!!!!!!!!!!)

Eclipse, most már mindjárt itt lesz Beki baba! kitartást!!!!!!!!!!

Amidaalah, nagyon csini vagy! nekem is van pont ugyanilyen felsőm! :D Amit tegnap írtam a Liberoról, nem tapasztalat volt, csak pár nemrég szült anyuka mondta, hogy úgy jártak, hogy mindenhol kifolyt a "cucc" a pelusból...

Ruha: kabátot nem hordok, az a szerencsém, hogy van egy saját kicsi autóm, így nem nagyon tudok fázni akkor sem, ha menni kell valahová. Amúgy egy vastag pulcsit (vagy garbót) veszek magamra meg egy szintén vastag poncsót.

Ma átpakoltam a ruhásszekrényemet. Eltettem a pólókat, meg a rövid ujjú kismama felsőket és előbányásztam azokat a felsőket, amik ugyan most még nem jók rám, de szülés után már azok lesznek. Most ezeket fogom átmosni meg kivasalni, hogy mire hazajövünk a kórházból már ne kelljen ezzel foglalkozni. (Sajna mivel jó ideje nem voltak rajtam, már nincs olyan fini illatuk... ezért öblítem át őket...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


CSAJOK, VALAKI TUDNA FELTENNI IDE VAGY ELKÜLDENI NEKEM OLYAN HOMEOPÁTIÁS LISTÁT ILL. SZEDÉSI JAVASLATOT, AMIT A 36. HÉTTŐL LEHET KEZDENI??????????????? KÖSZIIIIIIIIIIIIII!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag!

Pár oldallal ezelőtt többet is felraktunk. Amit nekem javasoltak, azt akkor megint beteszem:

A méhszáj előkészítésére szedhető kombináció a 36. hét végétől:

1. nap: Reggel : Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,

Este: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,

2. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,

Este: Arnica 9 vagy 12 CH 5 golyócska,

3. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,

Este Cimicifuga racemosa 9 vagy 12 CH 5 golyócska,

4. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,

Este: Pulsatilla 9 vagy 12 CH 5 golyócska.

5. nap, mint az első, 6. nap, mint a 2. és így tovább..., amíg be nem indulunk a szülőszobába...

rodina74
 
 


Ezen kívül a szüléshez és utána:

Normál szülés-csomag:

1 db Gelsemium 15 CH :szülés előtti félelmek, szorongás esetén. 1x5 golyócskát elszopogatni naponta.

2 db Arnica montana 9 vagy 12 CH : Felkészíti az ereket és az izmokat a szülésre, szülés után gyorsítja a sebgyógyulást, fájdalomcsillapító hatású.
A szülés előtti alkalmazást lásd később.

Szülés utáni pár napban naponta 2x5 golyócskát elszopogatni.

2 db Caulophyllum talicthroides 9 vagy 12 CH: Előkészíti a méhet a szülésre, a
vajúdás alatt pedig könnyíti a tágulást.

A szülés előtti alkalmazást lásd később, a vajúdás alatt negyedóránként Cimicifuga racemosa 5 CH-val felváltva 5-5 golyócska.

2 db Cimicifuga racemosa 9 vagy 12 CH: rendszerezi a fájásokat, és csökkenti a
fájdalmakat.

A szülés előtti alkalmazást lásd később,
Vajúdás alatt Caulophyllum 5 CH-val negyedóránként felváltva.

1 db Delphynium staphysagria 9 CH : segíti a gátseb gyorsabb gyógyulását.
Szülés után közvetlenül, majd naponta 2x5 golyócskát elszopogatni 1 hétig.

1 db China rubra 9 CH: a folyadék és vérveszteség helyreállítására,
fáradtság leküzdésére.
Szülés után közvetlenül, majd napi 2x5 golyócskát elszopogatni egy hétig.

1 db Ricinus communis 5 CH : szülés után a tejelválasztás serkentésére.
Kezdetben minden szoptatás előtt 5 golyócskát elszopogatni, majd a
tejelválasztás beindulásával az adagolást ritkítani napi 2x5 golyócskáig.


Császármetszés-csomag:

1 db Gelsemium 15 CH: szülés előtti félelmek, szorongás esetén. 1x5 golyócskát elszopogatni naponta.

2 db Arnica montana 9 vagy 12 CH: Felkészíti az ereket és az izmokat a műtétre, szülés után gyorsítja a sebgyógyulást, fájdalomcsillapító hatású.

A szülés kiírt időpontja előtti utolsó hónapban: naponta 1x5 golyócskát elszopogatni.

A műtét napjának reggelén1x10 golyócskát elszopogatni.

Műtét utáni 2 hétben naponta 2x5 golyócskát elszopogatni.

1 db Delphynium staphysagria 9 CH: segíti a metszett seb gyógyulását.

A műtét előtti 2- 3 napban napi 1x5 golyócskát elszopogatni.

A műtét után egy héten keresztül napi 2x5 golyócska.

1 db Phosphorus 15 CH: vérzés megelőzésére.

A műtét előestéjén és a műtét napjának reggelén: 1x10 golyócskát elszopogatni.

1 db Bellis perennis 15 CH: A hasizmok és a medence izmainak regenerálódását segíti.

A műtét után egy héten keresztül napi 2x5 golyócska.

1 db Graphites 9 CH: A sebgyógyulás elősegítésére, keloidképződés megelőzésére.

A műtét után 1 hónapon keresztül napi 1x5 golyócskát elszopogatni.

1 db Arnica montana 30 CH

És

1 db Hypericum perforatum 30 CH : Gerinc-érzéstelenítés miatt kialakuló fejfájás esetén a két szert felváltva adagolva naponta 3x5 golyócskát elszopogatni 1-2 napig.

1 db Ricinus communis 5 CH : szülés után a tejelválasztás serkentésére.

Kezdetben minden szoptatás előtt 5 golyócskát elszopogatni, majd a tejelválasztás beindulásával az adagolást ritkítani napi 2x5 golyócskáig.



Általános tudnivalók, alkalmazás, tárolás…

A golyócskákat mindig a szájba véve elszopogatjuk.
Két különbözőféle szer bevétele közt legalább 10 perc, negyed óra teljen el!

A homeopátiás szerek alkalmazásával egy időben mentolos rágót, cukorkát, mentolos
fogkrémet ne használunk!

Evés/ivás előtt legalább negyed órával vegyük be a homeopátiás gyógyszert!
Ne tároljuk elektromos berendezések, mobiltelefon, erős illatú fűszerek, parfümök közvetlen közelében!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan felteszem a homeós cuccot, amit Csillagvirág kért. Azt hiszem ezt még anno innen töltöttem le, úgyhogy az érdem nem az enyém :) :


...na, nem engedi feltölteni, akkor bemásolom, a végén van, hogy mi kell a 36. héttől:

Normál szülés-csomag:
1 db Gelsemium 15 CH :szülés előtti félelmek, szorongás esetén. 1x5 golyócskát elszopogatni naponta.

2 db Arnica montana 9 vagy 12 CH : Felkészíti az ereket és az izmokat a szülésre, szülés után gyorsítja a sebgyógyulást, fájdalomcsillapító hatású.
A szülés előtti alkalmazást lásd később.
Szülés utáni pár napban naponta 2x5 golyócskát elszopogatni.

2 db Caulophyllum talicthroides 9 vagy 12 CH: Előkészíti a méhet a szülésre, a
vajúdás alatt pedig könnyíti a tágulást.
A szülés előtti alkalmazást lásd később, a vajúdás alatt negyedóránként Cimicifuga racemosa 5 CH-val felváltva 5-5 golyócska.

2 db Cimicifuga racemosa 9 vagy 12 CH: rendszerezi a fájásokat, és csökkenti a
fájdalmakat.
A szülés előtti alkalmazást lásd később,
Vajúdás alatt Caulophyllum 5 CH-val negyedóránként felváltva.

1 db Delphynium staphysagria 9 CH : segíti a gátseb gyorsabb gyógyulását.
Szülés után közvetlenül, majd naponta 2x5 golyócskát elszopogatni 1 hétig.

1 db China rubra 9 CH: a folyadék és vérveszteség helyreállítására,
fáradtság leküzdésére.
Szülés után közvetlenül, majd napi 2x5 golyócskát elszopogatni egy hétig.

1 db Ricinus communis 5 CH : szülés után a tejelválasztás serkentésére.
Kezdetben minden szoptatás előtt 5 golyócskát elszopogatni, majd a
tejelválasztás beindulásával az adagolást ritkítani napi 2x5 golyócskáig.




Császármetszés-csomag:
1 db Gelsemium 15 CH: szülés előtti félelmek, szorongás esetén. 1x5 golyócskát elszopogatni naponta.
2 db Arnica montana 9 vagy 12 CH: Felkészíti az ereket és az izmokat a műtétre, szülés után gyorsítja a sebgyógyulást, fájdalomcsillapító hatású.
A szülés kiírt időpontja előtti utolsó hónapban: naponta 1x5 golyócskát elszopogatni.
A műtét napjának reggelén1x10 golyócskát elszopogatni.
Műtét utáni 2 hétben naponta 2x5 golyócskát elszopogatni.
1 db Delphynium staphysagria 9 CH: segíti a metszett seb gyógyulását.
A műtét előtti 2- 3 napban napi 1x5 golyócskát elszopogatni.
A műtét után egy héten keresztül napi 2x5 golyócska.
1 db Phosphorus 15 CH: vérzés megelőzésére.
A műtét előestéjén és a műtét napjának reggelén: 1x10 golyócskát elszopogatni.
1 db Bellis perennis 15 CH: A hasizmok és a medence izmainak regenerálódását segíti.
A műtét után egy héten keresztül napi 2x5 golyócska.
1 db Graphites 9 CH: A sebgyógyulás elősegítésére, keloidképződés megelőzésére.
A műtét után 1 hónapon keresztül napi 1x5 golyócskát elszopogatni.
1 db Arnica montana 30 CH
És
1 db Hypericum perforatum 30 CH : Gerinc-érzéstelenítés miatt kialakuló fejfájás esetén a két szert felváltva adagolva naponta 3x5 golyócskát elszopogatni 1-2 napig.

1 db Ricinus communis 5 CH : szülés után a tejelválasztás serkentésére.
Kezdetben minden szoptatás előtt 5 golyócskát elszopogatni, majd a tejelválasztás beindulásával az adagolást ritkítani napi 2x5 golyócskáig.

Általános tudnivalók, alkalmazás, tárolás…
A golyócskákat mindig a szájba véve elszopogatjuk.
Két különbözőféle szer bevétele közt legalább 10 perc, negyed óra teljen el!

A homeopátiás szerek alkalmazásával egy időben mentolos rágót, cukorkát, mentolos
fogkrémet ne használunk!

Evés/ivás előtt legalább negyed órával vegyük be a homeopátiás gyógyszert!
Ne tároljuk elektromos berendezések, mobiltelefon, erős illatú fűszerek, parfümök közvetlen közelében!

A méhszáj előkészítésére szedhető kombináció a 36. hét végétől:
1. nap: Reggel : Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
2. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este: Arnica 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
3. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este Cimicifuga racemosa 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
4. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este: Pulsatilla 9 vagy 12 CH 5 golyócska.
5. nap, mint az első, 6. nap, mint a 2. és így tovább..., amíg be nem indulunk a szülőszobába...

Szintén a méhszáj előkészítésére való a málnalevéltea, mely Herbáriákban kapható.

Elkészítés: egy púpozott teáskanálnyi összetöredezett málnalevelet leforrázunk és 20 percig áztatjuk. Naponta , reggel és este 1-1 bögrényit igyunk, bármivel ízesíthetjük, de soha nem lesz Earl Grey Íze!!!
berni01
 
 


Köszönöm mindenkinek :D

Gyancsi: Szerintem nem bunkóság. Bár lehet, hogy ők is úgy gondolják, hogy akkor nem Neked kellene ugrálnod, hanem segítenének saját maguk ellátásában. Nagyon cukik a ruhák!!! Nekem is a kapucnis a kedvencem! És jól áll Neked a szoknya (irigység...) :D
A hasmenést tuti kaja okozta, mert férjemnek is, és sógornőmnek is voltak gondjai aznap éjjel. :(

Dorka: 13 kg szerintem nem sok!!

Lucuzs: Hamarabb is kiderülhetett volna, akkor még több időd lenne körbenézni. Sajnálom. :( Egy csomó módszer van, hogy az ember lánya hamarabb megindítsa a szülést - esetleg kipróbálhattok egyet- kettőt. Bár ebbe még nem ástam bele magam túlságosan! Azért szimpibb nekem, mintha a kórházban indítják be a szülést. Ha egyáltalán belemegy a dokid :(

Rodina: Köszi, hogy utánajártál a pelusnak. Azért érdekes. Direkt azért vettünk Liberot, mert azt dicsérték a legtöbben.

Csillag: Jó az ízlésed!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Látom Rodina épp megelőztél :D
berni01
 
 


Rodina, Berni KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!! Úgy látszik pont akkor tettétek fel, amikor magam alatt voltam és pár napig nem olvasgattam.... bocsi, hogy duplán dolgoztattalak Benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyugodtan mondhattátok volna, hogy lapozzak vissza.... 8) 8) 8)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Megjöttem jógáról!
:D
Lucuzs,
francba :( remélem megoldódik!!!

Gátmasszázs: egyébként én is fújtatok, szuszogok mint állat :lol: :lol:

Vikoo,
olyan jó hogy ilyen humorosan tudod felfogni az áldott állapotunk kevésbé áldott aspektusait is! :lol: :lol: :lol:

Csillag,
Beki baba Aranyoskához érkezik :wink:

Mikegirl,
a pár nappal ezelőtt feltett képed alapján, meg sem látszik a 73.

Dorka,
simán belefér a 13kg!!

Gyancsi,
megint de jó beszerzéseket ejtettél! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Lányok csak egy gyors hír,most olvastam a másik topikban, hogy :

2010.10.09-én 02:30-kor megszületett Wivianne babája, 2650 gramm és 52 cm-es, 11 órával a magzatvíz elfolyása után!!Mind a mama és a baba jól vannak :D :D :D

Tiszta szívből gratulálok,nagyon sok tejcsit és még annál is több boldogságot kívánok az új családnak!!!!!!!

KépKép
gyancsi
 
 


Wivianne!

Óriási gratula nektek!
Nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánunk nektek!


Ügyesek voltatok! Már van három babánk! :lol:

rodina74
 
 


Gyancsi, köszi, h. hoztad az infót!!!!

[b]Wivianne szívből gratulálok!!!!!!!!!!


Óh, csajok, lassan elkezdenek hozzánk érkezni a pici babák!Annyira, de annyira jó!!!

Rodi, köszi az infót a Liberóról, nekem is ilyen van, egy kis újszülött csomag, aztán egyel nagyobbat, már Pamperst kaptunk!
Remélem azért nem lesz rossz, ha már megvettük, érdekes!

Lucuzs, örülök, h. minden ok volt NST-n!Nagyon sajnálom a dokit :(
Beszéljétek át,h. mi lenne neked a legjobb!Bár tudom, a dokid.....

Kabát: nekem sincs, sőt már gatyóm sem, poncsóban, és cicagatyában nyomom....

Henne, valószínűleg mi majd még soká fogunk újra hosszan aludni, de nem is olyan nagy baj szerintem

:D
Babaszobáról várjuk a képeket!

Csillag a szekrénnyel ezt nekem is meg kellene tennem....de félek, a végső elkeseredéstől...Rám most már tuti nem fog rámjönni semmi....

Én közben szundiztam egy kicsit, csináltam frankfurti levest, mostan, elmosogattam, felmostam, és várom haza a Szerelmemet!

Holnap meg megyek fodrászhoz!!!Végre normális lesz legalább a hajam!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Én is szívből GRATULÁLOK Vivinek!!!!
Megvan a második ANYUKÁNK! :D

Olvasok vissza, aztán jövök!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Csillag!
Szívesen felraktuk még egyszer. De ha visszanézel, úgy emlékszem, hogy Eclipse is rakott fel, de talán más milyet!

Berni!
Igen, néhány perccel! :wink: :lol:

Tegnap este meg volt az első gátmasszírozás! Apa egészen beleizzadt, annyira izgult, hogy jól csinálja. Hát, nem volt egy leányálom, de legalább hasznos. :roll:

Amida!
Hát én ott vacilláltam, hogy liberót vagy huggiest vegyek a babylove mellé. Hát, rosszul döntöttem. Majd a kórházba adom be a liberósat, ott a tapasztalt csecsemősöknél hamar kiderül, hogy jó-e vagy nem. Ha meg nem, apa behozza a másikat, vagy veszünk egyet! Csak bosszantó ez az egész!

Gyancsi!
A vendégséggel kapcsolatban pont az a véleményem, amit Csillag írt! De azért gondolhatnák, hogy ez azért nem biztos, hogy a legjobb időpont!

Henne!
Én nem is tudtam, hogy korábban mi történt veled! Nagyon sajnálom, és azért örülök, hogy kárpótolt az élet!

rodina74
 
 


Vivi!!!! Dejódejó!!! Hatalmas gratula nektek!!! Sok tejcsit és mielőbbi felépülést!!! :D :D :D

Na csajok! Lassan beindulunk? :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vivi, hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaaaa! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eclipse, agymosást kérek, de rögtön!!!!!!!!!!!!! (persze, hogy tudom, hogy Beki Aranyoskáékhoz jön, Hozzátok pedig Imola... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rodi, még én sem láttam a leleteimet, csak a szülésznőm (doki asszisztense) nézte és telefonon beszéltünk. Kérdeztem, h. nagyon gáz-e? Azt mondta, h. ez sajna előfordul és igyam a kalciumot, ha az segít valamennyit! Csak remélni tudom, h. ha akkora baj lenne az értékekkel, azt látja! :? Csak pénteken találkozom a dokival! Addig kissé aggódom :roll:
Liberós csomagom nekem is minta nélküli, remélem, nem lesz vele gond…
Örülök, h. minden rendben volt a dokinál!!! :wink:

Magzatvíz elfolyás után én sem úgy gondolom, h. még hesszelek itthon órákat, de egy zuhanyzás még talán belefér!

Gátmasszázs: én holnap kezdem, de azt hittem, csak nekem ilyen rövid a karom… lehet én is megszenvedek vele majd!

Eclipse, remélem, nem voltam félreérthető az elvált pasikkal kapcs-ban?! Attól még lehet normális, ha nem jött neki össze az előző házasság, természetesen, hiszen kettőn áll a vásár!

Dorka, köszi, megpróbálok nem idegeskedni, csak utálom a bizonytalanságot!
Sajnálom Anyudék válását… ez sosem könnyű!
Képzeld, lehet majd tudok hozni én is pár képet, mégis csinált a húgom pasija… együtt vannak!
Na nem lettek túl kreatív fotók, mert nem készültünk rá, csak pont ott volt a gépe! Még nem láttam őket én sem, de nagyon kivi vagyok! :D

Rabbe, homeosat csak idegnyugtatásra szedek! Mert ugye eddig nem lehetett tudni, h. mi a gubanc és az is felmerült, h. csak pszichés vakarózás, de sajnos nem :roll:
Örülök, h. tanárnő nem ágált, végül is nem nála landol a lóvé, ergo neki tök mindegy!
Micsoda poci!!! Szép nagy! :D

Szissz, örülök, h. jól vagy!
Hozzám holnap jön a védőnő, pedig úgy volt, h. én megyek csüt-ön, de azt mondta ne mászkáljak… tök félt, mert annyi minden történt velem mostanában, meg beszélni sem lehet ott normálisan, mindig sietni kell.

Szex: hát csajok…. lehet, újra kell majd tanulnom! :lol:
De komolyan, mi sokáig nem csinálhattuk, aztán csak óvatosan, de az olyan lehangoló, most meg már nem merjük… szóval elég gáz! De ha kéri, én is segítek rajta :lol:

Mike, helyes pasik! :wink:

A Zén pasim: mi 10 éve ismerjük egymást és 7 éve vagyunk házasok… vmennyire diszkós ismeretség, bár egy haverom haverja volt, szóval nem csak úgy odajött leszólítani! Épp egy 5 éves kapcsolat végén jártam (ez számomra egyértelmű volt, csak az exemnek nem) és így aztán nem is volt kérdés a váltás! De akkor még nagyon fiatal voltam (23 éves) és nem akartam a tinédzser kori kapcsolatomban bent ragadni, mert a csávó már a házasságot tervezgette :evil:
Egyébként mikor megismerkedtünk, én másnap tudtam, h. ő lesz a férjem, annak ellenére, h eszemben sem volt házasodni és soha nem is erőltettem a témát, szépen megvártam, míg ő hozza fel! Szóval egyszerűen tudtam… ezt a mai napig nem értem, de már akkor is erős megérzéseim voltak :)

Ebba, gratula a babakordéhoz! Na végre, túl vagytok rajta! Tudom, milyen nyomasztó, mikor húzódik-nyúzódik valami, ami fontos!

Vikoo, igen, úgy tűnik, h. használ a bogyó, és remélem, majd a többi is fog!
Azta, 15 évesen… nem semmi! Én akkor még kislány voltam, agyilag legalább is mindenképp! Nekem a felnőtté váláshoz kellett még kb. 10 év! :D

Kriszta, köszi, úgy sejtem a HELLP-szindrómára gondoltál, mint súlyos szövődmény?! Sajna tudok róla és emiatt is vagyok kicsit bekakkanva! :( Barátnőmnek szerencséje volt, mert a terhessége legvégén jelentkezett, de egy másik csajszinál a 32. héten :?
Sajna, nincs nálam a leletem, úh. nem tudom, mennyi a trombocitaszám...
A magam figyelése abból áll: vérnyomás ne legyen magas, ne sárguljak, vizelet se legyen túl sárga, ne vizesedjek! Ezekkel eddig minden okés! Ezen kívül van még valami? Köszi! Csak pénteken beszélek a dokival…

Aranyoska, sajnálom, h. egyedül voltál! Nagyon rossz ez ilyenkor! Nekem mázlim, h. a szomszédban vannak barátaink és őket bármikor riaszthatom, de azért nyilván nem velük akarok szülni menni!

Amida, csini vagy! :wink:
Elméletileg szüléssel megoldódik a viszketés is, csak nem mindegy hogy jutok el odáig :roll:

Ancsa, Pulsatilla Pratensis 5 ch. Direkt kérdezte a szülésző, h. mennyire vagyok aggódós? Mivel nem kicsit, azért tettük be a repertoárba. De most kicsivel előbb elkezdtem!
Én nem szeretném, ha Zoli itt hagyna ennyire időre! Szerintem se légy szívbajos! Egy szülinapot be lehet pótolni (még ha a 30. is), de egy szülést… :shock: Én nem engedném, azt hiszem!
Sógorodék elég jó fejek, nem mondom! Biztos, h. belegondoltak ebbe? Jó, azért addigra biztos kialakul vmiféle rendszer az életetekben, de nem várhatja el senki, h. körbeugráld őket. Még ha most azt is mondják, h. nem kell velük majd állandóan foglalkozni, mindenki tudja, h. ez nem így működik! Nem léphetsz le órákra, h. te most csak és kizárólag babázol! Én szépen megkérném őket, vagy inkább Csabit, h. ezt értesse meg velük!
Szép fotók! És cuki rucik! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Wiviéknak nagy nagy grratula!!! És sok tejcsit!!!

Aranyos és Eclips: ti jöttök, tessék beindulni és utánatok már sorba sorba jönnek a többiek, jövünk mi :-)

Annyit irtatok este ot hogy már vagy egy órája olvasom :-D

Ne haragudjatok nem is nagyon reagálok most.....fáj a pocim, megyek lepihenek.

Még annyit irnék, hogy bent voltam ma az oviban( labsátornát és görit tartok) és összefutottam az ottani védőnénivel. Őt imádom, kb velem egyidős, d e rajong a babákért és ért a kismamik nyelvén is!!! Szóval megkérdeztem tőle, hogy szerinte vizesedek-e mire megnézett és mondta igen. De nem keseredtem el, hiszen akko a 14 kg többlet nem is sok ;-) hamarabb lemegy majd. Ő is ezt mondta :-) szerinte csak hasam van :-) aztán mondtam hogy hogy segithetnék a vizesedés miatt(sót és fűszert egyébként sem nagyon használunk) szóval kiderült hogy az ásványviz a ludas esetemben :shock:
erre nem is gondoltam..... de most a csapviz sem ajánlott ugyhogy keresek valami nagyon kevés ásványianyag tartalmú vizet, vagy gyömrön van forrásviz lehet hozok haza pár palackkal....

Na egyenlőre ennyi.
Nagyon fáj a pocim :-( de ezek csak joslók.....

rabbe78
 
 


Vivienn - gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga - koccanás :?

Aranyoska - akkor végül nem voltál bent CTG-n? Rossz lehet egyedül éjszakánként :(

Vikoo - régi kabátot hordok nyitva. Poncsóm van, hosszú pulcsim, amit rá tudok erőszakolni a pocimra. Én már nem ruházok be kismamacuccba, az tuti. Egyébként meg kocsi van a seggem alatt, úgyhogy nem panaszkodhatom.
Kilókkal az legyen, amit mondtál!! :lol:

Amidaalah - szép poci, jó kép :)

Gyancsi - Csabi szülinapi útja :? - én így éreznék. De tudod, én már csak olyan Szörnyella De Frászosban nyomom. Szóval én nem akarnám, hogy elmenjen. Férjem az aacheni meló útját is lemondta, hogy ne kelljen itthon hagyni egyedül.
Vendégek - mások okosan azt mondták, hogy tedd függővé a dolgot az akkori állapotok szerint. Én ennél keményebb vagyok, azt gondolom, hogy az első 6 hét a családé 8) Nem a semmiért mondják, hogy ez a gyermekágyas időszak. És szerintem nem túl ildomos maga a bejelentkezés sem :?
Olyan helyes rucikat vásároltál!!!! És annyira aranyos kismami vagy a képeken. A cumilánc meg nagggyon jó!!!!!!!!!

Dorka - bár azt nem tudjuk, hogy Ati pontosan mikor készült, de valahogy a 40. hétre született meg. De nem bánnám, ha Adélka lassan kibújna, mert már szűköcske a hely. Szóval én benne lennék. :wink: Ééééééééééééés, holnap töltöm a 37. hetet.
Ha nem tudsz mit kezdeni az energiáiddal, küldj nekem, gyalázatosan érzem magam :?

Lucuzs - dokker kérdés :? De ha már így alakult, akkor legyen az ügyeletes doki inkább.

Henne - baleset - durva lehetett!!!! Örülök, hogy azóta minden jól alakult, és ráleltél a boldogságra :D

Csillag - ügyi vagy, hogy már a pakolással is megvagy!! :)

Navared - én is azt hiszem, ha nagy baj lenne, már kerestek volna. Reméljük minden rendben lesz!!!!4

Rabbe - jobbulást!!! Ne fájjon már az a poci....
Nem tudom forrásvíz jó ötlet-e.... Próbáld meg a babavizet.

Csajok, nekem semmi energiám, de tényleg!!!! Remélem nem így kell belevágnom a szülésbe. Egész nap kóválygok, és azt hittem, hogy nem bírok a motorozásból hazajönni. Kb. 3/4órás út volt csak most, de a halálomon voltam. Délután 1,5 órát aludtam, de az sem segített. Aztán valahogyan összeszedtem magam, és sütöttem egy gofri hegyet.....ez kell az én nagy seggemnek!!!! 8) De mindenesetre kicsit erőre kaptam. Pénteken lesz labor eredményem - csütörtökön megyek vérvételre - , már arra gyanakszom, hogy valami vérszegénység van a dologban. Éjszaka 7 órát aludtam viszonylag jól, plusz 1,5-et délután, szóval ezek után nem kellene így kinéznem, éreznem magam...... Atival sem tudtam foglalkozni semmit. Arra volt erőm, hogy ledőltem az ágyára, és meséltem, meg beszélgettünk, és néztem, ahogy játszik.
Ja, és olyan szinten szorulásom van :oops: :oops: ... hiányzik a magneB6 :oops: :oops:

Szép estét!!!

mikegirl
 
 


Apám! Mennyit írtatok ma!!!

Vivi!!! Gratulálok a kicsihez! Sok egészséget kívánok Nektek!!

Kinga! Jaj, sajnálom, a koccanás dolgot! Mi is ma mentünk Pestre, és volt egy pár nagyobb befékezés, kissé aggódtam... De olyan jó volt!! :) Mármint maga Pest.

Lucuzs! Akkor, ha így alakul, én is az ügyeletes dokira szavaznék. Végigjártad a dokihoz a 9 hónapot, erre meg lepasszol? Valamelyik kolléga/barátjának? Hmm.

mikegirl! Gyanús vagy nekem!!

Ancs! Annyira csini vagy abban a fari szokiban, de remélem, ez kismama szoknya, és nem megy már rád a normál szoknyád!!
:wink: Én azt mondtam Csabimnak, hogy menjen nyugodtan akárhová szórakozni nélkülem, bármelyik barátjával, de!! Ah beindul a szülés, akkor nem fogom felhívni és teljes hírzárlatot rendelek el!! :) Ugye, milyen aranyos vagyok?? :) Akkor annyit a papás szülésről.
A pezsgős sztorin mindenki jót röhög erre felé:)

Henne! Ez a baleset nagyon sajnálatos..nem is lehet ilyenkor mit mondani, csak a döbbenetet érzem. De jó, hogy érzelmileg túl vagy rajta. Bár gondolom, sokszor eszedbe jut. Neked történt valami komoly sérülésed? Csak ha nem zavar, akkor írj róla. Puszit küldök!!!!!!

Navared! Én is örülök a kocsinak, mindig nézegetem. Mondtam tegnap este Csabinak, hogy nem toljuk el üresen anyuékhoz, csak hogy lássuk, hogy megy? :) szerinted? Mit szólt? :) Nekünk Csabival diákszerelem... 18 évesek voltunk, túlélt a kapcsolatunk 4 év Fősulit, meg 5 év sikertelen próbálkozást babára várva. Egy rossz szót sem szólt, pedig ugye én vagyok endometriózisos, szó nélkül tette, amit kellett. Nem sok pasi tette volna ezt meg. De biztos más oldalról meg főnyeremény vagyok (hihihi).

Kép
ebba
 
 


Ja? nem is írtam a mai napról. Voltunk Pesten, szuper volt! Jól bevásároltam, megvettem a textil pelust. Magyar,5 db-t. Elég lesz? Meg kapott a kiscsaj pár édes zoknicskát a keresztanyámtól. Ha rajta múlt volna, megvette volna a fél ázsia centert neki:)
Betáraztam mosóporból, öblítőből, wc papírból. Meg megleptem magam egy parfümmel. Ja? és szájfénnyel is:) A kedvenc szájfényemet találtam meg, tök jó áron.
De a legfontosabb, hogy út közben jót beszélgettünk keresztanyámmal. Nagyon közel vagyunk egymáshoz, gimis volt, mikor születtem, így nincs sok korkülönbség köztünk:)
És! Annyian megdicsérték a pocim, ismeretlenek, jó érzés volt.

puszi, jó éjt, megyek, mert kissé fáradt vagyok!

Kép
ebba
 
 


babaviz: köszi az jó ötlet, gondolom abban nincs ásványisó....

Henne: még azt akartam irni: én is nagyon sajnálom ami történt (nagyon megértem, hisz hasonlóan jártam én is 2005-ben :cry: :cry: :cry: ), d e nagyon jó hogy túlléptél amennyire lehet ilyen helyzetben... sőt ugy látom nagyon boldog vagy!!! Kivánok minden jót !!!

az előbb ezt találtam:http://www.nandu.hu/magyar/szules/szules_lista.htm

Ruházkodás: én is a párom pulcsijában, poncsóban nyomom illetve ha kabát akkor nem huzom össsze a pocin. Viszont ha hideg van akkor bandázst is felveszek igy a nyitott kabátban sem fázom. (bandázst én varrtam, igy van több méret, kb 100 ft-ból jött ki az anyag és fél perc varrást igényelt ;-)

mikor elkezdtem irni azzal akartam kezdeni, végre nem fáj a hasam alja, erre most megint kezdte.....lehet hogy holnap meglátogatom a dokim, de akkor megint pénz, pénz, pénz.. :cry:
de kezdek aggódni, mert ma is jött és tegnap is aza anyúlós sárga valami..... még mindig nem tudom hogy esetlega nyákdugó vagy csak folyás???? És a hüvelyben is olyan furcsát éreztem ma este :shock: :shock:
de már nem akarok semmit bebeszélni magamnak..

rabbe78
 
 


Rabbe, nagyon gyanús vagy nekem!!!!!!!!!!!! ez a pocifájás meg a sárgás nyúlós izé... szerintem a nyákdugóddal randevúzol... (de jobb lenne, ha látna orvos, mert ha mégsem az, akkor lehet, hogy kezelni kell...)

Ebba, most lemaradt egy számjegy vagy tényleg csak 5db texzilpelust vettél??? az nem elég...
A vásárlás jó kikapcsolódás lehetett, főleg egy ilyen jó fej keresztmamival!

Csajok, ne izéljetek már a kilók miatt! Itt szerintem senki nem bálna!!!!!!! Számoljatok azzal, hogy a kórházban ott fogtok hagyni kb 7-8 kg-ot! (na jó, ebből egy 3-4 kg-os "csomagocskát" azért Mindenki hazavisz majd magával egy bébihordozóban :D ). De van idő a maradék lefaragásához... Majd jövő nyárra bombázók leszünk! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi Csillag! :wink:

rabbe78
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap délután írtam egy hosszút,de eltűnt,vagy csak én vagyok béna és nem látom? :roll: :roll: :roll:

Vivi:gratulálok!!!Sok boldogságot kívánok Nektek!

Maccs:továbbra is mennek a drukkok+++

Gyancsi:nagyon csinik vagytok mind a ketten.Jó kis cuccokat szereztél be.

Lucuzs:sajnálom.Sikerült apával megbeszélni a dolgot?

Ebba:szerintem is kevés az az öt darab.

Rabbe:Szia!Látom te is korán keltél.Hogy vagy?

Anyám!nagyon fos éjszakám volt.Le akar szakadni a derekam és alig bírok mozogni...
Hétfőn elfelejtettem védőnőhöz menni(pedig megbeszéltük)így ma meglátogat minket...
Holnap ismét ctg+Flórinak cipőt kell vennünk.Szombaton meg gesztenyebálba megyünk,jó lenne addig kihúzni valahogy... :roll: :roll: :roll:

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Jó reggelt!!!

Sz.r éjszaka után vagyok - de ez nem újdonság, a hasam állandóan keményedik :? De azért az ebéd készül, mindjárt nekiállok vasalni, és egy kis motorozásnak is bele kell még férnie.

Ebba: 5 db (nem csomag, ugye?) textil pelus nagyon kevés. Egyet teszel a feje alá az ágyikóban, babakocsiba is kell egy, egyet büfiztetéshez, és nagy büfi esetén minden szopi után egy újabb, ......
Pocidícséretek :lol: :lol: Ugye, ugye, mi is mindig mondtuk, hogy helyes poci :lol: :lol:

Libero: kibontottam a nagy csomag pelusunkat - 2-es: azon van nyuszi. A kórházast meg nem, mert nem akarok bontott csomagott vinni. Ha rossz lesz, veszünk gyorsan másik csomaggal.

Apa kezd lebetegedni :?

Ati már megy holnap oviba - ebből biztos balhé lesz, mert már mondogatta, hogy szeret velem itthon lenni, és nem akar oviba menni.... én meg nem győzöm energiaügyileg, mert Ő meg olyan kis aktív. Ráadásul vacak állapotban vagyok, szóval csajok küldjetek egy kis energiát!!!!!

mikegirl
 
 


Vivi
Sok szeretettel gratulálok!


Navared
Igen, HELLP-re gondoltam... annál annyira nem is jellemző a magasvérnyomás... inkább felső hasi fájdalom van... Nehéz elkülöníteni az epegondoktól... Inkább menjél orvoshoz, ha bármi szokatlant veszel észre magadon! És persze, gondolni kell erre is!

Nagyon csinik a pocakok!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Köszönjük a gratulációkat! :)
Olyan gyorsan történt itt minden, h nem volt lehetőségem elkérni senki számát, így nem tudtalak titeket értesíteni! De mind a ketten jól vagyunk és már itthon! :) :D
Szerencsére mivel betöltöttük a 36.hetet így nem kellett inkubátorba tenni és gyorsan szabadultunk.
A másik szerencse, h szinte az első naptól van tejem, így a kezdő kis súlya csak picit esett vissza de már gyarapodik!

Barni fotó: Kép
Barni 1,5napos

Majd igyekszem jönni, ha Barni engedi, de szigorú előírás, h etetnem kell 2óránként, mert picit besárgult.
(Ő a legcukibb "kis kínai" :D :D :D )

Mindenkinek sokkal könnyebb szülést, mint az enyém, és ekkora boldogságot!

Vivi és Barni baba

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!

Vivi!!! Dejó, hogy már otthonról!!! :D :D :D
Csodaszép Barni!!!! Végre az első babafotót is megláthattuk!!! :lol:
Puszi nektek!!!

Mi tegnap átbeszéltük a dolgokat apával, és bár én az ügyelet mellett voksoltam, apa még hezitál, így végül egy héttel elhalasztottuk a döntést. :oops: :roll:
De ma vérvétel után felmentem a nőgyógyászatra és megkerestem a dokimat, elkértem tőle pontosan, hogy mely napokon nem lesz. Így legalább tudok lelkileg készülni. Végülis kiderült, hogy 2x3 napra megy el, az egyik okt. végi hétvége, a másik nov. első hétvégéje (ide vagyok kiírva). De megnyugtatott, hogy szerinte össze fogunk futni! :D
Most jobban érzem magam, hogy tudom mire számítsak. Nyomom a homeos bogyókat, meg vettem málnalevélteát, aztán meglátjuk...

Találkoztam Aranyoskával! Ő NST-re ment, míg én a dokit vártam. Élőben még szebb a Beki-lak!!! :lol: :lol: :lol: De hamarosan már kintről fog figyelni anyájára!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Ha esetleg érdekel titeket a szülés sztorim:
Mert Barni szépen alszik.

Első babusok csak felületesen olvassák:
Elég nehéz volt.

Szóval...

A szülés

Azt ugye tudjátok, h pénteken hazaengedtek a kórházból, mondván, minden ok, csak pihenjek...
Kb. 15:30kor kis pukkanás elkezdet folyni a magzatvizem. Gyors teló a Páromnak, rohanása kórház, szülésznő összeszed.
A fájások nagyon ritkák és rendszertelenek voltak. Megvizsgáltak kb. 1ujjnyi voltcsak.
Rengeteg oxitocin, és elkezdett beindulni. (Szerintem ezzel a szerrel vallatni lehetne....)
(Nem kaptam semmi fajta fájdalom csillapítot.)
Lasztin vajudtam és közbe rengeteg forró zuhany.
(Beöntés felesleges, hasam úgyis ment, és hánytam.)
Éjfékor még mindig csak 2ujjnyi volt. És gyengült a baba szívhangja... (Ez szörnyű volt!!!!!) Oxigén maszkot tettek rám, ekkor már kötelező volt feküdni.

Kb. ekkor érkezett a dokim és az mondta, ha tovább gyengül a szívhang azonnal megcsászároz...
(Ekkor már kb. könyörögtem egy jó kis jobb horogért, h elmúljon 5percre... :arrow: Senki sem ütött ki. :? :( )
Kettőkör eltünt a méhszáj, és végre 4ujjnyi. (Ez a rész volt a legrosszabb.)
A tolófájások már szinte semmi! Ezek hajnali 2kor jöttek.

Mivel nagyon durva lett a szívhang (70) így a doki is rásegített--->nyomta a pocakom a fájás közbe.

Már éppen feladtam, amikor az mondta, h hajas baba lesz, még egy utolsót már látja a fejét....
3cm-t gátat vágtak, és picit repedtem belül.

Pontban 2:30kor kinn volt és megszűnt minden fájdalom! :)
Olyan hihetetlen boldogság volt, elmondani sem tudom!!!!!
A Párom végig velem volt. (Nekem sokat segített.)

A pocimra tették.
:) Már akkor is gyönyörű volt!

A Párom vele volt amíg fürdették és engem varrtak.( A varrás nagyon szar! :? :? :? :? :? De kibírható.)

2órát még feküdni kellett, addig velünk volt. Ekkor már mellre tettük Barnit.
Majd lezuhiztam, és levittek.
Nagyon sok vért veszítettem, nagyon szédültem, de a Picurkámat azért odafektették mellém a baba-mama szobába. Csodálatos volt minden.
Nagyon rendesek voltak a csecsemős nővérek, sokat segítettek a szopinál.
És hálás leszek mindig a szülésznőmnek és a dokimnak, h sikerült természetesen szülni és h vigyáztak Barnira.

Azt hiszem, azért pár évig nem kívánok visszatérni a szülőszobába... :oops: :? :roll:

Babázni viszont csodálatos!
Imádom még nézni is!!
Annyira szép és tökéletes!
(Nagyon gyorsan kisimult szerencsére! :) )

Remélem nem ijesztettem meg senkit! :?

Igyekszem majd visszaolvasni titeket, de most mennem kell.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi!
Tegnap olvastam telefonról a nagy hirt, és most látom, hogy személyesen is jelentkeztél. Hatalmas gratula a kis Barninak!!! Nagyon szép baba és az is fantasztikus, hogy van tejed és máris gyarapodhat. Fiam 35 hétre született és őt sem tették inkubátorba, talán csak az első éjszakára (a biztonság kedvéért). Súlyt nézik (és persze az életjelenségeket is) és ha az rendben van, akkor 2 kg alatt nem teszik inkubátorba, ha ügyesen lélegzik egyedül is, még akkor sem, ha 36 hét előtt születik.

Mikegirl!
Már neked sincs sok hátra. Gratula a 37 héthez!!! Én is vasaltam ma apának ingeket, mert ma sietett, és nem volt ideje (egyébként nagyon sokszor az ingeit magának szokta, főleg, mióta ilyen nagy a hasam). 37 hét u tán én tuti nem fogom "kimélni" magamat, azaz egy-egy sétácskát is be fogok iktatni (most le vagyok tiltva róla), mert nem akarom sokáig hordani Gombóckát.

Aranyoska!
Hihetetlen, hogy te ilyen jól birod, azaz Beki babád ennyire birja és szereti odabent. Gondolom, hogy te már inkább babáznál. Egy kis lépcsőzést nem próbáltál ki?

Pelus: hihetetlen, amiket a Liberoról irtok! Hát már ezzel is spórolnak??!! :roll: :roll: Én mondjuk Pampers párti vagyok, mert sokkal vékonyabb és én szerintem jobb a nedvszivó magja is. Anyatejes korban (főleg az elején) nekünk mindegyikből kifolyt a kaki, kipróbáltam legalább 10 féle pelust. Ezért elfogadtam, hogy az anyatejes kakira még nincs jó megoldás. De nagyobb korban nekünk a Pempers volt a befutó.

Ebba!
5 db textilpelus semmire nem lesz elég! Én 2x10-et vettem Szilárdnál, több mint fele megmaradt egész jó állapotban, és most még vettem hozzá egy 10 db-os csomaggal. Én mindenhová azt használok, feje alá alvás közben, böfiztetni, pelenkázó lapra ráteriteni, babakocsiba, hordozóba, főleg nyáron, mert nem szeretem, ha műanyaggal érintkezik a baba teste. Most a Brendonban vettem tök jó vastag anyagút. Az előzőek vékonyak, annak is meglesz a funkciója :)

Rabbe!
Nekem is sokszor fáj elég erősen a hasam, olyan, mintha meg akarna jönni, egy folyamatos alhasi fájás. Három éjszaka is erre ébredtem, meg is ijedtem, de aztán visszaaludtam, és a legközelebbi ébredésnél nem volt ilyen. Kétszer nappal is éreztem ilyet. Nekem azért még nem lenne időszerű a szülés, de te egy hét múlva elvileg már szülhetnél. Ha a bűvös 36 hetet vesszük alapul, akkor nekem még jövő szombatig kell kibirnom valahogy.

Kilók: A képek alapján senkinek sincs itt aggódni valója. Főleg aki előszőr szül, nem is tudja, hogy a szoptatásnál fogyni vagy hizni fog. Én például azért sem aggódom, mert Szilárdnál folyton zabálnom kellett, mert fogytam el. Én 13 kg hiztam vele (35. hétig), és talán 2 kg plusszal mentem haza. Tehát elég sok lemegy a szüléssel. Most le vagyok döbbenve, mert az elején rohamosan el kezdtem hizni, és egyszer csak a 28. hétnél leálltam, és azóta is 11-11,5 kg plusznál tartok. Pedig eszek rendesen, sőt, mostanság este jön rám a rágcsálhatnék. Ki érti ezt?!

Navi!
Anyuka azért van itt elég sok :wink: nem csak kettő :wink: :D
Mi is 10 éve ismerjük egymást és 7. éve vagyunk házasok :)

Gátmasszázs: Én ugyan még nem kezdtem el, de nekem a szülésznő úgy mutatta, hogy hátulról kell megközeliteni, nem elölről. Hát kiváncsi leszek, hogy én mit fogok össze-vissza bénázni :D :roll:

Ancsi!
Csini vagy (még mindig) :) A rucik is nagyon édesek.
Szerintem nyugodtan mond meg, hogy nem épp a legjobb az időzités. Meg kell hogy értsék.

Amidala!
Neked is nagyon csini a pocid :)

Szissz!
Jó, hogy előkerültél! Neked ki fog hiradózni?

Tegnap átjöttek a szüleim, és a maradék szobát, fürdőt kipucolta anyum. A szobát irodának (és raktárnak) használjuk, igy rettentően poros volt. Szegény anyum 3 órán át takaritotta a 10 m2-es szobát. De még a könyveket is leszedte a polcról. Egy csomó mindent kiselejteztünk, igy a szoba "nagyobb" is lett :) Már csak a heti rutintakaritások maradtak hátra, amit szép lassan komótosan én is meg fogok tudni csinálni, ha még 4-5 hétig esetleg itthon leszek. A ház is kész, csak még egy ember matat apróságokkal, remélem ma utoljára, mert már idegesit a szüttyögése, meg hogy bármelyik ablakon farkasszemet nézhetek vele, ha épp arrafele akad dolga.

Én ma egész jól aludtam, már a körülményekhez képest. CSAK kétszer keltem pisilni, és tegnap óta nem ébredek éjjel hasfájásra. Holnap megyek dokihoz, és szerintem elinditja a CTG-ket is jövő héttől. Csinál sztrepto szürést is. Szilárdot is visszük a Madarászba fül-orr-gégészetre, mert sokat folyik egész évben az orra. Itt Vácon egyből kiveszik az orrpolipját, azt meg azért nem akarom, mert nem beteges tipus. Valakinek van tapasztalata a Madarász fül-orr-gégészetével? 9-től van rendelés, vajon elég odamenni 9-re, vagy menjünk oda hamarabb?

Tegnap jól elfáradtam, pedig a törölgetésen és rongy mosáson és kirázáson kivül (hogy ne anyunak kelljen le-fel mászni a létrán) semmi mást nem csináltam. De elég volt állni mellette, meg azért néha csak megfogtam ezt-azt és odébbtettem, vagy kivittem a kukába. Babuka alig mozgott egész nap valamit, sőt, este sem volt valami aktiv. Ma is még csak reggel éreztem az ágyban, hogy alul-felül rúg. Biztos nem tetszik neki, hogyha többet dolgozom a megengedettnél. Főznöm szerencsére nem kell, mert tegnap reggel gyorsan összedobtam egy gulyás levest, amiből maradt bőven mára is.

Én is lefotóztam a hazahozós cuccokat. Fel is dobom:
Kép

És még egy korábbi kép Szilárddal (kb 3 hete készült)
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Rengeteget írtok, nagyon pörög a topic, ez tök jó!
Én viszont úúúgy le vagyok maradva :shock: :shock: Olvasni tudok, de aztán írni már nem marad időm...
Igyekszem majd pótolni.

DE:
VIVI
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!!!! BARNI BABA ISTEN HOZOTT A NAGYVILÁGBAN!!!!!

szisszka
 
 


Vivi!
Jó volt olvasni a sztoridat!
Engem nem ijesztettél el, mert én a saját élményeimből táplálkozok, és nekem mindkét szülés hatalmas élmény volt (természetesen az élő babám szülése közelébe sem jöhet a másodiknak, ami - maga a szülés fázisa - szintén élménynek mondható). Nekem sem az oxitocin, sem a következőnél az oxitocintól is még durvább tágitó nem okozott semmilyen fájdalmat, pedig másodikszor 9-13 óra között nyomatták belém a brutál erős tágitó szert, és még csak egy mensis fájdalmam sem lett.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy minden szervezet másképp reagál ezekre a szerekre, nem feltétlenül kell úgy nekiindulni, hogy kinzószerként fog hatni. Sajnálom, hogy neked ilyen fájdalmakat okozott, de a lényeg úgyis mindig a vége, és tök szuper, hogy végül természetes úton, semmi gond nélkül előbújt Barni babád.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Lányok!
Macs-babákról vannak képek a BMC-s topikban. Nagyon édesek, érdemes benézni :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!!!!

Először is óriási gratuláció Viwianne-nak és a kis Barninak!!!Sok-sok boldogságot,erőt,egészséget és tejcit kívánok Nektek!!!

Csak gyorsan írok pár sort,aztán megyek mert elég ramatyul vagyok.
A lényeg.lehetséges,h az este vagy az éjszaka folyamán megyünk szülni :wink:
Nst meg volt,dokim mondta utána,h megnézne.Uh. és méhszájvizsgálat is volt és a látottak alapján ma ,de legkésőbb holnap számít rám.
Beki meg átment bolondgombába,mert eszméletlen tempóban nő.Becsült súlya 3350g és az orvos szerint ennél valószínű picit nagyobb,mert az a gép kevesebbet saccol mindig.
Most rettentően görcsölök és fáj a hasam a vizsgálattól,konkrétan csillagokat láttam,de örültem,h megnézett és nem küldött haza szó nélkül.
Apa most 3 napig itthon lesz,talán ezt várta a kis királylánykánk. :oops:

Kérlek benneteket,h nagyon szorítsatok,h legyen végre valami és,h hamar és zökkenőmentesen menjen minden.
Ezt vártam,de azért levert a víz,amikor a doki mondta,h max 1 nap és szerinte jön Beki. :oops:

Lucuzsnak gyönyörű nagy élőben is a pocija-telefon legyen a közelben,mert ha esemény van,felverlek az éjszaka közepén is :wink: :wink: :wink: :wink:

Megyek beülök picit a kádba,meg összerakok pár kacatot,aztán megpróbálok pihenni.

Puszim nektek!

Még jövök..hacsak...
:wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Angie
Köszi az infót a képekről! :)
Én cseréltem számot Sophieval meg Tatjanaval, de priviben elküldöm Neked is mindjárt, meg ha te is megadod, akkor dobok neked is sms-t, ha action van. Plusz egy kórházban szülünk, még az is lehet, h egyszerre leszünk bent :D Úgyhogy :)
Na, és múltkor milyen volt a kórház látogatás? Hogy tetszett?

Macs
Nagyon édesek a cicababák, nagyon helyesek, milyen kis picúrkák!!!!
Gratula hozzájuk!

szisszka
 
 


Emese
Mennek a drukkok ezerrel!!!
Amikor Marci született, én dec. 5-én délután voltam a dokinál, nekem azt mondta, hogy szerinte 1-2 nap és szülünk. 6-án hajnalban már jöttek is a fájások, és estére meg is született Marcipán!
Úgyhogy hajrá, hajrá, hajrá!!!!!!

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Íííííí, Wivi, szívből gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot kívánok az egész családnak!!! :D :D :D Annyira nem volt elrettentő a sztori, és köszi hogy megírtad, és ilyen hamar! És Barni baba gyönyörűűűű!!

A Macs-babák nagyon tündérek, láttam a BMC-s topikban! Nagyra nőjenek!!! :D :D

Aranyoska,
de jó, akkor izgatottan várjuk Lucuzst a hírekkel! :D

Nálunk:
über-brutál haskeményedéseim vannak!
:shock:
Ma voltam CTG-n. Múlt heti böködést megakadályozandó, hamarabb mentem oda, és a váróban elszánt arccal lenyomtam egy 2dl-es kólát meg egy csokit. No, ez meg is tette a várt hatást, aktív volt a picike :D
Azonban csak egészen-egészen lent találtuk meg a szívhangját, hanyatt kellett feküdnöm. A csaj szerint így jövő héten már nem biztos, hogy találkozunk!
Sajnos a másik tappancs, ami a méhösszehúzódásokat méri, bekrepált így egyáltalán nem lett vonalam, semmit nem mért. Pedig de kivi lettem volna, mekkora méhtevékenységet mér!
Visszavittem dokinak, ő is nagyon sajnálta, hogy nem mérte a kontrakciókat.
Még nézett egy gyors méhlepényt, áramlást, minden rendben! :D

Apa a babával álmodott :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Lányok!
Még azt szerettem volna kérdezni, hogy DM-es mellápoló krémmel van valakinek tapasztalata????
Én garmastant használtam régebben...

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: