Új privát üzeneted érkezett!

Kartal!
Szia!
Bocs hogy csak most üdvözölek!!!!!
Mostanában csak olvasni foglak titeket mert nagyon sokat szeretnék piheni!!

Lányok nagyon sok zebráról szeretnék olvasni!
Én is azt néztem a táblázatban hogy milyen sok baba fog születni juniusba!
Szinte naponta szorithatunk egymásnak!!!

Ja és a kirándulásokra még annnyi hogy valószinü hogy nálunk is a nyaralás közbe jött a babócám!!
(Görögország)

Babus!
köszia biztatást!!!
Nekem nagyon jó érzés hogy ö is ennyire harcol hogy ne legyen semmi baja és ezért megérdemli a becézgetés, saimogatás, szeretgetés!!!!
zsófi76
 
 


Moni!
Ne felj a repulestol. En is borzasztoan feltem, mielott elrepultunk Egyiptomba, de a 4.repulest mar egesz elveztem. Mondjuk minel nagyobb a gep, annal jobb. Ne felj. Engem azzal cukkoltak, hogy meg egy gep sem maradt a levegoben. De most komolyan, ne izgulj, minden oke lesz. En is nagyon izgultam, meg utolso percben is nektek irtam, Ti vigasztaltatok, es nagyon ez jo volt. Orulok, hogy viszonozhatom!

Stella!
Drukkolok a 28 napos ciklushoz. Veled vagyok! Azert probalkoztok meg ugye?!
Most mar johet a fiu is, ugyanis tegnap este beugrottak a barataink, akiknek van egy 3 honapos kisfiuk. Kepzeljetek, a karomban aludt el. Nem akartam visszaadni a szuloknek. Olyan boldogok voltunk. A parom ugy bamult minket. Aztan azt mondta, hogy nagyon jol all a kisbaba. En meg kepzeljetek, olyan buta voltam. A ferjemen kek polo volt, es a kicsin is. Amikor megfogta azt mondtam, hogy megy a polojahoz. Erre jol kirohogtek. Mire gyoztem magyarazkodni, hogy a kek ruhacska megy a polojahoz

Kulonben nagyon orult a babonak a ferjem, de meg nem fogta fel, mert hetvegen amikor osszevesztunk, es mondtam, hogy gorcsolok, akkor visszamorgott, hogy neki is gorcsol a hasa, es allandoan slozira jar. Mire kozoltem vele, hogy az en gorcsolesem azert komolyabb, mivel terhes vagyok. Latszott rajta a dobbenet. Kell egy par het, hogy hozzaszokjon, majd amikor no a pocakom.

Mea!
Nagyon sajnalom, hogy ugy nez ki, hogy megjon, de ugy allj hozza, hogy lehet, hogy egy jo ideig nem jon majd, es ez a nap nagyon fontos lesz.

Judyt!
Elkuldened nekem a delfines, gyumolcs, csorike sablont. A fal az valami csucs. Te csinaltad? Majd ha itthon maradok, en is nekiallok ilyeneknek
Koszi a babat, na mostmar tuti fiu lesz, Stella is megmondta, es most Te is kek ruhas kisbabat tettel be.
A fototokon ahogy fogod a pocakod, ugy nez ki, mintha babas lennel. Remelem most tenyleg az vagy, nagyon drukkolok en is!

Cssz!
Udv koztunk. En az elozo honapban neha, amikor eszembe jutott mertem a homet, sot tablazatot is kaptam, de szerencsemre nam volt mar ra szuksegem. De jol jott ahhoz, hogy tudjam mikor van tuszorepi. Be is jott!

Nicol!
Ugy orulok, hogy megjottel. Kivancsi vagyok majd az UH kepre.

Zsofi!
Orulok, hogy jol vagytok! Udvozlom a pindurt.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Kartal,
Ha ti is szeptemberben kezdtetek próbálkozni, akkor elég nagy az esély arra, hogy zebrás leszel. Ezt azért írom, mert aki mostanában lépett be közénk és szebtember óta próbálkozik, szinte mind babásak már, szóval sok sikertKép
És kérdezz bátran, valaki biztosan tud segíteni.

Szilvi,
A XI kerületben a Petőfi hídnál lakunk, a budai oldalon.
Képet úgy kell felrakni, hogy belépsz a profilodba(felső sor), és a kép feltöltésnél betöltesz egy képet, de persze, ez csak akkor működik, ha van a gépeden digitális kép rólatok.
Mi itt az egyetemen ismerkedtünk meg, először csak barátok voltunk, aztán lassan kialakult köztünk a mélyebb kapcsolat.

Zsófi,
Akkor nekem is nagy esélyem van jövő hétvégénKép Mi is elutazunk.

Móni

Kép
móni23
 
 

 
 

Moni!
A Jahn Ferencben, Dél tepsiben Kép
Teszek fel egy kepet magunkrol. Nekem ez a kedvencem

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit

Létezik ilyen szülőszoba. Sajnos több is.
Pl. a Szabolcs utcaiban is ilyen van.

Majd még jövök, most nézem a VészhelyzetetKép

Kép
babus2005
 
 


Most irtak, hogy nem a fal, hanem az ajto helyett van fuggony. Igy mar jobb.
Reggel 7.30 megyek az uj dokihoz, remelem vegre megtalalom az "igazit" Utana megyek a haziorvoshoz, azutan meg hivom a ceget. Megbeszeltuk a ferjemmel, hogy semmikepp nem megyek be, mert szettepnek. Ez nem vicc, ugyanis szeptemberben kotottunk tanulmanyi szerzodest,igaz nem nagy osszegurol.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit,
Már kezdek barátkozni a repüléssel, ha mindannyian azt írjátok, akkor tényleg nem lehet olyan vészes. Meg hát az utcán is bármikor érhet valami, nem kell ahhoz repülni.
Nagyon aranyosak vagytok ezen a képen, remélem a pozitív teszt után is így ölelt a párod.
Remélem végre megtalálod az igazi dokit, nagyon szurkolok reggel neked.

Kép
móni23
 
 


Judit Kép
Remélem megtalálod az igazi dokit és minden rendben lesz. A cégeddel meg ne törődj! Most semmi nem számít, csak a baba és a te egészséged Kép

Zsófi Kép
Örülök, hogy jól vagytok. Valahogy majd csak kibírod ezt a két hetet apa nélkül, tudom nem lesz könnyű, de mi itt vagyunk neked. Szerintem sem lehet elég korán elkezdeni a beszélgetést a babához, nem számít ki mit mond, ne is törődj velük. Élvezz ki inkább minden pillanatot Kép

Sysy Kép
Már hiányoztál. Örülök, hogy itt vagy Kép
Szerintem nem számít, hogy esküvő előtt vagy után jön a baba, a lényeg hogy jöjjön minél előbb Kép

Babus Kép
Sajnálom, hogy nem lesz macis fogantyú, de ez tényleg nagyon drága lenne. Esetleg apucit megkérhetnéd, hogy fabrikáljon fogantyúkat Kép

Kartal Kép
Köszöntelek én is. Mi is a kistesót szertnénk már hónapok óta.
Remélem neked is szerencsét hoz a szeptemberi kezdés Kép

Lányok Kép
Reggel amint tudok valamit azonnal jelentkezem.
Drukkolok Judyt KépKépKép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Csajok!
Talaltam egy jopofa oldalt, lanyok Ti is nezzetek majd meg. Igaz meg alakuloban van, de nekem nagyon tetszett. Nekialltam nezelodni. Lehet naluk kolcsonozni pl digitalis baba merleget, legzesfigyelot, de ami most engem erint az az ovterelo parna, hogy belegyek azert a kocsiban kotve, de a babo ne seruljon. nem is draga, 5000 ft, es ha visszaviszem a penzt levasarolhatom. Mar holnap felhivom oket. A www.minimano.hu nezzetek korul, ha van kedvetek.

Babus!
Neked neztem macis agynemut, de azt meg nem toltottek fel Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


talaltam megjobbat, arak is vannak a babakocsikhoz, mindenhez: www.sztistvan-kozg.sulinet.hu
Be vagyok nagyon zsongva.
Moni!
Tenyleg ne felj a repulestol! Nem lesz semmi baj!

Annacska!
Remelem tenyleg jo lesz a doki, a munkahelyemre meg nem gondolok. Holnap mindenkepp ird meg mi van a druszammal.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 



Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Annácska
Apuci sajnos nem ért a fabrikáláshozKép Csak a vasakhoz, mert (szerkezet)lakatosKép

Ezvicc
Szépek vagytok a képenKép Már pont írni akartam, hogy mi is látni szeretnénk téged képenKép

Most elég szarul lettemKép Néha jól begörcsöl a gyomrom, előbb már hasmenésem is volt, meg émelygek, hányingerem is van rendesen. Iszonyúan remélem, hogy ennek semmi köze Kristófhoz. Már délután se volt nagy étvágyam, de eddig más tünetem nem volt. Aztán most este hirtelen olyan rossz lett. Azt hiszem megint megyek a WC-re.
Légyszi, drukkoljatok, hogy semmi köze ne legyen Kristófhoz, csak egy szimpla gyomorrontás legyenKép Félek.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Drukkolok!
Biztos semmi koze Kristofhoz! Pihenj le, beszelgess egy kicsit Kristoffal, biztos valaszol, hogy bent minden rendben van.
Vigyazz magatokra!

Olyanbeszerzesi laz kapott el,ha lenne penzem mindent most rogton megvennek.

Jo pihenest mindenkinek!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Válaszol is Kristóf rendesen. Folyamatosan rugdos, jó erőseket is. Bizonyára vígasztal a kis drága. Olyan tündériKép Úgy imádomKép Remélem ő jól van. Én azt se bánom, ha egész éjszaka szenvedek, csak vele legyen minden rendben.
Megpróbálok pihizni.

Babus+Kristófka

Kép
babus2005
 
 


Talaltam egy jopofa kepet. Kinek mi a velemenye? Nekem picit ijeszto Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Talaltam egy jopofa kepet. Kinek mi a velemenye? Nekem picit ijeszto Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Csilla,
velem nem sokat fogsz találkozni, mert inkább este tudok jönni, akkor meg már nem írok sokat, de azért üdvözöllek!Kép Dokid tényleg lecserélendő.

Tündi, Zsuzsci,
persze, fogjuk egymás kezét!Kép Csak attól tartok, hogy lerántalak titeket is magammal, de akkor majd gyorsan elengedem a kezeteket, hogy ti fent maradjatok.Kép Én most max. 1% esélyt látok arra, hogy sikerült, de majd úgyis kiderül. Most valahogy én is kevésbé izgulok, lehet, hogy azért mert már lecsengett bennem a hír a barátnőm babásságáról (egyébként kiderült, hogy nekik elsőre sikerült).

Vali,
én is dekopácsolok időnként, de eddig csak ajándékot gyártottam.

Judyt,
nagyon szorítok neked holnap hajnalra!

Pilis,
köszi a bíztatást!Kép Én az első babámnál nem is tudtam ezt a hőmérős dolgot, hát, néha úgy érzem, hogy jobb is volt, mert mostanában azon vettem észre magam, hogy naponta többször is a homlokomat tapogatom.Kép Remélem, bejön a jóslatod a 9. hónapban próbálkozókról!Kép (A barátnőm is szeptemberben kezdte, és elsőre összejött neki, szóval van esély.Kép)

Babus,
ez a párbeszéd közted és Kristóf között tündéri!Kép Ne bánd a macis fogókat, esetleg vegyél sima lapokat, és dekopácsold őket, úgy még az is benne lesz, hogy te csináltad.Kép Ha nem múlik el a görcsölés, szerintem mindenképpen menjél el holnap a dokihoz, biztos ami biztos! Ne kockáztass, inkább nézzen meg! Bár remélem, hogy csak gyomorrontás, vagy valami vírus az oka.

Nicol,
mi a baj a bélrendszereddel? Nekem anno azt javasolta természetgyógyász, amikor sokáig hasmenésem volt, hogy zabpelyhet főzzek vízben (mint a rizst), amíg nyákos lesz, és azt egyem. Lehet ízesíteni gyümölccsel, nekem a méz+fahéj vált be. Állítólag a bélbolyhoknak jót tesz. A lenmagot én is tudom ajánlani, székrekedésre nagyon jó, nekem nagyon bevált. Én egyszerűen szendvicsbe tettem egy csomót.Kép

Zsófi,
nagyon drukkolok, hogy most már minden rendben menjen! Szerintem nyugodtan beszélgess a babáddal, hiszen ki tudja vajon megmondani, hogy mikortól érti? Én úgy gondolom, hogy már az elejétől, ha mindent nem is, de az érzéseket mindenképpen megkapja.Kép

Kartal,
téged is üdvözzöllek!Kép Ugyanúgy vagyok, ahogy te, az első babám könnyen összejött, két hónap alatt, és szeptemberben kezdtünk próbálkozni a tesóval. Én is azért vagyok türelmetlen, mert az első olyan hamar érkezett.

Juraaaaaaaaaa!
Ez nagyszerű! Gratulaaaaa!Kép

Sysy,
köszi a külön érdeklődést, megvagyok, csak a hőm tanyázik a pince mélyén már két napja, szóval nem igazán reménykedem, csak titokban.Kép Esküvő baba előtt dologban szerintem csak magatokra hallgassatok a pároddal, ha ő is szeretne hamar babát, akkor miért ne próbálkozhatnátok, a többieknek pedig toll a fülébe.Kép

Judit,
léteznek még többszemélyes szülőszobák több helyen is, itt függöny választja el az ágyakat, és sajnos végig kell hallgatnod a többieket, ami az elején biztosan nagyon zavaró, mondjuk a végén már nem hiszem, hogy tudsz rájuk figyelni.Kép A barátnőm a Jahn Ferencben szült (az, aki most lett megint terhes), mondjuk ő kórházat vált, de ha gondolod, érdeklődhetek tőle erről-arról. Meg ott a Jahn Ferences topik is, ott is kérdezősködhetsz, vagy ott már jártál? A kép nagyon cuki, de én úgy tudom, hogy trükk.Kép

Na, beletelt vagy egy órába az írogatás, nem ígérem, hogy rendszeresen csinálok ilyet, csak most úgy feldobódtam Jura zebrájától, meg olyan kíváncsi vagyok Judyt tesztjére, és persze Meának és Csillának is mennek a drukkok! A többieknek meg majd később, ahogy szükség lesz rá.Kép

Jó éjt! Futok én is aludni.Kép

Ja, és bocsi a kisregényért, de hát így jár, aki csak este jön!

Kóbor
kóbor
 
 


Sziasztok lányok, Jó reggelt Kép

Ma tuti én vagyok az első és már biztosan nagyon vártatok Kép
Judytnak ZERBRÁJA lett KépKépKép
Gratulálok Judyt!!!
Látod mondtam, hogy most te jösz. Tehetsz egy zebrát a neved mellé Kép
Nagyon vigyázz magatokra!

Judyt mindenkinek nagyon köszöni a sok drukkolást és energiát Kép

Mea Kép
Judyt üzeni, hogy még fogja a kezedet, ne add fel!

Vanda Kép
Neked nagyon köszöni a pozitív tesztet, amit küldtél Kép

Lányok Kép
Mindnekinek nagyon szép napot Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Annácska!
Köszi a csodás hírt!
KépJudyt gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen, egyre csak fogyunk!
Mea!
Akkor most érted szorítunk, van valami híred?Tünet?Hő?El ne engedd Judyt kezét!

Babus!
Remélem jobban vagy, állítólag járvány van kialakulóban, ismerőseim is betegek, férjem is rosszul van(hasmenés,szédülés), lehet,hogy ezt kaptad el, de hamar átmegy az emberen. Ne félj, szerintem semmi köze Kristófhoz, csak egy kis vírus, két nap és nem is emlékszel rá! Jobbulást kívánok!Kép

Szép napot mindenkinek!

Mea jelentkezz!

Kinga
Kinga79
 


Tudtam, tudtam, tudtaaaaaaaaaam!KépKépKép

Judyt,
hatalmas gratulaaaaaaaa!Kép Úgy örülök!
Kép

Annácska,
köszi a hírt!Kép

Nahát, tényleg úgy megindult a zebrásodás, hogy csak na! Vigyorgok, mint a tejbetök.Kép Mea, Csilla, drukkok mennek továbbra is!Kép

Kóbor
kóbor
 
 


Judyt,

Ez fantasztikus, nagyon-nagyon gratulálokKépKépKép

Mea, most te jössz!!!

Kép
móni23
 
 


Judyt!Jura!Kép

Ez hihetetlen, GRATULÁLOK!!!!

De jóóóó!!!!

Nekem ma 37 volt a hőm mint eddig.
Holnap lesz a 33. ciklusnap, amikor elvileg meg kellene jönnie.

Hát....csendben reménykedem....hátha

Fogjátok még egy picit a kezem lányok....

Köszönöm

Mea
mea
 
 


Lányok,
Most már jöhetek én is, már csak én vagyok a táblázatban, aki 2003 óta próbálkozik, és még nem jött össze. Már úgy szeretném!!!!

Cssz,
Veled mi a helyzet? Már neked is nagyon érik egy teszt.

Móni

Kép
móni23
 
 


Mea,
Ez a hő nagyon bíztató. Remélem holnap te is hasonló hírrel fogadsz, mint ma reggel Judyt.Kép

Kép
móni23
 
 


Mea,
mikor tesztelsz újra, már holnap, vagy vársz még egy-két napot? A hőd tényleg bíztató.
Kóbor
kóbor
 
 


Hááát azzal a tesztel várok inkább.Mert nem szeretnék csalódni, mint tegnap.

Amúgy néha érzek mensi jellegű görcsöt de csak tompán.

Babus, többiek!Kép

Ti éreztetek ilyesmit???
Vagy ez valóban azt jelenti hogy meg fog jönni???
A melleim érzékenyek még meg picit émelygek de lehet hogy ez mástól van?!?

Vagy bebeszélem magamnak???

Jaj de jóóóóóóóóó lenne.............ha összejött volna most..........

Móni!

Én nagyon drukkolok neked és mindenkinek, hogy hamarosan mindenki a kezében tartson egy kétcsíkos tesztet! Kép

Mea
mea
 
 


Annácska!Kép

Üzenem Judytnak hogy hatalmasat gratulálok és köszönöm, hogy fogja a kezemKép

Mea
mea
 
 


Lányok!

Ez a nap is jó hírrel indult, remélem holnap Mea te jössz ilyen jó hírrel.

Judyt!
Gratulálok!!!!!! Ez fantasztikus!
Kép

Annácska!
olyan jó hogy ilyen hamar írtál. Köszönjük.

Babus!
Remélem nem azt kaptad el amit én. Nekem ugyanezek voltak a tüneteim, a doki azt mondta vírusos bélfertőzés és igazából nem tud adni rá semmit, hogy ne ártson a babának. Csak hasfogó port kaptam amit a terhesek is ihatnak. Ezért is kérdeztem tegnap a béltisztítás módszereit, mert még mindig nem múlt el tökéletesen.

Tündi!
Köszönöm a lenmagos ötletet. Mindenképpen kipróbálom, ma veszek is hazafelé menet.

Amúgy most már lelkileg kezdek helyreállni, az elmúlt pár napban nagyon aggódtam a babuciért, hogy ő hogy viseelheti ezt a betegséget. Szerencsére a hányinger is ennek a betegségnek volt a következménye, úgyhogy elmúlt Kép .
Tegnap bejött egy régi kolléganőm a munkahelyemre és ő is terhes, 9 nap múlva fog szülni ha minden rendben megy. Ő sajnos végighányta a 9 hónapot. Nagyon sajnáltam.

Nicol

Kép
nicol
 
 


JURAKép JUDYTKép
hatalmas gratula a legújabb kismamiknak!!!
Hihetetlen ez az őszi babaeső!!!!
Így tényleg áll a karácsonyi kiürítés!

Én úgy látom, hogy a október a J betűsöké! De nygon remélem, hogy azért egy T betűs is beállhat a sorba!! Olyan jó lenne!!!

JuditKép
szépek vagytok nagyon!
El tudom képzelni, hogy milyen jól állt neked is az a kisfiú!
Tudom milyen jó érzés, ha nálad alszik el egy ilyen kis Picur!
A nővéremnek 3 Törpéje van és a két kisebbet nagyon sokáig szinte csak mi neveltük az anyukámmal.
A középső annyira ragaszkodott hozzám, hogy már 3 hónapos korában mindernkinek a kezében sírt és csak nálam nyugodott meg. Persze ők már régóta kinőttek a pólyás korból.

Ideje lenne frissíteni a családot Kép!

Mi tegnap szerencsésen megúsztuk a vizsgálatokat. Vettek tőlünk vért, a férjemtől 2, tőlem 6 kémccsővel Kép!
Aztán vettek kenetet a citohoz. A doki szólt, hogy lehet, hogy vérezni fogok, ne ijedjek meg. Amikor leszálltam a székből úgy fájt, mint még soha. Aztán végig görcsöltam a délutánt és este elkezdtem barnázni. Ilyen még soha nem történt velem egyetlen szűrővizsgálat után sem. Lehet, hogy most valami exrta kenetet vettek??

Az eredmények 3 hét múlva lesznek meg!! ÉS MINDENNEK RENDBEN KELL LENNIE!!!!!!

Megy a drukk továbbra is mindenkinek!

MeaKép
Nálad mi a helyzet? Ugye csak korai volt az a tegnapi teszt?
Szorítok nagyon!!

Stella

Kép
stella9
 
 


Felébresztett ilyen hajnali órán a szomszéd diszkózásaKép
De milyen jó hírre ébredtemKép
Judyt! Nagy-nagy gratulaKép Bár ebből az eszméletlen magas progiszintből én már tegnap megmondtam, hogy babás vagyKép
Ugyan hányan vannak bentKép Négy tüsződ volt, ugye? Akár még hármasikrek is?!Kép

Mea,
Nekem ugyan nem volt ilyen, de nagyon sokaknál előfordul mensiszerű hasfájás amikor meg kéne jönnie, de a baba miatt ugye nem jön megKép
Drukkolok neked!!! Szorítsd erősed Judyt és Jura kezét!!!Kép

És köszönöm mindenkinek az aggódástKép Jelentem, tökéletesen vagyokKép Éjfélkor még meglátogattam utoljára a WC-t, aztán eldumcsiztam Kristóffal erről, és láss csodátKép Azóta egy csapásra elmúlt minden bajomKép Tök jól aludtamKép Az én kissrácom egy zseni, már hányszor előfordult, hogy kértem tőle valamit és az úgy is lettKép Imádnivaló egy pasiKép

Babus+KristófkaKép

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok Lányok!

Hú de sokat írtatok tegnap délután óta:-) vissza sem bírom olvasniKép

Judyt
Óriási GRATULA!!!! :-) :-) Jujj de jó jujj de jó:-)

Sysy, Ezvicc, Kóbor, Móni

Nagyon arik vagytok, köszönöm az üdvözlést és a szorítást is!Kép
Sajnos elnapolhatjuk a tesztelést, mert megjött:-( Igaz, hogy még nem úgy mint szokott, de mégis megvan:-(
Nagyon szomorú vagyok, de sebaj, majd jövő hónapban:-)
Cssz
 


Azt hiszem megvárom a pénteket a teszttel.
Mert korai lenne még a holnapi is szerintem, végülis csak holnap kellene megjönnie.

Egyébként olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne.....de lehetséges lenne 37 foknál???

Beteg nem vagyok, megfázva sem, úgy-hogy stimmel a hő.

Háátttt, nagyon rossz ez a várakozás.

Ne haragudjatok, hogy Nektek írom ezeket a gondolatokat.


Egyébként a párommal mi már a nevekben is biztosak vagyunk.

Levente ha fiú lenne és Lívia ha lány.

Nektek milyen nevek tetszenek???

Mea
mea
 
 


Judyt
GRATULÁLOK!!!!!! Csatlakozhatnék én is hozzád és Meához kézfogásra?

Jajj, de jóóóóó! Ennyi babás egyszerre. Bárcsak karácsonyig kiürülne, illetve megtelne zebrákkal, babákkal a táblicskunk!

Mea
Nekem is görcsölgetett a hasam, amikor babás voltam. Először fel sem tűnt, azt hittem meg fog jönni. De azelőtt mindig csak a bal felem szokott görcsölni. Akkor meg felváltva, hol az egyik, hol meg a másik felem fájt, görcsölt. Aztán itt a babanet-cseten mondták a csajok, hogy ez normáli, mert készül a méhed a nagy feladatra. Tehát, az most jót jelent, ha fájKép DRUKKOLOK NEKED!!!!!

Móni, Kóbor
Miféléket szoktatok dekupácsolni? Én most találtam egy rakás honlapot, ahol van fent egy csomó szebbnél szebb sk dekupáncs, üvegfestés, matricázós munka. Már le is töltögettem belőlük a legérdekesebbeket, ötletnek nem rosszakKép

Babus
Örülök, hogy elmúlt a hasmenésed! És, hogy Kristófka ilyen szupi pasiKép

Szedi valamelyikőtök az Elevit-et? Szerintetek lehet attól székrekedésem? Vagy a bromocriptintől? Először a clostyra gyanakodtam, de azt már egy hete nem szedem és még mindig csak hashajtó teától tudok WC-re menni.

Úgy döntöttem, hogy elmegyek természetgyógyászhoz. Anyukámnak 2 hónap alatt elmúlt a gennyes körömágy-gyulladása, amit a mája okozott és amire ő (és egyik doki sem,akiket felkeresett)nem gondolt volna (a természetgyógyi szerint olyan volt a mája, mint egy alkoholistáé). Hátha tud valamit, amitől magától visszaáll a peteérésem. Próba, szerencse.

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Stella!
Minden rendben is lesz, ne izgulj ezen!

Judyt, Jura!
Nagy-nagy gratula!

Lányok!
Nem tudom, hogy kinek mit vegyek karácsonyra, ezért tutira össze kell hozni karácsonyik egy zebtát és akkor az ajándékozással sem lesz gond Kép

Mea!
Én Anna párti vagyok, amihez ragaszkodom. De a Hanna is nagyon szép. Tudod, ha ikrek lesznek Kép A fiú nevekről a párom dönt. Esélyes a Csaba, Gergő....

Tudjátok milyen gyagyaságot talált ki a párom? Ha ikreink lesznek, akkor nem mondjuk el senkinek, had lepődjenek meg! Én (egy kicsit gyakorlatiasabb vagyok) közöltem vele, hogy azért ez elég nehezen kivitelezhető. De ő azt mondta, hogy minden beszerezni valót vállal azalatt a néhány nap alatt, amikor én kórházban leszek Kép Hát nem egy lökött férjem van? Kép Persze a tegnapi akció előtt pedig bealudt Kép
pilis
 
 


Tacsifül
Én szedem az ElevitetKép Nekem nincs tőle székrekedésem, de sokaknak van. Főleg a benne lévő vastól lehet.

Stella
Nekem a legutóbb vett a doki hüvelykenet és az fájt nagyon. Szerencsére semmi egyéb barnázás, görcs nem volt, de még órákig éreztem a fájdalmat, pedig csak egy másodperc volt az egész kenetvétel és százszor csinálták már.

Tényleg, ma kell érdeklődnöm az eredmény után, úgy dél körül. De jó lenne, ha nem tenyészne ki semmi. De nincs ekkora mázlim. Minimum a jó öreg Streptococcust viszont fogom látni és megint szedhetem az antibiotikumot. Na mindegy, hamarosan kiderülKép

Kóbor
Én sajna nem vagyok olyan ügyi, hogy magam megcsináljam a fogókákatKép

Cssz
sajnálom, hogy megjöttKép

Mea
NyugalomKép A hőd jó, a pocid görcsölget, ez sem feltétlenül rosszKép Judyték szorítják a kezedKép Pénteken csatlakozol hozzájukKép
Nekem a lánynevek közül a Kira tetszik(majd talán a hugi), a fiúneveknél pedig Kristófkán kívül még a DávidKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Mea!
Mi is biztosak vagyunk a névbe .
lány:Viki
fiú:Bence
Majd nagyon szoritok neked pénteken!!

Judyt!
Nagyon gratulálok!!!!

Judit!
Átadtam az üdvözlést!!

Móni!
Azért irtam a nyaralást mert tényleg sok ismerQsQmnek is bevált, bár nem gondoltam volna hogy nálunk is!!

Anácska !
Apa nélkül biztos kibirom és ö is azt mondta hogy addig itt vagytok ti!!

Babus!
Nagyon sokat gondoltam rád hajnalba!!
Örülök hogy már jobban vagy!!

Zsófi
zsófi76
 
 


Babus

Köszi az együttérzést:-(

Karácsonyig tele lesz zebrával a táblázat első rovata, biztos vagyok benne, gondolom TI is:-)
Cssz
 


Kedves Cssz!

Ne haragudj hogy csak most üdvözölek!!!

Tündi veled mi a helyzett???
Zsófi
zsófi76
 
 


Sziasztok!

Judyt Kép
Gratulálok, nagyon örülök nektek! Kép Irtóra drukkoltam, és tényleg sokat gondoltam rád este is meg reggel is Kép Remélem, vigyázol magadra ma és nagyon szép estét kívánok a férjeddel! Kép Majd mesélj holnap Kép

Stella Kép
Csak nem rám gondoltál T betűs ügyben? Kép
Jobban vagy? Elmúlt már a fájdalmad? De sok az a 3 hét amíg lesz eredményetek Kép

Babus Kép
Örülök, hogy jobban vagy és elmúlt az a csúnya kis gyomorrontás-féle Kép Kristóf gyorsan elhessegette a bacikat a környezetéből Kép
Figyike, macis fogantyú ügyben azt lehetne tenni, hogy olyan fogantyút vesztek, ami mondjuk ilyen tömörebb, esetleg kis gombocskák. Vesztek pici kis macifigurákat, létezik maciboltban olyan, hogy vékony kis falapocskára festett macik. Vagy akár hűtőmágnes, aminek leszeded a mágnesét, és felragasztod a gombocska elejére pillanatragasztóval vagy sziloplaszttal, az tartósabb, de apuci sokkal jobban tudja ezt Kép

Zsófi
Tamás nagyon fog aggódni érted, de nyugtasd meg hoyg sokat fogsz pihenni és mi is vigyázunk rád Kép

Judit Kép
Aranyos a képetek, örülök, hogy látlak Kép

Cssz
SAJnálom, hogy megjött Kép Babus azt írta nekünk korábban, hogy ezt a dátumot kell megjegyezni, mert egy csomó babás vizsgálatnál az utolsó menzit kérdezik Kép Szóval jól jegyezd meg, mert még szükséged lesz rá Kép És elkezdheted a hőmérőzést, hátha segít Kép

Mea
Kitartás, szerintem jól teszed, hogy megvárod a pénteket a teszttel. És addig már csak 2-t kell aludni Kép

Zsuzsci, Kóbor Kép
Annyira erősen szorítom a kezeteket, hogy már az enyém is fáj Kép

Nekem ma valahogy elmúltak a görcseim. Nem érzek semmit. Nincs is méhem. Meg petefészkem sem KépMeg cisztám sem Kép

Szorítok mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég
 


Zsófi
Még nem kaptam meg az e-mailtKép

Judit(Ezvicc)
Ezt a képet én találtam a múltkorKép Én is felraktam már akkor ideKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok Kép
Ugye milyen jó hírt hoztam reggel Kép
Most értem csak be, de gyorsan visszaolvaslak titeket.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Már megint itt vagyok!Kép

Továbbra is izgulokKép

Én szedtem Elevitet nekem meg hasmenésem volt tőle de nagyon, úgy hogy most Maternát szedek + folsavat.Ez jó így együtt Babus???

Nem tudja valaki milyen a Materna???

Nekem mondjuk ettől nincs semmi bajom.

Pusz

Mea
mea
 
 


Tündi

A menzi első napjával mindig gondban vagyok. Melyik számít első napnak? Amikor rendesen megindul, vagy az előtte lévő 1-2 napig tartó 1-2 pötty is számít már?

Csilla
Cssz
 


Annyira jó lenne most, mert akkor pont hónapos lennék kb. karácsonyig és akkor akkor lehetne bejelenteni a szülőknek.

Milyen szupi ajándék lenne!!!

Ráírnám egy képeslapra és elküldeném nekik postán.

Így lenne: Drága Nagyi, Nagypapi!
Boldog karácsonyt kíván kicsi unokátok!!!
Jövőre együtt ünnepelünk már!

Mea
mea
 
 


TündiKép
naná, hogy Te vagy a T betűs!!!!!
De ugye csak vicceltél azzal, hogy semmit sincs?
Van méhed, van petefészked, van peteérésed és lesz babód is.
Most két lehetséges eset van: van humorérzéked, hogy ilyeneket írj (ez biztos)
nincs önbizalmad, és azért írsz ilyeneket (ezen majd mi segítünk)!

BabusKép
Látom igazi kis meseországot álmodtál Kristófnak!
De jó lenne már itt tartani!
De azért ne hajtsd túl magad!

CsillaKép
sajnálom, hogy megjött, reméljük ez lesz hosszú ideig az utolsó menzid. Elő a hőmérővel!

ZsófiKép
hogy vagytok? Pihenj sokat továbbra is és vigyázz nagyon magatokra!!

Stella

Kép
stella9
 
 


Judy Kép

Grtulalok! Holnap feltetlenul meseld el, hogyan fogadta a hirt a parod! Kép

Gyöngyi

bgy
 
 


Mea!
Úgy legyen Kép
pilis
 
 


JUDYT,
ANNYIRA BIZTOS VOLTAM BENNE!!!!! DE ORULOK, HOGY NEM NYULTAM MELLE A POLCON Kép AZERT PERSZE GRATULALOK NEKTEK IS, VAN NEMI KOZOTOK A ZEBRAKHOZ! HAT HA MEG AZ IS KIDERULNE, HOGY NEM IS EGYEDUL VAN A KIS MANOTOK...

Babus,
ilyen kenetet mindenkitol vesznek a terhesseg bizonyos szakaszaban? Errol meg nem is hallottam, de ha ennyire rossz es faj, akkor valahogy nem is varom tulzottan.

Tacsiful,
en is Elevitet szedek es nekem is volt tole szekrekedesem, bar en eleve ilyen fajta vagyok Kép Most viszont szednem kell a MagneB6-ot is, es ez pont ellenkezo hatassal van a szervezetemre, igy helyreallt a rend...

Annacska,
koszi a nagyon jo hirt, annyira orultem neki, hogy meg a hideg is kirazott oromomben!

Vanda
vanda72
 
 


Pilis!Kép

Köszi.

Alegjobb lenne ha mindannyian megírhatnánk ezt a kedves lapot, de tudom van akinek el fog picit jobban húzódni.

Azért remélem sokan lesznek karácsonyig babások.

Valaki tudja milyen a MATERNA tabletta???

BabusKép merre vagy? Hiányzol nekünk.....

Mea
mea
 
 


Sziasztok Kép
Judyt Kép
Nagyon örülök ennek a csodás hírnek. Jó, hogy ilyen jó példával jársz elő. Kép

Tündi Kép
Hihetetlen. Nagyon egyszerre működünk. Képzeld én is épp azon rágódtam, hogy most még annyira sem érzek semmit, mint eddig szoktam. No hasfájás, no szurka, szóval semmi.
Nagyon szorítom a kezeteket Kóborral Kép, jövő hét végéig el sem engedem.

Csilla Kép
Sajnálom Kép

Zsófi Kép
Vigyázz magatokra, pihenj sokat! Növeszd azt a kis lurkót a pocidban jó nagyra.

Stella Kép
Nem csak kell, hogy minden rendben legyen a leletekben, hanem úgy is lesz! 1000 % Kép Kép Kép

Mea Kép
NAgyon drukkolok Neked is!

Kép
zsuzsci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?