Új privát üzeneted érkezett!

Mia szuper a Tomika tortája!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
édes a pocakod:)))))))
anyósod..... :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia, de jo ez a torta!!! Huude szuper!!! Tomi mit szolt ra?:) A lakasotok is szep! Te! Mi az a fa a hatterben? A tortas foton! A pocid sem semmi, aranyos vagy!!:) :wink:
Vendég
 


anyósom is édes??? :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Reklamált hogy már 1-2éve nem kap tortát szülinapjakor,most kapott erre,ő nem szereti az oroszkrémet :twisted: :twisted: nem nagyon örült neki :roll:
Vendég
 

 
 

Bogárka:köszi,az a fa virágtartó :wink: mindjárt lefotózom és dobok fel képet róla,okés??? :D
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Mia, jaj de jó Tomi tortája!!!!! Belül csokis volt?
A pocid is szééééééééééép nagy!!!!!
Anyósnak ezek szerint "ízlett" a torta! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia bocsi de anyósod k@pja be ha nem ízlett neki!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia, tetszik ez a viragtarto!! Baromi jo!! Anyos meg...porhanyos!
Vendég
 


Na megjöttem,jelentem az egyik szoba már majdnem kész,legalábbis festéssel.persze még sok dolog hátra van,de haladunk :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike aztán árassz majd el képekkel ha már úgy gondolod........ :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betti, jaja, varjuk a kepeket!!
Vendég
 


Bettike, fotóóóóóóóókat PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ! :D :D :D
Megnéztem a blogodban a többi képet a kisfiatokról, annyira szépséges pofija van!!!!!!!!!!!!!!!!! És szép kis súlya van!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag! próbálok,próbálok, de nehéz!
nagyon szép volt kicsinek is Bence!:))
bogi!nem tudom, csak úgy érzem..én úgy gondolom h az ember érzi legbelül ha sikerült.meg annyira ismerem már a testem,vminek biztos másképp kell majd lennie mint a sikertelen ciklusokban.

mia! jajj de jó Tom tortája!te pocid is is aranyos!!!
beze! nagyon szép a pocaklakod!:))

KépKép
dike
 
 


Dike nem mindíg érzed meg ha babás vagy....én pl Barnit nem éreztem.....nem is számítottam rá....és még is......ne legyél negatív!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita!oké igyekszem,most is beszéltem azért hozzájuk hátha...:))))

KépKép
dike
 
 


Dike, es mizus a szorulassal? Holnap mesz vervetelre, eredmeny lesz meg aznap, ilyenkor s.o.s. megcsinaljak vagy varni kell 1-2 napot?
Vendég
 


tegnap kicsit sikerült, nagy szenvedések árán.holnap vvtel, aztán az eredmény az nap meg van, h hány órára rá azt nem tom..talán 2. reggel fél 8ra mek.

te meg hancúrozzál ám!!!!:))

KépKép
dike
 
 


Drukkolok Dike!!! Ez a szorulas ez gyanus, remelem attol van amire itt mindenki gondol!!!!! Nagyon varom a holnapot, hogy mi lesz az eredmeny, addig kuldom a sok pozitiv energiat!

Megy a hancur Apaval, 2 naponta. Bar olyan fura, mintha nem lenne pe-m. Mindig pattanasos vagyok, most meg...semmi.:(:( Ilyen meg sosem volt na, de hat...oregszem. :cry: :wink:
Vendég
 


Mia
Nagyon jó a torta, és a pocak is alakul.
Láz már tegnap nem volt, de a hasmenés még nagyon, volt hogy megint fél óránként raktam a WC-re, a hasa is fáj ilyenkor.
Remélem a héten letudjuk ezt a hasmenést, még dokihoz is nehéz lesz elmennünkm, remélem addig kibírja, azért pelust adok rá.

Csillagvirág
A hasmenés mindig nagyon durva, de a láz elmúlt. Ha jobban lesz, elmegyünk a hordozóért, mert már lassan 36 hetes leszel, aztán ki tudja mikor akar kibújni Gergő.

Most én is képeket rakok, végre volt egy kis időm szerkeszteni, kicsit homályosak, kockásak, mert a régi programomat letörölte a párom, és az újjal nehéz kicsinyíteni.

22 hetes pocikép Kép
amerikai almáspite
Kép
Regi és a pite
Kép
Bent sem unatkozik, mesét néz, Hófehérkét. Ügyesen tudja kezelni a gépet is.
Kép
Vendég
 


Rita, nagyon edes a kis Regi!!! Es ugy sugarzik az arca, nem is latszik, hogy beteg, stramm kislany!! A gep elott mar most ugy ul, mint egy uzletasszony! :wink:
A pocid is szepseges! Jol megnott az utolso pocifotod ota, csinos vagy!
Vendég
 


rita! de édi a kislányod, pocakod meg csodaszép!!!

KépKép
dike
 
 


Rita, nagyon szép kislány Regi, és tényleg nem látszik rajta, hogy most épp beteg! Ez a hasmenés nagyon kellemetlen lehet... szegénykém...
A hordozó miatt ne fájjon a fejetek, az sem baj, ha később jut el hozzátok. Nem fogok a köv. 2 hétben szülni, érzem... A lényeg, hogy gyógyuljatok meg rendesen! (Amúgy meg a férjem minden hétfőn Nyúlon keresztül megy dolgozni, így akár odafelé akár visszafelé el tudja vinni Nektek, ha megbeszélünk egy helyet.)

Bogárka, nem biztos az, hogy nincs pé-d... lehet, hogy az van, hogy most nem görcsölsz annyira, mint eddig! (legalább is remélem!!!!!!!)

Dike én annyira izgulok Érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként nekem sem voltak terhes tüneteim sem Bencénél, sem Gergőnél. Nem feltétlenül kell, hogy legyenek. Soha nem émelyegtem, nem hánytam... szóval bármi lehet még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ismet koszi Viragom, valoban nem gorcsolok. Viszont a cicim sincs duzzadva ezt mindig is eszrevettem amikor nem akartam babat akkor is de most ez sincs.:( Vagy meg nem volt pe-m az viszont durva lenne, ma vagyok 20. ciklus napon.
Total jo Neked. Se rosszul nem voltal, se nem hizol!
Orulok, hogy ugy erzed Gergo 2 hetig meg nem bujik elo. :D Jok ezek a megerzesek.
Vendég
 


bogarka! miért nem méred meg a hődet?tedd azt reggel mielőtt ki kelnél az ágyból hüvelybe,és megmondom:)

nyákod,petefészek szurkálásod nem volt?

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Brita:de szép a pocid,Regi meg egyszerűen gyönyörűséges,nagyon szép kislány :D
Tomi sem volt már tegnap lázas szerencsére!
Hú az almáspite,nagyon jól néz ki :wink:

Dike:szorítunk,nagyon izgulok érted(értetek)

Bogárka:az még nem jelenti azt,hogy nincs peteérésed,megy a drukk neked is :wink:

Virág:nem csokis volt sajnos,hanem gyümis :) Hogy vagytok?

Kati?
Vendég
 


Sziasztok!

Megjártuk az orvost, szalmonella, nem lepődtem meg, mert a visszatérő 41 fokos láz is ezt igazolta. Szóval most nagyon pipa vagyok, mert sejtem honnan kapta.
Mindig mondom anyósomnak, hogy ne csináljon tojásos-krémes sütit, de ő ragaszkodik hozzá. Pedig nagyon jól lehet helyettesíteni vanília pudinggal. Ráadásul mindig leszoltak, hogy miért mosom meg a tojást, de a doktornő elmondta, hogy ő hipós vízbe áztatja tíz percig, mert állítólag a szalmonella baktérium leggyakrabban a tojás héján van 80%-ban, szóval ez könnyen megelőzhető lenne. Én is megmosom mielőtt a hütőbe rakom, és a szivacsot már csak WC tisztításra használom.

Csillagvirág
Majd megbeszéljük hogy legyen. Jövő héten már biztos jobban lesz. A doktornő szerint a hétvégén már meggyógyul, és mehet oviba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.12 09:45-kor.
Vendég
 


Brita:sajnálom Regit a hasmenés miatt,szegényke,de mostmár remélem elmúlik neki...továbbra is gyógypuszit küldök♥
Vendég
 


Rita, még jó, hogy Te nem ettél abból a sütiből... :? Én sem szeretek olyan ételt megenni amiben nyers tojás vagy hús van. (Utóbbi meg ugye a toxoplazma miatt nem jó.)
a hordozóval kapcsolatban meg majd szólj, hogy mikor jó Nektek és megbeszéljük a részleteket. Ha nem haragszol a huzatát nem mosom ki, gondolom inkább Te szeretnéd majd frissen. Egyébként sehol egy folt vagy szürkeség rajta.

Mia, örülök, hogy Tomi jól van! Oviba mikor mehet?
Köszi a kérdést, most teljesen jól vagyok! (azért lekopogom...) Időnként vannak keményedések, de nem vészes. Mondjuk most front se nagyon van, talán ennek is köszönhető. Elkezdtem kicsit csökkenteni a magnézium adagomon, ami ugye eddig 3x2 volt. Nem akarom hirtelen, egyik napról a másikra elhagyni.

Bogárka, nekem sem fájt minden hónapban egyformán a mellem, mégis mindig elsőre jöttek a babók. :wink: sőt, én azt sem tudtam soha, hogy mikor van pé-m, mert nem éreztem semmilyen fájdalmat.
A terhességgel kapcsolatban egyébként az igaz, hogy nem volt émelygésem és hogy nem is nagyon hízok, de azért ne akarj olyan pocakosságot, mint az én mostanim... Az első három hónapot végig vérezgettem... pontosan ugyanazokat a tüneteket produkáltam napról napra, mint a decemberi vetélésem előtt... soha senkinek nem kívánom azt a lelki gyötrelmet, amin keresztül mentem amikor láttam az uh-n, hogy van egy bevérzés Gergő mellett, ami nagyobb, mint Ő... szóval nálam émelygés helyett egy hónap mozdulatlan fekvés volt... :? és sem a dokim, sem az uh-s szakember nem igazán volt optimista. Mindegyik azt mondta, hogy HA kihúzzuk a 14. hétig, akkor TALÁN már nem lesz baj...
Most lehet, hogy tök h@lyeség lesz amit mondok, de végig volt egy olyan érzésem, hogy ez egy feladat volt a számomra... hogy meg tudok-e birkózni vele. A vetélésnél ugyanis szinte az első pillanattól kezdve ahogy jöttek a problémák, feladtam és tudtam, hogy az a baba el fog menni... most viszont küzdöttem és mindent megtettem azért, hogy velünk maradjon!

Kati, merre jársz??????????????????????????? Tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!!

Dike ez a beszéd!!!!!!!!!!!!!!!!

Brita szép pocakod van..kis aranyos:)
az almáspite....hmmmmm......a nyálam is csurog....nagyon jól néz ki.........:))))
Regi nagyon helyes csajszi!!!!!!!_))))))
ezek után teljesen érthető ha pl nem is eszek anyósod főztéből...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, megmerem a hom reggel huvelyben de azert nem merem mert mar nem foglalkozom ezzel. Azert kivancsi vagyok mit mondasz. Es azert nem merem mert mar "nem erdekel". Nem idegeskedek meg nem foglalkozok azzal, terhes leszek e!? Ki akar egy olyan csaladba leszuletni ahol azon idegeskednek, hogy jon e gyerek?! Senki. Csak vagyok elem az eletem a gyerek meg majd jon ha O akar de tudom, hogy itt van. Leszuletik tudom, ha nem most akkor 2 honap mulva.:) Most olyan nyugisan vagyok a seggecskemen.:)
Szurkat nem szoktam erezni sosem, nem tudom milyen az amikor szurkal a petefeszek. Nekem faj a hasam ugy, mint mielott megjon es a derekam is faj. Sajog, ebbol tudom a pe-t.

Mia, klassz, hogy Tomi jobban van!!!:):):) Es Te? Minden okes???

Virag, hat...igen. Mindenki megszenvedi a terhesseget, ki igy, ki ugy. Valoszinu ez egy feladat volt Neked. En is eppen erre gondoltam mikozben olvastalak. Es magammal kapcsolatban is ezt erzem. Ez egy feladat, hogy nincs munkam es megis a gyerek a legfontosabb most. Eddig biztonsagi jatekoskent eltem de nem szabad, ugy erzem ezt kellett megtanulnom. Nem szabad biztonsagi jatekoskent elnem mert akkor elobb-utobb beszurkul, elfasul az eletem. Jon majd a baba es megold mindent, Neki kell orulni, minden mas csak masodlagos.
Vendég
 


Rita, legalabb mar tudjatok, hogy szalmonella, mondjuk gondoltad de mar meg is erositettek ebben. Anyosod meg legalabb a gyerekre lenne tekintettel. Meddig tart megmosni azt a par darab tojast amit felhasznal, vagy miert hasznal ha lehet helyettesiteni. Remelem ebbol most tanult, elgondolkodik. Es micsoda szerencse, hogy ilyen vagy es Te nem ettel belole!!!!!!
Vendég
 


bogarka! akkor nem is kell megmérni...csak te mondtad h azt se tudod h volt e péd. mondjuk ja egy hőből nem lehet megállapítani azért,mert nem tudom mennyi az alaphőd, ha esetleg meg volt már a felugrás,szóval mindegy is.

KépKép
dike
 
 


Dike, ja igen, nem tudom volt e pe-m de megmerem reggel mosmaaa`! :D Az alaphom azt tudom. Megfogadtam, hogy nem foglalkozom ezzel de most egy reggel erejeig fogok. :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok!

élek ám és olvaslak titeket, és jól vagyunk, meg minden, de elég sokat mocorgok, jövök-megyek, intézkedek és nincs energiám írni, gépezni.

dike: NAGYON szorítok holnapra!!!!!

többiek: bocsi, h nem írok mindenkinek, megígérem, pótolni fogom!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillagvirág
Nem szükséges kimosni a huzatot, akartam is írni. Majd a télen akarok csak ezzel foglalkozni.
Én mióta várandós vagyok eleve nem nagyon eszek a sütijeiből, mindig megkérdezem mi van benne, 2 hónapja házi túróból készített rétest, és nem érdekelt, hogy sértődés lesz-e belőle vagy sem, de nem ettem meg. Listeria baktérium elég gyakori a házi tejkészítményekben. Ugye, csak pasztörizált (vagy UHT-s) tejterméket lehet enni.
Persze a párom mindig mondja, hogy eltúlzom, de nekem nem fáradtság, hogy odafigyeljek, elvégre a 9 hónap erről szól, utána meg lehet enni bármit.
Ha húst eszek anyósomnál, vagy anyuéknál megnézem, hogy jól átsült-e. De ritkán van ilyen, inkább csak mikor ünnep van, és vendégségbe vagyunk.
Keményedésekkel én is most elvagyok, azért van, de nem éri el a napi 10-et. És nem is túl erősek. Erősebb talán 3 volt.

Bogárka
Egyébként nagyon durva, hogy miket okoznak ezek a hormongyógyszerek. Fogamzásgátlónak tényleg érdemes mást használni, nekem rengeteg ismerősőm az óvszer mellett dönt, terhességek előtt, mert nem csinál művi abortuszt, és megvéd a nemkívánt fertőzésektől is.
Van olyan ismerősőm aki a menopauzás időszakra kapott hormongyógyszerektől lett rákos. Egy másik fórumon pedig egy kismama szintén hormongyószerekről lett rákos, ő úgy néz ki gyógyul.
Persze a lombiknál elkerülhetetlen a hormongyógyszer, de egyébként ha nem muszály inkább ne.
Én is sokáig küzdöttem a csomómmal a mellemben, és csak a szerencsének köszönhetem, hogy jóindulatú volt, de sosem tudhatom, hogy visszatér...pedig csak 2 évig szedtem.
Rajzolunk, szinezünk, társasozunk, vagy mesét néz, ha épp főzök, vagy takarítok. Szóval jól elvagyunk. Délután meg én is alszok vele, újra, mert jól esik. Aztán remélem jövő héten újúlt erővel mehet oviba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.12 09:44-kor.
Vendég
 


Jó Reggelt!

Bogárka:Köszi kérdésed jólvagyok,minden oké :wink: képzeld,már több mint 1hete nem hánytam,remélem elhagyott a hányás és nemis jön vissza :D Minden reggel a konyhában a vizet olyan büdösnek éreztem,hogy volt mikor attól hánytam,de mostmár bátran kinyitom a csapot,nincs semmi hányinger se a víztől!
Napközben azért néha még émelygek,de nem vészes,még belefér :wink:
Veled mizujs?ma mit fogsz csinálni?

Kati:örülök,hogy jólvagytok és minden oké! Majd azért gyere ha ráérsz,várunk :wink:

Brita: hú,mennyire jó,hogy te nem ettél abból a kajából,nem semmi!
Hát igen,az anyósok....Ők mindig tényleg nagyon okosak, és hát miért is adnának igazat nekünk?ez nálunk is így van ám...
Igen,jobb ha nem viszed át most hozzá..
Regi mennyire szereti anyósodékat?mennyire kötődik hozzájuk?
Hú nálunk Tomi nagyon,nagyon szereti anyósékat,ha tehetné minden nap náluk lenne!
Nyáron napokig ottvolt náluk,és mikor mentünk érte nemakart hazajönni :)

Nita:hogy vagytok?fiúk?

Dike:++++++♥
Vendég
 


Brita:mindig mosolygok a vonalzódon,hogy a cumi ottvan a baba szájánál :lol:
Vendég
 


sziasztok!

most van egy kis időm, amíg lejár a mosógép, de utána megyek.

brita: nagyon sajnálom, h így jártatok!!!!! regi tényleg nagyon helyes és aranyos és nem is látszik rajta a betegség. nagyon vidám lehet vele az élet!!!!
tojás! tényleg mindig meg kell mosni, de amit írtál, h a doktornőtök hipós vízbe áztatja, az sem jó. nem szabad áztatni, csak folyóvízben rövid ideig mosni. azért, mert a tojáson vannak apró légzőnyílások, ahol sajnos bele is lehet mosni/áztatni a külső fertőzéseket. így a hipó is belekerülhet, ha áztatva van.-sógornőm élelmiszermérnök, ezért hiszek neki és én is "csak" folyóvízben mosom a tojásokat!!!
örülök, h ti nem kaptátok el!!! és, h jól viseled, nem sok keményedésed van.

mia: sálálálálálálááá!!! hányinerg lemondott!!!!! nem felejtettelek el, de megint nincs kéznél a telefonom, h kiírjam neked a doki számát.

bogi: :shock: :shock: :shock: :shock: -így olvastam a soraidat a trombózisról!!! én is szedtem sokáig fogit, de engem elég alaposan ki is vizsgáltak előtte és közben is évente megvolt a vérvétel, h ellenőrizzük az értékeket.
annyira érzek valamit veled! lehet, h a lelkecskéteket! nagyon szorítok!
mikor jöttök haza látogatóba?csak karácsonykor?

nika: szuper, h még mindig jó a munka. gergő nem hiányol, amikor sokat dolgozol?

nita: fiúk,ovi?

mona: remélem a clostitól helyre áll minden és karácsonyra ott lesz a pozi teszt. az már csak 12 hét(azt hiszem).
milyen lett a fürdőszoba? készen vagytok?

csillag: én már nagyon várom a te idődet!!!!!! bence nem változott? képzeld, tegnap voltunk babakocsit nézni. egymás mellett állt a PC és a GRECO. ahogy megláttam a PC-t ismét beleszerettem. nem tudom eldönteni. sőt! mindkettőt belepróbáltam az autómba és a GRECO hordozóját is kötni kell a pattintáson kívül az öv hosszú részével a stabilitás kedvéért.
és sajnos nem csajos. a PC pedig gyönyörűűűű!!!! és mi nyáron fogunk jönni-menni, remélhetőleg nem ázunk, amíg bekötöm. télre pedig veszünk neki egy fix ülést, mert már fog tudni ülni.
úgyhogy sajnos legyőzi a G-t a PC. :-(

dike. ANNYIRA SZORÍTOK!!!!

zsuzsi: merre vagytok zsófival? még ugyanott? remélem!!!! és azt is, h jól!!!!!


mi jól vagyunk, az én cicám sokat mocorog és növekszik. szerencsére a "bajom" is aligha nem elmúlt. már várom, h lesz-e a krémnek is hatása, ami a "maradékot" mulaszthatja el. azt majd a kúpok után kell használnom. :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajoooooooooooooook!!!!!!!!!!!waaaaaaaaaaaaaa dejo, hogy ilyen sokat irtatok!! Tok jo volt olvasni Benneteket.

Asssem tudom, hol kezdjem!! huuuhh. Szoval, Rita, Veled kezet fogok. Az en anyosom...detto!! Mar most megmondtam uramnak, nem fogom oda adni az anyjanak a gyereket csak ha en is ott vagyok. Nekem konnyen nagy a pofam mert ugye, mi itt, O pedig Becsben el. DE total ugyan az a helyzet, mint Nalatok. Mindent jobban tud es nem azt veszi figyelembe, hogy en mit szeretnek hanem azt, hogy O hogyan akarja. Ezt ertem ugy, hogy itt volt nalunk 2 hetig es a szomszedaink atjottek hozzank, a gyerek meg 1 eves sem volt. En eppen gumicukrott ettem anyosom pedig beletomte a gyerek szajaba. Szomszedunk mondta, hogy nem adunk neki edesseget majd csak ha nagyobb lesz. Erre anyosom: oooo, ugyan mar!! Egye csak nezd, hogy mennyire izlik neki es meg beletett a gyerek szajaba 1-2 cukrot. Aztan megint mondjak, hogy nem adtunk meg Neki edesseget. Anyos megint csak eroskodott es adott volna a gyereknek meg cukrot de ekkor nekem mar bedurrant az agyam es elvettem Tole a zacsko cukrot es kozoltem Vele, hogy a gyerek szulei azt mondjak, hogy nem, akkor az nem!!!!!!! Ok a szulei, Ok dontenek es nem TE! Na, jott az a bizonyos siri csond de nem erdekelt, mit kepzel magarol????!!! Hogy jon O ehhez???? Raadasul eletukben eloszor talalkoztak es egyebkent is igy nem szabad viselkedni. huuu, meg most is kinyilik a bicska a zsebemben. Szoval en totalisan es teljesen megertelek es olvasva is felhaborito amit irtal.

Kati, de jo, hogy irtal!!! Mar vartalak nagyon, hianyoztak soraid!!! Ha a PC tetszik vedd meg azt, ugyis ez utan fog fajni a szived. :wink: Koszi a kerdest, valoszinu Karacsonyra megyunk csak de csak ha addig lesz munkam mert ha nem akkor maradunk, nem lesz penz mar igy is egy oda-vissza ut 70.000ben van es minel kesobb foglaljuk le, annal dragabb lesz. Ez most ket fore ennyi de novemberben mar egy fore lesz ez az ar es nem igazan akarunk kidobni az ablakon 150-200ezret csak az utzasra. +ajandekok, koltopenz. Erre most nem futja. Ha dolgozni fogok akkor viszont, simaaaan!!!:):) Jo erzesed van Velem kapcsolatban????!! De jo is volna ha igazad lenne!!!:):) Virag lassan vilagra hozza gyermeket es igertem a csikos tesztet!!:):):):) :D :D

Mia, tok jo, hogy elmult a hanyingered es mar jol vagy!! Remelem tovabbra is minden rendben lesz!!! Tomika jol van?? Ferjurad sokat dolgozik???

Mona, Nalatok mizus? Furdo??

Virag, milyen ejszakad volt? Tudtal aludni valamennyit?? Bencus, jol van? Bilibe pisss azota is zokkeno mentes?

Dike, mar tul vagy a vervetelen!! Gyere majd meselj, mi a hir!!!! Mertem hot es magas! Az alaphom 36,3-36,4 korul mozog, ma reggel pedig 36,9. Tegnap este is mertem es ekkor is 36,9 volt. Tudom csak reggel szamit de en neha este is merem es az alaphokor este is csak max. 36,6. Szoval mar tegnap is boven meg volt a pe! Juhhhej!!
Vendég
 


Rita, elfelejtettem a hormonos dolgot. Igen, nagyon durva, hogy igy jatszanak emberi eletekkel a fogigatloval kapcsolatban. Elvileg ugye ha mar egy embernel eletveszelyes, nem is lehetne forgalomba hozni de hat ez mas teszta a penz meg nagy ur! Meg ugy egyaltalan. En meg mindig azt mondom es le lehet hurrogni barkinek, hogy ezek a vegyi uton eloallitott "vitaminok" sem hasznalnak sem anyanak, sem a babanak. Milyen vitamin mar az ami vegyileg keletkezett????pffff. Ez is jo penz mindenkinek! Marmint aki erintett.
Vendég
 


Sziasztok!

Mia
Szereti mindkét nagymamát, ez nem is baj, de szerencsére mióta ovi van, azóta nem akar állandóan átmenni, és megbeszéltük, hogy nem kell minden nap átjárkálni, megérti. Be van osztva, hogy egyenlő arányban legyen mindkettő nagymamánál.
Ja igen, a cumi most pont a szájában, nagyon édes. Déluátán vált 23 hétre, úgyhogy már kicsit kilóg majd a cumi a szájából. :lol:

Kati
Én is csak folyóvíz alatt mosom, mosogatószerrel (az azért nem erős tisztítószer, de mégis valami, ami oldja a szennyeződést). A szivacsot meg már csak WC tisztításra használom, mert állítólag azon nagyon meg tud tapadni a szalmonella baktérium. Hypót nem is tartunk itthon, a legerősebb tisztítószer nálunk a Domestos, meg a penészoldószer. A hypózást én sem csinálnám, de mosni továbbra is fogom.
Hogy használ a 10 napos hüvelytablettás kezelés? Mert úgy néz ki nekem is visszatért a gombásodás, vagy valami más fertőzés. Most már tünete is van, úgyhogy csütörtökön megyek dokihoz, de lehet én is 10 napos tablettát kérem, mert Reginél is csak az hatott, a 3 napos után ugyanúgy 2 hét múlva mentem vissza, mert nem múlt el. Csak a második használt (10 napos Klion volt), és vissza se tért többet.

Bogárka
A terhesvitaminokról nekem is hasonló a véleményem. A Hipp Natalt is csak elvétve iszom, csak a vastartalma miatt, mert abból hiány volt az első terhesség végére. De egyébként a többi vitamin pótolható. Ráadásul a dokim is nagyon ellenne van ezeknek a bogyóknak.
Anyósom szerint nem volt tojás a krémben, de már nem tudom mit gondoljak. :roll: Na mindegy, de nálam tényleg nem is evett tojásos dolgot. Sőt ezen a hétvégén a nagymamáknál evett, meg anyuéktól hozott pörköltet ettük mi is. Szóval foglalmam sincs, mit mondjak ha felhívnak a köjáltól.
Na mindegy, én már ezzel nem foglalkozok. Persze a párommal jól összevesztünk ezen. De mondtam neki, majd a második szalmonella fertőzés után (de inkább ne legyen ilyen a következő években) visszatérünk erre.
De én sem fogom szó nélkül hagyni. Igen is, meg mondom anyunak, meg anyósomnak is, hogy ha olyat főznek, amiből eszik a gyerkőc, feltétlenül figyeljenek a tojás megfelelő tárolására, és feldolgozására, meg minden olyan ételre, ami gyanus lehet.

Csillagvirág
Lassan tényleg érdemes elhagyni a magnéziumot. Januártól 1-jétől én is elhagyom, meg a gynipralt. Épp azt számoltam, hogy 100 db-os magnerot 20 napig elég csak. Szóval eszméletlen mennyire sokba kerül. Bár találtam egy patikát, ahol kapható a 100 db-os és olcsón. 3450-et fizettem múltkor. Előtte meg az 50 db-os-ért mindenhol 2100-2200-at fizettem. Érdemes utánanézni.
Vendég
 


Dike, gyere ha van mar eredmeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita, nem okoskodni akarok csak irom, hogy en ugy tudom a mosogatoszer sem jo, bejut a szervezetbe vegyi anyag belole. Nehezen moshato le a hejarol es fozes kozben allitlag belefo a tojasba. Nekem baby sitter koromban mondta a gyerekorvos, hogy 2-3 percre tegyem a tojast ecetes vizbe felhasznalas elott.
Nem vagy konnyu helyzetben a kojal-t illetoen. Ne legyen tobb ilyen fertozes Nalatok!! Regike pedig gyogyuljon meg mielobb!!!!! Puszi Neki!!

Csajok, szerintetek mitol van az, hogy pe utan 2-3 nappal meg van folyas? Asszem 2-3 napja lehett pe mert mar a cickom is feszul es igy szokott ez jelentkezni, pe utan 2.-3. napon. Viszont ekkor mar nincs semmi folyasom, most meg van. Nem sok de erezheto es lathato is.

Nika, Nita!!!!

Zsuzsival remelem minden rendben, ezer eve nem irt!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


kati: nem igazán .Vagyis nincs vele Gond hiszen az oviban is sokat van távol.papával meg elütik az időt :)

Rita,bogi: teljesen megértele anyós dologgal .nekem is volt harcom ma is van még bár már nem annyira.nemrég azt hiszem írtam is hogy olyan nagyon összekaptunk hogy csapot papot otthagytam és eljöttem anyóstól.mandulagyulladásból ippen felgyógyultan adni akart neki fagyit.én meg többször mondtam neki hogy nem.Gabi is mondta anyjának hogy ne adjon de anyós csak azért is hogy egy kicsit mert megkívánja stb.na ez a megkívánja dologgal is a francba túd idegesíteni.hogy mindent meg kell kóstoltatni a gyerekkel mert megkívánja és beteg lesz ha nem kap.néha én is a plafonra mászom tőle.Amikor terhes voltam azt mondta ne fessem a hajamat mert akkor a gyereknek is olyan színű lesz a haja:) szóval nem volt egyszerű :)

annó én sem szedtem semmiféle terhes vitamint. Mégis mekkorra lett Gergő :):) hát még ha azokat is szedem :):)::D csak magne b6-ot szedtem meg a vége felé d vitamint meg vasat de a vasat sem szedtem be rendesen mert megfogta a székletem:(

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, hogy allsz mensiileg, jut eszembe! :wink:

Virag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miss u!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Dike, nagyon várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati, örülök, hogy jól vagytok és csak azért nem jöttél pár napig mert dolgod volt! :D Mindjárt mész uh-ra, jaj de jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
A babakocsival kapcsolatban Bogival vagyok egy véleményen, szerintem is azt vedd meg, ami Neked tetszik, amibe beleszeretsz! :wink: :wink: :wink: Én nem hosszú távra vettem a miénket, mert Gergőnek jövő nyárra tutira veszek egy könnyű kis sportkocsit (talán olyat, mint amit most vett Zsuzsi, egy quinny zap-et). Mi nagyon szeretünk utazgatni, akár csak egy hétvégére valahová és akkorra nekünk már nem kell nagy babakocsi, csak egy kicsire összecsukható és mégis könnyen irányítható darab. két kisgyerekkel azért kell a hely a csomagtartóban, ha elmegyünk valahová...
A fix autósülést viszont nem ajánlom 10 hónapos kor alatt. Hiába tudnak a gyerekek 6-7 hónapos korukban ülni, a nyakizmaik még nem annyira erősek, hogy biztonságosan meg tudják tartani a fejüket egy ilyen autósülésben. (A bébihordozót pont ezért kell menetiránnyal ellentétesen bekötni, hogy ha fékezel, a babának ne essen előre a buksija. Hisz még nem tudja megtartani.) Majd ha odajutsz, a fix ülésben ajánlok egy f@szát (ami ráadásul PC :D ). Puha, kényelmes, dönthető, szóval szuper!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia, VÉGRE!!!!!!! Menjen is már el Tőled az a hányinger meg róka koma! Itt volt az ideje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strapát mennyire bírod? Fáradékonyabb vagy már?

Rita, ennyire közel laknak anyósék? Megértem, hogy nem szeretnéd, ha Regi mindig átmászkálna... Valahogy én is úgy voltam az anyósommal, hogy nem szívesen hagytam volna egyedül vele Bencét. Ő túlzottan rendmániás, irányítgatós volt... szegény gyerek nem lett volna mellette "szabad". Egyébként a férjem rendmániája is innen ered. Utálom amikor napközben pakolgatja Bencus játékait, hogy ne legyen elöl annyi minden. Legutóbb már szegény gyerek szólt rá, hogy "Apa, ne tedd el, hadd játsszak!" :shock: :shock: :shock:
Anyós dolgot nálunk az élet alakította, nekem már nincs kivel "veszekednem", a rák elvitte amikor Bence 4 és fél hónapos volt.

Nika, már épp hiányoltalak! Örülök, hogy előkerültél!
Ezt a tukmálós dolgot én is nagyon utálom. Igen is tartsa mindenki tiszteletben a szülők kérését!
A hajfestéses beszólás röhejes! :D :D :D De most, hogy mondod, Bencus is biztos azért lett szőke, mert én szőkére festettem a hajamat terhesség alatt. hihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogárka, a 36,9 tényleg azt jelenti, hogy túl vagy a pé-n... :lol: :lol: :lol: közeledik a november és a mi kis DEAL-ünk... sálálálááááá :P :P :P
Egyébként köszi a kérdést, sz@rul aludtam... ezt tőlem már kár is megkérdezni, viszont most elaludt Bence, úgyhogy -bár aludni most nem tudok- de legalább leültem a popómra.
A bilizés, WC-zés most éppen megy. a múlt héten volt egy törés. mert többször egymás után kifolyt a pisi a biliből vagy a WC mellé ment és Bence nem akart sehova se pipilni... volt, hogy délután 3-ig nem volt hajlandó sehova se engedni... teljesen ki voltam tőle, de aztán jött a lelemény, most nemcsak a nadrágját és az alsónaciját veszi le magáról, hanem a zoknit is, ha pisilni megyünk. kicsit gáz, de legalább nem tartogatja annyi ideig és nem terheli túl a veséjét. Aztán pár hét és remélem elfelejti ezt a hülyeséget. azt már megtanultam, hogy erőltetni semmit nem lehet a szobatisztasággal kapcsolatban. Ja, és van még egy új fejlemény, 5 napja a délutáni alvásnál (már ha van ilyen), nem kér pelust! Ő szólt, hogy próbáljunk bugyiban aludni! :D

Ma délelőtt átpakoltam a ruhásszekrényemet. eltettem a nyári kismama felsőket és előkerestem azokat a felsőket, amik ugyan most még nem jók rám, de szülés után már azok lesznek. Ezeket most át fogom mosni, mert már jó ideje a szekrényben állnak és nincs olyan finom friss illatuk. (Legalább nem pici babával kell majd ilyeneket csinálnom.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok, ma van okt. 12. Kerek egy hónap múlvára vagyok kiírva!!!!!!!!!!! Már annyira váááááááááááárom!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka: bizony jó ám,hogy a hányinger sőt inkább a hányás elmúlt :D
Csíkos teszt :D remélem minél előbb sikerül szép zebrásat pipilned :wink: Csak betonozzatok :lol: :lol: :lol:

Virág:igen fáradékonyabb vagyok, de ezt apa sosem érti meg... :roll: szerinte lusta vagyok,és semmit sem csinálok itthon,ami nemigaz :!: Mindegy,hadjuk...csak felidegesítem rajta magamat :roll:
Bence hogy van?

Nika:hogy vagytok?Gergő?

Dike:egész nap rád gondolok :D

Kati:oké,majd meglesz a telefonszám :wink:
Vendég
 


Virag, szupi vagy! Olyan sok mindent kell csinalni szules elott..nem is gondoltam volna. :? :shock:
Az a babakocsi nem rossz, megneztem rola egy videot a neten. Nekem megmondom oszinten bar tudom nem lenyeg ezert is irom, nekem nem tetszik. Kinezetre. Olyan tul modern vagy nem is tudom. Furan nez ki. Viszont a video szimpi rola es biztosan irto konnyu is.
Olyan jokat irsz. Sosem tudtam, hogy miert ultetik egyes szulok a gyereket hattal menetiranynak pedig annyyyyira logikus de megsem esett le!!! Hiaba tudtam, hogy nem tudjak tartani a fejuket, akkor sem csorrrent az agyamba de mar tudom!!!:) :D
Bencus nagy fiu mar, eleinte meg tudod...minden gyereknel vannak ilyen idoszakok, hogy nem akarja dolgat vegezni aztan kinovik.
1 honapod van kereken???! Banyek!! Rohan az ido!! Annyira varom, hogy gyere Gergo fotokkal!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


No, lapteto!! Nekem nem kell!! Aki keri, aze!!! :D :D :D
Vendég
 


Nemakarlak zaklatni titeket mindig a képeimmel,csak ezt elfelejtettem feltenni :oops:
Több képet ígérem nem teszek fel,gondolom már unjátok :!:

Kép

Mai kép :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?