Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!
Brita sok sok gyógypuszit küldök Reginek!!!!!!!!!!egyem meg...pusszancs!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita, annyira sajnálom Regit... még olvasni is borzasztó volt, hogy 41 fokos volt a láza... remélem ma már jobb a helyzet. Gyógypuszi hegyeket küldök!!!!!!!!!!!!!!!

Mona, kicsit vegyes érzelmekkel olvastam a soraidat. Egyfelől sajnálom, hogy valószínűleg nincs peteérésed, másfelől viszont örülök, hogy talán "csak" ennyi a probléma. Ezen ma már tudnak segíteni. Kérdeztél bennünket a closty-ról, meg írtad, hogy a méhnyálkahártyád is túl vékony. Nos, tapasztalataim nincsenek ezekkel kapcsolatban, de egy másik fórumban olvasgattam régebben a témáról és ott azt írták a lányok, hogy a closty még jobban vékonyíthatja a nyálkahártyát, viszont, ha valaki szed A.s.p.i.r.i.n p.r.o.t.e.c.t-et, akkor az nagyban segítheti a nyálkahártya vastagítását, ami kell a beágyazódáshoz. Találtam is egy cikket, olvasd el:

http://gyerebaba.blog.hu/2009/02/11/az_ ... gyazodasra

Mia, örülök, hogy minden rendben Veletek! Jó ünneplést!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, en sem tudok semmit a clostyrol a Virag altal ajanlott gyogyival vigyazz mert verhigito, veralvadas gatlo. En ezt szedtem verrogosodes ellen mert trombozisom volt 8 eve tovabba ha erzekeny a gyomrod kart tehetsz benne mert fokozza a gyomorfekely kialakulasat.
Vendég
 

 
 

Amiről írtam az az A... PROTECT, amit elláttak olyan bevonattal, hogy nem bánthatja a gyomrot, mert csak a bélben oldódik fel. De tényleg jobb egy orvostól megkérdezni...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


rITA: REMÉLEM LEMENT A LÁZA KIS rEGINEK :)+++ jobbulást

Mia: akkor egy héttel nagyobb a baba:) örülök hogy minden rendben :):))

Mona: drukk hogy a closty sikert hozzon.én sem ismerem de olvastam már róla más topikokban és igen nagy százalékban siker is koronázta a szedését :):)hajrá

nika70
Salgótarján
 
 


Virag, en is a protectrol irtam, ezt kellett szednem. Es de bantja a gyomrot ezt 3 orvos is mondta nekem a kontrollok alkalmaval.
Vendég
 


Bogárka, tényleg??? ez durva... pedig pont azt emelik ki, hogy nem bánthatja a gyomrot... Na, akkor még jó, hogy van tapasztalat... :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én akkor cáfolom hogy a closty vékonyítja a nykh-t...nekem szép vastag volt...illetve amennyi kellett ahhoz hogy megtapadjon a baba!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, akkor mára lehúztam magam a klotyón... totál csőd vagyok info ügyben...
(mondjuk csak azért írtam, mert a fórumban, ahol ezt olvastam azt írták, hogy van akinél vékonyítja, tehát nem mindenkinél...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok lányok!Bocsi az eltünésért.itt voltak anyukámék pár napot és nem volt időm jönni,amikor meg lett volna időm akkora már nem tudtam az álmosságtól ide ülni.mostanában nagyon álomkóros vagyok.Amúgy minden rendben.voltunk 4dn,picivel minden oké,édes volt nagyon a pociban.zabálnivaló :) dokival maximálisan meg voltam elégedve,mindent átnézett a picin.kaptunk 6 képet,meg 18 perces dvdt.A végére bealudt a gyerek.nagy élmény volt,sőt,hihetetlen élmény.

itt a mi picink:



Kép

KépKép
bettike83
 
 


Betti, cuki a baba!!!! Orulok, hogy jol vagytok!!! Biztosan nagy elmeny volt latni a kicsit 4Dben!! :D Es orulok, hogy irtal, mar aggodtam/tunk.

Virag, nem kell magad lehuzni a klotyon. Egyebkent en ebbol a protectbol 2x1et szedtem de 3 havi kuraban a gyomorfekely elkerulese miatt esssss nekem kemeny a gyomrom, mint a rock. Aki erzekeny annal tenyleg arthat. Apukam is igy szedheti csak 3 havi kuraszeruen es az O gyomra sem az az erzekeny fajta. Ezt csak azert mert nem tudom azon a masik forumon mire alapoztak, hogy nem arthat mert be van vonva. Na, mindegy ezt csak ugy leirtam.
Vendég
 


Betti, 26 hetes vagy?????!!!!!! Asztaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


mia! gratulálok!örülök h minden rendben!

mona! nagyon sokan lettek terhesek a closti mellett,nagyon jó szer!!!!!!drukk. de ha rám hallgatsz eszel mellé nagyon sok fehérjét,joghurtot,meg sokat iszol,mert egy kicsit vékonyítja a nyálkahártyát.munkatársnőmnek első hónapban a clostitól ikrei lettek! :lol: ja és én beülti után kaptak aspirin protectet(nem az 500ast,hanem a 100ast),ami a beágyazódást segíti,napi egyet kell szednem.peteérés előtt nem jó,mert roncsolja a petéket!

betty! gyönyörű kis baba,örülök h minden rendben volt!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Brita: sajnálom Regit,gyógypuszi neki!Képzeld, tegnap estére Tomi is belázasodott :( :( Ma is lázas volt,kis bágyadt szegénykém... Te a kúpon kívül adsz neki mást is? gondolkoztam hogy elviszem ügyeletre,mert neki is 39.4 volt a láza,de itt olyan köcsögök az ügyeleten,úgyis csak azt mondanák hogy hűtőfürdőztessem...gyógyszert nem nagyon adnak... Remélem már nincs láza Reginek,szegényke...♥
Vendég
 


Virág,Nika,Dike köszönöm! :D
Vendég
 


Rita,mia! gyógypuszi a gyermeketeiknek!

KépKép
dike
 
 


Rita, hogy van Regi? Lentebb ment kicsit a laza?

Mia, Tomi??

Dike, bakker, en a 100ast szedem..es nem is tudtam, hogy roncsolja a petesejtet. Fasza. Nem hiaba nem estem en teherbe 2 evig. Mondjuk par honapja mar nem szedem.
Vendég
 


Bettike, de jó, hogy előkerültél! Nagyon édes a kisfiatok, szép arcocskája van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Mia, gyógypusszancs Tominak!!!!! A dokik nálunk sem adnak rögtön gyógyszert, de szerintem nem is kell, mert sokszor 1-2 nap alatt helyrejönnek a gyerekek. A mi gyerekorvosunk is csak akkor ír fel valamit, ha a tünetek, a láz 3-4 nap alatt sem múlik el vagy csökken.

Rita, hogy van a Kis Beteg?????????????

Dike, Neked továbbra is +++++++++++++++++++++ Mikor lesz a vérvételed?

Bogi, akkor nem is baj, hogy bénáztam itt a gyogyó info-val... legalább Dike megmondta a tutit és kiderült, hogy Neked sem tett jót...

Mona, Nálad most hogyan tovább? Erről nem írtál... fogják nézni a closty-s hónapban, hogy mennyire érnek a tüszőid? Lesz uh-s nyomon követés?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, Nalam csak az a gond, hogy en nem beagyazodas miatt szedtem hanem trombozis ellen mert a fogi gatlotol ezt kaptam 27 evesen es valahogy az osszes orvos elfelejtette kozolni Velem azt a tenyt amit most Diketol tudtam meg, hogy ha gyereket akarok nem kellene szednem.
Vendég
 


Bogi, Jesszus... Te a fogigátlótól kaptál trombózist????? :shock: :shock: :shock: és meddig szedted az aspi...-t?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Regi napközben sokat aludt, hőemelkedése volt, meg 38 körüli érték, úgyhogy vártam a kuppal, mostanáig. Most fél órája volt 39,1 úgyhogy hütőfürdő és alvás jön most.
A hasmenés újra visszatért, bár vért már csak nagyon keveset látok benne. Ez a hétvége nem jött jól. De hétfőn megtudjuk és valamiféle kezelést csak kap. Bár a szalmonellára nem, azt ki kell várni, és a hasmenés eltarthat 2 hétig is. Szép kilátások. Én is aludtam délután, mert nekem meg a torkom fáj, és az izületeim.

Csillagvirág
Szerintem tegnap azért is ment fel 41-re mert be volt öltözve, harisnyában és nadrágban aludt el, és nem tudott a hő távozni. Ezentúl erre is jobban figyelek. Ma sokat aludt.
Nekem a fogamzásgátlótól (pedig csak 2 évig szedtem) ciszta/filobradenóma volt a jobb mellemben, és talán az első terhességre szívódott fel, nem tudom mert azóta nem érzem, és nincs tünetem,orvoshoz meg nem sikerült eljutnom, mire kaptam időpontot, újra állapotos lettem. :roll:
Nemsokára itt a te időd, úgyhogy ha gondolod, megadhatnád priviben a számod, és akkor értesítem majd a többieket az örömhírről. Egyébként is jól jönne, mert majd ha gyógyultunk a betegségből, elugrunk a hordozóért, remélem jövő héten, vagy azt követő héten sort kerítünk rá. Ha neked is jó így, akkor tudunk fizetni is. :wink:

Mia
Jobbulást Tomikának is! Gyógypuszik neki is!
Ügyeletre valóban nem lehet vinni "sima" "csak" lázas tünettel. Ezt nekem is kihangsúlyozta a korábbi orvosom (megyei főorvos, egyébként jó orvos, volt csak férfi, és Regi nem szerette, meg hát költöztünk is). Amivel az ügyeleten fogadják, az erős görcs, erős hányás, meg nem is tudom, de a lázcsillapítás valóban otthoni feladat, és ha a kúp hatóideje lejárta előtt visszatér a láz, akkor addig kádban kell tartani, egyébként nekünk a hütőfürdő nagyon használ. Néha napközben azzal tudom szinten tartani a hőjét. Már én is kivagyok, és most már látom, hogy ez még egy hétig biztos eltart, de fárasztó nagyon. Viszont ma tudtam én is pihenni, és csak 3x keményedtem. A párom is rátett a hangulatomra, hogy miért pihenek, alszok annyit, inkább takarítanák. Nem érti, hogy a pihenést csakis a baba érdekében teszem.

Bettyke
Nagyon jó a kép, jól látszik a kis arca. Most én is a 25-26. héten akarok menni, hátha jobban látszik már akkor minden. Meg most úgysem lenne erőm, majd a 24. héten úgyis megyek dokihoz, szóval valahol a kettő viszgálat között jó lesz egy uh.

A párom majdnem elfúrta az internet vezetékét, úgyhogy ha eltűnök, csak erre gondoljatok. Egyébként igyekszem mindig jelt adni magamról.
Vendég
 


bogi! nem akartalak megijeszteni.én ezt a neten olvastam,de ha méhnyélkahártya növelésére kellett volna szednem, akkor a doki, nem a beülti után írta volna fel. vérellátás fokozó,ami segíti a beágyazódást.

csillag! kedden lesz a vérvételem!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok....egész nap sütögettem. Pizzát csináltam ma, meg sütöttem tepertős pogit! Minden nagyon fincsi volt!

Virág, köszönöm a "cikket", holnap elolvasom, mert most már késő van, és reggel megyek dolgozni!
Ha megjön, akkor fel kell hívnom a dokit, és akkor megbeszéljük, hogy mi lesz a folytatás, mindenképpen kell mennem majd 14. napon uh-ra, lehet többször is, hogy tudjuk hatásos e a gyógyszer. Hormonlabor is lesz az egyik valamikor a ciklus elején, (de nem a 3. napon, az biztos), a másik pedig a 21. napon! Egyébként most két doboz gyógyszert írt fel, azt mondta, hogy szerinte ennyi elég lesz:)

Bettike gyönyörű Babátok van!

Reginek továbbra is jobbulást!!!
Tomikának is sok sok gyógypuszit küldök! Meg mindenkinek aki beteg még!!

Megyek mert mindjárt elalszik az Uram! Jó éjt! Puszi Nektek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Rita, jobbulast Reginek!!! Gyogypuszi Londonbol, hatha a levegovaltozasos puszi segit!!

Virag, igen a fogigatlotol kaptam a trombozist a jobb agyfelteken. Tele van hormonokkal es nem szedhettem volna de ezt a nogyogyim a vervetelbol vagy vak volt vagy tojt ra, de megsem latta es siman felirta. (ez meg a regi nogyogyim, most mashoz jarok) Az volt a szerencsem, hogy olyan helyen akadt el a verrog, hogy nem ert idegpalyat de allitolag ha 1-2 mm-el fontebb all meg akkor a bal oldalam teljes benulasa vart volna ram. Evekig szedtem, most hagytam abba a nyaron. Azt mondtak szedjem mert olyan eros es sok hormon van a fogigatloban, hogy evek mig kiurul, egesz pontosan 25 ev alatt tisztul ki tole a szervezet ezert... az a biztos ami fix alapon most hagytam abba nyaron, 8 evig szedtem. Iden nyaron rosszul lettem, mindegy ez hosszu es ekkor azt mondtak teljes gyogyszer csere es ezt hagyjam abba. Blabla hosszu sztori de ez a lenyeg. Azt mondtak gyereket szulhetek nem lesz bajom. Remelem igy lesz. Fogigatlot meg igy szedjen mindenki. El sem tudjuk kepzelni mit tartalmaz csak szedjuk, hogy vedekezzunk, mintha mas modja nem lenne ennek. Meg ha trombozist nem is kap tole mindenki de micsoda pusztitast vegez a szervezetben. 25 ev a tisztulas!!! De ez is kit erdekel, ugyan maaaar!!! Rohadt nagy biznisz egyeseknek!!
Vendég
 


betti: nagyon édes a pocaklakód :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Dike, most latom amit irtal. Nem ijesztettel meg, dehogyis!!!! Csak nem ertem miert nem mondtak ezt IS el nekem errol a gyogyszerrol. Raadasul kerdeztem is, hogy mi lesz ha terhes leszek, akkor szedhetem e stb. es csak annyit mondtak, hogy terhesseg alatt is szedhetem ezt a tabit mert nekem kotelezo a babanak viszont nem art. Azt viszont senki nem meselte el, hogy a petesejtre milyen hatassal van, a tajekoztatoban sincs benne. Beagyazodashoz tenyleg lehet szedni? Csak mert van itthon kb. 4 doboz a 100mg-sbol.:):):)

Virag, Te szeded majd a homeos bogyokat amit Nita irt nem regen?

Kati, Te merre??

Beze, majd gyere!!

Zsuzsi, remelem minden rendben!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


bogi! igen peteérés után lehet szedni,legalább is nekem és a kaáliba a lombikosoknak felírják.

annyira érzem h nem sikerült,nem mertem megcsinálni a tesztet.

KépKép
dike
 
 


Dike, oke, koszi. Miert erzed ugy, hogy nem sikerult????
Vendég
 


Bogárka, most még durvábbnak tűnik számomra ez az egész fogigátlós dolog.. még jó, hogy nem lett nagyobb bajod tőle... és ha belegondolok, én több, mint 10 évig szedtem folyamatosan ilyen bogyókat. Bence előtt fél évvel hagytam abba. Nem a dokim javasolta ezt a hosszú időt, hanem én szerettem volna így. Azóta máshogy oldottuk meg a dolgot.
A homeós bogyókkal kapcsolatban telesen tanácstalan vagyok. Jövő héten kellene kezdenem, de azoknak nem igazán ajánlják, akiknek van arra utaló jelük, hogy korábban érkezik a baba... márpedig nekem meg van rövidülve és fel van kicsit puhulva a méhszájam. Az orvosomat nem is kérdeztem erről, mert általában legyintenek az ilyenfajta homeopátiás dolgokra, a védőnő rám bízta a döntést, én meg nem tudom, hogy mit csináljak... :roll: :roll: :roll: Kb egy hét múlva kell leállnom a magnéziumról is, ami azt jelenti, hogy sűrűsödni fognak a haskeményedések, amitől viszont könnyebben nyílhat a méhszáj. nem tudom, hogy ha erre még 2rásegítek" homeós bogyókkal, akkor nem jönne-e hamarabb Gergő. Tudom, hogy már érett, de azért jobb lenne a 38. hét vége felé vagy csak utána szülni.

Dike, egész éjjel Te jártál a fejemben (utolsó hónap álmatlansága gyötör 8) ), hogy vajon milyen hírrel jössz ma reggel. Ezek szerint nem mertél tesztelni...
Egy dolgot viszont szeretnék Tőled kérni: kérlek, kérlek, kérlek, ne legyél ennyire pesszimista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita, tudom, hogy hogy érezhetted magad a Párod beszólása után... komolyan mondom ezek a férfiak el sem tudják képzelni, hogy mennyivel nehezebb az élet időnként görcsölgető pocakkal pláne akkor, ha a nagyobb gyerkőc még ráadásul beteg is...
Én mondtam is egyszer a Zuramnak, hogy kössünk a hasadra egy 5 kilós súlyzót és csak fél napig próbáld így intézni a mindennapi teendőket.
Nálunk most már jó a helyzet e téren, nincsenek beszólások és sokat segít nekem mindenben.

:)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


(bocsi kétszer ment el.. a másodikat kitöröltem... :D :D :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, en utana erdeklodtem ennek a homeos cuccnak, azt ugyan nem tudom, hogy elosegiti e, hogy korabban erkezik Gergo, lehet NITA majd jon es tud errol is infot. En csak annyit tudok, hogy vajudas es szules kozben is lehet bekapkodni belole, bizonyos fajtakbol x percenket es ezek is segitik vagyis enyhitik nagy mertekben a fajdalmat.
Nem jon meg Gergo, bent marad a 38. hetig tutkora!!!
Orulok, hogy minden rendben. Ez az 5 kg-os suly ez jo "beszolas" volt! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!

Betti GYÖNYÖRŰ A KISFIAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Mia most vírus van ilyen vagy hányós hasmenős vagy ez a 3-4 napos láz ami nagyon magas lázzal jár..után amilyen gyorsan jött olyan gyorsan távozik!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csillag, köszönöm szépen, nagyon figyelmes vagy! :D Nagyon szép a pocód. :D A málnalevélteát nyugodtan ihatod mér jövő héttől, nem a hátralevő időt rövidíti meg, hanem a vajúdást. Én napi 2 bögrével ittam, borzalmas volt, de 6 óra alatt kibújt Lexi, úgy, hogy a kiírt napot követő nap született, és előtte már hetekig 2110 volt a méhszájam.

Mona, köszi. Én szedtem clostyt, nekem nem vékonyított, igaz, nem is lett belőle bba, de sokaknak segített.

Bogi, én is szedtem inszemek után, sőt, már előtte is aspirin protectet, nekem semmit nem okozott, látod, van egy huncut kislányom. :wink: Nálad persze más a helyzet.

Brita, jobbulást nektek, mennek a gyógypuszik! A férjedet pedig ha zavarja a helyzet, álljon ő neki takarítani, már bocs. :evil: Regi ápolása és a te pihenésed sokkal fontosabb!!!!!

kati, édes a pocakod nagyon. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép

mai friss kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Szép a pocid, majd én is rakok képet, jövő héten.

Csillagvirág
Hát igen, férfiak, mondjuk a tied kivételesen kedves, ahogy eddig írtál róla. Egyébként az én páromnak is van sok jó tulajdonnsága, de néha....meg olyan sértődékeny.

Reginek éjjel már nem volt láza. A hütőfürdőt nagyon élvezte, és a pancsizás után 38 volt már csak a hője, úgyhogy egy kup, és aludt reggel 9-ig. Illetve mondtam neki, hogy próbáljon felkelni, ha kakilni kell, mert a kúp meghajtja. És felkelt hajnalban, de nem kakilt, csak pisilt. De mondtam neki, hogy szokja meg, és kelljen fel, ha pisilni, vagy kakilni kell, mert hamarosan elhagyhatnánk az éjjeli pelust is.

Most jobban van, sütögettünk. Amerikai almáspitét, majd lefotózom, csak a tetejére kicsit kevesebb tészta jutott, de azért remélem jó lesz. Regi is tiszta liszt, meg én is, de jó móka volt.
Rizs meg husi lesz az ebéd, mert ez gyorsan kész van.

Mia
Hogy van Tomika? Én csak kúpot adok Reginek, meg ha köhög, calcimuscot.
Vendég
 


Beze, szep a poci!!!!!! Latom F1-et neztetek!!:):) Mi is!:) Tok szep a borod Neked is!!!! Es szep a formaja nagyon!!!!!

Rita, orulok, hogy Regi jobban van es sutogettetek! :D :D
Vendég
 


Én is nézném az F1-et, de Regi ráatapadt a tévére, Thomast néz.
Szépen sül a pite, az egész konyhát fahéjas illat árasztja be. :)
Vendég
 


Rita, de jó, hogy jobban van Regi! Remélem most már túl lesztek ezen a betegségen!
Almás-fahájas illatok.... ???????????? Ne kínozz!!!!!!!!!!!!!!! Nyami-nyami.... :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P

Beze, nagyon szép formás Marci-lak!!!!!!!!!!!!!!!!! Forma 1-et én is kiszúrtam a háttérben, bár mi nem nézzük...
Köszi a tippet a málnalevél teával kapcsolatban. :wink:
Bevallom őszintén én semmit nem szedtem, ittam Bence születése előtt, mégis csak az utolsó másfél óra volt nehéz... a vajúdás olyannyira elviselhető volt, hogy még aludtam is közben...
Az a másfél óra sem azért volt nehéz, mert nem tágultam, hanem mert miután elsimult a méhszáj a szervezetem egyszerűen nem váltott át a tolófájásokra. Anélkül nyomni meg nagyon sz@r és fárasztó volt... :roll:

Egy kicsit nosztalgiáztam ma. Megmutizom Nektek Bencét pár naposan:

http://picasaweb.google.hu/zimonyigabor ... 0571376146

5 naposan:

http://picasaweb.google.hu/zimonyigabor ... 2629152674

Így szeretett aludni:

http://picasaweb.google.hu/zimonyigabor ... 1866798450

5 és fél hetesen:

http://picasaweb.google.hu/zimonyigabor ... 0960529554

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, en is kerek sutit! Es illatot is!!!!!!

Virag, megneztem a kis kukist!!! Nagyon edes!!!! Es Te meg nagyon vekony voltal. Banyek!!! Ezt hogy csinaltad??? En is, en is!!!!!!
Vendég
 


Bogi, Bencével csak 6 kilót híztam és ahogy beindult a szoptatás teljesen összeasztam... de ez csak az első 1-2 hónapban volt így. Utána azért szedtem ám magamra párnácskákat... (na jó akkor se sokat :P) Most nem leszek ennyire vékonyka, az tuti...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze nagyon cuki a pocakod:))))))de lebuktál F1-et nézel))))

Brita nagyon finit csináltál:))))))
én sült csirkét csinált hagymával és petrezselymes rizsel meg csináltam gundel palacsintát rengeteg csokiöntettel:)))))))
:P :P :P :P

Virág végig néztem az összes képet.......annyira édes volt Bence:))))
nemsokára újra babázhatsz:))) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Brita: nemvolt ma már láza szerencsére,este viszont egyszer hányt, de utána sokkal jobban érezte magát!
Jó a kedve,picit folyik az orra...

Regi hogy van?

Én is kérnék sütit :wink:

Beze:szép poci :wink:

Én is dobjak fel képet?
Vendég
 


Nita:igen,szomszéd kislány is lázas volt 2napig és utána elmúlt...

Szerintetek holnap ne vigyem oviba ugye?inkább doki? olyan mintha nem is lenne beteg,majd reggel meglátom mi legyen...doki vagy ovi.
Vendég
 


Virág: jajj de édes volt Bence,kis gyönyörű :D
Vendég
 


Mia persze hogy hozz képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem megmutathatod dokinak......de ha nem is viszed holnap még pihizzen otthon:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike:köszi a gyógypuszit,szerintem hatott :D
Vendég
 


Kép Tomi tortája:-)
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép 17 hetes babalak:-)
Vendég
 


Kép anyós+após:-)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?