Új privát üzeneted érkezett!

ManóKép

Örökbefogadáson mi is gondolkodtunk. Engem megnyugtatott, hogy mindenképp anya leszek, és mindenképp lesz gyermekünk. Ahogy ebbe kezdtem belelélni magam - a 4. sikertelen lombik után -, és ráhangolódtam, hogy na jó, ha másképp nem is, de örökbefogadás révén anya lehetek, na mintha ezt várta volna az én kis Lilum. Ahogy megértem erre az elhatározásra, végre sikerült a transzfer.

Egyébként többektől a Gólyahír Egyesület nevét hallom a "jobbnak". Egy ismerősünknek úgy lett általuk kisbabája, hogy az 1. sikertelen lombik után felhívták őket, és jelentkeztek örökbefogadó szülőnek. Tudták, hogy ha mégis összejönne - mert a lombikot nem akarták abbahagyni - még mindig visszamondhatják a kérelmet. Aztán a 4. sikertelen lombik után (ez bő 1 év várakozást jelent) megcsörrent a telefon, hogy megszületett egy kisbaba Nyíregyházán. Ha meglátogatják őt és a szülő anyát, és szimpatikusak egymásnak, övék a kisfiú.
Mentek rögtön oda a kórházba. A kisbaba édesen aludt, az anyukája csendesen üldögélt. Egy kamasz sebzett, érzékeny lány volt. Tetszettek egymásnak. 6 nap múlva már itt volt velük a baba a saját otthonukban. Ez nyílt örökbefogadás. Nyugaton nagyon elterjedt, Mo-on most kezd. Az örökbeadó és fogadó tarthatnák a kapcsolatot, de általában ezzel nem szoktak élni.
Ha téged megnyugtat, indítsd el a dolgot. 1 évnél hamarabb nem szokott csörreni a telefon. Ez alatt az 1 év alatt pedig "lefut" a 4 hátralévő lombikotok, ha egyáltalán lesz még a januárin kívül...Kép De én jó ötletnek tartom, ha elindítjátok az örökbefogadást. Sikertelen transzferek után azt mondják, nagyon jó érzés tudni, hogy azon a bizonyos másik szálon, azért telik az idő, és minden nap közelebb kerülsz a babádhoz. Mindegy ki szülte. A te babád. Ha meg sikerül, és lesz vérszerinti gyermeked, lemondhatod a kérelmet. Bár, sokan nem teszik, akik 35 felett vannak. Hiszen így látnak esélyt arra, hogy többgyermekesek legyenek.
Lujzáról már biztos hallottatok. Karmen jobban ismeri a storyt. A lényeg: ők is 4 vagy 5 lombikon voltak túl, elindították, aztán spontán baba lett a dologbólKép

November közepétől kezdi férjem a leszokósdit...

Mindeki vigyázzon magára reménybeli kismamik!!!

Dóri
kardalus
 
 


Lányok!

Tessék értem izgulni! Elkezdődtek a mensis görcseim!Kép Remélem abbamaradnak és nem lesz piros a vége!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


ZsuKép
Az nem történhet meg!!! Már csak pár nap és kapod a zebrát!

LányokKép
Köszi, hogy megnyugtattatok! Komolyan, már a legkisebb fertőzés lehetőségétől tele szalad a gatyám.

ManóKép
Az a legnagyobb gáz, hogy nem csak ezt hazudta, hanem egész hétvégén keresztül. Ja és mikor a párom felhívta a kedves anyukáját, ő jól kiröhögte. Meg én nem is igazán haragszom, csak a páromat sajnálom nagyon, hogy minden alkalom egy nagy csalódás neki, mikor nálunk van a gyerek. Kérdeztem este tőle, hogy megnyugodott-e, és azt mondta, hogy nagyon le van sújtva. És persze azt egyikünk se szereti, ha a kedvesének a lelkébe tipornak. Úgyhogy most megpróbálunk regenerálódni a következő alkalomig, sajna ezt csináljuk már 4 éve. Remélem, hogy a gyerkőc is igyekezni fog, hogy a bizalom visszatérjen, mert ez se neki, se a páromnak nem jó. Sajnálom őket nagyon.

Na, szép napot Mindenkinek Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!!
Nem győzök vissza olvasni :-)
Lara!
Ne uzgulj biztos nem lesz semmi bajod, bár gondolo mennyire jól telhetett a hétvégétek ilyen körülmények között..
Zsu!!
Biztos nem lesz semmiféle "piros vég" nemsokára zebrát kapsz!!!
Szerintetek hogy számoljama ciklus napjaimat? Péntektől-hétfőig minden nap egy pár csepp barnázgatás ma meg megfog biztos rendesen jönni, mert pokolian fáj a hasam. Akkor péntektől vagy mától számoljam az első ciklus napot?
Előre is köszi..

üdv
Évi
evike1975
 
 


Évi!
A barnázgatás nem számít, a dokim azt mondta, hogy az első piros naptól kell számolni. Úgyhogy szerintem ha ma megjön rendesen, akkor mától számold.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Dóri Kép
Köszönjük a történeteket KépÉn is nagyon hiszek abban, hogy itt a léleknek nagy szerepe van, nemcsak a fizikai dolgoknak.
Sok szerencsét apunak a cigiről való leszokáshoz! Kép

Potyka Kép
Szerintem is (ahogy Dóri írja) leginkább magunk megnyugtatásához van szükség arra, hogy átgondoljuk az örökbefogadást. Hogy tudjuk, van egy vészkijárat! Kép

Zsu Kép
Gondolok Rád, hogy ne legyen baj!!!

Milena
milena
 
 


Sziasztok!
Még új vagyok itt! Segísetek nekem! 2 hete tudtuk meg a párommal, hogy nagyon alacsony a sejtszáma. Így természetes úton nem lehet gyermekünk. Most keresgélünk központot. Annyi minden t lehet olvasni és hallani. Sokan a Kaálit ajánlották. Mások a Budai Meddőségi Centrumot. ÉS ezeken belül is orvosokat. Szóval teljes a káosz körülöttem. Halálra rémülten próbálok jó döntést hozni. De egyre csak elveszek az információkban. Ha valaki válaszolna és kicsit megnyugtatna azért végtelenül hálás lennék. Nem tudom merre is induljak, kiben bízzak és teljesen sötéten látom a jövőt. Titeket olvasva kicsit mindig megnyugszom, de aztán rendszerint visszaesek!
Előre is köszönöm!!
Ninocska
Vendég
 


Szia Ninocska!

Sajnálom, hogy ilyen rossz hírt közöltek Veletek. Nálunk ugyanez a helyzet és már el is indult az első és remélem egyben sikeres lombikunk. Most a felkészülésnél (szuriknál) tartunk és 2 hét múlva meglesz a beültetés is. Mi kb. augusztus végén jelentkeztünk be a Kaáliba, szeptember közepén volt egy inszemünk és most októberben már kezdtük is a lombikot. Szóval nem húzzák feleslegesen az időt. Szerintem ez egy nagyon jó és megbízható intézet, az orvosokról, nővérekről itt mindenki ódákat zeng. Én Kovács doktorhoz járok és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezenkívül rendel itt egy andrológus professzor is, aki a párodat is alaposan meg tudja vizsgálni. Én nagyon tudom Nektek ajánlani a Kaálit, sajnos a BMC-ről nem tudok infoval szolgálni.
Remélem, hogy megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb intézetet és hamarosan egy babával kiegészült boldog család lesztek.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan, megpróbálunk segíteni.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kedves Ninocska!
Én is a Kaálit ajánlanám nektek, arról tényleg csak jókat hallani, emberségesek és oda figyelnek az emberre. Mi is oda járunk, igaz Mi még nagyon az elején tartunk..de tapasztaltabb lányok is biztos fognak segíteni..Ha átnézel a "Kaális párok" fórumába, ott sok infót szerezhetsz..Főleg, hogy Ti már tudjátok mi a bajotok, miért nem lehet babátok "természetes úton". Ha rászánjátok magatokat ott gyorsan pörögnek az események.
Remélem segítettem!!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Ninocsk

Bocsi tiszta hülyeséget írtam, hiszen ez a "Kaális párok" fóruma...a többi azért stimmel:-)
evike1975
 
 


NinocskaKép

Köszöntelek nálunk!!! Maradj velünk, ez egy szuper csapat!
A Kaáli egy nemzetközi hírű és rangú intézet. Csúcstechnológia és emberség, kellemes környezet, és rengeteg babafotó vár benneteket az Istenhegyi úton.
Mi 2,5 évet töltöttünk náluk, 5 lombikprogramunk volt, és az utolsóból született meg a kislányunk, Lilu. Ő már 3 éves nagylány, és hamarosan kistesót szeretnénk neki. Természetesen a Kaáliba visszatérünk. (Nálunk is a párom spermium száma kevés. Nulláról indultunk 1997-ben, majd pár százezerre sikerült növelni. De látod, nem a szám a lényegKép Itt ennél rosszabb eredményekből is születtek már babákKépKépKép )
Minél előbb jelentkezzetek be, hogy elindulhasson a gépezet. Ha minden flottul alakul, 3 hónap múlva már túl vagy a beültetésen. Ha pedig feltöltődésre vágysz, ide jöhetsz! Mi segítünk egymásnak búban, bajban!

Dóri
kardalus
 
 


ZsuKép

Nálam mindig feszült transzferek után a méhem, és akkor is feszült, amikor benne volt LiluKépKépKép Erre ne adj!!! A vérvétel dönt, semmi más jelnek ne tulajdoníts nagy jelentőséget!

Dóri
kardalus
 
 


Csajok!
Nagy volt a pangás a mai napon. Hol vagytok? Azért én felteszem a táblát, hátha attól megjön a kedvetek az irogatáshoz.

Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara, elgondolkoztam azon amit írtál, az elkapok valamit "szindrómáról": Szerintem minél többet foglakozik az ember lánya ezzel a gondolattal, annál gyakrabban teremti meg magának azt a betegséget amitől leginkább fél...
Tehát ezúton is üzenem mindenkinek, mi nem a bacilust, hanem a "legyet" fogjuk bekapni, tehát ne aggódjatok!!! Kép

Zsu, ne aggódj, több barátnőm is mesélte, hogy az első nem megjött vérzése előtt teljesen olyan tűnetei voltak, mintha meg akarna jönni.., de nem jött!!! Tehát fejből kiverni a negatív gondolatokat és tenni a helyére babaképet meg teli kertet a' la Miléna Kép

Miléna milyen nyelvet tanítasz?

Ninocska, én is csak ismételni tudnám az előttem szólókat. Elégedett vagyok a Kaáliban mindennel és remélem hamarosan sikeres is leszek.

Szép estét!
L
lullaby
 
 


ZsuKép
Most jut eszembe, hogy a barátosnémnak (aki most állapotosKép) is folyton fájt a hasa és azért nem jelentkeztünk be edzésre, mert meg akarta várni a menzijét. Aztán azóta sem voltunk edzésen Kép Szóval nyugi!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


WoodiKép
Ha jól olvastam vissza, ma már netközelben vagy, úgyhogy tessék jelentkezni. Hogy vagytok? És az uh képre is nagyon kíváncsi vagyok! Ha ide nem is, de a babás topikba rakd fel légysziiiiii!!!

LullabyKép
Én egyfolytában azt a fránya legyet keresem. Megbeszéltük a párocskámmal, hogy problémák ide vagy oda, mi akkor is nyugodt környeztet teremtünk magunk köré, hogy a mi kis Bóbitáink érezzék: nagyon várjuk őket. Úgyhogy várom azt a legyet nagyon Kép

LányokKép
Most megnéztem a tervezett gyerekszobát, ami nem túl nagy, de elmeséltem a férjecskémnek, hogy hogyan szeretném majd berendezni, milyenek lennének a falak, a képek, a függöny, a bútorok. Szóval együtt tervezgettük Bóbitáink birodalmát. És pizzát is rendeltünk, gyertyafénynél vacsiztunk és ez így nagyon romantikus. Úgyhogy végre nyugalom van körülöttünk.

Szép, babás álmokat!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok,
Sajnos kicsit eltűntem megint, mert a nagy izgalmaknak az lett a vége, hogy teljesen lerobbantam-szombat estére kitört rajtam az influenza.
Egyáltalán nem számítottam rá-fogalmam sincs honnan kaptam el, elég ritkán vagyok beteg, de most aztán mindent bepótolok. Eléggé el vagyok keseredve, a doktornőt sem mertem ma felhívni, nehogy azt mondja hogy hagyjuk az egész inszemet...Holnap reggelre remélem már tényleg jól leszek, és akkor megyek UH-ra. Ma ugyan felírtak antibiotikumot, de azt inkabb be sem vettem, igy is magamba nyomtam egy csomo algopirint, mivel mar harmadik napja minden este lázas vagyok. Ezt a pechet. Végigaludtam ezt a csodálatos hosszú hétvégét,és nem tudom hogy a láz mennyit ártott a tüszőimnek. Még holnap is betegszabin vagyok, igy -amikor nem alszom-tudok majd napközben is írni. Drukkoljatok, hogy a doktornő ne zavarjon el !
Szerintetek van esélyem ? Pedig annyira készültem erre a hónapra...
Zsu
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked, és biztos hogy teljesül a kívánságod Kép Már csak 2 nap, nagyon izgulok érted !
Milena, Zsebi,
Nektek is közeleg a zebrás napKép, remélem ti is csupa jó hírrel bátorítotok minket, hátramaradottakat.
Lara,
Szuper, hogy már mindjárt ott állsz te is a lombiknál, hogy elszaladt az idő ! Remélem a végén te nem kapod el ezt a fránya influenzát a párod gyerkőcétől !! Bár ha vigyáztál. és amúgy is erős a szervezeted, nem lesz gond ! Pozitiv gondolatok kellenek++++++++++++++++. Persze nehéz lehet, ha a párod is szomorú, de most ne hagyd magad emiatt letörni, koncentrálj a ti leendő közös bébitekre, aki egyre csak közeledik Kép
Lullaby,
lehet hogy annyira közös az utunk, hogy az inszem halasztásban is követni foglakKép bár nem így terveztem, dehát mit tegyek Kép
Dóri,
Kívánom hogy sikeres legyen a leszokási kísérlet, és hamarosan ti is újra akcióba lendüljetek Kép
Ninocska,
Szerintem is a legjobb helyen vagy a Kaáliban, nekem Kováts doktornő az orvosom, eddig csak szépet és jót tudok róla mondani, június óta járok hozzá ! Remélem hamarosan üdvözölhetünk a 'családban'

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


KépDóri - nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad, ez így tényleg jó dolog, hogy lehet pergetni az eseményeket két szálon, talán lelkileg is nyugodtabb leszek, mert sokszor én is arra gondolok, hogy nem is tudatosan, hanem tudat alatt annyira szeretném már a babócát, hogy épp azért nem jön össze. Ezért is történnek ilyen események, hogy örökbefogadó szülöknek azán hipp-hopp jön spontán a baba. El fogjuk indítani és csak abban az esetben mondanám vissza ha közben ikreim születnének. Még egyszer köszi a segítséget, gondolom ez a Gólyahír egyesület fent van a neten is, majd utánanézek.
Ne tessék azt a dohányzás leszokást halogatni...

Kép Lara - hááát, ha nég éve ez megy az már krónikus, nem irigyellek benneteket,nehéz ügy, sajna ebben nem tudok egyelőre tanácsot adni.
Az ilyen gyertyafényes vacsorák édeskettesben mindig jót tesznek a léleknek.
Köszi a táblát, szaporodnak a változások, készítheted a zebrákat is.

Kép Milena - igen, ez jó kifejezés "vészkijárat" ami elvezethet a boldogságunkhoz, úgy hogy közben akár a saját boldogság is meglephet minket, talán éppen attól, hogy megnyugodtunk, hogy mégsem kell teljesen lemondanunk, mert valahol engem ez nyomaszt néha.

Kép Kriszta - sajnálom, hogy megbetegedtél, remélem azért nem kell elhalasztani az akciót.

Jó éjt! Potykmanó

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok!
Köszi, hogy gondoltok rám! Nem tudom mi van velem, de nekem ha ülök, ha állok nagyon fáj a hasam egyedül feküdni jó, így egész nap fekszem! Kép Kép

Vissza olvastalak benneteket, megpróbálok minenkinek írni, de ha valaki kimarad, az nem direkt volt! Előszöris mindenkinek köszi a szurkolást, ígérem meghállálom először egy zebrával, aztán pedig azzal, hogy én is drukkolok nektek!

Zsu!
Ne izguljál minden rendben lesz és pozitív véreredmény lesz a kezedben csütin. Szép dolgokra gondoljál és tuti, hogy a kis pöttömök rendetlenkednek és fészkelődnek a pocidban.

Lara!
Ezaz fel a fejjel és csak pozitív gondolatok, ez elengedhetetlen a pozitív teszthez. Csak tessék romantikázni és mindenfélével kényeztetni egymást, meglesz a gyümölcse! Kép

Kriszta!
Küldöm egész éjjel az gyógyító energiát és meglátod holnapra már kutya bajod és jöhetnek azok a babók! A peték meg biztos kibirták és meglátod milyen talpraesett kis lurkók lesznek belőlük! Kép Kép

Manó!
Neked szép napot kívánok!

Milena!
Már csak egy hét, már te is visszafelé számolsz!
Már csak 8 kell aludnod és láthatjuk a zebrádat! Kép

Ninocsk!
Jelentkezzél ha döntöttél, de szerintem is a Kaáli a legjobb. Ismerős az érzés én is töprengtem hova menjek mi a legjobb, de szerintem nagyon jól döntöttem hála az itteni lányoknak. És ami nagyon fontos itt bármit kérdezz biztos valaki tudja rá a válasz. Mindig megnyugtatnak ha baj van , ez egy nagyon jó csapat és jó ide tartozni!

Megyek pihenni!

Mindenkinek szép napot holnapra! Használjátok ki az utolsó napos időket ebben az évben. Bár az tuti, hogy mi okozunk még itt egy pár csodálatos napot a zebrákkal élén Zsuval csütin! HAJRÁ ZSU, HAJRÁ ZSU!!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. A köv. ciklusomban tervbe van véve az első inszeminációm. (persze a Kaáli Intézetben:-))
Légyszi, segítsetek nekem, hogy mire számíthatok.
Látom, hogy itt már egy jól bejáratott kis közösség van:-)
Minden jótanács érdekel, ami sikerhez vezethet:-)
Pl: Hogy lehet leküzdeni a félelmet? stb
fea
 
 


Sziasztok!

Tud valaki valmit Saciról?

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok lánykák!

Ninocska!
Üdv a topicban! Tudjuk hogy most min mentek keresztül, de ha megtalálod a megfelelő intézményt és orvost, és ha úgy érzed hogy most már biztos kezekben vagy akkor megnyugodtok majd, meglásd! Csatlakozom: én a pesti Kaáliba járok és maximálisan meg vagyok elégedve! Nem is gondoltam volna hogy ennyire szuper! Arról nem beszélve hogy a Kaális párok topicján találkozhatsz rengeteg csudajó emberkével akik végig szorítani fognak neked!Kép
Zsebi!
Ha nagyon fáj akkor inkább hívd fel a doktorbácsit! De ezt neked kell érezni. Az előzőnél nekem is fájt, fájdogált egy pár napig de aztán elmúlt. 4-5l ásványvízet ne felejtsd el!!! Mindenesetre itt megy a babaragacs:+++++++

Kriszta!
Hajrá! Ne hagyd magad! Ha ajánlhatok valamit: Nekem anno méhnyálkahártya vastagításra baby aspirint ajánlottak. Lehet hogy algopirin helyett Aspirint kéne szedned. De lehet hogy az algopirinnek is ugyanilyen hatásai vannak! Szerintem akkor kellene felhívni a dokit ha nem akar holnapra se múlni a betegség. Addig meg tessék bebújni a paplan alá, citromos tea, mééééz stb.stb.. Drukkolunk!!!

Milena!
Hogyi vagyi?Kép Csupa csupa szép gondolatokat sugárzok feléd. Ha kész a kertecskéd, igazán megmutathatnád nekünk a siker kulcsát, mert úgyis sikerülni fog!Kép

A többieknek kellemes őszi napot és jó kedvet kívánok!

Jaj! Majdnem elfelejtettem magamról írni!Kép
Tegnap egész nap feküdtem. Annyira görcsöltem hogy alig bírtam fölállni. Persze egész nap rohangáltam a WC-re, mert az Utro miatt(aki használta már a hüvelykúpot, az tudja miről beszélek!:
)) mindig olyan mensi érzésem volt. De ma reggelre sem hozott nekem "ajándékot" a Mikulás.
Köszönöm szépen a bíztató történeteket! Sokat számítanak! Holnap megyek Vérvételre! El se hiszem és még nem teszteltem! KibírtamKép!!! Ti holnap reggel tesztelnétek a helyemben? Hogy felkészítsem magam lelkileg vagy bírjam most már ki?

Babaragacs mindenkinek, no meg küldök egy pár legyet is hátha valaki bekapja őket!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok Kép

Jó sokat írtatok, míg nem voltam gépközelben, így most a végére már azt se tudom, kivel mi történt az elején. Kép
De legelőször is Zsu Kép Most neked szurkolok a legjobban, gondoltam rád a hosszú hétvégén is. Szép születésnapi ajándékod lesz. Kép
Én nem bírtam nem tesztelni. Először azt hittem én leszek a nagy hős, aki majd csak a vérvételre megy. Aztán amikor levették a vért és másfél órát kellett várni az eredményre, na akkor elkezdtem remegni, ideges lettem, míg végül vettem egy tesztet és egy Mekdönci mosdójában megcsináltam.
Szóval én megcsinálám a helyedben, mert ha ne adj Isten negatív (sicc ilyen gondolatok), akkor szépen felkészülsz lelkileg, aztán meg sikongatni fogsz az örömtől, mikor mondják, hogy gratulálunk.

Milena KépFélidőben vagy. Ha jól tudom kaptál Choragon injekciókat pluszban. Nos akkor ha eddig sokat ittál és sok fehérjét ettél, mostantól mégtöbbet egyél, igyál, mert a HCG-knek most fog kijönni a hatása, illetve a szervezeted is mostanra kezdi el termelni a saját HCG-t.

Zsebi Kép Te jókedvű! Nem emlékszem, hogy olvastam volna, mi is volt az injekciókkal? Csak megemlítetted, aztán nem mondtad el, vagy én nem olvastam el jól? Mindenesetre kérlek írd meg.
Az első 2 hétben én is csak feküdtem, mert az volt a jó. Igaz én köhögtem sokat és nem tudom, hogy a köhögéstől, vagy sem, de nekem is fájt a hasam. Viszont ha görcsöl, ha nagyon fáj, akkor hívd az orvost.
Én a petefészkeimet még mindig érzem, ha reggel nyújtózkodom, bizony fájnak.
Szóval feküdj csak, ha az a jó. Persze azért forgolódj sokat, hogy a vér keringjen mindenhol, főleg a méhednél.

Kriszta Kép A nátha nem baj, de a láz igen. Ezek a babók nem szereteik a túl meleget. Sok folyadék, citromos, mézes tea, kamillás inhalálás. A tüszőrepiig még el kell telnie 36 órának, addig meg szépen kikúrálod magad. Ha jól tudom, akkor Algopirint lehet szedni terhesen is. Tessék feküdni sokat. Most nem a főzés és takarítás a legfontosabb.

Lara Kép Igen jól tudtad, hogy már gépközelben vagyok, de tegnap egy percem sem volt, minden munka megvárt, egy halom volt az asztalomon. És persze minden sürgős. A héten csak be-benézek, írok egyet és már szaladok is dolgozni.
A citromos teát neked is ajánlom megelőzésképpen.
Hogy van nálad a protokoll? A Suprefacttal nem kell megvárnod, hogy megjöjjön? Nekem meg kellett és a 2-3. napon mentem vérvételre és uh-ra, megnézték eléggé leálltak-e a petefészkek és utána kezdtük a Gonalt.

Újak Kép Üdv közöttünk.
Fea Kép Én inszemről nem tudok beszámolni, mert nekem lombikom volt, de jönnek majd a lányok és válaszolnak Neked.
NinocskaKép Nekem meg sem fordult a fejemben a BMC. Igaz, a Kaáliban az elején a vizsgálatok pénzbe kerülnek, ami kibírható és ha elindul a lombok, akkor már minden vizsgálat ingyenes, csak a gyógyszereket kell megvenni, de azt a BMC-ben is meg kell. Egy másik fórumon olvastam, hogy a BMC-ben majdnemhogy kötelező a hálapénz. Nos itt nem, sőt tilos. Amíg a Kaáilban max. fél órát várakozol, addig a BMC-ben bizony ott töltöd a fél napodat. Nekem július végétől szeptember elejéig minden vizsgálatot lezavartak, illetve megcsináltattam tb-re (jó az átjárhatóságim már megvolt) és szeptember elején már kezdtük is a protokollt. Most itt csücsül nem tudom hány babó a pocimban Kép

Velem csak annyi van, hogy nincs semmiféle terhességi tünetem, csak a cicjeimet érzem, de talán csak az Utrotól. Holnapután pénteken 12-re megyünk uh-ra, akkor minden kiderül. Na mennem kell dolgozni.
Woodi
Ninocsk

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsu,

Ez nagyon jó hír !!! Szerintem ne tesztelj reggel,a vérvétel sokkal biztosabb, addig bírd ki !! Esetleg ha a vérvétel után nem bírod kivárni a másfél órát, akkor már tesztelhetsz ! De hidd el sikerülni fog !!!! Nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, igérem ma már jól leszek. Kováts doktornőt csak egy óra múlva lehet elérni, utána jövök megint !
Mindenkinek szép napot !
Fea,
Én már 2 inszemen túl vagyok. Őszintén szólva én nem féltem, inkább nagyon izgultam, hogy végre már történik valami.
Az előkészületek kicsit viccesek, szép rózsaszín műtősruhába öltöztetnek, néha több lányt is egyszerre-ez kicsit lehet rossz érzés amikor először vagy ott, de gondolj arra, hogy mindenki hasonló cipőben jár, tehát nem ciki ! Aztán felfektetnek egy olyan műtősasztalra, és betolnak a "műtőbe" De hidd el, az egész csak 5 perc, nem kellemetlenebb, mint egy rákszűrés, csak a kacsát teszik be, ami hideg és nem kellemes, de ezen túl semmi rossz nincs. Közben folyamatosan arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy most tuti minden esélyük megvan a kiskatonáknak, hogy megrohamozzák a petécskéimet, és kell hogy sikerüljön !
Szóval fel a fejjel, és utána tessék beszámolni arról hogy hogy sikerült ! És milyen előzményeitek vannak, persze csak ha van kedved elmesélni. Itt mindenki szeretettel fogad, és ami a fő, nagyon sokat segítünk egymásnak lelkileg ! Amit sajna a kívülállóktól nem várhatsz el, mi megértjük egymást, hisz mindenki hasonló dolgokon megy át. Szóval sok sikert keddig, de ha még van kérdésed, tedd fel nyugodtan !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Fea,
Bocs, nem tudom mért gondoltam hogy kedden mész, most látom hogy csak a köv. ciklusban...Most holt tartasz ?
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lányok!
ki tudja milyen HCG szintet akarok holnap hallani, a 13. napon? Mi az ami már babót jelent?
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Woodi!
Nem tudom, melyik injekciókra gondolsz? De a transzfer után három Choragon-t kapok és elvileg ennyi!

Ma voltam szurin és megkérdeztem, azt mondták ha nem görcsöl csak fáj az nem baj. A többi négy babót nem sikerült lefagyasztani, ugyan tovább fejlődtek szép lett a sejtszámuk, de szerkezetileg nem bírták volna ki a fagyasztást! A biológus tök rendi volt, mert mondta, ne izguljak amik a hasamba vannak olyan szépek, hogy minden esélyük megvan a "túlélésre" és várni fogják a jó híreket! Pénteken gyere minnél hamarabb a jó hírrel, hogy hányan vannak a pocidban! Olyan kivi vagyok!!!!


Zsu!
Szerinten ne tesztelj, mert már annyiszor láttuk, hogy negatív és mégis babás volt az illető mint pl. Woodi! Ügyes lány vagy kibirod és akkor legalább már nem lesz min agyalni tuti babós leszel! Kép

Én napi 2,5-3 liter folyadéknál nem bírok többet meginni! Mi a véleményetek amúgy miért kell ez a sok folyadék? (Bocs ha hülyét kérdezek de én nem tudom!)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a biztató sorokat! Máris jobban érzem magam! Tényleg sokat segítettetek már így is! Én azt hiszem, meggyőztetek és a Kaálit választom!!! :-)) Már csak azért is, hogy veletek lehessek.:-)) Persze azért a párommal is egyeztetnem kell. De talán a nagyobb részét (ha lehet ilyet mondani/írni) a nő viseli, így neki lehetnek nagyobb elvárásai a központtal szemben.
Woodi írta, hogy az elején a vizsgálatokért fizetni kell. Nagyságrendileg mennyit? Csak hogy mire számítsunk! Tudjátok jövő áprilisban lesz az esküvőnk. Így anyagilag elég rázós időszak áll előttünk!
És még annyi, hogy mi történik az első alkalommal? Kivel kell beszélnünk?
Annyi fejlemény van tegnap óta, hogy a párom tegnap volt egy másik urológusnál, aki már kicsit biztatóbbnak látta a helyzetet. Persze kért spermavizsgálatot és vérvételt. Ennek fényében tud majd valami érdemlegeset mondani. Szóval a jövő hét végén lesznek meg a végleges adatok! Addig még egy kicsit reménykedhetünk! És ha ő is azt mondja
Addig is mindenkinek szorítok és gondolok rátok!!!
Ninocska
Vendég
 


Woodi!
Most jutott el a tudatomig, hogy az injekció kálváriámra gondolsz! Leírtam, de kikeresem és bemásolom ebbe az üzibe is! Nekem már olyan régnek tünik, hogy hirtelen azt sem tudtam mire gondoljak! Kép

"felírtak még 3 szurit, jövünk ki a Kaáliból, megbeszéljük, hogy megállunk a DÉLI gyógyszertárnál. Megy a párom a recepttel, de azzal a lendülettel már jön is vissza, hogy leltár miatt zárva. Hazafelé benéztünk még 3 helyre, de sehol nincs. Közbe eszembe jut, hogy a nagy izgalomba a kabátomat az intézetben felejtettem. Visszamentünk érte és megkérdeztük nincs-e szuri. Persze pont nem volt, de mondják a Délibe mindig van ügyelet és megadták a telefonszámot. Felhívom őket közöjólték leltár alatt nem adnak ki gyógyszert. Bedobtam a kulcsszót, hogy Kaális vagyok és hogy ez a szuri kell most és lássatok csodát kaptunk. Még a nő mentegetőzőtt, hogy most nem tud számlát adni, de nekünk az nem is kell! Hát ilyen kallandos napunk volt, de nem is mi lettünk volna ha nem jön közbe valami!"

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Ninocska!
Az első alkalommal amikor egy konzultációra kell menni az orvosoddal (előzetesen telefonon időpontot kértél) akkor fizetsz 8.000.- forintot. Ekkor már jó ha viszel madaddal egy mesi 3. 5. napján történt véreredményt, ami a hormonszintet mutatja (Ezt megcsinálják az intézetben is ha jól tudom 10.000.- forintért, de szerintem jobban jársz ha eredeti nőgyógyódnál beszerzed ingyen). A férfit mindenképp elküldik spermavizsgálatra ami szintén 8.000.- forint. És általában ha más gond nincs veled e petevezeték átjárhatóságit is csinálnak. Ezeknek több fajtája van elsőre kettő közül álaszthatsz az egyik egy kontrasztanagyos, ami 25.000.- a másik egy sófeltöltös ami 8.000.- forint. Nekem a sóst csinálták jelszóval hogy a párommal van baj és nekem minden addigi papírom teljesen jó volt, de azért kell mindenképp ezt megcsinálni még lombik esetén is mert a törvény előírja. Amúgy ezt a vizsgálatot is megcsináltathatod a saját orvosoddal külső intézményben, de szerintem jobb ezt itt így látja az orvos hogy mi a helyzet.

Ezután már semmiért nem kell fizetni csak a gyógyszerekért ami természetesen nem kevés nekünk a teljes lombik kijött 100.000.- forintból (de azért ez egyénenként változik ki hogy stimulálódik meg ilyesmi) az inszem azt hiszem 25.000.- körül szokott lenni, de erről csak itt olvastam én nem voltam soha inszemen.

A döntést meg tényleg neked kell meghozni te fogsz sokat járni ide, de biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben vagy!

Ha van még kérdés nyugodtan tedd fel ha tudok válaszolok ha nem jönnek az okosabb lánykák és elmondják itt semmi nem marad titokban! Ez egy szuper csapt! Kép

Kriszta!
Mi van veled? Mikor mész uh-ra??? Tessék már jelentkezni!!!! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok !
Delben voltam UH-n és 2 szép nagy tüszőm van a bal oldalon. Hát ez nem négy, mint a múltkor, de a körülményekhez képest jó. A doktornő azt mondta, hogy egy kis influenzát ki kell hogy bírjanak a peték, semmi gond KépKép Hát ennek nagyon örültem, mert nem szerettem volna kihagyni ezt a hónapot KépKép Ráadásul olyan nagyok a petikék, hogy ma este szuri, péntek délelőtt pedig inszem... A harmadik és egyben utolsó KépKép
Ninocska,
Nekünk a párom spermaeredményeit, amelyek kb másfél hónaposak voltak, elfogadták, igy azon is lehet spórolni 10 ezret. Az inszem tényleg 25,000 Ft, de itt a stimuláló gyógyszerek max 1-2-3 ezerbe kerülnek. A petevezeték átjárhatóságit szerintem jobb ha itt csináltatod -nekem a 25,000-es kontrasztanyagosat csinálták- sajnos ki is mutatta mindket oldalon az elzáródást. A vérvétel, ha mégis kell, 8 vagy 10 ezer forint. Az első alkalommal úgyis a kezedbe nyomnak egy tájékoztató füzetet, ahol a legtöbb díj le van írva. Már kértetek időpontot ?
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Nem tudom, mi van a nettel, de folyton eltűnik és a lap nem jeleníthető meg. Egy csomót írtam és közben meg leállt a babanet. Szóval kezdem elölről.

KrisztaKép
Mit mondott a doktornő? Lesz inszem?

ZsuKép
A vérvétel a legbiztosabb, bár én az inszemnél is a 12. naptól folyamatosan teszteltem Kép

WoodiKép
Hétfőn jött meg, ma már csak egy kis barna van, tehát a csütörtöki uh a 4. napon lesz. Ekkor kapom az utolsó Suprefactot. Mivel a dokim az USA-ban vizsgázik, így Szmatona doktor fogja az uh csinálni és ő dönti el a kezelés további menetét. Úgyhogy biztosat csak holnap délelőtt fogok tudni.
Olyan jó lesz, hogy az uh-on láthatod a babó(ka)t és hallhatod a kis szív(ük)et. Azért egy kicsit irigy vagyok Kép

NinocskaKép
Zsebi mindent szépen leírt neked. Amivel én még ki tudom egészíteni:
- andrológiai konzultáció ha szükséges (a párodnak) 3500 ft
- nőgyógyászati vizsgálat 12000 ft (ezt bárhol máshol megcsináltathatod tb-re)
Az inszemináció 25.000 ft + gyógyszerek, de ez elhanyagolható 1-2 ezer ft. A lombik súlyosabb, annak ellenére, hogy a kezelést a tb fizeti és neked "csak" a gyógyszerek árát kell kifizetned. Mi lombikolunk, de még a felénél járunk, úgyhogy nem tudom mennyibe fog kerülni. Remélem mi is megállunk 100e körül.
Amikor felhívod a Kaálit, megkérdezik, hogy kihez akarsz járni. Én azt mondtam, hogy nekem mindegy és Kovács doktor lett a dokim. És persze nagyon meg vagyok vele elégedve. A feljebb lévő táblában meg tudod nézni, hogy ki kihez jár (és ha gondolod, akkor szívesen beteszlek téged is a táblicskuba). Az első konzultáción pedig már a dokival találkoztok, aki átnézi az eddigi leleteiteket és megbeszélitek a továbbiakat.

FeaKép
Üdv itt köztünk! Nem tudom mennyit mondott eddig a dokid, ha leírod, akkor megpróbáljuk kiegészíteni. Egyébként tényleg nem kellemetlen, pár perc alatt már vége is. Ja és van egy táblicskunk, amiben megpróbáljuk összegyűjteni, hogy kinek milyen kezelése van éppen, így könnyen át tudjuk látni, mikor kinek kell szurkolni. Ha megírod az adataidat, szívesen beleteszlek (feljebb meg tudod nézni).

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


KrisztaKép
Nem láttalak, mert írtam még, mikor küldted. Nagyon örülök, hogy minden ok. És persze sok-sok hajrá azoknak a szép tüszőcskéknek!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Zsebi Kép Akkor amit Milenának írtam, az neked is szól. Mármint a sok folyadék és sok fehérje. Azért kell a sok folyadék, mert a HCG-től a túlstimuláltaknak felborul a szervezet elektrolit szintje, vagy mije (talán a kálium-nátrium egyensúly, ami a sejtek közti folyadékáramláshoz kell) és a hasüregbe megy a sejtekből és a vérből a folyadék. (Lásd én.) Ha sokat iszol, akkor a nyomás kiegyenlítődik és szépen átvészelhető az egész.
Sajnos belém nem fért sok folyadék a dagadásom miatt, no meg úgy éreztem, hogy a kapott infúzió is rögtön a hasamba megy. Nem volt kellemes, de 8 hónap múlva azt fogom mondani, hogy bizony megérte.
Úgy látszik Krizsa most sokunknál alkalmazza a Choragont. Tegye is, ha ez vezet a sikerhez. Kép

Milena Kép Mi van veled? Eddig oly sűrűn jelentkeztél, most meg hová lettél?

Ninocska Kép Jelentkezz be a Kaáliba, kérj egy időpontot az első megbeszélésre (8.000 Ft) és utána majd eldöntitek. Tudom, hogy ez is pénz, de mi minden marhaságra kidobtunk már jelentős összegeket. Kép
A BMC-s tapasztalatokról egyébként érdeklődhetsz a http://www.nlc.hu/forumkifejt.php?bw=&forumid=15648&forumuser=&id=57&page=1&step =2 oldalon.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Kriszta Kép Pénteken inszem? Hajrá. Mikorra mész? Hátha összefutunk. Kép

Lara Kép Te nem kapod a Gonal alatt a Suprefactot? Azért erre kérdezz rá, mert mi kaptuk.
Ne légy irigy, leszel te is hamarosan ugyanilyen helyzetben. Kép
Eddig is szaladtak neked a napok, de mostantól rohanni fognak. Olyan jó érzés lesz hallanod, amint napról-napra nőnek a tüszőcskék, vastagszik a nyálkahártyád. Aztán meglesz a beültetés és idegörlő, hosszú 2 hét vár rád. Ezt az egyet szerintem mindannyian kihagynánk. Igaz lányok?

Anyucik Kép Kármen, Orsi, Dóri KépKépKép Hová tűntetek? Kérdésem lenne hozzátok. Bármit eszek ma, állandóan ég a gyomrom. Az evés után kicsit csillapodik, de aztán rákezdi. Mit tegyek?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woody! nem tudom, nekem a végén volt ilyen, aludni is emelt prnával kellett.

Lányok, bocs de nincs idöm visszaolvasni, drukkolok mindenkinek!

Rékács! nem tudok semmit, pont akarok irni Sacnak.

Adrienn veled mi van??

Manó! Örökbefogadás topic van babaneten is. A területi gyermekvédelmi hiv-nál kell jeletkezni, most már van kötelezö tanf. is. A topicon tudnak neked mindenre válaszolni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Woodi,
11-re kell mennünk, de akkor csak leadjuk az anyagot, és gondolom utána 1-2 óra múlva vissza. Te mikor mész ? Nagyon izgi lesz neked az első UH, én biztos elbőgöm majd magam ha egyszer végre oda jutokKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Woodi Kép
Mikor telefonon beszéltem a dokimmal, akkor azt mondta (ha jól értettem), hogy az uh után csökkentett adag Suprefactot fogok kapni.
Hát remélem is, hogy hamar eltelik ez a maradék idő. Eddig tele voltam maszek melóval, de most már nem merek + melót bevállalni, úgyhogy lassabban telik az idő egyik szuritól a másikig. Milyen érdekes, hogy hogyan megváltozik ilyenkor az időszámítás. Régen 1-től 31-ig tartott egy hónap, majd menzitől menziig, most meg kezelés kezdetétől a végéig. Remélem ez happy end lesz Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara drága,

Ha lesz egy kis időd, beírod a táblicskuba a 3. inszememhez a nov.5-öt. Nagyon köszönöm,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok Kép

Woodi Kép
Itt vagyok, ragyogok! Hú, én is nagyon irigykedem ám az ultrahangra, illetve amit (akit) ott láthatsz majd!!! Kép Olyan jó! Kép
Igyekszem sokat inni, de azért nem viszem túlzásba. Én megkérdeztem Krizsa doktort, azt mondta, azért nem kell reggeltől estig inni. Úgyhogy csak annyit iszom, amennyi belém fér. (Ma elindultam itthonról, és mire a villamosmegállóba értem, már kellett pisilni!)
Jól esett, hogy így tudod, hányadik napon vagyok. Kép Te éreztél valami változást ebben az időben?

Ninocska Kép Fea Kép
Üdv a csapatban! Jó helyen vagytok, ne féljetek! (Csak attól lehet félni, hogy nem vezet a "kívánt eredményre" egy kezelés, mástól nem!) Kép

Lullaby Kép
Németet tanítok, holnap is megyek, legalább addig is megy az idő.

Kriszta Kép
Örülök, hogy megnyugtatott a doktornő. Egy jó biztos volt ebben a megfázásban: legalább biztos nem leszel beteg a következő két hétben, ami az igazán fontos időszak lesz!

Lara Kép
Jó, hogy helyrehoztátok magatokat a "vásott gyermek" után! Nálatok is eszembe jutott valami, amit pozitívumként lehetne felfogni: legalább egyelőre még azért hazudik, hogy veletek lehessen! Két-három év múlva már nem lesz így! Kép

Zsebi Kép
Én sem iszom meg napi 3 liter folyadékot, nem is tudom, hogy sikerülhet ez bárkinek is. Egy liter az 5 pohár, akkor 3 liter az 15 pohár. Mondjuk ébren vagy napi 16 órát, akkor óránként meg kéne innod egy pohárral... (Mégsem vagyok olyan hülye a matekhoz?! Kép ) És a doktor bácsink is azt mondta, hogy azért nem kell túlzásba vinni.

Zsu Kép
Köszi a szép gondolatokat, postafordultával küldöm a feladónak! Kép Holnap lesz a nagy nap? Drukkolok!!!

Én nem érzek túl sok mindent, pedig örülnék, ha lenne valami jel. De szorgalmasan rajzolgatok tovább. Már a kertecském kis lakóit.

Szép álmokat
Milena
milena
 
 


Jaj, lányok, elfelejtettem:

hármasikrek születtek Pécsett Kép
mesterséges megtermékenyítésből Kép

bemondta a híradó! Kép

Ha nagyon ráhajtunk, még a tévébe is bekerülhetünk! Kép Kép Kép

Milena
milena
 
 


Milena!
Hallottam én is a hármas ikrekről tök jó! Bár azt hiszem én nem vállalnék egyszerre három gyereket! Anyagilag is és hát azért kihordani én sem vagyok az a magas növésű 160 cm, úgyhogy egy kicsit gáz lenne.
Várjunk kitartóan amúgy engem is érdekelne, hogy lehet-e ilyenkor vm. olyat érezni ami utal a terhességre, vagy ha valakinek semmi baja akkor az is jó?Már csak a maival együtt 7 kell aludnod! Végülis hamar megy az idő, de mégse. Nekem még 9 kell szundítani, de kibírom, hiszen mást úgyse tudok csinálni! Most akkor tesztelni fogsz vagy bemégy vérvételre?

Zsu!
Nagyon drukkolok holnapra és jelentkezzél amint tudsz, hogy mi az eredény! Nagyon bizom a zebrádban mi az hogy bízom érzem! Már igazán megérdemled! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szasztok!

Most értem haza a munkából, és persze az első utam a géphez vezetett. Örömmel látom, hogy mennyien írtatok nekem, nagyon köszönöm. Megpróbálok minden kérdésre válaszolni, de biztos nem lesz rövid:-)
Kriszta:
Megpróbálom összefoglalni, honnan indultunk. Én 27 éves vagyok, a párom 31. 2 éve elhatároztuk, hogy szretnénk kisbabát. De..
Kb. másfél éve egy rutin UH vizsgálaton közölte velem az akkori orvosom, hogy egy sövény van a méhemben, ja és hozzátette, hogy nem hiszi azt, hogy valaha én szülni fogok.
1 hónap bőgés, depi után a párom meggyőzött arról, hogy menjünk el másik orvoshoz is, Ő mit mond. Hiszen nincs mit veszteni. Persze kiderült, hogy szó sincs erről, nagyon sok nő szült már így, és ez az ilyen elváltozások legenyhébb formája. A koraszülés veszélye viszont valamivel magasabb.
Persze az előző orvos nem látott többet, de ez volt a szerencséje:-)
Akihez kerültem, megcsinálta a vérvizsgálatokat. Aztmondta, hogy a progeszteron szintem magas, és clostilbegyt kúrát kezdett. Közbe a HCG vizsgálaton minden rendben volt. Átjárhatóak a petevezetékeim:-)
6 hónapos gyógyszerszedés, félidőben UH. stb.
Persze sikertelenség:-( Elfogyott a türelmünk, mert amikor arról kérdezősködtem, hogy hogyan tovább, mindig kitérő választ kaptam.
Hát orvost váltottam.
Az ottani vérvizsgálatból viszont az derült ki, hogy a prolaktin szintem magas, és valószínűleg ez okozza a meddőséget. 2*1 bromocriptynt kezdtem szedni. Ez a hormonszint azóta beállt. Múlt hónapba jelentkeztünk be a Kaáliba és hát nagyon biztattak. Azt mondták: "van egy jó spermaképünk. két átjárható petevezetékünk és egy jó ny.k."
Mivel megvan minden vizsgáklatunk, így kezdőthet az első inszem. Ja, ma jött meg, így ma van az 1cn..
Mostantól kb. 14 nap.. Vagy nem?

A ciklus harmadik napjától 2*1 costilbegyt 5 napig, majd a 12 naptól UH 2 naponta. Utánna pedig inszem. De hogy addig és azután mi lesz? Azt nem tudom pontosan.
Az elkeserített, hogy az inszemináció sikeressége 10-15%... Nagyon kevésnek tünik

Lara: A táblázathoz: Fea, Kaáli, első inszem, és ma van az első ciklusnapom. Ha valamit kihagytam szólj..

Mindenkinek mégegyszer köszönöm a biztató kedves szavakat. Sokat segítenek, főleg a lelket helyretenni, ami nagyon fontos a sikeresség szempontjából.
Mindenkinek szép álmokat, reggel benézek
Fea
fea
 
 


Fea,

Köszönjük a történetet, én is szedek bromot is a prolaktinra es clostit az inszem előtt ! Hogy melyik nap van az inszem, azt az UH-n a tüszők méretéről döntik el, nekem volt már a 16. napon, de most pl. a 13. nap lesz csak pénteken.
Sajna a százalékos arány tényleg nem túl biztató, de azért nagyon kell hinni benne, és akkor sikerülhet ! Hiszen a spontán terhesség esélye is kb ennyi (30 év felett már csak 17 %)és mégis sokaknak 1-2-3 hónap alatt összejön. Erre semmi garancia nincs. A lényeg hogy már jó úton vagy, és minden hónapban közelebb kerülsz a végcélhoz !

Zsu,
Egész éjjel x-ben lesz érted kezem lábam, én is érzem hogy most sikerülni fog neked !! Holnap ird meg minél előbb az eredményt, majd igyekszem napközben is benézni legalább egyszer....Addig is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szép babás álmokat,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


HAJRÁ ZSU! HAJRÁ ZSU! Egész nap gondolni fogok rád, biztos nagyon izgulsz, de tudom, hogy megéri! Nagyon nagyon nagyon szorítok!

Lara!
Ha jól követem az eseményeket ma mész vérvételre és uh-ra! Tessék jelentkezni, hogy mi a helyzet, kaphatod-e a Gonal-t, de szerintem tuti!


Milena!
Jó tanítást és neked is megy a durkk ezerrel!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Milena Kép, Zsebi Kép Azért írok egyszerre kettőtöknek, mert most szinte fej-fej mellett haladtok. Én semmit nem éreztem (a dagadáson kívül, de ezt már tudjátok), tehát ne is keressetek magatokon még jeleket. (Én még most se érzek semmit.) Próbáljatok programokat szervezni, barátokat hívjatok meg, régen vágyott filmet nézzetek meg, olvassatok, amire máskor nem sok idő jut, szóval foglaljátok le magatokat valamivel, mert különben csak vánszorog az idő és állandóan jár az agyatok.

Lara Kép Tetszik ez az újfajta időszámítás Kép Majd jelentkezz, ha visszaértél, hogy mit mondtak.

Zsu Kép Várom nagyon azt a pozitív eredményt!

Kriszta Kép Mi 12-re megyünk, Szemüveges vagyok, a párom meg egy hatalmas görögdinnye. Kép (Szó szerint magas is és kövér is.) Sajnos idebent nincs kép rólam, de este megpróbálok otthon feltenni, hátha megismersz.Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Megtapadtak de el is mentek!
Szóval negatív!KépKépKépKépKépKépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Hajrá Zsu, mi vaaaan???

Kriszta-drusza nagy szorítás neked!! Két szép tüszöcske, az teljesen iker-esélyes. Péntek déltől minden babatapasztó energiám a tiéd Kép

Woodi, nagyon kiváncsi vagyok hányan vagytok.. Ha kapsz UH képet megpróbálod beszkennelni?

Fea az inszem előtt én is kaptam clostyt, meg Menogon-t, ez utóbbi most túl jól hatott, ezért hagyjuk ki ezt a ciklust (6 tüsző érett meg, ez az inszemhez túl sok nekem).
Az esélyekről pedig annyit, hogy az a lány akivel a második inszemen voltam, neki is a 2. volt és sikerült!! Tehát van esély, és nem is kevés, hiszen spontán úton is adnak legalább félévet a foganatatáshoz.

Miléna, Zsebi használjátok ki az időt, mert jövő héttől már nemcsak magatokra kell vigyáznotok tudatosan!Kép

Jajj de jó nektek, én meg most itt ülök ölbe tett kézzel és azon tipródom, hogy most így a 23-ik nap környékén vagyok és hátha nem jön meg... És várom a csodát... Kép Persze bizakodva!! Kép
Csak hát ma reggel voltam tornázni, és az utánunk következő csoport a kismama tornára jövők voltak, és mindenki szép kerek pocakkal mászkált.. Hát a szívem szakadt meg...

Viszont legalább süt a nap, és van kikért szorítanunk, igaz? Kép Kép

Puszi Mindenkinek
L.
lullaby
 
 


Jajj Zsu most látom, csak amit írtál... ez már biztos? Nagyon-nagyon sajnálom!!
Ne kenődj el, nézz előre!! A következő biztos sikerülni fog! ---<--@ (ez egy virág, hogy jobb kedved legyen..)
L
lullaby
 
 


Szia ZSU!!
Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kellett hallanunk, de a következő már biztos silerülni fog, fel a fejjel!!!
Lullaby!!
drukkolok neked és várom veled együtt a csodát.
bár nekem többet kell rá várnom, mert tegnap megjött..jövő héten megyek orvoshoz UH-ra...
Woodi!
Feltétlenül küldél valami infót az UH-ról, nagyon kiváncsi vagyok az eredményre.
Lara!
Tegnap voltál vérvételem és UH-n? Mi volt?

Üdv
Évi
evike1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?