Új privát üzeneted érkezett!

Rita, nagyon sajnálom, tudom, most nagyon nehéz neked, de nyugi, hamar túl lesztek mindenen, Regi is gyorsan meggyógyul és Te is jobban fogod érezni magad!!! Pihizzetek sokat Regivel, jót fog tenni mindkettőtöknek, vagyis mind a hármatoknak!!!Holnap gyere majd az eredménnyel!+++

Bogárka mi nem függesztettük fel a babaprojektet! Kicsi Lélekkel beszélgetsz? Nagyon szorítok, hogy a pocakodba költözzön!!!

Anyukámnak holnap lesz a szülinapja, mivel holnap dolgozom, este pedig kell mennem uh-ra, nem tudok kimenni hozzájuk, ma fogjuk megköszönteni, nem is sejt semmit :)

Vettem neki dobos tortát, az a kedvence

Kép

Meg kap ruhát, függönyt, és egyéb apróságokat! Húgomtól lámpát kap!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, ez a torta nagyon jo valasztas, olyan anyukamos torta, vagyis anyukados torta. Tipikus anyatorta. Na, csak kinyogom mit akarok.:):)
Koszi a drukkot! Innen is mennek Feletek a bababevonzo energiak. Mi skorpiok tartsunk ossze!!:):) Jo koszontest estere majd gyere es meselj mekkora krokodil konnyeket hullajott a Te edesanyad!

Rita, tovabbra is jobbulast es vigaszt kuldok Neked! Meglatod nem lesz semmi baj! Sok Puszit kuldok!!
Vendég
 


Viragom!! Miss u!!!!

Bettike, Te merre? Remelem minden rendben!!!!!

Mia, Beze, hogy vagytok???
Mia, holnap mesz dokihoz jol emlekszem? Mindegy en ma is gondolok Rad.
Vendég
 

 
 

pfúúúúúúú!!!! brrrrrrrr!!!!

az előbb egy tök hosszút írtam és elszállt!!!!

brita: nagyon sok kitartást és erőt kívánok most nektek!!!! te erős vagy, meg zalán is, meg regi is!!!!
jövő héten csak nevettek és eszetekbe sem fog jutni, h mi volt ezen a héten, amikor a csajos napon regivel győrben ültök a mekiben és sajtburgert esztek és már lesz szép télikabátja a nagylánynak. és zalán bedig rugdosódni fog, h küldjél még neki sültkrumplit, meg majd nagyokat csuklik és nagyra nő tőle és kivárja az idejét, majd csak akkor fog jönni!!! ne félj, tudja ő a dolgát!!!!

mona: ez tényleg egy anyukás torta!!! és tutira nagyon finom!!! nagyon gyorsan eltelt a szabadságod, te lány!!! :x

bogi: én úgy hallottam, még nem érte el, de már nincs messze a dunától.
ugrálás? futás??? én ma voltam konditeremben és nagyon jól esett, jól érzem magamat!!!magunkat!!! a picikém velem végigugrálta, majd bealudt. most, így ebéd után érzem, h ébredezik. ízlett neki a húsoskáposzta!!!

csillag: mennyi az annyi a mérlegen? induláshoz képest? állati csinos vagy!!!

csajok! minek a gyogyi 10 napig, ha mára szinte elmúltak a tüneteim? miért nem elég még 3 napig? de hiszek az orvosomnak és végigcsinálom!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ma meg nem volt ugri-bugri, majd este 5-6 korul megyek ki zsirt egetni!:):) Zsofika egy kondi baby lesz, 1 evesen az lesz az elso szava az anya es apa utan, hogy: jump!! :D Orulok, hogy jol vagy es minden rendben! Kepzeld, Nekem most lesz pe-m. Kerdeztem is Apjukat, akar e Apuka lenni mert itt az ido, ma ne hagyjuk ki a lehetoseget. hehe Mondtam a leleknek is ma tobbszor is, hogy gyere, gyere, ha most kell jonnod, varunk nagyon!!
Figyu, Nekem is rendszeresen van fertozesem de en soha nem hasznaltam el az osszes kupot. Miutan elmult a panaszom meg 2 napig alkalmaztam es nem is ujult vissza. Persze terhesseg alatt lehet, hogy mas.+ugy voltam vele, hogy marad is a tabibol es ha megint osszeszedek egy ilyet, lesz itthon utanpotlas nem kell megint penzt kidobni ra. Amugy erre jo a sima kefir is, 2 nap alatt ez is rendbe tett mar engem tobbszor is. Vicces, de igaz.
Vendég
 


Sziasztok!

Brita: gyógypuszi Reginek,hipp-hopp megfog gyógyulni! Nemlesz semmi baj,kitartást nektek!puszi

Bogárka:köszi,ma vérvételen voltam,és holnap este megyek dokihoz 19.30-ra!wááááá izgulok nagyon!
Te hogy vagy?

Mona:de jól néz ki az a torta,biztos nagyon fincsi is :D Anyukád biztos nagyon fog örülni :D Sok Boldog Szülinapot Neki :D
Vendég
 


Most volt a híradóban délután hogy igen elérte a Dunát de már messze nem olyan vészed a fertőzés mint Kolontárnál vagy a Marcalban. de ez még így is gázos hiszen Budapest ivóvíz hálózata a Dunából van :(

Kati: azért mert a gyerekem is baromi jól érzi magát de még piros a torka kicsit.Minden gyógyszernek megvan a rendes hatóideje.ha a doki azt mondta szedd 10 napig akkor légyszí szedd addig mert akkor hatásos és kevésbé valószínű a visszafertőződés.

Mona: szupi a torta:):) nekem is a dobos a kedvencem :):):

Rita: drukkolok hogy"csak" szalmonella legyen.nem tudom de én pl nem kaptam el és apu sem amikor anyu szalmonellás volt.Bár ha a kajában volt akkor meg már kéne hogy nálad is legyen valami.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, nem is olvastam, hogy beteg a kisfiad? :shock: Remelem mar nem veszes es jobban van. Te is beteg voltal? Es mizus meloban? Szereted meg csinalni?
Elerte a Dunat...huuuu, ez durva. Meg ez sok savas cucc amit belenyomtak....aaaaaaa, nem jo ez igy.:(:(:( Sehogy sem jo.:(
Vendég
 


Mia, emlekszem mar, ma afp-s vervetel volt!! Minden okes lesz.
Holnap este, tenyleg, mar erre is emlekszem!! Gondolok majd Rad!
Velem semmi extra, minden rendben. Most van pe-m a napokban, Apaval projektelunk, aztan varunk. :wink: :D Te meg vigyi magadra es neha kukucskalj be ide! Foleg a dokker utan!!!
Vendég
 


bogarka! drukkkkkkkk, legyetek sokat együtt!!! 3 kup az előbb meghozta a hatását, de még van mit:)

érzem h nem sikerült:((

KépKép
dike
 
 


Dike, kupozzal csak! Nem hiaba nyomogatod oda ahova!:):) Alig varom, hogy tesztelj. Melyik napra tervezed?
Koszi, igyekszunk! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok!

Csak hétfőre lesz eredmény, addig kiírta a doktornő, de szerinte ha nem komoly kedden már mehet, se a szalmonellával, se a másikra amire tippelt, nem kell negatív minta, úgyhogy nem kell kivárni mégegy vizsgálatot.
Ha az lesz, amire gondolt, antibiós kezelést kap, aztán kész. Nevét nem tudom pontosan leírni, de a lényeg, hogy csirkehústól kaphatta, és az valóban lehet, mert vasárnap anyuéknál megevett egy szelet rántott húst.
A szalmonellára már nem illenek a tünetei. Mert ma hirtelen jobban lett, csak kevés széklete volt, és 3-4 óránként.
Úgyhogy most diéta továbbra is, és ha reggel ügyesen elmegy WC-re, akkor elmegyünk Győrbe néhány órára, és elintézem amit akarok. Időpontot is kell kérnem az okmányirodába, mert lejár a személyim.

Kati
Nem figyeltél. :wink: Kabát nekem kell (mert már nem fér el a pocakom a régi télikabátjaimban), Reginek cipő, neki van téli kabátja, de azért majd novemberben kap egy síkabátot is.
Vendég
 


brita! ezer bocsi a figyelmetlenségemért!!! :wink: majd megjavulok! :cry: ígérem!!! visszanéztem, neked kell a kabát, ne haragudj!!! :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Most néztem a híradóban, hogy Győrben már pusztulnak a halak a Mosoni Dunában... persze azt állítják, hogy csak a tetemeket hozta idáig a víz, de helyi halászok cáfolják ezt... mérhető, hogy túl lúgos a víz ahhoz, hogy ne okozzon bajt az élővilágban. Mutattak légi felvételeket is a belvárosról és látszott, hogy habzik a víz... ez szörnyű...

Bogárkám, nem is mondok mást Neked, mint, hogy élvezd az életet és a Párocskádat! Ne gondolj semmire... szuperságos csaj vagy, Apa pedig egy tünemény pasi, szóval jobb helyre nem is kerülhetne a kis Lelkecskétek... :wink: :wink: :wink:

Kati, szerintem használd csak 10 napig azt a kúpot, főleg így, hogy terhesség alatt jött elő a probléma. Hidd el, hogy azért kell a hosszabb idő, hogy nagyobb eséllyel tartsd távol magadtól a galibát okozó izéket... (na ezt jól megmondtam). Emlékszem rá, hogy amikor én kaptam ugyanilyen tablettát, akkor közben jött meg piri, mondtam is a dokimnak, hogy valószínűleg nem fogom tudni elhasználni még piri előtt mind a 10 tabit, erre azt mondta, hogy akkor mensi alatt hagyjam abba, de utána használjam csak el a maradékot.
Abban igazad van, hogy a pocaklakóknak bent is van napirendjük, de ez még nem jelenti azt, hogy kint pont így fognak viselkedni. A hasamban Bence is sokat bulizott este 10 után, amikor meg kibújt, tök jó baba volt. Húúúúúúúú Csajok, én nem tudom, hogy mi az, hogy éjszakázás. :shock: Nálunk nem volt sírás... csak kajálás és szunya...

Mona, már biztos túl vagytok a köszöntésen és a tortaevésen, de azért Isten éltesse az Anyukádat!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az uh-n!!!!!!

Nika, jobban vagytok?
Tényleg, Bogi is kérdezte, de engem is érdekelne, hogy hogy megy a munka. Mennyit dolgozol? Vagy, ha Gergő beteg, akkor otthon vagy vele?

Rita, örülök, hogy jobban vagytok és hidd el, hogy nem lesz semmi bajod! Nagyon körültekintő, alapos Anyuka vagy, biztos nem kapod el ezt a valamit Regitől. Remélem holnapra még jobban lesz a kis Drágaság és el tudtok menni egy kicsit csavarogni.

Mia, holnapra mennek ám a drukkok ezerrel!!!! Aztán ne tessék napokra eltűnni, oszd meg velünk, hogy mit láttál!

Többen kérdeztétek, hogy mit viszek be Gergőnek a kórházba. Nos, az városonként, kórházanként eltérő, hogy mit kérnek... Nálunk 3 éve, amikor Bencét szültem még simán adtak ruhát a gyerekekre, de ha valaki akarta, akkor saját ruhába is szívesen öltöztették az esti fürdetés után. Most viszont külön felhívta a figyelmemet a védőnő, hogy jobban örülnek, ha saját ruciban van a baba (gondolom spórolnak...), így ha csak a minimum 3 nappal számolok, akkor is kell bevinnem neki bodykat meg rugikat. De ugye, ha beindul a tej és mondjuk bukik egyet a gyerkőc, akkor a 3 garnitúra ruha sem elég. Meg ha besárgul és nem engednek bennünket haza 3 nap alatt, akkor sem. Ezen kívül vinni kell még pelust, popsitörlőt meg popsikrémet. Naponta 3 pelenkát ad a kórház, ami addig elég lehet, amíg csak az előtej van, hisz addig nem igazán van ami kijönne. Viszont, ha beindul a tejci, akkor naponta 6-8 pelusra is szükség lehet. Nagyjából úgy kell számolni, hogy ahány evés annyi rottyantás. :D
Emellett kell még textilpeus büfiztetéshez meg a buksija alá, illetve viszek neki saját takarót. Háááát nagyjából ennyi...
Ezeket nem viszem magammal szülni, hanem majd csak egy másik táskába készítem össze és a férjem behozza, ha már kibújt a kis Tökös. :D

Ma egyébként azért nem jöttem korábban, mert egész nap mászkeráltunk mindenfelé a Zurammal meg Bencével. Sok-sok intézni valója volt meg sok dolgot kellett vennünk és mindent más boltból, így csak 3 után értünk haza. Anyukámnál ebédeltünk, szóval kényeztettek is bennünket. De meglepően jól bírtam a strapát. Ugyan sok helyen jártunk, de mivel mindenhova kocsival mentünk és csak az üzletekben kellett sétafikálnom, így nem volt gond. Így még megy a dolog! :D Nagyon jót tett, hogy nem csak egy fél órát voltam távol a lakástól! :D :D :D
S már most jeleztem a férjemnek, hogy hová szeretnék még elmenni Gergő születése előtt. Pl van egy tuti jó cukrászda isteni kávéval, meg egy étterem... szóval ilyesmik. Minden héten elmegyünk majd valahová. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati abszolút nem figyelem magam.........nagyon lightosan veszem a dolgokat......ha jön jön ha nem nem..........
nem figyelem a pét meg semmi ilyet.....csak begörcsölnék azt meg nagyon nem akarom........

az jó ha már van "napirendje" a bébidnek.......ennek majd a ctg-k nél lesz jelentősége igazán...tudod mikor lesz fent.......

Bogi tényleg elérte a Dunát ez a szar...:(((((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: de jó, h ilyen sok programotok volt ma és közösen voltatok!!! és gratulálok, h ilyen jól bírtad! és mondd! hány helyet jelöltél ki??? ahogy nézem a kisautót, már nemsokára célban van!!!
őrület, h mennyi mindent kell vinnetek a babának. nálunk szolnokon semmit nem kell, amit nem is bánok, mert nem kell ha hazajöttünk még egy hetet mosni a gyerek holmiját is, hanem elég az enyémet bedobni.

bogár: hajrá, apára fel!!!! biztos kifutkároztad már magad és kiugráltad! jót nevettem, h a babám 3. szava a jump lesz!
sajnos nem tudok sokat ugrálni, mert a térdem műtve olt már, így azt kímélnem kell, sajnos.


egyébként ne aggódjatok, eszem ágában sem volt abbahagyni a gyogyit, csak felmerült, h nem felesleges-e.
túl hamar örültem, mert délutánra lett folyásom. nagy csoda is lett volna, ha ilyen hamar minden elmúlik. de nem színes szerencsére, csak gondolom, h újra kívánja a szervezetem, mert eddig bírta nélküle és még nem sikerült kiírtani a szervezetemből a bajt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: oké, akkor jön, ha jönni akar!!!!

ja! napirend: tudom, h kint nem így fog élni, csak érdekességből írtam le nektek!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia! holnapra drukk!

bogarka! reméle már hancúroztok:)) holnap is tesztelek már!

rita! örülök h jobban van Regi.

KépKép
dike
 
 


dike: NAGYON drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de azért el ne keseredj, mert szerintem még korai.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, azt ne várd, hogy teljesen elmúlik a folyásod a tablettától. tuti maradni fog, csak az már nem lesz ártalmas... ezek a hónapok nem lesznek tisztasági betét mentesek...
Apával 4-5 helyre szeretnék elmenni, remélem sikerülni fog! :lol: :lol: :lol: Az bizti, hogy a cukrászda lesz az első a fincsi kávéjukkal, mert oda szülés után már nem mehetek. Legalább is kávézni nem. Emlékszem, hogy Bence születése előtt is el akartam jutni oda és mindig halogattuk valamiért, aztán szülés után majdnem egy évig csak sóvárogtam a kávéjuk után... Bencus 13 hónapig szopizott és addig mellőztem a koffeint...
Kérdezted a kilóimat, háááát, most tartok 7,5 kg-nál. szerintem 9-10 lesz a vége, de annak nagy részét ott fogom hagyni a szülőágyon! :lol: :lol: :lol: (illetve egy kb 4 kg-os "csomagocskát" vinni fogok magammal a kórterembe :lol: :lol: :lol: )

Dike, Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++

Nita, ne is görcsölj rá semmire! Így sokkal jobb!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok úgy döntöttem még 3 hónapig inkább szedek gyógyit és majd utána.....nem akarok túl kicsi korkülönbséget........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogárka: mandulagyulladása van volt gyereknek.Vasárnap lázas volt hétfő doki antibigyó holnap kontroll,hétfő ovi :):):)

meló: hát eleinte mindenkinek volt üzletkötője akinek telefonált.Voltunk 8-an most maradtunk hárman de az üzletkötők is kevesebben vannak:( nekem van két üzletkötőm akinek egy nap alatt betelítem a heti time menedzserét. a héten is eddig csak hétfőn voltam. Az hogy Gergő beteg nem gond mert papa vigyázott volna rá.ez nem fertőző.Legalábbis mi még egyszer sem kaptuk el a gyerektől pedig volt már párszor:(:)

nika70
Salgótarján
 
 


negatív :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
dike
 
 


dike: el ne keseredj!!!!! még nem dolgoznak azok a petécskék!!! még csak fészkelődnek!!!!! nagyon korán teszteltél!!! még csak hétfőn volt a beülti, nem????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Csak időjárás jelentésre néztem be, meg hozzátok aztán megyünk. Közben reggelizünk.

Napirend a babáknál.
Regi is este, éjjel volt aktív a pocakomban, és kint is egész nap össze-vissza aludt. Az éjszakai alvást valoszínűleg elfelejthetitek egy pár hónapra. A szoptatás miatt is sokszor fel kell kelni, büfiztetés, amire néha fél órát is kellett várni, na meg a peluscsere.
Zalán viszont egész nap aktív, talán reggel van egy kis nyugi, de aztán meg se áll a következő reggelig. :roll: Eszméletlenül sokat mozog,még.

Dike
Drukkolok!
Vendég
 


kati! nem mult hét csütörtök!

KépKép
dike
 
 


Dike, annak a tesztnek még nem kell ma pozitívnak lennie... Nem véletlen, hogy nem mára hívtak vérvételre sem. Nyugiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Banyek, elerte a Dunat ez a sz.r???? Tegnap reggel itt mar megmondtak, ezek az angolok tudnak valamit. Meg azt is mondtak, hogy Magyarorszag kipusztitja most a fel vilagot. Na, szerethetnek Bennunket nagyon ha ilyeneket tesznek be a hirekbe. En nagyon szomoru es duhos vagyok ez miatt.

Virag, jo volt olvasni soraid, mar vartalak!! Es kosznom szepen a kedves szavakat amit hozzam inteztel. Jol esett olvasni. Olyan fura, ha anyuka szerepbe gondolom magam, nem is tudom hogyan fogom csinalni. Amit irtal most ugy follelkesitett! Koszonom!!!!!
Es orulok, hogy tegnap jot setiztetek es jol birta a pocak es Te is!! A kavezohoz meg irigy, irigy. Gergonek jo sok rucit es motyot kell bevigyetek ez lesz meg vagy +8 kg:):), a kb. 10 kg-os sulynovekedesedhez de ez bakkkker, ez semmi!!!!! Barcsak en hiznek majd ennyit gyerekestol.

Kati, Te sem panaszkodhatsz, Te sem leszel tobb 10 kg-os sulytobbletnel es ahogy elnezem Ritat....na, O sem, Beze is vekonyka.

Zsuzsikam!! Irjal Draga, hogy vagy????? Cukrod?? Lanyaid?? Gyere mar, nap, mint nap varunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dike, ne aggodj!!!! Figyu!!! Ha csutortokon volt beulti, akkor kb. vasarnap kezdtek befurakodni a mehedbe eddig csak a helyuket kerestek vagyis par napja termelodik a hcg-d ezt meg nem mutatja ki a teszt! Es szorulasod se veletlenul van. Es igaza van Viragunknak, hogy nem hiaba nem mara hivtak be vervetelre!! Nyugika!!! Puszika!!! Drukkolok!!!!!!+++++++++++++++++++
Tenyleg, mizus szorulas ugyileg???
Egyebkent igen, elkaptam Apat, illetve O engem! hihi ez igy sokkal jobb volt!!!

ES KEPZELJETEK, utana fekudtunk, megneztunk 2 resz szulcsi felcsit es vegig a hasamon volt a keze. Ugy varja mar ezt a kis csoppseget, hogy el sem hiszem. Es nagyon jo erzes, hogy mar most oda van. Olyan boldog vagyok a pasimtol!!!! IS!! Barcsak csikozodnek mar vegre csajok!!!! Aztan azt is kerdezte, mi lesz a neve ha lany lesz?? Mondtam nem tudom mert ugyan tetszik 1-2 lanynev de...a sajatomnak nem adnam, nem all kozel hozzam. Pl. a Zsofi ami itt koztetek is nepszeru nagyon tetszik de nem tudom elkepzelni a lanyomnak. Az Abigel is tetszik de igy sem akarom szolitani, nem illik Hozzank, ez sem all ugy kozel a lelkemhez, szivemhez. Nem rohogni de a Melania is bejon es itt lehetne Melanie-ezni. Fiu nevunk mar van de lany sztem sosem lesz.:(:( Persze ehhez csikok is kellenek. Es most nem vagyok ugy rakkatanva, hogy vaaaaa mikor tesztelhetek. Olyan nyugis vagyok itt belul, mintha tegnap is misem tortent volna.
Vendég
 


bogarka drukkk neked! tegnap a kúptól tudtam.

köszönöm a kedves szavakat.

KépKép
dike
 
 


Csajok itt tok mast mondanak a hirekben. Most van elo kapcsolasban Brusszelbol egy pasi es azt mondja, hogy nagy foku keszultseg van mert a higany es az arzen a Dunaban magas erteket mutat, azt is mondtak, kritikus. Es, hogy surgosen tenni kell valamit az ugyet mar Brusszelben targyaljak. Csajok remelem nem lesz otthon semmi. Es jo volna ha nem hazudgalnanak mert Brusszel teljesen mast mond mint amit otthon a hirek. De hat, mit varunk? Mindig is hazudtak Nekunk.
Vendég
 


Dike, koszi!!:):) Neked is nagy drukk!!
Ha csak a kuptol tudtal...hat....remelem azert amire gondolok!
Vendég
 


Bogárka, annyira örülök, hogy azt írtad amit... eddig ilyet még soha nem olvastam, éreztem Veled kapcsolatban! Mármint ezt a nyugalmat. Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó.
A Melanie nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!!

Csajok, kezdek aggódni Bettike miatt... szerdán volt 4D-n és azóta eltűnt... remélem nincs baj... :roll:

Beze, gratula a 3. trimeszterhez! Ugye jobban vagytok?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, koszi, es igen, tenyleg olyan nyugis vagyok!:):) Eddig meg ugy szeleskedtem es idegbajoskodtam, most meg...mas az egesz.:)
Te, hogy vagy ma?? Mit csinalsz, mi a program? Tenyleg tetszik a Melanie nev? Te vagy az elso!!!:):)
Bettiket mar en is nagyon hianyolom!!!!! Nem szokott igy eltunni, remelem nincs baj!!!!!!!!!!!!!!

BETTI JELENTKEZZ!!!!

Beze, Te is gyere irj ha minden rendben Veletek.

Na, most megint hirekben van az orszag, azt mondjak, 5os foku keszultseg van es nagyobb a baj, mint gondoltak es, hogy pusztul az allat es elovilag a Duna menten. Fasza.-bocsi. Olyan fotokat mutatnak a Dunaban levo toxikus pusztitasrol, hogy le vagyok dobbenve. Ezt mar cseszhetik.
Vendég
 


Bogárka, nem csinálok ma semmit... azaz 2 órán keresztül álltam a konyhában és palacsintát sütöttem meg főztem egy kis karalábélevest. Apa most kivételesen délelőtt ment dolgozni, talán 2 körül itthon is lesz és mivel szépen süt a nap, lehet, hogy jól bebugyolálom magam és kiülök egy kicsit a kertben a napra. Jó lenne, ha Bence elaludna, mert ha nem, akkor esélyem sincs a kerti üldögélésre...
Amúgy extra sz@r éjszakám volt, kb 4 órát sikerült aludnom, azt is részletekben... ez volt a tegnapi mászkálás böjtje... annyira fájt a medencémben minden ízület, hogy ettől nem bírtam elaludni... ráadásul 2x ki kellett mennem pisilni és hát persze Gergő mindig felébred arra, ha csurgatok :lol: és rögtön iszik egy kicsit a magzatvízből és csuklani kezd. Ettől meg még esélytelenebb a visszaalvás... Na mindegy, nem panaszkodom ám, csak ennyi, ami történt velem.

ami a Dunát illeti, iszonyú nagy gáz van... bár természetesen itt azt mondják, hogy minden a legnagyobb rendben. Pedig nincs... Győrben a kedvenc sétálóhelyemet tették tönkre. A Rába és a Mosoni Duna találkozásánál van a leghangulatosabb, egyik legnyugisabb hely a belvárosban és olyan jókat lehet arra mászkerálni. Mindig volt ott egy-két horgász, a Dunán az evezősök, kajakosok, kenusok, meg egy f@sza szabadstrand, hááát most meg a döglött halak... A Marcal folyóról nem is beszélek, azt kerek perec megmondták, hogy meghalt... teljesen... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nagyon nehezek ezek a dolgok és mi nem is tudjuk a teljes igazságot.majd 20 év múlva mint csernobilról:(:(: majd mennyi beteg ember lesz a sok nehéz fémtől ami benne van ebbe a vörös iszapba.meg arzén is állítólag stb. jaj nagyon nem jó ez így.
viszont most olvastam neten hogy már 9 körül van a ph-ja a marcalnak meg a dunának is.8,5 a megszokott normál ph.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, legyen igaza a hireknek a 9es ph-t illetoen, itt nem ezt mondjak.:(:(

Virag, tudom nem panaszkodsz, tudom nem azert irod de ez most kisse nehezebb idoszak de ugyis mindjart veeeeeeegeeeeeee!!!!:):) Par het, sitty-sutty es mar vege is! Fel labbal is, erted!! :wink: Harja Anyocak, kitartas, milyen szep is lesz hamarsan babazni!!:)

Nika, a melodat illetoen orulok, hogy benne maradtal a 3ban!! Ez tok jo!!!
Te es mensiileg, hogyan allsz???
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka
Azért vannak erős túlzások is. Persze azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy nagy ökológiai katasztrófa történt. És ezen nem tudunk változtatni.
De a média már sokszor túloz. A Dunában egyébként is előfordulhatnak mérgező anyagok, és sokmindenről nem tudunk. Lehet évekig mérgezzük magunkat az ívóvízzel, vagy bármivel, és nem tudunk róla. A Duna Part Rezidencia egy lakóház méregdrága lakásokkal, és egy idő után kiderült, hogy az ivóvíz, valójában ivásra, és főzésre, egyáltalán nem alkalmas. Szóval mire eljut az információ a lakossághoz, addig mérgezd magad. Ez csak egy példa. Most akkor palackos vízből főzzünk, mert mindig rettegünk valamitől.
Bár általában az ívóvíznek nincs köze a Dunához. Külterületen mélyrefúrt kutakból jön.
A higanytól inkább rettegnék, ha lenne még amalgám tömésem, mert abból ha folyamatosan felszabadul, az idegrendszered lassan leépíti.
Szerencsére itt már jól higult ez a szennyeződés. De a Kolontáron, és Devecseren élőket nagyon sajnálom, mert borzasztó lehet ez a kilátástalanság.
Csernobil az más téma, az a levegőben volt, sajna aligha lehetett elkerülni, és tény hogy a sok rákos megbetegés is ettől van.
Valóban levitték 9-re a ph értéket. Minél közelebb vagy, annál pontosabb a hír. És mi elég közel vagyunk.

Betty
Tényleg írj mi volt az uh-on? Remélem minden oké, csak nincs időd jelentkezni.

Nemrég értünk haza Győrből. Sikerült találnom kabátot, szövetkabit is, nagyon csinos, és bő fazonú, szóval nőhet bele a pocak, de utána is csinos. Meg egy sportos téli túrakabátot is. Abba is beleférek végig. Úgyhogy ezt letudtam végre. Regi élvezte a sétát, nagyon szép idő van ma is.
Regi már kezd jobban lenni, már nincs hasmenése, és kezd eltűnni a vér is a székletből. Úgyhogy talán a gyulladás is lemegy. Azért a hétfői eredményt még nagyon várom.

Na most lépek honfoglalózni. :wink:
Vendég
 


elvileg ciklus.hu szerint ma kellett volna megjönnie de még sehol semmi és pém sem volt szerintem vagy ki tudja :)
de most annyira nem is foglalkoztam vele csak kaptam értesítést három nappal ezelőtt emailban :) amúgy nem is tudtam voltna:) volt három napja egy olyan derékfájásom meg alhas fájásom azt hittem mindjárt megjön.10 percenként mentem pisilni hogy mi van.de azóta sem semmi.én mondjuk nem adok ilyenekre 30.napon vagyok.

nika70
Salgótarján
 
 


Rita, orulok, hogy jobban vagytok, Regi is szepen gyogyul, ugyes kislany!!:) Biztosan szuper a kabatokat vettel!!:):)

Ezt a 9es ph-t en sajna es jo okom van ra, akkor hinnem ha latnam, vagy ha az anyam merte volna vagy ha azt irna valaki, hogy megbizhato forrasbol van ez az info. Nem csak magyarok ellenorzik a vizet es ok mast mernek.
Vendég
 


Nika, en azert kivancsi vagyok, mi lesz Veled! :wink:
Vendég
 


Dike nyugi......ne tesztelegess.mert csak feleslegesen idegesíted magad és az nem jó!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

én is aggódok bettiért, de most néztem, h iwiwen sem jelentkezett már 3-a óta. szerintem a netük, vagy a gépük romlott el-REMÉLEM!!!!

gyere bettike!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


[quote="bogarka74"]R írta:bogarka74ita, orulok, hogy jobban vagytok, Regi is szepen gyogyul, ugyes kislany!!:) Biztosan szuper a kabatokat vettel!!:):)

Ezt a 9es ph-t en sajna es jo okom van ra, akkor hinnem ha latnam, vagy ha az anyam merte volna vagy ha azt irna valaki, hogy megbizhato forrasbol van ez az info. Nem csak magyarok ellenorzik a vizet es ok mast mernek.


Sajnos semmi nem biztos, csak az amit a saját kezemmel csinálok, és saját szememmel látok. Mert másnak elhinni....
De bízzunk, hogy uralják a helyzetet, és a porhintés helyett inkább azzal foglalkoznak amivel kell, a helyreállítással. Azért a cég az lehuzhatja a rolót, és a kártérítést, életük végéig ülik. Aztán majd jön a handa-banda, hogy ki és ki nem a felelős, aztán lesz belőle egyszerű természeti katasztrófa, akkor nincs kin behajtani.
Néha há...ok, attól ami ebben az országban megy. Amint lehet elcuccolunk innen északra, de ezt már biztos írtam neked az iwiwen.
Bocsánat a ronda kifejezésekért, de már kezd elegem lenni, másról se szól a tévé, csak a bulvár, bulvár....és bulvár. Kit érdekel. Ezernyi fontosabb dologgal is foglalkozhatnának. Egy hiteles riporter van számomra, az a Tvrtko.
Vendég
 


Kati
Blogjában sem írt semmit?
Vendég
 


megnéztem Betti a blogba se írt...de szerintem is a nettel van gond!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok, bizzunk Bettiben! Jol van, csak a net nincs jol!

Rita, a Tvrtkot en is birom. Igen, irtad, hogy menni szeretnetek majd valahova! A ronda kifejezesert nincs miert elnezest kerned. Igazad van!! Te, es hogy van a derekad? Pocakod?
Vendég
 


jaj csajok nekem már gombóc van a torkomban az iszappal elöntött területeken élők miatt..........
meg szép dolog hogy külföld is adakozik és segít!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Szép Estét!

Megjártam a dokit,minden oké :wink: 180g a kis huncut,nem mutatta meg,hogy mivan a lába között :D sőt még a kezeivel eltakarta az arcát is :lol: :D :D
16 hetes helyett 17hetes 2napos vagyok :wink: márc 21 helyett,márc 16 a nagy nap :D

Most nem válaszolok senkinek,nézzétek el nekem,tök fáradt vagyok,csak gondoltam megírom a fejleményeket :wink:

Ma megcsináltam a töltött káposztát holnapra,holnap csak húslevest fogok csinálni,mást nem csinálok!

Puszi nektek♥
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek! Anyu nagyon örült a tortának, meg mindennek, sikerült meglepni, nem is sejtette, hogy megyünk! Tényleg nagyon jól sikerült!

Uh??? Hát 3/4 5-kor már ott voltam a kórházban, szóltam a nővéreknek, azt mondták, hogy üljek le, majd jön biztosan nemsokára a doki, fél 7-ig vártam, megkérdeztem, hogy most akkor mi van....1/4 8-kor felhívták, hogy várok rá, kiderült, hogy elaludt a szobájában, mert tegnap óta volt sok műtétje. Nagyon rendes volt egyébként, igazából a nővérek voltak a hibásak, mert nem szóltak be neki, hogy ott vagyok.

És a lényeg, peteérésre utaló jel abszolút nincs :( , méhnyálkahártya 6mm, ami nagyon kevés a terhességhez :(

Viszont kaptam clostyt :) (ennek nagyon örülök, mert úgy érzem kicsit közelebb kerültem a Kicsi Lelkemhez)

Most nagyon várom, hogy megjöjjön! 3. naptól kezdve kell szednem 5 napon át, 2x felet!

Szedett már valaki clostyt??? Vélemények??

Most nem igazán olvastam vissza, csak gondoltam gyorsan megírom nektek, hogy mi volt!

Holnap jövök!!! Szép estét Mindenkinek!! Puszi!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogárka
A pocim jól van, ma és tegnap alig keményedtem, de Reginél a javulás csak átmeneti volt, mert egyik nyavalyából kigyógyult, most jött a másik. Egész nap folyt az orra, de ilyen szeptemberben is volt, és láz mégsem lett belőle. Viszont délután magától lefeküdt, közben sokszor köhögött is. Este meg már úgy keltettük fel, annyira bágyadt volt, és a láza 39,2. Aztán még aludni akart, és mielőtt lefürdettük volna, megmértük ismét 41 fok lett. Azt hittem szívrohamot kapok. De hogy mehet fel 40 perc alatt ennyire. Még jó hogy nem kapott lázgörcsöt. Most hütőfürdözött, meg kapott kupot, aztán éjjel gondolom újra hütőfürdöztetni kell, úgyhogy megyek is aludni, csak lefürdök.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?