Új privát üzeneted érkezett!

Képek szuperek!!

Tigriske: És hogyan zajlott a szemészeti vizsgálat?

Jázmin: meg volt az első gáz vizsgálat - vese-izotópos. Szerencsére minden rendben, tökéletes a kiscsaj! A következő ilyesfajta vizsgálat majd novemberben lesz, de addig is naponta kell AB szednie.

t-pk
 
 


Vanda, Zsófi! Képek szuperek, nagyon helyesek.

Nyulasz! Szóljatok ha mentek játszóházba és lehet hogy tudunk csatlakozni. Nekünk mindkettő elérhető közelségben van és szívesen találkoznék Veletek!

T-pk! Tök jó, hogy nincs semmi gond Jázminnál. A vizsgálat abból állt, hogy a gyerek ült az ölembe és a szemész néni egy kis egeret mutatott neki minden irányból, majd közelített vele a szeméhez, aztán a másik néni minden irányból különböző borzalmasan csengő, zörgő dolgokat rángatott a szemész néni háta mögött, próbálva elvonni a gyerek figyelmét arról, hogy egy nagyítót tartanak a szeme elé, aztán kaptak egy babaszemüveget és abban is megvizsgálták őket. Az enyémek inkább a szemész óráját próbálták leszedni és kevésbé voltak érdeklődőek a zenélő házikó irányában. :-)

Kép
tigriske1978
 
 


Tkata,tejóég,ennyi AB nem vágja tropára az immunrendszerét? :shock: Szegénykém,de örülök,hogy jó lett az eredmény.
Milyen AB-t szedtek?Adsz mellé probiotikumot?

Tigriske,mindenképp szólunk :D
Mi is készülünk szemészetre,önszorgalomból,akkor nem vészes a dolog ezek szerint.
Vendég
 

 
 

TKata: ennyi ideig antibiot kell kapnia Jázminnak??? Ilyet még nem is hallottam, ez rengeteg! :shock: Az viszont szuper, hogy nem találtak semmit!

Nyulasz: az jó, ha olyan a szemészet, mint a Tigriskééké, nálunk 4 órás, fél óránkénti pupillatágítással.

Nem tudom hogyan variáljam át a csajok napját. 7-8-kor kelnek, 9-kor táp. Fél 11-kor mennek aludni, mert majd felborulnak, de a kiságyban, mintha redbull lenne, felpörögnek és csak fél 12-kor alszanak el vagy 12-kor-amikor már ebédelnünk kéne. 13-kor keltem őket, hogy jobban ne csússzunk el, viszont délig meg nem bírják ki lent a játszóba, Hanga már 10-kor nyafog és lóg rajtam. 1 alvás meg nagyon kevés nekik, mert így is délután mostanában több, mint 2 órát alszanak 3-4 után. Így viszont este alig lehet őket lerakni 8-fél 9-kor, mert pörögnek. Ha 1x aludnának, akkor délelőtt ébren kellene őket tartanom, ebéd után alvás és a vacsi nyilván előrébb jönne, mert nem bírnák ki. Nem tudom mit csináljak! Segítség!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Most csak 1 percre:

Dupla szánkó:

http://www.sportsarok.hu/nagykep.php?img=images/923.jpg

Beszéltem az eladóval és kapnánk "ikres" kedvezményt, ha legalább 3mat rendelnénk.
A kedvezmény: 10% és lehet még a posta egy részét is átvállalja.

Nekem biztos, hogy kell. Érdekel még valakit?

t-pk
 
 


Sziasztok!

Bocs az eltűnésért, de komoly okom volt. Sajnos kórházba kerültünk megint :( Most jöttünk haza hétfőn a srácokkal, egy hetet feküdtünk bent. Gergőt krupp gyanuval az ügyeletes utalta be - kihívtam, mert szegény furcsán vette a levegőt, és nem tisztult ki a váladék a légutakból, hiába orrcsepp, orrszívás. Tüdőgyulladást állapítottak meg. Jó egy napig szabadon áramló oxigént kapott, mert alacsony volt a véroxigén szintje. Elég lassan indult meg a váladék, de végül igen. Most is folyton folyik az orra!
Bálint szerdán csatlakozott hozzánk, bár nem tűnt rosszabbnak az állapota mint múltkor. A középső tüdőlebeny egyikét látták furcsának, arra gyanakodtak, hogy lenyelt (félrenyelt valamit) ami miatt bronchoscopiát (tüdő kukucskálást) akarnak csinálni. Én nem akarom. Bízok az Úrban, hogy két hét múlva, mikor meg kell ismételni a röntgent, már nem lesz ott az a folt. Egyébként a második röntgen lelet nem támasztotta alá a doktornők felvetését, mégis annyira nyomatják ezt a bronchoscopia dolgot. Ráadásul sajnos összetűzésbe kerültem az egyik rezidenssel, mikor 24 órán belül 8szor szúrták szét "dagadt" gyermekem vénáját, kissé felpaprikázva kérdeztem, hogy nem lehetne e másképp beadni az antibigyót, mint infúzión (akkor már egy adagot sikeresen beadtak, és aztán szájon át kapta. Na mindegy, én lettem a gonosz anyuka)! Bár csak a főorvos asszony és a rezidens orrolt rám, a nővérkék jobbára megértésükkel fogadták felháborodásomat, és aztán bocsánat kérésemet, amit mindenkivel szemben elkövettem. Főorvos asszony mégis nagyon lekezelő marad. Amúgy is kiosztott, mint egy szaros gyereket, pedig nem őket szidtam, csak azon akadtak ki, hogy azt mertem mondani, k...ra elegem van. Az egész betegségből, hogy nem találtak a gyereknek egy épp vénát, hogy szegény úgy ordított, mint még soha.... áááááááááá hagyjuk. Vége van!
Már csak a kontroll röntgen legyen jó!

Azért még belül dúl a feszültség. Senkihez sincs egy kedves szavam Sad De idővel majd jobb lesz ez is!

Kata
labkat
 
 


Kata: millio drukk, meglátod nem lesz semmi baj :wink: gyogypuszik a fiuknak!!!
elhiszem h kiakadtál :cry: én is biztos ezt tettem volna, ezen ne bánkodj Te csak a legjobbat akarod és az ember nem hagyja szenvedni a saját gyerekét ez tiszta sor
T-pk: de jo h jo lett a vizsgálat :wink:
mennyibe kerül a szánko???
Timi: mi nagyon sokáig alvás után ebédeltünk és igen probáltam ébren tartani Öket, így alakult a dolog 11 majd 11.30 majd 12 (elötte kaptak gyümit vagy joghurtot) most végre nem kelnek 6 kor igy már 2 napja csak 13.30-14re alszunk de sebaj
probáld ki h 9 tápi utána fent tartod Öket és 11 körül gyümi v joghurt vagy tejpép vagy amit esztek hátha, nekünk bevált
persze nem egyik naprol a másikra ment :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz, Timi, Tigriske: akkor kitalálunk vmi napot-időt h mikor talizunk játszóházban? de jó lesz :wink: már várom :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Labkat: jujjjjj! Nagyon sajnálom a megpróbáltatásokat! Ne törődj azzal, hogy ki orrol rád és ki nem, neked a gyereked a legfontosabb! Nagyon drukkolok, hogy a kontrollon tiszta szép tüdeje legyen Bálintnak! És utána következzen egy nagyon hosszú betegségmentes időszak!

TKata: engem is érdekelne meg az ára is!

Babusok: találjuk ki! Nálam nem sok nap van, ami szóba jöhet apa beosztása miatt, nélküle meg nem vállalom be. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: akkor mondj Te vmit elsönek :wink:
Nyulasz, Tigriske: nektek van vmi "kedvenc" nap?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok:13, 14, 19, 22, 27, 28. Előre láthatólag nekünk ezek a napok lennének jók.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


akkor most Nyulasz és Tigriske jön :wink:
http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-C35 ... date=12760

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Többiek? van még kedve vkinek jönni? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: eddíg nálunk a tízórai kimaradt, 9-kor táp volt, 12-kor ebéd, viszont arra gondoltam, hogy ébredés után mindjárt megkapnák a tápot, mondjuk 8-kor, fél 11-kor gyümi, alvás-csak épp ez az alvás, ami most fél 12-nél tart, de lehet, hogy teli pocakkal jobban menne, mert szerintem a két szunya még nagyon kell nekik. Az ebédet meg nem akarom eltolni nagyon, legkésőbb 13-ra. Na, holnap kipróbálom!Köszi!
Jöhetnek ám még az ötletek, majd szemezgetek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: hu h bírják h nem azonnal kapnak tápit? :lol: nálunk megy az ordítás bár mostmár inkább kiabálnak ahogy kinyitják a szemüket, h hamíííííííííka :lol:
hát igen 2 alvás azért még valszleg kell Nektek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Ja és 1600 a posta, de az valószínű átvállalja az eladó.

t-pk
 
 


TKata: mégsem érdekel a szánkó, sokallom az árát. Hát még hogy sokallnám, ha hó sem lenne idén! :wink:

Babus: nem tudom, nálunk valahogy így alakult a reggel, hogy ébredés után játszanak a kiságyban 1 órát-addíg megteázok, reggelizek, kávézok, netezek. Na, most ezt megfordítjuk és ezzel el is fog úszni az én jól szervezett délelőttöm, amikor is főzni szoktam. Vagy leszokom a reggeliről és a netről is, hogy legyen ebéd. Vagy az ebédfőzésről szokok le, úgyis fogyózok! De akkor mit eszik a család??? :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: én este fözök :( evvan, enyémek mellett max egy tésztát lehet kifözni :cry: :lol:
T-pk: hát tényleg nem olcso, én este megmutatom Apának aztán írok :wink: akkor a vége -10% és a postát állja???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: ikreseken írtam neked! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: elvileg igen, így alakulna az ára.

t-pk
 
 


Babus: tudom, hogy sokan este főznek, én arra képtelen lennék. Már a discó is nagy kihívás volt ifjú koromban, mert nem bírtam fent maradni. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


szasztok
Játszóházba mi is elmennénk, kérdés hogy délelőtt vagy délután
ha a Timi napjait nézem és délutánról van szó akkor
19 22 27 28

Móni
KépKép
reunion
 
 


Kata nagyon sajnálom hogy ilyen megpróbáltatásokon mentetek keresztül, remélem minden rendben lesz, gyorsan meggyógyultok

Főzni: utoljára tavaly októberben asszem, este már én sem lennék képes, meg pizzát rendelni mennyivel egyszerűbb

Szánkó tényleg nagyon húzós pedig nekem is tetszene

Képek naggyon jók nem semmi hogy Réka képes igy elaludni

Móni
KépKép
reunion
 
 


Vanda, annyira édes a csajszikád! Mint egy kisangyal :) És hát mindhárom fiúra is büszke lehetsz :D Mizu Veletek? Látom kicsit ritkábban tudsz jönni.

Zsófi, le sem tagadhatják az apjukat :wink: jófejek ezek a gyerekek. Legalábbis képről nagyon viccesek. Gondolom életnagyságban vannak azért kevésbé vicces pillanatok is :wink:

Timi, nekem több ismerősöm is csinálja azt, amit már írtak, hogy ebédkori alvás előtt csak egy könnyebb, gyors kaja van, mint gyümi, joghurt..., aztán kelés után van az ebéd. Ezáltal 5-6 körül egy táplálóbb uzsi-vacsi szerűség van, majd lefekvés előtt a táp.
A délelőttöknek meg lehet, hogy lassan tényleg lőnek. Bár ha nem úgy ébrednek, mint az én terroristám (Míra), hogy még a szomszéd utca is hallja, hogy éhes, akkor lehet, hogy nem szoktatnám rá, hogy azonnal ébredés után kaját kapjanak. Lehet, hogy ezért is alszanak ilyen jókat, mert nem arra ébrednek, hogy éhesek. A kis szieszta így meg is maradhatna. Lassan szoktak az enyémek is rá arra, hogy a reggeli tápi után fél órával már esznek reggelit, majd rá másfél órával némi gyümölcsöt is eleszegetnek játék közben. Idővel meg beadhatod nekik a kiságyba a tápszert, megtanulják meginni egyedül, és kicsit előbbre jöhet minden, így egyszer majd bele fog majd férni időben is meg fáradságügyileg is az ebéd, mint Babuséknál, meg már nálunk is.
Este főzés nekem sem megy, max kicsit előkészülök. Nem is tudom, mit adok nekik minden nap :shock:

Labkat, ez szörnyen hangzik. Nagyon sajnálom! Jobbulást kívánok! Garantáltan én sem álltam volna meg, hogy ne akadjak ki, és hogy ennek hangot ne adjak, az meg képtelenség nálam is.

Tigris, örülök a jó híreknek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csajok játszoházas muri délelött? :oops:
Timi: válaszoltam :wink:
Törpi: privit megkaptad?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="t-pk"]B írta:t-pkabus: elvileg igen, így alakulna az ára.

köszi, mutatom Apának is :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi!
Behavazódtam. Ráadásul 2 hete irdatlan balhé van a Porontyon, most inkább arrafelé ténykedek.
Egyébként megvagyunk, iszonyúan fáradt vagyok, meg tiszta para a meló miatt. Teljes szervezeti átalakítás lesz, de persze még senki nem tud semmi konkrétumot. Ha anyagilag bírnánk, itthon maradnék még egy fél évet, hogy kialakuljon valami, de nem lehet.

Főzés: délután tudok (5-6 óra), amikor már itthon van az apjuk. Hihetetlen dolgokat művelnek, amikor nincsenek szem előtt, és persze ha látják, hogy mást csinálok, akkor tuti elkezdenek valami hülyeséget.
vovanda
 
 


Törpi: na ezért nem szívesen tápoztatnék ébredés után egyből, meg ugye akkor még van némi időm összeszedni magam reggel, de K. meg nagyon etetni akar ébredés után egyből. De jó is lenne, ha csak beadnám nekik az üvegeket! Alexa még meg is enné, de Hangának kell, hogy ölben legyen, nem hajlandó megfogni az üveget, max 2 korty erejéig!

Babus: délelőtt nekünk nem jó, mire odaérnénk bealszanak, mert azért a délelőtti időszak nekem is félkómában telik. Lehet, hogy a mormotavért tőlem örökölték :?: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 



KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: te voltál a gyorsabb!

Ilyenkor mi van? Merthogy gyorsan megnéztem és a miénk a kivontak között van. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jázmin már hónapok óta kap AB és igen, adok mellé probiotikumot.
Tudok tenni ennél többet szerintetek, hogy ne tegye tönkre az AB Jázmin kis szervezetét?
Esetleg valami immunerősítőt? Vagy valami mást? Most fogy el a probiotikum, ez már a 2. doboz. Ugyanolyat vegyek vagy érdemes váltogatni?

t-pk
 
 


Zsófi: kíváncsi leszek mit mond a dokitok rá! Majd írd meg, ahogy tudsz közelebbit! Szerintem az enyémet is én tájékoztatnám erről.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: du Nektek hánytól hányig?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nekem mindegy a tali időpontja, mert úgy szervezem. Valaki biztos elkísér engem is, mert egyedül nem érdemes elindulnom. Napszakban is tudunk alkalmazkodni. Végül melyik játszóházba megyünk?

Kata! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a fiúkkal (főleg Bálinttal).

D vitamin: nem lehetett sehol sem kapni, így félre tetettem kettőt Budaörsön és ma írattam rá receptet a doki nénivel, akkor el se menjek érte? Vagy ha nem a cseppentővel adom be nekik akkor is lehet gond?

Kép
tigriske1978
 
 


Bocsi! Apa most sündörgött erre és rákérdezett milyen tali. Kiderült, hogy Ő is szívesen jönne és 28-án pont szabin van. Lehetne akkor?

Kép
tigriske1978
 
 


Babus: Na, ez jó kérdés! Most fogalmam sincs, mert eddíg 11-12-ig és 3-5 ig aludtak. De nem tudom merre és hogyan tolódunk holnaptól. De tudunk ám rugalmasak lenni, majd alszanak az autóban oda meg vissza és máris megvan ami kell. :wink: Nektek mikor lenne jó?

Nyulasz: ?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Akinek majd kell szánkó, az írjon privit, nehogy kimaradjon...
Köszi

t-pk
 
 


Tök jó, nincs egy éve, hogy bevezették ezt a fajta Vigantol-adagolót. Mi még másfajtával kezdtük. A napokban kezdtem el újra adni nekik a döglődés miatt, gondoltam nem árt egy kis D vétamin. Sőt, asszem Nyuszi adta az ötletet és tök örültem neki. Most meg puff... :?

Babusok, privi megy!

Vanda, nagyon sajnálom! Tuti, hogy én sem ülnék nyugodtan a babérjaimon, ha lenne még egy apróságunk. A kettőt is nehéz egy fizuból eltartani úgy, ahogy igazán szeretné az ember (pedig aztán mindenki szerint képes vagyok túlzásba esni, már ami a nekik való vásárlást illeti). Főzés; ilyenkor áldom, hogy arra a fél órára egyszerűen csak beemelem őket a konyharácson keresztül, ahova ritkán jöhetnek, és olyankor olyan jól elvannak. Persze mellékhelységbe már én sem megyek nyugodtan :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


én is gondolkoztam, nekünk jo a du. is max picit késöbb csatlakozunk ha ugy alszunk :wink: (ha meg késöbb alszunk ugyis felkeltem Öket nehogy lemaradjunk a talirol :lol: :lol: )
nekünk jo okt.28 :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ja és akkor elevenpark nem?
savoyás 1 éves korig ingyenes és 1 perc 20 ft azaz 1 ora 1200 :? (na azt nem találtam meg h gyerekenként ennyi-e :evil: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok,
Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül írok hozzátok, de szeretném a tanácsotokat kérni. 8 hónaposak az ikreim, és amíg tudtam, néha olvastalak titeket, nagyon örültem, hogy vagytok. Mostanában ez lecsökkent jó esetben havi egy olvasásra, mivel az én gyermekeim nagyon rossz alvók, és napközben kétszer-háromszor 30 perc alvást produkálnak, így esélyem sincs semmire.
Kérdésem a következő lenne: az én drágáim még kelnek éjszaka, nagyon változó időpontban. Pl. hajnal 1-kor, vagy 3-kor, néha 5-kor, majd 6-7 óra körül megkezdődik a napunk. Éjszaka ugye enni kelnek fel, és ez a kérdésem, hogyan lehet leszoktatni őket az éjszakai evés-ébredésről? Vagy majd ezt is az idő megoldja, mint eddig mindent nálunk? Olyat olvastam, hogy adjak kevesebb tápot éjszaka, és így le fognak szokni. A tea sem megoldás, mert úgy tudnak kiabálni a kajáért, hogy nosza.
Nagyon köszönöm, ha megírjátok a tapasztalataitokat, nem tudom mikor jövök legközelebb, de igyekszem.
Bea
nbeuuu
 
 


Akkor okt. 28. és elevenpark. És hánykor?

Nbeuu: üdv itt! Sajnálom az éjszakát és a nappalokat. Éjszakában nem tudok segíteni, nappal enyémek is sokáig többször aludtak keveset, de az idő-ahogy írod is-megoldotta, na meg én nem hagytam őket aludni, amikor ők úgy gondolták, hanem mindíg kicsit húztam az időt. Így szépen beálltunk két alvásra, amik hosszabbak lettek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, ma megkapták a kiságyba a reggeli tápot. Kíváncsi leszek hogyan alakul a napunk. Éééééééés Hangának fent vártuk a fogait, elvégre hetek óta ott dudorodik, épphogycsak nem böki át az ínyét, erre ma reggelre a bal alsó 2-es kibújt. :shock: Már 5 fogú a kis tündér :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Éjszakai kelés: nálunk Réka sokszor felsír, először etettük mi is, azt hittük éhes, de egy idő után nem adtunk enni, csak vizet kapott, mostmár ha felsír be van készítve neki a kiságyba a feje mellé a víz és kiszolgálja magát
habár lehet ez sem jó, mert kb 1-1.5 dl víz elfogy, és reggelre általában átázik a pelenka

Móni
KépKép
reunion
 
 


Gyerekeim fél 9 óta alszanak, kaptak új overallt, abban tettem ki őket
ez egy varázsoverall

Móni
KépKép
reunion
 
 


TKata: kórházban ajánlották az Echinacea teát, nagyon jó immun erősítő és gyerekek is ihatják. Más néven kasvirág. Esetleg adj azt Jázminnak, hogy erősödjék. Én mivel srácok nem iszank csak anyatejet, magam is iszom, és a tejpépet este azzal készítem el. Nincs különös íze, szóval egy egyszerű tea. Ahhoz is adhatod a filtert, amit szoktál csinálni, és szerintem csak segít!

Vigantol, hát tényleg felháborító. Lányoknak még sima cseppentős volt, mint a Cebion teteje. Na most meg kiderül ez. Hát mindenki akinek ilyen van, sajnos mérgezte a gyerekét :( Ma jön a doki, és én is kérek valami mást, ami adható! Szerintem már ami a boltokban van, az is "szennyezett" hisz már egy ideje áll a boltokban, és érintkezhetett a gumis cuccal a vigantol olaj :(

Bea: sajnos nekem lassan 10 hónapos gyerekeim is kelnek éjjel szopizni. Most mondjuk kissé rendeződött, mert hogy gyógyulgatnak, csak 2-2szer kelnek. De én nem tudom hogy lehetne ezen változtatni. Egy barátnőm (egy gyermekkel) volt alváslaboros tanácsadáson, ott azt mondták, hogy hagyja sírni kicsit. Van ugye a felvesz letesz módszer, hogy megnyugtatotd, és vissza teszed. Meg elvileg lehet adni vizet, vagy eleinte teát, amit fokozatosan higgítasz, míg végül vizet adsz, és nem kell majd nekik, mert nem olyan finom. Nekem srácok nem isznak meg mást éjjel.

Na mennem kell, mert csajok ritka rosszak most hogy nincs ovi :evil:

Kata
labkat
 
 


A lányok 13 hónaposak és még mindig kelnek, igazából már csak estétől reggelig szopiznak, de azt folyamatosan :?

t-pk
 
 


Nbeu!
Mindenképpen próbáld meg első körben két nappali alvásra átállítani őket. Húzós móka ébren tartani két lurkót, de megéri, nekem onnantól teljesen élhető volt a nappal.
Az éjszakákra nem nagyon tudok mit mondani: vagy terrorkodsz, és bevállalsz pár visítós éjszakát (egy gyerekkel is kegyetlen idegnyúzó), vagy fokozatosan csökkented az éjszakai tápot, és reménykedsz. :-)
vovanda
 
 


Sziasztok!

Csak bekukk,éjjel már olvastam vissza,csak erőm nem maradt írni,most meg főzök,meg figyelek a két rosszcsontra.

Labkat,nagyon sajnálom,hogy kórházban voltatok :( Nem tudom miért,de úgy éreztem,hogy valami ilyesmi miatt nem jöttél.Gyógyuljatok meg!!!Ja,és én is kiakadtam volna :twisted:

Törpi,ti jobban vagytok?

Timi,Babus,Tigriske,és aki még tud csatlakozni,nekem jó a 28-a.Mi kb 17.30-ra érünk oda.Az jó?

Vigantol :roll: Nem értem,most akkor mindegyikkel gáz van?

Ja,éjszakai kelés.Mi ugye jó alvók voltunk,de sajnos 2 hónapja ez megváltozott.Jó egy hónapig Bazsi sírt fel éjjel 2-3 alkalommal,de ő vissza is aludt amkor elfektettem,de mostanában Noémi ügyel,Bazsi alszik mint a bunda.Noémit megitatom,ínyét kenem,,mindegyik után visszafekszik,de 10-15 perc múlva újra sír.Most 2-3 olyan éjszakánk is volt,amikor éjfél után elkezdte,és majdnem 4 volt mire elaludt.Kb 18x visszafektettem,illetve nem is kell visszafekteteni,áll az ágyban,sír,bemegyek,iszik vizet,felemelem a takarót,hogy ne rá feküdjön,és már dobja is el magát,betakarom,és olyan mintha aludna.De aztán kezdődik újra.Nem akartam enni adni,de hallottam szörcsög,így 2 körül kiszívtuk az orrát,de nem lett jobb a helyzet,végül ,megetettem,de még utána is 3x felkelt.Úgyhogy én általában 4-től alszom éjjel,de a telefon be van állítva fél8-ra,hogy fél9-ig,amíg kelnek meg tudja kávézni.Szóval elég car a helyzet mostanában nálunk is.

Na,nem is tudom mit akartam még :roll:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?