Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Gyönyörű pociképek! :D :D :D
Lucuzs, hatalmaaas a Balázs-lak! :shock: :D Nem csodálom, hogy nehéz a mocorgás, hajolgatás. De olyan boldog vagy, sugárzol, ez olyan jó!
Egyébként nem válaszoltam priviben mert trehány vagyok, de mivel tudjuk egymás tel. számát, én nagyon köszönöm, ha leszel a hírhozóm! :D :D Puszi

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Eclipse! Ledumálva!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


HALI!

Csak gyorsan jövök , mert lassan megyek: )

Amidaalah: üdv köztünk!
Angie:
Én is a szavót használom! De sajnos itt nem tűnik el a mocsok!
El tudsz képzelni ahogy maszkban a flakonnal mászkálok?? Olyan vagyok mint egy idióta aki csak a penészre vadászik egy elmegyógyintézetben!
Sajnos már két bútort is kidobtam, mert nincs kedvem minden héten lefújom, lesikálom hátha jó lesz-t játszani!
MEGUNTAM! és ami a legbosszantóbb, hogy ha bemegyek a gyerekszobába, a levegőnek is penész szaga van! De lehet hogy már csak képzelődöm!
Mindenesetre tegnap a falakat lefújtam(újra), két bútor kiment, ki kellet dobnom egy csomó fonott kosárkát, mert arról nem jön le a penész.
ÉÉÉÉSS Újra kell mosnom a babaruhákat, mert félek, hogy a levegőben van a gomba: ((
Szóval bocs mindenkitől de nem akarok egy sárgára festett zölddé változott szobába hazajönni! ÉS egy kicsit kivagyok emiatt, mert nem tudom hol lehet a kiindulási góc!

Örülök mindenki jó hírének, és sokat gondolok rátok! Főleg azokra akik a tábli elején vannak. Vagy valamiért megjárták már a kórházat!

DE MOST ÖNZŐ MÓDON A SAJÁT "BAJUNK" érdekel.

Szóval mindenkitől bocs.
És ma még mennem kell védőnénihez, meg dokibácsihoz, meg okmányirodába, meg egy csomó hülye helyre: ((

DE LEGALÁBB TUDOK A SZABADBAN TEREGETNI MERT SÜT A NAP!!!!

Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra, és egymásra!

Üdv: A penészírtó :x

Kép
Kép
eta
 
 

 
 

Kriszta! A te pocid sem semmi!!! :shock: 34. hetesen első babával ez szép méret!!! És hogy lent van! :shock:

Nálunk ma viszonylag (magunkhoz képest) korai ébresztő volt. Így a főzésen kívül minden kész van már a házban! Lassan melegszik az idő és akkor irány a játszi!!! Nálunk már hétágra süt a Nap!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt Kismamik!

Eclipse-Úgy látszik csak hülyék csinálják a CTG-t ( lsd Aranyos és te)...Én sem értem, hogy miért kell ilyen durva módszerekkel felkelteni a babákat, hát baszki van amikor ők is alszanak, vagy kómásak :wink:

Tatjana-Sajnos én nem tudok neked ebben a Tgyás-ban segíteni,egyáltalán nem vagyok képben...De van itt a neten egy lány ( gtunde75),ő ilyen helyen dolgozott,most otthon van a babájával,szerintem írj neki privit és ő megírja a tutit!! :wink:

Dorka- Azért az a farmerszoknya is csak kismama bandázzsal jött rám :D Tehát összegombolni már nem tudnám :D Hogy aludtál?Görcsök még vannak??

Navi-Szerintem egyáltalán nem kicsi a pocakod, tök normális méretű :shock: :shock: :wink: ( az enyém kisebb szerintem :D ), úgyhogy engedd el a barom megjegyzéseket nyugodtan a füled mellett....Császár és epekő egyszerre?????Király :D

Sophie- Csabi ugyanígy vélekedik a saját nyakáról, szóval nem gond :D Pont tegnap beszéltük, hogy reméljük Lili nem az ő nyakát és az én magasságomat örökli,mert akkor elküldhetjük súlylökőnek :D :D Én most jöttem rá, hogy mi egy nap különbséggel vagyunk kiírva :D Úgyhogy még jó, hogy neked akarok írni ha Lili megszületik,mert lehet pont egyszerre leszünk a kórházban :D :D :D Na jó, Aranyosnak is fogok írni, ő már tuti otthon lesz..... :wink:

Aranyos-Írhatok majd neked??? :D Mi újság NST-n???Gratula a 38.héthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Amidaalah-Üdv.a csapatban!Nekem hasleszorító pántom van,amit magamra kell tekerni és tépőzárral rögzíteni..... :wink: Egyébként ez igazából ilyen fogyasztó öv, vagy mi a szösz,de szerintem erre a célra tökéletes lesz :D

Angie-KÖszi, majd ha jön Anyu novemberben akkor hozatok vele Mastu krémet....Sikerült varrnod tegnap?

Csillag- Aztaaaa, te milyen vékony vagy, olyan mintha csak odaragasztották volna azt a pocit :D :D Főleg második terhességnél,hát nem vagy semmi....Te tuti gyorsan visszanyered az alakodat szülés után :wink: Meki....ÚÚÚÚ de rég ettem :D Mond, hogy nagyon rossz volt!!!! :D

Kriszta- De jó neked :D Irigyellek az itteni egyetem miatt,mert én sajnos otthon végeztem a főiskolát, így hiába van diplomám, itt kint kitörölhetem vele a popómat :roll: Gondolom akkor nagyon jól nyomod a németet, főleg ha a párod osztrák :wink: Mióta élsz kint?Itt ismerted meg a férjedet?Neked sincs kicsi pocakod :wink: Nagyon szépséges a Dávid lak :wink:

Szisssz- Hazajövős overállra nagyon kiváncsi vagyok :D Boldog házassági évfordulót nektek!!!!!!!!Hogy aludtál?Fájások vannak?

Wivi-MInden rendben lesz, jó kezekben vagytok...Drukkolunk , hogy a pici fiú még hetekig bent maradjon!!!!

Lucuzs- A te pocakod hatalmas :D :D :D Tuti te viszed a pálmát, főleg,hogy te sem vagy egy nagy magas csajszi, aztaaaaa :lol: :lol: Nagyon örülök, hogy Bogival minden rendben :wink: Jó játszizást!

Eta- Szerintem attól van,hogy iszonyú sokat esik az eső mostanában és hát a nedvesség nem tud elpárolgni....Próbáltátok már esetleg,hogy bekapcsoljátok a fűtést???Az szerintem kiszárítaná!...Anyuéknál ugyanez a gond otthon, a szekrényből nyirkosan veszi ki a ruhákat :evil:

Én megcsinálom ma a takarítás maradék részét, portörlés, porszívózás, felmosás ( derekam szerencsére sokkal jobb)...Este megyünk szülésfelkészítőre utána meg a barátnőmért a Linzi pályaudvarra, itt lesz vasárnapig vendégségben,juhéjjjjjj :D :D :D

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


A mai tábli:

Kép Kép Kép

Aranyoska: gratulálok a 38. héthez! :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Aranyoska! Gratula a 38. héthez!!! :lol: :lol: :lol: Júúúúújjj de izgi így a vége felé!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Ez az éjszaka kikészített :( 2-kor felkeltem pisilni, és nem tudtam reggel 6-ig visszaaludni. 8-kor meg felébredtem. Most úgy szédelgek, mint aki részeg :( Pedig mára (ilyen szép napsütéses időben) egy csomó mindent terveztem :( Remélem azért majd össze tudom szedni magam.

Tegnap csináltam Apának tortát (október 2-án volt a szülinapja, csak akkor anyunál voltam, ő meg dolgozott :( ) és mennyit szenvedtem vele (a zselé nem akart bekocsonyásodni :( )... viszont isteni finom lett és este amikor hazajött nagyon meglepődött :), nem is gondolta, hogy meglepem ilyennel :)

Dorka: poci görcsölés elmúlt? Hogy vagy?

Navi: mit mondtak, láttak a hasi uh-on? Gyere majd a hírekkel!
Tgyással kapcsolatban annyit sikerült kiderítenem, hogy csak azt nézik a kiskönyvben, hogy mikorra vagyok kiírva és ha pont 28 nappal előtte igénybe veszem, akkor semmi probléma, ha esetleg később születne, így is az igénybevételtől számított 168 napig jár csak. Nekem majd 25-én kell menni a házidokihoz, ő ad olyan papírt, mint a táppénzes, aztán azt és a kiskönyv másolatát le kell adni a munkáltatónak. Lehet kell még valami nyomtatvány is, ennek még utána nézek.
Nagyon csini kismami vagy :) és egyáltalán nem kicsi a pocid :) Nekem mondják folyton, hogy milyen pici, meg hogy azt hiszik van még hátra 3 hónap, stb., de engem nem érdekel :), még örülök is, mert eddig pl. megúsztam a nagy poci miatti hátfájást, meg elég jól mozgok még önállóan :)
Tetszik a babaszoba :)

Sophie: hogy telt a tegnapi nap? Anyóssal minden rendben volt? :) (Az enyém tegnap nagyon kötözködős volt, pedig csak telefonon beszéltünk, úgyhogy gyorsan le is raktam.)

Szisszka: utólag is gratulálok a házassági évfordulótokhoz :) (nekünk fél év múlva lesz 3 :) ), viszont nekünk is 2 tanús esküvőnk volt, de Jani nem bírta volna ki, ha nem öltözik fel öltönybe, így én is vettem fel egy kosztüm nadrágot, meg egy fehér felsőt :) A vicces az egészben az volt, hogy Jani egy 17 km-re lévő kis faluban lakott és nálunk volt az esküvő, és már akkor Pesten laktunk albérletben, így csak péntekre hazamentünk és megkértük anyóst, hogy hozza már el Jani öltönycipőjét. Hát nem elfelejtette :), így Jani edzőcipőben és öltönyben volt :) Így utólag jókat poénkodunk rajta, de akkor hozzá sem lehetett szólni, olyan mérges volt, de szerencsére csak a ceremóniáig :)

Vivi: nagyon sajnálom, hogy ilyen éjszakád volt. Remélem azért minden rendben lesz és még hazajöhetsz egy pár hétre.

Aranyoska: gyere majd és mesélj, hogy mi volt az uh-on! :) Kitartás! Neked már csak 2 hét! :) Bár sejtem, hogy ez a 2 hét a legrosszabb (mármint kényelem szempontjából)....

Lucuzs: szép nagy a pocid! :) De ez neked olyan jól áll :) Örülök, hogy Bogival minden rendben :)
Lenne egy kérdésem... nem emlékszel véletlenül, hogy a talin Boginak hoztál egy könyvet (3 cica volt rajta), hogy ki a szerzője? Olyan feledékeny vagyok és nem jut az eszembe, anyu meg folyton ezzel zaklat, hogy derítsem ki (most neki ez a legfontosabb így szülés előtt :) ).

Eta: nem irigyellek :( Én nem is tudom, hogy mit csinálnék ilyen esetben. Nálunk, mivel újépítésű lakásba költöztünk, mondták, hogy lesz sok pára. Elég sokáig nyitva voltak az ablakok, de a szomszédok már panaszkodtak, hogy mennyi mindenük tönkre ment már. Először csak annyit csináltunk, hogy törölgettük az ablakon a párát, mert reggelre nagyon bepárásodott, aztán észrevettük, hogy az ablak sarkában van valami fekete dolog... rögtön bolt és mi is Szavót vettünk. Akkor helyre is hozta, de mivel maradt a pára, így hamarosan előjött újra. Így egy komoly döntés után vettünk párátlanító készüléket (jó drága volt, 35e), de azóta nincs semmi problémánk. Eleinte nem is tudta megmérni a páratartalmat, olyan magas volt. Éjszakánként pedig 2 liter párát szedett össze. Gondolkozzatok el egy ilyenen, mert szerintem megéri (van olcsóbb is, ez azért volt ilyen drága, mert digitálisan jelzi, hogy mennyi a páratartalom), bár tudom, hogy így babavárás előtt az ember nem nagyon akar plusz költségeket.

Gyancsi: köszi, majd megkérdezem. Akkor neked is pörgős lesz a mai napod! :) Örülök, hogy a derékfájás elmúlt.

Hajni, Rodi merre vagytok?

Na megyek, mert teregethetem az első adag ruhát :) Remélem ilyen szép napsütéses idő lesz ma egész nap, mert nem egy mosást terveztem mára be :)

Szép napot mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Húúú lányok, nagyon régen nem voltam. Nem is tudom, hogy mindenre tudok-e majd reagálni!

Üdv, az újaknak! Jó, hogy csatlakoztok hozzánk! Ha még vannak zúg olvasók, ők is jöhetnek, bátran!

Csillagvirág!
Nagyon szép pocid van! És milyen kis csini vagy! Kicsit irigykedem!

Vivi!
Ne izgulj, minden rendben lesz veletek! Ez a vérzés biztosan sokkolt benneteket, de a lényeg, hogy minden rendben van! A kórházban tudnak rátok vigyázni, és ha hazaengednek, akkor pedig pihenj sokat!

Lucuzs!
Neked is mekkora pocid van! Nagyon szép! Gratula!
Örülök, hogy Bogi jól van, és hamar felgyógyult a műtétből!

Kriszta!
Nagyon szép a te pocakod is! Szép kerek!

Eclipse!
El sem hiszem, hogy te már be is töltötted a 37. hetet! Hihetetlen! Hogy rohan az idő! Lassan megszületnek az első novemberi babák!

Eta!
Nagyon sajnálom ezt a hülye penészt! El sem tudom képzelni, hogy ez milyen sok gondot okozhat nektek! Elhiszem, hogy mennyire utálhatod fújkálni a bútorokat, meg a falat! Egyébként mitől ilyen a fal? Nagyon vizes?

Jó, hogy nálatok süt a nap, nálunk még borongós, de egy két helyen már felszakadozott a felhőzet. Talán pár óra és nálunk is lesz napsütést! ( Azóta már ki is sütött!)

Tatjana!
Nagyon szép a táblázat! Köszönjük!

Macs!
Nagyon szurkolunk nektek továbbra is! Meglátod minden rendben lesz, és hamarosan mehetnek haza a babák is!

Eszter!
Köszönjük a híreket! Továbbra is nagyon szurkolunk nektek is! Igazán megérdemelnétek már ti is a jó híreket, a csodát!

Navi!
Sajnálom, ezt a hülye viszketést! Vajon mitől lehet?! Örülök, hogy a hasmas elmúlt! Nagyon vigyázz magadra!

Ebba!
Nagyon szép a szobai dekoráció! Nagyon ügyesek vagytok! A te pocid is nagyon helyes, és te is nagyon csini vagy!
Olyan jó, hogy ebben a topikban, mindenki ilyen csini!

Sziszka!
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálatnál! Szurkolok a strepto eredmény miatt.

Gyancsi!
Gratula az esküvőhöz! Nagyon aranyosak vagytok a képeken! Tényleg jó kis rendhagyó esküvő volt!
Hogy van a derekad? Jobb már?
Nagyon szép pocakod van már neked is!

Mikegirl!
Nagyon szép a te pocakod is! Nagyon csini vagy te is!

Kinga!Vaya!
Már akartam írni, hogy a Jánosba a babáknak nem tápszert adnak, hanem cukros vizet, míg nincs tej. Ha már van tejcsid, akkor már utána azt kapja, de addig csak cukros vizet. Azért ezt adják, mert ez a legjobb fiziológiailag és a cukorra a vércukor szint tartása miatt van szükség.

Ti már láttátok élőben az alapítványi és a fizetős kórházi szobákat?

Örülök, hogy jól érezted magad a szüreten! Mi is a hétvégén akarjuk összeszerelni a kiságyat, bár még csak ma vesszük meg, ha idejében hazaér a párom!

Vikoo!
Örülök, hogy Boldi szépen növöget a pocakodban! Nagyon szép kis legény már!

Dorka!
Örülök, hogy már otthon vagytok! Azért más otthonról indulni szülni, mint bentről. Kicsit izgibb, de mégis így az igazi! Ugye jól emlékszem, a hétvégéig jósolták a nagy találkozást a dokik?

Bocsánat, akinek nem írtam. Majd még pótolom.

Jó, hogy feltettétek a hazahozós rucikat, mert így már nekem is van elképzelésem, hogy miben hozom haza majd Kittikét!

rodina74
 
 


Sziasztok Csajok!

Megjártam a dokit, szétcsesz az ideg, ennyi hülyét 1 rakáson!
Nem vizsgált meg, nehogy beinduljon a szülés-ok rendben, jobb is.
NST-majd csak jövő héten, mert addigra tuti kibírjuk-ok, de mondom, már nem olyan hiper Luca, mint volt, nem baj.
Magnézium-kórházban azt mondták, h. ne szedjem, itt meg most, hogy szedjem mindenképp.
Most mit csináljak?
Ja, és nagyon keményen elszúrták a táppénzes papíromat....Idióták.
Bocsánat, de most tényleg felhúztam magam....

Éjszaka szar volt, kiköltöztem a nappaliba, Andris horkolt(náthás) ahol marha kényelmetlen volt, görcsölt a pocakom is, másfél óránként jártam wc-re...
De ma jön a barátnőm!!!!!!!!!!!!!!!Szerencsére :D

Angie, akkor neked is van segítség-anyukád :D Sikerült a varrás?
BNekem is azt mondták, h. gyors szülésem lesz, én is ebben reménykedem!

Amidaalah, nekem nincsen hastartó pánton, de már hallottam, h. dícsérték!Sajnálom a munkahelyet, nekem is le fog járni jövő nyáron a szerződésem...

Csillag, én nagyon félek tőle, h. nem megy el a magzatvíz...

Szisszka, egy kicsit megkésve, de nagyon boldog házassági évfordulót!Nagyon örülök, h. tudtál aludni!
Nekem továbbra is játszanak a görcsök, pihenek, amennyit tudok, csak már mindenhogyan kényelmetlen!

Wivi, kitartás!Jocó köszönjük a híreket!

Navi, egyátalán nem pici a pocakod!Nagyon szépséges és a babasarok is!!!Ma én is kivasalom a baldachint, aztán már teszek fel fotót!
Olyan nagyon ismerős vagy nekem!!!

Aranyoska gratula a 38.héthez!Mi volt az u.h-n?Nst-n?Olyan kíváncsi vagyok!

Csillag, neked is szép a pocakod, és te milyen vékony vagy!!!Mondjuk Navi te is!

Lucuzs, nagyon örülök, h. Bogival minden ok

:D Hatlamas a pocakod!Nem csodálom, h. már nehezen bírod!De olyan szép vagy, sugárzol!!!

Krisztina, szép pocak!!!

Eta, sajnálom!!!!!!!!!!!!!!A penész tűnjön el, de lehet, h. tényleg ahogy Gyancsi írta érdemes lenne kipróbálni, h. elindítjátok a fűtést!

Gyancsi, nekem a fenekemre sem jönne fel az a szoknya

:? De nem baj! :D :D
Óvatosan azzal a takarítással, nehogy visszaeső legyél derékügyileg!Jó barátnőzést!!!!!!!!!!!!

Picit lepihenek, puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Képzeljétek tegnap este éreztem először valami jóslófélét. Valahogy nekem nem olyan volt, mint amilyenről ti írtok. Nekem az alhasamnál olyan volt, mintha a két felé akarna szakadni, mintha tágulni próbált volna, de nem fájt. És egy nagyon enyhe mensis görcsöt éreztem. De az egész egyáltalán nem fájt, csak fura volt. 1 órán keresztül éreztem, de úgy 3-5 percenként. Ez már egy nagyon gyenge jósló lehetett? Érzett valaki ilyet?

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!

Anyós kórházban szívproblémával, a párom ment be vele... :( :( :(

Védőnő most volt itt utoljára, megnézte a babuci felszereléseket, mindent rendben talált és ment is. :D

Dorka,
szerintem már nem kellene Mg, de ez a saját véleményem...

Gyancsi,
súlylökő kislány, hihihihi :lol: biztos nem lesz olyan, szép csinos takaros kislányotok lesz :D :D

Eta,
a penész nagyon aljas makacs dolog, részvétem miatta, és én sem tennék másképp, selejteznék meg "vadásznék" :evil:

Szisszka,
boldog 3.-at! :D

Puszi mindenkinek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorka!
Sajnálom, hogy így felidegesítettek téged! Pihenj le, és nyugodj meg! Minden rendben lesz!

rodina74
 
 


hali!

Már több mint egy hete fűtünk!!!
ÉS még csak szeptember van!!!!!
A gatyánk rá fog menni erre a szar lakásra!!! UTÁLOM!
Vizesek a falak, mert nem pince van alatta hanem föld. A Ház előtt meg egy csomó tuja, aminek a gyökere valószínű behálózza a talajt! Szóval most nem fogok nekiállni tuját nyírni meg gyökérteleníteni. Szar tél lesz az biztos!

Dorka!
Ami a magnéziumot illeti: én tuti nem tudnék aludni nélküle úgy görcsöl a lábam egy csomószor! De azt is hallottam hogy szülés előtt 2 héttel jobb ha az ember abbahagyja mert- érzékcsalódást okozhat- ha méhösszehúzódás van nem biztos hogy olyan erősen érzed mint kéne. De ezt biztos más sokkal jobban tudja.

Navi:
A tesómnak felírtak valami vacakot a tisztulásra, de ettől függetlenül 3 hétig tartott!
De mire erre reagálok, már rég más a baj: ( Sajnálom hogy ennyi minden összejött.
Előbb utóbb csak vége lesz!

Mindenkinek gyönyörű a pocakja!!!!!!!
És ahogy elnézem a képeken senki nem hagyta el magát és lett DAGADÉK KISMAMA TOKÁVAL :D

Rajtam ma észre sem vették hogy kismama vagyok: ) és megkérdezték hogy minek nekem hivatalos házassági anyakönyvi kivonat :lol:
Pedig nem zsákruhában voltam!

na szaladok tovább hátha sikerül még azt a hülye babakocsit is elintézni!

Én nem tudom ki min vitázik a párjával, de az én emberem már tök ideges!
Pl ha én látok meg valamit a vaterán ami tetszik azt leszarja, mert ugyan már hogy néz ki.... de amit ő lát az szuper.....
szóval kicsit türelmetlenebb mint eddig, bár vitathatatlanul nagyon beleásta magát a babakocsi tudományának rejtelmeibe!!!
DE AKKORIS!!!!!!

Na megyek mert vár a védőnéni: ))
mindenkinek puszi, és jó étvágyat, jó D-vitamingyűjtést a napon
: ))
Én is húzok ki innen a penészvirágok és gombák közül a valódi természetbe: )) Az is zöld, de nincs fekete árnyalata :roll:

PUSZI!!!!! :roll:

Kép
Kép
eta
 
 


Mi ma töltöttük be a 34. hetet.
A mai pocakfotók:

Kép

Kép
Ezen a képen úgy látszik a hasam, mintha lógna! De szerencsére nem! :lol:

Kép

rodina74
 
 


Lányok!

A dokinak mikor adjátok oda a pénzt? Lehet, hogy elég hülye kérdés ez, de nem tudom. A szülés után közvetlenül, vagy varratszedéskor, vagy mikor a kórházból eljöttök? Hogy szokták?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Már rég írtam, de próbálom tartani a tempót és olvasni Titeket, csak hát ezerrel mosok, vasalok stb...tipikus fészekrakásos tünetek :)

Mindenkinek nagyon szép a pocakja!!!!!
Lucuzs: aztaaaaaaaa!!!!! Mekkora poci :D

Eta: a penésszel mi is küzdünk! Tavaly jött ki elöszőr, és persze pont abban a szobában, ami a gyerekszoba lett. Amikor kipakoltuk az ágyat tiszta penész szagú volt minden az ágynemű tartóban!
Mi is a Szavót használtuk + a gyerekszobában átfestettük a falat vmi penészölő festékkel...hát kiváncsi vagyok mennyit fog érni, mert aranyárban volt! ...aztán egyik este észrevettem, hogy kijött a konyhában is az egyik falon. Másnap néztem, hogy a másik falon is kijött, meg a harmadikon, meg a negyediken!!!!! Kész!!!!!!!!! ...de a Szavó ismét bevált + vagyonokat költünk Ceresit pára Stop-ra.

Tatjana: megírnád légyszi, hogy milyen típusú párátlanító készüléket vettetek? Amennyit költünk a Ceresit pára stopra, abból már lassan kijön egy párátlanító is, csak annyi fajta van...

Bocs csajok, de nem tudok mindenkire reagálni, mert alig győzöm visszaolvasni!
...de igyekszem behozni a lemaradásom!!!!!

Jaj még egy kérdés! Akiknek lesz fogadott szülésznője:
Meg szokták kérdezni, hogy mennyiért vállalja, vagy annyit adok, amennyit gondolunk? ...és kb. mennyit szoktak adni?????
Bocs a hülye kérdésért, de senki sincs a környezetemben, akitől meg tudnám kérdezni.

Azért lassan kezdenek felpörögni mindenkinél az események, ahogy közeledik az idő :D

Mindenki vigyázzon magára, meg a Picurra :D
berni01
 
 


Sziasztok!

Hááát..megjöttünk!

Köszönöm a gartukat..én is boldog vagyok,h már itt tartunk,és bevallom őszintén még jobban örülnék,ha már action lenne :oops:

NST-n babyke nagyon jól dolgozott,hálaégnek nem volt szükség semmilyen drasztikus megoldásra,bár nem is engedtem volna újra megrángatni szerencsétlent. :evil: :wink:
Uh-un is rendben találtak mindent.Már 3 kg felett járunk :wink: :wink: és abszolút a korának megfelelőek a méretei.Legközelebb j.héten szerdán kell mennem,ha csak.... 8) 8) 8) ...de jó is lenne.Ma is csak csodáltam a kisbabákat,egyik szebb volt,mint a másik és irigykedve néztem a büszke anyukákat,akikkel pár napja még együtt ültem Nst-n.Na ,de majd eljön a mi időnk is :lol:

Szülésznő:mi rákérdeztünk a pénzre,de ő maximálisan ránk bízta a döntést,h mennyit szánunk rá.Nagyon korrekt volt.Mondta,h van akinek 5000.- is nagy érvágás,van aki meg 50.000.- is simán ad,mert megteheti.Ő nem nyúlkál senki zsebébe.Szerintem korrekt.Mi úgy tervezzük,h mielőtt hazajövünk a kórházból,akkor tejelünk.

Magnézium:nekem is azt mondta a doki,h napi 3x2-t szedjek nyugodtan.Dehalkan megsúgom nektek,h nemrég vettem egy 50db-osat és azzal kiakarom húzni,szóval kisebb dózisban kajálom.Van,h el is felejtem :oops:

Lucuzs:megint frankón elkerüljük egymást.Te kedden,én szerdán.Áááá :roll: A pocid meg egyszerűen brutál nagynak tűnik,legalábbis a képen.De nagyon formás :wink: (Rodina,Krisztina,Csillag)

Pocak ügyben mindenki szép.Majd megpróbálok mindjárt gyártani magamról én is egy képet.Apa alszik,mert éjjel meló volt ésma is megy...sajna.

Dorka:jogosan vagy dühös,de,ne túráztassad magad,mert hidd el nem teszel vele jót.Persze én tudom,h nem lehet mindenen mosolyogni,de a stresszre van a legkevésbé szükségetek-és ez Etának is szól!!!! :wink:

Gyancsi asszony:el is várom,h jöjjön majd az sms. :wink: :wink: De bárkinek megadom a számom nagyon szívesen,csak szóljon.Szívesen leszek szócső,egy ilyen szituban meg pláne. :lol: :lol:

Na megyek,megpróbálok önmagam fotósa lenni. :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


és akkor pár fotó....:

Kép ez a micimacis függöny:) Kép az egyik fal... Kép Beki lak Kép szemből poci Kép szintén Kép 38.héten

Hát egyenlőre ennyit rólunk,hagyok másokat is érényesülni.Kérjük a fotókat lányok.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!
Nem tudom, hogy ma már hanyadszorra ülök le a gép elé, hogy írok...
Éjjel én megint kukorékoltam, egyszer Marci keltett, hogy nagyon durván bepisilt. Utána meg magamtól keltem pisilni, és nem tudtam megin t visszaaludni. Még ettem is (sütit is )

Lányok!
Nagyon szépek a pocakok!!!!

Vivi
Drukkok mennek nektek, hogy minden rendben legyen!
Vivi párja, köszi, hogy írtál!

Navi
Szép a pocid, és nem is kicsi szerintem. A baba-lak nagyon édes.

Emese
Gratula a 38. héthez, ügyesek voltatok nst-n is!
Jujj de cuki a függöny, meg a szoba is! Neked sincs ám kicsi pocakod :D

Lucuzs
Aztaaaaaaa! Hatalmas a pocid!!!!! Örülök, hogy jól sikerült az nst és h ekkora élmény volt :)
Hihetetlen milyen energikus vagy, állandón olyan sokmindent csinálsz!

Kriszti
Akkor Te is bagolykodtál az éjjel... szegénykém

Eta
Sajnálom ezt a penész dolgot tök durva

Ancsa
Fájások szerencsére csak kószák és jóslók. Még egy picit várunk azzal a szüléssel :D
Takarítás??? Jajj, nem semmi vagy!

Tatjana
Apának utólag is Boldog Szülinapot, biztosan fincsi lett a torta
Sikerült mindent kimosni?

Rodi
Majd muti te is ahazajövős rucikat! Biztosan tündériek!
Akkor is adnak a Jánosban cukros vizet, ha előtej van?
Igen, igen, ezek a jóslók, a mensi szerű görcsök, aztán nekem ilyenek voltak Macival a rendes fájások is, csak erősedtek.

Dorka
Ó, szegénykém, szép kis nap, de ne idegeskedj! Nem tesz jót!
Én szedem a magneb6-ot, napi 3x1, de azt mondta a doki, h lehet 4x1 is...
Hamarosan meg úgyis itt az idő, nemsokára kezedben tarthatod a pici lányt

Eclipse
Anyósnak jobbulást!
Akkor nálatok már minden babacuccos megvan? Ügyesek vagytok!


Most megyek, mert Marci hisztizik, amúgy is megőrülök tőle ma... :O
Kéne ma mennem sulib délután, de semmi erőm nincs, kitakarítottam a nappalit, és hulla vagyok.
Ja, és tegnap este végre befejeztem a body-k vasalását , de persze még 1 rakás ruha van :O

szisszka
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés, aztán ha marad idő, visszaolvasok:

Ati nem ment oviba, most már nagyon csúnyán köhög, és mára be is taknyosodott. Kihívtam a dokit, hogy ne kelljen már a rendelőben órákig üldögélnünk. Három és hat között kijön.

Egyébként nagyon jó kis délelőttünk volt :lol: Fél hatkor kelés - de ez nem újdnoság :) , fél 10-re már kész volt az ebéd, voltunk egy órás sétán - dombra fel, dombról le, most pedig csendespihenő van. Ébredés után pedig várjuk a dokit, és apát haza.

Méhész / Nőgyógyász:
Adél 3057g - plusz, minusz 10%.
A hegem nem vékonyodott, természetes szülés mehet, ha nem azzal kezdődik, hogy elfolyik a magzatvíz, aztán meg esetleg fájásgyengeség lép fel. Az optimális az lenne, hogy 4 ujjnyi tágulás, aztán burokrepesztés, és indulhat a szülés.
És amitől nagyon elkeseredtem az az, hogy dokim szerint a hegre, és arra, hogy nekem ez lesz az első "normális" szülésem, gyakorlatilag esélytelen, hogy a gátmetszést elkerüljük :cry: :cry: :cry: Ettől kicsit kibuktam.
Programozott császár a 41. hét utáni túlhordáskor jöhet csak szóba.
Egyébként a 38. hétig heti 1x CTG, jövő hét pénteken megyek legközelebb, addig meglesz a strepto lelet, ellenanyag és vérvizsgálat eredménye is. 38. héttől pedig heti 2x CTG, egyik hét elején a kórházba a szülésznőnél, másik a rendelőben a dokinál mészájvizsgálattal egybekötve.
Amit szednem kell: 2*1 magneB6, 2*1 folsav, összes többivel le kell állni (3*1 nospa forte, 4*1 spiropent)

Dokim szerint Adél nem számítana korababának, mert elég fejlett és a súlya is megvan hozzá. Az pedig, hogy Ambroxol-t szedtem a köhögésemre, szerinte még a tüdő fejlődését is felgyorsította. Azt mondta, hogy a 80-as években korababáknak ezt adták tüdőérés felgyorsítására.

Na, most megyek olvasni, hogy kivel mizujs.....

mikegirl
 
 


Aranyoska! Nagyon szépek vagytok!!! :lol: És egyáltalán nem tűnsz megviseltnek, sőt!!!!

Te figyi! Megszervezhetjük a jövő heti találkát, ha még egyben leszel akkor! :wink: :lol:
Szóval én kedd NST, te szerda NST. Akkor én szerdán elugrok vérvételre, és utána felkukkantok hozzád NST-re, vagy te hozzám a laborba, attól függ melyikünk végez előbb.
Én úgy 8- fél 9 magasságában tudok menni, aztán meglátjuk mikor kerülök sorra.
És akkor délig szabad vagyok, amíg Bogi ovizik!:wink:

Na mit szólsz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rendben Lucuzs,benne vagyok.Az időpont nekem is stimm,mert amúgy is 8 és fél 9 között szoktam odamenni.Akkor keressük egymást. :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


No, pár kép:

A rövid ujjú body-k (56 és 62-es méretben) 27 db
Kép

A hosszú ujjú body-k 15 db
Kép

Dobozban: egyenlőre igy kerülnek a polcra
Kép

A fali dekor, legalábbis ami eddig kész van belőle. Folyamatosan csinálom, ahoy van egy kis időm. Egyébként fotókartonból készülnek, a kontúrok pedig fekete tempera meg a tigris csikjait is festettem, és kétoldalú ragasztószalaggal vannak a falra téve.
Kép

szisszka
 
 


Jaj, csajok ez tényleg nem az én napom....Andris 40.000,-el kevesebb fizetést kapott, mert megcsúszott valami határidővel :(
Annyira nagyon kellett volna most azt a pénz.....
Na, de mindegy, nem fogok idegeskedni, változtatni már úgysem tudok rajta, néhány csekk nem lesz feladva aztán kit érdekel!

Tatajana, apának utólag is Boldog Szülinapot!
Neked meg jó mosást és gyors száradást kívánok :D

Rodi, de jó, h. jöttél, és minden ok!Küldjük oda is a napsütést!!!
Nagyon szép nagy a pocakod!!!!

Eta, anyóst sajnálom, jobbulást neki!!!!!!!!!!!!!
Nem fogom szedni szerintem a magnéziumot...

Eta, nem is tudok tényleg mit mondani!!!Úgy sajnálom, remélem sikerül vhogy eltűntetni!
Andrisnak meg a türelme fogy velem szemben, bár én meg szerintem hisztis vagyok mostanság....
Kell akkor új házassági anyakönyvi kivonatot kikérni?Mennyibe került?

Berni, jó, h. te is jöttél és minden ok:)

Aranyoska, még mindig szerelmes vagyok Beki baba szobájába!!!!
Nagyon nagy már a pocakod, szépséges!!!
Örülök, h. jó élmény volt az nst!

Szissz, suli....ááá nekem nem lenne erőm.Szóval akkor Marci királyfinak sincs ma túl jó napja!
Te amúgy most többet fekszel?
Volt vmi ünneplés a házassági évfordulón?

Mikegirl, nem pici baba Adél!!!!
A gátmetszéstől én is nagyon tartok!De hősök leszünk:)
Nem semmi az a túra, amit lenyomsz minden nap Atival....

Puszi, megyek vasalok, attól mindig jó lesz a kedvem
:) De csak akkor, ha Lucababa dolgait vasalgatom:)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szissz, van body bőven :)
Neked is nagyon szép a dekoráció!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Először is örülök a Macs híreknek!!!

Vivi - Mennek a drukkok, semmi baj nem lesz, meglátod :wink:

Azt tudja valaki, hogy ha kemény a poci, miért fordulhat elő, hogy császározni kell? Mit jelent? Rosszat tehet a babának?

Aranyoska - Nagyon csini kismami vagy!!! Szép poci, gyönyörű szobácska. Kiscsajszinak jó sora van és lesz :D
És nyugi, már a célegyenesben vagy :wink:

Berni - én nemes egyszerűséggel nekiszegeztem a kérdést a szülésznőnek :lol: Miután dokimat kérdeztem, és mondta, hogy a szülésznőt kérdezzem....szülésznő a dokihoz irányított, mondtam, hogy már próbáltam.....szóval nekem végül azt mondta, hogy ki mennyit gondol, egyénfüggő, de olyan 30 és 50e között szokott lenni általában a borítékban.

Rodina - dokinak pénz, mielőtt hazamegyünk a kórházból.
Szép pocak!!! :D Nekem most nincs ilyen csíkom. Az múltkor volt, Atival.
Kiságyról fotókat kérünk!!!

Eta - apa nálunk is már megjegyezte, hogy állandóan megy a fűtés.....még szerencse, hogy ezt a téli szezont a viszonylag jó pénzzel tudjuk kihúzni, aztán jön csak a 86 ezer :?
Akkor az általad írtak miatt mondta dokim, hogy a 3*2 mangenB6 helyett legyen 2*1.
Nekem azért van tokám :lol:

Eclipse - anyósnak jobbulást!!!

Dorka - én nem is értem, hogy miért nem vizsgált meg a dokid.....engem meg fog hetente 1x. Meg amúgy a többit sem. :shock: Nekem volt méhszájvizsgálat tegnap - és nagyon zárva van, ezt nem is írtam. Uh-m nem lesz több, majd 1 a végén, hogy megnézze a méretet, hogy anatómiailag kifér-e még Adélka.
De próbálj megnyugodni. Táppénzes papírt helyre lehet még hozni?
Szar éjszakát sajnálom :(
Hastartó pántom van, és szerintem is jó. Bár nem hordom mindig.

Tatjana - fini torta :D
Öltöny és edzőcipő :lol: :lol: :lol:

Gyancsi - nekem normális csajszi csinálta a CTG-t :lol: És Adél mindent előadott, amit csak tudott: csuklástól a nyújtózkodásig :lol:
Én korábbi ruhácskáim kb. az egyik combomra lennének jók most :lol:
Az esküvői képek nagyon szuperek!!!!! Szerintem menő volt ez az esküvő :D

Lucuzs - képzeld, Ati nem szereti a játszóteret. :shock: Most épült egy új itt a közelünkbe, de még egyszer sem voltunk ott. Szinte térden állva könyörgök, de akkor sem......hat ökrös szekérrel sem tudnám odavinni.....séta, motorozás, futóbicaj az igen, na de játszótér....hinta közelébe 2 éve nem megy, pedig nem történt semmi, és volt bébihintánk a kertbe, amit nagyon élvezett.
És nagyon ügyi voltál ma!!!!
Annak pedig örülök, hogy Bogi ilyen ügyin és hamar túl lett az egészen.
Ez a 120-as pocak elképesztő!!!! (Te írtad, hogy 120-as, ugye?) :D

Kriszta - óriás pocó!!! :D Ja, és gyerek még nem maradt bent :wink:

Csillag - micsoda bomba alakod van még ekkora pocival is. És nem kicsi!! :wink:
Pisilés - annyira édes Bence, hogy totál levetkőzik :lol: :lol: :lol:

Navared - köszi a fotókat!!!! Jó volt nézelődni. Szép poci, helyes babasarok, sok-sok ruhával!!! :)

Szisszka - utólag is boldog évfordulót!! :D
Nem lehet, hogy a kispasikat egészen konkrétan mi, az anyjuk lökjük át a ló túloldalára???? :lol: :lol: :lol: Aztán majd szívnak a menyeink :lol: :lol: :lol:

Ennyire futotta, most mennem kell.....

mikegirl
 
 


Dorka,
a fenébe a lóvéval, nagyon tudom milyen érzés amikor számítunk rá aztán kopp :evil:

Szisszka,
köszi. Babacuccosok mind megvannak, ki is vannak mosva, csak még vasalni kell, de az a gyenge pontom, pedig muszáj lesz rákapnom! :oops:

Mikegirl,
nagyon-nagyon szurkolok a természetes szüléshez! Inkább a gátmetszés mint a császár! Ha csinálod a gátmasszázst, nem hiábavaló még vágás esetén sem, mert gyorsabban fog gyógyulni a seb!
Plusz van külön gátvarratra való kenegető olaj is.

Aranyoska,
nagyon szép a Beki-lak :D Látom neked is megjelent az a barna pigment csík a pocidon, én ma vettem észre, de még csak lentről a köldökömig tart! De hálistennek stria nincsen, most már talán-talán nem lesz...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Köszi lányok.Beki nevében is.

Eclipse,képzeld nekem az a csík az elejétől ott van és ugyanígy végig látszott már akkor is,csak egy picit volt talán halványabb :) Az egyébként mitől jön elő,és mitől függ,h kinél mennyire?Tudja valaki? :?: :?:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Ma kora reggeltől takaritottam aztán mentünk a párommal vásárolni zöldséget gyümit-ezer éve nem voltam piacon :-D

Aztán befőztem egy hatalmas lábos lecsót, már a z üvegben alszanak, aztán Ádit vittem fogászatra mert tegnap fájt a foga :shock: (a hátsó fogán van "fogszabályzó, azalatt begyulladt, most leszedték neki két hét múlva visszateszik. ) szóval elvoltam, alig birtam viszaolvasni olyan sokat irtatok :-D

Aranyoska: jó hogy jöttél, mért már tegnap akartam irni neked sms-t, hogy csak nem megvan a leányzó?!!! :-D Gondolom már nagyon nem bánnád :-D

Luczus: nem semmi poci :-D nagyon szép! De ezt mindenkinek mondhatom, mert tényleg nagyon szép pocifotok születtek tegnap és ma!!!

Gátvágás: nekem volt Ádival én megkönnyebbültem tőle, mert csak ugy kicsusszant Ádi :-) aztána varrás szokott egyeseknek fájni, az én dokim varázsolhatott mert sem a varrás sem a gyógyulás nem fájt. simán ültem pár óra múlva.... persze most másik dokim van, szerinte 70% hogy nem kell vágni, d e azért biztos ami biztos , mondogattam neki többször hogy az előző doki munkája nem fájt ;-)

picifiuk pisilés: az én fiam is totál meztelenre vetközött wc-nél. ez elég ciki volt ha máshol voltunk :-)de most is szeret este wc előtt levetkőzni majd otthagyni mert megy ugyis fürdeni... :lol:

délutánra egy szépitkezős-lazulós órát terveztem magamnak: meleg vizbe áztatom a nagy hasam, majd epilálás :oops: , krémezkedés... :-D :-D

rabbe78
 
 


Sziasztok lányok!
Ez aztán a termés!!!
Először rólunk:
Voltam hétfőn meg ma is NST-n, nagyon ügyi volt Janka, hozta a formáját. Tegnap védőnő, tudjátok, és járok hetente .... Ő is meghallgatta a szívhangját, meg el akart kezdeni a fürdésről beszélni, de nem volt rá idő (szerencsére). Ma megyünk a doki magán rendelőjébe, felteszek pár kérdést neki.
Ti mit kérdeznétek?

Megint betaláltam egy turiba ésss: Vettem a csajnak egy plüss rugdalózót, Az van beleírva, hogy 0-3 hó, és képzeljétek el, hogy mikulásos. Olyan, mint egy mikulás jelmez:) Majd jól beöltöztetem. hihiii


Rabe! A fali dekorációt a neten találtam, olyan falmatricás oldal, És azt rajzoltam át, majd írásvetítőn kivetítettem a falra, felrajzoltuk, és a festékkel kifestettük. 440 Ft a festék darabja, amiből 3 kellett. De ez nagy szoba, szerintem elég 2 db, ha valaki kisebb rajzokat tervez.
Ha gondolod, dobok fel linket, agy pár képet.
nekem az elsőből vannak a dekorok.
Kép

Kép

Kép

ilyenek tetszenek nekem.
Amúgy tanító néni vagyok:)

Kinga! Ikea! Imádom!! Most hozattam pár gumis oldalú lepedőt, meg egy bébiőrt onnan:)

mikegirl! Én holnap szedem össze a kórházi cuccaimat, még kell venni pár dolgot bele. Pl. eldobható WC ülőkeborító, mert nem tudom, hogy fogok bírni guggolni :). No meg a betét:)

Ancsa! Mekkora jók vagytok a képeken:) Tényleg huncut egy mosolya van a férj uradnak:) Olyan bugyi levarázsoló, mi?? Bár, gondolom, mostanában nincs rá lehetőség már olyan gyakran:)
Az én bölcsességfogamat az esküvőm előtt egy héttel műtötték ki, mert bedurrant. Gondolhatod, mennyire örültem...120 fős esküvő szervezése mellett.

Csillag! Nekem még kellene 50-es plüss rugi, de mindenki azt mondja, hogy nem lesz már rá jó. De mi van, ha az 56-ból meg kiesik, vagy toprongyos lesz benne??

Nava! De jók a képeid!! Az ágyrács védő Brendonos? Mert nekem is olyan kockás az anyag bepótlás, és az a csaj varrta, aki a Brendonnak szokott.

Vivi!!! Nagyon szorítok én is!! Nem lesz semmi gond, már holnap itthon is leszel!!!

lucuzs! APÁM mekkora a pocid!! De milyen kis mosolygós kismami vagy! Nagyon jó:)

eta! nyugi nyugi nyugi!!! Kissé felpörögtél(az idegeid) nem? Egy kis shopping jót tesz, hidd el :)

Üdv az újaknak!! Jó lenne, ha már végre az ország ezen fertályáról is jelentkezne valaki, mert olyan egyedül vagyok!!! Na jó, nem, de ha olvas valaki innen, akkor még jelentkezhetne :)
pussz



Kép
ebba
 
 


rabbe! Én is tettem el lecsót, jó lesz hozzányúlni, ha nem tudok főzni:)
ebba
 
 


Sziasztok!

Eta
Penész :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Milyen a ház szigetelése? Nyílászárók? Páraelszívás?

Gyancsi
Súlylökő :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Milyen diplomád van?
Német: szinte anyanyelvi szinten beszélem... (Sopronban jártam az 1. osztályt, aztán a 2-at már Eisenstadtban)

Tatjana
Gyerekeink összebeszéltek, hogy nem hagynak minket aludni?

Dorka
Nekem a nőgyógyász tanácsadóm (apukám) azt javasolta, hogy szedjem a magnéziumot 3x500 mg-s adagban.

Rodina
Szép nagy a pocakod!

Aranyoska
Szép a babaszoba is és a pocakod is!!!

Szisszka
Jó sok ruhája lesz a csemetének :lol:

Mikegirl
Ha hosszú ideig nagyon kemény a pocak, az leginkább azért van, mert az izomrostok összehúzódnak, megfeszülnek. A lepényt ellátó erek is összenyomódnak, romlik a lepényi keringés, kevesebb tápanyaghoz, oxigénhez jut a baba.
Vendég
 


ebba írta:Sziasztok lányok!
Ez aztán a termés!!!
Először rólunk:
Voltam hétfőn meg ma is NST-n, nagyon ügyi volt Janka, hozta a formáját. Tegnap védőnő, tudjátok, és járok hetente .... Ő is meghallgatta a szívhangját, meg el akart kezdeni a fürdésről beszélni, de nem volt rá idő (szerencsére). Ma megyünk a doki magán rendelőjébe, felteszek pár kérdést neki.
Ti mit kérdeznétek?


-mi a kórházi rutin?
-milyen alternatívák vannak? (gondolok én a vajúdás mikéntjére)
-fájdalomcsillapítás?

Gondolom, van egy elképzelésed, milyen módon szeretnél szülni.
Én arra kérdeznék rá, hogy mik a megvalósíthatóak?

neten találhatóak különböző "szülési tervek". Azok egy alapot adhatnak neked...
Vendég
 


Ebba, igen, Brendonos! :wink:

Köszi a dicsiket! Aranyosak vagytok!

Nagyon szép egészséges pocikat látok mindenki elején! :D
Rodi, a tiéd is mekkorát nőtt!

Most csak egy gyors helyzetjelentés, maid holnap nst után bővebben, mert ma sokat mászkáltam és ki vagyok ütve! :D
Szóval a lényeg: nincs epekő, epeutak is rendben vannak!!! :D Lehet kissé emelkedett a bilirubin szintem és emiatt van a viszketés... holnap kérek laborbeutalót ehhez is, h. kiderüljön! Szóval most boldogan vakargatom magam, megyek is! Aztán holnap nem hagyok ki senkit!!! :D

Szép, pihentető, pisi- és rosszálom-mentes éjszakát minden kedves pocaktársamnak!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a poci dicséreteket! Aranyosak vagytok! Azért homlokránc és szem melletti pici szarkaláb-versenyben nem vennék részt a 85-86-os születésű "versenyzőkkel"! :D :D :D :D :D
Na, ezt csak azért mondom, mert itt MINDENKI GYÖNYÖRŰ KISMAMA... egy pocakos nőre nem lehet azt mondani, hogy nem széééééééééééééép!!!!!!!!!!!!!!

Lucuzs, Neked aztán hatalmasra nőtt Balázs "albérlete". :lol: :lol:
Örülök, hogy Bogival minden rendben!!!!!!!!!!!!!

Kriszta, Te sem panaszkodhatsz! Ahhoz képest, hogy első gyerkőc lesz Dávid, bizony szép nagyra nőtt a kis lakása! :lol: Alien? Nálunk is van! hihihihihihi

Eta, sajnálom ezt a harcot azzal a fránya penésszel... :? és totál megértem, hogy ki vagy bukva... :cry:

Gyancsi, annyira "sz@r" volt a kaja Mekiben... soha ne menj oda... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Jó barátnőzést a hétvégére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tatjana, sajnálom az álmatlan éjszakát... a meglepi a Férjednek viszont nagyon édes lehetett!!!!!!!!!!

Dorka, sajnálom, hogy nem indult jól a napod a kórházban, de ne aggódj ennyire! Az én dokim sem vizsgál már manuálisan a betöltött 36. hét után mondván, hogy ha akar, hadd jöjjön a baba. NST is csak egy lesz hetente a 37. héttől és uh sincs már ilyenkor, csak ha az NST nem lett jó. (utolsó uh a 32. heti itt Győrben...) A babák meg már alapból tényleg sokkal kevesebbet mozognak a 36. hét után, hisz ilyenkor hetente akár 250 grammot is magukra cuppantanak és kicsi a helyük. Szóval nyugiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Attól meg szintén ne félj, hogy nem folyik el a magzatvíz... amíg ez nem történik meg, kisebb a fájdalom. Legalább is nálam így volt, viszont szépen gyorsan tágultam. Na aztán burokrepesztés után jöttek az igazi fájások...

Rodina, örülök, hogy jelentkeztél, már kezdtem aggódni... Amit éreztél az bizony jósló volt szerintem, de ne aggódj, ez még nem jelenti azt, hogy mostanában akar kibújni Kittike. Ezek az összehúzódások szülés előtt egy hónappal is kezdődhetnek. Nekem is volt már két hete...
A dokinak a pénzt mi az utolsó kórházi napon adtuk oda (pedig vasárnap volt). Egyébként minden nap bejött és megkérdezte, hogy vagyok és ő szedte ki a gátsebemből a varratokat ezen az utolsó vasárnapi napon, pedig amúgy nem is dolgozott volna.

Aranyoska, indul a visszaszámlálás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: Örülök, hogy minden rendben van Beki babával!

Mikegirl, örülök, hogy minden Ok Veletek. A gátmetszés szerintem ijesztőbbnek tűnik kimondva, mint amilyen valójában. Nálam egy fájás alatt benyomta a dokim az érzéstelenítőt és semmit nem éreztem belőle. Ja, és a varrásnál se, pedig bent is repedtem, mert Bence nagy volt... Utána egy hétig kicsit féloldalasan tudtam csak ülni, de ennyi. A gát az a testtáj, ami hihetetlen gyors regenerálódásra képes. Tuti jobb, mint egy csaszis seb...
Atinak jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ebba, Bence 51 cm-rel született és nem volt 50-es rucink, csak 56-os és nem volt benne toprongyos! Gondolj csak bele, hogy ott van a babán a pelus és amiatt -még ha kisebb is a gyerkőc- a felsőteste hosszabb lesz egy kicsit és kell az 56-os ruci. :wink:

navi, jaj de jó, hogy nincs nagy baj!

Na, a végére értem! Pusza mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok !

Jó nosztalgiázni ! :lol:

Én egy másik forumról vagyok (2009 novemberi babavárók ))) :D , de hátha tudtok nekem segíteni !!!


2010 Espiro active sport babakocsi eladó . ára 25.000 ft ! De az árba meg tudunk egyezni szerintem !

2010 . májusában vásároltuk , de kaptunk egy másikat így feleslegessé vált, nagyon kevesett használt , jó állapotú sportbabakocsi ! Karfája levehető ! Esernyőre csukható, van hozzá téliesített lábzsák, esővédő, Nagyon jó vele közlekedni ! Ha bármi kérdésed van írjál szivesen válaszolok !

Garancia is van még rá ! Eredeti ára :29.000 ft

Személyes átvétel az Árpád-híd és környéke is megoldható előre egyeztett időpontban vagy posta stb... !
Teszek fel pár képet !

Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni ! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Elnézést a zavarásért ! :oops:

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi
 
 


Jó reggelt!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nem tudom mi van velem, de 4 óra óta nem tudok aludni :( Jani szerint nagyon ki vagyok pihenve....

Dorka: sajnálom a táppénzes papír dolgot. Az a durva, hogy nem tudjuk, mire kell odafigyelni. A szomszéd csajnak is elszúrták év elején, remélem a dokim mostanra megjegyezte, hogy mit hogyan kell csinálni.
Tudom, hogy Etától kérdezted, de azért válaszolok én is :) Szüléshez 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell (és ha jól emlékszem ti is túl vagytok már ezen :) ) és a legnagyobb meglepetésemre ingyenes (de csak szüléshez, ha bármi máshoz kérnénk, akkor fizetni kellene érte).

Eclipse: anyósnak jobbulást kívánok!

Eta: babakocsit sikerült elintézni?

Rodi: jó hogy jelentkeztél, már hiányoltalak :) Szép poci (és nem lógós)!

Berni: mi a Bauhausban vettük a Proklima nevezetűt. Eddig bevált, bár még csak egy telet húztunk ki vele, szerencsére az idén még nem kellett, pedig még nem is fűtünk.

Szisszka: majdnem mindent kimostam és még estére be is száradt, így ki is vasaltam őket. És akkor jutott az eszembe, hogy a hordozó huzatát elfelejtettem :( Na mindegy, mosok még szülésig :)
Neked viszont nagyon sok kisrucid van :) Kell ennyi vagy csak nem szeretnél sűrűn mosni? :)

Mikegirl: doki volt Atinál? Mit mondott? Hogy van a pici fiad?

Ebba: linket dobsz a fali dekorhoz? Igaz, nekem nincs írásvetítőm :( , de Jani azt mondta, hogy ő nagyon jól tud másolni, nagyítani, ha van előtte egy rajz :)

Navi: örülök, hogy nincs gond az epéddel :) , ez a viszketés dolog is kiderül előbb-utóbb.

Kriszti: igen, kis éjjeli baglyok lesznek :)

Én mára nem terveztem semmi extrát, csak a főzést. Párocskám sajna dolgozik, így este 7-ig megint egyedül leszek :(

Puszi mindenkinek és a Babuciknak is!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt!

Hát Ati úgy igazából betegg lett. Este már lázas volt, éjszaka is fent voltam vele, úgyhogy hulla vagyok.....szokás szerint 8)
Kapott antibiotikumot, mert a hörgőjére húzodott le ez az akármi. Elég randán köhög, és tegnap óta olyan taknyos.....
Most mindketten a reggeli kakaónkat szürcsölgetjük, így tudok pár sort írni.

Tatjana - nekem ma talán egy kis vasalás, meg némi portörölgetés, wc és fürdőtakarítás van betervezve. Főznöm nekem sem kell. így apának a porszívózás és felmosás marad hétvégére.

Csajok, köszi a gátmetszéses vígasztalásokat.

Navared - no epe probléma, hurrá :lol: :lol:

Kriszta - köszi a választ!!! Ilyen összefüggésekben tényleg nem láttam a dolgot. Jó, hogy felnyitottad a szemem :wink:

Ebba - én is a szülés mikéntjéről kérdeztem a dokit. És megkérdeztem, hogy hogy szokta, akkor jön oda, mikor már gyakorlatilag bújik ki a baba, vagy azért előbb is ott lesz már velem 8) Elég konkrét voltam, nem???? :lol: :lol: :lol: És mondta, hogy ő nem az a típus, aki a végére kullog oda.
Milyen ügyin tudsz turizni. :)

Rabbe - na igen, nekem is elkelne már egy szépségóra. Neked végül összejött tegnap?

Elcipse - hogy becézik a gátvarratra való kenegetőolajat? És köszi a tanácsot, akkor lelkesen masszírozok.

Most megyek, ha tudok, később még benézek. Legyen megint olyan szép napsütéses napunk!!!!

mikegirl
 
 


Jó reggelt!

ebba: nagyon jók a képek amiket a neten találtál, aztán rájöttem, hogy ezeket én is megtaláltam anno és le is mentettem, mert nagyon tetszettek :-)
De nagyon ügyes vagy,nagyon szépen megcsináltátok a babaszobát!
szerintem az 50-s ruci kicsi lesz..... de vannak különbségek a méretezések terén...
lecsó: :wink:

Krisztina: nőgyogyász az apukád? :o akkor tényleg jó neked személyes tanácsadód van :-D

Navared: akkor végül is jó, hogy nincs baj. Bár magán a tényen hogy kellemetlen a viszketés-nem segít... :roll:

Tatjana: akkor te egész jól aludtál.... én éjjel 1 óta vagyok fent :twisted: persze reggel hatra meg már fáradt voltam, de a nagyot inditanom kellett a suliba :arrow: de most délelőttre nem terveztem semmit :!: :!: :!:

rabbe78
 
 


mikegirl: jobbulást a fiacskádnak!!
Köszi, igen összejött nagyjából :arrow: nem tudtam nagyon ellazulni valamiért de azért a szőrtelenités, krémes kényesztetés, hajmosás megvolt...

Csajok: most lehet nagyon hülyeséget kérdezek, egyreinkább engem is érdekel a gátmasszás... szóval olvastam a gyakorikérdéseken-valaki nagyon részletesen leirta-hogy is kell csinálni. nos ő belülre is keni..... ami logikusnak tünik, hiszen onnan tolja a baba :oops: . De én eddig azt gondoltam csak kivülről kell :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Szóval? ti hogy csináljátok?

Még egy kérdés, már napokkal ezelőtt akartam irni: két nap egymás után teljesen olyan nyúlós nyákom volt, csak nagyobb mennyiségben mint ovuláciokor egyeseknek. Szóval nyujthatósága olyan tojásfehérje szerű de a szine meg átlátszó-sárgás.... ez nyákdugódarab lenne? azóta nem volt. Olvastam hogy a nyákdugo nem feltétlenül véres......
Valaki?

rabbe78
 
 


Jó reggelt!

Annyira rendesek vagytok! Köszi mindenkinek hogy így figyel a kis hülyeségeimre , szégyenlem magam hogy ennyit foglalkoztam ezzel a hülyeséggel, mikor másnak sokkal durvább problémái vannak
:oops: :oops:

Kriszta:
A szigetelés szar, páraelszívót valószínű beszerzünk de nem
egy olyan kis vackot mint a múltkor mert az nem sokat ért: ((

Tatjana:
Babakocsit nem sikerült elintézni, mert Zoli nézett közelebbieket is, így azt mondta fölösleges lemenni Győrbe megnézni. Szóval felírogatta a telefonszámokat, és lebeszéli az időpontokat.Ugyanis csak ő tudja hogy mikor fog ráérni, én meg alkalmazkodom: ) végülis ráérek...
Elege lett a vaterából... mert arra egy csomót kéne mindig várni, hogy mi a licit vége..... bla bla... szóval most máshol nézeget: )
Én meg már nem is foglalkozom vele, mert ami nekem tetszik az általában túl drága még használtan is. Neki jobb szeme van ehhez
De ha meglesz küldök képet ok?

Mikelány:
Sajnálom Atit... szar dolog lehet egy ilyen állapot, de legalább otthon vagy vele és együtt kakaóztok: )))
Vigyázz azért nehogy elkapj valamit...
JA és kerestem a tokádat! NEM TALÁLOM! gondoltam szólok: VIGYÁZZ ELTŰNT!!!!!
A magnéziumot a végén csökkenteni kell az tuti....
A fűtésszámla meg óóóóóóóó ne is menjünk bele: ((

EBBA:
Igazad van, jót tesz egy kis sopping... vagy egy kis kimozdulás: )
Ma jön meg a lóvé: )) megyek is beszerzek ezt azt: ))
A SZOBA FENOMENÁLIS!!!
Teszel linket a szoba dekorról?

Szissz:
Milyen alapos munkát végeztél: Minden így le van számolva??
méret szerint is csoportosítottad? Ez már precizitás! nincs kedved segíteni???????
én a penész miatt mindent bezacskóztam. Ugye az nem árt? mert gondolkodtam rajta hogy akkor nem szellőzik meg ilyenek.... hmmmm

Dorka!
Igen kell anyakönyvi, és nem kellett fizetni, de ha jól tudom ez csak akkor szükséges ha máshol szülsz, mint ahol esküdtél.
Mi van VELED? Remélem jól vagy, tudsz pihenni, és lassan már tényleg 10 perc alatt kicsusszan a Lucababa: ))

Rabbe:
nekem azt mondta az összes rokon aki már többet is szült, hogy nem lehet meghatározni a színét, ,mert az átlátszótól a rózsaszínig bármilyen lehet...
Szóval ha olyan mint a Technocol ragasztó akkor az az: ) legalábbis nekem ilyen leírást adtak róla :roll:



A többieknek írok a vonatról majd délután ok???

Mennem kell pakolni! megyek Békéscsabára A tesómékhoz varrni: )

Kikapcsolódok a hétvégén: ) juhujjjjjj

jók legyetek! Pusssz: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Heló!

Ti álmodtatok már durvákat? csak mert én ma este nagyon érdekeset álmodtam, és ezért elhatároztam hogy most már tényleg bepakolom a kórházi pakkot.

Csak ez lemaradt az előző commentről: ((

na pussz

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Lányok!
2-3 naponként jutok gép elé, de már ennyi idő után is nehéz visszakapcsolódni, úgy pörög a topik.
Örülök, hogy mindenki jól van, és hogy a babukák is jól érzik bent magukat. Maradjanak is még, mert még ott a helyük. Aranyoska és akik már ott vannak a 38. hét küszöbén, természetesen, rátok ez nem vonatkozik, mert a ti babáitok már készen állnak a nagyvilágra :)
A pocakok gyönyörűségesek és szép nagyok. Krisztina! Első babával jól meglett méreteid vannak.

Én is csináltam képet, fel is dobom, hogy nehogy kimaradjak a sorból :)

Ha Macsékról tud valaki valamit, azt mindenképpen írja meg. De biztos, minden a legnagyobb rendben !!!

Én a függönnyel elkészültem, egyiket még aznap megvarrtam, másikat tegnap. Fel is kerültek a helyére, csak még a kifüggesztőt kell apának felfúrnia a hétvégén. Sokkal szebb így, mint a gyűrűs verzió.

Csillag!
Szilárddal du. 5 körül ment el a magzatvíz, utána még lezuhanyoztam, bőven 6 után értünk be a kórházba, és mire adminisztráltak és előkészítettek, már majdnem 3 ujjnyira nyitva voltam. 8 körül mondta anyuéknak a doki, hogy nyugodtan menjenek el vacsizni, mert éjfél előtt itt baba nem lesz. Még szerencsére nem mentek el, mert 9.10-kor megszületett Szilárd. Szerintem, ha te is kinyíltál 4 ujjnyira, mire beértetek, akkor érdemes jó korán elindulni. Ha a magzatvíz elfolyik, egy gyors zuhany után rögtön el kell indulni a kórházba, nem kell fájásokat várni. Nekem azt mondta anno Szilárdnál a szülésznő, hogy kb 1 óra múlva kezdenek jönni a fájások (nekem persze nem jött még 3 óra múlva sem :) ).

Krisztina!
Szerintem első babával nem fognak kinevetni, ha túl korán mész be a kórházba. Lényeg, hogy legyen rendszer a fájásaidban, és akkor indulhatsz is. A barátnőm egy papírra írta fel az első fájástól, és amikor látta, hogy nagyjából rendszeres, öltöztek és indultak.
Biztos, külföldön másképp van a koraszülött számolás. Szakirodalom ide vagy oda, a magyar kórházak 36 betöltött héttől már nem számolnak koraszüléssel. Egyébként a támogatásokat itt a 26. héttől adják. Gondolok itt arra, hogy a szocpolnál például csak a betöltött 26 héttől fogadják el halott szülésnek vagy koraszülésnek.
Neked a férjed osztrák?

Szissz!
Boldog 3. házasságit!!! (nekünk a duplája volt nemrég :) )
Úgy-e kíméled magad?!! Mert én nem úgy látom: nappali takarítás, vasalás, és társai!

Vivi!
Hogy vagy? Vérzés végleg elmúlt?

Navi!
Hát te tényleg nagyon vékony vagy! Csini pocid van. Nem kicsi a hasad, pont olyan első babás méret :)

Eta!
Szörnyű lehet ez a penész dolog! Nekünk nagyon ritkán megjelenik egy pici folt az egyik sarokban, azt gyorsan lekezeljük, és utána egy időre el is lehet felejtetni. Évente 2-3 folttal van dolgunk. De amit te írsz, az rémisztő. És igen, a levegőben is sajnos ott van, és belélegzitek. Szellőztess nagyon-nagyon sokat, főleg, ha meglesz a baba. Napi több órát is, mert sajnos a penész tartós belégzése asztmát okoz. Ez albérlet, vagy a sajátotok. Mert ha albérlet, akkor gyorsan lehet rajta változtatni, de még ha saját is, akkor is érdemes eladáson gondolkodni. Én komolyan mondom, inkább laknék egy kisebb penészmentesben, mint veszélyeztetni az egészségünket. Sajnálom nagyon, de mindenre van megoldás :)
Szerintem is érdemes újból kimosni a babaruhákat, és megtalálni nekik a legszárazabb helyet a lakásban. Biztos van olyan pont, ahol nem penészedik annyira, mint máshol.

Dorka!
Első szülésnél honnan tudhatnák, hogy gyors szülésed lesz. Bárcsak így lenne, de azért nem éld bele magad. Ilyet első szülésnél nem is tudom, hogy ki lehet-e jelenteni. De ne izgulj, akár 12 akár 3 óra alatt, de a babóink meg fognak születni :)

Rodi!
De is nagyon csini vagy, semmit sem szedtél fel! Mi Szilárdnál úgy csináltuk, hogy apánál volt a pénz, és a szülés után, miután megtisztálkodott (kezét szabaddá tette, és már indult volna ki) kiment apa utána, és odaadta neki a borítékot. Szülésznőnek is a végén. Mi még adtunk az anesztesnek 5e-t és a műtősnek is egy ezrest, aki a bálnatestemet áttette a kerekes ágyra, amivel áttoltak a csecsemős osztályra.

Berni!
Úgy rémlik, hogy én Szilárdnál megkérdeztem, de rám bízta. Most még nem volt rá alkalmam, mert nagyon sietett, de szerintem most is meg fogom. Bár azért nem tartom annyira jó ötletnek, ha esetleg mond egy összeget, mert ez olyan relatív, hogy mennyi dolga lesz. Előre ő sem tudhatja. Ha 1 óra alatt megvan a baba, szerintem nem jár annyi, mintha egy fél napot bent töltene mellettem. Tehát én akármit is mond, ott fogom helyben eldönteni, azok alapján, hogy mennyi dolga volt. 20-nál nem igazán szándékozom többet adni. De már 40-ről is hallottam :roll:

Mikegirl!
Akkor hajrá természetes szülés. Gátmetszéstől ne félj! Inkább vágjanak, mint repedj. Az sokkal lassabban és nehezebben gyógyul. Nekem 1 centis volt, és másnap már simán ültem rajta. Atikádnak pedig gyors jobbulást. Az antibiotikumból 2 nap múlva már jobban lesz. Gondolom, hörgőtágító szirupot is kapott. Szilárdnak is azt írtak fel (mondjuk ő nem lázasodott be, és a torka is csak alig volt piros), és egy hét alatt rendbe hozta a köhögését.

Rabbe!
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy a mutató ujjunkkal a hüvely gáthoz közelebb eső részét U alakban masszírozgatni (nem kell mélyen benyúlni, csak épp az ujjbeggyel egy picit, tehát nem is teljesen csak a külső felületét, hanem csak pár milire). Neked az első szülésednél a szülésznő nem tágítgatott kívülről az ujjával? Na valami olyasmi mozdulatokat kell, csak talán annyira nem kell mélyen benyúlni. Még én sem próbáltam, mert azt mondta, hogy a 36. héttől kell (azaz a betöltött 35 után). És én még nem tartok ott.
Elképzelhető, hogy nyákdugó darab távozott. Emiatt ne izgulj, mert még ha teljesen el is menne, nem jelenti azt, hogy be fog indulni azonnal a szülés. Nekem úgy ment el, hogy észre sem vettem, pedig úgy indult be a szülés, hogy elment a magzatvizem, de nyákdugóval nem találkoztam. Lehet, hogy már korábban elment pisilés közben, és mivel nekem sem volt véres, nem vettem észre.

Magnézium: fura, hogy a 36. hét után még ilyen nagy mennyiségben szedetik. Ilyenkor le szokták állítani, vagy csak éjjelre, ha görcsöl a láb. Én biztos a 37 héttől nem szedném egyáltalán, főleg, ha már azt várja valaki, hogy kibújjon a kis albérlő. A fekvés/pihenés sem szokott onnantól már kötelező lenni, sőt.

Na, megint jó hosszú lettem, de legalább lekiismeretesen pótolok :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Eta!
Ne foglalkozz az álmokkal! Ettől függetlenül 35+5 hetesen már illik becsomagolni a kórházi cuccokat :wink: :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


basszus, elszállt, amit írtam. ÁÁááá

No, még egyszer!
Helló megint!
Voltam tegnap a dokinál, feltettem kérdéseimet. Levette a streptococcust, láttuk, hogy végre a művésznő megfordult, most már feje van lenn.
Mikor elfolyik a magzatvíz, azonnal mentőt kell hívni, azt mondta. Ha rendszeresek lesznek a fájások, de magzatvíz nélkül, akkor indulás a kórházba. Onnan kell őt hívni.
Az NST továbbra is heti 2x fog menni, hétfőn pedig a 36 hetes UH.
Epit csak akkor lehet kérnem, ha épp ráér az anesztes doki, vagy van egyáltalán bent.
Remélem, nem 4 ciguval fogok szülni, mert ha telt ház van, akkor a paraván mögött szülünk.
Csabinak a ruhát ott kell megvenni, 3000 Ft.
Na, elküldöm, utána reagálok az írásokra :)

Kép
ebba
 
 


eta! Én a múltkor vámpírosat álmodtam. Az eléggé durva volt.

Angie! Most megyek, és én is összepakolom a kórházas motyókat. Kihasználom, hogy ma kivételesen nem kell mennem sehova.

csillag! Akkor egyáltalán ne vegyek neki 50-eseket? Mert minden más van, csak még ezt akartam. Vasárnap lesz az expó Miskolcon, akkor nem veszek ott. Pelust szeretnék, meg apróságokat, mint hőmérő, textil pelenka, meg ilyenek.

tatjana! Nincs valamelyik ált. iskolában ismerősöd? A leggagyibb régi szovjet írásvetítő tökéletes erre, és már nem használják a sulikban, biztos odaadják kicsit. De pl projektor is jó, ha van kitől kérni.

Na, akkor pár jó oldal

http://www.faltetovalas.hu/index.php?co ... t=2&cat=31

http://www.fali-matrica.hu/categories/view/caselio

http://www.myfurtinestore.com/giant-wal ... -glue.html
Ezt photoshopba téve szét tudod szedni.



http://www.zazous.co.uk/index.php?cat=W ... c3f0083591

És egy művészellátó boltban lehet venni a festéket, mondom, kb 400 Ft/ szín, de nem érdemes túl sok színt használni.

mikegirl! Igen, a vásárlás, az megy :) Csabi szeret is érte, régebben, mikor magamnak vásárolgattam, kaptam is érte, így megtanultam, hogy kell lassan beszőni a beszélgetésekbe, hogy hogy mondjam meg , mikor új holmit vettem :)


Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Fősuliról írok - uccsó alkalom pocakosan.
Nem jöttem volna be, de csak most tudom átvenni az érvényesítő matricát a diákomhoz, és ha már itt vagyok, beülök órára.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Kismamik!

Lassan megpróbálok majd visszaolvasni titeket ígérem csak nagyon sokat írtatok és nem szabad gép előtt üldögélnem!

De nagyon köszönöm a drukkokat!!!!
Nagyon kedvesek, rendesek vagytok, h gondoltatok ránk!

Mostani helyzetünk:
A vérzés csillapodott, márcsak ilyen barnás pecsételős van. (ami állítólag már nem nagy gond.) Azt mondják tisztul a méhszáj és puhul fel folyamatosan. (A dokim úgy engedett haza, h jövőhéten találkozunk...)
A nyákdugó tuti elment, a méhlepény szerencsére nem vált le, de akár ez is megkezdődhetett. Egyenlőre az CTG/NST rendben van. (Bár Pici fiam rám ijesztett, amikor 3percig lenn volt a szívhang, azt hittem tolnak is be császárra, de szerencsére rendeződött. Tegnap szinte egésznap a gépen voltam.)
Ma reggel 80-as méh-aktivítással indítottunk, de lecsökkent, csak jósló jellegű fájások vannak.
De a lényeg: Barni jól van, és mostmár én is sokkal jobban és végre itthon!
Annyira várom már, h megszülessen!!!! Ennyi ijedség után már nagyon a karomba akarom, biztonságba!!!! (De tudom, h neki az a jó, ha még szerdáig kihúzzuk valahogy...) Szigorú fekvés van előírva... :(

Ha nem is írok majd sokat, de olvaslak titeket és nagyon nagyon drukk mindenkinek!+++++

További szép napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: