Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Linácska,

nagyon sajnálom, hogy megjött :cry: Én az első inszem után jártam úgy, hogy nagyon-nagyon megvolt és iszonyúan fájt, annyira, hogy ájuldoztam, haza is küldtek a munkahelyemről. Akkor a doki azt mondta, hogy biztos elindult valami csak nem maradt meg (megjegyzem, nem kaptam sem Duphastont sem Utrot utána).
Aztán a többinél már nem volt ilyen, azok tuti, hogy nem is sikerültek.

Bikfy,

biztos nagyon szépek lesznek az új ablakok :lol:

Kikinda,

nekem is szoktak olyan álmaim lenni, de a megvalósítás nálunk komoly szervezést igényel (pedig mostmár végre Danika is a gyerekszobában alszik a saját ágyában) :roll: Mert mire mindkét gyerek végre alszik már annyira fáradt vagyok, ráadásul mostanában a derekam is fáj, biztos megfázott valahogy. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kissedi! Mega drukkok mára!!! :lol: :lol: :lol:

Linácska! Sajnálom pirit... tudom, mennyire le tud hangolni a látványa...

Kiki! Az NST az egy terhesség utolsó hónapjában hetente végzett vizsgálat. Egy gép figyeli a méhösszehúzódásokat és a baba szívhangját (két pocakra erősített övvel). Én meg egy gombot nyomkodok, ha érzem, hogy a baba mocorog, rúgdos. Nekem kedvencem volt Boginál. Tegnap is nagyon jó volt Balázzsal, nagyon okosan rugdalt, nem kellett ébresztgetni. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Ma viszem Bogit kontrollra, remélem mindent rendben találnak!!! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

 
 

Köszi csajok, most már normális a mennyiség.
Amúgy annyira (még) nem visel meg, mert ugye már van két gyerekem, ráadásul Levi még kicsi is, csak szeretnénk 3-at. Igazából ez volt az első olyan hónap, hogy tényleg lehetett volna esélye.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kissedi!
Drukk mára, hogy minden jól menjen, és sikeres legyen az inszem!

Timejka!
Remélem sikerül találnod pszihológust és kiderül mi a baj. Mert amíg nem tudod mi az oka a szipogásnak, addig nehéz tenni ellene. Hátha valami olyan dolog, amit könnyű orvosolni.
Rendben, kivárjuk, míg eljutsz a dokihoz, nem türelmetlenkedem én sem. :)

Monic!
Hát igen, gyerekek mellett már ez sem olyan egyszerű.
Sajnálom a derekad, remélem hamar rendbejön, mert nehéz úgy létezni, ha folyamatosan fáj. :?

Lucuzs!
Jó lehet már a szülésre készülődni, bár azért biztos vegyes érzelmekkel indul neki az ember. Bogival milyen volt a szülés? Szép emlék maradt?
Drukk a kontrollhoz, biztos minden rendben lesz!

Bikfy!
Remélem, gyorsan, szépen sikerüol megoldani az ablakcserét!

Linácska!
Drukk továbbra is, hátha az október lesz szerencsés. Néhány hónapba lehet beletelik, de drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön összehoznotok még egy csodát! :)

Vius!
Hogy vagytok?

Aagassi!
Gyógyulnak a gyerekek?

Beze!
Hogy vagy? Család meggyógyult?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Túl vagyunk rajta! Köszi a drukkot csajok!
Most elég simán ment minden. Apa eredménye is jó, számszerint nem tudom (elfelejtettem megkérdezni), de azt mondták használ az E vitamin.
Ma este még rá kellene gyúrnunk mert az egyik tüszőm most repedt, a másikat már nem látta a doki.
Egyébként jól vagyok, nem fáj a hasam sem, egy kicsit feszít.
Majd még jövök, de most pihizek egy cseppet!
Puszi

Kép
kissedi
 
 


Edi!
Ez szuper! Pihenj csak! Jaj, de jó, hogy minden rendben volt! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kissedi! Szuper!!! Drukk!!! :lol: :lol: :lol:

Mi megjártuk a dokit, és minden rendben, akár holnap már mehetne is Bogi oviba, de sajnos holnapra már nem tudok ebédet kérni neki. Azért még majd felhívom őket mi legyen.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Jaj, de jó, sejtettem én, hogy nem lesz itt semmi gond. Hátha sikerül az oviban szerezni ebédet, esetleg ha valaki lebetegszik, eheti az övét, nem? Persze nem drukkolok annak, hogy beteg legyen egy kisgyerek, de így ősszel simán előfordulhat, nem?

Timejka!
Bence ma már ment suliba, ugye?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Még nem tudtam elérni őket, lehet a holnap elúszik, de sabaj...

Olyan jó veled visszaszámolni!!! Jó érzés megosztani veled a november 5-ét!!! Mindig eszembe jutsz, ha meglátom a vonalzómat! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hahó!

KissEdi! mennek a babaragasztó drukkok, azok sose ártanak! ;) Ügyesek legyetek Apával is!

Lucuzs! Örülök, h minden rendben Bogival! Az NST hatalmas lehet; remélem, majd én is kipróbálhatom...

Linácska! Ne keseredj el; majd ez a ciklus meghozza a 2 csíkot!

Bikfy! Kitartás; ahogy elnézegettem a csanába menet ott a házakon, az ablakcserét gyorsan megcsinálják (mondjuk azt nem láttam, mennyi kosszal jár). Remélem, ezzel párhuzamosan a radiátorok is megvannak és tudtok majd végre fűteni! Meggyógyultál?

Kiki, köszi, megvagyunk. Végül szabadságot vettem ki, mert még van így is maradékom. Fiamnak tegnap már nem volt hőemelkedése sem, de Lányom még tegnap is lázas volt. Mindketten rém rondán, mélyről felszakadósan köhögnek. Tegnap du. vittem Őket a gyerekorvoshoz kontrollra; írt vlmi iszonyú büdös, záptojás szagú löttyöt az inhalátorba, eddig ambrobene oldattal csináltuk. Pénteken kell visszavinnem Őket kontrollra. Ma egyébként már egyikük sem bágyadt, de. játszottak, vidámkodtak; most alusznak. De szerintem fogytak, mert alig esznek vlmit. :cry:
Én állom a sarat, hiszem, h továbbra is a Bikfy-féle propolisz miatt. :wink:

Vlki kérdezte múltkor, h nálunk mikor lesz aktuális a projekt ismét. Úgy tervezem, h ha addig is minden hormonomat jónak találja Tűű doki a kontrollokon, akkor jövő tavasszal-nyár elején megejtenénk az átjárhatóságit; aztán hajrá!
Vendég
 


Lucuzs!
Tényleg, most,hogy mondod, a te vonalzódon fogom nézni, hogy hány nap van még hátra! :lol: Együtt izgulhatunk.
Olyan jó, hogy felfedezted a közösen várt napot! :)

Agassi!
Sajnálom a kis betegeket, remélem, most már a lánykád is gyógyulni fog, és nem lesz lázas.
Agassi, nem féltelek, nem fogsz unatkozni jövő nyárig, aztán meg remélem, most végre hamar babás leszel, és a szülésig meg sem állsz! (Hú, egy kicsit előreszaladtam... :))

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kissedi
Hajrá! Szurkolok!

Agassi
Nektek jobbulást. Gyerekem amikor nagyon köhög, meg mi is, disznózsírt kenek a mellkasunkra, bedunsztoljuk és tök hamar rendbe jövünk.

Luczus
Látod, hamar rendbe jönnek a gyerekek műtét után.

Kikinda
Ma voltunk egy pszichológusnál, de gyerekterápiával nem foglalkozik. Marad a kineziológus vagy homeopátiás doki, homeoshoz hétfőn megyünk. Kinezt hívom, meglátom, melyik milyen, de én már az idegösszeomlás szélén állok, mert nemcsak az orrbaj van, hanem agybaj is.

timejka
 
 


Csajok!
Ez nem állapot, hogy délután 4-kor én vagyok a mai első hozzászóló! Ki fog halni a topikunk, ha nem iparkodunk kicsit!! :roll:

Eltüntek! Légyszi, gyertek elő! Hiányoztok nagyon!

Timejka!
sajnálom, hogy a pszihológus nem foglalkozik gyerekekkel. Kár érte. Milyen agybajra gondolsz? Nagyon idegesít a szipogás?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka sajnálom a problémád! Gondolom mennyire idegesítő lehet a szipogás, erre én is alapból harapok ha valaki szipog, nem hogy még egész nap ezt hallgatod. :cry:
Agassi gyógyulást a gyerekeidnek!Nálunk is sokan hiányoznak az ovian. Most hányás-hasmenés a sláger, meg a kötőhártya gyulladás. Egyik sem a kedvencem. :evil:
Én most jöttem a fogászatról.Elvileg kész a fogam. Ez még mindig az amelyikkel már ötödször voltam. Ideje volt már. (és elkértek 9ezret :twisted: )tényleg szegényt embert az ág is húzza....

Kép
kissedi
 
 


Na jó nem offolom a topicot, elég hogy ritkán jövök és keveset írok. Hát remélem ebben nem lesz igazad Kiki, hogy megszűnik.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy sokáig nem jöttem, de Kata történetét kicsit lelkemre vettem, és közben más topikban is voltak akiket nagyon kedvelek, és pont abban az időben vesztették el a babájukat! Kicsit besokalltam tőle. A másik topikba is csak ma tértem vissza, mert nem voltam képes írni.

Nagyjából olvastalak benneteket! Babicsek sajnálom, hogy nem lett semmi ebből a ciklusból!

Mindenkire sokat gondoltam, és nagyon szurkolok nektek továbbra is. Lehet, hogy nem írtam, vagy lehet, hogy a jövőben sem leszek minden nap, de ettől függetlenül sokat gondolok rátok, és nagyon szurkolok nektek, hogy minél hamarabb babásak legyetek és átélhessétek azt, amit mi is átélünk.

Köszönöm a hiányolást!

rodina74
 
 


Kissedi!
Ne kérj bocsánatot az offolásért, szerintem jó, hogy nem csak az inszemek, lombikok, nőgyógyászati problémák, vérvételek a téma, hisz akkor végképp csak mindannyian rágörcsölnénk a babára. Én örülök, ha megosztjuk egymással a napi problémákat is. Remélem, most már rendben lesz a fogad!

Rodi!
De jó, hogy jelentkeztél!
Megértem, hogy a lelkednek szüksége volt egy kis magányra. Mikor kiderült, hogy Katáéknál milyen komoly bajok vannak, nekem sem volt kedvem napokig jönni, hogy a mi kis csipcsup dolgaink, bajaink eltörpülnek amellett, amivel nekik szembe kell nézni. De aztán arra gondoltam, hogy az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy imádkozom értük. Azzal nem tudok segíteni nekik, rajtuk, hogy nem jövök, viszont ha senki sem jön, akkor nem tudjuk támogatni sem egymást, és ezt Katáék sem akarnák.
Remélem, sikerült összerakni a lelked, és persze, nem gond, ha nem jösz minden nap, de kérlek azért gyakran jelentkezz, hogy tudjuk, jól vagytok.

Beze!
A betegek meggyógyultak? Hogy vagy? Mesélsz egy kicsit a nyaralásról? A betegség ellenére tudtátok élvezni?

Agassi!
Hogy vannak a kis betegek? Ma voltatok dokinál, ugye?

Linácska!
Ahova most jár Lili óvodába, az bevált? Írtad korábban, hogy az előzővel gondok voltak.

Babicsek!
Mi lett a vérvétel eredménye? Hogy vagy?

Lucuzs!
Bogi már a régi? Mesélj valamit, most is várja a kistestvért?

Monic!
Hogy van a derekad?

Bikfy!
Hogy vagytok? Beszerelték az új ablakokat?

Timejka!
Hogy vagy? Nincs változás?

Mné!
Régen jártál felénk, mi van veled mostanság?

Vius!
Hogy vagytok? Te is régen voltál!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda
Agybaj= gyerekem olyan hamar felidegesíti magát mindenen, és azért ennyire nem volt ilyen. Az, hogy 20x szólok neki, hogy csinálja ezt vagy azt, meg ilyen hasonló dolgok. Mivel változott a Bennek a viselkedése ezért gondoltam, hogy valami szakember kell.

timejka
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem. Kicsit behavazott a munka. Mire este hazaértem már csak arra volt erőm, hogy elolvassam, miket írtatok. így egy kicsit én is zugolvasó lettem. De most ismét csitul a munka mennyisége, és tudok jönni.
Köszönöm Kiki az érdeklődést. Egyenlőre nálunk semmi változás nincs. Haladok a vérvételekkel. Már kettőn túl vagyok, már csak egy van hátra plusz az emlő UH. És utána a következő konzultáción kiderül, hogy mi hiányzik még (Remélem, hogy mostmár tényleg semmi). Ma pl. el akartak küldeni a laborból, mert a háziorvosom által kért toxoplazmát és rubeolát csak szakorvos kérheti... Azt hittem, hogy elbőgöm magam. Majd mondták, hogy ha kifizetem, akkor megcsinálják!!! 6 ezer forintomba került, de mi ez már a többihez képest. Csak haladjunk...

Bocsánatot kérek, de nem emlékszem, hogy ki írta, hogy rágja a gyerkőce a körmét. Nos, nem akarlak elkeseríteni, de én is rágtam a körmömet 23 éves koromig. Még most is (mert már tudat alatti a dolog) rágom, ha túl sok a stressz. Nekem is próbálták anyukámék a körömrágás elleni lakkot, de sajnos azt kell mondanom, hogy nem olyan rossz az íze, hogy elrettentő legyen. Bízom benne, hogy nálatok ez csak múló állapot, és hamar leszokik róla.

Kiki: November 5 már mindjárt itt van. Mostmár kevesebb, mint egy hónap! :-)

Kissedi: Hogy vagy?

Bikfy: Hogy halad az ablakcsere?

Rodi: Most nézem a vonalzódat. Hihetetlen, hogy hogy repülnek a hetek-hónapok... Te hogy vagy? Hogy bírod?

Agassi: Hogy vannak a betegek? Kislányod feje meggyógyult?

Szép napot kívánok mindenkinek!
mné
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan

Ma reggel korán indultunk korán kutyát keresni mert este apa nyitva felejtette a kaput és a kutya nem éppen barátságos más emberekkel ugy hogy most oda vagyok.Erre jön ez a vigantol ügy de jo hogy a gyerekem is kapta eddig.

Amugy minden oké mad még jövök pusza

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Timejka!
SAjnálom. Remélem, sikerül kideríteni, hogy mi lehet az oka, biztos van valami, ami miatt nem nyugodt. :(

Mné!
Jaj, de jó, hogy jelentkeztél!!!
Jó, hogy haladsz a vérvételekkel. Az emlő-uh-ról az jutott eszembe, hogy simán el tudom képzelni, hogy volt a praxisában a dokinak már olyan kismama, akiről kiderült, hogy mellrákja van, és azt szeretné mindenképp elkerülni, hogy még egyszer előforduljon. Azt látom, hogy a dokik a saját tapasztalataikból is hoznak döntéseket (mint minden ember). Mikor mentek vissza konzultálni, van már időpontotok, vagy akkor kértek, ha már minden meglesz?
A családoddal beszéltél végül a problémáitokról? Hogy ne forduljon többet elő, hogy rossz témával találnak meg?

Vius!
Sajnálom a kutyát. Remélem, meglesz, és minden rendben lesz. Várunk vissza!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Október 25-én megyünk legközelebb. A párm kibulizta az előző konzultáción. A doki azt mondta, hogy majd akkor kérjünk új időpontot, amikor már megvannak a leletek, de aztán a rámenős férjem kihúzta belőle. :-)
A családdal még nem sikerült beszélnem. Úgy volt, hogy ma átjön anyukám, de természetesen lemondta. Így mi megyünk holnap hozzá, mert vett egy szekrényt, amit a férjemnek kell összeszerelnie, és gondoltam, hogy akkor holnap, mert azt mondta anyu, hogy holnap nincs otthon a húgom. De kiderült, hogy otthon lesz, így még mindig tolódik. Majd kérek tőle is konzultációs időpontot, mint az orvosoktól. :-D Én már nem sürgetem a dolgot. Rájöttem, hogy neki lesz majd rossz, ha majd kiderül. Ő fogja magát kellemetlenül érezni. Ez lehet, hogy gonosz dolog, de már nem görcsölök rajta. Nem akar velem beszélni, akkor nem beszélünk. Ez van!

Vius: Remélem, hogy előkerült a kutyus. Ma mikor mentem dolgozni az Andrássy Bajcsy kereszteződésben pont ott futott egy kutya az autók között. Szegény kereste a gazdáját. Majd megszakadt a szívem! Nagyon remélem, hogy megtaláltátok!
mné
 
 


Kikinda,
ez most síma állami ovi, ahova Lili jár, és úgy néz ki, hogy bevált. Szeret is oda járni, meg a nevelő munkával is meg vagyok elégedve.

Vius,
meglett a kutyus?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!!


KIKI NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZERETNÉK KÍVÁNNI!!!!!


Kutyusról még semmi hír apa felhívja a gyepmestert hátha befogta.
Megyek mert a lány már garázdálkodik épp a konyha felé tart és nem szeretem ha ott van.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok,

Kiki,

nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kiki
Elfelejtettem válaszolni, szerdán már volt iskolába. Mi van ha Bencének is rossz szokás, akkor hogy szokik le róla? BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

timejka
 
 


Kiki BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Kép
Egyébként jól vagyok. Tegnap reggel bicajoztam és utánna kicsit fájt a hasam (lehet hogy nem amiatt), így hanyagolom egy ideig (mondjuk 9 hónapig :wink: )
Épp mondtam ma anyának, hogy most más mint az elsőnél. Vagy mert már megszoktam, vagy nem tudom... :roll: Nem veszem úgy észre, már rutinná vállik....
Majd holnap benézek, most főzök, délután meg buli lesz az ovisokkal. Márcsak abban reménykedem,hogy nem szedek össze semmi vírust. :twisted: Utálatos vírus van most az oviban.
Szép napot mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Kiki! Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!! :D :D :D

Ja, és már csak 27 nap!!!! :wink: :lol:

Puszi!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kiki: Én is Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked!
mné
 
 


Sziasztok

Gyorsan megen!

Meglett a kutyink!a temetőben koborolt ma többen is hívtak miatta végül a tesom találta meg ujság hordás közben.

Majd jövök reggel megyünk bababörzére.

Sziasztok jó éjt

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Kiki drága, boldog születésnapot!

Majd jövök bővebben is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Gyors hír Darinka tegnap megindult egyedül.tök sokat megy és sokat gyakorolja.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kiki
utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot!
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy mi van veletek mesélj lécci!!!!
úgy megörültem hogy irtál de magatokról semmit!!!!Tessék irni.!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Kikinda drága! Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Még élünk, végre mindenki a régi formáját hozza! Szerdától ismét mehetnek a Prücskök csanába, én meg dolgozni...

Húgom ma volt UH-on, Kislányt hoz a gólya Nekik. :D Tegnap Anyumnál voltunk mind, érezhettem, ahogy mocorog a Pocakbaba; hatalmas élmény volt.

Megvan a prolaktin leletem, mélben konzultálom meg most Tűű-vel, h jó-e (ref. tartomány alsó határán van most); ill. holnap megyek immunológiára, kíváncsi vagyok, tudnak-e vlmi újat vizsgálni rajtam, ill. mondani.

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Vius találtál valami jót a börzén? Gondolom nagy élmény lehetett hogy Dari elindult. Kis édes.
Agassi örülök,hogy jobban vannak a kis prücskök. Jó lehetett átélni a rugdosást! nekem is egyszer volt ilyen élményem. Remélem hamarosan saját magamon tapasztalom. Most majd leszakad a derekam, meg néha fáj egy picit a hasam, de nem vészes. Ma egyébként csomót sétáltam. Reggel melóba kb. 30 perc, aztán a gyerekekkel elmentünk falevelt gyűjteni, az is volt vagy 30 perc, meg még haza is vagy 10 perc (felvettek kocsival :wink: )
Egyébként néha van egy kis émelygésem, de ez még szerintem nem lehet a babától. MÉg egy hete sem volt az inszem.

Kép
kissedi
 
 


Hali

Vettem egy zenélő katicát amit lehet húzni meg csiga készségfejlesztőt meg vettem neki olyan rucit ami egyben nadrág meg felső (totyogót)meg mesekönyvet.

Agassi örülök hogy a gyerköcök már jól vannak

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy ennyien gondoltatok rám, és itt vagy az iwiwen megtaláltatok, írtatok! Nagyon jól esik, aranyosak vagytok! Nagyon szeretek köztetek lenni, örülök, hogy befogadtatok, lassan egy éve már, hogy ide tartozónak mondhatom magam.
Ha lehetek olyan pofátlan, és kérhetek még valamit a szülinapom apropóján :oops:, akkor azt szeretném azoktól kérni, akik csak a köszöntésem miatt jöttek, hogy írjanak egy pár sort magukról is, annyira jó lenne hallani róluk, Rólatok! Szeretném, ha újra sok-sok aktív tag lenne!

A hétvégénk sajnos nem sikerült túl jól, mondhatni katasztrofális lett, de ezt majd elmesélem, most mennem kell futni, már régen futottam, úgyhogy ma már kötelező program. ;)

Utána, vagy holnap jövök és reagálok, látom, azért történtek jó dolgok... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Azt elfelejtettem írni, hogy bár írni nem tudtam hétvégén, de olvasni olvastalak benneteket, így folyamatosan kaptam tőletek az üzeneteket, és simogattátok a lelkem! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kikim!
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked és tudod, minden szépséges álmod teljesülését! :wink:

Mindenkit pusszantok, ablakaink kicserélve. Volt nagy kupi, meg még lesz is. Holnap jönnek a radiátorokat szerelik vissza, remélem hamar végeznek. Fűtésünk nincs, meleg vizünk nincs. Egy darabig romantikus volt, most már inkább bosszant. Most volt peteérésem, de a túl sok együttlét miatt nyilván megint túldörzsöltük a hüvelyem falát, így lehet, újra meg kell vívnom a hülye gombákkal.

Amúgy minden okés, csak gyerekem nincs még. Sokszor, egyre többször el vagyok keseredve, így nem is írok. De mindenkinek drukkolok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt Lányok!

Mné!
Mi is október utolsó hetében megyünk a dokinkhoz, pontosítani a lombikot, csak mi csütörtökön.
Ügyes a párod, hogy szerzett időpontot a dokihoz. Ilyenkor tényleg rámenősnek kell lenni.
A családot sajnálom. Nálunk sem kezelik tökéletesen a babahiányt, már egy ideje én is akarok beszélni anyukámmal, hogy attól, hogy legutóbb elvetéltem, még nem kell eltitkolni előlem, ha az unokatestvéreméknél baba születik... Úgyis kiderül idővel, és sokkal rosszabb váratlanul szembenézni egy kismamával vagy kisbabával, mint felkészülni rá, hogy ott bizony jön a baba.
Azért remélem idővel sikerül beszélned vele!

Linácska!
Örülök, hogy találtatok jó ovit Lilinek. Így biztos te is nyugodtabb vagy.

Timejka!
Nem tudom, mit lehet kezdeni a rossz szokással. Főleg, ha nem is tudatosan csinálja, akkor észre sem veszi, hogy szipog. Nekem is van egy ismerősöm, aki felnőtt léttére turkálja az orrát, és ráadásul nem is tud róla. Zavaró, és nem tudom, hogy mit tanácsoljak neki a leszokás segítésére. :oops:

Kissedi!
Nem baj az,ha nem folyton a leendő baba körül forog az agyad, attól még történhet odabent minden a legnagyobb rendben. ;) A sok séta jót tesz. Drukkok mennek!

Lucuzs!
:lol: Szépen telnek a napok! Végre pihensz, ugye? Bogi a héten már rendesen tud menni oviba, ugye?

Vius!
Szuper, hogy meglett a kutya! Végre, agyon idegeskedhettétek magatokat miatta!
Éééés mit hallok!!!! Darinka egyedül jár! Gratulálok!!! Ez nagyon nagy élmény lehet! Hisz még egy éve sincs, hogy született! Jó, hogy a bababörzén találtatok jó dolgokat!

Beze!
Várunk nagyon! :)

Dy!
Köszönöm, hogy jöttél te is! De gyere kérlek, írj egy kicsit a lassan egy éves leányzódról!

Aagassi!
Szuper, hogy meggyógyultak a gyerekek! A szerda az ehét szerda? Remélem, most egy betegségmentes időszak jön! Gratulálok húgodéknak, élmény lehetett a mocorgó baba!
Megírod, mit mond Tüű a prolaktinodra?

Bikfy!
Örülök, hogy jöttél, és sajnálom, hogy megint gombával küzdesz. :? Szépségesek lehetnek az ablakaitok, drukkolok, hogy minden a helyére kerüljön lassan, és legyen fűtés meg melegvíz is.
Sajnálom, hogy el vagy keseredve sokat. Tudom, hogy nehéz "tehetetlenül" várakozni. Kitartást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy, ez a se fűtés, se meleg víz megütötte a fülemet...
Úgy terveztük a hétvégét, hogy pénteken lemegyünk a családi nyaralóba férjem unokatesójával és a barátnőjével, kirándulgatunk, füvet nyírunk, sövényt nyírunk, bokrot permetezünk, majd lezárjuk a házat téliesítve (elzárjuk a vizet ... stb.).
Leértünk éjszaka a hűvös lakásba (szerencsére a férjem unokatesójáék hamarabb leértek, így ők már fűtöttek addigra), elkezdtünk gőzerővel fűteni tovább, és ezt nem bírta a ház biztosítéka. Este 11 körül elfüstölt... Tömény olvadt műanyag szag... Onnantól nem lehetett se fűteni, se egy teához vizet forralni... stb. (Csak villany van a házban, gáz nincs.) Éjszakára már csak ketten maradtunk, mert a többiek nem mertek a hideg lakásban maradni. Reggelre 15,6 fokra hűlt a ház. Aztán kb. 2-ig a ház körüli munkákat csináltuk, nem ez a legideálisabb állapot a szülinapozáshoz. :( És most sem tudtunk egy teát sem főzni, nem hogy ebédet... Aztán spuri haza. Megálltunk egy kicsit kirándulni Tihanynál, aztán mentünk az unokatesóhoz ünnepelni, hisz eleve is velük lettünk volna aznap. Az este már egészen jól sikerült, attól eltekintve, hogy fáradtak voltunk. Hát, így telt a 31. szülinapom.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy
Tudom, hogy én ne szóljak, mert van már egy gyerekem, de én is egyre jobban el vagyok keseredve megint. Fel a fejjel! Ezt mondom magamnak is.

Kikinda
Ma megyek pszichológushoz, először velem akar beszélni, aztán jöhet a gyermek elvileg, de ma már megtudom.

timejka
 
 


Sziasztok!
Ma végre túlestem az utolsó előírt vérvételen. Mondtam apusnak, hogy este ünnepelünk. Egész eddigi életemben nem szurkáltak ennyit, mint az elmúlt egy hónapban...
Viszont ma elkértem az ÁNTSZ-től a 20. napi vérvétel eredményeimet. Tudnátok segíteni az értelmezésében?

TSH: 1,852 mlU/L
Prolactin: 25,0 ng/ml
Progeszteron: 18,29 ng/ml
Tesztoszteron: 0,2 ng/ml.

Kaptam egy másik fórumon egy honlapcímet (http://www.infertility.hu/hormontabla.htm), de nem igazodok ki rajta, mert itt azt írják egyik másik részhez, hogy 3. napi vérvétel, de nekem a 20. napon volt.

Légyszi-légyszi segítsetek. Előre is köszönöm!
mné
 
 


Timejka!
Szerintem ha van már gyermeked, ha nincs, a vágyad ugyanolyan erős lehet!
Kíváncsi vagyok, mire jutsz a pszihológussal. De szerintem jó, hogy beszélget veled, mielőtt Bencével, mert akkor te is láthatod, hogy szimpatikus-e, meg ő is többet megtud a helyzetről. Remélem segyteni fog. Ha van kedved leírni, szívesen meghallgatnám, mi volt nála.

Mné!
Szuper, hogy túl vagy a vérvételeken. Megértem, hogy ünnepeltek ezek után! :)
Sajnos a hormon eredményekhez nem értek, abban nem tudok segíteni. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hahó!

Csak gyors bejelentkezés: Tűű szerint minden maradhat a régiben, jan/febr-ban mehetek kontrollra.
Ma megjött a rákszűrésem lelete (P1).

Most megyek vacsiztatni, fürdetni, altatni.

Holnap csana, munka.
Vendég
 


Aagassika!
Már alig várom, hogy gyere! :lol: Hiányoztál a héten.

Eredményeid szuperek, örülök nagyon. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy nem lehet könnyű hidegben, és melegvíz nélkül. Én is jártam már így (dörzsölés ügyileg :oops: ) nagyon kellemetlen.
Nekem most inszemkor lett valami. Előtte is volt már egy kis viszketés, azóta meg néha rendesen csíp. Szerintem valami megsértette a hüvelyemnél. Majd apa meggyógyítja :wink:
Jujj annyira jól laktam, most sütöttem pizzát, és televagyok. :?
Agassi örülök, hogy jó az eredményed!

Kép
kissedi
 
 


sziasztok!

csak gyors bejelntkezés,mert sajna többre nincs időm...
visszaolvasni sem tudtam...

jól vagyunk most már mi is. Gréta már majd 3 hete beteg... először volt egy kis torok gyulladása,kigyógyult,rá 2 napra mandula gyulladása lett. Kigyógyult,rá 4 napra megint begyulladt a mandulája,de annyira,hogy szegény már nem is evett,csak hányt,meg magas láza volt... Sad Ma van az utolsó gyógyszeres napunk,hááát remélem,mostmár nem esik megint vissza.

tüneményes a kiscsaj,csak néha frászt kapok tőle... 4 fogunk van,most jön 3 egyszerre,és sajna nem is alszunk túl sokat emiatt. Egyedül még nem jár,de a járássegítőt tologatva akár már fél kézzel is szalad,na meg kézen fogva megy... egy kissé belustultunk... Rolling Eyes

be nem áll a szája,sokat gagyog,de többségében még csak a maga nyelvén.
most új szokása let:harap... ennek egyáltalán nem örülök,mert sokszor csak játékből csinálja,de ha mérges,akkor azért,ha unatkozik akkor azért. Szóval elég rossz szokás.

Kilókkal nem állunk túl jól,de nőni nő,mint a bolod gomba. Mondjuk én sem voltam soha egy testes alkat,nem úgy mint most.. (18 évesen még csak 44 kg voltam ) de sztem egyáltalán nem sovány,hanem csak csinos...

én meg keményen fogyózok,már 10 kg-ot sikerült leadnom,de még így is van mit leadni...


Nagyon sokat gondolok Rátok,és drukkolok nagyon Mindenkinek!!!

na,sajna ennyi időm volt,már fel is ébredt... igyekszem jönni!

sok puszi Mindenkinek!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: