Új privát üzeneted érkezett!

íme a ruhácskák:

Kép

Kép

Aztán ha nagyon hideg lesz akkor Apa majd behozza az overált is...

Kép

Kép
vikoo
 
 


Ahogy ígértem, itt volnék :D

Dorka, nekem nem megy már abszolút (kop-kop-kop) a hasam! Neked?
Már ezen a héten várnak szülni??? Úúúúú, izgi is, meg ijesztő is – számomra legalább is!

Mike, ez megnyugtató, h. mindenki szerint a pici miatt nem kell(ene) aggódnom, hisz ő mindent elvesz, ami kell neki! Remélem ilyen ügyeske ez a drága is idebent!
Nagyon szép a pocid!
Látom, találékonyságban nincs hiány, de azért Atit nem kell félteni, megoldja! Sajna Api nálunk nem úgy csinálta meg a kiságyat, h. ki lehessen venni rácsot… hát majd meglátjuk, meddig tudjuk abban altatni!

Csillag, az otthoni hangulat még mindig jó? Nem hangol le ez a hülye idő? Engem kissé… tök sötét van itthon :roll:
Doki mit mondott tegnap?

Ritya, hogy van a fiad? Hasmarsa elmúlott?

Rabbe, örülök, h. a sok nehézség után, végül kutya baja a fiacskádnak és még az is kiderült, milyen okos! :wink:
Görcsölgetsz még? Hogy vagy?

Aranyoska, célegyenesben vagytok már! Fájások még mindig vannak? Vagy ez ilyenkor már nem is múlik el teljesen és a szülésig kitart? :?

Angie, kórházi csomit már én is lassan összerakom, nekem már csak azok a dolgok hiányoznak, amiket a gyerekorvos ír fel receptre!
Aranyér nálam a sok hasmenéstől jött elő, hiszen az is megerőltető, ha napi 10x megy az ember klotyóra, de most nem fáj abszolút, de érzem, h. van ott vmi :shock:

Eclipse, biztos írtad korábban is ezt a két dolgot vérszegénységre, de elkerülte a figyelmemet sajna. Mennyi idő alatt tud hatni, pl. a Krauterblut szirup? Ezt láttam, h. lehet rendelni neten is. Amúgy lehet kapni esetleg Herbáriában is? Örülök, h. neked segített! Lehet, ettől vagy ilyen kis energiabomba! :D

Wivi, én is üdvözöllek!!!
Az öcsém is Barnabás… még anno én találtam ki, h. az legyen. Először csak Barna lett volna, de mivel rövid a vezetéknév így lett Barnabás!
Most már én is úgy vagyok vele, h. „terhes” a dolog, de persze még maradjon csak bent, de jó lenne átaludni 1 hónapot! :D

Zsófi, én is sokat gondolkozom azon, h. lehet egy pici gyerekkel, plusz egy csecsemővel bírni egyszerre… Régen, azért teljesen más volt a helyzet, mert a szülők (úgy értem nagyszülők) segítettek. Több generáció élt együtt és az anyának az első időkben csak azzal kellett törődnie, h. pihenjen és etesse a babát. Most meg annyira megváltozott a családmodell, h. örülünk (tiszt. a kiv-nek), ha a felmenőink nem csesztetnek minket. Szóval azért ne aggódj, meg fogod tudni oldani!

Ancsa, lehet vmit félreértettem vagy te, de nem egészen értem, miért nekem írtad ezt a házasságos dolgot… :oops:
Én ugyanígy gondolom, mint te, h. inkább külön, mint h. a gyerek hallgassa a veszekedést! Nem emlékszem, mit írtam ezzel kapcs-ban, de a véleményem egyezik a tiéddel! :wink:
Nem semmi lehetett ez az esküvő! Vegas, meg minden! Jó fejek és lazák vagytok nagyon! Én tuti kiakadtam volna, ha a férjem ilyen ruhában akart volna jönni :shock: :lol:

Tatjana, igen, szerintem is elég intelligens társaság jött itt össze, csak a te munkád inkább fiús és ahhoz kell ám a logika, amiből valljuk be nem minden nőnek van! :D
Cukrom, szerintem rendben van, de hát ki tudja? Én inkább vagy epére gyanakszom :(

Lucuzs, édes kis rucik!
Nekem még a bundazsák hiányzik, sajna, de ahogy elnézem az időt, ha már most hoznánk haza, akkor is elkelne az overáll, szóval muszáj lesz beszereznem!

Szissz, gyere a hírekkel, h. mit mondott a doki!!!

Ebba, ezek szerint nem fogsz unatkozni a hátralévő időben! Annyi helyre kell mennünk… nem is tudom, hogy fogom bírni, főleg, h. nálunk a kórház a város másik végében van :roll:
Vaooo, te aztán kreatív vagy, nem mondom… Szép nagyon!

Vikoo, az én párom is megtaknyosodott, de ő szerencsére nem erősíti az idegesítő „rohadtul beteg vagyok ám egy kis orrfolyástól” pasik táborát. Ivott egy rahedli teát, sok C-vitamin, stb… és már jól van! Szerintem most látja, h. nekem nehezebb és nem akar túlszárnyallni!
Ez jó, már most programozod Boldit, h. hogyan nem szabad csinálni! :D

Rodi, Vaya? Hol vagytok, minden okés?

Na és végezetül rólunk… bár még csak du. megyek a házidokihoz. Én szeretném, ha elküldene laborba egy májfunkcióra és nem ártana egy uh sem, ahol az epémet meglesik. Hasmars a múltté, viszont viszketés nem múlt el. Iszom kalciumot, h. ha esetleg vmi allergia is lenne a dologban, hátha segít. De úgy tűnik nem az a baj, azonban jó az íze és egy kis kalcium nem árthat! Tegnap este bevettem egy fél nyugtatót, amit még a nődokim írt fel, h. tudjak normálisan aludni. Nagyon nem vagyok híve a gyógyszereknek, főleg most nem, de az előző vakaródzós éjszaka után minden jobb!
Kezd nehéz lenni a pocim is és fájdogál, remélem, csak front miatt és a szeméremcsontom érzékeny, olyan, mintha bevágtam volna.
Na azt hiszem minden leírtam, amit akartam, aztán majd du. kiderül, hogyan tovább! Amúgy pénteken meg már NST!
Kicsit idegesít, h. nem túl nagy a pocim... tudom, ezt már kitárgyaltuk, de remélem, ettől függetlenül kicsilány szépen növöget!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Doki szerint minden rendben, a méhszáj zárt.
Azt mondta, h az erős fájásoknak nincs itt még az ideje, nagyon sok pihit javasolt, és h emeljem a magne b6 adagot. Mondta, h ne mászkáljak már egész nap Marcival, ne ugrándozzak vele, házimunka, takarítás minimális legyen, és igy akkor még akár a végéig is kihúzhatjuk. De azért a kórházi cuccosom legyen összepakolva, legyünk azért mindenre felkészülve. Meg h ne nagyon rohangáljak már bébi cuccok után, a héten szépen lassan szerezzem be ami még nagyon kell, aztán itthoni lightos szöszmötélés legyen már.

Levette a streptococcust, jövő hét szerdán lesz eredmény. Éééés jövő héten kezdjük a ctg-ket is. Megkaptam az utolsó beutalókat, vérvétel, uh... 37-38 hétre.

Kriszti, Vivi
Üdv itt :)

Tatjana
Szupi a tábli, nagyon ügyes vagy :)
Hát most én is be voltam tojva az éjjel, gondolhatod. De folyton beszéltem Danihoz, hogy maradjon még bent, meg sétálgattam a lakásban, úgy elviselhetőbb volt a fájás. Egyébként én is csak azért nem rohantam a kórházba, mert nem az első baba. Marcival tuti bementem volna, ha ilyen van. Most úgy voltam vele, h ha nagyon erősödnek, vagy sűrűsödnek, akkor megyünk, amúgy várok reggelig, h mi a helyzet...

Vivi
Igen, nekem is ilyenek voltak Marcinál a jóslok is, meg a rendes fájások is. :wink: Aztán mikor már közeledtünk a kitoláshoz, akkor volt olyan, h méhösszehúzódás- fájás-fájás-fájás- múlik-múlik-múlik- aztán a méhösszehúzúdás is elmúlt... majd 5 erc múlva megint. Éjszaka ezért voltam betojva, mert nem a menzis fájás volt, hanem már a másik fajta.
Drukk a ctg-hez! :)

Ebba
Na, akkor szupi dolgokat sikerült beszerezned :) Ügyes vagy :) Csini kismami vagy, és nagyon szupi lett a babaszoba! :)

Viko
Jajj, de ismerős ez, ha a pasi beteg dolog :D
Örülj neki, hogy nincsenek tünetek, majd a babaád úgyis jelzi, mikor akar kibújni! :)
Nagyon édesek a kis ruhácskák :) Én alapból teszek be overált a babacsomiba, egy zacsiba lesznek összeészitve itthon, és amikor apa jön értünk, hozza a rucikat, hordozót...

Navi
Kitartás :) Már nincs sok hátra! Örülök, hogy jobban vagy azért. Nem tudom, h a fránya viszketés mitől lehet neked :(

Most mennem kell, az egész lakás úgy néz ki, mintha bomba robbant volna, plusz Marci pakolja táskám (meg a pénztárcám, állandóan kiszedi az aprót)
:twisted:

szisszka
 
 

 
 

Sziasztok,

a 2009 novemberi topikból vagyok, elnézést a zavarásért, babahordozómat hirdetem, ha érdekelne vkit:

Peg Perego Primo Viaggio bébihordozó eladó Toffee színben.
Folt és szakadásmentes mosható huzat, műanyag minimálisan karcos, balesetmentes ülés.
0-13 kg-ig ajánlott.
Tartozékok:Újszülött fejszűkítő és övvédő, napfénytető és primo viaggio bázistalp (ez külön 12 ezer Ft a Brendonban!) valamint használati útmutató.
11. kerületi illetve Veszprém-Balatonfüred környéki szállítás megoldható.

Érd.70-562-0647 számon

Kép

Kép

Kép

katicat
Szigetszentmiklós
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan beköszönök,mert utolért a dögvész :roll: :? A tegnapi derékfájásom egyre szarabb,szerintem megfázhatott mikor Csabi körül sertepertéltem ablakpuci közben,mert tök nagy huzat volt...Szuper, úgy közlekedek, mint egy öregasszony, derekamra kötött melegvizes palackkal :D Egész nap csak fetrengek..... Ülni sem jó, ezért elnézést is kérek, hogy nem írok külön mindenkinek, de holnap pótolom :wink:

Mindenki vigyázzon magára!!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Navared,
a Krauterblut elméletileg már 1-2 hét alatt kifejti a hatását, ha a maximális dózist iszod, de akkor csak pár napig elég egy üveg.
Én napi 2x10ml-t iszom, plusz 3x1 Schüssler-só Ferrum phosphoricum D12, és egy hónap alatt tette rendbe.
Ezt a készítményt én Herbáriában még nem láttam, de minden sarki gyógyszertárban igen, csak oltári nagy árkülönbségekkel :shock:
Ha véletlenül mégsem kapsz, az Eisenblut szirup is teljesen jól helyettesíti.

Babuci rucik nagyon szépek! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Koraszülés: a szülés a terhesség betöltött 24. hete és a betöltött 37. hét között zajlik le.

http://www.mimi.hu/betegseg/koraszules.html

Szakkönyvekben is meg lehet nézni :wink:
Vendég
 


Tatjana
Nagyon klassz a táblázat!
Köszi, hogy bekerültem :lol:

Vivi
Védőangyalotok volt a balesetnél :lol: :lol: :lol:

Ebba
Nagyon jó lesz a falfestés :lol:
Nem is vagy bálna!!!

Vikoo
Párodnak jobbulást!
Az már régi tény, hogy a pasiknál egy egyszerű nátha is halálos betegség!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Aranyosak a ruhácskák!

Navared
Máj-, epegondok miatt is lehet a viszketés :cry:
Tényleg jó lenne egy labor!

Bocs, hogy kissé felületes vagyok... a diplomadolgozatomat próbálom valahogyan összehozni. Szeretném még megcsinálni szülés előtt.
Vendég
 


sziasztok!

megint lemaradva...

Ebba, nagyon jó a szoba, tökre ügyes vagy! magadtól rajzoltad a mintákat, vagy volt valami sablon? de végülis tök mindegy, mindenképpen szuper ügyi vagy! (véletlenül nem voltál a femibion napon Bp-en?)

a bálnaság meg nem itt kezdődik! tök szép kismami vagy, gyönyörű pocival!

Szisszka, nem semmi, hogy milyen éjszakád volt! :( azért örülök, hogy méhszáj zárva! vigyázz magatokra, most azért még ne szülj, akármilyen nagy is a babókád!

Tatjana, nagyon jó a tábli! köszi! jó utat haza! vigyázz magadra!

Kriszti, hajrá diplomadoga! nem semmik vagytok, Ti, tanuló kismamák! vagytok páran... én meg ezért nézek fel rátok! gyerek, vagy nagy pocak mellett még koncentrálni is! nekem is voltak terveim a GYED éveire... ilyen főiskola, olyan nyelvvizsga... persze GYEDből, GYESből nem egyszerű finanszírozni sem! na, nem sír a szám, én akartam! :)

Lucuzs, Vikoo, nagyon szépek a hazajövős cuccok! én még semmit, de semmit nem pakoltam! nem is gondolkoztam még azon, hogy mit adjak rá a kisasszonyra, ha jövünk haza... persze erősen időjárás függő, de most össze fogom rakni időben, hogy ne apának kelljen összeszednie, mert ez Beninél sem igen jött össze! ez van! pasik! :)

Gyancsi, jobbulást neked! pihenj! amúgy a derékfájás lehet mástól is, szóval a terhességre is rá lehet fogni, de amúgy taknyos is vagy, vagy lázas, vagy ilyesmi? remélem, hogy nem akkora a vész, és tényleg lesz holnap már kedved, energiád is írni! meg fotókat hozni :P

taknyos apukáknak jobbulást! az enyém is megint köhög, állítólag! :S klassz!

első NSTkhez/CTGkhez nagy-nagy gratula! én majd csak okt. 21-én megyek dokihoz, és a rákövetkező héten kell majd csak mennem, ha jól számolom!

szüléssel kapcsolatos szorongások! szerintem tök természetesek már ilyenkor a vége felé, persze az sem jó, ha túlságosan elhatalmasodik az emberen...

én, még most, a 2. gyerkőcnél is erősen gondolkozom, hogy akkor mikor is induljunk el... nekem annó 10 percessel kezdődött, rendszeresen jöttek, bementünk, zárt méhszáj, jól hazaküldtek, aztán reggel már sűrűbben jöttek, de a végén már non-stop jöttek, állítólag a magzatvíz is feszített, nekem burkot repesztettek végül, de aztán hamar meglett Beni, első szüléshez képest meg nagyon gyorsan! igaz, már 11-én éjjel kezdődtek a fájások, és csak 12-én 15:10kor született meg Beni, de igazán para az csak 12-én volt, inkább csak a szülés előtti 1-2 órában, a többi azért elviselhető volt, ha szorított fogakkal is! ;)

2. szülésnél azt mondják, hogy rögtön sűrűbb fájások szoktak jönni, vagy a 10 percesből hamar lesz 5, vagy 3 perces, szóval időben el kell indulni, főleg, hogy nem a szomszédba megyünk...

na. megyek, mert gyerek fűrészeli a fejét! :D (műanyag szerszámokkal játszik... és közben megy a maszkabál dvd)

jók legyetek, és kitartást a fosadék időhöz!

sophie27
 
 


Helóka!

Koszi hogy gondoltatok picuromra.Dancsi már jobban érzi magát.Hasmenése vasárnaptól nincsen,de olyan furi még neki.Pénteken megyunk torletre, hétfon eredmény ha jó akkor mehet oviba.

Akartunk menni Simon Júda vásárba ami most hétvégén lesz Párkányban.Esztergom közelében lakó csajok szoktatok át menni korul leskelődni Párkányba?Már második éve hagyjuk ki betegség végett.Nem baj majd legközelebb.

Ebba csini a szoba és a poci is.

Vikoo szépek a haza jövős rucik.

Ma voltunk meglesni torna helyett a szuloszobákat és az osztályt is.Szépek voltak a fizetős szobák.De megelégszem a simával is.
(Apával viccelodtunk ma ezen hogy elvállok ha nem fizeti ki 8) ).

Sophie mai látogatás után a szülőszobán, kezdtem én is beparázni.Szerintem ezzel fogok egy darabig álmodni.Arra fogom magam ösztönözni,hogy kiabálni nem szabad, de főleg bepánikolni.

:lol:

KépKép
ritya
 
 


HALIHÓ!!

Nem is tudom hol kezdjem, mert kb egy hét kimaradt.HÜLYE HÜLYE INTERNET!!!!!!!

Látom mindenkinek megvannak a finisben a maga bajai: )
De szerencsére nem maradtam le semmiről, olyan értelemben hogy a kismacskákon kívül nem lettünk többen!
Nem tudok mindenkinek írni, mert Gizó ficánkol már megint.....

Üdv az "újaknak", akik már kb egy hete itt vannak: ))

Gratula az újdonsült vegasi asszonnyságnak!

Isten hozta a kórházból hazaengedetteket!

A második gyermekeseknek meleg kézfogás a kitartásukért!

Az elsőt váróknak NYUGALOM!

Az első, második CTG-khez gratula!

ARANYOS!
Elvileg Mikor kezded a sort??

Aki meg hozzánk hasonlóan a szar lakásának falpenészével küzdd annak meg MASZKOT!

Dorkával mi van???

Megpróbálok visszaolvasni, de azt hiszem ez felejtős, mert arra rámenne még egy hét: )))))

Na megyek, mert van még mára ez-az!

Pusza mindenkinek!!!!
Eta+Gizu

Kép
Kép
eta
 
 


HELLOOOOOOOOOOOOOOO!

Visszaolvasni esélyem sincs...

"Jó" kis napom volt... Ma reggel, amikor felébredtünk elment az áram és csak du 3-kor kapcsolták vissza. Mivel nincs gázunk, ezért semmit nem tudtam csinálni. Se főzni, se vasalni (mondjuk ez nem annyira nagy baj :P ), de még befűteni se... a riasztónk meg percenként csipogott egyet, hogy jelezze, nincs feszültség... majd megőrültem tőle. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bence nem tudott pisilni a sötétben, hiába kapcsoltam neki elemlámpát. Próbáltuk bilibe is, pelusba is, de nem ment... tegnap este óta délután 2 körül sikerült csak. :? :? :? Már teljesen kész voltam, nem tesz jót a veséjének... :? :? :?

Dokinál minden rendben volt tegnap. Méhszáj: C2000, fel van puhulva, de az orvosom szerint ebben a terhességi korban ez nem gond. Gergő egy kicsit lejjebb is van már (ezt napok óta érzem), ami miatt alig tudok menni... iszonyatosan nyomja a gáttájékot, hüvelyemet, végbelemet (bocsi :oops: )... Az ízületeim is lazulnak ezerrel, alig tudom megemelni a lábamat. elég vicces is zuhanyozni. Mondtam is a dokimnak, hogy eléggé megrogytam az elmúlt pár napban, erre ő csak elmosolyodott és azt mondta, hogy ez egyáltalán nem látszik rajtam. :)

Most mennem kell... ígérem, hogy holnap visszaolvasok és reagálok! Addig is Mindenkinek pocisimi! Vigyázzatok magatokra és a bentlakókra!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Megprobálok én is hozzászólni, bár nem könnyű mert nagyon sokan vagyunk és sokat írtok :lol:

Krisztina 86: üdv a csapatban. Nagyon szép nevet választottatok. Szép méretekkel rendelkezik már uh alapján :-)

Kinga: volt szüret? mit szüreteltetek? szőlőt? eddig a szilváért rajongtam miota nem igazán kapni szépet már áttértema szőlőre :-D pedig eddig csak max pár szemet ettem, mostmeg fürtökben :-D

Ancsa: én is gratulálok az ifju párnak! Hát én nagyon mérges lettem volna ha "poloban" jelent volna meg az esküvőn... az az igazság hogy én alapban is ingpárti vagyok így ha megyünk valahová, már automatikusan ingesen öltözködik. Persze vannak egyszerűbb és sportos ingei is :lol:
De nagyon jó, ha te ezt könynedén , viccesen fogod fel és neked így jó, hisz akkor minden rendben van :-D nagyon sok boldogságot kivánok nektek!!!

Navared: jó hogy jobban vagy! ha hasmas van mi is port szoktunk inni(kétféle is van) és mindig segít.

Luczus: Bogi hogy van? Nagyon ügyes kiscsaj! És te is, hisz tudom milyen a kórházi élet, és a mandulakivétel kisgyereknél..... Ugylátom benned is forr még azért az energia :-) Ügyi vagy de azért pihizz is néha :-D
Nagyon édes a hazahozos rucitok. mind. de igen azt hiszem nekem is az overállotok tetszika legjobban :-D

Dorka: jó, hogy hazajöhettél. 1 hét????? aztaaaaaaaaa :-D aztán ugyis a kicsi dönti el :-D

Macs: Nagyon várom tőled a hireket, gondolom mindannyian így vagyunk ezzel. persze megértem ha elfoglalt vagy, ha nem mi vagyunk most a legfontosabbak. De tudd VELED ÉS KISMACSOKKAL VAGYUNK!!!!!!!!!

Eszter: Nagyon köszönjük a hireket!!!! És neked is nagyon drukkolunk, azthiszem mindenki nevében mondhatom ezt. SZORITUNK!!!!


Mikegirl: Én is oktoberre(végére ) érzem a anyg napot. aztán nagyon fogok csalódni ha nem :-)
:roll:

Csillagvirág: kitartás! Mit mondott az orvos? jobban vagy már? nyugi és pihenj!

Rytia: hu először én is csak így néztem mennyi ruha :shock: , d e látom ez nem mind 56-os :-D
Fiacskádnak jobbulást! Anno a bátyámék kislánya volt 1 évesen szalmonellás és 1 (!) évig volt megtalálható benne. így nem is mehetett bölcsibe, otthon kellett babaiszitterrer tartani és a családot is folyamatosan ellenőrizték hogy nem kapták-e el :? :?
Szép poci. Mennyit hiztál?

Mikegirl: hu te is milyen csini vagy!! sőt nagyon szép! :-) Ésd szemtelenül fiatal? :-D
Nekem is azzal jönnek, hogy már nem sok van hátra dagad az arcom, aztán meg más ugyanakkor azt mondja milyen szép vagyok: kipihent, sima stb... :-D szóval ezek sablonok szerintem :-D
Valamit akarnak mondani de nem tudják minek is örülnénk :-D
Ádi vérnyomi: nagyjából rendben még itthon mérem esténként. tegnapelőtt megint magas volt, d e félóra mulva tök jó alacsony. szóval méregetem, aztán levonyjuk a következettetést.

angie: párna story, aranyos lehetett. enyém se viseli el ha asztalnak vagy támasztónak haszálom :-D


Vivi: barni is nagyon édi. Üdv közöttünk!

tatjana:
Köszönjük a táblit. izgi hogy lassan megtelik a babák részleg is :-D
vas: bevallom én nem nézegetem, örülök ha egyeltalán nem felejtem el.
:oops: most mikor kiváltottam ezt az adagot, már napi 2X volt ráirva most vagy a dokim nézte el vagy a patklus vagy már igy a vége felé így kell szednem. Bár jó volt a vérképem, d e a dokim kihangsülyozta hogy szedjem!!! :-D szóval mivel az előző adagnál linkoci voltam így most tényleg kettesével szedem. nekem meg azért lenne nehézkes étkezéshez kötni, mert egész nap eszem :-D én állandóan éhes vagyok :lol: :lol: :lol:

vikoo: én is kirándulgatok, szinte egésznap elmegyek bárhova, d e maradok városi egyenlőre(szóval én is hipermarket és társai )hasonló okok miatt.
Ügyesek vagytok a vásárolgatással, nekem még pont ezek az apróságok hiányoznak. A te overálod is nagyon tetszik. egyszer kinéztem egy ugyanilyeta vaterán vagy teszveszen, d e végül lebeszéltem magam, mert nekünk több overállunk is van :-) de nagyon tetszik!!!!!!!! szeretem az ilyen macis jellegüeket :-)

Ebba: gyönyörű letta szoba. Nagyon ügyik vagytok! engem is érdekelne, hogy valahonnan kinéztétek vagy előre megtervezted? Mi a szakmád egyébként? biztos valami kézügyességi.... :-D és gyönyörű vagy a képen, nagyon édia pocid, egyeltalán nem bálna és már nem is lesz az, mert csini kismammi vagy!!!!!!

navared_ köszi kérdésedet megvagyok, görcsölgetek bár kevesebbszer mint a sok magnézium előtt d e azok igen fájdalmasak :roll: :roll: :roll: pedig a doki szerint ugyanannyiszor kellene éreznem, d e enyhébb formában. ki érti ezt?
Most másik problémám volt: hétvégén nagyon megfájdulta fogam(volt már régebben is hogy fájt valamelyik de az orvosok nem találták, hogy melyik lehet, hamar el is mult.a bölcsességre gondoltak d e nem volt 100% ) szóval hétfő reggel első utam a fogászat volt: megütögette mindegyik fogam és mikor a bölcsességhez ért majd kiugrottam a székből. szóval húzás letta vége. Életem első foghúzása :x . bevoltam rendesen tojva, de arra gondoltam hogy szegény Kinga (ugye te voltál? )már a 4. en van túl :roll: szóval hősiesen viseltem és nem fájt viszont rossz helyre adta az érzéstelenitőt, érbe sikeredett neki ugyhogy nagyon feldagadt és mostmár iszonyatos lila is arcom kivűlről. Olyan mintha kaptam volna egyet arcocskámba :evil: de nem fáj és azért már javul. És azóta a fogam sem fáj, tehát igaz volt hogy a bölcsesség okozta a gondot. :-)
Pici lányod biztosan szépen növöget ne aggódja pocid mérete miatt! Dobsz egy képet magadról? kiváncsi vagyok miért izgulsz :P
Kálciummal óvatosan, nekem a nődoki azt mondta nem jó szedni....de ezt is kitárgyaltuk már: van akinek javasolják van akinek nem. de az jó ötlet hogy kiviizsgáltatod magad, mert ilyenkor már figyelni kell a viszketés miatt......

Sophi: megvan a gyerek feje? :lol: az enyém mindiga kezét lábát fűrészelte vel :lol:
én is 2. gyerekesként is aggódom egy kicsit, merta nagynál egyértelmű volt: elment a magzatviz.... de ha most nem ezzel kezdődik???? :roll: de gondolom csak lesz valahogy :-) annyira gyors csak nem lesz hogy a 25 percnyire levő kórházba ne jussak el :-)

na a végére értem.....igaz már tegnap este elkezdtem irni, csak közben lemerült az aksi, aztán meg fektettem a fiam.... szóval most tudtam csak befejezni. De ma többször is rátok lesek mert ráérek, nincs mára semmi(a mosáson kivűl). szóval csajok jó reggelt! Ébresztő!!!! :-D

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok gyorsan írni ameddig Flóó alszik,ha felkel közli:anya ne számítóbégezzél!

Köszi igen,szüret megvolt,szőlőt szedtünk.Aranyosak vagytok,h aggódtok értem,de nyugi én nem cipeltem a puttonyokat,inkább csak szedem egy-egy gerezdet amit meg is ettem. :lol:
Tegnap Ikeában is voltunk,megvettünk mindent Maszatkának.Hétvégén összeszerelik a fiúk a kiságyat + a pelenkázó is a helyére kerül és akkor végre fellélegezhetek!!!

Akkor szépen sorban:

Maccs:örülök,hogy hazakerülhettél,annak még inkább,hogy pici Macskákról ilyen jó híreket hallunk!Csak így tovább!!! :D

Dorka:örülök,hogy hazajöhettél a kórházból!

Tényleg!Rodi és Vaya kedves kórháztársaim!Hol vagytok???Tessék életjelet adni magatokról!

Tatjana:köszi a táblit,megmondom őszintén nekem sokkal jobban tettszik ez a rózsaszín árnyalat. :wink:

Ebba:nagyon csini vagy és a szobát szuper jól megcsináltátok!

Vikoo:teljesen igazad van,nincs is rosszabb egy beteg férfinél.Az enyém ilyenkor elviselhetetlen!!!

Gyancsi:gyógyulgass!

Felkelt Flóó,folyt később....

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Jó reggelt!!! :lol:

Juhééééé, 36 hetesek lettünk!!! :lol: Ati oviban - ma én vittem, boltot megjártam, még el kell ugranom a gyógyszertárba vitaminokért.
Délután dokker CTG-vel, aztán barátnőzés megint - most egy másikkal :oops: :D

A tegnapi idő engem nagyon taccsra tett, semmi energiám nem volt, szinte semmit nem csináltam egész nap, csak feküdtem a sötét, csendes szobába. Estére feltámadtam, mert az egyik barátnőm nálunk aludt, és névnapján felköszöntöttem, meg beültünk egyet dumálni egy nem füstös kávéházba.
Annyi még, hogy vettem egy papucsot, amit bele is dobok a kórházi pakkba rögtön.

Kinga - Ati engem is mindig kitúr a gép elől, ha meglátja, hogy ideülök. :lol:
Pocaklakónak finom kis mustot küldtél le?
Dobjál majd képeket a kész szobácskáról, ok?

Rabbe - aha, persze, szemtelenül fiatal :lol: :lol:
Egy kisgyereknél mi a normális, és mi a magas vérnyomi? Van már ötletük a dokiknak, hogy ha megfigyeltek valami tendenciát az ingadozásban, akkor merre induljanak el?
Foghúzás :? Jó, hogy túl vagy rajta.
Ja, és amúgy ma fél 6-kor volt ébresztő. Persze éjszaka minden a szokásos: 2-kor pisi, utána nem visszaalvás, majd mikor éppen álomba zuhantam: anyaaaaaaaaaaa..... :lol: :lol: :lol:

Csillag - áramszünet :?
Ati gond nélkül pisil a gatyeszba is, csak úgy simán :lol: Múltkor meg boltból hazafelé az utcán. De nem ám olyan egyszerű. Biztos tapasztaltad: pici fütyi, kicsi csóva, aztán a vége a letolt gatyeszon landol. De!!!! Úgy csináltuk, hogy letoltam a gatyeszt bókáig, Atit felkaptam a két combikájánál fogva - mintha wc-n ült volna, és nevetve öntöztük meg a virágokat. És így nem lett pisis semmi :D

Ritya - örülök, hogy Dancsi ilyen szépen javul :D

Sophie - sűrűbb fájásokkal indul a második? Nekem bazi gyorsan lettek 2 perceseim, akkor most mi lesz? :shock:

Kriszta - Jó munkát! :wink:

Gyancsi - jobbulást!!!!! Gyere, amint tudsz. Azért esküvő után jó hamar elengedted magad, rögtön öregasszonyos stílusba mentél át :lol: :lol: :lol: Viccet félre téve pihizz sokat, melengesd, és mielőbbi gyúgyulást!!!

Szisszka - durvák voltak ezek a fájások!! Pihenj sokat.
Pénztárca - Ati meg az iratokra bukik, az apróval nem foglalkozik: személyi, bankkártya, ilyesmi :? :?

Navared - mi is beszéltünk már itthon apával a családmodell - változásról. Az a gáz, hogy a mai anyósok - kivétel aki nem - nem tudják, hogy hol a határ. Mert ugye már a menyek sem a régiek, azért azt tegyük hozzá. Azért nem kértem/kérek segítséget, mert sosem annyira szorítkozik, amit vár tőle az ember. Hanem elindul a lavina, megy a beledumálás mindenbe a "nem akarok beleszólni, de" jelszóval, mindent rám akar erőltetni, mindent úgy kell csinálni, ahogy szerinte a jó, mert 3 gyereket nevelt fel 30-50 évvel ezelőtt, és azt gondolja, hogy nekem is úgy kellene. Tudom, én vagyok a legádázabb anyós szidalmazó itt a topicban :oops: :oops: :oops: :oops: Én nem vagyok pedagógus, nagyon egyszerű elveket vallok: a gyerek nem hülye, a maga szintjéhez képest lehetőség szerint normálisan el kell magyarázni neki a dolgokat, pláne ha rákérdez - mondjuk nekem be nem állt a szám akkor sem, amikor még Ati kérdezni sem tudott :lol: , imádom a fizikális kapcsolatot: ölelés, dögönyözés, és mindig mondom is neki, hogy mennyire szeretem. Aztán hogy ez mire lesz jó vagy elég, az majd x év múlva derül ki.....

Vikoo - hát akkor kitartást!!!!!! A reklámos hasonlat jó volt :lol: Én egyébként nem nagyon vagyok kapható az eltúlzott pátyolgatásra, férjem ilyenkor hívja fel az anyját, és sajnáltatja magát telefonon keresztül - ha már én nem teszem 8)
Egyébként szerintem a pici fiúkban ez a férfias tulajdonság még nincs benne. Ati úgy rohangál akkor is, amikor lázas beteg, hogy azt sem tudjuk, hogy tartsuk féken. Múltkor összeszedett valami hányós nyavalyát, és a két hányás között olyan önfeledten, aktívan játszott, csak lestem :shock:
Akkor ügyes volt Boldi a CTG-n!!! :D

Ebba - ez a szoba gyönyörű!!!!! Nagyon ügyes vagy! :D És tudom, én vagyok az x-dik, de pont úgy nézel ki, ahogy egy várandós kismamának ki kell: csinos poci, normál testalkat. :wink: Nagyon helyes kismami vagy!!
Jó kis cuccokat vásároltál!!!

Tatjana - jó a tábla!!! Az ivararány egyenesen szuper :lol:

Na megyek, és hasznossá teszem magam, legalább egy kicsit :lol:

mikegirl
 
 


Rabbe:örülök,hogy fiacskádnál kiderült 'nincs komolyabb baj.'
Ne is mondd!ez az anyaotthon dolog a Heim-be nagyon gáz volt nekünk is.Ugye mi bent voltunk 15 napot.Sikerült kifognunk pont azt a szobát,ami az anyaotthon bejáratánál van.Ez azt jelentette,hogy egész nap ott bagóztak az ablakunk alatt,nem is nyitottuk ki,reggel 4-kor már kint vihorásztak ölég hangosan.
Sajnálom a foghúzást :( ,de az a lényeg hogy már nem fáj!

Én ma megyek varratszedésre,már alig várom.... :? :? :?

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Jó reggelt Csajok!

Megyek visszaolvasni, van mit ahogy látom :D

KépKép
gyancsi
 
 


Macs hírek:

Jól vannak
Balázs: nagy huncut a kis Maszat egyre több tejcsit kap, sokat kakil , már elhagyták az antibiotikumot is nála! hamarosan a hízlaldába engedik!!! tegnap volt 1560 gramm
Kitti: megkezdték a gyógyszeres kezelést a Botallo vezeték bezárására, antibiotikumot nála is pihentetik. Alakul a kisasszony! Már a nagy fogyása után ő is elkezdett gyarapodni, tegnap volt 860 gramm! Folyamatosan nézegetik és próbálgatják neki a tejcsit is majd. Most első az egészsége, és utána jön csak a hízlalda neki is!
Ha lesz hely a postintenzíven és nem kell a hely másik babóknak, akkor megengedik Macséknak, hogy Balázs bevárja Kittit és majd egyszerre kerüljenek át a hízlalda kórházba!
Macs is jól van, szoknia kell az éjszakai keléseket.
Sajnos ő is szembesült azzal, hogy pocsék pocak nélkül és baba nélkül haza menni a szülés után, de hála Istennek, náluk hamarosan haza kerülnek majd a Picúrkák
Járnak be délutánonként a Picikhez és hozza nekik a lefejt tejcsit!

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Eszter: Köszönjük! És neked megy a drukk! Tessék jelenteni hogy veled is mi a helyzet, hiszen már te is idetartozol! Nagyon drukkol itt mindenki neked is!!! Puszi.

Macs: jaj de jó hirek! Hajrá hizlalda :-D

rabbe78
 
 


Maccs- Nagyon kiváncsian várjuk a képeket a gyönyörű kismacskákról :D Remélem hamarosan az egész Macska család hazatérhet a kórházból!!!!

MikeGirl-Gratula a betöltött 36 héthez :D Nekem szerencsére anyóssal nincs gondom így, hogy 600 km-re lakik :lol: De azt hiszem ha a szomszédban lenne,mi is összeakasztanánk a bajszunkat egyszer-kétszer,mert ő sem egy könnyű eset ( mindig mindent jobban tud, ismeritek ezt a típust szerintem :D )...Ahogy mondod, most már elkeltem,úgyhogy elengedhetem magam :D Tegnap át sem öltöztem, otthonkában fetrengtem és benyomtam egy egész csomag főzős pudingot egyszerre :D Hűűű de fincsi volt :D

Vikoo-Boldi baba nagyon ügyes volt a CTG-n :D Pároddal mizujs??Jobban van már?Tegnap annyira fájt a derekam,hogy el is felejtkeztem az aranyérről,úgyhogy erre mindenképpen jó volt :D Szerintem nekem most kicsit visszahúzódott, vagy legalább is nem fáj :wink: Neked volt már a terhesség előtt is vagy alatta jött ki?...Ugyanilyen kis macis overállja van Lilinek is ( Cherokee ha jól emlékszem) :D :D Én is imádom az ilyen maci jellegű, pihe-puha szerkókat :D

Lányok én is szaporítom a "szarul aludtam" tábort.....Vagy 3-4 órán keresztül szenvedtem, sehogy sem volt jó, se egyik oldalon, se a másikon.....Aztán szerintem jósló fájásaim lehettek,mert olyan volt,mintha megakarna jönni :shock: Görcsölgetett, aztán abba hagyta.....Na fasza!

Henne-Ügyesen vásároltatok, tehetnél fel képeket :wink: A te kis vékony testalkatoddal a 10 kg hízás nem sok egyáltalán!

Aranyoska, Vayacon- Merre vagytok??

Navi- Sajnálom a viszketés dolgot...De legalább már a hasmars elmúlt....Bocsi, azt a házasságos dolgot nem neked hanem Vaya-nak szántam :oops: :D Félre címeztem, bocsánat :D :D Dobhatnál képet a nem túl nagy pocidról,kiváncsi vagyok :wink:

Sophie- Köszi a számodat, elmentettem :D Majd neked meg Aranyoskának írok szerintem, mert az egyikőtök tuti már otthon lesz és tudja hozni a híreket :D...Nem,nem vagyok taknyos,semmi bajom, csak az a rohadt derékfájás....De mára már sokkal-sokkal jobb, bár nem akarom elkiabálni,kopp-kopp-kopp!!

Wivi- Ez a baleset nagyon durva.....Már olvastam az első babás topikban is ( néha bekukkantok Suzy és Gabi miatt :wink: ),nagyon nagy szerencse, hogy semmi bajotok nem lett!!!!

Tatjana- Szuper a tábli, és hát a nemeket illetően,ez egy kiegyensúlyozott kis topik :D :D Otthon vagy már?

Lucuzs- Nagyon cukik a hazahozós rucik :D Mindenki tegyen fel képeket,úgy imádom őket nézegetni :D Te is 80-as vagy???Az a legjobb évjárat szerintem is :wink:

A hazahozós rucival egyébként én tök bajban vagyok,mert novemberben lehet akár +10 fok is de -10 fok is......Lehet két féle hazahozóst is összerakok majd!

Angie- Tök jó fej a védőnőd :wink: Mi az a Mastu??Tudnál pár szót írni róla?Hogy álltok a szigeteléssel??

Dorka- A te párod se semmi :D Mint valami whiskey reklám, úgy festhettél a terhes osztályon :D :D :D Nászéjszaka???Hahahahaha :D :D :D

Ritya- Kisfiadnak jobbulást :?

Kriszta- Kár, hogy Salzburg :( Pedig már felcsillant a szemem, hogy hátha itt laksz a környéken :wink: Bár még így is te vagy a legközelebb :D :D És mit csináltok Salzburgnál?Párod magyar vagy osztrák?Milyen suliba jársz vagy jártál? ( diplomamunka)

Eclipse- Gratula a szuper véreredményekhez, juhuuu :D Elkezdtem hétfőn a gátmasszázst, mert az volt a használati utasításra írva, hogy a 34. héttől....Ártani csak nem ártok vele :wink:

Szissz-Azért jó, hogy még nem kezdtél el nyílni...Remélem jobb volt most az éjszakád, mint az előző :wink: Pihengess,már amennyire ez Marci mellett lehetséges :wink:

Ebba-Nagyon jóóóó a szoba, annyira egyedi és stílusos :D :D :D Írtó ügyesek vagytok :D Olyan messze vagy te a bálnától ,óóóóó :D :D Nagyon csini vagy!Mint mindenki itt természetesen :D

Eta-Sajnálom a penész gondot...Sajnos ez a nedves idő,meg hogy állandóan esik, jó kis táptalaj :evil:

Csillag- Fasza kis áramszünet....És nem is szóltak előre , hogy nem lesz áram??Örülök, hogy Gergővel minden okés!

Eszter- Köszi a folyamatos tudósítást a Macska családról!!Igaza van Rabbe-nak, magatokról is írhatnál!!!!!!

Rabbe- Bevallom őszintén azért mi is kicsit összezörrentünk Csabival a lagzi előtt...Én már eleve feszült voltam,mert annyi volt a kavarás előtte ( hogy mikor lesz, 1-én vagy 26-án, aztán megint 1-én), meg nagyon felbosszantott Csabi, hogy csütörtök este 9-kor kezdi el kitalálni, hogy mit is húzzon fel, mikor másnap reggel 4-kor kelünk és 5-kor indulunk Sopronba...Azt hittem a guta üt meg :D Na de ugye minden rosszban van valami jó, az egyik zakójának a zsebében megtalálta az egy éve elvesztett kedvenc óráját, juhuuuuu :D :D Amúgy én nem erőltettem az inget,mert szegénynek egy részt nem is nagyon van normális, másrészt annyira bénán áll neki,mivel nincs nyaka ( vagyis iszonyú vastag és rövid), szegény baromi hülyén néz ki ingben :D :D De minden dühöm elszállt mikor megláttam, hogy jön a pólójában, kis kajla mosolyával,mert annyira imádom, hogy ilyen....Hogy iszonyú jó a humora, hogy sokat lehet vele nevetni és hogy egyszerűen ilyen kis bolond, egy nagy gyerek aki soha sem fog felnőni :D Ilyennek szeretem!!!!!!!!!!!!!....Sajnálom a fog dolgot, én is már túl vagyok pár bölcsességfog kihúzáson, hidd el jobb az élet nélkülük :D :D :D Nekem is mindig begyulladt,bedagadt, fájt....Már volt, hogy én mondtam a dokinak, hogy azonnal húzza ki, nekem nincs rá szükségem :D

Kinga- Ügyesen vásároltatok!!!!Képeket kérünk !! :D

Nekem most nagy a pofám ami a képeket illeti,mert megkaptam tegnap Anyutól az esküvősöket :D Kiválogatok párat és már hozom is....

KépKép
gyancsi
 
 


Mindenkinek szép jó reggelt!!

Gyorsan rólunk, aztán olvasok vissza. Tegnap voltunk a Doki bácsinknál. Méhszájam C1000, ami szuper mert szépen simul el a méhnyak, de mindkét méhszájam zárt, ami kizárja a felszálló fertőzéseket. Boldi kb. 2550 gr, és szépen növöget odabent. A buksijában a tágulatok tovább csökkentek, mindkettő 1-2 mm-rel kisebb lett. Szóval ez is egy szuper hír. A dokim ismét biztosított arról, h mindenben mellettünk áll, túlontúl óvatosnak tartom, de ez nem baj, engem megnyugtat. Elmondta, h a történtekre tekintettel, Ő elgondolkodott azon is, h a 37. hét után, ha mi úgy döntünk megindíthatjuk a szülést. Én mondtam neki, h nem így tervezem, otthonról fogunk menni és Boldi tudni fogja mikor van itt az ideje. Nagyon félt engem, az uh-n vagy 10 percig csak a köldökzsinór elhelyezkedését nézte, és hát persze, h ott van a nyaka környékén, de nem izgulok, mindennek rendben kell lennie, és úgy is lesz. Pénteken megyünk a klinikára, csinálnak még egy CTG-t és leveszi a streptococcust is. :-) na olvasgatok, aztán hamizunk és jövök!!! :-)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Esküvői képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És végül azért egy kicsit bohóckodtunk a "polgármester" úrral ( látszik, hogy elég rég volt házasélet nálunk :D :D ):

Kép

És végül 33 hetes pocakfotó:

Kép

Kép

Mindenkinek nagyon szép napot, megyek kicsit takarítgatni :wink:

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Vikoo- Szuper hírek :D Boldi baba akkor remekül érzi magát Anyukája pocakjában :wink: A dokid tök szimpi, hogy ennyire félt titeket, de most minden rendben lesz :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyancsi,
gyönyörűűűűűek voltatok a férjecskéddel, és a pocid is nagyon szép! :D :D :D :D

Vikoo,
nagyon örülünk a jó híreknek, ügyesek vagytok! :D :D :D

Mikegirl,
én ugyanakkora anyós szidalmazó vagyok... :?

Aranyoska,
utolért engem is a hülyeség a CTG-n, rettenetesen kiakasztottak, sétáltam 2 metrómegállót hogy kiszellőztessem a fejem!
:evil: :cry:

A babám nagyon aktív, mindig is az volt, minden órában érezhető és látható a rugdosása.
De most megkaptam, hogy lusta, különösen a múlt hetihez képest, a nő (asszisztens, szülésznő vagy dokinő, a franc tudja milyen minőségben volt ott) már kezdte nyomogatni és rázogatni a hasamat, mondtam, hanyagoljuk...
Akkor nézegette a teljesen jó UH leletemet, meg kérdezte hogy mikor megyek dokihoz... mondom ma délben...

A másik CTG-n meg bekrepált.

De a babuci azóta is kotor, meg a CTG alatt is volt 4-5 akkora rúgása hogy csak na, nem értem, akkor miért lusta szerinte, mit kéne produkálni?!


:shock: :evil:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Akkor a mai tábli:

Kép Kép Kép

A színek azért változtak, mert próbálkozok, hogy ne legyen annyira homályos :( , de rájöttem, hogy csak az ide feltöltött kép a homályos, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni... bocsi érte.

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok!

Tegnap sikeresen hazaértem :) Éjszaka meg 2-ig beszélgettünk Janival, így ma egy kicsit későn ébredtem :)

Ma megyek a háziorvoshoz táppénzes papírért és lenne egy olyan kérdésem felétek (hátha valaki szintén benne van, vagy tudja), hogy jövőhéttől 2 hét szabira megyek (ennyi maradt ebben az évben) és október 25-től szeretnék TGyÁS-ra menni, de az pont ki van számolva, tehát november 20-ig pont 28 nap. Mi történik akkor, ha véletlenül (bár ezt nem nagyon hiszem) később születne meg a Babókánk? Mert akkor túl mennék a 28 napon. Vissza kell fizetni vagy mi van ilyenkor. Viszont jó lenne minél hamarabb igénybe vennem, mert a táppénz nagyon karcsú :(

Ebba: babaszoba nagyon szuper! Nagyon ügyesek vagytok! Saját kezűleg rajzoltad meg, vagy valamilyen sablont használsz? Ha sablon, azt honnan szerezted be? :)

Vikoo: nagyon édesek a rucik :)

Navared: mit sikerült dokinál intézni? Beküld kivizsgálásra?

Szisszka: örülök, hogy a fájások ellenére minden rendben. Hááát a dokinak könnyű beszélni, hogy ne ugrálj Marcival :) gondolom ezt nem olyan egyszerű betartani :)
(A tábla a Te érdemed, én csak lemásoltam és kiegészítettem :) ).

Gyancsi: nagyon jók az esküvői képek :) Vigyázz magadra, derékfájás nagyon gáz lehet :(

Macs: nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlődnek a kiscicák! :) Várom majd a képeket, ha lesz egy kis időd :)

Bocsi csajok, hogy nem reagálok most mindenkinek, de most abba kell hagynom, mert nagyon bekeményedett a pocim, nem jó itt a gép előtt ülni, lepihizek egy kicsit.

Pusszancs mindenkinek és a Babókáknak is!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok Csajok!

Ryta, örülök, h. kisfiad már jobban van!

Navi, nagyon örülök, h. jobban vagy már!
Tényleg tehetnél fel magadról képet!!! :D

Eclipse, örülök, h. jó a vérképed :D Sajnálom, h. neked is ilyen rossz élmény volt az nst.

Mikegirl, örülök, h. jobban vagy!Gratula a 36.héthez!!!! :D :D

Szissz, hogy vagy?

Ebba, nagyon szépséges a babaszoba és te is!!!!!!!!!!!!!

Vikoo, annyit röhögtem a pasik és a betegség elnevezésű írásodon!!! :D
Tényleg jó fej lehet a dokid!!!Az enyém még a kórházban voltam, egyszer rámnézett és ennyi!!!
Nagyon édesek a hazahozós rucik is :)

Krisztina, kitartás a szakdoga íráshoz!!!

Sophie, én is attól félek, h. nem folyik el a magzatvíz.Mindenki azt mondja, h. tudja az ember lánya, mikor eljön a nagy pillanat, és indulni kell...de mi van, ha mégsem?

Eta, penész az szép!De azért ne idegeskedj annyira nagyon, csak minimálisan!!!
De amúgy jól vagy?

Csillag, én sem bírok menni
...Áramszünetet és a vele járó idegeskedést sajnálom!!!

Rabbe, örülök, h. jöttél, bár magatokról nem nagyon írtál!
Vas-nekem szerencsére nem kellett szednem...

Kinga, képet szeretnénk kérni a kiságyról, ha lehetséges :)

Eszter, nagyon köszönjük a híreket!!!
Hajrá, Macs és Kiscicák, veletek vagyunk!!!

Gyancsi, örülök neki, h. jobban vagy!Nagyon lazán néztetek ki az esküvőn!
Azt néztem, h. Rád még ilyen szoknya felmegy....Szerencsés vagy :)
Lili baba albérlete is szépséges!!!

Tatjana, szuper a tábli :)
Akkor jó kis traccsparty volt az este :)Pihengess!

Nekem tegnap elég mozgalmas napom volt, reggel vérvétel, találkoztam azokkal a csajokkal, akikkel együtt voltam a kórházban, mert oda járok vérvételre.Aztán jött anya csináltunk rakott kelt, takarított, vasalt, mostunk.
Éjszaka arra ébredtem, h. nagyon görcsöl a hasam....Nem sokat aludtam...Most is görcsöl, de már nem annyira, vagyis ki tudja, rendszer nincs benne, de ez most mégis olyan más...Vélemények?

Aranyoska, merre vagy?

Megyek, bepakolom még a kórházi pakkba a fehérneműs részleget!

Puszi mindenkinek!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Köszi Lányok a kérdést, megvagyok/unk! Most éppen jól vagyok, valamit segít azért a kalcium!
Rabbe, miért nem jó ilyenkor a kalcium? Erről lemaradtam :oops:
Szóval holnap megyek hasi uh-ra, ahol megnézik az epémet, ha hozzáférnek! Sajna laborba nem kaptam beutalót, mert a házidoki csak olyat tud adni, ami nem sürgősségi és előbb megszülök, mire lenne eredmény, mert kb. 4 hét :shock: Talán a nődoki tud majd adni olyat, amivel pár nap alatt kész van, úgyis jövő héten már a 36. heti vv-k jönnek, ahhoz majd gondolom hozzácsapja ezt is!
Szóval ez a viszketés lehet epekő, epepangás, emelkedett hormonszint... nem tudom sajna, de muszáj lesz a végére járni!Mondja tegnap a házidoki, h. ha esetleg császár lenne és van epekő, akkor a kettőt lehetne egyszerre kivitelezni :shock: :shock: :shock: hát kb. így néztem rá! :D Mondja, h. szoktak ilyet! Hát nekem ne szokjanak!

Eclipse, köszi az infókat!
Basszus, én is azon agyalok, h. majd tuti azt mondják NST-n, h. nem elég élénk... van mikor igen, van mikor nem... ez van! Nem értem, mit kellene ezeknek a babáknak produkálniuk??? Én is hallottam olyat, h. lökdösik az anyuka pociját, h. felkeltsék a babát! Tiszta zizik! :twisted:

Rabbe, húúú ez a fog dolog nagyon durva! Nekem a bölcsességfogammal nem lesz gondom, ez legalább tuti, mivel hogy nincs és nem is lesz, mert se helye, se gyökere... :D
Akkor megszenvedtél... sajnálom :( de túl vagy rajta!

Ancsa, csinik vagytok! Néztem féruradat, de nem látom, h. annyira bikanyaka lenne :D
Na akkor mégsem vagyok teljesen hibbant és nem én írtam ilyet a házasság kontra nem házasság témában :lol:
Derekat jobb már?

Mike, persze, megértem, h. baromi idegtépő, ha az anyósok nem tudják hol a határ! Nálunk talán nem lesz ezzel gond, viszont anyummal kell majd hadakoznom, úgy érzem! De neki legalább meg lehet mondani, ha vmi nem tetszik és max. picit besértődik, de tudja, h. nem megbántani akarom!

Tatjana, nem értek ezekhez a anyasági papíros dolgokhoz, úh. jó is lenne, ha vki felvilágosítana minket! :wink:

Csillag, örülök, h. dokinál minden okés, de azért ezt a fájást az alsó tájékon nem várom!

Vikoo, jó, h. Boldival minden okés! Ha az én dokim csak fele ennyire lenne apáskodó, örülnék! Engem le sem kakkant :roll:

Most már dobok majd képet pociról, csak mindig lemerül ez a szaros elem :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Lányok!

Dokinál is voltam, szerinte teljesen jó a CTG, kár volt nyösztetni a babát meg engem.
De azért rendes volt, mert nézett egy UH-t, pedig nem akart, csak az én megnyugtatásomra. Áramlás, keringés rendben.
1 hét alatt változások történtek, ugyanis a baba szépen lement, beilleszkedett, a méhnyak rövidült! :D És a magzatvíz mennyisége is csökkent kis mértékben, ami a doki szerint gyakori így a vége felé.
Szóval no para, csak kezdem hozzászoktatni magam a gondolathoz, hogy talán nem várja meg a babuci a kiírt időpontot.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!

csak gyorsban én is, mert jön anyósom... ha már az anyósoknál tartunk! nekem is sok, sokszor, szóval én is szorítkozok a minél kevesebb egy légtérben, együtt elköltött időre ;)

Dorka, tényleg tudni fogod, hogy mikor kell menni, max. korán mész, és hazazavarnak! :) de azért az fontos, ha nem megy el a magzatvíz, akkor a fájásoknak rendszeres időközönként, 10, 8, 5, akárhány percenként kell jönniük, és legalább 1 perces hosszúságúak kell, hogy legyenek! egyébként pedig, ha meleg vízes fürdőt veszel, és inkább erősödik, ez is jel! ;) minden okés lesz!

Vikoo, örülök, hogy minden rendben veletek! Boldi baba nagyon ügyes, nem lesz semmi vész! ;) amúgy nekem a szonográfus néni azt mondta, hogy ott van mindig a köldökzsinór, ahol a legtöbb magzatvíz felgyűlik! legutóbb nálunk is az arca előtt volt, de ezen én sem aggódom, vagyis, minimálisan talán, de biztosan minden okés lesz! tudom!!!

dokid nagyon aranyos, és kedves tőle, hogy így túlaggódja a dolgot, csak nehogy végül beléd beszéljen valami...

Gyancsi, nagyon jók a képek! királyul néztetek ki! azért reménykedjünk, hogy Csabi nem olvasta, hogy mit gondolsz a nyakáról! :D de szerintem teljesen jók voltatok, főleg egy ilyen szűk körű esküvőre! itt nem kellett megjátsszani sem magatokat!

Eszter, köszönjük a Macsekos híreket! egyre jobb híreket hozol nekünk! most már Te jössz, magadról is tessék legalább ilyen jókat! mennek a drukkok mindannyiótoknak!

Szisszka, jó fej ez a Zs.T. :) ne rohangássz Marci után, stb. okés! :) remélem, hogy azóta nem volt több görcsölgetés, csak a front szólt közbe! ugye?

Eclipse, sajnálom, hogy ilyen bunkó nénit fogtál ki a CTGn! nem tudom, hogy ők kik ott, szóval, hogy szülésznők-e, vagy sem, de nem is érdekes, mert Te érzed, hogy minden okés a kisasszonnyal! dokinál mi volt? tényleg, névben megállapodtatok már?

bocsánat, hogy most másra nem reagálok, de igyekszem este jönni! most készülődöm, mert még vásárolni is akarok menni, és össze kell írnom, hogy mit is kell vennem!

további szép napot!

sophie27
 
 


Tatjana, szerintem ez a TGYÁSt nem tudod előre igényelni, mármint igen, szóval a szülést megelőző 4 héttel már igényelheted, de honnan tudod, hogy mikor szülsz!? szóval lehet, hogy itt is utólag kell beadni az igénylést, mert, hogy a baba születési anyakönyvi kivonata mindenhez kell! szerintem ez így működik, bár én a szülés napjától kértem annó is, és most is így tervezem!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok :) Én is novemberre várom az első babám, ezért rendszeres olvasótok vagyok már egy ideje :)

Én úgy tudom, hogy a szülés várható időpontjánál 28 nappal korábban lehet megkezdeni a TGYÁSt, függetlenül attól, hogy pontosan mikor is érkezik a babci. Összesen 168 napig jár.
amidaalah
 
 


De szuper, h. még mindig csatlakoztok hozzánk! :)

Amidaalah, üdv itt és gratulálok a babához!Írsz picit nekünk magadról?

Sophie, köszönöm az infót :)
Jó anyósozást, vásárlást, este várunk!!!!!!!!!

Húúú, Eclipse ez egyre izgalmasabban hangzik!De jó, h. nyertél egy plusz u.h-t, látod, minden rosszban van valami jó :)

Navi, igazából lehet, h. ez az egész mizéria elmúlik, ha megszületik a baba!Vagy ne legyünk ennyire optimisták?
Császár és epekő egyszerre?Én is néztem volna bután!
Nagyon szorítok, h. már megoldódjon ez a probléma szegénykém!
A dokim engem sem kakkant le :?

Csajok, összeraktam a pakkot, minden rendben még 2 bugyi hiányzik, de az még a kötélen van!Nem lett pici a csomag....
Most még vasalok egyet, utolsó simítások, meg a ruhákat kéne elrendezni a szekrényben!
Csak görcsölget a hasam, de be szeretnék mindent fejezni!!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Macséknak hatalmas gratula, hogy ilyen ügyesek a kiscicák. Nehéz ez az időszak, de egy év múlva már senki sem fog rá emlékezni. További gyors megerősödést, növekedést és sok-sok tejcit, és kitartást a fejéshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter drága!
Köszi a rendszeres tájékoztatást, és nagy-nagy drukk neked is!!!

Dorka!
Fájásokhoz nem értek :(
Igen, csak beszélgettünk a védőnővel. Már régóta ismerem, járt is nálunk, úgyhogy sok újat nem látott. Tudja, hogy tisztán tartom a lakást, jó helyen lesz a második gyerek is. Kértem praktikus tanácsokat, hogy Szilárdhoz hogyan viszonyuljunk, mire figyeljünk oda, ha már itt lesz a tesó. Na meg a terhesség végével kapcsolatban is adott jó pár tanácsot, mivel, hogy én Szilárddal nem éltem meg a terhesség végét, és fogalmam sincs, hogy milyen pl. ha beindulnak a fájások. De azt mondta, hogy az esetek többségében hasonlóan indul el a második szülés is, mint az első, és akkor nekem a magzatvizem fog elfolyni, ami elég egyértelmű, hogy menni kell. Fájások esetén meg ha rendszeresen 20 percesek, akkor hivnom kell a mentőt, mert én elvileg nagyon gyorsan fogom megszülni a tesót is :)
Nekem is tegnap volt anyum takaritgatni :)

Ritya!
Szegény kicsi fiad!

Krisztina!
Lehet, hogy sok helyen azt irják, hogy 37 héttől nem koraszülött, de a kóházak mégis 36 héttel számolnak. Én kerek 35 hétre szültem a fiamat, és azt mondták, hogy még egy hét hiányzott, hogy ne titulálják koraszülöttnek. Ahol most fogok szülni, is azt mondják, hogy betöltött 36 héttől vállalnak szüléseket, mert az már nem koraszülés.
Kitartás a diplomamunkához!!! Nem irigyellek!!!

Lucus!
Hát remélem is, hogy fel tudom adni az 56-os ruhácskákat, ha már megvannak. Sőt, a hazahozós is 56-os :)

Eclipse!
Nem hinném, hogy elfolytod, csak esetleg nem engeded magadban elhatalmasodni a félelmet az ismeretlentől. Én sem foglalkoztam a fiamnál a szülés gondolatával, jött szépen gyorsan, mint a villám :)
A jelek pedig arra utalnak, hogy hamarosan kibújik a kiscsajszi :)

Mikegirl!
Nagyon csini vagy, és tényleg, ahogy a lányok is irják, szuper ez a haj neked.
Nyugodtan nyújtózkodhatsz. Nem percekig tartóan fogsz úgysem, és addig a babódnak olyan nagy baja nem lehet, még ha a köldökzsinor rá is van tekeredve. Ahhoz legalább egy perces feszülés kellene, hogy oxigénhiányos legyen. Nekem inkább a babómnak van nyújtózkodási kényszere, mert folyton kinyújtja mindenét, és majdnem kikörvonalazódik a hasamon a baba formája. Na olyankor alig kapok levegőt, és próbálom odébb tessékelni egy kicsit :)
A védőnőnk pedig egy tünemény, belevaló, rugalmas. Dorkának irtam pár dolgot róla.

Ebba!
Gyönyörű a szoba, befejezetlenül is. Sablonnal fested, vagy teljesen kútfőből?

Vivi!
Jó sokáig dolgoztál! Mivel foglalkozol?

Navi!
Szegény, jól kikészithetett a hasmenés. Már jobban vagy, széklet szempontjából? Mastut próbáld, nekem nagyon bevált! Viszketéshez nem értek, de szerintem lehet benne valami, hogy májtól is lehet ilyen tünet.
Poci méret nem mérvadó, főleg első gyereknél!!!

Szissz!
Na, akkor a doki nálad is behúzta a késziféket. Tessék szótfogadni neki!!!! Marcival pedig inkább mesét olvasni, mint pörgőset játszani! Azért még nincs neked sem itt az ideje a szülésnek. Ne pakolászgass sokat, majd apa összepakol Marci után, ha hazaért a melóból! Meg leszel szidva, ha szabályt szegsz :wink:

Ancsa!
Derékfájás :evil:
Minden képen csinik vagytok!
Mastu egy aranyér krém. Patikában lehet venni. Nekem kevesebb, mint egy hét után teljesen visszahúzta, mondjuk nem is volt olyan vészes, és csak külső aranyér volt.

Zsófi!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy második gyereknél nem szabad megvárni a 10 perces fájásokat, főleg, aki gyorsan szülte az elsőt. Ha a magzatvizet folyna el, akkor azonnal kórház. Hát nem tudom a te esetedbe mit kellene tenni, hiszen neked elég sokáig tartottak a fájások. Dokidat kéne megkérdezni, hogy szerinte hogyan cselekedj.

Eta!
Próbáltad az Ultra Szavót? Nekünk nagyon bevált, csak be kell vele fújni, semmit nem kell dörzsölgetni, és 15 perc múlva eltűnik a penész, és nem is jön vissza utána. Én a zuhanyzóban a csempére is, a csúszásgátlóra is ezt szóróm, és dörzsölés nélkül eltünteni mindenhonnan.

Csillag!
Igen, kellemetlen tud lenni, amikor a baba feje mindent szétnyom odalent. Nekem is pont középen van beékelődve, úgyhogy néha még el is zsibbad odalent minden, és úgy érzem, mintha minden duplájára duzzadt volna. Már nem sokáig kell ilyeneket elviselnünk :wink:

Rabbe!
Te aztán jó tisztességesen bepótoltad a „lemaradásodat” (én is most azt teszem).
Látom te is aggódsz, hogy mikor indulj a kórházba. Elsőnél nekem is elment a magzatviz: indulás a kórzházba. Na de most mit hogyan tegyek ?!?!??? Védőnőm szerint legtöbb esetben ugyanúgy indul be a második szülés is, de természetesen nem tövényszerű. Nekem az első 5 rendszeres fájás után indulnom kell, azaz hivni a mentőket.

Kálcium: Kis mennyiségben nem fog ártani, de vigyázni kell vele. Inkább szülés után javasolják, sőt, akkor kifejezetten kellene szedni a fogaik miatt.

Vikoo!
Akkor ezek szerint a C1000-től sem kell megijedni. Boldi baba pedig már szép nagy méretekkel rendelkezik :)

Végre a végére értem! El is ment a fél délelőttöm pedig varrnom kell még 4-ig. A hálószoba sötétitőnket alakitom át, mert a súlya miatt mindig eltörtek a rúdon futó gyűrűk. Most átalakitom úgy, hogy bele lehessen bújtatni a rúdat, és kétoldalt ki lesz kötve. Nem nagy ügy, csak hozzá kell látni :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Köszi Dorka! :)

Navared: Anyukámnak is volt epeköve, azt mondta, először akkor érezte, amikor velem volt várandós :S. Akkor nem kezelték, szerintem nem is foglalkoztak vele, és csak pár éve vették ki neki. Elég komoly görcsei voltak szegénynek, a házidoki meg jól rá is ijesztett... De a te dokidnak is jól felcsillant a szeme :) Csak a vágáson jár az eszük!!! :twisted:

Tegnap én is egész nap (és éjjel is) keményedtem, nem volt olyan komoly, hogy kórházba menjünk, de elég kellemetlen volt. Ti használtok hastartó pántot? Nekem sógornőm adott egyet kölcsön, hogy próbáljam ki, és nálam csodákra képes. Azért kíváncsi vagyok, mi lesz, ha elhagyom a magnéziumot :shock: 23 és 25 hetesen voltak már jóslóim, azok tényleg durvábbak voltak a mostaninál (és persze sokkal ijesztőbbek is). Azóta táppénzen vagyok - mindehhez sajnos hozzájárult a munkahelyem megszűnése is :S :(

Eta: Mi tavaly küzdöttünk a falpenésszel. Miután hazajöttünk a nászútról, mindenféle gyanús egyedet találtunk a szekrény mögött és a wcben :( Pedig anyósom jött szellőztetni!!!! Ti mit használtok? Mi csak lefújtuk Szávóval, és eltűntek, plusz elhúztuk a szekrényeket a faltól, rengeteget szellőztetünk és elektromos párásítónk is van..... :D Hümm. De nem vagyunk megszállottak!!!!! :P

Rólunk: Én 29 éves vagyok, párom 31 lesz, egy éve vagyunk házasok. Újpesten lakunk. Bence babát november 15-re várjuk, és a Szent Istvánban fogok szülni. A méreteiben elég bizonytalan vagyok :) A 31. héten voltunk 4dn, akkor mérték 1800g-nak, majd a 33. héten a dokim is ennyinek mérte - szerintem egy kicsit alul. Mindenesetre remélem az én családom génjeit örökölte a születési méretek terén :D Én 160 vagyok, nálunk szinte mindenki pici a családban, párom 186cm, náluk meg majdnem mindenki magas :)
Nálunk elég pici a lakás, 46 nm, így nincs külön babaszobánk. Remélem azért majd "hamar" át tudunk költözni egy nagyobb lakásba! Kistesó projectet nem itt szeretném beindítani ;)

Én is vásárlom, mosom és pakolom a kórházi cuccot, inkább legyen kész hamarabb alapon... Ti vesztek hasleszorító bugyit?
amidaalah
 
 


Mindenkitől ezer bocsi, de csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni... :oops:

Ebba, Anyukááááááám, hogy Te milyen ügyes vagy! Csodálatos lesz a baba-lak! le a kalappal előtted!!!!
A turizásnál is ügyi voltál. A hét elején én is megejtettem az utolsó ilyen utamat, mert miután kimostam és kivasaltam mindent észrevettem, hogy alig van vastagabb pulcsink az első pár hónapra. szerencsém volt, mert gyönyörű darabokat fogtam ki. (pl. Next) :lol:

Vivi, én a jóslófájásra nem ezt mondanám, amiről Te írsz. Nem mensi szerű görcs, hanem szabályos időközönként befeszül, bekeményedik az egész hasad. Ilyenkor teljesen körbe lehet tapogatni a méhedet, ami kőkemény és szinte kirajzolódik a baba teste. Aztán fokozatosan alábbhagy a keményedés és meghatározott idő múlva újra kezdődik...

Lucuzs, nagyon szépek a hazahozós ruháitok! A mi overallunk majdnem ugyanilyen, csak a kisautó helyett csillagok vannak rajta. :D

Vikoo, örülök, hogy Boldival minden rendben!!!!
A férjed meg tipikus pasi... már ami a megfázást illeti. Az enyém is ilyen. :wink: Mennyire igazad van a reklámokkal kapcsolatban!!!!!!!!!!!! Ezen jót nevettem magamban! :D :D :D
A hazahozós rucijaitok nagyon édesek, különösen az az overall!

navi, örülök, hogy jobb a hasad! ez a h@lye idő engem is lehangol, de szerencsére a férjemmel most minden OK. Valószínűleg a munkahelyi stresszt vezette le rajtam a múltkor... remélem mostanában nem lesz ilyen... nem volt valami jóóóóó...
A baba miatt tényleg ne aggódj, gondolj csak arra, hogy akiknek a cukor miatt eszeveszetten diétázniuk kell, azoknak is egészséges gyerkőcük lesz! Szóval a baba tényleg elvesz Tőled mindent ami kell neki.
Azon csodálkozom, hogy más kórházakban milyen hamar küldenek Benneteket NST-re. Itt Győrben talán a betöltött 37. héten kell majd mennem először...

Szisszka, tessék többet pihenni! Irgum-burgum.... Még egy kicsit maradjon csak bent Dani!

Sophie, én is félek attól, hogy hogy boldogulok majd 2 gyerekkel, hisz Bence is itthon lesz... de mindig azzal nyugtatom magam, hogy mások is végig csinálták, én is biztosan megtalálom majd a helyes utat. Arra fogok törekedni, hogy mihamarabb meglegyen Gergő napirendje és akkor talán Bence is nyugodtabb lesz.

Ritya, örülök, hogy jobban van a fiacskád!

MIkegirl, nekünk úgy sem megy a pisilés Bencével, hogy csak letoljuk a gatyót meg az alsónacit... totál levetkőzik az én kis drágám és úgy intézzük a dolgot... próbáltam már másképp, de egyelőre nem megy... :?

Gyancsi, szuper lazaságos esküvős fotók! Nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!!!!
Az áramszünet nem volt előre bejelentve, így váratlanul ért... Pár óra után betelefonáltam az ügyfélszolgálatra és ott mondták, hogy üzemzavar van... Köszi... úgyhogy felnyaláboltam Bencét és elmentünk neki téli sapit venni a C&A-ba meg kajáltunk egyet a "Meki"-ben. :D

Eclipse, nekem Bence totál végigaludta az összes CTG-t. Csak úgy volt pár rúgás, hogy agyon rázogatták a hasamat, meg berregtették azzal a géppel... :?

Dorka, görcsölgetést figyeld és ha szabályossá válik, irány a kórház!

Angie, neked már 20 perceseknél menned kell a kórházba? Mennyi idő alatt szülted meg Szilárdot?????

Ez a kórházba indulás nekem is egy para, hiába szültem már... Nekem nem folyt el a magzatvizem, csak a fájások indultak be. De azok ugyanolyanok voltak, mint a most is tapasztalt haskeményedések, csak volt bennük rendszer. Csak a kocsiban vetem észre, hogy már 4 perceseknél tartok és mire megvizsgált az orvosom (aki hála Istennek épp bent volt, mert délelőtt történtek a dolgok), már 4 ujjnyira nyitva voltam. Innentől kezdve azonnal szülőszoba, pár fájást még vártak, aztán burokrepesztés és kitolás. Mondjuk ez az utolsó fázis sajnos hosszúra sikeredett, mert valamiért fájásgyengeség alakult ki, de végül is sikerült természetes úton megszülnöm Bencét.
Most a védőnőm szerint készüljek fel arra, hogy gyors szülésem lesz. Csak azt nem tudom, hogy ha most sem folyik el a magzatvíz, akkor hány perces fájásoknál induljunk a kórházba... Erről még konzultálnom kell a dokimmal. :roll: :roll:

Drága Macs és Kiscicák!!!!!!!!!!!!!!!! annyira jó olvasni Rólatok! Hihetetlen szuper módon tudtok küzdeni! Sokat gondolok Rátok és továbbra is maradjatok ilyen KISOROSZLÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, a végére értem... ezer bocs azoktól, akiknek nem írtam külön. Mindenkit puszilok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Sophie
A baba nem volt még betervezve :oops:
Szerettem volna először befejezni az egyetemet, dolgozni kicsit...csak az élet máshogy hozta... :oops:
Finanszírozás: egész életemben hálás leszek a szüleimnek azért, hogy lehetővé tették nekem a tanulást :lol: :wink:

Ritya
Milyen nálatok a szülőszoba? Az eü. ellátás?

Rabbe
Igen, Davidot szép nagynak mondogatják. Csak én leszek minden alkalommal rosszul... arra gondolva, hogy ennek a gyereknek valahogyan ki kell jutnia a pocakomból! (és inkább szeretnék simán szülni, mint császárral)

Kinga
Aranyos lehet Fló :lol: :wink:

Eszter
Köszönjük a tudósítást!
Cica-gyerekeknek drukkolunk!
Mamának meg hatalmas léleksimogatás!

Gyancsi
Salzburg-Linz távolság nem olyan nagy :wink:
Jó a vonatközlekedés. Van olyan évfolyamtársam, aki Linzből járt be az egyetemre :wink:
Párom osztrák. Vendéglátásban dolgozik.
A Paracelsus Egyetemre járok, humanmedizin-t tanulok :wink:
Ha nagy leszek, akkor Dr. med.univ. leszek :wink:
Esküvői képek :lol: (nem is látszik a pocakod) :wink:

Vikoo
Most minden rendben lesz!
Drukkolok nagyon!

Navared
4 hét egy labor :roll: :roll: :roll: :roll:
Amikor anyukámnak adott a háziorvos beutalót csak olyan általános kivizsgálásra (vérkép, máj-, veseműködés, vérzsírok, cukor, stb.), bement a rendelőbe, levették a vért, délután mehetett az eredményért...
Egyszerre császár+epeműtét: elég rizikós... olyan "tokától-bokáig" vágással... :? :cry:

Angie
Most megnéztem, a tankönyv is a 37. hetet írja...
Nálunk eléggé a leírtakhoz ragaszkodnak, mert a gyerek utáni támogatásnál van jelentősége.
Egy biztos, a 35. hét után már szinte biztos, hogy nem lesz gond a babával! Olyankor már elég fejlett a tüdeje, az idegrendszere az önálló élethez!

Kórházba indulás
Ezen én is agyalok... éppen a napokban beszélhógettem az egyik doktorral, mondtam is, lehet én leszek az, aki mindig bemegy, mert azt hiszi szül, hazaküldenek... és a végén itthon születik meg David :oops: :wink:

Amidalaah
Üdv itt :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Az éjszakám most tök jó volt, még pisilni sem kellett felkelnem :D
Voltunk ma anyuéknál, megérkezett a hazajövős overál, olyan cuki, majd teszek képet!

Ma van a házassági évfordulónk (harmadik) :D Pont azt beszéltük apával, h milyen vicces, h 3 évvel ezelőtt is nagy pocakom volt :D

Ancsa
Sok sok Boldogságot Nektek! :) Szupi lehetett a kis esküvő :) Bevallom, és meg kis fekete ruciban és edzőcipőben mentem férjhez (Lily Allenesre vettem a figurát :D ) Szépek voltatok az esküvőn!
Remélem már meggyógyultál!
Sajnálom, h nem aludtál jól

Kriszta
Diploma dolgozat? Nem semmi vagy! Én arra sem tudom most rávenni magam, hogy a gyakorlatos dolgozatomat megírjam :D

Sophie
Hát most még én sem szeretnék szülni, majd pár hét múlva :D
Addig még szeretnék elkészülni pár dologgal :D
Egyébként, ha még mindig Szszm-on laknánk, tuti én is elindultam volna a kórházba. Csak itt viseltem ilyen „nyugodtan” a dolgot, h tudom, h bármi van, 5 perc alatt ott vagyunk...
Amikor Marcival voltak jóslóim, és már volt bennük rendszer, még azok is 10-15 percesek voltak, szóval tényleg lehet abban valami, h a másodiknál már gyorsabb minden...
Marcinál is 20 percesekkel kezdődött... most meg egyből az 5 percesek, azért ijesztő volt.

Rita
Örülök, h Danid jobban van már!

Csillag
De durva, h nem volt áram, szegény Bence :(
Szupi, hogy a doki mindent rendben talált nálatok is!
Én is szoktam aggódni, h mi lesz majd 2 gyerekkel...

Kinga
Nálunk sem szereti Marci, ha gépezek :D Most épp a másik szobában Micimackót néz :D

Mikegirl
Tegnap Marci is megismerkedett a bankártyával :D Ettől én mindig úgy parázok, h tönkreteszi a bankártyát személyit stb...
Igazad van abban, h a pici fiúkban nincs meg a „jaajjdebaromibetegvagyok” dolog :) Marci is jön megy mintha semmi baja nem lenne :) Aztán nem tudom, hogy mikor jön el nálunk ez az anyuci pici fia vagyok és nagyon kell sajnálni mert beteg vagyok időszak :) Valamikor átesnek a ló túloldalára.

Eszter
Köszi a hireket Macsékról!!!!

Macs
Nagyon nagyon ügyesek vagytok, igy tovább, drukkolunk továbbra is!

Viko
Szupi, hogy a dokibácsi rendben talált mindent !

Dorka
Köszi én jól :D Néha vannak görcsölgetések, de nem rendszeres, meg nem olyan vészes .
Te hogy állsz a görcsökkel, neked elmúlt? Tessék pihenni!!!!!

Angie
Meg nem is árt, ha 20 perceseknél indultok, inkább előbb legyetek ott mint később :)
Igen, pihi van, elég lightos volt a mai nap is, sokat voltunk anyuéknál, ott jól el játszik Marci, mindig van aki lefoglalja. Ha más nem, cibálj a macskákat :D
Jó varrogatást, majd mesélj hogy sikerült

Amidaalah
Üdv itt :)

Na megyek, megnézem mit rosszcsontkodik Marci, túl nagy a csend. Ha tudok, később jövök még.

szisszka
 
 


Sziasztok Kismamák!

Vivi párja vagyok, megkért, hogy írjak egy pár sort a fórumába.

Röviden a mai nap eseményei:
Reggel 5körül felkelt Vivi a szokásos kétóránkénti pisilésre, s akkor tapasztalta, hogy vérzik/vérzett. Megijedtünk, mert a nyákdugó távozáskor tapasztalható esetleges vérzésnél lényegesen nagyobb mennyiségű volt. Cuccot felkaptuk, irány be a kórházba. Ott megvizsgálták Vivit, méhszáj zárt,csak felpuhult, vérzés már nincs, babaszívhang ok, méhizomaktivitás 49max, fájások nincsenek. De a biztonság kedvéért legyen még egy uh, ill. péntekig megfigyelésre bentfogták. Uh-n minden ok, méhlepény a helyén, magzatvízáram ok. Aggasztó, hogy elég gyakran kemény a pocakja. Ha így marad, fájások megléte ide vagy oda, lehet, h császár lesz belőle.
A vérzés oka még nem tisztázott, de úgy tűnik, Kicsi Fiam még marad. Pozítiv tapasztalat volt, hogy van fogadott szülésznőnk, éppen akkor nem volt műszakban, de bent volt dolga, s egyből pártfogásába vette Vivit, nem kellett a nővérekre várnia.

Röviden ennyi, majd pénteken lesz remélhetőleg Viv, s akkor majd bővebben.

Jocó

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Amidalaah, üdvözöllek én is!

Most nem reagálnék, mert kicsit feszül a pocim, csak hozom a régóta ígért képeket:
Kép
ruhástul, mint látható is :D hátteret ne tessék nézni!

Kép
csupasz poci, háttér is itt rumlis :oops: :D

Kép
féligkész babsarok, még lesz baldachin, meg dekoráció, stb...

Kép
az egyik fiók... kb. 3x ennyi rucink van, ezek csak a kisebbek egy része!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Végül is így fotón nem is tűnik olyan kicsinek a hasam :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Jajj, most látom, mi történt Vivivel! Köszi Vivi-Api az infot! Reméljük, h. nem lesz császár belőle és még marad min. 2 hetet a kissrác!
Nagyon szorítok! És üdvözlet a kis feleségednek! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Húú,ti aztán termeltetek szépen.

Wivianne:nagyon megijedhettetek..szegények :cry: Kitartás,nem lesz semmi gond...és köszönjük a párodnak a gyors helyzetjelentést :wink:

Gyorsan rólunk pár sort,bocsánat,de nem tudok reagálni mindenkire,mert képtelen vagyok pár percnél többet ülni a gép előtt,annyira lármázik Beki baby.

Mi holnap töltjük a 38.hetet.El sem hiszem.A nappalok egész elviselhetőek,de az éjszakák pff.... :shock:
Kemény poci,mensis görcsök,pisilés fél óránként...és nincs kényelmes póz :cry: A szeméremcsontom illetve a p*nim mellett a hajlat majd szét akar szakadni.
Holnap megyek a kórházba NST-re(már nem is tudom hányadik) :roll: ..és néznek egy ultrahangot is.Kiváncsi leszek,mit mondanak.

Örülök,h mindenki jól van,többé-kevésbé,leszámítva a pocakossággal járó kényelmetlenségeket.A fő,h a kis manócskák jól legyenek...már senkinek sincs sok hátra.Ezt már féllábon is kibírjuk.

Igaz lányok???? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
Ez egy nagyon stramm kis csapat! :wink:

Na puszmák nektek...holnap jövök. :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Navi:csinike vagy és szép formás a pocikád is! :wink: Neked is eléggé lent van,nem?Vagy csak a képen tűnik úgy?

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Én is dobok egy friss pocifotót:

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Navi, nem is kicsi a pocid. Vegyen fel szemüveget az aki az ellenkezőjét állítja!

Szisszka, örülök, hogy jó éjszakád volt.

Vivi, jó kezekben vagy a kórházban, ott azonnal tudnak cselekedni, ha sürgős lenne a dolog. Bár inkább azt kívánom, hogy ne ismétlődjön meg ez a vérzés... ijesztő lehetett... :? :? :?

Aranyoska, mindjárt itt a Te időd!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Látom ma pocakképes nap lett! :lol:

Én is épp ma csináltattam apával frisset, fel is dobom akkor:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hatalmas a mai termés! :shock: :lol: Felületesen olvastam csak vissza, de már szinte semmire sem emlékszem... :oops:

Macs! Nagyon örülök az újabb szuper híreknek!!! :D :D :D Már nagyon vártam az új infókat!

Vivi! Hááát, nem lettem volna a helyetekben... ijesztő lehetett a vér látványa... de szerencsére minden rendben van és ez így is marad!!!

Ja, azt még nem is írtam, hogy kedden megvolt az első NST! Megint hatalmas élmény volt!!! Imádom, ahogy hosszú perceken keresztül hallgathatom a szívdobogást, és közben belül beszélgetek Balázzsal, hogy néha-néha azért tessék mocorogni is! :lol:
Már nagyon várom a következőt, ami jövő kedd!!!

És ma Bogi felülvizsgálatán mindent rendben találtak, mehet is vissza az oviba, semmi sem tilos már neki!:D

Úgy látom apa már alváshoz készülődik, úgyhogy én is lépek!
Jó éjt!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt!

Szépek a pocakok!

Vivi
Drukkok mennek, hogy minden rendben legyen!


Engem nagyon korán ébresztett David. Úgy gondolta, hogy ő hajnali 1/2 4-től tart edzést. Csak azt nem tudom, hogy focizik, vagy úszik :oops: :wink:
Egy biztos, a pocakom eléggé amorf formákat vesz fel. Kispapa szerint Alien fog kiugrani mindjárt a hasamból :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép

Az én pocakom....
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: