Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!!

Ediii- A legjobbakat kívánom neked, hogy ennyi rossz után végre jó dolgok következzenek....Minden rendben lesz,kiveszik azt a valamidet és akkor újult erővel vághattok a prohejktbe...Lehet így a legjobb,mert csak elpazaroltál volna lehetőségeket feleslegesen, így meg minden a helyére kerül és tiszta lappal indulsz......Nagyon szorítok :wink:

Csip-Írtam már az előző Hsz-ben, hogy nem sikerült az uszi,mert Csabit behívták dolgozni, egyedül meg nem mentem...De holnap ha esik ha fúj megyünk :D Szerintem jól döntöttél az ággyal kapcsolatban!

Juli-Én nem értem, hogy miért mondja a dokid minden alkalommal, hogy ne hízzál :shock: Nem is híztál szinte semmit :shock: :shock: Ha ennél kevesebbet híznál az már fogyás lenne :D

Többiek-???????

Na megyek kicsit főzök, pakolászgatok, meg a kocsit szeretném kitakarítani.....Bár nem tudom mennyi kedvem lesz hozzá :wink:
Na meg ki kéne találnom,hogy mit húzzak a lagzira :D Sajnos nem túl bő a választék :wink:

Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


ancsi!
azért az a semmi, amit nem híztam :lol: már majdnem 10 kiló... attól függ, hogy a nap melyik szakában méredzkedem :shock:

ma megvettünk megint némi apróságot. esővédőt a babakocsira, eldobható pelenkázó alátétet (elsősorban egyenlőre majd az én kórházas pakkomba), macis alvórongyit :D meg cumit, cumisüvegeket (tommee tippee -nem tudom, hogy jó választás volt-e, de ennek a cumijának legalább cici-formája volt :lol: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt...

Ancsa: Jujj, tényleg :) írtad :) ost már rémlik, ahogy megint olvastam :)

Juli: Csak 10 kilo???Az szerintem semmi :D Nagyon ügyi vagy :D

Többiek???Mi lehet vajon Juliéknál????Suzytündernél???Suzy???Gyertek!!!!!

Nálunk Hétfőn este felfedeztem, hogy elől a 3-4 fogam között egy luk van...Na hát kaptam érte lebaszarintást a páromtól, hogy nem vigyázzok magara mg stb...Mondom, persze, direkt csinálom......Aztán Kedden telefonáltam, hogy mi legyen?Mondta az orvos, hogy persze mehetek és kaphatok érzéstelenítőt, csak mondjam, hogy kismama vagyok :D De mégis félek azért!!!!Ti voltatok ilyen korán fogorvosnál???Volt valakinek a korai terhességénél fogtömés???
Aztán megbeszéltük, hogy Szombaton lesz kis buli nálunk :) Vasárnap meg végül megrendeljük a bútort ahogy ide feltettem olyan lesz és kész!Jó lesz :) Ami 1 hét múlva Vasárnap érkezzik, és közben kitaláltam, hogy akkor elötte lévő nap jövőhét Szombatról van szó, akkor meg átrendezzük és átfurjuk a szekrényeket, illetve, megtudtam győzni a páromat, hogy az egyik ismerősünk felragasztja nekünk a díszlécet mind 2 szobában :D Szóval végre a végére érünk a lakás utsó szépítéséhez, felújításához :D amit alig várom, és akkor köv Hétfőn meg orvos :D Szóval sürü lesz a jövő hétvége, de izgalmas :D Most hétvégén meg buli és csavizás :)
Ezek vannak :)
csip-csip18
 
 

 
 

csip!
nekem már majd leég a képemről a bőr... de én mindig majd jövő héten jelentkezek be a fogorvoshoz :oops:

most úgy gondolod, hogy végére értetek a lakás felújításának... de majd bejön a képbe lassan a kiságy, a gyerek egyéb bútorai... kicsit később a "mindent gyerekbiztossá tenni"...

anno amikor beköltöztünk, én azt mondtam, nekem egy életre elég volt a szekrények rámolásából. úgy marad minden, ahogy van... aha :roll: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Helló Lányok!!

Juli- A 10 kg nem olyan vészes és te még magas is vagy...Már én is 8 kg-nál járok, csak én nem vagyok magas,hanem mély ( 1,55 m) :D :D Azt tudom,hogy a Tomee Tipee-nek a pelenkatartója az állítólag nagyon jó....Én nem olvastam még rosszat arról a márkáról :wink: Én egyébként nem vettem semmi ilyesmit, se cumisüveget, se mellszívót....Gondoltam majd csak simán szoptatok :D Naív vagyok,mi?????? :D :D

Csip- Én voltam fogorvosnál, azt hiszem a 2-ik hónapban, simán adott érzéstelenítőt,mert az csak helyileg hat....Nekem is tömést csinált egyébként, úgyhogy no para...DE majd jön Suzy doktornő és megmondja a frankót :D :D Ő aztán képben van :D

Többiek merre vagytok???Iner, Onlány,Ediii, Kírus, Susytunder, JOLI, Suzy???????

Én már kitakarítottam a fürdőt meg a Wc-t,mostam egy adagot....Most pihenek egy kicsit, aztán konhya pucolás,majd pihenés gyanánt egy kis vasalás és főzés :D DE este pedig ÚSZÁS :D :D Ja és képzeljétek rám jön az a ruha amit kigondoltam a lagzira, juhuuuuu!! :D Úgyhogy pénteken férjhez megyek :D

Mindenkinek pusszantás:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Na muti a képet :D mien a ruhád :) :) :)
csip-csip18
 
 


Egy óra múlva jönn a kollegnőm és levált, Én meg indulok a fogorvoshoz...Párommal most beszéltem, és mondta, hogy szertné, ha nem kapnék érzéstalanítőt..:shock: :roll: Hát nem tudom...Én is nyugodtabb lennék szerintem...Majd megláttom, nem igérem, hogy jövök már ma, mert sikerült megbeszlnem, hogy fogdoki után megyek haza, nem kell vissza jönnöm melozzni szerencsére...Akor holnap bekukkantok 2 szóra majd :)

Puszi sziasztok
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért.

Baba tervezéshez, főlleg pete érést serkentő gyógyszereim megmaradtak. És baba tapasz gyógyszereim is vannak, amelyek progeszteron pótlók. Sajnos nevüket nem írhatom ki a szabályzat miatt, mert akkor törölnék.

Ha esetleg valakit érdekel írjon nekem privát üzenetet.

Köszönöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


ancsi!
nálunk mindenképpen javasolják a cumisüveget, mert vannak babák, akik szoktak szomjasak lenni, így kell víznek... meg esetleg teának. és amúgy is ki tudja? legyen itthon... az a biztos :)

amúgy itt van Ő:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Morning...

Itt vagyok, elég szarul vagyok...Tegnap fogorvostól...kaptam érzéstelenítőt, de mondta nem lesz semmi baj... Rohadtul fáj a helye, persze ez a 3-as fogam elől....Aztán a fejem is fáj ma...Meg nyügös vagyok :(
Na mind 1 lesz ez jobb is....
csip-csip18
 
 


Guten Morgen!

Juli-Nagyon cuki a kis Áron :D Mit mondtok,melyikőtökre hasonlít??A lába között tuti nem rád :D

Csip- Sajnálom a fogadat,de ha jól megcsinálták akkor elfog múlni a fájdalom!!Remélem minél hamarabb!! :wink:

Többiek merre??????? :shock:

Én ma kitakarítom a lakás másik felét, meg készülöka holnapra, nehogy valamit itthon hagyjunk, aztán elmaradjon a hetedhét országra szóló lagzi :D Azért a biztonság kedvéért kinéztem a legközelebbi kórházat, 21 km Soprontól , szóval egy köpés :D Képeket megpróbálok holnap hozni, bár nem ígérek semmit,mert nem tudom mikor érünk majd vissza és milyen állapotban leszünk :wink: Lehet hétfő lesz belőle.....Az úszás isteni volt tegnap,Lilinek is nagyon tetszett és nekem is :wink:

Mindenki vigyázzon magára!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!!

Köszönöm lányok az együttérzést :) bízom benne,hogy minden a legjobb lesz.
Ancsa!! Én is így gondolom,hogy ez egy akadály volt a teherbeesésnek és a műtét után jöhet a baba :wink:
Aztaaa neked most lesz az esküvőd :shock: valamiről lemaradtam,úgy tudtam,hogy okt.végén lesz :roll:
Gratulálok nektek,vagy azt csak esküvő után szokták :roll: :lol:
Biztos nagyon szép menyasszony leszel :wink: remélem képekte kapunk!!! :D Név változtatás lesz???

Juli!!! nagyon szép a babócád!!!!!! olyan szupik ezek a 4d-s képek!!

Csip!!! Jobbulást a fogadnak és a fejednek! A fogfájásnál nincs is rosszabb :? legalábbis számomra....., inkább tízszer szülök ,mint hogy fájjon a fogam :roll:
Azon gondolkoztam,hogy ha jó emlékszem te okt.11-én mész uhura???
mert én meg akkor kaptam időpontot a dr.nőhöz :) ,tehát,majd azon a napon többet fogok tudni,hogy mikor lesz a műtét,kicsit tartok tőle,hogy az egyik petefészkem oda lesz :?
itt volt valaki akinek kivették az egyik petefészkét ugye?? azt hiszem Suzytündér, ha olvasol és ráérsz elmondanád,hogy neked miért kellett a műtét??

No befejezem, szép napot lányok!!!!! :D

EDI
ediii
 
 


csip!
remélem, már jobban vagy.

ancsi!
apája szerint rám hasonlít. nekem volt picinek ilyen széles nózim... de majd még úgyis változik... Ajsi kezdetben tiszta mama volt... aztán tiszta mama-tesója, majd tiszta anyja... most leginkább az apjára hasonlít :)

majd ugye lesznek fotók a nagy napról???

ediii!
drukkolok, hogy ne legyen gond! hogy tényleg ez legyen az utolsó leküzdendő akadály...

hogy a fogfájásnál nincs rosszabb? de van... én ezt akkor értettem meg, amikor 4 éve középfülgyulladásom miatt grommetet kaptam... életem 2 legrosszabb élménye közé tartozik (másik a januári gyomortükrözés)... úgyhogy jelenleg nem félek a szüléstől :)

amúgy babóm köszöni a dicséreteket :) ő a mi szélesorrú-csodaszépünk :lol:

tegnap voltam dokinál. hála istennek semmi nem változott, azaz nem nyíltam tovább. szigorú pihenés, fekvés... a magnéziumot lehet emelni... ha nincs gond, egy hónap múlva újabb vizsgálat... de addig úgyis összefutunk még (jövő héten védőnőhöz megyek, rá 2 hétre uh... szóval tuti találkozunk addig)

elveszett báránykák??? ki merre jár???

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok....

Edii: na akkor Te is gyere majd a hírekkel, amúgy igen Suzytüdernek van csak egy petefészke, és láttod, nekik is össze jött pikk-pakk :) szóval nem lehet az akadáj, ne tessék elkeseredni, 1 petefészekkel, apujuk még belőheti a tutit :wink:

Juli: cukika Áronka :)

Ancsa: lassan gyertek haza, óvatosan :) aztán jöhetnek a képek max hétfőig :)

Én jól vagyok már köszönöm egy kicsit fáj a szuri helye, de az loszar :) Kezdenek jönni a kajában a kivánom-nem kivánom fujjj dolgok :) tegnap főztem pipi levest és brassóit, de mire kész lett öklendezni tudtam volna így Én céklát vacsiztam :)
Gyertek majd :)
csip-csip18
 
 


Sziasztok Csajok!

Meg volt a lagzi, férjes asszony lettem :D Nagyon jól sikerült, képeket remélem hétfőn tudok hozni,mert Anyu gépével fotóztunk :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa: Na várjuk gratula :D

Jó reggelt...na én is megjöttem....

Hát nálam a Szombat volt, húzos Elmentünk a bútort megrendelni, na hát, azt nem is meséltem, hogy Gyömrői úti boltukban voltunk múlthéten, de nekem nem tetszet a nő aki intézzi a vásárlást, mert elggé okoskodot multkor mikor a hitelre rákérdeztünk, ha esetleg hitelre vennék, hogy mennyi lenne a thm...Persze, Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy akkor mennyivel többet kell vissza fizetnem, erre ő meg elkezdett faggatni, kinek a nevére, mennyire vagyunk-vagyok bejelentve, és a végén közölte nem kapnánk meg...Mi???Akinek van kocsi hitel, meg még vitrin hitel stb...szóval nekem ne mondja már meg, rádásul otp hitelt ismerem volt...szóval bunkóskodot...Na Én már ott berágtam rá....Meg ha kérdeztem, hogy van-e más árnyalatban ez a bútor elefántos, egyből mondta, nincs...közben az rs-ben más volt...Na mind1...
Na elmentünk Szombaton, mikor beléptünk az üzletben láttuk, hogy nem az a bunkó nő van, megörültünk...Erre oda mentünk elmondtuk mi van...Persze beszéltük a párommal, hogy most melyik a jobbos melyik a balos kanapé nekünk melyik kell...Erre leolt a csaj minket, hogy talán lekelene rajzolni, meg eldöntve kellett volna jönni....honnan a szarból tudjam most melyik a jobbos vagy balos kanapé???Erre a nő nem ezen kellene most agyalni-vitatkozzni(mikor mi beszéltük nem vitáztunk a párommal), hanem mondani a felállást....ja de ha nem tom a felállást, mert nem tom mit kell nézzni....na mondom bunkó magamban ez is....Erre képzeljétek mi történt...azt is mondtuk, hogy 1 hete voltunk a kollegnőjénél és árat is mondot, csak Én direkt nem mondtam, mert kivi voltam ő menniyt mondd...na hát képzeljétek 20.000 többet mondot, azt hittem kibujok a bőrömből.....Ja és takargata a papirt, amin rajta volt mi mennyi...Na mondom nem stimmel, mégegyszer átnézzte...Akkor már csak 7000 mondot többet, na akkor mondtam neki hölgyem a kolleganője pontosan:214.800 mondot, az kizért annyi nem lehet...Kis buta vagyok, mert otthon hagytam a papírt amire ezt az összeget írta, na sebaj...erre mentegetőzöt, hogy ha ő nagyon de nagyon kedves, és tényleg ÁRON ALUL adja nekünk a bútort, akkor is 216.800...Na Én ránézztem a páromra, hogy még egy a bunkó jópofázzik, menjünk a faszba, Én nem csinálok nekik vásárt, kapják be...Persze a párom felállt és az autóban lebaszot, hogy mit sszarozzik 2000 forinton...na mondtam neki, bekaphatják nem vagyok hajlandó fizetni vásárolni ott ha bunkók....Erre nem messze volt még egy üzletük, de párom mondta biztos nincs ott, mert, ő nem mint nap ott jár és nem látott, hát volt
Bementünk és lásd csodát láttam kiállítva a franciaágyat, mert azt ügye nem láttuk a Gyömrői útiban...elmondtuk mit szertnék...erre a csak mondta 214.800...na mondom ezt már szeretem, és....nem hiszitek el volt egy ujab anyagból mondja a csaj nekem az jobban is tetszet na és ott végül megrendeltük, nagyon aranyos volt a csaj, elmondta, mutata mi a külömbség, hogy jobb vagy balos a kanapé, ja és nekünk bal oldalas kellett a másik bunkó meg jobbot írt a papirra....huuu...na mind 1...szóval megvan rendelve, most izgulok, hogy jó legyen és egyforma de nagyon....Aztán mentünk auchan ott is belém kötöttek, szóval a tököm tele volt, aztán jötek vendégek, jó buli volt Én nem ittam csak zabálta...vasárnap meg turztunk a kuytával és dvd-tünk...szóval ez volt...Jó hosszú lettem

Gyertek majd.
csip-csip18
 
 


hahoooo, lenne egy kérdésem.....

Mit gondoltok, ha ma elmennék orvoshoz, lenne esélyem egy szívhang hallására???? :oops: :oops: :oops: Utsó menzi: Aug.15 :)
csip-csip18
 
 


Ancsa!!!
Kép

Csip!!! Jó kis hétvégéd volt, eladók :twisted: , jól tetted,hogy nem vetted meg ott, és még jobban is jártál,ha meglesz kérünk képet :D

Szép napot Lányok!!!

EDI
ediii
 
 


Csip!! ezek szerint 8 hetes vagy, már lehet szívhang, én mennék :D
ma mennél???

EDI
ediii
 
 


igen ma mennék....de nem hiszem, hogy 8 hetes vagyok...mivel hosszu a ciklusom...
csip-csip18
 
 


Helló Csajok!!

Ediii-nem lett névváltoztatás nálunk,mert most nyáron csináltattam meg a személyimet, előző évben a jogsimat, szóval praktikussági okokból maradtam a saját nevemnél :D Október 11 mindjárt itt van :wink:

Juli-Nagyon szép a kis "széles" orrútok, aki nem is olyan széles orrú szerintem :D Nagyon kis formás!!!!Tesóm gyerekei is mindig változtak,egyszer a nagyapjukra,egyszer az anyjukra egyszer a nagybátyjukra hasonlítottak :D

Csip- Jó fejek az eladók, szerintem is jól tetted, hogy nem ott vetted meg...Úgy utálom az ilyen embereket, neki kéne kinyalni a te seggedet, hogy hajlandó vagy ennyi pénzért ott vásárolni :evil: :evil: :evil: Hát lehet már lenne szívhang ha most mennél....Hány naposak voltak előtte a ciklusaid???

Többiek-????

Csajok köszönöm a sok gratulációt, megtette a hatását,mert nagyon jól sikerült a lagzi :D Mondjuk nem azt a ruhát vettem fel végül amit elterveztem,mivel az Ember kitalálta , hogy ő bizony farmerben jön és egy Szex, Drog , Rock and Roll feliratú pólóban...Így viccesen néztünk volna ki egymás mellett ha én meg a kisestélyimben tipegek :D Így rajtam is farmerszoknya és egy sima fekete felső volt....nagyon sokat nevettünk,mert Csabi megivott pár sört előtte a volt soproni csapattársaival...Az anyakönyvvezető ráadásul vette a poénokat és így indított:" Üdvözlök mindenkit ezen a Las Vegasi hangulatú esküvőn, Elvis imitátorunk sajnos nincsen!! ":D :D ....Szóval végig nevettük az egészet, Anyu azt mondta, hogy ilyen jó esküvőn még sosem volt :D Utána kajcsiztunk egyet és mindenki ment haza :wink:
Képeket még nem kaptam meg Anyutól, amint meg lesznek azonnal teszem fel őket :wink:
Viszont ma reggel nem tudom mi van velem,elfeküdtem a derekamat oldalt, alig bírok menni :shock: Azt hiszem veszek egy fürdőt, hátha segít :wink:

Mindenkinek szép napot!

Puszi

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa most 35 napos ciklus....régebben tudod, hosszab volt most rövidebb lett....na???menjek????nem tudom....
csip-csip18
 
 


Csip-Hátha 35 napos ciklussal számolunk akkor most kezdted az 5.hetet....Hát petezsák már mindenképpen kell, hogy legyen, szóval valamit már látnátok :wink: De szívhang szerintem még nincs...Az a 6.héttől van ha jól tudom :roll:

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa: nem hinném, hogy 5 hét...annál azért több, szerintem 6 hét....nem tudom te hogy számoltad, hogy jött ez neked ki???? :shock: :shock: :shock: :shock:
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Kitti
én még nem is gratuláltam a pozitív teszthez! Nagyon drukkolok.

Juli
Nagyon jó a 4D- s kép! :)

Ancsa
Nagyon sok boldogságot kívánok ifjú férjes asszony! :)

Edii
Neked kitartást a tortúrához!!!!

Mi sajnos kórházban voltunk, agyhártya gyulladás gyanúval, de szerencsére csak egy kis vírus volt. Nórit nagyon megviselte.
Előtte Kristóf nyelt le egy követ, vele is megjártuk a Heim Pál- t... padlón vagyok rendesen...

Kép
Kép
susytunder
 
 


Csip-Tiszta hülye vagyok,mert azt elfelejtettem,hogy amikor megfogan egy baba akkor hivatalosan már 2 hetes szóval akkor te most már az 5+2 , azaz a 7.hétben vagy :D :D :D Szóval hajrá dokker, tuti lennie kell már szívhangnak :D

Susytunder-Nagyon sajnálom ami veletek történt, de hála istennek nincs komolyabb baj :? :roll: Gondolom, hogy megviselte a picúrka lányt a dolog.....Kristóf sem semmi....Akkor most nincs túl jó szériátok, de innentől már csak jó jöhet :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Na ezt végképp már nem értem Ancsa :lol: 5+2 vagyok és a 7 hétben járok, az hogy lehet, akkor nem 6 hetes x naposnak kellene lennem??? :roll: :lol:No mind 1 nem értem...Lenyugodtam nem tudtak leváltani, ugy látszik a sors is ezt karta, hát jó, biztos van benne valami :wink: nem maradok le semmiről, már el is repült a mai nap :D már csak 6 nap:D kiíbirom, még féllábbal is :D
Jót tett a fürdő???????????


Suzytünder: jaj szegénykém....
csip-csip18
 
 


Csip- Nem írtam oda a heteket :oops: :D ....mert rendesen 5 hetes vagy meg 2 hetes ( azaz összesen 7 hetes) ,pont azért amit írtam,mert a fogamzás pillanatában már elvileg 2 hetesnek számolják a babák korátazóta eltelt 5 hét,tehát 5 hét meg 2 hét az egyenlő 7 hét :D Jól megbonyolítottam itt neked :D

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa: értem már :D értem :D köszike :) fürdő milyen volt, nem írtad??????

Jó éjszakát megyek zárni....
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

bocsi, hogy ritkán jövök!

Ancsa gratulálok a menyegzőhöz! :wink: :wink: :wink: kíváncsian várom a képeket! :lol: :lol:

Csip minden nap benézek, hátha hozol valami újabb jó hírt, esetleg képet... már nagyon várom, hogy gratulálhassak!!! :wink: :wink:

Susytunder sajnálom amin keresztül mentetek! Mielőbbi felépülést Nórinak!

Juli gyönyörű ez a kép! :) felfoghatatlan, hogy ennyi várakozás után nemsokára a karjaidban tarthatod a kisbabád! nagyon örülök Nektek!

Edii látod ebben a topikban előbb-utóbb mindenkinek teljesül az álma! Te se leszel kivétel! drukkjaim mennek!

Nálunk minden ok, kicsi drágám nagyon jó baba, csak kicsit hasfájós és a szelek is nagyon bántják... már sok mindent megpróbáltunk, de igazán semmi sem segít... azt mondják kinövi, én viszont sajnálom szenvedni látni őt! :cry: általában az esti időszak a legnehezebb... nappal ritkán van gond...

Kép

Kép
gtunde75
 
 


Zsu mi van Veletek? jelentkezz!!!

Kép
gtunde75
 
 


hahó!

ancsi!
gratulálok asszonyságod első napjaihoz :)

susy!
sajnálom a történteket :( de azért még szerencsére jól alakultak a dolgok...

tünde!
köszi :)
istenem!
ez a lány zabálnivaló! :o

csip!
én lehet az eladóra borítottam volna vmi asztalt, vagy hasonlót, amikor megpróbál saját zsebre dolgozni :evil:
örülök, hogy végül sikerült megvenni, ha máshol is :)

nekem most írt a védőnőm, hogy ma kezdődik a szülésfelkészítő tanfolyam. úgyis be kellett volna mennem a kórházba (kirúgták az utódomat, most meg jött a következő :D), de így legalább lelkesen teszem... ha ez nincs, lehet csak holnap mentem volna, amikor amúgy is soros a terhesgondozás :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


jaaa, és majdnem elfelejtettem, leendő anyukák!!! :arrow: papírzsepivel tankoljatok be rendesen! nincs nap, hogy ne bőgnék a meghatottságtól!!! elég hozzá egy mosoly vagy egy bugyuta gyerekdal... :shock: :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan beköszönök,mert utolért a dögvész :roll: :? A tegnapi derékfájásom egyre szarabb,szerintem megfázhatott mikor Csabi körül sertepertéltem ablakpuci közben,mert tök nagy huzat volt...Szuper, úgy közlekedek, mint egy öregasszony, derekamra kötött melegvizes palackkal :D Egész nap csak fetrengek..... Ülni sem jó, ezért elnézést is kérek, hogy nem írok külön mindenkinek, de holnap pótolom :wink:

Mindenki vigyázzon magára!!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


szép estét mindenkinek!


Edi, nagyon nagyon szorítok neked! Verd ki sürgősen a fejedből a legrosszabb gondolataidat!!! Mert bevonzod! Tessék pozitívan gondolkodni, tudom nagyon nehéz az esetedben, de egy próbát megér ;) AMúgy én arra gondolok, hogy egy ciszta ott maradt és azt látták. Ráérsz majd ott aggódni ;) Az egyik barinőm menyének amúgy 1 petefészke van és 2x lett spontán terhes, ráadásul úgy, hogy csak 1-1szer nem vigyáztak!

Ancsa!!!!!!!!!!!!! Szívből gratulálok nektek!!!! Képeket tesssssék mielőbb rakni!!!!!!! Qrva jó fej anyakönyvvezetőtök volt! Videó nincs róla? Jútjubra feltehetnéd!

Suzytunder :( a picurkád ugye jól van már? Teljesen átérzem a dolgokat... Tudod, én is Lizával ezt végigjártam... Soha nem fogom ezt a dátumot elfelejteni... 2008.május 25. Gyereknap előtt belázasodott, aztán másnapra elmúlt, gyereknapra mentünk, ott 41fok volt a láza! 150el jöttem minimum haza, lakott területen 100al... mert nagyon közel járt a lázgörcshöz. Viszont a síralmas az egészben: 3!!! ügyeleten voltunk!!! és senki nem nézte meg.az egyik fiatal csaj azt mondta, vizsgálat nélkül, hogy agyhártya... na több se kellett nekem, sík ideg lettem... aztán ki kellett hívni a mentőket, ott a dr naon rendi volt! 2 lázcsillapító injekciót adott be neki és megvárta, míg lejjebb megy a láza... (sima lázcsillapító és hűtőfürdő után is 40 fokos láza volt)

Pill, mennem kell. Anyai kötelesség...

Kép
Kép
onlány
 
 


tünde!
bugyuta gyerekdal... ja... :evil:
a reggelt végigbőgtem, mert a paff-ban a kisfiú miért nem él örökké???
:lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Juli, nagyon helyes gombóckád van!!!! :) Csinos.

Csip, nekem augusztus 23-án fogant Hanna :) nagyjából azonos időben fog a tied is születni :) én már szeptember végén mentem dokihoz! És volt szívhang, sőt, tovább megyek, ahogy nem jött meg (31napos ciklusokról beszélek) azonnal mentem az sztks drhoz és először nem látta, de a labor kimutatta, ekkor kb 3hetes lehettem, 4hetesen már a petezsákot is látta!
Kicsit, durva, amit írtál az ágy vásárlásáról! :shock: Én sem vettem volna ott az ágyat. A te pénzed, ott van jogod elkölteni, ahol akarod és ha nincs meg a megfelelő bánásmód... én még udvariasan el is küldtem volna az anyjába.
Jaj erről eszembe jutott vmi :D nyaralás, gyrososnál állunk. 5000sel akarunk fizetni, de a nő már amúgyis úgy beszélt velünk, hogy még mi kérhettünk volna elnézést, azért, hogy be merészeltünk állni a sorba. Utánunk senki nem volt. odaadom a pénzt, na kifakadt a csaj, hogy idejövök pénzt váltani? Gondoltam magamban, hogy tedd össze a 2 kezedet,hogy a pénzemet nálad óhajtom elkölteni. Aztán elhajtott volna minket váltani. Na akkor mondtam neki hogy köszönjük és viszont látásra. Ordított utánnunk, hogy mi megkárosítottuk, stb. Ha olyan stílusban beszélt volna velünk és megkért volna normális hangban, hogy váltsunk, akkor persze, természetes lett volna. de így...

jaj gyorsan rólam... rohadtul fáj a fogam, már 3éve történt vele egy kis baleset... de nem mentem el. azóta fáj! de most, még a fájdalomcsillapító sem hatott... Elmentem, hogy akkor húzza ki, azt mondta, hogy azért előbb megpróbálja megmenteni, ha csütiig nem javul, akkor húzás. Zsibi nélkül lebontotta az egész fogamat, csak az ínyben lévő fogdarabka maradt és még azt is kicsit megbontotta, hogy lássa a csapomat. Mivel nyitva van miden, így gyógyszerrel betamponálta és csütin vár,ha jobb megmarad, ha nem, nem. Mikor kijöttem, azt hittem megvadulok, mintha téglával verte volna meg a fogamnál az arcomat +lüktetett. De most már tök jó, semmi baja nincs. Kicsit furi, hogy nincs fogam, de közben mégis van egy picurka.

Ne hari nem tudok reagálni mindenkinek,a lányok már megint fenn vannak!
Tündi, neked még azt akartam írni, hogy gyönyörű lányod van! Amúgy én is elérzékenyültem mindenen! a mosolyán, ahogy játszik, dalokon. Dehát szerintem így van rendjén :) apuka?

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok....

Tünde: tündéri a kislányod az a cumi :)

Onlány: szerintem nekem késöbb fogant a baba, de köszi, most már csak pár nap és orvos :)

Ancsa: hogy vagy, jobban már????

Én jól vagyok ma baromi nehezen kelltem fel...tegnap főztem egy keveset, de enni nem ettem nagyon, mert végén semmit nem kívántam volt: lecsó, gombapöri, gulyásleves, borsófözelék
Ma szoli melo...Héétfőn orvos már bevagyok zsonga..
Tegnap azt álmodtam, hogy kislányom van...elmeséltem a páromnak aki, nagyon de nagyon fiú párti, hát nagyon nem barátkozzik meg azzal, hogy lánya is lehet, ő csak fiú képes csinálni-mondja....hát el vagyok keseredve, hogy nem akar megbarátkozzni a kislány gondolattal amúgy ha kislányról beszélünk, akkor ezt nem csinálhat azt nem csinálhat, szerinttem, féltené, de nagyon, nem fiuzhat, nem mehet buliba majd meg ilyenek..hát nehéz küzdés vár rám gy káttom...Remélem hamer megtudjuk majd a nemét, és lesz ideje felkészülnie mire megszületik....Nem sokára orvos, HÉtfőn Holnap vagy Pénteken meg jönnek a bútorok
csip-csip18
 
 


[quote="-j-"][ írta:-j-b]tünde!
bugyuta gyerekdal... ja... :evil:
a reggelt végigbőgtem, mert a paff-ban a kisfiú miért nem él örökké???
:lol:


:lol: :lol: :lol: :lol: na ja! és ez most már mindig így lesz! :shock: (!?!?!?!?)

Kép
gtunde75
 
 


sziasztok!

Onlány köszike! Te is hozhatnál nekünk képet ám!!! remélem sikerül megmenteni a fogadat!

Csip én is nehezen barátkoztam meg azzal, hogy kislány... még amikor megszületett, akkor is le "kistökös"-öztem egyszer szégyen-szemre... annyira fiút szerettem volna! de most már tök természetes, hogy ő lány, egész egyszerűen ő "Ő" és a világ legédesebb gyermeke!!!
ne aggódj azon, hogy a párod hogy fog megbarátkozni a gondolattal :arrow: lányos apának lenni egészen különleges dolog állítólag! imádni fogja, bármi lesz is!
én egyébként valamiért fiút érzek Nektek!

Kép
gtunde75
 
 


Tündi
csodaszép kislányod van :!: :wink:
köszi, jól vgyunk, itthon fekszem már a 3.hete :!: Cipike eszméletlen aktív, remélem minden ok lesz velünk, de bizakodok, pozitívan állok a dolgokhoz, mint mindig :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Tünde: Én is talán jobban fiút érzzek :D és más is még azt mondta, nekünk fiú gyerek lesz, de nem merem magam persze beleélni...Ezért is barátkozzom a kislányos dolgokkal, meg probálom őt is, de nagyon nem akarja :D Csak is fiú, de Én zért kislányra is gondolok, de sajnos, igen csak a fiú viszi a pálmát :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok Csajok!

Én is megvoltam győzödve, hogy nálunk fiú lesz, tesóméknál is 2 fiú van, a környezetünkben is mindenhol csak fiúk vannak, Csabiék is 3-an vannak tesók, mind a 3 fiú és tessék még is Lili baba lakik idebent :D Nekem is furcsa volt, még most sem tudom elképzelni, hogy milyen lesz egy lány babával, de csak azért mert nincs a környezetemben lány baba....Csabi viszont lányt akart az elejétől fogva, nagyon nagy szerelemben vannak ő és Lili :D

Tündi- Na látod mi ebben is hasonlítunk, hogy mind a ketten a fiúra készültünk,bár azért én nem annyira,mint te :D Gyönyörű baba Zoé, pont , mint az anyukája :D Én is fosok a hasfájástól,már most beszereztem Lilinek egy csomó mindent ( Infacol, szőlőmag párna, hasmasszázs krém) :D

Csip- Párod így is úgy is imádni fogja a kis picurkát, bármilyen nemű is legyen :D Na hogy döntöttél??Kivárod a hétfőt?

A derekam már jobb egy fokkal, bár még mindig nem tökéletes :roll:

Onlány-Sajnálom a fogadat :? Remélem meg lehet menteni.....Jól tettétek, hogy nem ettetek a gyros-osnál.....Az ilyennek a q..va anyját :oops: :D

Juli-Milyen volt a szülésfelkészítő??

Suzy- Hogy bírod az otthon pihengetést???Azért szabad ezt azt csinálnod vagy szigorúan csak feküdni?

Susytunder- Remélem jobban vagy.....

Én ma kiakarom takarítani a fürdőt-wc-t-konyhát.....Remélem a derekam sem fog ellenkezni :D

És végül jöjjenek az esküvői képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És hát a végén bolondoztunk egy kicsit a "polgármester úrral" :D Látszik, hogy egy ideje nincs házaséletünk :lol:

Kép

És végül 33 hetes pocakom:

Kép

Kép

Mindenkinek szép napot!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Jaj de édes az a képe rólatok, mikor ott nézed, hogy Csabi írja alá a dolgokat :D :D jól meggondoltan :D látszik :D hűha most mi legyen?!?!?!
Kurva jó az a kép, na és az utsó pocakos, atya ég, van ott Lili baba rendessen :D
Na hát mi az, hogy ninvs házas élet???Tiltáson vagytok??? :)
csip-csip18
 
 


Jaj holnap Csütörtök remélem meghozzá a bútorok, mivel Hétfőn vissza szoltam a csajnk, hogy mi lenne, ha Csüt.mennék érte, mondta megprobálja, hátha addig megcsinálják :D jó lenne :DMert akkor én is ott lennék, és láttnám, ha valami nem jó, de remélem mindent jól megcsináltak rajta :D soha nem voltam még így, hogy bútort rendeltem...ráadásul kettőt, és egyforma húzat és eléggé megis bonyulítottuk az egészet :) Holnap 10 kor kell telefinálnom, hogy meghozták-e drukkoljatok, mert ha Pénteken hozzák Én nem tok ott lenni, mikor a párom átveszi, és jó lenne mág ott leellenörizzni, hogy minden stimmel-e olyan-e minden rajta, ahogy akartuk, és egy férfi, ha Pénteken megy és nincs ott a párja, Én, tudom, hogy ő nem úgy nézzi át a dolgokat, ahogy Én, és nem is foglalkozzik vele annyit amennyit Én....
csip-csip18
 
 


csip!
nem baj, ha nem akar a párod kislányt! nincs ezzel gond. ha megszületik (és egy picit később, amikor először ránéz/rámosolyog/rákancsalít, stb), hidd el, abban a pillanatban le leszel cserélve az ő új szerelmére ;) :lol:

sőt!
azt szokták mondani, hogy ha az első gyerek lány, akkor gyorsan be kell vállalni a következő babát, hogy az anyának is legyen gyereke :D :P

zsu!
tessék vigyázni magatokra! már nincs sok hátra ;) (nekem azt mondta a háziorvos 2 hete, hogy még 5-6 hétig mindenképpen bent kell tartani... szóval lényegében a 34. héttől helyben is fel vannak készülve egy babára)

ancsi
!
nagyon jó képek :)
igen... látszik, hogy hiányzik a házasélet... csak tudnám, hogy párod miért a figura orrában turkál??? :shock: :lol:

a szülésfelkészítő jó volt. most még csak alap-dolgokról volt szó, nst, befekvés, kórházi pakk, stb. jövő héten lesz a szülőszoba-látogatás (mintha még nem jártam volna ott, úgy várom :))

ja, mai mérlegelés +1,5 kiló 5 hét alatt... pedig ugyanazt és ugyanannyit ettem, mint előtte (amikoris majd 4 kiló volt 4 hét alatt :o)
megjártam az ortopédiát is, jobb kezem rögzítőben... ínhüvelygyulladás :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


jó reggelt!

iner!
ne haragudj, hogy tegnap elmaradt:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt!

Csip-Nem vagyunk tiltáson,csak ilyen nagy hassal....hát már nem az igazi...Semelyik póz sem kényelmes és hát megmozdulni egy fél órába telik, szóval annyira nem tudom előadni a szexistennőt :D :D Drukk, hogy megjöjjenek a bútorok ma :wink:

Juli-Na ez egy jó kérdés, hogy Csabi miért a szobor orrában turkál :D :D Mondjuk a kukiját már én lestoppoltam, lehet csak ez maradt neki :D :D Szerintem tök jó ütemben hízol....1,5kg 5 hét alatt teljesen ideális :wink:

Iner- Boldog névnapot neked!

Többiek???????????????????

Én megcsinálom ma a takarítás maradék részét, portörlés, porszívózás, felmosás ( derekam szerencsére sokkal jobb)...Este megyünk szülésfelkészítőre utána meg a barátnőmért a Linzi pályaudvarra, itt lesz vasárnapig vendégségben,juhéjjjjjj :D :D :D

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok...

Reggel nem volt valami jó kedvem, tegnapi derékfájás miatt, egész éjjel nem tudtam aludni...Ma is nyílal egy kicsit...De remélem, hogy jó okból!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán igen meghozták a bútorokat, csak persze, nem biztos, hogy ma eltudjuk hozni, most várom a hívást, hogy eltudok-e menni mással, a Tomi barátja eltudja-e hozni, mert persze, az Embernek dögivel van ma munkája....
csip-csip18
 
 


Sziasztok...
Na jelenetem bútor össze szerelve, szoba közepén, nagyon jó szép tetszik mind 2 nek Hétvégén lesz még rendezkedés, a nagy ruhás szekrényt is sikerült, tegnap áthelyezni a másik falra, nem volt egyszerű, hűűűű még oda is vissza rámolni...Na szóval lesz, mit csinálni és még a régi bútorok is ott vannak
Amgy jól vagyok, a derekam néha nyomaszt egy picit, hogy hol fáj.hol nem....De mindjárt Hétfőn, remélem nem marad ez a derék fájdogálás.... Holnap megyek továbbképzésre, aztán Vasárnap lakásremdezés, Hétfő doki....Szóval izgulás van már
csip-csip18
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?