Új privát üzeneted érkezett!

Mona, november hányadikán születtél????

Bogárka, Te meg október hányadikán születtél?????

Mennyi harcos skorpió!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dike, haspuffadás????? AZ JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! :wink:

Kati, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jól néz ki ez a gyros! Nekem is, nekem is, nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon csini vagy Te Lyány!!!!!!!! :D :D :D

Én most "hadakoztam" email-ben egy csajjal a teszveszen. Először jártam pórul... megvettem egy pelenkázótáskát, amiről azt írták, hogy 2x volt használva. Ma jött meg a csomag és amikor kibontottam láttam, hogy bent el van szakadva, kívülről meg csúnyán megvarrtak egy feslést... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A csaj szinte nekem esett, hogy miért adtam "semleges" értékelést neki (pedig simán adhattam volna negatívot is), és visszavágott egy szintén "semleges"-sel, mondván, hogy nagyon kedvező volt az ár... Na persze... ezek szerint nekem tudnom kéne, hogy ha valami kedvező árú, akkor a termékleírás nem felel meg a valóságnak... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág nem semmi a csaj!!!!!!!!!jó nagy paraszt!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: köszi szépen!!! kérdezted, h van-e már pisijárat. az úgy van, h olyan 10 körül este még elmegyek, aztán bírom olyan 7ig, de amint kinyílik a szemem szaladni kell. inkább, amikor délután leülök gépezni, vagy olvasni, akkor érzem, h rugdossa a hólyagomat. olyankor van, h fél óránként is menni kell. és alapból is sokat iszok, mert egyszer nagyon megijesztettek, h vesebeteg leszek, mert volt egy csúnya vesegyulladásom. azóta sokat iszok.

nita: megbocsájtottál már????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

KATI:: ez nem ér ilyen fincsi kaja képét feltenni :):):)):

Köszi aranyosak vagytok :)

csillag: nekem az aszcendensem skorpió :):):) nem semmi én lekopogom még nem jártam így de simán adhattál volna negatívot is és odaírni hogy a kétszer használva nem azt jelenti hogy két gyereket végig használt hanem hogy kétszer pakolt bele vagy vitte valamerre :)

nika70
Salgótarján
 
 


Virag, sajnalom, hogy egy ilyen vastag bor van a kepen novel akadtal ossze!! Ooo, hogy csusszon az arcan!!! Megerdemelne!! Itt angliaban ugy van, hogy ha nem tajekoztatnak megfeleloen a termekrol akkor Te, mint karosult jogodban all a termeket visszaszolgaltatni az eladonak Neki pedig kotelessege a penzt visszautalnia Neked. Tovabba ki is zarhatjak a tovabbi ertekesitesbol. Micsoda dolog az, hogy nem ad megfelelo leirast az altala kinalt termekrol!! Ilyen nincs!!! Nem azt kaptad a penzedert amit igert vagyis ajanlott. Kapja be, hulye picsa es meg neki all feljebb!!! Megall az eszem!!! Egyebkent 27. vagyok!:)

Kati, ne aggodj, ha otthon laknek mar regen folfaltam volna a maradek vacsit!!! hihi
Vendég
 


Kati, nálam Bencénél sokkal sűrűbb pisijáratom volt így a vége felé. Emlékszem, hogy minden éjjel 2x ki kellett mennem és ha elmenetünk shoppingolni a férjemmel, akkor amint beértünk Győrbe, az első dolgom az volt, hogy felkeressem egy áruház mellékhelyiségét... :oops: Most viszont csak 1x kelek hajnalban (4 óra körül) és simán el tudok menni egy rövidebb bevásárlásra. Biztos máshogy fekszik Gergő. :D :D :D

Nita, Nika, tényleg bunkó volt a pelenkatáskás csaj. Így még én sem jártam soha... Azért vettem meg a táskát, mert ugyanilyen fajta volt nekem Bencénél és tudtam, hogy kb másfél évet kibír a belseje szakadás nélkül. Ráadásul színben is passzolt az új babakocsinkhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.10.05 20:45-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, szerintem az itteni szabályzatban is benne van az, amit írtál. Lehet, hogy mindjárt meg is nézem. Bár semmi kedvem egy ilyen h@lye p.csával tovább hadakozni. Ehhez én már túúúúl terhes vagyok... :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Regi este lázas volt, éjjel még hütőfürdőztettem is, azóta viszont nem kellett kúp. De gondolom ma éjjel még lesz egy kis láza. Diétáznia kellenne, azaz nálunk az azt jelenti, hogy semmit sem ehet. De annyira akar enni, úgyhogy egy kis kekszet engedélyeztem neki, meg délben a paprikás krumpliból néhány burgonyát ehet.

Nika
Nagyon jók a képek.

Mia
Jól néz ki az ovi udvara. Ötletes.

Kati
Helyes a pocid.
Nagyon szeretem a gyrost. Csak fűszerezést kell jól eltalálni, meg a szószt.
Nekem mindig a hólyagomat, meg a méhszájamat rugdossa, nem győzők WC-re járkálni tőle.
Megjött a szigetelőanyag? Mikor kezdik?

Csillagvirág
A férjem október 23-i, pont határérték, de abszolút skorpió. Én meg november 6-án születtem.

Dike
Minden rendben lesz, ezeket biztos a hormonok okozzák.
Vendég
 


nekem öcsém okt 23-i :)
Brita: jobbulást Reginek +++++

nika70
Salgótarján
 
 


kati! nagyon szép a pocid!

felhívtam a kaálit,elmondtam a panaszaimat, 1-2 körül kell telefonálni megint,és akkor kapcsolják a dokimat.
csajok ez nem enyhe haspuffadás, szó szerint 4 hónaposnak megfelelek.ja és híztam is 3.5 kg ami szintén abnormális,még soha ne voltam ilyen kövér. de a hasam nem hájas, hanem kemény!

KépKép
dike
 
 


én is skorpió vok nov 12.:)))

KépKép
dike
 
 


Brita:Reginek gyógypuszi

Virág: hú,elég köcsög akkor az a nő :twisted:

Mi szombaton tartjuk Tomi szülinapját,leszünk 11-en!Viszont nemtudom még,hogy mit kellene főzni...húsleves az lesz,na és még mit kellene?semmi ötletem....de tényleg...sógornőm hozni fog rántott húst aztmondta.
Lesz 2 torta is,Tomié meg anyóséké,mivel akkor már anyósnak meg apósnak is meglesz tartva a szülinapja...pont szombaton lesz anyós szülinapja...Tominak 15-én van,csak előre lett hozva,mert sógorom most jön haza németből...
Szóval készülünk a szombatra,takarítok meg minden....
Vendég
 


Sziasztok!

Nemrég vettet ki az ágy magából...:) Már nem is emlékszem rá, hogy mikor aludtam ilyen sokáig :)

Kati, ha minden igaz, akkor ma befejezi a srác a vakolást teljesen! Hétvégén gipsz-kartonozzuk a tetejét, és talán már csempézhetünk is. Apósom ma villanyt szerel.
Nagyon jól nézel ki, cuki a Kis Zsófi Lak!
Tegnap én is hasonlót főztem, csak a nem gyros fűszert használtam, hanem kebab-osat.

Csillag nov. 4- én születtem.
Táska miatt ne idegeskedj! Sajnos én is megjártam a múltkor, rendeltem egy parfümöt, a srác állította, hogy eredeti, de mégsem volt az....4000 volt olcsóbb mint az Árkádban, ha ezt tudom, akkor inkább spóroltam volna még egy kicsit, és a tényleg eredetit vettem volna meg....

Rita jobbulást Reginek, mennek a gyógypuszik!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!!!!!!

Kati igen:)))

Dike kiváncsi vagyok mért puffadsz ennyire............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most aztán tényleg kiderült, hogy mennyi skorpió vesz körül! Legalább lesz kitől nevelési tanácsot kérnem! :D :P :lol:

Dike, én pont nov. 12-re vagyok kiírva! De Mona és Rita napjai is esélyesek! :lol: :lol: :lol:
Ha ennyire kemény a hasad, akkor az egyértelműen puffadás... Lehet akár a progeszteron szedés mellékhatása... az viszont kell a babáknak! De kíváncsi vagyok, hogy mit mond az orvosod.

Mona, de jó, hogy eddig tudtál aludni!!!!!!!!!!!!!!! Kell is az ilyen, úgyis általában korán kelsz fel.
A parfümös dolog tényleg gáz... ilyet én sem merek netről rendelni...

Mia, jó készülődést a bulira! Mit fog kapni Tomi?

Rita, Reginek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike
Írj, hogy mit mondott a doki.

Mia
Ha lesz rántott húsi, valami egyszerű füszeres natúr szeletet csinálnék, vagy felső csirkecombból, könnyű salátával.

Mona
Akkor, majd itt együtt ünnepeljük a szülinapunkat! :)

Csillagvirág
Elég erős jegy, nagyon öntudatos, céltudatos meg minden, de makacs is. Szóval két véglet.... De én nagyon nyugodt, jó gyerek voltam. És a párom is, az ovónénik mindig emlegetik, a két gyerek aki meg sem szólalt az oviban, és úgy járta ki. Szóval ritka csendes gyerekek voltunk. :lol: De én már az iskolában első évzárón szavaltam. A párom nem, ő később lett beszédes. :lol:

Regi, megint alszik.... :roll: De így talán gyógyul.
Ha holnap is lesz hőemelkedése, akkor inkább nem viszem oviba. De én viszont bemegyek Győrbe pénteken, mert felpróbáltam a síkabátom, és már az sem jön rám. Mindenképpen kell kabát, mert október közepére, végére biztos bejön a hideg.
Vendég
 


rita: ne nagyon menj győrbe mert megy a vörös iszap felétek :(:( jaj csajok annyira szörnyű hogy ez történt és az ember egy élete művét kell hogy feladja:(:(:( tegnap sírtam mikor néztem a hiradót :(

nika70
Salgótarján
 
 


Mi, mi??? Milyen voros iszap megy Gyor fele????? Ra is keresek neten hatha talalok videot hiradobol vagy hasonlo.
Vendég
 


Bogárk,a Kolontár és Devecser néven keress rá... ott tárolták a timföldgyártás rettenet veszélyes melléktermékét a vörösiszapot. Átszakadt a tározó gátja és a kiömlő iszap folyóként pusztított a két településen. Többen meghaltak, sokan megsérültek, mert az iszap szétmarta a bőrüket... a természetben keletkezett kár is iszonyú... szörnyűűűűűűűű.....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ez szornyu!!! Es egyaltalan hogyan forudlhat ez elo?? Veletlen????!! Egy ilyen tarozo nem szakadhat csak ugy at, nem papirbol van. Arra kulon kivancsi vagyok, hogy aki ezert felelos azt mennyire vonjak majd felelossegre. Egyaltalan hol vannak a felelosok? Hallani roluk valamit vagy siri csond van??
Lattam videokat, mit ne mondjak en is itt bogtem. Ez egyszeruen felhaborito, hogy megtortent. Eloszor az arviz, most meg ez. Olyan mar ez a szegeny kis orszag...., mint egy kartyavar.
Vendég
 


Sziasztok!

Bajok csőstül.... :cry:

Reginek nem múlik a hasmenése, láz is van, mellé még vér is társult, mindenhol azt olvasom, hogy ez a vérhas tünetei. Még mi is karanténba kerülhetünk, pedig nekem most nem nagyon kéne kórház. A sírógörcs kerülget, szegény lányzó is ki van a fájdalomtól, mindjárt hazaér a párom, és visszük az ügyeletre.
Vendég
 


Rita: nyugi nem lesz semmi baj ++++ majd írj ha tudsz az ügyelet után .+++++

Bogárka : nincs még felelős.ha engem kérdezel szerintem nem is nagyon lesz.Szerintem nem igazán bírták a gátak a sok esőzéstől a terhet és nem ellenőrizték eléggé.De nagyon szőrnyű,állítólag még a külföldi hírekben is vezető hír volt

nika70
Salgótarján
 
 


Jaj Rita, remélem, hogy nem ennyire komoly a dolog... majd gyere, ha tudsz és mondd el, hogy mit mondtak az orvosnál! Addig is +++++++

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, sejtettem, hogy felelos az nuku. Azt nem ertem, hogy ez hogyan lehetseges amikor a mai vilagban egy vallalatnal foleg egy egy egy ilyennel, mint ez is mindennek meg van a maga felelos vezetoje, stb. Jo, oke itt felelosokrol van szo, nyilvan. Undorito. Micsoda szovetkezet az egesz orszag. Itt mindent el lehet tusolni. Vajon miert?? Hogy is van ez??????????!!!!!!!!!!!!

Rita, Nektek a legjobbakat!!! Erot, kitartast!! +++++++++++++
Vendég
 


Csak a doktornőt hívtuk, azt mondta nem kell ügyeletre vinnünk, holnap székletmintát kell vinnem, és kivizsgálás. Ő szalmonellára gyanakszik, mert nem ő az első már.
Úgyhogy az sem jobb, mert 2 hétig is eltarthat a hasmenés. És nekem már leszakad a derekam, meg a hátam, a hasamról nem is beszélve. A sok emelgetésről (a WC-re). 10-20 percenként WC-re kéreckedik. WC papírgyárosok meggazdagodnak rajtunk az biztos. De még a többi betegség sincs kizárva, szóval ki tudja mikor lesz meg az eredmény, addig meg izgulhatunk. De utána olvastam, hogy antibiotikum nem jó a szalmonellára, sőt árt, mert hordozóvá teheti őt, szóval gondolom ezért fontos hogy tudják mivel is állunk szemben. Ennyi....ez most nem hiányzott, de nincs mit tenni, nem válaszhatunk.
Vendég
 


Nika mi apival küldtünk smst. az iszaposoknak......én is konkrétan még mindíg sokk alatt vagyok..........
20-30 évre elintézték az országot és a természetet is talán ha helyre jön...........
és lehet a nagy Dunába is belemegy...akkor aztán mi a szart csinálnak?????????????

Bogi állítólag már előző nap látszott a gáton hogy valami nem ok..de nem csináltak semmit......rohadékok!!!!!!!!!!!!
a köcsög biztósítók meg szart se fognak fizetni csóriknak!!!!!!!!!!!

Brita drukk hogy még se az legyen és senki se kerüljön kórházba!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Visszahívtak a Kaáliból, el kellett mennem Győrbe!

beleim vannak megduzzadva,nincs hiperstimu. tamarin lekvár,hunyadi ásványvíz,glicerines végbélkúp a megoldás:)

15,5 mmes az endometrium homogén-ez mit jelent h homogén?, bal ovárium 32*48 jobb ovárium 42*49.

ja és azt mondta h jó terhességi tünet a szorulás:)))

KépKép
dike
 
 


Rita, nagyon sajnalom amin keresztul mentek. Nem is tudom mit mondjak. Fokent, hogy emelgetned kell szegenyket es nem vagy jol es ugy sajnalom, hogy ez van.:(:( Remeljuk a legjobbakat!! Es a kicsi lany is remelem eros lesz es ugyes.

Nita, Duna, basszus, ne is emlitsd! Meg csak az hianyozna! Durva ez az egesz.Es SZAGA van!! Meg szep, hogy buzlik!! Ilyen veszelyes anyagnal nincsenek VELETLENEK! :cry: :cry:
Vendég
 


Dike, ez szupersag!!!! Vegre jo hir!! Orulok Neked!! Szoruljal csak tovabb!! :D :wink:
Vendég
 


rita! jajj szegénykém!jobbulást neki, kitartást!

KépKép
dike
 
 


Most csak gyorsan dobok egy friss pociképet, majd később jövök:

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


CsillagomGalambom, ez aztan a pocimoci!!! Sokat nott de szep!! Es milyen szep a borod!!!
Vendég
 


Virág nagyon szép pocakod van!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Dike nekem is így derültek ki a terhességeim........szorulásom volt mind a 4x!!!!!!!!:))))

Virág csuda édes pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm poci dicséretet! Centikben mérhető a növekedés. Az elmúlt két hétben annyit nőtt, mint előtte 2 hónap alatt... :shock:
A bőröm szerencsére még bírja, jó lenne, ha így is maradna... nem akarok csíkokat, én bikiniben szeretnék villogni jövő nyáron! 8) 8) :lol: :lol: 8) 8)

Dike, most az egyszer örülhetsz a szorulásnak! :wink: :wink: :wink: Nincs valahol szüret a környékeden? Innod kellene egy kis mustot, az bizti segítene...

Rita, annyira sajnállak Benneteket! :cry: Remélem hamar kiderül, hogy mi okozza a bajt! Regi nem mászik fel egyedül a WC-re? Fellépőt nem használtok?

Ma volt rendesen áram, főzni nem kellett, mert a fagyasztóból elővettünk egy kis milánóit, így délelőtt befejeztem a vasalást! Minden kész! A héten összepakolom a kórházi pakkom egy részét, meg a Gergő rucikat, ami kellenek a kórházban és innentől kezdve már csak pihizek és várok. :D :D :D :D :D :D :D Terveim szerint egy hónapot rápihenek az új életformára! :D :D :D :D :D

Beze, Ti meggyógyultatok ?

Bettike?

Zsuzsi?

Kati, ma nem is voltál. Tessék életjelet adni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag! tényleg nagyon szép a pocid,és a bőröd is!!

nita! ennek örülök. előbb ettem tamarinlekvárt,vissza is öklendeztem bűn rossz!!

KépKép
dike
 
 


Virág ha csíkos is leszel akkor is lehetsz bikiniben..........én is azt hordok nyáron.....csak a hasam feldobja a bikinit kis csíkokkal....... :P :P :P :P
velem is akartak etetni ilyen lekvárt......hát mondtam egye meg aki ezt kitalálta!!!!!!!!!!!!
nekem a glicerynes kúp vált be!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, jó ez a bikini feldobós duma... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Végül is igazad van!!!!!!!!!!!!!!! miért ne hordanék, ha lesznek csíkjaim? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(de nem lesznek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én a csíkjaimmal Győzike fan vagyok :P :P :P
nekem is az utsó pillanatba jöttek ki a striák.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziazstok! vagyok, csak tegnap be kellett mennem dolgozni, utána voltam anyuéknál, így este estem haza és már nem írtam.

dike: nagyon megy a drukk nektek, de te babagyanús vagy!!!! +++++++++++++ a puffadást sajnálom. nálam pont fordítva volt. nekem most van egy kis szorulásom. majd szerzek be mindenféle szaftosat. :lol: 8) :lol: 8)

mona: biztosan nagyon szépek lesztek! milyen színű lesz a csempe? figyu! te sokkal kivételezettebb vagy, mint én!!! :twisted: amikor én leírtam, h majdnem 11ig aludtam, akkor csillag engem lepirított, hogy hogy is merem ezt ide leírni... :lol: :lol: :lol:
tudod mit!!! remélem ma is legalább addig alszol és jól kipihened magad!!!! ja!!! és remélem apával is kihasználjátok a szabit!!! :oops:

csillag: gyönyörű a pocid és a bőröd!!!!! és már tényleg majdnem a térdedet veri!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon örülök, h készen vagy a gergő motyóval!!! ti visztek be ruhát a babának???

bogi: annyira tettszik, h ennyire érzékeny vagy szociálisan!!!
én pont ilyen vagyok! én is többször felhívtam már a telefonszámot, hátha tudok segíteni egy picivel. csak sajnos vannak kétségeim, h hova is fog kerülni az a pénz.

nita: hol tartasz pé ügyileg???

rita: annyira sajnállak titeket! és regit nagyon. azért vigyázz magatokra a babával!!! remélem hamar kiderül, h mi is okozta ezt nálatok!

betti: merre vagy? te tegnap voltál 4d-n.!!!! gyere mesélj, nagyon kíváncsi vagyok!!!!

beze?, mia? nika?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ja! mi jól vagyunk.
persze minden mellékhatás jelentkezett a tablettánál. számítottam is rá, mert béna voltam és az első tabit eltörtem, ahogy kivettem a csomagolásból és csak két darabban tudtam feltenni. :oops:
és persze, h vszínűleg megsértettem ott valamit, vagy tényleg kimarta a nyálkahártyát(ahogy csillag is, a tájékoztató is és a doki is mondta), de reggelre halvány rózsaszín lett a váladékom, meg még két pötty lett napközben a tisztaságin. de tudtam, h nem vérzés, csak más, így csak kicsit voltam nyugtalan. kibírtam, h nem telefonáltam. adtam még egy esélyt. tegnap már simán ment és reggelre teljesen száraz is maradtam. mintha már hatna is. örültem nagyon. és annak is, h a babócám rengeteget mocorgott tegnap. egyre nagyobbakat rúg. este egy csomót játszottunk vele.
ma még alszik.
el sem hiszem, h már napirendje van. este olyan 10-11ig érzem, aztán bealszik és reggel 7kor, amikor meglátogatjuk a pisilőt, akkor bejelentkezik, majd akármit is csinálok, ő visszaalszik és 10 előtt nem jelentkezik. és ezt már több ideje figyelem.

jó hosszú lettem, bocsi!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati tök jó, hogy jobban vagy már!
Ma is sikerült tovább aludnom:) Sajna holnap már mennem kell.
Most már biztos, hogy szombat délután elkezdjük a csempézést, majd hozok képet, mert így nehéz leírni, hogy milyen lesz, (narancs és barack szerű, "elmosott").
Cuki lehet a Kis Zsófi!:)

Bettike gyere és mesélj Nekünk!!!!!

Virág engem is érdekelne, hogy Gergőnek csak egy "adag" ruhát visztek be, amibe majd hazajön, vagy amíg bent lesztek addig is lehet már saját ruhában???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csajok!
Mindjart visszaolvasok de az agyam dobom el! Azt mondta most itt a hirek, hogy egy ez a toxikus cucc elerte a Dunat!!! Igaz ez vagy csak itt fujjak fel a dolgokat????????????????!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Kati, orulok a gyors javulasodnak!! Zsofika milyen jo baba, hagyja anyukajat alukalni, pihikezni!

Virag, tenyleg, a babanak mit kell bevinni a korhazba?

Mona, kivancsi vagyok nagyon a csempetekre! Biztosan szep lesz! Alig varom mar, hogy kesz legyen es kuldjel fotot! Jut eszembe, Ti most babaprojekteltek vagy ez a honap kimarad?
Vendég
 


Kati, igen, rettenetesen szocialis vagyok, nem birom elviselni az igazsagtalansagot sem. Ez a telefonalos dolog valoban gyanus de ha szorul belejuk nemi emberseg akkor a befolyo penzt valoban oda teszik ahol a helye van. En legszivesebben begyujtenek ebbol az iszapbol egy jo nagy adagot es beboritanam azon emberek udvaraba, hazaba akik ennel a cegnel bizonyos szekekben punnyasztjak a segguket.
Vendég
 


csillag: waze te nem is híztál csak pocira :):):):)

Dike: drukk drukk :) és mit mondtak ezek már jó méretek? vagy mi?
amúgy a szilva befőtt is jó a szorulásra :)

Rita: sajnálom de a szalmonella tényleg semmivel sem jobb betegség.drukkolok hogy a kedvezőbb betegség legyen és hamar túl legyetek rajta :)

én azt hallottam tegnap a híradóban hogy kapnak 100 ezer ft-ot fejenként a cégtől, meg állítólag két biztosító is ad nekik pénzt.Bár ez nem segít rajtuk hiszen szó szerint földönfutóvá tették őket
Biztosan lesz ennek felelőse szerintem nem is egy .

Hát ha jól tudom győrnél már igen elérte de dobáltak savat meg gipszet bele hogy semlegesítsék és már 10 körül volt a ph amikor a dunába ért.

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

megittam ezt a bűn rossz vizet,hatása semmi.már hívtak a kaáliból, de nem vettem észre,biztos h mi újság széklet ügyileg,mert mondta a doki h tartsuk a kapcsolatot telefonon.nem hívtam vissza őket,mert gondoltam a lekvár meg a víz elég lesz és nem vettem kupot.de az előbb elmentem gyógyszertárba és vettem, feltettem, 2 perc mulva egy bogyó,meg kijött a kup,most tettem fel mégegyet,meglátjuk.
hőm hónaljban 37.1. tudom tudom tudom...........

kati! örülök h gyógyulsz:))

KépKép
dike
 
 


Dike, ezek szuper jo dolgok. A hod is, a szorulas szunjon meg. Bnom rostos barack+ananaszlet kevert ossze, ezt itta es sosem szorult. Esetleg ha gondolod.

Nika, lesz, lenne hat felelos, tulajdonosOK, vezeTOK!! Ha viszont most el tudnak bujni es nem veszi elo Oket senki, kesobb sem lesz maskent. Az a 100 rugo meg ja, annyit er, mint halottnak a csok. Ez csak azert van, hogy megis lepjenek valamit. Ott a vagyonuk a bankszamlaikon, az orszagbol kimenekitett penzukrol nem is beszelve, tessek nyuljanak ahhoz. En totalisan elkoboznam a penzuket az utolso fillerig. Csak sajna nem en ulok ott ahol kellene.
Vendég
 


Lapteto, bocsi lanyok, aze aki viszi, en mar nem hiszek ebben. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Regi egy kicsit jobban van, bár a hasa még fáj neki, és a hasmenés is van, csak talán kicsit ritkábban.
És éjjel csak kétszer kakilt a pelusba, ilyenkor lezuhanyoztattam, aztán visszatettem aludni. 11-ig aludtunk. :o Ez viszont nagyon jó, mert este éjfélkor csak nyugtatóval (ezt egyébként is felírta a doki, de azt mondta ne minden nap szedjem, csak néha-néha) tudtam elaludni, muszály volt, mert a fáradtságtól és az idegtől remegett kezem lábam.

Egyrészt bepánikoltam, mert ha ezt elkapom, és rajtam is minden csak átfolyik csak 3 napig, akkor nem tud felszívódni a koraszülés elleni gyógyszer, és akkor nagy baj lehet, nem részletezem, ti is tudjátok. Meg a magnézium ugyanúgy nem tudna felszívódni, szóval most nagyon-nagyon nem jönne jól. Minden higiénés szabályt szigorúan betartok. Úgyhogy bízom benne.
Bár ha szalmonella, és a konyháról terjed, akkor tuti elkaptam, mert kedden megettem az ebédjét (zöldbabfőzelék, husival).
Ugyhogy most azért cseppet sem vagyok nyugodt, ma viszünk mintát, aztán holnap talán lesz eredmény.
Ja és ez a véres széklet nagyon ijjesztő, nem kívánom senkinek. És ez igazolja, hogy komoly fertőzésről van szó. Jövő héten még tuti nem mehet oviba, de igértem neki, hogy bemegyünk Győrbe, és csapunk egy csajos napot. Úgyis, továbbra is kabátot kéne nekem venni.

Nem vagyok túl jó passzban, úgyhogy ne haragudjatok, de most nem nagyon olvasgatok vissza, nem tudok olyan jó kedvvel reagálni, de tudom megértitek.
Ez a bizonytalanság nagyon rossz. Pedig már épp kezdtem a hét elején megnyugodni, hogy újra jól bírom a strapát, és a keményedések ellenére még a 21. héten is zárt vagyok, megnyugodtam, hogy a gyógyszer, és a magnézium használ, szóval most a legnagyobb ellenség pont egy komoly hasmenéses vírus lenne.
Épp a napokban könyveltem el, hogy azért a sok para ellenére sokkal nyugodtabb vagyok, és így a második terhességre már megtanultam kezelni ezeket a keményedéseket, és nem félek annyira mint Reginél.
De úgy látszik most újabb próbatétel elé nézek, és remélem vesszük az akadályokat.

Majd a vizsgálat eredményét megírom, ha meglesz holnap.
Most megyek is, mert elsők akarunk lenni a rendelésen, minél előbb jöhessünk haza.
Végre szép idő van, a páromék jól haladnak a szigeteléssel, most pucolás és a vízzáróréteg rögzítése zajlik. Nemsokára ő is hazaér, úgyhogy ma talán könnyebb napom lesz, ezáltal, hogy eleve későn keltünk.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?