Új privát üzeneted érkezett!

Virág csupa jó hírek!!!!!!de jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
mond a címed és már viszek is tejbepapit......ez nagyon finire sikerült:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, de jo, hogy irtal!! Az mar kevesbe, hogy nem vagytok meg mindig jol!! Szomoru vagyok. Eleg durva ez a jarvany, megvisel mindenkit.:(:( Gyogyuljatok szepen, remelem mar hamarosan ujra egeszsegesek lesztek. Pocakod jol van?

Virag, orulok, hogy zarva vagy!! Es a vasadnak is!!! Lehet tobb olyan etelt eszel aminek magas a vastartalma vagy verszaporito vagy hasonlo. Az a lenyeg, hogy minden rendbe. Az kevesbe, hogy mar nehezebben mozogsz.:( DE hamarosan egyutt lesztek itt kint!:):) Ez egyre izgalmasabb!!!!! :wink: :) :D

Nita, gyere hozzam, ide nem kell vezetni. Repulni meg tudsz csak ulj fel egy gepre! :D :lol:

Mona, lassan dokinal, gyere meselj mizus!!
Vendég
 


sziasztok!!!

csillag: de jó, de jó, de jó!!!! annyira örülök, h minden rendben van. alvás: tudod mit?! holnap alszok helyetted is megint legalább 10ig :lol:
áááá! nem, mert úgy döntöttem, h bemegyek a dokimhoz és megkérem, h megint nézze meg a váladékomat, mert nekem nem igazán tettszik. az az igazság, h mintha sárgult volna (bocsi) :oops: .

nita: remélem nem indultál el, mert mégsem készül el estére a gyros. a párom bement a sparba és hozott egy csomó finomságot. főztem hozzá hajában krumplit és azokat vacsizzuk. majd holnap gyrosozunk.

dike: te hogy vagy??? ti hogy vagytok??? már csak egy hét és....+++++ semmi panaszod?
ha véletlen nem sikerülne, akkor megjönne, vagy valami??? nem fog, csak kíváncsi vagyok!!! te csíkosodni fogsz egy hét múlva!!!

mona: érthető, h izgulsz. mégiscsak új doki és mégsem belgyógyász, vagy egy műkörmös...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Bogi ez most nekem volt övön aluli.........én repülőn álmomban ültem 2x és mind a 2x rókáztam.......... :twisted: :twisted: :twisted:

Kati akkor holnap!!!!!!!!nem úszol ám meg........ :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogarka! ma is feszült,szurkált a méhem,kicsit érzékeny a mellbimbóm,és hatalmas a hasam. vasárnap tesztelek:))

KépKép
dike
 
 


dike: húúúúú!!! vegyél 10es tesztet addig.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Köszönöm mindenkinek a velem örömködést! Totál nyugi telepedett rám és ez annyira jóóóóó érzés!!!!!! :D :D :D
A sok mászkálástól meg álldogálástól viszont úúúúúúgy fájok, mint még soha... :? nem megijedni, nem a pocim, csak úgy mindenem mell alattól a csípőmig. De most nem érdekel, ez jobb már nem lesz majd csak szülés után. :P :P :P

Nita, útközben felveszlek és együtt mehetünk Katiékhoz gyrost enni! :lol: :lol: :lol:

Kati, ha tényleg sárgás lett a folyásod, akkor tényleg okosan teszed, hogy megmutatod az orvosodnak. Ilyenkor sajnos könnyebben össze lehet szedni bármit, mert nem úgy működik az immunrendszer, mint máskor. :?

Dike, nagyon jók a tüneteid!!!!!! Mást nem is mondok... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, nyugodtan aludhatsz helyettem is sokáig... bármikor!!!!!! Használd ki még a hátralévő pár hónapot, nemsokára úgysem fogsz tudni jó nagyokat szunnyantani... :twisted: :twisted: :twisted: Éjszakai pisijáratod még nincs??????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike, nagy drukk!!! :D :D Remelem jol vagy! Es ha pozi a teszt akkor hetfon, kedden irany a doki??? :D

Nita, ha csak almodban ultel repulon akkor itt az ideje kiprobalni! Varlak!! :D :D Nem rokaznal, ne parazz! :D

Virag, orulok, hogy happy vagy!! Es megnyugodtal es minden a legnagyobb rendben!:)
Vendég
 


Virág benne vagyok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Dike DRUKK...DRUKK....DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogi szivesen kipróbálnám a repülést....de még a mani ami vissza fog!!!!!!! :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virág nagyon szépen köszönöm a laptetődet, szerencsét hozott!!!!:)
Nagyon rendes a doki, csinált citot, pénteken kell bemennem este a kórházba uh-ra, 15. napon leszek, megnézzük, h van e tűszőrepedés, és akkor meglátjuk, h van e ciszta, azt mondta, hogy ilyen hosszú ciklus esetén nem is biztos, hogy van tűszőrepedés, de ő majd megpróbál segíteni, pénteken uh. után megbeszélünk mindent. Lehet, h az Uramnak is kell menni majd vizsgálatra. Tényleg nagyon kedves volt :) egyébként neki is van uh a magánrendelőjében, csak nem olyan amivel engem kell megvizsgálnia...

Virágom nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!!! Szuper hírek! Bencus várja már a Tesót? Gondolom ő is nagyon izgatott most már! Apa veled lesz a szüléskor?

Kati mikor mész dokihoz?

Bogárka irigyellek a koncert miatt...:)

Rita jobban vagy már?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


dike: drukk ezerrel :):) kezdenek a tünetek jönni csak így tovább hajrááááá

Mona neked is mennek a drukkok :) lesz ott tüszőrepi :)

csillag akkor most már nyugi és még két vagy három hétig bent Tartani Gergő babát:) bár ha az én fiamat nézem aki nem akart kibújni és ő is Gergő lehet a te Gergőd is bent marad amíg kell neki :)

nika70
Salgótarján
 
 


Mona, úgy örülök, hogy jó kezekben vagy!!!!!! A soraidat olvasva tényleg alapos az új dokid!!!!!
A férjem természetesen bent lesz a szülésnél! :D Legalább is remélem, hogy épp nem fog dolgozni vagy ha igen, akkor el tud jönni a munkából és időben odaér... :D Akkor is mellettem volt, amikor Bencét szültem. A vajúdó szobát nem láttam, mert mire a kórházba értünk annyira ki voltam tágulva, hogy egyből a szülőágyra kellett mennem. (REMÉLEM EZ MOST IS ÍGY LESZ!!!!!!!!!!!!) Lelkileg nagyon sokat segített nekem, hogy tudtam, ott van velem. Ugyan nem engedtem neki, hogy hozzám érjen (ciki kimondani, de ott a nagy fájdalom közepette nem esett jól :oops: ), de miután kibújt Bencus és még 2 órán át megfigyeltek bennünket, nagyon meghitt pillanatokat éltünk át hármasban.
Bence sokat emlegeti Gergőt, várja nagyon, de tuti nehéz lesz neki feldolgozni, hogy már nem csak ő lesz a középpontban. Tényleg Nita, nálatok hogy fogadta Máté Barnikát?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, felőlem maradhat bent Gergő a kiírt időpontig, csak tovább ne akarjon!!!!! :D :D :D Azt nagyon nehezen viselném...
(Mondjuk nem hiszem, hogy középidő után fogant. A 25-ös érzékenységű teszt már a 26. napon pozi lett és szerintem félidő előtt pár nappal volt pé-m februárban. :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona örülök hogy rendes e a doki!!!!!!!!!!
Virág Máté nagyon örült mikor haza hoztuk Barnit.....azonnal meg is akarta fogni!!!!!! :wink: :wink: azóta is imádja de már féltékeny a játékaira így egyre többször el löki Barnit.:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Jobban vagyok köszönöm :wink:
Hú,ti aztán megint írtatok ám,nem semmik vagytok :!:

Kati:szupi a házatok,igen én is majd készülök félegyházára,priviben megírnád nekem a doki nevét,tel számát és címét?köszike♥

Virág:örülök,hogy minden oké a dokinál :wink:

Dike:drukkolok :D ez nagyon izgi :wink:

Mona:neked is :wink:

Hoztam képet a házunkról és a 16hetes pociról :wink:

Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


mia! gyönyörű a házatok!!!! a pocakod is szép!!!nőtt rendesen!:))

mona! de jó kezekben vagy te!!!drukkk

képzeljétek éjjel arra keltem fel, jobb oldalamon feküdtem, h lüktet jobb oldalt és szurkál,remélem h a beágyazódás!!!aztán álmodtam h szülök, tegnap is azt álmodtam, hát úgy sírtam,mikor még csak vizsgáltak,még fájásaim se voltak, de már attól rettegtem, h mindjárt szülök:) ujjjíí mi lesz vem?:))))) :D
ja és éjjel a víz is levert.

KépKép
dike
 
 


sziasztok!

ma nem volt sokáig alvás, mert 11re megyek a dokihoz. tutira nyugodtabb leszek és szerintem sajnos sikerült vmit összeszednem. remélem tud a doki adni rá bármit, amitől elmúlik.

mia: nekem te vagy a legnagyobb kétség!!! biztosan 16 hetes vagy? szerintem vetekedhesz akár csillaggal, akár bezével is. ez dúrva nagyon! gyönyörűséges a házatok! nagyon irigy vagyok!!!! az udvarotok miatt. látom a szín még nálatok sincs fent. hát az nálunk sem lesz, csak a szigetelést teszik fel. majd jövőre színezünk csak.
nekünk még sajnos kerítésünk sincs. meg járdánk sincs. ezek mind-mind a jövő zenéi.
de figyu! bizti-tuti, h egyedül van??? szerintem menj el minél hamarabb 4dre.
az elérhetőségét nemrég leírtam ide a fórumba. kb 3-4 oldallal fejebb, de megígérem, h ma még leírom, csak nem tudom hol a telefonom.

mona: ma megyek 11re. nagyon örülök, h szimpiatikus volt a doki és célirányosan foglalkozik veled! ahogy csillag írta: jó kezekben vagy!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


dike: nagyon boldog vagyok ám!!!!! szerintem sikerülni fog és szülők lesztek, lehet, h kétszeresen!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


anyukák!!! a cumit bevisszük már a kórházba???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati én vittem be Barninál.......anno Máténál nem...hallgathattam is mikor üvöltött!!!!!!!!
szerintem vihetsz be nyugodtan!!!!!!!!!!!!
Mia szép nagy a pocakod...tátott szájjal nézem....... :P :P
gyönyörű házatok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dike kívánom hogy ez az álmod hamar valóra váljon!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia, kikerekedett a szemem mekkora a pocakod! Aszta, sokat nott!! Szep fomaja van. Nem vagy Te felpuffadva vagy valami? A hazatok gyonyoru, klassz kis kero!

Mona, orulok, hogy szimpi az uj orvosod es, hogy meg is nyugodtal. Meg egy lepessel elorebb a babahoz! :wink: :D

Nita, jut eszembe, Nektek is hajra a 3. kis emberkehez. Te figyu azt olvastam a Czeizel Endretol, hogy ha lanyt akarunk akkor aktus elott fel oraval ecetes vizzel kell oblogetni. 1 liter vizbe kell tenni 2 evokanal ecetet es ezzel oblogetni ott lent. Artani nem art. Ha pedig fiu kell, akkor ugyan ez csak szodabikarbonaval. Vesziteni semmit nem veszitetek max. bevalik!!
Vendég
 


Bogi köszi az ötletet!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia, nem semmi milyen nagy pocid van, annyira szép!!!!:) Házikó is szuper!!

Dike hétvégén tesztelsz? Nagyon szorítok Nektek!!+++++

Virág azt kívánok Neked, hogy teljesüljön a vágyad a szüléssel kapcsolatban!! Szerintem Gergő nagyon okos Baba, úgyhogy nyugodtan beszéld meg vele, hogy mikor bújjon ki :) Vigyázz magadra, és próbálj meg pihenni, felkészülni a nagy napra, hogy legyen sok erőd!

Zsuzsi mi újság? Hogy vagytok?

Bogárka Te hol tartasz most? PÉ volt már?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Zsuzsi gyere mesélj.....jól vagytok?:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!
megjöttem a dokitól. jó, h elmentem, mert valóban van egy jó kis gombás fertőzésem. mivel kizártuk, h bárhonnan összeszedhettem volna, így marad az "alkati" dolog. adott klion hüvelytablettát 10 napig, majd egy gombaölő krémet. olyasmit magyarázott, h szerencsére nem méhnyaktól jön. egyébként ha már ott voltam mgnézte a méhszájat, ami totálisan zárt.
gyorsan meg is uh-ozott. csak pár perc minden a helyén, dobog a picike szíve, és egyre inkább tutira mondja a kislányt, de hozzáteszem megint szó szerint takargatta magát szinte keresztben voltak a lábai. és persze bealudt.

vettem is neki turiban egy édes, cukker felsőt. majd csinálok képet. ha fiú lesz, nem fizettem sokat érte. olyan 140 ft volt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati a gomba tényleg sokaknál kialakul.....Barnival nekem is volt és 10 napig kezelnem kellett........el is mult hála......
már csak nem lesz fiú ha ennyiszer mondták hogy csajosod lesz!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ja! és "megnyugtatott", h valószínűleg találkozni fogunk nég ez ügyben a terhesség alatt. mivel hajlamom van rá, így simán többször is előfordulhat. :cry:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: nekem is 10 napig kell kezelni, meg utána még pár napig valami krémmel is, h remélhetőleg ne térjen vissza. valami egysejtű ölő krémet írt.
én is úgy gondolom, h mostmár kiscsajom lesz, de még mindig annyit mondott, h még a 22-23.hétig leszállhatnak a herék és mivel nem egyértelmű a két vonal, így még lehet bármi, de mostmár a dokinak is nagyon gyanús a dolog. azt mondta, h a kislányokat nem tudja általában megmondani.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Mostanában nagyon rossz a netem, úgyhogy csak röviden, visszaolvasni most nem tudok.

Regikém kicsit lebetegedett, hasmenés, láz, most alszik, csak a doktornőhöz, meg az ebédjéért mentünk le a faluba.
Remélem hamarosan jobban lesz, mert már pénteken menne oviba.
Én is pihengetek a következő napokban, ebben a pocsék időben nagyon mást úgy sem lehet.
Apa csinálja a szigetelést délutánonként, még a külső pucolás van hátra.
Vendég
 


Mia: nagyon szép házatok van én is elfogadnék egy ilyet :):) és a pocid továbbra is óriási :):):)másnak ekkora mikor szül :) nem semmi biztosan kényelmesen elfér babóca benne :)

Kati: cumi témához nem tudok hozzászólni mert nekünk nem volt ilyen :) vagyis volt csak Gergőnek nem kellett :):): én mondjuk örültem neki de néha jó lett volna :) anyós is próbálta szoktatni neki de neki csak az igazi kellett :):):)
sajnálom ezt a gombát de hát ha alkati dolog akkor nem tehetsz semmit szedd a gyógyit és nem lesz semmi gond.Gyerkőc meg már most igazi lány hogy takargatja magát :)

Dike: tökre babás tüneteid vannak:9 meg lesz én érzem nálatok :) bár nem vagyok boszi de sikerülnie kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na csak hogy ne unatkozzatok :) pár kép :)
Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján
 
 


"Jó" kis napom van... :evil: :? :x Ma reggel, amikor felébredtünk elment az áram és csak nemrég kapcsolták vissza. Mivel nincs gázunk, ezért semmit nem tudtam csinálni. Se főzni, se vasalni (mondjuk ez nem annyira nagy baj :P ), de még befűteni se... a riasztónk meg percenként csipogott egyet, hogy jelezze, nincs feszültség... amdj megőrültem tőle. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kati, hát akkor mégiscsak volt értelme elmenni orvoshoz. Sajnálom a dolgot, de tényleg a terhesség miatt van. Mondjuk, ha jól tudom a gomba nem veszélyezteti a babát, mert nem (ahogy az orvosod is mondta) nem szokott feljebb menni és megtámadni a méhnyakat. Azt a baktériumok csinálják. De látom alapos volt az orvosod, mert amit kaptál, az nemcsak gombaölő, hanem baktériumölő is. (egyszer sajnos volt szerencsém ahhoz a hüvelytablettához... bár nem pocakosan) Csak leírom, hogy ne lepődj meg, hogy az első 1-2 tablettánál elképzelhető, hogy iszonyat viszketés vagy égő érzés jelentkezik ott lent... :oops: de ez a gyógyulás jele.
Egyébként gratulálok a majdnem tuti kislányhoz! Tegnap én is turiztam még Gergőnek pár vastagabb pulcsit, meg két rugit, annyira jó minőségűek! Majd én is dobok este fotókat!
Cumi: Bence nem fogadta el... soha, egy percig nem tudtam a szájába tenni a cumit... sőőőőőőőőőőt, cumisüvegből se ivott soha egy korty tejet, teát, semmit... nem volt egyszerű...

Nita, én is hallottam erről az ecetes öblögetésről a kiscsaj érdekében! :wink: Meg arról is, hogy kb 2 nappal pé előtt kell akciózni, mert a fiú kiskatonák bár gyorsabbak, de hamarabb elpusztulnak odabent, a lány kiskatonák viszont lassabbak, de tovább élnek. GÍy mire pé van, szinte csak lányok maradnak életben odabent. :wink:

Mia, hatalmas a pocid (én már meg se mutatom az enyémet, mert nem sokkal nagyobb, pedig pont akartam arról is tölteni egy fényképet...). A házatok is gyönyörű! Bencének pont ugyanolyan kistraktorja van!

Dike, ezek az álmok... ne félj, csak a bizonytalanság miatt vannak...
Továbbra is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika, Veled mi újság? Mostanában keveset jössz...

Bettike, jól vagy? Ugye nincsenek görcseid?
Rita, Reginek gyógypusszancsok!
Majd Tőled is kérünk fotót a házról, ha elkészül!

Bogi, mi jó tettél-vettél ma?

Mona, jól esnek a szavaid, továbbítottam Gergőnek, sha már kívánhatok, akkor november első hete a cél! Akkor lesz az őszi szünet és a férjem be tudna vinni a kórházba szülni. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, halali a gyereked ebben a szerkoban! Ez a kalap...!! Oriasi!!:):) Nagyon cukor, ugy mosolygok itt magamban!!hihi Koszi, hogy megnezhettem!!:):)

Dike, drukk Neked tovabbra is! Egyeb tunet, jel, ize-hoze, akarmi???!! Remelem tovabbra is erzel szurkat!!

Mona, nemtom pe-t. Most van nyalkam de elvileg meg nem kene neki de tegnap is volt csak kevesebb. Lehet most is lesz egy pe-m meg majd idejeben is. Mult honapban is igy volt. Olvastam is, hogy 35 folott gyakori az iker szules mert 2-3 pete is erik sok nonel a ciklus alatt. Ez amolyan hormonalis buli. Es gyerek korom ota ikreket szeretnek szoval nem bannam ha 2 lelek figyelne itten Bennunket!:):) :D :D

Csajok ma ugyet inteztem itt a nagy Londoban de katasztrofa volt. Minegy mar tul vagyok rajta de ugy megfajdult a fejem, hogy meeeg! Azt is megkerdeztek haborus hos vagyok e???!! Mondom viccel?? Nezzen mar ram, ugy festek, mint egy haborus hos???? Aszonta, neki ezt meg kell kerdezni. Mondtam persze ertem en, ez termeszetes csak megis olyan mokas. A no is nevetett, meg szerencse.:):)hihi Szoval az agyam kikeszult, feltettek vagy 60 kerdest. Ott volt uram is a biztonsag kedveert, nem vagyok en perfect angol de uram keni vagja a nyelvet. Meg szerencse. :wink: A kis fookos, kos! hehe
Vendég
 


Nika, zabálnivaló kis pasasod van!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon helyes! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag egyszerre kuldtuk el! waaaaaaaaaaaaaa!!:):):)
Vendég
 


Köszi a pocidicsit és a házdicsit is :wink: Hát igen,nincsen kicsi hasam,ez van :D

Nika:Gergő nagyon kis helyes pasi :wink:

Tomika még mindig sír reggelente az oviban,7-én lesz Tök jó nap,és lehet menni családostul lesz tökfaragás meg minden jó,csináltam pár képet az ovi udvarán, már készülnek rá :wink:
Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Kati akkor ne vegyél még sok rózsaszint....... :wink:
Nika nagyon nagy fiú lett Gergő!!!!!!!!!!!!cuki pofa:))))
Virág neked is köszi a jó tanácsot:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka:ezen jót nevettem,háborús hős :lol:

Kati:ez a gomba nálam is előjött már párszor mióta terhes vok,mondjuk előtte is volt nekem már... én pénteken este megyek dokihoz,ma hívtam fel időpontért,csak hétfőre tudott volna adni,kérdezem tőle hogy előbb nem lehetne?hát pénteken van egy késői időpontja 19.30 ááá mondom nekem az is jó ám :D már várom,remélem minden oké lesz odabent :!:
A héten megyek vérvételre is (afp)! remélem kiderül pénteken,hogy ki lakik odabent :wink: majd gondoljatok rám péntek este 19.30-kor :D
Vendég
 


csillag: köszi az infot. a dokim is mondta, h még enyhe "vérezgetés" is belefér, de inkább csak rózsaszínezgetés az első egy-két napban. ha több, akkor hívjam. a magyarázat, h kimarhatja a nyálkahártyát. :(

CSAJOK!!! KEZDEM CSINÁLNI A GYROST!!!! mindenkit várok szeretettel!!!


aranyosak a képek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia minden ok lesz pénteken !!!!!!!drukk!!!!!!!!!!
Katííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí én kérrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek GYROST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona! igen, remélem vasárnapig kibírom a tesztet!:)

kati!örülök h minden rendben odabent, a gomba meg mondjon le, hamar kikezeled meglásd!

nika! szép a kisfiad!

mia! drukkk péntekre!

köszi mindenkinek a drukkot, és igen bogarka ma is egész nap éreztem a méhem, petefészkem nyilalásait.
továbbra is hatalmas a hasam.holnap felhívom a kaálit h ez nem a e baj,mert eszméletlen nagy.

KépKép
dike
 
 


Virág, akkor szorítok november első hetéhez, már csak azért is, mert én is akkor születtem:)

Mia szorítunk a péntekhez!

Dike, holnap gyere a hírekkel! +++

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nika, nagyon édes Nagy Fiacskád van!! Helyes Kis/Nagy Pasas!!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


szaisztok!

ez vagyok 19 hetesen (kicsit bambán :lol: )

Kép

ezt ettem:

Kép

ez maradt nektek:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katíííííííííííííííííí ez övön aluli volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: .....most csurog a nyálam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, ha fel vagy fuvodva vagy puffadva vagy hogyan irjam az asszem jo jel bar meg nem voltam terhes!!:):)

Mia, drukk a vervetelhez es a pentek esti kuki-nuni kukucshoz is!! Gondolunk Rad ne aggodj!!:):)

Kati, Te aztan tudod, hogyan kell kicseszni a jo neppel!!:)
Vendég
 


Ja, es teljesen jo a pocid. Nekem tetszel!!! :wink: :)
Vendég
 


nita, bogár: én odaírtam, h várlak titeket! bár, ha nem siettek, mind megesszük.már zsolti is két adagot evett és a zsófimnak is ízlett, mert nagyokat rúgott, így hát eszek még egy adagot!

mona: hogy haladtok a fürdővel?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?